Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x09 - Ara arának a véresszájú farkasa

2016. június 12. 12:11 - sixx

vlcsnap-2016-06-12-10h33m12s247.png

Most a húszas évjárat van terítéken, a celebvonalat pedig a pinás-pöcsös reality, az Ádám keresi Évát első párja viszi, Petra,a 23 éves pultos, és Josis nevű párja, aki a gyanús név ellenére sem nő, hanem ipari alpinista faszi. Az ő esküvőjük amerikai beütést kap, azaz motorcsónakon lesz az igenigen, és utána hamburgert és hot dogot kap a násznép egy romkocsmában. Mindez 1,5 millából 40 főre. Az ellenfelek: Fanni (22), modern esküvővel, 75 főre, 1,7-ből, Melinda 40 főre romantikus esküvést rittyent 1,8-ból, Alexandra (26) meg falusi, 120 fős dzsemborit szervez, 1,5 gurigából.

Tovább
Címkék: négy esküvő
5 komment

Barátok közt 7927-7928. rész

2016. június 12. 10:00 - Gillotte

Rudinak nem tetszik Ági ajánlata, miszerint zavarba ejtő mennyiségű pénzért el kéne rabolni Lizát, ugyanis nem akar többé semmi illegálisba belekeveredni. Ági ezután Nórához megy, hátha van valami jogi megoldás Liza számára, hogy ne kelljen se börtönbe mennie, se gyógykezelésre. Nóra Petrik Gedeont javasolja, nyilván ő befizette a díjat, és praktizálhat. Ági ehelyett Emíliához megy, aki ismét ajánlatot tesz: sokat fizetne azért, ha Emília kiállítana egy hamis orvosi szakvéleményt, s azt állítaná, hogy Lizát csak otthon lehet kezeli. Emília azonban a fairplay oldalt erősíti, így szembesíti Ágit: ideje elfogadni a lánya bűnét és annak a következményeit. Ági összeomlik amiért nem tud segíteni a lányán, és ha ez nem lenne elég, még a jótékonysági szervezet sem fogadta el az Ági által felajánlott villát.

bk_junius1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7925-7926. rész

2016. június 12. 10:00 - Gillotte

Tóbiás kidumálja magát Kristófnál, így újrakezdésben állapodnak meg a Rózsában, még aznap este. A vacsora jó hangulatban telik, olyan kérdések is felmerülnek, mint a ,,mikor bújtál elő?”, milyen költői. Tóbiás elég rendesen küldi a bort, őszintére issza magát, hisz hamar eljutunk legféltettebb titkához, miszerint soha nem volt még senkivel. Kristófot ez egyáltalán nem zavarja, s Tóbiás ezen reakción eléggé meglepődik. Miért is? Ki tudja.

bk_majus31_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7923-7924. rész

2016. június 11. 12:00 - Gillotte

Bözsi nem veszi komolyan Vili ajánlatát, hát mire jó az a francos papír, semmi nem változik tőle. Vilmos szerint a házasság nem csak egy papír, számos praktikus oka van, például el lehet hozni a másiknak egy papírt az orvostól. Bözsit ez nem győzi meg. Vili elmegy tejfölért, közben Gizivel beszélget, aki szerint természetes, hogy Bözsi nemet mondott, se monológ, se gyűrű, se romantika?! Még jó, hogy nemet mond! – véli Gizi. Bözsinek ezalatt kisebb gondja is nagyobb ennél, ugyanis Alíz elhozta neki a levelet a dokitól, amit Bözsi fél kinyitni, de csak megteszi. Nem tudjuk, mi áll a levélben, de Bözsi arcát elnézve semmi jó...

bk_majus30_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7921-7922. rész

2016. június 11. 10:00 - Gillotte

Miki kideríti, hogy a srácok, akik fürödtek az esetleges termálvízben nem dicsekedtek el senkinek, csak rajta lettek kapva s ez vala jó. Az építésvezető egyúttal azt is elmondja, hogy a víz 28 fokos, magyarán valószínűleg tényleg termál. Miki látja a tervet a szeme előtt: a határ mellett van, ideális helyszín, hogy külföldiek is menjenek, kész aranybánya. Már csak az kell, hogy a gazdagréti üzlettárs semmit ne tudjon erről, egyszerűen ki kell hagyni a buliból. Nóra szerint ez nem teljesen korrekt, de Miki és a korrektség olyan messze van egymástól, mint Felcsút Jeruzsálemtől. Elbúcsúztatják a Trollt, már megy is el, mindannyiunk legnagyobb örömére. Mikiék ezután áthívják potenciális üzlettársukat, küldenek bele egy kis pálinkát, hogy puhítsák. Míg Miki elmegy egy picit, János megkéri Nórát, hogy dolgozzon neki, hisz jó, ha van egy megbízható ügyvéd mielőtt belemegy egy üzletbe az ember. Mikor Miki visszajön nekiállna elmondani az infókat a termál vízről, de Nóra eltereli a témát, ugyanis mégis János alá akar pörkölni.

bk_majus27_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Blindspot 1x12 - Scientists Hollow Fortune

