Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8173-8174. rész

2016. november 29. 12:00 - Gillotte

Miki irgalmatlan pipás lesz, amiért Juli elmondta Áginak, hogy mit talált a Herrnél, üt-vág a botjával, hát hogy lehettél ilyen hülye, Juli, Ágiban nem lehet bízni! Egy üzletasszony nem teregeti ki az infókat! ,,Persze titkárnőnek még jó lehetsz” – hajítja Julira az utolsó bombát a tomboló Miki. Juli Attilának panaszolja el a drámát, de nem megy sokra Attila kárörvendő hozzáállásával, bár tény, hogy Juli akart Mikivel dolgozni. Juli ezután Petinek sopánkodik sanyarú sorsáról, aki motiválóbb, hisz azért vannak a hullámvölgyek, hogy még jobban érezd magad, ha a csúcson vagy – idézi a népszerű dakota közmondást.

bk_november23_1_1.png

Novák be van rágva Vilire amiért nem segít megvenni nekik a Rózsát, úgyhogy nem szolgálja ki a kisboltban. Cserébe Vili mosatlanul és vasalatlanul küldeti vissza Bözsivel a konyharuhákat a Rózsába, micsoda revans… Mire Gizi kimegy beszélni a Lacival, az már különböző állatnevekkel illeti Vilit, de persze az öreget sem kell félteni. Gizi lenyugtatja Lacit, fogd már vissza magad, te vadbarom, Viliék adnak tetőt a fejünk fölé! Novák lenyugszik, egészen estig. Ekkor meglátogatja Pallaginé, a Közegészségügyi Hivataltól, és érdeklődik, hogy van-e engedélye Nováknak az udvaron árusítani. Laci beviszi a nőt a boltba, inkább négyszemközt mondja el, hogy gázrobbanás történt, és kénytelenek kint árulni. Ez Pallaginét nem érdekli, neki engedély kell, úgyhogy másnap reggel visszamennek a kollégával, és elkezdik a vizsgálatot. Novák ezt nem hagyja, úgyhogy szépen ráfordítja a zárat, hogy Pallaginé addig nem megy el, míg meg nem beszélik.

bk_november23_2_1.png

Rudi telefonon interjúzik, és úgy tűnt, nem nyűgözi le a vonal másik felén lévő ismerőst, hogy Rudi tud bánni ittas palikkal és meztelen nőkkel. Rudi dühöng, hiszen ha Zsolt nem adja el a Baba bárt, nem lenne ilyen helyzetben. El is megy inni a Rózsába pár pálinkát, hiába van reggel, legalább elfelejti, mi a baja. Opció lenne még elvégezni egyébként az üzletvezetői tanfolyamot amit Gizi is, de Rudi csak röhög az ötleten. Egész nap piál, Alíz kezd aggódni érte. Rudi nagyon jól elvan, eldumál a szomszéd asztalnál lévő sráccal, és mint egy darab szart, úgy elrántja székestül az asztal mellől, úgy könnyebb dumálni arról, hogy hogy beáldozta az ő munkáját Krisztián és Zsolt a Rózsáért. Krisztián illedelmesen megszabadul részeg barátjától, kilöki az udvarra. Rudi felmegy a lakásba, és a részegség kanos stádiumában van, mászna rá Ágira, de csak pofont kap szex helyett.

bk_november23_3_1.png

Kristóf még mindig be van rágva Tóbiásra, amiért beszélt a többieknek a pánikbetegségéről. Elviharzik, majd Tóbiás Ádámot cseszteti, amiért felhozta ezt az egészet barátja előtt. Ádám is visszaszól, hogy nyilván a felek közt van probléma, csak Tóbiás Ádámon vezeti le. Igen, ezt kell ilyenkor, vagdalkozni. Ádám Kristóf után megy a Fittlaborba, próbálja megpuhítani Tóbiás irányában, de Kristóf elkötelezetten haragszik. Zsófi is megy egy kört, szerinte felesleges amiatt rosszban lenni Tóbiással, pláne, hogy sikerült úrrá lennie Kristófnak a pánikbetegségén, amikor megmentette a részeget, ennek együtt kéne örülni. Ez hatni látszik.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2016.11.29. 12:53:09

A robbanás következményei meddig lesznek benne a sorozatban? Annyira megrongálódott a ház, hogy még mindig veszélyes? Egyáltalán dolgoznak rajta?
Tóbiás egy igazi vadbarom lehet, így a HV alapján. Kiszipolyozza a másikat, szívja a vérét, másokon vezeti le az anyja miatti frusztrációját, kihasználja az embereket.
Hová tünt az a gyerek, akit Novákék örökbefogadtak volna? Aztán LAci focizni vitte, Gizi meg zeneiskolába. Itt elvesztetttem a fonalat. Ő még van?

Gillotte 2016.11.30. 17:29:46

@RTB: A lakók észrevétlenül szivárognak vissza a lakásukba, nem csinálnak nagy ügyet a visszaköltözésből. Már csak Giziék laknak Viliéknél. Elmondásokból lehet tudni, hogy dolgoztak a lakásokon, de munkást nemigen lehetett még látni.
Hát nem tudom, szerintem Kristóf is hibás, bár tény, hogy Tóbiás túlságosan magával volt elfoglalva a gyermekelhelyezéskor, én nem bírtam volna elviselni.
Novákék gyerekét jó ideje nem lehetett látni, de Lucával is ezt csinálják, ha nincs rá szükség, hetekig-hónapokig nem látni.
süti beállítások módosítása