Hogy volt?

Való Világ 8x106 - Vivien túlélte a Titanic-ot és megnyerte az Oscar-t

2016. december 11. 09:20 - Scott Pilgrim

Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az utolsó hogyvoltomban most ebből a szériából.

vlcsnap-2016-12-11-07h03m19s824.png

Az elején Dávid Barátom utolsó óráit és feszült kanalazgatásait kapjuk, míg meg nem érkezik a feladat, hogy Viviennek rögtönzött mesét kell mondania Dávid Barátomnak, amire álomra hajthatja a fejét. Dávid Barátom kényszeredetten mosolyog, ezt Vivien úgy dekódolja, hogy örömtelien vigyorog, és meg is zavarja, hogyha ennyire szeretné hallani a meséjét, akkor miért is párbajoznak. Valószínűleg ebben van a világbéke kulcsa is, mondj mesét, ne háborúzz. Vivien amúgy azt ígéri Dávid Barátomnak, hogy egy új stílust nyit meg előtte a meséjével, bármit is jelentsen az, természetesen egy ufóról szól. Én drukkolok egyébként neki, hogy a döntő után Pataky Attis csak az ország második leghíresebb ufóhívője legyen, remélem több sikerrel jár, mint VV Plasztik az előző szériából. A mese egy nyomi ufóról szól, aki az emberek közt élt és lúzer volt. Nem fogadták be sehova, ezért elkezdett úgy viselkedni, mint az emberek. Nem voltak neki barátai, és nem mert papucsot hordani, csak zárt cipőt, mert hatalmas lábai voltak, bezzeg a mellei nem nőttek – ezen a ponton szerintem már mindenkinek nyilvánvaló, hogy Vivien sztorija saját magáról szól, és hogy Vivien egy ufó, ami eddig is nagyon valószínű volt és sok mindent megmagyaráz. És itt jön a fordulópont a történetben, merthogy megjelent a villa meztelenkedő E.T.-jének az életében az internet mesés világa, ahol volt ám chat és énekelni is tanult YouTube videók segítségével. Így lettek neki új barátai, de folyton kihasználták őt. De aztán újabb fordulat jön, mert ufó rájött, hogy ő ufóhercegnő és Hollywoodban kötött ki és ez élete legszebb időszaka, ez egy elég erős metafora akar lenni a VV8-ra, viszont biztos vagyok benne, hogy Zsolti otthon zokogott a meghatottságtól, amikor ezt hallgatta. Még Dávid is megszeppent kicsit, elmondja, hogy így, hogy megismerte kicsit jobban, már sajnálja, hogy így alakult a kettőjük kapcsolata.

vlcsnap-2016-12-11-07h00m03s937.png

Ő egyébként nagyon izgult a párbaj előtt, nem tudott aludni, úgyhogy ki is ment a cigis kanapéra bemutatni a jellegzetes, ikonikus tevékenységét űzni, kis tálkával az egyik kezében kanalazgatni és enni. Egyébként ha nem esik ki, ő lenne talán az első ember, aki beette magát a VV döntőjébe, ezzel olyan hatalmasságok mellé kerülve a műsor arcképcsarnokába, mint Csaba(?) az Attilás szezonban, aki bekanapénfetrengte magát a döntőbe. De ez most nem jött össze, ami engem őszintén meglep, mert hát az utóbbi néhány hétben többször is csalódtam a nézőkben, de ahogy Katrina, úgy ezek szerint ő is elfogyott mostanra a nézőkbe, és a mostani széria messze legszórakoztatóbb karakterét nem ejtették ki a vége előtt, bár nem sokon múlt százalékok alapján. De én összességében újra hiszek az emberekben. Egyébként a párbaj előtt túl sok dolog nem történt, de mivel ki kellett tölteni az adásidőt, ezért megkapjuk, hogy Vivien ideges, mert nem tudja, milyen ruhában menjen párbajozni, ezért elkezd kötekedni Kutidzsível, aki izgul, mert vendég jön hozzá. Az apja megy be hozzá, könnyen, minden jól van, jó, hogy bejött a játékba Kutidzsí, ő már ezzel is nyert, de azé' hozza el már azt a 36 millát.

Aztán látjuk azt is, hogy mi történt a párbaj után, Anikó a felkonfban arról beszél, hogy Vivien élő szirénává változott, és egyáltalán nem túloz. Visszamegy, folyamatosan sikít, időnként random ordít egyet különböző szituációkban, és elmeséli azt is a többieknek, hogyan reagált a győzelmére, bemutatva azt is, hogyan kapta fel Anikót, csakhogy ebben a feldolgozásban Krisztián játssza Anikót, akit Vivien lazán felkap és megforgat ordítva. Ezen Krisztián, Soma, meg én is nagyon meglepődtem, Krisztián úgy ránézésre is megvan legalább 80 kiló, Vivien meg így ránézésre se. Győzelem után bulika lesz, Vivien tósztot mond, emeli poharát a szeretetre, az ufókra, a hercegnőkre, Diana hercegnőre, Erzségbet királynőre, Vilmos hercegre, meg Harry hercegre. Vivien azt mondja, olyan érzés volt ez, mintha megnyert volna egy asztroatomfizikus versenyt, és én nem vagyok benne, hogy az az asztroatomfizikust elfogná bárki Scrabble-ben. Elkezdi még erre tromfolni, hogy úgy érzi magát, mintha megnyerte volna az Oscart, sőt, úgy, mintha túlélte volna a Titanic-ot, kérdés, hogy tisztában van-e, hogy a Titanic alapvetően nem egy túlélő verseny volt, hanem egy tragédia, szóval túlélni a Titanic-ot elég nagy traumával járhatott... asszem többet gondolkodtam azon, amit Vivien mondott, mint ő maga, néha megfeledkezem magamról, és értelmet próbálok keresni a szavai mögött, sajnálom.

Szóval indul a párdé, Somsom, exBajszi a békülés jeleként meg is fogdossa Krisztián fenekét, ezzel nyugdíjazva azt a gondolatot, hogy öcskös kint szít lesz baszva. Krisztián táncol, vonaglik, és vetkőzik a tükörnek, ahogy szokott, a lányok twerkelnek és tornamutatványokat mutatnak be, és mindenki tök jól érzi magát. Persze a szerkesztők gecik, úgyhogy a buli csúcspontján bedobják, hogy valaki holnap kiesik. Ezzel pedig meg is hal a buli. Innen kapcsolunk az élőre, ahol kiderül, hogy elég nagy százalékkal Kárszeg a legantipatikusabb a szavazók közt, Vivien és Gina nagyjából ugyanannyi százalékot kapott, Somsom meg a legkevesebbet, és szerintem meg is fogja nyerni, de se baj, mert Vivien elnyert valami fontosabban 36 milliónál: a szívemet! Papi egyébként jól viseli, indokolatlanul spártázik, Anikó elköszönésébe pedig valaki folyamatosan beleüvölt, hogy „Győztes vagy!”. Mindezt azután, hogy Krisztián már elhagyta a stúdiót. A lényeg, hogy holnap döntő, a tippem: Kutidzsí harmadik, Szívem Ufóhívő És Szüzességáldozatot Bemutató Leendő Bolygókutató Hercegnője második, ExBajszi Somsom pedig viszi a lóvét. Én ezzel pedig meg is köszönöm idén a figyelmet a magam nevében, sziasztok!

 

Címkék: vv8
1101 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Girhes Joe 2016.12.11. 09:29:42

Jó reggelt minden kedves elsőzőnek! ;)

megcirógatlak csalánnal 2016.12.11. 09:33:02

Kár Dávidért :( remélem bajszi nyer

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 09:37:18

ha lenne az appban olyan választási lehetőség, hogy nyerje meg a Hogy Volt Online Magazin stábja a pénzt a perköltségekre, nyomnám a szavazatot rá, mint süket a csengőt

Girhes Joe 2016.12.11. 09:41:50

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk):

Szerintem is a hv stábja vigye a nyereményt, egyenlően elosztva! Nézne egyet a maradék három majom, ha ezt közölnék velük... :) ...engem meg már úgyis kb. a széria fele óta csak az Ancsa érdekel. ;) Azt hiszem, ebben az évadban minden szereplő túltolta a szerepét, így nem maradt a végére egyetlen szimpatikus se.

Madam. 2016.12.11. 09:42:40

Megkapó volt gyna és a papája közti meghitt, erős kapcsolat... a vv történelmének (sic) "Gongra Leggyorsabban Felpattanó és a Tali Végét Váró Hozzátartozó" (GLFTVVH) címet érdemli!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 09:43:11

@Girhes Joe: én már az eleje óta ezt mondom, de úgy tűnik, a vv szerkesztők nem hallgatják meg nyígjaimat

Mók_Ica 2016.12.11. 09:59:40

Jó reggelt :))) kávét??? c(_)

@hereverő heverő: bizony.... sziget, buli, stb :))))
de komolyan, én egyik döntősnek sem adnám szívesen a nyereményt.....igen, azt is tudom, hogy az egyik meg fogja kapni....... elképesztően rossz üzenete van ennek a vv8nak...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:04:01

@Madam.: Hűű, ezt a meglátásodat osztom. Elnézést minden Gina rajongótól, de hát Apuka eléggé lerobbant kiadású, és egy ritka unalmas szivar lehet, és ezt még akkor is meg kell jegyeznem, ha tudom hogy nemrég nagy tragédia történt a családban.

Mók_Ica 2016.12.11. 10:06:19

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): küldöm c(___) - úgy érzem extra nagy adagra van szükséged :))))

,, 2016.12.11. 10:06:28

@VV Erőlegény: na pl ilyen környezetből nagy teljesítmény kitörni.

Madam. 2016.12.11. 10:06:50

@VV Erőlegény: talán csak érzelmi sivárság - amit tulképp mindegyik versenyzőnél / családjaiknál megállapítottunk...

hereverő heverő 2016.12.11. 10:07:40

@Mók_Ica: jóreggelt Móki, jó kávézást, nálam az majd később.
Igen, az idei casting mellényúlás volt. Ha a Dávid, Zsolti Vivi karakterekből válogattak volna be többet akkor érdekesebb lehetett volna, pl egy Simon és Vivi nász a jacuzziban, Dávid örökös vitája Robinnal a csajozás apró trükkjeiről...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 10:07:49

@Mók_Ica: 6.17 óta fenn szenvedek :) köszönöm :*

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:08:22

@VV Erőlegény: Sztem nem véletlen, hogy Soma családról eddig semmi hírt nem kaptunk, de azért azt kifigyelném, hogy miként fognak vélekedni a műsorról, ha éreccségizett fiacskájuk egyszer csak beállítana a 36 millával ebből a lesajnált műsorból... :-)

Mók_Ica 2016.12.11. 10:08:36

@Madam.: zavarban volt, nem az ő közege.... de a lányához mmkk be akart menni..... ezt becsülöm. ezt nem láttuk sem vivi, sem soma családja részéről.... ott semmilyen családtag nem szerepelt a lehetséges látogatók között....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:09:35

@Madam.: ...de azért hozd haza a 36 milliót! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:12:02

@Mók_Ica: Bocsi, de Vivi mutter benn volt. Meg is állapítottuk itt össznépien ffiak, hogy eléggé jól tartja magát. :-) Somához valóban csak Pumped Gabó ment ben, és nem is emlékszem, hogy lett-e volna olyan szavazási alternatíva, hogy a szülei, vagy az egyik közülük...

Mók_Ica 2016.12.11. 10:12:45

@hereverő heverő: dávid és robin... csajozási.... höhöhöhhöhö.... teeee, kilötyög a kávém :)))
egyébként az elején arra tippeltem, hogy zsóti és dávid köt szövetséget.....
alekosz és atti is úgy nyert annak idején, hogy volt egy erős unterman-juk, ez a szerep kárszegnek juthatott volna, de ő meg nem volt fineszes hozzá....
az okosgoni taktikát néztem volna szívesen.....

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): láttam... ezért az extra nagy :))) :*

Mók_Ica 2016.12.11. 10:14:18

@VV Erőlegény: vivi mutter ablakon keresztül volt..... én az erőt adó látogatásokra gondoltam :)))
(btw somához ki ment mikuláskor???)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 10:14:25

@Mók_Ica: még csak férjet keresni sincs energiám :D

Madam. 2016.12.11. 10:14:40

@Mók_Ica: @VV Erőlegény: magam sem hiszem, h a családtagok akaratán múlott volna, h bemenjenek. A nagyobb pr-érték dönt. Gyna apját vmi miatt úgy látták, menjen be. Igaz kimaxolták, mert az öccsel beszélt, papa benn, oszt jónapot

,, 2016.12.11. 10:14:50

Vivi anyukája mennyi idős, tudja valaki? Szerintem nincs 40, de ha negyvenes akkor tényleg jól tartja magát

,, 2016.12.11. 10:17:11

@Mók_Ica: plusz Aleknak ott volt Éva, Atinak meg Kingu:)

Mók_Ica 2016.12.11. 10:17:35

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): ma pihizz :)))

@Madam.: talán nem is jelentkeztek annyira.... dzsina apukája pedig "kötelességének" érezte, hogyígy is támogassa a lányát....

tvbuzi 2016.12.11. 10:17:38

Apropó. Hallott valaki valamit Robinról mióta megnyerte?

Madam. 2016.12.11. 10:18:28

@tvbuzi: igen, a sherwoodi erdőben fosztogat

kamilla123 2016.12.11. 10:18:32

@Mók_Ica: pontosan!! én is azt láttam inkább Gina apjánál, hogy szereti a lányát, és emiatt még ezt a tv-s baromságot is bevállalja, de kényelmetlen neki a kamerák között ücsörögni, várja a végét. Meg hát ugye csomó dologról nem is beszélhetnek, csak közhelyekről, és a ffiak abban nem túl jók. Nekem sokszor az a visszás, hogy egyes VV lakók családtagjai mennyire szeretnek fürdőzni a dicsfényben, többet szerepelnek, mint maguk a VV játékosok. Ebben a szériában pl Dominika, ez kissé butácska lány, aki többet ártott sajnos Dávidnak, mint használt.

Mók_Ica 2016.12.11. 10:18:35

@tvbuzi: dolgozik, a médiától távol tartja magát.... ennyit tudok

tvbuzi 2016.12.11. 10:19:05

@szörnycsi: már tuti rég felülről nyalja a 40et.

kamilla123 2016.12.11. 10:20:26

@VV Erőlegény: de igen. Soma kapott videóüzenetet az anyukájától, amikor megnyerte az iskoláshetet. Nagyon szimpatikus, kedves nő és jól beszélt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:20:31

@kamilla123: Alekosz anyukájára emlékszel még ? Meg VV Shehi anyukája sem volt semmi ebből a szempontból... :-)

Madam. 2016.12.11. 10:20:42

@tvbuzi: biztos forrásból tudom

Mók_Ica 2016.12.11. 10:20:50

@kamilla123: az utolsó bv szereplése már nem kellett volna dominikának..pont túltolta.......

D.Leery 2016.12.11. 10:21:42

A szerkik helyében lekapcsolnám az áramot a villában, esetleg egy utolsó levélben értesíteném őket, hogy a döntő érdeklődés hiányában elmarad.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:22:28

@kamilla123: Tényleg... De a Faterrel mi lehet a helyzet... :-) Azt hiszem átérzem (csak az a fránya 36 milla a zavaró tényező) ! :-)

kamilla123 2016.12.11. 10:22:38

@Mók_Ica: nagy EKG!! én is akkor akadtam ki teljesen a csajra. Nem tudott kinyögni egy mondatot sem, csak fensőbbségesen nyivákolt, és elmondta, h neki Dávid kocsit ígért. Hát akkor elgondolkodtam egy pillanatra, h inkább átteszem Vivire. gondolom voltak még páran így.

Madam. 2016.12.11. 10:23:44

@D.Leery: bár korán van, de a nap kommentje

Mók_Ica 2016.12.11. 10:23:54

@D.Leery: de goniiii :))))) egyébként támogatom :)))) a nyeremény pedig a HV írókat illeti :))))

kamilla123 2016.12.11. 10:24:27

@VV Erőlegény: hát nemtom. De én komolyan el tudom képzelni, hogy valaki annyira irtózzon a nyilvánosságtól, hogy még egy-egy mini szereplésre se legyen hajlandó vállalkozni. Az nem jelenti feltétlenül azt,h rossz a családi háttér. (persze nem is zárja ki :)

,, 2016.12.11. 10:25:35

De vajon Vivi elviszi-e Dávidékat Díznilendbe, ha megnyeri?:)

KapitányG 2016.12.11. 10:27:56

@VV Erőlegény: lerobbant kiadású és unalmas? Én megfáradt, egyszerű vidéki embernek látom.

kamilla123 2016.12.11. 10:28:14

@szörnycsi: nem hiszem,h Dávid akarná. Sztem ez az egy jó van neki abban,h nem nyerte meg. Hogy nem kell Vivivel Díznilendbe menni :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:28:34

@szörnycsi: Szerintem el. Simán kinézem belőle, szerintem itt csak Dávid igérte egy kicsit túl magát, és a kereteit....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:29:39

@KapitányG: Próbáltam kicsit sarkosan fogalmazni... Amúgy a fővárosban is vannak bőven ilyen formák.

Mók_Ica 2016.12.11. 10:35:36

@szörnycsi: biztos, hogy nem... sztem azzal sincsenek tisztában, hogy ezt havi elosztásban kapja a nyertes és adót is vonnak belőle..... én arra vagyok kíváncsi, hogy melyiküknek sikerül valóban profitálni ebből vv-s szereplésből?? ha zsóti el nem bassza az önérzeteskedésével és az állandó áldozatvállalási szindrómájából, talán neki sikerülhet.....
arra is kíváncsi vagyok, hogy kinek lesz először "botránya".....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 10:36:14

@Mók_Ica: @özv. Orlando @kamilla123: Bloomné (szül. olvasómmkk): @hereverő heverő: @szörnycsi: megmég aki nincs itt. van kedvetek ha nem is ekkora kommentszámmal folytatni akár valami privát blogbejegyzésben? nem azt mondom hogy visszavonhatatlanul elválaszthatatlanok lettünk de hatalmas karakterek vannak itt. lenne ey MMKK páholy a keménymagnak ki van benne?

Mók_Ica 2016.12.11. 10:36:49

@KapitányG: igen... ráadásul legyőzte magát és bement a lánya miatt..... díjazandó :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 10:37:57

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: még a lábam is feltettem (a kiskorú éppen arra akart felmászni, de nem engedtem neki, he-he)

Mók_Ica 2016.12.11. 10:38:25

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: egy virtuális szigetre gondolsz?? mmkk :)))) (+cimili, neménvagyok.... stb.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:38:38

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: Ne aggódj, meglátásom szerint nem sokára jön a következő farm széria, és említettek varázsszóra újra itt lesznek! :-)

Mók_Ica 2016.12.11. 10:39:11

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): csak mert kedves vagy ... höhöhöhöhö (szegény kiskorú..... érzi a törődést... :))) )

kamilla123 2016.12.11. 10:40:18

@Mók_Ica: hát ez utóbbira sztem elég egyszerű a válasz. Krisznek és Micinek. Nem kétlem, h egymásba gabalyodtak, de ilyen alapvető mentalitásbeli különbségekkel nem mennek messzire, az tuti. Max két hetet adok nekik az első botrányig, amikor Mici ránéz valakire egy bulika helyen. Szerintem Dávid kap majd munkát a retektől, legfeljebb nem a képernyőn. Ő oda nem elég pörgős. Zsolti jobban odaillene, vagy Evetke (ez utóbbit nem lájkolom, de tény, h megállná a helyét sztem, mint BV-s műsorvezető). Még azt is el tudom képzelni, h Gina vmi háttérmelót kap. Nekem úgy tűnik,h eléggé szimpatizálnak vele a szerkik már itt is.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 10:40:39

@Mók_Ica: ja, nem azért, a rossz térdemet backurálja, és azt annyira nem to.. tore.. tolerálom. a másikra egy szó nélkül felmászhat :D

,, 2016.12.11. 10:41:34

@KapitányG: nálam ez egy hatalmas pluszpont Ginának. Nem lehetett könnyű se neki, se a szüleinek. (és ezzel nem is mártírkodott egyszer sem)

kamilla123 2016.12.11. 10:42:28

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: jó öti. :)

@VV Erőlegény: én ebből a farmból egyet sem láttam. Mondjatok már róla vmit. Érdemes nézni?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:43:04

@kamilla123: Az RTL klub jelenlegi biztonsági szolgálatának vezetője helyében én már elkezdeném az álláshirdetéseket tanulmányozni. :-)

hereverő heverő 2016.12.11. 10:43:05

Barátaim, mennem kell dologra de jövök még. Addig kellemes ejtőzős vasárnap délelőttöt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:44:18

@kamilla123: Sztem igen, de minden a castingon múlik. Az meg általában 3-4 hét alatt derül ki, viszont amire kiderül addig kialakult benned a függőség. :-)

,, 2016.12.11. 10:44:28

@Mók_Ica: Zsóti mondta h Vivi saját makeup gyártású céget akar létrehozni a nyereményből, ezt így mégis hogy?:DD

Mók_Ica 2016.12.11. 10:44:36

@kamilla123: kb ezt vizionálom én is.... :)))

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): jóvan, akkor visszaszívom :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:45:21

@VV Erőlegény: + azért valljuk be mindennek az alapja a Hogyvolt blog! :-)

schanc 2016.12.11. 10:45:26

Biztos, hogy a szerkesztők meg akarták mutatni a teljes szavazás eredményét a végén? Ha Somának leesett, amit lát, fogalmazhatja a győzelmi beszédét.
Bár a döntő top2-je teljesen más műfaj, az igaz.

Mók_Ica 2016.12.11. 10:45:43

@szörnycsi: majd zsóti segít neki :)))) egy darabig... mert sztem zsótival sem lesz tartós a barátság vivi önzése és csillámpónisága miatt....

,, 2016.12.11. 10:46:14

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: én egy nagyon híres blogszétbaszó vagyok, nem nyilatkozom:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:46:24

@szörnycsi: Szavazz Vivire, hátha kiderül...? :-)

,, 2016.12.11. 10:47:30

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: de viccen kívül mi is csináltunk ilyet, ugyanis bizonyos kommentszám felett (3000) nem lehet visszaolvasni (nem lehet az összes kommentet megnyitni), úgyhogy praktikus

Mók_Ica 2016.12.11. 10:47:47

@schanc: nem hiszem.... előlünk is igyekeztek gyorsan elkapni a képet.... de a mai digitális világban ezzel nem sikerült nagyon titkolózni.... :))))) tele van az fb a képernyőképpel....

,, 2016.12.11. 10:47:54

@szörnycsi: folyt: praktis-nak tűnt

kamilla123 2016.12.11. 10:50:47

@VV Erőlegény: :DD ez így van :) igazából kicsit vártam, h vége legyen a VV-nek, mert ez durva, hogy minden este későn fekszem, minden reggel automatikusan keresem a hogyvoltot.. Kissé örültem, hogy a teljes elhülyülésemet nagyban elősegítő hipnotikus állapotom véget ér, de most meg jön ez a farm valami. Úgy érzem,h nézni fogom :D Főleg, h a Ti is itt lesztek :)

kamilla123 2016.12.11. 10:53:40

Én inkább tudjátok mit javasolok? Induljunk el a VV 9-ben!! :))

,, 2016.12.11. 10:53:44

@Mók_Ica: aztán úgy járnak mint Adi és Puma Dassler... Vivié lesz Unicorn Makeup, Zsótié a Rainbow Makeup...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 10:53:50

@Mók_Ica: most elment fifázni a kamasszal.. nyugalmam van :)))))

Mók_Ica 2016.12.11. 10:57:05

@szörnycsi: höhöhöhöö.... micsoda hasonlat és micsoda brand nevek :))) gyorsan védesd le, mielőtt meglátják :))))

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): idd a kávédat kicsim.... kihűlt....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 10:59:11

@Mók_Ica: megittam, köszönöm :* most kornyika van :)))))

Herr Glatzkopf 2016.12.11. 10:59:44

Hát az, hogy a többiek képét is felfedték, tényleg orbitálisan amatőr húzás volt.
Ginának viszont milyen killer se..e van. (Y)

Cimili 2016.12.11. 10:59:57

@tvbuzi: én má 8kor. főzök a népeknek. :)
@Mók_Ica: köszcsi a kávét! mit szólsz jányod új nevéhez? :)
@VV Erőlegény: ne csodáld, h olyan lerobbant Gina apukája!

Cimili 2016.12.11. 11:01:12

@VV Erőlegény: azért ez télleg nagyon furi, h semmit nem hallani soma családjáról.

,, 2016.12.11. 11:01:27

@Mók_Ica: áhh, zsóti úgysem olvassa a HV-t mert az ilyen alpári blog:)

Cimili 2016.12.11. 11:03:50

@Mók_Ica: úgyúgy, szinte biztosra vette, h meg lesz az az új kocsi.

,, 2016.12.11. 11:04:47

Krokodik szombat hajnal óta alszik?:O

kamilla123 2016.12.11. 11:05:13

ja, amúgy még nem mondtam,h a poszt írójának hatalmas elismerés, h ebből a fosból ilyen jót hozott ki

,, 2016.12.11. 11:06:36

@kamilla123: én azt szeretném, ha a finálé hogyvoltját taga írja:P

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 11:07:34

eközben a kamasz fifázás közben arról értekezik a haverjával, hogy milyen gáz már az, ha valaki smink nélküli képet tesz fel facebookra.. én meg elküldtem neki azokat a képeket messengeren, amiken smink nélkül vagyok, és felraktam őket facebookra. akkora troll vagyok :))))

kamilla123 2016.12.11. 11:07:52

@szörnycsi: :D én meg azt, h költözzön be a VV9-be :)

,, 2016.12.11. 11:08:36

@kamilla123: ezen most felröhögtem:)

Cimili 2016.12.11. 11:09:35

@kamilla123: ezt má Móki is javasolta tegnap este. :)

csincsilla72 2016.12.11. 11:19:02

@kamilla123: Egyetértek. A végén pedig elosztjuk a dellát.:-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 11:19:04

@hereverő heverő: @Madam.: @szörnycsi: @kamilla123: @özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): @Mók_Ica: @VV Erőlegény: jóvan ennek részleteit este éjszaka vagy reggeli komenteknél megbeszéljük. most megyek tanulni és sül a hurka kolbász extra kakukkfűvel hagymaágyon. kezd az illat felizgatni. sziasztok!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 11:21:22

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: kakukkfű for president! jó étvágyat :) (tanulni nekem se ártana, de rohaggyonmeg)

kamilla123 2016.12.11. 11:26:29

Sajnos mennem kell, drága kommentlakók, remélem, h estére visszaérek. Ha nem, akkor holnap délelőtt még csak lesz itt vki. :)

Mók_Ica 2016.12.11. 11:35:25

@Cimili: kávét szivi :)))) a drágám kinyírta a férjét... hát mi más lehetne a neve.... itt az ideje, hogy új férjet keressen... javasoltam neki dwayne-t.... :)))

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: este gyűlünk, még talán holnap este is... a retro vv összefoglalók miatt :))) jó étvágyat :)))

@szörnycsi: nekem megfelel, hogy ilyen alpári :)))) höhöhööhö

Mók_Ica 2016.12.11. 11:36:34

@szörnycsi: vagy egyedül taga legyen a vv9ben és róla kommenteljünk :))) höhöhöhö

Mók_Ica 2016.12.11. 11:37:26

@Cimili: @kamilla123: megyünk a szigetre.... :)))) ott leszünk vv9 :))))

Cimili 2016.12.11. 11:41:32

@Mók_Ica: majd jól kitalálunk neki szadis feladatokat és értékejlyük. :D
most lépek, majd eccer jövök.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 11:42:18

@Mók_Ica: csak válasszatok mán' szigetet, addig kiszedem orlando fiából a titkos széf kódját :)))))

Mók_Ica 2016.12.11. 11:42:38

@Cimili: :)))) én is lépek... sütök.... meg csomagolok.... este jövök :))))

Cimili 2016.12.11. 11:45:13

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): már írtam eccer, h a használati útmutató úgy szól a zacskón, h a szükséges mennyiségű drogot le köll forrázni. :)))))
egyébként finom, csak először furi. Hörghurutra a legtutibb, rögtön elmúlt a köhögésem. asszem Plüsscukker ajánlotta.

Krétagarbó 2016.12.11. 11:45:57

@VV Erőlegény: én is írtam valahol, hogy feltűnően távol maradtak a VV-től. Gondolod, hogy szégyellik?

Krétagarbó 2016.12.11. 11:48:26

@szörnycsi: sztem Vivianyu simán van negyven. Csak a lányához képest csinos.

Krétagarbó 2016.12.11. 11:49:53

@VV Erőlegény: jujj, alekosz tissszzzta anyja volt!

Krétagarbó 2016.12.11. 11:54:10

@szörnycsi: höhöhö:) ennyi pénzből? Sehogy.

unicorn11 2016.12.11. 12:04:50

Fogadjunk, hogyha Soma nyeri, Evett hirtelen szerelmes lesz : DDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 12:16:23

@Mók_Ica: :)))

@Cimili: jlyóvan, az én memórilyám úgymond mínuszban van néhanapjlyán :)))))

hereverő heverő 2016.12.11. 12:33:34

Na bekk.

Én nem vagyok regelve a faszbukra, akkor én kimaradok a szigetből.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 12:34:04

@Krétagarbó: Elképzelhető, különösen, amikor Evivel súgdolóztak petting közben. Az azért eléggé lezsibasztó és izzasztó lehetett úgy premierplánban. :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 12:38:43

@tvbuzi: igen valami olyasmi. es lesz traccs, öhő, bódottá, zenét linkelünk receftet cserélünk, tesóság rajság fajinság. ugyanaz megy majd mint itt csak trollok értelmetlen csörték és kötekedő faszok nélkül. (ami ha nem isvolt jellemző, de azért voltak zavaró momentumok)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 12:41:51

@hereverő heverő: álnév, kedveském, álnév :)))) :*** (csodákra képes)

Cimili 2016.12.11. 12:44:37

Scott nagyon köszi a mai posztot és az eddigieket is! :)

hereverő heverő 2016.12.11. 12:46:49

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Volt egy regisztrációm oda, de frankón elfelejtettem a jelszavamat. Az igazi nevemmel és valómmal már 2009-ben kitöröltem magam, és azóta nem is éreztem késztetést az újrázásnak. Ascii majd jól leolt miatta, de nekem baromira nem hiányzik egy újabb csatorna, amiken a barátaim elérnek, és amiken az újdonságokról értesüljek. Megcsinálom kézimunkával, mint eddig is. Meg mint a villalakók Evelint

hereverő heverő 2016.12.11. 12:50:11

@Cimili: @özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Kedvesek vagytok, őszintén. Pedig én még új vagyok ebben a közösségben mint aktív tag.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 12:50:21

@hereverő heverő: én is álnéven vagyok 13 ismerosom van ebbol egy az asszony 2kollega, ott tartjuk a kapcsolatot, szóval be tudod lőni higy csak az álnevedet meg a belőtt profilképedet lássák. csak az álnév emberi hangzású kell legyen. tehát nem lehecc pl Biszexuális Búvárszivattyú. (Ki ne maradj már mester! szólunk lecsó nagyúrnak is)

hereverő heverő 2016.12.11. 12:53:03

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: ha ott lesztek, akkor azért megoldom valahogy :) A rendes nevem Shaquil Becqurt, azt remélem engedik regisztrálni :)

hereverő heverő 2016.12.11. 13:00:17

@javier: tudod, ki lehet maradni elég egyszerűen.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 13:19:03

@hereverő heverő: én meg még újabb. és mivanakkó'? :))))))

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: én a saját nevemen vagyok, de a kliensek 90%-a le van tiltva, he-he :))

Lynette21 2016.12.11. 13:20:11

Ez az egész szavazas arra aki kiessen tegnapi majomkodas egy nagy csalas volt. Mivel nem lehetett valakire, csak valaki ellen szavazni, matematikailag igazolhato, hogy Papi volt a legerosebb, igy az o szavazoi elvesztek a harom masik jomadarra valo szavazasban... A harmasparbaj ota nem nezem, mert mar ott is erosen manipulaltak a dolgot azzal, hogy nem lehetett elore tudni, hogy pontosan mik is a szabalyok, senki nem arra szamitott, hogy Mici lesz a kihivott szoval mar ott is erosen csalas szagu volt a dolog. Azt pedig egyaltalan nem tudom megemeszteni, hogy Vivien hogy tudott visszamenni David elleneben, de mar ez is elokeszitette Papi bukasat, ugyanis ha David Krisz Soma es Gina maradt volna a negy, akkor konnyebb lett volna Somara koncentralni, mint igy... Sajnos aki Kriszt akarta tovabb juttatni a lanyokra koncentralt a szavazason, es nem Somara, mert mint en is azt gondoltam, oket konnyebb megfogni. Tevedtunk...

Cimili 2016.12.11. 13:29:31

@hereverő heverő: nem a kor számít, mint tuggggyuk. :)

Cimili 2016.12.11. 13:31:10

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: én álnévvel is meg a frankóval is fent vagyok. sőt, ismerősök egymásnak a neveim. :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 13:32:41

@Cimili: én is gondolkodtam már, hogy kellene egy álneves is, de lusta vagyok felépíteni.. :DDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 13:33:34

@Cimili: Erre csak a legnagyobbak képesek :):)@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): meg is értem. :) #kisugárzási

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 13:35:02

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: hát, meglátják a profilképem és sírva fakadnak :DDDDDDDDD

xukxuk 2016.12.11. 13:36:45

@javier: Miiiiiiiiiiiiiiiiii???????? Nahh neee! Ennyire nem lehet komoly.

xukxuk 2016.12.11. 13:38:20

@Lynette21: A mindenség egy manipulált komédia.

ficekence 2016.12.11. 13:42:40

Gina
684
50%
Soma
373
27%
Vivi
323
23%

A facebook való világ oldalán.

Hajrá Gina!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 13:43:16

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): zene
www.youtube.com/watch?v=Dp8IxnVzCLc Milánóból asszem. meg a shema records amúgyis <3 #kávézási

ui.: mindketten tudjuk hogy nem fakadnak sírva. :P

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 13:48:46

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: van egy tegnapi sztorim ezzel kapcsolatban, ha nem felejtem el, megírom.. :P ez a zene jó, komp.. koma.. kompadilis a #fejfájásival

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 14:10:47

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): jó cserébe elmondom neked hogy a központi és északnyugati országrészben való fekvés mellett a regionális
központokat közvetlenül körülvevő szuburb települések gyűrűje ad esélyt az előre-
lépésre, a foglalkoztatási és jövedelmi helyzet viszonylagos javítására, ami más öve-
zetekben csak nagyvárosoknak, az Alföld erős középvárosainak és ‒ szórványosan ‒
különleges helyzetű településeknek (pl. üdülőfalvaknak) adatik meg.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 14:18:57

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: én meg azt mondom neked, hogy az ügyfél az a természetes vagy jogi személy, továbbá jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, akinek jogát vagy jogos érdekét az ügy érinti, akit hatósági ellenőrzés alá vontak, illetve akire nézve a hatósági nyilvántartás adatot tartalmaz :))))

BAZINGA2 2016.12.11. 14:22:38

BOLONDORSZÁG...ostoba szavazói...vissza szavazták a hibbant Vivit! :((((( /// Sosem hittem volna, hogy ezt leírom : NYERJEN GINA!!! - (amúgy ez a szavazósdi nem volt tiszta!)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 14:28:07

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): az is akiről csak adat van? no ma is tanultam valamit ::):)

tvbuzi 2016.12.11. 14:37:24

A csoport neve agyhalott tesók vagy cshicshkagecik lesz?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 14:39:44

hohó, most látom, december 31-ig minden este ismétlik az idei forma1-es futamokat az m4-en. azokat kéne hogyvótolni :D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 14:40:20

@tvbuzi: vagy a Hogy Volt Online Magazin valótlanságokat terjesztői

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 14:41:13

@Laura Ingalls: a tanulást azt túlzásnak nevezném, de igen, a ket-et vagyok kénytelen a fejembe verni :DDD

hereverő heverő 2016.12.11. 14:52:37

na visszagyüttem ettem ittam

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 15:18:23

valaki szóljon Darth Lecsó Nagyúrnak majd, hogy írjon rám privátban, mutatni akarok neki valamit. köszi

fél szemmel itt, de gyerekezek

hereverő heverő 2016.12.11. 15:34:52

@PeniValdes: Akkor te nem jössz a szigetre ? Sajnálnám.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 15:35:19

bementünk kürtöskalácsozni a nagyfaluba. esetleg forraltbor mmkk. majd jövök. #családozási

hereverő heverő 2016.12.11. 15:38:19

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: Jaj öregem, csak nehogy a Vörösmarty térre menjetek, az borzalmas !

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.11. 15:39:49

@hereverő heverő: majd csinálok egy álprofilt.az igazin csak valós ismik vannak.,
a részleteket privátban kérem

hereverő heverő 2016.12.11. 15:41:37

@PeniValdes: Ne tőlem, Cseszlovák Gyurmafilm az értelmi szerző. Én is csak meghívott vendég lennék

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 15:53:37

@hereverő heverő: borzalmas? pedig oda tervezünk menni még valamikor karácsony előtt

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 15:58:14

gyerekszaj
uszas megy a tv-ben, ferfiak usznak
a negy eves kijelentette, hogy "a bacsi fog gyozni" :DDDDDDDDD

hereverő heverő 2016.12.11. 16:05:22

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Igen. Pofátlanul drága, óriási a tömeg. És ez csak az én véleményem, de nem árulnak olyat amit meg ne kapnál másutt, jobb minőségben vagy fele áron. Csakis akkor menjetek, ha a feeling a cél, a karácsonyi készülődés meg a vásár maga. És vigyetek sok, nagyon sok pénzt.

ficekence 2016.12.11. 16:08:22

@Peter_Cs: Egyetértünk, mint mindig. :)

Sanda.Ipse 2016.12.11. 16:09:18

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): este is bácsi fog győzni, mert a VV-ben még néni nem győzött:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 16:10:09

@hereverő heverő: olyan regen voltam mar a codasz fovarosban, gondoltam osszekotjuk a kellemest a hasznossal. gyorben is erdekes arak vannak, ugyhogy az nem meglepo, hogy draga. van ismerosom, aki az eredeti ar duplajaert arul a gyori vasarban, mondvan akad ugyis olyan, aki megveszi. (ha mas nem, az osztrakok meg a szlovakok) vasarolni nem nagyon szoktunk, a forralt bor/tea/sultgesztenye tengelyen mozgunk. (bezzeg becsben.. hajaj)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 16:12:44

@Sanda.Ipse: a vv-rol nem nyilatkozik :))) most at kellett kapcsolni valami focimeccs ismetlesere. majd megorul erte, tatott szajjal kepes nezni a focit. igy van 10 perc nyugalmam minimum :DDD (mast nem hajlando 10 percnel tovabb egybefuggoen nezni. ja, de, a bogyo es babocat, a my little ponyt meg a dora a felfedezot. de azt a kort letudta delelott a keresztanyjaval, hala az egnek)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 16:18:41

@MacákékIcukája: gyurmakollega eppen kurtoskalacsot eszik a nagyfaluban, azt mondta, majd ha visszajott, beszelunk a reszletekrol

hereverő heverő 2016.12.11. 16:26:01

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): hát, az is #lehúzási. Mármint a kürtőskalács és a forraltbor. Félre ne érts, nem azt a nyavalyás 2-3 ezer forintot sajnálom, hanem csak nem szeretem ha hülyének néznek. Ezért mondtam, hogy ha maga a feeling a cél, akkor hajrá, az sajnos enyibe kerül.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 16:33:37

@hereverő heverő: nem ertelek felre, alapvetoen en is ilyen tipusu vagyok. nagyon szeretem a karacsonyt, szeretem az egesz feelinget, a zenet, az illatokat, a diszkivilagitast.. nehanapjan emberekkel is szeretek talalkozni :D gyorbe is ezert szoktam alapvetoen atmenni.

2016.12.11. 16:34:08

Kedves Egybegyűltek. Mivel minden kedvencem kiesett, qrvára lexarhatnám, hogy ki nyer, de csak Dzsinának tudnék mérsékelten örülni. Csillámf@szpónitól meg foSomától csak őrülni tudnék, megfele.
Pedig foSoma az esélyes, de egy akkor csicskatuja volt végig, mint ide Lacháza.
A tripVyvy meg lehangolóan hányinger.
Na reméljük a legjobbakat. Ha nem jelentkeznék, akkor Áldott Karácsonyt mindenkinek. (Még Vyvynek és Somának is :-)

hereverő heverő 2016.12.11. 16:37:15

dologra kelek, de este mmkk jövök az utolsó kommentcunamira. Még az is lehet, hogy bebootolom a laptopot eme jeles alkalomra, azon mégiscsak gyorsabban lehet gyalázkodni.
Addig sziasztok, hölgyeknek kézcsók, uraknak kézfogás, a trolloknak meg egyszerű megvetésem.

Krétagarbó 2016.12.11. 16:38:21

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: az Fb csopihoz jelentkezhetek? Kréta Gabóként fent vagyok, majd keressetek:))

Cimili 2016.12.11. 17:02:23

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): a Bazilika előtti vásárba menjetek, az a legszebb!!!!!!!!! a másik itt a közelemben, az óbudai. tavaly az teccett a legjobban és fél, harmadáron adják a cuccokat, mint a Vörösmarty téren.

Cimili 2016.12.11. 17:03:54

@Spitzbauer: Neked is boldog karit! :) este azért még várunk ám! :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 17:07:13

@Cimili: jo otlet. off: ugy szeretnek egyszer obudan lakni :DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 17:08:29

@Cimili: a koszi lemaradt. fel kezzel nem tudok gepelni :)

ezneménvagyok 2016.12.11. 17:10:04

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Cső! Micsináltál a másik kezeddel?
(néven röhögök nagyon :-D )

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 17:10:49

Ancsa azt talalta mondani a facen, hogy nagyon meresz lesz a mai ruhaja. kivancsi leszek

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 17:12:01

@ezneménvagyok: csovaz! :)))))))) a kiskoruakat probalom leszedni a labaimrol.. :DDD

Perah 2016.12.11. 17:14:06

@Lynette21: Egyetértek. Azt hiszem, hogy most valami miatt nagyon nyomják Pumped Gabót az RTL-nél, ő meg beszervezte valahogy nagy barátját Somát is, akit most meg akarnak tenni nyertesnek. A tegnapi kiszavazásról csak annyit, hogy szerintem tudniuk kellett volna a szerkesztőknek is (ez egyszerű pszichológia), hogy az agy szereti ignorálini a ne/m szócskát, és úgy veszi, mintha ott sem lenne. Csak végig kell gondolni, hogy az emberek többsége írt már le úgy mondatot, hogy kifelejtette belőle a "nem"-et. Azt gondolom, hogy sokan most sem olvasták el figyelmesen, és pont hogy Kriszt akarták volna bent tartani a fináléban. Ha úgy lett volna tegnap a kérdés, hogy "kit szeretne ma hazaküldeni a 4 lakóból?", akkor az biztosan tükrözte volna a nézők szavazatait,ez így most nem volt korrekt.
Krisz viszont jól viselte, hogy kiesett, erre mondják, hogy veszíteni tudni kell. Korrekt ember, remélem, hogy talál egy jó munkát, akár a médiában is, mert meglepően értelmesen és összeszedetten beszélt, ráadásul még külsőre is karakteres és jóképű srác.

Ami a végső szavazást illeti Somára nem akarok szavazni, mert biztos vagyok benne Pumped haverja interjúi alapján, hogy Soma bent csak megjátssza magát és valójában nem ilyen kedves és szerény srác. Ráadásul mindig ezzel támadta Atit, és mint tudjuk, mindenki magából indul ki. A másik meg, hogy minden párbajt megúszott, mert egy kis sunyi alak.

Gina és Vivi között nem tudom... hát, egyik sem a szívem csücske sajnos. Egyelőre nem szavaztam egyikre sem, talán visszanézem azt a részt (mert nem láttam), amikor arról beszélnek, hogy ki mire költené. Vagy nem szavazok senkire sem, és mellesleg bánom, hogy az eddigi részekre egyáltalán pazaroltam minimális időt is. Bár az utóbbi hetekben már nem néztem meg, csak néhány részt utólag visszanézve. Ezekkel a szerkesztőkkel és gárdával nincs értelme VV9-et csinálni, mert az eddig szériákhoz képest ez egy nagy kalap sz** volt :(.

ezneménvagyok 2016.12.11. 17:14:39

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Ja, már megijedtem, hogy újabb havária történt :-)
(Habár kiskorúak a lábon - határeset :-D )

Szerintem merészen megpróbálnak olyasmit ráadni, ami jól áll neki. Aztán megnézik, ugyan mit szólunk hozzá :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 17:19:10

@ezneménvagyok: egyébként, akadt volna egy kérőm, és annak vertem be egyet, de a kiskorúak jó alibit jelentenek :)))))))))

@Cimili: annak ellenére, hogy alapvetően nem szeretnék bp-n élni, óbuda és környéke tetszik.. ki érti :)

ezneménvagyok 2016.12.11. 17:21:59

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Jajjj, így sose szabadulunk meg tőled, ha folyton laposra vered a kérőidet... :-((((( :-D

Cimili 2016.12.11. 17:22:10

@Perah: ekg. fentebb, meg tegnap is írtam, h szerintem is PG miatt, somával akarja megnyeretni az rtl.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 17:23:53

@ezneménvagyok: nem tehetek róla, ha engem akar feleségéül, akkor az előzőtől meg kell szabadulnia.. :DDDDDDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.11. 17:25:23

@hereverő heverő: a bécsi rosszabb

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 17:30:09

@Cimili: a hideg ráz mmkk ettől a pasitól (jó értelemben)

ezneménvagyok 2016.12.11. 17:31:14

@Cimili: Majd az lesz vicces, ha az rtl megint húz egy dávidost, és Somát is kiejti harmadDIKKként, csakhogy meglepődjünk. Amúgy is van egy teóriám, hogy pénteken miért nem Vivi esett ki :-D

MacákékIcukája 2016.12.11. 17:41:44

@Spitzbauer: ne nagyon tunj el, lesz facebook csoportunk! :)
En is csak felig vagyok eltunve mert szetvet a zideg ettol a telibefosott Vv8-tol. Ha meg eltunsz, akkor boldog karit!

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): varni fogom, koszi :)))

@Cimili: lattam h tegnap este kerestel :* szandekosan nem neztem ofit mert most mar csak nyomdafesteket nem turo modon tudok nyilatkozni errol a VV-rol (mait sem fogom nezni term.)

ezneménvagyok 2016.12.11. 17:41:48

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Nakérlek, az úgy volt, hogy már javában zajlott a párbaj (Dávid állt nyerésre), amikor a Parancsnoki Hídon az egyik aranyruhás statiszta félénken feltette a kérdést, hogy "Belegondolt már valaki, mit fog Vivi művelni ha kiesik?". És ekkor egy nagyon súlyos, mély csenddel terhelt három másodperc következett, talán még lélegzetet sem vett senki. De aztán elszabadult a pokol, mindenki kiabálni kezdett, hogy "vörös riadó, pajzsokat fel" meg ilyenek, egyedül a Kapitány őrizte meg a hidegvérét, aki így szólt: "Hívjátok a rendszergazdát!". A többi már történelem :-DDD

MacákékIcukája 2016.12.11. 17:44:02

Egyebkent a hivatalos VV facebook oldal is kb felrobban a bundat kialto es retekklubbot szido kommentektol, eszmeletlen mi megy ott Davidunk kiesese ota

Lynette21 2016.12.11. 17:47:43

@Perah: Minden szevaddal egyetértek. Pont most nezegettem, hogy nem szavazok egyikre sem. Nyilvan nem az en szavazatomon mulna, mint ahogy eddig sem, de meg ennyivel sem akarok hozzajarulni ehhez a kutyakomediahoz. Ez egy borzasztoan rossz szeria volt sajnos, katasztofalisan szar vegeredmennyel.

Lynette21 2016.12.11. 17:48:37

@MacákékIcukája: David kieseset en sem tudom feldolgozni... :(

Lynette21 2016.12.11. 17:50:30

@Cimili: Nyilvan nem tudhatod, es csak koltoi a kerdesem, de mieeeert?!

MacákékIcukája 2016.12.11. 17:51:08

@Lynette21: ahhh sztem senki sem... eddig mindig lehurrogtam azokat akik azt allitottak h bunda, viszont most mar en is arra hajlok, hogy a vege fele az volt... amugy ekg a hsz-edre es @Perah: -nak is ekg

Cimili 2016.12.11. 17:56:49

@ezneménvagyok: na az télleg jó húzás lenne. :)
@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): gondoltam, mert kimi ügyileg is egy húron...:)7
@MacákékIcukája: van egy linked? este azért jöhettél volna közénk, azé kerestelek. ma gyere! :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 17:58:42

@Cimili: :))))) egy csomószor meghallgattam egymás után. olyan jó :)

MacákékIcukája 2016.12.11. 18:00:19

@Cimili: milyen link? Nem jovok, nem kockaztatom meg sem azt h sixx papa elver a strandpapucsaval, sem azt h kib@szom a laptopom az ablakon :D majd holnap visszaolvasok, este pedig leszek a Best of VV miatt :)

Cimili 2016.12.11. 18:01:44

@MacákékIcukája: fészes link. ne vedd má ennyire komolyan!:)

Cimili 2016.12.11. 18:02:46

@hereverő heverő: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDszakadok

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 18:04:13

@hereverő heverő: a teám.. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (nagy adag lávcsi beléd)

hereverő heverő 2016.12.11. 18:07:18

@Cimili: Pumped Gabó egy lufi. Miért kellene a haverjának adni 36 millert? Az ok, hogy javasolja a haverját ha megkérdezik, meg direkt casting, stb. De hogy csak PG szép piros alsógatyája kedvéért még nyertesnek is megtegyék, nem látom az okot.
Mondjuk PG hypeolására sem látok más okot, mint hogy az újságíró meg szerkesztő kislibáknak nedves tőle a bugyijuk és csillogó csíkot húznak utána mint a csigák. És ez megmagyarázza az idei magas színvonalat is.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.11. 18:10:53

@hereverő heverő: baszki az egy sötétség fejedelme, de ez kell a népnek.

iphilosopher 2016.12.11. 18:12:04

Azért az érdekes, hogy a három döntősből kettő nem is volt párbajon, az egyik pedig csak a végén egyszer. És ha megnézzük, kik maradtak, hát, nehéz bármelyiket is a végső győztesnek elképzelni, és neki adni a 36 misit.

A bundában nem hiszek, lehet gyártani rengeteg összeesküvés elméletet (Dáviddal, Somával, Zsoltival, Vivivel nyereti meg az RTL a játékot), aztán az egyik bejön, és lehet mondani, hogy na mondtam... Szerintem egyszerűen Dávid sem volt az a nagy játékos, aki mindenkinek bejött. Túltolta a végén, szerintem túlnőtt az önbizalma, és ezt megbüntették. Gondolom inkább protestszavazatok voltak az egész VV8 alatt, így simán lehet, hogy mivel most ő volt nagyon aktív, ez nem tetszett az egyszeri szavazónak.

Lynette21 2016.12.11. 18:12:31

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Igen. En vagyok idiota Abel es fluimucilt akarok!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 18:13:39

@Lynette21: :)))))))) elnézést, nem tudtam kihagyni

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 18:14:45

@hereverő heverő: első és utolsó megszólalásom a témában: ha PG lenne az utolsó férfi a földön, akkor inkább átpártolnék a saját nememhez

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.11. 18:17:09

@Lynette21: de tényleg, egy sötétség hercegnőpt küldenek vissza. egy olyan nőszemély top3. ha Gina ellen esett volna ki...ok,de egy gebe csillámpóni ellen

hereverő heverő 2016.12.11. 18:17:12

@PeniValdes: sajnos ide jutottunk. Az idióták lehúznak a szintjükre

ezneménvagyok 2016.12.11. 18:18:23

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Mire Orlando Bloom: "Szóval van esélyem...!!!" :-D

hereverő heverő 2016.12.11. 18:20:54

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): ez nem fenyeget, mert PG nem férfi. Gyíkember. Azaz emberszerű lény, kicsi gyíkkal.

ezneménvagyok 2016.12.11. 18:22:20

@Cimili: Ezt mindig elfelejtem. Egyszerűen nem tudom elhinni... :-DDD

Lynette21 2016.12.11. 18:22:47

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Semmi baj, amikor irtam, en is erre gondoltam. De mukodik a reklam, mert amigy sosem tanultuk volna meg ennek a szarnak a nevet...

Cimili 2016.12.11. 18:23:32

@ezneménvagyok: pedig apjalánya. :) csak amit otthon látott. :D

ezneménvagyok 2016.12.11. 18:24:26

@PeniValdes: Gebe?! Aki félkézzel emelgeti Kriszt? Nem csoda, hogy a stáb fél tőle... :-D

ezneménvagyok 2016.12.11. 18:26:21

@Cimili: Na jó... egy-két komolytalan kérőt... de csak a facsemeték alá, hogy jobban nőjenek... :-)

Lynette21 2016.12.11. 18:26:24

@PeniValdes: :( :( :( :( :( siros szmajlit nem tudok...

Lynette21 2016.12.11. 18:32:03

@hereverő heverő: koooosziiiii! :'( ma is tanultam valamit!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 18:43:21

@ezneménvagyok: sskk

@hereverő heverő: :)))))))))) szerintem is.. de látod, a jányoknál működik

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 18:43:53

különben meg, Orlando a cserépkályhában dalolászik vígan..

Cimili 2016.12.11. 18:49:08

az intimissiről má mindig tvbuzi fog eszembe jutni? :)))))))))

MacákékIcukája 2016.12.11. 19:02:50

@Cimili: nezd meg tkp barmelyik vv posztot az utobbi ket napbol, az osszes top komment a szerkesztoseget es a top3-as jatekosokat szidja (meg az alattuk kovetkezo parszaz db is). Szinte sehol nem latsz hajra vivit vagy hajra somat. Legujabb trend a nezok kozott, hogy akkor bassza meg a retekklub a ket favoritjat, szavazzunk Ginara

Apadfaxa 2016.12.11. 19:46:42

HAJRÉ GINA HAJRÁ GINA !!!!

Apadfaxa 2016.12.11. 19:48:02

@PeniValdes: Túltolta Penike !Amúgy egy tuja csíravolt a csávó, de értelmilegegyetértettemvele

Apadfaxa 2016.12.11. 19:50:11

@MacákékIcukája: Soma egy buzikurva elmebeteg kishülyegyek fasz se szavazzonrá !
Ez a lóarcú hülye,fejlődésben megrekedt debil rondatyúk semnyerhet.
HAJRÁVIVI ( a segge is jó:)

Cimili 2016.12.11. 19:55:05

@Apadfaxa: nálad melyik a lóarcú a 2 csaj közül?

Nimi 2016.12.11. 20:00:26

Sziasztok! Indul a buli.

Bianka_M. 2016.12.11. 20:00:30

Sziasztok :) mindenki készített elő kaját meg ninden? :)

Plüsscukor 2016.12.11. 20:01:01

Sziasztok, mindenki a helyén?
Essünk túl az utolsó adáson.

Bianka_M. 2016.12.11. 20:01:08

Milyen szépek a maradékok :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:01:58

nem találok streamet már megint

Cimili 2016.12.11. 20:01:59

au a felszopó emberke. :)

Plüsscukor 2016.12.11. 20:01:59

Nahálistennek, nem hagytak minket egyedül Ancsával.

Bianka_M. 2016.12.11. 20:02:21

Anikó mellét mi lűtte? Hol van tvbuzi? Ezt látnia kell.

Nimi 2016.12.11. 20:03:16

Hu valaki nagyon vezet

Nimi 2016.12.11. 20:03:53

Gangnam style xddd

,, 2016.12.11. 20:04:50

Ha a póni nyer, nagyon morcos leszek

Bianka_M. 2016.12.11. 20:04:58

Gina olyan mint egy egyiptomi hercegnő

Cimili 2016.12.11. 20:05:15

Móki drága hozd má a konténereket!!!!!!!!!!!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:05:25

kép nincs, hang van. asszem ez nekem bőven elég :DDDDDDDDDDD

Bianka_M. 2016.12.11. 20:05:43

@Cimili: ó, pont ezt hagyja ki???

plüssnyuszi 2016.12.11. 20:06:17

Sziasztok olvtársak!
Némiképpen eltűntem, aminek két oka van: az egyik, hogy baromi sok melóm volt, a másik pedig, hogy elképesztően unalmas lett a vv. Titeket azért néha megnéztelek :-)

Valójában nem tudom, hogy kinek is szurkoljak, egyáltalán van-e értelme drukkolni bárkinek is ebben a teljesen agyhalott csapatból. Ha mégis, akkor én Vivinek szurkolnék, egyetlen ok miatt: legalább néha szórakoztató volt a maga végtelen libaságában.

Betli Szofi 2016.12.11. 20:06:37

Hello, becsatlakozom, bár keveset kommenteltem, hűségesen néztem az adást, a HV-t és a kommenteket is :D :P :)
Viszont most nem szavaztam még.. Fogalmam sincs, kire szavazzak. :/

Cimili 2016.12.11. 20:06:50

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): tegnap v@Bianka_M.: alaki írta, h 4x5x katt a reklámokra és lesz hang.

Lora Sawyer 2016.12.11. 20:07:40

nem hallottam tisztán.. azt mondta valamelyik agyhalott Krisztián búcsúzásakor, hogy felezünk, vagy hogy szeretünk? :DD

,, 2016.12.11. 20:07:44

Nem bírom nézni a pónit tovább egy percig sem. Kikapcs.

Cimili 2016.12.11. 20:08:08

@Bianka_M.: esküvőt készít elő. :))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:09:23

@szörnycsi: én csak hallgatom.. konténert szeretnék

Bianka_M. 2016.12.11. 20:10:02

@Cimili: igeeen? Sajátot, remélem :)))

Cimili 2016.12.11. 20:10:21

a két csajszi mosolyog, soma meg olyan búvalbaszott képet vág. nem örül, h mehet evettkéjéhez?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:11:36

ezeknek tényleg az volt az álmuk, hogy VV döntőben legyenek? te jó isten

,, 2016.12.11. 20:11:42

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): képtelen vagyok felfogni, hogy ezt a rémséget ennyire szeretik az emberek

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:12:21

@Bianka_M.: @Cimili: ja, apukám meg anyukám keresik a következő áld.. férjemet :)))))))

Mók_Ica 2016.12.11. 20:13:00

szasztok drágáim :) megjöttem :)))))

Bianka_M. 2016.12.11. 20:13:32

Vivinek mitől ilyen karikás mindig a szeme?

Mók_Ica 2016.12.11. 20:14:13

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): de szép lettél kicsim :)))) a döntőre sminkeltél?? :)))))

Bianka_M. 2016.12.11. 20:14:58

@Mók_Ica: hát hello!!! Gratulálok!!! Ide is ide teszem:

Mók_Ica 2016.12.11. 20:15:23

@Cimili: igyekeztem :)))) futottam, loholtam :)))) és ideértem :))))

vivike, meNNYé haza....

Bianka_M. 2016.12.11. 20:16:24

@Mók_Ica: á, nyerni fog :)). Lehet, hogy most akarnak lányt nyertesnek.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:17:17

@Nimi: szia :))))

@Bianka_M.: igen, örömanya leszek :))) leszel koszorús lányka?? Cimili is az lesz :)))

Plüsscukor 2016.12.11. 20:17:30

@Mók_Ica: Fú, épp időben, már kitört itt mindenkin a konténer-frász :)

Bianka_M. 2016.12.11. 20:17:31

Á, dév már lakatos ellen is alig nyert.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 20:17:39

Nézem ezeket a visszaemlékezéseket és szinte fáj az ostobaság.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:17:58

@Bianka_M.: akkor má nyerjen dzsina..... de inkább a bicikli vagy a hv csapat :))))

Cimili 2016.12.11. 20:18:30

soma konténergyanús nekem.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:18:50

@Plüsscukor: hoztan :)))) übergigahiperb*szottnagyokat :)))))

Plüsscukor 2016.12.11. 20:18:52

Nem Soma, nem bizonyítottál be semmit... Illetve, azt biztosan nem, hogy nem vagy egy éretlen kis hülyegyerek

Bianka_M. 2016.12.11. 20:19:26

@Mók_Ica: azt hittem, hogy te esküvőd lesz :).

Soma semmi esetre ne nyerjen. Olyan tenyérbemászó szerencsétlen.

Cimili 2016.12.11. 20:19:29

@Mók_Ica: jó ötlet, Bi lehetne télleg a másik :)

Mók_Ica 2016.12.11. 20:19:36

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: csúcs ez hármas, ugye??? höhöhöhöö (ja, nem....)

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:20:07

Estét! Megvan már a nyertes?

Plüsscukor 2016.12.11. 20:20:29

Na kire szavazzunk a három fogalmatlan közül?
Nálam Soma túl málészájú, Vivi egy rettenet ostoba tök, szóval marad Gina.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:20:31

@mentolos lecsó: válaszoltam, szia :)))

@Mók_Ica: naná :))))))) (férjet keresni csak sminkben lehet)

Nimi 2016.12.11. 20:20:51

@Bianka_M.: aki kinthagyta lakatost

rifle02 2016.12.11. 20:20:58

@javier: micsoda elemzés soha jobbat :))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.11. 20:21:19

Azért Evelin azzal a piros pulcsival cigivel a szájában elég...nyóckeresen nézett ki

2016.12.11. 20:21:47

eddig nem vettem igénybe magáncélra a Halálcsillagot (szigorú a kilométer elszámolása), de most nagyon szívesen kiadnám a tűzparancsot a Vijjára...

Bianka_M. 2016.12.11. 20:21:49

@Nimi: szemüvegeeeet!!!! :))) eskü dávidnak láttam.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:22:17

@Bianka_M.: nekem úgy volt esküvőm, hogy észre se vettem, eCCer csak lett egy férjem :)))) aztán lányom is lett, aki megy férjhez :)))) persze érdekből..... mert kell nekünk egy karibi sziget + hajó.... és oda fogunk mindannyian költözni.... hidd el, jobb lesz mint bármelyik vv :))))

jááááááááájjjjjjj..... dzsina se nyerjen..... ezek az emlékezések arra jók, hogy egyikre se szavazzak.... :((((((((((((((

Cimili 2016.12.11. 20:22:28

most megy gina lejárató összesítője, csaxolok.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:22:51

hazataláltál, Dzsina.. ja..

Mók_Ica 2016.12.11. 20:23:17

@mentolos lecsó: kérlek.... léCCi... :)))) pls!!!!!

@ezneménvagyok: ugyan már drágám, ma döntő van!!! :))))

Plüsscukor 2016.12.11. 20:24:02

@ezneménvagyok: Igen megvan. Mi vagyunk a nyertesek, hogy véget ér ez az évad :))

Mók_Ica 2016.12.11. 20:24:26

@Cimili: hogy meghatódott magától... pffff

úristen.... mi van ancsán???? óóóóóóóóóóó

Bianka_M. 2016.12.11. 20:24:28

@Mók_Ica: világos :))) ezt a jövőképet tartom szem előtt ezek után. Képeslapot küldjél ám :)))

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:24:31

@Mók_Ica: Na jó... mindig leveszel a lábamról...

Nimi 2016.12.11. 20:24:40

David Soma nevet kantalta a lelaton

Bianka_M. 2016.12.11. 20:25:38

@Cimili: akkor ő kuka. Csak somci ne nyerjen.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 20:26:21

Na, a háromból tolják ki csillámpónit, nullázzák a szavazatokat, aztán drámai fordulattal fordítson Gina.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:26:23

@Bianka_M.: jöttök ti is :)))) kertipartizunk :))))

@ezneménvagyok: :*

Plüsscukor 2016.12.11. 20:26:28

@Mók_Ica: De hogy mi mmkk ugyanazt gondoljuk :)

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:27:18

@Mók_Ica: Sssss, meghallják oszt jönnek kölcsönkérni...! :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:27:26

@ezneménvagyok: de apaaaaaaa, azt akarod, hogy az egyébként gyönyörű hajkoronám delejezzen meg valami gazdag olajmágnást? :))))))))

Cimili 2016.12.11. 20:27:33

@Bianka_M.: ja,, akkor marad vivi. hajrá vivi! :)

Plüsscukor 2016.12.11. 20:27:33

@Mók_Ica: Deréktól fölfelé csinos. Ezt én már sikernek könyvelem el az ő esetében.

ficekence 2016.12.11. 20:27:54

@Betli Szofi: Aki neked szimpatikus, de ha rám hallgatsz akkor szavazz Ginára! :))
Hajrá Gina!

kamilla123 2016.12.11. 20:28:18

én is azt néztem, h Dávid Somát kiabált. Azt hittem, h Ginénak fog drukkolni. Azt mondta, hogy alapelvekben hasonlítanak. Bár lehet,h nekik számít, h valaki nem szívott bent olyan sokáig, mint ők.

plüssnyuszi 2016.12.11. 20:28:19

Asszem Bencusra szavaznék, ha valaki egy kalasnyikovval állna a hátam mögött és kényszerítene :-) Visont Anikót önként és dalolva csapkodnmán a szívlapáttal.

@Mók_Ica: Szia Móki :-) @Plüsscukor: Helló, tesó! :-)

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:28:57

@Plüsscukor: Nem úgy értette... :-D
Vagy csak én nem? :-D

Bianka_M. 2016.12.11. 20:29:00

@Cimili: akkor kizárásos alapon hajrá viviiii. Mi van??? Megbuggyantunk :)))

Cimili 2016.12.11. 20:29:41

@Plüsscukor: sztem is csini most ancsa, de azért inkább bencust mutassák többet.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 20:29:53

@hereverő heverő: köszi! de délalföldi gyerek vagyok, itt csapattuk.
na kedveseim majdnem ráérek. szvsz jövök 23 és 00 óra közt. valaki ha priviben tolna egy zanzát mi van/vót míg elvoltam meKKöszönöm. és holnap délelött/délben megcsinálom a csoportot meg a fejlécét. és kell vki admin társnak. lecsó? MMKK-ka? Hereverő? addigis erős ölelés és lapogatás mindenkibe!

Mók_Ica 2016.12.11. 20:31:17

@Plüsscukor: te is jöszöl a szigetre kertipartizni velünk :)))

@Bianka_M.: dejó :))) végre képek a szigetünkről :)))))

@plüssnyuszi: szia :)))

@ezneménvagyok: én miránk értettem :*

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:31:23

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: én simán. holnap délelőtt én is rá fogok érni, szóval zaklass bátran :)

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:32:14

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Olajmágnás nem köll, az nem megújuló energiaforrás, eeeefogy oszt majd tarthatunk el benneteket is... :-D

Mók_Ica 2016.12.11. 20:32:18

@kamilla123: dzsinával és vivel zsigeri ellentétben álltak.... csak somát mondhatja kizárásos alapon.... sztem

Bianka_M. 2016.12.11. 20:32:31

@Mók_Ica: meg a jachtról. Na. :))))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.11. 20:32:38

32 perc telt el és már most szórnak ki valakit.

Cimili 2016.12.11. 20:33:02

már lezárják a szavazást? ja, mert egyet kiküldenek most. akkor az gina lesz.

Bianka_M. 2016.12.11. 20:33:03

Essen ki.... talán gina

rifle02 2016.12.11. 20:33:11

Gina meg egyszer hozzaer a hajahoz kiveszem a jelet rola

Mók_Ica 2016.12.11. 20:33:25

@ezneménvagyok: én dwayne-t ajánlottam neki.... :)))

Bianka_M. 2016.12.11. 20:34:14

Milyen ellentételesen gondolkodnak a csajok. Vivcsi pozitív. Az jobb.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:34:16

Bence azt mondta Somának, hogy Csaba?

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:34:30

@Mók_Ica: Azt tudom. Plüsivel kapcsolatban vannak kétségeim :-)

Bianka_M. 2016.12.11. 20:34:43

@Mók_Ica: van ám még, ahonnan ez jött :))))

Plüsscukor 2016.12.11. 20:35:54

Bencus előbb mondta ki Gina nevét, mint ahogy felfedték a fantomképet.
Egyébként meg, basszus, basszus, basszus.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:35:58

no, dzsina go home...... de most legalább nem fordították fel a másik két képet :)))

vivi a villakirálynő tényleg.... pfffff.... megyek kicsit hányni.....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:36:10

dzsina ruhája olyan, mint az én szalagavatós ruhám volt

Bianka_M. 2016.12.11. 20:36:16

Az vicces volt, hogy bencus még azelőtt mondta, hogy felfedték volna a képeket. :)

Vivi akkor nyer.

csincsilla72 2016.12.11. 20:36:31

@Mók_Ica: Kérem a konténert, Móki. Megyek én is hányni.:-(

Lora Sawyer 2016.12.11. 20:36:33

hát.. női nyertes ide vagy oda.. akkor már inkább somsom.

Bianka_M. 2016.12.11. 20:36:54

@Mók_Ica: van elég konténered :))))

plüssnyuszi 2016.12.11. 20:37:04

@javier: nyilván csak azért ütném Anikót, mert jobb csaj nálam (irónikus szmájli), de speciel nem a szépsége (wtf???), hanem a személyisége és a tehetségtelensége irritál. Bencusról meg sok minden jut eszembe, csak nem a helyespasiság

kamilla123 2016.12.11. 20:37:14

másodiknak lenni szarabb, mint harmadiknak, úgyh előre örülök, ha Vivi második lesz és nem harmadik

csodalámpa 2016.12.11. 20:37:21

na maradt a póni meg a gnóm.... :S nekem már nincs kire szavaznom

Mók_Ica 2016.12.11. 20:37:33

@ezneménvagyok: ő mindannyiónkra, mint kommentlakókra gondolt :)))

dzsinán anikó tegnapi cipője van... skubizzátok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!! höhöhöhöhöö

@Bianka_M.: jóóóóó.... küldjél csak :))))

Plüsscukor 2016.12.11. 20:37:59

@Cimili: nagyon diplomatikus vagy :)))

Bianka_M. 2016.12.11. 20:38:34

Anikó aszondta, hogy mielőtt mész németbe? Ne már. Egy műsorban. Jahajajj. Ne vezessen több műsort már lécci.

naezjó... 2016.12.11. 20:38:38

basszus, a szerkesztőknél még a villalakók is jobban teljesítettek az iskolahéten...
régen 3an ültek egymás mellett kint a stúdióban, most meg ha páratlan hét van, esetleg van búcsúfilm. Komolyan fejeknek kellene hullania, azért nem 2 forint ez a szar, de se hangosítás, se szerkesztés, se szabályzat, se következetesség, se rendes műsor.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 20:39:06

De legyen trash, én Vivinek adnám.

Bianka_M. 2016.12.11. 20:39:07

@Cimili: én senkire, de azt intenzíven teszem :)))

Mók_Ica 2016.12.11. 20:39:10

@ezneménvagyok: nem tudom, de ha belesne vki a vízbe, akkor ő kimenti... ő lesz az új baywatch sztár :))))

@csincsilla72: gyere.... én is épp ott vagyok....@Bianka_M.: gyere te is... :))))

Bianka_M. 2016.12.11. 20:40:22

@Mók_Ica: én már sománál használtam, köszi :)))

Mók_Ica 2016.12.11. 20:41:03

@javier: ha vivi nyerne, akkor DE...

@Cimili: a biciklire...

Betli Szofi 2016.12.11. 20:41:23

@ficekence: Szavaztam rá, erre puff, kiesett... Most átnyomtam Somára, mert akkor már inkább ő, mint Vivi. :/ Ilyenkor a végén régen mindig szurkoltam valakinek a három vagy a kettő közül, most meg...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:42:21

@ezneménvagyok: neki már mindegy, ha a kályhában van.. danolhat orlando mellett :))))))

@Bianka_M.: áh.. :)

Bianka_M. 2016.12.11. 20:42:30

@javier: ez túl durván hangzik. Juj :/

,, 2016.12.11. 20:42:58

Sajnálom, de nem hiszem el hogy ezt rémséges elmebeteg pónit több tízezer,százezer ember szeretheti. Anyukája esetleg, azt megértem. Bunda.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:43:10

egyébként soma azt mondta, hogy ő nem nyerni akar elsősorban, hanem szerepet szeretne az ÉNB-ben..... nos, ezt vv nélkül is elérhette volna....

vivi úgy üvölt, mintha szülne....

Bianka_M. 2016.12.11. 20:43:17

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): akkor is, ne legyél már ilyen kis negatív :)))

Bianka_M. 2016.12.11. 20:43:56

Miért mennek ki a stúdióba? Eddig is így volt?

csodalámpa 2016.12.11. 20:44:06

eddig nem úgy volt, hogy akkor ment ki a második, ha már kiderült, ki az első?

Cimili 2016.12.11. 20:44:11

mé hívják ki vivit? utána visszaküldik majd?

Mók_Ica 2016.12.11. 20:44:27

@szörnycsi: én sem .....

egyébként vivinek nem áll jól ez a szín....

Brandy9 2016.12.11. 20:44:49

Prinsz és a prinszes bázzz. Nagyon elkúrta ezt az rtl, nem kicsit... Ezzel az erővel tivi is itt lehetne a döntőben, ugyanolyan rezardáltak mind3an.

Plüsscukor 2016.12.11. 20:44:52

A kisfilmet elnézve Vivi lesz a győztes.

,, 2016.12.11. 20:45:00

Ha Vivi nyer, nem vagyok kíváncsi a VV9-re:(

Bianka_M. 2016.12.11. 20:45:12

@Mók_Ica: fog kapni, nyugi. Ő lesz a lassított felvétel.

,, 2016.12.11. 20:45:19

@Mók_Ica: totál ki vagyok akadva:(

Perah 2016.12.11. 20:45:20

Nahát, Gina milyen normális volt a kiesésnél. Most kire szavazzak?! Szörnyű, hogy nincs kedvencem :/.

Annak viszont örülök, hogy vége, mert mostantól visszatérhetek az esti könyvolvasáshoz :).

Melyikük szereti jobban az állatokat? Arra szavazok :D.

naezjó... 2016.12.11. 20:45:25

@Cimili: a hangosítók kérték búcsúajándék gyanánt :)

eatpray 2016.12.11. 20:45:37

SZAVAZZATOK VIVIRE, VÉGRE NŐ NYEJEN!

Cimili 2016.12.11. 20:45:56

@javier: eskü, h csak viccelsz!

Bianka_M. 2016.12.11. 20:46:05

@szörnycsi: miért, ha soma nyer akkor nézed? Nem mindegy? :)))

Bianka_M. 2016.12.11. 20:46:56

@Perah: telefonálj be gyorsan :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.11. 20:47:10

Én úgy emlékszem, hogy kimegy mindenki (3 emberke), aztán egy idő után visszamegy a 2 döntős és ott bent várják meg, ki nyert. Aztán előbb a 2.megy ki újra - végleg- és a végén a Winner is elbúcsúzik a Villától. De ki tudja a "póvered bigbráner" mit változtat.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:47:19

@Bianka_M.: @csodalámpa: @Cimili: mindig kimegy az utolsó kettő, mintha párbaj lenne.... aztán visszamennek és bent vannak amikor megmondják ki lett a nyertes..... akkor a második vhogy kisunnyog, az első pedig körbejárja a villát (au ekkor köszönt el a wc-től, alekosz pedig kifejtette, hogy ő simán bent maradna forever)..... és tüzijátékkal kísérve vonul ki ismét a stúdióba :))))

Brandy9 2016.12.11. 20:47:23

Kár h nem teszi szét a lábát élő adásban... Legalább ette figyelhetne.. Konténer van?

Plüsscukor 2016.12.11. 20:48:09

@Mók_Ica: Hogy miket észre nem veszel :))

Cimili 2016.12.11. 20:48:38

@Mók_Ica: tuttam, csak nem sejytettem. :)

Bianka_M. 2016.12.11. 20:48:54

@javier: amikor rázod a seggedet.

Brandy9 2016.12.11. 20:49:03

@Perah: én is a könyvekhez fogok visszatérni végre ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 20:49:05

osszeomlott a gepem, most inditja mahat ujra :DDDDDDDD

csodalámpa 2016.12.11. 20:49:09

@Brandy9: pont ez jutott eszembe, hogy Vivi egy az egyben Tivi csak nőben. Hiába szeretnék női győztest, nincs az az isten, amiért rászavazzak.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:49:47

@Bianka_M.: meg a spontán reakció..... mintha olvasná :)))

@szörnycsi: foscsi ez a döntő :)))

@javier: atti is ezt írta ki..... szóval ha vivi nyer, akkor az a bunda höhöhöhöhöhö

naezjó... 2016.12.11. 20:49:56

minden statiszta csukott szájjal pacsizik, közben megy a háttérben a "húúúúúúú" :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 20:49:59

Vivi vagy Soma? Fehér vagy Sárga?

Bianka_M. 2016.12.11. 20:50:23

@javier: mi volt ott? Langyitali???

,, 2016.12.11. 20:50:38

@eatpray: jó ötlet, csak egyikük sem nő!

Bianka_M. 2016.12.11. 20:51:35

@szörnycsi: hátdemár egyik gyökerebb mint a másik :)))

xukxuk 2016.12.11. 20:52:04

Akárhogyan is nézzük a szőke csaj csinálta a műsort , és mivel egy rendes teátrumban is a legjobb szinész kapja a legnagyobb gázsit.............. Mivel nők szavaznak így sajna.................

,, 2016.12.11. 20:52:04

@Mók_Ica: ezt az egész VV-t gyűlölöm, IRL is csupa nagyon rossz dolog történt velem, mióta elkezdődött:( komolyan már sírni tudnék az egésztől

Bianka_M. 2016.12.11. 20:52:33

@naezjó?: ezt csak összeszorított szájjal lehet kibírni.

alsophila grahami 2016.12.11. 20:52:41

uh, hát, jöttem becsületből, meg szolidaritiból, de akárhogy próbálom, képtelen vagyok rávenni magam, hogy érdekeljen ez a szarfos... az az elenyésző számú normális, vagy normálisközeli ember már mind a nézőteret erősíti, kicsikét örülök, hogy a földbuta lány is kívül van, mert ő simán érdemtelen a fődíjra, hisz' egy hóval kevesebbet kellett odabent senyvednie, de akik még versenyben vannak... hát, mit mondjak?

két szarcsi közül kell kicsípni a kevésbé foscsit.... ez SOMA nálam.
nem bírom a fejét egyáltalán, egy okádék sunyi kis fostalicska, de talán nála még van remény az emberré válásra, a másiknál viszont... full esélytelen. /bocs a kemény szavakért, a zertéel a hibás mmk.

Mók_Ica 2016.12.11. 20:53:12

evetke epekedő tekintettel bámul somára.... a szemeiben ott villog a 36 milla.... :)))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.11. 20:53:13

Jajj tényleg Soma 3 hónap óta ma lát először fákat meg kék eget

Bianka_M. 2016.12.11. 20:53:51

@naezjó?: az örömködést előtte felvették, amikor megkapták a zsét.

Cimili 2016.12.11. 20:54:54

óbazzzz ancsa de hülye, bencus viszont jól beszólt neki. :DDDDDDDDDD

Bianka_M. 2016.12.11. 20:55:25

@Mók_Ica: akkor lesz ám csak seggbe meg szájba. Majd meglátod :)))

Mók_Ica 2016.12.11. 20:55:31

@szörnycsi: óóó.... szegénykém....

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: minden szavadra ekg.... így érzek én...

unicorn11 2016.12.11. 20:55:53

Essypoll szavazast tud linkelni valaki?

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:55:55

@Mók_Ica: Na, az lesz egy életiskolája a kölöknek...

Bianka_M. 2016.12.11. 20:56:02

@Cimili: mit mondott? Má megint nem figyeltem.

naezjó... 2016.12.11. 20:56:07

@Bianka_M.: :DDDDDDDD Ilyen munkakörben nagyon sokat kellene adni, hogy így huhogjak.

Plüsscukor 2016.12.11. 20:56:10

Én arra szavaznék, hogy NE Vivien nyerjen. Ő egy mérhetetlenül ostoba, tapló, önző dög.
Jobb híján így maradt a kis hülyegyerek.

naezjó... 2016.12.11. 20:56:52

@FájAzÉletÉsAVilágIs: @Cimili: én nagyon nem szerettem Lilut, de megkövetem.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 20:56:52

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Fát tuti nem látott a villa és a stúdió között, este kilenckor meg az eget sem láthatja kéknek. Kösz, hogy írtál.

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:57:07

@Bianka_M.: Ja. Somának a sógoroktól :-DDD

Mók_Ica 2016.12.11. 20:57:15

@ezneménvagyok: milyen jó, hogy mi igazán szerizzük egymást és nem érdekkapcsolatunk van :))))

Cimili 2016.12.11. 20:57:44

@naezjó?: mennyit ekéztük itt, de nagyságrendekkel jobb vót!

Bianka_M. 2016.12.11. 20:58:10

@naezjó?: nekik kevesebbtől is korpásodik a fejük :))

Plüsscukor 2016.12.11. 20:58:11

@unicorn11: fentebb Eatpray kolléga linkelte, keress rá a nevére

kamilla123 2016.12.11. 20:58:27

Evetke szemében ott villognak a dollárjelek. Szegény Somi.. Remélem anyuci eldugja majd a lóvét

tvbuzi 2016.12.11. 20:58:27

Történt valami izgi amíg nem voltam?

Brandy9 2016.12.11. 20:58:29

Hát rohadt uncsi ez a döntő... Nem gondoltam volna h egy ilyen fostalicska végjáték miatt követtem a vv-t. Teljesen elvették tőle a kedbemet..
Titeket lázba hoz még ez az egész ? Szavazatok egyáltalán?

naezjó... 2016.12.11. 20:58:35

László asszony vajon kire szavazna?

ezneménvagyok 2016.12.11. 20:59:26

@Mók_Ica: Ugye? Dehátezekamaifiatalok... :-D

Bianka_M. 2016.12.11. 20:59:31

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): @Mók_Ica: nem baj csajok, mi azt már szerencsére nem látjuk, hacsak evetnél nem maradt ott a kamera. Ugye nem????

Cimili 2016.12.11. 21:00:11

@Bianka_M.: megint emlegette, h megnyerte ő is annak idején az iskolahetet. Bencus szavaira már nem emlékszem, de a lényege az volt, h nem túl nagy érdem a vvben nyerni egy iskolahéten.

Bianka_M. 2016.12.11. 21:00:17

@ezneménvagyok: azt viszont mutathatnák, hadd szórakoztasson már minket soma is egy kicsit :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.12.11. 21:00:58

@tvbuzi: Maximum Anikó izgalmas, akit azért szívattak eddig a ruhákkal, hogy ma nagyon szép legyen. Csak maradna csendben...

naezjó... 2016.12.11. 21:01:11

@javier: nem huhuhu. hanem huuuuuuuu. VV9nél majd figyeld. :)

Bianka_M. 2016.12.11. 21:01:18

@tvbuzi: gina kihullott, valakik szerint ancsa csinos, szerintem is csak tollszerűség van a bögyén.

Plüsscukor 2016.12.11. 21:01:30

Ehh, miért nem maradtam inkább kint még egy plusz fél órát a kutyával, több értelme lett volna, mint ennek a döntőnek. Ráadásul még betermeltem az itthon lévő szaloncukor felét is. Kész tragédia ez az este :))

ezneménvagyok 2016.12.11. 21:01:38

@Bianka_M.: Nnnna, nem egyforma az ízlésvilágunk... :-DDD

tvbuzi 2016.12.11. 21:02:14

Micsoda ruha van VV Anikón. Nem is tudok mit írni

Bianka_M. 2016.12.11. 21:02:28

@Cimili: mintha valami tudományos disszertációt adott volna le. Ki mire vág felfele, ugye :))))

csincsilla72 2016.12.11. 21:03:01

@szörnycsi: Azért ne sírj. Én nem is nézem.
Szerettem volna, ha nő nyer egyszer. Vivien nem nő, csak imitálja.

Cimili 2016.12.11. 21:03:17

@tvbuzi: télleg Bianka emlegetett, h látnod kéne ancsa ruciját deréktól felfelé. :D

Bianka_M. 2016.12.11. 21:03:30

@ezneménvagyok: jól van, te most az egyszer nézhetnéd csukott szemmel :))

Perah 2016.12.11. 21:03:40

@Bianka_M.: Jó ötlet, csak lenne tel.számom :))).

@Brandy9: Az biztos, hogy többre megyünk a könyvekkel, meg a korai fekvéssel... :)

Jéé, most mutatják, hogy milyen féltékeny volt a Vivi, csak az utóbbi időben lett kicsit normálisabb. Ez a vinnyogás, te jó ég! :(((

alsophila grahami 2016.12.11. 21:04:23

@Mók_Ica: örülök Mókim, legalább ennek, ha már ilyen gagyi lett ez az egész hóbelevanc... látom, távol is van a.kommtársak jórésze, nem véletlenül... de ettől a fogyatékos ufótól meg a hideg is kiráz már, remélem, konténer van nálad Mókica.. ;)

csincsilla72 2016.12.11. 21:04:26

@Brandy9: Somára szavazok, és csak azért, hogy ez az ufó mehessen vissza oda, ahonnan jött...

kamilla123 2016.12.11. 21:04:50

az rtl Somával akarja megnyereti a kisfilmek alapján :)

Bianka_M. 2016.12.11. 21:05:02

@Perah: azt a sárga telefont kell hívnod, na :)))