2016. június 11. 09:00 - Scott Pilgrim

A tetőn indítunk, ott, ahol az előző epizód véget ért. Taylor, akiről most már tudjuk, hogy Taylor, megkérdi Oscartól, hogy akkor most mi van. Oscar a kezébe nyom egy tollat, amiről elmondja, hogy Mayfair írószerének tökéletes replikája, ez lesz az első küldetés. Az asztalára kell tennie, elcserélve az eredetivel. Szóval el kell lopnia egy tollat. Taylor otthon szétszereli persze a replikát, hogy van-e benne valami poloska, vagy ilyesmi, de egy tök sima toll, mint kiderül. Eközben valahol egy országúton egy fekete, tetoválásos srác baktat zombi módjára az úton, és felveszi egy fickó platós autóval. Ennek a jelenetnek később lesz értelme, mert rögtön visszaváltunk az FBI öltözőbe, ahol éppen összefut Kurt Taylorral és azt kamuzza neki, hogy ő sem ment el a találkára, mert rájött, hogy túl komplikált lenne a kapcsolat és inkább hagyják.

vlcsnap-2016-06-10-00h40m02s407.png

Tovább
Címkék: blindspot
1 komment

Barátok közt 7919-7920. rész

2016. június 10. 10:00 - Gillotte

Miki az éjszaka közepén lemegy a víztornyos telekre megnézni, vajon mitől önthette el a víz az alapot. Reggel ér csak haza, mialatt Timi megint próbálkozik elmondani az oklevelét Nórának, sőt, egy nagy borítékban a kezében is van már, de Nóra annyi mindent kérdez, hogy a Trollnak nincs lehetősége eldicsekedni. A borítékot az asztalon hagyja, s megint átmegy Tóbiáshoz panaszkodni a figyelmetlen szüleire. Mire Nóra kiér a zuhany alól Timi sehol nincs, de a boríték ott van. Nóra kíváncsi anya lévén kibontja, s amint meglátja az oklevelet rohan át Tóbiáshoz, hogy megölelje hihetetlenül újszerű Timikéjét. Mikivel kiegészülve meg is ünneplik a dolgot, miközben ő elmeséli, hogy az alapot elöntötte a víz, és valami srácok fürdenek benne. De miért fürdenének hideg vízben? Merül fel a kérdés…talán mert meleg? Úr Isten, lehet, hogy termálvíz van az alap alatt?! Miki arckifejezése pillanatok alatt olyanná lesz, Jockey Ewingé, ha olajat talál…

bk_majus26_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 4x05 - I.E.D.

2016. június 10. 09:00 - Smiley93

Ismerős nyitóképek: suli, éjszaka, menekülés. Csak a szereplők újak, egy szőke csaj iszkol csonka kezével üldözője elől, akit viszont már láttuk egy farkast kinyírni az előző részben. A zsákmány az iskolabuszon rejtőzne el, a bérgyilkos csaj persze megtalálja, egy kis karom itt, egy rúgás amott, a hetiáldozat sört szállító falkatársától eltérően meg is lép. Bónuszként a semmiből a megmentésére előgördülő dzsip is akad, benne a daliás herceggel bérgyilkos segéddel, aki egy másodpercig a hőst játssza, majd amint a csaj szusszanna egyet a kocsi biztonságában, kimutatja a foga fehérjét – a csapda bezárult. Amíg a Jótevő utalja a fejpénzt, addig jöhet a főcím.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7917-7918. rész

2016. június 09. 10:00 - Gillotte

Rózsa kávéház. A pletykák, s más titkainak megismerésének szentélye. Ahogy kell, Emília is meghallja, amint Hanna és Alíz a lányáról, Natasáról beszél, miszerint Natasa beledumált Hanna szerelmi életébe. Alíz bemegy sminkelni a Rózsa mosdójába míg Natasa is bent van, s a pszichológustanonc kezdeményezne is beszélgetést, hogy kinek lesz a smink, csak nem egy fiúnak, de Alíz rövidre zárja a beszélgetést, mert ugyan szimpi neki Natasa, de úgy hallotta, hogy beledumál mások szerelmi életébe, úgyhogy inkább ne kérdezzen. Natasa eléggé maga alatt van, s később anyja is előhozza a témát, hogy mit hallott lent Alíz és Hanna közt, s kislányom, megtanulhatnád, hogy barátokat nem analizálunk. Akkor hagyjam a fenébe? – kérdezi Natasa. Az sem jó, mert az konfliktuskerülés lenne, úgyhogy valahogy meg kéne oldani.

bk_majus25_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7915-7916. rész

2016. június 08. 10:00 - Gillotte

Zsolt rávágja Petire és Lilire az ajtót, semmit nem látunk belőle, de a fiatalok elmondása alapján Zsolt azt hiszi, hogy vissza akarják őt juttatni a sittre, hogy Lilié legyen a lakás. Nem értem az összefüggést, miért következik ez abból, hogy Zsolt meglátta Peti drogjait. Mielőtt Lili lelépne, Ottónak forgatnak egy promóciós-anyagot a jövőre nézve a rendezőknek. A technika vívmányai közül a telefont használják kamerának, lehengerlően profi. A felvételek után Lili indulna vissza az utcára csövezni, de a fiúk rábeszélik, hogy hamár nem meri Julit megkérdezni legalább egy hostelbe menjen el aludni, adnak pénzt.

bk_majus24_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása