Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x105 - Szeressük egymást gyerekek! (18+)

2016. december 10. 18:19 - lulu1.0

Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel indítunk, lábujj bekapással és mellbimbóra csipesszel megyünk tovább majd hónalj szagolgatással zárunk. Ezeken felül az este folyamán láthattunk még egymás bőrébe bújást, Zsolti érkezést és szemben állós, odamondogatós, minden esetben káosszá fejlődő szócsatát.

1_38.jpg

A gladiátor tematikát kapott szócsata feladatban (amikor a delikvenseknek az érvek-ellenérvek analógia mentén haladva meg kéne győznie minket, illetve önmagukat, hogy egyikük sem jobb a deákné vásznánál jobb, mint a másik), ahogy azt Soma is megjegyezte, Dávid Hádészban tolta, Vivien pedig lila Szénában, óriás szívecske pajzzsal. Dávid egyébként újra a múlt hétvégi Firestarter sminktechnikával operál, ezért most feltétlenül teszek be képet a vizuális élményről az akkor erről lemaradóknak. Enjoy!

2_35.jpg

Zsolti érkezik, zakóban, szemkihúzva. Tuti, hogy félt az ajtó másik oldalán a bebocsátásra várva, mert Viviből ekkor már olyan hangok szakadtak fel az izgalom hatására, mint egy középszerű pornó fináléjában, ahol épp azt akarják elhitetni a nézővel, hogy a női szereplőnek tán még sose volt ilyen jó. Gina rá is szól, hogy Vivi, fejezd már be, mert így én sem akarnék bejönni, esküszöm, azonban Vivit már semmi sem tántorítja el attól, hogy fejben élvezzen. Zsolti jön, Ő ugrik a nyakába és szorítja, mintha az élete múlna rajta. Ajándékba érkezik két tonna gumicukor, amit elcsemegéznek a sufniban megtartott taktikai megbeszélésen, majd Zsolti a dohányzóban, immár minden bentlakóhoz címezve, valami nagyon hasonlót monologizál, mint amiről ez a Seress Rezső dal is szól:

Szeressük egymást gyerekek,
A szív a legszebb kincs.
Ennél szebb szó, hogy szeretet a
A nagyvilágon nincs.
Az élet úgyis tovaszáll,
A sír magába zár.
Szeressük egymást gyerekek,
Hisz minden percért kár!

3_36.jpg

Az egymás bőrébe bújós feladat során Vivi Conchita Dávidra sminkelte magát, Dávid pedig Minnie-egér Vivienné alakult. A transzformációt követően kamerát ragadtak és humorosabbnál-humorosabb jeleneteket (nem) rögzítettek, amelyek arra hivatottak, hogy görbe tükröt tartva megrajzolják egymás jellemét. Dávid segédje, Krisztián egyébként remekül narrál minden olyan ex, vagy még jelen lévő villalakót, akiket meg kívántak jeleníteni a kis performanszban. Tényleg le a kalappal.

A bizarr feladatoknál Dávid első teendője, hogy almaként fogyasszon el egy csecsemőfejnyi vöröshagymát. Most mit lehet erről írni, pláne viccesen?! Taknya-nyála egybefolyt a szerencsétlennek. Soha, de soha nem fogom megérteni, miért gondolja bárki is, hogy a hagyma-fahéj-bors-pirospaprika-bogarak evés, majd az ebből adódó látványos szenvedés az vicces. Jogos a kérdés, hogy ha ezzel nyitunk, hova lehetett még fokozni az este hangulatát. Elmesélem Nektek. A szerkik húztak egy merészet és bevállalták a 12-es karikánál elkövetett femdom és lábfétish vonalat. Vivinek beadtak két csipeszt, amit a pőre mellbimbókra kellett felhelyezni, Dáviddal pedig bekapatták Soma…nagylábujját. Ehhez képest Dávid utolsó feladata, az erotikus tánc prodáksön, egy komoly felüdülés volt még úgy is, hogy Soma vér plasztikusan megosztotta velünk, Ő bizony majdnem kidobta a taccsot a fiú hagymás leheletétől, amikor az épp neki lejtette az ölt. Viven utolsó feladatánál viszont már mi nézők is azt gondolhattuk, hogy a kis róka itt sunnyog valahol a küszöbön. Hónaljszagolgatás. Ennyi. Ki kell fejtenem? A feladatnak azon túl, hogy az utolsó, még görcsösen kapaszkodó ujjbegyeim is lefejtette komfortzónám keretének repedező széleiről, semmi értelme nem volt.

Das párbajhoz érkezünk, ahol Anikó tudat alatt, vagy épp tök tudatosan az első pillanatokban elspoilerezte, hogy mire is számíthatunk. Dávidot azzal biztatja, hogy ebben az évadban még sosem tért vissza a kiválasztott. A fiú erre - mi mást is tudna csinálni - kifejezni abbéli reményét, hogy a mai napon megtörik a zöld kendő átka. Vivienre fordul a kamera, aki egyébként non-stop úgy vigyorog, mint akit – khm - kocsikázni visznek, és akiről olyan veretes információkkal gazdagodhatunk az első párbaját illetően, hogy nagyon izgul, s hogy in hör opíniön az anyukája sem izgult ennyire, amikor Őt a világra hozta, azonban igyekezni fog rutinosabban (értsd: nem fókaként tapsikolva, közben artikulálatlan hangokat kiadva) megélni a szituációt, mint anno a beszavazóját. Ezután Anikó másodjára is Dávid felé döf a képzeletbeli tőrrel:

Nem lett volna egyszerűbb biztonsági játékot játszani, és kihívni egy olyan embert, aki ellen győztesen térhetsz vissza?

Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy ez volt az a pillanat, amikortól biztosra vehettük, az RTL elengedni készül handsome Dávid karakterét és a srác ádámcsutka mozgása is arról árulkodott, ez bizony ott és akkor neki is leesett. Amennyiben nem arra riadok meg este, hogy a Belevalóban már Ő ül ott Győzivel, akkor is azzal a biztos tudattal alukálok tovább, hogy ezt a párbajt Vivien nyerte. A még bent lévőknek se volt meglepi a visszatérő személye, mert Vivien úgy sivalkodott (by Krisztián), hogy már jóval az ajtónyitás előtt tudták, Ő érkezik. Azért, hogy Ti is érezzétek a súlyát ennek az egésznek, idézném Vivitől a re-entrant mondatát:

Ott volt a fodrászom is!

Anikó azzal búcsúzik, hogy ma huszonkét órakor, nem, húsz órakor, a jó francba, hogy hülyeségeket beszéltek itt a fülemre, szóval huszonkét órakor tali az utolsó előtti összefoglalóban! Ott majd kiderül, ki megy haza a Micihez hasonlatos surranó pályán, mert ha eddig nem tudtátok volna, a dobogó három fokára csak hárman állhatnak fel. (Köszönjük Anikó!) Egy szó, mint száz, mindenki kapja elő a telcsit és szavcsizzon, ki NE legyen ott a fináléban, illetve, kommenteljetek a HOGYVOLTON facebookon!

Utolsó közbevetésként Lulu azzal búcsúzik, hogy megköszöni Nektek a töretlen türelmet, a kivétel nélkül kedvesen megfogalmazott negatív, és a mindig szívet melengető pozitív kritikát egyaránt! Szerettem Veletek!

Ps: Kommenteljetek a facebookon HOGYVOLTON!

 

 

 

 

Címkék: való világ 18+ vv8
796 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 07:31:53

@úgymond olvasó mmkk: mikor keljen az ivadék félhét előtt 5 percel? Igen, vasárnap. #reggelizési

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 07:34:09

@Cseszlovák Gyurmafilm sskk Bosnyák Bábfilm: ne is mondd, unokaöcsém itt aludt, hétvégén alapvetően simán elalszik 8-fél 9-ig, de ma feltétlenül muszáj volt 6:17-kor megkérdeznie, hogy mikor akarok felkelni.. :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 07:36:26

@úgymond olvasó mmkk: Isten hozott a világomban:))))) de legalábbb produktív napod lesz. ezekbena reggeli órákban sokmindent meg lehet csinálni.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 07:37:56

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: hogy micsoda? produktív? inkább negatív :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 07:39:03

@Sanda.Ipse: Amúgy most nem vagy igazságos. Egy hete, amikor az Ati-Gina párbaj előtt egy csomóan, különösen az elvakult Dávid rajongók, Atira érveltek, mi is mondtunk olyat, hogy, ha Ati ezt a párbajt megnyeri, akkor a továbbiakban mindeni ellenében Atira fogunk appolni (pedig a játék szempontjából rühelljük)... Most ez a reakció történik Ginával kapcsolatban is sok embernél, én megértem...

ficekence 2016.12.11. 07:55:58

@Sanda.Ipse: Nem gondoltam, hogy a cél előtt lelépsz. A végjáték mindennek mondható csak unalmasnak nem. Nem hittem, hogy így alakul a vége, még maradhatnál egy szavazat erejéig, amit Ginára adhatnál le. :))

Hajrá Gina.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.11. 07:57:22

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): <3 kolléganőnél a pont. holnap visszavátozom kgst-vé:)

Avanivi 2016.12.11. 07:59:24

Azért milyen jó, hogy izgis a vége, és nem kiszámítható! Nem lehet tudni, hogy Soma nyeri vagy a Soma.
Sajnálom, hogy Krisz kieset,vissza sem nézem az elmúlt hetet. A döntő sem érdekel....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:01:16

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: <3 (én ma a fater kedvére teszek, lássa, kivel van dolga)

,, 2016.12.11. 08:03:14

@Avanivi: a netes szavazásokon gina vezet

Avanivi 2016.12.11. 08:11:10

@szörnycsi: Ő sem a kedvencem, de akkor nyerjen Gina az legalább valami izgalmat hoz a végére.

,, 2016.12.11. 08:12:38

@VV Erőlegény: megértették, a vv fb-n nagyon sokan írták h krisztiánra szavaznak, ő menjen haza (és ez volt a finomabb megfogalmazás)

,, 2016.12.11. 08:13:51

@ficekence: az egyik ide lett felrakva tegnap este, a másikat a vv fb-on láttam

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:14:02

hát én akkor most kinek szurkoljak? és miért?

Diótörő46 2016.12.11. 08:14:38

Szép jó reggelt! :)
Na, ha másért nem, akkor egy valamiért érdemes volt követni ezt a szériát. A két kurvát (a svájci prostit és a bűnöző hímringyót) úgy baszták ki a műsorból mint macskát szarni.
Így kéne az összes kurvával bánni, és akkor lehet, hogy elmennének tisztességes munkát keresni és nem éreznék magukat pózoló celebeknek, akik műcsöcsökkel és szteroidokkal felfújva várják a tömeg éljenzését.
Az egész széria egy kalap szart nem ért, de a két kurva megalázó röptetéséért nagy pacsi az RTL-nek! Végre! Úgy lettek kezelve, ahová valók!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:22:37

@Üzbég Barlangrajz 1.évad: ha addig nem ver kékre-zöldre a kiskorú, akkor mmkk válaszolok is :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:22:58

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Ha tőlem kérded, akkor Soma... Amúgy marha nagy hiba volt bemutatni tegnap, hogy egymáshoz képest egy nappal a vége alatt ki milyen népszerűséggel rendelkezik. Ha Soma veszít, akkor ez lesz a legmeghatározóbb oka, sztem...!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:25:38

@VV Erőlegény: mindenkitől kérdeztem anblokk. és miért Soma? (kötözködés nélkül, tényleg érdekel, hogy ki kinek szurkol és miért)

Bekkara 2016.12.11. 08:27:16

Na, ez a széria arra volt jó, főleg az utójáték, hogy soha többet ne nézzek meg egy ValóVilágot se. Ha ennél mélyebbre mennek, az már nem trash, hanem korcsosulás. Ha pedig Vivien megnyeri, akkor az az embereket, bár úgy gondolom, inkább a szerkesztőket minősíti. Somára tettem a szavazatom, de nem szívesen. Addig kedveltem őt, amíg nem jött össze a Lákátossal, a hotel hetén egész szimpatikus volt, utána kezdett mélyrepülésbe. Úgyis el fogják szedni tőle a pénzt, de remélem, hogy legalább a családjának lesz annyi esze, hogy pórázt tesznek a kisgyerekre.
Azt se bánom, ha Gina nyer, bár nem érdemli meg, napraforgó is, nem kedvelem, ezért nem rá szavaztam. De talán ő tudná még legjobban kezelni a pénzt.

(egyébként végig Krisznek drukkoltam, rohadt szemét rtl)

,, 2016.12.11. 08:27:53

Tipicském:
1.Gina
2. Vivi
3. Soma

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:39:10

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Nem tudlak, és nem is akarlak érvekkel meggyőzni, ez ízlés kérdése, de azt gondolom, hogy ez a tegnapi népszerűségi szavazási eredmény, illetve annak megmutatása, hogy százalékosan ki hogyan állt tegnap, egy ilyen ingyenes szavazási lehetőségnél, amikor a szavazók nagy többsége nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavaz, nem igazából hajtja Soma felé a szavazatokat, ellentétben a surranópályásokkal. Vivit viszont Somával szemben nem gondolom surranópályásnak....

