Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 2x06 - A hegyekbe fönn (18+)

2016. december 23. 09:47 - Dzsudibí

Az előzetesben Buci és Petibá köcsögkaratéznak az erdőben, Petibá e nemes sportág szabálykönyve szerint megengedett gyomorszáj rúgással teríti le Bucit, aki nemcsak, hogy elesik, de még meg is üti a kis buksiját, ami a vércsíkokból ítélve csúnyán bibis lesz. Buci eszméletlenül terül el, főcím.

1.png

Két nappal korábbi eseményektől vesszük fel a cselekmény fonalát, honnan is indíthatnánk, mint a konyhából. Joci és Dávid kicsit szívják még Buci vérét előző hódításával, aki reménykedik benne, hogy Zsófi nem látta a Fókuszt előző este. Dávid azért elhint egy finom kis promót, szerinte 1-1,5 millió ember huppan be a kanapé elé estéről estére, hogy féllábú, árva mocsári rétihéják hogylétéről tájékozódjon, így jó esély van rá, hogy Zsófi is látta. Bucek gondterhelt, ezért a kanok kitalálják, hogy hétvégére menjenek föl a hegyekbe, amiről nem hiszem, hogy csak nekem jutott eszembe az alábbi remekmű (és igen, nem szégyellem bevallani, hogy nem csak belinkeltem, de meg is hallgattam, mi több, egy oltárit buliztam rá hajnali háromnegyed hatkor a kanapén, kávéfoltos mamuszban). 

Bucek Zsófinál kínvallatáson, Zsófi feje épp csak nem füstöl, de így is nagyon para. Buci szerint nem történt semmi, ami nála tudjuk mit jelent, Zsófi is tudja. Buci már éppen belekezdene a további magyarázkodásba, amikor kiderül, hogy Zsófi magasról tesz a Mamára, ő amiatt van kiborulva, mert Bucek Petibától kért kölcsön, és így tulajdonképpen jelenleg Petibá tartja el őket. Buci szerint mindegy honnan van a pénz, a lényeg, hogy Zsófi megkapja a részét. Má' hogy a gyerekek. Zsófi szeme villan, majd nőiesen hozzábassza Bucikhoz a hálózsákot. Buci erre elviharzik Petibá melóhelyére, ahol két őrületesen félelmetes szekus kíséretében beviharzik az osztályterembe (?), majd durván ránéz Petibára. ENNYI. A durva revans után távozik is, most aztán jól megadtad neki Bucek!

2.png

3.png

4.png

5.png

Leonóra panaszkodik Jocinak Szonjára, szerinte egy normális kapcsolatban nem szabadna előfordulnia, hogy a faszija exnője mindennapos vendég nála. Joci teljesen reálisan látja a helyzetet, Szonja egy KICSIT meg van zavarodva, mióta terhes és nincsenek együtt, de nem kell vele foglalkozni, csak fel kell venni az értem én, csak leszarom nyuszis pólót, és akkor majd nem fog rajta Szonja átka. Leonóra kevéssé hisz a módszer sikerességében, de végül azért csak sikerül dűlőre jutniuk, és megmutatja Jocinak, hogy hogy kell sátrat állítani.

6.png

Vircsi esik be a kanlakba egy kis tetovált pöcshuszárral az oldalán, akit Dzsoelnek hívnak, broáf. Felvonulnak Dávid szobájába xboxozni, amiből persze, hogy petting lesz, mire Dávid hazaér. A jelenetnek nincs sok jelentősége, de legalább láthattuk most már Vircsit leopárdos melltartóban is. 

7.png

8.png

Dávid Petibánál futja a köröket, igyekszik meggyőzni, hogy milyen jópofa lenne, ha elmenne velük kempingezni. Nagyon nem izgulok, hogy mi lesz Petibá válasza, mert ugye tudjuk, hogy hogy lesz Bucek feje meglékelve, de Petibá azért játssza a nehezen kaphatót, és sóhajtozva, a haját folyamatosan igazgatva próbál valami kézzel fogható indokot kitalálni, hogy miért is nem tud menni hétvégén a hegyekbe (fönn). 

9.png

Mindenki máshogy készül a hétvégére, Dávid negyedmillió értékben vásárol be hasznos kiránduló alapfelszerelést, mint például egy kekizöld mobil wc-t, melyet szarás után egyetlen, könnyed mozdulattal tud felpattintani a hátizsákra (az eladó Csőre Gábor <3), Joci ezzel szemben nem spilázza túl, szagminta alapján válogatja ki a legkevésbé büdös zoknit a szennyesből, és ezzel kész is. Természetes, hogy otthon hagyják a kaját, és az is magától értetődő, hogy negyvenszer eltévednek odafelé. Aztán nekivágnak a meredek hegyoldalnak, Dávid kissé lemaradva cibálja maga után a mobil wc-t. A célhoz érve aztán már ott várja őket Petibá, ami elég nagy random faszmáknak tűnik ahhoz képest, hogy már útközben is több helyen inkább csak érzés alapján navigálnak, ráadásul Dávid nehezen tudja megkülönböztetni a vizet a nem víztől a térképen, ezek után bennem azért marad egy pöti kérdőjel, hogy hogyan jelölték ki az erdő közepén a találkozási pontot. 

10.png

11.png

Na de, back to the mountains, Buci savanyú pofával konstatálja, hogy még itt sem szabadul Petibától, rövid kislányos hiszti után fogja magát, és visszafordul, Dávid szalad utána könyörögve. Persze tudjuk jól, hogy Buci végül visszamegy, de a királylány szereptől nem tud elvonatkoztatni. Következik pár időhúzó jelenet a nagy finálé előtt: Dávid szarik a bokorban, papír persze nincs nála, majd kimegy a bokája az erdei séta közben, ezért a kanok Bear Grylls és MacGyver képzeletbeli szerelemgyerekét megszégyenítő mértani pontossággal rittyentenek össze hordágyat faágakból, amitől még nekem is kicsúszik egy kósza namenjmáafaszomba a számon. 

12.png

13.png

14.png

Petibá a nap hőse, amikor Mary Poppins táskájából nem csak francia bor, de egy egész csirke is előkerül, melyet a korábban faaprításhoz használt bicskával bontanak meg természetesen. "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét", mondja Buci arca a csirkesütés közben, bezzeg a többiek jól érzik magukat.

15.png

760.png

Reggel aztán Bucit elnézve örök igazság fogalmazódik meg bennem: sátorból kikászálódni csak egyféleképpen, ugyanazzal az elgyötört arckifejezéssel lehet, mindegy, hogy az ember az erdőben teszi mindezt, vagy egy fesztiválon másfél óra alvás után a dübörgő basszusra kelve. A különbség csupán annyi, hogy Buci a reggeli jókedvét meglovagolva rögtön összeakasztja a bajszát Petibával, köcsögkarate, Buci a földön, Buci felpattan, köcsögkarate round 2, Buci Petibát folytogatja. Nem vagyok nagyon otthon a testvérviszályok lélektanában, de szerintem ebből ma nem lesz békülés. Petibá még az utolsó szó jogán elhörgi Bucinak, hogy bár nem érdemli meg, de Zsófi még mindig őt szereti, Bucek meg megrökönyödve hátrál el, mint aki most tudta meg, hogy mennyi az ötöslottó eheti nyereménye. 

17.png

18.png

19.png

20.png

21.png

Címkék: 18+ válótársak
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása