Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X94 – Könnyek, takonybubi és kiválasztás (18+)

2016. november 29. 06:35 - Bruti

Aki nézte az összefoglalót az egyet ért velem abban, hogy, ha nincs most kiválasztás, akkor bizony fel lett volna adva a lecke a nyomorult hogyvolt írónak. Mert az első egy óráról mégis mi a lófaszt szüljek ide, mikor már a címmel le is zárhattam a volna a posztot. Azért még nem adom fel, nézzük meg legalább Bencének azt a pólóját, amiben hegeszteni szokott.

1_37.jpg

Búcsúzkodás
A három pár elköszön egy mástól, ebből csak Soma, és Gina marad ki, hál’ az égnek, mert, akkor még egy nyavalygást végig kéne hallgatnunk. Az első csapat Zsóti és Vivien: no, itt van minden, önigazolás, önsajnáltatás, nyöszögés, könnyek, amit akartok. A második páros, a hatvani tenyésznyúl és filigrán párja, akik, pár nem túl tartalmas gondolattal múlatják az időt, majd Krisztiánnak csak annyi kérése van, hogy Mirci ne kezdjen el bohóckodni kint, jelentsen ez bármit is. Amúgy jobb is, hogy Mirci esett ki elsőnek, mert van legalább egy-két hét előnye, hogy eltüntesse az életéből a még be nem vallott escortos sztorikat. Sok sikert! Aztán következik Dávid és Attis, akik úgy fekszenek egymás mellett pucéron, mint akik szex után beszélgetnek. Attis szerint Dávid erős és biztosítja támogatásáról, majd szóba jön a barikarkötő, sőt valahogy isten is képbe kerül, mint fő támogató.

3_35.jpg

Reggel Mirci arra ébredt, hogy gondolkodik. Ez meglehetősen szokatlan lehet tőle, mert Krisz kurvára kíváncsi rá, hogy most mi a faszt csinál ilyenkor. Értelmes választ persze nem kap, ezért inkább kapcsolunk Zsótira, aki meg arra lett figyelmes, hogy nem éhesen kelt. Biztos az ideg, gondolja, de a biztonság kedvéért biztos bevert a buciba vagy három vajas-parizeres zsemlét. Jön a pakolás ideje, Dávid kap egy összefirkált pólót, Vivien egy zsákba szórja Zsóti cuccait, közben jön Soma és bekóstolja. Na, erre kifakad a szőke (lila) és elküldi a picsába. Többször és nyomatékosan. Ezután a változatosság kedvéért megint búcsúzkodnak a lakók, Zsóti Vivient ríkatja meg, majd Mirci egy szanaszéjjel parfümözött nyulat ad párjának, azzal a kéréssel, hogy Krisz ne öljön meg senkit, ha nem jönne vissza. Majd miután okosabb nem jut eszükbe, egymásnak estek egy kiadós goodbye baszásra. Aztán megint jönnek Dávidék, majd Zsótiék, és ez így megy az egész kibaszott blokk alatt.

4_30.jpg

2_34.jpg

A második részben gyorsan megismétlik a párbaj fontosabb momentumait. Mirci nevetséges 14%-al pattan meg a villából, majd jön a párbaj második felvonása és érkezik vissza Dávid. Van nagy öröm, már ami Attist illeti. Örül, hogy lesz kivel tovább tujáskodni. Vivien viszont olyan menetbe kezd, hogy komolyan mondom rossz volt nézni. Vinnyog, sír, köhög, hány, majd sír, szipog, vinnyog és nyöszög. Mind ezt azon a kibaszott idegesítő üveghangján. Én megértem, hogy vigasztalhatatlan, de azért ilyen fizikai tüneteket tényleg nem kéne produkálnia. Soma vigasztalja, és kijelenti, hogy folyamatosan mellette lesz, nehogy belefojtsa magát a plüss unikornisába. Közben kiderül, hogy már nem lesz lila kendő, aminek én nagyon örülök, majd jön Gáspár "Alpári" Győző, és hozza a kiesetteket. Mindenki elbúcsúzik illően, nyomukban csak a letargia marad.

12_6.jpg

Azt hittem hétfő lévén ennyivel megúszom, de nem! Ma még kiválasztás is van, szóval megtoldották még egy órával a műsort, így jöhet a bulé! Az esti ihaj-csuhaj elmarad, mindenki a veszteségével van elfoglalva. Krisztián láncdohányossá avanzsált, Vivi most az életnagyságú kartonszobrára folyatja a taknyát, miközben Gina próbálja magát jól érezni. Ennek meg is lesz a böjtje, hisz hiába vigasztalja egész este a szőkét, elköveti azt a hibát, hogy belekornyikál Vivien kedvenc dalába, amiért az durván lekussoltatja. Ez aztán be is tesz az amúgy se túl vidám barakknak.

5_25.jpg

Kiválasztás
Bence összehívja a maradék csürhét, akiket tényleg meglepett a bejelentkezés, mert a lányok elég ijesztően néznek ki. Gina konkrétan így:

6_21.jpg

Jön a szokásos procedúra, táska, borítékok, majd kisfilmeket nézegetünk a múltból, de nagy nehezen csak elérünk a lényeghez. Lássuk ki kire tette a jelét:

  • Az első Dávid, aki Ginára pattintja a korongot.
  • Érkezik Vivien, aki meg van sértve, szóval Dávid.
  • Következik Gina. Az ő számára kiderült, hogy van itt egy sunyi alak, így már megy is a jel Attisra.
  • Krisztiánnak az nem tetszett, hogy eddig a kis szerelmére pakolta Soma a jeleit, szóval most revans, így Soma is kap egyet.
  • Attis nem mond semmi újat, már az elején tudtuk, hogy Gina a választott.
  • Utoljára érkezik Soma, aki elég hosszú lére ereszti, és a jószág az istennek nem akarja felfogni, hogy túllépte az adásidőt. Meg az én türelmemet is. A jel Attisra ment.
  • Mivel Gina és Attis egyformán két jelet kapott, így Soma dönt, ő pedig nem meglepő módon Attist választja. Gratulálunk!

Címkék: 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.29. 06:44:06

hajrá vyvy - csakazértis.

É2I 2016.11.29. 07:37:46

Korán keltél :)

panamcat 2016.11.29. 07:53:14

A tegnapi adás alapján Vivient végleg gyámság alá helyezném.

SocialWorker 2016.11.29. 08:23:17

@panamcat: gondnokság, de amúgy totál ekg... :)))

ascii 2016.11.29. 08:25:46

@panamcat: rosszul látjátok, ő az aki máris megkapta első televiziós szerepét, az új Jégkorszakban már ő fogja játszani Sid-et

csincsilla72 2016.11.29. 08:27:06

@panamcat: EKG:-)
Nem hiszem el, hogy ennyire elbacott gyereket sikerült felnevelnie Csillámpónianyunak és Csillámpóniapunak.
Annyira sötét, hogy még azt sem fogja fel, hogy egy népszerűnek és erősnek tartott játékos kihullott előle, Miciről nem is beszélve. Mi a francért van az ott benn? Melengeti a csúnyáját és tömi a fejét?

SocialWorker 2016.11.29. 08:28:28

@csincsilla72: és ahogy itt olvasgattam, van, aki neki adná a fődíjat.. O.o azért ez a kemény...

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.29. 08:29:15

Nekem úgy tűnik, hogy csak Dávid, Krisztián és Soma fogta fel ( és tartja észben), hogy a játék
i) záros határidőig tart, mint egy projekt, azaz egyszer eljön a vége
ii) 36 miska a tét, ami nem kis pénz
iii) lehet valamilyen szinten szeretni a többi elmebeteget, de azért 90 nap összezártság még nem ok arra, hogy ne szavazzak ki, nem "lépjen át" a másokin a nyereményért.
iv) vannak nézők és kamerák.

Vivi, Gina és Atti nem érdemelné meg a nyereményt éppen ezek miatt. A két csaj ráadásul tipikusan az az eset, akiket meg lehet nézni TV-n, de a való életben két perc után lenne elegem belőlük.

ficekence 2016.11.29. 08:36:41

Nagyon jó poszt, nem láttam az adást szerencsére, de mindent értek. Köszi.
Végre ati lett a kiválasztott, remélem kiesik a pi@ába már végre!
Hajrá Vivi és Gina!! Majd kialakul. :D

É2I 2016.11.29. 08:37:51

Na egy atituja - csillámfaszpóni csörténél nem tudnám kire savazzak. (Már ha a szavazók közé tartoznék.)

Krétagarbó 2016.11.29. 08:43:40

Bruti, klassz volt a poszt, és bár tegnap este a tv be volt kapcsolva, a párbaj előtti búcsúzkodós blokk érdektelen volt, teljesen kiesett, így visszaolvasva gyorsan képbe kerültem. Le a kalappal előttetek, hogy ezt végig bírjátok szenvedni, lassan eljutok arra a szintre, hogy 10 perc után ki kell kapcsoljam a TV-t, mert agyfaszt kapok tőlük.

Krétagarbó 2016.11.29. 08:46:07

@É2I: én egyikre sem, nem is fogok. Az appot még mindig nem töltöttem le, asszem ez már így is marad.
Nekem Atti párbaja - bárkivel is megy ki - totál érdektelen.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.29. 08:54:13

reggelit!

értekezlet aztán jövök.

2016.11.29. 09:12:06

Jóóóóóóóóó Reggggelit !

Bruti minden elismerésem ! Remélem nem kellett hozzád piócás embert hívni ez után az öfi után ?!? :)))

RTL Szerkik !
Médiatörténeti mérföldkő volt a tegnapi adás: így kell 2 órás műsort gyártani a SEMMIRŐL ! Persze tudom hogy "szarból, várat...", de legalább egy két vicces vágással vagy találó zenei betéttel fel lehetett volna dobni ! Ehhez képest még Ranschburg Jenő "Családi kör" c. műsorától is csontig lerágom a körmöm az izgalomtól !

ascii 2016.11.29. 09:14:20

ezek a mandarinok még itt a finálé közelében sem tudják félrerakni sértődöttségüket, és egy kicsit a fináléra, a nyeremény megszerzésére koncentrálni, egy kicsit lefuttatni a lehetséges alternatívákat?
ki lehetne abból indulni, h kik és miért is estek ki, hol futhat a nézők szimpátiája, h kell kisakkozni kit kell jelekkel megsorozni? a kihívó fél még sosem jött vissza, soma bárhova állt, mindig vesztesen jött ki belőle, h ati-gina-vivien sulytalan trió, ati csak azért jött vissza, mert az eveteke egy rosszindulatú némber volt, utóbbi kettőnek meg már rég semmi keresnivalója benn, egy cigicsikkel jobban szimpatizálnak a nézők, mint velük?
a gondolkodás már tényleg ilyen nagy luxus?

2016.11.29. 09:15:35

@ascii: hihihi ! :))))) nálad a pont ! :)))
a mozgás és a beszédkultúrája is megvan hozzá...

2016.11.29. 09:19:34

@ascii: nagy szavak ezek bizomány ! :)
most komolyan "gondolkodást" vársz el ezektől ??? :)
tényleg csak arra jók, hogy ne foss@k rikácsolva körbe az udvart

yoga girl 2016.11.29. 09:20:30

Jól láttam a tegnapi előzetesben hogy Zsófi és Lóri visszamennek a villába? Csak valami fura karakterként? A többi emberkét nem is tudtam értelmezni :D Azért erre kíváncsi leszek.

farki 2016.11.29. 09:21:14

Nyilván Vivi érzelmi és minden egyébb érettségét kár ragozni, plusz rendkívül bájos volt, ahogy Ginát bekussoltatta. De! Amit erre Gina levágott, azért egy közepesen értelmes középső csoportos gyerekkel közlik, hogy ehhez már kicsit öreg: duzzogó fejjel látványosan tolta a műsort tovább, majd végtelen ideig puffogott mindenkinek, a végén már Krisztián is a halálba kívánta, de csak ketten maradtak, szóval igyekezett valamit reagálni a csajnak.
Amúgy talán ezért haragszom legjobban Ginára: miatta már majdnem megsajnáltam Gróf Khárszheghyt, ezt az agresszív, soviniszta egybites véglényt. A legjobb dolog Mici kiesésében, hogy talán kevesebbszer kell meghallgatnom, hogy "te figyejjé, ahhoz képest, hogy csak egy nő vagy, megmondom neked az őszintét, vannak olyan férfiak, akik hogy érted, hogy talán nem is mindenben jobbak nálad, szóval anyám életére esküszöm, ez tényleg nagyon nagy dolog!" Ha már itt tartunk: ha az "anyám életére esküszöm" kijelentéseknek mától tényleges következménye lenne, akkor szegény nőnek 2 napot nem adnék.

csincsilla72 2016.11.29. 09:22:17

@ascii: A tegnapi jelrakás megmutatta, hogy abszolúte nulla, azaz nulla tattika megy odabenn. Az előző szériákban láttunk esélylatolgatásokat, szervezett jelrakásokat, de itt most semmi. Csak a szex, a sufni, a kilók, a zabálnivaló és az érdekli őket, hogy melyik lemming mit köpködött a másikra. Nem akarok kliséket pufogtatni, de basszus, az egész elcseszett huszonéves generáció ilyen? Agyat növeszteni egyiknek sem sikerült? Vagy a beválogatásnál sikerült ennyire debil bandát összeszedni?

csincsilla72 2016.11.29. 09:25:05

@farki: Mindkét csajt bezártam volna sufniba és leszereltem volna a kamerát odabenn. Ott cirkuszoljanak egymással.

ascii 2016.11.29. 09:25:22

@mentolos lecsó: jó persze, irreleváns elvárás lenne, költői lenne a kérdés, de azért vmi foszlányt a taktikus játékra szívesen látnék, és még ha azt mondjuk gina lépné meg, máris őt támogatnám! :)
nyilván ez csak marad fantazmagória

ascii 2016.11.29. 09:26:12

@yoga girl: épp meg akartam jegyezni, h itt az ideje exvillalakók visszadeportálására. :)

SocialWorker 2016.11.29. 09:30:43

@farki: hú, ez nagyon talált. szinte hallottam kárszeg hangját, ahogyan elmondja amit leírtál... :)

Cérnahuszár 2016.11.29. 09:32:23

@csincsilla72: á sztem az előző is pont ilyen volt, csak mi akartunk tattikát belevinni a történésekbe

csincsilla72 2016.11.29. 09:35:07

@Cérnahuszár: Nekem vannak emlékeim a tattikáról. Ott azért voltak megbeszélt jelpakolások. Vagy én vagyok a kor előrehaladtával egyre intoleránsabb a hülyeséget illetően:-)

Cérnahuszár 2016.11.29. 09:36:23

Jó volt a post, legalább röhécseltem kicsit, az adáson nem sikerült
be is aludtam rajta, amikor a lakókat szembesítették önmagukkal és próbáltak célozgatni arra hogy valamit nagyon benéztek. Ez tetszett, hogy megpróbálják őket kicsit kibillenteni és megmutatják nekik a kinti nézőpontot
kb vivire még emlékszem, hogy azt mondja hogy nem gondolta hogy ennyire durván tolja a szexizmust, ő ezt belül nem így éli meg.
szóval nála talán van remény ha visszanézi magát némi kontrollra a jövőben
talán még pasija is lesz ha ki tud lépni önmagából és kívülről szemléli magát ez hogy jöhet le a másiknak

É2I 2016.11.29. 09:43:05

@mentolos lecsó: Nos, a csillámfaszpóninál ez az "éppen nem fossa össze az udvart" szerintem eddig csak szerencse kérdése volt. Az ő szerencséje is, de legfőképp a nézőéké.

csincsilla72 2016.11.29. 09:44:41

@É2I: vagy eddig nem láttuk.:-) Lehet, időnként lezárják a redőnyt, bemegy egy brigád, összeszedi mocskot és kiszellőzteti a sufnit.

2016.11.29. 09:47:29

@ascii: Ginában annyi a taktikai érzék, mint 2107-es Ladában az áramvonal...

GPapa 2016.11.29. 09:49:23

Az a baj, hogy Ati biztos Ginát hívja ki és így Vivien már megint megússza... Pedig már igazán baromi sok, amit leművel. Igaz én már 2 hét után küldtem volna el a fenébe és nem is értem mit keres még ott a mindig "okosatmondokariportban" Somával egyetemben...

GPapa 2016.11.29. 09:50:37

@yoga girl: az öregasszony pedig nekem úgy tűnt mint a soerii és poolek tanga című undorító videóklippjéből az asszony :D

csincsilla72 2016.11.29. 09:56:20

@GPapa: Dávidnak és Atinak úgy kellett volna időzítenie (mivel ők az egyetlenek, akik ugyanarra a személyre pakolnak), hogy Soma párbajozó legyen. Kérdés, ki az, aki kinn hagyja őt?

GPapa 2016.11.29. 10:09:51

@csincsilla72: Dávidban van potenciál arra, hogy legyőzze a srácot. Főleg annak tükrében, hogy azért Somika néha nagyon túl tudja tolni és elkezd magyarázkodni utána lásd azt, amikor Micit akasztotta ki és azzal jött utána, hogy na kiderült, hogy milyen is vagy valójában...

tvbuzi 2016.11.29. 10:13:35

@farki: használta az "anyámat basszam szájba" szófordulatot is

SzilajSzilard 2016.11.29. 10:22:07

Elolvastam. A hogyvótból látszik hogy ez egy szar rész volt! De tényleg.

Perah 2016.11.29. 10:24:52

Bruti, a poszt jó volt, főleg a képekkel együtt. Az nagyon tetszett, amikor Dávid és Ati pucéran beszélgetnek "szex után" :))). Engem nem érdekelne, ha összejönnének, akkor is Dávidot bírom egyelőre a legjobban. Bár kétlem, hogy akár Ati akár Dávid látens homoszexuális lenne, szerintem tényleg csak ennyire megkedvelték egymást :).

@GPapa: Jaja, egyetértek veled. Én is szeretném már Vivit villán kívül látni, mert elviselhetetlen, rosszabb, mint egy dackorszakban lévő gyerek. Ha Ati őt hívná ki, akkor Atira szavaznék, ha Ginát hívja ki, akkor még nem tudom... Mostanában Gina sem szimpatikus már, de még mindig jobb, mint Vivi. Mostanában eléggé úgy tűnik, mintha kétszínű lenne. Olyan alapon fogok dönteni, hogy kit bírnék jobban elviselni, ha mondjuk osztálytársam, munkatársam vagy szomszédom lenne. Jó-jó tudom, a munkatárs erős túlzás, mert valószínűleg nincs olyan munkahely, ahová Vivit felvennék :).

SocialWorker 2016.11.29. 10:29:39

@Perah: és nem tudom hogyan (jó, éssel nem kezdünk mondatot...), de úgy látom, sokaknak nem tűnt fel, hogy vivi amellett, hogy kegyetlenül ostoba még iszonyú rosszindulatú is, amit egyébként a legelején elég jól leplezett. tipikus, elkényeztetett egyke mentalitás egyébként - még ha nem egyke, akkor is úgy viselkedik. mondom ezt úgy, hogy én is egyke vagyok, de legalább én nem sikerültem annyira szarul :D

ascii 2016.11.29. 10:47:16

@SocialWorker: pedig még én a vivit is kedveltem, pont azért mert nem volt benne rosszindulat, h is feltételezhettem ilyesmit?! :S

Akasa27 2016.11.29. 10:49:48

be kell valljam, eluntam.
hajrá dávid. asszem.....

slara 2016.11.29. 11:03:16

@Cérnahuszár: nem értem miért reménykedsz a retardált Viviben, anyja nem véletlen rakta ki otthonról...

Plüsscukor 2016.11.29. 11:03:34

Jó reggelt!
Tegnap jól elaludtam az öfi közben, annyira izgalmas volt. A posztból tudtam, meg, hogy mi történt - és nem érzek késztetést, hogy visszanézzem a zizzenteket. Jó uncsi volt tényleg a tegnapi, a poszt alapján is, Bruti, elismerésem, hogy ebből a semmiből összehoztál valamit. Nem csak az RTL-nek volt nehéz dolga :)

Plüsscukor 2016.11.29. 11:06:37

@SocialWorker: Ó, dehogynem tűnt fel :) Eddig Zsóti tartotta őt pórázon, a rosszindulata ezért nem bukott ki azonnal. Az egyik lehető legrosszabb karakter, ostoba és rosszindulatú. Remélem ő lesz a kövi kieső, engem már nagyon irritál. Ez a tegnapi "kussoljál" beszólása is minősíthetetlen volt.
Sokszor jutott eddig eszembe a hisztijei közben, hogy le kéne önteni őt egy vödör hideg vízzel, hátha attól kicsit visszafogná magát.

Plüsscukor 2016.11.29. 11:10:57

És akkor egy kis zene, hogy legalább valami jó is legyen most itt :)

www.youtube.com/watch?v=5wLkx2j2bZs

www.youtube.com/watch?v=26OurP_-iRM

#VV&ZF

(és bocsika, ma The Cure túltengésem van, kezdek hangolódni a koncertre :) )

SzilajSzilard 2016.11.29. 11:11:04

@slara: Ezt hogy kitette Vivit az anyja, ezt honnan tudjuk? Hézagosan néztem eddig is, most már nem is fogom mert stabilan geci unalmas lett, dikk.

csakolvasok82 2016.11.29. 11:11:40

Az RTL jó béna, annyira gumiszabályok vannak, hogy azt végre használhatnák előnyre is, izgalmat belevinni a játékba. Pl. ügyességi/kitartás versenyben, aki nyer, lilát kap, vagy aki utolsó, az kéket, és a párbajellenfelet a lakók vagy a nézők választják, stb. Komolyan mondom, a szerkesztők agyhalottabbak, mint a játékosok. Tiszta szégyen! És ezért fizetést is kapnak!

Amúgy üdv mindenkinek, a poszt unalmas, de ez nem Bruti hibája, riszpekt jár neki, hogy egy sort is írt a tegnapi öfiről.

SocialWorker 2016.11.29. 11:17:15

@ascii: ezt mondom, hogy eleinte nem tűnt annak... aztán...

csakolvasok82 2016.11.29. 11:17:24

Katonai hét lesz? Mintha Ginán tegnap az öfiben valamelyik riportszobás beszédénél katonai cucc lett volna rajta.

SocialWorker 2016.11.29. 11:20:44

@csakolvasok82: régen volt ilyen! asszem hetente egyszer kivitték őket valahova és valamit kellett csinálni és lilát lehetett nyerni. talán arénának hívták? az biztos, hogy minden szempontból ez a legrosszabb vv eddig... iszonyú ötlettelenek a szerkik is, ráadásul a régiekben voltak tök jó dolgok is, mikor valamit kellett készíteni rászorulóknak, meg bevittek kisállatot akit aztán örökbe lehetett fogadni.. meg ilyenek. ennek most már semmi értelme...

csincsilla72 2016.11.29. 11:28:48

@SocialWorker: A szerkik ötlettelenek (a babás és a cirkusz hét volt az egyetlen új ötlet), de ez a lemmingcsapat is katasztrófa. Nem tudom, mi volt a koncepció amögött, hogy csupa tinikorból frissen kimászott szereplőt válogattak be. Ráadásul masszívan trash-alapanyag. Egyszerűen nincs kinek drukkolni, az egyszem Dávidon kívül, aki néha megcsillant valami értelmet és tattikai próbálkozást, de ő sem tolja túl. A hiszti, a dugás, az ordibálás 3 hónapon keresztül nem köti le a figyelmet.

SocialWorker 2016.11.29. 11:29:44

@csincsilla72: a babás sem új szerintem, de azon kívül ekg :)

csincsilla72 2016.11.29. 11:30:45

@SocialWorker: márminthogy egyetlen értelmes új ötlet, bocs. De lehet, hogy tényleg nem volt új.

Plüsscukor 2016.11.29. 11:32:08

@csincsilla72: A babás cucc is volt már korábban

KapitányG 2016.11.29. 11:35:17

@SocialWorker: Hogy a babák nagyobb korukban visszatérnek, és tanítani kell őket, az új volt.

SocialWorker 2016.11.29. 11:38:54

@KapitányG: és az mondjuk rossz is volt :D

csincsilla72 2016.11.29. 11:40:01

Jól emlékszem, Soma utal rá tegnap este, hogy szívesen menne Atival? Mert ha Ati őt hívja ki (szerintem nem lesz ennyire tökös), akkor inkább támogatom őt, mint Somát. Dávid érdekében.

ani58 2016.11.29. 11:41:45

Én bírom Vivit, jó persze nem teljesen normális, de mindig csinál valamit. Néha olyan értelmes mondatok is elhagyják a száját, hogy meglepődöm. Nagyon sajnáltam tegnap, tényleg mélyen érintette a barátja "elvesztése" Soma vigasztalása pedig nagyon emberi volt. Ati remélem kiesik, lássuk mit kezd Dávidunk magába.

unicorn11 2016.11.29. 11:46:06

hogy fog most zajlani a kihívás? Két kihívott lesz vagy egy, és ugyanazon a napon fogják kihívni őket? Tudja valaki? :)

Cérnahuszár 2016.11.29. 11:51:01

@slara: mert reagált arra ahogy látta magát kívülről, és nem úgy hogy ez szerinte normális.

csincsilla72 2016.11.29. 11:51:36

@ani58: Két hét van hátra, kiesett két (!!) rivális is, bekerült a végjátékba, erre úgy cirkuszol, mintha meghalt volna a másik. Az agyrárágó bogár éhen halna ebben a nőben. Ez nem emberi volt, hanem mérhetetlenül infantilis. Mint az egész nő. Nem tudom, mi a rosszabb: ha tényleg ilyen, vagy ha ez a "karaktere". Egyik rosszabb, mint a másik.
Jelen pillanatban nem tudom elképzelni, hogy a teljesen sótlan Atival szemben őt támogassam (vagy akár Ginát, Somát vagy Kárszeget).

ascii 2016.11.29. 11:52:58

az új lakók, így első blikkre igen igénytelenre sikeredett:

rtl.hu/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-11-29

Sanda.Ipse 2016.11.29. 12:01:45

Bárkit hív ki Ati, őellene szavazok. Eddigi legnagyobb teljesítménye az volt, hogy egy mondaton belül hányszor sikerül mondania ki Dávidnak a "barátom" szót. Talán a hátralévő két hétben még Dávid is megcsillant valamit az utánfutója nélkül.
Vivi úgysem nyeri meg, de legalább lehet röhögni rajta.

KapitányG 2016.11.29. 12:08:43

@ascii: Valószínűleg lesz hozzá valami feladat, mit tudom én, nem nevethetik el magukat, nem szólalhatnak meg, nem "menekülhetnek" el, vagy valami hasonló.

nika222 2016.11.29. 12:13:05

@ascii:
A végén az Lóri vagy az ikertestvére vajon?

SocialWorker 2016.11.29. 12:15:25

@ascii: jézusom, ez most komoly? az öreglány mennyire volt undorító egy tízes skálán??? blöáááá

ficekence 2016.11.29. 12:16:06

Jól láttam, hogy Lóri ment be rózsaszín tütükébe a villába? Mit keres ott? Feladta a játékot!
De örültem, hogy nem kellett néznem, erre tessék. :(
És ki az a vén nyáladzó nő??
Hajrá Vivi és Gina.

Funk You 2016.11.29. 12:16:39

@ascii: ahogy elnézem, ez még Vivinek is durva volt :))

SocialWorker 2016.11.29. 12:21:58

valaki be tudná linkelni az easypollsos szavazást arról, hogy ki nyerje meg a vv-t?

Cérnahuszár 2016.11.29. 12:23:48

@ascii: ööööö
o.O
o.O
ezmiez....
a legvadabb szadista térdszalagrend vándorkupát is felül múlja.
úgy vagyok mint a kecske aki eldőlt fél oldalra merev lábakkal úgy megijedt.

ascii 2016.11.29. 12:32:24

mondjuk akármennyire is ötlettelen, nézhetetlen, unalmas a vv, ennek ellenére, mint birkák nézzük :) , majd ízekre szedjük ... bár kétségkívül egyre kevesebb elánnal figyelem én is, gina-vivi-nél meg már kénytelen vagyok le is halkítani a tv-t.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 12:34:48

Ha kettes párbaj lesz, akkor abszolút kiszámítható módon Ati-Gina párbaj lesz, amiből Ati lesz a kieső, ezért szerintem inkább újra hármas lesz a párbaj Ati-Gina és Vivi között. Gina egyébként szerencsés, mert kb csak ez ellen a két ember ellen van esélye visszajönni.

Cérnahuszár 2016.11.29. 12:35:07

ezek vajon színészek?
az a szerencsés aki már kiesett, komolyan

SocialWorker 2016.11.29. 12:40:38

@Cérnahuszár: a néniről én úgy tudom, hogy pornós :))))

hannamontanna 2016.11.29. 12:50:21

Az már volt, hogy Gina amennyire le van taglózva a nagy orrától, jól ki*tak vele ezzel a frufruval: kizárólag egy orr az egész nő. Nagyon durva :-D

mézescsók 2016.11.29. 12:56:36

Nem látom annyira tökösnek Attit, hogy Somát vigye ki. Szerintem Gina lesz a kihívott, akire hetente teszi a jeleit és - már az éjszakai hálószobai balhé előtt - sem bírták egymást.
És amennyiben így lesz, Ginának drukkolok. Piszkosul nehéz dolga lehetett a villában. Evet bunkó, durva és megalázó stílben megadta az alaphangot, és az akkorra már kialakult párok elég rendesen összezártak. Mici elfogadóbb volt a többinél, de a vége felé egyre undokabb lett és állandó harmadik keréknek lenni egy 0-24-ben egymásra tapadó pár mellett, nem egyszerű szituáció.

Valaki korábban felvetette, hogy miért nem taktikáznak, gondolják végig, hogy ki, hogy jött vissza, stb. Szerintem ez nem megy ott bent, mert nagyon vakon vannak egymást illetően. Nem hiszem, hogy felfogták, az idei párbajon győzteseinek többsége nem azért ment vissza, mert olyan népszerű, hanem hogy az ellenfeleik nejm. Dina kikáromkodta, Tivy kiüvöltözte, Zseri kivitatkozta, Mici kikefélte, Zsolti kiszinészkedte magát a szériából.

Almaka 2016.11.29. 12:59:07

Soma talán tegnap taktikázót egy kicsit. Rájött, hogy párbaj nélkül nehéz megnyerni a játékot így nekiment Attilának. Ezért ha van esze vagy súg neki Dávid nem választja ki, Somát. Atti, Vivi meg Gina párbajnálmeg maradjon kint mind a három ember. Döntő előtt pár héttel ennyire érdektelen párbaj sem nagyon volt.

Almaka 2016.11.29. 13:00:00

@hannamontanna: Gina kisfilmje sem volt semmi.Legérdekesebb ami vele történt, hogy nem vitte ki Tivy párbajra.

Almaka 2016.11.29. 13:02:46

@mézescsók: Szerintem hülyeség, ennyire kiszámítható vv soha nem volt. Kb az első szériában többet taktikáztak mint ezek akik minimum 2-3 évadot megnézhettek volna már csak unalmukban is.

KapitányG 2016.11.29. 13:03:07

@SocialWorker: És a szállodás hét is új volt, legalábbis nem emlékszem, hogy lett volna már valamelyik korábbi szériában is

,, 2016.11.29. 13:09:13

sztem ha most kettes párbaj lesz: Ati, Gina, megnyeri Ati
Jövő héten 3-as párbaj: Ati-Soma-Vivi, megnyeri Soma
finálé: Dávid, Soma, Krisztián.

,, 2016.11.29. 13:10:46

@szörnycsi: illetve a hármas párbajnál ha sorrendet is tipizek akkor így: Soma-Ati-Vivi lesz a kihívási sorrend

Sanda.Ipse 2016.11.29. 13:22:40

Azért Atinak is volt a tegnapi Belevalóban egy nagyjelenete. (csak azt néztem meg ma utólag). Miután a mosókonyhában ismét imádkozott, az Ámennél már brunyált is. Oh, my God!

csakolvasok82 2016.11.29. 13:24:42

Remélem, Atti kihívja Somát, ő pedig Ginát. És Somsomka meg Gina mehet haza, remélem. Ez lenne a legjobb minden Vivi, Dávid és Krisztián szavazónak, mert kell egy Atti a fináléba, akire nem kell szavazni, akivel nem oszlik meg senki szavazata. Ha már a játékosok nem taktikáznak, taktikázzunk mi. :)

csincsilla72 2016.11.29. 13:27:50

@Sanda.Ipse: Ati egy, a szó klasszikus értelmében vett eccerű parasztgyerek. Milyen szép barokkos megnyilvánulás huggyantás közben tolni az imát.:-) Háát, más körökben mozgunk...

Scatplay 2016.11.29. 13:30:46

@hannamontanna: tegnapi ofi kozben pont ez jutott eszembe. :D:D szegeny leanyzo... mintha direkt probaltak volna kiemelni az orrat

Sanda.Ipse 2016.11.29. 14:12:32

@csakolvasok82:yes! Így tehetjük még unalmasabbá a műsort!

Berborosz 2016.11.29. 14:13:36

@csincsilla72: Egy eccerű parasztgyerek nem mond ennyi közhelyes hülyeséget...

Sanda.Ipse 2016.11.29. 14:18:14

@csincsilla72: az igazi egyszerű parasztgyerek Farm Gáborka volt, aki igazi szórakozást nyújtott a nézőknek.
A dávid drukkereket pedig megnyugtatom, majd az utsó hétre bevisznek neki is, mint Robinnak egy ex VV-s hölgyet, hogy valami romantikus szál is szövődhessen.

,, 2016.11.29. 14:21:14

@Sanda.Ipse: úhh valahogy nem tudom elképzelni nők iránt érdeklődik . Kivéve persze Penit!

Sanda.Ipse 2016.11.29. 14:23:28

@szörnycsi: háááát... Atival elég látensnek tűnnek:)

mézescsók 2016.11.29. 14:53:04

@Almaka: Kintről. Ha bent is így látnák, már rég nem lenne bent Ati.

Sanda.Ipse 2016.11.29. 14:54:45

@csakolvasok82: Farm Gergő bebizonyította, hogy az utolsó 24 órában miképpen lehet a szó legszorosabb értelmében elcseszni a főnyereményt. Úgyhogy én nem állnék a természetes kiválasztódás útjába. Annak alapján pedig Ati a hierarchia legalsó fokán álldogál. Maradjon is ott:)

kamilla123 2016.11.29. 15:00:27

Most néztem meg az elmúlt három napi öfit. Az mindenképpen érdekes, hogy Dávidot mindenki harmadiknak gondolta bentről.
Sztem Zsolti nagyot bukott azon, amikor Patrikot megmutatták a stúdióban.
Kár, hogy Vivit most Soma istápolja, megérdemelné, hogy egyszer az életben magára kelljen támaszkodnia.
Én Somának adnám a fődíjat, ha átlagolom a karakter érdekességét és azt, hogy mennyire maradt szimpatikus,

Cérnahuszár 2016.11.29. 15:17:40

@SocialWorker: miiiiiiiii
többet nem kérdezek inkább. hüpp :(

igri8 2016.11.29. 15:22:35

Miert ne lehetne parbaj nelkul jatekot nyerni? A jatek lenyege lenne, hogy elkeruld a parbajt es benn maradj a jatek vegeig, ez nem megmerettetes, hanem nagy esely a kiesesre, ami nyilvan nem a jatek celja, de hat nyolc evad alatt sem jott ez meg le sok mindenkinek.....

Na mindegy, reszemrol csak David ne nyerjen, a tobbi nem szamit :)

verkli 2016.11.29. 15:26:23

@kamilla123: Épp most akartam erről beszélgetni. Elképedtem. Gina azt mondta a dohányzóban, és a riportban is, hogy ő Dávidot gondolta kiesőnek. Ez a nyolcadik sorozat, Ginának volt egy hónapja, hogy kívülről figyelje az eseményeket, Dávid mindkét párbajáról nagy fölénnyel jött vissza, ráadásul a lányok mindig 10-20%-os hátránnyal indulnak. Ebből vajon hogy lehet azt kihozni, hogy Dávid kapott 14%-ot? Asszem éjjel belopakodok a villába és széttépem Gina villaiskolai oklevelét.

KapitányG 2016.11.29. 15:29:47

@kamilla123: Miért bukott volna azon nagyot? Nem volt abban semmiféle újdonság, Patrikot lehetett látni Zsolti bemutatkozó kisfilmjében és a Zsoltinak küldött videóüzenetben is.

Perah 2016.11.29. 15:43:53

@SocialWorker: Szerintem azért nem tűnt még fel nekik, hogy Vivi néha eléggé rosszindulatú is tud lenni, mert gyerekes style-ban nyomja, a gyerekekről pedig általánosságban jóhiszeműséget tételezünk fel. Vivit egy percig nem bírnám elviselni a közelemben, bár mondjuk én alapvetően kerülöm ostoba embereket.

Érdekes egyébként, hogy amikor az egész VV elkezdődött, akkor pont láttam egy BV-t, ahol Patrik és Zsolt barátai voltak a vendégek. Akkor ők azt mondták, hogy az egyetlen, akivel Zsolt nem fog barátkozni (szerintük) Vivi, mert rendkívüli módon buta, amit pedig Zsolt nem szeret. Ehhez képest megdöbbentő, hogy m mindent eltűrt neki (vagy inkább egymásnak). Szerintem amúgy Zsolt is gyengült Vivi "barátsága" által, mert akik nem szerették Vivit (mint pl. én), azok Zsoltitól is elfordultak egy idő után. Egy szó mint száz, most, hogy Zsolt kiesett, ideje lenne Vivinek is távoznia a villából.

@verkli: Én már rájöttem, hogy Gina nem annyira értelmes, mint amilyennek eleinte gondoltuk vagy mutatta magát. Mellé meg nagyon bosszantó, hogy azonnal a plafonon van, még a legkisebb dolog miatt is. Ja, meg beledumál olyan dolgokba, amihez nincs köze, mint pl. tegnap Vivi és Soma vitájába, vagy a box-meccsnél abba, hogy Zsolt mondta azt Micire (valóban), hogy emlékezteti az ittas anyukájára. Akkor még bent sem volt, de úgy érezte, hogy ebbe is bele kell folynia, pedig dehogy... Valaki írta, hogy Zseri kivitatkozta magát a villából, hát szerintem ugyanez lesz Ginával is :).

@ascii: A sok fárasztó munkaóra után ezzel a sok retardálttal pihentetjük az agyunkat :D :D :D. Amúgy idén én sem nézem mindig az öfiket, vagy csak utólag, de a hogyvoltokat mindig elolvasom.

2016.11.29. 15:44:02

somi parbajkulturajara mar nagyon kivi vok.

kamilla123 2016.11.29. 15:45:51

@verkli: igen, de az a fura, hogy Mici és Krisz is arról beszéltek a párbaj előtt egymással, h valszeg Dávidé lesz a harmadik hely. Sztem bentről annyira uncsi lehet Dávid, hogy el sem tudják képzelni, hogy ez bárkinek érdekes. Nehéz lehet ebben a műfajban, hogy lehet,h Te egész nap üvöltesz, amitől azt hiszed, h érdekes vagy, a másik meg mondjuk mond csendben valakinek 10 meghatározó mondatot, de mást nem csinál, és akkor most vajon beteszik-e az öfibe valamelyiket.
Én azon is csodálkoztam, h Zsolti nem rakta össze, hogy Mici szavazói át fognak menni Dávidhoz.

Cérnahuszár 2016.11.29. 15:49:37

@verkli: sztem gina zsolt és dávid összehasonlítására gondolt, zsolt még marha szimpi volt itt kint amikor gina bement, így simán gondolhatta hogy dávid nem annyira támogatott vele szemben
időközben meg volt egy sufni gate amin zsolt népszerűsége elbukott.

kamilla123 2016.11.29. 15:49:47

@Perah: egyértelműen Vivi sokat gyengített Zsoltin. A folyamatos féltékenységével (Dávid felé, Gina felé, Mici felé) elérte, hogy Zsolti teljesen elszeparálódjon. Amikor Zsolti és Mici össze voltak bilincselve, egészen jól kijöttek, Vivike meg behisztizett. Valszeg Dávidot is azért utálta a csaj, mert félt, hogy Dávid és ZSolti egy szellemi szinten vannak, ezért majd szövetkeznek. Vagy amikor Gina bejött, Vivi szintén hisztirohamot kapott. Így Zsolti nehezen tudott szövetkezni másokkal is.

kamilla123 2016.11.29. 15:52:44

@KapitányG: mivel nem volt nagy a szavazatkülönbség, a párbaj most sokat nyomott a latban, főleg, h újraindították. Patrik valami eszeveszetten ellenszenves figuraként túnt fel (lehet,h az életben nem az amúgy). Egy nyálas kis negatív, mosolyogni képtelen energiavámpírnak tűnt nekem (már a videón is, amit beküldött Zsoltinak). Ha egy karakán, életvidám, jóképű csávó, aki bekiabál vmi vicceset, sztem hozott volna pár szavazatot.

patburnsred 2016.11.29. 15:54:02

azért az tetszett, hogy a szerkesztők még adtak egy utolsó adag sufnipornót, csakhogy ne legyen olyan fájdalmas a búcsú :)

2016.11.29. 15:54:24

vyvyt az elejetol fogva roppant mod ruhelltem, de a multkori fitnessnapokon atkattant vmi bennem: aki kepes sultkobit pufirizzsel enni, plusz az futastechnika (rakas szerencsetlenseg) - az mmkk kierdemli szimpatiamat.
XD
hajra vyvyyyyy! meg somsom!
XD

Cérnahuszár 2016.11.29. 16:02:26

@kamilla123:
"Nehéz lehet ebben a műfajban, hogy lehet,h Te egész nap üvöltesz, amitől azt hiszed, h érdekes vagy, a másik meg mondjuk mond csendben valakinek 10 meghatározó mondatot, de mást nem csinál, és akkor most vajon beteszik-e az öfibe valamelyiket. "

az mindig is úgy volt hogy az extrovertáltak -akik üvöltenek - a falra másznak a csendes introvertáltaktól és unalmasnak tartják őket.
Ebbe szépen bele lehet bukni, mert nem ismerik fel a veszélyt, hogy a másik potenciális ellenfél, mert nem beszél hangosan, csak ha besokall. Olyankor odabasz, ahogy dávid odabacott lórinak, és utána szépen a többiek.

KapitányG 2016.11.29. 16:03:09

Lehet, hozott volna, de én azt mondanám bukásnak, ha Patrik miatt elveszített volna olyan szavazatokat, amelyek egyébként (tehát Patrik nélkül) biztosak voltak.

verkli 2016.11.29. 16:03:37

@Cérnahuszár: Nem. Gina egyértelműen harmadikként hivatkozott Dávidra. Mondjuk mi láttuk az előzetes számokat is néhány napja, ők nem, de ez akkor is óriási aránytévesztés, pont attól, akinek a legtöbb "külső" infója volt.
@kamilla123: Azt nem láttam, a Retek honlapján a videó egyes részei nézhetetlenül szakadoznak, tévém meg nincs, höhö. Mindenesetre nekem úgy tűnt, hogy a M-K páros sokkal érettebben ítélte meg az esélyeket, nem is esett le az álluk Mici eredménye láttán, fel voltak rá készülve.

kamilla123 2016.11.29. 16:06:30

@KapitányG: nem, biztos szavazókat nem hiszem, de bizonytalanokat lehet,h vesztett.

kamilla123 2016.11.29. 16:10:48

@Biriksz_Krokiksz!: hát Vivit a sok bőgés miatt már majdnem megsajnáltam, de amikor bekussoltatta Ginát úgy, hogy a kis csaj egész este vigasztalta, meg most valamelyik BV-ben olyat beszólt Micinek, aki éppen csak reggelizett nyugodtan, hogy a nő nem cici meg száj, ellenben ő milyen szép sminkkel, hát akkor kijött megint az igazi rosszindulatú énje. Amúgy meg ha a nő nem cici, akkor neki miért is van szilikonmelle?
Egyébként rájöttem, hogy miért nem akar senki Vivivel smárolni, mert folyamatosan csorog a nyála. Undi.

2016.11.29. 16:18:02

@kamilla123: meg sokat cigizik es büdi (asszem ezt som mondta rola)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 17:08:52

szerintem Ati Michael Chang.
Vivi nem vicces, inkább tragikus
Somának nincs személyisége
ha nem Dávid nyer,akkor kapják be

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 17:10:14

@kamilla123: nekem úgy tünik nem gondoltak bele a 36 millóba

csincsilla72 2016.11.29. 17:10:14

@verkli: Gina védelmében azért azt megjegyezném, hogy mivel nem is válogatták be első körben és az édesanyja is akkor halt meg, valószínűleg nem nagyon foglalkozott az első hetek eseményeivel. Derül égből jöhetett a hívás, gyorsan kellett igent mondani, talán nem volt ideje pótolni a dolgot.

2016.11.29. 17:19:00

@PeniValdes: kinek hol az ingerkuszob.

2016.11.29. 17:22:09

@csincsilla72: mondjuk ebben van vmi, eleg hiheto lenne, es sok mindent meg is magyarazna.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 17:28:12

jaj találtam filmet Davidkarol, cukin pislog

ficekence 2016.11.29. 17:40:18

@mézescsók: Nagyon korrekt vélemény, én is így érzek Ginával kapcsolatban.

csincsilla72 2016.11.29. 17:45:30

@Berber Oroszlán: miért ne? Járt iskolába, még emlékszik:-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 17:46:52

@csincsilla72: szálljatok le Atiról,aki igazi tesóbarát

csincsilla72 2016.11.29. 17:53:44

@PeniValdes: Jólvanmáá Penike, ne aggódj, nálam is ő kapja a jelet. :-) Nyugodtan visszajöhet és finalizálhat Dáviddal, esélye annyi, mint kismókusnak az erdőtűzben.

2016.11.29. 17:57:53

mmkkugymondolvaso kommentbarim meg szankozik, v micsiri?!

verkli 2016.11.29. 18:02:37

@csincsilla72: Lehet, lehet, lehet. Túl sok a lehet az értelmes válaszhoz, én továbbra is leesett állal mozizok:)

2016.11.29. 18:02:58

most pedig visszanezem a tegnapit (vasarnapi zsooooti parbajt egyelore nincs lelkierom es idegallapotom)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 18:03:10

@csincsilla72: talán Gina ellen nem engedném vissza...kell 1 db nő a villába

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 18:04:43

@Biriksz_Krokiksz!: huuu én nem bírtam...amikort ott állt Dávid a szatyrával,és elindult az utcaajtó felé

2016.11.29. 18:07:12

@PeniValdes: abban nem, h mult heten nekem a luke csaj pont vicci volt, de megnezem, h tegnap mit muvelt, es ez siman valtozhat.
ha davidra erted a kerdest, sztem is a legeselyesebb, de nem szeretem a kiszamihatosagot, es naná h a kicsikkel vagyok! (perpill vyv & somi)

verkli 2016.11.29. 18:09:12

Atinak nagyon jó esélye van, ha összejön neki egy Vivi és/vagy Gina párbaj. Emlékeztek Lacci pályafutására? Négy csajt küldött haza simán egymás után, aztán az első férfi/férfi (?) párbaj után szevasz. Denisz, ha szoros eredménnyel is, de hazaküldte.

2016.11.29. 18:09:48

@PeniValdes: dehát annyira egyértelmű vót, h ő megy vissza, a helyedben hott nyugiba' lettem volna :)

2016.11.29. 18:14:14

@verkli: ati mostanaban inkabb dzsinivel nincs egy ekg-ra kotve, de bmelyikuk is megy vissza, kilometerekkel david nyer ellenuk.

verkli 2016.11.29. 18:21:28

@Biriksz_Krokiksz!: A következő párbaját simán túlélheti. Aztán már szerintem is csak abban bízhat, hogy mindenki más meghal. Végül is szakács, megoldható egy véletlennek látszó mozdulattal:)

2016.11.29. 18:34:47

hat igy vyvyt hallgatva, el nemtom kepzelni, h letezik bki epeszu is, aki raszavazna (rajtam kivul mmint, de en krokodil vok, es az nem szamit)

XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 18:59:07

@Biriksz_Krokiksz!: hááát nekem szánnivaló

2016.11.29. 19:03:34

@PeniValdes: sajnalom is, de amit eddig lattam az adasbol, azalatt vegig bombolt zsooooti miatt ;) de som kedves kis cukorka, h vigasztalja.

2016.11.29. 19:07:25

@PeniValdes: mindenki helyezkedik, ki jol, ki rosszul. somi egyedul aki veszelyes davidra, vigyazni kell vele.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 19:08:25

@Biriksz_Krokiksz!: simán lenyomom a sötrét utcán:)
veszély???

2016.11.29. 19:09:25

@PeniValdes: ahhoz elobb essen ki.

2016.11.29. 19:11:55

@PeniValdes: nem vivhatsz david helyett, nem is engedne ;)

2016.11.29. 19:17:01

ujujujujjjj most volt a 'kussoljmá'! vyv, ez ordenáréság vót...

2016.11.29. 19:18:16

@PeniValdes: nemtom, tippelj, bolognai fozoversenyben? :))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 19:19:47

@Biriksz_Krokiksz!: azt csak egy személlyel lehet főzni,de az nyeljen kisüniket:)
Dáviddal szerintem jól lehet képeskönyvet nézni

2016.11.29. 19:21:12

@PeniValdes: szoc szakdogat is irtok...

Cimili 2016.11.29. 19:22:32

@PeniValdes: :DDDDDDDDDDDDDDDD izgi estéitek lesznek mmkk :)

Rémület 2016.11.29. 19:22:50

Somába estére feltàmadt az együttèrzés. Reggel még nem tudott leszakadni Vivi szekálásáról, amikor az Zsolti cuccait zsákolta. Idegesít ez a kis görcsike. Úgy beszél, ahogy egy első osztályos olvas. Szerintem irritálóbb, mint Vivi.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 19:24:35

@Cimili: ááá volt hogy randin,ahol éppen próbáltam befűzni a pait,az elmagyarázta a város villamosvonalát:)

2016.11.29. 19:24:41

@PeniValdes: multkor meg arrol volt szo, h mentoralod, oooo.

Cimili 2016.11.29. 19:29:13

@PeniValdes: fura alakkal lötyögtél :)))))))))

2016.11.29. 19:30:04

na jovvvvan, tegnapi alapjan tartozkodo allaspontra helyezem magam. ati-david ferfibaratsagaban volt par arisag, amin el tudtam mosolyogni magam. amugy egy nagy dögunalom volt az egesz musor.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 19:30:30

@Cimili: ja,én ott ülök randis cuccben,ez meg....

2016.11.29. 19:32:52

@PeniValdes: nekem epiteszmernok randipajtim volt, oko hazakrol meselt, de az marha erdekes volt, jartunk is ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 19:35:49

@Biriksz_Krokiksz!: jo,de elso randin ez tok fura...főleg,hogy te közben éppen dobálod a hajad,meg próbálsz vonzó lenni...

MacákékIcukája 2016.11.29. 19:51:47

@PeniValdes: aztan utana csodalkozik h senki nem akar vele lefekudni es minden csaj dobja az elso randi utan

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.29. 19:53:26

@MacákékIcukája: ja,és utána ő jött hogy mégis hogy viselkedtem

MacákékIcukája 2016.11.29. 19:54:22

@PeniValdes: :DDD miert, szende szuznek kellett volna lenned szerinte?

2016.11.29. 20:06:09

szinte 100 hogy dzsini lesz a kihívott.

2016.11.29. 20:07:20

(és nekem nyóc, h ki megy vissza)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 20:21:27

sportos, fogfájásmentes, teLYátmagábatömős estét, fél szemmel itt vagyok ám!

@Biriksz_Krokiksz!: :* (szerintem Dzsina-Ati-Soma vagy Vivi-Dzsina-Ati lesz)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 20:27:13

@szörnycsi: :DDDDDDDDD ezzel megnyerted a mai estét :)))) jobbulást!

2016.11.29. 20:28:08

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): á helló bébi, már kerestelek, aszittem szánkózol ;)
ha dzsinit választja, ő sztem is vyvyt húzza magával. somin meglepődnék, ha kihívnák (de imádok meglepődni, a kiszámíthatóság a halálom). de még nem tudni, h megint hármas párbaj lesz-e...

2016.11.29. 20:31:48

@szörnycsi: megtalált az országon végigsöprő vírus? jobbulást! (nekem kb 2 hétig tartott a felépülés,, csaxólok) ((de lehet, h zsoootimnak szurkolás miatt húzódott el ennyire))

,, 2016.11.29. 20:34:14

@Biriksz_Krokiksz!: bakker, általában 1-2 nap alatt kipihenem HA megfázás, de most nem tudom mi van, kb 1 hete konkrétan levegőt sem kapok, folyamatos hányinger hányás faszom kivan... most éppen vizet forralok gőzöléshez, utoljára gyerekkoromban csináltam ilyet de kínomban nem jut más eszembe
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): köszcsi

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 20:38:43

@Biriksz_Krokiksz!: mások szánkóznak az én idegeimen ;) ha tényleg vége 2 hét múlva, akkor hármas párbajnak kéne lennie.. vagy megint húznak elő a tarsolyból valami csodásat

@szörnycsi: hányás-hasmenés vírus van, nálunk benn meg mandulagyulladás van a porondon (én vagyok az egyetlen, akinek nincs mandulája, úgyhogy mindenki utál)

2016.11.29. 20:42:17

@szörnycsi: ugyanez, és ugyanígy. évek óta nem voltam beteg, de ez az idei vmi ultraerős cucc, ilyet még nem tapasztaltam korábban. két üveg mocsáriragya izlandi zúzmó köhögés elleni szirup simán elfogyott (mondjuk kurvajó íze van), és ahogy magentax-nak is ajánlottam itt pénteken, toljad az oscillococcinumot bőkezűen!

,, 2016.11.29. 20:43:54

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nekem sincs mandulám, de ez az izé ráhúzódott a torkomra meg a zarcomra meg a fülemre. mondjuk a hangom maradhatna ilyen, mint most:)

,, 2016.11.29. 20:45:16

@Biriksz_Krokiksz!: köszcsi, de jó h írtad, ezeket mmkk csekkolom:) na léptem, jó szórakozást a zestihez:)

2016.11.29. 20:46:27

@szörnycsi: hótttuti h ugyanaz a bajunk. (és igen a szexi hang, egyetlen pozitívum) ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 20:48:27

@szörnycsi: én szeptember óta beteg vagyok állandó jelleggel, ilyen még nem is volt, mióta az eszemet tudom.. az izlandi zúzmó jó cucc, a másikat még nem próbáltam, de ha azt mondjátok jó, berongyolok a patikába egyik nap

2016.11.29. 20:52:08

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): nekem minden alkatrészem megvan, a mandulák is. hajnalban mikor felkeltem folytatni a melómat, a gilmore girls nemtom melyik évada ment a tv-ben háttérzajként, és ezen a sztorin felröhögtem hangosan: luke kislányát megműtötték vakbélgyulladással, és luke panaszkodott lorelai-nak, h annyira ideges, h ha tehetné, felajánlaná a saját vakbelét átültetésre a kiscsajnak :))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 20:54:34

@Biriksz_Krokiksz!: én mandulátlan és fogatlan vagyok :))) asszem nálam is az ment, de még próbáltam feléledni, úgyhogy fogalmam sincs

2016.11.29. 20:55:39

@PeniValdes: krisztiánnal? ő sztem jövő héten következik, és ki is fog esni...(tipp)

2016.11.29. 20:57:53

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): mandulát tudok felajánlani ;) vagy vakbelet ;) (foghoz ragaszkodom, neharika)
XD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 21:03:45

@Biriksz_Krokiksz!: sokat szevedtem a mandulával, köszi, mmkk kihagyom ;) a bölcsességfogaim nincsenek meg, meg azon kívül 2, de gyakorlatilag funkciótlanok voltak, nem hiányoznak :DDD

Mók_Ica 2016.11.29. 21:04:42

szasztok kommtársak :))) még mindig tombol a vírus??? jobbulást minden mandulás és mandulátlan betegnek!!!
akinél hányós vírus is van, annak külön konténer-bérletet ajánlok fel, korlátlan használattal :))))

2016.11.29. 21:06:45

@Mók_Ica: :))))) és mindenkinek te fogod a hajacskáját ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 21:08:32

@Mók_Ica: barátném péntek óta feszt hány, az anyahajóm nála van, úgyhogy egy kisebbfajta konténer-bérletet elfogadnék a biztonság kedvéért :)))))))

2016.11.29. 21:08:34

hereverőék hun vannak, meg mindenki többek?

2016.11.29. 21:09:39

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): bérletet ne hányd le, nem fogadják el az ellenőrök. (ez is csak tipp)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 21:12:25

@Biriksz_Krokiksz!: az ellenőrök kapják be Magdianyus szabadon választott testrészét :)))))

csincsilla72 2016.11.29. 21:14:48

Kedves Betegek! Toljatok már magatoknak némi vitamint is: 2 gramm C-vitamin, 120 mikrogramm K2-vitamin és testsúlykilogrammonként 100-150 egység D-vitamin rendel!

Mók_Ica 2016.11.29. 21:21:25

@Biriksz_Krokiksz!: extra szolgáltatás, aki igényli :))))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): mmkk kapol egyet :))))

bakker bébik, ezt a bérletet csak én nézem...... magdi anyus egyik testrészét sem szeretném bekapni :))) höhöhöhöhö.... vagy ha igen, magamnak is kiutalok egy bérletet hihihihihi

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 21:24:56

@Biriksz_Krokiksz!: :)

@Mók_Ica: Magdi anyussal való bármilyen érintkezés esetére 2 bérlet a minimum :)

2016.11.29. 21:25:22

@csincsilla72: (olvastam múltkor a paracetamol kommentedet, és bólogattam, nálunk mindenki messzire kerüli, pont az általad leírtak miatt)

MacákékIcukája 2016.11.29. 21:29:14

@csincsilla72: @Biriksz_Krokiksz!: paracetamolrol jut eszembe h ma voltam orvosnal a korhazban, szetfeszitette a bokam, megtanitott mankoval rendesen jarni (lepcson is, harmadikon lakom) es ramszolt h azonnal tessek naponta setalni, mert elmaradt a fejlodes. Ja es matol nem szedek fajdalomcsillapitot.

csincsilla72 2016.11.29. 21:29:30

@Biriksz_Krokiksz!: Örülök:-)
Egyébként 2011 óta nem voltam beteg, viszont rendesen szedek vitamint. Télleg ajánlom, használ.:-)

Cimili 2016.11.29. 21:32:51

@Mók_Ica: lassan én is jövök, örökbérletem van :) vagy nincs?

Cimili 2016.11.29. 21:33:41

@MacákékIcukája: hurrrrrrrrrá, akkor már nem is fáj annyira?

2016.11.29. 21:37:29

@MacákékIcukája: nem merem megkérdezni, hogy bírod...(hogy bírod?)

@csincsilla72: vitamin persze, alap (elhanyagoltam idén). a d-t pedig megfogadtam, h gyakrabban és folyamatosan kéne, pár éve olvastam róla tanulmányt, h miért is és mennyit (pl rák).

Mók_Ica 2016.11.29. 21:38:01

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): digitális jelként bocsátom ki a bérletet, mint egy demat értékpapírt, azt nem tudja SENKISENEM lehányni :)))))

@Cimili: VIP-et kapsz :)))

@MacákékIcukája: sétálj Icuka :))) és csak lassan szaladgálj :))) remélem érzed a javulást és nem fáj annyira már!!!

Mók_Ica 2016.11.29. 21:39:02

@Biriksz_Krokiksz!: késő ősztől tavaszig kell(ene) szedni és elég nagy dózisban.... eztet olvastam....

Mók_Ica 2016.11.29. 21:40:16

@Biriksz_Krokiksz!: ja és magnézium citrátot (ha jól emlékszem) kell hozzá szedni a felszívódás miatt. ez nem a "sima" magnézium...

csincsilla72 2016.11.29. 21:43:57

@Mók_Ica: és K2 vitamint! Ez azért kell, hogy a felszívódó kalcium (ami a D-vityi hatására szívódik fel) ne az erekbe épüljön be, hanem a csontokba.

2016.11.29. 21:45:00

@Mók_Ica: már meg nem mondom, hány éves tanulmány volt (talán 8-10 éve olvastam), de abban is szerepelt a gyógyszerlobbi, meg a dózis, meg a gyógyszerlobbis-dózis. majd előkotrom, hogy is volt pontosan.

2016.11.29. 21:46:23

@Biriksz_Krokiksz!: (vaaaaaaaaagy, mekkérdem családtag dokit) ;)

2016.11.29. 21:50:10

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): hogy állsz a hp8-cal? kivégeztem, imádtam!

Mók_Ica 2016.11.29. 21:52:25

@Biriksz_Krokiksz!: csúcs szupi vagy, én majd vmi pihenőnapon iktatom be az olvasást :))))

Cimili 2016.11.29. 21:53:35

@Mók_Ica: köszike! :) majd ráfestem a nevem.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.29. 21:54:02

@Mók_Ica: leleményes :)

@Biriksz_Krokiksz!: még nem kaptam kézbe, viszont hétvégén megnéztem a Legendás lényeket (nyálat csorgattam, hihi), és az nagggyonjóvolt :))) a szokásos ökör fordítások megvannak (No-maj helyett Maginix meg ilyenek), de ezen felül lehet emelkedni :)))))

Cimili 2016.11.29. 21:54:13

@Mók_Ica: én így is szedem évek óta.

Mók_Ica 2016.11.29. 21:56:56

@Cimili: névre szólót fogsz kapni :))

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): ááá... dehogyis... csak haladok a korral :))))

Mók_Ica 2016.11.29. 21:57:46

@Cimili: mer' te már régebben okos vagy :))) én még csak nemrég... :)))

Cimili 2016.11.29. 21:59:35

@Mók_Ica: de látod, még így is elkaptam azt a csúnya köhögéses hörghurutot az uncsimtól.

Mók_Ica 2016.11.29. 22:00:54

@Cimili: durvák ezek a bacik/vírusok idén..... évek óta nem voltam én sem beteg.... aztán októberben én is benyaltam a hányós cuccot.....

Cimili 2016.11.29. 22:01:58

ezt most még hány napig mutatják?????????????

plüssnyuszi 2016.11.29. 22:02:19

Üdv a népeknek! :-)

@MacákékIcukája: szép napoknak nézel elibe :-) Hajrá, én szurkolok neked! Főleg, hogy fájdalmak ne legyenek.

Mók_Ica 2016.11.29. 22:02:32

bencus van, végre rendes cuccban :))))))

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:02:55

@Cimili: @Biriksz_Krokiksz!: @Mók_Ica: most tanulok ujra jarni, ma mentem 300 metert fel ora alatt. Fajdalomcsillapitorol amugy is le akartam allni, ugyhogy nem zavar :) Doki elmagyarazta h azert faj, mert letapadtak az inak es az izmok (es nem a mutet miatt).

tvbuzi 2016.11.29. 22:03:10

Nem szeretnék Vivi mellett ébredni

Commodore 2016.11.29. 22:03:35

Zombiattack! Dikk! Puszi!

Mók_Ica 2016.11.29. 22:03:54

@tvbuzi: nagyon helyes, hogy ideértél :))))

@plüssnyuszi: szeva nyusssssziiii :))))

@Cimili: már így is többször mutatták, mint kellett volna.....

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:03:57

Bencus szekszi máma, most latom h nem csak nekem tunt fel :)))))

tvbuzi 2016.11.29. 22:04:01

Kárszeghy a nyuszit szagolgatja
Milyen aranyos :$$$$$$$$

Cimili 2016.11.29. 22:04:18

@MacákékIcukája: segítség nélkül, egyedül, fal mellett szorosan? mer akkor nagyon bátor vagy!

Bianka_M. 2016.11.29. 22:04:32

@Cimili: visszaküldtem a kis templomot, köszi, jó volt :))))) azt mondta, h még maradna, csak szólok :)

tvbuzi 2016.11.29. 22:04:35

@Mók_Ica: vasaltam, épp kész lett

Cimili 2016.11.29. 22:05:17

@MacákékIcukája: maraggyá csak a dévnél! :)

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:05:47

@Cimili: neeeem, mankozom. Eddig csak ugraltam vele.

@plüssnyuszi: koszi! Jaj olyan boldog voltam ma :))))

@csincsilla72: igen, ovatos vagyok, mankoval jarok :)

ewita 2016.11.29. 22:06:19

estét!!
Dávid micsoda szépségtrükköket tud! ;)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 22:06:39

Vivien most kiszedi a szemét?

Cimili 2016.11.29. 22:06:57

@Bianka_M.: @tvbuzi: hűtőbe tetted a vasalót hűlni? csak, h legyen má benne valami. :)

Mók_Ica 2016.11.29. 22:07:03

@MacákékIcukája: ügyes vagy!!! gyorsabban fogsz javulni :))))

@Cimili: ugye??? :))))

@Bianka_M.: szia :))))

@Commodore: puszi, dikk :)))

egyébként én csak azt nem értem, hogy tulképp örülniük kellene a még bentlévőknek, hogy ők még játékban vannak a 36 milláért.... nem sírni zokogni kellene, hanem jáCCani...
dévid tök rendi, hogy vigasztalja vivit.....

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:07:12

@Cimili: sosenem szavazok senkimasra csakis Dévünkre <3

nicu71 2016.11.29. 22:07:23

uristen Vivi hogy néz ki megabrutál

Cimili 2016.11.29. 22:07:46

@Bianka_M.: röpült felém. :))))))))))))

2016.11.29. 22:07:58

@tvbuzi: mos' miér'? csörög az ébresztő, lenyomnád szundi üzemmódba, meglátod, kipattansz!

(bár nem szeretek senkit bántani külalakja miatt)

plüssnyuszi 2016.11.29. 22:08:20

@Mók_Ica: Helló Mókuska :-)

rém szórakoztató, ahogy dagonyáznak a depiben, pfff :-(

2016.11.29. 22:08:32

@FájAzÉletÉsAVilágIs: kanállal!!!!!! (az melyik filmben is volt?)

Mók_Ica 2016.11.29. 22:09:11

@tvbuzi: ezt nem mondod!!! te vasalsz????? cuki fiú :))))

azért vivi tényleg kurvajól sminkel..... valóban eltüntette a "táskáit"..... akarom tudni a titkot!!!!

tvbuzi 2016.11.29. 22:09:40

@Cimili: király ötlet!!:))))))

Cimili 2016.11.29. 22:10:05

mozdulatlanság a feladat? nem figyeltem basszus

Bianka_M. 2016.11.29. 22:10:38

Ööö, ez most poén akar lenni?

Mók_Ica 2016.11.29. 22:10:52

micsoda kísértés ..... zsófika egy szál pöndölyben ment be...... pfffff

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 22:11:00

Azért remélem sokat kap azért, hogy itt kurválkodik

Cimili 2016.11.29. 22:11:00

@MacákékIcukája: zsófija, az első kieső volt.

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:11:05

Ezt a jatekot en garantaltan nem tudnam vegigcsinalni rohoges nelkul, en lennek az elso aki veszit

pomac 2016.11.29. 22:11:25

ginhoz oda se ment :D

Schlomo Goldberg 2016.11.29. 22:11:46

@tvbuzi: az első kisesője a szériának, kis modellaspiráns

Mók_Ica 2016.11.29. 22:11:55

@MacákékIcukája: legelső kieső lány... zsófika

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:11:56

@Cimili: jaaa, akkor en meg nem neztem

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 22:12:05

@MacákékIcukája: Szerintem Zsófi, az a csaj, aki helyére a Zseri ment be

tvbuzi 2016.11.29. 22:12:35

Ez a turistás vicces

pomac 2016.11.29. 22:12:38

ezt tuti elröhögném :DDD

Mók_Ica 2016.11.29. 22:12:49

@Nimi: halihó :)))

no, meggyüttek a japán turisták is kísérteni..... höhöhöhö

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:13:06

Hehehehehe ez vicces, nekem tetszik

Bianka_M. 2016.11.29. 22:13:10

Ha becsukják a szemüket, az szabálytalan?

tvbuzi 2016.11.29. 22:13:14

Én megenném a kajájukat

Commodore 2016.11.29. 22:13:31

Mi lesz még? Beküldenek 1 talicska majmot?!

pomac 2016.11.29. 22:13:45

@Biriksz_Krokiksz!: picsába... de most már akkor nekem mindent lehet :D

Mók_Ica 2016.11.29. 22:14:11

a látogatók az eddigi heteket elevenítik fel sztem.... első kieső zsófi, szálloda hét turisták.....

Bianka_M. 2016.11.29. 22:14:50

@tvbuzi: a piára kéne inkább rámenni

Cimili 2016.11.29. 22:15:02

minyá jön lóri, v az ikertesó.

Bianka_M. 2016.11.29. 22:15:23

@Mók_Ica: és a néni? Pedofilhét?

tvbuzi 2016.11.29. 22:15:23

Anyám borogass, Kárszeghy lefagyott

Krétagarbó 2016.11.29. 22:15:27

@Mók_Ica: gondolom a Hősök teréről szedték össze őket.

Ki ez a vén kurva?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 22:15:28

Villalakók közül valaki izgul az idősekre? Mert akkor ez a rész nagyon jó lesz

nicu71 2016.11.29. 22:15:38

ki ez a vén kurva xdxd

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:15:38

Jaaaaaaj ez a neni annyira rossz :DDDDD

Schlomo Goldberg 2016.11.29. 22:15:43

baszki, fémeztelen nagymamát si sikerült fogni
de gáz

Cimili 2016.11.29. 22:16:03

na az öreg lotyó, de undi.

Mók_Ica 2016.11.29. 22:16:17

most jön a kivénhedt pornómami..... :))) ő szerepelt vmi feleségkeresős műsorban is... ő most nagyon undit játszik....

2016.11.29. 22:16:22

jézusf@sz@! mami.

ewita 2016.11.29. 22:16:27

konténert ide!!!!!!!!!!!!!! BLÖÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:16:53

Fuuuuuuujjjjhuuujjjjjjj :DDDDDDD

Bianka_M. 2016.11.29. 22:17:25

@Mók_Ica: és talált végül feleséget? Nem úgy tűnik :)))

Mók_Ica 2016.11.29. 22:17:35

@Bianka_M.: hát ja... megdőlt a Zelméletem :)))) hihihihihii

@Krétagarbó: pornómami és nemcsak undi, de gusztustalanul is beszél pfffffffff

Krétagarbó 2016.11.29. 22:18:01

Szegény Soma megáll a fejlődésben.

Bianka_M. 2016.11.29. 22:18:02

Ez a néni vérciki :)))))

Mók_Ica 2016.11.29. 22:18:37

@Bianka_M.: elég sokáig versenyben volt a lotyónéni..... asszem ganxtapapa volt a férj jelölt....

2016.11.29. 22:18:41

vyvyvyyyyyy: ilyen leszek én is öregen!
vyvyyyyy :))))))))))))))

pomac 2016.11.29. 22:18:51

dikk 2 db maxi kinget tol be :D

Mók_Ica 2016.11.29. 22:19:44

dzsina mezítláb a tanga papucsban..... fel fog fázni ....

Bianka_M. 2016.11.29. 22:19:51

@Mók_Ica: anyám :))) ezt ő sem érdemli meg azért.... :)))

Bianka_M. 2016.11.29. 22:20:25

@pomac: az milyen fincsi már :)

2016.11.29. 22:20:37

lemaradtam, annyira röhögtem vyvyn, somi miért esett ki?

pomac 2016.11.29. 22:20:57

gina megint versenyben van meg soam is hogy van ez most ?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 22:21:02

Ezek nem a Got Talent-ben voltak?

2016.11.29. 22:21:14

fiúk se viccesek.

Mók_Ica 2016.11.29. 22:21:17

úristen.... megjöttek a "gyerekek" akiket félre neveltek a villaszülők :))))) a szép beszédet is eltanulták a szülőktől.... höhöhöhö

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:22:02

Ki ez a ket anarchista punk :DDD

Mók_Ica 2016.11.29. 22:22:17

@Krétagarbó: kifittyenő szőrzet alul??? sírok...

2016.11.29. 22:22:27

@Krétagarbó: de neki legalább jólállt :))) (jó, elviselhetőbb volt, mint oridzsinal hardcore hüje)

ewita 2016.11.29. 22:22:38

krisz kiüthette volna!!

Krétagarbó 2016.11.29. 22:22:43

@pomac: kicsit szar a vágás.

a gyomrom fordul ki ezektől.

Mók_Ica 2016.11.29. 22:23:13

@Bianka_M.: régen volt.... és hát nem is lett házasság belőle :))))

Cimili 2016.11.29. 22:23:14

papi vót a legjobb. :))))))))))

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:23:31

@Biriksz_Krokiksz!: beallt a pozba gongszo utan aztan lefele nezett es megint fel

pomac 2016.11.29. 22:23:49

@Krétagarbó: 2x esik ki kicsit fura volt :DD

2016.11.29. 22:24:22

@plüssnyuszi: gáz volt nagyon, de én azóta is vyvyyyn röhögök, mamira tett reakcióján, h ő is ilyen lesz, és tényleg! :)))))))

Bianka_M. 2016.11.29. 22:24:26

@Mók_Ica: ezen most meglepődtem. Biztosan hosszú kapcsolat lett volna :)))))

Cimili 2016.11.29. 22:24:32

@Biriksz_Krokiksz!: a fejét megmozdította, pont láttam

Mók_Ica 2016.11.29. 22:25:10

szegény soma nem találkozhat a szeretteivel..... dzsina sem.... nekik most jó szarcsi lesz....

de miért nem láttuk lórit tütüben???????????? át vagyunk baszcsizva ismét..... úgy érzem....

pomac 2016.11.29. 22:25:13

@Bianka_M.: eszembe jutott van kókuszos boci csokim :D

Krétagarbó 2016.11.29. 22:25:29

@pomac: igen, az már utána történt, hogy leírtam. Ezt elbaccták a szerkik:))

Mók_Ica 2016.11.29. 22:26:43

@Bianka_M.: vmikor a műsor után derült ki, hogy a néni igaziból lotyónéni..... kapcsolat nem volt....

2016.11.29. 22:27:30

@Mók_Ica: tütü is lesz??? abban én leszek zsooootim esküs tanúja, ez múlt héten már le lett fixálva.

pomac 2016.11.29. 22:27:51

@Krétagarbó: az még elmegy hogy egyszer elbasszák de 2x is :D

Cimili 2016.11.29. 22:28:23

@Mók_Ica: ne de milyen pasinak jön be az ilyen lotyónéni? miből él az ilyen?

Bianka_M. 2016.11.29. 22:28:26

@Mók_Ica: szegény. Biztosan van vmi defekt hogy ilyen. Nem szép felhasználni, hogy nevetséges legyen még a tv-ben is.....

2016.11.29. 22:28:43

@Mók_Ica: most őszintén és töknaivan kérdem, h és van igény a szolgáltatására?

tvbuzi 2016.11.29. 22:28:45

Az Intimissimi reklám miatt érdemes tévézni

pomac 2016.11.29. 22:31:02

az se biztos hogy ez tegnap volt, mert még amit ellőt dávid (konfekti ágyú) vasárnap ott volt az ajtóban

Cimili 2016.11.29. 22:32:26

Penike ment be Dévhez?

pomac 2016.11.29. 22:32:51

ez a nőő volt tegnap a gyanú árnyékában vagy mi a szar volt

ewita 2016.11.29. 22:33:02

bazz ez de gáááz!olyan mint kiskoromban a fertőző osztályon,anyám az üveg túloldalán

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:33:17

Jaj Daviiiiiiiidkaaaaaa <3333

Cimili 2016.11.29. 22:33:28

milyen csini Dév anyucija.

pomac 2016.11.29. 22:33:33

@pomac: de legalábbis 90% hasonlít nagyon

Bianka_M. 2016.11.29. 22:33:43

Szegények, ez de szar lehet. Miért nem lehet beengedni őket? Volt olyan régebbi szériákban, h bemehettek, nem?

Mók_Ica 2016.11.29. 22:33:46

@Biriksz_Krokiksz!: hát kimaradt.....lóri abban ment be....

@Cimili: hát van rá igény... különben nem lenne ...

2016.11.29. 22:33:55

@ewita: :))))))))))))))))))) de goniiii, nem nevettem! ( :)))))))))))))))))

tvbuzi 2016.11.29. 22:34:15

Papírzsebkendő bekészítve (mert meghatóak a találkozások!! Nem az Intimissimi miatt!!!!)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 22:35:15

Krisztiánhoz ugye a szuvasfogú csávó ment be?

Mók_Ica 2016.11.29. 22:35:20

@Biriksz_Krokiksz!: lószar és veréb.... és ez több, mint csak hasonlat :)))

dávid milyen cuki volt :)))))))))))))))))))))))))))

@Bianka_M.: volt, iza anyukája is bement....

2016.11.29. 22:35:30

@Bianka_M.: én arra emlékszem, h pl gombi is csak üvegfalon keresztül kommunikálhatott a csajával.

Bianka_M. 2016.11.29. 22:35:51

@tvbuzi: de igazán arra érzékenyültél el :))))

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:36:07

Papi mintha beszeloben lenne :D

Mók_Ica 2016.11.29. 22:36:27

@tvbuzi: óóóóó... teeee :)))) santa claus is coming to town :))))

krisz milyen érdekes nyelven kommunikál..... höhöhöhöhö

tvbuzi 2016.11.29. 22:36:43

Kárszeghyéken beszartam :DDDDDD

naezjó... 2016.11.29. 22:36:58

Kriszék mekkora böris látogatás volt, miközben tudják, hogy lehallgatják őket a zsernyákok... :D

ibizaiporszivo 2016.11.29. 22:37:05

@MacákékIcukája: Ja. Intézkedik, hogy Micit be kell védeni kint :DD

Bianka_M. 2016.11.29. 22:37:55

Vivinek milyen szép anyukája van :). De mire büszke?????

plüssnyuszi 2016.11.29. 22:38:10

Dávid anyukája tök normális volt, olyan kis konszolidált család benyomását keltették. Viszont Krisznek kije volt? azért az elég érdekes beszélgetés volt, már ami Micit illeti. Krisz ráküldte a lányra a családi kommandót vagy mi?

Mók_Ica 2016.11.29. 22:38:43

@ewita: az is nagyon szar érzés lehetett.....

@MacákékIcukája: igen.....

vivi anyukája sokkal jobb nő, mint vivi...... és most is folytatja a lánya bolonddá nevelését.....

tvbuzi 2016.11.29. 22:39:00

Vivivel anyukája úgy beszél mint anya a hülye gyerekével.

2016.11.29. 22:39:36

@Bianka_M.: viszont milyen jól eldumálnak (de szép lett a popód, meg nőtt a cicid is!) :)

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:39:55

@Bianka_M.: en mar az eleje ota szerelmes vagyok bele, csak most meg inkabb :DD

Commodore 2016.11.29. 22:40:01

Kamu muter! bértapsoló!

tvbuzi 2016.11.29. 22:40:03

@naezjó?: tényleg olyan volt :DDDDD

ibizaiporszivo 2016.11.29. 22:40:14

@naezjó?: semmi konkrét név, csak fedőnevek.
gondolom most lapozgatnak, hogy ki az a gyapjas.

Mók_Ica 2016.11.29. 22:40:17

@plüssnyuszi: apukája volt

vivi: nem cikiznek kint?
anyuka: miért cikiznének??? - hát..... khmkhmkhm......

Krétagarbó 2016.11.29. 22:40:18

Vivi anyja pont úgy beszél vele, mintha 3 éves lenne kb.

2016.11.29. 22:40:41

ezt a ronda narancs rúzst feledjék már el a csajok - úgy általában.

2016.11.29. 22:41:09

sárga teló atinak! (győzőlyé?)

iphilosopher 2016.11.29. 22:41:18

Vivi anyukája meglepően normális, de szerintem tudja, hogy már minden elveszett a gyerekével kapcsolatban, és az is igaz, nem most kell megnevelni.

ewita 2016.11.29. 22:41:49

@Krétagarbó: legalább tiszta miért olyan amilyen :P

Mók_Ica 2016.11.29. 22:42:05

attinál is kificcent a fikabuborék.....

tvbuzi 2016.11.29. 22:42:18

Még mindig a Kárszeghy maffián röhögök :DDDD Mondd meg Marciéknak, hogy Spárta van :DDDDDDDDDDDDDDD

nicu71 2016.11.29. 22:42:44

jaj az Atinál bekönnyeztem...

ascii 2016.11.29. 22:42:49

egy férfi csak akkor sír, ha tökön rugják, ha a lány fogazz, meg mikor Lassie hazatér, minden más esetben elfogadhatatlan

Mók_Ica 2016.11.29. 22:42:50

@Krétagarbó: most már tudjuk miért lett ilyen..... pont mint vv izánál.... emlékszel?

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:43:03

@Commodore: :DDDDD

@Bianka_M.: akkor meg nem volt eltorve a bokam :D

naezjó... 2016.11.29. 22:43:16

@ibizaiporszivo: Cuclis üzeni, odaért a kettő. Csipás habiszti, kijössz, beszélünk :)

ibizaiporszivo 2016.11.29. 22:43:49

Krisztián faterja, mint a Gomorrás maffiavezér, Savastano :DDD

Mók_Ica 2016.11.29. 22:43:57

@Biriksz_Krokiksz!: biztos... tuti nincs ebből kettő :))))

@ascii: hüjjjjjjjjjjjjjjjjjje... :))))) felröhögtem :))))

Rémület 2016.11.29. 22:44:43

Atièk aranyosak voltak. Meg Dávidék is.

Mók_Ica 2016.11.29. 22:45:28

vivi.... átgondolni.... höhöhöhöhö..... kérdem én, mivel????

2016.11.29. 22:45:29

@ibizaiporszivo: (a gomorra egy jóféle sori, csak mondom, ne keverjük ide)
XD

MacákékIcukája 2016.11.29. 22:45:49

Sirok a maffias kommentjeiteken gyerekek :DDDD

Rémület 2016.11.29. 22:46:06

Mivanmá? A kiválasztást már tegnap láttuk.

plüssnyuszi 2016.11.29. 22:46:15

@ewita: @Mók_Ica: @naezjó?: köszi, ez sok mindent megmagyaráz

Ati aranyos volt :-)

Viszont Dávid vakegérke? (Gyanús volt, h néha szemcsi van rajta) Kontaktlencsézne vagy simán nem lát? :-)

2016.11.29. 22:46:28

@Bianka_M.: visszalopizzák kezdésre.

tvbuzi 2016.11.29. 22:47:20

@MacákékIcukája: én megnézem még ötször mint Kárszeghy mama :DDDDD

Mók_Ica 2016.11.29. 22:47:29

@Krétagarbó: nem felejtjük el a történeteket :))))

azért azt hallottátok, hogy dávid nem látott semmit a párbajon, mert nem vette fel a szemcsijét???? ti láttatok rajta valaha szemcsit??? ajánlom neki a kontaktus lencsét :)))) kis hiúfiú :))))

2016.11.29. 22:47:33

oké, kedd van, mi célból játsszák be megint a kiválasztódást?

Krétagarbó 2016.11.29. 22:47:42

@Rémület: én nem, pont emiatt lefeküdtem, miután vége volt az öfinek tegnap, a kiválasztást már nem vártam meg.:)

Bianka_M. 2016.11.29. 22:48:05

@Biriksz_Krokiksz!: vajon fertőtlenítik is? Mindenki beleköp a nagy hévben.

ascii 2016.11.29. 22:48:38

@Biriksz_Krokiksz!: (csak szólok, h a sori a könyvhöz képest csak a jéghegy csúcsa, egy délelötti matiné)

Mók_Ica 2016.11.29. 22:49:00

@tvbuzi: aszittem az intimissi reklámot nézed meg még ötször :))))

Bianka_M. 2016.11.29. 22:49:04

Mi a búbánatnak kell minden szart 6x ismételni?

2016.11.29. 22:49:23

@Bianka_M.: csak pö és bö és tö és dö betűknél! de amúgy meg nem kell bekapni meg nyalogatni a kagylót :))))

Mók_Ica 2016.11.29. 22:49:49

@Biriksz_Krokiksz!: mer tegnap vót.... ma meg a tegnapi történést öfizik...

naezjó... 2016.11.29. 22:50:08

@Mók_Ica: akkor még jó, hogy csak az utcaajtó felé indult és nem a takarítószertár felé :)

Cimili 2016.11.29. 22:50:40

Gina hogy nyallerkedik, blöeeeeeeeeee

2016.11.29. 22:50:45

@ascii: nyilván, de most színész volt szóba hozva, az meg a soris adaptációban van ;)

pomac 2016.11.29. 22:50:49

na ezt a süket dumát amit gina lenyomott ,és vyvy a bólogató kutyus :D

Rémület 2016.11.29. 22:50:58

@Krétagarbó: szóval miattad van. :))

Miben volt tökös Soma?

Mók_Ica 2016.11.29. 22:51:04

@Biriksz_Krokiksz!: képzeld, ha ancsa beszélne bele.... na akkor tényleg tele lenne köpéssel..... ahogy mondja ezeket a pö, bö és egyéb betűket.....

Cimili 2016.11.29. 22:51:08

@Mók_Ica: én is tökre aszittem. :)

Bianka_M. 2016.11.29. 22:51:16

@Mók_Ica: így nem volt idegi alapon feleslegesen. Én sem hordom, csak ha vezetek. Szóval akkor általában. A táblákat úgysem nézem.

2016.11.29. 22:51:29

@Krétagarbó: biztos vikingezett!!!!!! :)

Mók_Ica 2016.11.29. 22:52:20

@naezjó?: :DDDDDDDDDDDDD még jó hogy :))))))))))) képzeld ott robbantotta volna a petárdát :)))

2016.11.29. 22:52:47

@ascii: @Biriksz_Krokiksz!: ja nem is, túlgondoltam, bocsi! :*

Cimili 2016.11.29. 22:53:08

és Lóri? megen átbaszcsiztak minket a szerkik, kapják beeeeeeee!

tvbuzi 2016.11.29. 22:53:25

@Mók_Ica: lehet, hogy ott is megállítom a videót :P

Krétagarbó 2016.11.29. 22:53:31

Bencus: "Atti tudta, csak nem sejtette..." :))

Mók_Ica 2016.11.29. 22:53:50

@Cimili: azt is nézi.... és nem ötször :))))

@Bianka_M.: én kontaktozok.... kényelmes és látok is :))))

2016.11.29. 22:55:00

@Cimili: csak be akarták öltöztetni a tütübe. irtó nagy genyók tudnak lenni a szerkik, ez tudott. ;)

Almaka 2016.11.29. 22:55:06

@Rémület: Rámerte tenni Attira a jelét. Soma érzi, hogy győztes párbaj nélkül kevesebb esélye van a döntőbe így nekiment a leggyengébb Attilának. El nem hiszem, hogy erre Gina nem jön rá.

Mók_Ica 2016.11.29. 22:55:25

@tvbuzi: lehet???? sztem TUTI :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@Krétagarbó: szeretem ezt a mondást :))) gyakran használom is.... stallone főszereplésével, az oscar című film elhíresült mondása..... :)))))

Bianka_M. 2016.11.29. 22:55:41

@Mók_Ica: nincs az a pénz, h berakjam. Semmit a szembe :)

Krétagarbó 2016.11.29. 22:55:55

@Biriksz_Krokiksz!: csak szeretett volna, de inkább bealudt. mint most mindjárt megint:)

tvbuzi 2016.11.29. 22:56:31

De jót röhögtem, végre egy értelmes öfi.

Almaka 2016.11.29. 22:56:41

@Krétagarbó: Provolone: Persze, hogy tudtam csak nem sejtettem. Imádom ezt a filmet :)

Rémület 2016.11.29. 22:57:26

Most azt hiszi Gina,hogy a múltkor bejött a többieknek Zsolti betámadáa,neki is be fog,ha nekiesik Atinak? Nem bírom Atit, desajnos Ginát még annyira se.

Krétagarbó 2016.11.29. 22:57:28

@Almaka: én simán elhiszem, hogy nem jön rá.

2016.11.29. 22:58:49

@Bianka_M.: uhhh erre ekg. - ha már látásjavítás, akkor csakis szemcsi. (mondjuk nekem nem kell állandóra, de akkor sem fogom inzultálni a szemgolyómat piszkálással)

ascii 2016.11.29. 22:59:33

@Biriksz_Krokiksz!: (Paolo Di Lauro, akiről megformálták savasantot is, hasonlóan néz ki :) de most már offolom a camorrát)

Rémület 2016.11.29. 23:00:06

@Almaka: hű, tényleg tökös. :)

Almaka 2016.11.29. 23:00:09

@Krétagarbó: Akkor viszont tényleg megérdemli, a legbutább játékos címet.

2016.11.29. 23:00:45

@ascii: mondom túlgondoltam mixeltem ;)

nicu71 2016.11.29. 23:01:07

@Rémület: Gina tudja hogy Atisunk gyenge/mivel jóval később ment be volt ideje tanulmányozni/ de azt nem tudja hogy ő még gyengébb.

Cimili 2016.11.29. 23:01:58

na hozét megfertőztétek. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 23:02:02

@Rémület: A legjobb egy hármas párbaj lenne, és akkor mind a ketten kieshetnének. Egyébként most, hogy Zsófi belibegett ebben az adásban, azt kell, hogy mondjam, hogy Gina helyett jobb lett volna, ha visszahozzák őt az adásba.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:02:20

no, győzi is ekézi lotyónénit.... höhöhöhöhö

tvbuzi 2016.11.29. 23:02:32

Mostmár egy kézigránátot bedobhatnának a stúdióba

Bianka_M. 2016.11.29. 23:02:44

@Rémület: gina nagyon süllyed nálam is, pedig az elején bírtam. Mindenbe beledumál úgy, hogy fingja nincs arról, h mi történt, mindenhova helyezkedik és állandóan a plafonon van. Ráadásul annyi esze sem volt, hogy képben legyen valamennyire arról, hogy ki hogy áll kint. Oké, az anyukája meg minden, de ha arra van esze, h bemenjen egy ilyen tragédia után egy játékba, akkor utána is nézhetett volna, hogy ki mennyire erős.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:03:12

@Cimili: valljátok be, ti köptétek be :))))

Almaka 2016.11.29. 23:03:19

@nicu71: Na de ezt a nézők is tudják, akkor mi értelme játszani a hülyét?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 23:03:30

@nicu71: Azért ne túlozzunk! Ati mindenidők egyik, ha nem "a" leggyengébb VV karaktere.

Cimili 2016.11.29. 23:04:19

@Bianka_M.: ekg, nálam is nagyot zuhant, azt hittem, benne nem fogok csalódni.

2016.11.29. 23:04:21

csípek egy kis időt vv-bv nézésre, erre győző van. kibaszás.

Bianka_M. 2016.11.29. 23:04:40

@Biriksz_Krokiksz!: nekem a fóbiáim ezek a dolgok- lencse, szemcsepp/krém.

Cimili 2016.11.29. 23:05:10

@Mók_Ica: Kroki volt, vagy Szörnycsi.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:06:56

@Bianka_M.: @Biriksz_Krokiksz!: nem akarlak meggyőzni titeket, nekem nincs vele bajom.... szeretem :)))

no mingyá jön lóri???

Mók_Ica 2016.11.29. 23:07:25

@Cimili: jól tette, bárki is tette :)))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.29. 23:07:39

Remélem Lórit berakják a BV-be. (Majdnem megrakjákot írtam berakják helyett.)

Cimili 2016.11.29. 23:08:10

@Cimili: vagy mégsenem, pedig kivi lettem volna az arcukra.

Almaka 2016.11.29. 23:08:18

@VV Erőlegény: Voltak hasonló karrakterek előbbi szériákban is, csak nekik már a nevükre sem emlékszel. Emlékszel Shadira vagy a favágó Ádámra vagy Bandikára.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:08:20

sufniban mindenki... téma a fingás.... ez mindig előjön..... :))))))))))))))

2016.11.29. 23:08:31

@Bianka_M.: @Cimili: délután egyik komtárs írt ezzel kapcsiban érdekeset, lényege kb az volt, dzsini nem feltétlenül követte (követjette) az eseményeket kintről -haláleset-, és hirtelen szóltak, h jössz vagy sem, és jött.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:10:05

@Cimili: itt vóóóóót ..... de minek????

2016.11.29. 23:10:10

@Cimili: dehogy, cecelégy.

naezjó... 2016.11.29. 23:10:17

Somának még Tyyvyyiey fingja sem volt büdös. Eskü, ez az embör könyörög a balek címért.

Almaka 2016.11.29. 23:10:53

@Biriksz_Krokiksz!: Azért az egyetemen csak passzíválasztatnia kellett csak össze kellett pakolni, ugyan már.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:11:02

fingás után dugás a téma.....

2016.11.29. 23:11:09

@Biriksz_Krokiksz!: követjette??? követhette bocsiiiiiiii

Cimili 2016.11.29. 23:11:14

@Biriksz_Krokiksz!: igen, ezt meg is értem, de nálam nem ezért zuhan. nem teccik, h ennyire napraforgóskodik.

MacákékIcukája 2016.11.29. 23:11:22

@Mók_Ica: Davidunk viccesen rohogott rajta :DDD

Cimili 2016.11.29. 23:12:08

@naezjó?: és akkor most ő vigye a lét? hát nem!!!!!

MacákékIcukája 2016.11.29. 23:12:39

@VV Erőlegény: igaz :D nagyon szeretnem ot a dontobe

MacákékIcukája 2016.11.29. 23:13:04

@VV Erőlegény: de amugy nagyon aranyosak Daviddal, tok jo baratok lettek

Mók_Ica 2016.11.29. 23:13:57

@MacákékIcukája: igen :)))

dugás után az önkielégítés a téma....

Bianka_M. 2016.11.29. 23:14:28

@Biriksz_Krokiksz!: persze, csak ha a történtek ellenére mégis vállal valamit, akkor érdekelhette volna annyira, hogy 1-2 órát szán arra, hogy megnézze mizújs. Főleg, hogy baromi nagy előnye lehetett volna belőle. És tudom, hogy valószínűleg nagyobb baja is volt meg mindenki máshogy dolgozza fel a dolgokat, de akkor is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 23:14:38

@Almaka: Shadira emlékszem, a másik kettőre nem, de azt se felejtsük, hogy Ati úgy egy nagyon gyenge karakter, hogy már majdnem három hónapja benn van, és már a legjobb hatban van...

naezjó... 2016.11.29. 23:15:42

@Cimili: Milyen remek üzleti tervekre lehetne kölcsönkérni tőle... Tyvy-TV, Evelyn-ivó, Dina-dánom. Na jó, befejezem, üdv mindenkinek.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:15:52

új téma, a nyalás

Bianka_M. 2016.11.29. 23:16:26

Gina vajon mit tesz hozzá ehhez a magasröptű beszélgetéshez? :)

2016.11.29. 23:16:33

@Cimili: nekem sem. @VV Erőlegény: ati david miatt tényező. @Almaka: nemtom, az egy teória volt, és éreztem benne igazságfaktort, h akár még úgy is lehetett. de komolyan belegondolni az egész játszmázásba nem vagyok hajlandó. :)

Cimili 2016.11.29. 23:16:43

gyerekek, én ezt uncsizom, jó éjt mindenkinek! :)

Almaka 2016.11.29. 23:16:49

@VV Erőlegény: Persze, ezt nem is vonom kétségbe.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:17:56

azt hiszem ezek az információk bőven többek, mint amit tudni szerettem volna......
győzőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő..... undi vagy..... pfffff

Almaka 2016.11.29. 23:19:09

@Bianka_M.: Ez az egész játékára igaz. Tegnapi kisfilmjében az volt a legizgalmasabb ami vele történt, hogy Tivyvel nem párbajozott.
@Biriksz_Krokiksz!: Lehet benne igazság, de akkor is inkább lusta volt szerintem még ahhoz is, hogy rákeressen.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:19:31

@MacákékIcukája: majd bemegy a sufniba egyedül éjszakára.....:))))

2016.11.29. 23:19:35

győző nemlétező szexualis élete miatti másokén csámcsogásán konkrétan hányinger kerülget.

MacákékIcukája 2016.11.29. 23:21:03

@Mók_Ica: sztem Mici most nagyon orul :D

tvbuzi 2016.11.29. 23:21:16

Győzi olyan mint Lugosi Béla

Mók_Ica 2016.11.29. 23:21:34

@Biriksz_Krokiksz!: mindig ezt csinálja.... és undin nyomja...

Bianka_M. 2016.11.29. 23:21:36

Vivi anyukája nézi egyáltalán a műsort, hogy ennyire büszke? :))

2016.11.29. 23:22:35

@Almaka: dzsini sem nem okos, sem nem taktikus, (mondjuk ezzel nincs egyedül a szériában), viszont a beszédhangja nagyon kellemes, felőlem rádiózhat. :))))

Mók_Ica 2016.11.29. 23:22:52

@MacákékIcukája: majd ha krisz kimegy, akkor fog igazán örülni :))))

@tvbuzi: igen, elég horrorfilmesen nézett ki.....

Almaka 2016.11.29. 23:23:31

@Bianka_M.: Figyelj azért nem embert ölt. Egy szerető anya mindig büszke a gyerekére.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 23:23:32

@MacákékIcukája: Most, ha eltekintek ezektől a szimpátiasegédpontoktól, amilyen a tied is Ati viszonylatában, a döntőbe szerintem az összteljesítmény alapján Dávidnak, Somának , és Krisztiánnak kellene bejutni (surranópályán felkészül Vivi ). Ha a három fiú jut be, akkor nálam Soma a nyerő szimpátia alapon. Különben nekem imponál Krisztián nyugodtsága is. Ez nála nagyon nagy önfegyelemre vall !

Mók_Ica 2016.11.29. 23:24:08

@Bianka_M.: biztos.... de a villa előtt is így nevelte a lányát..... szóval neki ez tetszik.....

Almaka 2016.11.29. 23:24:28

@Biriksz_Krokiksz!: Én valahogy többet vártam tőle.

MacákékIcukája 2016.11.29. 23:25:10

@VV Erőlegény: valszeg igy lesz, bar Soma ugyanugy nem csinalt semmit mint Ati, Evetket ujjazta azt' szevasz. Tuja o is

2016.11.29. 23:25:26

@Mók_Ica: @Bianka_M.: lehető legrosszabb döntés volt ez a csóka műsorvezetőnek.

tvbuzi 2016.11.29. 23:25:37

@Bianka_M.: lehet, hogy a szülők más változatot kapnak.

2016.11.29. 23:26:24

jáááááááááá reklám filmzene imagin dragon! <3 <3
pusztulok!

Bianka_M. 2016.11.29. 23:27:45

@Almaka: ez igaz, de indokolatlanul sokszor hangzott el az, hogy milyen büszke rá. Azért ilyen műsor után sztem a te szüleid nem dícsérnének meg. Attól még persze szerethetnek de néha nem árt megmondani, hogy vegyél már vissza. És azt is mondta, hogy ne változzon meg. Mivan???? :)))

Almaka 2016.11.29. 23:28:04

@VV Erőlegény: Somát meg egy kicsit önmagától féltem. Tivy és Evelin nagyon kifogja akkor használni. Túl naiv és fiatal még ennyi pénzhez.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 23:28:34

@Biriksz_Krokiksz!: Nem osztom a beszédhang kellemesség véleményedet. Pont hogy egy idegesítő frekvenciába emelkedik a hangja, különösen amikor idegeskedik, és rossz az intonációja is. Gina nekem is csalódás. Egyáltalán nem okos, egyáltalán nem taktikus, és nem is nőies, pedig azért ebbe a műsorba az is kellene egy női karaktertől.

Almaka 2016.11.29. 23:29:31

@Bianka_M.: Most ha azt mondaná nem büszke, Vivi összeomlana az meg mire lenne jó, 12 nappal a vége előtt?

Bianka_M. 2016.11.29. 23:30:03

@tvbuzi: most hirtelen végigfuttattam a vivi összest a fejemben de akkor kb. mindent ki kéne vágni, ettől függetlenül lehet, hogy van egy szülőkímélő változat :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 23:30:12

@MacákékIcukája: Akkor nem egy műsort nézünk. Volt egy szállodahét, ahol nagyot alkotott. Van, amikor humoros, van amikor együttérző, persze néha tujul is, de ilyenkor is meg-megvillan néha.

Mók_Ica 2016.11.29. 23:30:53

@Biriksz_Krokiksz!: nem volt más jelentkező.... höhöhöhö

jó éjt mindenkinek, megyek aludni.... mingyá holnap....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 23:31:54

@Almaka: Ezt az érvelést, hogy kinél van jó helye a pénznek és kinél nincs, nagyon nem bírom. Nem csak nálad, bárkinél, úgyhogy ne vedd személyeskedésnek....

2016.11.29. 23:31:59

@VV Erőlegény: normál beszédhangjára értem (rádiót sskk nem is hallgatok, paradoxi)

2016.11.29. 23:32:28

@Mók_Ica: elhiszem! (hazudok!) :))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.29. 23:35:04

@Almaka: Egyébként szerintem Soma sokat ért a műsor során, sokkal többet, mint három hónapot!

2016.11.29. 23:35:16

egyetlen előnye, h maradtam a mai bv-re, egy filmajánló alatt bejátszott zene, amit imizek, és rég hallottam :)))) offolok, naná:

radioctive
www.youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU

Bianka_M. 2016.11.29. 23:35:40

@Almaka: az sem lenne jó, de mondhatta volna, h szereti meg minden, de úgy csinált mintha vivi kurva faszán lenne összerakva. Ebből én vivi helyében arra következtetnék, hogy teljesen okés, hogy kiakasztok másokat, állandóan rámászok a pasikra, a meztelenkedésem senkinek sem kellemetlen, jó, hogy önző és egoista vagyok. És persze gyönyörű is. Meg önállóan kb. életképtelen. Nem mondom, hogy más makulátlan de a visszajelzések is mások.

2016.11.29. 23:37:16

@Mók_Ica: jó éjt, lépek én is lassan.

(és nincs sormintám, semmi hajráááá akárki ikszdé) :( tökszomiszmájli.

Almaka 2016.11.29. 23:37:56

@VV Erőlegény: Nálam pedig számít. Attiláról pl elhiszem, hogy apukájának segítene, hogy ne kelljen külföldön dolgozni így Atti - Soma párbajnál én azt hiszem Attira szavazok. Műsort egyik sem csinálta, az alapján egyik sem érdemli meg.

Almaka 2016.11.29. 23:39:15

@Bianka_M.: Vivin már semminem segít akár mit mondanak neki. Utolsó hetekben pedig így is úgyis ráfog tenni egy lapáttal.

Bianka_M. 2016.11.29. 23:41:37

@Almaka: még erre? :)) nyilván nem fog már változni, nem is tudhatjuk, hogy eddig otthon milyen visszajelzéseket kapott. Csak ez most kicsit sok volt a róla látottak alapján.

tvbuzi 2016.11.29. 23:43:26

@Bianka_M.: Zsolti szerint is csodálatos, fantasztikus, csillámpóni,...

Bianka_M. 2016.11.29. 23:43:38

Jó éjt mindenkinek, aki még bírja :)

2016.11.29. 23:43:47

@Almaka: és ati-dávid párbajnál? (én ellene is atira, mert mmkk a kicsikkel vagyok, dávid pedig a vv után is sok lehetőséget kap/hat) ((meg amúgyis neki nagyon nagy és erős szavazóbázisa van))

Bianka_M. 2016.11.29. 23:44:41

@tvbuzi: csofacsi :) és akkor nem kell szenvedni a leírással.

2016.11.29. 23:45:18

@tvbuzi: zsoooooti a védelmem alatt áll!
(hazudok, kicsit)
XD

tvbuzi 2016.11.29. 23:45:54

Visszavonulok én is

2016.11.29. 23:46:09

@Bianka_M.: :))))))))))))))))))))))))))))

Almaka 2016.11.29. 23:47:00

@Biriksz_Krokiksz!: Ez jó kérdés. Akkor azt hiszem nem szavaznék, bár elég kicsi esélyt látok Attilának arra, hogy döntős legyen.

2016.11.29. 23:59:24

dávid - soma lesz a végső párbajpajti, fogadni mernék // eredményre már nem annyira.

(na, tényleg lépek)

jóéjt mindenki!

Rémület 2016.11.30. 00:00:55

Ati apukája felhozta Atit. Nem várt fordulat. Finoman még arra is célozgatott, hogy nem fog nyerni, de akkor se keseredjen el. Az jött le, hogy ez egy teljesen normális, szeretettel teli apa-fiú kapcsolat.

Dávid meg vegye fel a szemüvegét! Legalább egyszer.

dr. sziszi 2016.11.30. 05:49:39

Dáviddal nyereti meg az rtl, ez egészen biztos

Krétagarbó 2016.11.30. 06:46:20

@VV Erőlegény: favágó Ádám az aurelios szeriában volt. Ő volt az a roppantul értelmes és szimpatikus figura, aki meg akarta gyújtani a fingját.

Pittabácsi 2016.11.30. 08:01:28

@Krétagarbó: Jajjj ne is emlegesd. Mekkora egy kretén volt az a gyerek. Igazi izomagyú. Esze az semmi. Fogd meg jól. :D

Krétagarbó 2016.11.30. 08:10:36

@Biriksz_Krokiksz!: engem konkrétan kiráz a hideg a hangjától. Amikor elkezdi darálni a sérelmét ugyanazon az idegesítően magas hangszínen, szünet és levegővétel nélkül, hát esk azt várom, mikor fullad meg.

Krétagarbó 2016.11.30. 08:13:16

@VV Erőlegény: sztem is ez a három fiú lesz döntős. De nekem most Dávid a favorit, bár Somát sem fogom bánni. Ő és Mici jelleme volt fejlődőképes.

Krétagarbó 2016.11.30. 08:26:04

@mindenkinyugodjonleapicsába: játékot játszottak: gongszóra le kellett merevedniük, nem mozoghattak, nem beszélhettek és beküldtek hozzájuk embereket (Zsófit egy szál pendelyben, egy öreg lotyót, egy csoport japán turistát a Hősök teréről fényképezőgépekkel, két undi nyomorultat, az egyik ilyen borat naciban blöee) és nekik kellett volna a szobrokat kimozdítani, megzavarni. Soma és Gina végül megmozdultak, a többiek nyertek. A nyereményük az volt, hogy egy szerettükkel kontaktolhattak. Ati telefonon beszélt, dávid és vivi anyuja, krisz apuja pedig bejött, de csak egy üvegfalon keresztül beszélhettek. Dávid és Ati megható jelenet volt, vivi anyukája mint egy dadus néni a hülegyerekkel, Krisz az apjával meg mintha a beszélőn lettek volna a markó utcában. Ez most jópofa rész volt.

2016.11.30. 08:39:55

@Krétagarbó: nekem dzsini annyira semleges es sulytalan, egyedul a hangja eri el az ingerkuszobomet, mondjuk osszehasonlitva vyvyevel.

mézescsók 2016.11.30. 10:56:17

@ficekence: Hamarosan megindul ellene az össztűz. Néhány kommentben már érzem, hogy meglelték a következő kicsinálható karaktert. Kicsi utána gondolással megérthető a "napraforgózás". Nem hogy nem maradt, már eleve sem volt olyan játékos, akiben megbízhatott volna, akivel játszhatott volna. Nyilván vannak hibái (akaratosság), de szerintem végig nem találta meg igazán a helyét.

Perah 2016.11.30. 14:22:21

@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Ja, engem is elkapott ez a nyomorult hányós-hasmenéses vírus, több napig csak feküdtem, mint valami zombi. Lehet, hogy direkt szabadították az emberiségre?! :D

ficekence 2016.12.01. 10:58:46

@mézescsók: Jól gondoltad! :D nagyjából elolvastam a tegnapi véleményeket, megint működik az agymosás, a csorda szellem. Hihetetlen mennyire tudják szétcincálni azt akit nem kedvelnek. Figyelem amióta beköltözött, Először evelyn és Zseri mászott rá, nem semmi módom. Akkor Kárszeg bevédte, de nem sokáig, mert Mici féltékeny lett és a papi is becsicskult. Arról nem beszélve, hogy harmadiknak ott lenni velük nem lehetett valami kellemes, nem tarthatta a gyertyát. Kénytelen volt Zsoltiék felé nyitni, akkor ráfogták, hogy napraforgó. Szegény azóta keresi a helyét, amióta bement a villába. Valóban egy kicsit idegesítő néha ahogy védi magát, mert nagyon gyorsan beszél, de ki itt a tökéletes?? És ezt nem csak a villalakókra értem. :D Én biztos, hogy rá szavazok, csak remélem, hogy a főtuja nem kerül vissza a villába.
süti beállítások módosítása