Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x12 - A nap, amikor Dani még mindig nem költözött vissza (18+)

2016. április 03. 13:28 - Dzsudibí

Anikóval indítunk, aki szintén nagy hogyvolt rajongó lehet, mert mióta Bruti szóvá tette lábainak természetellenesen görbülő mivoltát, azóta igyekszik a lehető legidétlenebbül pakolgatni őket, hátha mindez feledésbe merül. Attila a hintán fütyörészve instruálja a díszes társaságot, olyan örök érvényű és megismételhetetlen igazságokat záporoztatva, mint ácsorgásbó nem élsz meg, aggyatok neki bőven. Meg is mondja a riportólban tökösen a frankót: az a baj, hogy ezek akarják itten az Attila bácsinak megmondani, hogy mennyi vízre van a fődnek szüksége, holott és vagyok itten az óriási, eszetlen nagy király. Szinti visszapofázna, de hamar visszaállítja alapállásba a lepénylesőt, amikor Attila felveti annak lehetőségét, hogy ma ebéd nélkül marad. 

1_1.png

Attila szopatja még kicsit a népet, fel kell tolniuk valami rönköt a dombra, amibe valami izé bele van izélve, ennél pontosabb leírást sajnos nem tudok adni, mert a fele megint ki van sípolva Attila mondandójának, a másik felét meg egyszerűen nem értem. Szinti szájából röpködnek a sípok meg a hülye gyökerek számolatlanul. Attila, a nők nagy tisztelője végül elküldi a lányokat fát hordani, azt hiszem elfelejtette, hogy egyszeri kiskirályágának végórája vészesen közeledik, és jelenleg nincs olyan ember a farmon, aki ne akarná majd halálba sz.patni. Laura igyekszik a dolgot egy kis lelkizéssel feloldani - Attila, mi a baj? - Attila válasza random szavak és mondattöredékek gyűjteménye, úgy mint most akkor lesz és lelazulunk, vagy ha minden van a háznál, akkor minden rendbe van, Laura kétségbeesetten lesi Szinti arcát, hátha ő értette, hogy mi Attila baja, de az csak cigiért pitizik a nagyfőnöknél. 

2_1.png

Jön Zé, meg a kihívás, köszönti az új fiút, akit eddig én se láttam, mondhatnám, hogy micsoda minőségi cseréje Márknak, de nem teszem, mert ránézésre egy fikarcnyival nem vagyunk beljebb Gáborral sem. - Milyen a hangulat idebent új Márk? - interjúvol Zé. - Há mikor milyen, egyszer vidám, egyszer csendes, egyszer jó - Zé gyorsan közbe is vág, mielőtt szegény fiú elsorolná az összes melléknevet, ami kapásból eszébe jut. Még megtudjuk, hogy Attila Vivit is belevágta a meleg mélyvízbe, amikor megjött, brávó. Zé és Sanya elvonulnak, Sanya is abban a hitben él, hogyha sokszor használ olyan nagy szavakat, mint SORS, akkor az értelmet ad majd a mondandójának, de ezzel ellentétben a szerencse szót 6 éve nem használja, halál unalmas, ugorjunk a kihívásra.

3_1.png

Sanya mondandója lassú és vontatott, és minden mondat végét még megtoldja egy idétlen vihogással is, kínomban már magzatpózba görnyedve verem ütemesen a fejem bármibe, ami elérhető közelségben van, mert félek tőle, hogy sosem jutunk a végire. Sándor szerinte nem ide való, és szerinte a nem oszt nem szoroz az csúnya SZÓnak számít. Szintitől tart, Heni ki akar tűnni a többiek közül, én speciel el is felejtettem már, hogy itt van. Sanya csűri csavarja a szót még mindig, Laura vágyakozva pillantgat felfelé paplanszájacskájának takarásából. Sanya a jól bevált - csak azért hívlak ki, hogy neked legyen jó, mert hátha én maradok kint és te visszajöhetsz, mert két hét alatt úgy megszerettelek, hogy a testvérem helyett is téged választanálak, és önös érdekeimet félretéve inkább a te javadat akarom, erősödj meg, és nyerd meg te a 20 milliót drága vér a véremből - kártyát rántja elő zsebéből, és jól kihívja Laurát. 

4_1.png

Dzsondír hozza a kajaellátmányt, amíg Attila és Dóri elpakolják a kamrába, addig a parasztok máris rávetik magukat a cukorra. Attila emészti magát, amiért már első héten felélte a pálinka készleteket, Dóri vigasztalja, hogy ki tudhatta, hogy a demizson nem töltődik újra magától. Gyökerek. Életképek: Laura 40 centis késsel pucol krumplit, a vacsinál meg nem tudják eldönteni, hogy kézfeltartással jelezzék egymásnak, hogy ki akar főtt és ki tükörtojást enni, vagy kupacokba rendeződve próbáljanak átlátni a káoszon. Ismétlem magam, gyökerek. Sanyának gasztroorgazmusa van, TMI, köszönjük. Ahogy elnézem, az egysejtűek nem tanultak az elmúlt hét hibáiból, és az első este felzabálnak megint mindent, hol vannak már a régi szép idők, amikor Dóri a legelőn négykézláb zabálta a füvet.

5_1.png

Brigi udvarol Gergőnek, a fogadtatás már nem egyértelmű:

- Hihetetlen módon kiegészítjük egymást, nem tudom feltűnt-e.

- Igen? Ez jelent valamit? Lehetnék a főnököd, arra célzol?

Hogy akkor most Gergő titkárnő melót ajánlott-e Briginek, vagy sem, az nem derül ki, mert a beszélgetés szerelmes fröcskölődésbe torkollik, szegény Brigi Kongót megszégyenítő szerelmes kutyaszemekkel bámul Gergő orcájába, de még nem tudja, hogy neki a barátzónából nincs kiút. 

6_1.png

Másnap reggel Dórinak indokolatlanul jó kedve van, gyanús is saját magának, én jobban aggódnék a berasztásodott, Deák téri hajléktalanokat megszégyenítő hajkoronája miatt, de szegény egyébként is több sebből vérzik, nem bántom még én is. Attila új szabályt alkot: a reggeli kávézáshoz fel kell kelni, nebassz. Fél órás vita következik a kávé, csoki és cigaretta szükségességéről, és az egysejtűek megállapítják, hogy mindhárom kell a túléléshez. De főleg a cigi, merhogy ugye nem eszel csokit, nem bassza szét az idegrendszeredet (sic!), de a nikotint mivel pótolják? Eközben odáig fajultak a dolgok, hogy Attila már a dekkekből csavarja magának a cigit, gondolom ez egy kicsit az otthonra és a normál kerékvágásra emlékezteti szegényt, hiába, a honvágy nagy úr.

7_1.png

Attila riportját a kecskékről és almákról véletlenül kétszer is bevágták, indítványozom, hogy minden Attilával készült jelenet esetén így járjon el az RTL, hátha így többet megértek abból, amit a világ felé közvetíteni igyekszik a szerencsétlen kreténje. Oktatást tart Laurának, hogy úgy párbajozzon, hogy meghallgatja mi a feladat, végiggondolja mit kell csinálni és megcsinálja, Laura bólogat, mert neki most még ez is nagy segítség volt. Mondanám, hogy a tyúkok spanolják Laurát a párbajra, de ebben a műsorban ez mást jelentene, úgyhogy pontosítok, a lányok próbálnak lelket önteni belé. 

8_1.png

Érkezünk a párbaj helyszínére, Zé "Jönnek a kis drágák" felkiáltással próbálja elütni az időt, amíg megérkeznek új Márk karizmai, meg a többiek. Laurát az motiválja, hogy nem adja fel, miközben a mellkasát cirógatja kihívóan. Ha Laura nem könyörgött volna Sanyának, hogy őt hívja ki, és ennek az aranylelkű sztrippernek nem esett volna meg rajta a szíve, akkor most Sándorral párbajozna. A kamera vált Sándor baljós tekintetétől sötét ábrázatára olyan fenyegető kísérő zene mellett, hogy a röhögéstől véletlenül lehugyozom a kanapét. Zé ismerteti a feladatot, van malac a toronyban, kötélfonat, kulcs, híd, meg létra, szegény Laura feje kész tanulmány, nagyokat sóhajtva próbálja felfogni, hogy akkor most mi a faszt is kéne csinálnia. Az biztos, a szerkesztők ezúttal nem bízták a véletlenre, ebben a párbajban Laura ne rúghat labdába. 

9_1.png

Nagyon sajnálom, hogy a kötélbogozás közben nem végig az ő arcát mutatják, de így is rendkívül szórakoztató látvány, a többiek biztatják, hogy a középsőt húzza most, a bal oldalit meg vissza, ehhez képest teljesen random ráncigálja a köteleket, valószínűleg abban bízva, hogy majd csak lesz valahogy, mert ugye úgy még nem vót, hogy ne legyen sehogy. Sanya szerzi meg előbb a kulcsot, én azon csodálkozom, hogy Launak egyáltalán sikerül, jön a hídépítés, fokozódik az izgalom, a többiek a tribŰnről igyekeznek segíteni neki - Rakd le a következőt, vedd a szöget a szádba (de ne nyeld le basszameg!), - veri a szögeket elszánt fejjel, mintha nem lenne holnap. Lényeg ami lényeg, nyilván Sanya a gyorsabb végül, mint kiderül csak az volt a baj, hogy Laura attól félt, hogy a hídépítésnél leüti az ujját. 

10.png

Laurát mindenki azzal vigasztalja, hogy de küzdöttél legalább, ami az én olvasatomban annyit tesz, hogy irgalmatlan balfasz voltál, de LEGALÁBB küzdöttél. Szinti sír, mert elveszíti a legjobb barátnőjét, és az esélyt, hogy meghúzza a paplanszájú kicsi lányt, őrületesen unalmas képsorok, Lau búcsúzik, rossz lesz itt hagyni MINKET, Szinti átvált zokogásba. 

11.png

A párbajjal lejár Attila kiskirálysága is, a többiek véleményezhetik az elmúlt egy hetet. Sándornak csak egy baja volt, hogy Attila NÉHA hadar, és NÉHA nem lehet érteni amit mond. Sanya szerint a gazdaság fellendült Attila irányítása alatt, csak a stílussal volt NÉHA baj (már ha az alpári paraszt szemétládát stílusnak lehet hívni). Ebben nagyjából mindenkinek egyezik a véleménye, Attila vigyorogva köszöni meg mindenkinek a hozzászólásokat, hálistennek nem veszi magára senki véleményét, és magasról szarik arra, hogy egy tajparaszt suttyónak tartják a többiek. Megtudjuk, hogy sokszor BEnézett dolgokat, hogy minden könnyebben menjen, és a dolgok siklódjanak, jelentsen ez bármit is. 

12.png

Szó szót követ, Attila és Norbi egymásnak esnek a teheneken vitázva, a szellemi párbaj pedig elképesztő szinteket ölt: - De büdös a szád bazdmeg! - Nem, mert neked büdös, bazdmeg! Mindig is csicska vótál, az is leszöl!!! Attila szerint mások leköpése még nem ütközik a szabályzattal, de Sándor szerint nem éri meg megkockáztatni, hátha mégis. Attila favágással vezetné le a feszkót, de még ahhoz is gyökér, úgyhogy jól odabaszarintja csak a fejszét és otthagyja. Anikó szerint a tehenet kellene kérdeznünk, hogy kinek van igaza. Az előzetes szerint holnap ellik a tehén, én meg ma este is sírva megyek aludni, mert hiányzik Dani. 

Címkék: 18+ a farm
komment

A Farm 2x11 - Most éppen Laura sokallt be a ganajban állva

2016. április 02. 10:36 - sixx

screen_shot_2016-04-02_at_10_25_14.png

Lett egy Gáborunk, elment egy Márkunk, a Lauránk meg a békaszáját szélesre húzva azt affektálta bele a kamerába, hogy fáj a feje, és egyébként is, ez nem neki való, és elmegy, de akkor kaptak egy levelet, hogy faszombamár, mindenkinek szóltunk előre, hogy nem lesz se szoli, se manikűrös, aláírtad, ne csináljunk már Krisztusból bohócot. A szerkesztők a közösségre akarnak hatni azzal, hogy megfenyegetik őket: innentől ha valaki önként és dalolva kiszáll, akkor a helyére visszahoznak egy rendes úton kiesett gyökeret, abból meg egyelőre csak egy van, Dani. Na innentől folytatjuk.

Tovább
Címkék: a farm
komment

Az Onedin család 8x05 - Jonah’s Luck (Jónás szerencséje)

2016. április 02. 10:00 - Gabba

Címmagyarázattal kezdem: a látszat ellenére szárazföldi patkány vagyok, életemben egyszer ültem vitorláson és randizni se a városligeti csónakázó tóra járok, ezért fogalmam sem volt, mit jelent az angol címben található kifejezés. Gugli barátom azonban segített: a matróz szlengben a Jónás olyan személyre utal, aki balszerencsét hoz a hajósokra, nyilvánvaló utalásként a bibliai Jónás próféta tengerbe vetésére és az óriás hal általi elnyeletésére. Magyarra tehát balszerencsének lehetne fordítani, a német cím viszont az epizód másik eseményére fókuszál: Zauberei und Elfenbein, varázslat és elefántcsont, ebből mi lesz? Lejjebb kiderül.

Árverésen kezdünk, a Frazer Társaság túl akar adni egy régebbi hajóján, hogy az így befolyó pénzt a jövő hónapban elkészülő William Frazer nevű modern gőzös befejezésére fordíthassák. Elizabeth és Dunwoody is jelen van, most éppen a Vénusz nevű gőzösért megy a licit. (Nem tudom eldönteni, hogy anno Elizabethről vagy a Bananarama slágeréről nevezték-e el ezt a hajót.) Az ár 6 000 fontról indul és gyorsan emelkedik, a kikiáltó végül 11 000-nél csapja le a kalapácsot, Sz Sz és Humpty Dumpty elégedett mosollyal néz egymásra, a vevő az Egyesült Királyság Társaság, ez király. Az aukció délután 2-kor folytatódik, akkor a Tengeri Tajték nevű vitorlás kerül árverésre.

onedin_8x05_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Egyszer volt, hol nem volt 5x15 – A Jones fivérek

2016. április 01. 15:00 - Qedrák

Szörnyella fuvarozza éppen Henryt a Storybrook-i országúton, ám az alvilágban a vezetői tudása vajmi keveset gyarapodott. Ennek az az oka, hogy a srác az Író, ő ismeri fel a tollat. Az erdőben megpillant valami fényeset, el is megy keresni, ám Szörnyella csak fintorogva tart vele, mondván, hogy az erdőben csak kosz és sár, ja és még több kosz szagú dolog található. A toll helyett azonban az Inassal fut össze, aki figyelmezteti, hogy ne csináljon őrültséget. Csakhogy Henrynek a töke ki van már az egésszel, nem akar a kispadon ülni, miközben az anyjából a Dark One, Hookból pedig egy hulla lett, hanem hős akar lenni. Az Inas erre elmondja, hogy a varázsló kunyhójában ott van a toll meg a tinta, csak a seriff elvette tőle a kulcsot, nosza, találja meg. Henry értetlenkedik egy sort, hogy minek segít neki, de az Inas emlékezteti őt, hogy a döntés az övé.

henrycruella2.jpg

Tovább
komment

Fekete Vitorlák 3x10 A kincses sziget (Évadzáró)

2016. április 01. 13:00 - Pácsó Ármándó

Nem tudhatom, hogy másnak e sorozat mit jelent, nekem kedvencem itt e lángoktól ölelt karibi vidék, krónikási ténykedésem világa. Itt hon vagyok, és ha néha lábamhoz gurul egy fej, nevét is, szakmáját is tudom. Tudom, hogy ki vágta le és merre ment az úton, s tudom, hogy mit jelent egy nyári alkonyon a kardpengékről csorgó, vöröslő fájdalom. De élnek olvasók itt, és bennük szüntelen, a hosszú bevezetőtől fogy el a türelem. S fojtott szavukra friss szóval felelek: kezdődjön hát végre az első jelenet!

1.jpg

Tovább
komment

Deutschland 83 1x01 - Quantum Jump

2016. április 01. 11:00 - anniewalker

Nem tudtam ellenállni kedvenc témámnak-helyszínemnek-korszakomnak: kicsit érleltem a dolgot, aztán meghogyvoltoltam a Deutschland 83 sorozatot. A magyar címet inkább hagyjuk, legalább németül is tanulunk.

1983. március. NSZK. Bonnban Lenora Rauch (NDK-kultúrattasé vagy hasonló az NSZK-ban) épp Reagan elnököt nézi a tévében, aki gonosz birodalomnak emlegeti a Szovjetuniót. Valakit felhív, fiókból kávét pakol be. Váltunk a kelet-berlini határátkelőre, ahol NDK-kiskatona főhősünk két nyugatnémet diákot rémisztget, mert voltak oly bátrak, hogy Shakespeare műveit az NDK-ban vették meg, mert ott olcsóbb. (Tényleg az volt, saját tapasztalat.) Különösen, hogy nem a hivatalos árfolyamon váltották át a nyugatnémet márkát (DM) NDK-márkára (M). Propagandabeszéd, diákok el (örülhetnek, hogy nem Hohenschönhausenben kötnek ki), Shakespeare marad.

dtl11.jpg

Tovább
komment

Blindspot 1x02 - A Stray Howl

2016. április 01. 09:00 - Lilac Scorpion

Előző rész egyperces hogyvoltozása, majd flashback helyett előreutalással indítunk, mert a változatosság gyönyörködtet. Egy fekete terepjárót lőnek éppen szilánkjaira, közben Jane tíz órával előbb a múltja elvesztésén agonizál. Meg is lehet érteni, de Borden doki megunja ezt hallgatni. Rorschach-teszteli a nőt, hátha az asszociációs gondolkodás újabb emléket hoz elő az elvesztett múltból. A második foltképnél újra előjön az erdőben lövöldözős jelenet és a titokzatos férfi, de semmi új. Ellenben mint kiderül, Jane-t az előző epizód óta valaki felvilágosította potenciális Navy SEAL-es múltjáról. Erről viszont Borden mintha nem akarna túl sokat beszélgetni, pedig Jane-en talán segítene vele. Snitt: kócos nő reggelit készít: ő Kurt Weller húga, Sarah, aki épp valami családi összeruccanást hirdet a bátyónak. Kurt a sok munkára hivatkozik, nyom egy barackot az asztalnál ülő kissrác fejére és elpályázik a melóba. Egész békésnek tűnő családi viszonyok – nem minden sorozatban fordul elő.

01.jpg

Tovább
komment

A Farm 2x10 - A szárazbaszás, a pulykagyilkosság és a nagy büdös semmi (18+)

2016. április 01. 07:34 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-04-01_7_26_48.png

Amikor már úgy volt, hogy soha az életbe nem lesz lehogyvoltozva a két nappal korábbi adás, és a valóságshow-któl írtózó emberek sose tudják meg, hogy mi történt széles-e Szlovéniában, a jól bekamerázott Farmon, hát akkor SzabóZ jött, és megírta Márk hazakullogását, aki az elhíresült Gyúrós Józsi érvelést kijátszva, a szolárium hiányára, valamint az eligénytelenedésre, lepukkanásra hivatkozva fölszállt a traktorra, oszt vissza se nézett.

Tovább
Címkék: rtl klub 18+ a farm
komment

A farm 2x09 - Szolárium nélkül mit sem ér az élet

2016. március 31. 22:32 - szabóZ

Időnként úgy tűnik, hogy a castingon azzal etették a Farm szereplőit, hogy ez az egész pont olyan lesz, mint a Való Világ, csak rusztikusabbra veszik a díszleteket, és lesz némi parasztromantika üde hegyi levegővel, meg édesen bégető, mekegő, bőgő haszonállatokkal. De, ne szarj be, hiába a matyóhímzés a falon, meg a ganéj az udvaron, a lényeg az ugyanaz: bepállott mackónadrágban kell egymást kibeszélni a délre halasztott reggeli és az esti bebaszás között.

ke_pernyo_foto_2016-03-31_21_53_59.png

Hát nem. Alig kellett pár nap, hogy elfogyjon minden a kamrából, és kiderüljön,hogy ez a valóságshow nem egy Bukolikus Big Brother, inkább egy vályogházba zárt Survivor. Ahol leginkább nem a pináról, hanem a duplasajtos pizzáról beszélnek majd naphosszat merengve.

Egyelőre még van mit enni, sőt a Gazda felveti, hogy ha többletet termelnek a játékosok, akkor akár luxuscikkekre is elcserélhetik a tejet, vagy éppen a gyümölcsöt. Luxuscikkekre mint a szappan vagy a só.

Tovább
komment

Mad Dogs - Kutyaütők 1x01

2016. március 31. 16:00 - Hoppancs

Az első pillanatokban négy harci díszbe öltözött fickót látunk, amint pisztollyal és más fegyvernek látszó tárgyakkal rohannak egy luxusvilla felé. Mielőtt pánikba esnénk, hogy máris elvesztettük a fonalat, visszarepítenek bennünket négy nappal korábbra, amikor előbbiek - még konszolidált állapotban - a közép-amerikai Belize-be érkeztek. Az eltérő mentalitású barátok (?) az utazás céljairól számolnak be a reptéren, miközben meghívójuk, Milo (Billy Zane) egy medence alján üldögélve feledi a gondot. A szerencsésen egy csapatba verődött vendégek alig fogták fel, hogy pontosan melyik országban vannak, máris beszippantja őket egy valószínűtlenül hosszú limuzin. Miközben az autó szigorú tekintetű helyieket és helyes disznókat kerülget oldott hangulatú utasaival, egy-két információt is elejtenek a szereplőkről. Beszélgetésükből kiderül, hogy Lexet (Michael Imperioli) kivéve senkinek nem volt annyi esze, hogy ajándékot hozzon az őt házába invitáló, rég látott havernak. Ezeket sem francia kisasszony nevelte, az tuti. A mulasztást egy gyanús bazárban pótolják, majd irány Milo tengerparti rezidenciája, amelyet néhány jópofa gyíkkal oszt meg. Kiderül, hogy a frissen nyugdíjba vonult üzletember egy hirtelen jött, előnyös ajánlatnak köszönheti az extrém jólétet.

bscap0000.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása