Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8193-8194. rész

2016. december 15. 12:00 - Gillotte

Juli elég rendesen kipakolja az árut a randira, mintha tetszeni akarna, ennek ellenére mégis abból áll a randi, hogy Attilával bámulják egymást. Szegény Táncos közben mesél az életéről, de látván, hogy Juli nem figyel, szégyellni kezdi unalmas történeteit. A férfi rákérdez, hogy miért nézi Juli annyira a másik ürgét az asztalnál. Ja…mert a férjem, és épp mással randizik. Táncosnak nagyon tetszik Juli, de nem látja értelmét további találkozásnak, amíg Juli így néz a férjére. Homlokpuszival búcsúzik, és várja Juli hívását, hogy túllegyen a férjén. Kár érte. Közben Attila is magyarázza a bizonyítványát Szilviának, fizetnek, majd sétálni mennek. Szilvia arra biztatja Attilát, hogy ne adja fel Julival, míg van remény, de Attila szerint késő, így megfogja a nő kezét, így andalognak tovább. Attila annyira meg akarja győzni magát arról, hogy túlvan Julin, hogy az első csókon is túlesnek Szilviával.

bk_december7_1_1.png

Zsófi érdeklődik Hannától Ádám éjszakai melójáról, és a lány gyorsan összehord valamit egy szerkesztőségi munkáról, meg partifotókról, majd elmennek Ádámmal a raktárba keresgélni. Semmit nem találnak a dobozokban, csak mindenféle számlát, már mennének a fenébe, és biztatást is kapnak, ugyanis félig nyitva hagyják a raktár ajtaját, úgyhogy a biztonsági őr bekiabál, hogy ki van bent. Hanna, ennyi ésszel Pulitzer-díjra pályázol?! A biztonsági őr hiányolja, hogy a vendégek nem írták be a könyvbe a nevüket, de Ádám nem érti az eljárást, hisz állítja, hogy az övé a raktár, és eddig sem kell beírni neveket. Pedig most kell, mert új a biztonsági őr, követi az előírást, beírják a személyik számát, és már kész is. Hát, személyi az nincs, de tegnap is járt itt Ádám, felfoghatná az őr, hogy az övé a raktár. Oké, akkor megnézi a biztonsági kamera felvételén, amely két napra nézhető vissza. Ádám rábólint, megúszták, hisz előző nap ott volt Gigivel, úgyhogy dolguk végeztével kisétálnak. Ádám felmegy Gigihez visszacsempészni a kulcsot, majd haza, és Hannával áttúrnak valami papírokat, gondolom, elhozták a raktárból. Kezükbe akad egy Szabó Borbála nevű lány kórházi zárójelentése, biztos ez is egy volt a sok futtatott lány közül – állapítják meg. ,,Szabó Borbála, 16 éves” – állapítja meg a matekszakos Ádám. Az orvos neve is ott van, aki kezelte, Dr Lukáts Béla. Már csak őt kell megtalálni, és el is vezet a lányokhoz. Ja, persze, mert napi 20 betegből a doki vissza fog emlékezni erre az egy kislányra…

bk_december7_2_1.png

Alíz nagyon rá van pörögve a Parkinson-sétára, rengeteg pénz gyűlt össze, 3 millió forint, ennek 20%-a a sétára megy el (enni-és innivaló, megvásárolható bögrék, egyebek – álmom egy Parkinsonos bögre, és ha kilöttyintem belőle a teát, akkor fogom tudni, hogy baj van). Bözsit nagyon elgondolkodtatja ez a pénz, Irma is pont meséli, miket evett Kalkuttában, hát ő oda soha nem fog eljutni, pedig ez a 3 millió mire lenne elég…

bk_december7_3_1.png

Tóbiás még mindig ostorozza magát Giziék bírsága miatt, úgyhogy kér Zsófitól egymilliót abból a pénzből, ami a Fittlabor eladásából bejött. Felajánlja hát Novákéknak a pénzt, Laci le is csapna rá, de Giziben van tartás, köszönettel, de megoldják egyedül, majd felvesznek személyi kölcsönt. Ennyi erővel Tóbiástól is el lehetne kérni a pénzt kölcsönbe, de mindegy, én szívesen lehogyvoltozom nektek, kedves Novákék.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása