Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x24 - Kapitalizmus, párbaj, sírásrívás (18+)

2016. április 17. 08:33 - sixx

 vlcsnap-00001.png

Mozgalmas kis epizód volt ez, de mivel vasárnap reggel van és nyolctól Forma-1 is van, nem cifrázzuk agyon a hogyvótot, nem emlékezünk meg Anikó szettjéről, pedig lehetne, és nem megyünk bele olyan részletekbe, mint kinek mit üzentek otthonról a rádión keresztül, pedig az is megérne egy misét, hogy Diának az apja most mondta először, hogy szereti - gondolom fiút várt, hogy mellette ganajozzon naphosszat, na mindegy. Szóval ezek nem lesznek annyira kitárgyalva.

Tovább
Címkék: 18+ a farm
184 komment

Az Onedin család 8x07 - Vengeance (Bosszú)

2016. április 16. 12:00 - Gabba

Baljós cím, mert bizony összegyűltek a viharfelhők főhősünk felett, ebben megerősít minket a német verzió is: Blinder Haß, vak gyűlölet. Tengeribeteg olvasók ezúttal előnyben, mert semmi tajtékos hullámzás nem lesz, végig a szárazföldön maradunk. Tengerpart közeli kis temetőben kezdünk Tom temetésével, a sírásókon kívül csak Baines van jelen, aki megfogadja, hogy mihelyt lesz pénze, rendes sírkövet fog csináltatni kis barátjának. Majd elindul Liverpoolba, hogy rendezze a dolgokat James Onedinnel.

onedin_8x07_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
34 komment

Barátok közt 7833-7834. rész

2016. április 16. 10:00 - Gillotte

Csöngetnek Mikinél, de még mindig fel van dúlva a s(z)avazás miatt, úgyhogy elég bunkón fogadja Ágit, aki ugyebár szintén amellett szavazott, hogy Miki hagyja el a céget. Ági viszont békejobbal jött, felhívja bátyja figyelmét a János-féle üzletre, s mivelhogy Miki már szabad ember, akár bele is vághatna. Eközben Attila próbál előre kérni némi pénzeket, hogy rendbe hozza amit testvére elszúrt, de senki nem tud előre adni, úgyhogy ez azt jelenti, hogy nincs tőke, amiből dolgozzanak – hála Mikinek. Laci és Nóra próbálna segíteni Attilának, de nem értenek hozzá, s Laci meg is mondja, hogy neki nem az a dolga, hogy mentse a céget, ez Attila dolga. Bezzeg mikor Miki volt a főnök akkor azt sem tudták, mi van, a bolt ment. Nem sokat várat magára, hogy hangosan kimondják: hiányzik Miki, pontosabban a kapcsolatai. Attila és Laci elbeszélnek egymás füle mellett, Nóra próbálja békíteni őket, de Laci elhatározza magát: ő bizony kilép a cégből, s ennél a pontnál becsatlakozik Nóra is. Attila magára marad, majd Ágit hívja, s segítséget kér tőle a kialakult helyzetet illetően. Újabb taggyűlést hívnak össze, melyre Miki is hivatalos. Attila felajánlja Mikinek a lehetőséget, hogy visszatérjen a céghez – természetesen azt nem hozzátéve, hogy Miki nélkül keresztet vethetnek az egészre. Miki persze levágja, hogy nem puszta jószívűségből hívják vissza a társai, de végül úgy dönt, marad a családi cégnél. Mind sejtjük, hogy ez valójában csak egy csel, ugyanis Miki még aznap este vendégül látja Jánost, hogy közölje: elfogadják a cipőgyáras ajánlatot, s egyúttal elmeséli a cég múltját és fontosságát, illetve ecseteli, hogy a cégnek mekkora szívügynek kéne lennie. Miki annyira be van rágva, hogy megkéri Jánost, segítsen tönkretenni a Berény Kft-t. Hú, micsoda fordulat!

bk_marcius24_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A Farm 2x23 - Újabb kanolásmentes nap, sírással (18+)

2016. április 16. 09:37 - sixx

 screen_shot_2016-04-15_at_20_07_25.png

Zé áll a pajta közepén, mint aki beszart, de konkrétan, pipaszár lábait térdben megrogyasztja, és úgy mondja bele a kamerába, hogy egy hónap után a fatmlakóknak szeretetre van szükségük. Szerintem meleg vízre meg áramra, esetleg internetre és egy laptopra, hogy elolvashassák a hogyvoltokat, de mindenki másképpen közelíti meg ezt a kérdést. Az viszont tuti, hogy hosszas kínlódás után Brigi beeresztette a gazdaágyba Gergőt, az ő csendes Tarzanját, és mostantól bármelyik pillanatban várhatjuk a Blikk címlapot a kanolás híréről.

Tovább
Címkék: 18+ a farm
343 komment

Grimm 4x05 – A feleség, aki farkast kiáltott

2016. április 15. 16:00 - Kapitánylány

„A hazugnak akkor sem hisznek, amennyiben igazat mond.” - A fiú, aki vérfarkast kiáltott

Az előző részben ott fejeztük be, hogy meg van a bájital, csak szükség van Juliette-re is, szóval ugyanazt kell tennie, mint Adalind-nak, szeretkezniük kell Nick-nek és Juliette-nek. A férfi szerint ez nem is olyan vészes, Juliette persze érzi itt a buktatót, és vajon mi az? Ennek a dolognak úgy kell megtörténnie, hogy most Juliette változik át Adalind-dá.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
13 komment

Deutschland_83 1x03 - Atlantic Lion

2016. április 15. 14:00 - anniewalker

A rész egy erdőben kezdődik, a katonák gyakorlatoznak, lőnek, álcasisak van rajtuk, meg gázmaszk is, minden, ami kell. Ennek fedezékében Martin megint a titkos rejtekhelyét keresi fel, cetlin kódokba rejtet utasítást kap.

NDK, fontos emberek az átcsempészett floppy disket nézik, nem igazán tudják, mit kezdjenek vele. Az egyik elvtárs kétkedve kérdi: ezen vannak a gaz nyugat NDK-beli célpontjai? Lenora felvilágosítja, a személyi számítógépeké a jövő (igen, mi már tudjuk). Martin Brüsszelbe tart egy újabb konferenciára, ahol majd találkozni fog az előző részbeli lilaruhás titkárnővel. És majd jól elcsavarja a fejét, hogy mindenféle titkokat megtudjon.

dtl31.jpg

Tovább
4 komment

Blindspot 1x04 - Bone May Rot

2016. április 15. 13:00 - Lilac Scorpion

Flashbackkel nyitunk két évvel korábbról: labor, mindenki védőruhában dolgozik. Egy Walter nevű fószer ad pár utasítást egy Juliette nevű nőnek, majd minden előzmény nélkül vért hány a maszkjába, bevérzik mindene. Másodperceken belül halott: mint kiderül, a védőruháján egy pár centis hasadék volt. Vissza a jelenbe: Patterson kávét főz és reggelit készít egy szál alvósblúzban, közben megfejti nerdyboy hapsija keresztrejtvényét is. A srác (tűnik vagy tizennyolcnak, vicc nélkül) Jane Doe tetoválás-képeit nézegeti, és próbálja megfejteni. Szöszi kriminológusunk tanítgatja egy kicsit a magánszféra megsértésének definíciójára, úgy, mint „nem kutakodunk a csajunk munkaügyi aktái közt”, de láthatóan semmi eredménye, sőt: a pasi, úgy tűnik, talált valami rejtett utalást az egyik tetkóban. Fantasztikus: tehát a kép a tölgyfalevél mellett egy juharfa levelét is ábrázolja. Mit fejelhetek le ekkora felfedezés hatására?

1.jpg

Tovább
1 komment

Barátok közt 7831-7832. rész

2016. április 15. 12:00 - Gillotte

Zsolt nem fogadja túlzott örömmel, hogy van bizonyíték az ártatlanságára, és Rudi nem hajlandó felhasználni most rögtön. Ennek ellenére mégis belemegy, hogy vár két hónapot, ugyanis Rudi nem hagy más opciót. Zsolt ezután boldogan olvasgat a cellájában, ahová Emília lép be. Elbeszélgetnek, s Zsolt elmeséli, hogy Krisztián levélben üzent, és elintézte, hogy hamarosan szabadulhasson vádalkuval. Emília aggódik Zsolt szellemi egészségéért, de Zsolt csak nevet rajta, hisz most először végre boldog és kiegyensúlyozott a börtönben. Nocsak! Ilyen is van!

bk_marcius23_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Négy esküvő 3x01 - A pörköltet zabáló funkynagyi

2016. április 15. 11:00 - sixx

1.JPG

Visszatért végre az egyik kedvenc realitym, ami olyan, mint a Hal a tortán, csak bolond menyasszonyokkal, akik egymás esküvőit pontozzák, és aki a legjobb, mehet csudanászútra. Ennyi, egyszerű, mint a bot, de vicces. Az új évad első körében négy menyasszony feszül egymásnak, köztük Karda Bea, a 65 éves mátka, egy Andi, egy Anita és egy Ági nevű csaj, sok lesz az A betű Beának, ezt most mondom. Az értékelés a megszokott, a ruhát, a helyszínt, a kaját és a hangulatot pontozzák, utóbbi 20 pontot ér, előbbiek tízet.

Tovább
Címkék: négy esküvő
11 komment

Barátok közt 7829-7830. rész

2016. április 15. 10:00 - Gillotte

Tóbiás próbálja álomba ringatni Bencét a mindent tudó könyv segítségével, ám mondhatni hatástalan az igyekezete. Nagy nehezen csak elalszik Bence, és Tóbiás is elpilled, de amint felriad felhívja Zsófit, hogy elmondja neki, Bence jól van, és hiányzik neki az anyukája, de Tóbiás azt is megérti, hogy Zsófi nem bírta a kisbabával járó stresszt.

bk_marcius22_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása