Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 6x12 - Laposodik

2016. november 28. 11:00 - Csecse Becse

Ahogy fogyatkoznak a dalnokok, úgy tűnnek el az érdekes hangok, karakterek, és válik egysíkúvá az egész miskulancia. Akad még jó torok a versenyben, de egyedi most már alig.

00_cover.jpg

Intro

Ugyanaz, mint eddig: Tóth Gabi sopánkodik az elvesztett versenyzője miatt, a maradék kettővel fognak valami nagy pillanatot csinálni. Puskás Peti csapatára az előző szombat ráijesztett, mostanra azonban felszívták magukat. ByeAlex Ham Ko Hamjával a múlt héten elégedettek voltak a mentorok, ám ők nem érik be ennyivel, feljebb tolják a lécet. Gáspár Laci minden energiáját egy szem megmaradt versenyzőjébe fekteti, hogy a lehető legjobb legyen.

Közös nyitódal kimaradt, helyette vidáman rezgő popók közül, görkorin gurul be Istenes Bence. Kicsit gurigázik köztük, aztán üdvözli a T. Egybegyűlteket. Némi változás lesz az előzőekhez képest: lesznek saját dalok és három duett, no meg most már csak egy egész darab versenyző fog kiesni. Menetrend bejelentése letudva, lehet dicsekedni a pénteki Comet gálán nyert kis gömböcskéjével. Gratula, jöhetnek mentorék. Kivételesen nem táncikálnak, mindössze pár másodperc erejéig ünnepeltetik magukat, aztán elfoglalják helyeiket. A stylist úgy tűnik, még mindig nem jött le a cuccról, Gabit ezúttal egy afrikai törzs nagyasszonyának öltöztették, ByeAlex pár L-lel nagyobb pólót kapott, Puskás Petin meg rajta maradt a pizsamája, mindössze Gáspár Laci kapott emberi fizimiskát. Kis visszatekintő a múlt hétre, értékelések, és persze, azóta mindenki fejlődött.
A hét témáját jelentené be Bence, el is indul a LED-falon ByeAlex és a Slepp-féle Még mindig…, amit Bence és Alex végigpofáznak, így a tematika bejelentése utána történik meg: „Még mindig rólad írok dalt”, tehát a mindenféle múzsák előtt fognak tisztelegni a versenyzők az egyéni produkcióikban. Nyeremények, szponzorok, fődíj, miegymás.

01_gorbacsov.jpg

Gorbunov Dmitrij

Peti azzal vezeti fel mentoráltját, hogy a múlt héten éles kritikát kaptak, azért nagyon sokat melóztak azon, hogy most minden patent legyen. A kisfilmben bizonyságot kapunk arról, mennyi sok észosztást kapott Petitől Dmitrij, ezután ígéri, még jobban fog fókuszálni az előadásra, nem akar csalódást okozni. Ezután már a táncot kell csiszolgatni, gyakorolnak is rá elszántan, Peti nem fukarkodik a mozgással. Dmitrij bevallja, néha nem igazán érti, mit akar tőle a guruja. Azzal szakad vége a Peti túlmozgása, hogy inkább elmegy lenyugtatózni magát. Ráfér.
A színpadon Dmitrij Britney Spears „Oops!...I Did It Again”-jét adja elő, bazinagy körítéssel. Egy jó nagy asztal körül dorbézoló, színes-szagos-kosztümös társaságban ő a király, aki már nagyon unja a bulit. Ki is mászik a székéből az asztal tetejére és a tőle megszokott manírokkal járja-ropja végig a pereputtyot, a dal meg olyan, amilyen, szerintem az ő hangjához nem igazán passzol, az „á”-kat még mindig nem tudja rendesen kiénekelni, tompa és életlen az éneke, mellé jön még az engem a sírba vivő affektálása.
Velem ellentétben ByeAlexnek tetszett, végig megragadta a figyelmét. Gabi szintén lelkendezik, jól állt neki az egész, mintha egy videoklipet látott volna. Gáspár Laci hasonlóan pozitív, nagyon jól állt neki a bulizás, az összes eddigi produkciói közül ezt tetszett neki a legjobban. Puskás Peti nagyon örül a pozitív kritikáknak, ahogy annak is, mennyire felszabadult volt a színpadon. Azt még hozzáteszi, Gorbunov elvtárs mennyire inspiratív személyiség, hiszen azt látta a koreográfuson, táncosokon, tervezőkön, hogy igenis szeretnek vele dolgozni.

02_ob.jpg

Opitz Barbara

Még mielőtt bemutatnák Barbara felkészülését a szombati műsorra, Gabi lamentál pár sort azon, hogy be nehéz dolog a párkapcsolat meg a szerelem, nem is mindenki élte még át, így van ezzel Barbara is. Van neki azonban egy olyan érzékenysége, amivel mindezek ellenére bármilyen érzést tud közvetíteni, még akkor is, ha nem élte át. A kisfilmben folytatódik a dal, a szerelem és az érzések kivesézése, Gabi még egy saját sztorit is elmesél, hogy megmagyarázza a dal által képviselt érzést. Hozott egy meglepetést mellé: nem zenei alapra, hanem egy szál zongora kíséretében fogja előadni a nótát, aminek Barbara nagyon örvend, ebből nagy pillanat lehet, bízik benne.
A színpadon Kovács Kati Találkozás egy régi szerelemmel c. dalát adja elő, valóban egy darab zongora kíséretében, mindenféle sallang nélkül. Az ének szép, az egész produkció pedig nagyon hatásos. A végén mentorék állva tapsolnak, a közönség nem szűnő ovációval hálálja meg az előadást. Megérdemelten.
Peti hétről-hétre várja Barbi fellépését, szerinte ezúttal is tündökölt a színpadon, nem tud hibázni. Ezalatt Gabi nem bír a popóján maradni és örömében odaszalad Barbarához megölelgetni. ByeAlex kiemeli a sokszínűségét, ahogy mindenféle műfajban, változatosan tud ennyire jól énekelni, sokan vannak a 10-12 éve a pályán olyanok, akik hozzá képest nem tudnak semmit. Gáspár Laci: „őstehetség”. Ő is ugyanúgy hétről-hétre várja, hogy hallhassa. Gabi szerint Barbara képes a hangjával gyógyítani, az ember lelkét megpucolni a sok kosztól, amit kapunk az életben.

03_szandra.jpg

Fejes Szandra

Gáspár Laci elmeséli, hogy az elmúlt hét történései megviselték mindkettőjüket, így egymást támogatva próbáltak talpra állni. Bátran kijelentheti: sikerült. A próbateremben gondolkodnak azon, hogy mi lehet az oka, amiért nem igazán tud Szandra megnyílni a színpadon. Szandra kiböki, hogy valószínűleg azért, mert színpadi színészként már a próbákra úgy áll oda, mintha kész lenne a szereppel. Vélhetőleg a feszes és szigorú munkamorálját nézik görcsösségnek. Ezen azzal segít László, hogy lecsukja a zongorát, beszünteti a próbát és lelépnek bulizni. És valóban, nem csak úgy ímmel-ámmal, hanem szórakozóhelyen, zenével, piálással, ahogy kell.
A party fílinget Tina Turner „Goldeneye”-a váltja a színpadon, arany körítésben. Alapvetően nem énekli rosszul, itt-ott talán kissé túlnyújtja, elnyavalyogja a sorok végét, de összességében kerek a produkciója.
Gabi: „A Nagyasszony megérkezett”, így kell ezt csinálni. Puskás Peti szerint ez most telitalálat volt, tényleg atomfegyver volt, ahogy már korábban is emlegette. Alex a dal alatt kérdőn Lacira tekintve várta a robbanást, mert tudta, hogy lesz benne, meg is kapta – szép produkció volt. Laci félt attól az abszurd ötletétől, hogy ne úgy készüljenek, mint szoktak, de ezek szerint bevált. Sikerült ellazulnia, nagyon vagány és dögös volt.

04_mata.jpg

Mata Richárd

Puskás Petiék éles kritikát kaptak a múlt héten, pláne ő, mert miért táncoltatja? Azért, mert szeret táncolni. Végül arra jutottak, hogy legyen meg mindenki öröme, lesz szívhez szóló ballada, és lesz benne boogie is. A múlt héten Richárd sokmindent megtanult, de ezen a héten a gyakorlás a tanulásról fog szólni, nehogy újra elfelejtse a szöveget. Peti vegzálja lelkesen, épületekről, szobrokról, művészekről tart felolvasást, aztán azt kérdezi vissza, folyton a nyomában maradva, hol a konyhában, hol a fürdőben, egy perc nyugtot sem hagyva. Richárd a végére belejön, a szóbeli vizsga sikeresnek mondható. Aztán hogy ezzel mit kezd, mindjárt kiderül.
A színpadon a békebeli VIP-től a Szükségem van rád és a Keresem a lány c. slágerekből összegyúrt produkciót adja elő. Nem túl meggyőzően. Igazából nem rossz, de nem is átütő, semmi különös nincs benne, lévén maguk a dalok egyszeri slágerek, különösebb technikai kihívások nélkül, a boogie max annyi van benne, amennyi a mix utolsó 1 percére megérkező táncos lányok lábaiban van. A végére egy pörgés belefért.
Gáspár Laci legutóbb a’szondta, kezd izgulni érte és úgy tűnik, van miért, mert kezd elfogyni egy kissé. Márpedig ezt nem engedheti meg magának, sokkal nagyobbak az elvárásai. ByeAlex örült ugyan a dalválasztásnak, de neki ennél több hangja van, a bulis résznél úgy érezte, kezd elaludni. Gabi úgy érezte magát a dal(ok) alatt, mintha valami cserediákot hallgatott volna, aki bemutatja Magyarország egykori csodálatos slágereit. Jól szórakozott, kicsikét unta, de annyira komálja Richárdot, hogy nem tudja megdorgálni. Peti megvédi infú padawanját, elvégre az a szövegtévesztés a múlt héten nem volt akkora nagy hiba, nem kellett volna annyi kemény kritikával bombázni. Ezért most rámentek a biztonsági játékra, magyar dal, kis lazaság, ne kelljen már görcsölni mindenfélén előadás közben.

05_liza.jpg

Vince Alíz Liza

Gabi meséli el, hogy a múlt héten hatalmas sikerük volt, ez pedig rengeteg energiát adott mindkettőjüknek. Ezt az energiát és boldogságot sűrítették bele a mostani produkcióba. Előtte még kapunk egy félig saját gyártású kisfilmet Lizától, amiben bemutatja, miként zajlanak a napjai. Van benne minden, táncpróba, énekpróba, ruhapróba, színpadi próba, rohangálás autóval az egyik helyszínről a másikra, egy kis eltévedés a színfalak mögött, rajongói levél. A nap végére pedig fáradtság és filmszakadás.
A dalválasztása elég bátor: a Supernemtől a Tudományos, fantasztikus pop – no, hát nem éppen a mainstream kategória.  Meg is van szelídítve az eredetihez képest, kevésbé lendületes és zúzós. Liza beleteszi az energiát, van alja meg teteje, karcos ahol kell. A körítés sem kutya, a színpad és Liza hacukája a szivárvány minden színében pompázik, egy pöttyet talán túl sokban.
Petinek kettős érzése van a produkcióval kapcsolatban, egyrészt tetszett neki, ahogy Liza jól érzi magát a színpadon, élvezi a dalt, ilyesmik. Viszont mindenből van benne egy kicsi, amik nem állnak össze átütővé. Alex nagyon szereti őtet, de egy Supernem dalt ne adjon már elő úgy, mintha egy gyerekműsor kezdése lenne. Nem tetszett neki ez most. Gabi átveszi a szót tőle, a koncepció az volt, hogy magát a fiatalságot, az energiát, a boldogságot reprezentálta volna a mutatvány. Ezt jól megoldotta, és örül, hogy nem volt supernemes, sokkal inkább vincealízlizás. Lacinak úgy tetszett volna jobban a mutatvány, ha nincs füle és hallása, mert nemhogy a hamis, hanem a tiszta hangokat kellett keresnie.

06_hamko.jpg

Ham Ko Ham

ByeAlexnek mondták a műsorfolyam elején, hogy kialakulhatnak az X-Faktor alatt barátságok, ám ez nála nem megy olyan egyszerűen, pl. ezért sem sikerült megkedvelnie Petit még mostanra sem. Aztán telt-múlt az idő, jó sokat dolgoztak együtt csapatával, így a szívébe zárta őket. A mostani produkciójuk lesz az eddigi legjobb, nagyon bízik bennük. A gyakorlás főleg színpadi próbákkal telt, Alex szeretné, ha a srácok jobban uralnák azt, akárcsak az egész stúdiót. Ellátja őket jó sok tanáccsal, miként viselkedjenek a deszkákon, mik a trükkök a közönség felé, és Márkó merje teleénekelni a nagy teret előtte.
A pódiumra a Maszkura és a tücsökraj frontemberével kiegészülve állnak fel, ötösben adják elő a saját stílusukra fazonírozott Hajolj bele a hajamba! c. slágert Péterfy Bori és a Love Band-től. Nagy meglepetés nincs, hozzák a megszokott ritmusokat, Márkó talán kicsit többet mocorog, a második versénél jön a csavar: a pörgést andalító dallamok váltják fel, Márkót körülrajongják az érkező táncoslányok. Ezután apránként indulnak be a ritmusok, a végére pedig csúcsra járatják az ütemet.
A jól adagolt hangulatnak megvan az eredménye, mentorék állva tapsolnak. Gáspár Laci nem fogja vissza magát, hangosan kommentálja, hogy ezt így kell, ez nagyon ott volt, Márkónak nagyon jól állt a tánc. Peti azt érezte, a srácok végre elhitték, hogy igen, menni kell előre, táncolni kell, jó volt látni, ahogy végre felszabadultak. Menne már a koncertjükre. Gabi gratulál nekik, mert szerinte tényleg ez volt az eddigi legjobb produkciójuk. Alex nem fecsérli a szót, csak annyit mond, szereti őket és büszke rájuk.

Közös móka

A műsor elejéről lemaradt az össznépi nóta, hát most pótolják: Up by Olly Murs ft. Demi Lovato. Együtt tök jól hangzanak, kitöltik a színpadot, egy darabig még ugye együtt lehetnek így, aztán jön a kiesés.  Időhúzásnak jó, azon kívül semmi extra.

08_d1.jpg
 
Duett: Vince Alíz Liza és Gorbunov Dmitrij

Gabi és Peti hallatlanul örültek egymásnak, amikor együtt dolgozhattak, már alig várták a közös munkát. Mindkettőjük végigmagyarázta a felkészülést, a derék versenyzők alig bírtak megszólalni, annyira pörögtek. Gabi azért még elregéli, hogy a két előadó nagyon illik egymáshoz, a két legkülönlegesebb karakterei az X-Faktornak. Peti azt emeli ki, milyen jó kis számot kaptak, mennyi sok kis érdekesség és finomság van benne.
A két aspiránsnak a koreográfia szerint először egy falnál állva kell dalolászniuk. Alíznak könnyen megy, partnerével ellenben ő kevésbé izgő-mozgó, Dmitrijnek nehéz lesz a mozdulatlanság. Ugyanő árulja el, hogy mindketten képviselnek valami különböző dolgot, a kettő összerakva pedig még jobb lesz.
És tényleg: Gotye „Somebody That I Use to Know”-ját a LED-falnak feszülve kezdik el, a látványak dinamikát a rájuk-mögéjük vetített motívumok adják. A szöveget pár soronként felváltva éneklik, közös dalolás csak a refrén alatt van, az első után ki is lépnek a „falból”, egészen a színpad közepéig. Ott is egy helyben állva folytatják, egyre több közös résszel. Végül is nem rossz, Lizának valamivel erősebb hangja van, az erősebb részeknél elnyomja Dmitrijét. Nem robbantják fel a színpadot, de hát a dal sem az a zúzós fajta.
Alex remeknek tartja a dalválasztást, egyik nagy kedvence, ám nagyobb éneklést várt, nem szólalt meg az a refrén úgy, ahogy kell, végig egy síkon mozgott a dal. Laci szerint lehet, hogy az volt a baj, hogy rosszul osztották ki a szólamokat, Dmitrijnek egy oktávval feljebb kellett volna tolnia. Peti megvédi őket, ha nem tetszett, akkor az az ő (Petiék) hibája, mert így, ilyen minimumra építették fel az egészet. Gabi úgy gondolja, csodálatosak voltak, remélhetőleg a tévénézőknek átment az az energia, ami neki is.

09_d2.jpg

Duett: Mata Richárd és a Ham Ko Ham

Peti az asztal végéről Alex háta mögé üget, hogy együtt tudják felkonferálni mentoráltjaikat. A két nagy szövegmágus – Richárd és Márkó – miatt kicsit izgultak a produkcióért, de most már megnyugodtak. Amikor összejöttek, megérezték a testvériséget, a dalt, egy hullámhosszon voltak.
A próbák alatt Márkó sokat segített a szövegben Richárdnak, emellett folyamatos hülyéskedéssel és Peti nyughatatlan mocorgásával telt az idő. Ezzel szemben Alex igyekezett kimérten, nyugalmasan instruálni a csapatot. Ham Ko Hamék nem igazán vannak hozzászokva Peti vehemens, kalimpáló stílusához. Márkó megígéri, ez a produkció olyan lesz, mint Bud Spencer pofonjai.
A Halott Pénz Valami van a levegőbenjét Richárd beatbox-olásával kezdik, később száll be Márkó az énekkel. Jó alaposan átdolgozták az eredetit, a rap-betéteket sok helyütt dallamosabbra cserélték, Márkó és Richárd elég jól összedolgozik. A felépítése az átiratnak nagyjából ugyanaz, mint a Hajolj bele a hajamba! feldolgozásának: elején lassú a tempó, egy ponton stop, onnantól beleerősítenek és felpörgetik az ütemet.
Gabinak nagyon tetszett az átdolgozás, de a legjobban az, hogy érezte, jóban vannak egymással. Laci szerint igazi örömzenélés volt, így kell segíteni egymást egy duettben. Peti köszöni szépen Márkónak azt, ahogy bánt a Richárddal és ahogy együtt dolgoztak. Alex az elején úgy érezte, Richárd az elején még gyámoltalan volt, aztán mégis tökös lett. Úgy általában, egészében, nagyon király volt.

10_d3.jpg

Duett: Fejes Szandra és Opitz Barbara

Gabi felvezető gyanánt azon nevetgél, ahogy Laci ott volt egyedüli pasiként a három csajjal, és férfi nyelven magyarázott, amit Gabinak kellett lefordítania. Pedig amúgy nagyon élvezte a közös munkát, akárcsak Laci. Utóbbinak a két lány a kedvence, úgyhogy nagyon örül, amiért együtt hallhatja őket.
Szandra árulja el, hogy ugyan már régóta együtt tengetik napjaikat, eddig nem is igazán beszélgettek. A próbateremben találkozva aztán rájöttek, az éneklés a közös nyelvük, no meg a csajos témák, mint pl. a rúzs. A heherészést Laci komolysága váltja, ellátja őket jótanáccsal, mitől tud jól működni egy duett. A lányok kifejtik, hogy mik az erősségei a dalnak, fokozatosan fognak építkezni, az elején visszafogott érzelmekkel operálnak, a végén jön a robbanás.
Nem aprózták el, a The Rolling Stones-tól adják elő a „Paint It, Black”-et, alaposan megszelídítve, afféle szimfonikus verzióban. Jó az összhang, szépen kiegészítik egymást, korrekt az ének – a végén a robbanás nálam valahogy kimaradt, de tisztességesen megoldották a feladatot.
Peti először azt hitte, a dal alapján a duettből afféle cicaharc lesz, lévén két óriási hangot eresztettek egymás mellé. Ehhez képest jó, ahogy visszatartották magukat és lassanként jöttek előre, a meglepő hangi hibák ellenére egy remek duett volt. Alex bátorkodik hozzáfűzni, hogy bár tetszett neki, de a két énekesnőt külön-külön jobban szereti hallani. Gabi nem ért egyet vele, pont a közös éneklés miatt tudtak a szólamok ilyen szépen megszólalni. Laci szerint túl visszafogták magukat, szép volt, jó volt, de tudnak ők ennél nagyobbat is énekelni.

Vendégelőadó & eredményhirdetés

Amíg gyűlnek a szavazatok, addig a Jetlag szórakoztatja a nagyérdeműt. Egyenesen egy magángép pilótafülkéjéből röppennek az X-Faktor színfalai mögé, onnan gyalogolnak ki a színpadra, így adva elő Karszalag c. slágerüket. Sajnos a fénytechnikus kicsit túltolta a fehér reflektorokat, így időnként kiég a kép és alig látni belőlük valamit. Sebaj, én nem bánom, a zene amúgy sem az én világom, ha valakinek tetszik, hát lelke rajta, élvezze! :)

Zanzásítok: párbajozni fog Fejes Szandra és Vince Alíz Liza. Elég kontrasztos lesz a dolog, a végeredmény borítékolható. A lányok kacarásznak egy nagyot, hogy már rutinosak, nem lesz itt nagy baj. Mindketten elvonulnak mentorjaikkal cseverészni, Liza Gabi szavába vágva halkan kijelenti, szerinte qrva jó dalt fog énekelni. Laci úgy gondolja, Szandra most is nagyon jó lesz, ha pedig ezt is megnyeri, ő lesz a párbajok királynője. Ezalatt Gabi és Liza összeborulva röhögcsélnek. Még 1-2 ölelés, reklámszünet.

11_pb.jpg

Párbaj

Szandra kezdi, Kökény Attilától a Nincs semmi másom c. dalt hozta el. Rutinból lenyomja, teljesen korrekt, mélységgel, magassággal – a dal jellegéből fakadóan szerintem itt már 3x annyi szavazatot összegyűjtött, mint amennyit Liza fog. Jól megérdemelt tapssal távozik.
Gabi szól még pár szót az érdekében, bizony megszerette a leányzót, nagyon sokat tanult tőle elfogadásról, az őszinteségről, a zene iránti szeretetről. Liza kedvenc cicás gitárjával és saját dalával készült a megmérettetésre. Összehasonlítási alap emiatt nincs, mindenki döntse el maga, mennyire tetszős, az mindenesetre kijelenthető, nagyon „lizás”. Előadás közben – lévén saját komfortzónájában mozog –, nagyon elemében érzi magát, kellemes atmoszférát teremt.

Laci megdicséri mindkettőjüket, ám kitart „gyermeke” mellett, Lizát küldi haza. Gabi sajnálkozik, hogy vége lesz annak a sok eltöltött órának, amit együtt töltöttek, aztán hasonlóan Lacihoz, ő is kiáll a sajátja mellett, Szandra nélkül folytatná a bulit. Peti két más világot látott a színpadon, mindkettejüket szerette, hosszas vacillálás után most nem a karakter mellett dönt, mint anno Kristóf esetén, ezért Lizától szabadulna. ByeAlex úgy indokolja választását, hogy Szandra már mindent elhozott, innentől már nem tudna hová fejlődni a műsor által, Lizában van még potenciál; emellett Liza a párbaj alatt kijött és adott neki egy koncertet saját dallal, megint csak levette a lábáról, szóval Szandrának kell távoznia. Döntetlen, jön a boríték: nézői szavazatokkal Szandra megy tovább, Liza egy könnyed mosollyal nyugtázza az eseményt. Így kell emelt fővel távozni.

Képek forrása: rtl.hu

Címkék: rtl klub x faktor
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 11:20:41

annyira uncsi volt, hogy belealudtam. arra keltem, hogy Tóth Gabi rikácsol a mentoráltja védelmében.
a posztíró nagyjából mindent elmondott, amit én is gondolok. annyit tennék hozzá, hogy AlízLiza és Dmitrij duettjének köze nem volt az eredetihez

Princess Selene 2016.11.28. 13:37:56

Múltkor azt álmodtam, hogy Dmitrij-vel táncolok a Dirty Dancingre a Duna-parton, na azt hittem végre ettől megkedvelem, de nem... annyira idegesít ahogyan énekel, azok az affektálások, grrr.

Amúgy az elején a nagy hype miatt esélyesnek tartottam Ricsit, de kezd nagyon leszakadni Barbitól. Vagy csak szerintem?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 18:03:02

@Princess Selene: nem csak szerinted, nagyon hullámzóan teljesít, ez a szombati VIP nem jött be neki. olyan érzésem van, hogy a versenyzők egy részének a mentora intézi el a párbaját/kiesését a nem jó dalválasztással (pl. Jáger Kinga). Tóth Gabi meg látványosan jobban tolta Barbit AlízLizánál. nem mondom, hogy nincs igaza, mert Barbinak tényleg jó hangja van, de engem tuti lehúzna az életről, ha azt hallanám, hogy a mentorom a másiknak mondja azt, hogy "veled akarok a döntőbe menni"

évisokk 2016.11.29. 16:02:51

Azért azt tényleg szeretném tudni, ki(k) a valódi dalválasztó(k)??? Botrányos, teljességgel manipulálja a szavazókat.
Igaza volt Alexnek: Szandra mit keres itt, mit tudna még mutatni? Kész előadó, tanít is...
Egyedül Liza miatt néztem, most már nem érdekel. Max. "Csecse" összefoglalókat fogok olvasni, ha lesznek. :)) Lesznek?

Csecse Becse 2016.11.29. 18:21:20

@évisokk: Persze, elvileg a műsor végéig szól a "megbizatásom". A pár héttel ezelőtti szünet azért volt, mert külföldön hédereztem, ott meg nem a hogyvoltírás volt az elsődleges. :)

évisokk 2016.11.30. 17:35:11

@Csecse Becse: :DDD
Olvasni foglak. Ezt vedd fenyegetésnek! >-)))

évisokk 2016.11.30. 17:36:12

;-))) Ilyen akart lenni, na!!

Csecse Becse 2016.11.30. 22:56:50

@évisokk: Különben ízekre pofoztatod magad? :)
Csak mert akkor karácsonyig rosszul fogok aludni. Naponta többször is :D
süti beállítások módosítása