Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Flúgos Futam 1x10 - 10 nap szívás plusz 60 méter szabadesés 5 millióért (ÉVADZÁRÓ)

2016. december 20. 09:00 - Chat Géza

Gyors emlékeztető gyanánt kis zenés montázsban megkapjuk, hogy mi is történt itt két és fél hónapon keresztül, mit nyüglődtek a versenyzők a már lement 9 adásban. A jó öreg Josiék mekkora párost alkottak mi? Vagy a narancssárga csapatként induló négy lábpn járó sztereotípia, a dolgozó nő és fitala férfi szerelme, aki munkaidőben otthon tömi a sajtos pufit és videójátékozik. És a citromsárga csapat, a modell-duó? Jaj, ha lett volna riszaviadal, akkor biztos egy versenynappal tovább maradnak, de így elég hamar kihullottak. De most itt tartunk, hogy Jani, Márti, Krisztián, Tamara, Anna és Ádám sorakoznak a Totalcaros csávók előtt és várják a kötelező bájcsevejt és az ukázt, hogy hova kő menni.

kepernyofoto_2016-12-19_22_18_28.png

Az első desztináció valami vízpart, ahol egy zorbban kell áthömbölögni A-ból B-be, majd a partra szörfözni, felmarkolni a kódot, aztán pucolni tovább. Egyszerűe ez, mint az ágyba szarás, csak a helyszínt meg is kell találni, ugye. Mivel Annáék teljesen rossz irányba mennek, mert Anna nem nézte meg a térkép hátulját, ahol persze ott volt a nyomorult úticél. Egy kis "Baszod belém itt az ideget korán reggel!" innen, egy kis "Egy valamire kértelek, hogy nézd a kibaszott szemeddel azt a szájbakúrt térképet, baszd meg!" onnan és Anna már menten el is pityeredik. Ezzel szemben Janiék csak 24 km-t mentek fölöslegesen, plusz 60-nal mentek 90 helyett egy szakaszon, szóval majdhogynem ugyanazt a szopórollert hajtják, csak épp vegyes váltóban.

kepernyofoto_2016-12-19_22_19_32.png

Erről az első feladatos vízi ökörködésről annyit érdemes tudni, hogy Mártinak még ahhoz és hatalmas lelki erő kellett, hogy belecuppanjon a zorbba. Ugyanerre a kiszálláskor is szüksége volt, hogy miért, az egy kurva jó kérdés. Amíg Annáék vizes picsával visszeültek a Mustangba és úgy nyomták padlólemezig a gázt, addig Krisztiánék megérkeztek a kőhídhoz, ahol csak bungee jumpingolni kell. Itt most kiderül, hogy az igazán nagy lófaszjóska. Tamara már nyakig bekötözve azzal a biztosító hámma, vagy mi a brével, de nem csinálja azt, amit Krisztián mond, nem bámulja a messzeségbe, nem ugrik, csak remeg ott a korlátnál két percig. A kezdeti bazmegolás után azért Krisztián megöleli az egyenpólót összetaknyozva síró Tamit, majd kiáll a híd párkányára és leugrik a gecibe. A feladat így is teljesítve van, csak fél órát szobrozniuk kell a parkolóban. Ennyi idő alatt megint elő jöhetnek a sérelmek, hogy nem az a gond baszki, hogy nem ugortál, hanem velem csináltatsz meg mindent, de nyugi, még sokat elbír a hátam. Tamara itt dobja fel a szakítást, hogy jó, akkor őt már nem kell sokáig cipelnie. 

kepernyofoto_2016-12-19_22_21_27.png

Közben a szempillastylist dream team is megérkezik. Ha lehet hinni a disznófülü vágásnak, akkor Janiék meg csak ekkor kászálódnak ki a vízből.

Jani: Te ugrottál már?

Márti: Yes.

Jani: És milyen volt?

Márti: Borzasztó.

kepernyofoto_2016-12-19_22_22_04.png

Na, ennéi jobb választ nem is kaphatott volna a közepesnél csak egy kicsit jobban beszart Jani, aki pusztán azért ronyózik a szabadeséstől, mert nem tud mit fogni. Amikor Mártit bekötik, akkor Annáéknak még 9 percet kell szotyizniuk, mert Ádám ugyan leugrott, Anna meg nem, és ennek a feladatnak az a lényege, hogy ha ketten ugranak, akkor azonnal indulhatnak, mármint a biztonságos landolás és a kötelek leszerelése után, ha csak a csapat egyik tagja ugrik, akkor fél óra malmozás után húzhatnak el. Mártiék nem szaroznak, ugranak, így már csak 10 perccel vannak lemaradva Annáéktól. Mondjuk út közben elhibáznak egy lehajtót, szóval már csak Krisztiánék és Annáék harcát nézhetjük, amint egy vízparton a vízbe dobott kis ládikákba dugott utasítást kell leolvasniuk, majd jetskire pattanva a szigeten található világítótoronyhoz érniük. Kiélezett a küzdelem, de mivel Krisztiánék sikerrel megtartották előnyüket, hiába lihegtek nyakukban Annáék, jó 10-20 méterrel lemaradtak, mint a borravaló, ha én fizetem a közös söröket.

kepernyofoto_2016-12-19_22_27_35.png

kepernyofoto_2016-12-19_22_28_57.png

Tamiék nyerték az öt millát. Grátiszba kaptak egy pezsit is. Janiék is partra vetődtek, volt nagy közösségi ölelkezés is. Ezzel én is könnyes búcsút veszek ettől az évadtól. Köszönöm a figyelmet!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.12.20. 22:02:28

Ez a műsor nagyon tetszett. Jöhet még. Erről tudunk valamit?

Türkiznek meg örülök.

Tulajdonképpen a feladatok is tetszettek. Le a kalappal előttük. Ügyesek voltak. Szép helyeken voltak.

És köszi a posztokat :-)

Mutyuer 2016.12.27. 10:38:02

Koszi a posztokat en is neztem, es olvastam is:) meltatlanul keves figyelmet kapott a vv mellett. Azert en egy picit remeltem hogy martiek kapjak, birtam oket :D
süti beállítások módosítása