Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x107 - Lö finálé fícsöring Lóvés Soma

2016. december 12. 07:35 - sixx

d89a55d27f7afcca8d7d6314d4a9fb49.jpeg

Na ezen is túlvagyunk. A nézőnek unalmas rémálom, a stábnak rémes vérvalóság egy ilyen döntő, amire az össze exgyökeret összeszedik (perelj be Tivy, bazdmeg) és meg kell valahogy akadályozni, hogy amíg nem veszi őket a kamera a)széjjelcsapják magukat, b)összebalhézzanak valakivel. A döntőnek mint műsornak nem sok értelme van (ahogy a párbajoknak sem, ha már itt tartunk), mert nem lehet értelmes tartalommal megtölteni, még úgy sem, hogy az "értelmes" és a "tartalom" szavakat a Póverdbáj esetében sokkal lazább értelmezésben kell kezelni, mint a hétköznapokban. A döntőre Anikót nagyon összekapták, a ruhájának a felső része pompás, a sminkje dettó, a hajába, ha akarnák sem tudnék belekötni, sajnos a soványsága szerintem mára kóros mértéket öltött, egyél már Anikó, baszki. A ruha alja viszont a stylis vakságát igazolja, ilyen vékony nőre nem adunk átlátszó szoknyát, akkor meg pláne nem, ha eleve kissé görbe a lába, mert amikor szemben állt, a szoknyán át láttam a villaajtót mögötte. Ettől még ma volt a legjobb, de erről majd később.

Az üvöltözés elhalásával jönnek Fantomék, az egyik gyerek nagyon elhúzott a maga 50 százalékával, aki látta a szombati cuccot, és még mindig azt mondja, nem Soma az, az vagy hülye, vagy vak, vagy ő az, aki a legenda szerint manipulálja a szavazatokat. Szombaton ugyanis a voksolók mindössze 9 százaléka akarta volna hazazavarni Pumped Gabó spannját, amiből le lehet vonni némi következtetést, ugye. Azt már nem tudhatom, hogy az arányokat szombaton el- vagy kibaszásból mutatták meg a három döntősnek, ha az első, akkor ejnye, ha az utóbbi, bravó, ami kis dráma lehetett volna az utolsó két órára, azt is sikerült kiölni a műsorból. A lakók kirittyentve, mint szarospista Krisztus nevenapján, fodrász és sminkes is járt a vellában a nap leple alatt, és mint láthatjuk a végeredményen, elég kilátástalan küzdelmet folytatott a lakók fejével. Vivi nem 22, hanem 42 éves fáradt kurva benyomását kelti, Gina arcára úgy ráfagyott a kínvigyor, hogy a sminkes körbe is rajzolta a pofazacskókat, vagy ha nem, akkor csak túl karakteres a fej, amit egyébként a szegény ember Kleopátrájába oltott Catherine Zeta-Jonesának fazoníroztak. Soma meg Soma, csak simább az arca, mert van rajta egy kiló alapozó.

a5488af17421f82178d4c54974218654.jpg

Bekapcsolás, mindenki ideges, a HD-adásnak köszönhetően látványosan, szerintem a sminkesek ott állnak az udvaron, és várják mikor kell megint nekiesni az ápoltaknak. Soma a legidegesebb és Vivi is láthatóan izgul, Gina szarik a farmra, mert neki van annyi esze, hogy belője a saját helyét ebben az ingyencirkuszban, és pontosan tudja, hogy ha VV8 Attila nem akkora gyökér, amekkora, neki már régen nem a vellában kellene aludnia. Egy ilyen műsorban, hadd jegyezzem meg gyorsan, ez az a pont, mármint a döntő, amikor a műsorvezetőkre sokkal nagyobb szükség van, mint bármikor, hiszen összevágott anyag, napi összefoglaló nincs, nekik kell mozgatni a cselekményt, kérdezni az agyhalottakat. Az első bekapcsolásnál mindenki el is mondhatja, hogy érzi magát (idegesen) és hogy milyen sokat jelent neki ez az egész (nagyon), Vivi, akinek a szeme alatt nagyobb karikák vannak, mint Derrickén, az Oscar-gálához hasonlítja a bulit, csak ott kevesebb a gyökér, gondolom.

38d2489bdc80b9d92699bb6f76fa8fbf.jpg

864f45192fbd14c017e2abfc7d3c47cb.jpg

9c3e3c52c1cf39afb816970ba1eca388.jpg

Soma a kis csokornyakkendőjében úgy ül a kanapén, mint egy megszeppent kisgyerek a karácsonyi kirittyentés után, megjegyzem, jó ötlet volt rendes mikroportot adni rájuk, menten nincs probléma a hanggal. Örül, hogy finalista lehet, Gina is, nagyon, és leírhatatlannak tartja a dolgot. Ennyi ebből elég, jön a tegnapi nap összefoglalója Kárszeg kihullásával, esti bulikával, amihez a harmincas évek Hollywoodját idézték meg, legalábbis ruhában, Gina meg aszongya a riportban, hogy Kárszeg értékes ember, és milyen szar már, hogy kiesett a döntő kapujában. Miért ne adtad fel? És miért nem szól neked valaki, hogy kivágott hátú ruhához nem veszel melltartót, mert béna a kilátszó pánt hátul? A bulika első momentumaként bekapcsol a visszaszámláló óra 20:00:00-ról, ettől Vivi meghatódik, Soma meg kilátásba helyezi, hogy a nappaliban fog aludni, hogy nézze, ahogy fogy az idő. Jól fogsz kinézni a döntőre, fiam, jó ötlet.

vlcsnap-00005_15.png

Az utolsó összefoglaló egyébként nettó 4 perc volt, a műsoridőből van még ezen a ponton nettó 1 óra 26 perc, sírok. Bencus kérdezget, Soma aszongya, hogy úgy jött be, hogy párbajhős lesz, és csak remélte, hogy döntős lesz, Gina úgymond egy álmot váltott valóra, mert eleve későn jött, és nem fogadták kedvesen, Vivi meg azt hitte, hogy állandóan párbajoznia kell majd, nem mellesleg én is, legalábbis az első hónapot elnézve. Jönnek a kisfilmek, amikben azt mesélik el a döntősök, hogy milyen volt nekik ez a 106 nap. Vivinek sűrű, Metallicára hangolva vetkőzik, tárogat, zaklat, az agyhalál több stációija is felvonul a kisfilmben a barbiprincessz fogadalmon és az ufókutatáson át egészen a Zsótis hisztikig. Egy biztos, a csaj fazon volt, sokkal inkább, mint Fanni, az agyhalott díj második helyezettje, és Vivin legalább szórakozni lehetett kis dózisban. A kisfilm után aszongya, okosabb lett és felnőttebb, ez nem tudom mit jelent, nem vetkőzik már az utcán spontán, vagy mit?

Soma természetesen a csalódásaival indít, mert hát ugye ő csajozógép, itt meg leszarták, de aztán jött Evelin, a profi, aki megsegítette, igaz, utána saját magát büdöskurvázta le emiatt, de az mindegy, Soma szerelemről beszél, bár ezt így explicite nem mondja ki, és csak remélni tudom, hogy Gabó majd ott lesz mellette, és elrugdossa Evetkét, ha Soma netán nyerne. Soma melankolikus, érzékeny lélek, de van neki éreccségije, ezt ne feledjük. És ha már Evetke, Gina filmje azzal indul, hogyan fogadta a vella, élen a mackóalsós, kialvatlan, kócos, a szájában cigit lógató Evelin, aki mintha a nyócker "Jöjjön Józsefvárosba, nekünk kivénhedt kurváink is vannak!" kampányának plakátlány-versenyében törne az első helyre. Ginét nem szerették, neki ez a vellalét egyik meghatározó momentuma, DE ő keményedett, és a Kárszeg-Mici-páros keze alatt kupálódott, akik szerintem harmadiknak akarták bevenni a sufnikureszbe, de valahogy ezt a szálat hanyagolta a videó, ahogy a pozitívumokat is, Gináról valahogy mindig csak valami üvöltözést tudnak bevágni.

Na, az első kieső: Gina, meglepetés nincs, igazán ő sem látszik nagyon csalódottnak, megy a stúdióba a szerintem béna és túl hosszú ruhájában, ahol Anikó faggatja egy kicsit, csalódott vagy, hát ja, de ha úgy nézzük, ez így van jól, későn jöttem, semmit nem bántam meg, és igen, meglepő, de a családommal fogok majd időt tölteni. Hess. A szavazatszámlálót leállítják, indul nullláról a móka. Bekapcs, ti vagytok a top két játékos mondja Anikó, milyen érzés? Az isten faszát, azt, bazdmeg, nem igaz, hogy délután, amikor erre a kibaszott 2 órára készültél, nem jutott eszedbe EGY érdekes kérdés. Az mondjuk vicces, amikor megjegyzi Anikó, hogy idáig ő nem jutott el, meséljék el, milyen érzés. Vivi megy elsőként, pink ruhája csak úgy lobog, olyan rössel halad, közben jön egy bejátszó a legjobb pillanatokkal, sok kikockázott csöccsel és valódi vicceskedéssel. Arról nem szól, ahogy Somát zaklatta 3 hónapon át, de mindegy.

vlcsnap-00022_13.png

Anikó bakizik egyet, de nem baj, valahol elég szar lehet az expasiddal műsort vezetni. A koreográfia szót kúrja el, korográfia lett belőle, Bencus mondja is, hogy segít szívesen, amitől Anikó nem esik szét, pedig. Vivi a stúdióban pont olyan lüke, mint a vellában, Zsótizik, szeretlek, mondja, 106 nap Hollywood folytatja, neki nagyon sok legjobb barátja van, én ezt most hagyom, mert kiég az agyam bazdmeg, ugyanazt mondja, mint 106 napon át. Jön Soma, akinek a kisfilmje az ostobaság és együgyűség epikus kivetülése, az viszont ebből is lejön, hogy a pali nem árt senkinek, és alapvetően egy jólelkű fazon, tipikusan az a fajta, amilyennek a VV-győztest elképzeli az átlagszavazó. Anikó a stúdióban azzal nyit, hogy még emlékszik a félmeztelenül jaszkarizó Somára a beköltözéskor, mi változott, mire Soma:

Összeestem, Anikó.

vlcsnap-00025_7.png

És én tutira veszem, hogy amellett, hogy ez egy nagyon vicces beszólás volt, ha a testével elégedett lenne, Soma most éppen félpucéron ülne a tévémben. Jönnek az emlékezetes pillanatok, például az, amikor Soma a nem-Raikonnen-szőkére festett haja miatt kiborul, de a stúdióba visszakapcsolva látszik, hogy bőgött, az alapozóban mély árkokat hagynak a könnyek, nesze neked HD. Jó, ugorgyunk, nem történik semmi azon túl, hogy Soma szerelmet vall Evelinnek, és az emberiség egyik nagy gondolkodójától, Rocky Balboától idéz a padlón levésről és a felállásról. Anikóék Evelinből húznak ki egy tétova igent arra a kérdésre, hogy megvárta-e Somát (mivel, bazdmeg, a főzéssel?), majd Anikó a hogyan továbbra kitérve akkor tököket növeszt magának mint a fejem, és aszongya hogy

Gondolom, a folytatás annak függvénye is, hogyan alakul a mai este.

Azaz learanyásókurvázza Evelint, hála az úristennek, good for you, Anikó, végre bazdmeg. Na, jönnek az exlakók, és 12 perccel az eredményhirdetés előtt arra biztatnak, hogy szavazzunk, leginkább Somára. Nem fogok, de nagy a csábítás. Visszazavarják a két döntőst a vellába, és lejátszanak egy-egy kampányfilmet, 4 perccel azelőtt, hogy lezárnák a szavazást, mert majd az befolyásolja a népet, jaja, persze. Mindegy, telik vele az adásidő. Soma aztán elmeséli, hogy ha nyer, és kifizeti az Evelin-adót, OKJ-s képzésre, majd egyetemre megy, amit simán elhiszek neki, mármint azt, hogy ez a terve, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy jut vagy 3-4 milla a Balaton Soundos veretésre is. Vivi érettségizne 22 évesen, és...na, kb. erre költené a lóvét.

vlcsnap-00031_9.png

Eredményhirdetés: Soma nagyon nyer (63-37-re), Vivi kimegy, Soma kis híján összehányja magát, és a vellában járkál fel s alá. Vivit a stúdióban elbúcsúztatják, nagyon csalódott vagy? Nem. Bencus egy mondatban háromszor is ellövi a "tök,tökre" szavakat, ügyes. Vivi búcsúfilmjében sincs benne Soma zaklatása, nahát. És akkor Soma, mindenki üvölt, kap egy nagy csekket, Evelin szemében meg úgy forognak a dollárjelek, mint Mici Kárszeg farkán. Szegény Soma, vigyázz magadra, baszki.

1abc6b3e24cd26d4b6c733394711af92.jpg

a1f4efe44b4117305f2d1450c4f24284.jpg

Na és akkor köszi az egész évados figyelmet, és azt a szeretetet, amit az írók kaptak a kommentelőktől, és ez most nem cink, komolyan gondolom. Hatalmas köszönet minden írótársamnak, kurva jó dolgokat írtak - én szénné röhögtem magam rajtuk, és ahogy látom, az olvasók is, ami meg a legfontosabb. Szóval kösz mindent, jövőre lesz Budapest Shore, és a Viasat egy Éden Hotel-variációval is jelentkezik, szóval két reality-hogyvót már tuti lesz, és ha VV9 is, akkor jövünk megint. Holnap még lesz egy hosszabb búcsúposzt az írógárdától.

597f7c9f9ad111c79f3347d7260a084b.jpg

Címkék: vv8
510 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanda.Ipse 2016.12.12. 07:42:19

Bejött a papírforma. Végül is Soma a játék során sokkal szimpatikusabb volt, mint a saját pöcsfej bemutatkozó kisfilmje. Úgy tűnik, stabil családi háttere van, vigyázni fognak arra, hogy ne szórja szét a pénzét. Ha jól értettem, a végén valami olyasmit mondott, hogy egy részét "személyiségfejlesztésre" (gondolom, tanulásra) akarja fordítani. Ráfér. Én jobban óvnám a tyvyféle haveroktól, mint Evelyntől. Tudjuk, hogy a villaszerelmek sokáig nem tartanak, miért ne legyen néhány jó napjuk együtt?
Gina sokkal rosszabbul, csalódottabban fogadta, hogy nem ő viszi a fődíjat, mint Vivien. Pedig igazán sokat nem adott a műsorhoz. Vivin én sokszor nagyon jól szórakoztam. Ha elhagyja az erőltetett hisztis rohamokat és a visszataszító pasikra nyomulást, marad egy igazán mulatságos furi lány, akinek nem lesz kellemetlen a társaságában lenni. Remélem, hogy ezt a szerepet csak kitalálta magának és nem lesz nehéz megválnia tőle.
Összességében ez a túltolások VV-je volt. Belebukott három jó játékos is, Zsolt, Dávid és Vivi.
Jó arányérzékkel bármelyikük lehetett volna Soma helyében.
Gratula a kisgyereknek, akinek ideje felnőni!

Sanda.Ipse 2016.12.12. 07:44:38

Természetesen gratula és köszönet Sixx neked és az írógárdádnak a mulatságos összefoglalókért!

hannamontanna 2016.12.12. 08:07:30

Köszi köszi, szuper volt!! :-D
Gratula Somának, remélem Evi nem húzza le nagyon, én is bízom Gabóban. Abban a srácban is több van, mint elsőre gondoltam.
Vivit kicsit sajnálom, de tényleg nem tudom, mit tett volna, ha nyer... talán ledobja a textilt élőben..:-)
Anikó szuper volt és gyönyörű, de pár kilót tényleg átadnék neki :-D
Na még a végén sajnálom, hogy vége lett. :-D

megcirógatlak csalánnal 2016.12.12. 08:18:26

Dávid, Soma Volt a 2 tippem az elején.
Anikó annyira ostoba...kolosi úr varázspálcáját nagyon mélyen be kellett nyelni
Bence is egy olcsó proli, pont illik a kutyák közé

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 08:27:50

"A kisfilm után aszongya, okosabb lett és felnőttebb, ez nem tudom mit jelent, nem vetkőzik már az utcán spontán, vagy mit?" eddig jutottam, de meg kellett állnom röhögni :DDDDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 08:31:39

köszönjük Sixx, és az összes hogyvoltírónak is, kincset ért minden írásotok!

hannamontanna 2016.12.12. 08:32:07

@megcirógatlak csalánnal: Akkor nem is nézted ugye? Soma nyert.
Valójában a Natgeo tényleg színvonalasabb, onnan sokat lehet tanulni, a vv meg csak szennyezi az agyat.

Cérnahuszár 2016.12.12. 08:33:49

Somácska ugye használtál gumit az éjjel? :DD Mostantól kötelező lesz.
Nem lesz hülye senki hogy elvetesse, 18 évig tartó pénztárgép lettél, nagyon légy észnél, nem te lennél az első aki megszívja.
Ez a gyakorlati trash tanácsom.
Bocs az ünneprontásért.

Cérnahuszár 2016.12.12. 08:40:34

@hannamontanna: nem kell ahhoz nézni hogy tudd mi lett a vége. Nekem pl a facen szembemászott a blikk reklámjában, és bárhova kattintasz most, ott van a hírekben.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 08:45:36

@Cérnahuszár: Evett tegnap rögtön teherbe esett, ahogy átadták Somának a csekket.. :DDDDD

csincsilla72 2016.12.12. 08:46:12

Jól van, nem Csillámpóni nyert, és ez a lényeg. Soma majd kikupálódik, apu-anyu meg ott lesz, hogy ne folyjon szét a pénz.

hannamontanna 2016.12.12. 08:49:09

@Cérnahuszár: Valóban. De amúgy vicceltem, ééérted. :-)

Almaka 2016.12.12. 08:55:55

@Sanda.Ipse: Evelines témában teljesen egyetértünk. Eltudom képzelni, hogy egy pár ruhát venne neki vagy elvinné valahova kajálni vagy hasonló, de ennyit azt mondom még meg is érdemelhet Evelin ha Somának lelkiekben segített. Tivy sokkal veszélyesebb Somára. Simán belerángatja valami tuti bizniszbe amin jó pár milliót bukhat Soma.
Anikótól meg különösen kínos volt ilyent beszólni Evelinnek.
Egyébként többször mondták, hogy rekord összegű nyeremény, ami készpénzben igaz is, de régen adtak lakást meg autót is.

Cérnahuszár 2016.12.12. 08:55:55

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): hát ha ő nem is, de valaki biztos lesz ha nincs észnél. Most már erőszakoskodnia se kell, hogy adj egy smárt...nem csak pumped gabó holdudvarában lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 08:56:40

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Rosszindulatúak vagytok... Amúgy szerintem Evelyn tegnap sem játszotta meg magát, és nem láttatta magát hőszerelmesnek. A hibája annyi volt, hogy a durván nekiszegezett kérdésekre nem volt lelkiereje azt válaszolni, hogy bármennyire is szeretné, és bármennyire is csábító az a 36 miller Soma valójában mégsem az esete...

Almaka 2016.12.12. 08:57:25

@Cérnahuszár: Korábbi abortuszos lányból nem tanult akkor meg is érdemli.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 08:58:29

@Cérnahuszár: lehetséges.

@VV Erőlegény: miért veszed ennyire komolyan azt, amit írok? :)))))))

Krétagarbó 2016.12.12. 08:58:58

Nagyon köszi a hogyvoltokat neked is, és valamennyi hv írónak, mi itt nektek szavaztuk a fődíjat!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 08:59:03

@Almaka: Szerintem is Tivy a veszélyesebb. Na Tivyhez kellenek majd a szülői tanácsok. Amúgy a szülők helyében én a pénzre nem tenyerelnék rá, csak szóban intenék óva. Sztem Soma ebből venni fogja az adást...

Krétagarbó 2016.12.12. 09:00:23

@Sanda.Ipse: erre ekg.
A fináléban Soma hozta azt a szimpatikus figurát, amit a szavazók szeretni szoktak.

Almaka 2016.12.12. 09:02:34

@Krétagarbó: Dávid kiesésekor nyert Soma, utolsó napon már senkit sem érdekelt ki hogy viselkedik.

Cérnahuszár 2016.12.12. 09:02:40

@VV Erőlegény: Te most naív vagy? Nem evelin miatt kérdezem, hanem a nyomulós lányok miatt akik így egy életre hozzáköthetik magukat valamilyen formában

csakolvasok82 2016.12.12. 09:03:34

Jó reggelt a VV8-as HV-ban utoljára! Brühühüh. :(
Nem láttam az adást, csak a BV-t, olvasok gyorsan, hogy megtudjam, érdemes-e visszanézni.

Krétagarbó 2016.12.12. 09:04:53

@Almaka: nem is gondoltam, hogy a finálébeli viselkedése hatással lett volna a végszavazáskor. Ez nem volt a mondandómban sztem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 09:07:14

@Krétagarbó: Pontosan tudta, hogy mit kell hoznia, megtalálta a kommunikációs középutat, és nagyon jókat is mondott szerintem, pl, hogy össze van esve, hogy nagy változáson ment keresztül, és hogy a jellemfejlesztésére szeretne még költeni a nyereményből, mert úgy érzi, hogy vannak még hiányosságai.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 09:07:57

@Cérnahuszár: Én szeretek naív lenni.... Az tök jó dolog sztem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 09:09:18

@VV Erőlegény: Ja és plusz dicsérte a dicsérhető ellenfeleit ( Dáviddal, Somával, és Vivivel az élen)...

Cérnahuszár 2016.12.12. 09:11:40

@VV Erőlegény: hát jóvan
aurelió talán gatyába rázza somát, hogy lehet ezeket a csapdákat elkerülni, eddig ő sem szívta meg
vagy nem tudjuk...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.12. 09:12:03

Nagyon szépen köszi sixx. a remek hogyvoltokat legközelebb is jövök. az egyetlen hozzáadott és abszolút el nem hanyagolható érték Ti voltatok. /seggnyalás off/ de amúgy tényleg. respekt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 09:12:54

@Krétagarbó: Szerintem meg igen, de legalább is megerősítette azokat, akik rászavaztak, hogy ebből a garnitúrából ő (is) megérdemli....

RETROPETI 2016.12.12. 09:12:56

Az megvolt mindenkinek, hogy amikor a végén Soma odament az ünneplő tömeghez, akkor előkerült Evelin, Soma szájon akarta csókolni, erre Evi elhúzta a fejét.

Almaka 2016.12.12. 09:15:11

@Cérnahuszár: Párszor emlegette, hogy már nem sok van neki belőle.

Almaka 2016.12.12. 09:16:17

@RETROPETI: Igen ezért is írtam, hogy nem tőle kell félteni szerintem.

hereverő heverő 2016.12.12. 09:16:42

Lóreggelt.

sixx: Köszönjük neked és persze az egész stábnak, Dzsudinak, Lulunak, Hoppancsnak, Brutinak, Chat Gézának és Scottnak az értünk fáradozást, az ideges szopásokat a windowssal és a sok facepalmot miközben néztétek ezt az agyzsibbasztó sötétséget. És köszönet mindenkinek, aki a kommentekkel is hozzájárult a jókedvhez.

És hogy a szadista térdszalagrend vándorkupa előkerüljön (vissza Cérnához a következő alkalomig), én feladatba adtam volna Somának, hogy a csekk átvétele után tessék lesmárolni Vivit, és utána kéz a kézben kivonulni Őzikéhez. Két kameramannak pedig Evelint kellett volna venni közben.

panamcat 2016.12.12. 09:17:48

Hát, Srácok köszönöm nektek, rengeteg vidám percet okozott az itt lét :) Remélem "összeáll" még a kis komment csapat a következő reality-re :)

hereverő heverő 2016.12.12. 09:18:13

@VV Erőlegény: Majd ha elolvassa a kommenteket, rá fog jönni mennyi jellembeli fejlődés kell neki. Legalábbis remélem, hogy rájön.

panamcat 2016.12.12. 09:24:09

@VV Erőlegény: Én sem gondolom, hogy szórni fogja a pénzt, főleg nem Tivyre. Azért a 36 milla tényleg nem olyan sok, kurva gyorsan a seggére lehet verni: itt egy lakás, ott egy autó, jaja nem dolgozom hozzányúlok, egy kis nyaralás, stb.. Én most úgy gondolom, hogy Soma megfontoltabb lesz ennél, és inkább takarékoskodni fog.
Így legyen, kívánom neki, hogy okosan kezelje a pénzét!

,, 2016.12.12. 09:25:28

Köszönjük szépen sixx Neked és és minden hv-írónak!

Cérnahuszár 2016.12.12. 09:26:58

@Almaka: hát passz
az biztos ahogy a lányok mellett nagyon sok "van egy tuti bizniszem" ötletelő is előkerül
valami elképesztő különben mikkel jönnek, vót gazdag barátom...időnként csak lestem, tanulságos volt

Almaka 2016.12.12. 09:28:34

@panamcat: Főleg, hogy nem egyszerre kapja. Fogalmam sincs mennyit vonnak le, de mondjuk havonta kap max 2,5- 2,8 milliót. Budapesten nem a belvárosban van lakás 15. millió körül arra is min. 6 hónapig várnia kell.

csakolvasok82 2016.12.12. 09:30:55

Elolvastam a posztot. Szuper volt! Nagyon köszönöm Sixx, és az eddigieket is.
Valóban sok könnyesre röhögő percet okoztál/okoztatok, ami a VV8 lakóinak/szerkesztőinek képességeit tekintve sokszor igen nagy kihívás volt.

Az adást nem nézem vissza, annyira nem érdekel már, talán tényleg a legkisebbik rossz nyert.

A BV-ben Vivi azt mondta, hogy Soma ígért neki fél millát.
Szerintem 36 millió nem annyira sok pénz, hogy ne lehessen igen hamar elkölteni, még ha az ember nem is annyira szórja. Pláne, hogy részletekben jön. Így nem féltem annyira Somát, hogy a Lakatos family majd rácuppanna. Főleg, amit fentebb is írtak többen, hogy Evelin annyira nem lelkes már Somáért, még 36 millával kipárnázottan sem.
Én Somát nem mondanám rosszindulattól mentesnek, de remélem, egy néhány száz órás önismereti tanfolyamra befizet majd, és minden rendben lesz.

odrade 2016.12.12. 09:32:33

Nagyon élveztem a hogyvoltokat , különösen Dzsudibít ( kicsit HH a baltás démonra emlékeztet) persze a többiek is jók voltak. Köszönet a kommentlakóknak is, hogy érdekessé tették minden idők legrosszabb VV-jét. Ez volt az első VV ahol nem volt kedvencem, az hogy Soma nyert Dávid kiesése után már nem volt számomra meglepő.

hereverő heverő 2016.12.12. 09:32:48

@panamcat: Szerintem a szülei egyengetni fogkják annak a pénznek az útját. Ilyen szempontból jók voltak a döntősök, még Vivi kezére is rávertek volna otthon ha hetente új vibrátort fizet ki a 36 misiből.

,, 2016.12.12. 09:32:51

Zsóti rakott fel vidiket az afterpartiról, elég tanulságos a második (Zsótit köszöntik a szülinapja alkalmából, és mielőtt Patrik elsőként felköszönthetné, Vivienkornis előbb ugrik Zsóti nyakába, majd feldöntve.) Ez a gyökér nő tényleg azt hiszi, hogy Zsóti életében ezután is ő lesz az első... nagyot fog koppanni, de nem bánom. eszméletlen h ennyire tapadós

Sanda.Ipse 2016.12.12. 09:34:21

Nem hiszek a villaszerelmekben, nem tart soká, de Evelint itt sokan jóval sötétebben látjátok, mint amilyen. Egyike volt azon játékosoknak, akik nem munkanélküliként mentek a villába és pl. a cirkuszban a konferanszié szerepét nagyon ügyesen, értelmesen látta el. Nálam már az pozitívum, hogy nem Svájcban vagy másutt prostiként kereste meg a kalácsra valóját. (Ha úgy lett volna, régen leleplezte volna a média)

Almaka 2016.12.12. 09:35:15

@szörnycsi: Zsolti sem különb, mert nyeremény lehetősége egyértelműen befolyásolta az ő barátság érzéseit is.

hereverő heverő 2016.12.12. 09:36:46

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Vissza lehet kérni a régi avatarodat ? Ez engem Monica Lewinskyre emlékeztet :)

unicorn11 2016.12.12. 09:40:24

Dávidnak szurkoltam amíg kiesett, de örülök, hogy Soma nyerte meg. Néha tipikus hülyegyereknek tűnik, viszont sosem volt az a karakter, aki rettentően idegesített/szinte utálatot éreztem volna iránta (mint pl. alpári Dina, Evelin, Lóri, aztán Vivi, Gina a hajbaszogatásaival és károgásával, stb.). Szerintem nem volt olyan tette, ami miatt tényleg nagyon idegesítő lett volna. Néha rosszindulatú megjegyzései voltak (pl. Krisztián ellen, amikor vezetőnek vagy minek szavazták), de összességében egy jó gyerek volt. Sosem erőszakoskodott, nagyon jól tűrte Vivi nyomulásait, soha nem kiabált rá (én tuti nem bírtam volna ki a helyében...), a barátait tényleg nagyon szerette és nagyon kötődött hozzájuk, csak sajnos eléggé rossz barátokat választott..Én is remélem, hogy a szülei segítenek neki a pénz megvigyázásában és nem költi Evire/Tivyre. Odatette magát a suli héten, tényleg megtanult mindent amit lehetett, szerintem kellő akarattal és odaadással akár egy OKJ-t is elvégezhet... :D Hotel héten is ő dolgozott a legtöbbet. A tegnap is nagyon szerényen viselkedett, hármójuk közül tényleg ő érdemelte meg legjobban a főnyereményt.

,, 2016.12.12. 09:42:37

@Almaka: Zsótinak ez egy jó lecke lesz. Majd meglátjuk hogy akkor is annyira különleges, annyira szeretnivaló lesz-e Vivi királylány, amikor majd folyton betolakszik kettejük (patrik és zsóti) közé.

unicorn11 2016.12.12. 09:44:22

Amúgy Evelin tényleg nem tűnt annyira lelkesnek Soma iránt, sem az eddigi Belevalókban, sem tegnap. Csak mosolygott szerényen, de nem hinném, hogy a pénz miatt "bele fog szeretni", főleg h mindenki ezzel szivatja, hogy golddigger :D

Cérnahuszár 2016.12.12. 09:45:44

@unicorn11: Sosem erőszakoskodott? Ugyanazt csinálta amit vivi, a benti lányokkal, mindegyikre mászott :D Aztán evelin után már nem tehette.
Egyformák

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 09:48:29

@hereverő heverő: egyébként azért voltam kifestve, hogy Orlando megijedjen, és magától távozzon vissza a cserépkályhába. de hát le kellett kardoznom a dögöt, és az szemüveg nélkül nem ment volna :)))))))

hereverő heverő 2016.12.12. 09:49:24

@Cérnahuszár: Annyira talán nem volt nyomulós mint Vivi. Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán teherbe tudott ejteni egy lányt, mert szerintem ha így csajozik, Somának csak a vízhordó lány szobra állna meg.

mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/2564170.jpg

Cérnahuszár 2016.12.12. 09:51:22

@hereverő heverő: dehogynem
csak nem toporzékolt, de nőként azt látni nagyon kellemetlen volt
ugyanúgy amit vivi csinált

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 09:51:48

@hereverő heverő: A tied meg Bill Clintonra engem... Éppen kínzó hascsikarása van és szenved a kanapén. :-)

hereverő heverő 2016.12.12. 09:53:17

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): hát, keresnünk kell neked egy új pasit, Mr. Legolas Turner köddé vált.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 09:53:52

@szörnycsi: Lehet, hogy küldetéstudatos...? :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 09:55:19

@hereverő heverő: csak a fater meg ne lássa, hogy többes számban beszélsz, mert téged is bevon, aztán majd nem győzöd lepakolni magadról a feladatokat :)

unicorn11 2016.12.12. 09:55:29

@Cérnahuszár: szerintem inkabb csak probalkozott, azert Vivihez nem hasonlitanam... nem nyomta senkinek az arcaba a farkat, mint vivi a mellet:D de legalbb lenyugodott, vivivel ellentetben

,, 2016.12.12. 09:56:07

@VV Erőlegény: messiás(mártír) komplexusos imidzshez alap:)

Sanda.Ipse 2016.12.12. 09:56:32

@Cérnahuszár: akkor megállapíthatjuk, hogy Evelin villaléte pozitívumot jelentett Somának:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 09:57:52

@Cérnahuszár: Sztem sem egyformék, viszont annyiban igazat adok neked, hogy ha nem lett volna az Evelyn afférja, akkor lehet, hogy Gina sem hagyta volna el villaszüzen a villát. :-)

tvbuzi 2016.12.12. 09:58:36

Köszi és jöhet az Éden Hotel. Juhé

hereverő heverő 2016.12.12. 09:59:11

@Cérnahuszár: Férfiként is kellemetlen volt látni, hidd el. Az a szomorú, hogy a nők nem hajtották el a retkesbe azonnal, hanem csak forgatták a szemüket. Evelin erős felindultságben elkövetett "fogadásai" pedig még ennek is alámentek, úgyhogy csodálkozni már nem ér.

@VV Erőlegény: Pedig az ott egy koala, még ha nem Clintonnak is látszik :) És pont azt mutatja meg, milyen volt a Prérifarkas a rakétán.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 09:59:20

@hereverő heverő: a régi avihoz visszajár a régi név is :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 10:01:59

@hereverő heverő: Az ott tényleg egy koala, nem Clinton? :-) Sajnos, a hajlott koromnál fogva már nem látom jól szemüveg nélkül az apróbetűs avatarokat... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 10:04:15

@úgymond olvasó mmkk: Mondjuk azzal a Bloomberggel, vagy mivel, tiszta tőzsde feelinges üzletasszonnyá váltál, most meg egy ilyen szemüveges visszahúzódó könyvmollyá. :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 10:07:42

@Sanda.Ipse: :)))

@VV Erőlegény: mert az vagyok. egy szemüveges, visszahúzódó könyvmoly :))))))))

Cérnahuszár 2016.12.12. 10:08:30

@Sanda.Ipse: hát tudja a fene...lehet a benti lányoknak volt pozitívum, mert evelin után már nem mászhatott újra rájuk, hogy jött volna ki :)

@unicorn11: juj még a hideg is kiráz az ilyen "próbálkozásoktól" :) Főleg ha nem is biztatja az ember aztán mégis jön. Volt ilyenben részem, semmi nem használt a srácnak, kísérgetett haza meg mindig a nyomomban volt, programokat szervezett és meg se kérdezte hogy akarok-e menni, úgy beszélt hogy ekkor és ekkor találkozzunk. Akkor könnyebbültem meg amikor talált másik célpontot.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 10:09:56

@hereverő heverő: OK, köszi, így már azt mondom, hogy Bill Clinton fiatal politológiai szakos Harwardos hallgatóként (még nem őszülő hajjal) szerelmes tekintettel bámulja az ekkor még hamvas Hillary-t a kamera mögött. :-)

Cérnahuszár 2016.12.12. 10:11:19

na mennem kell, legyetek jók, elismerés hogy végig csináltátok ezt az ultra car vv-t.

Sanda.Ipse 2016.12.12. 10:19:15

@Cérnahuszár: egy jó tanács mindenkinek: ha szart akartok írni, írjatok szart! Ugyanis minden idegen nyelvben "a" előtt a c-t K-nak ejtjük.
Remélem, elég világos így:))

WICKEDWITCH 2016.12.12. 10:21:39

Sziasztok!
Én is köszönök mindent, az íróknak és a komtársaknak egyaránt! Nagyon jól szórakoztam itt, és visszajövök, ha lesz valami fennforgás. (Éden Hoteles dolog, Trónok harca mmkk, a többit majd még meglátom) :)))))

hereverő heverő 2016.12.12. 10:22:14

@Sanda.Ipse: Cakazértis cakálni megyek mint VV Dorka a hatos szériából

Cérnahuszár 2016.12.12. 10:23:28

@Sanda.Ipse: kérdezd meg hogy érdekel-e XDDDD

Sanda.Ipse 2016.12.12. 10:24:09

@hereverő heverő: ebben a formában tökéletes!
Gratula:))))

Sanda.Ipse 2016.12.12. 10:26:03

@Cérnahuszár: Hereverő mindjárt alkalmazta is - helyesen. Írd legközelebb, hogy caca.
Egyébként érdekel?:)

SzilajSzilard 2016.12.12. 10:31:41

Mi köszönjük az úgymond remek, valamilyen szinten stabil, eléggé dikk írásokat!

miciur 2016.12.12. 10:34:01

Sajnálom, hogy a végső hármas ez lett, bár ha belegondolok ezt sajnos Dávid baszta el az utolsó pillanatban.. Ginát, esetleg Krisztiánt kellett volna kihívnia, akkor visszamegy és simán megoszlottak volna Soma és Vivi között a Dávid elleni szavazatok, nekik kb. ugyanaz volt a támogatói csoportjuk, azok akiknek a debilek nyerése elfogadható lett volna. Nem mondom, hogy nem voltak néha szórakoztatóak , bár engem Vivitől a hányinger kerülgetett minden téren, már a látványától is, de a végén a pénzt egy Dávid típusú csávónak adtam volna mindenképpen. Magasan leiskolázta a seggagyúakat. Amit ráadásul Vivi összehazudozott a párbajon Dávid ellen, az arcpirító volt. Dávidnak meg tanulság, hogy nem fontos mindig tisztességesnek lenni, oda kell baszni keményen, és önzőnek kell lenni. Welcome to Hungary.

Sanda.Ipse 2016.12.12. 10:36:43

@miciur: a mi lett volna, ha típusú felvetések értelmetlenek.

2016.12.12. 10:37:05

@Sanda.Ipse: Én xart szokok írni.
FYI: a latin betűvel (is) írt szláv nyelvekben a c az c. Mindig. (Kivéve a lengyel i szabályt)
Pl. pljeskavica. És ez elég sok nyelv: cseh, szlovák, szlovén, horvát, szerb, lengyel. Mindig szívesen segítek...

Cérnahuszár 2016.12.12. 10:38:51

@Sanda.Ipse: annyira nem :)
mert ez nem engem zavar, más problémája meg nem az én asztalom

miciur 2016.12.12. 10:42:01

@Sanda.Ipse: köszönjük Emese! Oda is írtam, hogy a segghülye nyerte a debil előtt.

Sanda.Ipse 2016.12.12. 10:43:26

@Spitzbauer: @VV Erőlegény: mindkét megoldás tökéletes!
Sajna, ha car-t látok leírva, mindig az autóra gondolok:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 10:45:05

@VV Erőlegény: Persze ez meg félreérthető, hiszen, a (*), mint minden hangzót helyettesítő karakter, értelmes szót alkotna az "a" betűs behelyettesítésen kívül "e", "i", "í" "ó", "ú" és "ű" hangzós behelyettesítésekkel is. :-)

Cérnahuszár 2016.12.12. 10:45:33

@miciur: ha benne marad a döntőben, akkor vagy vivivel vagy somával futja le, és lehet ugyanúgy kiesik mint vivivel szemben. Csak később játszotta volna le pár nappal

Cérnahuszár 2016.12.12. 10:47:30

@miciur: vagy nem indították újra amikor 2-en maradtak?
nem tudom mert nem láttam

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 10:49:08

@Spitzbauer: Mesélj, hogy élted meg Csicskalángos győzelmét? :-)

Cérnahuszár 2016.12.12. 10:49:22

a zistenit, már kabátban írkálok, ez rosszabb mint adrog
cs mindenki

2016.12.12. 10:51:06

@VV Erőlegény: Már a végén beletörődtem. :-(
Az is eredmény, hogy nem a Csillámf@szpóni nyert.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 10:51:37

@Sanda.Ipse: A Hogyvolt blogon sztem nincs olyan hozzászólás, ami értelmetlen (na jó, azért van), de én speciel szeretem a "mi lett volna, ha..." hozzászólásokat :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 10:51:43

jézusom, mikor ültem vissza az iskolapadba?

2016.12.12. 10:54:42

@VV Erőlegény: Hogy ne kelljen sokat írnom, EKG-zem @unicorn11: írását.
Ha kicsit keményebben fogalmaznék, akkor @miciur: -ral tudok 100%-ban 1etérteni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 10:55:18

@miciur: Szerintem meg Dávidnak Somát kellett volna kihívnia. Ráadásul akkor még nem tudhatta, hogy kettes, vagy hármas párbaj következik. Furcsa, de úgy érzem, hogy Somát Dávid ott abban a körben szorosan, de verte volna... Nem mindegy, hogy ki milyen kombinációban párbajozik!

hereverő heverő 2016.12.12. 11:07:20

@VV Erőlegény: Vagy Ginát, őt egészen biztosan kiverte volna (a villából, már aki rosszra gondol). És ott állhatott volna csokornyakkendőben a végén, ott már nem hiszem, hogy Viven kiejtette volna. Nekem meglepetés az is, hogy CSFP a döntőbe jutott, bár nem annyira kellemetlen mint sokaknak. Ay Mamát sajnálom, de így legalább még van esélye :)

csincsilla72 2016.12.12. 11:12:55

@hereverő heverő: Nekem az kellemetlen, hogy egyáltalán ott volt. Csillámpóni egy vizuális környezetszennyezés. És a legkevésbé a külseje miatt.

Sanda.Ipse 2016.12.12. 11:17:05

További jó találgatást! Tényleg olyan ez az oldal, mint a drog...
Igazán a játékosok további sorsa sem érdekel, ha vége egy realitynek meg az sem, hogy a naplopók közül melyik viszi a lét.
Jó volt itt veletek, találkozunk a legközelebbinél:)

DrM · http://internetalon.hu 2016.12.12. 11:23:12

Lehet, hogy csak Én látok többet az egészben, mint kellene, de nekem érdekes szociológiai tanulmány volt ez az egész VV. Nem kell becsületesnek, jóravalónak lenned (Dávid), elég, ha komplett idióta, hisztis vagy (lásd Vivi) ahhoz, hogy előre juss. A homoszexuálisok prototípusa volt Zsolti, akiket ha bármivel bántanak (rosszindulatú vagy stb.) akkor egyből az egész meleg-társadalom elleni támadásnak veszik. Ott volt Kárszeg, aki első ránézésre egy sötét bunkó, ezzel ellentétben kiderült, hogy alapvetően egy szerény, de egyenes fickó. Szóval sok tanulság volt az előítéletekkel szemben és mellett. Az itteni összefoglalók nagyon jók voltak, néha hangosan felröhögtem az olvasásuk során. Köszönöm!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 11:24:16

@Sanda.Ipse: OK, nem kell azért annyira fellengzősködni, egy kicsit még levezetjük a feszültségeket, aztán szép lassan mi is távozunk.... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 11:30:01

@hereverő heverő: Lehet, hogy kiverte volna, de nem lett volna egy bátor lépés, és akkor a döntőben veszített volna. Ráadásul hasonló a hasonlóval párbajozott volna (a ffi okos tuja a női átlagos képességű tujával), és a bátortalan döntés ugyancsak beindíthatta volna a protest szavazókat ellene.

ascii 2016.12.12. 11:34:04

best ofF vv-t hol komizzuk?

antonov 2016.12.12. 12:07:56

az evetke adó mellett én tivytől is féltem ezt a szerencsétlen soma gyereket.. málnaadó is kinéz...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 12:08:59

az azért tetszett, mikor Soma apukája odasúgta neki a végén, hogy "kölcsön nem adunk"

megcirógatlak csalánnal 2016.12.12. 12:11:30

@hannamontanna: szövegértelmezés 1es, mehetsz kapálni a földre

csincsilla72 2016.12.12. 12:33:45

@Sanda.Ipse: Minket is csak ez a közeg érdekel, jó volt együtt ez a brainstorming:-)
A játékosok már nem érdeklik a kutyát sem.

MacákékIcukája 2016.12.12. 12:36:58

Koszi mindent nektek kedves Hogy Volt Online Magazin :D stabtagok es koszi az utolso posztcsit Sixx, baromi jo lett!

Kommenttarsaknak uzenem, ne lepjetek le, lesz besztof kibeszeles! :)

MacákékIcukája 2016.12.12. 12:40:51

@VV Erőlegény: irtad vmelyik hsz-edben, hogy Soma az elso nyertes aki szexelt is - ki kell javitsalak, anno Milo is megdugta Marcsit es Au is a... valamelyik csajt :D Asszem Teo-t

KapitányG 2016.12.12. 13:00:50

@úgymond olvasó mmkk: És aki nem kölcsönt kér, annak adnak?

MacákékIcukája 2016.12.12. 13:02:15

@úgymond olvasó mmkk: ahhh nagyon vicces cikk :D kar h Gezu elirta az evelint edinara
Orulok a regi avatarodnak, nekem is hianyerzetem volt :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 13:04:55

@KapitányG: na látod, ez egy jó kérdés

@MacákékIcukája: :)))) Gézu egy isten

@hereverő heverő: vízvezetéket :)

ezneménvagyok 2016.12.12. 13:07:54

@úgymond olvasó mmkk: Örülök hogy visszaváltoztál :-)
A tegnapi avi olyan volt, mintha Srekk (persze eshával és egy kával) nőnek öltözött volna, hogy elcsábítsa Eric Cartmant :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 13:08:40

@ezneménvagyok: és honnan tudod, hogy IRL nem vagyok srekk, női ruhába beöltözve, he? :))))))

É2I 2016.12.12. 13:10:54

@úgymond olvasó mmkk: Na már pont be akartam dobni a közösbe, mert láttam eddig nem volt:)

Az tényleg ott volt, kár hogy nem lett kihangsúlyozva a hv-ban. De gondolom - mivel eléggé fű alatt hangzott el- sokan meg se hallották. Talán ez jó jel arra, hogy pöcsike nem fogja tudni szétszórni azt a pénz, amit százegynehány napnyi hereveréssel keresett :)

ON:

A hogyvolt íróknak én is köszönöm a munkájukat! Remélem továbbra is olvashatunk TŐLETEK!

Cimili 2016.12.12. 13:16:45

sziasztok! hát ez a nap is eljött. uccsó poszt a vv8ról. szomi vagyok, megyek elolvasom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 13:20:48

@úgymond olvasó mmkk: Azért ezen felröhögtem most:

"Azt mondtad, hogy a pénz egy részét személyiségfejlesztésre költenéd. Pontosan mit értesz ezen?

Úgy értettem, hogy befejezem az iskolát, személyi edzőnek tanulok, és szeretnék felvételizni a Testnevelési Egyetemre is. ... :-)"

ezneménvagyok 2016.12.12. 13:21:19

@Cimili: Ne legyél, holnap még nap lesz. Akkor búcsúzunk... :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 13:22:30

@VV Erőlegény: hát, ha az egyetem elvégzése személyiségfejlesztés.. ám legyen..

,, 2016.12.12. 13:24:30

Hol a Szomszédokos vidi? nem találom:(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 13:26:08

@MacákékIcukája: Ez a válasz viszont tényleg vicces volt Somától, és ez az amit pl Dávidból hiányoltam:

"Hogyan viselted, amikor Krisztián és Mici melletted szeretgették egymást egy szürke hétköznap reggel?

Arra gondolsz, amikor még töröltem ki a csipát a szememből, húztam a zoknimat, és mellettem egy méterrel, nappal a világosban ment a döngölés?

Arra.

Az igazi ébresztő volt. Életemben nem öltöztem fel olyan gyorsan. Húztam is ki a szobából." :-)

ezneménvagyok 2016.12.12. 13:32:02

@VV Erőlegény: Azt akartam írni: "Haha, a kis sumák, de azért előtte még felöltözött :-D" de aztán eszembe jutott, hogy kint meg a kiéhezett Vivi várta. Mégiscsak jó döntés volt :-D

,, 2016.12.12. 13:37:35

de ez nem teljes...

ezneménvagyok 2016.12.12. 13:44:58

@úgymond olvasó mmkk: Szöktem, mint a málna. Majd még jövök!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 13:46:26

@ezneménvagyok: aha, szóval megtaláltál valahol, és megállapítottad a fenti állítás helyességét, és megijedtél! nagyon helyes :)))))))))))

Cimili 2016.12.12. 13:48:33

Sixx, nagyon köszönöm, télleg nagyon jól megírtad a tegnap estét! Kedvenc mondatom ez volt: Soma aztán elmeséli, hogy ha nyer, és kifizeti az Evelin-adót, OKJ-s képzésre, majd egyetemre megy.
A bekeretezett búcsú szavaidon meg konkrétan nagyon meghatódtam! Köszönök mindent neked is, és a poszt íróknak is! Azt meg külön köszönöm, h nem baszarintottál ki innen minket a sok offolásért, engedted, h jól érezzük magunkat, rendes volt tőled! :) <3

Cimili 2016.12.12. 13:50:02

@ezneménvagyok: <3 :)))
elolvasom a komikat.

ezneménvagyok 2016.12.12. 13:51:01

@úgymond olvasó mmkk: Ja. Nyomorult Orlando, mégcsak esélye sem volt... :-(
:-DDDDDDDDDD

(Na most tényleg húztam ;-) )

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 13:53:46

most megyek én is, majd érkezem

hereverő heverő 2016.12.12. 13:57:56

@úgymond olvasó mmkk: Mit szólnál Marty Feldmanhoz ? Zseniális komikus volt...

Krétagarbó 2016.12.12. 14:27:38

@hereverő heverő: ő kérlek kakkantott. (Vagy caccantott?:))

Cimili 2016.12.12. 14:32:55

@ascii: mondjuk itt, elférünk. :)

hereverő heverő 2016.12.12. 14:39:01

@Krétagarbó: Jupp, tényleg. Kár (cár) hogy rosszul emlékeztem.

Betli Szofi 2016.12.12. 15:23:17

Király poszt lett, végigröhögtem! :) Köszi az összes hv-t, imádtam itt is követni mindent! :) :) Várom a búcsúposztot, meg csendben reménykedem, hogy meghogyvoltozzátok a retró vv-visszatekintéseket is. :)

MacákékIcukája 2016.12.12. 15:45:49

Egyebkent vicces h a finale napjan szuletett 1000 komment, mig David kiesesekor 1800 :)))) tavaly asszem a finale kibeszeloben volt 1800.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 16:14:48

@MacákékIcukája: Ez azért van, mert Peni azóta is gyászol... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 16:20:40

@MacákékIcukája: Ő azért képes egymagában is elhinteni vagy napi 300 kommentet, amúgy csillámpónisan (na hátha előkerül a hívószóra) :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 16:22:58

@MacákékIcukája: Jó, de te azért már kezded újra bontogatni a szárnyaidat! :-)

Betli Szofi 2016.12.12. 16:23:42

@MacákékIcukája: Dávid kiesése sok mindenkit sokkolt :) (engem is)

ficekence 2016.12.12. 16:32:07

Nagyon jó volt a poszt, mint minden eddigi, ezt is végig nevettem. Köszönöm minden HV írónak a derűs perceket.
Részemről sajnálom, hogy véget ért a VV, mindenki hiányozni fog. :)

Avanivi 2016.12.12. 16:39:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Somácska először nézze meg Evelinke nagy monológját aztán beszéljen arról, hogy mi undorító és mi nem :)

MacákékIcukája 2016.12.12. 16:46:52

@VV Erőlegény: jaj ne csillamponizd Penit, nem is az :) Igen, bontogatom, szocijlyalis vagyok :D

@Betli Szofi: igaz

Btw Evet - azé multkor jol kifigyeltem h szet van smarolva a szaja, ezek szerint igazam volt :DDD

hereverő heverő 2016.12.12. 17:43:51

Kedves hogyvoltlakók, elszaladok egy kevésbé munkás éghajlatra, talán kipukkasztok egy doboz sört is, és végre megpihenek a babérjaimon.

Én személy szerint köszönöm mindenkinek a jelenlétet és a kommentelést.

BAZINGA2 2016.12.12. 17:53:06

Mici és Krisztián között valóban dúl a love! :)))) Mici le van fényképezve, a Krisztián apukájával, Krisztián eldicsekedett, hogy a Mici anyukája finom ebéddel várta...és itt látható, hol lakik Mici!
blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/hoppa-ilyen-korulmenyek-kozott-el-vv-mici/4mkxvef

unicorn11 2016.12.12. 18:03:59

A nlcafes interjuban azt mondta soma, hogy fel-fel millat ad vivinem es ginanak... mekkora hulyeseget csinal!

BAZINGA2 2016.12.12. 18:04:22

Köszönet a posztíróknak, nagyon sok kellemes percet szereztek nekünk az írásaikkal! :) Sokszor többet nevettünk az írásaikon, mint a villabeli eseményeken. Viszlát mindenkinek a VV9-en!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 18:13:32

szerencsére nem a szőke libaribi nyert

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 19:00:31

@VV Erőlegény: nem, gyászoltam, inkább dühös voltam, de szerencsére nem nyert a csillámpónicitrom

úgymond olvasó mmkk 2016.12.12. 19:18:30

@PeniValdes: elobbi neked ment, csak elcsusztam

Cérnahuszár 2016.12.12. 19:21:08

@unicorn11: a sors iróniája :)
dávid ellen az volt az egyik kifogás hogy 1 millás motort akar venni atinak, hogy miért másra költi
soma meg ad vivinek 500ezret és még Ginának szintén 500ezret
vivi mondta hogy kifizeti végre az adósságait :)

Perah 2016.12.12. 19:21:39

A hogyvolt íróknak külön köszi a nagyon vicces posztokat az uncsi öfik mellé! Azért jó, hogy vége, mert ezentúl végre dolgozni is tudok majd a mh-en, nem csak posztokat és kommenteket olvasni vagy írni :))).

A komtársaknak is pacsi és majd kellemes ünnepeket, mert jó lenne egy kicsit leszokni erről. Jól írta valaki, hogy olyan a hv, mint egy drog :D.

Amúgy Dávid szerintem a túlzott magabiztosságával (is) elrontotta. Többször hallottam a szájából, hogy ő fogja megnyerni. Az önteltség általában a bukás előszobája... Somának gratula, végül is nem volt rosszindulatú a srác. Csak furcsa barátokat választ néha, de majd ebből is tanul, ha okos.

@DrM: 100%-ban egyetértek veled! A
hülyeség mellett jó kis pszichológiai tanulmány is volt, mint a többi VV is.

MacákékIcukája 2016.12.12. 19:49:55

Gyermekeim, toljatok az orcatokat a feszbukos csoportunk fele #regisztralasi

Madam. 2016.12.12. 20:00:10

@MacákékIcukája: csak nem titkosult 30 évre?!

MacákékIcukája 2016.12.12. 20:01:37

@úgymond olvasó mmkk: nezd meg a fenti hsz-eket, kuldheted a meghivokat! :))))

BAZINGA2 2016.12.12. 20:03:47

@PeniValdes:
Egyetértek! :))))) Én drukkolok nekik. Azt sajnálom, hogy nem Dávid nyert... ellenben annak nagyon örülök, hogy a hibbant Vivi másodiknak esett ki. Onnan megrázó veszíteni. Amúgy orvoshoz kéne vinni kezeltetni! Szerintem az anyja sem 100 -as, ha nem látja, hogy beteg.

BAZINGA2 2016.12.12. 20:06:54

Kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek! Majd a VV9-en találkozunk! :)))))

Cérnahuszár 2016.12.12. 20:32:25

@MacákékIcukája: értetlenkedési
aztán megértési
módosítottam az e-mailomat az adatlapomon, mert ami volt az a tesójé, nem kapom meg
küldött valaki korábban esetleg privit? sorry ha nem válaszoltam

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 20:53:20

@unicorn11: Gondolom, hogy ezt az összeget a másik kettő is felajánlotta egymásnak, meg neki!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 20:56:45

@PeniValdes: Sztem esélye sem volt a végső győzelemre, én, mint most már eléggé régóta Soma szurkoló inkább Ginától tartottam, hogy beelőz a surranópályán a Dávid és Krisztián protest szavazatokkal.

Cimili 2016.12.12. 21:00:06

@VV Erőlegény: nekem egyébként tök szimpi, h Soma ad az ezüst és bronz érmeseknek. ők hárman ott a fináléban egyáltalán nem ellenségeskedtek, inkább szerizték egymást.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 21:08:41

@VV Erőlegény: én boldog vagyok hogy nem nyert a sötétséghercegnő. ez bizonyítja hogy van igazság a földön

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 21:10:04

@BAZINGA2: tőlem....Vivi az én szememben...már szót sem érdemel. ő az akivel sosem barátkoznék a játékosk közül

,, 2016.12.12. 21:13:06

@BAZINGA2: Neked is viszont, és mindenkinek aki már elköszönt!

MacákékIcukája 2016.12.12. 21:14:09

@Pocakhontasz: @Cérnahuszár: @PeniValdes: @slara: dolgozunk a teman, ugymond mmkk Bloomné kuld majd priviket :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 21:15:23

@MacákékIcukája: pörögjetek már fel,mert rátok ugrom,és összenyomok mindenkit

Avanivi 2016.12.12. 21:22:30

@Cimili: igen, és ő fizeti a SZJA is a lányok helyett.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 21:23:23

@PeniValdes: Én meg boldog vagyok, hogy boldog vagy! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 21:24:52

@PeniValdes: Peni, kit ábrázol az avatarod, az a szőke hajú kislány kicsoda, lehet tudni?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 21:27:54

@PeniValdes: Ez valami akciófilmnek a címe ? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 21:36:00

@PeniValdes: Tényleg? Tiszta csp, komolyan! :-) Igazából, azért marcangollak ezzel a hülyeséggel, mert komolyan nem értem, hogy miért nem kedveled Vivit, amikor az írásaidból tök sok hasonló, nevezzük "atipikus" stílusjegyek áradnak. Vivi is gyakorlatilag végigtrollkodta a VV-t, és azért tőled sem áll távol ez a műfaj. És ezt úgy mondom, hogy nekem ezzel egy üde színfolt vagy a HV-n. Én is szeretek trollkodni!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 21:38:02

@VV Erőlegény: én nem nem kedvelem,én utálom azt a nőt. nagy különbség:) Vivi nem troll,hanem egy csillámpóni,és a csillámpónikat nem tűröm meg. semmire sem jó élőlények

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 21:45:39

@PeniValdes: OK, tudomásul vettem! Én különben Vivit inkább sajnálom, mert szerintem vele nem fog foglalkozni a média (ellentétben Zsoltival, és talán Somával is, utóbbi esetében ez attól is függ, hogy ő maga szeretné-e), már ma is alig beszélnek róla. Úgy fog eltűnni néhány nap/hét múlva, mint VV Fanni a 7-es szériából.

MacákékIcukája 2016.12.12. 21:52:52

@VV Erőlegény: Fanni elment pornozni, tudtad? Vagy vmi hasonlot csinal

Mók_Ica 2016.12.12. 21:56:17

szép jó estét :))) sixx, köszi a utsó posztot :))))

mingyá kezdődik a retro parti :))))

@MacákékIcukája: pornózik.... igen

MacákékIcukája 2016.12.12. 21:58:18

@Mók_Ica: @VV Erőlegény: ezert erdemes volt vv-be jelentkeznie :D Nem.

Brandy9 2016.12.12. 21:59:40

Halihó! Felkészültetek az újabb agyzsibbasztásra? :D

Cimili 2016.12.12. 22:02:02

de furi a buci nyakkendője. :)

Nimi 2016.12.12. 22:02:29

Majka is lesz :-D

Plüsscukor 2016.12.12. 22:03:00

Fú, az első VV-nél még Harley-k és helikopáter is vót? Jól lecsökkentették azóta a költségvetést :))

Mók_Ica 2016.12.12. 22:03:30

@MacákékIcukája: hát meg.... nem tudom, hogy onnan akart kiszakadni szűzpöcök vagy sem.... de már mindegy is

majkának milyen feje van :)))))

Cimili 2016.12.12. 22:03:41

akkó még a fű is valódi volt, nem műizé. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 22:03:50

@MacákékIcukája: Azért van ebben valami kényszerpálya szerűség is... Én sajnálom, hogy nem tudta elkerülni a sorsát!

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:04:27

#tesózási mar akkor is ment :D

Plüsscukor 2016.12.12. 22:04:40

Meg szoli a hálóban... el is felejtettem már teljesen.

Mók_Ica 2016.12.12. 22:06:48

@Cimili: sár is volt... höhöhöhö

már akkor is volt kajapazarlás :)))

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:07:30

Szabi is ilyen kotekedos tuja volt mint Davidunk, ra szavaznek mmkk :D

Cimili 2016.12.12. 22:07:35

@naezjó?: helyes és tökre jó a haja.

Nimi 2016.12.12. 22:07:45

Fu de jo retrozni

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 22:07:48

@Mók_Ica: akkor is idegesítő volt. remélem most majka nyer

Plüsscukor 2016.12.12. 22:08:50

És volt, aki bent dohányzott a nappaliban.
Egyébként az enteriőr nekem sokkal jobban tetszett az előző szériákban, mint az utóbbi 1-2-ben.

Cimili 2016.12.12. 22:09:07

mennyivel jobb volt az akkori feliratozás.

Mók_Ica 2016.12.12. 22:10:30

@MacákékIcukája: szabival évekkel később találkoztam ..... háááááááát.... pffff....

@Plüsscukor: igazi lakás fílingje volt :))))

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:11:20

@PeniValdes: nem annyira szep mint Davidunk? :D majd szunetben valaszolok a privire

Mók_Ica 2016.12.12. 22:11:58

@naezjó?: hát azért a milf-től akor még messze volt :)))

@PeniValdes: én is neki drukkolok :))) höhööhööhö

kiezafeketehajúlány lorenzo-val??? (szegénykém hogy meghalt :((( )

agimano 2016.12.12. 22:12:05

ki ez a fekete hajú nő? nem vágom

Cimili 2016.12.12. 22:12:35

Lorenzót bírtam, de majkát jobban.

Plüsscukor 2016.12.12. 22:12:49

És akkor volt még termékelhelyezés is, nem ragasztgatták le a Granini gyümölcslevek dobozát, és semmi másét sem.

Erre a fekete hajú csajra már nem is emlékszem amúgy.

tvbuzi 2016.12.12. 22:13:00

Az volt a szex, hogy fogták egymás kezét?

pomac 2016.12.12. 22:13:23

de fura egy márka sincs kitakarva ,na meg lapostévé sem volt akkor :D

naezjó... 2016.12.12. 22:13:45

@Mók_Ica: györök voltam még... :D

Cimili 2016.12.12. 22:13:48

@Mók_Ica: hallod, má 30 volt, az má milf.:)

agimano 2016.12.12. 22:14:08

fúj, Majka seggén a tetoválás

Cimili 2016.12.12. 22:14:16

majka segge de ronda. :)

Madam. 2016.12.12. 22:15:38

@Mók_Ica: ja, szocialista lett. Vagy vót

Cimili 2016.12.12. 22:15:48

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDD azé ez 14 évvel ezelőtt volt.

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:15:51

@agimano: @Nimi: @Madam.: nem tudtam, de nem neztem anno szal ha hallottam is, akkor kb elsiklottam felette

naezjó... 2016.12.12. 22:16:03

@Cimili: 19-nek az, ne karmolj Cimili!!! :D

agimano 2016.12.12. 22:16:39

csalódott vagyok, semmi csicskagecizés és colos papgájkutyázás sem volt eddig:DD

Plüsscukor 2016.12.12. 22:16:50

Mennyivel normálisabb volt ez a csapat...

Mók_Ica 2016.12.12. 22:16:53

@MacákékIcukája: bejött oda, ahol épp akkor dolgoztam... és nagyon okosnak szeretett volna tűnni, de baromira nem értett hozzá.....

@Cimili: bakker, tényleg??? óóóóóóó

@naezjó?: picifiú :))))

csodalámpa 2016.12.12. 22:17:01

azért ez komoly, már akkor volt 18+ tartalom, mégsem annyira kínos vagy poresz gyanús, mégsem annyira gyökerek a szereplők, vagy csak öreg vagyok (akkor alkalmanként néztem, de nem kattantam r)

Mók_Ica 2016.12.12. 22:17:39

leslie - nóri... minilávcsi :))))

agimano 2016.12.12. 22:17:59

Az a fekete hajú csaj Niki, ő esett ki az első párbajon

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:18:34

@agimano: :DDDDDDDDDDD

@Mók_Ica: jaj szegeny, hat o egy kis tuja :D

Mók_Ica 2016.12.12. 22:18:40

@csodalámpa: majkának és okinak beküldtek egy-egy nőt... :))))))

wazze.... oki és majka kötnek.... sírok :))))))))))

Cimili 2016.12.12. 22:18:52

bakker, majka kötni tanul. :DDDDDDDDDDDDD

agimano 2016.12.12. 22:18:53

Oki kötni tanítja Majkát:)

csodalámpa 2016.12.12. 22:19:02

ja és kössz retek :) jó ez a retró :) régen minden jobb volt ! :)

Madam. 2016.12.12. 22:19:55

@agimano: mondjuk nemtom hogy, mert a nyereményt a szemműtétjére költötte volna

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:20:16

De nekik volt kiskutyajuk!!!! Bakker!!44!4

Krétagarbó 2016.12.12. 22:20:29

Jujj, de retro. Ez hány éve volt? Még egyetemista voltam.

agimano 2016.12.12. 22:20:38

jajj, ez nagyon durva, a fókuszt direkt megnéztem, nem is emlékeztem erre, hogy Oki lánya meghalt

agimano 2016.12.12. 22:21:23

régen még hang is volt a villában

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:21:32

Basszus szegeny Oki, ez tok szar

csodalámpa 2016.12.12. 22:22:22

@Mók_Ica: jó a maya goldra hallomásból emlékszem, de mégsem az a Fanni-Dennis, Laci-Edina, Krisz-Mici majdnem 3D töcskölés volt....

Bianka_M. 2016.12.12. 22:22:27

Hahó mindenki!

Milyen király volt régen a villa.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 22:23:37

12 voltam ekkor,haspólóm volt gyerekek

Cimili 2016.12.12. 22:24:02

@Bianka_M.: szia is! :) minden jobb volt. :)

Mók_Ica 2016.12.12. 22:24:34

2002-ben volt....

Bucit is megviselte..... durva bejátszás volt ez....

Bianka_M. 2016.12.12. 22:24:42

Ú de borzasztó, szegény kislány. Még mindig csak 30 éves lenne.

csodalámpa 2016.12.12. 22:24:43

oké, én ma eddig néztem, túl sok ponton vagyok érintett :(

Krétagarbó 2016.12.12. 22:24:59

@Cimili: igen köszi. Nem voltam már egyetemista:)

Szegény Oki, ezen én is sírtam akkor.

Madam. 2016.12.12. 22:25:11

Bucira a mestere mondta arcba, h kívül-belül rohad...és télleg undi volt ez a műrészvét

Bianka_M. 2016.12.12. 22:25:46

@Cimili: de nem? Mennyivel jobban nézett ki :)

tvbuzi 2016.12.12. 22:25:51

Bevallom én ezt anno nem néztem

Mók_Ica 2016.12.12. 22:25:57

@csodalámpa: paplan alatt volt minden.... okinak egy nagymellű vöröshajú nőt küldtek.....

Madam. 2016.12.12. 22:26:43

@Brandy9: and the oscar goes to bucy

Mók_Ica 2016.12.12. 22:27:00

@tvbuzi: akkor még nem voltál fan? :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 22:27:52

@MacákékIcukája: boldog ifjúság, deszkasúlycsoport...tényleg mi9 van a csopival???

Cimili 2016.12.12. 22:29:28

@tvbuzi: vasalni már akkor is tudtál?:)

Plüsscukor 2016.12.12. 22:29:33

@Mók_Ica: aki a piroslampa.net -en hirdetett :)
Még a műsor alatt, azonnal ki is tárgyalták ezt az oldal fórumán, onnan indult másnap a "nagy Blikk szenzáció", vagy melyik bulvárlap hozta le.

tvbuzi 2016.12.12. 22:30:10

@PeniValdes: én is könnyebb voltam 20 kilóval

Madam. 2016.12.12. 22:30:32

@Cimili: 2012. júniusban nyilatkozta Alindának a Zárórában, nem emléxem a névre

Bianka_M. 2016.12.12. 22:30:32

@tvbuzi: és mi változott meg, hogy elkezdted nézni a vv-ket?

Brandy9 2016.12.12. 22:31:04

Hát én ebből nem sokat láttam. Nézegettem néha, de nem követtem rendszeresen. A fekete hajú lány még csak nem is ismerős, ő kicsoda? Na itt a Maya gold, bázz :D

Bianka_M. 2016.12.12. 22:31:28

Ez a normálisan kinéző, visszafogott csaj pornózott? :o

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.12. 22:32:22

@Bianka_M.: az összes olyan...visszafogott,aztán pornózik

Mók_Ica 2016.12.12. 22:32:49

@tvbuzi: de már igen :)))

akkor még egy maya gold kellett a rúdtánchoz..... ma meg már egy közönséges csillámpóni is meztelenkedik gátlástalanul.......

majka barátnője.... szegénykém....

Cimili 2016.12.12. 22:33:13

Zsani volt akkor majka menyasszonya. helyes csajszi volt.

Plüsscukor 2016.12.12. 22:33:17

Majka hogy adja az ártatlant :)))

tomi9425 2016.12.12. 22:33:19

Te jó ég mik mentek itt :DDDDD

tvbuzi 2016.12.12. 22:33:22

Majka az áldozat :DDDDDD

Krétagarbó 2016.12.12. 22:33:33

ma a játékosok pornóznak, mielőtt a villába kerülnek. Igy olcsóbb.

Cimili 2016.12.12. 22:33:53

@Bianka_M.: aki ágicával dumcsizott? igen. arik voltak együtt.

Madam. 2016.12.12. 22:34:16

@Cimili: érdekes, a dugás mitsem változott 14 év alatt

Bianka_M. 2016.12.12. 22:34:30

@Mók_Ica: itt eskü majka tűnik a legidiótábbnak a csapatból. Hangyányit vállalhatóbb társaság volt. :))

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:34:40

Mondom en h Szabi olyan mint Davidunk, mindig ott ul a hatterben es eszik :D

tvbuzi 2016.12.12. 22:34:59

A barna göndör csaj bejön

csodalámpa 2016.12.12. 22:35:32

@MacákékIcukája: egyébként egy ilyen szituban a kiskutya/cica/madárka/szőrös-tutulygatható kisállat, még ha háromlábú is, über nagy dopping annak a játékosnak, aki ki tud jönni vele...

Mók_Ica 2016.12.12. 22:35:51

anettka... höhöhöhöhö

tvbuzi 2016.12.12. 22:35:55

Jól láttam? Gina??

agimano 2016.12.12. 22:35:57

a fekete hajú lány Niki, ő esett ki először

,, 2016.12.12. 22:35:59

@Brandy9: a fekete hajú Hajni, Niki egy szigorú arcú volt

Bianka_M. 2016.12.12. 22:36:09

Anettkaaaaa!!!! Csak miattatok :)))

agimano 2016.12.12. 22:36:28

a fókuszban volt, hogy Szabolcs nyomozó

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:36:59

@csodalámpa: jaja, javit a feszkon

@PeniValdes: ekg

Gina mar az elso Vv-ben is volt? :)))))

Krétagarbó 2016.12.12. 22:37:18

Majka azt hitte, hogy a takaró ráhúzása hozzátartozik a sóóóhoz. Az a magyarázkodás, jajj.
Itt még költött a csati a műsorra, mindig történt vmi.

Madam. 2016.12.12. 22:37:38

@Plüsscukor: akkoriban mayka még nem tudott énekelni.
Most sem.

Mók_Ica 2016.12.12. 22:38:09

@MacákékIcukája: dávid kicsit jobban néz ki....

na, a végére majkának rövid lett a haja.... így már kicsit jobban hasonlít a mai magára :)))

csodalámpa 2016.12.12. 22:38:23

úristen az a kiskutya...

,, 2016.12.12. 22:39:07

Ennyi a retro vv? Semmi kronológia, narratíva, csak random jelenetek? Kár

Cimili 2016.12.12. 22:39:15

azért azt ne felejtsük el, h ők voltak az úttörők, nem volt viszonyítási alapjuk, igen csak kezdők voltak vv ügyileg.

naezjó... 2016.12.12. 22:39:27

Basszus, 1 szériából lehetne 1 hét, retro mi lett vele-belevalóval...

Mók_Ica 2016.12.12. 22:40:03

@agimano: ezt nem mondod komolyan :)))) amikor én "találkoztam" vele, épp pénzügyi guru volt :)))

Krétagarbó 2016.12.12. 22:40:29

Itt még megmutizták a szav számokat:)

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:40:44

@Mók_Ica: sokkal jobban :))))

@szörnycsi: jobb lett volna ugy, tenyleg

Bianka_M. 2016.12.12. 22:40:46

@PeniValdes: aha :)) mondanám, hogy értem :)))

Mók_Ica 2016.12.12. 22:41:16

és még a többi helyezett is kapott vmi díjat.....

Cimili 2016.12.12. 22:41:28

@Mók_Ica: volt ő szoci képviselő, v valami ilyesmi is, utána lett nyomozó.

,, 2016.12.12. 22:41:36

@naezjó?: az egészet leadhatnák az elejétől, azt se bánnám

tvbuzi 2016.12.12. 22:41:41

Verebes? Mi van vele, tudja valaki?

Mók_Ica 2016.12.12. 22:43:07

ezt nem akartam látni..... kiégett a retinám.... oki segge.... áááááááá

egyébként a vv után szabi és majka lakott együtt egy ideig..... szabi később vvnagyőmolnáranikóval is volt egy pár....

tvbuzi 2016.12.12. 22:43:27

Anettka......... Konténert kérek szépen!

Plüsscukor 2016.12.12. 22:43:44

@Cimili: és pont ezért mind tényleg csak magát adta

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:43:51

@Mók_Ica: az nem Majka volt? Majka es Arpa harcoltak a kegyeiert

Krétagarbó 2016.12.12. 22:43:53

@Mók_Ica: pedig nyomozó, lehet, gazdaságvédelmis?:)))

naezjó... 2016.12.12. 22:44:00

@szörnycsi: az 1 órás öfinél azért többet ki lehetett volna hozni, de hát ez már a vv8-szerkikre lett bízva, ők pedig bizonyítottak az elmúlt időszakban :(

Mók_Ica 2016.12.12. 22:44:11

@Cimili: igen... erről hallottam....

@MacákékIcukája: most már tudom :))))

naezjó... 2016.12.12. 22:45:05

Viszont Dopemant ma már feliratoznák :)

Madam. 2016.12.12. 22:45:44

@tvbuzi: Bazitán Darth Waderködik

Mók_Ica 2016.12.12. 22:45:57

@MacákékIcukája: szabival élt együtt.... lehet, hogy árpával is, de arról nem tudok semmit :)))

@Krétagarbó: nagyon értett a befektetésekhez.... akkor... höhöhöhö (ja, nem is :))) )

agimano 2016.12.12. 22:46:38

@Krétagarbó: én úgy hallottam/olvastam anno, hogy simán bekamuzták az elején a számokat,a kutya sem szavazott, amikor elkezdődött, mindenki a BB-t nézte. ebből nem tudom, hogy mi az igaz. még szerintem a Subbacultcha hírlevélben volt, emlékszem, az egyik Megasztárnál már az elején leírták, hogy hogy fog alakulni, és tényleg úgy lett.

Mók_Ica 2016.12.12. 22:46:39

@Cimili: ugye? miket tudok.... előjönnek a Zemlékek .... :)))

Madam. 2016.12.12. 22:47:02

@naezjó?: és au meg armando bv-znék

Bianka_M. 2016.12.12. 22:47:12

Az a baj, hogy aki nem nézte vagy nem emlékszik erre az évadra, ebből semmit nem tud összerakni. Nem is időrendben vannak a jelenetek.

agimano 2016.12.12. 22:48:23

@naezjó?: de én tökre azt hittem, hogy egy VV egy hét lesz, csak egy nap lesz mindegyik? vagy mi van? és tényleg sokkal jobban meg lehetne csinálni

Bianka_M. 2016.12.12. 22:48:41

Az az alacsony csajszi kicsoda?

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:48:43

@Mók_Ica: asszem Aniko ezert nem nyerhette meg a vv2-ot, mert mar alakult vmi kozte es Arpa kozott, Majkaval meg korabban volt egyutt. Vmi ilyesmi volt Majka konyve szerint, a randizasi sorrendet lehet h osszekeverem

naezjó... 2016.12.12. 22:48:44

@tvbuzi: Szerintem örökké együtt lesznek.

Madam. 2016.12.12. 22:48:45

Ma azt se tudnák, ki Verebes.
Vagy bárki, akit beküldenének

Plüsscukor 2016.12.12. 22:48:56

Méretre is sokkal nagyobbnak tűnik a villa, mint a mostani. Jobb volt, na.

,, 2016.12.12. 22:49:01

Györgyinek olyan jó hajat vágtak, én is ilyet akartam emiatt

Krétagarbó 2016.12.12. 22:49:29

@tvbuzi: hiányzott elől egy foga? Jájj.

Cimili 2016.12.12. 22:49:35

a régi villa egyébként itt volt közel, Óbudán és mindig láttuk, h reflektorokkal volt kivilágítva. sokan mentek oda és esténként bekiabáltak a lakóknak.

Cimili 2016.12.12. 22:50:25

@agimano: én egyáltalán nem néztem a bb-t, csak a vv-t. :)

tvbuzi 2016.12.12. 22:50:46

@Krétagarbó: vagy legalábbis egy nagyobb szünet

Mók_Ica 2016.12.12. 22:50:49

@MacákékIcukája: majka együtt volt anikóval??? óóóóó micsoda rosszéletű ez a lyány..... árpa, majka, szabi, bochkor, nagyő-vőlegény, a félvér fiú..... óóóóóóóóóóó

naezjó... 2016.12.12. 22:50:55

@agimano: Jövő hétfő, 2. rész. Nem vitték túlzásba.

Cimili 2016.12.12. 22:51:14

@agimano: hétfőnként adják csak.

,, 2016.12.12. 22:51:27

@Mók_Ica: és majkának hány celebnője volt?:)

Ildikó Porteleki 2016.12.12. 22:51:32

hát ez a jakus jelenet...:)))

Bianka_M. 2016.12.12. 22:51:48

@Krétagarbó: igen?? :))) nem láttam, remélhetőleg azóta pótolta :)

Cimili 2016.12.12. 22:52:18

@agimano: sztem igen, vagy nem emléxem már rá. napközben a m.helyemen 10 órától az onlányt néztük.

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:52:38

@Mók_Ica: guglizd ki mert nem emlekszem pontosan, de volt vmi szaftos sztori :D

Brandy9 2016.12.12. 22:52:46

Arra emlékszem h ezt a Szabi gyereket baromira nem bírtam. Olyasféle mint Dávid. Ezért nem csíptem őt sem. Valahogy nem jönnek be ezek a szépfiúcska, üreskének kinéző tuják. De Szabi feje irritált, uhhh

,, 2016.12.12. 22:52:50

Nemárr azt hittem minden nap lesz

tvbuzi 2016.12.12. 22:52:56

Stohl bazira túltolta

Krétagarbó 2016.12.12. 22:52:58

@szörnycsi: nekem is tetszett.

Valahogy sokkal normálisabbak a párbajozók egymással, emberibbek.

Mók_Ica 2016.12.12. 22:53:00

nócit nem is mutatták, mint műsorvezető.....

csodalámpa 2016.12.12. 22:53:48

Szabolcs még vágta az első és a második triumvirátust, a mostaniak kb. a triumvirátusnál fennakadnának...

agimano 2016.12.12. 22:53:55

@Mók_Ica: az előbb ott rikácsolt és röhögött, mert nem tudott értelmesen beszélni, mondjuk nem mutatták

Bianka_M. 2016.12.12. 22:54:00

Most hétfőnként láthatjuk a vv leépülését.

Cimili 2016.12.12. 22:54:10

@szörnycsi: meg hány nem celeb. röptében a legyet is. a húgom lányával is kavart, pedig akkor még csak 15-16 éves volt a kiscsaj.

Brandy9 2016.12.12. 22:56:08

@PeniValdes: nekem nem tetszik, de szépfiú egyértelműen

Cimili 2016.12.12. 22:56:10

@Mók_Ica: anikó úgy került be a vv-be, h amikor beköltözött, a majka barinője volt, csak akkor ezt nagyon titkolták.

Krétagarbó 2016.12.12. 22:56:26

@Mók_Ica: őt még nem mentesítették, csak a bucit.

agimano 2016.12.12. 22:56:36

@Cimili: basszus, egy világ omlott össze bennem, azt hittem, minden nap ez lesz, és én is úgy képzeltem, hogy narrálva lesz, behívnak pár régi játékost, és beszélgetnek velük a BV-ben, de gáz

Mók_Ica 2016.12.12. 22:56:57

@szörnycsi: ezt nem tudom felsorolni :)))

@MacákékIcukája: oksa :)))

@Krétagarbó: az egész közeg emberibb volt... nem akartak "különlegesek" lenni és mindig volt vmi esemény... jó, hogy voltak beköltözők is....

Brandy9 2016.12.12. 22:57:18

@Mók_Ica: uhhh ezt nem is tudtam... Ennyien átmentek Anikón???

agimano 2016.12.12. 22:58:11

@Cimili: én ezt nem tudtam, elkezdtem olvasni Anikó könyvét egyszer, de csak az elejét olvastam el. Arra emlékszem, hogy Anikó nem jutott be az első beszavazóján, és berakták egy ilyen vigaszágas beszavazóba, onnan került be. Eléggé kilógott a lóláb, hogy valakinek a valakije lehet az RTL-nél.

Cimili 2016.12.12. 22:58:31

@Mók_Ica: nekem teccett, lehet, h pont azért, mert néztem anno is.

Mók_Ica 2016.12.12. 22:58:41

@Cimili: az tuti, hogy vmi sunda-bundával jutott be, nagyon vigaszágon.....

@Krétagarbó: ez jutott az eszembe.... még nem rehabilitálták....

@agimano: jó lett volna.... most "csak" felsorolták a végén....

Plüsscukor 2016.12.12. 22:58:42

@Mók_Ica: Ezek közé gondolom senki nem vállalta, extra gázsiért sem a beköltözést :)

Bianka_M. 2016.12.12. 22:59:45

@tvbuzi: az ő évadát ki ne hagyd! :)))

ezneménvagyok 2016.12.12. 23:00:14

Hát, erről aligha lesz hogyvolt...

tvbuzi 2016.12.12. 23:00:20

@Bianka_M.: :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

agimano 2016.12.12. 23:00:25

És amúgy Anikóval nagyon sportszerűtlen volt az RTL, mert ő vezetett a döntőben, és felfedték a fantomképket, ami után megváltozott az állás, és végül Laci nyert nagyon minimális különbséggel.

Mók_Ica 2016.12.12. 23:00:33

@Brandy9: ennyiről hallottam/olvastam én :))) ;))))

@Cimili: nekem is teCCett... :)))

@Bianka_M.: szó szerint

Cimili 2016.12.12. 23:00:52

@Bianka_M.: az egyik húgom a legismertebb bulvárlapnál újságíró.

,, 2016.12.12. 23:00:56

Akkor 1 hét múlva viszontlátási, jóéjt

Cimili 2016.12.12. 23:01:33

@Cimili: vagyis csak volt, már nem ott van.

Cimili 2016.12.12. 23:02:11

@agimano: erre is emléxem és én anikónak drukcsiztam akkor.

Mók_Ica 2016.12.12. 23:02:16

@Plüsscukor: képzelj el egy Gálvölgyit a vv8-ban.... szegénykém..... vajon ki ismerte volna fel??

@ezneménvagyok: nem :(

Bianka_M. 2016.12.12. 23:02:17

@agimano: ezek szerint a bejutása is az volt :). Utána azért kárpótolták a műsorvezetői állással szépen aminek mi isszuk meg a levét.

Krétagarbó 2016.12.12. 23:02:32

@Cimili: nekem is tetszett, nosztalgiázni jó. Meg nekem az első széria kedvenc, azóta is hiába várom uazt a feelinget.

Mók_Ica 2016.12.12. 23:03:05

@Cimili: wow :))) elsőkézből a bulvár-hírek :))))

agimano 2016.12.12. 23:03:34

@Bianka_M.: nem az az Anikó, hanem VV2 Nagy Ő Anikó, nem a fekete hajú, hanem a szőke, róla beszélünk

Bianka_M. 2016.12.12. 23:03:34

@Cimili: ja, úgy könnyű kérem :)))

naezjó... 2016.12.12. 23:04:42

@Bianka_M.: az az Anikó nem az az Anikó sztem.
Molnár Nagyő Anikó.

Bianka_M. 2016.12.12. 23:04:54

@agimano: ja, bocsesz akkor. Keverem. Tényleg, volt másik is, csak még a mostani hatása alatt vagyok. Mindegy, őt is futtatták utána rendesen.

tvbuzi 2016.12.12. 23:05:19

Éden Hotel mikor lesz?

MacákékIcukája 2016.12.12. 23:05:44

@Bianka_M.: de most a Vv2-es Anikorol van szo sztem

Cimili 2016.12.12. 23:06:24

@Bianka_M.: azért annyira nem, mint ancsánkat. jobban rászorult a szponzor pasikra. :)

MacákékIcukája 2016.12.12. 23:06:53

@ezneménvagyok: nem, ebbol nem lesz hogyvolt, a VV8 szerkesztoi stabja keszitette *hahotazik*

Bianka_M. 2016.12.12. 23:07:08

@naezjó?: igen, itten már helyreigazítottak. De kb. mindegy mert ő is szerepelt utána rendesen. Meg már akkor is, amikor nagyon nem kellett volna. Ő volt aki meghízott nem?

agimano 2016.12.12. 23:07:20

BB Szörpös Zsanett meg Hajdú Petivel kavart anno

Bianka_M. 2016.12.12. 23:08:07

@tvbuzi: azt is szeretem :) legyen már

Cimili 2016.12.12. 23:08:33

@Krétagarbó: jó éjt Krétácska! :)
@tvbuzi: erre én is kíváncsi lennék. sztem már idén nem indítják el. de úgyis fog róla írni Sixx a comment c-n., meg a bulvárlapok is. hv-ja tuti, h lesz, mint eddig.

tvbuzi 2016.12.12. 23:10:36

@Cimili: igazából a hv miatt várom

Bianka_M. 2016.12.12. 23:11:53

Jó éjt mindenkinek, szépen lepattanok szundikálni. Jövő héten tali itt?

Cimili 2016.12.12. 23:12:02

@tvbuzi: én is. :) láttál már belőle egyet isw? én csak az uccsót, mert Mókiék rábeszéltek, h jó lesz. és télleg az volt, sokkal jobb, mint ez a fosch vv8.

Brandy9 2016.12.12. 23:12:14

@MacákékIcukája: jahhh megint bizonyították rátermettségüket a szerkik :DDDDD Ha én ilyen munkát végeznék már rég kipicsáztak volna amúgy :D

Cimili 2016.12.12. 23:13:01

@Bianka_M.: jó éjt, tali itt. :) én is lépek, jóéjt mindenkinek!

tvbuzi 2016.12.12. 23:13:52

@Bianka_M.: jó éjt

@Cimili: az első kurva jó volt, másodikra nem is nagyon emlékszem

Mók_Ica 2016.12.12. 23:14:51

@Cimili: :)))

Jóéjt, lépek én is :)))

ezneménvagyok 2016.12.12. 23:15:04

@agimano: Ki az a szörpös Zsanett? A Domestosos?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 23:18:49

@Krétagarbó: Nem csak a feeling, hanem ezek még tényleg jól megválogatott szereplők voltak. Húú nagyon kontrasztos volt így most a színvonalzuhanás. Persze ez egy összevágott anyag volt, de még a mellékszereplők is nagyon jó karakterek voltak!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 23:22:05

@csodalámpa: VV1 Szabolcsot ma tujának nevezzük, hasonlítsuk már össze mondjuk VV8 Dáviddal, zongorázni lehet a különbséget... Legalább is sztem.

Brandy9 2016.12.12. 23:31:30

@VV Erőlegény: bizony látszott a kontraszt. De sztem nem csak a szerkesztők/rtl hibájából esett a színvonal, hanem ez a korosztály manapság ennyire képes. 14 év alatt ennyit változtak a fiatalok, a társadalom, a trendek, a szabadosság, az értelmi szint, a neveltetés, a tanulási hajlandóság stb. Ma már mindenki hű de szarik bele mindenbe, mindenki nagyon öntudatos stb., sorolhatnám még, de kár a szóért. Amúgy tisztelet a kivételnek persze ebből a korosztályból. Szóval a magamutogatás is erősen változott, pedig a vv1esek sem voltak észlények, de bennük volt még valami emberi, nem voltak annyira megrészegülve önnön fontosságuktól. Kíváncsian várom a kövi összefoglalókat :)

ezneménvagyok 2016.12.12. 23:36:25

@tvbuzi: Kösz. Hasonló kérdésekkel ezután mindig hozzád fordulok :-DDD

Cimili 2016.12.13. 00:02:18

@VV Erőlegény: azért azt se felejtsük el, h a nézők szavazhatták be 3 közül az aktuális beköltözőt.

Cimili 2016.12.13. 00:04:32

@VV Erőlegény:sztem sem volt akkora tuja szabolcs, mint dév.

Cimili 2016.12.13. 00:06:00

@Brandy9: ekg, minden szavaddal egyet értek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.13. 00:39:52

@naezjó?: Kedvenc!

@Mók_Ica: A legjobb nő volt bent, még ma is jó nő.

@tvbuzi: Főleg Györgyusz és Ági.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.13. 00:53:23

@Mók_Ica: @Cimili: Ez a Zsanett sokkal jobb pasit érdemelt volna.

@Plüsscukor: Görénység volt tőle.

@Bianka_M.: Anettka vicces volt

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.13. 00:56:06

@naezjó?: Extrának azért adhatnának Best of Györgyusz válogatást ...

2016.12.13. 05:50:09

hajra gyorgyusz!!!!

Cérnahuszár 2016.12.13. 07:59:30

Na megkuksiztam skacok, jobb dógom nem volt :)))

@Bianka_M.: én nem láttam mert akkoriban a bb-t néztem.
De azért össze lehet rakni, attól függ hány karakter van még ott.
Amin nézek ki a fejemből, ezek emberi lények voltak. Nem nagyképű kiahénnem alakok, akik szájkaratében akarják legyőzni a másikat. Nem ripacsok, utáljuk egymást és te egy semmi ember vagy, hanem törődtek egymással. Vagy csak a pozitív része volt összevágva?
Az is nagyon szemet szúrt, hogy művészeket hívtak be, akiknek volt egyéb mondanivalójuk, és ezt a szereplők le is reagálták, nem csak néztek mint borjú az újkapura, hogy éneztnemértem...
Mire lehet számítani, fokozatosan fog romlani az emberi színvonal?

Krétagarbó 2016.12.13. 08:38:18

@Cérnahuszár: ez még nem volt annyira "celeb" világ.

Krétagarbó 2016.12.13. 08:40:14

@Biriksz_Krokiksz!: én is bírtam, bár a pasija nem lennék:)
(Mondjuk ez a veszély nem fenyeget:)))

Majka kinézetre büntet. Hogy kikupálódott.

Krétagarbó 2016.12.13. 08:42:06

@VV Erőlegény: bizony. Imádtam ezt a vv-t. Volt benne munka a szerkik részéről is, mindig foglalkoztatták a szereplőket, hiába na, Árpa ezt anno jól csinálta.

Cérnahuszár 2016.12.13. 08:50:52

@Krétagarbó: ezen gondolkodom, a háttérről fogalmam sincs, kik voltak épp a kreatív vezetők, vagy aki rábólintott a végső megoldásra :))
Úgy látszik más a fontos (pornó vonal és nem kell sok duma elég az oltogatás) és ezért silányosodott el, nincs benne az a plusz tartalom.
Már a berendezésen is látszik, annyira minimalista.

Kezdem érteni mit jelent a játékosoktól az a szófordulat hogy "te nem magad adod"
Azt jelenti nem vagy érdekes. És tényleg nem érdekesek, de még az sem aki mondja a másikra, nem tudnak bohóckodni.

Cérnahuszár 2016.12.13. 09:04:12

@Krétagarbó: lehet h árpa attila azt is nézte hogy a szereplők elő is tudják adni a szerepjátékokat, nem csak azt hogy legyenek gátlástalanok?
szóval kell egy kis színészi véna, nem elég hogy természetben különbözőek legyenek?
ez lehet a kulcs?
süti beállítások módosítása