Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Vikingek 4x04 - Yol

2016. december 10. 10:30 - Szendrey

A fürdőkádban fetrengő Ragnarral indítunk, aki az ázsiai szolga csajszinak panaszkodik arról, hogy mostanában igencsak foglalkoztatja a halál ténye, de nem igazán a sajátja, csak a körülötte lévőké. Békésen elfilozofálgatnak a világ dolgairól, s arra jutnak, hogy egy rabszolga és egy király élete kábé hasonló, mert mindkettejüknek csicskulni kell valamilyen szinten. A csaj közben szenved, mert egy kurva nehéz vödör vizet kell emelgetnie, ráadásul olyan béna, hogy az egészet Ragnar arcába loccsantja, aki kiröhögi, de tudjuk, hogy valójában kúrná, és betolja az ultimate csajozós kérdést: mi a neved? A szolga elmosolyodik, mert innen már ismeri a dörgést, Yidu, feleli. Az egészben az a legjobb, hogy Aslaug az ajtó mögül hallgatózik.

0.png

1.png

Ecbert király otthonában reggeli meeting van, ahol Kwenthrith, Aethelwulf, és Northumbria királya, Aelle is jelen van, első napirendi pont a hogyan nyerjük vissza Merciát hadművelet. Aelle elég ideges lesz, mikor Kwenthrith azt javasolja, Wessex és Northumbria foglalják vissza Merciát, hogy aztán ő visszatehesse a popóját a trónra, és minden menjen a régiben. Arra a trónra, aminek Ragnar Lothbrok fia az örököse. Nem szégyellöd magadat, héló, akad ki Aelle, nyilván nem tetszett neki, mikor Ragnar erőteljes szuvenírgyűjtésbe fogott Northumbria kies vidékén, és szétbarmolta az egészet. Aelle azt mondja, megesküdött, hogy Ragnar Lothbrokot megöli, akármi legyen. És megölnéd a fattyát is? Kérdezi Kwenthrith, lehet, hogy ezt nem kellett volna, mert Aelle nem szól semmit, csak megemeli a poharát. Kwenthrith bitchface on. Ecbert király csak néz, és látszik a fején, hogy ez így kurvára nem lesz jó.

2.png

3.png

Kattegatban megint parti van, mert elhozták a yule rönköt, és egy fehérre festett arcú csávó elkiabálja magát, hogy áldassanak az istenek, a rönköt pedig el kell majd égetni. Kint Helga aggodalmasan néz, Floki meg lapul egy kámzsa alatt.

4.png

5.png

Ragnar elterpeszkedik a trónusán és kezdi már unni a bulit, mire megjelenik Yidu, aki ezek szerint dada is, mert a trónörökösökre vigyáz, és szól Aslaugnak egy szót, de nem is ez a lényeg, mert a jelenet arra koncentrál, hogy Ragnarnak éppen csak a nyála nem folyik ki a lány után. Később Ragnar bemegy egy kicsit játszani a gyerkőcökkel, mire Ivarnak valami nem tetszik, Aslaug meg kiakad, hogy Ragnar mindig mindent csak erőltet, és nem lehet mindenki olyan, mint ő. Ragnar szerint nem kéne Ivarral úgy bánni, mint egy nyomorékkal, mire Aslaug kiveszi a srácot az apja kezéből, és egy húzz az anyádba nézéssel a férje tudomására hozza a gondolatait.

6.png

7.png

8.png

9.png

Floki végre besettenkedik az öreg feketeszájú bölcshöz, aki közli vele, hogy már évek óta várt rá. A viking harcos meglepődik, és nyújtja is a kezét, hogy az öreg papa megnyalja. Közben Floki azt az idegesítő pszichopata röhögést hallatja, amitől minden normális ember hátán feláll az összes szőr.

10.png

Párizsban azért gyűlnek össze a papok és egyházi személyek, hogy Gisla hercegnő kedvére tegyenek, és semmissé nyilvánítsák a Rollóval kötött házasságot. A tárgyaláson mindkét fél részt vesz, Gisla a szokásos makrancos fejjel csókol kezet a bíborosnak, Rollo még mindig Charlie angyalai stílusú hajjal büntet. Az bíboros éppen csak belekezdene a mondókájába, amikor Rollo franciául közbevág, bizonyítva ezzel, hogy megtanulta a nyelvet, és nem egy tukkóagyú gyökér, mint ahogy azt hitték. Rollo elkezdi puhítani a csajt, nem kéne elválni, az én sorsom tevéled van összefonva, megvédem ám Párizst mindenáron. Gisla felkapja a fejét, és papírforma szerint leállítja az egész válási procedúrát, egyből mindenkit kiküld a francba, hogy kettesben maradjanak.

