Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x48 - Vadember 1 - Fitnesszking 0

2016. május 15. 11:25 - sixx

A kihívás

Anikó streccsfarmerbe bújtatott virgácsai köszöntenek minket a pszeudopajtában, vajon kit hív ki ma Attila? Sanyát? Persze, hogy Sanyát bazdmeg, ezt mindenki tudja. Attila reggel elmagyarázza Sanyának, hogy kihívja, mert Gabent semmiképpen, és, izé, szóval téged, na, mindketten elértük, amit akartunk, éppen ki is mehetünk. Sanya halkan megjegyzi, hogy ő azért még nem ért el mindent, ott van pl. az a húszmillió, amit lehetne vinni, de Attila letorkolja, ez most nem érdekes, majd kint megbeszéljük tesókám, most fogadd el a sorsod. Apád faszát, mondja Sanya, hazug geci vagy, nem tartod a szavad, szóval te itten engem ne kérj meg arra, hogy kivihess. Nem is értem ezt a kört, minek kéne engedélyt kérni, meg magyarázkodni? Viszem, oszt kalap.

screen_shot_2016-05-15_at_09_37_23.png

Tovább
Címkék: a farm
176 komment

Barátok közt 7873-7874. rész

2016. május 15. 10:00 - Gillotte

Haller magabiztosan, a fegyverrel kiegészülve kényszeríti Nórát és Emíliát a kanapéra. Míg ,,most én dirigálok!” stílusban járkál fel-alá Emília megcsörgeti Zsoltot, aki épp Rudival iszik áldomást az újratalálkozásra, és Krisztán egészségére. Amint Zsolt meghallja Haller szavait a telefonban rögtön levágja, hogy gáz van, s rohanna segíteni, de a törött lába miatt nem megy, úgyhogy Rudi megy, úgyis Zsolt adósa. Eközben Natasa is kijön a mosdóból, és Haller mögé lopódzik. Felemel egy üveg rosét, és már készül a suhintásra, mikor a szemeket hátul is növesztő gengszter megfordul, és elveszi a lánytól az üveget. Ekkor Natasa felkapja a fegyvert, amit Zsolt adott, de elég vén róka ahhoz Haller, hogy tudja, mikor van töltény egy pisztolyban. Eközben Haller fogdmegje kint őrködik, de Rudi hamar túljár az eszén: kaját vinne Nóráéknak, mint kiszállító, megmutatja a doboz tartalmát az ürgének, majd a képébe nyomja, és annak rendje és módja szerint leüti, és ragasztószalaggal összeragasztja a kezeit. Kész MacGyver, minden van nála. Eközben Haller odabent már fogpiszkálóhúzást ajánl a hölgyeknek: aki a legrövidebbet húzza, az lesz az első szerencsés, aki első osztályú jegyet nyer a túlvilágra. Egyik sem hajlandó húzni, így kénytelen Haller választani. Emília alkut ajánl, de Haller inkább egy golyót, mire Natasa ráugrik, ekkor ő kerül célkeresztbe, Emília ugrik, ekkor ő, s végül Rudi arra lép be, hogy Haller Nóra nyakát szorongatja, s biztatja Rudit: lőjön, hátha eltalálja Nórát. Haller és Rudi kulturált emberek módjára próbálják megtárgyalni a dolgot, természetesen fegyverrel a kézben. Rudi tippeket ad Hallernek: utazzon el egy szigetre, piáljon, és döngesse a nőket, így megúszhatja. Hallernek tetszik az ötlet, de túszként vonszolja maga után Nórát is, nyilván, hogy legyen kit döngetni a szigeten. Mire leérnek a lifttel Rudi már lent várja őket, Hallerre teríti a kabátját, aki erre automatikusan elengedi Nórát. Rudi kicsavarja a pisztolyt a bűnöző kezéből, majd ráfogja a fegyvert. A többit nem tudjuk, de feltételezhetően sittre kerül Haller, mert Zsolt és Rudi boldogan isznak a kalandra, és azt tűzik ki célul, hogy Krisztián is velük legyen minél hamarabb.

bk_aprilis22_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A Farm 2x47 - Inkább megtévesztő legyek, mint alkoholista (18+)

2016. május 14. 11:13 - sixx

vlcsnap-00004_5.png

Mivel a tanyasiaknak minden este mesét kell mondaniuk - ez nekem új, kimaradtam egy hétből, menten elgurult a gyógyszer? - előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy Gábor is nekiessen a betűknek, és ez az este mostan van. Drága angyalbögyörőim, mondja, és belevág A Farm és a hét farmer című szürreális novellába, amit esküszöm, ki kéne adni. Három szépség, négy rémség, állatok, mindenkinek a legjellegzetesebb tulajdonsága kidomborítva, le a kalappal a pali előtt, ha tényleg ő írta a sztorit, ügyes, ha nem, meggyőzően adta el, hogy ő volt. A mese lecsengéseként Gábor négykézláb lopózik be a luxusszobába, megnyalja az alvó Szinti könyökét, aki erre felpattan, és röhögve elkezdi verni párnával. Legalább nem kurvaanyáztak. Alvás van és nyugalom, Gábor álmában is röhög, ezzel hivatalosan is a kedvenc játékosom lett, és most mondom, hogy a döntőbe Dórit, Brigit és Gábort várom.

Tovább
Címkék: 18+ a farm
329 komment

Barátok közt 7871-7872. rész

2016. május 14. 10:00 - Gillotte

,,Na mi van, polírozod a bohócot?” Ez az epizód első mondata, amikor Peti lép be a Rózsába, és meglátja a kávéfőzőt tisztogató Ottót. Peti kér egy sört, de Ottó húzna már a fenébe próbálni Lilivel a darabot, amire jelentkezni akar, de zárnia kell a Rózsát. Peti szívesen besegít barátjának, beugrana a pult mögé, de Ottó nem nagyon meri megreszkírozni a dolgot. Peti kimegy az udvarra, Lili jár arra, s eldicsekszik a lánynak, hogy a randijuk érdekében beáll Ottó helyett dolgozni. Lili nagy szemekkel pislog, hiszen őt úgy nem érdekli Ottó, ők csak próbálni fognak Ottó potenciális darabjára. E szavak melengetik Peti lelkét, ó, csak nem tetszik neki a csaj?

bk_aprilis21_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Négy esküvő 3x05 - Víz, iszony

2016. május 14. 09:15 - sixx

vlcsnap-00001_6.png

Újabb kvartett újabb celebbel súlyosbítva, Kordáné Balázs Klárival, aki kurvára nem tudom mit keres itt, de majd kiderül. Na aszongya, hogy Tímea egy hamisítatlan jakabszállási lakodalmat ül majd, ami nekem azt jelenti, hogy rendes esküvő+lagzi, 110 fővel 1,7 millióért. Balázs Klári egy szponzorétteremben tart fenséges esküvőt, 50 főre 2 millióból. Hogy ki esküszik, az nem derült ki, HISZEN A NŐ FÉRJNÉL VAN MOST IS. Mariann esküvője dettó egy szponzorhelyszínen lesz, cápás esküvő, írják, azaz lebasznak majd egy asztalt az akvárium elé, oszt ha szerencséjük van, egy cápa majd pont arra úszik, 50 fővel, 1,5 millióból. Valéria New Wave lakodalmat tart, mert nem tudja mi az, a New Wave az egy zenei stílus, szóval ha nem Talking Heads szól a buliban, amit 70 főre terveznek 2,5 millióból, akkor megint csak egy kierőszakolt, egy sima esküvőre ráhúzott mázzal van dolgunk, ami, van egy olyan érzésem, New Age akar lenni, habár azt a bohóckodást is el kellene már felejteni, de gyorsan. Reiki, mi? Faszom.

Tovább
Címkék: négy esküvő
9 komment

Blindspot 1x08 - Persecute Envoys

2016. május 13. 13:00 - Scott Pilgrim

Flashbackkel nyitunk, 5 évet ugrunk vissza az időben. Az ekkor még hosszú hajú Mayfair találkozik egy parkolóban az ellenszenves CIA-s emberrel, akivel a korábbi epizódokban meggyűlt a bajuk Welleréknek. A találkozón ott van még Sofia Varma, a Fehér Ház politikai igazgatóhelyettese. Kiderül, hogy a Fehér Ház kabinetfőnökével fognak találkozni. Visszaváltunk a jelenbe, ahol a rövid hajú Mayfair éppen elmondja, mi is az a Napvilág: a Nemzetbiztonság 10 évig lehallgatott egy rakás állampolgárt, a Napvilág meg az összes tárolt adat erről. Saul Guerrero pedig a fedősztori volt, hogy ő volt az informátor, miközben valójában a Napvilág. Weller ezt nem igazán fogadja jól. Dühösen kiviharzik az irodájából.

vlcsnap-2016-05-12-19h41m39s519.png

Tovább
Címkék: blindspot
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 4x01 - The Dark Moon

2016. május 13. 11:00 - Smiley93

A maratoni 24 részes harmadik évadban annyi minden történt, hogy lehetetlen szűk egy percben összevágni, így a készítők csak a legfontosabb infókat dobták össze a figyelmetlen nézők emlékeinek felfrissítésére: a kis prérifarkas, Malia négyről két lábra váltott, Stiles elvesztette a szüzességét, méghozzá Maliával együtt, Kira beleesett Scott farkasmaszkjába, titokzatos néger megmentő csajunk is akadt, Menőcsaj banshee, Vadászéknál Kate néni feltámadt, cserébe viszont Allison meghalt, az összlétszám tehát változatlan. Dereken eközben a La Lobát keresi megszállottan egy pszichopata néni és csapata. Jöjjön hát a negyedik évad!

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7869-7870. rész

2016. május 13. 10:00 - Gillotte

Nóra, Emília és Natasa nem akarja elfogadni a Zsolt által kínált fegyvert, bár Natasa eléggé rá van gerjedve a cuccra. Játszani szeretne vele, s Emília tiltása ellenére Zsolt megmutatja Natasának a fegyver használatának csínját-bínját. Zsolt megadja Emíliának a telefonszámát, hogy ha bármi gáz van, tudja hívni. Nem sokkal később Emília személyesen megy le Zsolthoz, ugyanis az ő számlájára írja, hogy a lány teljesen kivetkőzött magából, ugyanis videókat nézeget a fegyverek használatáról. Nehezen, de a bisztrótulaj meggyőzi a pszichonőt, hogy ez a szükséges terápia a Haller-félékkel szemben, és Zsolt szeretné biztonságban tudni Emíliát. Oh, de megható.

bk_aprilis20_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Mad Dogs - Kutyaütők 1x07 - A fagyi

2016. május 13. 09:00 - Hoppancs

Minden jel arra utal, hogy Lawrence körül megnémulnak a gyerekek. Joelnek is egy szótlan fiú hoz fagyit, amelynek összetevőire a férfi igen kíváncsi lenne. A kissrác továbbra is hallgat, a „vendéglátó” pedig kiadja az evési parancsot, mert nem lenne jó, ha elolvadna a cucc. Mialatt Joel kanalaz, Cobi átutalást intéz, és a bankos fazon – mivel nem ma kezdte a szakmát – azonnal vágja, hogy a milliókat nem vak árvák gyógyításával kuporgatta össze évtizedek alatt. A kényes helyzet miatt a tranzakció igen drága lesz, így Cobinak már nem csak az fáj, hogy a pasast nem izgatja, mi az a pénzügyi tanácsadó. A desszertet gyorsan eltüntető Joelt arról faggatja Lawrence, hogy tudták-e, mi volt a csomagban, illetve hogy számít(hat)-e a barátai segítségére. Hát, igazából nem, vagy igen, de akármi lesz, tök mindegy, mert az élet szar, reagál Joel, majd bevisz egy övön alulit: „oszt’ veled mi lesz, drága Lawrence-em, ha nem szállítod se a zsét, se a csomagot”? Erre a kisfiú is elmosolyodik, de az öreg megigazítja az arcát.

bscap0000_6.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Farm 2x46 - Beütött a VÁÓ faktor

2016. május 13. 08:35 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-05-13_8_22_25.png

Aki Cintiék adriai hajózására vágyott, az most a mennybe mehet, mert az adás egy indokolatlanul nagy szelete csak erről szól. A másik meg arról, hogy Attila totál begőzölve, zsebparancsnokként adja az ívet a többieknek. Cintiék már hajnalban lekoccoltak. Attila kapta a hagyatékot, így egy napig ő lehet a jani, de azért pár szabályt be kell tartania, mondjuk azt, hogy kettőtől ötig kötelező szieszta van. Mi faszom ez, Olaszország? Akkor lesz itt pihi, amikor a hátam közepén se. Még meg se szólalt a hifin beadott kukorékolás, de Attesz már rugdalja is kifelé az ágyból a népeket. Az asztalnál kiosztja a feladatokat, aztán felszívódik. Na nem tűnik el teljesen, csak váratlanul itt-ott feltűnik, mint egy szellem, hogy megjegyezze ki mennyire gány melót csinál. Az fix, hogy valami hűbéres volt előző életében, olyan jól osztogatja a parancsokat a parasztoknak.

Ez a pali nem nappali.

Tovább
Címkék: a farm
341 komment
süti beállítások módosítása