Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 8x103 - Mitulá báti hotta (18+)

2016. december 08. 08:45 - Dzsudibí

Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak. Bencus vár minket, és figyelmeztet, már csak 4 nap és vége, mintha magamtól nem tudnám. A villába is érkezett Mikulás, akit a lakók nagyon vártak, és Bencus szerint egy kis időre a villa átalakult óvodává. Nem tudom, hogy ő melyik műsort nézte, mert amelyiket én, abban nagyranőtt óvodások veszekedtek eddig is sonkák és játszósarkok miatt, hogy ki kivel hol alszik, és persze ment a papás-mamás is, na az mondjuk speciel kevésbé ovis stílusban. 

1_20.png

A lakók kikészítik este a kis csimmákat, szép sorjában, persze vitatkoznak, hogy kié legyen a sorban az első, meg azon is, hogy hova tegyék. Mert ugye kardinális probléma, hogy amikor Dávid éjszaka kimegy kiverni Attira pisilni, akkor meg fogja látni, ha a nappaliban vannak a csokik, és akkor nem fog tudni visszaaludni, mert izgatott és kíváncsi lesz, és akkor kénytelen lesz felébreszteni a többieket is. Én meg innen üzenem, hogy Dávid bazdmeg, felnőtt férfi vagy. Soma és Vivi a sufniban izgulnak, Vivi szerint virrasztaniuk kéne, és kilesni a Mikulást, szerintem senki nem fog hanyattvágódni a meglepetéstől, ha elárulom, Vivinek ÚGYMOND konkrét terve is van arra vonatkozóan, hogy hogyan maradjanak fent. Mert ugye a barátságok első Newton-i alaptörvénye szerint:

"Egy barát akkor is barát, ha beteszi." (Vivi)

2_20.png

Nekem éppenséggel a második Newton-i barátság törvény a személyes kedvencem, miszerint a barát az barát, mégha szar is, illetve a harmadik sem rossz, mely alapján mindenki barát, aki nem ellenség, és van nála ingyen sör. No de. Vivi próbálja megfejteni annak rejtélyét, hogy Somának hogyhogy nem volt reggeli merevedése, mióta együtt alszanak. Soma azt hazudja, hogy nem tudja, de valójában biztos vagyok benne, hogy kínosan ügyelt rá, hogy reggel legalább 10 perccel korábban keljen, mint csillámpóni szelídítő barátnője, és minden erejével a idős szomszéd néni gombás nagylábujjkörme alatti titkos világra koncentrált. 

27_1.jpg

A lakókat reggel egy szupercreepy krampuszlány kelti, úgy néz ki, erre a 4 napra már az rtl sem akar sokat költeni feleslegesen, és a szexi krampusz kölcsönző akciós polcáról választották a mai vendéget. A szerkiknek egyébként volt humora, és rábíztak egy ránézésre 200 kilós fatrónt, hogy ugyan cipelje má be egyedül. Soma helyből megdönti a rúdugrás világrekordját, rúd nélkül is, amikor az arcába mered a nénje egy centiről, hogy sziaaaa Somaaaa. A gyerekeknek énekelnie kell, hogy a Mikulás is megérkezzen, így történhet meg, hogy a Hull a pelyhes fehér hó számomra mostantól pavlovi reflexként váltja majd ki a szűnni nem akaró sírógörcsöt, amikor a sarokban, magzatpózba görnyedve, előre-hátra hintázva könyörgök majd a nemesebb halálnemért, miután hallottam Vivi előadásában is.

4_20.png

Elsőként Dávid jelentkezik, hogy a Mikulás ölébe huppanhasson, akit csak azért tudom, hogy nem VV Maci alakít, mert nem kezdi el reflexből sem Gina, sem Vivi hónalját ujjazni. Dávid önbevallása szerint egyébként,rossz, de használható, azonban az egyébként is kissé hátborzongató jelenettől csak még jobban görcsbe rándul a seggem, amikor a Mikulás Somát kérdezi, hogy milyen mocskos kis titkai vannak Dávidnak. Óistenem, és van tovább. Negyed óra tikkelés, két köröm véresre rágása, és három cigi együttes elszívása után tudom csak leírni, hogy a Mikulás, Dáviddal az ölében ismételgeti a Soma által felhozott ÚGYMOND vádakat, miszerint Dávid tutujgatja a jancsit. Tehát, csakhogy lássuk, jól értem-e. Egy felnőtt férfi arról kérdezgeti az éppen az ölében ülő másik férfit, hogy szokta-e verni a faszát. Nem akarok visszavonhatatlan kijelentéseket tenni, de majdnem biztos vagyok benne, hogy ma elérkeztünk a magyar televíziózás mélypontjához. 

6_17.png

A Mikulás látogatása Vivi körénél vált át koncepciós per jellegűvé, amikor a Mikulás, miután Vivi nem hajlandó maga ellen vallani, a többieket kéri, hogy köpjenek Vivi viselt dolgairól - elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet - Dávid pedig hű a párthoz, és önként jelentkezve, hadarva sorolja Vivi bűneit. Krisztiánt a bigámiáról kérdezgeti a Télapó, de Krisztián megnyugtatja, nagy a kárszege a szíve, de abban mindig csak egy hölgy fér el egyszerre. Éppen, amelyik alatta van. A low cost Karácsony szellemét erősítendő, a végén a Mikulás hangulatos és ízléses, kutyaszargyűjtő zacskókba tömött édességekkel kedveskedik a lakóknak. Azt pedig már meg sem említem, hogy ugyan együtt távoznak, de a fatrón kicibálása ezúttal is a krampuszra marad, aki harminc centi mélységben szántja fel vele a műfüvet. 

5_20.png

8_20.png

10_20.png

11_20.png

12_20.png

Továbblovagolva a Mikulás témán, a lakóknak üzenniük kell a szeretteiknek, melyből csak annyit emelnék ki, hogy Gina frufruja lassan rosszabb állapotban van, mint Dina karmai az elején, rossz hír, hogy ez nem esik le előbb-utóbb magától, illetve hogy Krisztián Micinek is üzen, reméli, hogy tartja a dolgokat, jelentsen ez bármit is. 

14_18.png

16_17.png

17_14.png

18_13.png

15_19.png

Szünet után esélylatolgatás, mindenki elmondhatja Dávidnak a véleményét, hogy kit tart a legerősebbnek, és ki lenne jó párbajellenfél. Soma úgy gondolja, hogy az anonim szó annak szinonimája, hogy ő és Vivi még nem voltak párbajozni, ezért nem tudják, mennyire szimpatikusak a nézőknek. Gina rendkívül éles, taktikus szemeivel meglátja, hogy a mostani párbaj kimenetele hatással lesz a fináléra. Vivivel egy kicsit összekapnak a változatosság kedvéért, Dávid nehezményezi, hogy Vivi minden hímnemű egyedet így vagy úgy de megszexualizált, Vivi meg felhozza Dávidnak, hogy lefingta valami mosómedve ágyát, vagy hasonló, ebben nem vagy teljesen biztos. 

Új háttérképem

19_12.png

20_11.png

Dávidhoz megérkezik a húga, akinek nagyon örül. Meg Soma is, új nő a villában, gondolatban most kicsit félreteszi még a szomszéd nénit is. Dávid állítólag nagyon szereti a húgát, ennek kicsit ellentmond, hogy Vivi egy énekes performanszával kedveskedik neki. 

21_8.png

A lakóknak szerkesztői utasításra beszélgetnie kell lakók között spontán beszélgetés alakul ki a szexről, ki meddig bírta eddig. A legkanosabb természetesen Kárszeg, aki már ugye egy hete nem nyusszogta meg Micit, Dávid a beköltözés előtt már 3-4 hónapja nem dugott, plusz a bent töltött három hónap, így speciel számomra kicsit elfogadhatóbb és érthetőbb, hogy Atti szerelmes kartonfigurájának óvó tekintetét szeretné látni minden lefekvés előtt. Krisztián felajánlja, hogy a szabadulás után bárki hívhatja őt bármikor, má persze a fiúk közül, majd ő kerít nekik nőt (lásd még: értelmező kéziszótár, strici szócikk).  A beszélgetés végül egy hatalmas gruppen ölelésben teljesedik ki, ahol Soma és Dávid reflexből majdnem lesmárolják egymást. 

22_6.png

23_5.png

24_5.png

Lö kihívás

In dö míntájm Vivinek megszavazták Zsoltit látogatónak. Bencus végre pontot tesz a találgatások végére, és ismerteti a játék további menetét. Pénteken párbaj, szombaton pedig a nézők szavazatai alapján a leggyengébb játékost párbaj nélkül hazaküldik, így maradnak vasárnapra hárman. 

25_4.png

Visszanézzük Dávid eddigi karrierjét a villában, párbaj OrDináré ellen, Lóri kitaktikázza magát a villából. Dávid gondolatai, negyvenszer meghallgatjuk, hogy ő az egyetlen a VV-k történetében, akin 4 fajta kendő is volt, nem a harminchatmillióért küzd, hanem az elveiért, Dávid a riportban, Dávid indoklása, ami annyira nem meglepő módon, de összeszedett, korrekt, és többé-kevésbé jogos is, ott azért egy kicsit felhorkanok, amikor azt rója fel Vivinek, hogy a villa királynőjének hiszi magát, és többnek érzi magát másoknál, hát, kedves Dávid, ebben ÚGYMOND te sem vagy jobb a deákné vásznánál. A kihívott tehát Vivi.

26_3.png

Ki érdemli meg a 36 milliót?

Mivel ez az utolsó alkalom, ezért minden karaktert kihasználok, és elmondanám, hogy a megmaradt 5 gyökér közül én kinek adnám a pénzt, ugyanis napok, sőt hetek óta arról megy a vita, hogy ki is érdemli meg a rekordnyereményt. 

Dávid

Beképzelt gyökér. Többnek hiszi magát a többi lakónál, holott mindent elárul róla, hogy önként és dalolva vonult be a VV-be, akárcsak a többiek. Ha hihetünk a korábbi ígéreteinek, a nyereménye nagy részét Attira kívánja költeni. Végigülte a sarokban a műsort, majd az utolsó két hétre kinyílt a csipája, és láthatóan arra épít, hogy a 14-99 éves korosztály hölgy tagjainak alsóneműje teljesen átnedvesedik a pillarebegtetésétől, meg a félénk vagyok, de hódítani akarok dumájától. 

Vivi

A pegazus szivárvány-faszcsillám pónik koronázatlan gyökere, aki a szexuális zaklatást olyan új szintre emelte, hogy a mi, való világokhoz szokott csipás szemünk is keresztbe állt és napokig úgy is maradt néha. Többet láthattuk elsődleges és másodlagos nemi jellegeit, mint sajátunkat, de azt se felejtsük el, hogy tőle tanultuk meg, hogyan kell felvenni a kapcsolatot az ufókkal. 

Gina

Gina, a pina - gyökér, akinek kereplésétől kihullik a mellszőröm, aki többször megdöntötte az egy perc alatt elhadart szavak világrekordját, és aki annyit gesztikulál beszéd közben, hogy a ráerősített szélerőművel kiváltaná Paks áramtermelésének legalább 25%-át. De mindenképp érdekes, hogy mekkora hátránnyal indult, ehhez képest mégis bent maradt a végéig. 

Krisztián

A börtöntöltelék gyökér, aki a pénzt minden bizonnyal Mici fukszaira, pitbullokra és újabb tetoválásokra költené. Aki nem rest akkor és ott jól megfogdosni az asszonyt, ahol épp a tesztoszteronlöket éri. Aki miatt emberek tömegei kezdték el egymást tesózni egyik napról a másikra. 

Soma

KIs tuja gyökér. Evelin megpocsíkolásán kívül jóformán semmilyen hatással nem volt a játékra, és most már biztos, hogy párbaj nélkül kihúzza a vasárnapi döntőig, mert bárhogy is alakuljon a pénteki párbaj, szombaton nem őt fogják hazaküldeni a nézők, ebben biztos vagyok. 

 

Egyszóval senkinek, és mindenkinek, felesleges azon vitatkozni, hogy ki mit tett hozzá a játékhoz, mert ha hozzá is tett, volt valami hatással a világra? Nem. Azt is kár taglalni, ki mire fogja költeni a pénzt, mert úgyis faszságra. Akkor meg nem mindegy? Na ugye. Remélem jövőre nyuggereket zárnak össze, vagy 13 olyan embert, akik mind más nyelvet beszélnek, újdonságként. 

Köszönöm a figyelmet, grafomániámat mostantól ismét csak az SMS és bevásárló lista írásban tudom kiélni, emiatt kissé vigasztalhatatlan vagyok, de legalább mindig lesz itthon parizer meg akciós wc-papír.

Címkék: való világ 18+ vv8
824 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.08. 23:34:56

davidot nemtom megkedvelni - sajnalom :/
pedig irtora birom a jatekos okosokat, milo legkedvencebbem volt, robinnak is hajraztam. davidnak nemtok. ez van.

Szilárd vélemény 2016.12.08. 23:35:02

@pomac: Nyilván a vágás befolyásol mindenkit. Volt olyan, hogy a kiesés után a BV-ben lévő videók után megváltozott a véleményem egy játékosról.

De Dávid ezt élvezi. Vannak ilyen típusú emberek. Ami nem gond, ő ilyen, csak ne avassuk szentté és ne legyen ő Dredd bíró. :) Taktikázik és mobbingol. Ettől még nyerhet és valószínűleg hasznosabban költi el a pénzt, mint Vivi, csak ne tegyünk úgy, mintha a pénzért ő csak önmagát adná és helyes lenne, hogy élvezi, hogy ha mást elítélhet. Az ilyenek tipikusan azok szoktak lenni, akik egy kis hatalmat kapnak és egyből vissza is élnek vele. Ilyen házmester, gk.oktató, rosszindulatú, okoskodó bkv ellenőrök típusa.

ezneménvagyok 2016.12.08. 23:35:31

@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: Amúgy te hogy megváltoztál tegnap óta... fodrásznál jártál? :-D

Szilárd vélemény 2016.12.08. 23:36:00

@pomac: Erre emlékszem. És az sem volt helyes, mert honnan tudnák bent, hogy ki mennyire népszerű, az csak nagyzolás volt. :)

Mók_Ica 2016.12.08. 23:36:12

@MacákékIcukája: kevin helyett ezt fogom nézni :)))

alsophila grahami 2016.12.08. 23:36:36

@pomac: ez így van mindig sajnos, és idén még éjjeli onlájnunk sem volt, szal... abból kell gazdálkodjunk, amit kapunk; vegyük úgy, mint egy sima sorit, azt is készre vágva, kitisztázva kapjuk a rendező kénye-kedve szerint, osztán mégsr reklamálunk a kimaradt jelenetekért, nem-e? ;)))

ezneménvagyok 2016.12.08. 23:37:09

@Mók_Ica: Szembecsukás nem nyerő, tapintásra még nem ismerem fel a billentyűket :-D

Mók_Ica 2016.12.08. 23:37:34

@ezneménvagyok: tudod mit, szeretnék 90 évesen a pasimmal így üldögélni :)))

MacákékIcukája 2016.12.08. 23:39:51

@Mók_Ica: nekem kevin a karacsony elotti napokban aktualis, alt. sokaig varok vele

ezneménvagyok 2016.12.08. 23:40:49

@Mók_Ica: Napközistanérnénimet szoktam látni néha a férjével sétálni. Szerintem ők már közelebb vannak a százhoz, mint a kilencvenhez...

Mók_Ica 2016.12.08. 23:40:55

@ezneménvagyok: ha már alvásra felkészültél, akkor gondoltam :))))

pomac 2016.12.08. 23:41:38

@Szilárd vélemény: ez mindenkire igaz benn ,nem csak dávidra , de könyörgöm nem tudom ki hozta be ezt a mobbingot de felejtsük már el egy realytiben ezt a kifejezést ,ha tisztában vagyunk mit is jelent mert ez általánosítás mindenkire rá lehet húzni ,ne essünk már túlzásokba,,

Rémület 2016.12.08. 23:42:27

@Szilárd vélemény: pl. ahotel héten ő volt a főnök, mégis a helyettes Lóri baszogatta a jónépet. Szerintem kissé túlzásokba esel. Dávid nem maga az ördög. Azt se èrtem,miért mondod,hogy azt támadja,ami meggyengült. Vivi mitől gyengült meg? Dávidon kívül mindeki tutujgatja.

ezneménvagyok 2016.12.08. 23:42:45

@Mók_Ica: Ja? Másra koncentráltam, biztos... :-D

pomac 2016.12.08. 23:43:45

@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: kövi évadban nem lesz online nem is nézem ,ezt vegyék fenyegetésnek :D igy nem tudom eldönteni kinek adja a lét ,azért sem adnám egyiknek sem a mostani évadból :DDD

MacákékIcukája 2016.12.08. 23:44:27

@Mók_Ica: pfff hazaut elott kell megneznem, a csalad tobbi tagja lazadozik ellene :D Nalam meg minden evben ez megy. Az elsot jobban szeretem mint a masodikat btw

alsophila grahami 2016.12.08. 23:46:04

@pomac: óóóó de köszi, hogy ezt most felhoztad, épp erre akartam felhívni a figyelmet én is... :) ekg és amúgy azt figyeltéték, hogy Vyv is Zsozsó taktikáját követi, ugyanazzal a szhar szöveggel jött ma is, hogy Dév csak tulajdonít neki olyan dolgokat, amik amúgy nem igazak rá, pusztán azért, mert kipécézte, és gyengítse, kicsinálja, stb.?

pedig lehetne annyi esze - ha már a "mentora" szerint annyira "okos lány" - hogy olyan taktikát nem érdemes kopizni, amelyik csak arra volt jó, hogy hazajuttassa fénysebességgel az alanyt.

Mók_Ica 2016.12.08. 23:46:35

@ezneménvagyok: csak egymás után, sorban... tudod ;)))) :PPPP

@MacákékIcukája: maradok chevy chase-nél :)))

ezneménvagyok 2016.12.08. 23:47:34

@MacákékIcukája: Lázadozik, lázadozik... persze hogy lázadozik, mert mi MMKK ezt nézzük, akár hazajössz, akár nem :-D

Mók_Ica 2016.12.08. 23:49:05

@ezneménvagyok: fogják egymás kezét is?? cukik <3

MacákékIcukája 2016.12.08. 23:49:25

@Mók_Ica: ezen a hetvegen en is!

@ezneménvagyok: azt kepzeld el h en onszantambol nezem meg minden evben :D

Knap ur posztjat sasoljatok!

ezneménvagyok 2016.12.08. 23:51:31

@Mók_Ica: Muszáj kapaszkodni szegényeknek... Gondoltam, hogy odamegyek köszönni, de annyira úgy tűnt, hogy ők már a saját kis világukban élnek, hogy egyszerűen helytelennek tűnt volna rájuk törni...

ezneménvagyok 2016.12.08. 23:53:05

@MacákékIcukája: Na ja, de te a metroszexuális Olafokhoz is önként mentél, te rendhagyó eset vagy... :-D

MacákékIcukája 2016.12.08. 23:54:39

@ezneménvagyok: akkoriban meg nem volt betervezve h a tovabbiakban is pasizni fogok :D kifogtam az egyetlen normalis vikinget, azt hittem h vege a pasizasnak :D

2016.12.08. 23:55:20

@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: davidnak senki nem ellenfel, rajta kivul mindenki gazos, ostobacska, idetlen, alluros, es nagyon igazsagtalannak tartom veluk szemben, h ennyire tokely embert raktak be ellenuk. basszus legalabb egy (!) melto ellenfelet bevalogathattak volna, engem ez bosszant(ana), HA erdekelne ez az egesz. igy viszont tovabbra is azt mondom, h
hajraaaaa kicsik!
(eselyuk sincs)

alsophila grahami 2016.12.08. 23:56:49

@kamilla123: neeem, de mindjárt megketesem akkor, és sziaszia, gondoltam, támogatom az értelem győzedelmeskedését a totál idiotizmussal szemben, má' mégse nézhetem tétlenül, hogy a felnövekvő generáció számára követendő mintává legyen ez a tendencia, miszerint egybites gondolkodással is lehet érvényesülni, ha kellő gátlástalansággal és arroganciával tálalja magát az alany... hát nehogy már! ;P

ezneménvagyok 2016.12.08. 23:58:19

@Mók_Ica: ... tudod: "... gondolatai egyre gyakrabban hagyták maguk mögött a valóságot, hogy ifjúsága örömei között keressen menedéket a napok gondjai elől..."

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:00:07

@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: (A tegnapi akkor is jobban tetszett. Soká tart, míg újra kinő? :-D )

kamilla123 2016.12.09. 00:02:01

@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: ma megint volt egy kisebb orgazmusom, amikor cigizés közben Dávid beolvasott Vivikének. Nagyon keményen beszélt, de minden szava igaz volt. Tényleg mindenki be volt kaksizva Vivitől (hozzáteszem, Dávid is, mert ő sem szállt vele szembe. Igaz, hogy teljesen ésszerűen. El is mondta,h az elején érdekesek az idióták, a végén már nem annyira).

Idekopozom, mait írtam,h ne kelljen keresgélned :)

"Kedves Szerkesztők!! lécci lécci lécci játszatok be Vivikének egy videót, amiben sorban rámászik minden pasira, pl Sománál olyannyira, hogy amikor az nem akarta megcsókolni, megharapta!!!! aztán üvöltözött vele. És közben kérünk egy közelit Vivike fejéről!! Köszönjük szépen előre is!!!"

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:02:44

@MacákékIcukája: Rég kínzó kérdés: a norvég halászoknak tényleg bársonyos a tenyerük...? :-DDD

2016.12.09. 00:04:49

ez igy egy fostalicska. vagy legyen mindenki fokozatosan hulye es meg hulyesebb, vagy legyenek csak okosok es meg okosabbak, vagy vegyesen, de ez igy gaz, h minden jatekos vakon van kiveve david. aki raadasul meg kurva jol is nez ki :)))))))))

pomac 2016.12.09. 00:04:54

ez egy nagyon elbaszott évad ,mind válogatás ,mind műsor, mind szabályok tekintetében(fele bagázst már rég kizárták volna amit "ezek megengetek maguknak" és van egy érzésem a feléről sem tudunk), mind időben(rövidségbe), valahogy olyan érzésem van csináljuk ha már beharangoztuk meglátjuk mi sül ki belőle ,de nekem nagyon nem tetszik ,a következőnek nagyon ütnie kell ,vagy tényleg hagyják a fenébe az egészet.

alsophila grahami 2016.12.09. 00:07:25

@Biriksz_Krokiksz!: sajnálnám, és támogatnám őket én is, ha nem lenne ekkora arcuk hozzá, ha szerényebben - a valós kvalitásaiknak megfelelően - adnák elő magukat, de ezek itt kivétel nélkül olyan túlméretes egóval tolják kb az elejétől a játékot, hogy kinyílik a nemlétező bicska tőle a zsebemben, szal... szerizlek én de télleg (fagyi;), ám az idiotizmust nem támogatom, sskk, pláne nem így, ilyen arcoskodó emberkék esetében, eh, nincs az az isten.

kamilla123 2016.12.09. 00:07:27

@Biriksz_Krokiksz!: annyira cuki, hogy egy napszemcsis krokodil így méltatlankodik :)

hűű, azt hiszem, le kéne feküdnöm aludni, ha már ez a látvány is beüt :D

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:08:07

@pomac: Szerintem ha az anyacsatorna nem veszi vissza a műsort (nem fogja), akkor javulás nem lesz. Legfeljebb bejelentik, hogy mégse lesz 9. évad.

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:09:56

@kamilla123: És képzeltél hozzá rajzfilmes hangot is...? Úgy próbáld ki! :-D

kamilla123 2016.12.09. 00:10:35

@pomac: érdekes, én nem láttam ezt olyan rossz évadnak. A szereplők nem voltak rosszak, egy-két kivételtől eltekintve. A szerkik tényleg nem tették oda magukat, a feladatok szarok és ötlettelenek voltak és a gumiszabályok sem tetszettek. De alapjában véve engem jobban lekötött, mint pár más évad. Pl a négyes vagy a hatos.

2016.12.09. 00:11:04

@pomac: all stars vv, ahol pl david játszhatna knapatillával ill ellen (by @szornycsi komkollega)
az fasza lenne.

kamilla123 2016.12.09. 00:12:01

@ezneménvagyok: nem, de ha fent maradok még egy.két órát, eljön az a fáradtsági szint is, h hallucinálok hozzá hangokat is :)

kamilla123 2016.12.09. 00:12:32

@Biriksz_Krokiksz!: ez aaaaz!!! azt kéne !!! :) sztem Au kiesne elsőnek

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:13:21

@Biriksz_Krokiksz!: Foltossonkához ragaszkodom! Hiányzik az a drága hangja... (hangról jut eszembe :-D )

alsophila grahami 2016.12.09. 00:13:36

@ezneménvagyok: foggalmam nincs, ennyire pasis stíílben még nem igazán nyomultam soha, szal... tesztüzem ez nekem is még, kerülöm is a tükröket itthon.. ;)))

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:14:48

@kamilla123: (Próbáltam elképzelni Hacser Józsával, de nem az igazi... :-D )

kamilla123 2016.12.09. 00:15:41

@ezneménvagyok: :D nem, inkább olyasmi, h közben mindig összekoccannak az aranyos fogai :)

Rémület 2016.12.09. 00:16:04

@pomac: én értékelem, hogy nem köpködtek. :))

kamilla123 2016.12.09. 00:16:23

na megyek aludni, jó éjt!!

2016.12.09. 00:18:05

@kamilla123: pedig nem is, csak tenyleg szeretem, ha nagyjabol egyenlok az eselyek.

@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: nem szeretnek kozhelyes lenni, de trash musorcsitol ne varjunk mar peldas es kovetendo magatartast, nyilvan mindegyiknek jonagy egoja / arca van - azert vannak ott :))))

pomac 2016.12.09. 00:19:25

@ezneménvagyok: az tuti hogy nem fogja, de szerintem nem is azon múlna, itt van példának a viasat 3 ők is legalulról kezdték mégis jó kis realytiket csináltak
@kamilla123: nem tudom össze tudnák-e rakni 2 órás jó anyagot az egész évadból,de lehet azért vagyok elfogult mert nem volt online :D
@Biriksz_Krokiksz!: hát érdekes lenne ,de olyanról csak álmodozni lehet :) ,nem kevés idő telt el az első évad óta

alsophila grahami 2016.12.09. 00:22:27

@kamilla123: óóóó ez istenkirály petícióóóó, csatlakozom hozzá én is!!!!!! és köszi, hogy bekopiztad nekem, mert most még az öfit nézem vissza én is, hogy képben legyek, és ez a rész már megvolt, óóóóriásit ment Dávidunk, büszke vagyok rá! :)

az meg nem gond egyáltalán, hogy nem ment neki korábban, tájékozódott, gyűjtötte az infókat, elemzett, szintetizált és okosan kivárt, hogy eljöjjön az ideje, miközben mások fullba tolták a kretént - és közben, nem mellesleg begyűjtött négy azaz NÉGY skalpot is! ;)) hát mi a klasszik STRATÉGIA, ha nem ez? :)

pomac 2016.12.09. 00:22:49

@Rémület: :DDD és nem pisálták körbe a villát :DD (vagy ki tudja csak nem mutatták :)

azt nem értem hogy mindegyik isteníti a vv-t de csak úgy tűnik dávid nézte az évadokat a többiek nem nagyon ,a viselkedésük alapján

2016.12.09. 00:24:15

@ezneménvagyok: ragaszkodom hozza, h pasztor erzsi szinkronizaljon, asse erdekel h 120 evvel idosebb, de rendkivul jol hozza a sznob szarkazmust, amiert en pusztulok.
XD

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:24:16

@pomac: Ja, csak lehet, hogy a viasathoz könnyebben odatalálnak a használhatóbb emberek, az rtl2-től meg elszipkázza őket a nagytesó... ha egyáltalán odajutnak. Most nézd meg ezt a mikulászacskó-dolgot. Apróság, de annyira jellemző az egész évadra...

pomac 2016.12.09. 00:26:39

@ezneménvagyok: milyen mikulás zacsós, arra gondolsz amit kaptak a mikulástól :D

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:28:23

@Biriksz_Krokiksz!: Na ez az! Még Pogány Juditon gondolkoztam, de abszolute nem karaktere. Pásztor Erzsivel remek :-)
Nekem meg bárki megfelel, végülis szinte mindenki neménvagyok :-D

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:29:44

@pomac: Ja, amit Dzsudibí kutyaszargyűjtőnek titulált (degradált :-) )

2016.12.09. 00:33:45

mennem kell, jo ejt mindenki.

es mmkk hajra kicsik - perpill vyv.
XD

alsophila grahami 2016.12.09. 00:34:32

@Biriksz_Krokiksz!: de krokim, a zéletben idekint nem ugyanígy van? ;))) különben meg nem is feltétlen igaz a zárójeles hozzáfűzésed az előző komidhoz, még hogy "esélyük nincs"... nézted a pollokat? ijesztőek; és én ez ellen harcolok itt, hihi #küldetéstudatossi ;)

2016.12.09. 00:35:48

@Rémület: :))))))))))) de tenyleg! :))))

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:36:18

Lépek én is, további mindenjót!

2016.12.09. 00:39:37

@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: nemtom, az en eletemben nem igy van, mase meg nem tartozik ram ;) tolem aztan mindenki azt csinal amit akar, es ugy ahogy akarja, de ezt cserebe is elvarom ;)))

pomac 2016.12.09. 00:40:11

@ezneménvagyok: valaki jagert kapott :DD nem is a cipőbe rakta :DD maugy vicc volt az tuti még az is korrektebb lett volna mindenki kap egy csokimikulást ,de orrba szájba zabálják az édességet(nem ám tescos nápolyit ) ilyen szempontból megértem hogy nem kaptak semmit(pazarlás az meg ezerrel :D)

alsophila grahami 2016.12.09. 00:41:08

@ezneménvagyok: a javulás vsz nem büdzsé kérdése, hanem szemléletváltásé; amíg azt gondolják, nekünk ez jó lesz, ADDIG nem várhatunk mást, eszközünk meg nincsen, mert mivel tiltakozzunk, távolmaradással? amikor nincs egyéb alternatívánk ebben a műfajban..?

ja és nyugogalmas pihit minden elmenőnek.. :)

2016.12.09. 00:42:40

@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: lattam, igen...beszeltunk is rola koraeste, biztos a somysok meg pappysok műve 8)

ezneménvagyok 2016.12.09. 00:46:21

@pomac: Ja, azt ők kapták? Azt hittem a Mikinek tették ki, hogy nagylelkűbb legyen :-D
@alsophila grahami // FORZA DÁVID, GYŐZZÖN A JOBB!!: Szerintem mindkettővel vannak bajok, eszközünk meg van: én pl. egy darab reklámot se néztem meg a blokkból, mert az egész hajcihőt csak itt követem. Ha akarnak,mint nézőt és reklámfogyasztót, erőltessék meg magukat ;-)

Na tényleg léptem, jó éjt!

alsophila grahami 2016.12.09. 00:48:31

@ezneménvagyok: áz tényleg mindennél gázabb volt, bakker, 30-40 ft-os piros zacsikkal dugig voltak a hiper- és szupermarketek mikuláscuccos pokcai, annál olcsóbbat elképzelni se lehet, drágább meg minek, ha spúrkodnak, de könyörgöm, ott van a Campona egy közepes köpetre... pont lecarják, ez spec pont nem pénz kérdése volt hanem odafigyelésé, igényességé...

alsophila grahami 2016.12.09. 00:54:57

@Biriksz_Krokiksz!: már írta valaki ma itt előttem, hogy márpedig példaállítás lesz mindenképpen, ha akarjuk, ha nem, egy országosan szórt, ismert műsor mmkk példát állít a preferáltjaival, és azért itt nem kicsike pénzre megy a játék - nem akarok demagógkodni én sem, de ennek ezredrészéért is öltek már embert, szal... aki megnyeri, annak példa lesz az életstratégiája mindenképpen, ez ilyen - és ezért nem mindegy nekem, hogy ki viszi el a fődíjat (btw egyébként pont lecarnám).

alsophila grahami 2016.12.09. 00:59:27

@ezneménvagyok: nem "ki", hanem "mi", azaz vv9, mert hogy azt írtad, lehet, mégse csinálnak kövi szériát - erre reflektáltam, nehogy már halkan elsunnyogják nekem! :DD ;)

malevil2050 2016.12.09. 02:20:35

Hackpajtik , mostan a szőke ladyt appoljuk meg , mer ő a nő , hátha,.,.,.,.,.

Sanda.Ipse 2016.12.09. 06:16:57

@Biriksz_Krokiksz!: zanzásítva megnéztem a tegnapit. Bevallom, eddig jobbára csak szórakoztam Dávid támadásával, valójában nem volt se hideg, se meleg számomra, csak egy mindennapi unalmas, de értelmes figura, akikkel nap, mint nap találkozom. A tegnapi adásig.
Most rendesen túltolta Viviennel szemben. Olyan ellenszenves volt, az arca szinte betorzult ahogy odafröcsögte a lánynak a negatívumokat.
A túltolással már befürödtek játékosok.
És most őszintén: hajrá Vivien!

2016.12.09. 06:22:17

@Sanda.Ipse: en mar meg se szolalok :))))))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.09. 06:26:45

pártatlan leszek: Hajrá Ciki! ( mindnek szurkolok így.) vagy: hajrá mihaszna gyökér :) trollolo

2016.12.09. 06:29:02

@Sanda.Ipse: @Biriksz_Krokiksz!: hazudtam! egy lédidonna kihóte mmkk tolja tovább a szélmalomharcolást!! :))))

hajra kicsik!!!!

XD

Sanda.Ipse 2016.12.09. 06:54:18

@Biriksz_Krokiksz!: a tegnapi legszebb jelenet, amikor Spártának magyarázza a saját erkölcsi normáit, amibe csak a partnerrel való meztelenkedés fér bele.
És akkor mi van a reggel mindenki előtt lezajló dugásról? Ezek szerint az belefér, mert hirtelen Spárta lett az öribari:) Egy visszataszító hipokrata ez a bájgúnár!

Sanda.Ipse 2016.12.09. 06:58:11

@Sanda.Ipse: még élvezettel kukkolta is a párt, ez belefér az erkölcsi normáiba.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.09. 07:04:18

@Sanda.Ipse: azért tegyük hozzá hogy trash-realityben szereplés, továbbá erkölcsi normák egy lapon történő említésére megfordul a sírjában Hegel. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.09. 07:05:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: máhogy ekg, csak minek fennakadni E z e n ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.09. 08:20:00

@ezneménvagyok: te komolyan azt akarod, hogy szívinfarktusban murdeljek meg álmomban? :(

úgymond olvasó mmkk 2016.12.09. 08:23:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: hellobello ^_^ elfáradtam ma már, pedig még csak fél 9 van :D

Cérnahuszár a naív 2016.12.09. 08:38:14

@Sanda.Ipse: hát egyenlőre egy szóval se mondta hogy kárszeg papira nem érvényes....
ha vele menne párbajra, gondolod kímélné?
ugyanmár

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.09. 08:39:53

nálunk megjelent az oviban a hányós fos; figyeltem a Koma minden rezdülését az éjjel. azt sem tudtam milyen rendezvényen vagyok reggel.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.09. 08:42:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: nálunk van olyan csoport, ahol 25-ből 7 gyerek van összvissz. hányás-hasmenés, mandulagyulladás, kötőhártya, minden finomság.. az iskolákban detto

Cérnahuszár a naív 2016.12.09. 08:46:20

@Sanda.Ipse: kukkolta? mert az volt a feladat hogy ők készítsék a műsort, szerinted el kellett volna takarnia a szemét?
vagy hogy oldja meg hogy ne lássa mit művel mickó meg kárszeg papi?
ezek irreális elvárások, mint az is hogy ne hozzon fel érveket vivi ellen
menjen úgy párbajra hogy csak vigyorog mint a tejbetök?

2016.12.09. 08:52:18

@Cérnahuszár: még úgyis megnyerné ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.09. 08:54:18

i'm dreaming of a whiiiiiiiiiiiite christmaaaaaaaaas
#hajráKárszeg

Cérnahuszár a naív 2016.12.09. 09:02:00

@Biriksz_Krokiksz!: nem biztos, sok embernek bejön a vivi féle performansz, lásd a százalékok, nagyon kicsi a különbség és nem tudni kinek javára

Cérnahuszár a naív 2016.12.09. 09:08:33

Annyira gáz, hogy valaki sajnálatból jut tovább. Senkit nem lehet bírálni, meg megmondani neki mi a probléma mert rögtön mártírrá válik?
Ezmiezígy?
Persze tudom, nem tilos ezzel a skillel élni...senki nem tiltotta meg

ezneménvagyok 2016.12.09. 11:06:33

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Dehoooogy! Én folyamatosan azon dolgozom, hogy egyre teljesedjetek és tökéletesedjetek emberi voltotokban. Te például negligáltad A Gyűrűk urát, én elértem, hogy egy csodálatos elemzést írj róla, most meg már (ahogy olvasom) Gyurma kollégától ekönyv formájában kölcsön is kérted. Nagy boldogság és pozitív visszajelzés ez nekem, hogy hasznos a munkám itt a Földön. Hát most azon dolgozom, hogy szegény Orlandót megkedveltessem veled. Van erre jobb mód, mint hogy belecsempészem az álmaidba? :-DDD
(Velem például ma hajnalban egy régiségvásáron kikezdett Patsy Kensit. Nem ő volt a régiség, még mielőtt! Pont úgy nézett ki, mint kamaszkori álmaimban. Na, képzeld el ezt Legolassal. Hát akarok én neked rosszat? :-DDDDD)
süti beállítások módosítása