11.png

A csaj ahhoz képest, hogy a múltkor még leköpte meg leöntötte szerencsétlent, most remegő hangon kérdezi, mondd meg nékem mi a fontosabb, a mi házasságunk, a szövetséged a frankokkal, vagy a viking lelked-e? Rollo itt már biztos talajon mozog, meglesz a punci, csak dolgozni kell rajta kicsit. Hát nem megöltem minden harcosomat miattad? De, de ez olyan vikinges cucc, és ti mind ilyen rozsomákok vagytok biztos. Na, nézd akkor itt a viking karkötőm, ez személyes, és mégis neked adom, csinálj vele, amit akarsz. Gisla itt már nehézlégzést produkál, és ha lenne telefonja, rég fölrakott volna egy képet instára az ékszerrel #loveofmylife #bigdecisions #giftfromhim hestegekkel. Azzal Rollo leveszi a karkötőjét, és a csaj kezébe nyomja. A következő közös jelenetben persze, hogy Gisla kívánja a faszt, és szexelnek.

14.png

16.png

17.png

15.png

Kattegatban Lothbrokné vonul nyugalomba Ragnar mellé, aki már aludna, de a felesége előhozza Yidut és a láttamhogynéztélrá tematikát, amit a tudomhogynemalszolésvégigfogszhallgatni szóáradat követ. Ragnar már éppen szeretne hologrammá válni, amikor Aslaug éles kanyart vesz a történetben, és közli, hogy ha Lothbrok akarja, akkor ő össze tud hozni egy szexi találkát a szolgával, nem fog ebből ügyet csinálni. Ragnar nagy bölcsen csöndben marad, majd csak ennyit mond: ha te ezt akarod…

aslaug_ragnar_agy.png

Másnap Yidu változatosság kedvéért a disznókkal szenved, csak nem akarnak bemenni a jószágok a helyükre, hiába ordibál velük. Ragnar csak erre a pillanatra vár, és elkapja a csajt szó szerint, majd a falhoz szorítja, és kikérdezi a múltjáról. Yiduról megtudjuk a szívszaggató sztorit, hogy a családjával hajózott, mikor kalózok jöttek és elszakították a testvéreitől, majd eladták a frankoknak szolgának, de azóta sok év telt el, és ő már azt se tudja, kicsoda valójában. Ragnar erre ráadja a kabiját és elrángatja a mancave-jébe, egy erdőszéli házikóba, amit eddig nem mutatott meg senkinek, mert ide jár elmélkedni, ha éppen elege van a gyökerekből. És, kérdezi Yidu, én ezzel mit kezdjek? Hát jöhetsz ide bármikor, amikor akarsz. Yidu nem akarja elhinni, mire Ragnar közli vele, hogy szolgának elé szar vagy lássuk be, akkor inkább flangálj előttem úgy, hogy nem vagy talpig disznószaros, de ezt már csak én tettem hozzá.

18.png

19.png

ragnar_lak.png

20.png

Az Ironman táborban Vasbordájú Björn éppen a tetkókészítés fázisánál tart, egy kerek alakú mintát rajzol a bőrébe, gondolom miután medvét ölt és jeges vízben pancsikolt, ez a final próbatétel, és már jó lenne hazatérni menőzni, amíg még egyben van. Mosolyogva csukja be a kunyhó ajtaját, nesze bazdmeg, nem hittetek bennem és mégis itt vagyok.  Hazafelé menet valami nem stimmel nála, furán recsegnek az ágak, és mire előveszi a fejszéjét, meg is jelenik Erlendur herceg és Kalf megrendelt trollszerű bérgyilkosa, aki benyújtja az igényét Björn fejére.

bjorn_tetko.png

21.png

22.png

Björn sem szórakozik, csakhogy az ellenfele elég menő harcos, mert egyik pillanatról a másikra eltűnik, aztán megint megjelenik, és meg is vágja a fiú arcát, azon kívül hülye kacajokat hallat, ezek szerint kétfajta hang van beprogramozva nála. Björn végül egy kővel fejbe dobja a berzerkert, és egy olyan kötelet dob az arcába, aminek a lelógó bojtjai sok-sok kis éles kampóval végződnek, majd pedig egy fához kötözi a hapit. A bérgyilkosnak tehát eléggé szopó, mert ha nagyon mozgolódik, az egész arcbőrének búcsút mondhat. A berzerker vonyít, mint a fába szorult féreg, Björn pedig megtalálja az Erlendur által adományozott gyűrűt a csávó ujján, de nem jön rá, hogy az Horik királyé volt, és módszeres szurkálások közepette kérdezgetni kezdi, hogy ki küldte. Mivel a berzerker nem válaszol, Björn egy mozdulattal kibelezi és otthagyja.

23.png

25.png

27.png

28.png

Aslaug kopogtat Helga és Floki ajtaján, és hozza magával Ivart is. Helga örül neki, hogy náluk van a királynő, de Floki nincs nagyon feldobva és látszik rajta, legszívesebben kitessékelné a nőt. Aslaug ennek ellenére arra kéri Flokit, hogy tartson Hogyan legyünk hű vikingek különórát Ivarnak minden délután, mert az ő férje egy punci, és még a végén az összes gyerek megszereti a keresztényeket miatta. Floki nem túl határozottan, de rábólint az ötletre.

31.png

30.png

Ragnar mancave-jében Yidu békésen kotyvaszt, míg Lothbrok egy patkányt fog a kezében megfejthetetlen arccal. Van egy ősi kínai gyógyszerem neked, közli Yidu, mire Ragnar elhárítja azzal, hogy ő nem beteg. De, és még mindig vannak fájdalmaid, de nyugi nem mérgezlek meg. Végül Ragnar elfogadja, de csak úgy, hogy előtte a nő is eszik belőle. Innen nézve a gyógyfű olyan hatással van rájuk, mintha megosztoztak volna egy ganján, jót röhögnek gyakorlatilag mindenen. Az ősi kínai gyógyszer további hatásai:

-          Yidu főzőcskézik beszívva

-          Ragnar átmegy bartosista üzemmódba és egészben lenyel egy kisebb élő kígyót

-          Yidu tovább szeletel mindenféle gyógyizét

-          Ragnar egy fa hintón vagy lovon azt képzeli, hogy hajón ül és evezni kezd

-          Yidu kígyőbűvölőt játszik és a nyakába tesz egy bazi nagy pitont

-          Ragnar a fejére tesz egy állatkoponyát és közben felmászik a mestergerendára

-          Yidu kibontja a haját és már fejjel lefelé látja Ragnart

-          Ragnar két égő fáklyával szórakozik

-          Yidu kifesti magát gésának és egy kendővel táncikál

-          Yidu és Ragnar majdnem smárolnak

33.png

34.png

35.png

36.png

37.png

 Hedebyben, Kalf és Lagertha otthonában karácsonyi képeslap-élet zajlik, amíg Björn be nem toppan a babaarcú Erlendur herceg ijedtére. Mindenkiben megáll a szar, Kalf ultimate miafasz feje a legjobb. Ugye Kalf és Erlendur jóvoltából a srácnak már rég fagyottan kellene hevernie az erdőben, de a mit sem sejtő Lagertha a fia nyakába ugrik, ezzel megmentve a helyzetet. Erlendur az összevágott és meglehetősen morcos arcú Björn láttán már kábé remeg, de amikor az elkezdi mondani, hogy Torvit, azaz Erlendur feleségét magával akarja vinni, rögtön feltámad a büszkesége. Torvi az én feleségem, héló. Leszarom, úgy bánsz vele, mint egy cseléddel, ha velem akar jönni, akkor velem jön. Gyüssz? Persze, feleli Torvi, és ebben Kalf is megerősíti, de Erlendur megállítja a nőt a gyerek témával: Rendben van asszony, menj ha akarsz, de a poronty velem marad. Torvi beparázik és sírni kezd, Björn meg közli, hogy így akkor nincs bolt, a lába már a küszöbön van, mire Lagertha megígéri a lánynak, hogy vigyázni fog a kölökre, ők ketten nyugodtan lamúrozzanak Kattegatban. Torvi megnyugszik és mindenki mehet, amerre akar.

38.png

39.png

40.png

41.png

43.png

44.png

45.png

Ecbert király házibulit tart, és Northumbria, Mercia és Wessex szövetségére emeli a poharát. Kwenthrithnek a három király elnevezés jobban tetszik, mint a barátok, és egy óvatlan pillanatban megfogja Aethelwulf, a kufircpajtija kezét, amit Northumbria éles szemű királya azonnal észrevesz. De hiába néz a másik irányba, ott Ecbert király huncutkodik Judith-tal, méghozzá nem igazán atyai jószándékkal, szegény Aelle király fejére van írva, hogy baszódjatok meg, ez itt egy fertő. Elkapja Judithot, akiről kiderül, hogy a lánya, és jól lecseszi a fejét. Hülyének nézel, héló? Hogy van ez, hogy szentképeket festegetsz, és közben itt szemmel szexeled az apósodat? Szar anya vagy, szar feleség, ráadásul az én lányom, égő. Ha Aethelwulf el akarná látni a bajodat, rohadtul megengedném neki. Judith állja a sarat, lepereg róla az apai szidalom, és közli, hogy kurvára nem érdekli senki véleménye, ő így érzi jól magát és kész. Aelle mérgében földhöz vág egy poharat.

46.png

47.png

48.png

50.png

51.png

Párizsban a császár aggodalmaskodik a vacsoránál, hogy a lánya késik az epifániáról, de mire ezt kimondja, Gisla hercegnő megjelenik, és mivel nála szexitime van minden időben, felhúzta a fekete freakum dresst. Rollo farka ott helyben átszúrná az asztalt, és mikor felesége „váltani akar vele egy szót”, mindenki számára világos, aki ott ül, hogy ebből bezony szeeeeex lesz. A király somolyog, a többiek pedig befosnak, hogy ezek ketten túl jól kijönnek egymással. Gisla és Rollo szokás szerint óriásit szeretkezik, csak most a konyhában felkötözött sonkák között, ezért a kéjes sikoltásokat az egész udvar végighallgatja.

53.png

54.png

55.png

Este Kattegatban Yol-ünnep van, aka tűzgyújtás és állatáldozat, minek tiszteletére az egész lakosság fáklyákkal vonul fel. Aslaug tündérkirálylánynak, Ragnar Alice Coopernek festi ki magát, az egész jelenet gyönyörű egyébként a körben álló emberekkel, a tűzcsóvákkal, és az égig szálló szikrákkal.

57.png

58.png

59.png

De nem tart soká az öröm, mert egy idegen viking érkezik, Harald, a széphajú király (ezt nem én mondom róla, hanem a viking népe), aki látszatra ugyanolyan habitusú, mint Ragnar, csak neki ez egész arca ki van tetoválva. Hozza az embereit is, Aslaug királynő meg készségesen elszállásolja őket, és welcome partit is tart nekik, ha már ott vannak. A buli jó, a népek isznak, de Harald csak Ragnarról kérdezősködik. Majd megjön, ha akar, mondja Aslaug. Harald azt javasolja, hogy játsszanak hnefataflot, ami egy sakkhoz hasonlító játéknak tűnik, és Ragnar gyerekei pattanak is. Harald egyből közli, hogy ő játszik majd a király nevében, és lazán leül Ragnar trónjára. Aslaug pszichológust játszik mellette, és az idegent kérdezgeti, hogy mégis miért jött. Hát mert szerettem egy csajt, csak kikosarazott, pedig feleségül is kértem. S miért nem vetted el erőszakkal? Á, nem vagyok én olyan vadállat, teccett a lelke meg minden, és más kérői is voltak. Azzal akarom visszakapni, hogy Norvégia királya leszek. Igen ám, mondja Aslaug, de ahhoz az én férjemet kell legyőznöd, csak úgy szólok.

60.png

61.png

62.png

Eközben Björn már megint betoppan, mert ő ilyen betoppanós, csak most Torvival az oldalán, és nem nagyon tetszik neki, hogy Harald ott üldögél a trónon. Ragnar megjelenik Björn mögött, és egy vállrándítással elintézi, hogy elsőszülöttje hazakeveredett, éppen csak azt nem mondja, hogy már megint ideevett a rosseb te gyerek. Ezen azonban nincs ideje vekengeni, mert meglátja a trónbitorlót a sejtelmesen mosolygó feleségével, na ez meg ki a fasz?

Címkék: vikingek vikings
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása