Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 2x03 - Buci felült a szopórollerre (18+)

2016. december 02. 18:13 - Dzsudibí

Máris pikáns képekkel indítunk, valaki éppen piros bolyhos bilinccsel rögzíti az ágyhoz Buci aputestét. Ha most fogadnom kéne, akkor ez Gubás Gabi Gryllus Dorka (nem hagyom magam még egyszer csőbe húzni), sőt, továbbmegyek, láttam én már elég varjút karón, hogy sejtsem, ennek a jelenetnek nem heppi finis lesz a vége, na de ne szaladjunk ennyire előre. 

20.png20 órával korábbról indul a buli, reggeliznek a fiúkák, miközben Dávidot faggatják. - Na akkor most jártok? - érdeklődik Buci. - Igen. Csak nincs szex, dr Patti nem szereti. - válaszol Dávid, miközben a fehérjeturmixon gyakorol már előre is a nehezebb napokra. - De hát akkor hogy jártok??? Ha nem dugtok, az nem járás. - fekteti le a párkapcsolatok aranyszabályát Buci. - Ismeritek Arisztophanész meséjét? - kérdi Dávid. - Melyiket? - villogtatja Buci az ókori görög irodalomban való jártasságát. - Hogy kell betűzni? - kérdi Joci arca. - Hát, hogy az idők kezdetén nő és férfi egy testben élt, de aztán egy gonosz isten (Zeusz, a szerk.) szétválasztotta őket, és így arra vannak kárhoztatva, hogy örök életükben a párjukat keressék a világban. Na, hát én megtaláltam a párom, dr Patti személyében.

2.png

Buci viszi a kölköket iskolába, akik éppen egy piros helikoptert reptetnek a nappaliban, Bucinak nem tetszik a dolog, sejti, hogy Peti bácsi keze lesz a dologban. Zsófi tovább feszíti a húrt - Nem baj, ha ma Peti veszi fel a gyerekeket a suliban? Bucinak lilul a feje - Ja, és a gyerektartást se utaltad még - Bábumm, Buci idegszálai egyszerre pattannak meg tucatjával az agya legkülönbözőbb pontjain, amit végül szegény Balázskán vezet le egy ízes üvöltözéssel, amikor az nem hajlandó letenni a helikoptert - NE SZÓRAKOZZÁL MÁN.

3.png

Szonja zaklatja Jocit - Na akkor légyszi vedd meg ezt a kávé meg lila árnyalatú festéket, és akkor mikor tudsz nekiállni? A kávé meg a lila a legjobb a gyereknek. Nem baj, hogy drága, nem mérgező. És akkor a Buddhát meg én festem a falra. Lilával. Igen, a gyerekeknek. Nem, nem vagyunk vallásosak, de ez olyan spirituális. - Joci láthatóan kevésbé lelkes, amit Szonja a szokásos lemez elővételével honorál: - HOGY HÍVJÁK??? Na, meg tudsz adni egy kis pénzt? Két gyerek, kétszer annyi pénz kell. Hát akkor dolgozz kétszer annyit. Nem vagyok kifejezetten lelkes híve a nők bántalmazásának, de Szonja esetében megbocsájtható lenne egy-két - kizárólag nevelési célzattal elcsattanó - pofon. 

5.png

6.png

Dávid az ügyvédnél, aki szerint nem túl rózsás a helyzet, már ami a céget és a válást illeti. Csak akkor őrizheti meg a cég 100%-át, ha valami mással kifizeti Tamarát, például a családi örökség részét képező méregdrága - és így értelemszerűen okádék randa - festménnyel. Dávid a cég mellett a képet is mentené, ezért az ügyvéd ötletét meglovagolva inkább annak ellopása mellett teszi le a voksát, ehhez pedig Jocit hívja segítségül, estére tervezik az akciót.

4.png

Joci eközben Leonóra konyhaszekrényét bütyköli, Leonóra az ajtófélfának támaszkodva élvezi a látványt, miközben szép lassan elkopik a szája, annyit nyalogatja. - Te Joci, gyere velem moziba este. Má nem úgy, csak barátilag. Ja, majdnem egy órát dolgoztam az ügyeden, és sztárügyvédként arra jutottam, hogy inkább ne pereljünk, mert úgy egyszerűbb. - nyalogatja tovább ajkait Leonóra, Joci igent mond a nemrandira. 