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:41:42

@VV Erőlegény: nem is a meggyőzés miatt kérdezem, mert én nem fogok szavazni, szimplán csak érdeklődöm :)

Diótörő46 2016.12.11. 08:42:14

@Bekkara: Van már két bűnöző műsorvezető a Belevalóban, nem kell még egy. Az RTL lassan a piros lámpa mellé a rácsokat is felszerelheti a székházára. Az a felháborító, hogy egyáltalán ilyen emberek képernyőre kerülhetnek mint ez a Kárszeg.

hereverő heverő 2016.12.11. 08:43:01

@szörnycsi: ugyanezt a sorrendet vizionálom, esetleg Viv és Som helycserével.

hereverő heverő 2016.12.11. 08:45:05

@Diótörő46: nyugi már ! Parlamenti közvetítések is vannak, azok is bűnözők csak másképp néznek ki

Bekkara 2016.12.11. 08:46:09

@Diótörő46: Rács Krisznek, kényszerzubbony Vivinek, nyugtató a nézőknek, amit csak akarsz. Én inkább azon akadnék ki, hogy Vivi meg Tivy képernyőre kerülhetett. Hozzájuk képest Krisztián "nyussszi" volt.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:46:18

@Diótörő46: sőt, karácsonykor a Reszkessetek betörőkben is vannak bűnözők..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:47:55

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Miért nem szavazol, nem kerül semmibe sem... ? Én abszolút megértem, ha valaki nem követi a műsort, de ha már rászántuk a figyelmet és végigkövettük, akkor szerintem függetlenül attól, hogy ez egy jó műsor volt-e, vagy sem, szerintem ennyit megérdemel, mind az RTL, mind a még állva maradt három szerencsétlen flótás (akiből az egyiket szerencséssé tehetünk), hogy egy appot megeresszünk valamelyikre.

WICKEDWITCH 2016.12.11. 08:49:19

Jó reggelt!
@ascii: kicsit más szavakkal, de pont ezekre a dolgokra gondoltam én is.
@VV Erőlegény: ez korrekt. :)

Mindenesetre az utóbbi két nap ámokfutása után részemről töröltem az appot, egyikre se vitt rá a lélek, hogy szavazzak, meg úgyis minek... Ez jól el lett cseszve. :( Azért este lehet, hogy olvaslak majd titeket, a többi fejlemény nem különösebben izgat. :)

Mirocska 2016.12.11. 08:50:25

Sziasztok!
Sajnos Mici kiesése után elvesztettem az érdeklődésem nagy részét a műsor iránt. Csak hv-t olvastam, az adásokat már nem nagyon néztem.
Dávid kiesése óta még érdektelenebb lett számomra ez az egész. Annyira mindegy ebből a háromból, hogy ki nyer.....
Kár, hogy ezt a fórumot is szétcseszik a trollok, már olvasgatni sem élvezetes miattuk....
Akár még jó is lehetett volna ez a széria, de a vége nagyon szétcsúszott.
FB-on VV Attila és Zsolti osztják egymást, csodálatos.... :))

hereverő heverő 2016.12.11. 08:52:04

@VV Erőlegény: én sem fogok appolni,én csak szemlélődöm.Tökmindegy ki viszi a díjat,miattam bármelyik ápolt elverheti. Valójában nem szurkolok semelyiknek sem

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:52:15

@VV Erőlegény: nem volt az egész széria alatt olyan ember, akire valamiért azt mondanám, hogy oké, nyerjen. de. ha Soma nyer, benne van a pakliban, hogy a pénze rövid úton Evelinhez és családjához kerül. Viviennek nem szabad nyernie, erősen benne van, hogy úgy végezze, mint BB Éva. (ha csak nem rohadt jó színésznő, de ezt az eleje óta kétlem) Gina meg.. nem tudom. a bennmaradtak közül ő tűnik a legértelmesebbnek, de a folyamatos kerepelésen kívül semmit nem mutatott fel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:52:46

@Bekkara: Re: "Rács Krisznek, kényszerzubbony Vivinek..." De miért, mivel érdemelték meg, különösen a rácsot Krisz ? Még ha viccesnek is szánod ezt a hozzászólást, akkor sem értek egyet minimális mértékben sem az ilyen sommásan előítéletes véleményekkel.

ficekence 2016.12.11. 08:53:21

@hereverő heverő: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

,, 2016.12.11. 08:54:33

@hereverő heverő: zsolti és vivi mekkorát nézne, ha nem vivi, hanem gina lenne az első női győztes:) főleg úgy, hogy zsolti ginának kampányolt kintről az ati elleni párbajon:)

hereverő heverő 2016.12.11. 08:54:53

@Mirocska: hát ezzel pont így vagyok én is. Persze nehéz 3 tökfejjel értelmes műsort csinálni de attól még itt lehet(ett) jókat beszélgetni

Diótörő46 2016.12.11. 08:54:53

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Hogyne. Csakhogy az fikció, míg ez a fazon eszméletlenre vert egy másik embert és élete végéig kiható egészségkárosodást okozott neki. Azért az annyira nem vicces, mint a Reszkessetek betörők. Vagy van akinek igen?

ficekence 2016.12.11. 08:56:04

@VV Erőlegény: Ez egy nagyon szép komment volt. :)) Pont így gondolom .

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 08:56:16

@Diótörő46: te miért vagy idegállapotban korán reggel 9-kor? :)))) akarsz róla beszélni? :)))

hereverő heverő 2016.12.11. 08:57:11

@szörnycsi: én főleg zsoltira lennék kiváncsi, mikor gina hátat fordít neki a nyereménnyel

Diótörő46 2016.12.11. 08:57:45

@VV Erőlegény: Ezért járt volna neki a rács és nem a képernyő:
"a 21 éves terheltet: mindenáron össze akart csapni V.-vel, aki azonban hátat fordított neki és indult vissza a gépekhez. A vádlott ekkor az edzőtrikójánál megmarkolta a sértettet, erőszakkal maga felé fordította. A megragadott ember azt mondta támadójának, hogy nem akar semmiféle balhét, engedje el. „Te köcsög, nagyképű fasz, tedd fel a kezed!” – hangzott a felszólítás egy ökölpárbajra, amire a sértett nem volt kapható, így a terhelt e nélkül „intézkedett”: legalább háromszor – ebből egyszer állcsúcson – megütötte őt. V. az utolsó ökölcsapástól merev testtel hanyatt esett, és a már eszméletlen ember feje a beton alapzatú, szőnyeggel borított padlóhoz csapódott. B. Krisztián indult volna a következő edzőtermi vendég felé, ám ekkor a bátyja, B. Béla rászólt: „Őt ne bántsd!”. Az egyik vendég, P. G. az ájult társát látva azt mondta, mentőt kellene hívni, mire az idősebbik B. úgy reagált, hogy nem kell, elég lesz fellocsolni.
Így is történt. P. G. és H. Attila vízzel locsolták az eszméletlen sértettet, s amikor érzékelték, hogy nincs teljesen magánál, az öltözőbe kísérték, majd kocsival hazavitték. V. Zsolt édesanyja, látva fia állapotát, azonnal mentőt hívott. A kórházba szállított 31 éves fiatalember a fejsisak tarkótáji bevérzését, a tarkócsont pikkelyének jobb oldali törését, lágyburok alatti vérzéseket és agyzúzódást szenvedett el. A sérülések 8 napon túliak, közvetetten életveszélyesek voltak – állapította meg az igazságügyi orvos szakértő. A gyógykezelés előrehaladtával az is kiderült, hogy a sértett teljes mértékben elvesztette a szaglását, ami maradandó egészségkárosodást jelent."

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 08:58:29

@WICKEDWITCH: @özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): @Mirocska: És még idézhetném a hozzászólásokat.... Hát végül is fel lehet fogni az egészet úgy is, hogy a győztes magas, vagy alacsony részvételi arány mellett viszi el a harminchatmilliót.... :-)

Diótörő46 2016.12.11. 08:58:54

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): Mert felháborít, hogy ilyen emberek egyáltalán mutogatva lesznek. Ahelyett, hogy a jól megérdemelt börtönbüntetésüket töltötték volna a rács mögött.

hereverő heverő 2016.12.11. 09:00:45

@Diótörő46: ok, ez viszont az igazságszolgáltatást minősíti, mert kinn van és nem rács mögött.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 09:01:37

@Diótörő46: és még mennyi ilyen ember lehet a képernyőn, akiről nem is tudjuk az ilyen dolgait.. nem érdemes ezek miatt idegeskedni. :)

ficekence 2016.12.11. 09:05:30

@Diótörő46: Lényeg, hogy nem lett döntős és nem volt ebben semmi csalás.

Nem akarlak elkeseríteni, de többet profitál a villán belüli szereplése után mint 36 milla. Hallunk még róla.

Egyébként igazad van.

hereverő heverő 2016.12.11. 09:08:24

@VV Erőlegény: tulajdonképp igen. Most alacsony részvétet nyilvánítunk, és ez a széria engem elégedettséggel tölt el, mert akik ellen esetleg appoltam volna azok már régen ki is estek a csába. Azt sajnálom hogy a mai végjáték is bohóckodás lesz, és nem látjuk majd azt a lelki tusát magukkal (sic) amit a győzelemért vívnak

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 09:11:24

@Diótörő46: Nem kenyerem a fizikai erőszak (el is ítélem), életemben soha sem kerültem olyan verekedésbe, ahol az öklömet kellett volna használnom, de szerintem Krisztiánból, több, mint 100 napot látva, a Mici felé alkalmazott lelki terrort is beszámítva úgy gondolom, hogy Krisztián nem az a fajta, akit marha egyszerű kibillenteni a türelméből, és aki mindenkire és mindenre azonnal az öklét használva ugrik. Szóval abban a konfliktusban én azért megvizsgálnám a kiváltó okokat és az előzményeket is. Szerintem nem véletlen, hogy Krisztián csak felfüggesztett büntetést kapott. A VV-ben viszont Mici ritkán előforduló kényszeres, és kicsit érthetetlen, zaklatásán (illetve a nyilvános szexualizálási alkalmakon) kívül, Krisztián mindenkivel szemben alapvetően korrektül viselkedett.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 09:11:38

@hereverő heverő: tulajdonképpen az egész vv8 bohózat volt több témára

Madam. 2016.12.11. 09:14:27

@VV Erőlegény: korrektül.
Igaz, az első adandó alkalommal szétcsapra volna bárki fejét, bármiért és gondolkodás nélkül - csakhát tiltotta a szabályzat.
Bámulatos volt, ahogy ez az ösztönlény (papi) uralkodott magán végig

hereverő heverő 2016.12.11. 09:16:20

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): csak hát nem annak kellett volna lennie, mert humorbol kevés volt benne. Mint a Sas-kabaré.
Feszültség is kevés, ez egy ismeretterjesztő műsor volt: a nyussszik szaporodása több aspektusból.

WICKEDWITCH 2016.12.11. 09:17:28

@VV Erőlegény: tényleg megpróbáltam. Néztem a három profilképet. Vivi: teljességgel ki van zárva, hogy rá szavazzak, és nem "bosszúból" a mostani párbaj miatt, hanem azért, mert már nagyon-nagyon régóta elviselhetetlennek tartom. Gina: nem nagyon tudom, mit tett le az asztalra, ráadásul borzasztóan idegesítő. Nem annyira, mint Vivi, de küzdi magát lefelé. Soma: szurkolok neki, hogy ne menjen félre az élete, de egyelőre elég csak azt megnézni, hogy milyen pajtikákat választ... Szóval egyikre sem tudtam nyugodt szívvel rányomni. De ne aggódj a részvétel miatt, az elmúlt napok eredményei alapján vannak bőven szavazók. :)

hereverő heverő 2016.12.11. 09:19:26

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): naugye. Ott sem appolunk, hogy melyik lemming nyerjen, itt se :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 09:20:20

@Madam.: Picit ellentmondásos ez így... Nem csak a házszabályzat, de a BTK is tiltja az önbíráskodást. Szerintem tud ő gondolkodni, és tudja kontrollálni is magát, ha a házszabályzat miatt tudta, miért gondoljuk azt, hogy ha valaki egyszer elkövet egy hibát, az többször is elfogja, ez megint egy előítélet...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 09:21:29

@WICKEDWITCH: OK, megértelek, ne szavazz, az én szavazatom többet fog nyomni a latba ! :-)

,, 2016.12.11. 09:25:37

Knap szavazásban Soma vezet. Vivi és gina holtversenyben utána

Madam. 2016.12.11. 09:26:37

@özv. Orlando Bloomné (szül. olvasómmkk): nekem is vmi viagrasat explorer v ilyesmikre emlékeztet(ett) a vv... mindegyik ösztönlény

Madam. 2016.12.11. 09:28:47

@VV Erőlegény: tartom, h odakinn a halálbünti se fogja/fogná vissza, ha az igazát kell védeni.
Paradoxonként írtam, hogy bent csak azért nem verekedett, mert kibaszták volna

úgymond olvasó mmkk 2016.12.11. 09:29:41

@Madam.: viagrasat expolorer :))))))))))))

Costanza 2016.12.11. 09:32:05

@Diótörő46: Jo reggelt neked is baszod a nened egyem meg a korlatolt agyadat. hat nem szegyelled magad igy kora reggel, hogy ontod is az emberekre azt a sok csunya karomkodast? Hat nem latod hogy oda van irva a cimbe, hogy szeressuk egymast gyerekek? Ez egy trash reality nehogy szininfarktust kapjal a sok rosszindulattol mar. inkabb kivanom hogy melengesd szivedben szeretettel ezentul a kurvakat es a gengszerteket, minthogy szep nagy ez a vilag, elferunk benne azert mindannyian, na. Csak kicsit tovabb kene latni a csovon kivul.

Madam. 2016.12.11. 09:36:02

Gyertek át to the new.

KapitányG 2016.12.11. 09:39:22

@VV Erőlegény: Így van, nekem is ez a véleményem. Örülök, hogy leírtad.

Bekkara 2016.12.11. 09:42:17

@VV Erőlegény: Ez irónia akart lenni. Persze, hogy nem érdemli meg, egy csomó sittes volt a VV-k történetében, asszem az VV5 Gergő több évet is ült, szóval nem nevezném Kriszt börtöntölteléknek, róla ilyet nem tudunk. Viszont Vivinek kényszerzubbonyt.

Verka5 2016.12.11. 09:48:06

Ginát hozzák ki győztesnek, akkor falhoz vágom a TV-t. Tuja Soma, csillámpóni Vivi. Ez van. Vivi-t inkább, az legalább szórakoztatott, dühített, nem rosszindulatú. Nagy színésznő.

Verka5 2016.12.11. 09:52:06

Soha többen nem nézek VV-t, nem olvasok. Valahogy ideragadtam. Kár volt az időért.

WICKEDWITCH 2016.12.11. 09:54:33

@VV Erőlegény: látod, mindenben van valami jó. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.11. 10:36:20

@Verka5: Amellett, hogy egyetértek veled, mégis azt mondom, hogy ne tedd, mindenből lehet okulni, és mindennek megvan a magyarázata, ha ez a forgatókönyv lenne, akkor el lehetne mondani, hogy ez egy olyan VV volt, amelyiket egy olyan játékosnak kellett megnyernie, amelyiknek igazából nem lett volna szabad...! :-)

Cimili 2016.12.11. 10:50:42

@Mirocska: nem találom, béna vók, annyi vv8as oldal van. tucc adni egy linket?

Mirocska 2016.12.11. 10:56:07

@Cimili: Én itt olvastam:
www.facebook.com/vvattila/posts/1372082896144134?notif_t=notify_me_page&notif_id=1481299387309659

De ha jól értelmezem itt most a hozzászólásokat, akkor törölte a Zsoltis csörtét.
Pedig tanulságos volt.... Zsolti próbálta védeni magukat, de többen is nekiestek, hogy most is ugyanolyan, mint bent volt: kicsinyes, hisztis, sunyi, stb. Meg valami melegjogi aktivista is jól lebaszta, hogy szégyent hozott a melegekre! :)))

alsophila grahami 2016.12.11. 11:14:50

ejha, jól belehúztatok kommentgyártásilag... megyek, visszolvasok ;)

MacákékIcukája 2016.12.11. 11:19:25

@Mirocska: keresem hogy hol vitaznak, ha megveszek sem talalom. Linket pls

alsophila grahami 2016.12.11. 11:23:36

@WICKEDWITCH: nálam ugyanez a szitu, annyira silány maradt mostanra a választék, hogy ezek közül én egyszerűen nem akarok választani, döntsenek a szimpatizánsaik, b*ccon az erősebb kutya - annyira alacsonyan van már a szint, hogy le merem ezt így írni... még tegnap lezúztam az appot, és egyelőre nem érzem a késztetést, hogy visszategyem, annyira gáz ez a finalista bagázs, de ez nem az ő hibájuk, hanem azoké, akik így alakították a játékot a végére... valamiféle katarzis? na az nem várható.

Mirocska 2016.12.11. 11:33:44

Kár, hogy nem másoltam ki, törölte a posztot...
@Cimili: -nek írtam fentebb róla...
Itt volt egyébként: www.facebook.com/vvattila/posts/1372082896144134?notif_t=notify_me_page&notif_id=1481299387309659

Mirocska 2016.12.11. 11:40:34

@MacákékIcukája: neked írtam az előzőt. Tök béna vagyok ma... :))

MacákékIcukája 2016.12.11. 11:42:13

@Mirocska: utkozben elertem az utobbi kommentedhez is es lattam a linket, azert koszi! Kar, h torolve lett, tenyleg ki kellett volna masolnod (Atti mindig torli oket)

alsophila grahami 2016.12.11. 12:26:12

@Mirocska: máskor screeshotot kérünk szépen az ilyesmiről, plíz pliz plíz! ;)

WICKEDWITCH 2016.12.11. 15:53:38

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: hát nem. A többi VV-t egyáltalán nem, vagy csak itt a HV-n, meg pár videóból követtem, úgyhogy nemtom, milyen szokott lenni a vége, de most olyan érzésem van, hogy nagyon kisiklott ez a dolog a végére...

Perah 2016.12.11. 16:46:38

@VV Erőlegény: Ugyanez jutott az én eszembe is. Bár én foglalkozom pszichológiából és a Pisa-tesztet is majdnem 100%-osra töltöttem ki, kétszer is el kellett olvasnom, hogy most arra kell szavazni, akit nem akarunk bent látni. Szerintem tudniuk kellett volna a szerkesztőknek, hogy az agy szereti ignorálini a ne/m szócskát, és úgy veszi, mintha ott sem lenne. Csak végig kell gondolni, hogy az emberek többség írt már le úgy mondatot, hogy kifelejtette belőle az agya a nem-et. Azt gondolom, hogy sokan most sem olvasták el figyelmesen, és pont hogy Kriszt akarták volna bent tartani a fináléban. Ha úgy lett volna a kérdés, hogy "kit szeretne ma hazaküldeni a 4 lakóból?", akkor az biztosan tükrözte volna a nézők szavazatait, így ez most nem volt korrekt.
Krisz valóban jól viselte azt, hogy kiesett, erre mondják, hogy veszíteni tudni kell. Korrekt ember, remélem, hogy talál egy jó munkát, akár a médiában is, mert meglepően értelmesen és összeszedetten beszélt, ráadásul még külsőre is karakteres és jóképű srác.

Ami a szavazást illeti Somára nem akarok szavazni, mert biztos vagyok benne Pumped haverja interjúi alapján, hogy Soma bent csak megjátssza magát és valójában nem ilyen kedves és szerény srác. Ráadásul mindig ezzel támadta Atit, és mint tudjuk, mindenki magából indul ki. A másik meg, hogy minden párbajt megúszott, mert egy kis sunyi alak.

Gina és Vivi között nem tudom... hát, egyik sem a szívem csücske sajnos. Egyelőre nem szavaztam egyikre sem, talán visszanézem azt a részt (mert nem láttam), amikor arról beszélnek, hogy ki mire költené. Vagy nem szavazok senkire sem, és mellesleg bánom, hogy az eddigi részekre egyáltalán pazaroltam minimális időt is. Bár az utóbbi hetekben már nem néztem meg, csak néhány részt utólag visszanézve. Ezekkel a szerkesztőkkel és gárdával nincs értelme VV9-et csinálni, mert az eddig szériákhoz képest ez egy nagy kalap sz** volt :(.

SzemFülEs 2016.12.11. 21:58:34

én ugyan Ginára appoltam, a második körben nem szavaztam, de nagyon örültem Somának. Viviennek is hasonlóképen gratulálok. A kommentelőknek pedig továbbra is üzenem: ez egy tévé műsor :) jó éjt :)

SzemFülEs 2016.12.11. 22:00:45

@Perah: Soma azért úszott meg minden párbajt, mert nem hívták ki és nem lett kiválasztott - mint tavaly Dóri sem. :)

alsophila grahami 2016.12.12. 01:42:11

@VV Erőlegény: csak most jutottam odáig, hogy visszaolvasgassak, és ebbe a komira is csak most találtam rá, és hát, nagyon nagy ekg érte, az én gondolataim is hasonlíak voltak tegnap, sőt, mára sem változtak, köszi, hogy leírtad helyettem, ezerszer összeszedettebben, mint én tetten volna, respect.. :)
süti beállítások módosítása