Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x30 - Sanya kolbászból fonja a kerítést is

2016. április 24. 09:00 - sixx

vlcsnap-00001_1.png

Nagy egók feszülne egymásnak a mai párbajban, mondja Zé, aki a szürke zakóban, barna gatyában és csillogósra suvickolt cipőben tökre beleillik a vidéki gazdákról alkotott általános képünkbe, Sly meg Andy mehet a picsába a gumicsimmával meg a zizegős piacos mackóval.

Tovább
Címkék: a farm
komment

A Farm 2x29 - Vegyen Ön is szülinapi úszósapkát! (18+)

2016. április 23. 13:47 - Dzsudibí

Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi érdekes, az állatok sokkal jobb fejek, mint az emberek.) Munkája végeztével beizzítja a cukiságkampányt: annak a szerencsés asszonynak, kit szerelmének nevez, születésnapja van, mely jeles nap alkalmából egy kis fát ültet el neki (szupercuki). A művelet közben sírdogál egy kicsit, egy arra járó kósza tyúk próbálja vigasztalni. 

11_4.png

1_4.png

Tovább
Címkék: 18+ a farm
komment

Az Onedin család 8x08 - Guilty - In All Innocence (Bűnös ártatlanság)

2016. április 23. 10:00 - Gabba

Izgalmakkal teli részhez érünk, erre erősít rá a német cím is, miszerint Auge um Auge, szemet szemért. Popcornt, szotyit, ücsit, cigit, viszkit és más egyebeket bekészíteni, ha ebből semmi sincs kéznél, akkor elég lesz a körmöt rágni. Elizabeth-tel kezdünk, aki minden követ megmozgat James kiszabadítása érdekében, most éppen hirdetést adat fel: 50 guinea jár annak, aki Jack Pendleton nyomára vezet. Sz Sz biztos bene, hogy Van der Rheede pénzelte le Pendletont, hogy rejtse el a nyakláncot James hajóján, de ehhez kéne a hajószakács tanúvallomása. Sam szerint is mielőbb a végére kell járni a dolognak, mert kopik az Onedin név hitele, példának okádék ő már több üzleti partnerét elvesztette mostanában, mert azok visszaléptek a börtönhírek hallatán. Elizabeth még egy dolog miatt aggódik: már vagy egy hónapja nem kapott levelet Danieltől. Still I’m sad, néz maga elé elmerengve, és sorra dudorássza a dal különféle változatait.

onedin_8x08_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Mad Dogs - Kutyaütők 1x04 - A jelzőfények

2016. április 22. 15:00 - Hoppancs

A fiúk valamitől roppant érzelmesek lettek, mert éppen egy kamerába üzennek a családnak, mindenféle ilyenkor szokásos dolgokat. Gus bölcselkedik, Lex kegyes hazugságba bonyolódik, Cobi praktikusan tájékoztat, csak Joel bámul úgy, mintha elfelejtette volna a szövegét a sorozat meghallgatásán. A gép mögötti hang arra biztatja, mondja el a gyerekeinek, hogy szereti őket, de aztán inkább a „legyetek önmagatok” tanács csúszik ki a száján. Visszaugrunk a törpe kútba hajítását követő pillanatokhoz, amikor éppen az volt a fő dilemma, hogy a gyanús tatyóval, vagy anélkül sétáljanak be a vallásos tisztelet övezte amerikai nagykövetségre. Joel marad az autóban a pénz és egy távolból figyelő barátságos öregúr társaságában, majd transzba esik egy műkedvelő utcai opera-énekesnőtől. Éppen a hölgy hasitasijába pottyant néhány petákot, amikor egy bolond zombiasszony hányásszerű löttyel borítja be a kocsit. A bizarr művelet részeként autómosásra emlékeztető mozdulatsort végez, a „mocskos” szót hörögve. Joel a lehető legudvariasabban célozgat a "munka" szükségtelenségére. 

bscap0000_3.jpg

Tovább
komment

Blindspot 1x05 - Split The Law

2016. április 22. 13:00 - Lilac Scorpion

Stoppoló hapsival kezdünk egy spontán New yorki utcasarkon, a taxistól az Empire State Buildinget kéri úti célként. Vidéki? Igen, de mehetnénk már, pattog az indiainak tűnő pali erős akcentussal. A taxis elfordítja a tükröt (hogy mi is láthassuk gonosz pillantását), az ajtók bezáródnak, füst lepi el a belteret. Utasunk fulladozva veri az ablakot, közben a kocsi gázt ad. Közben valahol egy másik városnegyedben Sarah, Kurt húga tessékeli be a lakásba Jane-t, akiről ugye, még mindig azt hiszi, hogy a rég eltűnt szomszéd kislány, Taylor Shaw az. Kurt is megjelenik, és szépen megbeszélik, hogy hiába minden, a Sarah által nagy gonddal készített vacsi iszonyatosan bűzlik. Sarah úgy tűnik, már nem szomjas egy ideje, vacsora közben is Kurt babakori történeteivel alapozza meg a hangulatot. Kurt igyekszik visszavenni a partifeelingből, a feszengő Jane pedig kínjában kiböki, szívesen találkozna a Weller-papával (akiről tudjuk a második epizód óta, hogy rákos, és őt vádolják Taylor megölésével). Kurt elüti a szitu élét, Sarah pedig "anyu régi jó barátja Taylor"-ként mutatja be a kisfiának Jane-t. Kicsi Sawyer srác gyermeki őszinteséggel tapint rá a kényes kérdésre: hol volt eddig Taylor, ha olyan jó barátja volt anyuéknak? Jane kivágtat a lakásból, Kurt a liftnél éri be, de nem igazán érti, mi a baj. Jane erre még nem képes: nem válhatok egy este alatt Taylor-ré, mondja, és elviharzik, már amilyen sebességgel egy lifttel viharzani tud.

01.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 7843-7844. rész

2016. április 22. 12:00 - Gillotte

Ottó takarít a lakásban, ha Juli látná, nyomban örökbe fogadná. Peti mászik elő felrobbanni készülő koponyával, ugyanis a tabletta hatására teljesen készen van. Este még jó volt, mindent értett, és nem voltak gondok, de most úgy érzi magát, mint akit egy kiadós megemésztés után kiköptek. Ottó vén róka módjára megjósolja, hogy Peti a napot alvással fogja tölteni, tök használhatatlan lesz. Attila érkezik, emlékezteti Petit, hogy délután mitting van az Élelmiszerbiztonsági Hivatallal, amire Petinek kérvényt kellett volna írnia. Peti ekkor koppan, mert teljesen elfeledkezett az egészről. Nekiáll írni a kérvényt, de a gépelés sem megy, nemhogy a tízujjas, az egyujjas sem, úgyhogy kér még Ottótól a szerből. Végre van esze Ottónak, ugyanis 24 órán belül nem lehet megismételni a cucc használatát, úgyhogy Peti bármennyire kérleli, nem ad neki többet. Míg Ottó elvan Mátéért a suliba Peti nem tétlenkedik, kivonszolja Ottó hátizsákját a kanapéra, hogy mi is jól lássuk, és kikotorja belőle a mindent megoldó bogyókat. Mire Ottó és Máté hazaér Peti már sehol sincs, csak a széttúrt táska marad a szobában. Ottó egyből levágja, hogy gáz van, egyedül hagyja Mátét, és lerohan megkeresni Petit, aki épp a postaládákkal cserél eszmét, eszméletlenül hadarva, majd épp összeesik, mikor Ottó odaér hozzá.

bk_aprilis1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

A Farm 2x28 - A vidéki koksztól büdöset fingik az ember

2016. április 22. 10:00 - Chat Géza

Anikó feltehetőleg mesemondót reggelizett, hogy ilyen negédes hangon vezeti fel a mai cselekményt, de annyi baj legyen, mert hálistennek az adás felét kitöltő barkácsoló szegmenst látva majd mindenki sírva röhögve fogja felidézni az általános iskolás technika órákat. De előtte még Norbinak döntenie kell, hogy kit állít szopó ágra.

kepernyofoto_2016-04-22_7_45_16.png

Tovább
Címkék: a farm
komment

Négy esküvő 3x2 -A sírós traktorosok faluja

2016. április 22. 09:00 - sixx

_dsc0188.JPG

Na, most jön az igazi keménység, Karda Bea 2,5 millióból összerántott funkyretró bulikája, illetve egy traktoros menyegző, amiről csak remélni tudom, hogy olyan lesz, mint ez az indiai filmrészlet, de előre tudom, hogy csalódnom kell majd. Basszameg.

Az epizód elejéből sokat elvisz a hogyvoltozás meg a szabályismertetés, ha emiatt maradunk le valami fontosról, soha nem bocsátom meg magamnak. Ja, azt meg azért ne feledjük egy percig sem, hogy itten komoly dolgokról van szó, mert a legvégén egy fehér szteccslimóból kilép majd egy fekete zoknis, farmeros, barna bőrcipős láb és a hozzá tartozó test, és viszi az egyik némbert megálomnászútni.

Tovább
Címkék: négy esküvő
komment

Aranyláz Alaszkában 6x15 - A millió dolláros hegy

2016. április 21. 15:00 - Chat Géza

Az múltkor már kiderült, hogy párker Snábel nagyon jó taktikát és nagyon jó területet választott. A kérdés, hogy folytatódik-e a sikerszéria. Tony-nál a helyzet olyanra fordul, hogy indokoltá válik a sípológép használata. Hoffmanék meg egymás szakállát zabálhatják idegességükben.

kepernyofoto_2016-04-21_8_06_33.png

Tovább
komment

Marvels Jessica Jones 1x09 – Avagy tízperces kiállítás

2016. április 21. 13:00 - Qedrák

Sejtelmes fényekkel indul a rész, a kiütött Kilgrave ébredezik egy vaságyon. Felkelés közben konstatálja, hogy egy vízzel bokáig megtöltött szobában van, majd a mögötte lévő falra egy vetítő elkezdi lejátszani a pendrive-on lévő képsorokat. A férfi természetesen kiborul, elvégre ki nem tenne így hasonló helyzetben, de egy hangszigetelt szobában üvöltözni nagyjából annyira hatásos, mint belehugyozni a tengerbe. Jessica bekapcsolja a mikrofont, hogy meghallgassa Kilgrave-t, akit következetesen Kevinnek hív. Mikor végre bekapcsolja a hangot, megint elkezdődik az elméleti vita arról, hogy Kilgrave micsoda, Jessica szociopata gyilkosnak nevezi, de a férfi következetesen azt mondja, hogy nem ölt meg senkit. Majdnem sikerül annyira felhúznia a nőt, hogy rácsapjon egy nagy, piros gombra, de végül visszafogja magát. Ez végül megtörténik akkor, amikor Kilgrave a kamerába mondja a Jessicával való kapcsolatuk elejét, és azonnal sokkolja is őt egy áramütés.

kilgravejessica10.jpg

Tovább
Címkék: jessica jones
komment
süti beállítások módosítása