7.png

8.png

Szonja megmutatja Jocinak a berendezett gyerekszobát, ami úgy néz ki mint egy játéknagyker raktára, Joci nincs túlzottan elájulva annak látványától, hogy a vérrel-verítékkel összevakart szaros fizetése nagy része plüss baszokra ment el. Szonja ott tartaná Jocit egy esti falfestős bulira is, amiből az se baj, ha dugás lesz, de Jocinak randija van, ugyebár. Otthon aztán Dávidtól kap öltözködési tanácsokat, az éppen akkor hazaérkező Buci azonban nincs túlzottan elájulva, hogy Joci az egyik volt nőjével megy randizni, aki viszont jogosan azzal hárít, hogyha nem randizhat Buci exeivel, akkor számára maradnak a kecskék, lovak, meg a szakállas nők. 

9.png

Buci a Mamánál kuncsorog lóvéért, aki a bútorokból és a belmagasságból ítélve nem az újpalotai panelrengetegben lakik, de a Mama szerint nincs már lóvé. - Jajj Mama, ne szopassá má, akkor miből fizeted a kecót? - somolyog Buci, hiszen ismeri ő az ilyen piszkos kis trükköket. Ám hamar kiderül, hogy a Mama nem trükközik, valóban nincs pénze, Peti bácsi tartja el. - Ha pénz kell, tőle kunyerálj Bucikám - Bucinak ennél a pontnál fagy rá a vigyor borostás arcocskájára. 

29.png

Dr Patti egy aszexuális csoportterápiára invitálja Dávidot, aki örömmel elkíséri dr Pattit, mert még nem tudja mit vállalt. Már a bemutatkozásnál rágerjed egy vörös hajú pasas, akinek barátnője szintén kevéssé vevő a szerelem fizikai formában történő kimutatására, majd hirtelen belecsöppenünk egy igen szürreális beszélgetésbe. - De nem hiányzik a behatolás? Nekem gyakran van erekcióm, és ha nem rakhatom be sehova, akkor magányosnak érzem magam. - kezdi a kanos vörös pasi. - Aszexuális vagyok, de nekem is van erekcióm. Csak utána nincs kedvem vele mit kezdeni - így a másik. Már értem a terápia lényegét, elveszik a kedvét a szextől azoknak is, akiknek eddig volt, és így probléma megoldva. 

10.png

Buci tesz látogatást otthon ismét, Peti bácsi kocsija a kocsibeállón má megin ott dekkol. Teljes a családi idill, csak egyetlen tényező zavarja a meghitt marokkózásban kiteljesedő boldog viháncolást: Buci személye maga. Nem áll jól Bucek szénája, se pénz, se nő, se gyerekek, Peti bácsi meg magasabb és a bajsza is kackiásabb, és ezt láthatóan az egyre elkínzottabb arcú Buci is érzékeli.

11.png

12.png

Életképek, Buci megvágja a farkát borotválkozás közben, és míg ragtapaszt tesz a bibis himbijére, Zsófi Peti bácsi régi szerelmes levelére bukkan Buci régi fényképei között. Eközben Dávid és dr Patti még mindig a terápián senyvednek, a gyerekvállalás is szóba kerül, Dávid homlokán minden ránc egyre nagyobb árnyékot vet. A terápiáról kifelé aztán így szól dr Pattinak - Drága Patti, én már mindent értek, szuper, hogy eljöttünk, tudom mán, mi vót a baj velem. Nem voltam elég erőszakos! - majd azzal a lendülettel felkeni dr Pattit a kocsi oldalára, miközben kezeivel több fronton is támad. Dr Pattinak azonban még ez sem elég, és Dávid kedves közeledését visszautasítva, hogy a nyílt utcán legyenek egymáséi, inkább elbúcsúzik. 

13.png

16.png

Buci eközben végre megérkezik Gubás Gabihoz Gryllus Dorkához, akinek nem emlékszem sajnos, hogy mi a sorozatban a neve. Amíg Buci a kanapén melegít a mintegy véletlenül ottfelejtett Szürke ötven árnyalatával, addig Gabi Dorka átvedlik dominaszerkóba. Buci álla darabokra törik a márványpadlón, amikor meglátja, gyorsan be a hálóba. Szép lassan Buci minden végtagja rögzítésre kerül a már korábban bemutatott rózsaszín bilincsekkel, amikor is Gabi Dorka előkapja a polaroidot, és készít néhány kevésbé előnyös képet az ágyhoz kötözött meztelen Buciról (királylányos ragtapasszal a farkán). - Ezt azért, mert eldugtad harmadikban a cuccaimat. Ezt meg azért, mert zsírszörnynek hívtál - miközben készülnek a jobbnál jobb képek Buci portfóliójához. - Na Buci, nekem most mennem kell, a képeket majd megtalálod fészen, csumpi - majd ÉVA - mostmár tudom a nevét, mert Buci folyamatosan ezt üvölti az ágyban vergődve - lelép. Csak pár kérdés: akkor ez nem az ő lakása? Hanem kié? És ha az övé, akkor nem fogja két hét múlva zavarni Buci ragtapaszos, büdösödő hullája?

14.png

15.png

17.png

18.png

1.png

23.png

24.png

Joci édesdeden szundikálna a francia művészfilmen, amire Leonórával és barátaival mentek, de Dávid felébreszti szegény párát a zaklató üzeneteivel, hogy mikor indul már a nagy képrabláshoz segédkezni. Joci kapva kap az alkalmon, és a mérges macskára hivatkozva gyorsan kioson a moziból. A házba lopózva aztán Dávidot Tamara zavarja meg, aki mást megoldást nem látván Dávid feltartóztatására, ledobja a köntöst, így lesz az évszázad képrablásából az évszázad válós dugása. Joci azonban türelmetlen, ezért Dávid után oson, az in flagranti után Tamarának mindössze annyi hozzáfűznivalója van, hogy a kép az övé. Tamara jobbra el, Dávid meg mentegetőzhet - Hidd el Jocikám, ez nem volt benne a tervben. 

19.png

21.png

22.png

Otthon Dávid már épp lefekvéshez készülődne, a sikeres napot lezárandó, amikor sms-t kap ÉVÁtól, hogy hol veheti fel Bucit. Áhh, így már akkor rendben van. Dávidnak sajnos nincs annyi humorérzéke, hogy visszaéljen Buci kiszolgáltatott helyzetével, pedig ÉVA, minden szükséges eszközt elöl hagyott Dávidnak, hogy befejezze, amit ő elkezdett - sajnos itt még nem tart a magyar sorozatgyártás. Eközben Joci még visszaugrik egy kicsit Leonórához, de csak azért, hogy két smárolás közben bejelentse, ő nem olyan fiú, na meg Buckót sem akarja megbántani ezzel. Leonóra feje holnaptól az új képes illusztráció a wikipédián a kielégítetlen, csalódott puma szócikk mellett. 

26.png

25.png

Buci másnapja sem indul könnyebben, Zsófi ébreszti - Te Bucek, valamit mondanom kell rólam és Peti bácsiról. - Zsófi pedig elmondja azt, amit eddig is tudtunk, hogy szerelmesek (voltak) egymásba, de nem történt (eddig) semmi. Na kérem, így kell egy sikeres, jóképű, magabiztos férfiból megtört, nyomorult senkiházit csinálni, amit ráadásul Bucek remekül hoz, engem teljesen meggyőzött.

27.png

28.png

19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.12.02. 21:09:47

Fizikailag fájt ezt végig szenvedni, képtelen vagyok ebből még egy részt megnézni.
Stohl hihetetlenül gáz, amilyen képeket vág, mint egy amatőr színtársulat tagja :)

Dzsudibí 2016.12.03. 09:26:31

@szociál: Nem értek veled egyet, Stohl baromi jó színész. A "hírnevéhez" nyilván szorosan hozzákapcsolódik, hogy bekólázva balesetet okozott, illetve hogy hajlandó volt műsorvezetőként közreműködni a VV első pár szériájában, ezért lehet nem-szeretni, de ez a tehetségéből semmit nem von le. Nekem inkább Lengyel Tomi a gyenge láncszem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.12.03. 09:36:51

@Dzsudibí:

Sosem érdekelt az előélete, hihetetlen ripacs szerintem, egy amerikai sorozatban a legutolsó statiszta természetesebben adja elő a karakterét mint Stohl bármiben, mindig túljátssza, mindig túl csücsöríti a száját.
Filmszínésznek borzalmas, lehet a színpadon tud valamit, de a kamerák előtt hiteltelen.
Nagy Ervinről meg inkább nem is beszélnék, ő már a vicc kategória, pojáca :)
A filmeket nem a magyaroknak találták ki, azt tanulják milyen a színpadon előadni, a tv az teljesen más műfaj, ezért jobbak ebben az amerikaiak.

kovácsné35 2016.12.03. 10:01:16

Én nem értem hogy csinálták ezt de valahogy az első évadban mindenki jó színész volt most meg.....egyszerűen annyira amatőr mesterkélt mindegyik hogy esküszöm a segitseg bajban vagyok amatőrei színvonalon kullognak. És a sztori is rettenrt gagyi se poén se izgalom semmmi..nagyon gáz. Hagyni kellett volna egy évadosnak ezt az egészet.

Dzsudibí 2016.12.03. 10:25:48

@szociál: ezek után akkor már csak az a kérdés, hogy eddig miért nézted? :) Ha van egy színész, akit nem kedvelek, akkor egy részt sem nézek abból a sorozatból, amiben ő a főszereplő, nem hogy többet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.12.03. 10:34:03

@Dzsudibí:

Balsai Móni, Kovács Patrícia, Földes Eszter ,miattuk adtam esélyt, de többet nem cseszem fel magam ezen.
Milyen az hogy a Lengyelnél, vagy a Stohlnál tekerem a felvételt, úgy meg minek nézzem, nem ? :)

Dzsudibí 2016.12.03. 12:42:26

@szociál: Nem akartalak meggyőzni semmiképp, senki nem tart vissza attól, hogy ne nézd. :) A túljátszáshoz csak annyit: ez nyilván a rendezői koncepció része. Szinte minden karakter eltúlzott, mármár a saját paródiája is egyben: Stohl, Scherer, Balsai, és Földes is, csak hogy a legnyilvánvalóbbakat említsem. De mégegyszer: nem akarlak meggyőzni. :)

dmke 2016.12.03. 14:16:44

Nekem más ütött szöget a fejembe. Az 1.évadban nem arról volt szó,hogy Joci nem tud olvasni? Ehhez képest irkálja az SMS-eket szépen... (Még azon is gondolkodtam, mielőtt az SMS-ezés történt, hogy vajon hogy fogja elolvasni a francianyelvű film magyar feliratait - úgy nézett ki,mintha lett volna felirat.)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 20:16:10

@dmke: tanította valamelyik olvasni, nem?

úgymond olvasó mmkk 2016.12.03. 20:18:38

Földes Eszter karakterét addig ütném, amíg szuszog. Lengyel Tominak az előző évad jobban ment. de ettől függetlenül még mindig a legjobb hazai sorozatnak tartom a Válótársakat.
szegény Buci.. annyira sajnálom.. ja, nem :DDDDDD

dmke 2016.12.04. 11:36:44

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Lehetséges, ennyire mélyen nem emlékszem. De akkor rendkívül jól sikerült a tanítás:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.04. 11:45:13

@dmke: Buci karakterének, a főcsődörnek, az atyaúristennek, a szexi férfinak (szerinte...) nem is sikerülhetett másként

2016.12.05. 19:13:00

dzsu, hogy te mekkora trollkodast rendeztel a posztban - nagyon rohogok
XD
(gabi vs dorka)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.05. 20:16:10

@dmke: off, megszakértettük gyógypedagógus ismerőssel, ő azt mondta, hogy létezik autocorrect a telefonokon.. :DDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.06. 07:08:13

@Biriksz_Krokiksz!: Ezeket régebben én is kevertem néha (vagy 15-20 évvel ezelőtt).

úgymond olvasó mmkk 2016.12.06. 09:49:31

@dmke: az enyemen csak ugy volt, ki kellett kapcsoltatnom valami okos emberrel
süti beállítások módosítása