Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x18 - Soon

2016. december 10. 12:00 - Scott Pilgrim

A jelenben kezdünk, Alex nem aludt semmit, üzeneteket küld Shelby-nek. A biztonsági felvételek révén tud infót szerezni az autóról, amit Shelby vezetett, a tulajdonosa bizonyos Mark Raymond, és hamar kideríti, hogy ez Caleb kamu identitása. Viszont Ryan és Nimah kémkedik Alex után, látják a képernyőjét, és riasztják Caleb anyjának csapatát. Ugrunk a múltba, Caleb intézkedik, hogy Shelby kapja a leveleket a szüleitől, valószínű ő írja őket. Közben Willel készülnek a mentőakcióra. Miranda ellen viszont lezárul a vizsgálat és kiszavazzák az állásából. Számon kéri Caleb apját, aki azt mondja, hogy ő mellette szavazott, viszont kipuhatolja Miranda, hogy Liam valószínűleg ellene. Ezen a héten egy kíméletlenül őszinte tesztet kell kitölteniük mindenről a szexuális életüket illetően egészen az anyagi ügyeikig. Ugrunk a jelenbe, Alex pedig felhívjá Raina-t, hogy rábeszélje, hogy segítsen neki. Megemlíti neki, hogy Simon veszélyben van és sikerül rábeszélnie, hogy segítsen.

vlcsnap-2016-12-07-01h37m50s109.png

Ugrunk a múltba, Iris pedig gyanút fog Calebbel és Willel kapcsolatban, végül úgy sikerül összeraknia magának a képet, hogy Caleb szektatag, és valószínűleg beszervezte Willt is. Berohan Will szobájába számon kérni. Will nem cáfolja meg, sőt, megerősíti a hitében azzal, hogy olyanokat mond, „van, amiket nem értesz”. Miranda közben összefut Liammel, aki jópofizik, Miranda elhívja inni barátságosan. Közben kihirdetik a belső vizsgálat eredményeit, és Shelby-t, Raina-t, Iris-t, meg Drew-t további vizsgálatoknak vetik alá, többek között. A diákoknak kell elvégezni ezt, Nimah Drew-t kapja, Will Raina-t, Alex pedig Iris-t. Ugrunk a jelenbe, Raina pedig akcióba is lép, Ryantől megtud minden fontos információt Alexszel kapcsolatban Nimah-ként. Kideríti, hogy mindenkinek megemelték a biztonsági szintjét, kivéve Calebet, mivel az anyja titkolja, hogy hol van. Felhívja Nimah-ként Caleb anyját, hogy infót szerezzen tőle, közben viszont Ryan üzenetet kap az igazi Nimah-tól, hogy Alex feltartja, miközben látja kint a telefonáló Raina-t. Hamar leesik neki, mi a helyzet és lebuktatja. Raina még küld egy üzenetet Alexnek, hogy bukta van, lépjen le. Le is lép, de az utcán beparkol elé Caleb anyjának, Claire-nek az autója, Claire pedig közli, hogy üljön be. Alex szembesíti azzal, amit eddig kiderített, Claire azt mondja, hogy téved, majd elindulnak az autóval. Közben Raina-ból semmit sem tudnak kiszedni, hiába fenyegetik. Ugrunk a múltba, Iris elmondja a szektás dolgot Shelby-nek, mondván, hogy mi van, ha Caleb dobta fel a vizsgálaton az apját, hisz ő töltötte ki a tesztjét.

vlcsnap-2016-12-07-01h38m04s722.png

Alex pedig megtudja Nimah-tól, hogy Drew azért akadt fenn a teszten, mert az NFL elleni kiállása miatt az FBI szerint nem hazafi. Willtől Nimah kideríti, hogy Raina azért akadt fenn, mert aláírt egy iraki háború ellenes petíciót. Iris meg azért, mert külföldieket alkalmaz a vállalkozásaiban. Shelby közben annyira kiakad, azt gondolva, hogy Caleb még mindig tagja a szektának, hogy berohan Liamhez feldobni. Viszont kiderül, hogy a kamutesója miatt lett kiszűrve, nem azért, mert Caleb csinált valamit, és már tisztázódott is. Ugrunk a jelenbe, elmennek Claire házába, és kiderül, hogy ott kvázi fogva tartja a heroinfüggővé vált Calebet, aki az apja halála óta teljesen összeomlott. Kiderül, hogy Claire fizeti a drogokat, de a kampány végéig nem írathatja be elvonóra. Kiderül, hogy Claire csak saját magát mentette a robbanásnál, hátrahagyva a fiát és a férjét is. A férje úgy halt meg, hogy a fiát mentette. Közben Miranda és Liam találkoznak. Miranda rákérdez, de Liam tagadja, hogy ő szavazott volna ellene. Hupákolnak egyet a mosdóban, és Liam elmondja, hogy a dolog Alexszel csak egy éjszakás dolog volt. Tudtán kívül Miranda ezt mind rögzítette. Közben folyik a további vizsgálat a kiszűrtekkel, és Alex csúnyán összeszólalkozik Ryannel Drew miatt. Végül megszületik az ítélet, Shelby tiszta, Iris nem, Raina tiszta, Drew tiszta. Közben Iris úgy dönt, hogy feldobja Calebet a szektánál és felhívja a szektát, hogy jelezze, FBI ügynökök épültek be.

vlcsnap-2016-12-07-01h38m18s260.png

Közben Miranda a felvétellel elmegy Claytonhoz, Caleb apjához, de Clayton lesöpri a dolgot az asztalról. Miranda szagot fog, hogy valamivel sakkban tarthatja Clyatont Liam, azért védi be a seggét folyton. Közben Raina és Nimah rájönnek, hogy egymás utánzása nem az igazi, így nem tudnak beépülni az Iszlám Frontba (gondolom az ISIS sorozatbeli verziója), ezért alkotniuk kell egy közös, harmadik személyiséget, ami felkelti majd a terrorszervezet érdeklődését. Drew közben szakít Alexszel Ryan miatt, mert úgy érzi, hogy csak az útban van. Iris elmondja Calebnek, hogy feldobta őket a szektánál, amitől Caleb kiakad, mert Will éppen útban van oda, és ezáltal veszélybe sodorta Iris az életét. (Ez a szekta amúgy a Sistemics, az épülete eléggé hasonlít az amerikai Szcientológiáéhoz, sőt, még a betűtípus is, gondolom ez meg annak a sorozatbeli verziója.) Caleb elmegy a Sistemics főhadiszállására, megpróbálja elmagyarázni, hogy Will valójában őt akarta elkapni, ő csak segíteni akart az egyháznak belülről, az FBI-ból. Azt mondják a szekta képviselői, hogy az majd kiderül, és menjen velük be az épületbe. Ott éppen fogva tartják Willt, és azt kérik, hogy üsse meg, ha tényleg nem a barátja, bizonyítson. Megteszi. Adnak egy vasdarabot is, hogy azzal is, összeveri vele Willt. Iris pont arra ér oda, elrohan mindenki, csak Will marad ott. Ugrunk a jelenbe. Alex távozni készül, Caleb megjelenik egyszer csak, hogy meglógott az anyjáék elől segíteni. Mielőtt elindulnának, telefonál valakinek, arról beszélve, hogy szerinte bevette és úton vannak már, szóval valószínűleg csapda.

Címkék: quantico
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása