Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Blindspot 1x13 - Erase Weary Youth

2016. június 19. 09:00 - Scott Pilgrim

Taylor éppen szalad, miközben flashbackek ugranak be arról, ahogy az előző epizód véget ért, de hiába volt a nagy cliffhanger, a flashbackekből megtudjuk, hogy nem árulta el neki Oscar, hogy mi is az az Orion. Taylor szaladás közben eléggé őrlődik, hogy bízzon-e a kollégáiban. Közben a már korán talpon levő Weller elcsípi az éppen hazaérő nővérét, akit meg is kérdezi, mikor mutatja be végre a pasiját, de a téma gyorsan arra terelődik, hogy végre újra szent a béke a családban. Közben Pattersont is flashbackek zaklatják a pasija halála kapcsán, ezért dühösen edzőfelszereléseket karatézik edzés címszó alatt. Tasha és Edgar megjelenik aggodalmaskodva, megint el akarják küldeni szabadságra Pattersont, de nekik se jön össze. Könyörgöm, hagyják már Pattersont dolgozni, ha ennyire akar! Közben az orosz kém, akit lefüleltek az előző epizódban éppen egyezkedik a bíróval, az ügyvédjével kimennek a mosdóba, ahol kiderül, hogy az ügyvédje is orosz kém, és rosszul venné, ha kikotyogná azt a bizonyos nevet tanúvédelmi programért cserébe, úgyhogy rátámad és némi durva dulakodás után belenyomja a köpni készülő kém fejét a WC kagylóba. Egy biztonsági rájuk talál és le is lövi az ügyvéd kémet, de addigra már a köpni készülő kém belefulladt a WC kagylóba.

blindspot-1x13-9.jpg

Tovább
Címkék: blindspot
Szólj hozzá!

Young & Hungry 2x07 - Young & Ferris Wheel

2016. június 16. 13:00 - Lilac Scorpion

Sofia vidoran sürög-forog a konyhában, Gabi a szagokat kifogásolja. Mint kiderül, Sofia a baconos-tojásos palacsintával barátnéja figyelmét akarja elterelni, Gabi régen meghalt édesanyjának születésnapja van ugyanis. Mrs. Diamond (nyugodjék békében) szerint Sofia a legjobb barát a világon, de a reggeli csak menjen vissza oda, ahonnan Gabi szerint jött: a kukába. Ezt a szöszi megszívta mondjuk, ugyanis így neki kell Sofiának reggelit készítenie. Főcím.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

The Originals 2x02 – Alive and Kicking

2016. június 16. 09:00 - A_Rézi

Flashbackkel indítunk: Cádiz, 1702. Két lovas hagyja el az égő várost, mint kiderül, az ősi tesók, akik aztán egy friss hullákkal teli fogadóban kötnek ki. Elijah dühös, ő próbálja eltüntetni a nyomokat, de a „kicsapongások” a nyakukra fogják hozni Aput (és itt most Klausra és Kolra gondol). Utóbbi végszóra belibben egy cselédlány nyakára tapadva. Nem igazán veszi komolyan a helyzetet, még akkor sem, amikor meghallja, hogy Klaus lovának feje immár egy karón díszeleg a város főterén, Mikael jóvoltából. Kol maradni akar, hiszen a fater úgyis Klaust rühelli a legjobban, így, ha elmenekül, hát követni fogja, ő pedig maradhat, és élheti világát. Elijah ellenben leszögezi: együtt kell maradniuk! Aztán lefogja az öcsköst, hogy Klaus leszúrhassa. Még egy tesó koporsóban. Remek! A jelenben Kol – Kaleb bőrében – él és virul. Különféle csínyeket követ el mágia segítségével: almát lop, csinos csaj szoknyáját lebbenti… és Davina Clairt stíröli a boszi tudtán kívül.

vlcsnap-2016-06-11-18h33m15s80.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Empire 2x11 - Death Will Have His Day

2016. június 15. 11:00 - Szencsike

Folytassuk ott, hogy pszicho-Anika lelökte Rhondát a lépcsőn. Nagyokat bukfencezve érkezett meg a földszintre, a feje csupa vér, de annyit még lát, hogy egy vörös talpú cipőt viselt az, aki lelökte és távozik a sötét éjszakába. Közben a mit sem sejtő Andre, Lú és Olcsó Öltöny visszatértek a székházba. Ez csak azért problémás, mert Lút Mimike szavazásán az áruló Haki döntő szavazatával leváltották, és hivatalosan nem tartózkodhatna még az épületben sem. De hát ez Lú, őt még a rendőrség sem vonszolhatja el innen, mert ez az ő birodalma! Olcsó Öltöny Lú mellett áll, még a fegyvereit is előszedi, mindhalálig marad, ha kell, és szerinte biztos van egy kiskapu, amivel be lehet bizonyítani, hogy Mimikéék jogtalanul szavaztatták meg a testületet. Andrénak tetszik az ötlet, igaz másnap reggel keresgélné, de Lú elzavarja őt az ügyvédi irodába, hogy kutasson, mindezt persze most azonnal, kit érdekel, hogy késő éjjel van! Rhonda eközben már segítségért nyöszörög.

1.png

Tovább
Címkék: empire
Szólj hozzá!

Trónok harca 6x08 - No One

2016. június 15. 08:25 - sixx

 vlcsnap-2016-06-14-21h49m46s487.png

Braavos

Ms. Daru, ki tudja hányadjára elsiratja Joffreyt, a pöcsfejet a színpadon, olyan átéléssel, hogy az utca tátott szájjal bámuló népe megsajnálja, és ha valaki Sansát vagy Tyriont közéjük vetné, széjjelszednék, mint Kleinheisler Laci és Szalai Ádi az osztrákok védelmét. Az előadás után Ms. Daru, akinek ugye már rég halottnak kellene lennie, meghajol, majd balra el, de a színfalak mögött nem nyugalmat talál, hanem hasbaszúrt, több sebből vérző, szürkés bőrű Aryát, szóval ennyit az elméletek egy részéről. Ms. Daru nem felejtette le, hogy Arya mentette meg ez életét, és segít neki, borogatja, bekötözi, és arra a kérdésre, hogy honnan ért a sebkötözéshez, azt válaszolja, hogy amikor a faszijai más nők szagával jöttek haza, megbicskázta őket. Aztán meg ápolta mindet. Gondolom, harmadnapra leléptek, de mindegy, ez most lényegtelen.

Tovább
Címkék: trónok harca
120 komment

Sleepy Hollow 3x13 - Dark Mirror

2016. június 14. 13:00 - Szencsike

Egy tájfutó párral kezdünk, vidáman róják a mérföldeket az erdőben, ám ez nem tart sokáig, a móka és kacagás rövid életű ebben a sorozatban az ártatlan civileknek. Szóval a páros hölgytagját elragadja valami, a barátja riadtan keresi őt, ám csak a szétmarcangolt holttestébe botlik, majd a szörny a srácra veti magát. A dolog különlegessége az, hogy a srácnak van egy kamerája, amivel sikerült lekapni pár pillanatig a dögöt. Szörnyikénk vígan lakmározik a párosból, mikor Múmia köszönti őt. A szörnynek kígyóbőre van, szarvakkal rendelkező emberforma lény, pont olyan 18. századi göncei vannak, mint Crane-nek és még beszélni is tud. Múmia kiadja az ukázt a lénynek, ideje újra szolgálni őt.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Jóban Rosszban 23. hét

2016. június 14. 12:00 - lulu1.0

Fanninak nem lesz szerencséje ezzel a sorozatgyilkosos pasassal. Ez sajnos egyre nyilvánvalóbb. Ahogy Viktornak sem Szabinával. Ez szintén nyilvánvaló, de Vera erőszakos „Viktormegmentő” akciójának köszönhetően a többi szereplő előtt még egy ideig titok lesz. Adél végre színt vall, ami azzal jár, hogy egész héten az egyszer lent, máskor fent szólás - mondásnak megfelelően, hol Ő van depiben, hol meg a pasija. Majd lesz még ebből egyensúly, csak győzzük kivárni. Orsi elkapta a „felnőtt élet kezdeti válság” elnevezésű, szerencsére nem ragályos, ám egyszer szerencsés rajta mindenkinek túlesni típusú kórt.

23_het_1_bekezdes.jpg

Tovább
Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Barátok közt 7931-7932. rész

2016. június 14. 10:00 - Gillotte

Juli a térdén egyensúlyozza a laptopot, s közben pofákat vág. Felhívja a cégbíróságot, és érdeklődik, hogy hol tart a Berényi kft felszámolásával kapcsolatos ügy. A nyilvántartás szerint nincs folyamatban csődeljárás a kft ellen. Ezután Juli megcélozza Mikit kérdésekkel, hiszen a cégbíróság szerint nincs cégeljárás a cég ellen, úgyhogy valahol szar van a palacsintában. Miki kimagyarázza: áh, adminisztrációs probléma, és különben is, a jogi részletekkel Nóra van tisztában. Juli érzi, hogy Miki hülyének nézi, de hagyja a témát, helyette rákérdez, mit kerestek náluk Jánosék, de Mikinek erre is van válasza: közel szeretné tudni magához az ellenséget. Juli sejtelmes mosolyából látjuk, hogy agyafúrtabban jött ki a börtönből, mint ahogy bement.

bk_junius3_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment

Ádám keresi Évát 1x07 - Hármasszex vagy hajtépés?

2016. június 13. 16:23 - szabóZ

Az első öt részben olyan volt az Ádám keresi Évát, mint egy hódmezővásárhelyi párkereső klub találkozója, közvetlenül azután, hogy lekapcsolják a lámpákat, felizzik a diszkógömb, meg egy jól ismert Jimmy sláger, hogy aztán tényleg jöjjön a hölgyválasz. Párok kóvályogtak kicsit zavartan egymás mellett a verőfényben, és ugyan tök pucérak voltak, de inkább tűntek NDK nudistáknak, mint főműsoridős erotikus tartalomnak. De aztán Krisztián és Petu a hatodik részben egymásnak estek, és volt még pléddel takart orális szex is, de olyan, hogy abba  azért belepirulnának a Konzervatív Hallgatok Szövetségének tagjai. Vagy legalábbis az elnökség.

A hetedik rész elején Izébizé Angel arra panaszkodik, hogy nem tudott aludni, mert Petu és Krisztián mellettük kopuláltak, ráadásul elég hangosan. Eközben Bence és Trixi fociznak a parton, mert az olyan üzekedős, flörtölős dolog, de Trixi nem hagyja, hogy kimondatlan érzelmek szálljanak a partra, ezért meg is kérdezi: “Tetszek neked?” Mire Bence nem azt mondja, hogy “tetszemnek ejtik azt”, hanem hogy hát nem. Mert műmelled van. És akkor olyat látunk, amitől még Hugh Heffner is vinnyogva sírna: egy Playboy-tetoválást viselő, szilikonmellű nő szinte könyörög ennek az idiótának, hogy fogd meg, fogd meg bátran, hidd el, tök természetes a tapintása.

vlcsnap-2016-06-13-13h25m36s223.png

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása