Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x19 - Fast

2016. december 17. 11:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Caleb a fűtőtesthez van bilincselve és látomásoktól szenved. Alexnél van, Alex bemegy dolgozni, annak ellenére, hogy Caleb próbálja meggyőzni, hogy ne menjen. Miután elment, felhív valakit és azt mondja neki, hogy megpróbálta feltartóztatni, de elment. Ugrunk a múltba, és pontosítás, legutóbb nem láttam jól, nem Iris találta meg Willt, hanem Shelby. A suliban viszont arról beszélnek, hogy kocogás közben támadták meg. Shelby elmegy Liamhez elmondani, hogy Caleb verte össze Willt, de az nem hisz neki, mert Will mást mondott. Drew-nak remeg a keze néha, és falmászás közben le is esik miatta gyakorlaton, kötél tartja szerencséjére. Alex észreveszi a kézremegést, az Amin ikrektől tanácsot kér, meg nem nevezve az illetőt, hogy mit tennének. Ezt valaki lefüleli és szól Ryannek, aki meg is keresi Alexet, hogy kiderítse, kiről tud és mit. Quanticoban amolyan karriernap van, mindenkinek el kell döntenie, hogy milyen egységnél akar dolgozni. Ugrunk a jelenbe, Alexet telefonon győzködi Caleb, hogy menjen vissza, ha Shelby terrorista, úgyse fogja megtalálni, mire Alex mondja, hogy pedig éppen látja. Ott ül az FBI-ban és Miranda-val beszélget.

vlcsnap-2016-12-13-23h22m52s006.png

Bemegy megtudni, miért van ott, kiderül, hogy Shelby felajánlotta az FBI-nak, hogy felújítja a biztonsági rendszerüket. Közben Ryant megkeresi Vasquez anyja, hogy már régóta nem hívta őt a lánya. Ryannek gyanús lesz. Nimah-nak elmondja, hogy lenyomozta, és Vasqueznek utoljára pont azelőtt volt utoljára mobilos aktivitása, mielőtt Alex felrohant hozzá zokogva, azóta semmi nyoma. Ugrunk a múltba, az Amin ikrek a terrorelhárító egység vezetőjéhez vannak automatikusan beosztva, ő meg egy pöcs velük. Közben kiderül, hogy valójában nem is a kadétoknak kellett választani, hanem az egységek vezetői választottak közülük. Van, akiért csak egy egység érdeklődik, van, akiért több, és négy embert azonnal bevethetőnek minősítettek, szóval mennek is rögtön egy túszmentőakcióra. A csapat Iris és Fletcher, B csapat Drew és Alex. Ugrunk a jelenbe, Shelby éppen frissítené a teljes rendszert. Caleb arról beszél a telefonba, hogy amíg Miranda Shelby oldalán áll, addig nincs esélye, úgyhogy Alex odamegy Miranda-hoz, és elmondja, hogy Shelby szülei életben vannak és évek óta bujkálnak, és gyanús, hogy pont most bukkan fel frissíteni a védelmi rendszereket. Miranda leállítja a frissítést és behívja magához Shelby-t beszélgetni. Shelby szeretne beszélni a vádlójával. Miranda beküldi hozzá Alexet. Mivel megfigyelik őket, Shelby a széken az ujjával dobogtatva morzézik, Alex leírja és megfejti beszélgetés közben, és Shelby azt üzeni neki, hogy az ő oldalán áll. Ugrunk a múltba, a bevetés valójában egy gyakorlat, de terepen, egy épület tetejéről kell párosával leereszkedni kötélen és lelőni a vetített támadókat megérkezve egy teraszra. Az Amin ikrek felettese mondja, hogy hallotta, hogy panaszkodtak róla, és megszívatja őket. Ki kell takarítaniuk az irodáját, találnak ott egy köteg pénzt, ami Raina szerint gyanús.

vlcsnap-2016-12-13-23h23m00s398.png

Shelby közben elment a Sistemics főhadiszállására, előtte felhívja Caleb apját, hogy a fia újra a szektában van. Shelby kvázi bevásárolja magát az egyházba, és hamar meg is pillantja az épületben Calebet. Közben Drew kézrángása miatt a kötélen leereszkedést elszúrják Alexék, Alexnek kell tartania a srácot, hogy le ne essen. Ugrunk a jelenbe, Miranda hívást kap, miszerint Shelby sztorija stimmel. Bemegy, elmondja, és lecseszi Alexet, hogy el fognak beszélgetni, mert már neki is gyanús a lány. Ugrunk a múltba, Alexéknek sikerül teljesíteni a feladatot. Alex nem túl boldog ettől még. Caleb beavatja Shelby-t a titkos akcióba, aminek a lényege, hogy az egyház vezetője ellen bizonyítékokat gyűjtsön. A szemüvege pedig rögzít mindent. Nimah jelentette a felettesüket Liamnél, aki megérkezik, elmondja, hogy teszteli őket, és a pénz, amit találtak, kamu. Ha nem bíznak benne, akkor nem lehet az irányítójuk. Caleb négyszemközt beszél az Sistemics vezetőjével és felajánlja, hogy az FBI-ból segíti az egyházat. Alex jelenti Ryannél Drew-t. Ugrunk a jelenbe, kiderül, hogy Shelby rájött, hogy a Hang az FBI szerverén keresztül küldi a hivásait. Őt is zsarolták, viszont rájött, hogyha a védelmi rendszerbe beépít egy csapdát, akkor kideríthetik, honnan érkeznek a hívások. Az is kiderül, hogy Calebbel beszélt, és az ő utasítására akarta távol tartani a munkahelyétől Alexet. Közben Ryan és Nimah beállít Miranda-hoz bizonyítékokkal, hogy Alex segített Vasqueznek megkerülni biztonsági protokollokat, és ő volt az utolsó ember, aki beszélt vele, mielőtt eltűnt. Miranda kiadja az utasítást, hogy találják meg Alexet azonnal.

vlcsnap-2016-12-13-23h24m48s939.png

Ugrunk a múltba, a szektavezért letartóztatják Caleb videójának hála, viszont alkut kötött, feladja a Sistemics adókedvezményét és vallás státuszát azért cserébe, hogy megússza a börtönt, így a szekta idővel ki fog vérezni. Továbbá az is kiderül, hogy Caleb haverja egy éve öngyilkos lett. Caleb nem igazán örül neki, hogy a szektavezért hagyják elsétálni. A felettesük lemond az Amin ikrekről, illetve nem is ő, hanem az FBI a projektről, és ad egy tanácsot is, miszerint lesz majd idő, amikor majd nem muszlimok lesznek a terrorsejtek, amikbe a leginkább be kell épülniük, és akkor majd haszontalanná válhatnak, ezért jó, ha átnézik a többi egységet is. Drew-val meg közlik, hogy vagy elmegy orvosira, vagy bukik. Ugrunk a jelenbe, Shelby Alexnél van, és valaki beugrott a csapdába. Hívják telefonon, a Hang az, megkéri, hogy mit művelt a védelmi rendszerrel, Shelby hárít, de közli vele, hogy ha átcseszte, akkor ő fog először meghalni. Leteszi, és rögtön meg is van a cím, hogy honnan jött a hívás. Fegyvert fognak és elindulnak. Ugrunk a jelenbe, Drew feldúlt, mert fél, hogy agyrázkódása van a focis múltja miatt és így nem marad semmi az életében. Caleb apja beadja Shelby-nek, hogy nem közös akció volt, Caleb szembe akart nézni a szektával, de az visszaszippantotta, és Shelby segített kimenteni. Felajánl neki egy állást az irodájánál. Az Amin ikrek kapnak új elosztótisztet, és kiderül, hogy a projektjükben mégis bízik az FBI. Drew önszántából távozik Quanticoból. Ugrunk a jelenbe, a lekövetett címen egy templom van, bemennek, és Willt találják, aki azt mondja, ott dobták ki. Arról beszél, hogy beteg, a saját kezével segített megépíteni. Rákérdeznek, hogy mit, és kiböki: atombombát. Meg kell találniuk gyorsan, majd vérezni kezd az orra és összeesik.

Címkék: quantico
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása