Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x42 - Csattant a tanya ostora

2016. május 08. 08:20 - sixx

vlcsnap-00001_5.png

Ha van olyan karakter, akit semmiféleképpen nem szabad elengedni egy realityben, mármint szerkesztői szemmel, az az olyan arc, mint Heni volt, vagy amilyen Attila. Konfliktusgeneráló mindkettő, nem fogja be a száját egyik sem, folyamatosan képernyőn vannak, és bármennyire is idegesítők és vernénk őket szájba egy szívlapáttal néha, mégis ezek a szereplők azok, akik nélkül bármilyen reality becsődölne. Heni kiejtette saját magát, mert béna volt egy nyilvánvalóan rászabott párbajban (mikor látta bárki is Sanyát a konyhában, húsdaráló környékén?), a tegnapi adásnak meg tulajdonképpen az volt a tétje, hogy Attila képes lesz-e úgy párbajellenfelet választani, hogy visszatérhessen.

Tovább
Címkék: a farm
446 komment

Négy esküvő 3x04 - Mulatási

2016. május 07. 11:00 - sixx

vlcsnap-00025_1.png 

Lement két esküvő, egy roma lagzi, ami nem is volt lagzi, csak fogadalom-megerősítés, illetve egy dominikai, tengerparti, ötfős valami, amit tekintsünk csak simán termékelhelyezett nyaralásnak, mert az volt. A roma lagzinak titulált buli legalább hangulatos volt. Ma is két esküvés lesz, az egyik egy vintage stílben elkövetett, a másik meg meglepetésesküvő, ami jelzi, hogy nagyon nehéz ebben az országban ún. tematikus esküvőre lelni, hiszen ha felaggatok egy Singer varrógépet a falra, meg a vőfélyt hipszternek öltöztetem menten vintage-nek hívhatom a bulit. Az van, hogy van városi esküvő meg vidéki, van sátras meg éttermes, roma, katolikus meg zsidó, oszt nagyjából kalap, ebből kell műsort összerakni, ÉS ugye még párokat találni, akik nem bánják, ha filmezik őket.

Tovább
Címkék: négy esküvő
5 komment

A Farm 2x41 - Végre kanolás! Vagy legalábbis olyasmi (18+)

2016. május 07. 08:20 - Dzsudibí

Zé konferál, a farmerek játszottak, a játék neve pedig hogyan nem változott meg az életem 20 millától 20 év alatt. Zé azon nem lepődik meg, hogy Sanya a fitnesz világában látja magát 2036-ban is, de azon nagyon (!!!), hogy Brigi jövőképében nem szerepel Gergő (sem Szinti, sem Norbi, sem pedig Attila, akikhez legalább annyi köze volt már, mint Gergőhöz). 

1_5.png

Drága Gábor épp csak kiszabadult a sittről adócsalásÉRT, no de komolyra fordítva a szót, igazából testépítéssel foglalkozik nulla huszonnégyben, és kifizette végre a gyöngyházfehér tigrát. Attila most jött vissza a kislányával Floridából, aki 18 éves, mert még olyan kicsi, hogy húsz év múlva is csak 18 évvel lesz idősebb, és van egy libafarmja. Hiába, merjen az ember nagyot álmodni. Sanya szintén fitneszkedik, ezen kívül pedig sokat szerepel a tévében, mert ugye 20 év múlva is még mindenki kurvára kíváncsi lesz rá, várom már a Máunika sónak az a részét, amiben ő, VV Iza és Alekosz megdöntik a terpeszállásban elfogyasztott leghosszabb lecsókolbász Guinness rekordját.  

2_5.png

Dia vesz egy házat az édesapjának a Rózsadombon, mivel időközben rendeződött a kapcsolatuk, 3 terepjáróval, meg lovakkal, egyébként pedig minden iparágban jelen van a különböző vállalkozásai révén, így az összes Farmer neki dogozik. Szegénykém, de pofára fog esni, ha neadjisten megnyeri a játékot, és a fent elsorolt javak helyett egy másfél szobás, parkolóra néző havannai lakásra futja csak majd, miután az apja kipótolta a leadózott 20 millát. Szintinek is lakás az álma, miután a fodrász szakmáját LERAKTA, és apuval is kibékült. Dia felteszi a nap kérdését, miszerint továbbra is tartja majd magát a divatleszbikus hajlamaihoz vagy az állam és a szentegyház által is elfogadhatónak ítélt családi modell alapján egy hímnemű mellett horgonyozna majd le, Szinti ezt a kérdést egyelőre még nem döntötte el.

3_5.png

Briginek sikerült kiköltöznie a vörös körből, ami szerintem elég szarul hangzik. Gergő még véletlenül sem kerül szóba legnagyobb meglepetésemre, annak ellenére, hogy igaz szerelmük még azt is túlélte, hogy Brigi a kapcsolatuk során majdnem előbb dugott mással, mint magával Gergővel. Gergő természetesen álmaiban Brigivel lakik, hagyjuk. Dóri már előre is elnézést kér, hogy mindenkit lesmárolt a bulin, miután megnyerte a játékot, szerencsére ezalatt végig Brigi és Gergő arcát mutatja a kamera. Ezután egyperces vészjósló zene következik, a kamera idegesen vált a farmerek között, én vártam volna valami olyasmit, hogy akkor most egymásnak esnek a nyomorékok a húszmilláért, ami gyökeresen megváltoztatja majd szánalmas kis életüket, vér és agyvelődarabok csapódnak a kamerának, Sanya egy fél lábszárat rág a sarokban elszántan, Attila saját szemét kitépve ront neki Szintinek, Dóri puszta kézzel tépi fel Brigi mellkasát, míg Dia hörögve halálra kanolja Gergőt, ehelyett nem történik SHEMMI. 

4_5.png

Brigi este a jó öreg pinavillantós trükkel próbálja kiengesztelni Gergőt, aki köszöni, nem kér a dologból. Brigi tovább könyörög, ha jól értelmezem a takaró dudorodásából, még egy kis cidával is próbálkozna, de Gergő nem így akarja. Másnap reggel összevesznek azon, hogy Gergő kizárólag Dóri véleményére hagyatkozna a zsömlesütéssel kapcsolatban, Attila kicsit szítja a tüzet a szerelmesek közt, és megosztja véleményét Brigivel, miszerint Dóri kanolná Gergőt. Szerintem Dóri kanolna bárkit, aki viszontkanolná őt, de egyelőre még nem akadt az a bátor jelentkező. 

Az elkövetkezendő jópár fájdalmas perc továbbra is Brigi és Gergő perpatvaráról szól, előkerülnek a régi sérelmek is, amikor Brigi Norbit kérte meg inkább Gergő helyett, hogy borotválja le a lábát, de alapvetően a Dóri-Gergő tengely mentén halad a vita, nagyjából annyira izgalmas, mint játszani egyet az Age of Empires 2-vel úgy, hogy az ember negyvenszer beírta, hogy how do you turn this on (szégyellje magát, aki tudja, hogy ez mit jelent, csaló kocka banda). 

6_5.png

A Farmerek ajándékot készítenek egymásnak, Brigi alkotói válságba kerül, Dóri és Gábor igyekszik őt valahogyan abba az irányba terelgetni, hogy mégiscsak illene valamilyen szívecskét adnia Gergőnek, merthogy ugye szeretik egymást, meg az milyen eredeti. Dóri eközben úgy aprítja a hagymát, mintha fát hasogatna. Gábor kicsi súlyzókat gyárt agyagból Sanyának, miközben kicsit megnyalogatja a munkalapot, merthogy szereti a faízt (ki nem?).

7_5.png

8_5.png

A műsoridő maradék részét nagyjából ki is teszi az ajándékozás, Brigi kis fát kap fémből, Gergő házat mákfejekkel, ami tulajdonképpen Brigi bocsánatkérése arra vonatkozólag, hogy mégiscsak vele képzeli el a jövőjét, mert ugye szerelmesek, Sanya megkapja a fitneszterme kulcsát, cserébe Gábor és Attila kapnak két agyagkupacot, ami Sanya szerint egykezes súlyzó, Dóri Gergőnek ÉS Briginek ad ajándékot, mert azért az mégiscsak szarul vette volna ki magát, ha csak Gergőt ajándékozta volna meg. 

Mer ugye az elejétől fogva a szárnyaim alatt volt, mint lány. (Attila)

9_5.png

Atti és Szinti még jól megbeszélik egy cigi mellett, hogy miért utálják egymás pofáját, előkerül a "mert én ilyen vagyok" szuperjokeraduász is, ami ugye tudjuk, hogy mindent ver, mindkettőt agyonverném szívlapáttal, bármiféle bűntudat nélkül. Végül megegyeznek abban, hogy inkább csendben fogyasztják el a dohányáru megmaradt részét, mert úgy biztos nem vesznek össze. A végére még jut egy kis takaró alatti kanolás Brigi és Gergő részéről, azaz szent a béke, és együtt fognak megöregedni, ahogy a szerelmesekhez illik. 

Te fújod a magadédat, én meg fújom a magamémat. (Szinti)

Aki pedig szeretné újraélni egy kicsit Brigi és Gergő egymásra találásának pillanatait, annak tessék. Szerintem kanolnak, de ezt mindenki döntse el maga. Szívesen.

