Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x104 - Tárulj, Cézár!

2016. december 09. 09:00 - Chat Géza

Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk végig. És az igazán nagy Trash volt. Fannika és Dennis, Edina és középen szállingózó fingszag... Hadd ne soroljam. De, mint minden VV, úgy azok is és ez is dögrovásba fordult. Nézzük is, hogy mit tartogatott a nekem jutott uccsó adás. Egy hülye sorversenyt. És miért? Miért??? Szoláriumos zsetonokért. Baszd! Ki!

kepernyofoto_2016-12-09_8_46_46.png

28 éves vagyok. Mindjárt 29 leszek. Vagy az én világképem annyira elbaszott, nem hiperrealisztikus, hogy képtelen vagyok felfogni a fiatalok szoláriumokra való rábuzulását, vagy a faszom se tudja. A villalakók rendesen remegnek, hogy minél jobban teljesítsenek és így több időt tölthessenek a szoliban. Ennyire ingerszegény környezet ez a villa, hogy Krisztián konkrétan buldózerként nyomja le a többieket csak azért, hogy 1 perccel továbbb didereghessen a raktárba bebaszott álló szoliban. Ezek után azt is el tudom képzelni, hogy egyesek három hónapja nem recskáztak, mert elfelejtették, hogy arra nem kell a Nagy Testvér írásos engedélyét kérni. Lásd: Vörösfejű Olivér két levél beérkezése között szétrejszolta az agyát,m jad ment a riportba sírni, hogy hiányzik neki az Enci. Szóval baszki itt akkora spárta van, hogy ha egy levélben az állna, beküldünk egy szakembert, aki legyantázza, majd kiszőkíti a segglyukatokat, HA és AMENNYIBEN kiskanállal megeszitek ezt a kondér kulát, amit a műsor szerkesztői termeltek, már lapátolnák is befelé. Na, a kéz nélküli virslievést Dávid nyeri, mert evésben mindig is kurva jó volt. Ha kaját lát, akkor a szája egy 20.000 gigalowattos vákumporszívóvá válik, aminek a vége a fekete lyukként mindent elnyelő bele.  

Nekem minden egyes étkezés, ami nem csirkemell és brokkoli, az ünnepnap.

- mondja Dávid.

kepernyofoto_2016-12-09_8_51_46.png

Volt még lufi fújás, twerkelés, pingpong labda dobálás és lufidurrogtatás. Hagyjuk, mert jön Béla, Krisztián bátyja, akitől a villalakó lányok pinája egyből vákumot képez, hogy úgy magukba szívják a decens férfi egyedet, de legalábbis kicsit csorgatják utána a nyálukat. Krisz tárlatvezetése közben olyan nagy igazságok hangzanak el, hogy

Tedd, amit tenned kell, mert attól vagy az, aki...

Nyomjuk, mint eddig...

Harcos vagyok...

Erősek leszünk...

Összeállunk...

kepernyofoto_2016-12-09_8_55_18.png

kepernyofoto_2016-12-09_8_55_50.png

Aztán a  sufni megmutatása közben - Tényleg, bazmeg, mi a tripperes fasznak kell megmutatni egy 6 négyzetméteres ablaktalan lyukat, amit amúgy MINDEN elbaszott nap láthat az ember a tévében??? Ja, élőben érződik az átható penetraszag, világos, mindent értek. - szóval azt találja mondani Krisz a kicsit értetlenkedő testvérének, hogy Micivel folytatják ezt a kapcsolatot, sőt, elveszi feleségül. Na, azon azért remélem, hogy ott lesz az RTL stábja. Még kesztyűznek egy kicsit az udvaron, mert Béla hozhatott be boxzsákot (ekkor, a kamra előtt cidrizve sikerült Krisztiánnak azt mondania, a Szezám, tárulj! helyett, hogy Tárulj, Cézár!), majd az edzést lefujtják egy kis lecsóval, aztán megszólal a gong, távozni köll Spártából.

És akkor a jelrakás utáni apokalipszisről is van egy Oscar-díjas adásanyag.

Ugyanaz a kendő van rajtam, ami Zsoltin volt, szóval szerencsét fog hozni.

- mondja Vivi.

kepernyofoto_2016-12-09_8_58_30.png

De Zsolti kihullott a faszba, kis szívem! A cigizőskanapén Dávid ráborítja a lányra a 103 napos fostartályt. Ő nem fél, mert tudja, hogy eddig azért nem pakolta meg senki jelekkel, mert mindenki úgy gondolta, hogy egy kobaltkemény karakter, mivel a faszságai miatt hugyosra röhögték magukat az emberek a tévé előtt, ezért csont nélkül visszaszavazták volna, de itt a végén már csak nem ez  számít. Vivi nem érti, jön itt a hierarchia héttel, ami 80 nappal ez előtt volt, meg azzal, hogy soha senki nem mondta neki, hogy félne tőle, pedig elég lenne belegondolnia abba, hogy egy kibaszott barátja volt, Zsolti, aki a vége felé inkább csak megtűrte, mint igazából, szerette. Csikágózás nem volt, csak egymástól 5 méterre ültek, cigiztek és beszéltek indulatosan egymás felé. Én már nem tudom, hogy kinek drukkoljak, hogy ki vigye el a 36 milkát. Legyen VV Robin 2.0, a 2016-ra optimalizált okostuja. Én ennyi voltam. Csá! Aztán szökjenek azok az ostor kommentek!

Címkék: vv8
1857 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etikette 2016.12.10. 14:42:17

a Vivis dolgok mellé kis szösszenet: sztem nem véletlenül lett ilyen amilyen most, ha láttátok az anyja benne sem volt az első 5 emberben akiknek üzenhetett/látogathatott stb. amiket mesél a gyerekkoráról: folyamatosan gumicukorral és édességgel tömték még ha beteg volt akkor is elcipelte a mutterja a mekibe és édességet adott neki. ezek persze kiragadott dolgok és nem tudjuk az egész sztorit de szvsz a gyerek olyan lesz amilyenné nevelik ill nem nevelik. amit lát és kap otthonról. szóval nagy seggberugás az anyjának kéne és mindkettőnek egy baromi jó pszichológus.szerintem.

2016.12.10. 14:42:25

@úgymond olvasó mmkk: ha "bunkó" lennék, azt írnám hogy "leszarom"...
de ilyet sohasem tennék... :))))

Avanivi 2016.12.10. 14:44:21

@MacákékIcukája: Gyógyulj meg hamar :) Szép karácsonyt és minden jót........

kamilla123 2016.12.10. 14:44:35

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: tudod min gondolkodtam ma? Hogy Vivike anyjának azért milyen önigazolás lesz az, ha a lánya megnyeri a 36 misit. Mások taníttatják a gyerekeiket, foglalkoznak velük, különórákra járatják, mesét olvasnak nekik.. Lesznek belőlük orvosok, építészek, akik éhen halnak meg elhagyják az országot. Ő meg beültette Vivikét a Mónika-show elé, még arra sem tanította meg, h kislányom, ne járkálj meztelenül, meg csukd be a szád, aztán mégis VIvikének lesz 36 milliója. Megveregetheti a vállát, h milyen jó anya is volt.

MacákékIcukája 2016.12.10. 14:44:59

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: ahh mar nem drukkolok senkinek, mindegyikkel vannak fenntartasaim. Hallani sem akarok errol a VV-rol soha tobbet. :(

@plüssnyuszi: koszonom szepen, viszont kivanom neked is! Pusszantas!

MacákékIcukája 2016.12.10. 14:46:23

@Avanivi: koszonom neked is, viszont! Hianyozni fogtok :) :(

2016.12.10. 14:46:49

@etikette: EKG !!!!
ha nem Ő a CsillámFaszPóni a társaságban akkor hiszti van !
ehhez elég volt megtekinteni a "CsillámFaszPóniKirályLányVálasztás" epizódot...
Vele szemben Atiként viselkednék... a pincében, kikötözött lábbakkal, csak análisan... hogy azért, hogy megtanulja, az élet nem HABOSTORTA ! :)))

csincsilla72 2016.12.10. 14:48:23

@úgymond olvasó mmkk: Minden munkát felelősségteljesen kell végezni, de vannak olyan pozíciók, amelyeknek a betöltése olyan szintű iskolázottságot és belátási képességet igényel, amihez elengedhetetlen egy adott szintű intelligencia. Márpedig az eredeti kommentem, amire adamas77 ugrott, az erről szólt. Azaz: aki egy öt osztály elvégzett, írni-olvasni alig tudó takarítónő szellemi kvalitásait mondhatja csak magáénak, az ne akarjon környezetvédelmi politikával foglalkozni. Lehet, hogy jól csinálná, de akkor sem ő lenne az, akit első körben megbíznék a feladattal.

Mók_Ica 2016.12.10. 14:48:55

@úgymond olvasó mmkk: szívesen rád bíznám a döntést.... de apádnak az áldására mmkk szükség van :))) este megbeszéljük :))))

@mobilos perpetuum: csaba rosszkor volt rossz helyen.... nem nyerhetett atti ellen.....
a tavalyi véghajrában anett és robin románca gyanúsan szerki utasításnak tűnt....

Mók_Ica 2016.12.10. 14:49:41

@kamilla123: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... bele sem akarok ebbe gondolni....

csincsilla72 2016.12.10. 14:50:34

@etikette: Engem már lebarmoltak itt amiatt, amiért bíráltam a mamát. Most erre mit mondjak?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 14:50:44

@mentolos lecsó: milyen vagy :)))))

@Mók_Ica: de miéééééééééért? :DDDDD

Mók_Ica 2016.12.10. 14:51:03

@MacákékIcukája: legalább velünk maradj itt a végéig.... asszem informálódnunk kell a kiköltözési lehetőségekről....

Mók_Ica 2016.12.10. 14:52:47

@úgymond olvasó mmkk: mert a mi jövőnkről is szó van.... asszem elég gyorsan kell intéznünk a költözést :))))) tudod... karibi sziget, hajó... stb.

slara 2016.12.10. 14:53:11

@etikette: jól látod, Vivit nem nevelték, csak tömték mindennel. ha a suliban csúfolták, rögtön kapott egy menő telefont.... érdekes, hogy a fogszabályozàsàt nem tartották ennyire fontosnak

2016.12.10. 14:53:34

@MacákékIcukája:
Csak a Te kedvedért nyitottam ki az imakönyvet !!!
Mihelyst kimásolom az idézetet, tűzre vetem, hogy soha többé ne kísérthessen itt közöttünk !

Napi zsoltár:

„Ki VV-vel kel, az VV-által vesszen el.
Mindaddig nem találjuk saját teljességünk, míg azt önnön magunk ki nem nyilvánítjuk a Szent Hogyvót gyülekezetében !
Így hát gyertek, és és örvendezzetek vala a Szent Hogyvót gyülekezetében, mert az örvendezés az jó vala, és zaklatott lelkünk végre megnyugvást talál vala !”

Chirstianus próféta levele a Villabelikhez 12.10-II

Avanivi 2016.12.10. 14:55:23

@MacákékIcukája: Valahol csak összefutunk még! Remélem. Szerettem minden szavad.

2016.12.10. 14:59:23

@úgymond olvasó mmkk: hogy milyen vagyok ?!?!
természetesen Powered by Dark Side !!!!!!! :))))

slara 2016.12.10. 15:00:53

@csincsilla72: csak el kell olvasni VV oldalon Vivi anyuka posztjait....a helyesírás legelemibb szabályai sem rögzültek meg az agyában....

Mók_Ica 2016.12.10. 15:02:02

@úgymond olvasó mmkk: még sosem jártam arra.... megnézném, aztán tudok véleményt mondani.... dánia pl. tetszett a fiamnak....

Cérnahuszár 2016.12.10. 15:05:45

@kamilla123: a sors fintora :)
és akkor igaza is lesz, mert vivié a lóvé, nem lehet belekötni

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 15:06:15

@mentolos lecsó: bírom a dark side-ot :)))))))

@Mók_Ica: én is a megnézést javasoltam volna.. szólj a vődnek, hogy perkáljon :))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 15:07:07

ha én Dávid fan lennék, nyomnám a mai szavazatot Vivire, mint süket a csengőt
de
hajrá Kárszeg!

etikette 2016.12.10. 15:08:39

@csincsilla72: erről lemaradtam, rá se ránts :)
A gyermeknevelés vagy nem nevelés nem egyszerű dolog...
Részlet Buda Béla A közvetlen emberi kommunikáció szabályszerűségei c. könyvéből:
A gyermek szocializációja tehát a szülők egész személyiségének és nem nevelési intencióinak függvénye. A szülők személyiségének hatását egyes gondolkodók már régen észrevették. Ismeretes például Deák Ferenc mondása Eötvös Károlynak, aki elvitte a fiát a nagy emberhez és a bemutatás során elmondta, hogy milyen embert szeretne nevelni belőle. Deák Ferenc erre azt mondta: "Magad légy olyan, mint amilyennek fiadat lenni szeretnéd." A pszichoanalitikus megfigyelések is már korán felismerték, hogy például a felettes-én leírt fejlődésében nem a szülői szándék és nevelési mód a lényeges, hanem a szülői viselkedés egész rendszere.

Mók_Ica 2016.12.10. 15:11:10

@úgymond olvasó mmkk: ki a jelölt? még orlando-nál tartunk? :)))

Mók_Ica 2016.12.10. 15:12:08

@etikette: példamutatás.... igen.... mintakövető a gyerek :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 15:12:41

@Mók_Ica: orlandot tegnap már lekaszaboltam, jelenleg özvegy vagyok :)

Mók_Ica 2016.12.10. 15:13:30

@úgymond olvasó mmkk: ki a következő jelölt? kimi?? :))))

Mók_Ica 2016.12.10. 15:14:03

@úgymond olvasó mmkk: bakker... nem is kell jelölt, ha özvegy vagy, tiéd a vagyon :)))))))))))

Cérnahuszár 2016.12.10. 15:15:11

@úgymond olvasó mmkk: olvasd el fentebb amit kárszegről belinkeltek, valamilyennick 55-re végződik

2016.12.10. 15:16:48

@úgymond olvasó mmkk: biztos ?!?!?
én mmkk mindenkit kinyírok a környezetemben éééésssss még azon is túúúúl !!!! :)))

Mók_Ica 2016.12.10. 15:18:05

@Bakk László: ez most kedvcsináló vagy elrettentő szándékkal került linkelésre?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 15:19:11

@Mók_Ica: Eddie Redmayne :)))) áh, ott van Orlando fia, az előrébb volt a listán

@Cérnahuszár: csak trollkodok Kárszeg urasággal :))))))))

@mentolos lecsó: holtbiztos ;)

alsophila grahami 2016.12.10. 15:22:22

@kamilla123: húúúú, ne is mondd, ebbe belegondolni is félelmetes, de tartok tőle, hogy majd ez lesz holnap - ha csak ki nem esik ma, de nem fog, mert szerkik úgysem engedik; amit írsz, apokalipazis előszele, és ITT jön be a műsor - a műsorkészítés - felelőssége, amit szajkózunk itt néhányan mkk!

kamilla123 2016.12.10. 15:22:40

ugye mindenki, aki tegnap Dávidra nyomta, az ma nyomott Vivire? nem mintha lenne közjegyző ugyebár.. de hátha..

KapitányG 2016.12.10. 15:23:53

@úgymond olvasó mmkk: És a videó címe: Őzek Darnózseli közelében.
Én a kisalföld.hu-n láttam, pedig ott még a képaláírás szerint is őzek...

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 15:23:55

@kamilla123: ezt már én is felvetettem feljebb

na de most szóljanak harsonák, örvendjen a nép, megyek dolgozni.

este jövök, legyetek jók és vidámak

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 15:25:03

@Mók_Ica: kamion :)))))

@KapitányG: kisalföld.hu-n néha nem tudják, hányadikán van eljese

na majd jövök, viszlátás

alsophila grahami 2016.12.10. 15:31:12

@etikette: jó hogy beidézted ide - nagy kedvencem Vekerdy is ezt okítja -, minden szűlő bibliája kéne, hogy legyen, mert tapasztalati tény, hogy nevelhet egy szülő szándékai szerint bárhogy, a gyerek alapvetően mintakövető már akkor, amikor még csak a tudattalanba tárolja a családban összegyűjtött infókat, azaz 3-5 éves kora alatt ugyanúgy (vagy még inkább) mint a későbbiek során.
elég.megfigyelni egy pici másfél- két éves apróságit, hogy adja vissza tűpontosan a két szűlője egymás közti kommunikációját, különös figyelemmel a metakommunikációjukra! (mostanában épp van alkalmam közvetlenül figyelni ilyesmit, három közeli rokoni családban is)

Krétagarbó 2016.12.10. 15:34:06

@MacákékIcukája: én nem köszönök még, tessék jönni ma is, holnap is! :)

etikette 2016.12.10. 15:37:26

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: :) pontosan!

Szóval Vivianyuka ha tetszik ezt olvasni, kérem vegye magára és még mindig nem késő egy valamennyire normális kapcsolatot kialakítani a lányával és feldolgozni azt a sok mindent amit akár öntudatlanul is de sajnos Ön (is) okozott neki. Drukkolok.

KapitányG 2016.12.10. 15:42:12

@úgymond olvasó mmkk: De ezek szerintem tényleg őzek! A 444.hu is szarvasnak látja őket?

adamas77 2016.12.10. 15:46:44

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Komolyan nem hiszek már a szememnek. Játékosokról beszélünk, és te a lelkivilágomat minősítgeted csak úgy. Akkor fogalmazzunk úgy, hogy én viszont egyáltalán nem örülök, hogy a nőket lenyomó, másokat félholtra verő, agresszív barmokat támogató nő lelki világát megismerhettem. Remélem, jut neked pár Kárszeg az életben, de ha az nem is, legalább néhány hozzád hasonló. A belem kifordul az itteni "emberektől".

Krétagarbó 2016.12.10. 15:51:23

@Cérnahuszár: nem védve Kárszeget, azért ezt a bűnesetet nem feltétlenül gyúrnám. Ebben azért az is benne van, hogy 5 éve történt, kapott érte büntit, feltehetően azért nem letöltendőt, mert talán így is eléri a büntetés a célját, a böriben meg kikupálták volna a kemény fiúk. Hogy a próbaideje letelt -e nem tudom, de ezután csak rajta múlik, hogy az ilyen - amúgy a szociális közegében feltehetően elnézett, vagy akár elvárt - magatartást folytatja-e vagy sem. Egyelőre én elhiszem neki, hogy többet ilyet nem tesz.
Kárszeg nagyobb baja perpill a nőkhöz való viszonya, ami tipikusan hozza egyébként azt, amit otthon láthatott. Az asszonyról-asszonnyal tisztelettel beszélünk, de nem eszik a ffiakkal egy asztalnál, kiszolgálja a ház urát, főz mos takarít, míg a ffi bevédi minden "egyéb" támadástól.
A nő a "miénk", szeretjük meg minden, de ne akarjon önálló entitásként megjelenni semmikor sehol.

Krétagarbó 2016.12.10. 15:53:51

Muszáj ezt ennyire komolyan venni? Ez csak egy játék, de most komolyan!

etikette 2016.12.10. 15:58:18

huha gyerekek most komolyan egymással küzdötök? :) mindjárt itt a karácsony meg amúgy is faszér kell ezt ennyire komolyan venni? az egész világ tele van Vivien és Krisztián meg Dávid és sok más típusú emberrel. Nem elférnek? omg ó máj szekrüfály dzsásztüdély

adamas77 2016.12.10. 16:07:45

@Krétagarbó: @etikette: Maradjunk annyiban, hogy néhány kommentelő minősíthetetlen hangnemet enged meg magának. A másik kommentelő lelkivilágát kell minősítgetni egy hozzászólás alapján? És ezek beszélnek kasztokról, meg intelligenciáról és ezek akarják irányítani a világot. Nézzenek már tükörbe. De jó nagyot keressenek, hogy az arcuk is elférjen benne.

etikette 2016.12.10. 16:14:32

vajon a villalakók/ex villalakók visszaolvassák az itteni kommenteket? :) és mikor kezdik a haknizást? és mi lesz a hakni tárgya? miből áll egy hakni? rákerestem...
hakni:

alkalmi előadás;
színész, énekes, zenész alkalmi fellépése, főleg vidéken, művelődési házban, kultúrtermekben stb., külön díjazásért

alsophila grahami 2016.12.10. 16:16:16

@slara: de jó, hogy benéztél, végre valaki, aki ismeri személyesen is a csillámfaszkirálynőt, pls, nyisd már fel azok szemeit is, akik nem olvasták a korábbi kommentjeidet, rájuk fér.. ;)

Krétagarbó 2016.12.10. 16:19:49

@etikette: én is kivi lennék arra, hogy olvasnak-e kommenteket.
Azt hiszem, Dávid anyuja mondta, hogy nem tudta tartani az ígéretét, és olvasott kommenteket. Azt hiszem, én is olvasnék ilyen szituban.

kamilla123 2016.12.10. 16:23:41

@Krétagarbó: de nem biztos, h a hogyvoltot olvassák. Sztem inkább a fb-on levőket. Én amúgy azt vettem észre, hogy a kiesett játékosok előbb túl vannak az egészen, mint mi :) Ők vagy annyira szégyellik magukat, h igyekeznek elfelejteni mindent, vagy már beindult az új karrierjük. Sokszor tök jóban lesznek olyanok, akik bent haragudtak egymásra, kint a rajongók meg még mindig utálják egymást :) Kíváncsi lennék tényleg, hogy telik a kiesettek első hete. Nemtom miért nincs ilyen műsor, pedig erre lenne igény abszolút. Végül is ez a lényege az egésznek, h mihez kezd valaki a VV-s szerepléssel.

alsophila grahami 2016.12.10. 16:39:44

@Cérnahuszár: egyoldalú, egyetlen, munden bizinnyal megbízható forrásból való téjékoztatáa, de jó is az! nem. nem az.

anno már ugyanez a két tag, ipse és bagaméri betették már ezt a linket, többször is, és érdekes, hogy csak ezt aze egyet erőltetik, mert gondolom, ez passzolt az elképzeléseikbe, én viszont már a legelső alkalommal utána olvasgattam ezeknek, és nem sokat.kellett kereskéljek, higy lássam, nem volt az az eset ennyire egyértelmű sőt, ennyire leegyszerűsíteni se lehet.

én most nem állok neki újra kutakodni, tegye meg, aki akarja, de lényeg az, hogy mindannyian ismerjük a precedens értékű esetet, amikor minden úgy kezdődik, hogy az ártatlan, szentéletű, de főleg gyanútlan delikvens megy, sétáltatja a - minden bizonnyal – szintén szelíd csivaváját (nem harci ebet, dehogy!), amikor is szembe jön egy kigyúrt kárszeg, és minden előzményt nélkülözve beszól, majd egyből üt.is, tűpontosan fejre persze, higy az alany egyből klnekómál majd meg.us hal... ez sanda ipse komtárs sztorija, és hétszentség hogy nem kamu, sőt, teljesen valószínű és életszerű így, minden részletében, jah.
ez így szokott történni ezekben a körökben, ja nem. sáros ott mindenki többnyire, sokszor az "ártatlan áldozat" a legvastagabban; Kárszeg esetében is - némi tájékozódást követően - hasonló sztori körvonalazódik, és ezzel nem felmenteni szeetném, de azért, na. érezzük már a különbséget, ne bűnözőzzünk ész nélkül, főleg ne egy húszéves, képlékeny fiatál esetében ne, aki azóta töknormál életet él, dolgozik, és ugyan olykor hímsovén jellegzetességet mutat, de mégis ő az, aki mmkk a nők és a gyengék védelmére kelt odabent, simán szembefordulva a bent uralkodó aktuális trendnek.

mondom, nem védem és nem mentem fel az ifjúkori botlása alól, de a korrektség jegyében muszáj távolabbról is megnézni a sztoriját, mégse drogcsempész, mint Dukai Gergő vagy a Segal volt, lássuk.már a különbséget bűnöző és az éretlenként megbotló közt.

KapitányG 2016.12.10. 16:42:41

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Én meg már másodszor kérdezem Slarától, miért nevezi mégis "büszkeségem"-nek Vivient az anyja, ha kidobta otthonról - de csak nem kapok választ :(

Krétagarbó 2016.12.10. 16:43:42

@kamilla123: én is úgy értettem, hogy akármilyen kommentet. A fb valóban a legkézenfekvőbb, de Dávidból kinézem, hogy ismeri a hv-t:)
Abszolút jó műsorötlet, amit felvázoltál!

KapitányG 2016.12.10. 16:46:37

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Nem szoktam használni, de most úgy érzem, : muszáj: EKG!

fujimo 2016.12.10. 16:48:11

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: ugyanez az eredmény nálam, de bevallom nekem nem volt kedvem ennyire kifejteni, én is három oldalról olvastam legalább a történetet és sokkal árnyaltabb, mint amennyire elsőre tűnik

alsophila grahami 2016.12.10. 16:48:51

@kamilla123: azért ez érthető, nem? eltöltünk vele három hónapot, napi szinten foglalkozva a.témával, és ne hagyjon nyomot bennünk, egy, max két nappal az események után..? nonszensz lenne, de vegyük észre, hogy lemegy a finálé, és másnap még csak-csak, de két nap múltán már senki nem pörög a témán, akik visszajárogatnak ide, azok is az aktuális történésekről csevegnek, a VV offos, hamar lecseng, szal aggodalomra nincs ok, a karácsonyi ünnepkörig bőven van még idő szeretetteljesebbre hangolódnia mindenkinek.. szerintem ;)

fujimo 2016.12.10. 16:49:27

ööö, tudom, h alulművelt és botor kérdés így útólag, deeee mi az isten az az ekg? :$$$ :D (az a baj, h itt nem lehet levenni a betűméretet 0,00001-re :) :D )

slara 2016.12.10. 16:50:02

@KapitányG: na látod ezt megkérdezném én is tőle! de nem csak az anyja dobta ki, az apja is sajnos. pedig Vivi kettejük műve.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.10. 16:51:01

@kamilla123: Nem tudom, sztem azért egy intelligens szülő eltalál a hogyvoltra. :-)

Krétagarbó 2016.12.10. 16:51:10

Ma is 10-kor lesz a kezdés.

KapitányG 2016.12.10. 16:54:25

@slara: Az apja mem tudom, milyen, nem láttam annak idején a videóüzenetet, de az tény, hogy anyuci ott cukiskodik a lánykája körül.

alsophila grahami 2016.12.10. 16:55:14

@KapitányG: lehet, nem látta, majd biztosan válaszol ha tud,.mert azért otthoni dolgokba belelátni szomszédként se mindig lehet, sőt; viszont azt mondta, hogy talizott és beszélgetett is mostanában Vivimamával, csak éppen azt felejtettem el, hogy konkrétan mit... ;)

alsophila grahami 2016.12.10. 16:57:20

@VV Erőlegény: el bizony ;) és simán előfordul, hogy itt is marad.. :)

alsophila grahami 2016.12.10. 17:00:37

@fujimo: és ennek is örülök :) valójában én.is lusta vagyok beleásni magam vévéjátékosok előéletébe, mert minek, de ez két fiú szülőjeként érdekelt, mert Kárszeg nagyon fiatal, szinte gyerek volt még akkor, a mai húszévesek nagyon éretlenek, így tapasztalom

alsophila grahami 2016.12.10. 17:04:41

@fujimo: az egyetértés szinonimája, valamelyik ápolt mondta egy korábbi szériában, hogy annyira egyetért xy-nal, higy egy az EKG-ja vele, innen a tuti VV-szlengtár egyik népszerű eleme ;))

alsophila grahami 2016.12.10. 17:05:34

@KapitányG: igen, látom már azóta én is, köszi :)

slara 2016.12.10. 17:10:03

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: konkrétan azt mondtam Vivi mamának, hogy tudtam én, hogy ennyire retardált a lánya, de nem sejtettem! Megkérdeztem azt is, hogy hogy éli meg anyaként azt, hogy a lánya ennyire erkölcstelen. De mivel ott is vannak értelmi problémák, csak mosolygott, és azt mondta, hogy Vivike nem ilyen, erre az RTL kényszeríti....

kamilla123 2016.12.10. 17:32:12

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: őőő, ezt nemtom mire írod, de igen :) én sztem ebben a kérdéskörben nem szóltam hozzá. Arra reagáltam, hogy a VV játékosok olvasnak e kommenteket a műsor után. Sztem nem, mert már nincsenek benne a témában.

Cérnahuszár 2016.12.10. 17:32:23

@VV Erőlegény: @kamilla123: végül is nem nekünk kell megfelelniük, hanem saját maguknak
ha nekik ez belefér, akkor no problem
az hogy valaki hv-t olvas mert eltalál ide, semmit nem jelent
nincsenek itt kőbe vésett igazságok, mert minden amit leírunk, attól függ milyen szemszögből nézzük
ha úgy tetszik áldozatnak látod vivit, meg nem értett lénynek, ha úgy akkor meg kibírhatatlan akarnoknak
kárszeg papit agresszív köcsögnek aki felfüggesztettet kapott vagy megtévedt fiatalembernek..
nincs jó vagy rossz, a gondolkodásunk ítél valamit azzá
ami ma ördögtől való, holnap áldásként fogjuk fel, és fordítva is megtörténhet

alsophila grahami 2016.12.10. 17:41:34

@slara: köszi, valami ilyesmire számítottam kb Vivianyuka Belevaló-béli szereplése után, még dj Őzi is szellemi óriásnak tűnt mellette, ami azért... na. mondjak még valamit? :D
ami fura, hogy mindez nem igazán jött le a plexifalas látogatása során, lehet, tréningezték rá vagy egy hétig a villa játékmesterei.. ;))

alsophila grahami 2016.12.10. 17:54:10

@kamilla123: erre a mondatodra reflektáltam: "Én amúgy azt vettem észre, hogy a kiesett játékosok előbb túl vannak az egészen, mint mi :)" - hogy egyrészt érthető, ha ennyi időt, energiát feccöltünk az események követésébe és a karakterek elemzésébe, másrészt ha ők egy hét alatt vannak túl rajta, mi egy, max két nap alatt, mert egy-egy adás történései még másnap érdekesek, kövi nap már más sztorin pörgünk; a finálé után dettó ez van, megvárjuk a záró hogyvótot, levonjuk a konzekvenciákat, ki-ki érzése szerint, és max másnap érkeznek még releváns kommentek, a többi már többnyire másról szól...

kamilla123 2016.12.10. 17:58:22

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: ja ja, értem, Nekem akkor is fura, hogy ők előbb túl vannak rajta, mint mi. Ennyire érdekes lenne utána az életük, hogy a három hónap történései már nem is fontosak? fura.

slara 2016.12.10. 18:14:03

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Vivin ott semmi érzelmet nem láttam (egyébként a szülei irányába sosem) Vivi anyuka meg gügyögött ahogy szokott. Szerintem ők most büszkék Vivikére, hisz benne van a tévében! Más tevékenységére nem is lehetnek, Vivikének még az érettségi sem sikerült. Vivike eddig csak a köldökét szerette nézegetni.

Cérnahuszár 2016.12.10. 18:30:13

@fujimo: na belelestem a ww-be, nem semmi :D
megvan a ma esti szórakozás, köszi
van még ilyen jó tipped?

Cérnahuszár 2016.12.10. 18:32:45

@kamilla123: ők nem tulajdonítanak ennek olyan nagy jelentőséget
csak mi viszünk bele elemzéseket mert nekünk kevés hogy némádebuta

alsophila grahami 2016.12.10. 19:08:44

@kamilla123: épp az, hogy nincsenek ;) max nem látjuk az utóéletüket olyan mélységekig (azé'hálisten!;), csak annyit, amit egy Fókusz megmutat belőlük, hogy ki, kivel kufircolgat éppen, satöbbi, mi meg két nap múlva offoljuk őket... :P

alsophila grahami 2016.12.10. 19:14:11

@slara: igen, már az eleve fura volt, ahogy ömlengett pl. akkor, amikor a barinőjéhez kimehetett, hogy neki ő a legfontosabb a világon, stb, ilyet VV-stől még nem hallottunk, még a legvagányabb, magát a legkeményebbnek mutató is a családja után rinyált pár heti izoláció után, kivéve ezt az lányt, mondom én hogy ufó.

alsophila grahami 2016.12.10. 19:17:39

@slara: ja, és akartam már kérdezni, hogy a drogos előéletéről meg a külf. rúdonpörgős kurválkodásáról tudsz-e valamit azon túl is, amit a bulvármédiában meg a fészen megszellőztettek vele kapcsolatban..?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.12.10. 19:56:34

@Krétagarbó: Egyetértek, az ilyen hozzáállás a nőkhöz n legyen díjazandó, hanem megvetendő. A nők és a férfiak egyenrangúak és egyenjogúak kell legyenek.

Lora Sawyer 2016.12.10. 20:11:48

@Cérnahuszár: a stranger things volt még idén akkora durranás, mint a westworld, mindkettő zseniális szerintem! :)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.10. 20:27:56

@Avanivi: #ostorezanyolcvanhatos

@KapitányG: én nem tudom, először őznek láttam, aztán szarvasnak, a franc se tudja eldönteni. Darnózseli fele az őzek gyakrabbak, azért hajlok én is affelé

csincsilla72 2016.12.10. 21:45:22

@adamas77: Maradjunk annyiban, hogy te kezdted.
De hogy teljesen világos legyen neked a "kaszt" klasszikus fogalma, ha már a guglin nem találtad meg:
A kasztrendszerben beleszületsz egy társadalmi rétegbe, ahonnan nincs kiút. Lehetsz szép, lehetsz okos, lehetsz szorgalmas, nem számít. Ha a kasztodnak nem engedélyezett, akkor nem tanulhatsz és bizonyos foglalkozások teljesen elérhetetlenek a számodra.
Itt nálunk erről szó nincs. Vivike nem azért lesz takarítónő vagy szalagmunkás, mert a takarítónők/szalagmunkások kasztjába született, hanem azért, mert nem vette a fáradtságot ahhoz, hogy tanuljon. Lehet belőle még atomfizikus is, ha beiratkozik az egyetemre, de ha egy mód van rá, akkor ne bízzuk már rá a paksi atomerőmű vezetését addig, amíg meg nem szerzi az ehhez szükséges ismereteket.

alsophila grahami 2016.12.11. 11:12:37

@csincsilla72: bocsi, hogy beleszólok csincsi, de vsz soha nem lesz belőle se takkernő, se szalaggyári segédmunkás, amíg a testéből meg tud élni, márpedig meg tud; egyebekben egyetértek veled a legteljesebb mértékben.

csincsilla72 2016.12.11. 11:17:39

@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Vivi teste most szép és fiatal. De ez nem tart örökké...

Dauda András 2017.01.09. 02:08:15

@kamilla123: Hódos Hajnié a mai napig a legjobb VV blog poszt. Anno kb az összes iromány/blog BAlekosz + Bunkó Éva seggébe volt vékonybélig, addig Hajni mert szembe menni és rohadt vicces irományokat írni!
süti beállítások módosítása