Hogy volt?

Való Világ 8x106 - Vivien túlélte a Titanic-ot és megnyerte az Oscar-t

2016. december 11. 09:20 - Scott Pilgrim

Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az utolsó hogyvoltomban most ebből a szériából.

vlcsnap-2016-12-11-07h03m19s824.png

Az elején Dávid Barátom utolsó óráit és feszült kanalazgatásait kapjuk, míg meg nem érkezik a feladat, hogy Viviennek rögtönzött mesét kell mondania Dávid Barátomnak, amire álomra hajthatja a fejét. Dávid Barátom kényszeredetten mosolyog, ezt Vivien úgy dekódolja, hogy örömtelien vigyorog, és meg is zavarja, hogyha ennyire szeretné hallani a meséjét, akkor miért is párbajoznak. Valószínűleg ebben van a világbéke kulcsa is, mondj mesét, ne háborúzz. Vivien amúgy azt ígéri Dávid Barátomnak, hogy egy új stílust nyit meg előtte a meséjével, bármit is jelentsen az, természetesen egy ufóról szól. Én drukkolok egyébként neki, hogy a döntő után Pataky Attis csak az ország második leghíresebb ufóhívője legyen, remélem több sikerrel jár, mint VV Plasztik az előző szériából. A mese egy nyomi ufóról szól, aki az emberek közt élt és lúzer volt. Nem fogadták be sehova, ezért elkezdett úgy viselkedni, mint az emberek. Nem voltak neki barátai, és nem mert papucsot hordani, csak zárt cipőt, mert hatalmas lábai voltak, bezzeg a mellei nem nőttek – ezen a ponton szerintem már mindenkinek nyilvánvaló, hogy Vivien sztorija saját magáról szól, és hogy Vivien egy ufó, ami eddig is nagyon valószínű volt és sok mindent megmagyaráz. És itt jön a fordulópont a történetben, merthogy megjelent a villa meztelenkedő E.T.-jének az életében az internet mesés világa, ahol volt ám chat és énekelni is tanult YouTube videók segítségével. Így lettek neki új barátai, de folyton kihasználták őt. De aztán újabb fordulat jön, mert ufó rájött, hogy ő ufóhercegnő és Hollywoodban kötött ki és ez élete legszebb időszaka, ez egy elég erős metafora akar lenni a VV8-ra, viszont biztos vagyok benne, hogy Zsolti otthon zokogott a meghatottságtól, amikor ezt hallgatta. Még Dávid is megszeppent kicsit, elmondja, hogy így, hogy megismerte kicsit jobban, már sajnálja, hogy így alakult a kettőjük kapcsolata.

vlcsnap-2016-12-11-07h00m03s937.png

Ő egyébként nagyon izgult a párbaj előtt, nem tudott aludni, úgyhogy ki is ment a cigis kanapéra bemutatni a jellegzetes, ikonikus tevékenységét űzni, kis tálkával az egyik kezében kanalazgatni és enni. Egyébként ha nem esik ki, ő lenne talán az első ember, aki beette magát a VV döntőjébe, ezzel olyan hatalmasságok mellé kerülve a műsor arcképcsarnokába, mint Csaba(?) az Attilás szezonban, aki bekanapénfetrengte magát a döntőbe. De ez most nem jött össze, ami engem őszintén meglep, mert hát az utóbbi néhány hétben többször is csalódtam a nézőkben, de ahogy Katrina, úgy ezek szerint ő is elfogyott mostanra a nézőkbe, és a mostani széria messze legszórakoztatóbb karakterét nem ejtették ki a vége előtt, bár nem sokon múlt százalékok alapján. De én összességében újra hiszek az emberekben. Egyébként a párbaj előtt túl sok dolog nem történt, de mivel ki kellett tölteni az adásidőt, ezért megkapjuk, hogy Vivien ideges, mert nem tudja, milyen ruhában menjen párbajozni, ezért elkezd kötekedni Kutidzsível, aki izgul, mert vendég jön hozzá. Az apja megy be hozzá, könnyen, minden jól van, jó, hogy bejött a játékba Kutidzsí, ő már ezzel is nyert, de azé' hozza el már azt a 36 millát.

Aztán látjuk azt is, hogy mi történt a párbaj után, Anikó a felkonfban arról beszél, hogy Vivien élő szirénává változott, és egyáltalán nem túloz. Visszamegy, folyamatosan sikít, időnként random ordít egyet különböző szituációkban, és elmeséli azt is a többieknek, hogyan reagált a győzelmére, bemutatva azt is, hogyan kapta fel Anikót, csakhogy ebben a feldolgozásban Krisztián játssza Anikót, akit Vivien lazán felkap és megforgat ordítva. Ezen Krisztián, Soma, meg én is nagyon meglepődtem, Krisztián úgy ránézésre is megvan legalább 80 kiló, Vivien meg így ránézésre se. Győzelem után bulika lesz, Vivien tósztot mond, emeli poharát a szeretetre, az ufókra, a hercegnőkre, Diana hercegnőre, Erzségbet királynőre, Vilmos hercegre, meg Harry hercegre. Vivien azt mondja, olyan érzés volt ez, mintha megnyert volna egy asztroatomfizikus versenyt, és én nem vagyok benne, hogy az az asztroatomfizikust elfogná bárki Scrabble-ben. Elkezdi még erre tromfolni, hogy úgy érzi magát, mintha megnyerte volna az Oscart, sőt, úgy, mintha túlélte volna a Titanic-ot, kérdés, hogy tisztában van-e, hogy a Titanic alapvetően nem egy túlélő verseny volt, hanem egy tragédia, szóval túlélni a Titanic-ot elég nagy traumával járhatott... asszem többet gondolkodtam azon, amit Vivien mondott, mint ő maga, néha megfeledkezem magamról, és értelmet próbálok keresni a szavai mögött, sajnálom.

Szóval indul a párdé, Somsom, exBajszi a békülés jeleként meg is fogdossa Krisztián fenekét, ezzel nyugdíjazva azt a gondolatot, hogy öcskös kint szít lesz baszva. Krisztián táncol, vonaglik, és vetkőzik a tükörnek, ahogy szokott, a lányok twerkelnek és tornamutatványokat mutatnak be, és mindenki tök jól érzi magát. Persze a szerkesztők gecik, úgyhogy a buli csúcspontján bedobják, hogy valaki holnap kiesik. Ezzel pedig meg is hal a buli. Innen kapcsolunk az élőre, ahol kiderül, hogy elég nagy százalékkal Kárszeg a legantipatikusabb a szavazók közt, Vivien és Gina nagyjából ugyanannyi százalékot kapott, Somsom meg a legkevesebbet, és szerintem meg is fogja nyerni, de se baj, mert Vivien elnyert valami fontosabban 36 milliónál: a szívemet! Papi egyébként jól viseli, indokolatlanul spártázik, Anikó elköszönésébe pedig valaki folyamatosan beleüvölt, hogy „Győztes vagy!”. Mindezt azután, hogy Krisztián már elhagyta a stúdiót. A lényeg, hogy holnap döntő, a tippem: Kutidzsí harmadik, Szívem Ufóhívő És Szüzességáldozatot Bemutató Leendő Bolygókutató Hercegnője második, ExBajszi Somsom pedig viszi a lóvét. Én ezzel pedig meg is köszönöm idén a figyelmet a magam nevében, sziasztok!

 

Címkék: vv8
1101 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alsophila grahami 2016.12.11. 22:49:53

@Mók_Ica: na már ideje is volt, mert pont beszéltük páran, hogy régóta nincs műsoron, ideje lenne ledarálni megint kettesével... :) hihi, és egyikünk se véntrotty (nemtom ki írta, de kap egy taslit érte;) sőt, vannak köztünk olyanok is, akik még élni se éltek akkoriban ;PP

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.11. 22:51:01

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív:
Azé valaki majd alkalomadtán árulja már el a buta majomnak, hogy ebben a VV8-ban mi a retkes..... volt a "póvered báj bigbráner" ?
BB-t amúgy nem néztem sose, csak a VV!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 22:51:04

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Szerintem ez a kis srác nagyon sokat komolyodott a műsorban. Bement önkritika nélkül félmeztelen felpumpált izomzattal, kijött összeesve és enyhén púposan, de győztesen, és és jóval bölcsebben. Amikor a végén levezette az erőviszonyokat, akkor is egészen jól látta a helyzetet, Dávidnak és Zsoltinak külön gratulált. talán csak Tivyvel nincsen még tisztában, de lehet, hogy már vele is, csak abból a "szerelemből" még nem lehet még olyan gyorsan kitáncolni...

Commodore 2016.12.11. 22:51:07

@Girhes Joe: Simán lehet, de humor nélkül , minek.

alsophila grahami 2016.12.11. 22:52:30

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: van egyfajta reprodukálhatatlan fílingje, na meg az a jó még benne, hogy halálba lehet ekézni meg boncolgatni a benne levő tonnányi hibát, istenkirályság! xDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 22:55:10

Gina ma nagyon csinos volt! Jó volt a ruhája a sminkje és a haja is! :-)

Mók_Ica 2016.12.11. 22:55:30

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: óóóó.... erre is van ám fanclub az fb-n :))) amikor a múltkor ment az m3-on, nagy volt ott is a pörgés :)))

@Majom1Parádé: jó kérdés.... én nem jöttem rá.... arra jutottuk, hogy a jogdíjak miatt kellett a nevet feltüntetni....

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 22:55:42

@Cimili: Ki más... Ha valaki, akkor én vén trottyozhatok.

Cimili 2016.12.11. 22:56:40

@VV Erőlegény: Gina szerintem mindig csinos volt, s nekem jobban is tetszett frufruval.

Mók_Ica 2016.12.11. 22:56:47

@VV Erőlegény: nem tudom pasi szemmel nézni... nekem hiányzik belőle az a kis "szikra" amitől vonzó lesz....

2016.12.11. 22:56:54

hajraaaa viviiiiiiiii
XDXDXDXDXD

kamilla123 2016.12.11. 22:57:29

@VV Erőlegény: köszönöm, bár most nem tudom,h épp melyikre gondoltál :)

alsophila grahami 2016.12.11. 22:58:35

@VV Erőlegény: érdekes, hogy van, akit ez foglalkoztat... nem bántásiból, csak... nem is tudom, én úgy vok vele, hogy ha megnyerte, hadd vigye ;) csináljon a pénzzel, amit akar eztán, sajnos ebből a bttó 36millából nemtom pontosan, mennyi marad a nyereményadó levonása után, de gyanítom, hogy a fele ugrik, és miután havi bontásban kapja, ez épp csak arra lesz elég, higy elcsessze minden olyan hülyeségre, amit eddig nem engedhetett meg magának, meg hát ott lesznek a régi haverok - meg az újak is, ugye...

Cimili 2016.12.11. 22:58:36

@Commodore: @tvbuzi: jól elvagytok. :DDDDDDDDDD

Cimili 2016.12.11. 22:59:05

@Biriksz_Krokiksz!: most kell ideérni? soma nyert. :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 22:59:18

@Mók_Ica: Ahhoz ott a pasi, hogy begyújtsa. Forza Piezo!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:00:21

@Mók_Ica: Nekem sem az álmaim nője, csak annyit mondtam, hogy ez a kék cuccos nagyon jól mutatott rajta, és a többi dolgot és szépen összerakták rajra. @VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Anikó nekem nem jött be, mert még ezen a futurisztikus szoknyán keresztül is átsejlettek a görbe virgácsai.

tvbuzi 2016.12.11. 23:00:44

Van már csoport a fácsén?

2016.12.11. 23:01:11

@Cimili: jahh, elbaszcsiztam :)))
csak readonly uzemmodban vótam ;)

alsophila grahami 2016.12.11. 23:01:27

@VV Erőlegény: jaaaajj, ne is mondd, az annyira kínos volt, pfff... és azt láttad, Evet milyen képpel ücsörgött már utána ott? mint aki kanál fahéjba nyalt a bejátszó alatt ;)))

Cimili 2016.12.11. 23:02:47

fellőtték a pizsit, jó éjt mindenkinek! :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:02:49

Evelint amúgy eléggé ridegen kezelték a többiek. Soma sem volt olyan hű de oda érte.

kamilla123 2016.12.11. 23:03:25

@VV Erőlegény: na ezzel meg én értek egyet. abszolút látszott a régebbi, kezdeti bejátszókban mennyire más volt a kis srác. Neki nagyon jót tett a műsor (eddig legalábbis). Nekem tetszett,h jóindulatú gyerek, amit Dávidnak kiszólt a végén, az jó volt. Meg az egész. Az volt az érzésem, h amikor kijött, se Tivítől, se Evitől nem volt elájulva, sőt volt egy olyan érzésem, hogy azok is többet vártak tőle lelkesedésben. Persze lehet, h majd megint bepalizzák, ki tudja. Azért most már több emberrel fog kontaktolni, nem olyan könnyű megvezetni remélhetőleg, mint bent.

Cimili 2016.12.11. 23:03:37

@tvbuzi: ne izgulj, majd szólunk! :)

alsophila grahami 2016.12.11. 23:03:40

@Majom1Parádé: hát jótól kérded ;) mert azt én is szeretném tudni, szerintem kkkkvvára semmi, csak kicsengették a jogdíjat és kész.

Mók_Ica 2016.12.11. 23:04:19

@Biriksz_Krokiksz!: második lett... szerencsére..... :))) szia *-*

alsophila grahami 2016.12.11. 23:05:21

@Mók_Ica: iiigen? azt nem is tudtam, csak indexest ismertem, de rákeresek akkor, köszi :) te is szereted..? ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:05:38

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Lehet, hogy ő is így lesz vele (Soma apjáról beszélek). Szerintem egyébként Soma nem hülyegyerek. Szóval én szerintem ő nem egy Aurélió 2... De majd meglátjuk!

Mók_Ica 2016.12.11. 23:06:27

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: hajrá :)))

@VV Erőlegény: igen, ez a ruha jól állt neki, ezt elismerem én is :)))

2016.12.11. 23:06:27

@Mók_Ica: hellókácska, nem néztem, csak a kommentekben követtem az eseményeket :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:06:51

@tvbuzi: Komolyra, Anikónak már játékosként is volt egy extra kisugárzása, külsőleg a maximumot szinte mindig ki tudja hozni magából. A kiszólásait ott is bírtam. Persze a műsorvezetéshez nem ért, meg nem egy lángelme, de vitathatatlanul egy feltűnő karakter.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.11. 23:09:00

@Mók_Ica: Kösz, ez így még hihetőnek is hangzik.
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Hát anno nemigen volt más, mint a "telehere", amit nézni lehetett.
Meg a kórház a város szélén. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:11:58

@kamilla123: EKG, nem lehet tudni, hogy mi lesz, de elképzelhető, hogy egy Miló szerú fordulatot vesz majd az élete. Persze szerintem Soma nem fog annyira eltűnni a Celebvilágból, mint mondjuk Miló, vagy Robin, de nem is fog annyira kapaszkodni ide, mint Au, meg Győzi. Én drukkolok neki, hogy így legyen és akkor meglesz a sokak által hiányolt RTL üzenete is a szériának!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:14:50

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem tudom, ha szexi női játékosról beszélünk, akkor ebben a szériában Zsófi lett volna az sztem (pedig, tudom, hogy sok minden plasztik volt rajta is, de én pl imádtam ahogy beszél ). :-)

alsophila grahami 2016.12.11. 23:16:54

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ancsi nagyságrendekkel szebb nő, még pálcikalábakkal is, ez kérem, tény. ;)

nem vicceltem.

alsophila grahami 2016.12.11. 23:18:29

@Biriksz_Krokiksz!: kroki kérem, hozza ki az ellenőrzőjét, és kűggye be a szüleit! ;)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:22:02

@VV Erőlegény: Hát ízlések, meg Zsófik, nehéz vitatkozni ilyennel. :-P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:23:02

Érdekes, ahogy ezt a műsort majdnem minden műsorvezető a saját promóciós céljainak rendelte alá. Ma pl. Anikó, Győzi és AU. nem győzött eleget hálálkodni az RTL-nek, hogy milyen szerencsések, hogy a műsort vezethették. Egyedül Bence nem hálálkodott, ebből is látszik, hogy ő végleg belépett a valódi műsorvezetők világába. Amúgy szerintem nem fog Németországban hosszútávon megragadni, úgyhogy hamarosan újra fogjuk látni az RTL más műsoraiban, persze nyilván a gázsiját meg fogja emelni, ügyes! :-)

alsophila grahami 2016.12.11. 23:24:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ő már egy ideje észrevehetően visszavett az Evet után való sóvárgásból, nem is nagyon emlegette már, és itt a légvégén is Tivyt mondta legtutibb élményként, mármint hogy megismerhették egymást, meg az ő barátsága jelentett neki a legtöbbet, stb... én azt gyanítom, hogy Pumped haverja spoilerezhetett neki Evetről, amikor belátogatott hozzá, és elvonultak a sufniba... csak szerkik nyilván nem mutatták meg, még szép, hogy nem.

2016.12.11. 23:24:19

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: az kizárt! :))))))))))) mindent tagadok! ;))))

kamilla123 2016.12.11. 23:24:45

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Ancsika gyönyörű nő, de ez a mai ruha nagy melléfogás volt. Ő is feszengett benne. Bencus elég keményeket beszólt neki amúgy ma este, sztem egyszer meg is sértődött picit

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:25:14

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Jó nála is lehetett volna jobb női játékos, mondjuk egy Völgyesi Gabi a Unique-ból, még így MILF-ként is! :-)

kamilla123 2016.12.11. 23:26:37

@VV Erőlegény: nekem is ez volt az érzésem. Mert amikor Anikó mondott neki valami ilyesmit, h majd amikor németben leszel, Zsoltival vezetem a műsort, nem tűnt Bencus boldognak. És igen, a másik három nagyon nyalt, féltik a helyeiket az újaktól. Nekem amúgy Au nem volt rossz a végére. Győzike viszont mehetne már a levesbe.

kamilla123 2016.12.11. 23:28:18

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: igen, az nekem is feltúnt. Mire fogod költeni a pénzt? Soma: a családomra.
És: "akit kiemelnék, h örülök, h megismerhettem, az Tivy" utána meg elkezdte sorolni az összes villalakót, akik közül egy volt Evet

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:29:07

@VV Erőlegény: Részemről a Kozma Orsi, ha már MILF, bár ebben van egy nagy adag személyes elfogultságom. :-)

alsophila grahami 2016.12.11. 23:29:44

@kamilla123: én úgy láttam, hogy Tivyvel megvolt a kölcsönös lelkesedés, csak szerintem a kiskölyök azt se tudta, hol van, ami nem is csoda.... viszont Evetet látványosan hanyagolta, és én ezt tudatosnak tippelem (írtam fentebb, h szerintem Gabó-haverja oszthatott némi infót neki Evetről)..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:31:39

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Nem gondolom, hogy Pumped súgott neki, hanem azt gondolom, hogy egyrészt Evelin neki kezdetben csak virtusból, később hormonvezérelten kellett, de Evelin a közeledését már a villában is természetellenesen fogadta, csak akkor ezt még néhány napig Soma nem akarta elfogadni. Miután kiesett, és letellt a két nap elrendelt gyász, valamint lehullott a ködfátyol, azért megérezte, hogy bizony ez a kapcsolat mindig is viszonzatlan volt Evelin részéről, bár Soma részéről is inkább csak farok iránytott.

kamilla123 2016.12.11. 23:32:26

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: igen, meg sztem az, h Gabó haverja megpendítette bent neki, hogy ha majd kimennek, ezerrel csajoznak, az lehet,h jobb alternatíva, mint Evet csicskájának lenni 0-24ben

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:32:48

@kamilla123: Zsolti és Gina a két esélyes ilyen VV féle műsorvezetésre, ráadásul érdekli is őket a dolog. Au amúgy tényleg jó és a többszöri kiszólása Lóri felé számomra beszédes, bármennyire is fáj sokaknak, de Lóri egy trash fazon, bármibe beöltözik például. Ne feledjük, lesz még Budapest Shore is!

alsophila grahami 2016.12.11. 23:33:06

@VV Erőlegény: szerintem meg igen... pont ezt akartam írni még az előbb, hogy félek, Au sorsára jut - vagyis Soma pénze jut Au pénzének sorsára... de ne legyen úgy, drukkolok érte én is, ha már megnyerte, akkor használja jól.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:33:59

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Megnéztem googleban, nem vesznénk össze rajta. Viheted Orsit! :-)

kamilla123 2016.12.11. 23:34:31

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: miért, mi lett Au pénzével?

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: neke, is feltűnt, h egyfolytában Lórit szólongatta. De mi az Bp shore?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:36:58

@VV Erőlegény: Bennem a 16 évesen megismert Orsi képe erősebb mint a mostani. :-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:38:06

@kamilla123: Jersey Shore, magyar verzió, RTL Spike-ra jön hamarosan.

alsophila grahami 2016.12.11. 23:40:02

@Biriksz_Krokiksz!: de kérem, a mulasztás tényét nem lehet tagadni, kroki-nebuló NEM VOLT jelen a mai tanítási napon, és a kistársai hiányolták, szal.. na jó, ezúttal megússza egy lájti figyelmeztetéssel, aztán holnap tízre itt legyen ám! ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:40:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Bennem meg a Bár főcím zenéje! :-) De az arc és a test is jó hozzá! (persze csak így nickneven) :-)

2016.12.11. 23:43:03

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: szobafogságban voltam ;)
(mennem is kell vissza)

alsophila grahami 2016.12.11. 23:44:34

@kamilla123: igen, észrevettem én is aznoltásokat, amik jogosak is voltak, de a ruha... nekem nagyon tetszett, jó, a ropi lábai erősen kiséjlettek alóla, de erről ügyesen elvonta a figyelmet a tőle szokatlan és merész dekoltázs ;))) szerintem csini volt, és a haja is jó volt most...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 23:46:32

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Ok akkor én sem savazom, hátha egyszer belehízik még a műsorvezetésbe! :-)

alsophila grahami 2016.12.11. 23:50:00

@kamilla123: na pontosan, ezzel szerintem mindent elmondott Sománszki, lehet, Evet is ezért volt olyan visszafogott, később meg már egyenesen fancsali ;P

de tudjátok, ki lepett meg igazából? Tivy - egyrészt, hogy mennyire visszafogott volt, másrészt, meg mintha vette volna a kritikákat mégiscsak, és meg is fogadta volna őket... tökre ilyenbérzésem volt őt látva, hallva... (remélem, nem csak behaluztam;))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:51:15

Ja, pár napja láttam Dinát élőben. Még én is meglepődtem, hogy mennyire jó csaj, pedig mint közismert, én csíptem a stílusát is.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 23:52:38

Na jóéjt! Remélem Evelin ma lepattant.

alsophila grahami 2016.12.11. 23:56:10

@VV Erőlegény: lehet.... de mitől hullott volna le a ködfátyol bent, ilyen ingerszegény környezetben, a külső infóktól elzárva..? nekem hiányzik ehhez valamiféle katalizátor, és ennek gondolom Gabót, pontosabban valami kis infomorzsát Gabótól, mert hogy rákérdezett Evettre, azt szinte tutira merem venni.. :)

alsophila grahami 2016.12.12. 00:05:09

@kamilla123: persze, ez is benne van, majd hülye lenne ;) de igazából, ha rákérdezett az országos cimbijénél Evetre, abban sok, a játék kimenetelére befolyással bíró infó nincs, másrészt, a többiek is kaptak kicsike muníciót, Vivi anyja is pl. csepegtetett vmi olyasmit, amiból levehető volt, hogy valszeg nem a lánya a nyerésre esélyes, stb... a harmadik, meg hogy mégis, milyen szankcióval sújthatták volna pl. Somát a finálé hetében, kizárták volna? ezért?

szal ezzel csak azt akartam mondani, hogy miért ne kérdezhetett volna rá, és ha rákérdezett, miért is ne kaphatott volna Evetről némi információt..? főleg ebben a laza szabálykezeléséről elhíresült szériában ;)

alsophila grahami 2016.12.12. 00:08:08

@Biriksz_Krokiksz!: óóóóó, mit rosszalkodtál..? ;)

MacákékIcukája 2016.12.12. 00:10:08

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: most hogy igy olvasgatom a filozgatasaitokat sztem Gabo tuti mondott neki valamit. Egyebkent vmi kommentet olvastam facebookon h Evetet egy plazaban lattak kezenfogva maszkalni egy random csavesszal, szoval az is elkepzelheto h volt vmi bulvarhir errol - vagy az illeto valoban latta. Valszeg Gabo vmilyen szinten tartja a kapcsolatot a retekklubosokkal meg a kiesett jatekosokkal es ha belegondolsz, eleg gyorsan terjednek a hirek ilyen "szuk" korokben, mint vmi munkahelyen. Tuti kibeszelik egymast meg hasonlok.

alsophila grahami 2016.12.12. 00:10:17

@VV Erőlegény: ahhahaaa, ez gonosz volt, de jóóóó! xDDDDD

alsophila grahami 2016.12.12. 00:18:12

@MacákékIcukája: jaja, kicsi ez az ország, és a celebek is mind ismerik egymást így, vagy úgy, vmilyen szinten... és most, higy írtad, nekem is beugrott, hogy vmelyik belevalóban is erőltette dj Őzi, hogy valljon színt a pasijáról, van-e, nincs-e, szingli-e egyáltalán, vagy mi van? Evet meg makogott és terelt.

alsophila grahami 2016.12.12. 00:21:06

de basszus, azt elhiszitek, hogy kapcsolgatok random módon a mai rögzített műsorok közt, és nem dj Őzi nyavalyog itt nekem Béjja asszonnyal az oldalán a Hajdú Pí műsorában, hogy má' nem szereti vagy micsoda..? xDDDD ilyen van? ;)

alsophila grahami 2016.12.12. 00:24:14

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: de mondjuk, most szakadok rajta, úgy tűnik, ha önmagát alakítja, akkor tud vicces lenni.. xDDDD

dero80 2016.12.12. 00:36:11

@MacákékIcukája: Lehet ez is. De kérdezem a férfi komtársakat, szex közben valóban olyan monológot várnak, mint amit Evet lenyomott Somának forró g*ügyben? Evet kiesett, volt ideje Somának átgondolni...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.12. 04:26:01

@dero80: :)) Evetté elég mű volt és épp ezért nem váogatta meg a szavait, de ha forró a hangulat én imádom a mocskos beszédet. viszont ez azért játék. szóval, úgy jó, ha a kedves annál jóval több, fimomabb teremtés, mintsem ilyen szavakat használjon a mindennapokban. Csak az ágyban meg néha átmegy nőstényördögbe. ettől jó ez.
Na Evettke egy sót is így kért el az asztalnál. úgy viszont men olyan jó az egész. a lényege veszik el. persze ez csak az én véleményem.

2016.12.12. 05:55:44

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: feszbuk csopiba jonnek en is, majd jelentkezem, ill majd kuldj lsz privit a csopinevrol, kofike!
Ja, es taga lesz a pluszegy fom!!! XD

VICCELEK-BOLONDOZOK-HAZUDOK!!!!
XD

2016.12.12. 06:00:46

@alsophila grahami: nem voltam hajlando lefekudni aludni, rosszgyerek voltam, itt porogtem. :)))))))

Sanda.Ipse 2016.12.12. 06:55:09

Bejött a papírforma. Végül is Soma a játék során sokkal szimpatikusabb volt, mint a saját pöcsfej bemutatkozó kisfilmje. Úgy tűnik, stabil családi háttere van, vigyázni fognak arra, hogy ne szórja szét a pénzét. Ha jól értettem, a végén valami olyasmit mondott, hogy egy részét "személyiségfejlesztésre" (gondolom, tanulásra) akarja fordítani. Ráfér. Én jobban óvnám a tyvyféle haveroktól, mint Evelyntől. Tudjuk, hogy a villaszerelmek sokáig nem tartanak, miért ne legyen néhány jó napjuk együtt?
Gina sokkal rosszabbul, csalódottabban fogadta, hogy nem ő viszi a fődíjat, mint Vivien. Pedig igazán sokat nem adott a műsorhoz. Vivin és sokszor nagyon jól szórakoztam. Ha elhagyja az erőltetett hisztis rohamokat és a visszataszító pasikra nyomulást, marad egy igazán mulatságos furi lány, akinek nem lesz kellemetlen a társaságában lenni. Remélem, hogy ezt a szerepet csak kitalálta magának és nem lesz nehéz megválnia tőle.
Összességében ez a túltolások VV-je volt. Belebukott három jó játékos is, Zsolt, Dávid és Vivi.
Jó arányérzékkel bármelyikük lehetett volna Soma helyében.
Gratula a kisgyereknek, akinek ideje felnőni!

diómió 2016.12.12. 07:15:10

@Sanda.Ipse: Most is,mint mindig egyetértek veled. Szép összefoglalója volt a VV8-nak. Szívemből beszéltél, köszi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.12. 07:15:54

@Sanda.Ipse: Szavaztál tegnap? :-) Jó az összefoglalásod, én is így látom, és annyit még, hogy szerintem Krisztián is nyerhetett volna, de túltolta egy kicsit a macsót és a szexet. Valóban Soma azzal nyert, hogy neki volt a legjobb az arányérzéke (aktívan nyitott, nyomult minden csajra, és menet közben visszavett, de valahogy mindig csepegtetett valami VV képernyőkompatibilis dolgot) , és ő volt az első olyan VV győztes, aki szexelt is a villában. Ösztönösen taktikázott (amivel persze nem ritkán nagyon vakon volt), azt kell, hogy mondjam összességében ügyes volt. A VV8 széria legnagyobb baja az volt, hogy csak 5-6 igazán jó VV játékost sikerült castingolni, a többi még töltelékszereplőnek is gyengécske volt... Tetszett azonban, hogy az utolsó állva maradtak, szerették egymást. Szerintem a vége egy jó kis közösséget fog alkotni egy ideig kinn is.

Sanda.Ipse 2016.12.12. 07:25:55

Nem szavaztam és most hajnalban néztem csak meg zanzásíva felvételről az est eseményeit. Igazán nem tudtam Soma és Vivien között dönteni, Gina pedig nekem nem volt opció. (hacsak a formás feneke nem:)

Sanda.Ipse 2016.12.12. 07:27:17

@VV Erőlegény: Ja! Krisztiánra szavaztam, hogy menjen haza:)

2016.12.12. 09:27:04

@Sanda.Ipse: te a kedvenc kommertarsam voltal! :))))

Brandy9 2016.12.12. 23:02:46

Elromlott telin az oldal kinézete, hogy állítom vissza??? Alul megjelenik egy sáv h mobilbarát nézet de egy felugró ablakban jelenik csak meg az oldal és eddig nem ilyen volt. SOS

furcsavilágőrületvagymégsem? 2016.12.12. 23:45:23

Üdv Mindenkinek:) bocs, de egy ideje lelkesen olvastam (kukkoltam?) a blogotokat. Gratulálok Mindenkinek! Még az időnként kötözködőknek is:( Szerintem folytassátok! Tegnap kissé megzuhantam. Kíváncsi vagyok a folytatásra: mármint arra, hogy vajon mi történik majd a mostani győztes életében?
Most inkább a VV Retróról beszélnék: szerintem a mostani és legutóbbi szériákhoz képest nagyságrendiek a különbségek!: szereplőválasztás, műsorszervezés, műsorvezetés, feladatok, vendégek! Hát arról meg inkább nem beszélnék: „MECSODA ” nagy a különbség a VV8 szereplőknél az érzelmi, intellektuális és humor szempontjából!

Mutyuer 2016.12.12. 23:46:32

@MacákékIcukája: en az orson lattam egy pasival de nem kezenfogva mentek. Valszeg sokan felismerik mert faarccal elore meredve ment az aluljaroban. Egyebkent alacsonyabbnak tunt a tvben
süti beállítások módosítása