Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7903-7904. rész

2016. május 29. 12:00 - Gillotte

Teljes a döbbenet a villában. Senki nem gondolta, hogy Liza volt a tettes, főleg nem a Herr, hisz ő meg volt győződve róla, hogy Ági volt. A rendőrök információi szerint Lizát őrizetbe vette a svájci rendőrség. Szegény kiscsaj jól be lehet tojva. Magnum szerint visszahozzák a lányt Magyarországra, ahol börtönbe, vagy kényszer-gyógykezelésre kerül. Magnum nem vacakol az infókkal, de Olívia segítőkész, így eléri a külföldi kollégáknál, hogy Ági beszélhessen Lizával. Miki közben rászáll a Herre amiért letámadta Ágit, de Nóra leállítja, hisz a Herr a halott fia miatt akadt ki, Miki igazán átérezhetné. Sőt, Ágit is meg lehet érteni, hogy mindent megtett a lányáért. Mindenki a helyére megy, s próbál nyugodtan aludni.

bk_majus13_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7901-7902. rész

2016. május 29. 11:00 - Gillotte

Ági ismét a villában van, kínálja a rég nem látott Gedeont egy kis whiskeyvel, aki szolgálat alatt nem iszik. Az ügyvéd biztosítja Ágit, hogy fel tudja építeni a védelmet és megtesz mindent, amit tud. Még mindig nem tudjuk, ki a gyilkos. Gedeon távozik, Ági hátramegy, s így nem veszi észre, hogy egy kalapos ember lép be a villa bejárati ajtaján. Ági visszarohan, hisz azt hiszi, hogy Liza jött vissza, de megrémülve tapasztalja, hogy a Herr áll előtte. Ági rögtön elkezd rettegni, s van is oka rá, ugyanis a Herr szemében őrült fény csillog: bosszúvággyal jött ide, hogy végezzen azzal, aki megölte a fiát. Nóra csönget, úgyhogy a Herr befogja Ági száját, és kést ragad. Épp csak annyira engedi Áginak kinyitni az ajtót, hogy el tudja küldeni Nórát, arra azonban nem számít, hogy a rettegő nő eltátogja, hogy ott van a Herr, s Nóra mindent ért, úgyhogy tárcsázza Attilát.

bk_majus12_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A Farm 2x60 - Gone boy

2016. május 29. 10:01 - sixx

screen_shot_2016-05-29_at_09_45_33.png

Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a kicsivel, és csak azért nem ment már le a farmra, mert ő maga is unta a banánt, ahogy mi is, mert valljuk be, elég lapos lett a műsor harmadik harmada. Na mindegy, erről majd lesz egy hosszabb írás, ez most nem az a műfaj.

Tovább
Címkék: a farm
571 komment

Barátok közt 7899-7900. rész

2016. május 29. 10:00 - Gillotte

Tóbiás épp hazaballag az éjszakában, amikor megpillantja a kigyulladt Pusszancsos autót. Hívja a tűzoltókat, s közben meglátja, hogy Peti bent fekszik eszméletlenül. Míg a tűzoltókra vár próbál bejutni, de akkorák a lángok, hogy képtelenség. A tűzoltók és a mentők is hamar kiérnek, és oh, mily kicsi a világ, pont ugyanaz a fickó a mentős, aki anno megállapította Robi halálának beálltát. Peti ellátást, és oxigént kap, eközben a tüzet is eloltják. Tóbiás szóba elegyedik a fiatal tűzoltóval, aki kihozta Petit a lángok közül, majd Petihez megy lecsekkolni, hogy él-e még egyáltalán.

bk_majus11_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Négy esküvő 3x07 - Debrecenben tán embert is esznek

2016. május 29. 07:44 - sixx

vlcsnap-2016-05-28-07h59m38s313.png

Újabb négyes, benne egy kváziceleb, Larion Zoé, aki arról híres, hogy...fasz se tudja, arról csak nem lehet híres senki, hogy nagy műcsöcse van, márpedig első blikkre a csajról ennyit tudunk meg, illetve azt, hogy megtépett, zöld erdei manónak öltözik az esküvőjére, akit pórázon vezet majd valaki, gondolom, hiszen van egy színben stimmoló nyakörve is. 33 éves, fotómodell és sminktanácsadó, ami olyan szakma, amiben én is elég jó tudnék lenni,tessék csak figyelni:

Zoé! Ne mázold ki ennyire a szemed kékkel, mert idétlen!

Ugye.

Tovább
Címkék: négy esküvő
7 komment

Barátok közt 7897-7898. rész

2016. május 28. 12:00 - Gillotte

Attila és Miki kellemesen elbúnyóznak, a berendezésben is kárt tesznek, csak a Szentlélek tartja Attila fölött a szekrényt (meg a fotel). A szög viszont pont jó, ugyanis Attila még részegen is meglátja, hogy egy kamera van a szekrény belsejébe ragasztva. Óbégatnak Áginak, hogy hozzon valamit, amivel le lehet olvasni a kamera memóriakártyáján lévő felvételt. A hozott laptop felismeri a memóriakártyát, indul a Berényi show! A részegség hevében először csak saját magukat nézik vissza röhögve, majd a legelső filetól indulnak. Az első felvételen Robi is rajta van, úgyhogy kikövetkeztetik, hogy valószínűleg Robi szerelte fel a kamerát, hogy lebuktassa a Herrt. Csak lassan áll össze a részeg fejekben a kép, hogy a felvételek közt az esküvő napja is ott lehet, de ez olyannyira lassan történik, hogy addigra Ági már fogja a cókmókját, és el is rohan a villából. Attila Ági után uszítja Mikit, de mire Miki kitántorog Ági már árkon-bokron túl jár. Attila is kirohan, jól leteremti Mikit, amiért hagyta kisétálni Ágit, hisz ott van a bizonyíték a felvételen. Tárcsázzák a Herrt és a rendőrséget, ugyanis a nagy sietségben is volt ideje Áginak rájuk zárni az ajtót.

bk_majus10_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7893-7894. rész

2016. május 28. 10:00 - Gillotte

Miki kitér a hitéből azt hallván, hogy Nóra lefeküdt Attilával. Nóra szerint ez a gyász miatti depresszió következménye. Jól néznénk ki, ma minden özvegy így dolgozná fel a gyászt. Az özvegy továbbra is sopánkodik azon, hogy ha nem lenne elég a rovásán, még a cég is miatta ment tönkre, de Miki megsajnálja, így elmondja, hogy ő volt az, aki tönkretette a kft-t. Miki töviről-hegyire elmeséli, hogy nem bírta nézni, hogy az Ági és Herr-félék beleszólnak a cég ügyeibe, úgyhogy ez tűnt a legjobb megoldásnak: csődbe vinni a céget, hogy mindenki kiszálljon, így a maradék az övé legyen, amit ő újraépíthet. Ezen elgondolkozva indul a boltba Nóra, de útközben összefut Attilával, aki bocsánatot kér, amiért ő is rászállt Nórára a kft bukásával kapcsolatban. Nóra megint előadja sérelmeit a férje haláláról, arról, hogy nem praktizálhat ügyvédként a tagság kifizetésének elmulasztása miatt, ráadásul két nem túl közeli ismerőse is ott csövezik nála. Ezt mondjuk tán nem kéne felróni, ugyanis Nóra ajánlotta fel a lakást amikor Emíliáék menni akartak.

bk_majus6_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7891-7892. rész

2016. május 27. 16:00 - Gillotte

A teljes félreértésben lévő Emília anyukája békítené a Zsoltnak vélt Vilmost és Emíliát, de hamar megvilágosodik, hogy ezt marhára benézte. Illedelmesen bemutatkoznak, úgyhogy anyukáról kiderül, hogy nyugalmazott belgyógyász. Miután elbúcsúznak Emília jól letolja az anyját amiért ilyen kínos helyzetet teremtett. Anyuka erősködik, hogy ez csak azért történt, mert senki nem mutatta be neki Zsoltot, így Emília felküldi anyukát a lakásba azzal, hogy szól Zsoltnak, hogy mutatkozzon be, mert az anyós pattog. Nem sokkal később Emília borozgatva mondja el anyjának, mi történt. Megint homályos és visszhangos a kép: látjuk, ahogy Emília szól Zsoltnak, hogy bemutatná őt az anyjának. Nagy megtiszteltetés ez Zsoltnak, de várja a beszállítót, úgyhogy egyelőre csak anyuka kedvenc borát küldi maga helyett annak a nagyszerű hölgynek, aki olyan csodás lényt hozott a világra, mint Emília. Emília is kap egy ajándékot, egy szájrapuszi (nevezzük csóknak) formájában. Zsolt annyira életidegenül romantikus, hogy már-már a hányinger kerülgeti az embert.

bk_majus5_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása