Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x95 - Kretének vandálkodtak a villában

2016. november 30. 07:08 - Chat Géza

vv.png

Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után leginkább csak Dávid és Ati tartana egy recska fesztivált a nagy boldogságtól, mindenki mást meg agyon basz a bánat, de amit nem értek, hogy a már eléggé szellős hálóban miért kell még mindig egymás mellett aludnia ennek a két jómadárnak. Annyi szabad hely van, hogy mindenkinek jutna egy-egy francia ágy, erre ezek ott kiskifliznek a sarokban, majdnem. Amúgy Vivien van a legszarabbul, de Krisztián is meg van makkanva. A lány gondolatait nem lehet csak úgy elterelni. Zsolti feliratú süti? Nem. Linzer tészta receptjének megmutatása? Nem. Szem alatti táskák eltüntetése? Jöhet! Hideg kanalat kell rá nyomni, mondja Dávid, majd a mondat végére érve Vivi áthelyezte a tespedés székhelyét a cigiskanapéról a tévé előtti kanapéra, ahol már két kanállal a szeme alatt pöffeszkedik. 

Így!

vv2_1.png

Ezt követően a szerkesztők kitalálták, hogy megcsinálják a lakókkal a manöken cselendzs egyszerűsített változatát, amiben a lakóknak pislogniuk, mosolyogniuk, de hümmögniük is szabad. Annyiban mondjuk nehezebb a dolog, hogy hol a széria elején kiesett Zsófit, hol egy pornós nyuggert, hol meg önjelölt vadbarmokat szabadítanak rájuk. Ati majdnem felállt Zsófira, be is vitte volna a hálóba cseverészni, de nem jutott el a tudatáig, hogy az volt a feladata, hogy áttetsző hálóruhában, piros tangában kellesse magát mindenkinek, de amúgy nem akar felszállni Krisz Papi dugattyú expresszére se. A Soerii és Poolek Tanga című klipben is szerepelt pornónagyi majdnem elkapta Dávidot, amint közé és a hűtő közé férkőzött, de a párbajok Terminátora csak bámult előre. De amikor Somától kérdezgette, hogy akar-e szexet, akkor Gina elröhögte magát, ezzel kiesett egy körből, egy másikból meg azért, mert a gongszóra elfelejtett lefagyni. A kemény menet az volt, amikor mindenki beállt erőpózba, a szerkik meg beküldték a Kreténz nevezetű formáció két decens tagját, akik finoman szólva szétbasztak mindent. Összefantázták a padlót, kiborították a chipset, Krisz arcába másztak, összekenték volna Ginát, aki erre köszönte szépen kiszállt a hullamerevségből, majd a hülyegyerekek is szép lassan elandalogtak. A sok szopás után jöhetett a jutalom: találkozhattak a szeretteikkel. Atihoz nem jött senki, de Németországból felhívta az apja, aminek köszönhetően meg lett idézve VV Gombi szelleme. Az üvöltve picúrozás elmaradt, de most is tele lett sírva a riportszoba. Dávid is megkönnyezte, hogy az anyja eljött a Nagytétényi útra. Mindenki büszke mindenkire, szeretet van, és így tovább. Amint Dávid nem figyelne, Ati abban az óvatlan pillanatban lehet, hogy le is durrantaná a nagy meghatottság közepette, úgy szugerálja, mint Samu azt a homokzsákos Frodót.

Más!

Még épp sziesztáztam, mondja ezt Vivi az este 9-kor esedékes kiválasztás kapcsán. Ezzel a lendülettel végig is vesszük a tegnapi jelrakó show-t. Most kiderült, hogy a zöld kendővel felvértezett Atesz, amint lement az élő adás, akkor egyből egy telefosott hónaljgatyává avanzsált. Konkrétan sokkot kapott, mint Csoki bácsi által az Üvegtigris büfében meghúzott örömlány. Próbál valamit dumálni Dáviddal, de a taktikai megbeszélés egyedül nem izgatja a fiú fantáziáját. Ilyen egy igazi, kényszerbarátság, ugye, bármikor lehet számítani a másikra, kivéve, ha az inkább nézegeti a köré felhúzott, bekamerázott ház álmennyezetét, minthogy hű társa által felbüfögött mondatokat kelljen hallgatnia.

Címkék: való világ vv8
698 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slara 2016.11.30. 07:25:13

második, Tesó! :) Pörfict a poszt!

2016.11.30. 07:32:08

dkkedikk dikk. topikhoz nemtok hozzaszolni, uncsiskodas volt tegnap. hajra kivalasztas! (kicsit ebbe is beleasitottam)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.30. 07:36:00

Gézu! Tulajdonképpen dióhéjban jól összefoglaltad. Úgy érzem, hogy Te sem vagy egy nagy Atti fan, de még Dávidnak sem adnád oda előre a főnyereményt! Pacsi ! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.30. 07:37:56

@Biriksz_Krokiksz!: A poszthoz csak annyit, hogy szerintem Zsófiban jóval nagyobb fantázia és VV potenciál volt annál, minthogy párbaj nélkül kiszavazzák azért, mert az első héten (még) nem volt hajlandó szexelni a villában.

2016.11.30. 07:42:43

@VV Erőlegény: elso heteket még nem neztem, de jaja zsofi hozta a hetéra figurat :)

Pittabácsi 2016.11.30. 07:51:42

Jó reggelt!
Negyedik? :) A napokban nem nagyon voltam. Van valami érdekesség? Mióta Mici és Zsolti kiesett?

rearwindow 2016.11.30. 07:53:52

Ha az életem múlna rajta se tudnám felidézni hogy ki a frász az a Zsófi

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.11.30. 07:56:20

@VV Erőlegény: Nem arról van szó, hogy fan vagyok-e vagy sem, csak unom ezt az ömlengő barátkozást, és látszik is Dávid arcán, hogy a fasza tele van már Attival, aki folyton ráakaszkodik, mint egy pióca. Kajak leszarom, hogy ki nyeri meg. NYerjen Soma. Tökmindegy.

csincsilla72 2016.11.30. 08:15:22

@Chat Géza: nem, mintha nagy lenne a választék...

csincsilla72 2016.11.30. 08:15:57

@csincsilla72: mármint a barátkozást illetően.

Sanda.Ipse 2016.11.30. 08:24:20

@Chat Géza: ezt csak ismételni tudnám szó szerint. EKG

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.11.30. 08:33:25

@csincsilla72: jó, persze. Én megőrülnék, ha x időre ugyanazokkal az emberekkel lennék bezárva. Ez az egészben a legidegtépőbb, hogy mindig ugyanazokat az embereket látod. Én nem bírnám. Még a haverjaimmal se költöznék be, és ők is ugyanezt gondolják. Persze 36 millió mínusz nyereményadóért tök megéri, nem akkora áldozat, csak nézni szar egy kicsit, hogy nincs semmi. Vagy ha van, akkor az már dög unalmas. Mertők is tudják, hogy 12 nap van hátra, nem fordítanak annyi energiát egy feladatra, és nincsenek olyan feladatok, ami ŐKET lázba hozná, mert befásultak, kiégtek 90 nap bezártság után. Megértem.

Krétagarbó 2016.11.30. 08:33:41

@Chat Géza: tegnap (is) feltűnt nekem is, hogy Dév nem fog sírni egy kieső Ati után. Max amiatt, hogy a döntőben jól jönne egy ilyen nulla karakter gyenge, könnyen verhető ellenfélnek.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.30. 08:33:48

Forró kommentes jó reggelit elvtársak.

tvbuzi 2016.11.30. 08:47:11

Remélem Béla vagy valaki ráírt már a csajra.

É2I 2016.11.30. 08:49:58

Nyűg ez mán' mindenkinek. Kint is, bent is.
(Mondjuk a csillámfpónit azért tudnám még mindig ütni nagyobbfajta péklapáttal, hátha átbootol a szájtáti/hisztis autista módból egy normál módba. Tudom, autistát péklapáttal nem gyógyítunk, de nála...hátha...)

rearwindow 2016.11.30. 08:51:43

@Chat Géza: lehet hogy a "bezzeg-régen-minden-jobb-volt" beszél a tudatalattimból, de a korábbi BB-k VV-k nem voltak unalmasak. Legalábbis nem ilyen szinten mint a mostani, hogy adás közben döntök úgy, inkább lefekszek aludni

MacákékIcukája 2016.11.30. 08:52:04

Emlekeztetnem a foSoma-fanokat, hogy a kis "tisztaszivu" haverotok teherbe ejtett egy lanyt, akin utana abortuszt kellett vegezni, illetve kb ennyi erovel PG-nek es Evetnek/Tivynek is utalhatna az rtl a 36 millat, mert el fogjak venni tole.
Egy ostoba kis tuja volt vegig, cukiskodassal es ujjazassal ne nyerjen mar senki. Ennyit a fogyatekos Petofirol.

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.30. 08:56:41

Azért azt megnéztem volna, ahogy amikor a pronónagyi bemászott Dávid éa hűtőajtó közé, Dávid háromszor rácsapta volna a nyanya fejére az ajtót. Bang! Bang! Bang!

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.30. 08:56:54

Azért azt megnéztem volna, ahogy amikor a pronónagyi bemászott Dávid éa hűtőajtó közé, Dávid háromszor rácsapta volna a nyanya fejére az ajtót. Bang! Bang! Bang!

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.30. 08:57:08

Azért azt megnéztem volna, ahogy amikor a pronónagyi bemászott Dávid éa hűtőajtó közé, Dávid háromszor rácsapta volna a nyanya fejére az ajtót. Bang! Bang! Bang!

É2I 2016.11.30. 08:57:24

@Chat Géza: Na Géza, erre volt jó a sorkötelesség. Ott nem három hónapig nézhetted az agyhalottakat és 36miska sem lebegett a szemed előtt. Persze néha haza mehettél, ami arra jó is volt, hogy rájöjj; miről is maradsz le épp.
Elnézve ezt a műszart, rá is férne az egész korosztályra -legalább - egy kis önállóságra nevelés, persze nem luxury szinten. Tudom, piszkoscucilistanáci vagyok.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.11.30. 08:57:48

@rearwindow: én már nem tudom, de szerintem nem jó, hogy tudják a lakók, hogy 12 napjuk van hátra. Mert érződik, hogy vágják a centit, számolnak vissza, és nem e benti dolgokkal foglalkoznak. Kaphatnának olyan feladatokat, amik lekötik őket.
Közben arra jöttem rá, hogy nem a szerkesztéssel, a feladatokkal van a baj, hanem azzal, hogy a szereplőket, a mai fiatalokat már nem köti le úgy semmi, mint mondjuk egy x évvel korábbi szériában.

rearwindow 2016.11.30. 08:58:08

@MacákékIcukája: én inkább elhiszem azt amit 90 napja látok Somától, hogy egy érzékeny jóindulatú butácska srác, mint azt amit a haverja egy éjszakai műsorban sztorizgat róla. Amúgy nem gondolom, hogy ez a történelem során az első eset, hogy valaki "véletlenül" teherbe esik. És azt se hiszem (az eddig LÁTOTTAK alapján), hogy Soma rögöve magára hagyta volna a lányt a bajban.

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.30. 08:59:17

Hoppá, kicist megszaladt a "Küldés" gomb az előbb...

Még annyit a tegnapihoz, hogy Vivi mamája sokkal jobb bőr, mint az idióta lánya!

É2I 2016.11.30. 08:59:36

@DrM: Látom a bang, bang, bang neked legalább összejött :D

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.11.30. 09:00:25

@É2I: a sorkatonaságot nem venném ide. Abszolút sorkatonaság párti vagyok. Ha megtehetném, hogy fél évre kivonjam magam a forgalomból, simán beállnék. Egy vv nem egyenlő, még csak elméleti síkon sem a sorkatonasággal. Előbbiben adottak a luxus körülmények, utóbbinál nem, viszont több sorstársad van, akikkel egymásra vagytok utalva, mehet a szopatás, stb, de mégis, valahogy kialakul a csordaszellem. Itt meg ki kell fúrni a másikat a faszba. De persze nem voltam baka, nem tudhatom.

Cérnahuszár 2016.11.30. 09:06:36

@rearwindow: Aki teherbe ejt egy csajt, nem attól genyó hogy röhögve lélép utána, hanem attól hogy egyáltalán megtörtént.
Felelőtlen pöcs, aki más testével szórakozik, akkor is ha a csaj is benne volt.
Ha a pasiknak is kikaparnák a heréiket és a vesszőt belülről, nagyon meggondolnák, így meg azért nincs akkora veszteni valójuk. Ha a csaj nem megy ab-re, akkor jön a b terv, a röhögve lelépés.
Bocse4sz de ez mindig kiveri nálam a biztit

GPapa 2016.11.30. 09:18:18

Úgy vergődött Vivi az anyja érkezésénél, hogy ismét felmerült bennem a kérdés, hogy ha ennyire szereti az édesanyját, akkor ugyan mi a pék f***áért a barátnőjéhez ment, amikor kiengedték? Bár ezt akkor se nagyon vágtam.
De Papi, ahogy "meghatódott" az volt a kedvencem az egész részből :D

,, 2016.11.30. 09:19:56

lopva a junkieról "Az RTLII 12.12-től 8 héten át Való Világtól Big Brotherig címen ad majd best of-válogatást a beköltözős valóságshow-iból, “LEG-ek a VV világából” alcímmel."

bagaméri55 2016.11.30. 09:20:20

@MacákékIcukája: Hihetetlen, hogy itt egyesekben micsoda rosszindulat tombol. Azt sem tudod, hogy valóban megtörtént-e a dolog, de úgy beszélsz mintha a te személyes sérelmed lenne....
Van itt gúny, alázás, lenézés, kárörvendés és a többi és a többi.
És a kommentelők nagy része itt messze különbnek érzi magát a "lemmingektől"....
Nézzetek tükörbe!

panamcat 2016.11.30. 09:20:45

@rearwindow: Miért mit gondolsz, ha a lány esetleg megtartja, Somácska (19 éreccségi) vígan kivenné a részét a gyereknevelésből? Inkább jobbra el. Én nem látom ennyire jóindulatúan a személyiségét, azt sem tudja merre van arccal előre. Plusz hozzátenném, amikor geciskedni kellet Micivel azért ment neki, mert ott volt a hátszél. Amióta a többi reti barátja kiesett kussol és nem áll bele semmilyen kofliktba. Na ennyire érzékeny ő.

rearwindow 2016.11.30. 09:22:35

@Cérnahuszár: a legtöbb férfi ilyen, Soma nem kivétel. Volt egy "vadabb" korszakom, és tapasztalatból mondom, nem találkoztam egyetlen egy férfival sem (egyéjszakás), aki saját maga kezdeményezte volna az óvszert (magyar és küldföldi egyaránt). Persze én nem 16 éves voltam ekkor, tehát volt saját eszem

rearwindow 2016.11.30. 09:23:55

@bagaméri55: végre :-) maximálisan egyetértek

,, 2016.11.30. 09:24:07

A reteknek üzenem (Gézu közvetíccs) hogy légyszi ha a fenti műsort megcsinálják, akkor hívjanak meg közben egy-egy kiesett játékost is kommentálni az eseményeket, mint a drunk historyban, légyszi légyszi légyszi

Cérnahuszár 2016.11.30. 09:27:31

@rearwindow: ezért írom, nincs akkora veszteni valójuk, mással meg nem törődnek. Soma egy kis pöcs, és nem menti fel hogy a legtöbb férfi ilyen.

rearwindow 2016.11.30. 09:27:31

@panamcat: nem erre gondolok, hanem arra, hogy egy nem kívánt terhesség és az abortusz, nem jelenti azt, hogy ezt végtelenül romlott és velejéig rohadt alakok hozták össze. A te környezetedben nem fordult elő még abortusz? Az enyémben igen. És a pasi elkísérte a lányt a kórházba, és hidd el ő sem tapsikolt örömében

Sanda.Ipse 2016.11.30. 09:28:26

Mucinál érv volt a fanjaitól, hogy a kinti előélete nem a játék része. Sománál igen?
Kettős mérce:)

MacákékIcukája 2016.11.30. 09:30:44

@bagaméri55: a kis haverja, Pumped Gabo meselte Bv-ben. Azert ne tedd mar piedesztalra, csak azert mert kepes olyan cukikan nezni mint egy kivert kutya.

@Cérnahuszár: ekg, koszi!

MacákékIcukája 2016.11.30. 09:31:35

@Sanda.Ipse: Mici nem art senkinek azzal h penzert arulja a testet. Ennyi.

Cérnahuszár 2016.11.30. 09:33:48

@bagaméri55: és ha tényleg megtörtént velünk is? Vagy valakivel a családunkból aki ráment erre? Lehet hogy azért írjuk, mert elsőkézből tudjuk mekkora szívás, mit tudhatod te? Kellemetlen ez az oldal? Ez nem rosszindulat, hanem a tények.

,, 2016.11.30. 09:35:26

sztem mindenki el tudja dönteni, h kire akar szavazni lejárató kampány nélkül is, ne lyukadjunk már ki arra h te biztos rossz ember vagy mert akire szavazol rossz ember.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.11.30. 09:35:30

Üdv a nagyérdeműnek! Hulljon már tovább a férgese! Már csak a végére vagyok kíváncsi, ez a minősíthetetlen szar már szerintem senkinek sem kell.

Sanda.Ipse 2016.11.30. 09:36:27

Senki nem ismeri a részleteket, de ítélkeztek és olyan témát hoztok ide, ami nem idevaló. Hol a nő felelőssége a saját testéért? Vagy erőszak történt?
Félreértés ne essék, nekem tök mindegy, ki viszi a fődíjat, ahogy eddig is mindegy volt.

É2I 2016.11.30. 09:38:13

@Chat Géza: Nyilván alma meg a körte esete. Csak arra írtam, hogy itt mindegyik mekkora mártír sokszor, hogy ~90-100 napot - önszántából - kell eltöltenie.

@Cérnahuszár: Ne csúsztass már! Nem egyszerű dolog a művi-vetélés persze, de ha nem egy sintér csinálja és igazából senki se akarja a gyereket, akkor még mindig jobb megoldás, mint nyomorban felnevelni vagy zaciba adni.
És itt csak a balesetekre gondolok, azon esetekre, amikor a védekezésbe csúszik be a hiba.
Ha meg mindkét fél akkora birka, hogy úgy esnek egymásnak minden nélkül, akkor ne hárítsuk csak az egyik félre a "hibát".
Ugyanakkor láttam már olyan nőt is, aki szánt-szándékkal "hibázott". Velük mi újság?

,, 2016.11.30. 09:39:13

mármint egy ilyen játékban. azért egy politikai szavazásnak nagyobb súlya van, de ennek zéró. és komolyan, soma v akárki aki nyer, annak adja oda azt a pénzt akinek akarja. nem a te zsebedből veszik ki.

,, 2016.11.30. 09:41:05

és mindeközben lemondott Gyárfás

Cérnahuszár 2016.11.30. 09:41:13

@Sanda.Ipse: idevaló, mert pumped gabó behozta a témát.
Attól hogy a nőnek van felelőssége a teste felé, még a férfinak is van. Csak olyan könnyű ezt kizárólag a nőre hárítani, mintha a férfi ott se lett volna. Egy orvos is felelős a testért amihez hozzányúl, az anya a gyerekért, a betörő társa is mert ott volt, hiába csak a lámpát tartotta.
Ennél többet én nem beszélek erről, befejeztem.

Cérnahuszár 2016.11.30. 09:46:23

@É2I: akartam neked még írni, de mégse, tartom magam hogy befejeztem a témát.

Sanda.Ipse 2016.11.30. 09:48:33

dekijazapumpedgabó? Ő is benn volt a villában kezdetekkor?

MacákékIcukája 2016.11.30. 09:49:40

@Sanda.Ipse: @É2I: mivel PG szinte rohogve "dicsekedett" az esetrol abban a biz. BV adasban megspekelve azzal h soma tud eleg ramenos es eroszakos is lenni a csajokkal, igy kotve hiszem h annyira "artatlan" lenne az ugyben mint ahogy azt ti szeretnetek hinni.

Sanda.Ipse 2016.11.30. 09:50:29

@szörnycsi: off. Amikor Czene is beszállt a témába lehetett tudni, hogy ki van adva rá a kilövési engedély:)

rearwindow 2016.11.30. 09:52:38

@Sanda.Ipse: pumped Gabót tavaly nyáron "fedezte fel" a média, amikor felkerült róla egy felvétel a netre ahogy rendkívül egyedi stílusban táncol a Balaton Sound-on egy piros kisgatyában. PG amúgy testet is épít, és az ausztrál ( azóta már meghalt a szterodoiktól) Zyzz szellemi utódja. Ő Soma barátja, együtt veretik/csapatják. Ennyit tudok. Remélem elég.

Sanda.Ipse 2016.11.30. 09:53:52

@MacákékIcukája: én nem hiszek semmit. Egyszerűen most Dávidot veszélyben érzitek és ugyanaz a démonizálás megy Somával szemben ezeken az oldalakon, mint Zsolttal.
Na, mék dolgozni tovább.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.30. 09:54:04

@MacákékIcukája: Kedves közönség, egy igazi Dávid rajongó lejárató kampánybeszédét olvashattuk. :-) Én úgy látom, hogy az augusztus végi és a november végi Soma között elég jelentős jellemfejlődés tapasztalható. A másik karakter, aki sokat fejlődött az adás alatt az Mici. Dávid és Atti az életben soha nem barátkoztak volna egymással, mert annyira nincsenek azonos szinten agybéli képességek terén. Tiszta Don Quijote és Sancho Panza páros ez.

Cérnahuszár 2016.11.30. 09:54:24

@MacákékIcukája: ja, mi a fenének mondta volna el ha nem igaz, ez nem dicsőség és nem is pozitív megítélést erősíti, azokat a témákat szokta nyomatni a környezet

rearwindow 2016.11.30. 09:55:03

@szörnycsi: ómiafene!!!! Lemaradok mindenről, mert itt lébecolok !!! :D

Sanda.Ipse 2016.11.30. 09:55:04

@rearwindow: köszike. Aludni sem tudtam volna, hogy illik ismernem:)

Cérnahuszár 2016.11.30. 09:56:51

@Sanda.Ipse: nem talált, zsolt kiesésével nekem mindegy ki nyeri :) most már hátradőlve nézem, és nem fogok szavazni senkire sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.30. 09:58:38

@Cérnahuszár: Khmm, ismerek elég sok olyan komoly exisztenciával rendelkező, elismert embert, akinek hasonló "szégyenfoltja" volt az életében fiatalabb korában... Egy teherbeejtésről mellesleg legalább 50%-ban a nő is tehet. Végtére is a nőnek kell saját magára vigyáznia!

Cérnahuszár 2016.11.30. 10:00:12

@VV Erőlegény: akkor ismerd el hogy a másik 50% a pasié!
én erről a másik 50%-ról beszélek, és ezért mondom hogy soma egy kis pöcs.

,, 2016.11.30. 10:01:08

@VV Erőlegény: tiszta Westworld, még a végén öntudatra ébrednek a kis androidok:)
de viccen kívül, én is így látom és pont ez érdekes. bár miciben nem láttam a fejlődést, csak egy szerepet vett fel, Kárszeg tanácsát megfogadva (szerintem) amibe elég nehezen tudta mindig visszatuszkolni magát.

2016.11.30. 10:02:38

@szörnycsi:
OFF
Szívből örülök ennek a hírnek! De sajnos a többi bebetonozott régi kádert is el kell távolítani az úszósport közeléből, hogy legyen ennek a "forradalomnak" vmi eredménye is.
Jómagam is tudnék érdekes dolgokat mesélni, Szabó Tünde (jelenlegi államtitkár) úszótársa voltam abban az időben, amikor aktív sportoló volt. Pl őt sem a tehetségtelenség tette tönkre, hanem a tisztelt edzők és a MUSZ.
ON

Cérnahuszár 2016.11.30. 10:03:01

@VV Erőlegény: vagy mondok mást. van egy lányod, akivel ez megesik, nem húznád karóba a pasit aki vele volt? Ugye hogy dehogynem és nem azt mondanád hogy ez csak a te hibád édes jányom, az ab meg különben sem olyan nagy dolog, majd lesz máááásik. (ja lehet h nem)

Csattanóka Csucsu 2016.11.30. 10:03:40

Na leszállni a témáról!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.30. 10:03:44

@Cérnahuszár: Nem ismerem el, véleményem szerint a pasié 49% a nőé 51% (és ezt halál komolyan mondom). Amúgy az is kérdés, hogy a nő meg akarta-e szülni ezt a gyereket, vagy sem...?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 10:04:33

@szörnycsi: már nem Gyárfásra jézusúristen, hanem a 8 hétig valóvilágra

Berborosz 2016.11.30. 10:06:03

@bagaméri55: "a kommentelők nagy része itt messze különbnek érzi magát"
Ezt csodálom én is.

,, 2016.11.30. 10:06:27

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): én már azt számolgattam, h mi jöhet a 8 hét után? kis szüni aztán Farm?:) örökre ebbe a valóságsóspirálban ragadunk:)

É2I 2016.11.30. 10:06:30

@Cérnahuszár: Felőlem jöhet. A vv-ről úgy se lehet többet elmondani. :) És a nézőpontok, vélemények akkor érnek valamit, ha ütköztetik őket. :)

@MacákékIcukája: Ok. Ha én a TV-ben azt mondom, hogy kisgatyában, palack nélkül megmásztam a Csomolungmát, azt te rögtön el is hiszed? Nem védve a pöcsömöccsét, mert szerintem is csak egy kis gyökér, de a vv-ben és a kísérő médiában elhangzottak minden egyes mondatát - minimum - fenntartásokkal kezelem. Mindegy hogy azt az éreccségizett petőfi vagy annak jókomája böffenti a képernyőre. :)

Sanda.Ipse 2016.11.30. 10:07:48

@Pumped Gabó: akinek ilyen barátai vannak, semmi szüksége ellenségekre:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 10:07:56

@szörnycsi: Farmot jobban követtem, mint a VV-t, azt még el is tudnám nézegetni :D

,, 2016.11.30. 10:08:15

@mentolos lecsó: én mmkk a (vizilovakkal) az úszókkal vagyok:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.30. 10:10:04

@Cérnahuszár: Két dologról beszélünk azt hiszem.... A pasit akkor húznám karóba, ha megerőszakolta volna a lányomat, és úgy esik teherbe. Ha spontán mindkét fél által áhított "szexből" fogant lenne a nem kívánt gyerek, akkor inkább a lányomra neheztelnék, mert nem hallgatott a szüleire a felvilágosító beszélgetéseken.

MacákékIcukája 2016.11.30. 10:10:14

@VV Erőlegény: tudom h faj az igazsag, de hadd engedtessek meg ez nekem ha mar en is 24/7 David szidasat kell olvassam.
Somanal nem volt semmifele jellemfejlodes, mindossze eltuntek mellole a nagyhangu haverjai akiknek a tamogatasaval bele mert allni a tobbiek zrikalasaba.

,, 2016.11.30. 10:10:43

@mentolos lecsó: (utsó) most akkor lesz ilyen kampány h Free Willy?

MacákékIcukája 2016.11.30. 10:13:56

@É2I: attol fugg h hol olvastam es ki mondta. PG es Soma jo baratok. Nekem fontos az eloeletuk, ez is nagyon sokat szamit abban h kire szavazok (pl. Krisz tok jol jatszott viszont vele is szkeptikus vagyok es neki sem szavaznek fodijat).

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 10:15:18

@szörnycsi: Gergőnek. ha riBrigi nincs, meg is nyeri

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 10:16:58

@mentolos lecsó: hülye kollégám mondta, hogy írjam be a gugliba, hogy Water Willy.. azóta rá sem bírok nézni a kabalafigurákra :DDDDDDDDD

2016.11.30. 10:17:35

@szörnycsi: be vagyok sötétedve kora reggel... mire gondolsz ?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 10:17:43

@szörnycsi: nem tudom, mi lehet azóta Gáborral, kíváncsi lennék rá

mobilos perpetuum 2016.11.30. 10:18:07

@MacákékIcukája: Atika és Dave félmeztelenül egymás mellett az ágyban hónapok óta, de nem kell megijedni, nem esik teherbe egyikük sem. Ati 40-50 nőt vallott be, hogy már megvolt neki. Embert (hazug) barátjáról.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 10:18:15

@szörnycsi: free willy.. kész vagyok :DDDDDDD

É2I 2016.11.30. 10:18:39

@Cérnahuszár: Talán azért, mert a nagy baráCCSági álarc mögött komoly féltékenységi vonalak húzódhatnak meg. Pumpika is bevallotta, hogy voltak nőügyekben harcok közöttük. Egy gyomros ebbe simán belefér.
Láthatóan célt is ért, mert hetekkel azután is erről diskurálunk, holott se ide, se oda nincs -és nem is lesz - releváns nyilatkozatunk.

2016.11.30. 10:19:08

@szörnycsi: oké, leesett... :D :D :D

MacákékIcukája 2016.11.30. 10:19:44

@mobilos perpetuum: neked az h valaki esetleg nem akar szexelni a villaban a vesszoparipad. Egyebkent is ez egy homofob komment volt.

2016.11.30. 10:21:25

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): @szörnycsi:
nem Szintetizátort "pöckölte" meg uccsóó éjszaka ?

É2I 2016.11.30. 10:25:04

@mobilos perpetuum: Én elhiszem neki azt a 40-50 nőt. Annyi feltétellel, hogy mind kétdimenziós volt a PlayBoy oldalain- már ha nem ragadt össze egy-egy oldal.

Brandy9 2016.11.30. 10:28:58

@É2I: neked és Sandaipsének: Soma MAGA MONDTA a széria eleje felé h egy lányt teherbe ejtett!!!!!! Keressétek vissza, ha érdekel, én nem tudom melyikben volt. És ezzel zárjátok le h az a pöcs Gabó mondta csak ezt. Mert Soma os mondta!!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.30. 10:30:54

@MacákékIcukája: Icuka, tévedsz, nekem egyáltalán nem fáj. :-) Véleményem szerint ebből a szériából négy ember érdemli/érdemelte volna meg a végső győzelmet. ÁBC sorrendben: Dávid, Krisztián, Soma és Zsolti. Zsolti már kiesett, tehát maradt a másik három fiú. Ezek közül bárki is nyeri, meg tudnám indokolni, hogy miért... Viszont szimpátia alapon ezek közül én Somának drukkolok, talán pont azért, mert nem olyan "patyolat tiszta és steril" (vagy esélyes...?) , mint Dávid, akinek meg te drukkolsz.

Costanza 2016.11.30. 10:39:24

@mobilos perpetuum: en mint no ki merem jelenteni, hogy menekulunk az attila fele creepek elol. nem tudom hol fogta azt az otvenet (5-ot)

ascii 2016.11.30. 10:39:44

@szörnycsi:
- Tamás, miért mondtál le?
- Ááá, hosszú...

2016.11.30. 10:43:16

@ascii: hüüüülyeeee !!! :))))

ascii 2016.11.30. 10:46:11

amugy a tegnapi adásból egy huszárvágással kivágták Lórit:

rtl.hu/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-11-29

na nem mintha hiányzott volna, lehet Dávid v Papi legyakta, aztán mentő vitte ki

ascii 2016.11.30. 10:53:30

@Costanza: hogy valódi képet kapjál, a szexpartnerek számát fiuknál mindig kettővel kell osztani, lányoknál mindig kettővel szorozni!

ascii 2016.11.30. 10:56:10

@nem kéne...: áhh, pedig reménykedtem :)

Almaka 2016.11.30. 10:59:10

Soma nekem sem szimpi, de egy fél történetből én sem vonnák le nagy következtetéseket. Lehet a lány sem akarta megtartani, lehet védekeztek csak becsúszott stb. Egyébként Gina adatlapján is szerepel, hogy volt terhes vagy valami hasonló, mégsem láttam még soha, hogy valaki azt írta, hogy Gina ne nyerjen mert volt abortusza.

nem kéne... 2016.11.30. 10:59:55

@ascii:

annyira lófasz tartalom nincs, hogy az adásképes kontent egy részét a bv be kell áttolni, mert azt már végképp be is lehetne zárni.
a tegnapi öfi negyede ha friss anyag volt, a többi csak a régi szar huszadik átpaszírozása.

nyo 2016.11.30. 11:02:02

Emlékeim szerint sose szóltam még hozzá, törzsnéző, gyakori kommentolvasó vagyok.

Lemegy tegnap az utóbbi hetek magasan legszórakoztatóbb része, tele érdekes és vicces jelenetekkel, és annyi a konklúzió, hogy milyen unalmas az egész és legyen már vége? :D
Azzal egyetértek, hogy óriási hiba volt megmondani nekik előre, hogy mikor lesz vége, és 8 benn lévő embernél mára végjátékról volt szó. Az inkorrekt 3-as "párbaj" helyett mehetett volna hagyományosan gyorsítás nélkül 4 vagy 5 emberig, legfeljebb ismét benn töltötték volna páran az ünnepeket.
Viszont pont épphogy most lenne érdekes 2 hétnél tovább, hogy az eddig megbújó szereplőkből mit hoz ki a végjáték. Feladatokat, heteket a végtelenségig lehet kitalálni, idén is volt jó újdonság, ebből lehetett volna több.
Szóval én nem igazán értem, hogyha valaki szereti a műsort, és folyamatosan nézi, akkor mitől unalmasabb számára végjáték, mint az első 2 hét, ahol 1-1 szereplőtől, volt hogy 1 mondatott hallottunk egy összefoglaló alatt. Szerintem az első 2-3 hetet kellett kibírni, utána indult be jobban ez a széria.

Lóris rész a Belevalóban volt.

Costanza 2016.11.30. 11:04:35

@ascii: ez ugy altalaban vonatkozik a pasimagassagra, es a noi kilokra is csak kisebb mertekben plusz/minusz

Costanza 2016.11.30. 11:08:18

@nyo: nekem nagyon bejott ez a resz, eletemben eloszor rohogtem is a vv-n, valakik vegre kreativok voltak

Charlie100 2016.11.30. 11:10:07

@DrM: ugyanezen lepődtem meg én is. Anyuka sokkal jobban néz ki, mint a lánya. Bár nekem olyannak tűnt volt a viszonyuk, mintha ápolt és annak kedvenc ápolónője lennének. Anyukának végtelen türelme lehet.

virlane 2016.11.30. 11:11:08

@MacákékIcukája: @Cérnahuszár: Előre leszögezem, teljesen mindegy nekem, hogy ki viszi a fődíjat. A valaha volt legrosszabb VV ez a 8-as, szóval tényleg 8, hogy kié lesz a fődíj. De itt olyan mértékű kettős mérce zajlik, hogy az hihetetlen.
A prostiként dolgozó, a villában is nyilvánosan szexelő, szopó, análozó, a méhéig a lábait kitáró, magát a felismerhetetlenségig leivó, műcsöcsű, műszájú, műhajú lotyónak épphogy a glóriát nem helyezték itt néhányan a fejére, míg a Pamped Gabó (!!) által bemondott történet miatt egy másik szereplő fogyatékos, hülye, fossoma stb.
Azért ez nem semmi. Mici a lehető legnagyobb antinő, aki létezik. Egy valamire jó. Elrettentő példának. Soha semmilyen körülmények között nem legyen egy nő sem olyan mint Mici. Se kívülről, se belülről.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy Soma példa lehet bárkinek is. De egy alkesz prosti ajnározva lesz, míg ez a szerencsétlen gyerek a földbe lesz döngölve.
Arról nem beszélve, hogy míg Mici esetében tény, hogy kurva volt Svájcban, addig Somáról eddig egy Fekete Pákó szintű ürge mondott valamit.

Cérnahuszár 2016.11.30. 11:12:20

@Almaka: zserit meg tivyt kivágták a fenébe a műsoruk miatt, ebben benne volt az is hogy védekezés nélkül szexeltek, és zseri kért esemény utánit.
ha őket le lehet ezért szólni, akkor mást is ki lehet vesézni ezen a téren.
kivesézték kárszeg papi börtönviselt dógait, zsóti maunika sóját, mici svájci kalandozásait, miért pont somácska legyen kivétel?

Cérnahuszár 2016.11.30. 11:19:26

@virlane: nem csak pumped agbó mondta, hanem soma saját maga, fentebb írta @Brandy9:
én nem láttam azt amire hivatkozik, de gondolom nem véletlen írja

a többit meg írtam feljebb, ha micit és a többi lemminget ki lehet vesézni, akkor somát is.

É2I 2016.11.30. 11:27:55

@Brandy9: Sehol nem állítottam, hogy a pöcsömöccse nem mondta volna. Csak azt, hogy akkor lett felkapva, amikor a pumpika is betolta a közösbe. (Ezek után vágták be fosomát újból.) Pumpi valahogy úgy mondta; a haverkája akkora spíler, hogy tucatszám viszi fel a hegyre a csajokat szopatni, borral a kezibe...mellesleg egynél be is szakadt a feje...de megoldódott ;)
/Mondom nem védem a kókler petőfit, egy cseppet se./

,, 2016.11.30. 11:32:08

@Cérnahuszár: ki lehet, csak naivitás esetleg azt gondolni, h ettől majd a szimpatizánsok észbe kapnak, h jé tényleg, mekkora érvek, akkor inkább hajrá Dávid, merthogy így indult az egész ma.
Nem kell idegállapotba kerülni, a HV eddig is reprezentatív volt (mert bárhogy is fáj, de az ún. "nézők" mi vagyunk, nem pedig gerzsonné marika néni, ja tudom, itt mindenki csak szociológiai tanulmányként nézi a vévét meg a pszichológiai szempontok alapján meg totál felülről, de NEM.) szal Dávid fog nyerni, nem Soma.

,, 2016.11.30. 11:33:23

@Cérnahuszár: ezt nem bántásként írtam, remélem nem érted félre.

csincsilla72 2016.11.30. 11:34:44

Az abortusz szigorúan magánügy. Nem lesz sem jobb, sem rosszabb attól valaki, hogy ezt választja. Egy szükséges rossz, ami minden résztvevőnek a jobb választás. SZVSZ egy kamasznak ne is jusson eszébe megtartani a becsúszott gyereket, főleg, ha ifjonti huszonéveiben is láthatóan töketlen. Jobb mindenkinek a magzat elkaszálása akkor, amikor még azt sem tudja, hogy a világon van, mint egy elhanyagolt, szeretetlen gyermekkor, követve érzelmi sivársággal és rengeteg sérüléssel.
@nyo: Nézni is kínos a végjátékot. Ilyen sajnos az idei alapanyag, nem sikerült jól a válogatás.
A magam részéről inkább a Farmot várom, itt meg bátran írjanak ki szavazást, ki nyerje a játékot, aki a legtöbbet kapja, az viheti a lóvét, a többieket meg zavarják már haza végre. Vágják a centit, mennének a francba, ordít róluk.

Costanza 2016.11.30. 11:38:41

@virlane: a soma meg melegporno valamizett, ontsunk szobrot neki is lol

csincsilla72 2016.11.30. 11:38:51

Egyébként hadd dicsérjem meg a cím alatti remek fotót Csillámpóniról, remekül eltalált pillanat:-)

,, 2016.11.30. 11:41:10

@csincsilla72: szegény, úgy néz ki mint a TWD castingra készül:S

csakolvasok82 2016.11.30. 11:53:01

Jó reggelt!
Az adás a tegnap előttihez képest jobb volt, főleg a szobros rész, szerintem az vicces volt, legalábbis én nevettem rajta. A poszt viszont legalább olyan unalmas, mint a tegnapi volt, csak az egy valóban szar adás volt, Gézu kapd össze magad, mert ez zsinórban már a második uncsi poszt.

Soma: öntelt, buta, és madarat tolláról...voltak vicces dolgai, ezt nem vitatom el tőle. Viszont a cselekedeteit (kivéve az Evelinnel kapcsolatosak, mert azt az ostobasága) a rosszindulat vezérelte. Emlékezzünk a hotel héten, másoknak csinált extra munkát, ajánlgatta mások szolgáltatásait, Kriszt is azért akarta, hogy a spórolós héten főnök legyen, hogy belebukjon, Zsoltival is a sulis héten kicseszett, nyalt a tanárnak, hogy Zsoltit befeketítse...soroljam még?
PG-nek nincs sokkal több agysejtje, mint Somsomnak, ha ő röhög azon, hogy a csajnak abortusza volt, én hajlamos vagyok elhinni, hogy Soma is így állt hozzá, mert ha a barátomat megviseli valami, az engem is, ha a barátom röhög valamin, akkor én is. Hiszen attól tudunk barátok lenni, hogy azonosak a szellemi képességeink. Zseni-ostoba barátságról nem hallottam még.
Mici azzal, hogy a testét árulta nem tett rosszat sem kint, sem bent, nem áskálódott vagy akart direkt kicseszni senkivel odabent.
Ettől nem a női példaképem, sőőőőt, és az utcán simán elmegyünk egymás mellett, egy közösségben nehezen hiszem, hogy előfordulnánk, de én ha ítélnem kellene embert, az alapján ítélnék, hogy rosszat tett-e másnak, vagy sem.
Dáviddal ugyanez a helyzet, nem rosszindulatú, nem bánt mást csak azért, hogy neki jobb legyen.
Remélem lesz megint hármasbaj, és Atti Ginát hívja ki, ő meg Vivit, és végre Vivi kiesik és mehet Zsolti után haza. :)

mobilos perpetuum 2016.11.30. 11:59:30

@MacákékIcukája: Homofób a magyar lakosság többsége olyan értelemben, hogy CSAKIS a meleg propagandát nem kedveli, hogy mit csinálnak otthon, azzal sosem törődött, az az ő dolguk.
Nem szexelni a villában, ezzel nincs gond. De Dave elvileg egy normális, életerős, fiatal férfi, és még csak érdeklődést se mutatott a másik nem iránt. A szokásos szöveg: ezek a lányok, a vv8-ban, blablabla. De akár a villába betértek, pl. két fiatal kínai lány a szállodahéten - szokás szerint aztán az összefoglalóból kimaradt csak a szept. 30.-i adás végén mutatják előzetesben, - akár a nászutas-pár női tagja iránt - barátja, Ati legalább megjátszotta, hogy bejön neki.

mobilos perpetuum 2016.11.30. 12:05:07

@virlane: Azt a képet meg lehet találni, ahol a somi gyerek meztelenül, álló szerszámmal pózol meleg magazinnak. Nem fogom belinkelni, ebéd előtt vagyunk. :D

csakolvasok82 2016.11.30. 12:06:08

@mobilos perpetuum: szerintem Dávidnak nincsen nagy tapasztalata a nők terén. Baromi gátlásos, a személyisége szerintem még mindig a "kövér, ronda" srácé. Biztos sokat bántották, visszautasították, nem hiszi el magáról, hogy egy csinos nőnek ő kellhet. Látszódott, hogy nem tudott mit kezdeni azzal, amikor Evelin vagy Dina táncikált neki, kimaradtak azok a lépcsők nála, amikor megtanulja ezeket a fiú, hogy aztán férfi legyen belőle.

Cérnahuszár 2016.11.30. 12:11:47

@szörnycsi: csak meg ne lepődj ha esetleg mégsem dávid nyeri :)
engem az se zavarna ha nem ő, mostantól érdeklődve nézem hogy fog alakulni, és nem szavazok, nem akarom befolyásolni
viszont mindegyik kariról leíromm ha negatívnak látom, és ha pozitív tulajdonsága van, azt is.
én se bántásból írtam

,, 2016.11.30. 12:16:37

@Cérnahuszár: én biztos vagyok benne, h ő fogja, fel is írok gyorsan a kezemre egy D betűt:)

Cérnahuszár 2016.11.30. 12:18:31

@csakolvasok82: pedig hányszor volt olyan kép bevágva amin látszott nem vacakolós típus és igenis beállt egy-egy csaj elé a táncban.
Sztem csak visszafogja magát, hogy ne legyenek róla kompromittáló dolgok.
Az a baj hogy már meleget kiáltanak ha valaki nem rabol rá egy puncira, már az a normális,
és ha meg rárabol, akkor állat szintjén van hogy nem tudja megállni...

KissEnikő 2016.11.30. 12:24:31

Hallo forumlakok es szerkesztok, hoztam nektek egy ujabb otletet es kivancsi lennek a velemenyekre!

Szoval:
Be kellene kuldeni az apoltakhoz egy ismert RTLes arcot (Bence,Balazs, Kolosi) vagy egy ismeretlen szineszt, aki kiadja magat RTLs muftinak es elmondani nekik, hogy valami ok miatt a VV8 most itt veget er. TEgyuk fel most szombaton, amikor meg 6an vannak.
Nincs tobb parbaj, se kivalasztas, se semmi.
De: a fonyeremenyrol ok maguk donthetnek. Mindenki kapna ket egyforma hatlapu kartyat, az egyiknek a masik oldalara az lenne irva, hogy "En gyoztem", a masikra pedig az, hogy "Mi gyoztunk".
A jatek lenyege pedig az lenne, hogy 60 percuk van atgondolni, hogy mi legyen a nyeremennyel. Amennyiben mindenki a Mi gyoztunk kartyat tartja maganal es forditja fel, akkor egyenloen, 6reszre osztjak a nyeremenyt.
Amennyiben egy valaki az En gyoztem kartyat es 5-en a Mi gyoztunk-et, akkor aze az egy valakie a 36millio.
Amennyiben egynel tobb ember tartja meg az En gyoztem-et, akkor senki nem kap semmit.
Gongszotol szamitva 60 percuk lenne megbeszelni, hogy ki melyik kartyat forditana.
Gondolom megegyeznenek gyorsan, hogy mindenki a Mi kartyat tartsa meg, de innentol jonne az erdekes resz, h ki lenne az aki bevallalja az En-t.. vagy kik.

S rogton kiderulne, hogy ki is a fereg az aktualis jatekosok kozott.

NYilvan hogy ne legyen 100% atbaszas a dologban, amennyiben tenyleg mindenki a Mi gyoztunk kartyat tartja meg, abban az esetben kaphatnanak valami jutalmat.

Velemenyek?

,, 2016.11.30. 12:35:38

@Kis Pank: ez tök jó, de miért ne kaphatná meg a 36 milliót igazából is, aki egyedüli Én győztem kártyás?

Costanza 2016.11.30. 12:39:34

@Kis Pank: nem ertem miert fereg valaki, ha nyerni akar?

Cérnahuszár 2016.11.30. 12:42:40

@szörnycsi: azért mert valószínű nem érdekli hogy esetleg senki nem kap semmit, ha más is megtartja...vagy mindent ő, vagy senki semmit.

mobilos perpetuum 2016.11.30. 12:43:01

@virlane: Ha három évvel ezelőtt tettem valamit, az nem jelenti ezt, hogy most is megteszem, megtenném. A villában Evelin olyannal szexelt, akit lenézett, Zseri olyannal, akivel kutyázták egymást napközben, Vivinek meg mindegy, csak dugná valaki.
Megjegyzem, ha Mici nem elég bátor kihívni Zsoltit, akkor Dávid nem kerül képbe, ő gyáván Vivire tette jelét. A lánynak köszönheti a párbajgyőzelmet.
Micit MI jobban megismertük, tudott fejlődni, tanult hibáiból.
Az hogy Győzike hányszor nézte csöpögő nyállal a szex-jeleneteket, nem Mici sara.
A Zserike megdugása már csak azért is gusztustalanabb volt, mert befeküdt a málnás bolond és Soma közé, és úgy ment a műsor. Örülhet a kisgyerek, hogy nem tették be neki véletlenül.

,, 2016.11.30. 12:46:18

@Cérnahuszár: érdekes (fogoly) dilemma:)

ewita 2016.11.30. 12:49:26

@VV Erőlegény: szerintem meg azt látod fejlődésnek,hogy be van tujulva! Kiestek mellőle a haverjai haverinái így nincs akiknek produkálja magát,nincsen csordája akikkel lehet neki menni a többieknek! semmi változást nem látok,a sulis hetet is megnyerte,de mire fel? Erőlködött meg nyalizott,árulkodott és áskálódott a többiek ellen! Ha nem lett volna 80 + napja szerepelni nekem bőven elég lett volna a bemutatkozó filmje is!

Cérnahuszár 2016.11.30. 12:50:44

A jutalom meg lehetne egy lila kendő, amit kisorsolnak egymás közt, de úgy hogy felírnak 5 db nem nyert cetlit és 1 db nyert. Mindenki kihúz egyet a kalapból, egyszerre nyúlnak bele, és utána megnézhetik.

verkli 2016.11.30. 12:50:59

@Kis Pank: Ez a fogolydilemma nevű játék, csak nem két, hanem több játékossal. A játékot ismerhetjük az éden hotel döntőjéből is. Az egész VV-t ilyesfajta játékokra kellett volna építeni a szex-anyázás kombó helyett. Eleinte bíztam is benne, hogy a pb BB utótag erre utal, aztán kiderült, hogy az csak jogi kategória. Szóval lehetne a játékelméletből jövő problémákat lejátszatni a játékosokkal, de szerintem már késő háromhavi ötletszegénység után, ez a hajó már elment. Egyébként két játékosnál működik a dolog, hat játékosnál már csak a hülyeség jele, ha valaki az együttműködést választja.

,, 2016.11.30. 12:57:56

@mobilos perpetuum: "Ha három évvel ezelőtt tettem valamit, az nem jelenti ezt, hogy most is megteszem, megtenném" hmmm, ez miért csak micire igaz, miért nem igaz somára?
"Micit MI jobban megismertük, tudott fejlődni, tanult hibáiból."
ki az a Mi? A MI az egy minőség itt? Aki nem MI, az szarabb alak vajon? (költői kérdések, ne válaszolj)

,, 2016.11.30. 13:00:02

@ewita: szerintem majd ő eldönti, hogy mit lát fejlődésnek:)
hát ez kész komolyan

ewita 2016.11.30. 13:00:26

@MacákékIcukája: nah most olvasom,h te is kb. ezt írtad!
Remélem gyógyulgatsz! :)

É2I 2016.11.30. 13:01:35

@szörnycsi: Mer' helyben agyonverné a többi. :D

Rémület 2016.11.30. 13:03:18

@verkli: hát... nem tudom. 6 millió és betyárbecsület vagy 36 millió és gecistigma vagy semmi és stigma vagy semmi és betyárbecsület.

,, 2016.11.30. 13:04:10

@É2I: azért fizetünk, nem?:D

,, 2016.11.30. 13:08:04

@Rémület: nagyon halkan jegyzem meg (ma én leszek a napibunkó mmkk), hogy a 36 millióból utána még mindig leoszthat valamennyit, ha akar, persze nem feltétlenül 6 milliót, és nem feltétlenül mindenkinek.
Az ÉH1-ben mintha lett volna alku, és mintha Kristóf elfeledkezett volna róla miután nyert, de ebben nem vagyok biztos.

É2I 2016.11.30. 13:10:33

Csak úgy elgondolkozva....escort kurvának vajon az áll, akinek a napi betevőre sem jut, vagy az, aki lusta disznó rendes munkát vállalni?....

É2I 2016.11.30. 13:13:33

@szörnycsi: Egyelőre a vv még nem az "Éhezők viadala", de látva a felhozatalt, néha nem bántam volna egy-egy ki-ki meccset. :D

,, 2016.11.30. 13:13:58

@É2I: aszittem ma én vagyok a napibunkó:) vagy most mindketten a MI vagyunk a napibunkók kártyát húztuk?:P

KissEnikő 2016.11.30. 13:14:27

@Costanza:
Nem fereg. De ha megbeszelik, hogy mindenki MI kartyat borit, de o nem, akkor az feregseg.

Valamelyik kulhoni csatornan is igy dol el vmi vetelkedonek a vege. Ketten maradtok, Te es egy ismeretlen.
Ha mindketten a MI tablat forditjatok, akkor elosztjatok a 10m nyeremenyt.
Ha egyikotok MI-t, a masik En-t, akkor csak az EN nyer.
Ha mindketten En-t, akkor senki semmit.

Ha ebben a helyzetben megbeszeled a masik fellel, hogy forditsatok mindketten MI-t, majd o EN-t fordit, akkor Te nem fogod ot feregnek tartani?

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.30. 13:14:57

Nem akarok kreatívabb lenni a szerkesztőknél (pláne nem ingyen!) de lenne nekem is pár ötletem:
1) A párbaj győztesének jele érjen kettőt, azaz duplát!
2) A jelölés előtt bedobném nekik, hogy a kiválasztottnak azt KELL kihívnia, akit jelölt, tehát nem agyalhatna napokig (jelen esetben automatikusanmenne Gina)
3) A párbajt félbeszakítanám a közepén és visszaküldeném azzal mindkét játékost, hogy a szavazást lezártuk, majd bent megtudják az eredményt, amit két nap múlva közölnék. Addig főjjenek a levükben...

KissEnikő 2016.11.30. 13:15:16

@szörnycsi:

MErt ez csak egy fikcios jatek.
PErsze veget erhetne igy is a VV8.. :)

naty77 2016.11.30. 13:16:07

@É2I: Vivi nem autista. Van a családban és a fejlesztőkben is találkozom sokukkal.
Sőt lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha Vivi autista lenne, mert fejleszthetőbb lenne. :D

KissEnikő 2016.11.30. 13:17:06

@verkli:

Nem neztem Eden Hotelt, de igen, tudom h fogolydilemma :)

,, 2016.11.30. 13:20:15

@Kis Pank: ez tulképpen uaz h eldobja-e vki a gömböt az ÉH-ben.

Costanza 2016.11.30. 13:26:59

@Kis Pank: nem mert en magamnak forditanek, haha. Jatek.. mind minden az eletben, ez is piszkos. Ha nem vigyazol, kiutik a babudat. En ugy hivom, hogy eletkepesseg. Nem feltetlenul minden esetben kell atgyalogolni masokon, de ha te nem teszed meg, megteszi mas. Az hhogy ki nyertes tipus, es mi a jo dontes, az hosszu tavon dol el, kell hozza egy jo par ev, es lathatsz dolgokat maskeppen total mas perspektivabol, ugyhogy szerintem te is szavazz magadra. Siman felvallalhato ha nyerni akarsz, es ha hazudnod kell hozza, akkor azt kell, ha a jatekszabaly megengedi akkor miert ne?

Smacksy 2016.11.30. 13:27:19

amúgy somának a beköltözős kisfilmjében benne van ez a teherbeejtős sztori, nem?

antonov 2016.11.30. 13:28:38

remélem nem ez a hülye soma nyeri, 2 nap alatt fosztanák ki a nők odakinn

KissEnikő 2016.11.30. 13:29:36

@Costanza:

En is EN-t forditanek, akarmit beszelunk meg ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.30. 13:30:50

@Kis Pank: Részleteiben nincs véleményem, de általánosságban jó lenne néhány nem várt meglepetés.

Krétagarbó 2016.11.30. 13:31:38

@Cérnahuszár: nem tudom, azért a felcsináláshoz min. két ember kell. (és itt most nyilván nem a nemi erőszakról beszélek, az más tészta.)

Costanza 2016.11.30. 13:46:53

@Kis Pank: sztem Kristof jol tette anno amit tett az edenhotelben. O volt az aki vegig nyerni akart ha jol emlekszem, es nem veszitett fokuszt. Csak azt sajnaltam, hogy nem Aliz volt az aki ilyen okos volt. Szoval igy.. azert kedvesen tennem.. :)

verkli 2016.11.30. 13:50:17

@Rémület: choose wisely
a: Rémület, terézanya oklevél + 0 HUF
b: Rémület, (betyár)becsületes oklevél + 6 M HUF
c: Rémület, gecistigma oklevél + 36M HUF

Akasa27 2016.11.30. 13:53:20

jótanács kislányoknak:
szájon át nem lehet teherbe esni!
szívesen.

KissEnikő 2016.11.30. 13:57:31

@verkli:

A c) verzioval az a baj, hogy csak akkor kapod Te a 36M-t, ha mas nem geci. MErt ugye ha mas is igy gondolkodik, akkor bukott a dolog.

Levetitve a mostani apoltakra, szerintem Krisztian lenne az egyetlen, aki EN-t mutatna, a tobbi szobanoveny orommel MI-t.

De ha mondjuk ebben a hatosban bennvan meg Dina, Tivy es/vagy a ciganylany, akkor mar neccesebb a dolog.

É2I 2016.11.30. 13:57:48

@szörnycsi: Ezeket a kártyákat mások osztják neked. :D De én be szoktam vállalni, ha kapok egyet.

@naty77: Lehet, nem vagyok szakértő. Tudtommal azért ennek a "betegségnek" ismeretlen számú variánsa van, vagy inkább, mind személyre szabott. Azbezt, hogy bizonyos téren visszamaradott, de az is igaz, hogy semmibe se penge...Ergo simán hülye?

É2I 2016.11.30. 13:59:40

@Akasa27: Vagy ahogy zsóti mondta: "Ezért szopok faszt!"
Ja nem, ez nem az...
:D

,, 2016.11.30. 14:00:06

@verkli: mondjuk azért kíváncsi lennék, ki hogy reagálna
Dávid, Krisztián, Mici, Gina, Evelin, Zsolti én győztem kártyára tippelek
Soma, Ati talán Mi győztünk
Vivi egyik sem, ő egy unikornist rajzolna a lapra
a többieket már elfelejtettem

naty77 2016.11.30. 14:00:44

@É2I: Valóban az autizmus egy spektrum betegség és a nagyon sok problémával küzdő esettől a magasan funkcionálóig sokfélék lehetnek Ők is.
Szakember én sem vagyok, csak sokukkal találkozom és sok szakemberrel beszélgetek.

Az ergo simán hülye közelebb áll, de egy kis szellemi visszamaradást még rá tudnék húzni simán. Bocsánat érte.

Brandy9 2016.11.30. 14:00:57

@virlane: neked is megírom (csak a Somás részre reagálva): "Soma MAGA MONDTA a széria eleje felé h egy lányt teherbe ejtett!!!!!! Keressétek vissza, ha érdekel, én nem tudom melyikben volt. És ezzel zárjátok le h az a pöcs Gabó mondta csak ezt. Mert Soma is mondta!!!!"

,, 2016.11.30. 14:01:44

@Kis Pank: hát ennyire nem vagyok naiv velük szemben. vagy nem nézem ennyire naivnak őket.

Cérnahuszár 2016.11.30. 14:02:25

@Krétagarbó: igen kettő, ezért írkálok arról mekkora pöcs soma.

Costanza 2016.11.30. 14:06:01

@Kis Pank: a David is magara szavazna, sztem o is fuggetlen jatekos

mobilos perpetuum 2016.11.30. 14:09:27

@szörnycsi: Az illető olyan fröcsögő gyűlölettel írt Miciről, hogy a MI csak annyit jelent, hogy azért vannak, akik észreveszik, ha valaki változtatni képes. (Egyébként, aki olyan szörnyű szavakkal mocskol egy VV szereplőt, lehetnek nála is gondok.)

verkli 2016.11.30. 14:13:32

@Kis Pank: Én máshogy tippelnék, de nem baj... A témád nagyon jó, érdemes róla beszélgetni.
#szerintem: Hat játékosnál már nagy az esély a többiek átpártolására. Jelentősen nagyobb az esélye annak, hogy lesz átpártoló, mint annak, hogy nem. Vagyis át kell pártolni, mert az együttműködésre nincs reális esély.
Mondjuk a játék úgy lenne jobb (a fogolydilemma alapgondolata szerint), ha az átpártolók nyereménye is megoszlana, de kisebb lenne, mint az együttműködés esetén kapott nyeremény. Valami ilyesmi: mindenki együttműködik: 36M; ha vannak átpártolók, azok kapnak 12M-t. Vagyis, ha több mint kettő borít, akkor már rosszabbul járnak, mintha senki sem tenné.

csincsilla72 2016.11.30. 14:16:34

@Brandy9: És akkor mi van? Teherbe ejteni azt lehet, aki maga sem tesz ellene. Ez kettejük baromsága volt, kivéve, ha a csaj azt mondta, hogy védekezik. Mert a fiú ugye maximum vasectomiával tud védekezni, azt meg ne higgyük el ebben a korban:-) A koton meg(nem)létét meg észre kell venni.

,, 2016.11.30. 14:22:07

@mobilos perpetuum: ez nagyon szép és jó, azzal az aprócska észrevétellel, hogy a szörnyű szavakba, fröcsögő gyűlöletbe vajon belefér-e az, h Dinát ütlegelni akarta valaki, Evelin fejét egy bézbólütővel pépesre verni, Tivit kibelezni, Zsolti volt minden rohadék, a póni elmebeteg, sorolhatnám, elnézést h fejből nem pontosan idézek. Vagy azokat nem kell komolyan venni mert csak vicceskedés volt.
#napibunkó
Amúgy ebből a szempontból, a többiekhez képest Soma valóban kevesebb savat kap.

,, 2016.11.30. 14:24:29

pitbullkekszet ettem ma

Cérnahuszár 2016.11.30. 14:24:40

@csincsilla72: na de ha az egyik fél nem tesz ellene, attól még a másik félnek is ott a felelőssége.
Miért csak a nő sara ha megtörténik?
A nők hallgatnak, nem reklámozzák ha megesik.
Soma meg igen. Neki ez csak egy ujjgyakorlat, mert különben qvára kussolna ha számítana neki.

É2I 2016.11.30. 14:27:13

@csincsilla72: Ezért is érdemes ezekről a dolgokról magunknak gondoskodni, főleg ha egy éjszakás kalandokban utazunk. Nem beszélve a még pluszban kapható ajándékokról. És ez nemtől független.

Cérnahuszár 2016.11.30. 14:29:46

@szörnycsi: én ettem pitbullkekszet, az ország egyévi termését

csincsilla72 2016.11.30. 14:32:10

@Cérnahuszár: Ezért mondtam, hogy ez mindkettejük baromsága, KIVÉVE, ha a csaj simán bekamuzza a védekezést és ennek tudatában nem tesz semmit a másik. Ez nem Soma sara, hanem Soma sara IS. Az, hogy dicsekszik vele, nem vall jó ízlésre, de a lemmingek között melyik a normális? Nem is várok tőle mást. Soma eddig terjed intelligenciában. De azért ne állítsuk már be erőszaktevőnek. Finoman és nőiesen: elqrták:-)

Sanda.Ipse 2016.11.30. 14:32:56

@csakolvasok82: hasonló "rosszindulatú" csínyekkel nyert VV Attila fődíjat, amiket Soma benti játékáról itt felsorolsz:)
Ami kinn előtte történt a csajjal nincsenek érdemi információink, tehát jobb lenne nem minősíteni.

Akasa27 2016.11.30. 14:35:08

@É2I: eltűnődtem....lehet, hogy homofób vagyok....
borzasztó még elképzelni zsótit, ahogy............
jajjjjj.

csincsilla72 2016.11.30. 14:35:27

@É2I: EKG. Erre nem is lehet mit mondani.:-)

É2I 2016.11.30. 14:36:17

@Cérnahuszár: Kb ez a reklámozás betudható nála a 14 éves értelmi szintjével. Ahol egy numera még a menőség maga, az meg, hogy a csaj teherbe esett bizonyíték arra, hogy legalább az alfelén járhatott egy nőneműnek.
Nem mintha ez mentesítené bármi alól is.

Sanda.Ipse 2016.11.30. 14:41:05

@Akasa27: Zsolt kiesett. Miért ezen járatod az eszed. Csak nem?...:)

,, 2016.11.30. 14:42:34

ezt a dicsekvést egyébként honnan tudjuk? mármint h konkrétan dicsekedett vele?
ha pl. megnyerné a fődíjat (nem fogja) és evelin felcsináltatná magát vele szándékosan (csak nehogy ötleteket adjak) akkor a hülyegyerek sztem nem mondaná azt h vetesse el. sztem örülne és felnevelné:S meggondoltam magam, ne nyerjen soma sskk, ez ijesztő jövőkép volt

É2I 2016.11.30. 14:43:24

@Akasa27: Úgy vélem az ilyen beszólásai a zsótinak sokakban keltett hasonló, nem kívánt reakciókat. És zsóti majd akkor lép egy szintet, amikor megérti miről beszélünk akkor, amikor azt mondjuk : túltolta.

Akasa27 2016.11.30. 14:45:06

naakkó álljon itt a frankóság, tesók!
soma egy nyálas, elkényeztetett zavarodott énképű hülyegyerek..........ami sajna a korosztályára igen jellemző.
mentségére szóljon, nem ő tehet róla, hanem a szülei és a jelenlegi elcseszett társadalom.
említette itt valaki a sorkatonaságot. na a somaféléknek pont arra lenne szükségük.
vagy fejbe lőné magát az őrtoronyban, vagy helyrerakódna némiképpen az agya.
simán lehetne belőle értékes, "normális" férfiember eccercsak. a VV viszont meglehetősen torzítja a személyiségét, mert amint kijön onnan (ne adj Isten 36millával) a meg nem érdemelt siker igazolni fogja, hogy ő a fasza gyerek......

É2I 2016.11.30. 14:49:11

@szörnycsi: Várjál még ezzel. Áválinke még mondhatja, hogy az öcskös vv-beli befektetése igen jó kamatot hozott: gyün az utód - főleg, ha megnyeri...

Akasa27 2016.11.30. 14:49:46

@Sanda.Ipse: a kolléga zsótiidézetére reagáltam csupán.
mi "csak nem?" ????

Akasa27 2016.11.30. 14:51:04

@szörnycsi: mi van azzal a barommal? :)

Akasa27 2016.11.30. 14:52:10

@É2I: evelin nem ennyire hülye.
esze ágában nincs somázni, gyereket nevelni.
túlságosan élvezi ő a bulizást/pasizást.

É2I 2016.11.30. 14:53:55

@Akasa27: Én vótam! :D Saját tapasztalataimra alapozva vallom, hogy sok ilyen hülyegyerek egészen emberi gondolkodással szabadult a kaszárnyából - talán én is ;P :D

É2I 2016.11.30. 14:57:21

@Akasa27: 36 millát lehet ám így is szerezni. A gyerek meg mehet utána a zaciba vagy maradhat a lúzer nyakán. (Ne így legyen.)

Akasa27 2016.11.30. 15:04:38

@É2I: sőt, tovább megyek! a lányokra is ráférne.

Akasa27 2016.11.30. 15:05:18

@É2I: nem voltam oda evelinért, de szerintem nem ennyire "rossz".

2016.11.30. 15:37:57

@szörnycsi: azon rohogok, h te ma kulonosen sziporkazol es lopod a sot, minden nap pitbullkekszet kene enned :))))))))

Cérnahuszár 2016.11.30. 15:51:19

@Akasa27: a katonák elkezdik becsülni magukat?
akkor egyetértek h rájuk férne a csajokra is.

Brandy9 2016.11.30. 15:57:16

@csincsilla72: és akkor nincs semmi!!! Nem foglaltam állást az ügyben!!! Csak reagáltam azokra, akik azt mondták h csak pumpedG mondta...

kamilla123 2016.11.30. 15:58:00

@VV Erőlegény: nahát, nem hittem volna, hogy lesz olyan, hogy megint ugyanannak drukkolunk :)

kamilla123 2016.11.30. 16:00:58

Én hiányoltam a posztból, hogy ki mit kommunkiált a szüleivel. Ati és Vivi egyértelműen megtudta, hogy nem ők lesznek a nyerők. Mind a kettő arcán látszott, h leesett nekik a kinti infó.
Krisz meg kit küldött rá Micire?
Vivi anyját nem így képzeltem, de Vivi most már tényleg rengeteg lelki támogatást kap kintről. Aránytalanul sokat.

pomac 2016.11.30. 16:45:43

@kamilla123: annyit mondott hogy vegye fel béla ,micivel a kapcsolatot

verkli 2016.11.30. 17:20:15

@É2I: Én is voltam. Rengeteg hasznos dolgot tanultam. Egyszerre lépni, benzint lopni, állva aludni, tájegység szerint káromkodni, stb. És mindössze egy évig tartott ezt a sok tudnivalót befogadni, nagyon hatékony dolog a sorkatonaság. Remélem lesz megint, basszunk már ki a gyerekeinkkel, túl jó dóguk van.

rearwindow 2016.11.30. 17:32:52

@pomac: huhh ez nagyon jól hangzik :-D mondjuk Micit ismerve fél perc alatt elküldi "Bélát" a fenébe

moletty 2016.11.30. 17:36:06

@verkli: Aki visszasírja a sorkatonaságot az egy hülye állat és bassza szájba a kurva anyját !
.... ennyike

pomac 2016.11.30. 17:49:00

@rearwindow: amúgy most esik le miért azt mondta hogy a "kislánnyal " ,mert ugyebár nem mici a polgári neve :DD.még gondolkodtam mis miért nem meri mondani hogy mici :DD

rearwindow 2016.11.30. 17:57:48

@pomac: Béla majd Mici nyomában jár és lekever neki két hatalmas pofont ha "bohóckodni" kezdene, vagy mi? Te jó isten

hereverő heverő 2016.11.30. 18:03:46

@Cérnahuszár: nagyon szar lehet így megfázni, minden lyukat befogni orrfújáskor

Cérnahuszár 2016.11.30. 18:20:45

@hereverő heverő: azt nem tudom, nekem csak egy kis lightos karika orrpearcingem volt :)
de lehet h kipróbálom az ilyet is, és ellátogatok a bankba

Krétagarbó 2016.11.30. 18:21:59

@rearwindow: ne hülyéskedj, lehet, munkát ad Béla neki.

Krétagarbó 2016.11.30. 18:25:19

@szörnycsi: sztem Alekosz nem mondható biztosra, hogy nincs autista beütés nála. Nem vok szakember, de ő nem volt tiszta, voltak bajok a toronyban.

Cérnahuszár 2016.11.30. 18:27:28

Béla jó
Bélát szeressük
olyan cépke kései vannak
de ami a lényeg,
vajon bozótvágó késsel is meg lehet ezt csinálni?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 18:30:29

@Krétagarbó: Alekosz határozottan autista jegyeket mutatott a játék ideje alatt, és a mostani tv2-s szereplésében is erősen necces

,, 2016.11.30. 18:33:02

@Krétagarbó: @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): egy autista lehet vajon egyben exhici...exhibicionista?

doktorvarsányi 2016.11.30. 18:37:32

mi az az EKG (felteszem, non elektrokardiográfia)
ki az a valamilyen Gabó?
ezek csak szerencsétlen, holtfáradt gyerekek.
ez a vivien igencsak hasonlít shelley duvallra.

csincsilla72 2016.11.30. 18:44:55

@rearwindow: Asszem Mici jobban teszi, ha Béláknak nem veszi fel a telefont.:-) Lehet, már Svájcig menekült Kárszeg elől.

Ay Mama, Que paso 2016.11.30. 18:47:00

Vajon a Csendből születnek a szavak, vagy a Csendben halnak meg?Esetleg mindkettő?Egy biztos!Én biztosan nem tudom. Meg itt vannak a cipőgyárak. Ugye - bár nem jártam utána - feltételezem, hogy a többségnek nincs cipőgyára. Így aztán kénytelen mindenki olyan cipőt hordani, amilyet gyártanak. De ha én egy lazacszínű, igazi lazacbéllel díszített cipőt szeretnék. Például, hogy mindig legyenek macskák a lába körül?Akkor?Most már ki kell mondani, hogy be vagyunk skatulyázva a cipőgyárosok kaptafájába.De ennyit rólam és a Gyárfás mémekről, mer a tegnapi adás kiemelkedően remek, szuper és csodálatos volt.
Azt csak én vettem észre, hogy Krisztián és Krisztián édesapja tolvajnyelvem lányokat, drogot és fegyvereket adott és vett?

rearwindow 2016.11.30. 18:49:37

@Krétagarbó: ó , hát erre nem is gondoltam, lehet hogy igazad van

Ay Mama, Que paso 2016.11.30. 18:56:58

meg ugye itt van VV Nyolc Dávid is. Sokan őt tartják a normának. De kérdem én, hogy ebben a kis összeválogatott csoportban norma Ő?Vagy az emberiség Őt tekintheti normának?És ha azt írom, hogy ez a kis ún. banda úgy lett összeválogatva, hogy Dávid legyen benne a normális szépfiú?Ne feledjük hát, hogy Dávid tök unalmas és csak két esetben tud műsoridőbe kerülni. Ha rá szabják a feladatot, vagy ha őt megkérdezik valamiről. Ritkán kezdeményez műsoridőt Dávid.
Ezzel szemben Vivien egy igazi gyöngyszem. És jelenleg is annyi hormon dühöng benne, ami az olvasók nagy részét itt megölné.

Lorenza Pellegrini 2016.11.30. 18:59:31

Most már mindegy mondjuk, de végignézve a maradék szereplőket én még mindig Zsoltinak adtam volna a 36 millát. Affektáló, maníros, drámakirálynő, ez tény, de legalább valamilyen. Dávid, Ati, Gina, Soma teljesen neutrális, se érzéseket, se gondolatokat nem váltanak ki, Krisztiántól még mindig félek, Vivi meg, háttöööö... Ennél unalmasabb csapat akkor sem maradhatott volna a végjátékra, ha ez lett volna a cél. Én nem tudok őszintén szurkolni senkinek. (ha szavaznék, Vivire nyomnék, asszem)

verkli 2016.11.30. 19:04:24

@doktorvarsányi:
Vakon vagy nagyapó, biztos betárcsázós a neted, ezek már a modern világ vívmányai.

EKG = "egyetértünk, tesó".
valamilyen Gabó = Pumped Gabó, korunk példaképe, aki arról híres, hogy benne van a tévében.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 19:06:35

@verkli: én nagyon elbaszott szülőnek érezném magam, ha a gyerekemnek olyan példaképe lenne, aki annyit tett le az asztalra, hogy benne van a TV-ben

csincsilla72 2016.11.30. 19:14:59

@Ay Mama, Que paso: "Azt csak én vettem észre, hogy Krisztián és Krisztián édesapja tolvajnyelvem lányokat, drogot és fegyvereket adott és vett?"
Nem:-) Bakker, mint egy gengszterfilmben.

É2I 2016.11.30. 19:15:12

@verkli: Persze lehetett ott tanulgatni ezt-azt, de volt ott pár jó pont is: meg kellett tanulni a közösségben való viselkedést, hogy 18-20+ évesen végre pakold már el magad után a dolgaidat, hogy vannak helyzetek amikor gondold meg hogy beszélsz, stb. Tény, hogy ezt a szülőknek kellene megtanítani a gyerekeikkel, de elég nyilvánvaló, hogy ez nem nagyon megy.

Hozzátartozik, hogy kötelezővé én sem tenném, mert milyen jogon. De ezzel elő is állt a róka fogta csuka esete. Nem látok én se igazi jó megoldást, sajnos.

@moletty: Ha esetleg az jött le, hogy visszasírom, akkor tévedsz. Legalább annyi rossz élményem volt - sőt több -, mint jó. És az is biztos, hogy nem így kellene kinevelni a nyegle infantilizmust és társait a gyerekeinkből. De akkor csak visszakanyarodok a szülői nevelés felelősségéhez, ami láthatóan a telibeszarás állapotában van és ha a vv-ben lévők lesznek az aktív emberkék csak rosszabb lesz.

De azért még nem temetem a társadalmat, vannak még akik foglalkoznak az utódokkal. :D

Krétagarbó 2016.11.30. 19:20:47

@Ay Mama, Que paso: nem értek tolvajnyelven, és hát nem is igazán értettem, mit beszélnek egymással:)
Még mindig Vivi a favorit? Vagy inkább az anyja?:)

Krétagarbó 2016.11.30. 19:25:34

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): erről jut eszembe, hogy Vivi anyja mondta egyszer a bv-ban Győzinek, hogy a Vivien imádja őt, és gyerekkorában a Győzike show-n nőtt fel. Akkor azért dobtam egy hátast, bár belegondolva, nincsenek véletlenek na, összenő ami összetartozik.

Krétagarbó 2016.11.30. 19:28:11

@szörnycsi: jó kérdés, de mint írtam nem vagyok sziho, pszilo izé pszichológus.

É2I 2016.11.30. 19:30:59

@csincsilla72: Hehe, valahogy nekem is "Keresztapa" érzésem volt a kriszapukánál. Mindegy, ott micike már legalább leadózik a káen használat után.

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Sajnos vagy nem, de mostanában ez már erény. Sőt elég, ha a jutyúbon osztod az észt és rádkattan néhány(ezer) követő. Rögtön igazolva is látod, hogy a baromságaid menők.
Pumpiról is itt értekezünk, pedig amit letett az asztalra némi speeddel könnyen reprodukálható :S

verkli 2016.11.30. 19:31:16

@É2I: Ezeket az alapkiképzés hat hete alatt meg lehetett tanulni, még akkor is, ha csupa farkaskölyköt soroztak be. A fennmaradó 10+, korábban 20+ hónap céltalan semmitevése már csak politikai síkon indokolható.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 19:31:22

@Krétagarbó: szoktam volt mondani, hogy ufó vagyok a saját korosztályomban..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 19:32:50

@VV Erőlegény: én is ismerek olyat aki tönkrevágta életét

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 19:34:03

@É2I: amíg a házban vagyok, nem nézhetik hangosan tivadar videóit a kis/fiatalkorúak.. gondoltam majd leszoknak.. aha, találtak maguknak kapásból mást (nasz danit pl.)

É2I 2016.11.30. 19:37:47

@Ay Mama, Que paso: A csillámfpóniban még a négyévesek hormonjai dühöngenek. És most, hogy láttam és hallottam az anyját vele beszélgetni, értem is, hogy miért.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 19:40:09

@csakolvasok82: tök olyan a srác mint én...nekem ezért szimpi

É2I 2016.11.30. 19:51:32

@verkli: Igaz. Az irányt meg lehetett annyi idő alatt, de aki bevonulásig az említett alapokat meg se kapta és már azután kikerült volna, egy hét után el is hagyja a "tanultakat".

A politika pedig mindig is a katonai szervezetek alapköve volt, lesz, azt nem tudod megkerülni. Ezért is írtam, hogy egy kényszersorozás továbbra sem lehetne megoldás.

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Most ezt nem tudod megkerülni. Ha elzárod az utód elől ezeket a csatornákat lemarad a többiekhez képest és minimum kiközösítik. Ha meg magyarázatok, értelmezések nélkül hagyod, akkor értelmezi majd magának és vagy tud helyesen szűrni vagy félreértelmezi. Nehéz ezen a kötélen táncolni, az biztos, de senki sem mondta, hogy könnyű szülőnek lenni :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 19:57:58

@É2I: szerencsére nem az én utódaim :DDD (ez most gonoszul hangzik, de hát na, kamaszok..) én csak annyit kértem, hogy ne nézzék hangosan, mert agyérgörcsöt kapok idegrángással. fülhallgatóval biztos, hogy nézik csakazéris, mert idézem "a' úgymondolvasómmkk hülye, vén dög, mit tudja az, mi a menő mostanság, az csak halllgassa a 3 doors ööö izét meg a years&yearst, mer az meg ciki, neki való" (6 és 8 év a korkülönbség a javamra.. megyek és a kardomba dőlök, hogy vén dögnek lettem nevezve"

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.30. 20:14:25

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): sziasztok! kollega told be nekik csutka hangerőn eprom-screwface-t de közben villogjon a tekinteted cudarul. -->integrált áramkört szarnak egy hétig. bass test. OK. respekt begyűjtve. ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 20:19:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: a tekintetem mindig cudar, de vagy nyíltan, vagy titokban ki vagyok röhögve:)))
@PeniValdes: kiraknám én az egész társaságot a kutya mellé, de mesértődne az úr, hogy kamaszokat küldök mellé, és a szokásos 3 nap helyett egy hétig duzzogna

É2I 2016.11.30. 20:19:43

@PeniValdes: Ne, ne maradjon le, de tudjon különbséget tenni. Egyébként úgy se tudod róla leszakítani, mert megnézi max a hátad mögött. :)

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Bár én még igen csak pelankában rugdalóztam mikor Jim Morisson visszatért az anyaföldbe, de az ő szülei kortársai is utálták, mint mi most a jutyubberünket.
Az mindig is meg lesz, hogy "te nem értheted". Jószerivel én sem próbáltam meg megmagyarázni anyáméknak mit szeretek az adott "nyekergésekben" és miért nem hallgatok inkább magyar nótákat. :) Mára meg már gyorsabban formálódnak a dolgok, mint ahogy rá tudsz kattintani :D
De kérdezd meg őket a Teletabikról és amikor elküldenek a pitsába, akkor játszd le nekik a homevideójukat amikor a tv képernyője előtt rúgták rá a port. (Tré dolog ez a mindent levideózok, de ilyenkor hasznos :P)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 20:24:19

@É2I: jaj, a teletabik, én azért odavoltam :))))) gonosz vagyok, a facebook falukra teszek ki születésnap/névnap alkalmából cikis képeket :DDD ők nem merik megcsinálni ugyanezt, mert csúnya halál várna rájuk :)))) *muhahaha*

É2I 2016.11.30. 20:26:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: Hehe, ilyeneket gyártottam úgy harminc éve egy hanggenerátorral meg egy selejtes hangszóróval. Volt is acsítás, hogy takarodjak ki a picsába a tanműhelyből :D:D:D

É2I 2016.11.30. 20:30:00

@PeniValdes: Én egy kretén dolognak tartom, de tény, hogy egy két-három évest úgy odaragaszt a képernyő elé, mint a legjobb pillanatragasztó :D :O

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 20:30:41

@É2I: attol még rossz...mint anna peti gergo

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 20:31:10

@PeniValdes: nekem a napocska volt a kedvencem :D de aztán átálltam disney-re, kedves családom nagy örömére

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 20:32:41

@PeniValdes: bogyó és babócánál rosszabbat még nem láttam pályafutásom során (a könyvek jók, azokból szoktam is mesélni.. na de a mese.. ahhhhhhhhh, vérben forognak a szemeim)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.30. 20:54:34

@PeniValdes: az a néhány perc csend, mgfizethetetlen cserébe a retardált meséért. majd ha szülsz három törvénytelen de bájis gyermeket Dáviduknak, megszereted őket.;) és mégvalami. tabiéknál nincs helytelen magatartásforma bemutatása.ez óriási hozzáadott érték. jobbára ilyen a peppamalac es a manóbenőék is. bár ez utóbbiak nagyságrendekkel jobbak.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.30. 21:00:18

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): bogyó és babóca télleg jobb könyvben. de van rosszabb. m2-n megy. jonalu ez a neve. colos vascsővel verném szét a pofáját a t. szerzőknek. amint elkezdenek énekelni táncolni benne és az a kis kibebaszott retardált katica elkezd ugrabugrálni meg hadoválni mint tivtivy, már kapsolok is a 16-ra(az a paprika-tv.)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 21:09:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: jézusúristen, minden bűnömet bevallom, csak jonalut se kelljen látnom soha többé! :DDDDDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 21:19:56

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): azzal semmi gond, az annapetigergo viszont szerintem az üzlet áldozata lett...mondom mint kisgyerekekkel foglalkozó

úgymond olvasó mmkk 2016.11.30. 21:28:48

@PeniValdes: szerintem egy idő után minden unalmassá válik (kivéve természetesen a Harry Pottert, és mindenkinek a kedvenc műsorát, amit már nyolcszáztizenkétszer látott)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 21:30:14

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): na a lány aki a kenyérre hágott nem lesz az
HP...elkezdtem, rossz volt

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 21:33:08

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): meg a piros cipellők is jó...gyerekként imádtam, felnőttkénzt jöttem rá h tok ijesztó

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.30. 21:37:56

@PeniValdes: :))) olyan teszetosza hogy majd nem akar elvenni. meg ati is mindig ott lesz a seggében.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 21:40:52

@Cseszlovák Gyurmafilm: hármasban kell élnünk:)
á,én nem vagyok elég sötéthajú davenak:)

Commodore 2016.11.30. 22:01:28

Vége a sziesztának! Ébresztő! DIK!

Bianka_M. 2016.11.30. 22:03:22

Sziasztok :) Anikó milyen szép ma.

Mók_Ica 2016.11.30. 22:03:26

sziasztok :)))) @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): te tényleg Kroki tesója vagy :))) cudar tekintet, muhahaha, meg ilyenek :))))

@PeniValdes: ha meg sem próbálod, akkor tuti nem leszel elég sötéthajú neki :)))) mi drukkcsizunk!!!!!!!!

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:03:27

@PeniValdes: remelem egyutt konnyeztel tegnap Davidunkkal!

tvbuzi 2016.11.30. 22:03:56

Ez a hülye veszélyzóna

Nimi 2016.11.30. 22:04:13

Most is a zold kendos fog kiesni. Ati barkit visz kiesik

Mók_Ica 2016.11.30. 22:05:45

@Commodore: @Nimi: @tvbuzi: @MacákékIcukája: @Bianka_M.: esti műszak, hurrrrrrá :)))))

kit választ ma atti????

(vivi milyen bölcs gondolatokat mond.... höhöhöhö.... csak párbajra ne kelljen mennie.... )

ascii 2016.11.30. 22:05:53

somának annyi esze sincs, mit egy marék lepkefingnak, nincs 2 hét a játékból, ez meg párbajozni akar menni "talán most jött el az én idom".
gratulálok fiam, szaporodjál, sokasodjál

Bianka_M. 2016.11.30. 22:06:27

Vivi nincs teljesen képben. Zsolti hívta ki Dévet. Miről beszélünk? Hm.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 22:06:49

@Mók_Ica: te gazdag vagy, én meg szép. járunk?
ezzel sikerülni fog

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:07:14

@PeniValdes: ejnye, pedig olyan cuki volt

@Mók_Ica: jippiii :)))))

ascii 2016.11.30. 22:08:05

már régóta a VV szlogenjének kellene lennie: "ÉN ilyen ember vagyok"

tvbuzi 2016.11.30. 22:08:47

Soma hülyén néz ki ezzel az arcszőrzettel

Mók_Ica 2016.11.30. 22:09:13

@Bianka_M.: vivi nem rendelkezik emlékezettel..... :))))

dzsina rögtön támad..... bármiről van szó, olyan veszekedős hangsúllyal beszél.....

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:09:41

@ascii: :DDDD

Davidunk jol beszelt, ezek a luzerek szitokszokent hasznaljak a tattikat

Mók_Ica 2016.11.30. 22:10:40

@PeniValdes: kicsit még próbáld bővíteni a mondatot :))))

tvbuzi 2016.11.30. 22:10:50

Pornós Ginát le se lehet lőni

Bianka_M. 2016.11.30. 22:10:54

Gina konfortálódik. Jaj.

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:11:24

@PeniValdes: mert egy kis gyagyas. Milyen pulcsi?

Mók_Ica 2016.11.30. 22:11:48

@ascii: meg őszinte és odateszem magam.... pfffff

@PeniValdes: lehet :))) höhöhöhöhö

Bianka_M. 2016.11.30. 22:11:52

@PeniValdes: majd mondd meg neki, hogy abban menjen a randira :)))

ascii 2016.11.30. 22:12:23

ez a csaj belekezd és ami a csövön kifér 150es tempoban csak darál, csak darál, és bazz mégsem mond semmit...talán egy mikroszekudomot sem tudnék eltölteni a társaságában

Mók_Ica 2016.11.30. 22:12:37

@tvbuzi: @Bianka_M.: sztem ő lesz a kihívott.....

@PeniValdes: nekem elég..... :))))

Mók_Ica 2016.11.30. 22:13:42

@ascii: +helyből támad.... pfff

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:13:49

Ginanak rakjon mar valaki egy szajpecket a szajaba!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 22:13:52

@Mók_Ica: na akkor oké,ha neked jo,akkor davidka se kap többet

Bianka_M. 2016.11.30. 22:14:17

Soma vivi pólóját vette fel?

Schlomo Goldberg 2016.11.30. 22:14:34

Ginát csak fasszal betömött szájjal lehet elviselni.

Mók_Ica 2016.11.30. 22:14:54

dzsina, dzsina..... menj te haza..... blablablablabla......

ascii 2016.11.30. 22:15:20

@Mók_Ica: "Én őszintén odateszem magam, mert én ilyen ember vagyok!" kimaxolva :D

tvbuzi 2016.11.30. 22:15:22

Gina külsejét degenerálták:(((((

plüssnyuszi 2016.11.30. 22:15:28

a külsőmet ne degeneráljátok! :-)))

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:15:31

Baszki tiz perces monolog egy levegovel, van tudeje Ginanak :DDDD

rifle02 2016.11.30. 22:15:33

Gina beszélhetne gyorsabban eléggé be van lassulva
a szegény

Rémület 2016.11.30. 22:15:34

Degenerálja a külsejét nekijje

Mók_Ica 2016.11.30. 22:15:40

ati a külsőmet degenerálja..... ati megmutatja a foga fehérjét..... - by dzsina höhöhöhöhö

Schlomo Goldberg 2016.11.30. 22:15:41

a külsőmmel kezd el degeneráni - Gina

Bianka_M. 2016.11.30. 22:16:16

@Mók_Ica: szerintem is :)))

Ne degeneráljon- by Gina. Jól hallottam vagy mivan???? :))) hű gina most sok(k) vót egy kicsit

tvbuzi 2016.11.30. 22:16:18

@pomac: vajon, hogy a faszba jött ide neki Obama? :DDDDDD

Mók_Ica 2016.11.30. 22:16:33

@PeniValdes: remélem majd hirtelen lecsókol és éltek boldogan..... stb, stb :)))))

plüssnyuszi 2016.11.30. 22:16:58

Krisztián meg Mici hangján szól, egyébként meg tujul

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:18:03

Hangmernokok kapjak be, hangosabb az alafesto zene mint a beszed

tvbuzi 2016.11.30. 22:18:09

A kurva zenét vegye már halkabbra a köcsög hangmérnök

Bianka_M. 2016.11.30. 22:18:14

@tvbuzi: főleg, hogy már nem is az a neve.

pomac 2016.11.30. 22:18:23

@tvbuzi: na ez az :DD pont Obama :DD, még ha Torgyámozott volna azt megérteném :DD

tvbuzi 2016.11.30. 22:18:45

@MacákékIcukája: ékg!!!!!!!!!!!!!! testvérek vagyunk mostantól

Brandy9 2016.11.30. 22:18:56

Ez a Gina is egy balfax, már bocs.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 22:18:58

@Mók_Ica: nekem eszembe sem jut ilyen. de most leleplezted magad:D

Mók_Ica 2016.11.30. 22:19:18

@ascii: mennyi mindent tanultunk már a vv-től.... :)))))) olyan büszke vagyok :))))

@tvbuzi: ez jutott a Zeszébe hirtelen....

@PeniValdes: engem egyáltalán nem vonz sem szabályos sem szabálytalan szemöldökkel.....

szerkik, amúgy is foscsi a hangosítás.... ne tegyetek már a duma alá zenét...... pls

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 22:19:55

@Mók_Ica: engem sem,igazabol egyik sem vont bentrol

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:20:01

@tvbuzi: egy ekg-n szidunk mindenkit, teso

Mók_Ica 2016.11.30. 22:20:54

@MacákékIcukája: @tvbuzi: ekg, kedveseim.... :))))

@PeniValdes: mivel drága?? én csak drukkcsizok neked :))) vagy téLLeg zabigyerekeket szeretnél???? :))))))))))))

Rémület 2016.11.30. 22:21:24

Vivitől elvették a sminkcuccát?

tvbuzi 2016.11.30. 22:21:26

@MacákékIcukája: majd szólok a Gyapjasnak, hogy Spárta van

Mók_Ica 2016.11.30. 22:22:07

@PeniValdes: én már lassan egyiknek sem tudok teljes szívemből drukkcsizni..... nekem vvAtti, az igazi volt a kedvencem.... :))))

Bianka_M. 2016.11.30. 22:22:31

A hallgatózás vadiúj módszerét láthatjuk :)

tvbuzi 2016.11.30. 22:22:50

@Krétagarbó: szerintem Vivi szedi neki

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 22:22:54

@Mók_Ica: nem,igazit akarok:) és lesz kis házunk dáviddal,és éjjel mindig fel fogja venni a szemüvegét:)

Krétagarbó 2016.11.30. 22:22:59

@PeniValdes: a szépségért szenvedni kell.

plüssnyuszi 2016.11.30. 22:23:03

@MacákékIcukája: tesóság mindhalálig? :-)

Ennyi kíváncsi embert: mind kukkol :-))

Mók_Ica 2016.11.30. 22:23:11

@Rémület: dehogyis... mickó hazavitt mindent és még nem érkezett meg még az új rendelés :))))

ascii 2016.11.30. 22:23:45

piper-göc-köc-kös-ködsz

naezjó... 2016.11.30. 22:24:01

Rájöttem, mi a bajom Somával. Mintha akadozna a letöltés, úgy beszél. szó, hatásszünet, szó.
Frissíteni kéne a szoftvert.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.30. 22:24:25

@Krétagarbó: na ezért vagyok nemszép..szenvedjen akinek ötanyja van

pomac 2016.11.30. 22:24:41

azért most nőő rendesen az arca somán talán rászóltak hogy fakítson valamit ,de miért pont papit spécizte ki :d

Brandy9 2016.11.30. 22:24:48

Krisz miért nyomja ezt a Spárta dumát? Mit jelent ez nála?

Krétagarbó 2016.11.30. 22:24:48

Krisztián suksüköl bakker, "majd eldöncsük Soma".

Krétagarbó 2016.11.30. 22:31:55

Mi az ami fáj velem szemben?-Ati

tvbuzi 2016.11.30. 22:33:19

Ati Jézus nyomdokaiban

D.Leery 2016.11.30. 22:33:47

@Mók_Ica: ááá, nem biztos, h sikerült a síbolás, mert a Zsóti kacsáit is lefoglalták

Mók_Ica 2016.11.30. 22:34:57

@Krétagarbó: az én fülemet is mindig bánCSa ez a suksük..... érdekes, eddig nem hallottam tőle...

naezjó... 2016.11.30. 22:35:13

Nem tartom magam idegesítő embernek - Gina.

tvbuzi 2016.11.30. 22:35:52

Ginának az a baja, hogy ő nem Einstein. Számomra is idegesítő de szerencsére nem kell együtt laknunk.

Mók_Ica 2016.11.30. 22:36:06

@D.Leery: komolyan??? óóóó... akkor mit főzött szegénykém zsótinak??????? :)))))))))))))))))))))

pipergőcösködsz..... höhöhöhö

Rémület 2016.11.30. 22:36:53

Gina most veszti el a párbajt. Hülye ez.

Mók_Ica 2016.11.30. 22:37:06

@naezjó?: @tvbuzi: nekünk idegesítő dzsina.... ha őt viszi atti, akkor én attira fogok szavazni

ascii 2016.11.30. 22:38:08

szerintem ha valaki spiccel fejberugná ginát, a szerkesztők ezesetben elnézőek lennének

Mók_Ica 2016.11.30. 22:39:02

soma ekézi atti csajozási szokásait....höhöhöhö..... bagoly mondja verébnek.....

vivi hazudik...ő vitte szobára attit.....

naezjó... 2016.11.30. 22:39:03

@Mók_Ica: Dettó. Beindul a kántálás, elhomályosodik a kép, és csak az jut az eszembe, hogy vajon milyen ember szeretne 1 duracellnyuszival élni.

Mók_Ica 2016.11.30. 22:39:45

vivi is folyton basztatja a haját......

naezjó... 2016.11.30. 22:40:12

@Mók_Ica: azaz közös dűlőre jutottunk - by Ati. :)

Mók_Ica 2016.11.30. 22:40:28

@naezjó?: egy folyton daráló duracell nyuszival.... pfffff

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.30. 22:40:35

Már Dávid sem ért egyet Attival

ascii 2016.11.30. 22:40:59

ati meg a poén, soma meg a folyékony beszéd, gina meg a cukiság, vivien meg a memória

Bianka_M. 2016.11.30. 22:41:44

Krisz szépen elmozizgat. Ginán csodálkozom, hogy nem kezdett el ordibálni.

Mók_Ica 2016.11.30. 22:42:19

ismét hierarchia..... sajnos már fos9es nem lehet senki :(((((

pomac 2016.11.30. 22:42:40

most akkor farokméretezést láttunk ,ha somát hívja ki akkor az arról fog szólni ,kinek mennyi sikere volt a villalányoknál :D

Bianka_M. 2016.11.30. 22:42:46

Most miről szavaznak?

tvbuzi 2016.11.30. 22:43:06

Kellene az a sokat ajánlott beszédtechnika óra kedves Anikó. Mimikát kicsit visszavenni.

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:43:14

@naezjó?: erdekes h ezt irod, en is azon gondolkodtam elobb h total nem is hallom h mit beszel, csak arra figyelek h hogyan tud ennyire hadarni es szot fosnj

Mók_Ica 2016.11.30. 22:43:55

@ascii: és ők komolyan gondolják.... én meg röhögök :))))

Cérnahuszár 2016.11.30. 22:43:58

Hmm mekkora spíler ati, szépen felmérte hogy kinek mi az ellenérve vele szemben, úgy fog dönteni kit hívjon ki
Mindezt a beszéljük meg a konfliktokat-ba csomagolva

Krétagarbó 2016.11.30. 22:44:32

Anikónak ez az idióta mimikája, idegtépő.

Mók_Ica 2016.11.30. 22:45:02

@Bianka_M.: sorrendet állítanak fel.... ismét hierarchia.... avagy ki fog nyerni :))))

Bianka_M. 2016.11.30. 22:45:20

Ennek már megint zéró értelme van.

pomac 2016.11.30. 22:46:08

egy szóban lehet jellemezni somát....flegma :D

Mók_Ica 2016.11.30. 22:46:09

@Krétagarbó: és hozzá a hangsúly.... pffff

Bianka_M. 2016.11.30. 22:46:09

@Mók_Ica: köszi, közben sajnos leesett :))))

tvbuzi 2016.11.30. 22:46:10

a sötét nagyúr nem tud meglepni

Krétagarbó 2016.11.30. 22:46:17

@tvbuzi: azt hiszi, így profibb? Vagy mi ez nála?

Szilárd vélemény 2016.11.30. 22:46:38

Ati, Dávid és Krisztián kezd egyre szánalmasabb lenni.

Ati tényleg ezt csinálja. Ha nem jön össze neki egy nő, akkor egyből fikázza. Krisztián egy ostoba, erőszakos állat, ahogy anno valaki jól megfogalmazta: egy ösztönlény, akin van egy nagyon vékony kulturális máz. Dávid meg továbbra is sunyi.

Ja és azt ne felejtsük el, hogy az új triumvirátusban (Ati, Dávid, Krisztián) senki sem képes tévedni.

Szilárd vélemény 2016.11.30. 22:47:08

Ati...szánalom...remélem kiesik.

pomac 2016.11.30. 22:47:23

@Bianka_M.: direkt konfliktust akarnak a szerkik mert nem történik semmi

tvbuzi 2016.11.30. 22:47:33

@Krétagarbó: enyhén túljátszotta a mondanivalóját mint mindig

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:47:35

@naezjó?: igen :DDD

Davidunk milyen jol lat a nezok szemevel

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.30. 22:48:33

Gyerekek ennek az öfinek mindjárt vége és történt valami emlékezetes?

naezjó... 2016.11.30. 22:48:42

@Szilárd vélemény: Bezzeg a többiek a be- és átlátás mintapéldányai :)

Szilárd vélemény 2016.11.30. 22:49:13

Ja és Anikó elég erőteljesen foglal már megint állást valaki ellen. Gina fikázása, minden bejátszás után (!!!), szerintem már nem fér bele abba, hogy pártatlannak kell lenniük.

Krétagarbó 2016.11.30. 22:50:13

Vivike még mindig vakon van

Bianka_M. 2016.11.30. 22:50:22

@pomac: értem én ezt, de semmi más ötletük nincs??? Komolyan, szánalmas. Így is ordibálnak eleget.

pomac 2016.11.30. 22:50:23

@FájAzÉletÉsAVilágIs: ja... eltelt egy óra a semmiről ,ezt érdekesen oldották meg észre sem vettem olyan mintha 2 órája nézném :D

Szilárd vélemény 2016.11.30. 22:50:37

@naezjó?: Azt nem mondtam, de ha ez felsőbbrendűséggel és arroganciával párosul, akkor az visszatetszőbb, legalábbis számomra.

Commodore 2016.11.30. 22:50:41

Vivi, guppi emlékezettel?

ascii 2016.11.30. 22:50:45

@MacákékIcukája: ez lenne ugye a játék kulcsa

tvbuzi 2016.11.30. 22:50:46

Dávid kiment összeadni, mert Soma nem tudott?

plüssnyuszi 2016.11.30. 22:51:12

tarccsuk... add vissza az érettségit, de az általános iskolai bizit is

Nem lehetne, hogy a kanapé nyerje meg a 36millát??

Mók_Ica 2016.11.30. 22:51:16

.....ezek a párbajok sokat folyásolnak be.... - by dzsina..... höhöhöhöö

tvbuzi 2016.11.30. 22:51:20

Sokat folyásolnak be

Bianka_M. 2016.11.30. 22:51:31

@FájAzÉletÉsAVilágIs: nulla, azaz 0 az események száma.

pomac 2016.11.30. 22:51:49

@Bianka_M.: látod :DD tiszta kreatívak

Bianka_M. 2016.11.30. 22:52:32

@plüssnyuszi: mintha a biciklinek már megszavazták volna itt egy páran :)))

Mók_Ica 2016.11.30. 22:52:55

@tvbuzi: úgy tűnt :)))) végülis soma fel volt mentve matekból.....

@plüssnyuszi: nemá..... a kanapé tök tuja volt... és most se pörgött fel.... nyerje a hv és a kommentlakók :)))

Szilárd vélemény 2016.11.30. 22:53:35

Anikóóóóó...könyörgöm többet ne alkalmazzák, csak háttérmunkásnak. Nagyon gyenge.

MacákékIcukája 2016.11.30. 22:53:49

@ascii: kar hogy ebbol a szeriabol csak harman voltak erre kepesek. (Mondjuk az elozoben ennyien sem, szal a 3 soknak szamit)

naezjó... 2016.11.30. 22:54:23

@Szilárd vélemény: Szerintem Soma is ezt küldi, csak tagoltabban, Vivien a fogyatékosság határán lavíroz kis rosszindulattal és teljesen vak önképpel, Ginát bevallom, nem hallom :)

pomac 2016.11.30. 22:54:29

papi beleáll ??? somika te provokáltad ki ,mit vártál . ha én valakiről azt mondom suttyó akkor nem várom el hogy odajöjjön hozzám és azt mondja igazam volt :DD

tvbuzi 2016.11.30. 22:54:29

@Commodore: még folyik a harc Kárszeghy és Vivi között

tvbuzi 2016.11.30. 22:56:00

Nem is tudtam, hogy a buszsofőrök a mekdodóban reggeliznek

Cimili 2016.11.30. 22:56:04

Ideértem. :) Jó volt?

tvbuzi 2016.11.30. 22:57:49

@Cimili: neked volt jó, hogy nem értél ide
hol voltál? neked már az öfi smafu?

Bianka_M. 2016.11.30. 22:57:50

@Cimili: egy csoda volt :))) enrique-vel voltál, igaz????? #duzzog

Krétagarbó 2016.11.30. 22:58:07

@tvbuzi: miért nem költöznek be ketten? Napi négy öt kettyintéstől talán Vivi is megnyugodna.

Cimili 2016.11.30. 22:59:02

Ancsa vót má? :D Majd holnap este elolvasom miket írtatok, most nemtok maradni, legyetek jóóóók! :)

Krétagarbó 2016.11.30. 22:59:25

@Cimili: szar. hogy miért nem alszom inkább???

Rémület 2016.11.30. 22:59:45

soma ugyanolyan simulékony, mit Ati. Nem is értem ,miről beszél. Ő mikor vitàzott bárkivel is?

Cimili 2016.11.30. 23:00:18

@Bianka_M.: És még most se akart itt hagyni, de kemény voltam.. :DDDDDDDDD

Krétagarbó 2016.11.30. 23:00:34

@Commodore: ja, biztos ott sirdogál, hogy elvették a játékát.

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:00:39

Jaaaa most meg kihivas is lesz?

tvbuzi 2016.11.30. 23:00:57

Gina szemöldökkel támad

Krétagarbó 2016.11.30. 23:01:14

@Commodore: befagyott. Lassan korizhatnak.

tvbuzi 2016.11.30. 23:02:30

Vivien arcán ez a"mosoly" fantasztikus

Cimili 2016.11.30. 23:02:30

@tvbuzi: Bianka egyből rájött. :) Na télleg lépek, pusszantok mindenkit!

Commodore 2016.11.30. 23:02:46

Tőtőggyünk fel! Hozd be a riportszobát!

tvbuzi 2016.11.30. 23:02:59

@Cimili: szóval lefárasztottak

Marcsee 2016.11.30. 23:03:36

Remélem nem húzzák el ezt a kiválasztást egy órásra, mert lassan nagyobb a kofffer az alváshiánytól a szemem alatt, mint Micinek egy nyusziraivós este után.

naezjó... 2016.11.30. 23:04:29

Vivi-Soma párbaj legyen.

tvbuzi 2016.11.30. 23:04:44

Ebben az évadban azt tartom a legfelháborítóbbnak, hogy nincs szolárium!

Krétagarbó 2016.11.30. 23:05:03

@Marcsee: én nem is várom ki.

Jó éjt everybody:)

pomac 2016.11.30. 23:05:30

gina ..... kiakadok az ilyen emberektől akik a szaros szandijukkal a lábukon ülnek a kanapén

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:05:46

@tvbuzi: pedig a szolariumnak szive van!

Commodore 2016.11.30. 23:05:53

@tvbuzi: Tegnap voltam szoligép forgalmazónál! Star Trek Baszod!

Bianka_M. 2016.11.30. 23:06:05

@Cimili: érezd jól magad.... :)))))

tvbuzi 2016.11.30. 23:06:17

10 perc múlva én is off

pomac 2016.11.30. 23:06:58

@tvbuzi: én meg azt hogy nem megy a jacuzzi

nicu71 2016.11.30. 23:07:16

na Ginuka milyen csini

Mók_Ica 2016.11.30. 23:07:19

úristen..... ki sminkelte dzsinát??????????????, áááááááááááááá

Bianka_M. 2016.11.30. 23:08:44

@Commodore: vivinek azt kellett volna mondani, megnéztem volna azt a képet :)

tvbuzi 2016.11.30. 23:08:53

@Commodore: Mr. Spock ajánlásával?

Marcsee 2016.11.30. 23:09:36

@Commodore: tééényleg! kérek a lenti menzáról és rászigszalagozom a fejemre, hogy reggelre hasson

tvbuzi 2016.11.30. 23:09:41

@Mók_Ica: egy vak öregasszony a sötétben

ascii 2016.11.30. 23:09:52

- én nem taktikáztam ebben a játékban -
elég nagy szégyen te szerencsétlen

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:10:14

A tattika mmkk jo, es eleve az a lenyege h nem mondod meg h taktikazol. Gina megint hulye :D

Mók_Ica 2016.11.30. 23:10:32

@Bianka_M.: @tvbuzi: mici otthagyott műszempilláit is felpattintotta a szemére.....

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:13:00

@Mók_Ica: mi veteran VV-fanok a negyes es otos szerian nevelkedtunk :)))

Bianka_M. 2016.11.30. 23:14:22

Ati, hallod, válassz már aztán menjünk szépen alukálni.

tvbuzi 2016.11.30. 23:14:37

Somát hívja ki ez a szerencsétlen

ascii 2016.11.30. 23:16:23

- mindenképp a szívemre fogok hallgatni -
na ezért lettél te a játék elején a PANCSER

Bianka_M. 2016.11.30. 23:16:23

Milyen kiszámíthatatlan a kis csóka :)

Bianka_M. 2016.11.30. 23:17:45

@ascii: érdekes, hogy mennyire vakon vannak bent, de erre ráéreztek.

Mók_Ica 2016.11.30. 23:18:30

@MacákékIcukája: :))))

atti nem fog komfortálódni senkivel..... hát ne is.... ki tudja mi lenne abból :)))) höhöhöhöö

Mók_Ica 2016.11.30. 23:19:20

@ascii: listen to your heart.... tralalala :))))

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:19:35

Miert kellett Atinak meg egyszer vegigmondania ugyanazt amit a kisfilmben?

nicu71 2016.11.30. 23:20:37

helyes,jol döntött .

Mók_Ica 2016.11.30. 23:20:45

attikám, jól döntöttél.... dzsina ellen van esélyed :))) az én szavazatom attié

Lilith.Inanna.1 2016.11.30. 23:21:12

Tudtam, hogy töketlen az Atika. :D :D

Mók_Ica 2016.11.30. 23:21:24

@MacákékIcukája: meg a riportban.... meg a táblánál.... meg majd kint...... pfffff

naezjó... 2016.11.30. 23:21:38

Úristn mennyit fog beszélni ez a lány...

nicu71 2016.11.30. 23:22:30

megy a szavazat Atisra./Somika ellen is rá szavaznék :)

csakolvasok82 2016.11.30. 23:22:30

Juhéééj, bye bye Gina, Attira nyomom is de máris. :) Jó éjt!

Bianka_M. 2016.11.30. 23:22:35

@ascii: @Mók_Ica: különben a többi kihívásnál is ez alapján döntött mindenki. Még ha ez lenne az első széria, de így vicces/szánalmas mindenki ossza be magának.

Mók_Ica 2016.11.30. 23:22:51

mi lesz itt holnap???????? óóóóóóóóóóóóóóóóóó

Mók_Ica 2016.11.30. 23:23:44

@Bianka_M.: olyan, mintha elfelejtenék, hogy miért mentek be......

tvbuzi 2016.11.30. 23:23:48

Zsoltit nézze a Patrik
Au revoir!!

Bianka_M. 2016.11.30. 23:23:53

Ha nehezen is, de kibírtuk a végéig. Mindenkinek gratula és jó éjszakát :)

Lilith.Inanna.1 2016.11.30. 23:24:31

Gináé a szavazatom, még pedig azért, mert nem szeretném , hogy a fináléba legyen Ati.Gina utána úgy is kiesik.

Commodore 2016.11.30. 23:24:41

@naezjó?: Nem gond, én birom. De! Meddig mehet egy későn jövő, nyerhet?

ascii 2016.11.30. 23:24:54

azt nem lehetne, h mindkettő kinnmarad? léccciii, léccccccciiiiiiiiii, lééééééééccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiii

,, 2016.11.30. 23:26:32

Uhh jövő 7en a 3aspárbaj durva lesz, Soma, Vivi és ki lesz a 3.?

,, 2016.11.30. 23:30:49

Pff ez a welhelós film előzetes rádöbbentett h tök jó h nem most vagyok tizenéves

Cérnahuszár 2016.11.30. 23:31:45

@szörnycsi: ja nem, ha vivi a 2 akkor kárszeg papi

,, 2016.11.30. 23:32:12

@Cérnahuszár: vagy krisz, dávid kizárva

,, 2016.11.30. 23:33:33

@Cérnahuszár: bár ha vivi lesz a kiválasztott, ő van olyan hülye h dávidot is kihívja

Mók_Ica 2016.11.30. 23:35:14

zsóti könnyezik vivin..... igazi műkönnyek.....

pomac 2016.11.30. 23:35:49

@Lilith.Inanna.1: ati nem jut be a 3 szerintem, de ezt most megnyeri

Cérnahuszár 2016.11.30. 23:36:10

@szörnycsi: hát most valami olyat beszélt h neki dáviddal lesz meccse...
most vagy arra gondolt h őt vinné, vagy dávid őt még kiviszi

Mók_Ica 2016.11.30. 23:36:16

győzi.... próbál okosan kérdezni..... próbál.... höhöhöhöhö

Commodore 2016.11.30. 23:36:20

Zsóti , milyen érzés visszajönni bécsből nyányós fejjel?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.30. 23:37:17

Zsolti halkan nyomja a buzikártyát

,, 2016.11.30. 23:37:26

Tuttam h vetíteni fog, h csupa pozitív visszajelzést kap

Mók_Ica 2016.11.30. 23:37:40

győzi karaktere foscsi..... lapozzunk....

Mók_Ica 2016.11.30. 23:38:17

@FájAzÉletÉsAVilágIs: győzi jól beléfojtotta.... höhöhöhö

pomac 2016.11.30. 23:38:44

10-8 jó visszajelzés... azért mert sokan szarnak rád csak a fanok beszélnek veled a többi meg aki tényleg utál ,

Mók_Ica 2016.11.30. 23:38:53

@szörnycsi: nem csupa.... csak 10ből 8 :)))))

csincsilla72 2016.11.30. 23:39:09

Gina ma kiérdemelt volna egy pofánverést sózott heringgel.

naezjó... 2016.11.30. 23:39:23

@Commodore: nem látom magam előtt a klasszik Gina-szavazót, míg a Kutinnyók mindenhol pusztítanak.

,, 2016.11.30. 23:40:13

@Mók_Ica: ő most már világsztár

pomac 2016.11.30. 23:41:43

tudjuk zsolti csak a te sajtoskiflid az igazi :D

Mók_Ica 2016.11.30. 23:42:42

@szörnycsi: ja.... én is így látom .....

Cérnahuszár 2016.11.30. 23:42:45

"nem az én tisztem megítélni az ő kapcsolatukat, nem is akarom, de...ez 4 emberről szól'
egyik szavával agyoncsapja a másikat még mindig zsótika

Mók_Ica 2016.11.30. 23:43:24

mééééééééééért kell megint a lotyónénit nézni????????????????????

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:43:54

Bakker azt hittem h VV5 Attilarol beszel :DDD

Lilith.Inanna.1 2016.11.30. 23:44:30

@pomac: De én Nem szeretném látni a képén az önelégült vigyort, ha nem is nyert, de bejutott a hármasba.:/

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:45:01

@Mók_Ica: annyira gusztustalan es mindig azt varom h kipattintja a mufogsorat

,, 2016.11.30. 23:45:18

@MacákékIcukája: én is...el is felejtettem h van egy attila ebben a vb-ben, és ez nem irónia most

Cérnahuszár 2016.11.30. 23:45:21

@Mók_Ica: háhá, pusztít az a néni :DDD
hát nem volt nehéz lefagyva állni az az igazság :)
csodálom hogy utána meg tudtak mozdulni

Commodore 2016.11.30. 23:46:10

Csak a pornó! Water willy!!!

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:46:47

@szörnycsi: :DD en nem felejtettem el, de nekem a szerelemkeresesrol meg errol a nagy beharangozasrol rogton Knap urra asszocialtam

pomac 2016.11.30. 23:47:38

@MacákékIcukája: ez nagy volt :DDD
@Lilith.Inanna.1: én szinte egyik évadból sem emlékszem ki lett a 3. ,de még a 2. sem nagyon rémlik ,2 hét múlva azt sem tudod hogy létezett :DD

na akkor vivitól jött az Obama :D

Mók_Ica 2016.11.30. 23:47:41

zsóti wazzzzze.....

Bianka_M. 2016.11.30. 23:49:29

Erre vissza kellet jönnöm. Vivi most tisztára olyan volt mint Kiszel Tünde. Jesszus. Pont az a bárgyú fej.

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:50:10

@pomac: @Mók_Ica: ugrok a temara, titkon feltekenykedem de tudom h MokIca is :DDD

Mók_Ica 2016.11.30. 23:50:59

@Bianka_M.: én ezt már korábban is megállapítottam..... mindketten húzzanak bőrt a fogukra :))))

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:51:31

@pomac: ja nem feltekenykedem csak elfelejtettem h az elozo hsz-em amire reagaltal az oregasszonyrol szolt :D

Mók_Ica 2016.11.30. 23:51:41

@MacákékIcukája: igen, ő egy örök plátói .... :))))

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:52:28

@Mók_Ica: kozelebb laksz hozza, mint en :)))) tessek levadasznj

Bianka_M. 2016.11.30. 23:52:37

@Mók_Ica: na basszus, azt nem is láttam :)))) ijesztő volt na. Igaziból jó éjt :)

Mók_Ica 2016.11.30. 23:53:23

zsóti szerint mindenkinek bejön vivi..... hát szólok, hogy nem.....

pomac 2016.11.30. 23:53:57

zsólti rosszabb lett mint bent a villában volt , nekem ez jött le most róla. még hogy jobb lesz ha kinn lesz persze...

pomac 2016.11.30. 23:54:30

@MacákékIcukája: gondolkodtam is hogy ez most hogy is van :D

,, 2016.11.30. 23:54:54

@Mók_Ica: tényleg, hol a vivi fan club?

Cérnahuszár 2016.11.30. 23:55:21

zsóti még mindig nem tud hideg fejjel gondolkodni
ezért is vesztett

Mók_Ica 2016.11.30. 23:55:36

@MacákékIcukája: ő is fiatal nekem.... :))))

@Bianka_M.: nem ma írtam.... régebben... :)))) jó éjt :)))

zsóti vivi-soma-dzsina döntőt vár.... hát zsótikám, hiába néztél vissza öfiket, vakon vagy még mindig.... ez nem a szív játéka.....

naezjó... 2016.11.30. 23:55:56

Győzike próbálta leintegetni Zsoltit, remeg már a szék :)

Cérnahuszár 2016.11.30. 23:55:58

@szörnycsi: na most kíváncsi lennék egy pollra

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:55:59

@pomac: nem az elso alkalom ofinezes kozben h elvesztem a fonalat, mindig csak a legutobbi komment van a fejemben, bocsiiii :D

Brandy9 2016.11.30. 23:56:21

Ez a Zsolti a bv-ben ugyanannyira ellenszenves, mint eddig volt. Borzasztó öntelt, okos, nagyképű. Annyira jó h kiesett végre!!! És megnézte az összefoglalókat és cseppet sem változott a hozzáállása. Pedig azt hittem ő lesz az első, aki tanulni fog a látottakból és beismeri a hibáit. Hát nem...

nicu71 2016.11.30. 23:56:30

@pomac: határozottan.Ráadásul valami buta gőg is társult a nyilvánvaló sértettséghez,és csak nyomja nyomja a hülyeséget.iszonyat.
én meg remélem hogy NEM ez a hármas lesz a döntöben/soma gina vivi /.

Mók_Ica 2016.11.30. 23:56:48

@szörnycsi: érdeklődés hiányában csak 1 tagú maradt a klub... Ay Mama a fan-klub :))))

Cérnahuszár 2016.11.30. 23:57:04

@Mók_Ica: de a szív játéka, csak ugye az ő szíve másfelé húz mint a nézőké
ezért ez a lista

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:57:08

@Mók_Ica: en mindig fiatalabb sracokkal jovok ossze :D bar szerencsere kinezek vagy 24-nek :D

MacákékIcukája 2016.11.30. 23:58:16

@Cérnahuszár: voltak a tisztaszivu jatekosok es van a sotet oldal elen Daviddal

Mók_Ica 2016.11.30. 23:58:45

@naezjó?: ő nem kommtárs, így fanklub tag sem lehet :)))

Brandy9 2016.11.30. 23:59:39

És üzenem neked Zsolti, a mondandóddal ellentétben nekem sem te, sem a Vivi nem jön be!!!!! Evvan, fogadd el!

Cérnahuszár 2016.12.01. 00:01:05

@MacákékIcukája: á fenét, zsóti azért áll vivi és soma mellett mert ők asszisztáltak hozzá
a többiek meg nem, még ginával is kibékül csak ne dávid és ati meg krisz jusson be, akik ellenfelek voltak.
az érzései rágatják, ahogy eddig minden kiesőt.

Mók_Ica 2016.12.01. 00:01:08

@Cérnahuszár: nem olvas hv-t és kommenteket.... pedig ha olvasna, nem lenne ennyire vakon :)))

@MacákékIcukája: na jó.... én ha fiatalabbnak nézek ki a koromnál, akkor is öregebbnek, mint 24 :))))

,, 2016.12.01. 00:01:19

@Mók_Ica: tisztelem a kitartását:)

naezjó... 2016.12.01. 00:01:56

@Mók_Ica: várjál csak, még csak 3 nap telt el, még ideérhet :D

MacákékIcukája 2016.12.01. 00:03:56

@Cérnahuszár: ironia volt, a VV7-es szeria elejei hulye veszekedesekre celoztam :D

@Mók_Ica: :DDDDD akkor csinalj ugy mintha harmincas lennel

Cérnahuszár 2016.12.01. 00:04:00

@Mók_Ica: sztem biztos hogy olvas, bár nem kis anyagon kell átrágnia magát
viszont a lényét kellene feladnia, ő már így marad.

,, 2016.12.01. 00:05:10

@Cérnahuszár: jaja, látszott rajta h tudja h ez fasság, de ez vmi betyárbecsület féleség

Jó éjt

Mók_Ica 2016.12.01. 00:09:12

@szörnycsi: megkapja vivit ajiba :)))

@naezjó?: nem fog... nem bírja a kritikát :))))

@Cérnahuszár: ahogy mondod :)))

@MacákékIcukája: az még megy ;)))))

jóéjt mindenkinek.... megyek alváshiányt pótolni :)))

MacákékIcukája 2016.12.01. 00:10:18

@Mók_Ica: Ati most 38 ha jol szamolom szal siman belefer :D

pomac 2016.12.01. 00:11:48

@nicu71: szerintem ha jövőhéten is kiválasztott lesz ati, akkor ott már elvérzik, de én remélem hogy soma ott lesz ,a 2. helyről a legfájóbb elbukni, nem a 4. 3. hellyel :D

pomac 2016.12.01. 00:13:22

@Cérnahuszár: szerintem nem lehet ennyit visszaolvasni, max egy hetet olvasnák én is vissza vagy annyit sem :D

agimano 2016.12.01. 00:57:01

amikor Gina megszólalt, hogy Vivi olyan, mint Dee Dee a Dexter laboratóriumából, akkor hangosan felröhögtem, igazából tényleg olyan

malevil2050 2016.12.01. 02:14:51

Akko , dzsina lollobrizsidát megappoljuk : Hogy mé őt? Há mer ő nőből van. Ezé megérdemel egy vagon bitet. Esztet monták a hackkartásaim , és az ő szavuk a törvény. hihi

Costanza 2016.12.01. 03:37:44

Falusi atti jol kipecezte maganak a lepcsesszaju masik falusi libat, zsoltikkal meg igazan eros egyenisegekkel mar nem tudna birni, ezert is bujt be david biztonsagos seggebe honapokra.. hat ez sajna keves lesz a 36millaert. Visszautasitjak a lanyok, igen, nem kell ugy csinalnia, mintha nem. Meg a Somacska is latja. A Vivit is visszautasitjak a fiuk, de o legalabb oszinten eli meg. Nem kell udvarlasnak hivni a nyelvcsattogtatos nyomulast, mert nem az. Atti is azert akart ramenni barmelyik nore, mert kellett neki a sztoriline. Nem jott ossze, nem kell tagadni. Attis egojat elvittek az ufok metroszexualiaba, ahol o 50 no kozul valogat. OOO.

Az meg, hogy itt akkora a kontraszt az ovodas, es a felnottes jatekosok ervelese kozott mennyire nonszensz, csak arra mutat ra, hogy kizart hogy egy somanak adjanak ennyi lovet. Krisztian tok jol ervel, erre az ovis azt hiszi jobban tudja. Ez a kiscsavo olyan szinten vakvaganyon van az eletben, a szabalyokkal, hogy ki a jo/ki a rossz, hol van o a vilagban, hogy meg gondozasra szorul komoly dontesekkel kapcsolatban. Ennyire nehez felfogni, hogy akik sorban elvereztek, azok mind egy brigad voltak, es nem kell oket ajnarozni, mert akkor is a rossz oldalra alltak rossz celbol. ? Egy felnoni keptelen tinedzser reszere valoban szitokszonak szamit, ha valakinek igazi onbizalma van es magabiztos, mintha az valami elitelendo dolog lenne. Nem ertem miert huz inkabb a luzerekhez. Menjen karitativ munkara az testhezallo, csak ne hozzon donteseket konyorgom semmiben.
Zsolti igy zsolti ugy, a nezoknek nem kellett egyik sem, se tivi, se kopkodos ostobak, es soma hulyesege is ide tartozik, kivetel hogy a kiskutyaragaszkodasa miatt nem haragszanak ra eddig.

Sztem legyen a vege david krisztian vivien, csak sztem nagyon hamarosan sajna ugyis kiesik krisztian mert ugye kisebbseget utaljak a korlatoltak, aztan jobb esetben vegre megnyerhetne mar egy no, meg ha felbolond is, de erre is kb 40 szazalek eselyt latok, unalmas forgatokonyvszeru gagyishow ez mar a castingnal el lett cseszve, ilyen emberek kozul nem nehez egy davidnak kitunni ugye.

2016.12.01. 06:01:09

nemtom kire szavazzak, olyan kis nyunyo bizonytalan vok most. asszem kimaradok ebbol a korbol.

hajraaaaa tokmindegyki!

2016.12.01. 06:40:45

es dzsinit a radioba! vagy szinkronizaljon goni mesefigurat!

XD

2016.12.01. 06:41:32

@Biriksz_Krokiksz!: megvan!

hajraaaaaa dzsyny!
XD

2016.12.01. 06:42:52

@Costanza: csudas komment, lajkolom
az ekg-mal.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 06:55:34

@eatpray:Gyerekek, jelenleg 62 szavazat után Ati vezet 68-32%-ra Gina ellen, de miért...?

Costanza 2016.12.01. 06:55:36

@Biriksz_Krokiksz!: koszonom, ezert kuldok egy katasztralis hold foldet Everglades Safaribol gazdag elovilaggal...

2016.12.01. 07:01:10

@VV Erőlegény: mert mdg nem szavaztam! ;))))))))))))))))))

2016.12.01. 07:03:33

@Costanza: de koszi, meglatogathatom az aligator uncsitesokaimat, ojeeeee!

Costanza 2016.12.01. 07:05:20

@VV Erőlegény: izeee, hat vele van az Ur, Jezuska is jon, Miki is.. minden szent foglalt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:06:51

@Biriksz_Krokiksz!: Nem láttam a tegnapi adást mert már megint elaludtam, de úgy olvasom a kommentekből, hogy ez a buta liba Gina is mindent elkövet, hogy kiessen Ati ellen, de azérthátdemégis, Atinak ebben a szériában két győztes párbajt adni, az a VV-k eddigi legnagyobb skandalluma és szégyene lenne!

2016.12.01. 07:10:10

@VV Erőlegény:en is lemaradtam, kimutatasokat gyartottam ejszakaba menoen, az legalabb izgis volt...kommentekbol epitkezem ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:11:07

@VV Erőlegény: Ha ez így lesz, akkor a következő VV-re benevezek a saját életnagyságú szobrommal. Beállítom magam egy sarokba a villában aztán utána megnyerem az összes párbajt és elviszem a lóvét! :-)

2016.12.01. 07:12:04

@Costanza: en is a vallasosokra tippelek. (meg az illuminatiira).
XD

Costanza 2016.12.01. 07:12:42

@Biriksz_Krokiksz!: igen! Csaladallitas lesz... ;)

Costanza 2016.12.01. 07:13:52

@VV Erőlegény: en musorvezetonek jelentkezem...

2016.12.01. 07:17:06

@Costanza: :)))))nemtok eleg halas lenni neked! ;)

@VV Erőlegény: neha meg kell szolalnod, lehetek a magyarhangod? ja az nem jo megse, mert en csaj vok...
ikszdé

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:19:03

Gondoljátok végig Atisunk eddigi működését, Szakács létére sikerült neki, rántottát, tükörtojást és lágytojást készítenie, gyönyörűen utánoznia Aurelio komáját az üvöltözésekkel és a helikopterezésekkel, sűrű keresztvetések közepette rácuppannia minden olyan nőre, aki vagy önkívületi állapotban volt (Mici), vagy éppen olyan hormontúltengéses volt, hogy csak a lábtörlővel nem smárolt volna (Vivi), még szegény Viki is elhajtotta a "hősszerelmesünket", miután az dacból szépen hátba is támadta, pedig milyen szépeket mondott neki. Az első két hónapban ennek a pojácának az összműsorideje nem érte el az 5 percet a műsorban. OK, hogy Gina is egy balfasz, de azért gondoljatok már bele, hogy ez az Atti, akit az előbb bemutattam a második párbaját nyerné már...!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:21:23

@Biriksz_Krokiksz!: Lehetsz nyugodtan, még érdekesebb lennék, így megjátszhatnám a transzveszcita szobor kártyát is, és hoznám a meleg szavazatokat. :-)

2016.12.01. 07:22:38

@VV Erőlegény: az a szempont, h davidnak minel gyengebb ellenfele legyen, de ha igy nezzuk, akkor dzsini is az. reszemrol tuti ra fogok szavazni, mert legalabb jobban jelen volt.

Costanza 2016.12.01. 07:26:40

az egyik narancssarga feju essen mar ki, mar minden par szetszakadt, hat akkor most legyen david is szingli

Costanza 2016.12.01. 07:35:44

@Biriksz_Krokiksz!: na jo, akkor mentem misere... Imadkoznom kell szavazatokert.. ;)

Costanza 2016.12.01. 07:45:30

@Biriksz_Krokiksz!: jol imadkozom, valtoztak a szazalekok, tolom meg.. yey

2016.12.01. 07:47:08

@Costanza: szavaztam is #mindekozben ;) nyomjuk-toljuk!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 07:53:16

Off. Most olvasom az Indexen, hogy a röszkei megafonos, állítólagos kődobálós, szír férfi 10 év fegyházat kapott elsőfokon! Hát ez nálam kiverte a biztosítékot, nem politikai, hanem emberi jogi alapon ! Milyen jogállamban élünk ? Pfejjj..... :-(

ascii 2016.12.01. 08:28:53

@VV Erőlegény: egyetértek, viszont ginát meg már nem lehet elviselni. ezért sem tudom eldönteni, h ki mellett tegyem le a voksom

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:29:27

@VV Erőlegény: én erre meg már nem is mondok semmit, emberként és szociális szakemberként is okádnom kell az egésztől.. Közép-Európa, mi? szépen süllyedünk vissza kelet irányába emberi jogilag..

Lilith.Inanna.1 2016.12.01. 08:29:49

@VV Erőlegény: Mint már fentebb írtam is, Ginára szavaztam.Mégpedig azért, mert nem szeretném Ati arcát látni a végjátékban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:30:16

nem tudom visszaolvasni a kommenteket, tegnap volt kiválasztás, vagy tetemre hívás? ki lett a szerencsés?

csincsilla72 2016.12.01. 08:32:09

Gina tegnap a legsötétebb ádinai időket idézte. Ő tudta percekig tolni egy levegővel. Ezt már akkor is utáltam, és most is. Nem érdekel, mekkora tuja Ati, nincs az az isten, hogy én Ginára szavazzak.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:36:22

@csincsilla72: franc, pedig azt álmodtam meg, hogy Vivien lesz.. :)

hereverő heverő 2016.12.01. 08:38:26

Lóreggelt Komment kommandó !

Moltobene 2016.12.01. 08:48:24

Nekem nincs bajom Attival, sőt, meggyőződésem, hogy a barátsága Dave iránt teljesen őszinte. Az sem zavar, hogy konfliktuskerülő, "boldogok a békességre törekvők". Amikor az apjával beszélt, komolyan megsajnáltam.És Dávid is nagyon szimpi volt azokban a pillanatokban, mint egy félszeg kis kölyök. Gina kerepelése viszont borzalmas, szórakoztatónak sem nevezhető karakter, levesbe vele.
Soma rendkívül befolyásolható, az, hogy épp milyen arcát mutatja, nagyban függ attól, hogy épp kihez csapódott. Pl. nagyon aljas volt, amikor Tivyvel együtt kiröhögték Zsoltit a súlya miatt, de rokonszenves, ahogy gyámolítja Vivit.
Amin magam is meglepődtem, az az, hogy hiányzik Mici.Bírtam.
zsolti viszont nem. Pedig őt is bírtam..

nem kéne... 2016.12.01. 08:49:30

valaki jöjjön már át az új posztba, mert kurvára unatkozok ott egyedül.
:)))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 08:50:26

@hereverő heverő: csak és kizárólag saját magamat motiválandóan változtattam nevet :)

hereverő heverő 2016.12.01. 08:55:04

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ooh.. nem is szóltál, hogy motiválatlan vagy. Nem fogok kutakodni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 09:07:16

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Miért ki voltál korábban? Hadd halljam a leánykori neved! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 09:16:54

@VV Erőlegény: @úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): emberjogilag ekg ugyan.a méltóságot a kulturális különbségeket, vallási hovatartozást kimaxolva tiszteletben tartani. ugyanakkor.
Azt azért nem tudom ha én elindulnék Angliába, Hollandiába és lezárva a határ és kivágnám a kerítést, és megfognának, aztán bekaptáraznának, hogy reagálnának, ha elkezdenék abajogni hogy de hát ÉN ilyen vagyok ide nekem a pénzt meg a csajokat kettesével,a kurvanyátokat, míg mást nem mondok!
Szóval mi lenne a reakció: én lennék a szegény menekült akinek megvan a joga a drautot átvágni, aztán a semmiért cserébe kapni ezt azt, vagy kibasznának mint a macskát engem a köcsög balkánit. gyanítom hogy az utóbbi. EU-ban túl van tolva a PC. pontosabban az igazságosság része aránytalanul tolódik el mindenki más irányába. mert azt gondolom hogy nekem pl jogom van ahhoz hogy ne basszanak rám követ.meg ne rúgják rám az ajtót mások.(hacsak nem ez a fétisem). (nem)
természetesen tudom hogy nem történt ilyen, De mi van ha t é n y l e g olyan kurva sokan lesznek hogy itt is sokan lesznek, aztán nem csinálnak semmi különöset csak úgy viselkednek ahogy szoktak otthon. nehéz kérdés ez és inkább csak a félelmeimet írom ki, ám túl sok olyan ismerős, rokon van az életemben aki benne van a sűrejében. BV, MH, határvédelem, külszolgálatok stb. sajnos a prekoncepcióim egyre inkább megalapozottakká válnak.

Egyetértek. a 10 év fegyház az erős. én pl biztos hogy szénné azonosítottam volna a csávót hogy akkor is felismerhető legyen ha nővé operálva jönne vissza, aztán családostul basztam volna ki az országból. örökre. meglehet h az is lehet elrettentő annak aki így viselkedik.

alsophila grahami 2016.12.01. 09:30:54

@csincsilla72: dettó ugyanez, Atti a választottam most, és hozzátenném, hogy akármennyit ekéztük is az eddigiek során a perverzforma feje miatt, nekem az utóbbi adások alatt egyre szimpibbé vált, ahogy kezdik jobban megmutatni őt is a szerkik, nem csak azt, hogy Dévvel tujul a cigizőben, kezdem látni az ő formáját is, csak az kellett neki, hogy a megrögzött magamutogatók végre kihulljanak körülötte -- ott van pl a debil Vivi, a tegnapi bv-ban (amikor be voltak terelve mind a sufniba vmiért), miért tudott viszonylag normálisan beszélni és viselkedni? de még a hangszíne is megváltozott, nem volt az az erőltetett, színházas? ha nem erősítik a debilkedésben, képes viszonylag normális lenni, és erre mondom én azt, hogy Zsóti - ezek szerint - pont hogy jó hatással nem volt rá , hiszen a legrosszabbat hozta ki belőle azzal, hogy abban erősítette folyamatosan, hogy jó, amit és ahogyan csinál...

Perah 2016.12.01. 09:39:00

@csincsilla72: EKG - Én is inkább Atira szavazok, mert nem jön be Giba köpönyegforgatása. Az életben sem szeretem az ilyen embereket.
Viszont most már Gina után Vivi essen ki, mert nehogy már párbaj nélkül bekerüljön a döntőbe! Én amúgy Gina helyében a haját leüvöltöttem volna a fejéről a "kussoljál"-ért cserébe. Pofán csak azért nem vágtam volna, mert azért kizárás jár...

alsophila grahami 2016.12.01. 09:42:14

visszatérve Attira, különösen bejött, ahogy tegnap választott, végre valaki ÉSSZEL és nem "tökösen" kapott ki magának ellenfelet (értsd: a bentiek elvárása szerint!) annál is inkább, mert ebben a szériában eddig mindenki "tökösen" választott, aztán jól kint is maradt mindegyik, szal, hiányoltuk a taktikus kihívást, most végre Atti szállította! nem örülünk? ;)

én értékelem, hogy átlátott a kicsike butucska Somika trükkösnek szánt provikációin - ahogy Dávidtól ellesve a móduszt magára akarta húzni Attit hogy őt vigye -, és remélem, be is jön neki, kiejti a mégbutább Ginit. ;)

,, 2016.12.01. 09:51:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: de milyen PC már megint, könyörgöm? Halmazati büntetést kapott, és a határzár tiltott átlépését stb megállapították, oké, egyértelmű, ezzel senki nem vitatkozna. Az, hogy terrorcselekményként értékelhető-e a cselekémny, (ez a dobálózás v mi) az már véleményes. és ez nem PC kérdés hanem objektíven kéne nézni és értékelni, hogy a valóban az történt-e ami a terrorcselekmény c. tényállásban történt. Vagy akkor mondjuk ki h mostantól baszunk az objektivitásra és legyen szubjektív alapú a büntetőjog.

alsophila grahami 2016.12.01. 09:58:20

@Moltobene: minden szavadra hatalmas EKG, leírtad, amit én is akartam, kösszi tesó ;)

Perah 2016.12.01. 09:59:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: Egyetértek veled. Nekem továbbá elegem van abból is, hogy manapság leginkább csak azoknak vannak jogai a mai Európában, akik másoknak kárt okoznak, sőt néha egyenesen a bűnözőknek (lásd börtöntöltelék gyilkosok perei a magyar állammal szemben Strassburgban).
Semmi gond azzal, ha valaki ide akar jönni, de akkor dolgozzon meg a pénzéért, továbbá tartsa be ő is azokat a törvényeket, amelyet magalkottak itt nálunk, ill. amiket mi is betartunk!

alsophila grahami 2016.12.01. 10:02:07

@VV Erőlegény: már a tegnapi híradóban láttam és nem hittem a szememnek, direkt figyeltem a bírónő arcát, aki képes volt egy ilyen ítéletet fekvállalni - egyáltalán, meghozni! ehhez kell aztán a torz világlátás - vagy, a határt nem ismerő szolgalelkűség, pff, nem is tudom, melyik rosszabb.....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:05:03

@szörnycsi: nem jól fogalmaztam. így visszaolvasva nem volt egyértelmű elnézést. kéretik törölni az írásomból.

azért ha egy európai tenné ugyanezt/ugyanígy és kapna ilyen büntit felhördülnénk-e? illetve észrevennénk e hogy halmazati büntit kapott? foglalkoztatna-e bennünket ennyire? most azt gondolom kevésbé. de mert ő arab felhördülünk. azt is hozzáteszem, joggal. no máris ott PC

szvsz. amúgy precedenst akartak teremteni, hogy lássa közelkeleti, hogy a magyarok nem szarral gurigáznak :/ másra nem tudok gondolni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 10:06:04

@szörnycsi: EKG ! A terrorizmus vádja, az egyszemélyes bűnbakképzés, és az elkövetett bűnnel, vagy vétséggel aránytalan 10 év fegyház az, ami kiveri a biztosítékot nálam. Egy felfüggesztett büntetés, néhány éves Magyarországból való kiutasítással elegendő lett volna szerintem. Tényleg nem szeretek politizálni még nick név mögött sem, de ez nagyon bánt!

alsophila grahami 2016.12.01. 10:10:04

@Lilith.Inanna.1: Gináét szeretnéd? amint azt hiszi magáról, hogy mindent tutin csinált? akkora előnnyel, amivel a játékba érkezett? nem kötözködésből, komolyan érdekel, mert én pont AZT nem szeretném látni, pláne azóta nem, amióta szépen nyíladozik, és mutogatja a valódi arcát - na az az, amit végképp nem szeretnék a döntőben látni, nem érdemli meg - Atti inkább.

alsophila grahami 2016.12.01. 10:15:51

@Perah: ide is ekg; a köpönyegforgatás, ide-oda csapódás nagyon nem bejövős, kiszavazással jutalmazandó mmkk, lásd napraforgó esetét a vv5-tel, ő se sokra vitte vele - bent! nem úgy idekint ;PP

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.12.01. 10:19:24

@alsophila.grahami: Ha Atti bejut a hármas döntőbe esküszöm, hogy rá fogok szavazni protesztből, mert ha ő ezzel a teljesítménnyel idáig eljutott, és két párbajt is megnyert, akkor egyszerűen meg kell hogy nyerje a játékot, hiszen ez a csoda kategória! Ha Gina bejut a hármas döntőbe esküszöm, hogy úgy fogok szavazni, ahogy akkor a valódi erőviszonyokat érezni fogom (azaz Ginára biztos, hogy nem). Hogy nem is egy értékadó véleményű kommentársam azt mondja, hogy Atti megérdemli a döntőt, háááát... Megáll az eszem! :-)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.12.01. 10:24:19

@VV Erőlegény: gondoltad volna ez elején? én megesküdtem volna főleg mikor láttam a pedofil tekintetét a gyereknevelős héten, hogy ezt az embert még a kanapé is kinthagyja az első párbajon. azt tessék.

,, 2016.12.01. 10:32:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: ja értem. mondjuk nekem az h arab nem pozitív, nekem is ellenérzéseim vannak mint mindenki másnak. Én nem arra kaptam fel a fejem, hanem arra h a kővel dobálás meg kiabálás valóban terrorcselekmény-e ami kb a legsúlyosabb bcs mmkk. Lehet h aki a konkrét körülményeket pontosan ismeri, annak ez tiszta sor, de nekem első olvasatra nem egyértelmű. Most megnéztem, ott van a határzár tiltott átlépése tényállásban minősített esetként: fegyveresen v felfegyverkezve, tömegzavargás résztvevőjeként. 2évtől 8évig. miért kell ehhez még a terrorcselekmény IS? na mind1

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.12.01. 10:52:15

@VV Erőlegény: haha, ezen most nevetek mert minden szavad igaz, bár ettől még nem szimpatikus nekem Atti és én hagynám Ginát mert ő legalább felkavarja bent a dolgokat (most már) Atti meg egy sunyi tuja

Lilith.Inanna.1 2016.12.01. 11:08:13

@alsophila.grahami: Nem, tévedsz.Nem arról van szó, hogy Ginát szeretném látni a döntőben, sőt, ellenkezőleg.De nem tudhatom, mint velem együtt senki más sem, hogy rajtunk kívül a nézők hogy vélekednek.Tehát. Mi van, ha a következő kiválasztás/kihívás révén Ati olyan emberekkel kerül a finisbe, hogy esélye legyen megnyerni a játékot.Pont ezt szeretném elkerülni. Gina meg úgy is kiesik. (kínoz a fejfájás, remélem érted mire gondolok)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.01. 11:32:59

@hereverő heverő: vannak.. hogy is mondjam.. napok, hetek, mikor nem süt a nap.. :-)))))))

@VV Erőlegény: ez voltam eddig is, csak bekerült egy angol mondat a nevembe :)

@Cseszlovák Gyurmafilm: persze, én sem gondolom azt, hogy így kell elindulni egy országba, de azért 10 év fegyház.. nehogymá'

Krétagarbó 2016.12.01. 16:26:20

@szörnycsi: már régen szétszéledtünk. Tévedtünk, nnaa.

Krétagarbó 2016.12.01. 16:32:51

@VV Erőlegény: én sem tudom. Ha lenne app-om, vhogy nem bírnám Atira adni a szavazatomat. Egyszerűen taszít szegény.

Krétagarbó 2016.12.01. 16:33:47

@Costanza: ó, nekem egy kis meleget küldjél:)

Krétagarbó 2016.12.01. 16:39:03

@VV Erőlegény: jaja. Példát kellett statuálni, és hát na, nem lepődnék meg, ha következő alkotmánybírói székben látjuk újra ennek az ügynek a bíráját...

Krétagarbó 2016.12.01. 16:46:43

@Cseszlovák Gyurmafilm: biztos lehetsz benne, hogy lenne felhördülés. 10 év fegyház kurva kemény, az csak nagyon komoly bűncselekményekért osztogatandó. Itt pedig a terrorcselekmény (előkészülete, kísérlete?) meglehetősen véleményes.

Costanza 2016.12.01. 17:41:34

@Krétagarbó: jo, akkor neked meleget kuldok feszitett tukru medendevel.. ;)

Krétagarbó 2016.12.01. 18:34:51

@Costanza: nem tudom merre élsz, de Naples-ben gyönyörű a part. Onnan kérnék egy kis sós levegőt és sok sok napsütést:)

Costanza 2016.12.01. 19:00:13

@Krétagarbó: itt is van, csak a naplemente van mas kilatassal, North Miami
süti beállítások módosítása