Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Farm 2x18 - Kongó apja Gergő egy paraszthajszálnyira van Háromgyereks anya Brigi megkanolásától (18+)

2016. április 10. 09:39 - sixx

screen_shot_2016-04-10_at_08_07_24.png

Anikóra valaki rászólt, hogy ne álljon kis terpeszben a felkonf alatt, mert a pajtában kóringyáló birkák már csak poénból is átszaladnak a lába között, ami jó, viszont továbbra is sztreccsfarmerbe öltöztetik, ami meg nem. Jó, erről nem tehet, illetve egyikről sem, a gatya a stylist, a Véber Gyuri szellemét megidéző lábak meg a gének sara, ez van. Ma párbaj, hoppácsak.

Tovább
Címkék: 18+ a farm
komment

Az Onedin család 8x06 - The Price of Pride (A büszkeség ára)

2016. április 09. 12:30 - Gabba

Ahogy az ismert klasszikus mondás tartja, nem ma fogunk leszokni a cigiről, de a piáról sem, mert megint pofán ver bennünket a BBC, ennyit előre elárulhatok. Ha az angol címből nem fognánk gyanút, tekintsük meg a németet, Der Lauf des Schicksals, a sors keze. Az ominózus összezördülés után Onedinék visszaérkeznek Liverpoolba, Baines és James között enyhén szólva fagyos a hangulat. Tom próbálkozik az összebékítéssel, de sikertelenül, James el is küldi, inkább szerezzen kocsit. A két régi (volt) harcostárs egymás tekintetét kerülve vált pár szót, hosszú időt töltöttünk együtt, így James, talán túlságosan hosszút, kontráz Baines. Végül azért kezet fognak, Onedin sok szerencsét kíván Bainesnek az új hajóhoz, a kapitány cserébe üdvözletét küldi Mrs. Onedinnek, később majd benéz az irodába, hogy elszámoljon Dawkins-szal és felvegye az elmaradt járandóságát.

onedin_8x06_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
komment

A Farm 2x17 - A lány, aki lenyelt egy kacsát meg egy kecskét (18+)

2016. április 09. 10:29 - Dzsudibí

Durva időcsapdába kerültünk, így lehetséges, hogy a 15. és 16. rész hogyvoltja után máris fürdőzhetünk a 17. epizód összefoglalójában is, de az RTL-nél is adódtak ezzel gondok, ugyanis Laura, Dani és Márk még mindig ott feszítenek a főcímben, no de haladjunk. Napraforgó konferál megint, Sanya megharagudott Dórira, mindjárt meg is tudjuk, miért.

1_2.png

Tovább
Címkék: 18+ a farm
komment

A Farm 02x14-15 - Szerelem a szénakazalban

2016. április 08. 23:14 - szabóZ

Fogalmam sincs, hogy mi lett a tyúkokkal, akit a főcímben abúzálnak, talán levest főztek belőlük, hogy azzal fizessék ki a lakodalmas rockzenére óbégató férfikart, akik olyan lelkesen nyomják a kezdő képsorok alatt, abban a pajtában. Annyi biztos, hogy már háromszor csendült fel a szintetizátorral felpörgetett kanna sampler, amióta legutóbb jelentkeztünk, így úgy lemaradtunk, mint Márk a szalonnás-hagymás omlettről. Hogy pótoljunk, most azonnal két részt kanyarítunk egybe, vagyis mindenki kucorodjon le ni, ide a kemence tövibe, és csendesebben hántsa a tengerit, meg nyomogassa a bidzsúeld bliccet, amíg szépen elmesélem, hogy is történt.

ke_pernyo_foto_2016-04-08_23_19_26.png

Szerdám például úgy, hogy érkezett 24 birka, akiket jól meg kellett hámozni, mint emós kölyök az akciós Lidl-banánt, csak itt a banán béget és elrohan, rúg, harap, majd mély depresszióba esik a hámozás közben. Nem is megy nagyon a művelet Gábornak pedig a kamerába is egyenesen belemagyarázza, hogy egy átlagos birka repülési sebessége 25 kilométer per óra, ő meg azt tartja, persze csak sík terepen és rövid ideig, mert mégis csak két lába van, a birkának meg pont kétszer annyi. A baj csak az, hogy hiába terpeszt a kamera előtt sztreccs nadrágban, mint egy nekivadult balett táncos két szem eki után, azért csak egy dombon kergetőznek azok a birkák, ráadásul még a kapun is kitörnek, ha éppen ahhoz van kedvük.

Tovább
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x21 - The Fox and the Wolf

2016. április 08. 15:00 - Smiley93

Időutazunk, 1943-ba röppenünk vissza. Két katona hullákat fektet tömegsírba az éj leple alatt, mikor két találós kérdés között Múmia bukkan fel, s indul meg feléjük. Előkerülnek a fegyverek, de nincs menekvés: Múmiának nem árt a golyó, a delikvenseket meg úgyis kinyírja, a másodiknak szó szerint letépi a fejét, hát már akkor is ilyen kedves egy ember volt ez a szalagos alak. Főcím.

1.jpg

Tovább
komment

Deutschland_83 1x02 - Brave Guy

2016. április 08. 13:00 - anniewalker

1983 július vége, támaszpont, Martinra és az Edel-gyerekre esett a választás, hogy biztonsági előőrs legyen egy konferencián Bonnban. Már két hét telt el a grillparti óta, a tábornok sógornője még mindig arra a bizonyos estére próbál visszaemlékezni. Szerinte Martin/Moritz kém. Nővére persze nem hisz neki.

Bonn, szálloda. Martin a szobában ejtőzik, szobaasszony jön pisztollyal, az, aki az igazi Stammot lelőtte a vonaton (még mindig nem tudom, hova lett a holttest). Az ügynöknőnek egyébként olyan … NDK-úszónő kinézete van. Képes lett volna Martint is lelőni. Szerencsére nem tette, így megbeszélhetik a teendőket. Később az ügynöknő némi enyelgés segítségével veszi el a szállodaigazgatótól a kulcscsomóját.

dtl21.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 7819-7820. rész

2016. április 08. 12:00 - Gillotte

Miki visszahívja telefonon az ingatlanost, aki Nórával akart beszélni egy zsámbéki házról, amit Nóra a férjével akar megvenni. Miki Nóra férjeként, Schneider Róbertként bemutatkozva telefonál, s belekezd, hogy a felesége már régebben érdeklődött a ház iránt, de az ingatlanos félbeszakítja… azért a ma délután nem volt olyan régen!

bk_marcius11_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Blindspot 1x03 - Eight Slim Grins

2016. április 08. 11:00 - Lilac Scorpion

Ott hagytuk ugye abba, hogy főszereplő csaj lakásában elrejtőzik a titokzatos, őt az évad eleje óta követő pasi, és este spontán előugrik egy sötét sarokból, hogy… fogalmam sincs, mit csináljon vele. Látszólag nem akarja bántani, Jane viszont annál inkább: üt-ver mint állat, harcol rendesen, a pasi meg védekezésképp egy darab fával kiveri a fogát. Nem akarlak bántani… haha, jó vicc, de akkor mi a francért vagy itt, egyáltalán hogy jutottál be? A pasi valami kiképzésről magyaráz, de úgy, mintha abban Jane is részt vett volna. Hopp, jön is egy emlékkép, amiben a „fiatal” (lásd: pre-amnéziás és igencsak Amy Leere hajazó) Jane ugyanezen hapsi karját kötözgeti édes és szerelmes mosollyal az arcán. „Ismerlek! – Nem, az nem lehet!” szokásos minipárbeszéd, Jane pedig egy vallomás reményében elereszti a srácot, hátha végre megtud valamit a múltjáról. Az értékelhető információ összesen annyi, hogy nem bízhat meg az FBI-osokban, és azért csak ennyi, mert az ablakon át szitává lövik a pasast.

01.jpg

Tovább
komment

Aranyláz Alaszkában 6x13 Háború a fedélzeten

2016. április 07. 17:00 - Chat Géza

Az Aranyláz Alaszkában legutóbbi részében eddig nem látott izgalmak voltak. Aki egy kicsit is kételkedett abban, hogy ez a műsor nem tud 20 részen keresztül izgalmas maradni, az most kapaszkodjon meg egy aranytömbben. Parkeréknál áll a bál, Tony kis családja útépítésbe kezd, nem EU-s pénzből..., Hoffmanéknál meg kiapad a tó. Ezt tessen összeadni!

ke_pernyo_foto_2016-04-07_7_43_07.png


Kezdjök egyből Parkerékkel. Épp beindították a Goldzillát, aztán máris le kell állítani, mert valami cső kicsúszott a helyéről. Sebaj, jön a kis mitugrász, 2-3 hete felvett szerelő gyerek, aki Parker segítségével megoldja a dolgot. Remek, gond egy szál se. Csak pár vágóképpel később szaródik el megint valami. Egy elég súlyos acéllemezt dobott le magáról az aranymosó gép. Ki van a közelben? Hát persze, hogy az új hús, a kis szerelő gyerek. A régi ember késve érkezik, Parker el is küldi a búsba, hogy inkább ne is lássa. Az meg beduzzog és lelép. Az ellenségeskedésre rátesz még egy lapáttal, hogy a családi krízisből visszatérő művezető még csak kezet sem akar fogni ezzel a gyerekkel. Parker tanácstalan, úgyhogy inkább kiadja ezeréves cimborájának az útját, mintsem, hogy a frissen felvett csávót menessza a rákba. Ő tudja, ő a főnök.

Tovább
komment

Mad Dogs - Kutyaütők 1x02 - A hajó

2016. április 07. 16:00 - Hoppancs

Az urak azon tanakodnak, vajon mikor is kezdődött az a huszonnégy óra, amin belül le kell szállítaniuk a hajót, de nem is ők lennének, ha közben nem kapnának össze. Többek között azon, hogy Cobi majdnem megajándékozta Jesust és a helyi zsarukat néhány kompromittáló felvétellel. Sikeresen összeszedik a kamerát, de nem ringatózhatnak nyugodtan a zöld vízen, mert még rengeteg a dolguk. Például nyomeltakarítás, aminek jegyében Gus szép ívesen a habok közé hajítja az ujjlenyomatos üvegeket, és nem izgatja, hogy szegény kis halak mennyi szennyeződést nyelnek be így. Nem akar böribe menni, na. Lexnek sikerül az, amire senki sem számított, és beindítja a motort, amivel általános ovációt vált ki. Az öröm ideiglenes, hamarosan ugyanis egy házaspár érkezik, üzleti ügyben. A négy haver igyekszik úgy tenni, mintha tudná, miről van szó. Joel különösen jól alakít, alig rebben a szeme a padló alól elővarázsolt raklapnyi kokó láttán, ráadásul még azt is odaveti hanyagul, hogy „mind megvan”. Ismét bebizonyosodik, hogy Lex a társaság gentlemanje, amikor segítőkészen felkap pár zacskót. A kissé bunkócska nő nem értékeli a gesztust, de ez érthető az ő felelősségteljes munkakörében. „Ti amúgy kik vagytok?” érdeklődik partnere, és hőseinknek gőze sincs, hogy erre mi a helyes (nem mészárlással végződő) válasz.bscap0000_1.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása