Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x105 - Szeressük egymást gyerekek! (18+)

2016. december 10. 18:19 - lulu1.0

Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel indítunk, lábujj bekapással és mellbimbóra csipesszel megyünk tovább majd hónalj szagolgatással zárunk. Ezeken felül az este folyamán láthattunk még egymás bőrébe bújást, Zsolti érkezést és szemben állós, odamondogatós, minden esetben káosszá fejlődő szócsatát.

1_38.jpg

A gladiátor tematikát kapott szócsata feladatban (amikor a delikvenseknek az érvek-ellenérvek analógia mentén haladva meg kéne győznie minket, illetve önmagukat, hogy egyikük sem jobb a deákné vásznánál jobb, mint a másik), ahogy azt Soma is megjegyezte, Dávid Hádészban tolta, Vivien pedig lila Szénában, óriás szívecske pajzzsal. Dávid egyébként újra a múlt hétvégi Firestarter sminktechnikával operál, ezért most feltétlenül teszek be képet a vizuális élményről az akkor erről lemaradóknak. Enjoy!

2_35.jpg

Zsolti érkezik, zakóban, szemkihúzva. Tuti, hogy félt az ajtó másik oldalán a bebocsátásra várva, mert Viviből ekkor már olyan hangok szakadtak fel az izgalom hatására, mint egy középszerű pornó fináléjában, ahol épp azt akarják elhitetni a nézővel, hogy a női szereplőnek tán még sose volt ilyen jó. Gina rá is szól, hogy Vivi, fejezd már be, mert így én sem akarnék bejönni, esküszöm, azonban Vivit már semmi sem tántorítja el attól, hogy fejben élvezzen. Zsolti jön, Ő ugrik a nyakába és szorítja, mintha az élete múlna rajta. Ajándékba érkezik két tonna gumicukor, amit elcsemegéznek a sufniban megtartott taktikai megbeszélésen, majd Zsolti a dohányzóban, immár minden bentlakóhoz címezve, valami nagyon hasonlót monologizál, mint amiről ez a Seress Rezső dal is szól:

Szeressük egymást gyerekek,
A szív a legszebb kincs.
Ennél szebb szó, hogy szeretet a
A nagyvilágon nincs.
Az élet úgyis tovaszáll,
A sír magába zár.
Szeressük egymást gyerekek,
Hisz minden percért kár!

3_36.jpg

Az egymás bőrébe bújós feladat során Vivi Conchita Dávidra sminkelte magát, Dávid pedig Minnie-egér Vivienné alakult. A transzformációt követően kamerát ragadtak és humorosabbnál-humorosabb jeleneteket (nem) rögzítettek, amelyek arra hivatottak, hogy görbe tükröt tartva megrajzolják egymás jellemét. Dávid segédje, Krisztián egyébként remekül narrál minden olyan ex, vagy még jelen lévő villalakót, akiket meg kívántak jeleníteni a kis performanszban. Tényleg le a kalappal.

A bizarr feladatoknál Dávid első teendője, hogy almaként fogyasszon el egy csecsemőfejnyi vöröshagymát. Most mit lehet erről írni, pláne viccesen?! Taknya-nyála egybefolyt a szerencsétlennek. Soha, de soha nem fogom megérteni, miért gondolja bárki is, hogy a hagyma-fahéj-bors-pirospaprika-bogarak evés, majd az ebből adódó látványos szenvedés az vicces. Jogos a kérdés, hogy ha ezzel nyitunk, hova lehetett még fokozni az este hangulatát. Elmesélem Nektek. A szerkik húztak egy merészet és bevállalták a 12-es karikánál elkövetett femdom és lábfétish vonalat. Vivinek beadtak két csipeszt, amit a pőre mellbimbókra kellett felhelyezni, Dáviddal pedig bekapatták Soma…nagylábujját. Ehhez képest Dávid utolsó feladata, az erotikus tánc prodáksön, egy komoly felüdülés volt még úgy is, hogy Soma vér plasztikusan megosztotta velünk, Ő bizony majdnem kidobta a taccsot a fiú hagymás leheletétől, amikor az épp neki lejtette az ölt. Viven utolsó feladatánál viszont már mi nézők is azt gondolhattuk, hogy a kis róka itt sunnyog valahol a küszöbön. Hónaljszagolgatás. Ennyi. Ki kell fejtenem? A feladatnak azon túl, hogy az utolsó, még görcsösen kapaszkodó ujjbegyeim is lefejtette komfortzónám keretének repedező széleiről, semmi értelme nem volt.

Das párbajhoz érkezünk, ahol Anikó tudat alatt, vagy épp tök tudatosan az első pillanatokban elspoilerezte, hogy mire is számíthatunk. Dávidot azzal biztatja, hogy ebben az évadban még sosem tért vissza a kiválasztott. A fiú erre - mi mást is tudna csinálni - kifejezni abbéli reményét, hogy a mai napon megtörik a zöld kendő átka. Vivienre fordul a kamera, aki egyébként non-stop úgy vigyorog, mint akit – khm - kocsikázni visznek, és akiről olyan veretes információkkal gazdagodhatunk az első párbaját illetően, hogy nagyon izgul, s hogy in hör opíniön az anyukája sem izgult ennyire, amikor Őt a világra hozta, azonban igyekezni fog rutinosabban (értsd: nem fókaként tapsikolva, közben artikulálatlan hangokat kiadva) megélni a szituációt, mint anno a beszavazóját. Ezután Anikó másodjára is Dávid felé döf a képzeletbeli tőrrel:

Nem lett volna egyszerűbb biztonsági játékot játszani, és kihívni egy olyan embert, aki ellen győztesen térhetsz vissza?

Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy ez volt az a pillanat, amikortól biztosra vehettük, az RTL elengedni készül handsome Dávid karakterét és a srác ádámcsutka mozgása is arról árulkodott, ez bizony ott és akkor neki is leesett. Amennyiben nem arra riadok meg este, hogy a Belevalóban már Ő ül ott Győzivel, akkor is azzal a biztos tudattal alukálok tovább, hogy ezt a párbajt Vivien nyerte. A még bent lévőknek se volt meglepi a visszatérő személye, mert Vivien úgy sivalkodott (by Krisztián), hogy már jóval az ajtónyitás előtt tudták, Ő érkezik. Azért, hogy Ti is érezzétek a súlyát ennek az egésznek, idézném Vivitől a re-entrant mondatát:

Ott volt a fodrászom is!

Anikó azzal búcsúzik, hogy ma huszonkét órakor, nem, húsz órakor, a jó francba, hogy hülyeségeket beszéltek itt a fülemre, szóval huszonkét órakor tali az utolsó előtti összefoglalóban! Ott majd kiderül, ki megy haza a Micihez hasonlatos surranó pályán, mert ha eddig nem tudtátok volna, a dobogó három fokára csak hárman állhatnak fel. (Köszönjük Anikó!) Egy szó, mint száz, mindenki kapja elő a telcsit és szavcsizzon, ki NE legyen ott a fináléban, illetve, kommenteljetek a HOGYVOLTON facebookon!

Utolsó közbevetésként Lulu azzal búcsúzik, hogy megköszöni Nektek a töretlen türelmet, a kivétel nélkül kedvesen megfogalmazott negatív, és a mindig szívet melengető pozitív kritikát egyaránt! Szerettem Veletek!

Ps: Kommenteljetek a facebookon HOGYVOLTON!

 

 

 

 

Címkék: való világ 18+ vv8
796 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juan88 2016.12.10. 18:30:53

Senki? Mondjuk tényleg kegyetlenül érdektelen már az egész.

ficekence 2016.12.10. 18:31:29

A túloldalon ölik egymást. :(

sixx · http://comment.blog.hu 2016.12.10. 18:35:43

én basztam el az élesítést, nem lulu szarakodott.

ficekence 2016.12.10. 18:41:44

@juan88: Nekem nem. Még elnézegetném egy ideig. Lehetett volna jobb is, de ez is elment. Nem csalódtam, mert nem vártam sokat. A célját elérte, mert olyan indulatokat szabadított el, amire még az internetadó meglebegtetése sem volt képes. :))

Cérnahuszár 2016.12.10. 18:51:00

én a hagymás résznél ébredtem fel, az előzményeket nem láttam
nem volt szándékomban pótolni mert eldöntöttem hogy kiszállok ebből, de köszi a postot, megerősített hogy semmi értelme és jó hogy nem foglalkozom ezzel tovább

amin elröhögtem magam, "értsd: nem fókaként tapsikolva, közben artikulálatlan hangokat kiadva"
tökéletes leírás viviről :))))

na minden jót még egyszer és utoljára a hv lakóknak

Moltobene 2016.12.10. 18:55:16

@ficekence: Mar nem. A csalodott rajongok is lassan kifogytak a szobol, es kezdenek adventi hangulatba kerulni. :)

alsophila grahami 2016.12.10. 18:55:59

köszönjük Lulu a záróposztcsit, szupi lett, mint mindig, egyik kedvencem voltál! :) Annuska unprofessional spoilerezése ultragáz volt viszont, eddig erről nem is szóltunk - mondjuk, az eredményt látva érthető módon, de tény, nem lenne rossz legközelebb lecserélni egy képzett, de legalábbis rátermettebb műsorvezetőre.

Commodore 2016.12.10. 18:56:56

Szuperfantasztikus este lesz a mai! Dikk pussz!

Cérnahuszár 2016.12.10. 18:58:38

@taga20: hehehe
nem :)
örülhecc, már nem nyomja le a serpenyőt nálam az hogy elemezgessem a lemmingeket

alsophila grahami 2016.12.10. 18:59:53

@ficekence: rettentő alacsonyan lehet az ingerküszöböd, ha öldöklésnek érzékelsz némi vélemény-ütközetetést; nézd vissza mondjuk, a 7-es széria bármely posztját, de előtte szedáld le magad jól, mert OTT látni fogsz igazi ölremenős vitákat, ITT ilyen eddig nem volt.

alsophila grahami 2016.12.10. 19:02:57

@Cérnahuszár: azért a holnapot csak megvárhatnád már velünk, ha nem is nézed a maradék két öfit és a finálét, legalább itt végigbulizhatnád velünk, úgyis már csak röhögni lehet az egészen.. ;))

Almaka 2016.12.10. 19:04:09

Vivi erre a játékra nagyon ráfog fizetni, hosszútávon. Alapból nincs realitás érzéke ezek után még csak szikrája sem lesz. Ő saját érdeke miatt nem nyerjen. Mondjuk Somáról is valami hasonlót gondolok. Pucér képeire is tuti nem a szükség vitte rá, hanem a haverjai, ez mellé jönne 36 millió nagyon veszélyes neki. Egyik játékosnak sem kívánná, hogy BB. Évi sorsára jussanak, és nem értem, hogy ezt miért nem szűrik.
Tudom Gina nem nézte a műsort, de én akkor is igazságtalannak érezném az ő győzelmét. Tehát nekem maradt Krisztián.

Cérnahuszár 2016.12.10. 19:07:06

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: nem, az kínszenvedés lenne
am most jöttem rá hogy a hónajszagolgatásról sincsenek emlékeim, mert csak feküdtem csukott szemmel és csak hallgattam és vártam mi lesz az eredmény

Cimili 2016.12.10. 19:10:57

Sixx milyen jó fej vót, ahogy írta, h az új posztcsi alatt hepajkodjunk. :))))))))))))

ani58 2016.12.10. 19:13:13

@Almaka: Azért BB Éva nagyon az első szériák BBi -között volt. Eleve alkoholistaként ment be, napi 2 üveg vörös bor volt az adagja. Az anyja is egy lotyó volt. nyereményből vettek egy házat, abba éldegél most az anyja. Utána keményen drogozott, attól lett dilis. Én nem hasonlítanám össze őket. Vivinek van apja, anyja. Ott voltak a párbajon. De úgyis Soma nyer szerintem.

Almaka 2016.12.10. 19:15:20

@ani58: Lehet igazad van, de Viviben esetében nekem sokszor eszembe jutott a műsor alatt.
Évi anyja is ott volt mindenhol, mégsem volt elég.

,, 2016.12.10. 19:16:09

@Cérnahuszár: legalább a fináléig maradj, ki tudja mikor lesz farm...

taga20 2016.12.10. 19:18:24

@Cérnahuszár: nem az volt, hogy tiplizel?:))

persze én szerettelek:))

taga20 2016.12.10. 19:20:49

@Cimili: egy zseni vot!

aki a vévéhez bármit berak, az egy barom. és most finom voltam:)

Cérnahuszár 2016.12.10. 19:21:03

@szörnycsi: lehet hogy nem is lesz farm-
a vv tényleg nem érdekel, dávid érdekelt, a többi karakter nem

Cérnahuszár 2016.12.10. 19:21:53

@taga20: ne aggódj a holnapinál már nem látsz :))

alsophila grahami 2016.12.10. 19:22:51

@Cérnahuszár: okkééé, remélem lesz Farm, de akkor a a régi VV-s visszatekintős adásokhoz se jössz..? :( gyere mááár, plz!!!!!! :)

Cérnahuszár 2016.12.10. 19:23:20

@taga20: nem érzed a fonákját hogy te is beraktál ide valamit?
már megint :))

taga20 2016.12.10. 19:23:40

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: "köszönjük Lulu a záróposztcsit, szupi lett, mint mindig, egyik kedvencem voltál! :)"

remélem ez csak vicc vot, me akkor én csita vagyok, ha nem:)

alsophila grahami 2016.12.10. 19:25:17

@Almaka: ekg erre :) noha Gináról nem tudjuk, hogy nézte-e, szerintem igen, már csak nem zárták be egy hónapra, hogy ellenőrzés alatt tartsák, bemondásra én meg semmit nem hiszek el neki, elég nagy ahhoz a tét itt..

,, 2016.12.10. 19:25:58

@Cérnahuszár: engem egyik sem, de ti hiányozni fogtok, ezért mondtam (mondjuk) h maradj még

Cérnahuszár 2016.12.10. 19:26:21

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: nem, én azokat nem láttam, nem érzek nosztalgiát
sztem a vv9-et is passzolom, kivétel ha olyan alak kerül bele mint simon.
az az egy megfogna, bár nektek meg hullana a hajatok csomóban :DDD

taga20 2016.12.10. 19:27:01

@Cérnahuszár: a végén még egy cérnán pendülünk:))

pacsirták cérnaszálon , jó film:)

Cimili 2016.12.10. 19:28:28

Lulu, jó volt a posztod, köszönöm, és köszönöm az eddigieket is! :)
@sixx: a lényeg, h vagytok nekünk, kit érdekel az a kis késés!<3
@Cérnahuszár: nemááááár, bírd ki ezt az1-2 napot! (úgyis jönni fox, mert mmkk hiányozni fogunk:) )
@Almaka: te legalább szurkolsz valakinek. úgy igazán, ebben az évadban én senkinek nem tudtam szurkolni, talán Mici volt a kivétel.

Cimili 2016.12.10. 19:30:01

@taga20: basszus, te is beraktál ide most valamit. :)

Cimili 2016.12.10. 19:30:45

@Cérnahuszár: most látom, h egyformát írtunk. :)))

Cérnahuszár 2016.12.10. 19:32:28

@taga20: nem fogunk pendülni, mert én nem tartom hülyének a többieket hogy lelkesednek a realitykért
nekem már nem éri meg mert több a negatívum mint az élvezet, ha lesz jobb reality akkor más a helyzet

Almaka 2016.12.10. 19:33:07

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Tegyük fel naivan, hogy nem nézte akkor is fele műsoridőben nem vett részt. Futóversenyen sem nyerhet az aki 10 kilométer helyet csak az utolsó 6 km. futja le.

Almaka 2016.12.10. 19:34:19

@Cérnahuszár: Szerintem sokáig nem lesz most vv. Olyan sikeres lenne, nem gyorsították volna fel ennyire a kiesést.

ficekence 2016.12.10. 19:34:47

@Moltobene: Úgy gondolod? Akkor csak figyelj. Még nincs ez a meccs lejátszva. :))

alsophila grahami 2016.12.10. 19:35:01

@Cérnahuszár: az nem biztos, bírom én a csodabogarakat, csak ne legyenek minden értelem nélküli zombik, mint... eh, a nevét se írom le már inkább, szal agyhalottak ne verjék már magukat, mert attól hullik a hajam valóban, de egy - krokkancs szóhasználatával élve - okosgonit üdvözölnék én is. ;))

Almaka 2016.12.10. 19:36:23

@Cimili: Én sem tudtam senkinek sem szurkolni igazán. Mindenkiben volt valami ami nagyon nem volt szimpi.

alsophila grahami 2016.12.10. 19:37:44

@Almaka: ez így van, bár itt simán nyerhetne elviekben, de nem fog, és nem azért mert később csatlakozott, hanem mert hülye ahhoz, már rég elcseszte a nyerési esélyeit, pedig milyen kis szimpi volt mindenkinek, amikor beköltözött...

kamilla123 2016.12.10. 19:38:22

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: EKG :) ez a széria semmi nem volt az előző évad vitáihoz képest :) ott nagyon durván egymásnak mentek a kommentelők :) de bent a villában is sokkal nagyobb feszkók és sokkal nagyobb szemetek voltak bent.

taga20 2016.12.10. 19:38:55

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: remélem eszt cukiságból mondtad, nem geciségből!:))

egyébként, te vagy itt a legjobb csaj, a sok hülye között, aki eszt a szart nézi hónapok óta:))

taga20 2016.12.10. 19:40:43

@Cérnahuszár: én drukkolok neked!
de nem akarlak elkeseríteni, de nem lesz jobb. szarabb lesz, és lehet, hogy ako nem fogok szólni:)))

Pék Sütemény 2016.12.10. 19:41:00

@Cimili: Mindennel egyetértek. És akkor már nyerjen Kárszeg! :)

ficekence 2016.12.10. 19:41:20

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Ne kóstolgassál engem, te eszement, a hülye kritikáiddal. Kínszenvedés elolvasni amit írsz, mert pont úgy hadarsz írásban, mint az általad úgy lenézett és utált Gina.
Ne válaszolj, mert a hideg kiráz tőled, nem óhajtok veled kontaktálódni, az egyik legellenszenvesebb kommentelő vagy ebben a blogban. Elég szar lehet neked, hogy itt éled ki magad és abban, hogy mindenkit lealázol. Olyanokat istenítesz, mint Mici, meg Kárszeg. Az én ingerküszöböm helyett foglalkozz a saját lelkivilágoddal. Veled nem lehet véleményeket ütköztetni, mert mindent túlreagálsz.

taga20 2016.12.10. 19:42:48

@Cimili: ako ti ikrek vagytok!

két agyhalott!:))

Cimili 2016.12.10. 19:44:28

@taga20: ma valahogy nem vagy formában, csalódtam. :)

alsophila grahami 2016.12.10. 19:44:31

@taga20: agyhalottviviené? nem. poszterlulué? igen.
de tudod miért? mert magam is az volnék, hüjepí xDDD
elégedett vagy? ezt tervezted beválaszolni? már nem kell ;)

taga20 2016.12.10. 19:44:37

@ficekence: te hülye vagy, vagy csak rájáccol?

taga20 2016.12.10. 19:46:16

@Cimili: az élet csupa rejtéj. lehet, hogy holnap tesók leszünk. ki tugya!:))

Pék Sütemény 2016.12.10. 19:46:57

@Cimili: Hihi!
@ficekence: Szerintem mindenkinek szuverén joga hogy kinek drukkol. És naná, vérkomolyan venni meg hülyeség. Az is játék, ami itt történik, elszórakoztatjuk magunkat, ha már trashbámulásra adtuk a fekünket.

Cérnahuszár 2016.12.10. 19:47:49

@taga20: nem jóóóó teee
a rejtéj nem úgy van, hanem rejlytéjly
basszus
gatyába kell még téged rázni

taga20 2016.12.10. 19:47:54

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: nem kellesz ribanc, könnyen szétdobtad a lábaidat:))

bocs, ha durva voltam. én vagyok a görbetükör:)))

ficekence 2016.12.10. 19:48:42

@taga20: Erre ráhibáztál!! Tényleg hülye vagyok. Most jó? :))

taga20 2016.12.10. 19:50:33

@Cérnahuszár: beszoptad cicus, mindig szerettem a nyelvtannácikat.

szerinted ekora fasz vagyok?:))

asztán lehet, hogy te szívatsz! rejlytéjly? aha:))

alsophila grahami 2016.12.10. 19:50:43

@kamilla123: így van, így van, sokkal több indulatot gerjesztettek a bentiek a 7-ben, többek közt bennem is, ezek itt most nem voltak annyira megosztó karakterek, túl kétdimenziósak, kiszámíthatóak, és uncsiiik... sztem emiatt is hozták előbbre a végét, képtelenek ebből a karakterállományból nézhező műsort vágni.

ficekence 2016.12.10. 19:51:24

@Pék Sütemény: Ha elolvasnád amit az elején írtam, akkor rájönnél, hogy más szavakkal, de pon t ezt fejtettem ki. Nem kell minősíteni, az összes VV láttam és olvastam.Tehát én nem csalódtam, mert nem vártam sokat. Pont, hogy nem veszem komolyan.

alsophila grahami 2016.12.10. 19:53:00

@taga20: tudjuk, már mondtad (kezdődő demencia?;)) :P

taga20 2016.12.10. 19:54:37

@ficekence: ne add magad ilyen könnyen! de hogy lásd, milyen úr vagyok, legyen igazad:)

u.i.: segícs má nekem!
aki a vévét nézi az mind full barom, vagy csak keresi az utat?:))

Cérnahuszár 2016.12.10. 19:54:53

@taga20: hát ezzel még soha nem vádoltak meg
hogy nyelvtannáci lennék
ezt is megértem szőrös fejjel

Pék Sütemény 2016.12.10. 19:56:22

@ficekence: Valamit rohadtuk félreértünk. Nagyjából egyről beszéltünk más szavakkal. Eszembe se jutott a minősítgetés. Legközelebb nem írok hosszú szép mondatokat, érthetőbb az EKG. :)

alsophila grahami 2016.12.10. 19:56:42

@taga20: hát hogyne, mi másból? ;)

(ezzel a hízelkedéssel meg engem nem veszel le a lábamról, nem vagyok én a csillámfaszpóni, se rokona se ismerőse, te! ;PP)

ficekence 2016.12.10. 19:57:24

@taga20: Én szívesen segítenék neked, de tudod, hülye vagyok és nem megy. Sajnálom. Talán ha te is hülye lennél, akkor jobban kijönnénk egymással.

taga20 2016.12.10. 19:58:03

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: inkább segícs má, me nem vagyok olyan képzett, mint te!

kinek drukkoljak?

utána elmesélem a bronkszi meséket.
a néger csaj, aki felhúzza a pöcköt a kocsiban cének:)

Okami 2016.12.10. 19:59:30

Én még mindig mély döbbenetet érzek, hogy egy Vivien kaliberű agyhalott lényt szavaztak vissza......DE MIÉÉÉÉÉÉRT???

Ezek után simán eltudom képzelni, hogy Vivi retardált ikertesója Soma fogja megnyerni az idei szériát, akire kb. 5% esélyt adtam volna.

Nem hittem volna, de akkor már inkább Krisztián (bár inkább ő sem!) :P

taga20 2016.12.10. 20:00:25

@Pék Sütemény: szerintem kóstolgatott a nick süti. én nem hagynám annyiba!:))

egy állcsúcs kijár neki, de én köcsög vagyok, nem értek ehhez:))

ficekence 2016.12.10. 20:01:42

@Pék Sütemény: Nem értettelek félre. Te felszólaltál a hölgy védelmében, aki engem minősített. Szerintem is mindenki elmondhatja a véleményét, erről szólna egy kulturált blog, de minősítés nélkül. Ez a nő viszont képtelen arra, hogy ne vonjon le teljesen hamis és alaptalan következtetéseket emberek személyével kapcsolatban. És igen értem az iróniát, nyugodtan írhatsz körmondatokat.

Cérnahuszár 2016.12.10. 20:02:50

@Okami: ő fogja megnyerni
én az elején amikor mondták páran, nem akartam elhinni hogy egy olyan erőszakos adj egy smárt csak egyet nekem akkora farkamvan én vagyok a menő csávó tényleg szóba jöhet :)
és lőn.

Pék Sütemény 2016.12.10. 20:03:23

@ficekence: Kit védtem???? Nem is értelek.

alsophila grahami 2016.12.10. 20:03:48

@ficekence: jaj jajj, agyvérzést ne kapj nekem itt, annyit nem ér ez a szar, aggódom érted, vannak bajok, látom... xDDDD

taga20 2016.12.10. 20:05:00

@ficekence: olcsó védekezés ez! mindenki átlát a szitán!:))

taga20 2016.12.10. 20:06:33

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: ez komoly dolog, ne bagatellizáld el!

látod én szeretlek!:))

alsophila grahami 2016.12.10. 20:06:47

@Pék Sütemény: én meg hol minősítgettem? teljesen készen van szegény; hiányolta a tüzet, hát most megcsinálta magának, miközben itt béke honol, még taga is csak lájtosan nyírja a komtársakat ;)))

ficekence 2016.12.10. 20:07:09

@Pék Sütemény: Jó, de akkor mire írtad, hogy mindenki elmondhatja a véleményét? :D Nem is volt szó, az ellenkezőjéről.

ficekence 2016.12.10. 20:08:14

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Válaszra sem méltatlak, nyugodtan gúnyolódj, tudom, hogy ezen élvezkedsz. :D :D

alsophila grahami 2016.12.10. 20:08:34

@taga20: látom bakker, zavarba is hozol, ezzel.nem tudok mit kezdeni.. ;P ;)

csodalámpa 2016.12.10. 20:11:25

mindenesetre én nyomtam egyet Vivire, remélem ma ő megy haza :)

taga20 2016.12.10. 20:11:59

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: ne feszéjezd magad, csak mond aszt, hogy szerecc. hídd el megkönnyelbülsz!

na! próbáld ki! jó lesz:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.10. 20:12:43

@Almaka: Soma és Vivien még éretlen személyiségek, A nőkkel szembeni lenéző, leuraló magatartása miatt nem szívesen adnám Krisztiánnak, az ilyen hozzáállás a nőkhöz ne legyen díjazandó, hanem megvetendő. A nők és a férfiak egyenrangúak és egyenjogúak kell legyenek. Négyük közül és Ginának adnám, mégha minden vitába beleáll is, a leginkább a földön járó, gyakorlatias nőnek jön le a feladatok (főleg a nyeremény beosztása) alapján, egyedül az ő személyiségét nem vinné félre a győzelem.

kamilla123 2016.12.10. 20:12:54

Egyébként, a posztra reagálva, tényleg agyon szakmaiatlan volt Anikótól, vagy legalábbis állati fura, amikor megkérdezte Dávidot még bent a villában, h nem lett volna jobb olyat kihívni, aki ellen visszamegy. Mert ezzel gyakorlatilag azt is elárulta a többieknek, hogy vivi sokkal erősebb kint, mint a másik három. (mondjuk sztem Sománál nem erősebb). Másrészt meg tényleg olyan volt, mintha elszólta volna magát.

taga20 2016.12.10. 20:12:58

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: szerintem is, csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!:)))

Cérnahuszár 2016.12.10. 20:13:29

@taga20: cukor van nálad?
mert anélkül nem hiteles

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.10. 20:14:22

Nádai Anikóra soha, semmilyen körülmények között sem adjanak hosszú szoknyát.

taga20 2016.12.10. 20:14:34

@kamilla123: ha a posztra reagálnál, ako lehúztad volna a klotyon!

szívesen, ha segíthettem:)

kamilla123 2016.12.10. 20:15:14

Most már az összes komtárs szálljon le Alsophilaról!! Na!!! Ő az egyik legjobb fej, legrégibb, legintelligensebb itt, én szerizem :)

kamilla123 2016.12.10. 20:15:50

@Peter_Cs: nekem sem tetszett ez a szerkója

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.10. 20:16:05

@kamilla123: Két lehetőség van: Anikó vagy spoilerezett, vagy pedig vastyúk is talál szeget.

taga20 2016.12.10. 20:17:24

@kamilla123: ez a nap komenytya!
itt valaki inteligens? szakadok!!!:)))

Cimili 2016.12.10. 20:18:59

@kamilla123: ekg.ancsa konkrétan végig bakizta a vv8-at, nem szeretném többé látni!
off
ez de hamis vót!!!!!!!!! Bencus<3

Cérnahuszár 2016.12.10. 20:21:05

@taga20: "itt valaki inteligens? szakadok!!!:))) "

hát most hogy így mondod, igazad lehet :D

alsophila grahami 2016.12.10. 20:22:55

@taga20: á nem bántom én, ő áll folyton nekem, pedig őt is - figyelj: szeretem - csak aztán most ne gyere megint azzal, hogy mindenkinek szétdobom a lábam! ;P ;))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 20:23:06

kedves gyerekek,
a mai nap tanulsága: nem azért szeretünk valakit, amilyen. hanem annak ellenére.
köszönöm a megtisztelő figyelmet,

Commodore 2016.12.10. 20:23:10

MaTa Ricsi! Szájba szarás.

taga20 2016.12.10. 20:26:33

@Cérnahuszár: látom, amilyen okos vagy megint az elre ugrottál:))

nem baj, szép még lehecc!:))

Pék Sütemény 2016.12.10. 20:26:52

@úgymond olvasó mmkk: És yessssz! Úgymond most nagyon beletaláltál, szerintem. :)

Commodore 2016.12.10. 20:27:06

A leszart szart is leszart is leszart...RTL

taga20 2016.12.10. 20:28:54

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: a kis ribanc tempódat szereti itt mindenki:)

u.i.: jó csaj vagy!

remélem csaj vagy, és nem egy faszit fűzök:)))

taga20 2016.12.10. 20:29:51

@Commodore: mi van, beraktak valami értelmes dolgot?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 20:30:09

@Pék Sütemény: a legjobb barátom egy bunkó köcsög. de szeretem.

taga20 2016.12.10. 20:32:03

@úgymond olvasó mmkk: azé az kicsit erős, hogy az jácca itt a tanítónénit, aki ezen a szaron él.

én kérek elnézést!:))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 20:33:52

@taga20: neked nincs jobb dolgod, mint engem basztatni?

Pék Sütemény 2016.12.10. 20:34:10

@úgymond olvasó mmkk: Minap elemeztgettem a barátaimat. Van vérszivornya, van agresszív, van tudálékos, meg van egy önimádó. Hö. Én meg vagyok a monya, nyilván ezért tartanak engem. :)))

javier 2016.12.10. 20:34:37

az előző hogy voltnál 1900 hozzászólás végpörgetni is nehéz
gyakran elhangzik hogy ez trash meg mekkora trash ez a tv musor , de ugy gondolom a musor szar nezhetetlen de a ti kommentjeitek az tényleg trash. ti szeretnetek jobbak okosabbak lenni kevesbe ribancok kevesbe szarok , de nem vagytok.

vvk szinvonala csökken és a kommentelőké is

és nyerjen vv atesz

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.10. 20:36:24

Van valami fantomképes állás a 4 közül kiesésről? :-)

taga20 2016.12.10. 20:40:50

@úgymond olvasó mmkk:

"a legjobb barátom egy bunkó köcsög. de szeretem."

ha félre értettem valakit, ako elnézését kérem:)

Pék Sütemény 2016.12.10. 20:42:29

@javier: Köszönöm hogy helyretettél minket. Holnaptól kipolírozzuk az önismeretünket.
Ja, Kárszeg nyerje. Egyetértek.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 20:44:20

@taga20: hagyjál engem békén. keress magadnak mást, akin kiélheted magad. szevasz.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 20:44:57

@Pék Sütemény: én inkább ilyenekbe bele sem gondolok :DDDDD

taga20 2016.12.10. 20:45:03

@Pék Sütemény: lehetek a haverod?
szerintem nincs olyan haverod, aki eszt a szart nem nézi.

én olyan vagyok:)

taga20 2016.12.10. 20:47:01

@úgymond olvasó mmkk: jó, pedig másodikra nem is tűnsz szőkének:))

u.i.: remélem csak vicceltél!:))

Commodore 2016.12.10. 20:50:26

átgyün a fesssszüccség!

taga20 2016.12.10. 20:57:12

@hereverő heverő: jó reggelt!
itt van a hétvégétek, és te becsicskulsz?

hereverő heverő 2016.12.10. 20:59:01

Ohhoho.. azt hiszem megyek is. Állatkertben én szeretek kinn lenni, és itt most férgek közé keveredtem. Trollokat nem etetek, szép jó eszét barátaim.

hereverő heverő 2016.12.10. 21:02:00

@úgymond olvasó mmkk: gyere te is, nem ér annyit hogy idegeskedj. És :*

taga20 2016.12.10. 21:02:34

@Pék Sütemény: ez a valaki beszólt, vagy beégette magát?

én meg nézek, mint a hereverős csóka. aki annyira felszívja magát a századik adásra, hogy egy ilyen, mint én nem kommentelhetek szerinte.

szép új heverővilág:))

Mók_Ica 2016.12.10. 21:04:04

@Commodore: legalább megmondták most a mentorok, hogy hamis... dimitrij is az volt.... bezzeg JFK (JimmyFiaKrisztián)-t az egekbe emelték, pedig hamis volt, mint állat ....höhöhöhöhö

taga20 2016.12.10. 21:06:17

@hereverő heverő: félelmetes, hogy mekkora féreg vagy haver!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:09:15

@hereverő heverő: :*

@Mók_Ica: szia anyu :))))) ekg-n vagyunk, elég volt az xfaktorból is idénre, inkább nem is nézem. JFK-tól idegrángást kaptam állandó jelleggel

Cimili 2016.12.10. 21:10:22

@taga20: szájly le róla lécci a kedvemért vagy nem azért! :)

Cimili 2016.12.10. 21:11:38

@Commodore: pontosan. borzadájlyos az egész.

Mók_Ica 2016.12.10. 21:12:31

@úgymond olvasó mmkk: most már ő is azt kapott :)))

@Commodore: mi történt a retekkel??? meredeken zuhan a színvonal.... höhöhöhöhö

@Cimili: szia cicus <3

Mók_Ica 2016.12.10. 21:13:21

@úgymond olvasó mmkk: ja, apád üzeni, hogy később adunk férjhez, ne izgulj :))))

hereverő heverő 2016.12.10. 21:14:20

@taga20: utoljára szólok hozzád faszkalap. És utána miattam a fejedre állhatsz, széttrollkodhatod bármelyik topikot, elmondhatsz bárminek, le fogom szarni, a véleményedetvis meg téged is.

Szóval jöttél, mindenkibe belekötsz OK NÉLKÜL, mindössze azért mert neked nem tetsző műsort néz. A szellemi felsőbbrendűségedet hirdeted olyan módon, amit amúgy elitélsz. Szóval az én szememben te egy csótány vagy, aki azt sem érdemli meg hogy eltapossam, azzal a különbséggel, hogy a csótány ösztönlény és becsülöm ezért. Nem érdekel, hogy más blogokon te mennyire vagy jó fej, vagy mennyire vagy IRL jó ember. Itt, ezen a blogon te egy szar ember voltál és maradtál.

Sayonara.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:14:29

@Mók_Ica: írt nekem is a drága :)))))) de már megint Orlandoval foglalkozik :DDD

Cimili 2016.12.10. 21:14:43

@Mók_Ica: má megrendeltem a koszorús rucimat. :(

csakolvasok82 2016.12.10. 21:16:31

Jó estét!
Csak a szeretet és a béke vezéreljen benneteket! :)

Commodore 2016.12.10. 21:16:49

ELMARAD a MŰsor! Ha hasogat a fejem!

csakolvasok82 2016.12.10. 21:17:59

@hereverő heverő: nem ér lelépni, tessék velünk sorsközösséget vállalni. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:19:03

@Cimili: de. lekardoztam, majd rituálisan elégettem a cserépkályhában :)))))

taga20 2016.12.10. 21:21:31

@hereverő heverő: te egy jó ember vagy. semmi kécség.

én egy szar ember vagyok.

tudod mi az érdekes benned és bennem? soha ilyen gyűlöletet nem váltottam ki senkiből.
szerintem, te megölnél, ha módod lehetne.

u.i.: talán az a különbség kettőnk közt, hogy én ilyen epét senkire(talán a gecire) nem hánytam.

érdekel a véleményed, még ha bulshit is.
félelmetes ahogy utálsz, pedig igazán nem is kaptunk össze.

hereverő heverő 2016.12.10. 21:21:32

@úgymond olvasó mmkk: hőn áhított Orlandoszag lengte be a szobát, meleg szeretetet árasztva

csakolvasok82 2016.12.10. 21:21:46

Lulu, ezt a posztot én is írhattam volna (ha tudnék így fogalmazni, de nem tudok), mert minden szavával teljes mértékig egyetértek. Jó poszt volt, az eddigieket is köszönöm neked, élmény volt olvasni. :)

taga20 2016.12.10. 21:23:30

@Cimili: aranyos vagy, de szerinted ez normális, amit a heverő nyom?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:23:50

@Cimili: de hát látod, apám nem hagyja annyiban :DDD

hereverő heverő 2016.12.10. 21:24:05

@úgymond olvasó mmkk: semmit nem ér, levegő. Vagy fing, de ugyanolyan légnemű, átlátszó :)

Cimili 2016.12.10. 21:26:25

@taga20: @úgymond olvasó mmkk: hízelegjél neki egy kicsit, +1 sziget és + 1 hajó nagyon hatásos tud lenni.

csakolvasok82 2016.12.10. 21:26:33

@taga20: mivel egy falon írogatunk, jogot formálok, hogy beleszóljak (bár nem telefon, tudom).
Te haverkodásos stílusnak szántad ezt az üdvözlést? : "itt van a hétvégétek, és te becsicskulsz?"

hereverő heverő 2016.12.10. 21:26:58

@úgymond olvasó mmkk: mert a hozományra hajt, aztán majd jól elkártyázza

Cimili 2016.12.10. 21:27:38

@Cimili: ja, ez csak mmkk-nak szólt.

Cimili 2016.12.10. 21:29:12

@taga20: @Cimili: + Heverőt itt mindenki nagyon szereti.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:29:18

@Cimili: kapott már szigetet, hajókat, mi mást adjak még neki? :))))))

@hereverő heverő: ... azt hittem, szeret :( :DDD

hereverő heverő 2016.12.10. 21:31:10

@úgymond olvasó mmkk: persze hogy szeret. De a rumot is szereti, meg a kalózokat is, meg Legolast is...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:32:53

@hereverő heverő: Legolast jobban szereti, mint engem, ez egyértelmű volt.. na de hogy a rum meg a kalózok is..

ezneménvagyok 2016.12.10. 21:32:59

@hereverő heverő: Én is nyomtam egy szavazatot az "Ön szerint taga egy énmániás barom, aki perverz örömmel rontja el mások szórakozását" opcióra. Volt olyan is, hogy "Ön szerint taga egy igazi közösségi ember, mindenki szereti", de azon még most is röhögök :-D

Na mentem olvasni.

Cimili 2016.12.10. 21:34:25

@úgymond olvasó mmkk: légy kreatív, az mmkk kifizetődő! :)

taga20 2016.12.10. 21:35:23

@csakolvasok82: van igazságod több is, mint szeretném, de szerinted aszt érdemlem, amit a here nyom nekem?

komolyan mondom megriadtam. a faszt:)de.

hereverő heverő 2016.12.10. 21:35:38

@ezneménvagyok: nekem nem volt ilyen az applikációmban, nálam 3 verzió volt:
- 20 centi az kicsi
- ez leng a paci hasa alatt
- anal intruder turbo 2000

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:36:38

@Cimili: kreatívan a kardomba dőlök :))))

taga20 2016.12.10. 21:38:34

@Cimili: heverő viszont nem mindenkit szeret itt.

szerinted, ha heverőt itt mindenki szereti, ako heverő mindent megtehet itt?

ráadásul, én még heverőt is szeretem:))

zene! persze kicsit alternatív vagyok:))

www.youtube.com/watch?v=iBSEDWeg2H8

Cimili 2016.12.10. 21:38:39

@úgymond olvasó mmkk: várd meg anyát vagy nénnyédet, hátha van jobb ötletük! :)

Mók_Ica 2016.12.10. 21:38:56

@úgymond olvasó mmkk: tudom :))) apád a javadat akarja :)))

@Cimili: mmkk lesz esküvő..... csak még az nem biztos, hogy kié :)))) a ruhát ki fogod használni :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:41:32

@Cimili: :))))))))

@Mók_Ica: tudomtudom.. de... :DDDD

@hereverő heverő: tényleg, ez eszembe sem jutott..

Cimili 2016.12.10. 21:41:48

@Mók_Ica: csak a ruhát? :)))))))))))

csakolvasok82 2016.12.10. 21:42:51

@taga20: én nem tudom, volt-e köztetek előzménye ennek a mostani szóváltásnak, csak azt láttam, hogy írtál egy objektíven nézve bunkó beszólást, amire az illetékes annak megfelelően válaszolt és aztán meglepődtél, hogy amilyen az adjon isten, olyan volt a fogadj isten.
Ezért kérdeztem, hogy te így haverkodsz-e és szimplán nem veszed észre, hogy nem megfelelő a stílusod, vagy direkt akartál neki beszólni.

Mók_Ica 2016.12.10. 21:43:09

@hereverő heverő: annyiszor idéztem az anal intruder 2000-t és eddig senki nem ismerte.... ferde szemmel néztek rám.... már már kezdtem azt hinni, hogy csak beleképzeltem egy filmbe :))) köszönöm a bizonyítékot, hogy más is látta/hallotta :)))))
(felröhögtem..... hangosan....:)))))))))) )

Mók_Ica 2016.12.10. 21:45:07

@Cimili: persze... sőt lesz olyan esküvő, ahol mi ketten leszünk koszorúslányok :)))) szóval dömping lesz itt kérem szépen :))))

@úgymond olvasó mmkk: nincs de... köll az a sziget.... most már elég gyorsan... költözni akarunk :))))

Cimili 2016.12.10. 21:45:55

@taga20: nem azt mondtad múlt hétvégén, h utoljára boldogítod itt a népeket? :)

csincsilla72 2016.12.10. 21:47:00

@csakolvasok82: Ő egy troll. Nem köll etetni és elmegy:-)

hereverő heverő 2016.12.10. 21:47:36

@Mók_Ica: de vigyázzunk, mert itt európában 220 volt van a hálózatban, és a végén még halálunkban is vigyorogni fogunk :))))

Hát persze hogy létezik, a Csupasz pisztoly első részében.

Cimili 2016.12.10. 21:47:45

@Mók_Ica: jut eszembe, megyünk Zsótiéra is, Krokin pink tütüke lesz neoncsukával. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:48:03

@Mók_Ica: de egy rituálisan elégetett embertől hogyan szedjek pénzt szigetre? :)))))

B.Betyár 2016.12.10. 21:48:10

Volt valami izgi az onlányban???
Lemaradtam.

taga20 2016.12.10. 21:49:04

@csakolvasok82: semmi nem volt. csak annyi, hogy van itt egy-két arc, aki szerint ne okoskodjon itt senki.

egyébként nem zavar, ha pofán vág, csak az legyen színvonalas.

hereverő, a szart védi olyan elánnal, hogy egy normális ember csak néz, mint a jukinyúl.

ennyi, semmi több. lassan vége lesz a vévének, és a sok agyhalott rámozdul a karácsonyra:))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:49:53

@Cimili: életem feladata: olyan hosszú ruhát találni, ha neadjisten meghülyülök és hozzámegyek valakihez, hogy fehér tornacipőt vehessek fel hozzá :))))))

Cimili 2016.12.10. 21:50:23

adják már a wellhellot!

Mók_Ica 2016.12.10. 21:50:49

@hereverő heverő: tudom :))) csak eddig meglepődve néztek rám ahol ezt említettem :)) persze röhögtek... de ők soha nem hallották még :))))

@Cimili: még jó hogy :))) a dátumot is tudjuk: 2017-07-07 :))))

@úgymond olvasó mmkk: ezért kell gyorsan új :))) eddie-nek van lóvéja???

Mók_Ica 2016.12.10. 21:51:28

@B.Betyár: egész éjjel néztük.... semmi izgi nem volt.... :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:51:42

@Mók_Ica: akad neki némi, úgymond :)))) de faternak nem tetszik, kiguglizta

taga20 2016.12.10. 21:52:13

@csincsilla72: én egy troll vagyok, te meg egy értelmes ember:)

te ezeken a hülyeségeiden nem szakacc meg?

:))))

hereverő heverő 2016.12.10. 21:53:18

@úgymond olvasó mmkk: ez a mondat azt vetíti elém, hogy azért szivesen tartanál már ruhamustrát :) nem ördögtől való dolog megházasodni, minden csiga születésétől fogva ezt ajánlja.

Mók_Ica 2016.12.10. 21:53:47

@úgymond olvasó mmkk: ja, mert nem bírja a szántást ránézésre..... :((( dwayne nem tetszik?? vagy mark wahlberg?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:54:11

@hereverő heverő: eddie redmayne-hez mmkk, most azonnal, rögtöndehirtelen hozzá is mennék :DDD

Mók_Ica 2016.12.10. 21:54:56

@Cimili: hamar hamar.... különben belecsúszik az öfibe.... :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 21:55:54

@Mók_Ica: mark wahlberg roppant alacsony. dwayne még nem jutott eszembe, hmm

csakolvasok82 2016.12.10. 21:56:37

@Cimili: @Mók_Ica: Július 7. az péntek, remélem nem délelőtt lesz, mert akkor szabit kell kivenni rá.

csincsilla72 2016.12.10. 21:57:11

@úgymond olvasó mmkk: Hát, én már elkeltem, de egye fene, Eddie megérne egy-két ajtócsapkodást.:-)

slara 2016.12.10. 21:57:35

közvetítsetek, hogy kit küld ma haza az rtl, olyan izgatott vagyok... ja, nem!

B.Betyár 2016.12.10. 21:58:56

@Mók_Ica: Jaa, h. ez az olcsósított teszkós verzió, még akadozó, és cenzúrázott, 320x240-es onlány sem járt a széria mellé.
:(((((((((
SZOMI VAGYOK!!!!!

Írtam egy oldal hosszú agymenést, nemtom mikor postoljam. Vagy mindig úgyis gyorsan elsikkad a kommentözönben és tökmindegy :D?
Illetve most a nagy izgalmak között úgysem olvas senki hosszút.

csincsilla72 2016.12.10. 21:58:58

@slara: Tippem szerint Gina vagy Papi megy haza.

Cimili 2016.12.10. 21:59:25

@úgymond olvasó mmkk: pedig az szexi, ha kiláccik a tornacsuka.

csincsilla72 2016.12.10. 21:59:40

@B.Betyár: Én olvasok hosszút is. Ereszd nyugodtan.:-)

hereverő heverő 2016.12.10. 22:00:01

@csakolvasok82: hát mert ott is vannak hajléktalanok. De ők is szeretnének megházasodni.

taga20 2016.12.10. 22:00:03

@Cimili: @csincsilla72: fekügy le! szerintem lesz vévékilenc, úgyhogy meg vagy mentve, mint a heverő kartárs:))

ennyi barmot. szerintem a pisa tesztet is megennétek, me aszt hinnétek, hogy pidza:))

Cimili 2016.12.10. 22:01:00

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:01:43

@Cimili: minden ruhámból kilátszik a tornacsukám.. akkó' szexi vagyok? :))))))

hereverő heverő 2016.12.10. 22:01:45

@B.Betyár: nyugodtan küldd be bármikor. Én is olvasok hosszút, mert érdekelnek a mások gondolatai.

Mók_Ica 2016.12.10. 22:02:46

@úgymond olvasó mmkk: dwayne nem rossz.... nekem is teCCik.... csak el ne mondd apádnak ;)))

@csakolvasok82: jajj má.... ilyen kicsinységeken nem akadunk fenn :))))

@B.Betyár: már nem divat.... azt mutatnak a szerkik, amit ők akarnak..... pfffff küldd nyugodtan amit írtál .... :))))

Cimili 2016.12.10. 22:02:46

@csakolvasok82: aszittem munkaszüneti nap lesz.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:02:47

@Mók_Ica: a francokat nem bírja.. azért, mert nem akkora, mint egy szikla? :))))) apuskám csak maradjon nyugton, mmkk meglesz a szántás :D

csakolvasok82 2016.12.10. 22:03:03

tecccik Anikó ruhája.

naezjó... 2016.12.10. 22:04:15

vajon ma is 50 perc alatt jutunk el a tegnap estéig?

Cimili 2016.12.10. 22:04:56

@úgymond olvasó mmkk: Kimi megsúgta, h az vagy! :)
Jé, már elkezdődött? :)

tvbuzi 2016.12.10. 22:05:13

Az én fejemet is masszíroztatná valaki. Még akár Vivi is. (Nem)

Mók_Ica 2016.12.10. 22:05:28

@tvbuzi: @Bianka_M.: sziasztok :)))

@Cimili: még megszavazhaTTYák a honatyák :))))

@úgymond olvasó mmkk: így is van, majd ezzel indokolunk :))))

lúzer ufó..... sírok..... :))))))))))))))))

Cimili 2016.12.10. 22:05:50

@tvbuzi: @Bianka_M.: Na végre! :) Bulika jó volt?

hereverő heverő 2016.12.10. 22:05:51

@csincsilla72: @úgymond olvasó mmkk: nekem Eddie-ről mindig Willem Dafoe jut eszembe.

Bianka_M. 2016.12.10. 22:05:55

Dávid nem kap agyfaszt ettől? :) Különben viv jófej, hogy masszálja az ellenfél fejit.

csakolvasok82 2016.12.10. 22:06:09

de Vivi nem gondolkodott el azon, hogy vajon miért nem hívták meg soha egyetlen szülinapi zsúrra?

Plüsscukor 2016.12.10. 22:06:19

Sziasztok! Nagy kényelmesen elkezdtem nézni az öfit, és majdnem elfelejtettem bejelentkezni itt.
De csak majdnem! :)

Bianka_M. 2016.12.10. 22:06:37

@Mók_Ica: @Cimili: helló csajok! :)) jó volt, diszkréten italoztam :))

Mók_Ica 2016.12.10. 22:06:55

@Cimili: baromi szar a hangosítás az xfaktorban... hallottad hogy szólt a welhello és geszti?? pfffff el is kapcsoltam....

naezjó... 2016.12.10. 22:06:58

@Bianka_M.: szerintem csak a hangsúlyt hallgatja, hogy mikor kell reagálni :)

Plüsscukor 2016.12.10. 22:07:25

Ez a mese nem Vivienről szólt véletlenül? Most szarkazmus nélkül.

Cimili 2016.12.10. 22:07:51

most szépen beszél dév viviről.

Mók_Ica 2016.12.10. 22:08:12

@Bianka_M.: jól tetted :)))

@Plüsscukor: még jó hogy csak majdnem :))))

Bianka_M. 2016.12.10. 22:08:14

@naezjó?: szerintem is, az önvédelmi reflexek működésbe léptek. :)

B.Betyár 2016.12.10. 22:08:16

Akkor paste-elem, de megyek is aludni, mert holnap korán kell kelnem.
Aki a rövidet szereti, annak két szóban: HAJRÁ VIVI :DD!!!!!

HOSSZÚ AGYMENÉS ON!!!!
Sajnos nem láttam sokat a szériából, csak kb. 10-15 részt, ill. párat itt elolvastam, így egyáltalán nem alakíthatok magabiztos véleményt.
DE!

Amit láttam abból EGYÉRTELMŰ, h VIVI-nek kell nyernie!!!
Ő lehet ennek az évadnak az Auréliója.
Hiányzik persze belőle a nő- (az ő oldaláról férfi-) gyűlölet, hiányzik belőle a felsőbbrendűség-tudat, illetve a bárkin átgázolás szokása, megvan viszont benne az abszolút őrület, az örökmozgás, az életöröm, és AU-hoz képest van még benne naivitás is, játékosság, jószívűség, egyszerűség. Ergo végre valaki igazán megérdemelné a főnyereményt!
Ráadásként sokszor még konkrétan ész is csillan benne, nem teljesen ösztönlény, van némi (talán sokkal több is, mint gondolnánk!) ébersége, tudatossága azzal kapcsolatban, hogy mi kell a show-ba.

Piszok sok munka van abban, hogy folytatólagosan nyomni tudja az állatságot!!!
Nála szívesebben senkinek nem adnám oda az eddigi összes szériából a fődíjat. Ok, Attila ugyanígy megérdemelte.
Bár Aurélió volt pl. a saját szériájának legnagyobb fazonja, ennek ellenére hányinger volt a győzelme.

Kárszeg 1xű fazon, nincs vele bajom, de sokkal kevesebb itt, mint Vivi.
Soma egyszerű kisgyerek, nincs vele bajom (HACSAK AZ NEM, h felcsinált vmi szerencsétlen kislányt, annak meg gyorsba el kellett vetetnie a gyereket a beköltözés előtt). Van egy olyan sejtésem viszont, hogy az életben egy mocskos kis geci, itt csak játssza a jókisfiút. Ettől függetlenül ő is sokkal kevesebb itt, mint Vivi.

Az egész életben EGYETLEN FŐ SZABÁLY van csak, és ez a NEM ÁRTÁS! A két úriember sejtésem szerint több embernek fog még ártani, mint Vivi!
Gináról kb. semmit nem láttam (minimálisat), de látatlanban is tudom, h Vivi többet letett az asztalra.
Nagyon örülök, h Dávid kiesett, menjen az értelmiségi vezető munkakörébe, és éljen boldogan.

Persze érdemes azt tudni, hogy nevetséges lenne bárkiről is ítélkező véleményt alkotni, hiszen nincs szabad akarat, nincs ágencia, csak az ágencia illúziója van, a tudatosságunk nem más, mint önreflexiós képesség, éberség. Nem a szabad választás képessége. Egyetlen dolgot sem magunk alakítunk az életünkben. Milliónyi befolyásolhatatlan tényező eredője alakítja minden pillanatunkat.
Amikor párt, barátot "választunk", akkor is csak SORSOKAT választunk. Ebben pedig van valami MÉLYEN EMBERIETLEN. Nem a létezéséért szeretünk valakit, hanem a véletlenszerűen kialakult személyiségéért, külsejéért, körülményeiért, ill. legfőbbképpen azért, hogy mit tud adni nekünk, mennyire tudja az űrt betölteni bennünk, milyen emberi, anyagi előnyöket élvezhetünk vele, stb. Keserű része ez a valóságunknak, senki még csak bele sem mer gondolni ebbe, könnyebb ezt a szőnyeg alá söpörni. A nem valami hiányból kiinduló, ill. nem ítélkezéseken és skatulyázásokon alapuló teljesen önzetlen szeretet még idealista gondolatként is nevetségesen hangzik.
UGYE???

Mindezeket is szem előtt tartva, miközben Vivit látom és hallgatom, bennem egyértelmű kép alakul ki, h. neki kell nyernie. A vele kapcsolatos negatív értelmezések egyszerűen leolvadnak bennem, sokadlagossá válnak. Esendő, emberi, életteli. NYERJEN Ő! Utána persze nem ártana neki nagyon sok segítség, hogy ne vesszen el!

Még soha nem nyert nő. Viszont a nőkben sejtésem szerint semmi szolidaritás sincs, ha végre van egy érdemes jelölt, csakazért sem szavaznak rá, inkább nyomják majd Somácskára, mert TETSZIK NEKIK AZ ARCA.
Na, ennyit erről.
HOSSZÚ AGYMENÉS OFF.

tvbuzi 2016.12.10. 22:08:46

@Mók_Ica: azokról mindenképpen elkapcsolnék, jól tetted

Bianka_M. 2016.12.10. 22:08:50

@tvbuzi: jólvanna :). Milyen volt tegnap? :)

Mók_Ica 2016.12.10. 22:09:04

@úgymond olvasó mmkk: a röhögéstől sírtam.... :))) lúzer ufó meséjén :))))

tvbuzi 2016.12.10. 22:09:58

@Bianka_M.: barátok közt mindig jó. Marximban voltam. Ettem-ittam.

Cimili 2016.12.10. 22:09:59

@Plüsscukor: szia! mert már megszoktad a sok lógást.:)

taga20 2016.12.10. 22:10:36

@Plüsscukor: ez meleg helyzet volt!:))

u.i.: te egy számítógépvírus vagy, vagy egy ember? komolyan érdekel!:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:10:49

@Mók_Ica: mata ricsi továbbmegy. nem hiszem el

Mók_Ica 2016.12.10. 22:10:57

@tvbuzi: én gesztit szerettem.... a rap-ülők-et is.... reklámozza most a koncertjét ... :))))

vivi is szép akart lenni, amikor vendége jött.... most meg bántja dzsinát.... önző macska ez a lány...

Mók_Ica 2016.12.10. 22:11:46

@úgymond olvasó mmkk: hamis, hamis.... vagy foscsi a hangosítás....

naezjó... 2016.12.10. 22:11:50

@Mók_Ica: de legalább türelmes :)

Cimili 2016.12.10. 22:12:29

@tvbuzi: mennyit híztál? :)))))))))

tvbuzi 2016.12.10. 22:12:50

Ginához Béla jön?

Bianka_M. 2016.12.10. 22:12:57

@B.Betyár: 1. Somácskának egyáltalán nem tetszik az arca. 2. Édes jó anyám ma közölte, hogy apámtól nem tudja nézni ezt a magasröptű műsort de szerinte Viv fog nyerni és ő bírja. Na tessék :)))

tvbuzi 2016.12.10. 22:13:37

@Cimili: :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Bianka_M. 2016.12.10. 22:13:55

@tvbuzi: jól van, akkor igazolom a hiányzásodat :))

taga20 2016.12.10. 22:14:02

@Mók_Ica: az! sőt mindegyik az! kaszálni akar mindegyik pár tíz misit!

ezek milyenek:)))

Mók_Ica 2016.12.10. 22:14:54

@naezjó?: arról meg aztán pláne híres :)))) höhöhöhöhöh

@úgymond olvasó mmkk: úgy néz ki.. ööö hallatszik .... :((((

@tvbuzi: béla.... aki istván és az apukája :))))

Cimili 2016.12.10. 22:15:24

@tvbuzi: ezt érdemlem? ennyi év után? :)

tvbuzi 2016.12.10. 22:16:22

@Cimili: és tudd meg, hogy holnap moziba megyek aztán enni

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:16:39

@Cimili: nem vesztesz semmit

@Mók_Ica: tuti ő fogja nyerni

Mók_Ica 2016.12.10. 22:17:05

dzsina amikor nyugodtan beszél akkor is ideges.....

Bianka_M. 2016.12.10. 22:17:09

Csipszet kell ennem mert nincs itthon kaja.

naezjó... 2016.12.10. 22:17:33

Gina apuja nem bonyolítja túl a dolgokat:
"Vasárnap gyere, mindent bele!"

Bianka_M. 2016.12.10. 22:18:03

@tvbuzi: remélem, irina keze van a dologban :)))

Cimili 2016.12.10. 22:18:48

@tvbuzi: most jólmegtutttam. :) és akkor holnap nem is jössz ide? má kibírhattad volna ezt az 1 napot! :P

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:19:24

@Mók_Ica: hacsak ma nem a dmitrij esik ki.. de szerintem benn tartják a ham ko ham-ot

Mók_Ica 2016.12.10. 22:19:25

na bakker.... micit hogy ekézték, aztán mindenki eltesz ezt azt...... meg elküld ajiba a családnak.... dzsina is most lazán vagy 5 doboz csokit dobott apuka kosarába.... höhöhöhöhöhö

Cimili 2016.12.10. 22:19:40

@Bianka_M.: i m á d o m! kügggyé sokat is! :)

Bianka_M. 2016.12.10. 22:20:25

@úgymond olvasó mmkk: aham, tortilla chips salsával. Még jó, hogy megtaláltam azt a nyomoronc szószt.

Mók_Ica 2016.12.10. 22:20:55

na, 20 perc után eljutottunk a párbajig... nem kellett 50 percet várni.....

hereverő heverő 2016.12.10. 22:21:04

@tvbuzi:
Ennekaszépbarnaláánynsk dombon vana háááza
sukááár jegenyefa van az udvarááába

tvbuzi 2016.12.10. 22:21:22

@Bianka_M.: Hát perszeeeeeeeeeeeeee

Bianka_M. 2016.12.10. 22:21:23

@Cimili: gyorsan küldöm :))) ebből bezzeg van egy rakattal itthon.

Cimili 2016.12.10. 22:21:33

@Mók_Ica: kárszeg tesó is elvitt egy zacsi narancsot, ha jól láttam.

Plüsscukor 2016.12.10. 22:21:55

@taga20: Hmm. Komolyan, ez engem is érdekelne :))

Mók_Ica 2016.12.10. 22:22:08

tegye fel a kezét, akit vivi szórakoztat.... (engem nem)

slara 2016.12.10. 22:22:16

@B.Betyár: Te aztán ma már ne igyál többet!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:22:20

@Bianka_M.: azt nem irigylem. én csak a sima sósat meg a mogyorósat tudom megenni

Bianka_M. 2016.12.10. 22:22:38

Gina nem örül vivnek? Vagy mi van???

csincsilla72 2016.12.10. 22:22:55

@Mók_Ica: Engem sem. Ellenben a szexuális abuzálásért rég kizártam volna.

Mók_Ica 2016.12.10. 22:23:02

@hereverő heverő: tolótetős, lendkerekes :))))

@Cimili: persze.... mindegyik ...

Bianka_M. 2016.12.10. 22:23:48

Mikor esik már ki az ember?

Princess Selene 2016.12.10. 22:23:49

Vivi full kreténbe nyomta, nem full természetesen. Meh.

Cimili 2016.12.10. 22:23:49

@Mók_Ica: ő legalább nem káromkodik, mint evett, meg dina.

tvbuzi 2016.12.10. 22:23:52

@Cimili: 5 kor kezdődik bredpitt, utána kaja. 9-10 között érek haza sztem.

,, 2016.12.10. 22:24:28

@slara: én téged sajnállak... mi megszabadulunk tőle a vv után, de te...:)

csincsilla72 2016.12.10. 22:24:41

@B.Betyár: Viviből az ész, a jó modor és a tapintat hiányzik csak.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:24:45

@Bianka_M.: bele tudnék fulladni. csak ha megtenném, akkor még jobban gurulnék :DDDDDDDD

csakolvasok82 2016.12.10. 22:25:33

Megnéztem, Vivi 22 éves, szent ég! 22, nem 6. És mégis úgy viselkedik, teljesen természetesen.

csincsilla72 2016.12.10. 22:25:41

@szörnycsi: Ja, nekünk csak holnapig kell elviselnünk.:-)

Cimili 2016.12.10. 22:25:52

@tvbuzi: akkor pont lekésed, de a lényeg, h jó lesz. mmint neked. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:26:13

@hereverő heverő: nagy kemény fakeretes picasso kép? :)))))))) :****

Bianka_M. 2016.12.10. 22:26:35

@úgymond olvasó mmkk: miért szóltál??? Megnéztem mennyi kalória. Most úgy eszem, hogy nem nézek a zacsira.

Cimili 2016.12.10. 22:27:08

@Bianka_M.: minyá, ne türelmetlenkeggy, foglalkozz a csippppszel! :)

Bianka_M. 2016.12.10. 22:28:08

@Cimili: szépen pusztítom. Odaért? Van még :)))

csakolvasok82 2016.12.10. 22:28:17

Csoda, hoyg valami férfivédő civil szervezet nem jelentette még fel az RTL-t vagy személyesen Vivit zaklatásért.
Ma kommentelte valaki, aki ismerte Vivit, hogy az anyja kidobta otthonról, mert rámászott a nevelőapjára is.
Hát, úgy tűnik anyukának a 36 milla elég ok a megbocsátásra.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:28:22

@Bianka_M.: tegyél magadra napszemüveget, és akkor a kalóriák nem ismernek fel, és nem ragadnak rád :)))))))

,, 2016.12.10. 22:28:33

@csincsilla72: be is kattannék, ha tovább:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.10. 22:28:47

@csakolvasok82: Biztos nem volt csillámpóni az ajik között. :-) Pedig Ő vihetett volna...

Bianka_M. 2016.12.10. 22:29:17

@úgymond olvasó mmkk: perszeee, én nem szoktam tattikázni.

Cimili 2016.12.10. 22:29:42

@Bianka_M.: má betoltam, rá egy kis milkát. :)

hereverő heverő 2016.12.10. 22:29:44

@Bianka_M.: én meg vizelni szoktam így, nem nézek a zacsira. Néha mellémegy, de gyakorlom még.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:29:53

@Bianka_M.: pedig a kalóriadögök ellen csak a tattttika működik

alsophila grahami 2016.12.10. 22:30:50

@Mók_Ica: eh, nézhetetlen, de leginkább hallgathatatlan... dolgom volt, sietek ide vissza, tévé kapcsolödik az öfire, képernyőn az ufólány, és megint és megint, kicsi Gina, aztán megint az ufó, eh, végre párbaj utáni rész, hangot ráteszem, és mi fogad? artikulátlan vinnyogás és visitás és vinnyogás, és visítás... eeh, erre ki kíváncsi? viszont hálám a szerkiknek, hogy megkíméltek egy rövidre szabott változattal, igazából ennyi is sok, jöjjön a szavazás, vesszen akinek vesznie kell és csók.

Cimili 2016.12.10. 22:30:54

@csakolvasok82: Slara vót, itt van most köztünk. :)

slara 2016.12.10. 22:31:30

@csakolvasok82: szerintem már címkézi a család a borítékokat a hitelezőknek.....van az a píííz!

Bianka_M. 2016.12.10. 22:32:16

@Cimili: ne is mondd, találtam egy mekis pitét. Tegnapit. Igen, megettem. Asszem kajafronton tovább nem süllyedhetek.

,, 2016.12.10. 22:32:36

Vivi! Cease all motor functions, now!

taga20 2016.12.10. 22:32:59

@Mók_Ica: tegye fel a kezét, aki a vévé szorakoztattya!:)

hereverő heverő 2016.12.10. 22:33:14

@Bianka_M.: tegnapit ? Fúj. Az még éretlen !

csakolvasok82 2016.12.10. 22:33:16

@Cimili: jaéstényleg!
@slara: Részvétem ez úton is!

Bianka_M. 2016.12.10. 22:33:32

@hereverő heverő: aki nem tud célozniii :) utálom, amikor a klotyó mellé céloztok. Tessék figyelni. Ülőkét pedig lehajtani.

Cimili 2016.12.10. 22:33:33

MacákékIcukája? télleg nem jön?

Mók_Ica 2016.12.10. 22:34:12

@hereverő heverő: igyekeztem kikupálni magam ;)))

basszus vivi... m int aki túlélte a titanic-ot.... visíts te kis k....a!!!! - és visíííííííííít, majd ezután csillámként hullott a földre.... bakker, kérek olyan cuccot, amit vivi kapott.....

tvbuzi 2016.12.10. 22:34:18

A sötét Nagyúr odatette magát

csincsilla72 2016.12.10. 22:34:40

@szörnycsi: Én már bekattantam, az agysejtjeim elhaltak.:-)

csakolvasok82 2016.12.10. 22:34:58

@Bianka_M.: állítólag sose penészesedett volna meg. :)

Bianka_M. 2016.12.10. 22:35:43

@csakolvasok82: persze, mert talpig műanyag :))

naezjó... 2016.12.10. 22:36:12

@Mók_Ica: tényleg kérnél? Mikor, miért, mire? :D

Bianka_M. 2016.12.10. 22:36:22

@úgymond olvasó mmkk: na jó, holnaptól rendes ételeket fogok csak enni. Talán.

hereverő heverő 2016.12.10. 22:36:51

@Bianka_M.: én mindig lehajtom, sőt többnyire előtte. Célozni is tudok, csak találni nem.

Bianka_M. 2016.12.10. 22:37:01

Mikor esik már ki valaki????

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:37:05

@Bianka_M.: én szeretem a mekis almáspitét, mmkk. másnaposan is megenném

naezjó... 2016.12.10. 22:37:36

Rájöttem, Ancsa nem is műsorvezetőként, hanem szakértőként van jelen, annyit mondja.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:37:42

@Commodore: ez olyan költőien csodálatos volt.. :))))))

taga20 2016.12.10. 22:37:43

@Plüsscukor: engem meg az érdekel, hogy ennek az agybajnak mikor lesz vége.

eszt nonsztop nyomják, vagy húsvétkor leállnak, me kurvára vallásos vagyok:)

és a kisjézus kibújik a nyúltojásból, azé!:))

Bianka_M. 2016.12.10. 22:38:00

@úgymond olvasó mmkk: én nem akartam, de vészhelyzet volt :))

alsophila grahami 2016.12.10. 22:38:08

@csakolvasok82: ez de szép... egy csupaszív- és jóindulat-lánytól, nyilván csak színtiszta szeretet akart átadni a nevelőpapinak is, mi mást? hiszen belőle hiányzik minden rossz és romlatag szándék... ja, nem.

de azt mondta, úgy érezte magát mint akit elvittek az ufók? de hát akkor otthon volt, nem? de méééért kellett visszahozni, miééért??

Cimili 2016.12.10. 22:38:23

@Mók_Ica: kakukkfüves teja? mint tuggyuk az is drog.:)

csakolvasok82 2016.12.10. 22:38:24

Na, mutassák már, hogy kiesett Vivien, aztán had menjek aludni.

taga20 2016.12.10. 22:39:10

@Bianka_M.: nem felhajtani? úgy könnyebb:)

pomac 2016.12.10. 22:39:14

gyanúsan sok műsoridőt kap gina , fogadok hogy ő megy

csakolvasok82 2016.12.10. 22:39:23

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: :D :D És igen, nem az a baj, hogy elvitték, hanem, hogy visszahozták. :D

Cimili 2016.12.10. 22:39:46

@úgymond olvasó mmkk: én minden mekis kaját szeretek, csak köbö évente eccer jutok el oda.

Bianka_M. 2016.12.10. 22:40:02

@Cimili: már megint rosszak vagytok :)))

hereverő heverő 2016.12.10. 22:40:12

@úgymond olvasó mmkk: én másnaposan rókázni szoktam, nem enni. Csodálatosak vagytok ti lányok.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:40:21

@Cimili: én nem. krumpli, csibeburger, almáspite, wrap, mcnuggets és viszlát

tvbuzi 2016.12.10. 22:40:36

@Cimili: nem is szabad többször

kamilla123 2016.12.10. 22:40:43

aniko basszus, legalább egyszer ne csesznéd el :)

Bianka_M. 2016.12.10. 22:40:44

@taga20: nem, állítólag úgy bele lehet találni. Semmi értelme.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 22:40:53

@hereverő heverő: mijazazaza másnap, kedvesem? :))))))))

@Plüsscukor: ugye!

alsophila grahami 2016.12.10. 22:41:14

@naezjó?: annak nem is bánnám, kommentálná exvillalkóként a történéseket, tök érdekes lehetne - egy igazi műsorvezető oldalán... én bírnám. ;)

Plüsscukor 2016.12.10. 22:41:30

@hereverő heverő: Rókázni ittasan kell. Másnaposan meg enni, pótolni a rókázással elvesztett ásványi sókat és egyebeket :))

Bianka_M. 2016.12.10. 22:42:11

Naaaaa.....????? Ki??? Esik. Már. Ki. ??

Commodore 2016.12.10. 22:42:13

Kezdődikk a varázslat!!!!

Cimili 2016.12.10. 22:42:25

@tvbuzi: nem tudtam visszatölteni az appot. :(

Plüsscukor 2016.12.10. 22:42:26

@kamilla123: ez a védjegye, hogy elcseszi

Mók_Ica 2016.12.10. 22:42:27

@naezjó?: bármikor... és semmin nem stresszelnék.... lehetnék gátlástalanul hülye :))))

@Commodore: ekg :)))

hereverő heverő 2016.12.10. 22:42:30

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: mert az egy intelligens földönkívüli civilizáció. Elvitték, majd összenéztek és gyorsan visszahozták.

Cimili 2016.12.10. 22:42:59

@hereverő heverő: én meg még sose rókáztam. :)

tvbuzi 2016.12.10. 22:43:20

Anikó egy dilettáns

naezjó... 2016.12.10. 22:43:29

mit csinálhat 1 közjegyző ebben a 50 mp-ben amúgy?

csakolvasok82 2016.12.10. 22:43:30

Nem rosszból írom, de Vivien olyan, mint egy fogyatékos. Elnézést kérek a kifejezésért.

Bianka_M. 2016.12.10. 22:43:44

Hát majdnem idegállapotba kerültem már.

Plüsscukor 2016.12.10. 22:44:21

Sztem Anikót direkt szopatják a stábtagok. Soha nem teszik ki időben a monitorra, amit kell, hülyeségeket beszélnek a fülére stb.

Bianka_M. 2016.12.10. 22:44:22

@naezjó?: közjegyez :))) hogy ne legyen család. Te. :))

taga20 2016.12.10. 22:44:43

@Bianka_M.: ne mond má aszt, hogy ha találnál egy olyan pasit, mint én, ako elhajtanád, me egy kicsit mellémegy?

na, ne:)))

,, 2016.12.10. 22:45:03

Teljesen az easypoll jött be megint

Plüsscukor 2016.12.10. 22:45:21

Fú, Krisz?? Ez meglepett nagyon.
És kié volt a 9%? Nem figyeltem.

FrNo90 2016.12.10. 22:45:23

Azt hittem, Gina lesz.

csakolvasok82 2016.12.10. 22:45:29

pff, na, erre megint nem számítottam. Ki volt a 9 % alatt?

taga20 2016.12.10. 22:45:45

@csakolvasok82: egy fogyatékostól elnézzük!:)

naezjó... 2016.12.10. 22:45:54

bazzz, és ezek olyan amatőrök, hogy a többit is mutatták...

Cimili 2016.12.10. 22:46:10

Papin most meglepődtem, de ő is kurvára. aszittem népszerűbb.

Princess Selene 2016.12.10. 22:46:12

Fú ez meglepett.

De akkor hajrá Gina.

,, 2016.12.10. 22:46:21

@Plüsscukor: nem mutatták, de mivel uazok az arányok, mint az easypollon, somáé

csincsilla72 2016.12.10. 22:46:35

@naezjó?: Pont erre gondoltam. nem kellett volna megmutatni, csak közölni, hogy Papi megy.

slara 2016.12.10. 22:46:43

ezt nem hiszem el!!!!

2016.12.10. 22:46:45

Most értem haza a borozásból. Ez csalás, nem?

Lilith.Inanna.1 2016.12.10. 22:46:45

Hét vicce.
Akkor hajrá Gina.

rifle02 2016.12.10. 22:46:51

Basszameg hogy megnyeretik a somaval

Cimili 2016.12.10. 22:46:51

@hereverő heverő: farkasozok. :) de télleg! :)

Bianka_M. 2016.12.10. 22:47:06

@taga20: dehoooogy :))) de olyan pasit mint te szinte lehetetlen találni, szóval egyenlőre megfontolom :))

taga20 2016.12.10. 22:47:14

@Cimili: ne bassz, eszt senki nem veszi be és ki!:)))

mingyá előadod, hogy menstruálni se szoktál!:))

2016.12.10. 22:47:18

Ki melyik százalék volt..? Olyan gyorsan mutattak nem tudtam megnézni. Egyébként szerintem Soma-Vivi-Gina sorrend lesz holnap.

Plüsscukor 2016.12.10. 22:47:23

@FrNo90: Tényleg ez a Somagyerek lenne a legszimpibb a nézőknek?? Ajj, nem vagyok reprezentatív a véleményemmel.

hereverő heverő 2016.12.10. 22:47:29

Naugyehogy Rocco Carsheg. Én megmondtam.

Bianka_M. 2016.12.10. 22:47:40

Mi? Közben kárszeg lepattant? Óóó.

csakolvasok82 2016.12.10. 22:47:44

Milyen érdekes, Mici és Krisz is nagy csinnadratta nélkül ment haza.

Cimili 2016.12.10. 22:47:48

@rifle02: meg. mint tegnap is írtam, pumpedgabo megmondta, h soma celeb lesz.

,, 2016.12.10. 22:47:51

@Plüsscukor: bocs akkor mutatták, ezt nem láttam

kamilla123 2016.12.10. 22:47:57

ez a VV egyre hülyébben alakul. Tavaly legalább kiesett sorban mindenki, akit nem bírtam

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.12.10. 22:48:18

Most akkor ezzel a 9 százalékkal nagy esély van arra, hogy Soma fog nyerni?

Bianka_M. 2016.12.10. 22:48:22

@rifle02: ne már :) viccnek is rossz :)

naezjó... 2016.12.10. 22:48:23

a kreatív főgóré eshetne ki 99-1-el. Remek finálé lesz, idáig jutottam, hajrá Gina (soha többé ne hadarj kérlek)

Plüsscukor 2016.12.10. 22:48:49

Mici: faszom kivan!
Le lehetett olvasni a szájáról.

naezjó... 2016.12.10. 22:49:24

@szörnycsi: igen, mindenkit, gyanús a SomSom win.

unicorn11 2016.12.10. 22:49:32

@taga20: te kajak így írod, hogy "eszt" vagy csak hülyéskedsz?

Bianka_M. 2016.12.10. 22:49:54

Anikó krisz lelkinegyediktársa.

taga20 2016.12.10. 22:50:10

@Bianka_M.: arról hallottál, hogy az olyan pasik, mint én, kicsit türelmetlenek vagyunk.

csak szólok.
hamá ilyen joban vagyunk elárulok egykét kulisszatitkot:))

naezjó... 2016.12.10. 22:50:16

Van aki pitbull, van aki CSFP akar lenni...

Plüsscukor 2016.12.10. 22:50:21

Amúgy volt már olyan, hogy 2 lány volt az uccsó háromban?

agimano 2016.12.10. 22:51:05

Soma volt a 9,72% vagy 9 egész valamennyi, Gina, Vivi huszonvalahány volt, nem tudom, hogy pontosan mennyi.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy az emberek hány százaléka nem fogta fel a kérdést.

2016.12.10. 22:51:20

@Plüsscukor: igen, Vv6 Aurelio-Zsófi-Viki

Cimili 2016.12.10. 22:51:26

@taga20: télleg nem rókáztam még, amikor a gyereket vártam, akkor senem.

Bianka_M. 2016.12.10. 22:51:41

@tvbuzi: arra gondoltam, hogy csinálok neked muffint. Vettem hozzá mintát, ancsa képe lesz rajta.

csakolvasok82 2016.12.10. 22:52:07

Holnap pont nem tudtom nézni, mert nem leszek tv közelben, de így nem is bánom, ha tv közelben lennék, sem nézném.
Jó éjt!

Plüsscukor 2016.12.10. 22:52:22

@unicorn11: vele ne törődj, csak egy hülye troll, mindenkibe beleköt, és direkt szar a helyesírása. Azt hiszi ez vicces, pedig nem.

naezjó... 2016.12.10. 22:52:36

@Plüsscukor: ő beszélt annyira lassan, hogy a kritikus tömeg megértse. Tyvtyyvvy jövőre fullHd-ban üti a levegőt a jútyúbon.

tvbuzi 2016.12.10. 22:52:38

Asszem törölhetem az appot

taga20 2016.12.10. 22:52:52

@unicorn11: te kajakra mekkérdezed, vagy csak a feszkót izzítod?:)))

Cimili 2016.12.10. 22:53:26

@hereverő heverő: nem értetted, nem is érthetted, de én igen. :)

hereverő heverő 2016.12.10. 22:53:33

@Mók_Ica: mondja ezt egy bundás mókus...

Mók_Ica 2016.12.10. 22:53:45

@naezjó?: elég gyorsan elkapták..... dzsina vivi kb azonos 20+ körüli, soma 9+ és krisz 40+...

Bianka_M. 2016.12.10. 22:53:57

@taga20: ó, köszipuszi :)) egy best of-ot légyszi :)

tvbuzi 2016.12.10. 22:54:05

@Bianka_M.: majd csukott szemmel eszem, hogy ne lássam :P

alsophila grahami 2016.12.10. 22:54:14

ilyen szar finalistái még nem voltak egy VV-nek sem.. igénytelen foscsi; "szavazzanak kedvencükre" by Ancsa, WTF?! ezek közül: szar, szarabb és mégszarabb? köszi rtl.

Mók_Ica 2016.12.10. 22:54:36

@hereverő heverő: elment az eszem... valóban :))) idegállapotba kerültem a dilettantizmustól..... :))))

,, 2016.12.10. 22:55:06

@Mók_Ica: ezért nem bunda, hóttpontosan megegyezik a házi szavazással

Bianka_M. 2016.12.10. 22:55:39

@tvbuzi: én még soha nem szavaztam senkire :)) most már bevallhatom. Vagy nem. Azért még szóba álltok velem remélem.

Cimili 2016.12.10. 22:56:07

@Plüsscukor: én is direkt carok a helyesírásra. :)

Mók_Ica 2016.12.10. 22:57:09

@szörnycsi: akkor a b verzió..... kiöregedtünk és ez a műsor nem nekünk való....

Bianka_M. 2016.12.10. 22:57:22

Ki fog minket boldogítani a bv-ban?

,, 2016.12.10. 22:57:43

Gina vezet, ez de komoly:)

taga20 2016.12.10. 22:57:56

@Cimili: te vagy az ideális nő. egy kincs. nem kamu:)

zene. hallgasd meg! beléd szerettelek, semmi szeksz!:))

www.youtube.com/watch?v=GY5n5bSH9iA

alsophila grahami 2016.12.10. 22:58:11

@tvbuzi: én is törlöm, ezek közül nincs kie szavazzak, keszarom mind a hármat; de amúgy ez a mai biztos, hogy ÉLŐ adás volt? nem tegnap zavarták le? most télleg erre a semmire csődítették össze a népet, minek? erre még a stúdiót befűteni se érte meg.. :PP

Padrinaggio 2016.12.10. 22:58:49

Szerintem az, hogy megmutatták, hogy Soma ennyire jól áll, nem neki kedvez.
Nyerjen Gina!

csodalámpa 2016.12.10. 22:58:51

hát, annyira azért nem bánom, hogy Kárszeg pofára esett, bár kérdés, hogy az ő szavazótábora mennyire fogta fel, hogy ha ebben a körben a bentmaradására akarnának szavazni, akkor pont nem rá kéne appolni...vagy csak a reteknek lett már vállalhatatlan a sok nőalázó/agresszív megnyílvánulása. Ez utóbbiakat leszámítva egyébként kedveltem. A maradékból egyértelműen Ginára szavazok.

naezjó... 2016.12.10. 22:58:54

@Mók_Ica: ja, csak lehetett volna olyan is, ami nem (csak) a Győziknek, meg Aurélióknak való.

kamilla123 2016.12.10. 22:58:56

Én nem láttam a százalékokat, mert gyorsan elkapták, de azt sem értem, mi a fenéért kellett mindet megmutatni, akkor most kb lehet tudni a holnap eredményt, nem?
A másik,h szerintem kb a nézők fele le sem fogja szarni a holnapi párbajt, mert se Vivike, se Gina hülyeségeire nem lesz kíváncsi. Soma meg önmagában nem olyan érdekes, h elvigye a show-t.
Fura tényleg, H Mici és Kárszeg is ki lett rúgva a show-ból.
Még annyit, hogy amikor Vivi visszament és szónokolt az ufókról, egy tanulmány volt az összes lakó feje,h mennyire unják az egészet, sőt nem is örültek, még Gina sem,h Vivi ment vissza sztem.

Cimili 2016.12.10. 22:59:00

@Mók_Ica: dehogynem. :) ponthogy! :)

hereverő heverő 2016.12.10. 22:59:01

@Mók_Ica: lehet, hogy az appból nem jött elég szavazat és az easypoll volt a B terv.

tvbuzi 2016.12.10. 22:59:05

Kárszeghy már a bv-ben fogdossa majd Mircit?

taga20 2016.12.10. 22:59:18

@Bianka_M.: ma nem vagyok formában, ma utálom a csajokat:))

,, 2016.12.10. 22:59:36

@Mók_Ica: én is erre jutottam nemrég. Nem is baj ez, csak csináljanak nekünk külön sót, ez még maradhat a csillámpóni tivi rajongóké:)

Bianka_M. 2016.12.10. 22:59:49

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: jé, tényleg, nem valószínű, hogy kétszer fizetnek a statisztáknak.

csincsilla72 2016.12.10. 22:59:58

@agimano: Miért ne fogták volna fel? Erre lehetett számítani.

kamilla123 2016.12.10. 23:00:12

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: én azt nem értettem, hogy hogy lehetett Krisz tábora ilyen nagy a nézők között?

rifle02 2016.12.10. 23:00:20

SAjnos ez valós eredmény, elég csak megnézni például megint a Facebook vvs oldalt az emberek nagy része Krisztiánt akarta hazaküldeni

Plüsscukor 2016.12.10. 23:00:43

@taga20: Az az egy szerencséd van, hogy a zenei ízlésed jó. Máskülönben már rég kiszekáltalak volna innen.

taga20 2016.12.10. 23:01:00

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: hónapok óta megy a parasztvakítás! erre most jösz rá?

téged se az eszedért fognak elrabolni az ufok!:))

Cimili 2016.12.10. 23:01:36

@taga20: megint belém szerettél? vagy má efelejtetted a múlt hetet? :)

kamilla123 2016.12.10. 23:01:38

@kamilla123: mármint a stúdió nézők között túl nagy volt a Krisz tábor. Mintha tudták volna, h ő esik ki.

Bianka_M. 2016.12.10. 23:02:14

Mr kárszeg :))) lehet még fokozni :))

taga20 2016.12.10. 23:03:06

@Plüsscukor: jaj!
pedig a heverős srák utál, mint a szarját. és van valami igaza:)

naezjó... 2016.12.10. 23:03:21

na, a tesó-számláló ma kiakad :D

Bianka_M. 2016.12.10. 23:04:01

@Cimili: @taga20: de romik vagytok :)) hát mit csináltatok ti itten a múlt héten? Pernahajderek :))

tvbuzi 2016.12.10. 23:04:08

Vajh, lesz hogyvolt a múltbéli vv műsorokból?

hereverő heverő 2016.12.10. 23:04:57

@kamilla123: A legjobb hogy Vivi most faszán elhitette magával, hogy a tegnapi párbaj után és a mai kipotyogás után már csomagolják neki a 36 milliót.

taga20 2016.12.10. 23:05:30

@Lilith.Inanna.1: nem is! én egy kincs vagyok:)

zene! ez az egy szerencsém:))

www.youtube.com/watch?v=9mOMmP_aKso

Bianka_M. 2016.12.10. 23:05:33

@tvbuzi: szerintem annyira unták már, hogy nem.

Plüsscukor 2016.12.10. 23:06:22

@Cimili: Jujj, mi volt itt múlt héten? Épp csak kitettem a lábam egy kicsit, és máris események vannak?

Hmm, ha eszembe jut, hogy egy hete ez időtájt a boys don't cry-ra ugráltam... Ahh. Akarom, még egyszer, most!

Bianka_M. 2016.12.10. 23:06:49

Addig támasztottam a nagy hegyes államat a mancsomon, hogy lett rajta egy baromi nagy kék folt. Undi.

alsophila grahami 2016.12.10. 23:07:12

@szörnycsi: senkire, te..? amúgy az azért érdekelne, hogy a dávidosok szavazatai most hová kerülhettek vajon? mégiscsak majd' ötven százalékról beszélünk... ezek oszlottak meg a két lány és Soma között? a többiek szavazói pedig mind ennyire tudatosan Kárszeghyre tették volna? #ostorezazösszeszedettség (sztem meg bunda az egész, innen márcsak Csicskalángos győzhet a 9 százalékával)

Bianka_M. 2016.12.10. 23:08:54

Ennek mi értelme van???

kamilla123 2016.12.10. 23:09:02

@hereverő heverő: hát ezért kér, h megmutatták nekik a százalékokat. Most már nem fog akkorát koppanni, mert látta, h SOmika menőbb kint.

naezjó... 2016.12.10. 23:09:18

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: azt vártam, hogy CSFP a tegnapi után repül. Meg volt ágyazva a kérdéssel is, szinte biztos voltam benne a százalékokat látva, lennék jó pénzért közjegyző Rtl-nél.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.10. 23:09:31

@Plüsscukor: Nem rémlik. Általában az is csoda, ha egy csaj eljut a top3-ba, az is gyorsan kipottyan. Oké, nem mindig, VV7-ben ugye Zsófika alig kapott ki Au-tól. De már akkor tulajdonképpen együtt voltak.

taga20 2016.12.10. 23:09:51

@Cimili: ha asztmondom, hogy emlékszem, ako hazudok.

szeretnél úgy valakit, aki fullba tolja a hazugságokat?

zene! ami sokszor meg ment.( kroki is ezé szeret, nem a szívemért:)))

www.youtube.com/watch?v=8tslVys1gpI&list=RD8tslVys1gpI

Mók_Ica 2016.12.10. 23:10:18

@naezjó?: @szörnycsi: @Cimili: @hereverő heverő: vagy költözzünk mi be egy villába :))) höhöhöhöö

au nem tud olvasni..... bill clinton.... höhöhöhöhö

szólíthatlak krisznek? - au
persze - krisz
hát tesó, nekem te voltál a kedvencem - au

höhöhöhöhöhö

Cimili 2016.12.10. 23:10:19

@Bianka_M.: csalfa, mert minden nőnek ezt írja. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.10. 23:11:14

@kamilla123: Ja-ja, ezt elqrták, nem kicsit. Úgy kellett volna, hogy 4 darab fantomkép, utána %-ok és csak a legtöbbet fordítják fel, aki ugye kiesik és lehetett volna találgatni, hogy a többi % hogyan oszlik a finalisták között.

Bianka_M. 2016.12.10. 23:11:24

@Cimili: jól van, simi-simi a buksidra. Nem szabad elhinni. Csúnya, rossz fiú :)))

tvbuzi 2016.12.10. 23:11:46

Mirci kiabált, hogy NEEEEEE

naezjó... 2016.12.10. 23:11:48

@Mók_Ica: :DDDD Szólíthatlak tesónak, Krisz?

kamilla123 2016.12.10. 23:12:01

@Majom1Parádé: pontosan. Komolyan, kikkel csináltatják ezt a műsort??? mindent elcsesznek benne

alsophila grahami 2016.12.10. 23:12:05

@taga20: honnan tudod, ha nem is nézed? ufók súgtak? ;P

Cimili 2016.12.10. 23:12:19

@taga20: tom. :) végre jó zene. :)

Bianka_M. 2016.12.10. 23:12:28

@Mók_Ica: különben au nem nyilváníthatna véleményt, nem? :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.10. 23:13:29

@Majom1Parádé: Bocs, az a széria a 6-os volt. Szalad az idő, a 7-esben is volt lány finalista, a surranópályán Dóri.

naezjó... 2016.12.10. 23:13:31

@kamilla123: nem tudom, de jövőre a Mészáros és Mészáros Kft. :D

hereverő heverő 2016.12.10. 23:13:47

@Mók_Ica: jó, költözzünk :) de vigyázzá mer kiviszlek és kinnhagylak

Bianka_M. 2016.12.10. 23:13:48

Ú, mici ekkora volt?

Cimili 2016.12.10. 23:14:30

@úgymond olvasó mmkk: elkérjünk Kimitől? :) ugyehogyugye! :)

rifle02 2016.12.10. 23:14:43

Ezt most komolyan mutatják nekik is ott élőben ??? :D

alsophila grahami 2016.12.10. 23:14:46

@naezjó?: én is, biztos pénz a semmire..

tvbuzi 2016.12.10. 23:15:09

A stúdióban most tombolnak?

Bianka_M. 2016.12.10. 23:15:09

@tvbuzi: majdnem :)) eddig kisebbnek láttam.

Cimili 2016.12.10. 23:15:14

@Mók_Ica: mmkk és ekg eccerre! :)

kamilla123 2016.12.10. 23:15:58

most attól, h romi zenét tesznek alá, ez ugyanúgy csak kufircolás :)

csincsilla72 2016.12.10. 23:16:53

És akkor most lánykérés lesz??

hereverő heverő 2016.12.10. 23:17:43

@úgymond olvasó mmkk: vigyázz, én már beköltöztem. És nem célzok valami fényesen.

naezjó... 2016.12.10. 23:17:45

@csincsilla72: párbaj nélkül minek... :)

tvbuzi 2016.12.10. 23:17:47

Benne van a hajcsuk az életet, tudod

Cimili 2016.12.10. 23:18:38

@Bianka_M.: hallottad mit mondott az előbb? ő a villa keresztapja.

Mók_Ica 2016.12.10. 23:18:38

@úgymond olvasó mmkk: dehogyis... szigetre megyünk :))))

@Bianka_M.: most már mondhatja... úgy érzi.... :))) mindegy is :))))

@hereverő heverő: szigetre megyünk, kertipartizunk minden nap :))) és senkit nem szavazunk ki

@Cimili: :))) <3

Bianka_M. 2016.12.10. 23:18:39

@hereverő heverő: de csak ha nem nézel oda, nem?

hereverő heverő 2016.12.10. 23:19:04

@Bianka_M.: hogyne nyert volna, 20 kiló Micisegget

Mók_Ica 2016.12.10. 23:19:12

@csincsilla72: @naezjó?: meghív mindenkit az eseményre :)))

tvbuzi 2016.12.10. 23:19:30

Meddig húzzák a finálét? Éjfélig?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.10. 23:20:09

Krisztián legszebb pillanataiba nem is raktak szexjelenetet Micivel....
Én tuti 1 perc 5 másodperc sexmontázst csináltam volna. :-)) De, mint ma már többen is megjegyeztétek, a stáb ismét nem állt feladata magaslatán.

Bianka_M. 2016.12.10. 23:20:43

@Cimili: @Mók_Ica: mircit tutira megnyerte.

Megint mutatták, amikor kb. egy hónap után mici felvilágosította, hogy ez egy élő műsor. Pedig nem is.

tvbuzi 2016.12.10. 23:20:52

Ezt nem is láttam. :DDDDDDDD

hereverő heverő 2016.12.10. 23:21:07

@Mók_Ica: és lesz a szigeten rum és Orlando is ?

Cimili 2016.12.10. 23:21:31

anyóspajtás ránézett már mircire?

Bianka_M. 2016.12.10. 23:21:34

@hereverő heverő: de az színtiszta hús. Izé, zsír.

tvbuzi 2016.12.10. 23:21:47

Kárszeghy asszony valamilyen szinten hajaz Mircire

Cimili 2016.12.10. 23:22:46

au minyá sír. :) má dadog is.

Plüsscukor 2016.12.10. 23:22:55

Au már megint bőg, ez hihetetlen :))

alsophila grahami 2016.12.10. 23:23:57

@naezjó?: á, ezt még a Simicska jegyezte, attól ilyen low budget, de jövőre valóban a Mészáros és Mészáros lesz, remélem, tőkeinjekció is lesz a prodáksönbe, lesz píz akkor igazi műsorvezetőre Bencus mellé meg a belevalóba is.. ;PP

Mók_Ica 2016.12.10. 23:24:41

@hereverő heverő: rendelünk :)))

@tvbuzi: ugye? ez jutott az eszembe nekem is .... egyébként tök ari volt krisz, ahogy megölelte az anyukáját és könnybe lábadt a szeme :)))

au annyira meghatódott saját magától, hogy sír..... bolond ez a gyerek....

tvbuzi 2016.12.10. 23:25:06

Kisírom már magam én is

naezjó... 2016.12.10. 23:25:17

Szegény Au, annyi esze azért van, hogy értse, hogy ekkora semmiért ennyi pénzt még egyszer az életben nem kap. Így is 2* többször nyert az Rtl-el, mint kellett volna.

Mók_Ica 2016.12.10. 23:25:22

@naezjó?: akkor jó lesz :))) van aki vegetáriánus? az majd kap bárányt :))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.10. 23:25:40

@tvbuzi: Nem, mindenki keresse vissza amit anno írtak itt az ügyeletes szerkesztők. :-)

Cimili 2016.12.10. 23:25:49

@tvbuzi: csak halkan bőgj lécci! :)

Bianka_M. 2016.12.10. 23:25:54

Igaz, hogy mindenki szerint ez volt a vv-k mélypntja. De ez kritikán alul szar lett. Vajon előléptetik a csapatot? Hm.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 23:25:55

@Mók_Ica: na de melyikre? van már 3 :)))))

hereverő heverő 2016.12.10. 23:26:02

@úgymond olvasó mmkk: akkor kihívlak és kinnhagylak
de csak a kertben mert kertipartizunk.

Mók_Ica 2016.12.10. 23:26:30

@Bianka_M.: a reklám alatt azért lehet, hogy helyretették tivit.... ezért mondta ezt papi....

Cimili 2016.12.10. 23:27:08

@Majom1Parádé: szakadok ezen. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hereverő heverő 2016.12.10. 23:27:34

@Mók_Ica: én vegetáriánus vagyok, csakis zöldségeket beszélek

Mók_Ica 2016.12.10. 23:28:05

@úgymond olvasó mmkk: az egyiken lakunk, a másikon bulizunk :))) a 3dikra majd azt küldjük, akivel épp nem akarunk egy kicsit együtt lakni :)))

tvbuzi 2016.12.10. 23:28:12

Nem vagyok álmos. Mit nézzek?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 23:28:57

@Mók_Ica: jó :) a harmadikat akkor kisajàtítom mmkk.

Mók_Ica 2016.12.10. 23:29:03

@hereverő heverő: majd sütünk neked bárányt :))) mondtam :)))

Cimili 2016.12.10. 23:29:20

@hereverő heverő: ezé csípjük a buksidat! :)

Mók_Ica 2016.12.10. 23:29:36

@úgymond olvasó mmkk: akkor ott laksz majd a férjeddel.... az lesz a sufni-sziget :)))

tvbuzi 2016.12.10. 23:29:43

@Majom1Parádé: akkor majd ráguglizok :DDD

naezjó... 2016.12.10. 23:30:09

na üdv srácok, jó lenne, ha lenne HV a hétfőiről is, többet várok tőle, mint ettől a szériától.

tvbuzi 2016.12.10. 23:30:20

@Bianka_M.: már vége, láttam az összes részt

Cimili 2016.12.10. 23:30:38

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDD

További jó miegymást, én léptem! :) jóccakát!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 23:30:59

@Mók_Ica: nem azért.. velem nem egyszerű együtt élni :)

alvás van. jó éjt

Bianka_M. 2016.12.10. 23:31:21

@tvbuzi: ó, nem tudtam. Akkor Intimissimi reklámot :))

hereverő heverő 2016.12.10. 23:31:33

@úgymond olvasó mmkk: na de mindenki a kertben lesz kinn. Ne sírj, Orlandot se visszük :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.12.10. 23:33:02

@Bianka_M.: Ja, kiöntik őket viaszból és mehetnek Madame Tussaud figurái közé, mint elrettentő példák, akik a legjobban elszúrtak egy valóságshowt! :-9

tvbuzi 2016.12.10. 23:34:44

Szép álmokat az alvósoknak

taga20 2016.12.10. 23:35:46

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: senkise. viszont itt beléd vagyok szerelmes. ez baj? a jellemem hibája?
ki tugya? zene!

küldöm neked a negyedik nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=rjFaenf1T-Y&list=RDrjFaenf1T-Y

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.10. 23:39:16

meh. most értem ide. csábamán. akkor jóéjt. hajrá bicikli!

Mók_Ica 2016.12.10. 23:39:37

@Cimili: jó éjt cicus :))) szép álmokat :)))

@úgymond olvasó mmkk: nem hiszem, hogy ennyire különc lennél :))) aludj jól, szép álmokat!!!

Mók_Ica 2016.12.10. 23:41:09

@Bianka_M.: ja... csak előbb a szakadék szélére állítják őket :))))

@Cseszlovák Gyurmafilm sskk Bosnyák Bábfilm: és ki kapja a biciklit????

Bianka_M. 2016.12.10. 23:42:20

@Mók_Ica: jajjj te kis szadista :))

Mók_Ica 2016.12.10. 23:42:37

@naezjó?: höhöhöhöhöhö :)))) ki vállalja a posztcsi írását? :)))))

Bianka_M. 2016.12.10. 23:43:07

Asszem kidőltem. Jó szundit mindenkinek :)

Mók_Ica 2016.12.10. 23:43:08

@Bianka_M.: a vv8 tette ezt velem.... :))))

Mók_Ica 2016.12.10. 23:43:56

@Cseszlovák Gyurmafilm sskk Bosnyák Bábfilm: bicikliző frufru.... höhöhöhö.... sztem vigyük magunkkal a szigetre....

hereverő heverő 2016.12.10. 23:48:35

Sajnálattal közlöm, hogy már nem látok ki a résen a pilláim között. Szerencsére holnap vasárnap. Ha Au felolvassa Krisznek a róla és Miciről írt versikémet, akkor mmkk keltsetek fel. A telefonom: 06-90-elemeskard

Jóéjt

Plüsscukor 2016.12.10. 23:50:32

Mindenki máris kidőlt?

Cimili 2016.12.10. 23:51:42

@Plüsscukor: én dógozok, de ti csak csacsogjatok. :)

Mók_Ica 2016.12.10. 23:54:08

@Plüsscukor: nem.... ma még csak szombat van... buli-tájm :)))) holnap lehet lustizni.... :))))

@Cimili: ilyenkor dolgozol??? óóóóóóóóóóó

tvbuzi 2016.12.10. 23:55:49

@Cimili: biztonsági őr vagy?

alsophila grahami 2016.12.10. 23:57:33

@taga20: dehogy baj, megőrültél? ez a legjobb, ami itt történhet veled ;))

Cimili 2016.12.10. 23:58:28

@tvbuzi: dehogy!!!!!!!!
@Mók_Ica: itthon dolgozok, ékszer készítés.

Mók_Ica 2016.12.11. 00:00:53

@Cimili: wow :))))) ügyi vagy :))))

ascii 2016.12.11. 00:10:30

Értetlenül állok az elmult két nap előtt, mind a Dávid kiesett a lótetű ellen, mind a mai nap eseményei után, h a kereplőgépnek is feleannyi szavazat jutott, mint Krisznek, és h kihozzák az emberek a kis taknyost győztesnek.
Rettentően csalódott vagyok, és nem tudom hova tenni, h ez most kibaszott bunda, vagy ennyire korcsok az emberek?
Szégyen a finálés felállás. Nem tudok egyiknek se szurkolni.
Ezt nagyon elkurta a retek...

Lilith.Inanna.1 2016.12.11. 00:10:53

@taga20: Akkora rajság van, hogy sukárfertőzést kaptam. :D

www.youtube.com/watch?v=QnbS9lFqvio

taga20 2016.12.11. 00:11:58

@Mók_Ica: eszt honnan tudod?
lehet hogy kuka minden ékszere, lehet, hogy ő endivajda babája:))

ja zene!:))

www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&list=RDYlUKcNNmywk

Mók_Ica 2016.12.11. 00:13:19

@ascii: együttérzek veled, én is csak bámulok..... megállapítottam, hogy kiöregedtem a célközönségből :))))

Brandy9 2016.12.11. 00:14:39

Szeretnék visszaolvasni, de ettől a rohadék tagától hányingerem van. Még csak az elején tartok az olvasás nak, de már több emberbe is belekötött pl full barom, hülye picsa, agyhalott, ribanc, féreg stb. Nem lehetne ezt a parasztot kitiltani innen? De komolyan.

Mók_Ica 2016.12.11. 00:14:49

@taga20: van élet ezen a blogon kívül.... csaxólok :)))) elárulok még egy titkot.... van akik ismerik is egymást irl :))))

taga20 2016.12.11. 00:19:48

@Mók_Ica: ne na. én hereverővel szeretnék meginni egy sört:)

szerintem félreismert, vagy nem?:)))

zene!

www.youtube.com/watch?v=AHhnRaIUbeY

ascii 2016.12.11. 00:20:38

@Mók_Ica: a józan paraszti ész diktálta idáig a történéseket, most bolondult meg minden a végére :(

Cimili 2016.12.11. 00:21:53

@taga20: ezt má harmadszor teszed be, uncsi is. :)))))))))) ja és egyre romlik a zenei ízlésed.:)))

Mók_Ica 2016.12.11. 00:22:47

@taga20: félreismert? vagy nem?

@ascii: vagy ezt akarták a szerkik.... :(((

alsophila grahami 2016.12.11. 00:26:52

@Mók_Ica: @ascii: én se tudok már senkire se, nem is érdekel, kit hoz ki közülük a magasságos csatorna, de hogy az ufó ill. a csicskalángos közül lesz az egyik, abban biztos vagyok, kárszegnek ezért is kellett mennie most... ha a két lány közül ment volna az egyik, akkor két azonos platformon ácsorgó állt volna szemben egy másikkal, akinek ott lettek volna a dávidos szavazók a háta mögött, míg a másik kettő szavazatai oszlottak volna kétfelé... kárszeg még be is előzhette volna őket surranópályán, így viszont most egy platform van, három emberrel, akik közül kárálógép lesz az első kieső holnap, tehát rá szavazni eldobott szavazat... nagyjából ez a helyzet, és nem az emberekkel van baj vsz, hanem a csatival, a szerkikkel, akik ezt gondolták kihozni az egész katyvaszból.

taga20 2016.12.11. 00:31:03

@Cimili: és ez volt má te vévékirálynő?:))

www.youtube.com/watch?v=BKyHc1RI1PQ&list=RDBKyHc1RI1PQ

az milyen má, hogy van valaki aki a vévén él, és beszól annak, aki fényt hoz az életébe:))

szerinted is hülye egy szitú?:)))

Mók_Ica 2016.12.11. 00:31:43

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: azért este itt leszek, ha hazaérek ... :)))) popcorn és szórakozás .... höhöhöhöhö

alsophila grahami 2016.12.11. 00:31:56

és most elköszönök én is kivételesen korán, mert tegnap nem sok alvás jutott ki nekem, és már kezd beszippantani a nihil, nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek, holnap, ugyanitt..? ;)

taga20 2016.12.11. 00:33:18

@ascii: te most fullba nyomod, vagy csak csinálod a retardot?

taga20 2016.12.11. 00:34:40

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: egyébként hajnal hányig nyomod?

itt mindenki menthetetlen?:))

alsophila grahami 2016.12.11. 00:35:03

@Mók_Ica: énis, énis, ha már eddig bírtuk, itt a helyünk (tán még az appot is visszapakolom meglátom;)) jóóóéjt! :)

taga20 2016.12.11. 00:37:40

@Peter_Cs: semmi! a három finalista közül mindegyik droid. van még kérdésed?

Cimili 2016.12.11. 00:39:47

@taga20: mondom én, h romlik:)))
@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: jóccakát!
na télleg lépek én is. Móki neked is jó éjt, meg mindenkinek!

Lilith.Inanna.1 2016.12.11. 00:40:30

@taga20: Nem rossz.
Holnap viszont beGinázunk. :D ütős lesz .se
www.youtube.com/watch?v=Q_-fulo5QyY

taga20 2016.12.11. 01:02:35

@Lilith.Inanna.1: bakker, felteszek egy normális kérdést, üjjé le!

szerinted ez egy jó szám, vagy csak próbára akarsz tenni?:)

na küldök neked egy zenét! ha nem sikerült még döntened:))

www.youtube.com/watch?v=7j_dSJRhI98&list=RDjS826PwLHdQ&index=14

Lilith.Inanna.1 2016.12.11. 01:17:15

@taga20: Csücccs.
Jó szám, tetszett. :)
Túl sok itt a szerelem. :)

www.youtube.com/watch?v=AsMx8cHGC-4

taga20 2016.12.11. 01:26:24

@Lilith.Inanna.1: na megyek durmolni, me ma jön a döntő.
mi jön? ezek a barmok miben versenyeznek?
arom
erre ma lesz itt vagy több száz barom, aki a körmét megzabálja:))

szerintem ez az ország menthetetlen! az utolsó kapcsolja le a ledet:)

malevil2050 2016.12.11. 01:57:19

Összevesztünk a hackpajtikkal a két csajon , így mostan senkit nem fogunk appolni. Hát iyen eza rohatt élet. Bonanzuasztimásztelepiktatori! Szar egy vv vót. Isten óvja a tudorokat!

Costanza 2016.12.11. 04:01:16

en most a vv5-ot nezem, ahol a regi szep idokben meg biza a ferfiak furdokontose legalabb terd ala ert, nem ugy mint manapsag, ahol mar csak combkozepig tart az is. jovore ket pasi fog csokolozni forronaciban, es csakazertsenyerino merthogynezmarazkihe tirpakiabanpasiuralomvaneskesz boa :D

Sanda.Ipse 2016.12.11. 07:04:08

Unalmas széria, unalmas feladatokkal.
Ma nem appolok. Vigye a pénzt és fusson, akit a többség akar. Mintha most azt a Ginát favorizálnák, aki miatt két hete még a tévét is falhoz akarták vágni:) Akár ő is! Mindegy!
Majd holnap megtudom a lapokból.
További jó csetelést és béke!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 07:23:40

@Sanda.Ipse: Ha appolnál, akkor is az vinné a pénzt, akit a többség akar... :-) Viszont nem értem, hogy miért nem appolsz az utolsó napon...? Én már megtettem, Somára. A tegnapi kiszavazással kapcsolatban, mindenekelőtt sajnálom, hogy a VV 4. helyezettjét nem illette meg egy párbajban való kiesés lehetősége... Másodszor, nagyon meglepett a szavazás eredménye, és számomra megható volt, hogy Krisztián milyen méltóságteljesen viselte el benn is és kinn a stúdióban is. Külön tetszett, hogy nem akart egy embertől elbúcsúzni, hanem mind a háromtól el akart, sőt ezt meg is tette.Ez mindenféleképpen az ellenfeleinek a tiszteletét és kedvelését is jelenti. Harmadszor, nem vagyok benne biztos, hogy a Krisztiánra szavazók egyben tudták is azt, hogy most nem szimpátia szavazás, hanem szimpátia kiszavazás történik. Amikor tegnap appoltam, akkor engem is meglepett, hogy az általam kiszavazottnak jelölt játékos (egyébként Gina volt), zöld színnel került kijelölésre. A zöld szín ugyanis általában pozitív, és nem negatív szavazatot takar, a negatív szavazat inkább a piros színnel kerül kijelölésre... Sajnos simán el tudom képzelni, hogy tegnap a szavazók többsége el sem olvasta a kérdés feltevést, csak szavazott (a kedvencére)... Krisztián számomra a megalkuvás nélküli, férfias, játékot testesítette meg, nem szavaztam volna rá a végén valószínűleg, de a hármas döntőt megérdemelte, és talán a végső győzelmet is megérdemelte volna. Sztem összességében a VV8 egyik legemlékezetesebb karaktere volt, legalább is számomra az lesz, én gratulálok a játékához !

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 07:31:53

@úgymond olvasó mmkk: mikor keljen az ivadék félhét előtt 5 percel? Igen, vasárnap. #reggelizési

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 07:34:09

@Cseszlovák Gyurmafilm sskk Bosnyák Bábfilm: ne is mondd, unokaöcsém itt aludt, hétvégén alapvetően simán elalszik 8-fél 9-ig, de ma feltétlenül muszáj volt 6:17-kor megkérdeznie, hogy mikor akarok felkelni.. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 07:36:26

@úgymond olvasó mmkk: Isten hozott a világomban:))))) de legalábbb produktív napod lesz. ezekbena reggeli órákban sokmindent meg lehet csinálni.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 07:37:56

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: hogy micsoda? produktív? inkább negatív :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 07:39:03

@Sanda.Ipse: Amúgy most nem vagy igazságos. Egy hete, amikor az Ati-Gina párbaj előtt egy csomóan, különösen az elvakult Dávid rajongók, Atira érveltek, mi is mondtunk olyat, hogy, ha Ati ezt a párbajt megnyeri, akkor a továbbiakban mindeni ellenében Atira fogunk appolni (pedig a játék szempontjából rühelljük)... Most ez a reakció történik Ginával kapcsolatban is sok embernél, én megértem...

ficekence 2016.12.11. 07:55:58

@Sanda.Ipse: Nem gondoltam, hogy a cél előtt lelépsz. A végjáték mindennek mondható csak unalmasnak nem. Nem hittem, hogy így alakul a vége, még maradhatnál egy szavazat erejéig, amit Ginára adhatnál le. :))

Hajrá Gina.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 07:57:22

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): <3 kolléganőnél a pont. holnap visszavátozom kgst-vé:)

Avanivi 2016.12.11. 07:59:24

Azért milyen jó, hogy izgis a vége, és nem kiszámítható! Nem lehet tudni, hogy Soma nyeri vagy a Soma.
Sajnálom, hogy Krisz kieset,vissza sem nézem az elmúlt hetet. A döntő sem érdekel....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:01:16

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: <3 (én ma a fater kedvére teszek, lássa, kivel van dolga)

,, 2016.12.11. 08:03:14

@Avanivi: a netes szavazásokon gina vezet

Avanivi 2016.12.11. 08:11:10

@szörnycsi: Ő sem a kedvencem, de akkor nyerjen Gina az legalább valami izgalmat hoz a végére.

,, 2016.12.11. 08:12:38

@VV Erőlegény: megértették, a vv fb-n nagyon sokan írták h krisztiánra szavaznak, ő menjen haza (és ez volt a finomabb megfogalmazás)

,, 2016.12.11. 08:13:51

@ficekence: az egyik ide lett felrakva tegnap este, a másikat a vv fb-on láttam

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:14:02

hát én akkor most kinek szurkoljak? és miért?

Diótörő46 2016.12.11. 08:14:38

Szép jó reggelt! :)
Na, ha másért nem, akkor egy valamiért érdemes volt követni ezt a szériát. A két kurvát (a svájci prostit és a bűnöző hímringyót) úgy baszták ki a műsorból mint macskát szarni.
Így kéne az összes kurvával bánni, és akkor lehet, hogy elmennének tisztességes munkát keresni és nem éreznék magukat pózoló celebeknek, akik műcsöcsökkel és szteroidokkal felfújva várják a tömeg éljenzését.
Az egész széria egy kalap szart nem ért, de a két kurva megalázó röptetéséért nagy pacsi az RTL-nek! Végre! Úgy lettek kezelve, ahová valók!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:22:37

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: ha addig nem ver kékre-zöldre a kiskorú, akkor mmkk válaszolok is :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:22:58

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Ha tőlem kérded, akkor Soma... Amúgy marha nagy hiba volt bemutatni tegnap, hogy egymáshoz képest egy nappal a vége alatt ki milyen népszerűséggel rendelkezik. Ha Soma veszít, akkor ez lesz a legmeghatározóbb oka, sztem...!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:25:38

@VV Erőlegény: mindenkitől kérdeztem anblokk. és miért Soma? (kötözködés nélkül, tényleg érdekel, hogy ki kinek szurkol és miért)

Bekkara 2016.12.11. 08:27:16

Na, ez a széria arra volt jó, főleg az utójáték, hogy soha többet ne nézzek meg egy ValóVilágot se. Ha ennél mélyebbre mennek, az már nem trash, hanem korcsosulás. Ha pedig Vivien megnyeri, akkor az az embereket, bár úgy gondolom, inkább a szerkesztőket minősíti. Somára tettem a szavazatom, de nem szívesen. Addig kedveltem őt, amíg nem jött össze a Lákátossal, a hotel hetén egész szimpatikus volt, utána kezdett mélyrepülésbe. Úgyis el fogják szedni tőle a pénzt, de remélem, hogy legalább a családjának lesz annyi esze, hogy pórázt tesznek a kisgyerekre.
Azt se bánom, ha Gina nyer, bár nem érdemli meg, napraforgó is, nem kedvelem, ezért nem rá szavaztam. De talán ő tudná még legjobban kezelni a pénzt.

(egyébként végig Krisznek drukkoltam, rohadt szemét rtl)

,, 2016.12.11. 08:27:53

Tipicském:
1.Gina
2. Vivi
3. Soma

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:39:10

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Nem tudlak, és nem is akarlak érvekkel meggyőzni, ez ízlés kérdése, de azt gondolom, hogy ez a tegnapi népszerűségi szavazási eredmény, illetve annak megmutatása, hogy százalékosan ki hogyan állt tegnap, egy ilyen ingyenes szavazási lehetőségnél, amikor a szavazók nagy többsége nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavaz, nem igazából hajtja Soma felé a szavazatokat, ellentétben a surranópályásokkal. Vivit viszont Somával szemben nem gondolom surranópályásnak....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:41:42

@VV Erőlegény: nem is a meggyőzés miatt kérdezem, mert én nem fogok szavazni, szimplán csak érdeklődöm :)

Diótörő46 2016.12.11. 08:42:14

@Bekkara: Van már két bűnöző műsorvezető a Belevalóban, nem kell még egy. Az RTL lassan a piros lámpa mellé a rácsokat is felszerelheti a székházára. Az a felháborító, hogy egyáltalán ilyen emberek képernyőre kerülhetnek mint ez a Kárszeg.

hereverő heverő 2016.12.11. 08:43:01

@szörnycsi: ugyanezt a sorrendet vizionálom, esetleg Viv és Som helycserével.

hereverő heverő 2016.12.11. 08:45:05

@Diótörő46: nyugi már ! Parlamenti közvetítések is vannak, azok is bűnözők csak másképp néznek ki

Bekkara 2016.12.11. 08:46:09

@Diótörő46: Rács Krisznek, kényszerzubbony Vivinek, nyugtató a nézőknek, amit csak akarsz. Én inkább azon akadnék ki, hogy Vivi meg Tivy képernyőre kerülhetett. Hozzájuk képest Krisztián "nyussszi" volt.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:46:18

@Diótörő46: sőt, karácsonykor a Reszkessetek betörőkben is vannak bűnözők..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:47:55

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Miért nem szavazol, nem kerül semmibe sem... ? Én abszolút megértem, ha valaki nem követi a műsort, de ha már rászántuk a figyelmet és végigkövettük, akkor szerintem függetlenül attól, hogy ez egy jó műsor volt-e, vagy sem, szerintem ennyit megérdemel, mind az RTL, mind a még állva maradt három szerencsétlen flótás (akiből az egyiket szerencséssé tehetünk), hogy egy appot megeresszünk valamelyikre.

WICKEDWITCH 2016.12.11. 08:49:19

Jó reggelt!
@ascii: kicsit más szavakkal, de pont ezekre a dolgokra gondoltam én is.
@VV Erőlegény: ez korrekt. :)

Mindenesetre az utóbbi két nap ámokfutása után részemről töröltem az appot, egyikre se vitt rá a lélek, hogy szavazzak, meg úgyis minek... Ez jól el lett cseszve. :( Azért este lehet, hogy olvaslak majd titeket, a többi fejlemény nem különösebben izgat. :)

Mirocska 2016.12.11. 08:50:25

Sziasztok!
Sajnos Mici kiesése után elvesztettem az érdeklődésem nagy részét a műsor iránt. Csak hv-t olvastam, az adásokat már nem nagyon néztem.
Dávid kiesése óta még érdektelenebb lett számomra ez az egész. Annyira mindegy ebből a háromból, hogy ki nyer.....
Kár, hogy ezt a fórumot is szétcseszik a trollok, már olvasgatni sem élvezetes miattuk....
Akár még jó is lehetett volna ez a széria, de a vége nagyon szétcsúszott.
FB-on VV Attila és Zsolti osztják egymást, csodálatos.... :))

hereverő heverő 2016.12.11. 08:52:04

@VV Erőlegény: én sem fogok appolni,én csak szemlélődöm.Tökmindegy ki viszi a díjat,miattam bármelyik ápolt elverheti. Valójában nem szurkolok semelyiknek sem

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:52:15

@VV Erőlegény: nem volt az egész széria alatt olyan ember, akire valamiért azt mondanám, hogy oké, nyerjen. de. ha Soma nyer, benne van a pakliban, hogy a pénze rövid úton Evelinhez és családjához kerül. Viviennek nem szabad nyernie, erősen benne van, hogy úgy végezze, mint BB Éva. (ha csak nem rohadt jó színésznő, de ezt az eleje óta kétlem) Gina meg.. nem tudom. a bennmaradtak közül ő tűnik a legértelmesebbnek, de a folyamatos kerepelésen kívül semmit nem mutatott fel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:52:46

@Bekkara: Re: "Rács Krisznek, kényszerzubbony Vivinek..." De miért, mivel érdemelték meg, különösen a rácsot Krisz ? Még ha viccesnek is szánod ezt a hozzászólást, akkor sem értek egyet minimális mértékben sem az ilyen sommásan előítéletes véleményekkel.

ficekence 2016.12.11. 08:53:21

@hereverő heverő: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

,, 2016.12.11. 08:54:33

@hereverő heverő: zsolti és vivi mekkorát nézne, ha nem vivi, hanem gina lenne az első női győztes:) főleg úgy, hogy zsolti ginának kampányolt kintről az ati elleni párbajon:)

hereverő heverő 2016.12.11. 08:54:53

@Mirocska: hát ezzel pont így vagyok én is. Persze nehéz 3 tökfejjel értelmes műsort csinálni de attól még itt lehet(ett) jókat beszélgetni

Diótörő46 2016.12.11. 08:54:53

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Hogyne. Csakhogy az fikció, míg ez a fazon eszméletlenre vert egy másik embert és élete végéig kiható egészségkárosodást okozott neki. Azért az annyira nem vicces, mint a Reszkessetek betörők. Vagy van akinek igen?

ficekence 2016.12.11. 08:56:04

@VV Erőlegény: Ez egy nagyon szép komment volt. :)) Pont így gondolom .

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:56:16

@Diótörő46: te miért vagy idegállapotban korán reggel 9-kor? :)))) akarsz róla beszélni? :)))

hereverő heverő 2016.12.11. 08:57:11

@szörnycsi: én főleg zsoltira lennék kiváncsi, mikor gina hátat fordít neki a nyereménnyel

Diótörő46 2016.12.11. 08:57:45

@VV Erőlegény: Ezért járt volna neki a rács és nem a képernyő:
"a 21 éves terheltet: mindenáron össze akart csapni V.-vel, aki azonban hátat fordított neki és indult vissza a gépekhez. A vádlott ekkor az edzőtrikójánál megmarkolta a sértettet, erőszakkal maga felé fordította. A megragadott ember azt mondta támadójának, hogy nem akar semmiféle balhét, engedje el. „Te köcsög, nagyképű fasz, tedd fel a kezed!” – hangzott a felszólítás egy ökölpárbajra, amire a sértett nem volt kapható, így a terhelt e nélkül „intézkedett”: legalább háromszor – ebből egyszer állcsúcson – megütötte őt. V. az utolsó ökölcsapástól merev testtel hanyatt esett, és a már eszméletlen ember feje a beton alapzatú, szőnyeggel borított padlóhoz csapódott. B. Krisztián indult volna a következő edzőtermi vendég felé, ám ekkor a bátyja, B. Béla rászólt: „Őt ne bántsd!”. Az egyik vendég, P. G. az ájult társát látva azt mondta, mentőt kellene hívni, mire az idősebbik B. úgy reagált, hogy nem kell, elég lesz fellocsolni.
Így is történt. P. G. és H. Attila vízzel locsolták az eszméletlen sértettet, s amikor érzékelték, hogy nincs teljesen magánál, az öltözőbe kísérték, majd kocsival hazavitték. V. Zsolt édesanyja, látva fia állapotát, azonnal mentőt hívott. A kórházba szállított 31 éves fiatalember a fejsisak tarkótáji bevérzését, a tarkócsont pikkelyének jobb oldali törését, lágyburok alatti vérzéseket és agyzúzódást szenvedett el. A sérülések 8 napon túliak, közvetetten életveszélyesek voltak – állapította meg az igazságügyi orvos szakértő. A gyógykezelés előrehaladtával az is kiderült, hogy a sértett teljes mértékben elvesztette a szaglását, ami maradandó egészségkárosodást jelent."

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:58:29

@WICKEDWITCH: @özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): @Mirocska: És még idézhetném a hozzászólásokat.... Hát végül is fel lehet fogni az egészet úgy is, hogy a győztes magas, vagy alacsony részvételi arány mellett viszi el a harminchatmilliót.... :-)

Diótörő46 2016.12.11. 08:58:54

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Mert felháborít, hogy ilyen emberek egyáltalán mutogatva lesznek. Ahelyett, hogy a jól megérdemelt börtönbüntetésüket töltötték volna a rács mögött.

hereverő heverő 2016.12.11. 09:00:45

@Diótörő46: ok, ez viszont az igazságszolgáltatást minősíti, mert kinn van és nem rács mögött.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 09:01:37

@Diótörő46: és még mennyi ilyen ember lehet a képernyőn, akiről nem is tudjuk az ilyen dolgait.. nem érdemes ezek miatt idegeskedni. :)

ficekence 2016.12.11. 09:05:30

@Diótörő46: Lényeg, hogy nem lett döntős és nem volt ebben semmi csalás.

Nem akarlak elkeseríteni, de többet profitál a villán belüli szereplése után mint 36 milla. Hallunk még róla.

Egyébként igazad van.

hereverő heverő 2016.12.11. 09:08:24

@VV Erőlegény: tulajdonképp igen. Most alacsony részvétet nyilvánítunk, és ez a széria engem elégedettséggel tölt el, mert akik ellen esetleg appoltam volna azok már régen ki is estek a csába. Azt sajnálom hogy a mai végjáték is bohóckodás lesz, és nem látjuk majd azt a lelki tusát magukkal (sic) amit a győzelemért vívnak

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 09:11:24

@Diótörő46: Nem kenyerem a fizikai erőszak (el is ítélem), életemben soha sem kerültem olyan verekedésbe, ahol az öklömet kellett volna használnom, de szerintem Krisztiánból, több, mint 100 napot látva, a Mici felé alkalmazott lelki terrort is beszámítva úgy gondolom, hogy Krisztián nem az a fajta, akit marha egyszerű kibillenteni a türelméből, és aki mindenkire és mindenre azonnal az öklét használva ugrik. Szóval abban a konfliktusban én azért megvizsgálnám a kiváltó okokat és az előzményeket is. Szerintem nem véletlen, hogy Krisztián csak felfüggesztett büntetést kapott. A VV-ben viszont Mici ritkán előforduló kényszeres, és kicsit érthetetlen, zaklatásán (illetve a nyilvános szexualizálási alkalmakon) kívül, Krisztián mindenkivel szemben alapvetően korrektül viselkedett.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 09:11:38

@hereverő heverő: tulajdonképpen az egész vv8 bohózat volt több témára

Madam. 2016.12.11. 09:14:27

@VV Erőlegény: korrektül.
Igaz, az első adandó alkalommal szétcsapra volna bárki fejét, bármiért és gondolkodás nélkül - csakhát tiltotta a szabályzat.
Bámulatos volt, ahogy ez az ösztönlény (papi) uralkodott magán végig

hereverő heverő 2016.12.11. 09:16:20

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): csak hát nem annak kellett volna lennie, mert humorbol kevés volt benne. Mint a Sas-kabaré.
Feszültség is kevés, ez egy ismeretterjesztő műsor volt: a nyussszik szaporodása több aspektusból.

WICKEDWITCH 2016.12.11. 09:17:28

@VV Erőlegény: tényleg megpróbáltam. Néztem a három profilképet. Vivi: teljességgel ki van zárva, hogy rá szavazzak, és nem "bosszúból" a mostani párbaj miatt, hanem azért, mert már nagyon-nagyon régóta elviselhetetlennek tartom. Gina: nem nagyon tudom, mit tett le az asztalra, ráadásul borzasztóan idegesítő. Nem annyira, mint Vivi, de küzdi magát lefelé. Soma: szurkolok neki, hogy ne menjen félre az élete, de egyelőre elég csak azt megnézni, hogy milyen pajtikákat választ... Szóval egyikre sem tudtam nyugodt szívvel rányomni. De ne aggódj a részvétel miatt, az elmúlt napok eredményei alapján vannak bőven szavazók. :)

hereverő heverő 2016.12.11. 09:19:26

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): naugye. Ott sem appolunk, hogy melyik lemming nyerjen, itt se :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 09:20:20

@Madam.: Picit ellentmondásos ez így... Nem csak a házszabályzat, de a BTK is tiltja az önbíráskodást. Szerintem tud ő gondolkodni, és tudja kontrollálni is magát, ha a házszabályzat miatt tudta, miért gondoljuk azt, hogy ha valaki egyszer elkövet egy hibát, az többször is elfogja, ez megint egy előítélet...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 09:21:29

@WICKEDWITCH: OK, megértelek, ne szavazz, az én szavazatom többet fog nyomni a latba ! :-)

,, 2016.12.11. 09:25:37

Knap szavazásban Soma vezet. Vivi és gina holtversenyben utána

Madam. 2016.12.11. 09:26:37

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): nekem is vmi viagrasat explorer v ilyesmikre emlékeztet(ett) a vv... mindegyik ösztönlény

Madam. 2016.12.11. 09:28:47

@VV Erőlegény: tartom, h odakinn a halálbünti se fogja/fogná vissza, ha az igazát kell védeni.
Paradoxonként írtam, hogy bent csak azért nem verekedett, mert kibaszták volna

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 09:29:41

@Madam.: viagrasat expolorer :))))))))))))

Costanza 2016.12.11. 09:32:05

@Diótörő46: Jo reggelt neked is baszod a nened egyem meg a korlatolt agyadat. hat nem szegyelled magad igy kora reggel, hogy ontod is az emberekre azt a sok csunya karomkodast? Hat nem latod hogy oda van irva a cimbe, hogy szeressuk egymast gyerekek? Ez egy trash reality nehogy szininfarktust kapjal a sok rosszindulattol mar. inkabb kivanom hogy melengesd szivedben szeretettel ezentul a kurvakat es a gengszerteket, minthogy szep nagy ez a vilag, elferunk benne azert mindannyian, na. Csak kicsit tovabb kene latni a csovon kivul.

Madam. 2016.12.11. 09:36:02

Gyertek át to the new.

KapitányG 2016.12.11. 09:39:22

@VV Erőlegény: Így van, nekem is ez a véleményem. Örülök, hogy leírtad.

Bekkara 2016.12.11. 09:42:17

@VV Erőlegény: Ez irónia akart lenni. Persze, hogy nem érdemli meg, egy csomó sittes volt a VV-k történetében, asszem az VV5 Gergő több évet is ült, szóval nem nevezném Kriszt börtöntölteléknek, róla ilyet nem tudunk. Viszont Vivinek kényszerzubbonyt.

Verka5 2016.12.11. 09:48:06

Ginát hozzák ki győztesnek, akkor falhoz vágom a TV-t. Tuja Soma, csillámpóni Vivi. Ez van. Vivi-t inkább, az legalább szórakoztatott, dühített, nem rosszindulatú. Nagy színésznő.

Verka5 2016.12.11. 09:52:06

Soha többen nem nézek VV-t, nem olvasok. Valahogy ideragadtam. Kár volt az időért.

WICKEDWITCH 2016.12.11. 09:54:33

@VV Erőlegény: látod, mindenben van valami jó. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:36:20

@Verka5: Amellett, hogy egyetértek veled, mégis azt mondom, hogy ne tedd, mindenből lehet okulni, és mindennek megvan a magyarázata, ha ez a forgatókönyv lenne, akkor el lehetne mondani, hogy ez egy olyan VV volt, amelyiket egy olyan játékosnak kellett megnyernie, amelyiknek igazából nem lett volna szabad...! :-)

Cimili 2016.12.11. 10:50:42

@Mirocska: nem találom, béna vók, annyi vv8as oldal van. tucc adni egy linket?

Mirocska 2016.12.11. 10:56:07

@Cimili: Én itt olvastam:
www.facebook.com/vvattila/posts/1372082896144134?notif_t=notify_me_page&notif_id=1481299387309659

De ha jól értelmezem itt most a hozzászólásokat, akkor törölte a Zsoltis csörtét.
Pedig tanulságos volt.... Zsolti próbálta védeni magukat, de többen is nekiestek, hogy most is ugyanolyan, mint bent volt: kicsinyes, hisztis, sunyi, stb. Meg valami melegjogi aktivista is jól lebaszta, hogy szégyent hozott a melegekre! :)))

alsophila grahami 2016.12.11. 11:14:50

ejha, jól belehúztatok kommentgyártásilag... megyek, visszolvasok ;)

MacákékIcukája 2016.12.11. 11:19:25

@Mirocska: keresem hogy hol vitaznak, ha megveszek sem talalom. Linket pls

alsophila grahami 2016.12.11. 11:23:36

@WICKEDWITCH: nálam ugyanez a szitu, annyira silány maradt mostanra a választék, hogy ezek közül én egyszerűen nem akarok választani, döntsenek a szimpatizánsaik, b*ccon az erősebb kutya - annyira alacsonyan van már a szint, hogy le merem ezt így írni... még tegnap lezúztam az appot, és egyelőre nem érzem a késztetést, hogy visszategyem, annyira gáz ez a finalista bagázs, de ez nem az ő hibájuk, hanem azoké, akik így alakították a játékot a végére... valamiféle katarzis? na az nem várható.

Mirocska 2016.12.11. 11:33:44

Kár, hogy nem másoltam ki, törölte a posztot...
@Cimili: -nek írtam fentebb róla...
Itt volt egyébként: www.facebook.com/vvattila/posts/1372082896144134?notif_t=notify_me_page&notif_id=1481299387309659

Mirocska 2016.12.11. 11:40:34

@MacákékIcukája: neked írtam az előzőt. Tök béna vagyok ma... :))

MacákékIcukája 2016.12.11. 11:42:13

@Mirocska: utkozben elertem az utobbi kommentedhez is es lattam a linket, azert koszi! Kar, h torolve lett, tenyleg ki kellett volna masolnod (Atti mindig torli oket)

alsophila grahami 2016.12.11. 12:26:12

@Mirocska: máskor screeshotot kérünk szépen az ilyesmiről, plíz pliz plíz! ;)

WICKEDWITCH 2016.12.11. 15:53:38

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: hát nem. A többi VV-t egyáltalán nem, vagy csak itt a HV-n, meg pár videóból követtem, úgyhogy nemtom, milyen szokott lenni a vége, de most olyan érzésem van, hogy nagyon kisiklott ez a dolog a végére...

Perah 2016.12.11. 16:46:38

@VV Erőlegény: Ugyanez jutott az én eszembe is. Bár én foglalkozom pszichológiából és a Pisa-tesztet is majdnem 100%-osra töltöttem ki, kétszer is el kellett olvasnom, hogy most arra kell szavazni, akit nem akarunk bent látni. Szerintem tudniuk kellett volna a szerkesztőknek, hogy az agy szereti ignorálini a ne/m szócskát, és úgy veszi, mintha ott sem lenne. Csak végig kell gondolni, hogy az emberek többség írt már le úgy mondatot, hogy kifelejtette belőle az agya a nem-et. Azt gondolom, hogy sokan most sem olvasták el figyelmesen, és pont hogy Kriszt akarták volna bent tartani a fináléban. Ha úgy lett volna a kérdés, hogy "kit szeretne ma hazaküldeni a 4 lakóból?", akkor az biztosan tükrözte volna a nézők szavazatait, így ez most nem volt korrekt.
Krisz valóban jól viselte azt, hogy kiesett, erre mondják, hogy veszíteni tudni kell. Korrekt ember, remélem, hogy talál egy jó munkát, akár a médiában is, mert meglepően értelmesen és összeszedetten beszélt, ráadásul még külsőre is karakteres és jóképű srác.

Ami a szavazást illeti Somára nem akarok szavazni, mert biztos vagyok benne Pumped haverja interjúi alapján, hogy Soma bent csak megjátssza magát és valójában nem ilyen kedves és szerény srác. Ráadásul mindig ezzel támadta Atit, és mint tudjuk, mindenki magából indul ki. A másik meg, hogy minden párbajt megúszott, mert egy kis sunyi alak.

Gina és Vivi között nem tudom... hát, egyik sem a szívem csücske sajnos. Egyelőre nem szavaztam egyikre sem, talán visszanézem azt a részt (mert nem láttam), amikor arról beszélnek, hogy ki mire költené. Vagy nem szavazok senkire sem, és mellesleg bánom, hogy az eddigi részekre egyáltalán pazaroltam minimális időt is. Bár az utóbbi hetekben már nem néztem meg, csak néhány részt utólag visszanézve. Ezekkel a szerkesztőkkel és gárdával nincs értelme VV9-et csinálni, mert az eddig szériákhoz képest ez egy nagy kalap sz** volt :(.

SzemFülEs 2016.12.11. 21:58:34

én ugyan Ginára appoltam, a második körben nem szavaztam, de nagyon örültem Somának. Viviennek is hasonlóképen gratulálok. A kommentelőknek pedig továbbra is üzenem: ez egy tévé műsor :) jó éjt :)

SzemFülEs 2016.12.11. 22:00:45

@Perah: Soma azért úszott meg minden párbajt, mert nem hívták ki és nem lett kiválasztott - mint tavaly Dóri sem. :)

alsophila grahami 2016.12.12. 01:42:11

@VV Erőlegény: csak most jutottam odáig, hogy visszaolvasgassak, és ebbe a komira is csak most találtam rá, és hát, nagyon nagy ekg érte, az én gondolataim is hasonlíak voltak tegnap, sőt, mára sem változtak, köszi, hogy leírtad helyettem, ezerszer összeszedettebben, mint én tetten volna, respect.. :)
süti beállítások módosítása