Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7723-7724. rész:

2016. január 10. 20:08 - Gillotte

A Zsaru még mindig az irodában méri fel a hiányzó gyertyatartó esetét, s közben megjegyzi a helyszínelőknek, hogy a jelentést e-mailben és a fakkjába is kéri. Mert egy igazi zsarunak fakkja is van ám! (What the fakk?) Megjelenik Olívia, a rendőrnő, előadja neki a Zsaru, hogy hiányzik a barokk gyertyatartó, legalábbis a bolhapiacos nagynénje tuti megmondaná, hogy valóban barokk-e. Összenéznek, bizony, Schneideréknél az nem dívik, hogy csak egy gyertyatartó legyen, itt bizony hiányzik a párja. Rákérdeznek a villa úrnőjénél, Áginál, hogy mi a helyzet a gyertyatartóval, s annak hiányával. A Herr unja a lakberendezési kérdéseket, úgyhogy elvonul az irodába. Felzaklatva szemléli a tett helyszínét, s Ági minden segítő szándékát elhárítva magára hagyva sírva fakad.

bk_januar5_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Válótársak 1x07 - Jaguárt minden pedagógusnak! (18+)

2016. január 08. 15:00 - Dzsudibí

Ma reggel mélységes depresszióval és szűnni nem akaró, maró könnyezéssel a szememben ébredtem. Eleinte magam sem tudtam az okát, csak éreztem, hogy valami visszavonhatatlanul véget ért, csendben elszállt, egy igazán jó és őszintén boldog szakasza lezárult az életemnek. Az este közeledtével jött csak a keserű felismerés: három hét kihagyás után újraindul ez a szartalicska, nézhetem megint Vircsi debil óbégatását szegényes ruhatáráról, Szonja csöcsökkel és öngyilkossági kísérletekkel szegélyezett ámokfutását a gyerekért, és Buci gondosan oldalra nyalt frizurájának csillogását az őszi (nyári? tavaszi?) fényben. Nyitó: Buci a kedvenc plüsskacsáját simogatja a kocsiban ülve a sötétben, pötit szürreál, de hát ki vagyok én, hogy másokat bíráljak, majd rátolat egy korábban (?) elhullott biciklistára. Csak nem Zsófi új szerelmét vonta ki a forgalomból (ez esetben szó szerint is)?

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x09 – ...és mindnyájan boldogan éltek, amíg... (The Happily Ever Afters)

2016. január 08. 13:00 - Kapitánylány

Flynn lélekszakadva menekül egy haranggal a kezében nindzsák elől, Jenkins-től könyörög mobilon keresztül egy átjáróért az erdő közepére! Már épp végeznének Flynn-nel, amikor Jenkins-nek végül sikerül oszlopok segítségével kaput nyitni az Annex-be. A főkönyvtárosnak sikerül megszereznie az utolsó hiányzó, nagy erővel bíró ereklyét, ami Prospero segítségére lehetne. Flynn megkönnyebbülve dől hátra székében, de túl nagy a csend, hol vannak a többiek? Jenkins értetlenül néz, nincs több könyvtáros, de még őrangyal sem!

01.jpg

Tovább
komment

Az ember a Fellegvárban 1x01 – Új világ

2016. január 08. 11:00 - Qedrák

Az Amazon Philipp K. Dick regénye alapján készült sorozatában bemutatkozik az a világ, ahol nemcsak a Panzer Generalban nyert a Harmadik Birodalom. A főcímzene az Edelweiss, amiről nekem a sör jut az eszembe, de a Mount Rushmore előtti ejtőernyősök, a Szabadság-szobornál lezuhanó gép, majd az Amerika-térképre kerülő császári napos, és birodalmi sasos plecsni hamar visszaránt a képernyőre.

usa_1962.jpg

Tovább
komment

The Affair 2x01 - Váljunk! (18+)

2016. január 08. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Noah
Rövid visszapillantásban zanzásítjuk az első évad legfontosabb eseményeit, aztán a lecsóba csapunk. Az egyes részek történéseit szokás szerint két nézőpontból tekinthetjük meg – és egyben megfigyelhetjük az apró, vagy néhol jelentős különbségeket – ám most van némi csavar a nézőpontok között, de erről nem mondok többet, úgyis mindjárt kiderül. Szóval.

Noah rémálomból ébred, melyben vadul száguldott autójával a sötét éjszakában, mígnem váratlanul egy alak tűnt fel az úttest közepén. Hm. Úgy nézem a laptopja fölött aludt el írás közben – tehát ismét a múltban mozizunk, nem az évad végi letartóztatástól folytatjuk a történetet. Csodaszép környéken, tóparti házikóban lakik, ébredés után a teraszon kortyolgatja kávéját. Kicsivel később már a helyi vasútállomáson kiglancolva várja a vonatot: ügynökéhez, Harryhez megy. A férfi nincs túlságosan elragadtatva regényétől, pontosabban annak befejezésétől, merthogy az első változat gyilkossággal végződött, a mostani verzióban azonban ez nincs benne. Vívnak némi szájkaratét, aminek az a vége, hogy az ügynök kéri hősünket, gondolja át még egyszer a dolgot. Noah ezután a régi családi lakáshoz megy, előtte költöztető autó várja, melyet maga rendelt ide, hogy elszállítsák a cuccait, ám a karos lajosoknak kijelenti, hogy a dolgait inkább sk. hordaná ki, mert odabent zűrös lehet a helyzet.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
komment

Barátok közt 7721-7722. rész:

2016. január 07. 19:31 - Gillotte

Szégyen, de azt kell mondjam, erősen nyitotta a Barátok közt a 2016-os évet: meglehetősen izgalmas rész volt. Bár Disney meséken nőttem fel, így az ingerküszöböm meglehetősen alacsony, ettől még magabiztosan állítom: nem volt ez rossz! Ugyebár ott hagytuk abba a múlt év végén, hogy Peti megtalálja Robit, aki eszméletlenül fekszik a Herr irodájában. A násznép iszogat, s Robit keresi, de senki nem tudja, hol van az ifjú férj, és Peti sem köti senki orrára, mit látott. Ági biztatja a népet a fogyasztásra, hisz ez esküvő, nem temetés. Peti nincs jól, eléggé leissza magát, anyja kéri, szedje össze magát, mégiscsak felnőtt ember. Miki eközben Áginak szólogat be, szintén Robi hiányáról, sőt, Bözsi néni is erről értekezik, hogy milyen jó lenne, ha itt lenne a férj. Nem tudni, miért van rá ekkora igény, de Nórát is kérdezi, aki nem tud válaszolni. Kimegy és felhívja Robit, akinek üzenetrögzítője szerint épp nem ér rá, hisz elveszi élete nőjét. Nóra aggódva mondja rá a rögzítőre, hogy előkerülhetne már!

bk_januar4_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

A muskétások 2x06 - Through a Glass Darkly… (A napfogyatkozás)

2016. január 05. 09:00 - Gabba

Az eredeti cím egy ismert bibliai idézetre utal, Pál apostol első levele a korinthosziakhoz, 13. fejezet: Mert most tükör által homályosan látunk…  Pénzérmét pörgető magányos férfival kezdünk, akiről egyelőre nem tudjuk, kicsoda. Váltunk a királyi palota kertjébe, ahol Lajos vidáman magyarázza a társaságnak a napfogyatkozás létrejöttét, amikor a Hold a Föld és a Nap közé kerül. Természetesen ő maga játssza a Napot egy tükörrel a kezében, a Földet a királyné személyesíti meg, a köztük álló Hold szerepére Lajos Miladyt kéri fel. De felség, én Vénusz vagyok, dévajkodik a ribanc, Athos nem is bírja nézni ezt az egészet és inkább lelép, vissza a laktanyába.

musk02_06_01.JPG

musk02_06_01_1.JPG

Tovább
Címkék: muskétások
komment

Bear Grylls: A Sziget 2x06 - Kanbuli

2016. január 04. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-01-03_20_09_45.png

Már 36 napja sínylődnek a férfiak a szigeten. Voltak kisebb-nagyobb sikerélményeik, fogtak rengeteg halat, öltek krokodilt, már nem is áznak annyira szarrá, ha leszakad az ég, de összességében azért elég kemény egy éhezők viadalát tolnak a brit hapsikák. Pierce doktor lezavar egy gyors rendelést, és ki is derül, hogy rendesen lefogytak a srácok. Hiába, kókuszon és halon élni nem ugyanolyan, mint minden reggel bepuszilni egy emberes adag kolbászos babot, ugye.

Tovább
komment

A muskétások 2x05 - The Return (Visszatérés)

2016. január 04. 11:00 - Gabba

A matarészeg Athost ismeretlen emberek ismeretlen helyre hurcolják és egy székhez kötözik, nem nehéz megjósolni, hogy ebben a részben a melankolikus tekintetű testőr körül forgolódnak majd az események. A laktanyában barátai a trágyát lapátoló Treville-t győzködik, Athos nyomtalanul eltűnt, meg kellene keresni, de a lefokozott kapitány nem ért egyet az aggodalmakkal, Athos nyilván részegen hever valahol, volt már ilyen és lesz is még, majd előkerül. Közben azt is megtudjuk, hogy Athost saját jobbágyai rabolták el, mert ugyan már többször is írtak neki levelet, de egyikre sem válaszolt és nem is intézkedett. Szakítottam korábbi életemmel és nem szoktam a leveleimet sem felbontani, közli Athos a körülötte álldogáló falusiakkal. Ez bizony helytelen, mert így nem is értesülhetett róla, hogy Renard, a szomszéd földesúr milyen válogatott módszerekkel igyekszik kárt okozni neki és a szerencsétlen parasztoknak.

musk2_05_01.JPG

Tovább
Címkék: muskétások
komment
süti beállítások módosítása