Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x107 - Lö finálé fícsöring Lóvés Soma

2016. december 12. 07:35 - sixx

d89a55d27f7afcca8d7d6314d4a9fb49.jpeg

Na ezen is túlvagyunk. A nézőnek unalmas rémálom, a stábnak rémes vérvalóság egy ilyen döntő, amire az össze exgyökeret összeszedik (perelj be Tivy, bazdmeg) és meg kell valahogy akadályozni, hogy amíg nem veszi őket a kamera a)széjjelcsapják magukat, b)összebalhézzanak valakivel. A döntőnek mint műsornak nem sok értelme van (ahogy a párbajoknak sem, ha már itt tartunk), mert nem lehet értelmes tartalommal megtölteni, még úgy sem, hogy az "értelmes" és a "tartalom" szavakat a Póverdbáj esetében sokkal lazább értelmezésben kell kezelni, mint a hétköznapokban. A döntőre Anikót nagyon összekapták, a ruhájának a felső része pompás, a sminkje dettó, a hajába, ha akarnák sem tudnék belekötni, sajnos a soványsága szerintem mára kóros mértéket öltött, egyél már Anikó, baszki. A ruha alja viszont a stylis vakságát igazolja, ilyen vékony nőre nem adunk átlátszó szoknyát, akkor meg pláne nem, ha eleve kissé görbe a lába, mert amikor szemben állt, a szoknyán át láttam a villaajtót mögötte. Ettől még ma volt a legjobb, de erről majd később.

Az üvöltözés elhalásával jönnek Fantomék, az egyik gyerek nagyon elhúzott a maga 50 százalékával, aki látta a szombati cuccot, és még mindig azt mondja, nem Soma az, az vagy hülye, vagy vak, vagy ő az, aki a legenda szerint manipulálja a szavazatokat. Szombaton ugyanis a voksolók mindössze 9 százaléka akarta volna hazazavarni Pumped Gabó spannját, amiből le lehet vonni némi következtetést, ugye. Azt már nem tudhatom, hogy az arányokat szombaton el- vagy kibaszásból mutatták meg a három döntősnek, ha az első, akkor ejnye, ha az utóbbi, bravó, ami kis dráma lehetett volna az utolsó két órára, azt is sikerült kiölni a műsorból. A lakók kirittyentve, mint szarospista Krisztus nevenapján, fodrász és sminkes is járt a vellában a nap leple alatt, és mint láthatjuk a végeredményen, elég kilátástalan küzdelmet folytatott a lakók fejével. Vivi nem 22, hanem 42 éves fáradt kurva benyomását kelti, Gina arcára úgy ráfagyott a kínvigyor, hogy a sminkes körbe is rajzolta a pofazacskókat, vagy ha nem, akkor csak túl karakteres a fej, amit egyébként a szegény ember Kleopátrájába oltott Catherine Zeta-Jonesának fazoníroztak. Soma meg Soma, csak simább az arca, mert van rajta egy kiló alapozó.

a5488af17421f82178d4c54974218654.jpg

Bekapcsolás, mindenki ideges, a HD-adásnak köszönhetően látványosan, szerintem a sminkesek ott állnak az udvaron, és várják mikor kell megint nekiesni az ápoltaknak. Soma a legidegesebb és Vivi is láthatóan izgul, Gina szarik a farmra, mert neki van annyi esze, hogy belője a saját helyét ebben az ingyencirkuszban, és pontosan tudja, hogy ha VV8 Attila nem akkora gyökér, amekkora, neki már régen nem a vellában kellene aludnia. Egy ilyen műsorban, hadd jegyezzem meg gyorsan, ez az a pont, mármint a döntő, amikor a műsorvezetőkre sokkal nagyobb szükség van, mint bármikor, hiszen összevágott anyag, napi összefoglaló nincs, nekik kell mozgatni a cselekményt, kérdezni az agyhalottakat. Az első bekapcsolásnál mindenki el is mondhatja, hogy érzi magát (idegesen) és hogy milyen sokat jelent neki ez az egész (nagyon), Vivi, akinek a szeme alatt nagyobb karikák vannak, mint Derrickén, az Oscar-gálához hasonlítja a bulit, csak ott kevesebb a gyökér, gondolom.

38d2489bdc80b9d92699bb6f76fa8fbf.jpg

864f45192fbd14c017e2abfc7d3c47cb.jpg

9c3e3c52c1cf39afb816970ba1eca388.jpg

Soma a kis csokornyakkendőjében úgy ül a kanapén, mint egy megszeppent kisgyerek a karácsonyi kirittyentés után, megjegyzem, jó ötlet volt rendes mikroportot adni rájuk, menten nincs probléma a hanggal. Örül, hogy finalista lehet, Gina is, nagyon, és leírhatatlannak tartja a dolgot. Ennyi ebből elég, jön a tegnapi nap összefoglalója Kárszeg kihullásával, esti bulikával, amihez a harmincas évek Hollywoodját idézték meg, legalábbis ruhában, Gina meg aszongya a riportban, hogy Kárszeg értékes ember, és milyen szar már, hogy kiesett a döntő kapujában. Miért ne adtad fel? És miért nem szól neked valaki, hogy kivágott hátú ruhához nem veszel melltartót, mert béna a kilátszó pánt hátul? A bulika első momentumaként bekapcsol a visszaszámláló óra 20:00:00-ról, ettől Vivi meghatódik, Soma meg kilátásba helyezi, hogy a nappaliban fog aludni, hogy nézze, ahogy fogy az idő. Jól fogsz kinézni a döntőre, fiam, jó ötlet.

vlcsnap-00005_15.png

Az utolsó összefoglaló egyébként nettó 4 perc volt, a műsoridőből van még ezen a ponton nettó 1 óra 26 perc, sírok. Bencus kérdezget, Soma aszongya, hogy úgy jött be, hogy párbajhős lesz, és csak remélte, hogy döntős lesz, Gina úgymond egy álmot váltott valóra, mert eleve későn jött, és nem fogadták kedvesen, Vivi meg azt hitte, hogy állandóan párbajoznia kell majd, nem mellesleg én is, legalábbis az első hónapot elnézve. Jönnek a kisfilmek, amikben azt mesélik el a döntősök, hogy milyen volt nekik ez a 106 nap. Vivinek sűrű, Metallicára hangolva vetkőzik, tárogat, zaklat, az agyhalál több stációija is felvonul a kisfilmben a barbiprincessz fogadalmon és az ufókutatáson át egészen a Zsótis hisztikig. Egy biztos, a csaj fazon volt, sokkal inkább, mint Fanni, az agyhalott díj második helyezettje, és Vivin legalább szórakozni lehetett kis dózisban. A kisfilm után aszongya, okosabb lett és felnőttebb, ez nem tudom mit jelent, nem vetkőzik már az utcán spontán, vagy mit?

Soma természetesen a csalódásaival indít, mert hát ugye ő csajozógép, itt meg leszarták, de aztán jött Evelin, a profi, aki megsegítette, igaz, utána saját magát büdöskurvázta le emiatt, de az mindegy, Soma szerelemről beszél, bár ezt így explicite nem mondja ki, és csak remélni tudom, hogy Gabó majd ott lesz mellette, és elrugdossa Evetkét, ha Soma netán nyerne. Soma melankolikus, érzékeny lélek, de van neki éreccségije, ezt ne feledjük. És ha már Evetke, Gina filmje azzal indul, hogyan fogadta a vella, élen a mackóalsós, kialvatlan, kócos, a szájában cigit lógató Evelin, aki mintha a nyócker "Jöjjön Józsefvárosba, nekünk kivénhedt kurváink is vannak!" kampányának plakátlány-versenyében törne az első helyre. Ginét nem szerették, neki ez a vellalét egyik meghatározó momentuma, DE ő keményedett, és a Kárszeg-Mici-páros keze alatt kupálódott, akik szerintem harmadiknak akarták bevenni a sufnikureszbe, de valahogy ezt a szálat hanyagolta a videó, ahogy a pozitívumokat is, Gináról valahogy mindig csak valami üvöltözést tudnak bevágni.

Na, az első kieső: Gina, meglepetés nincs, igazán ő sem látszik nagyon csalódottnak, megy a stúdióba a szerintem béna és túl hosszú ruhájában, ahol Anikó faggatja egy kicsit, csalódott vagy, hát ja, de ha úgy nézzük, ez így van jól, későn jöttem, semmit nem bántam meg, és igen, meglepő, de a családommal fogok majd időt tölteni. Hess. A szavazatszámlálót leállítják, indul nullláról a móka. Bekapcs, ti vagytok a top két játékos mondja Anikó, milyen érzés? Az isten faszát, azt, bazdmeg, nem igaz, hogy délután, amikor erre a kibaszott 2 órára készültél, nem jutott eszedbe EGY érdekes kérdés. Az mondjuk vicces, amikor megjegyzi Anikó, hogy idáig ő nem jutott el, meséljék el, milyen érzés. Vivi megy elsőként, pink ruhája csak úgy lobog, olyan rössel halad, közben jön egy bejátszó a legjobb pillanatokkal, sok kikockázott csöccsel és valódi vicceskedéssel. Arról nem szól, ahogy Somát zaklatta 3 hónapon át, de mindegy.

vlcsnap-00022_13.png

Anikó bakizik egyet, de nem baj, valahol elég szar lehet az expasiddal műsort vezetni. A koreográfia szót kúrja el, korográfia lett belőle, Bencus mondja is, hogy segít szívesen, amitől Anikó nem esik szét, pedig. Vivi a stúdióban pont olyan lüke, mint a vellában, Zsótizik, szeretlek, mondja, 106 nap Hollywood folytatja, neki nagyon sok legjobb barátja van, én ezt most hagyom, mert kiég az agyam bazdmeg, ugyanazt mondja, mint 106 napon át. Jön Soma, akinek a kisfilmje az ostobaság és együgyűség epikus kivetülése, az viszont ebből is lejön, hogy a pali nem árt senkinek, és alapvetően egy jólelkű fazon, tipikusan az a fajta, amilyennek a VV-győztest elképzeli az átlagszavazó. Anikó a stúdióban azzal nyit, hogy még emlékszik a félmeztelenül jaszkarizó Somára a beköltözéskor, mi változott, mire Soma:

Összeestem, Anikó.

vlcsnap-00025_7.png

És én tutira veszem, hogy amellett, hogy ez egy nagyon vicces beszólás volt, ha a testével elégedett lenne, Soma most éppen félpucéron ülne a tévémben. Jönnek az emlékezetes pillanatok, például az, amikor Soma a nem-Raikonnen-szőkére festett haja miatt kiborul, de a stúdióba visszakapcsolva látszik, hogy bőgött, az alapozóban mély árkokat hagynak a könnyek, nesze neked HD. Jó, ugorgyunk, nem történik semmi azon túl, hogy Soma szerelmet vall Evelinnek, és az emberiség egyik nagy gondolkodójától, Rocky Balboától idéz a padlón levésről és a felállásról. Anikóék Evelinből húznak ki egy tétova igent arra a kérdésre, hogy megvárta-e Somát (mivel, bazdmeg, a főzéssel?), majd Anikó a hogyan továbbra kitérve akkor tököket növeszt magának mint a fejem, és aszongya hogy

Gondolom, a folytatás annak függvénye is, hogyan alakul a mai este.

Azaz learanyásókurvázza Evelint, hála az úristennek, good for you, Anikó, végre bazdmeg. Na, jönnek az exlakók, és 12 perccel az eredményhirdetés előtt arra biztatnak, hogy szavazzunk, leginkább Somára. Nem fogok, de nagy a csábítás. Visszazavarják a két döntőst a vellába, és lejátszanak egy-egy kampányfilmet, 4 perccel azelőtt, hogy lezárnák a szavazást, mert majd az befolyásolja a népet, jaja, persze. Mindegy, telik vele az adásidő. Soma aztán elmeséli, hogy ha nyer, és kifizeti az Evelin-adót, OKJ-s képzésre, majd egyetemre megy, amit simán elhiszek neki, mármint azt, hogy ez a terve, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy jut vagy 3-4 milla a Balaton Soundos veretésre is. Vivi érettségizne 22 évesen, és...na, kb. erre költené a lóvét.

vlcsnap-00031_9.png

Eredményhirdetés: Soma nagyon nyer (63-37-re), Vivi kimegy, Soma kis híján összehányja magát, és a vellában járkál fel s alá. Vivit a stúdióban elbúcsúztatják, nagyon csalódott vagy? Nem. Bencus egy mondatban háromszor is ellövi a "tök,tökre" szavakat, ügyes. Vivi búcsúfilmjében sincs benne Soma zaklatása, nahát. És akkor Soma, mindenki üvölt, kap egy nagy csekket, Evelin szemében meg úgy forognak a dollárjelek, mint Mici Kárszeg farkán. Szegény Soma, vigyázz magadra, baszki.

1abc6b3e24cd26d4b6c733394711af92.jpg

a1f4efe44b4117305f2d1450c4f24284.jpg

Na és akkor köszi az egész évados figyelmet, és azt a szeretetet, amit az írók kaptak a kommentelőktől, és ez most nem cink, komolyan gondolom. Hatalmas köszönet minden írótársamnak, kurva jó dolgokat írtak - én szénné röhögtem magam rajtuk, és ahogy látom, az olvasók is, ami meg a legfontosabb. Szóval kösz mindent, jövőre lesz Budapest Shore, és a Viasat egy Éden Hotel-variációval is jelentkezik, szóval két reality-hogyvót már tuti lesz, és ha VV9 is, akkor jövünk megint. Holnap még lesz egy hosszabb búcsúposzt az írógárdától.

597f7c9f9ad111c79f3347d7260a084b.jpg

Címkék: vv8
510 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2016.12.12. 22:49:29

@tvbuzi: hiányzott elől egy foga? Jájj.

Cimili 2016.12.12. 22:49:35

a régi villa egyébként itt volt közel, Óbudán és mindig láttuk, h reflektorokkal volt kivilágítva. sokan mentek oda és esténként bekiabáltak a lakóknak.

Cimili 2016.12.12. 22:50:25

@agimano: én egyáltalán nem néztem a bb-t, csak a vv-t. :)

tvbuzi 2016.12.12. 22:50:46

@Krétagarbó: vagy legalábbis egy nagyobb szünet

Mók_Ica 2016.12.12. 22:50:49

@MacákékIcukája: majka együtt volt anikóval??? óóóóó micsoda rosszéletű ez a lyány..... árpa, majka, szabi, bochkor, nagyő-vőlegény, a félvér fiú..... óóóóóóóóóóó

naezjó... 2016.12.12. 22:50:55

@agimano: Jövő hétfő, 2. rész. Nem vitték túlzásba.

Cimili 2016.12.12. 22:51:14

@agimano: hétfőnként adják csak.

,, 2016.12.12. 22:51:27

@Mók_Ica: és majkának hány celebnője volt?:)

Ildikó Porteleki 2016.12.12. 22:51:32

hát ez a jakus jelenet...:)))

Bianka_M. 2016.12.12. 22:51:48

@Krétagarbó: igen?? :))) nem láttam, remélhetőleg azóta pótolta :)

Cimili 2016.12.12. 22:52:18

@agimano: sztem igen, vagy nem emléxem már rá. napközben a m.helyemen 10 órától az onlányt néztük.

MacákékIcukája 2016.12.12. 22:52:38

@Mók_Ica: guglizd ki mert nem emlekszem pontosan, de volt vmi szaftos sztori :D

Brandy9 2016.12.12. 22:52:46

Arra emlékszem h ezt a Szabi gyereket baromira nem bírtam. Olyasféle mint Dávid. Ezért nem csíptem őt sem. Valahogy nem jönnek be ezek a szépfiúcska, üreskének kinéző tuják. De Szabi feje irritált, uhhh

,, 2016.12.12. 22:52:50

Nemárr azt hittem minden nap lesz

tvbuzi 2016.12.12. 22:52:56

Stohl bazira túltolta

Krétagarbó 2016.12.12. 22:52:58

@szörnycsi: nekem is tetszett.

Valahogy sokkal normálisabbak a párbajozók egymással, emberibbek.

Mók_Ica 2016.12.12. 22:53:00

nócit nem is mutatták, mint műsorvezető.....

csodalámpa 2016.12.12. 22:53:48

Szabolcs még vágta az első és a második triumvirátust, a mostaniak kb. a triumvirátusnál fennakadnának...

agimano 2016.12.12. 22:53:55

@Mók_Ica: az előbb ott rikácsolt és röhögött, mert nem tudott értelmesen beszélni, mondjuk nem mutatták

Bianka_M. 2016.12.12. 22:54:00

Most hétfőnként láthatjuk a vv leépülését.

Cimili 2016.12.12. 22:54:10

@szörnycsi: meg hány nem celeb. röptében a legyet is. a húgom lányával is kavart, pedig akkor még csak 15-16 éves volt a kiscsaj.

Brandy9 2016.12.12. 22:56:08

@PeniValdes: nekem nem tetszik, de szépfiú egyértelműen

Cimili 2016.12.12. 22:56:10

@Mók_Ica: anikó úgy került be a vv-be, h amikor beköltözött, a majka barinője volt, csak akkor ezt nagyon titkolták.

Krétagarbó 2016.12.12. 22:56:26

@Mók_Ica: őt még nem mentesítették, csak a bucit.

agimano 2016.12.12. 22:56:36

@Cimili: basszus, egy világ omlott össze bennem, azt hittem, minden nap ez lesz, és én is úgy képzeltem, hogy narrálva lesz, behívnak pár régi játékost, és beszélgetnek velük a BV-ben, de gáz

Mók_Ica 2016.12.12. 22:56:57

@szörnycsi: ezt nem tudom felsorolni :)))

@MacákékIcukája: oksa :)))

@Krétagarbó: az egész közeg emberibb volt... nem akartak "különlegesek" lenni és mindig volt vmi esemény... jó, hogy voltak beköltözők is....

Brandy9 2016.12.12. 22:57:18

@Mók_Ica: uhhh ezt nem is tudtam... Ennyien átmentek Anikón???

agimano 2016.12.12. 22:58:11

@Cimili: én ezt nem tudtam, elkezdtem olvasni Anikó könyvét egyszer, de csak az elejét olvastam el. Arra emlékszem, hogy Anikó nem jutott be az első beszavazóján, és berakták egy ilyen vigaszágas beszavazóba, onnan került be. Eléggé kilógott a lóláb, hogy valakinek a valakije lehet az RTL-nél.

Cimili 2016.12.12. 22:58:31

@Mók_Ica: nekem teccett, lehet, h pont azért, mert néztem anno is.

Mók_Ica 2016.12.12. 22:58:41

@Cimili: az tuti, hogy vmi sunda-bundával jutott be, nagyon vigaszágon.....

@Krétagarbó: ez jutott az eszembe.... még nem rehabilitálták....

@agimano: jó lett volna.... most "csak" felsorolták a végén....

Plüsscukor 2016.12.12. 22:58:42

@Mók_Ica: Ezek közé gondolom senki nem vállalta, extra gázsiért sem a beköltözést :)

Bianka_M. 2016.12.12. 22:59:45

@tvbuzi: az ő évadát ki ne hagyd! :)))

ezneménvagyok 2016.12.12. 23:00:14

Hát, erről aligha lesz hogyvolt...

tvbuzi 2016.12.12. 23:00:20

@Bianka_M.: :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

agimano 2016.12.12. 23:00:25

És amúgy Anikóval nagyon sportszerűtlen volt az RTL, mert ő vezetett a döntőben, és felfedték a fantomképket, ami után megváltozott az állás, és végül Laci nyert nagyon minimális különbséggel.

Mók_Ica 2016.12.12. 23:00:33

@Brandy9: ennyiről hallottam/olvastam én :))) ;))))

@Cimili: nekem is teCCett... :)))

@Bianka_M.: szó szerint

Cimili 2016.12.12. 23:00:52

@Bianka_M.: az egyik húgom a legismertebb bulvárlapnál újságíró.

,, 2016.12.12. 23:00:56

Akkor 1 hét múlva viszontlátási, jóéjt

Cimili 2016.12.12. 23:01:33

@Cimili: vagyis csak volt, már nem ott van.

Cimili 2016.12.12. 23:02:11

@agimano: erre is emléxem és én anikónak drukcsiztam akkor.

Mók_Ica 2016.12.12. 23:02:16

@Plüsscukor: képzelj el egy Gálvölgyit a vv8-ban.... szegénykém..... vajon ki ismerte volna fel??

@ezneménvagyok: nem :(

Bianka_M. 2016.12.12. 23:02:17

@agimano: ezek szerint a bejutása is az volt :). Utána azért kárpótolták a műsorvezetői állással szépen aminek mi isszuk meg a levét.

Krétagarbó 2016.12.12. 23:02:32

@Cimili: nekem is tetszett, nosztalgiázni jó. Meg nekem az első széria kedvenc, azóta is hiába várom uazt a feelinget.

Mók_Ica 2016.12.12. 23:03:05

@Cimili: wow :))) elsőkézből a bulvár-hírek :))))

agimano 2016.12.12. 23:03:34

@Bianka_M.: nem az az Anikó, hanem VV2 Nagy Ő Anikó, nem a fekete hajú, hanem a szőke, róla beszélünk

Bianka_M. 2016.12.12. 23:03:34

@Cimili: ja, úgy könnyű kérem :)))

naezjó... 2016.12.12. 23:04:42

@Bianka_M.: az az Anikó nem az az Anikó sztem.
Molnár Nagyő Anikó.

Bianka_M. 2016.12.12. 23:04:54

@agimano: ja, bocsesz akkor. Keverem. Tényleg, volt másik is, csak még a mostani hatása alatt vagyok. Mindegy, őt is futtatták utána rendesen.

tvbuzi 2016.12.12. 23:05:19

Éden Hotel mikor lesz?

MacákékIcukája 2016.12.12. 23:05:44

@Bianka_M.: de most a Vv2-es Anikorol van szo sztem

Cimili 2016.12.12. 23:06:24

@Bianka_M.: azért annyira nem, mint ancsánkat. jobban rászorult a szponzor pasikra. :)

MacákékIcukája 2016.12.12. 23:06:53

@ezneménvagyok: nem, ebbol nem lesz hogyvolt, a VV8 szerkesztoi stabja keszitette *hahotazik*

Bianka_M. 2016.12.12. 23:07:08

@naezjó?: igen, itten már helyreigazítottak. De kb. mindegy mert ő is szerepelt utána rendesen. Meg már akkor is, amikor nagyon nem kellett volna. Ő volt aki meghízott nem?

agimano 2016.12.12. 23:07:20

BB Szörpös Zsanett meg Hajdú Petivel kavart anno

Bianka_M. 2016.12.12. 23:08:07

@tvbuzi: azt is szeretem :) legyen már

Cimili 2016.12.12. 23:08:33

@Krétagarbó: jó éjt Krétácska! :)
@tvbuzi: erre én is kíváncsi lennék. sztem már idén nem indítják el. de úgyis fog róla írni Sixx a comment c-n., meg a bulvárlapok is. hv-ja tuti, h lesz, mint eddig.

tvbuzi 2016.12.12. 23:10:36

@Cimili: igazából a hv miatt várom

Bianka_M. 2016.12.12. 23:11:53

Jó éjt mindenkinek, szépen lepattanok szundikálni. Jövő héten tali itt?

Cimili 2016.12.12. 23:12:02

@tvbuzi: én is. :) láttál már belőle egyet isw? én csak az uccsót, mert Mókiék rábeszéltek, h jó lesz. és télleg az volt, sokkal jobb, mint ez a fosch vv8.

Brandy9 2016.12.12. 23:12:14

@MacákékIcukája: jahhh megint bizonyították rátermettségüket a szerkik :DDDDD Ha én ilyen munkát végeznék már rég kipicsáztak volna amúgy :D

Cimili 2016.12.12. 23:13:01

@Bianka_M.: jó éjt, tali itt. :) én is lépek, jóéjt mindenkinek!

tvbuzi 2016.12.12. 23:13:52

@Bianka_M.: jó éjt

@Cimili: az első kurva jó volt, másodikra nem is nagyon emlékszem

Mók_Ica 2016.12.12. 23:14:51

@Cimili: :)))

Jóéjt, lépek én is :)))

ezneménvagyok 2016.12.12. 23:15:04

@agimano: Ki az a szörpös Zsanett? A Domestosos?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 23:18:49

@Krétagarbó: Nem csak a feeling, hanem ezek még tényleg jól megválogatott szereplők voltak. Húú nagyon kontrasztos volt így most a színvonalzuhanás. Persze ez egy összevágott anyag volt, de még a mellékszereplők is nagyon jó karakterek voltak!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 23:22:05

@csodalámpa: VV1 Szabolcsot ma tujának nevezzük, hasonlítsuk már össze mondjuk VV8 Dáviddal, zongorázni lehet a különbséget... Legalább is sztem.

Brandy9 2016.12.12. 23:31:30

@VV Erőlegény: bizony látszott a kontraszt. De sztem nem csak a szerkesztők/rtl hibájából esett a színvonal, hanem ez a korosztály manapság ennyire képes. 14 év alatt ennyit változtak a fiatalok, a társadalom, a trendek, a szabadosság, az értelmi szint, a neveltetés, a tanulási hajlandóság stb. Ma már mindenki hű de szarik bele mindenbe, mindenki nagyon öntudatos stb., sorolhatnám még, de kár a szóért. Amúgy tisztelet a kivételnek persze ebből a korosztályból. Szóval a magamutogatás is erősen változott, pedig a vv1esek sem voltak észlények, de bennük volt még valami emberi, nem voltak annyira megrészegülve önnön fontosságuktól. Kíváncsian várom a kövi összefoglalókat :)

ezneménvagyok 2016.12.12. 23:36:25

@tvbuzi: Kösz. Hasonló kérdésekkel ezután mindig hozzád fordulok :-DDD

Cimili 2016.12.13. 00:02:18

@VV Erőlegény: azért azt se felejtsük el, h a nézők szavazhatták be 3 közül az aktuális beköltözőt.

Cimili 2016.12.13. 00:04:32

@VV Erőlegény:sztem sem volt akkora tuja szabolcs, mint dév.

Cimili 2016.12.13. 00:06:00

@Brandy9: ekg, minden szavaddal egyet értek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.13. 00:39:52

@naezjó?: Kedvenc!

@Mók_Ica: A legjobb nő volt bent, még ma is jó nő.

@tvbuzi: Főleg Györgyusz és Ági.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.13. 00:53:23

@Mók_Ica: @Cimili: Ez a Zsanett sokkal jobb pasit érdemelt volna.

@Plüsscukor: Görénység volt tőle.

@Bianka_M.: Anettka vicces volt

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.13. 00:56:06

@naezjó?: Extrának azért adhatnának Best of Györgyusz válogatást ...

2016.12.13. 05:50:09

hajra gyorgyusz!!!!

Cérnahuszár 2016.12.13. 07:59:30

Na megkuksiztam skacok, jobb dógom nem volt :)))

@Bianka_M.: én nem láttam mert akkoriban a bb-t néztem.
De azért össze lehet rakni, attól függ hány karakter van még ott.
Amin nézek ki a fejemből, ezek emberi lények voltak. Nem nagyképű kiahénnem alakok, akik szájkaratében akarják legyőzni a másikat. Nem ripacsok, utáljuk egymást és te egy semmi ember vagy, hanem törődtek egymással. Vagy csak a pozitív része volt összevágva?
Az is nagyon szemet szúrt, hogy művészeket hívtak be, akiknek volt egyéb mondanivalójuk, és ezt a szereplők le is reagálták, nem csak néztek mint borjú az újkapura, hogy éneztnemértem...
Mire lehet számítani, fokozatosan fog romlani az emberi színvonal?

Krétagarbó 2016.12.13. 08:38:18

@Cérnahuszár: ez még nem volt annyira "celeb" világ.

Krétagarbó 2016.12.13. 08:40:14

@Biriksz_Krokiksz!: én is bírtam, bár a pasija nem lennék:)
(Mondjuk ez a veszély nem fenyeget:)))

Majka kinézetre büntet. Hogy kikupálódott.

Krétagarbó 2016.12.13. 08:42:06

@VV Erőlegény: bizony. Imádtam ezt a vv-t. Volt benne munka a szerkik részéről is, mindig foglalkoztatták a szereplőket, hiába na, Árpa ezt anno jól csinálta.

Cérnahuszár 2016.12.13. 08:50:52

@Krétagarbó: ezen gondolkodom, a háttérről fogalmam sincs, kik voltak épp a kreatív vezetők, vagy aki rábólintott a végső megoldásra :))
Úgy látszik más a fontos (pornó vonal és nem kell sok duma elég az oltogatás) és ezért silányosodott el, nincs benne az a plusz tartalom.
Már a berendezésen is látszik, annyira minimalista.

Kezdem érteni mit jelent a játékosoktól az a szófordulat hogy "te nem magad adod"
Azt jelenti nem vagy érdekes. És tényleg nem érdekesek, de még az sem aki mondja a másikra, nem tudnak bohóckodni.

Cérnahuszár 2016.12.13. 09:04:12

@Krétagarbó: lehet h árpa attila azt is nézte hogy a szereplők elő is tudják adni a szerepjátékokat, nem csak azt hogy legyenek gátlástalanok?
szóval kell egy kis színészi véna, nem elég hogy természetben különbözőek legyenek?
ez lehet a kulcs?
süti beállítások módosítása