 

Címkék: 18+ a farm
479 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x24 - The Divine Move (ÉVADZÁRÓ)

2016. május 06. 17:00 - Smiley93

Az előző epizód zárlatában Allisont megölte egy Maszkos, barátai az esethez illő gyászos képpel ülnek az őrsön sorban, akár a bús galambok. Flashbackben látjuk, ahogy az esethez nem illő módon higgadt Vadászapu próbálja belediktálni Scottba a természetfeletti-mentes fedősztorit a lány haláláról, ám az ifjú alfa finoman szólva is szét van esve. Vadászapu bezzeg rutinosan kezeli a közeli családtagok halálakor fellépő kríziseket. Az őrsön azért csak sikerül gond nélkül tálalni a sztorit, a zavaros részeket az „olyan gyorsan történt” örök klasszikussal hárítják, meg amúgy se olyan szívtelen Zsaruapu, hogy messzemenően zrikálja őket.

1.jpg

Tovább
3 komment

Egyszer volt, hol nem volt 5x20 – Sárgarigó

2016. május 06. 15:00 - Qedrák

Azzal nyitunk, hogy Regina magyarázkodik a Charming családnak a ledőlt óratorony mellett, hogy miért támadt az a zseniális ötlete, hogy elküldje a nővérét randizni az alvilág urával. Nem feltétlenül a megértés szó lenne a helyzet leírására a legmegfelelőbb, Hook neki is esik válogatott szurkapiszka közepette Reginának, hogy mi a fenét képzelt magáról, hiszen ez körülbelül annyira volt bölcs dolog, mint amikor Hófehérke dadusnak fogadta fel a Nyugati Boszorkányt. Hadész jelenik meg, és egyből kissé feszültebbé válik a helyzet, de az istenség közli, hogy nem azért jött, hogy földbe gyalulja a hősöket, hanem azért, mert randi helyett egy zsaroló üzenet várt rá. Némi értetlenkedés után, amit a többiek adnak elő, hogy miért nem szedi vissza Goldtól és Pántól a szerelmét, végül felajánl egy alkut Emmának: levakarja a sírkövekről a nevüket, ha visszakapja az ő szeretett Zöldikéjét.

csipetcsapathadesz.jpg 

Tovább
Szólj hozzá!

Mad Dogs - Kutyaütők 1x06 - Leslie

2016. május 06. 13:00 - Hoppancs

Jöhet a vidám karanténba vonulás az ikerlánykák társaságában, akikről az előző rész végén azt hittem, hogy simán össze voltak bújva, erre most kiderül, hogy szegények monstra duplicában szenvednek. Gus ijedtében jogászrohamot kap, miezazeljárás, miértfotóznak, orvosemaga, csak a szokásos. Hamarosan tájékoztatást kapnak a fekete himlőről, amit lehet, hogy mind benyaltak a fertőzött területre sodródott halászhajón. A védőruhás népek azon dolgoznak, hogy a kór ne érje el Guatemalát, úgyhogy szépen vért vesznek mindenkitől, aztán lehet imádkozni. A srácok igen beszarnak, főleg Lex, akit más színű pecséttel jelölnek meg, mint a többieket, és egyelőre a fantáziájára bízzák, hogy miért. Néz is drámaian. Cobi elindít egy oltásokról szóló konzultációt, aminek következtében reményteljesen kezdik magukon keresni a gyerekkori heget, ami az idegen DNS jelenlétét jelzi. Ja nem, az egy másik sorozat. Boldogan konstatálják, hogy a szüleik abban a boldog békeidőben éltek, amikor még nem terjedtek a neten oltásellenes teóriák, ezért elméletileg védve vannak a vírus ellen. Egy maszkos fickó letöri az össznépi lelkesedést, közölve, hogy a himlő sajna mutálódott, úgyhogy be lehet fejezni a vállmutogatást.

bscap0001_5.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Blindspot 1x07 - Sent On Tour

2016. május 06. 11:00 - Scott Pilgrim

Egy fél évvel ezelőtti esemény flashbackjével indítunk, az izmos hátú egy másik fickóval rejt el egy fémládát a padlóba, közben azon aggódnak, mi van, ha rossz kezekbe kerül. A jelenbe ugrunk, ahol az elemzőmindenes tudós, Patterson készül munkába, a fiúja közben a falra kinyomtatott tetoválásokat próbálja megfejteni, majd bedobja, hogy mi lenne, ha kapna egy kulcsot a lakáshoz és beköltözne. Patterson mindenféle gagyi kifogást próbál rögtönözni, de a fiúja átlát rajta, szóval abban maradnak, hogy majd még megbeszélik, de sietnie kell melóba.

vlcsnap-2016-05-03-22h06m24s944.png

Tovább
Címkék: blindspot
Szólj hozzá!

Barátok közt 7859-7860. rész

2016. május 06. 10:00 - Gillotte

Peti és Ottó készülnek az esti bulira, de Ottó kifogásolja a béna zenét, hisz nehogy azt gondolják róla, hogy olyan béna ő is, mint a zenék, amiket hallgat. Lili érkezik, Ádám nélkül, hisz összebalhéztak. Lili feltekeri a pocsék zenét, és nekiáll rázni magát a fiúk legnagyobb örömére. Gyűlik a tömeg, Peti az asztal fölé áll, próbálja kivenni az alkalmi drogját a zacskóból, de Ottó mintegy haverilag meglöki, úgyhogy a bogyó beleesik a Barátok köztös Smartiesba, úgyhogy Peti az este nagy részét keresgéléssel tölti. Lili eldumál Ottóval, aki a lány lötyögését dicséri, hiszen jár színitanodába, ahol tanulnak többek közt táncot is, úgyhogy van szeme az ilyesmihez. Lili kicsit zavarba jön, lelép, majd belemarkol a Peti által áttúrt Smartiesba, hogy aztán úrilány módjára betömhessen egy egész maréknyit az arcába. Peti aggódva nézi végig a szeánszot, hisz nincs meggyőződve róla, hogy nem volt benne az adagban az ő tablettája. Némi idő elteltével sem találja a bogyóját, úgyhogy segítségül hívja Ottót: lehet, hogy valaki benyelte, ki kéne találni, ki volt. Közben a hangulat kezd a tetőfokára hágni, a zene ordít, úgyhogy Hanna csörtet át idegesen, hát senkit nem zavar, hogy ebben a házban egy kisbaba aludni próbál? Mivel Bencén kívül szinte az összes gyereket kiírták a sorozatból nem, senkit nem zavar. Lili eddigre feltűnően jól érzi magát, feltételezik, hogy ő kapta be az illegális tablettát, de ez Ottót egy cseppet sem zavarja, derékon ragadja a lányt, s táncba viszi. Ádám érkezik, érdeklődik Lili holléte után. Peti tagad, ennek ellenére Ádám észreveszi a lányt, és hazavinné. Ottóból előjön a részeg bátorság, visszatartaná Lilit, hisz ne Ádám döntse már el, mikor megy haza a lány, neki is áll taszigálni Ádámot, aki erre egy meglepő jobbegyenessel válaszol. Bravó!

bk_aprilis13_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A Farm 2x40 - Rosszabb a halálnál

2016. május 06. 07:47 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-05-06_7_36_40.png

A legutóbbi összefoglalót elnézve olyanok fogalmazódtak meg a bennem, hogy 

  • ilyen lehet beledögleni az unalomba...
  • ha előttem lenne egy ciánkapszula, ráharapnék...
  • egy gilette pengés forró fürdő is jobb móka ennél...
  • miért nézem én ezt???

Eddig is voltak gyenge részek, de ez a  tegnapi mindet leverte. Leverte? Seggbe baszta és csicskájává tette. Az egész azzal kezdődött, miután Gergő megcibálta a harangot és Attilára varrta a kendőt, hogy megérkezett a falusi ímél a büntetésről. Mivel Attila és Gabika rámentek a dióra, ezért mindenki egy nappal kevesebbet dolgozhat. Igaz, hogy itt mindenki joggal lehordhatta volna Attist és Gabit, meg még valami parasztlázadást is kirobbanthattak volna, de a poén az egészben, hogy csak Attila akadt ki ezen és kezdett bele a galuskás kurvaanyázásba, mert akkora barom volt, hogy evett a dióból. Erre most bukta a ketreces melót, amiben olyan hatalmas ász lett volna. Mivel most már abban az üzemmódban van, hogy előbb pusztul éhen, minthogy csicska diókat pucoljon, ezért inkább a vajköpülésbe feccöl végtelen, de a vágóképeken csak 6-7 csuklómozdulatnyi energiát.  

Tovább
Címkék: a farm
532 komment

Aranyláz Alaszkában 6x17 - Arany meglepetés

2016. május 05. 17:00 - Chat Géza

Mindjárt itt a szezon vége, így egyre nagyobb a nyomás, a főnökög odalépnek a munkások tökeire, mert ezt a maradék egy hónapot cudarul meg kell húzni, mint a kisgyerekeknek a hívatlanul is vendégségbe érkező alkoholista nagybácsi ujját, hogy így humorba csomagolva finghasson egy recsegőset. De nézzük inkább, hogy mi történt Alaszkában.

gr2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása