Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 8x92 - Prinsz (18+)

2016. november 27. 09:26 - Dzsudibí

Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a hálóban. Egy kávéval és két cigivel később Krisztián monologizál, nem szereti, ha Mici morcos, mert olyankor távolságtartó, és nehezebb célba juttatni a kárszeget, márpedig reggel Mici bizony morcos. Flesbekk Mici meglepő vallomása, miszerint bizony pénzért ette a rántott kárszeget Svejcban, Papi erre meg előrántotta a hazug kutya vagy kártyát, ami azért mégiscsak súlyosabb bűn, mint faszt szopni kájennért, ezért végül Micinek van joga megsértődni Papira és nem fordítva. 

1_17.png

2_17.png

Krisztián monológját végül ismét a női viselkedéstan egyik alaptörvényével zárja, miszerint a nő az olyan, hogy nehezebben engedi el a sértettséget, és könnyebben megbántódik, ha vita közben elküldik a faszba. DE. Krisztián az bizony olyan ember saját bevallása szerint, akit nem lehet csak úgy lerázni, addig megy, amíg át nem furakodja  a kárszegét a sértettség erős páncélján,  magyarul folyton Mici körül sertepertél, szemléletesebb kifejezéssel élve csicskul, ebből is látszik, hogy nem Mici, hanem ő a domináns a kapcsolatban. WTF? Na de. Laknak itt mások is a villában, nem csak a Kárszeg házaspár, ugye. Ismét mérlegelés, a kemény diétázás után, mondja nekünk Napraforgó a stúdióból, én nem értek hozzá nagyon, de azért azt kemény diétázásnak nem hívnám, amit ezek a nyomoroncok műveltek 5 napig. 

3_17.png

Vivi szerint nem számít mit mond a mérleg (nyilván, nekem is csak akkor számít, ha azt mutatja, amit látni akarok), csak az, ahogy ő érzi magát, és hogy belülről sugározza a szépséget. Dávid 11 kilót fogyott, reméli, most ezen a héten egy kicsit visszaszedett izomban, a mérleg szerint azonban tovább fogyott, aminek nem örül. Gina úgy érzi mindent megtett, és csak néha zabálta magát tele chipssel, így egész sikeresnek mondható a diéta hét számára is, ráadásul még fogyott is, ezek után nincs az a dietetikus, aki el tudná vele hitetni, hogy diétában nincs olyan hogy close enough. Anikó is megragadja az alkalmat, hogy jól odamondjon azoknak, akik a súlya miatt basztatják, csontkukac volt, meg lesz is, és neki aztán mondhat bárki bármit, de ő jól érzi magát így. 

4_17.png

Megjönnek a fotózás kellékei, némi csalódottság vibrál a levegőben, mert titkon mindenki szexi playboy címlapot álmodott meg magának, ehelyett sportcuccokat kapnak, ráadásul Vivi szerelésében nincs semmi rózsaszín, meg csillámpóni árnyalat, ami érthető okokból megviseli szegényt. Emellé még a nadrág mérete sem stimmel, így egy elviselhetetlenül hosszúnak tűnő, rendkívül kellemetlen hisztirohamot láthatunk, ami alatt csak azt tudja ismételgetni, hogy "ez a Mici mérete, nem az enyém". 

"Szörnyet kaptam így az összhangtól" (Vivi)

vlc-record-2016-11-27-07h36m44s-vv_20161126_mkv-.gif

A fotózás előtt a gyökereknek a futópadon kell edzeniük, a szerkesztők így bizonyosodtak meg, hogy ezen a héten mindenki legalább egyszer valóban végzett valamilyen testmozgást. Egészen elképesztő, hogy Mici és Papi akármikor kamerát lát, rögtön pornóforgatáson érzi magát, megnéznék majd náluk egy családi albumot 20 év múlva. 

5_17.png

6_14.png

7_18.png

8_18.png

9_17.png

A párbajon valójában csak ketten fognak megmérkőzni, ugyanis Mici a legkevesebb szavazatot kapó játékosnak a párbaj előtt már el kell hagynia a villát, míg Dávid és Zsolt a másik két játékos a stúdióban csap majd össze. Ezért most megtartják a villában a hárbajt,  ahol a három gyökér még együtt csap össze egy elképesztő magasságokban folyó szellemi párbaj során. Hát lássuk. 

10_17.png

Dávid már az elején szeretné leszögezni, hogy nem ért egyet az ellenségem ellensége a barátom elvrendszerrel, és Micivel ők kurvára nem egy csapat. Ehhez képest Mici szeretne valamit mondani, de annál a résznél, hogy "ő itt a Prinsz.... a Prinsz őő, vagy nem is tudom a Prinsz.... Prinsz" beakad a lemez, és nem tudjuk meg, hogy akkor most az énekesre gondolt-e, vagy a Kishercegre, vagy valami teljesen másra, csak szeretett volna valami idegen szót használni, oszt ez lett belőle. Említett perszóna non grata egyébként odabasz a hagyományoknak és még eggyel magasabb szintre emeli az ilyenvagyokozást:

"Én ilyen vagyok 90 napja!" (Mici)

11_17.png

12_17.png

Há mi a jó büdös faszom volt előtte? Dávid a legnagyobb üvöltözés közben beszalad a hálóba, és előránt egy konfetti ágyút az ágyneműtartóból, merthogy ugye mindig van egy pót, ha neadjisten kellene, majd rádurrantja Micire és Zsoltira. Hálistennek a szerkesztőknek is van már annyi humorérzéke, hogy leveszik a hangot, és kellemes sanzonzenét kapunk a csicskagecizés helyett. Krisztián egyébként sose látta még ilyen kívánatosnak és szépnek Micit, mint most, amikor fröcsög a nyál a szájából üvöltözés közben.

"Úgy éreztem magam már, mint egy Mónika showban, csak annyi különbséggel, hogy itt mindenkinek volt foga." (Soma)

13_17.png

A szerkik a változatosság kedvéért előrántották a BULIKA kártyát megint a végére. Krisztián nem szomorú, mert lehet, hogy most Mici játékának vége, de ő jól érezte magát vele még utoljára, ahogy szokta. Természetesen erre gondolt.

14_15.png

Vivi vekeng, mert ha Zsolti elmegy, akkor kinek fogja a hasát markolni? Hát jó, persze, befekszik majd Soma mellé, de az nem lesz ugyanaz. Somát hátulról mutatja a kamera, így az arcát nem láthatjuk, de biztos vagyok benne, hogy jelenleg ő imádkozik a legeslegjobban azért, hogy vasárnap Zsolti térjen vissza. Ma este párbaj, azaz bármi is történjen, a sufnigate a mai nappal végleg lezárul örökre. Písz.

15_16.png

Címkék: való világ 18+ vv8
1392 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficekence 2016.11.27. 09:33:30

Ha igaz! Nagyon jó poszt, köszönöm.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 09:35:24

nos Dávid vagy viccelt, vagy tényleg nem ért hozzá

nem kéne... 2016.11.27. 09:36:53

@nem kéne...:
..voltam, aztán közben ketten beszúrtak féktávon.
:)))

tvbuzi 2016.11.27. 09:47:19

Ha Zsolti lenne az első kieső úgy kibaszná a buzikártyát az aszaltra, hogy az kettétörne.

ficekence 2016.11.27. 09:56:06

A lakókról most nem írnék, mert mindegyikkel tele van a hócipőm ( finoman szólva).
Viszont az nagyon tetszett, amikor Anikó belenézett a kamerába és odamondott az őt fikázóknak. Anikó basztatása lassan olyan unalmas lesz mint Zsolti buzikártyája. Nagyon sok rosszindulat árad felé, pedig már elég jól vezeti a műsort. A ruháit nem maga választja, ezt mindenki tudja. Az alakjára tett minden napos megjegyzések már elérték a gáz tartományt, annál is inkább, mivel nők ezrei ölnének ezért az alakért. Kérdezz meg egy kövér nőt és ha nem hazudik, akkor csodát láttok, hallotok. :))

Madam. 2016.11.27. 10:00:10

@ficekence: igen, habár nem túl profi kiszólni a szerepéből és üzenni a kis belezőknek

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 10:00:50

@ficekence: én azért nem ölnék az alakjáért. de semmi baj vele

ficekence 2016.11.27. 10:02:53

@Madam.: Nem is profi, mint ahogy minden nap falkában megállapítjátok. :) Azért gondolom egyeztetett a szerkesztővel.

ficekence 2016.11.27. 10:03:24

@PeniValdes: Írtam, hogy ölnél? Vagy duci vagy?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:03:37

@ficekence: én nem ölnék meg senkit Ancsa alakjáért, de nincs vele semmi baj. az sokkal fontosabb, hogy ő jól érzi magát így :)

2016.11.27. 10:05:24

Jóóóóóóóóó Reggggelit !

Próbálok nem káromkodni az ivadékaim előtt. Amikor tegnapi posztot legörgettem Vivi fotójáig kicsúszott belőlem egy hangos "aztakurv@...". A kisebbik fiam (10) épp mögöttem halad el, ránézett a monitorra és lereagálta - "Szegény lány... beteg ?" - majd ment tovább legózni. Könnyezve kezdtem el röhögni :))))
A mait még nem olvastam minnyá nekilátok...

ficekence 2016.11.27. 10:05:59

@úgymond olvasó MMKK: Szerintem is. Persze akinek nem inge...... :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 10:06:45

@ficekence: nem s a méretem:9
de nekem ez az ideálalak inkább az atletikus, abban a formában éreztem magam legjobban. és azért sem ölnék,hanem eljárok edzeni

tvbuzi 2016.11.27. 10:13:10

@ficekence: nem az alakja/külseje a baj
(ha szereted Anikót vegyél neki egy csokor virágot, ámen)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:13:42

lemaradt: boldog advent első vasárnapját, hajrá Rosberg, hajrá Dávid!

Madam. 2016.11.27. 10:15:40

@tvbuzi: haggyad, tegnap eccer már letette a kurva okosítókártyákat a keziből, télleg egyre jobb. Fél egyre meg irritáló

ficekence 2016.11.27. 10:15:47

@PeniValdes: Nem mindenki olyan szerencsés mint te vagy. Valahol Anikó is nyilatkozta, hogy sok probléma van a súlyával, szeretne hízni, de jelenleg túl sok teher van rajta és ez egyelőre nem megy. Ha tényleg olvassa a HV, nem lehetnek jó napjai.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 10:17:01

@ficekence: nekem nincs bajom vele, rosszul öltöztetik sokszor

ficekence 2016.11.27. 10:18:40

@tvbuzi: Azt észrevettem, hogy te különösen utálod. Vajon mi az oka.? Pedig te férfi vagy, ha jól gondolom. Az, hogy valakit nem alázok minden nap a porba, nem szeretet kérdése.

2016.11.27. 10:18:48

@úgymond olvasó MMKK: EKG !
nézegetem, követem a F1-et. a következő kedvencem a Verstapen gyerek lesz. amit a brazil futamon művelt azt csak a legnagyobbak tudják/tudták és még nincs 20 éves.

2016.11.27. 10:20:59

@ficekence: aki nem akarja hogy megdugják az nem menjen kurv@nak ! :)))
ezt az összes média szereplőre értem, nem csak Ancsára !

Madam. 2016.11.27. 10:22:17

@mentolos lecsó: ihgenn...és aki élvezni akar, annak b@xnia is kell!

mocskosmacska 2016.11.27. 10:24:03

Tudom, hogy ez egy könnyű műsor, aminek lényege, hogy ki lehet röhögni pár gyökeret. Ennek ellenére, nem tudok nem komolyan hozzászólni ahhoz a papi-mici jelenethez, amikor a pasi számon kéri micitől a kurválkodást. Nem akarok sokat okoskodni, a lényege, hogy tipikus családon belüli erőszak kezdetet mutatott be az rtl klub mindenféle magyarázat, vagy kommentár nélkül. Ez nem a fizikai agresszióval kezdődik, hanem azzal, hogy a bántalmazó fél elhiteti a bántalmazottal, hogy az rossz, csak gondot és szomorúságot okoz a bántalmazónak. Ebből lesz később az, hogy "látod milyen szar vagy, kihoztad belőlem azt, hogy megverjelek." "csak magadnak köszönheted" (mármint egy kiadós verést) és társai. Egyértelmű, hogy papi szarja le micit, azt is, hogy az kurva volt-e vagy nem, egyszerűen csak porba akarta tiporni a nőjét. Mici meg mint jó áldozat magyarázkodik, ahelyett, hogy megmondaná, hogyha nem tudod elfogadni, akkor szakítsunk, de alázni nincsen jogod. Le merném fogadni, hogy pár év és krisztián azzal fog bekerülni a hírekbe, hogy félholtra verte a nőjét. Rtl klubnak meg innen gratula, hogy ezt a jelenetet leadták, mint egy normális vitát, ami minden kapcsolatban van.

ficekence 2016.11.27. 10:24:35

@mentolos lecsó: Ebben igazad van, csak sokszor zavar ez a tömény rosszindulat. Tudom, akkor ne olvassam. Viszont ez a blog a vélemények ütköztetéséről szól. Hát ez az enyém.

2016.11.27. 10:26:14

@Madam.: Kárszheg Papival biztosan ! Mert ugye ott a "ny@lás" nem jöhet szóba ! :))))

tvbuzi 2016.11.27. 10:26:24

@ficekence: nem alkalmas műsorvezetőnek, ennyi a bajom vele

Madam. 2016.11.27. 10:31:11

@mocskosmacska: eeg, kgb meg minden. Agree, a legfölsöbb szinteken mmkk, úgymond.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:32:54

@mentolos lecsó: én k@rva dühös tudok rá lenni, de kétségtelen, túl fog tenni Hamiltonon (hála az égnek), meg Vettelen is :)

2016.11.27. 10:34:18

@ficekence: jómagam is az Anikót nem szeretők táborát gyarapítom...
Szerintem nem való műsorvezetőnek, pont. Én azért savazom, mert annyira erőlteti és annyira nem megy neki. Élő műsorban ultra gáz. De még 1/2 szál csupasz kamera előtt is nyekeg, nyökög, humora egy darab nincsen, ha mégis mondana valami vicceset azt is elrontja a hülye hangsúlyozásával/annak hiányával...
Ez meg az én véleményem...

2016.11.27. 10:44:59

@úgymond olvasó MMKK: EKG ! Annak ellenére hogy Ferrari drukker vagyok ! :)
Végre egy kellemesen őrült, igazi versenyző alkat. De még van jó pár fiatal akit érdemes lesz nézni a következő években. Főleg jövőre, amikor egy F1 autó végre valódi F1 autónak is fog kinézni és nem ezt az olcsó, fapados Opel Astra kupát kell nézni...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:47:09

@mentolos lecsó: én is Ferraris vagyok, de abban az 5 szezonban, amíg Alonso ott volt, csak fél-Ferraris voltam :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.11.27. 10:47:53

@ficekence: @úgymond olvasó MMKK: Szerintem Nádai Anikó kifejezetten csinos.

@mentolos lecsó: A külsejével nincs semmi baj, mármint morfológiailag, csak attól gáz egyedül, hogy az értelmi deficitje határozza meg arckifejezését, kisugárzását.

2016.11.27. 10:53:09

@úgymond olvasó MMKK: hihihi :))))
A "Szemöldököt" igaz lelkű Ferraris nem szerette! :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:54:12

@Peter_Cs: szerintem is az, és én nem is igazán nézem az öfiket, úgyhogy kritizálni sem tudom

@mentolos lecsó: na végre valaki egyetért :)))))

ficekence 2016.11.27. 10:55:59

@tvbuzi: Nem is a híradót vezeti. Azt hiszem kifújt a téma. :)

ficekence 2016.11.27. 10:57:39

@mentolos lecsó: A műsor vezetése rengeteg kívánnivalót hagy maga után. Azt hiszem sehol nem írtam, hogy jól csinálja amit csinál. Viszont ti emberileg is megalázzátok.

MacákékIcukája 2016.11.27. 10:58:09

@mocskosmacska: ekg, viszont Mici szerencsere nem az a tipus, akit iranyitani lehet, nem hagyja magat. Merges is lett Papira. Es sztem a csaladja is hasonlo, remelem hogy beszelnek vele amikor kimegy. Gyanitom, hogy vege lesz kozottuk (legalabbis drukkolok nagyon).

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:59:26

@ficekence: azért tegnap az X-Faktorban Bencus is hagyott némi kívánnivalót maga után..

ficekence 2016.11.27. 10:59:29

@Peter_Cs: Az RTL valamiért mégis foglalkoztatja. Szemmel láthatóan nem érdekli a nézők véleménye.

2016.11.27. 10:59:33

@ficekence: azzal hogy leírjuk hogy betegesen sovány ???
ebben inkább segítő szándék lenne részemről

kovácsné35 2016.11.27. 11:00:34

@mocskosmacska: teljesen igazad van. Nagyon szomoru hogy csak ugy elsiklanak efelett, sot meg rohognek is rajta. Ha egy ember nezi os ezt a szart akkor is boven raferne egy kis magyarazat, hogy ez igy nagyon nem oke. Ha felpofozta volna mar reg ki lett volna rakva a francba. Nagyon sajnalatos hogy a lelki bantalmazas ilyen formaban abszolut megengedett sot mar mar showelem. Es valszeg a krisztian is azert lett ilyen mert azt latta gyerekkent hogy ez teljesen oke. Hat most az rtl tesz rola hogy valoban. Ez igy teljesen oke: nem volt pofon tehat nincs baj!! Nagyon gaz es szomoru.

2016.11.27. 11:02:00

@úgymond olvasó MMKK: erről olvastam a tegnapi kommentekben...
viszont igavonó patásokkal sem lehetne leültetni engem egy kornyikálós "tehetségkutató" műsor elé....

pomac 2016.11.27. 11:02:04

@mentolos lecsó: a legfőbb hibája a hangsúlyozás ,ha azt megtanulta volna rendesen ,nem lenne rossz .de igy ...

Apadfaxa 2016.11.27. 11:03:03

@ficekence: Ahol egy győzike műsort vezethet, ottaz Ancsa maga atökély !

Apadfaxa 2016.11.27. 11:04:03

@ficekence: és győzike akkor mi ?????

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:04:13

@mentolos lecsó: olyan ez, mint a katasztrófaturizmus. :))))))) tegnap én is belealudtam, arra keltem 11 körül, hogy Tóth Gabi rikácsol

ficekence 2016.11.27. 11:04:16

@úgymond olvasó MMKK: Sajnos nem nézem ezeket a műsorokat, mert más az életvitelem. Szerintem nem lehet egyszerű egy élő műsort levezényelni, nagy rutin, tudás és intelligencia kell hozzá. Gondolom. :)) A VV-t a gépen nézem vissza, amikor van időm és csak azt a blokkot ami érdekel. Bencust szeretem. Fiatal, laza, folyton nevet.

Madam. 2016.11.27. 11:04:28

@ficekence: @úgymond olvasó MMKK: hát igen. Puzsér is felkérdezte, nyelvvel, ahogy kell, hogy is jutottunk Antal Imrétől Ystenes Bencéig...

2016.11.27. 11:07:21

@MacákékIcukája: Szia Kedves Terminátor KisNacccsssága !
Mint ahogy írták tegnap a paracetamol tényleg nem vicc! Olvastam hogy szakmailag is megvilágította vki. Személyes tapasztalat: amikor édesapámat látogattam anno a kórházban az osztályon feküdt 2 beteg, akik paracetamol mérgezés miatt vártak májátültetésre...

Bianka_M. 2016.11.27. 11:07:34

@Peter_Cs:azért van baj.... tényleg helyes az arca, de én még ilyen görbe virgácsokat nem láttam, pedig az enyém se szép. És mindig kihangsúlyozzák vmi idióta csőgatyával. Erről nem tehet de nem mutat jól a képernyőn. Bocsika.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:08:04

@Madam.: Puzsért bírom, de azé' ne felejtsük el, hogy ő is beült zsűrinek a Csillag születikbe :) (a Fehér Puzsér volt a kedvencem tőle :)))

tvbuzi 2016.11.27. 11:09:04

@ficekence: egyébként jobb lenne ha a híradót vezetné, azt nem nézem

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.27. 11:09:24

@mentolos lecsó: látodlátod ha egy családban normálisan nevelik a gyereket toleráns lesz és nem dől be a csillámpóni-vagina-dentata-knak :)

Madam. 2016.11.27. 11:10:12

@úgymond olvasó MMKK: persze. Az AI - YB ívben (lefelé spirálban) vastagon ott van PR is, önirony ON

mobilos perpetuum 2016.11.27. 11:11:50

@mentolos lecsó: Ha a Való Világ 8 Érdekes lenne, a faxomat se érdekelné, hogyan vezeti Anikó, vagy Istenes a műsort.
A VV-vel van bajunk, és Anikón verjük le. Ez gáz.

MacákékIcukája 2016.11.27. 11:12:52

@mentolos lecsó: ahh szornyu... ahol engem kezeltek is ezt adtak naponta fajdalomcsillapitaskent. Csak remelni tudom, hogy ha betartja az ember az eloirt adagokat, nem lesz gond. Gondolom "kicsit" tobbet es nagyon sokaig kell szedni az eloirtnal ahhoz, hogy az ember eljusson erre a szintre...

hereverő heverő 2016.11.27. 11:13:19

@úgymond olvasó MMKK: @mentolos lecsó: Verstappen príma versenyző lenne, ha tisztelné az ellenfeleit, így csak egy tehetséges gyökér. Hamiltont tegnap feltartotta Massa, és erre Ham azt mondta a rádióba a csapatnak: biztosan csak nem vett észre. Na itt kezdődik a tisztelet, pedig Hamiltont nem szeretem. Hajrá Rosberg és Kimi! Én Lauda óta vagyok Ferraris :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:13:37

@Madam.: egyik nap láttam valamelyik kanálison Istenes apukát is műsort vezetni, és elkezdtem kételkedni abban, hogy Bencus Sebestyén Balázs 2. akar lenni.. tiszta apja.. vagy az apja tiszta ő

2016.11.27. 11:14:14

@Cseszlovák Gyurmafilm: a kisebbiknek pusztító dumája van 10 évesen :))) ezt biztos hogy a nagyapjától örökölte... olyan szókinccsel és ritmusban nyilvánul meg a humora, hogy szakad mindenki a röhögéstől :)))

Madam. 2016.11.27. 11:15:38

@mobilos perpetuum: btw olyan sok a (drága pízen) kiképzett médiaembör, show-vezető, hogy csak na... szal irritáló, h any esetében csakis a sunasága volt a kiválasztási elv

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:16:20

@hereverő heverő: ezért mondtam, hogy kurvára fel tud bosszantani a kisgyerek :))) Hamiltont én sem bírom, tegnap az időmérőt nem láttam (épp a szerelmemet néztem a moziban), de ezért pirospont neki (akárki akármit mond, Massa <3 <3 <3.. olyan szomorú, hogy ez az utolsó neki.. meg Buttonnak is.. a szív megszakad)

hereverő heverő 2016.11.27. 11:18:04

@úgymond olvasó MMKK: én várnám hogy Massát és Jensont felhívják a dobogóhoz elköszönni ma este. Szép lenne.

Madam. 2016.11.27. 11:19:35

@úgymond olvasó MMKK: pff..elgondolkodtató (nem), ha már másol(nak) e műsorvezető médiasztár(ok), kit is tudnának levenni ..? Nincs rolemodel, csak egymás klónjai. Habár puzsér tillát magasztalta etalonként (??wtf??), hát nemtom...

ficekence 2016.11.27. 11:19:37

@mentolos lecsó: Ő is tudja. Nem kell állandóan erre emlékeztetni. Szerintem

2016.11.27. 11:20:54

@hereverő heverő: én amondó vagyok hogy ez nem Karinthy szavalókör, hanem autóverseny...
ilyen volt a fiatal Schumi, Kimi, Senna is pl... meg még egy jó páran...
aki mondjuk gyökér is volt az pl Sato, Alonso...
azért nézek DTM-et és WTCC-t is mert ott van test-test elleni küzdelem és még vmennyire szabályos is :)))

ficekence 2016.11.27. 11:21:15

@Madam.: Változik a világ, csak nézd meg a mostani celebjeinket. Szánalmas.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:21:38

@hereverő heverő: szerintem is. bár a két héttel ezelőtti sorfalat és tapsot a boxutcában szerintem nem lehet überelni :)

2016.11.27. 11:23:20

@mobilos perpetuum: én már a Farm alatt is savaztam Anikót, igaz akkor még csak magamban :)
később a VV8 és főőleg (!) az itteni társaság miatt regiztem be ide

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:24:03

@Madam.: Tilla a sok szar között a legkevésbé szar. a Propaganda c. műsorában egész jó volt, ott hagyták, hogy azt csináljon, amit szeretne. de ettől függetlenül rosszabb napjain tőle is a falnak megyek

Mók_Ica 2016.11.27. 11:24:10

@kovácsné35: nem ez az első ilyen probléma ebben a vv-ben.... tivi alkalmazott nagyon durva verbális erőszakot.... egyáltalán nem röhögtünk rajta... sőt, felvetettük, hogy zárják ki.
egyébként iza és traki esetében is nem a röhögés ment itt a kommentelők részéről.

@ficekence: Ancsának a testalkatával van a legkevesebb baj, de ezt a kommtársak már kifejtették előttem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.11.27. 11:24:18

@ficekence: Anikó, vagy Vivien? A hozzászólásom második bekezdése Vivienről szól.

2016.11.27. 11:25:00

@úgymond olvasó MMKK: nagyon szép és megindító jelenet volt

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:25:09

@mentolos lecsó: DTM, WTCC <3 Yvan Muller remélem csuklik a futam óta állandó jelleggel..

ficekence 2016.11.27. 11:26:08

@Apadfaxa: Győzikét nemhogy nem nézem, még hallgatni sem bírom. Tényleg gyalázat, hogy egyáltalán képernyőre kerülhet, de ez kell a népnek. :))

csodalámpa 2016.11.27. 11:26:14

@ficekence: ennyire sonány én sem szeretnék lenni, de a fele hájamat vihetné és akkor mindketten jól járnánk :) viccen kívül, ha háj nem is, de egy kis izom ráférne, azért viszont tenni kéne....

hereverő heverő 2016.11.27. 11:27:27

@úgymond olvasó MMKK: és süncsaládot sz..rik azóta is. Szegény Norbi.

kovácsné35 2016.11.27. 11:29:46

@Mók_Ica: ki mondta hogy a kommentelokre gondoltam.....nem kell megvedeni a kommenttarsaidat mert nincs miert.

hereverő heverő 2016.11.27. 11:31:33

@mentolos lecsó: Sennát is utáltam, amit Prosttal csinált az a szabályok szándékos semmibevétele volt. Ehez képest Prost volt az egyik aki vitte a koporsóját. Schumi szelídebb volt, az ő simlijeit inkább elnézném neki. Az pedig amit Alonso művelt... ehh.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.11.27. 11:31:49

@mobilos perpetuum: Beválogathattak volna hosszútávon is érdekes, szórakoztató karaktereket. Mind egysíkú.

ficekence 2016.11.27. 11:32:01

@Peter_Cs: Na igen Vivien. :)) Én azért nézem a VV-t, mert érdekelnek az " ember kísérletek" . Vivit az elején nagyon kedveltem, mostanra valamit csökkent a lelkesedésem iránta, de nagyon jól szórakozom rajta, a kinézete miatt soha nem bántanám. Szerintem smink nélkül sem olyan csúnya, de sminkkel kétségtelenül jobban néz ki. Igazi tanulmány lehet egy pszichológus részére, tudnám jól nyakon vágni a szüleit.
Remélem belőle nem csinálnak műsorvezetőt mint Anikóból, Viszont az RTL a nézettségért mindenre hajlandó. Megnézném. :)))

2016.11.27. 11:32:18

@úgymond olvasó MMKK: Yvan Muller sz@rjon dél-szudáni, tüskésbőrű gekkócsaládot, farfekvéssel... ahogy mondani szokták ! :)))

Mók_Ica 2016.11.27. 11:32:55

@kovácsné35: értettem amit írtál.... mi is a szerkiknek szántuk

ficekence 2016.11.27. 11:34:24

@csodalámpa: Tetszik, hogy őszintén írsz. :)) Szerintem jelenleg nincs erre ideje. De én csak gondolom. :)) Amikor szerepelt a való világban egyáltalán nem voltam Ancsa fan és most sem vagyok. Anyuka, feleség és nagyon jól akar csinálni egy műsort, ezt tisztelem benne.

ficekence 2016.11.27. 11:37:11

@PeniValdes: Ezzel tökéletesen egyetértek. Egyébként néha mintha villantana valamit értelemből is, nem tudom eldönteni, hogy józan paraszti ész, vagy taktika, bocs tattika. Engem nem idegesítenek a hisztijei, ő ilyen, a sírása egyenesen elképesztő. Egy 2 éves gyerek sír ilyen módon.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:40:46

@hereverő heverő: Alonso annak idején egy kocsog pottyoslabda volt, azóta tán javult valamennyit. de akkoris nemszeretem :)

@mentolos lecsó: a kis rohadék jövőre már nem versenyez, pedig megérdemelné, hogy valaki még egyszer tisztességesen beleszálljon

2016.11.27. 11:42:01

@ficekence: valszeg Zsóóótiból előbb lesz vmi műsorvezető mint Viviből... remélem...
lassan már ott tartunk hogy a gépen beriaszt a víruskergető Vivi fényképeire :)))

verkli 2016.11.27. 11:44:28

@mobilos perpetuum: Igaz. Nem is értem, hogy egyesek mit várnak tőle. Az élő adás nem az erőssége, ezt le is vette a Retek. Offlineban meg nincs vele baj, hozza az elvárhatót. Ráadásul még csinos is, ez a tévében előny. Androgün arca van, jó nézni.

tvbuzi 2016.11.27. 11:47:42

@verkli: erőlködik, szerencsétlenkedik. annyira nem jó nézni

2016.11.27. 11:48:46

meghívták a Shrekből a "Szakállas nőt" a tegnapi BV-be ???
először azt hittem vmi tematikus adásra kacsoltam a Dorcel TV-n... :)))

hereverő heverő 2016.11.27. 11:49:44

Ma én vagyok a háziúr, megyek megetetem a srácokat. Este jövök, addig meg megnézzük ahogy Rosberg világbajnok lesz :)) *kézdörzsölés*

ficekence 2016.11.27. 11:51:30

@mentolos lecsó: Na , sajna azt sem fogom nézni, pedig jelenleg Zsoltinak drukkolok, a másik kettő ellenében. Viszont, ha a VV-t fogja vezetni, akkor kénytelen leszek, mert eddig még egyet sem hagytam ki.

verkli 2016.11.27. 12:06:53

@PeniValdes: Simán lehetne fiatal srácnak sminkelni. De a fő problémám az, hogy adott egy csinos lány, és pont a kinézetét ekézik sokan. Ha a műsorvezetői képességeiről van szó, az ok.
#Szerintem az is elmegy, de ez csak egy vélemény. Pont annyira fontos, mint másoké, semennyire, höhö.

Apadfaxa 2016.11.27. 12:17:09

@mentolos lecsó: Vivről annyit : a "lópofájú" szakkifejezést róla nevezték el és a lovakra csak átvitték később! Egyébként pedig egy retardált selejt, taigetosra való. Én elköttettemvolna az anyját ha az én lányom lenne. (és sokat sírnék miatta)

verkli 2016.11.27. 12:20:53

@Apadfaxa:
Akkor menjünk bele keményen...

Te pedig egy ostoba köcsög vagy, és sírok amiatt, hogy nem vagy képes értelmes kommentet írni.

0.5 bit 2016.11.27. 12:21:19

@mocskosmacska: "Nem akarok sokat okoskodni, a lényege, hogy tipikus családon belüli erőszak kezdetet mutatott be az rtl klub mindenféle magyarázat, vagy kommentár nélkül. Ez nem a fizikai agresszióval kezdődik, hanem azzal, hogy a bántalmazó fél elhiteti a bántalmazottal, hogy az rossz, csak gondot és szomorúságot okoz a bántalmazónak."

Egy kérdés merült fel bennem: Akkor is ezt látnád bele, ha nem jöttek volna össze, vagy ez a "beszélgetés" mással történik (pl.: Mici-Zsolti).

2016.11.27. 12:22:59

@Apadfaxa: eeeeeezzz a retard kéztartása "futás" közben... ezmiez ?!? :)))

rearwindow 2016.11.27. 12:28:48

@mentolos lecsó: cukinak gondolja, szülei pozitív visszacsatolásai ilyenné tették

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 12:31:52

jajmár, most ettem ebédet, legalább várhattatok volna fél 2-ig a személyeskedéssel, amíg leülepszik, és tudok valami ropogtatnivalót hozni hozzá

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 12:33:10

@mentolos lecsó: volt egy osztálytársam általánosban, aki hasonló retard kéztartással futott.. de ő azért, mert féltette a körmeit, nehogy a bordásfalba verje, és letörjön :))))

2016.11.27. 12:33:26

@verkli: ne vedd ennyire komolyan kérlek !!!
van aki sarkosabban fogalmaz, de ez a mondanivaló lényegén nem változtat
ez a fórum egy "tombolda" ahol ki lehet ereszteni a gőzt
nem védeni szeretném @Apadfaxa: -t, de mindenkiből kibukik előbb-utóbb a "megmondós" amiatt ami meghaladja az ingerküszöbét...
nekem pl 2 napja volt elég kemény kommentem Tivi miatt, mert belőlem ez a féreg hozta ki a a gyilkost...
Worldpeace gyerekek !

2016.11.27. 12:36:32

@úgymond olvasó MMKK: Vivi vmiért nekem egy kicsit "Virágot Algernonnak" típus...
bár őt is felokosítanák egyszer...

ficekence 2016.11.27. 12:37:00

@úgymond olvasó MMKK: Jóbarátok!! Phoebe, ugyanígy futott. Nem lehetetlen, hogy utánzat! :))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 12:37:59

@mentolos lecsó: szerintem Vivinek nem fáj az, hogy nem okos

rearwindow 2016.11.27. 12:38:31

Vivi szülei elgondolkodhatnának, hogy kineveltek egy olyan embert, aki önálló életre képtelen, haláláig más emberre lesz utalva anyagilag

ficekence 2016.11.27. 12:38:44

@mentolos lecsó: Kedvenc könyvem, filmem. Nekem nem jutott ez eszembe Viviről. Érdekes amit írsz.

2016.11.27. 12:39:11

@ficekence: csak Phoebe nem dobta le sokszor a textilt...
pedig mennyire vágytam volna rá akkoriban... :P :D

Apadfaxa 2016.11.27. 12:40:27

@mentolos lecsó: Kösz Tesó,de ilyen kis fostalicska geci puttony nem izgat fel túlzottan !:)
VERKLI te gyökér, te hányat szóltál ide az VV8ideje alatt ? Akkor mire vered a nyálad?

(Tivy a méltó párja volt Vivinek, de őt szívesen fejbe is vertemvolna egy ásó élével, hadd szöjön a málna :)

verkli 2016.11.27. 12:40:48

@mentolos lecsó:
"Vivről annyit : a "lópofájú" szakkifejezést róla nevezték el és a lovakra csak átvitték később! Egyébként pedig egy retardált selejt, taigetosra való. Én elköttettemvolna az anyját ha az én lányom lenne. (és sokat sírnék miatta)"

Ez a komment nem sarkos fogalmazás, hanem egy prosztó fotelköcsög fröcsögése. Ráadásul viccesnek szánt, de csak Tivadar skáláján vicces. Ha eltűröd, hogy felpofozzanak, az nem peace.

2016.11.27. 12:41:52

@ficekence: ifjúkorom meghatározó olvasmányos/film élménye...
vhogy arra asszociáltam, hogy jó lenne ha Vivi is kapna vmi hasonló kezlést...

Madam. 2016.11.27. 12:41:59

@rearwindow: érdekes módon az ilyen type emberek megtalálják, alire lehet támaszkodni, efféle hölgyek pl remek férjeket találnak

Madam. 2016.11.27. 12:42:41

@mentolos lecsó: igen, csak utána a visszaesés

2016.11.27. 12:43:13

@PeniValdes: Phoebe = "Fibi" a Jóbarátokból...

2016.11.27. 12:44:22

@Madam.: lehet hogy mi már a "visszaesett" Vivit láthatjuk ismét... :)))
én kérek elnézést ! :)))

Apadfaxa 2016.11.27. 12:46:06

@PeniValdes: Időnként én is, de aztánúgy viselkedikpl. Zsoltival is (pl.sonka) amiért ismét utálom..

Apadfaxa 2016.11.27. 12:47:01

@verkli: Mert szerinted nem "lópofájú" ? Akkor te másik adót nézel, vakegér !

2016.11.27. 12:47:11

@PeniValdes: hagyjámmáámostmáábékén jóóóó ?!? :))))

Apadfaxa 2016.11.27. 12:47:53

@PeniValdes: Jóbarátok : Ati +Dávid :D bocsi, tudom Te nagy imádója vagy:)

rearwindow 2016.11.27. 12:48:58

@Madam.: nem mindenki. Láttam én már pofáraeséseket. Pláne ahogy öregszenek az ilyen életképtelen nők, úgy lesz egyre nehezebb

Apadfaxa 2016.11.27. 12:49:21

@PeniValdes: Persze,látom én, ott is zsák a foltját van...
Már írtam itt, hogy Zsolti miatt maradok a nőknél:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 12:50:49

@Apadfaxa: igen,mert hasonlit egy volt kapcsolatomra:)

2016.11.27. 12:52:19

@Apadfaxa: @verkli:
ok, én kiszálltam ebből... vívjátok le egymással !
én nevetni/jól érezni magam járok ide... persze vannak olyan kommentek amik nem egyeznek az én véleményemmel vagy lehet hogy sértőnek is találom, de nem kezdek el vagdalkozni se az egyik, se a másik oldalra...

Madam. 2016.11.27. 12:53:37

@mentolos lecsó: tényleg. Kínomban már úgy magyarázom vyvyt, h mintha tökre rájátszana a szerepére (nyilván szerki utasitás). Van benne infantilisség, ám amitől ez irritáló lesz, ahogy ezt kimaxolja. Erőltetett volt a kolbászozás/fittnessz, a sírásai sem védhetők

Apadfaxa 2016.11.27. 13:02:06

@PeniValdes: Jól van na,különben se:)Arra születni kell, vagy hogy....

2016.11.27. 13:02:24

@Madam.: vannak, voltak, lesznek szerki utasítások...
az már más tészta hogy az ápoltak mennyire tudnak megfelelni az adott "feladatnak"...
az öfiben megütötte a fülem egy mondat Gina szájából... nem tudom pontosan felidézni, de vmi ilyesmi volt: "Ha futógépet kell reklámozni, akkor....", amikor FoltoSomának próbálta elmagyarázni, hogy a futógép nem véletlenül van az udvaron...

Madam. 2016.11.27. 13:04:30

@mentolos lecsó: persze. Max szólhatnának, amikor már sok, túltolja az aranymedve-díjas alakítást egyik-másik

Apadfaxa 2016.11.27. 13:04:34

@mentolos lecsó: Semmi baj, Tesó,de azért kösz:)
Én pl.imádok provokálni, bunkóskodni és ha belém kötnek hát viszonzom :)
Vivit meg akkor se bírom és kész...

2016.11.27. 13:06:36

@tvbuzi: Úgy legyen! A próféta szóljon belőled!!!

2016.11.27. 13:09:42

@PeniValdes: mert még szemtelenül fiatal vagy ! :)))
az én időmben tapsikoltunk, hogy ilyen fasza sorozatok is mennek ! :)))

2016.11.27. 13:13:59

@Madam.: nem kell szólni !
a túltolásból újabb bevágható konfliktusok/viták kerekednek, ergo MŰSOR generálható belőle... :)

2016.11.27. 13:15:10

@PeniValdes: volt már narancs akkoriban is... kicsit sárga, kicsit savanyú... de legalább a miénk volt :)))

2016.11.27. 13:16:54

@verkli: Pedig szerintem @Apadfaxa: egész jól összefoglalta.. :-DDD

Madam. 2016.11.27. 13:20:01

@PeniValdes: @mentolos lecsó: istnm, kubai narancs...érted, kubai!

2016.11.27. 13:27:42

Kedves Olvtársak !

A mai menü:
- gombaleves csipetkével
- zöldborsó főzi, fasírttal
- kakaós, diós, túrós csintalanpicsa

a Zasszony barátnőzik, én a kölykökkel ebéd után Farming Simulatort tolok multiban, este Hárbaj...

kell ennél jobb program ?!? :)))

Vader jobbra el...

2016.11.27. 13:32:32

@úgymond olvasó MMKK: máááááá be van pogromozva a SetTopBox felvételre :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 13:40:36

@hereverő heverő: utoljára akkor izgultam ennyire, mikor Massa lett majdnem világbajnok

hereverő heverő 2016.11.27. 13:41:11

@mentolos lecsó: mondjuk ha választani lehet gyerekezés és f1 között, nem tétováznék én sem. Szép délutánt !

2016.11.27. 13:41:14

A poszt alatt nektek is egy vodafonos reklám van, amelyben Putyin és egy gyerek űrhajós donaldkacsának van öltözve és éppen elfognak egy csillagot? :-DDD

hereverő heverő 2016.11.27. 13:42:29

@úgymond olvasó MMKK: szegény, pár másodpercig az is volt. Úgy remélem hogy felhívják a többiek a dobogóra...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 13:43:34

@hereverő heverő: hát én akkor tajtékoztam, és megátkoztam Timo Glockot tíz évre :)))

mocskosmacska 2016.11.27. 13:56:49

@0.5 bit: ha nem jöttek össze volna, akkor ez a beszélgetés nem történik meg, mivel akkor papi nem érzi, hogy neki mindenképpen a földbe kell döngölnie a nőjét.

2016.11.27. 14:15:44

@hereverő heverő: látod Tesssóóó !!! tudod eztetet Te is !!! :)))
a kölykök forever !
a futam végéig nem megyek net közelbe... bár a kicsi kacsingat az F1 felé...
ha elszpojlerezei nekem, nyakonvágom... :)))

2016.11.27. 14:16:43

@Spitzbauer: az AdBlock csodákat művel !!! :)))

2016.11.27. 14:26:55

@mentolos lecsó: Csak csodálkozom, hogy Putyin van a Vodafone reklámban... :-DDD

ficekence 2016.11.27. 14:44:25

@mentolos lecsó: Ez igaz, de azért neki is érdekes felfogása volt a párkapcsolatokról. :)

pomac 2016.11.27. 15:38:21

kocsog hamilton nem megy gyorsan :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 15:49:12

@pomac: assssztakurva, kaptam vagy 5 stroke-ot az utolsó 5 körben :DDDD

csincsilla72 2016.11.27. 15:57:08

Anikó nagyon rutintalan és némi feljavításra szorul. Beszédtechnika-órákra kellene járnia, az sokat segítene. Az alkatán nem lehet változtatni, azért cseszegetni teljesen felesleges, mert nem a kilók teszik a műsorvezetőt. De a sztájlisztja katasztrofális. Nem hiszem el, hogy nincs beleszólása abba, mit vesz fel. A lábai nagyon görbék és pálcikák, egy csontkukacra nem lehet ilyen nadrágokat ráadni. Láttam róla fényképeket a kisfiával, ahol saját holmijait viselte, sokkal jobban öltözködik, mint ahogy öltöztetik és fésülik.

pomac 2016.11.27. 16:01:00

@úgymond olvasó MMKK: legalább nem volt unalmas amúgy elaludtunk volna :DD végre már van egy vb címe rég kijárt már neki :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 16:05:43

@pomac: szerintem is kijárt neki :) Verstappen meg mit ment, te jó ég :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 16:10:32

@PeniValdes: ez szerintem sokunknak improvizálna.

Berborosz 2016.11.27. 16:11:23

@PeniValdes: Legyenek Fényes Sikerei...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 16:50:05

@Bekkara: Dávid, Dávid, Dááááááááviddddd:)
tök jó lesz

Plüsscukor 2016.11.27. 16:53:55

@úgymond olvasó MMKK: Lol :)
Miért, a bordásfalra tapadva kellett futni? :))

Bekkara 2016.11.27. 16:59:33

@PeniValdes: Igen, Dávidnak kell visszamenni, de azért titkon reménykedek, hogy nem Micit fogják elsőként kilökni. Bár nagy csoda volna sajnos.

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 16:59:39

Tud valaki egy jelenlegi állást? :)

Mirocska 2016.11.27. 16:59:54

VV Attila nagyon kampányol a face-n Dávid mellett! :))
Zsolti ÉNB-s szerepléséről is rakott ki képet, ahol transzvesztitát játszott. Ti ezt tudtátok? Volt már itt erről szó, csak nekem új ez az info?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:03:54

tiszteletlenül jelentem: ÉNY-on esik a hó

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:04:21

@Plüsscukor: nem, csak kicsi volt a tornaterem :))))))

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 17:06:29

@Mirocska: Köszi. :) Csalódás voltt nekem.JObb szeretném, ha elsőnek Zsóti esne ki.

ficekence 2016.11.27. 17:07:38

@PeniValdes: Lehet, hogy rosszul írtam. Bocsi. A Jóbarátok sorozatban Fibi Büfé. Így tudod? :)

Mirocska 2016.11.27. 17:08:00

@Lilith.Inanna.1: Igen, én is abban bízom... Viszont, ha Mici kiesik előbb, utána gondolom, az ő tábora Dávidra fog szavazni, és mindjárt nagyobb lesz a különbség a két fiú között.

KapitányG 2016.11.27. 17:13:05

@úgymond olvasó MMKK: Irigyellek :) De majd csak elér ide id!

KapitányG 2016.11.27. 17:13:49

Nem id, hanem is :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:14:06

@KapitányG: küldeném.. de.. na jó.. egy kicsit :)

KapitányG 2016.11.27. 17:19:31

@úgymond olvasó MMKK: Nézem az időképet, havas esőt mond, azt is csak csütörtökre. Pedig nagyon nem kellene akkor sem. Addig pedig hideg és szél :(

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:30:57

@KapitányG: időkép az bolond, ide 10 fokot mondott ma délutánra, ahhoz képest jó, ha 5-6 volt

Mirocska 2016.11.27. 17:38:46

@Lilith.Inanna.1: Óóóóóóó........

@KapitányG: Köszi, akkor csak én voltam lemaradva.... :)

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 17:39:59

@Mirocska: Nem értem mit esznek a Zsótin. :-O

Rémület 2016.11.27. 17:41:54

Ugye csak hülyéskedtek, hogy elhiszitek, hogy ez valami valós szavazàs?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:42:38

@Rémület: azon az oldalon, ahol tivadarnak több tízezer lájkolója van? simán

hereverő heverő 2016.11.27. 17:43:15

@úgymond olvasó MMKK: Nah. Erről van szó Nico. Massa: index.hu/sport/forma1/2016/11/27/massa_bucsuajandek_williams/ Kár, hogy Buttonnak kettétört a felfüggesztése.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:44:28

@Rémület: a Blikk szavazásán is Zsóti vezet, 4500 körüli számmal, a 2. Dávidnak 1000 sincs..

Mók_Ica 2016.11.27. 17:46:06

@Bekkara: elolvastam és sztem ez a zsolti nem vv zsóti.....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:46:15

@hereverő heverő: te, agyérgörcsöket kaptam :D de szerintem a komplett Mercedes garázs is :DDD a Williams Twitter oldalán vannak részletek a képregényből, nagyon jó lett. :) Buttonért megszakadt a szíve,

tvbuzi 2016.11.27. 17:47:07

685ezren kedvelik ezt a fosszar mindenegyben blogot?? :O mind potenciális villalakó

KapitányG 2016.11.27. 17:48:40

@úgymond olvasó MMKK: Remélem, a havas esőben is téved. Meg a szélben is.

hereverő heverő 2016.11.27. 17:48:47

@úgymond olvasó MMKK: már csak az kellene, hogy este is azok essenek ki akikre gondolunk :) megyek főzök egy teát

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:50:49

@KapitányG: ne legyen még szél, olyan jól kitolódott a bringás szezonom tavalyhoz képest :( bár itt nálunk minden nap fúj, de nem olyan intenzitással

@hereverő heverő: én is teLYázom éppen :) este Dév fog visszamenni!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 17:53:06

@Plüsscukor: én olyat ismertem, aki a zsámolyok emelgetésénél mindig megakarta igazítani hosszú szőke haját

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 17:56:01

ha ez a Zsolti bent maradt,akkor mérges leszek

ewita 2016.11.27. 18:03:27

Nem olvastam el az összes komit,lehet volt róla szó,de Ancsa olyat mondott tegnap,hogy nem lesznek egyszerre hárman a stúdióban?? Akkor mitől hármas párbaj? És a szurkolói annak aki elsőnek kiesik, oda se menjenek? de honnan tudni ki lesz az? :P :P

Anikóval nem a kinézete a probléma, hanem a többi, mint Zsótinál, ott sem az a baj h meleg!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:07:01

@ewita: hát ja...egyébként én először azt hittem, hogy a párbaj az teljes adásos...

KapitányG 2016.11.27. 18:07:24

@ewita: Attól hármas "párbaj", hogy ketten esnek ki :))

Bekkara 2016.11.27. 18:09:08

@Mók_Ica: @úgymond olvasó MMKK: Akkor nem ő, én csak linkeltem, és azért elég gyanús volt, a korán kívül majdnem minden stimmel.

@Lilith.Inanna.1: ha ez igaz, akkor igencsak izgalmas estének nézünk elébe :O Mici és Zsolti kapcsolata annyira párbajért kiált... de nem, Dávidot nem áldoznám be...

Mirocska 2016.11.27. 18:10:21

@Lilith.Inanna.1: Én VV Attila oldalán olvastam bele egy-két hozzászólásba. Sokan jobban kedvelik, mint Dávidot, mert legalább csinálja a műsort.... Nem tudom, nekem ez a sok nyafogás meg hiszti nem egy élvezhető műsor. Dávid végre kezd kinyílni, szívesebben nézem őt továbbra is.

KapitányG 2016.11.27. 18:13:02

@Bekkara: A név, az valóban stimmelt. Zsolt - Zsolt.

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 18:13:04

@Bekkara: @Mirocska: Meglátjuk mi lesz este. Zsóti nekem baromi sok/k . Dávid még mindig élőhulla.Sajna sokkal előbb kellett volna megnyílnia. Micire adtam a szavazatom.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:13:50

@Mirocska: ha Dávidot kiejtik akkor meglesz a véleményem a magyarokról

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:14:42

@Lilith.Inanna.1: nekem megnyilt...én figyelmes füllel néztem

hereverő heverő 2016.11.27. 18:15:04

No para lányok. Szökikamálna Intelligens Tivadart is mennyien kedvelték, lájkolták, imádták, istenítették, oszt ment ahova való, az utcára. Vehet szappant magának.

Mók_Ica 2016.11.27. 18:26:41

@Bekkara: egyébként érdekes :))) már a skinny testalkatnál gyanús volt illetve, hogy ő felvállaltan cigány származású is.... vv zsótira egyik sem igaz
plusz olvastam azt is róla, hogy aktív résztvevője a meleg felvonulásoknak, eléggé balhés is. a cikkben szereplő zsolti visszafogottabbnak tűnik.

Bekkara 2016.11.27. 18:27:18

@Lilith.Inanna.1: Én is Micire tettem. Dávid majd akkor kapja, ha Mici kiesik.

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 18:29:24

@Bekkara: Még mindig egy EKG. :)
@Mók_Ica: Szia életem. :) ♥

Mók_Ica 2016.11.27. 18:30:55

@Lilith.Inanna.1: szia Lilike :)))) <3 akarok kávézni..... mint akkor.... jó lenne...

Bekkara 2016.11.27. 18:31:16

@Mók_Ica: Igen, így többször átfutva tényleg világos, a gyermekotthon miatt kavart meg :) cigány származás meg... hát Krisztián se veri nagydobra, meg nem is néztem annak, csak amikor Győző mondta valamelyik BV-ban. Persze, ez az elején volt, utána azért kijött neki is a vére :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 18:32:51

@PeniValdes: mit írsz neki? hogy visszahízlalod? :))))

szmoti 2016.11.27. 18:34:04

@Lilith.Inanna.1: Most úgy tűnik ez alapjan Mici vezet, amitől megrémültem, hogy egy egy ismerősöm Zsoltira szivecskézett

Mók_Ica 2016.11.27. 18:35:39

@Bekkara: mindegy is, a cikk jó, köszi :)))))

ewita 2016.11.27. 18:36:59

@Mirocska: tegnap láttam, én sem tudtam, facebookról sok infót lehet gyűjteni :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:37:23

@úgymond olvasó MMKK: nekem ebben a formájában tetszik. megírom,hogy ügyes volt, meg ilyenek. és küldök neki kesztyüt

hereverő heverő 2016.11.27. 18:41:15

@PeniValdes: egyujjas kifordított bundakesztyűt ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:42:56

@hereverő heverő: nem ötujjas,és minden ujján betű, ami összeolvasva Dávid:D

Mók_Ica 2016.11.27. 18:44:22

pont most mondta el Anikó, hogy a hármaspárbaj utolsó helyezettje azonnal elhagyja a villát, nem megy a stúdióba párbajozni....... (tegnapi ismétlés)

hereverő heverő 2016.11.27. 18:44:43

@PeniValdes: de mi van ha fordítva veszi fel ? Divád, HE ?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 18:50:26

@Mirocska: mi kikerestük az online archivumból. nemhogy játszott benne, de egész sokáig, pár hétig - anikóval csomó közös jelenetben.

hereverő heverő 2016.11.27. 18:52:51

@PeniValdes: Jóvanna csak froclizlak. Majd itt a hódolóid kazlakban dőlnek a kardjukba ha Dávid elcsavarja a fejecskédet :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:53:55

@hereverő heverő: kazlakban?:)
á, Dávid még hagyján,de én nem jönnék be neki,így ez platoi:)

hereverő heverő 2016.11.27. 18:55:17

@PeniValdes: honnét tudod ? Most mondtad, okos fiú az. Bejönnél, pont.

MacákékIcukája 2016.11.27. 18:56:10

#izgulási vagy #lefosási?
Hajrá Dávidunk!

Mók_Ica 2016.11.27. 18:57:10

Mint ahogy már megszokhattuk, a villalakók elsősorban a nézők kegyeiért küzdenek. Most sem lesz ez másként. Főleg, hogy a hármas párbaj első kiesője az lesz, aki a legkevesebb szavazatot kapja majd. Neki azonnal el kell hagynia majd a Villát!

Ekkor a jelenlegi állás lenullázódik, és újraindul a voksolás! Tehát azoknak is (ismét) szavazniuk kell, akik már leadták voksukat szerdától az első kiesés pillanatáig. Ha szeretnéd kedvencedet visszajuttatni a Villába, erről semmi esetre se feledkezz meg, hiszen a villalakók sorsa Rajtad is múlik!

rtl.hu/rtl2/valovilag/miden-amit-a-vasarnapi-harmas-parbajrol-tudni-kell

kétszer szavazunk!! ne felejtsétek!!!

hereverő heverő 2016.11.27. 18:58:06

@MacákékIcukája: Icuka, 'stét. Megoldódott a transzfer haza ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:59:18

te jóisten,ez a répareszelés nagyon durva

hereverő heverő 2016.11.27. 19:02:58

Megyek vacsizni, úgyis kifogyott az elektron a telefonomból. Szép estét hölgyeim. Lehet beszélni a hüvelygombáról

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 19:11:46

@MacákékIcukája: én már kiizgultam magam a forma1-en, úgyhogy a 2.-at választom, ha lehetséges volna :))))

@PeniValdes: :))))) kesztyűt?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 19:18:48

@PeniValdes: hogy a viharba ne, ennyi pénzből oda utazik a tél elől, ahova nem szégyell :D

MacákékIcukája 2016.11.27. 19:20:41

@PeniValdes: :DD

@hereverő heverő: hahoka! Persze, meg aznap, egy kedves haverom feljon ertem Bp-re es hazavisz. De ez hogy jutott most eszedbe? Mar jo par napos sztori

@úgymond olvasó MMKK: siman :)))) en meg stand upot nezek netflixen, szal en sem izgulok kulonosebben

KapitányG 2016.11.27. 19:25:17

@Mók_Ica: Olvasom a folytatást: "Ezt követően minden a megszokott módon történik majd. Az összefoglaló végén lezárul a szavazás, és a kevesebb voksot kapó játékosnak szintén el kell hagynia a Villát."
Akár ezt is értelmezheted úgy, hogy csak a párbaj győztese megy ki a stúdióba.
Vagy ő sem :)
De - ahogy tegnap mondtad - (nemsokára) kiderül :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 19:28:23

odakapcsoltam a Showder Klubra, pont Ancsa köszönt el, ő lesz ma? hajaj.. nem irigylem

@PeniValdes: dehogynem :)

@MacákékIcukája: akkor jó.. de azért titeket olvasva lehet szükségem lesz a konténerre :)))

Madam. 2016.11.27. 19:29:45

@MacákékIcukája: megjegyeztük, hisz a "humánum" újabb példája volt a transzfercég reakciója...

csakolvasok82 2016.11.27. 19:58:07

Szép vasárnap estét mindenkinek!
Megjöttem, izgulási meg szurkolási van. :)

Cimili 2016.11.27. 20:00:12

Sziasztok! alig leszek, mert valamiért piszok lassú a netem.

pomac 2016.11.27. 20:00:28

szerintetek lesz ma kiválasztás ?

Madam. 2016.11.27. 20:01:46

@pomac: szerintetek lesz ma párbaj?

Commodore 2016.11.27. 20:02:46

@pomac: Lesz! Én már kiválasztottam, vodka-narancs! :-)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:03:24

Jaaaaj gyerekek feszültség már az elején

Bekkara 2016.11.27. 20:03:42

@pomac: vicces lenne, ha a párbajgyőztest egyből ki is választanák újra :D

Cimili 2016.11.27. 20:04:19

nyuszkófület elhagyhatta volna Mici.

pomac 2016.11.27. 20:04:53

@Madam.: az lesz :) @Bekkara: pedig megvan rá az esélye

Nimi 2016.11.27. 20:05:07

Sziasztok! Parbaaaaaaj!

Madam. 2016.11.27. 20:05:42

Nemtom, belefér-e egy hazugkutya-numera...

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:06:04

@Madam.: ja ertem. Hat sajnos igen :(

Parbaaaaaj

Bianka_M. 2016.11.27. 20:06:11

Phárbaaaaj!!!! sziasztok! :)

Bianka_M. 2016.11.27. 20:07:10

Na, már most kiesik vki?

Plüsscukor 2016.11.27. 20:07:50

@Bianka_M.: Igen, és a stúdióba csak ketten mennek

pomac 2016.11.27. 20:08:02

hm 2 biztos otthon alszanak

Bianka_M. 2016.11.27. 20:08:03

Jajjj, kettő de szoros....

pomac 2016.11.27. 20:08:15

hm 2 biztos otthon alszanak

Mók_Ica 2016.11.27. 20:08:23

na, ki esik ki azonnal??

42,42-42,62-14,96
micike..... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó basssssssssssz

2016.11.27. 20:08:24

Tényleg nem értem, hogy ki az a 42%, aki Zsóttira szavazott????

FrNo90 2016.11.27. 20:08:25

Na erre nem számítottam.

Plüsscukor 2016.11.27. 20:08:32

Na Micinénnye ilyen kevés %-al esik ki?

Bianka_M. 2016.11.27. 20:08:52

Mircike szia, zsóti most boldog lehet :((((

pomac 2016.11.27. 20:08:54

na akkor hajrád dávid :DD 100% hogy ő megy vissza :) ,de ez már zsoltinak is leesett most :DD

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 20:08:55

Mici kiesett. Akkor hajrá Dávid.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:08:57

Jó estéket! Ez nekem már elégtétel, h Mici így elhullott :-)

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:09:23

Micike :(((( bar igy szamoltuk...

Ujra kell szavazni, ne felejtsetek!!!!

Mók_Ica 2016.11.27. 20:09:26

újra szavazás..... nyomjunk dávidra!!!! mickó is neki drukkcsizik..... :))))

,, 2016.11.27. 20:09:43

Muhahaha, kiesett az ordenáré retek szutyok mici. Köszi:) Ügyik a nézők:)

csakolvasok82 2016.11.27. 20:10:25

Remélem, az a 14% most rámegy Dávidra.

Nimi 2016.11.27. 20:10:26

Aki Micire szavazott volna az a harmas miatt Davidot valasztotta.

FrNo90 2016.11.27. 20:10:27

lesz egy intellektuális párbaj.

pomac 2016.11.27. 20:10:34

na egy csendes párbaj lesz végre :)

Madam. 2016.11.27. 20:10:42

Mycy már szavazhat?

Mirocska 2016.11.27. 20:10:53

Ó, mire ideérek, Mici ki is esett???

Cimili 2016.11.27. 20:10:54

@Mók_Ica: még nem lehet, azt írja ki, h HAMAROSAN.

Marcsee 2016.11.27. 20:11:01

muhahahahahaaaaa....a közönséges szörnyfej kiesett

Nimi 2016.11.27. 20:11:10

David megeszi Zsoltit

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 20:11:18

Na akkor nyomjuk Dávidra.

FrNo90 2016.11.27. 20:11:33

De miért nem csináltak egy valódi hármas párbajt? Az lett volna nagyon jó.

Plüsscukor 2016.11.27. 20:11:46

Anikó ruhája csinos. Végre.

KapitányG 2016.11.27. 20:11:52

@Mók_Ica: Igazatok volt - de ez szerintem nagyon tisztességtelen.

Schlomo Goldberg 2016.11.27. 20:11:55

Cayennemici emlékére, hiányozni fog coub.com/view/esyya

tvbuzi 2016.11.27. 20:12:07

Mici megszívta a Kárszeghet

Madam. 2016.11.27. 20:12:09

@FrNo90: ja, vágó pista fogja vezetni

Bianka_M. 2016.11.27. 20:12:09

@pomac: azért vezeti Anikó a műsort :)

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:12:10

En mar tudtam szavazni Davidunkra!!!

pomac 2016.11.27. 20:12:32

@Marcsee: ne izgulj, röpke egy óra és megy zsolti is :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 20:12:38

- a kiválasztott kiesett
- a nőnemű kiesett
- az egyik, aki mögé többen álltak, kiesett (a másik zsolt, dávid mögött csak 1 áll, a többieknél 2-2)

Mók_Ica 2016.11.27. 20:12:38

@Cimili: már lehet :))) nyomjad gyorsan, gyorsan :)))

ma jól néz ki fos9es.... hogy ne csak mindig ekézzük :))))

Brandy9 2016.11.27. 20:13:04

:( én Micinek szurkoltam, hogy Zsolti essen ki legelőször, óóó :(

pomac 2016.11.27. 20:13:12

@Bianka_M.: mondasz valamit ,azért vezeti ő :DDD

panamcat 2016.11.27. 20:13:18

Azzonnal ment a szavazat Dávidra :)

Cimili 2016.11.27. 20:13:38

@Plüsscukor: @Mók_Ica: igen, most kivételesen csini cuccba öltöztették.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:13:48

@Bianka_M.: köszi Bianka :-) sok mindent mondtak már rám, de hogy műmájer szalonbuzi lennék...

Bekkara 2016.11.27. 20:13:50

Hát, várható volt :( Hajrá Dávid! Attól tartok, Zsóti megy vissza, mert ilyen szoros. És akkor beköszönt az szivárvány korszak :( és nézhetjük a csillámpónikat meg a szivárványokat, hisz nem marad ellenpontjuk, Ati-Gina-Soma odacsicskul Zsoltihoz, Vivihez, szegény Papi meg egyedül énekli a tükörnek, hogy wattafak.

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:14:25

Oi oi nem tudja az app rogziteni a szavazatom

Mók_Ica 2016.11.27. 20:14:41

@KapitányG: egyébként azt nem értem, hogy mi a fenéért küldték be dzsinát? illetve ha gyorsítani akartak rajta, akkor ahogy eddig is, heti párbajt kellett volna csinálni.....

@Cimili: helyes :)))) @MacákékIcukája: ügyi :)))

pomac 2016.11.27. 20:14:50

@Schlomo Goldberg: tényleg nem is figyeletm volt a legjobb pillanatai ?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:15:12

ha Zsóti megy vissza, megeszem a kalapom

tvbuzi 2016.11.27. 20:15:18

Pedig elsőre Mircire sáfárkodtam a voksomat, hogy növeljem esélyeit.

pomac 2016.11.27. 20:15:33

@Mók_Ica: a szabály az szabály tudod :)

pomac 2016.11.27. 20:16:11

@tvbuzi: mármint zsoltiét :D

Cimili 2016.11.27. 20:16:14

@MacákékIcukája: elsőre nekem se tudta, biztos túlterhelt,.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:16:26

@plüssnyuszi: bocsesz :) kivétel erősíti a szabályt, na.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:16:38

@Brandy9: jobb lett volna valóban....

@Cimili: @Plüsscukor: :)))) új sztájlisztot kapott vagy ő maga választott ruhát :))))

@Bekkara: remélem ez nem így lesz.....

Plüsscukor 2016.11.27. 20:16:55

Ettől a "nyalihótól" lábrázást kaptam. Pfujj.

Cimili 2016.11.27. 20:17:01

@tvbuzi: én is, most szomi vók. :(

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:17:34

Mici nem esett volna ki ha Zsoti nem Davidot hivja ki... :( es sztem ha kettes parbaj lett volna kozottuk, akkor Mici ment volna vissza

Nimi 2016.11.27. 20:17:35

Amugy megint a zold kendos esett ki :-D :-D ebben a szeriaban zold kendos meg nem nyert

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:17:38

Ginának megmozdult a szemgolyója.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:17:56

@pomac: aham..... ahogy akarják.... az a szabály.... pffff

zsóti milyen undi..... miért dugja az ujját dávid és atti orrába????

hereverő heverő 2016.11.27. 20:17:59

@MacákékIcukája: mert ma úgy alakult, hogy én is tudtam volna segíteni mint utolsó szalmaszál.

csakolvasok82 2016.11.27. 20:18:00

@Plüsscukor: én attól, h Dávid orrában majd szájában turkált, pfúúj

Cimili 2016.11.27. 20:18:33

fújjjjjjj, Zsóti Ati orrában turkál.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:18:58

@Plüsscukor: a teám testi épsége forog veszélyben..

Plüsscukor 2016.11.27. 20:19:06

Még a kamera sem akar rendesen fókuszálni Zsótira :))

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:19:35

@hereverő heverő: oooo de ari, koszi!!! Szerencsere kozben megoldodott :)))

Mók_Ica 2016.11.27. 20:19:54

zsóti be akar kerülni az élő show-ba..... khmkhmkhm...... zsóti, ez nem a ZXfaktor..... höhöhöhö

tvbuzi 2016.11.27. 20:19:57

@Mók_Ica: én spec örülök, hogy csak az orrába dugta az ujját

Madam. 2016.11.27. 20:20:14

Lord Orrtúró a Villa Nagykövete

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:20:19

a vörösöket nem kérte, muahahaha! van egy kis vörös a hajszínemben. innentől kezdve hajrá Dávid!

Plüsscukor 2016.11.27. 20:20:23

@úgymond olvasó MMKK: nálam a gyomrom épsége... Mókica, itt vagy a közelben? :))

FrNo90 2016.11.27. 20:20:32

Sokan bedőlnek Zsolti álszent szövegeinek. Szoros lesz a párbaj.

Cimili 2016.11.27. 20:20:41

sufni kié lesz ezután?

tvbuzi 2016.11.27. 20:21:13

Mirci videója tök fölösleges már

Nimi 2016.11.27. 20:21:14

Amugy jo a kampany video h igy megmutatjak miutan mar kiesett valaki :-D

Plüsscukor 2016.11.27. 20:21:17

@Mók_Ica: Lehet olyan speckó webcam-es élősóra gondolt :)))

tvbuzi 2016.11.27. 20:21:48

@Cimili: remélem Dávidé és Atié

Mók_Ica 2016.11.27. 20:22:31

@tvbuzi: basszus..... látod ez eszembe sem jutott..... így akkor valóban örülünk :)))))

@Plüsscukor: persze, hoztam konténer hegyeket, tankhajót, silót, meg minden egyéb eszközt :))) gyere :))))

Almaka 2016.11.27. 20:23:07

@FrNo90: Szerintem simán vissza is küldik. Eddig minden párbaj annyira kiszámítható volt, még a végére tesznek egy csavart azzal, hogy visszaküldik Zsoltit.

2016.11.27. 20:23:11

Ez a csupszív Zsótti semmit nem áll meg szó nélkül.
Mindent csak a szeretet jegyében csinál. Nem.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:23:42

Tegye fel a kezét, aki szerint már megen baromi uncsi az első rész.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:23:48

Zsóti dix.. disz.. diszkriminált engem!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 20:24:22

zsolt meg vivi most beköltözhetnek egy órára a sufniba.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:25:19

@Plüsscukor: olyat csinálhat otthonról .... höhöhöhöhö

ezeket a kisfilmeket tegnap kellett volna leadni.....

2016.11.27. 20:25:19

@FrNo90: @Almaka: Ha Zsótti megy vissza, akkor búcsúzom ettől a szériától. Akkor nézze más a retek kavarásást/csalását.

pomac 2016.11.27. 20:25:28

szaporodtak a dinók ,azt hittem csak 1 lesz :d

Madam. 2016.11.27. 20:26:04

Hát..
Megérdemelnének egy járdaköves masszázst...

Cimili 2016.11.27. 20:26:24

@tvbuzi: @Plüsscukor: csak ha papi is úgy akarja. :)

Bianka_M. 2016.11.27. 20:26:25

@FrNo90: ezt komolyan nem értem. Pedig olyan átlátszó szegénykém.....

Vtec 2016.11.27. 20:26:29

És most, hogy láttuk Mici kapmpányfilmjét mit kezdjünk a dologgal? Vicc ez az egész!

Mók_Ica 2016.11.27. 20:26:38

@Bianka_M.: feltettem..... uncsi..... uncsi.....

@MacákékIcukája: nem is tud már más lenni......

ewita 2016.11.27. 20:27:00

Azért 80 nap után szemétség így kirakni a villából,jó hogy nem rúgták seggbe! Se búcsú kisfilm se semmi!

pomac 2016.11.27. 20:27:18

@Almaka: az nem csavar lenne hanem nézőgyilkos megoldás :)

csincsilla72 2016.11.27. 20:27:22

@Mók_Ica: Szerintem azért küldték be Dzsinát, hogy javítsák a nemek arányát. Hátha lesz több digidugi. Merugye a műsor ebből áll. Meg a papagájkutyázós csicskagecizésből.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:27:28

@csakolvasok82: most éppen festett barna, de televagyok vörös pigmenttel (vagy hogy szokták mondani a fodrászok), úgyhogy tulajdonképpen inkább vörös, mint barna

BumbleBeeBee 2016.11.27. 20:28:04

ezt el sem hiszem... :( 42%

Vtec 2016.11.27. 20:28:16

Egyszerűbb lett volna simán kivezetni Micit, mint itt hármaspárbajokat harangozni....

Cimili 2016.11.27. 20:28:17

@Spitzbauer: ne izgulj, inkább szerezz valahonnan még telókat és nyomjad a szavazást! én is nyomtam most titokban még kettőről.

Madam. 2016.11.27. 20:28:20

@ewita: se nem rúgták, se nem qúrták...mecsoda való világ ez...

pomac 2016.11.27. 20:28:26

@ewita: ja ha nem lenne@Schlomo Goldberg: nem is emlékeznék hirtelen a sok esésre :D

PirateHamster 2016.11.27. 20:28:47

ment Dávidra a szavazat, férj szintén megőrjítve, telefonjára app letöltve, szavazott ő is :D ha tényleg Zsolti megy vissza, nálam is kasza ez a széria :(

PirateHamster 2016.11.27. 20:29:33

@Mók_Ica: köszi a tankhajós megerősítést, megpróbáltam nézni a stream-et, épp Zsótti és Vivien édelgett a kanapén, úgyhogy rohantam is blőe

csakolvasok82 2016.11.27. 20:29:36

@úgymond olvasó MMKK: feljelentjük az esélyegyenlőségi hivatalnál (vagy mifenénél), és nincs más hátra, mint Dávidra szavazni. :) Amúgy nem figyeltem, sötétbarna kire szavazzon?

Almaka 2016.11.27. 20:30:29

@ewita: Pedig a nagy esésein tudtam volna nevetni , többet ért volna mint a kampány filmje.

Madam. 2016.11.27. 20:30:51

Ha dév-som-vyv-tty-gyn maradnak, altatóként írhák majd fel idegorvosok

BumbleBeeBee 2016.11.27. 20:30:55

ez a mártírokra nézve sértő... simán hisztis p.cs@

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:30:58

@csakolvasok82: zsóti aszondta, szavazzon rá szőke, barna, fekete, hideg, meleg, fiú, lány, ki minek érzi magát... tehát ha én egy vörös, közepes hőmérsékletű emberi lény vagyok, akkor már ne is szavazzak :DDDDDDD

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:31:12

@Bianka_M.: Felteszem mindkét kezem és lábam.

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:31:13

Lattatok hogy VV Attila Davidnak kampanyol????

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:31:24

@Bianka_M.: felteszem a kezem. Rogyásig ismétlődő dögunalom sablonok.
Egyébként nincs harag, csak jelezném, hogy "Több dolgok vannak földön és égen,
Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." Én Micitől kapok agyfaszt, te meg Zsótitól, de ettől még.... :-)

Amúgy szerintem azért szavaztak Zsótira, mert műsor szempontból érdekesebb, mint Mici. Mici vagy ittas volt (mint állat) vagy kufircolt a "szerelmével" (megjegyzem, ebből a kapcsolatból még lehet szerelem is. Vagy egy kiadós verekedés :-) ). Zsóti - bár kétségkívül tud bicsaknyitogató lenni - meg szórakoztatóbb a humorával meg a kreativitásával.
Ettől függetlenül a se íze/se bűze Dávid fog visszamenni.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:31:48

Zsoltinak ki mondja a kortesbeszédet? Kivi vagyok, h rá meri-e bízni az agyhalott Vivire, és ha igen, mi sül ki belőle.

Mirocska 2016.11.27. 20:32:15

@Cimili: Én is gyorsan mind a két gyerek telójára letöltöttem az appot :)))

csakolvasok82 2016.11.27. 20:33:03

@úgymond olvasó MMKK: legalábbis ne rá :D én nyáron sötétbarna, télen fekete, de akkor sem fogok rá szavazni, inkább kopaszra nyírom a fejem.

Marcsee 2016.11.27. 20:33:08

@Madam.: Ettől félek én is. Eddig is szar unalmas volt, de ha ez lesz a névsor, akkor ugatások is gyéren lesznek.

Madam. 2016.11.27. 20:33:28

Amnus olyan hanghordozással tálalja a szarságot, mint a lefekvés előtti mesét

OriginalBlackMamba 2016.11.27. 20:33:41

Uncsiiiiiii :( Ha Zsolti megy vissza, akkor végképp unalmas lesz. :(

PirateHamster 2016.11.27. 20:34:14

@úgymond olvasó MMKK: jaja, mielőtt egyéb károsodást okoz, rögtön kapcsoltam is el :D majd ha fent lesz, megnézem, gyorsított módban :D stream-et nézni veszélyes XD

Bianka_M. 2016.11.27. 20:34:51

@plüssnyuszi: minden egyes szóval egyetértek :) :*

Plüsscukor 2016.11.27. 20:34:51

Ez a répareszelés kínos.

Nimi 2016.11.27. 20:35:00

Soma: ebben a feladatban egyaltalan nem bantam h nem vettem reszt :-D :-D :-D

Mók_Ica 2016.11.27. 20:35:03

@ewita: pontosan.... azért mickó többet érdemelt volna....

@PirateHamster: készültem, tuTTam, hogy kell :))))))

@Bianka_M.: köszi :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:35:15

@PirateHamster: én ezt nem is bírom idegekkel 2 percnél tovább :DDD

Marcsee 2016.11.27. 20:35:18

arra leszek kíváncsi, hogy grófó Kárszeghy mennyire fogja megkörnyékezni Ginát.

0.5 bit 2016.11.27. 20:35:27

Anikó mai stylist-jét kellene megtartani :)

Nimi 2016.11.27. 20:35:40

Ati: nekem testhez allo feladat volt :-D :-D :-D

Cimili 2016.11.27. 20:35:49

répareszelés edzés helyett is jó?

BumbleBeeBee 2016.11.27. 20:35:55

@PirateHamster: mert ugye hol itt a nagy, nemes cél... ez itt sima sajnáltatom magam, mert egy hisztis lúúúzer vagyok!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:35:56

atinak testhezálló volt a feladat, köszönjük szépen

csakolvasok82 2016.11.27. 20:36:12

@úgymond olvasó MMKK: igaz, akkor ronda leszek, és akkor is Zsoltira kell szavazzak, sehogysemnyerek

Mók_Ica 2016.11.27. 20:36:18

@Plüsscukor: több mint kínos..... broáf

Almaka 2016.11.27. 20:36:22

@Plüsscukor: Én mondjuk a műsor készítőket sem értem. Oké ez talán vicces volt 10-15 éve de ma, már nagyon nem, vagy lehet csak én öregedtem.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:36:28

Nyuszi alig tudott bánni a répával

naty77 2016.11.27. 20:36:36

mondjátok már el nekem miért Dávidra szavaztok? ezek után mit nézünk? azt hogy ülnek szótlanul a kanapén és füstölnek? mert én arra nem vagyok kíváncsi. :(
de ezek szerint a többségnek ez pont elég....

Almaka 2016.11.27. 20:37:05

@Marcsee: Szerintem semennyire. Csak nem lesz olyan hülye, mint a farmos Gergő.

csincsilla72 2016.11.27. 20:37:14

Istenen, Zsoltitól telehánytam a konténert. Zavarják már haza, hadd menjen férjhez, csak minket kíméljen.:-(
@Marcsee: Legalább kíméljük a fülünket. Bár van egy olyan érzésem, hogy Vivi napokig süvölteni fog.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:37:30

@Mirocska: ez a példás szülői viselkedés :-))))))))

@Bianka_M.: akkor igyunk erre! Vagy hányjunk! vagy valami :-))))))

csakolvasok82 2016.11.27. 20:37:31

1 feladatból állt a verseny?

Mók_Ica 2016.11.27. 20:37:42

most jönnek a trex ruhák :))))) Kroki, ennek örülni fogsz :))))

csakolvasok82 2016.11.27. 20:37:55

@naty77: hogy Vivi mire képes egyedül pl.

Plüsscukor 2016.11.27. 20:37:57

Hehe ezek a dínó cuccok tényleg viccesek :)

rafabenitez 2016.11.27. 20:38:02

@naty77: azért mert zsoltitól hányingerem van

Almaka 2016.11.27. 20:38:03

@naty77: Ezt mondták már Dina kiesésekor is aztán mégis van műsor nélküle is 2 hónapja.

Madam. 2016.11.27. 20:38:48

végjáték
RIP értelem, kultúra, szellem

Bianka_M. 2016.11.27. 20:38:52

@úgymond olvasó MMKK: namost a hajkérdésbe kérdezek bele. Ugyanúgy vörös pigmentes a hülye haj a fejemen. Nem lehet kiírtani semmivel, mindenen átüt. Több fodrászt is az öngyilkosság gondolatáig kergettem már vele. Neked sikerült már eltüntetni valahogyan?

csincsilla72 2016.11.27. 20:39:03

@naty77: Ha Zsóti marad, akkor egész nap hallgathatjuk azt, amiből már egy hete is elég volt. Bakker, legalább NÉHA hallhatnánk értelmes beszélgetéseket, láthatnánk értelmes ökörködéseket. Nem ideggyenge, idióta, infantilis vergődést.

agimano 2016.11.27. 20:39:13

remélem, Krisz a t-rex jelmezben is megbaszta Micit

Mók_Ica 2016.11.27. 20:39:27

kárszeghy nem tud majd micihez férni a trex miatt :)))) legalább nem turkál folyton benne nappal....

Pék Sütemény 2016.11.27. 20:39:31

Ez etikátlan volt Micivel. Még egy legjobbpillanatok film se??? Hogy? Mindannyian tudjuk Zsoltit simàn lenyomta volna. Ez így most hogy???

alsophila grahami 2016.11.27. 20:39:50

@Spitzbauer: nos, épp abban a percben értem haza, amikor a fantomképek megfordítását hájpolta Annusunk, és azon vettem észre magam, hogy mondogatom félhangosan: "Mici kesz, Mici lesz a kieső helyen.." és lőn.

na nem mintha orákulum lennék, csak várva a mai " hármas" párbajra, amiről időközben világossá vált, h valójában kettes lesz, csak előtte hazaküldenek valakit, felfogtam, hogy csakis Mickót küldhetik haza, mert a csatinak nem érdeke, hogy egy barátságos, egymást nem alázó, nyugis párbaj lenne a mai program, az nem hozná az elvárt nézettséget, satöbbi, tehát a kíméletlen odamondogatást várják el a résztvevőktől, amit kizárólag a két fiú egymásnak feszülése garantál, szal....
nem kérdés többé, hogy kb xart se érnek a szavazataink, mert a csati úgy játszadozik velük, ahogy nem szégyellik, ennyi.
mert nekem senki nem magyarázza meg, hogy a mai magyarországi viszonyok mellett nem a - hadd ne minősítsem már, milyen - Zsoltié volt a tizenakárhány szavazat, mert olyan simán NINCS.

Cimili 2016.11.27. 20:39:51

@naty77: Jogos, de a zsótitól meg kiráz a hideg.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:39:57

Ez a T-rex nagggyon jóóóóó! :-))))))))
Viszont esmét kiderül, hogy Krisztiánnak nem sok humora van.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:40:00

@plüssnyuszi: így, ebben a sorrendben :))))

tvbuzi 2016.11.27. 20:40:12

Látott valaki a nézőtéren egy gyönyörű férfit menyasszonyi ruhában?

PirateHamster 2016.11.27. 20:40:46

@Pék Sütemény: lehet a korhatár miatt, nem merték leadni a "legjobb" pillanatokat ;)

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:41:13

@úgymond olvasó MMKK: lehet Krokinal nagyon #izgulasi van es inkabb nem kommentel :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:41:15

@Bianka_M.: nekem amíg az eredeti hajszínem volt, nem jött ki. aztán be lett festve lilára, és akkor úgy döntött, hogy előlép. azóta már hatszor volt festve barnára, de még mindig nem sikerült :( és a fodrászom sem tudja, hogyan lehet. most már annyiban jobb, hogy nem az első mosás után jön ki, hanem a 4-5. után

agimano 2016.11.27. 20:41:38

@tvbuzi: én láttam, de normális ruhában van

BumbleBeeBee 2016.11.27. 20:41:40

lehet, hogy úgy gondolkodnak a szerkik, hogy nem PC első körben kidobni a szivárványt, így Micit beáldozták... de a másodikban mehet! remélem!!!! lééééécccciiiii

Marcsee 2016.11.27. 20:42:09

@Madam.: nem tudom, nem nézem ki viviből, sztem titkon fél tőle :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:42:19

@tvbuzi: szerintem elbújt a szivárvány zászló mögé :DDDD

@MacákékIcukája: nemám lerágja a csodás karmait izgalmában :)

2016.11.27. 20:42:23

Zsótti volt az (a rendes), aki mindig odaadta a sufnit. Átnyomom az appomat rá. Odaadta a sufnit? Ja nem, Zsóttinak be kell vennie a Cavintont.

xukxuk 2016.11.27. 20:42:50

El ne higgye már senki h ilyen szoros , játék a számokkal. Túl kevés a szavazat , ergo fogy a néző.

naty77 2016.11.27. 20:42:52

@csincsilla72: nem mondom hogy Dávid nem lenne erre alkalmas, de kivel? legyen igazad...

csakolvasok82 2016.11.27. 20:43:07

miről vittakozik M és Zs, elvesztettem a fonalat

rafabenitez 2016.11.27. 20:43:17

a vv-s fb oldalon rengetegen zsoltiznak O.o wattafakkk nemáár

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:43:53

Jesszus! Csak én láttam, hogy Ati szatírtekintettel simogatja Vivi haját?????

Bianka_M. 2016.11.27. 20:43:54

@tvbuzi: még hajat bodorít, majd később

Madam. 2016.11.27. 20:43:58

@Marcsee: télleg, most látom, atty akarja kukira buktatni a vyvyt

pomac 2016.11.27. 20:44:07

már csak egy lézerkard kellene a kezükbe :D

2016.11.27. 20:44:10

Kapcsolják már ki ezt a mártír b*zit!!!

Mók_Ica 2016.11.27. 20:44:32

ancsa miért nyomja meg ilyen irritálóan a pppppppp és bbbbb betűket??? phhppávered báj bhhbbig bhbbrádör

,, 2016.11.27. 20:44:37

Baszki, de jó h Mici károgását nem kell tovább hallgatni

Cimili 2016.11.27. 20:44:55

@Spitzbauer: az a baj, h már ő maga is elhiszi a hazugságait.

Madam. 2016.11.27. 20:44:56

@csakolvasok82: arról, hogy jura-korabeliek-e a rinocéroszok. Ha jól értem

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:44:57

@Cimili: a memóriám.. olyan, mint Bencus tudása a jelenlegi magyar könnyűzenéről.. semmilyen :)))))

FrNo90 2016.11.27. 20:45:00

Zsolti hangját már hallgatni sem bírom.

csincsilla72 2016.11.27. 20:45:03

@naty77: Soma? Ha ökörködés, Krisztián? Micimentes állapotában még bírtam.

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:45:04

@BumbleBeeBee: lehet, de most neztem a kommenteket VV Attilanal es ott Zsotit favorizaljak a nepek, annak ellenere, h Attila felhivta a figyelmet a martirkodasara :-/

@úgymond olvasó MMKK: szegeny Kroki, remelem nem csinal magabol levest :D

malevil2050 2016.11.27. 20:45:13

Hát nénnye , nem sikerült jól megappolni mostan tiged. Nagy terchnikai gond vót , eccerűen nem értünk rá. Bocsássá meg nékünk kérlek!

Almaka 2016.11.27. 20:45:14

Zsoltinak mégis mi köze ahhoz Mici miből élt? Nem egy meleg fiúnak kellene elfogadni mindenkit olyannak amilyen.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:45:20

@úgymond olvasó MMKK: ufff, akkor tényleg reménytelen :((( nekem is már mindennel próbálkoztak

rafabenitez 2016.11.27. 20:45:42

és zsolti megint a buzikártyával jön...van olyan,aki ezt még kajak megeszi??

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:46:03

Zsotti olasz uzemmodban vitazik Davidunk szerint :D

csincsilla72 2016.11.27. 20:46:15

@MacákékIcukája: Ez a szellemi szint.
Bocs, Kroki, tudom, te meggyőződésből, ne vedd magadra:-)

csakolvasok82 2016.11.27. 20:46:20

@Madam.: :D :D :D Köszönöm, most már tudom követni, mert szerencsére fél órás a blokk.

Cimili 2016.11.27. 20:46:29

@Mók_Ica: tájszólásos, el kéne mennie beszédtechnikai órára.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:46:36

@MacákékIcukája: agyoncsapom egy fülgyertyával, ha megpróbálkozik vele :)))

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:46:36

A kis T-rexek meg mergesen neznek kozben :D

Mók_Ica 2016.11.27. 20:46:44

@plüssnyuszi: jjajjj... láttam..... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

@Spitzbauer: reméljük mingyá ki lesz kapcsolva.....

Cérnahuszár a naív 2016.11.27. 20:46:52

ZHa jól láttam zsóti nem vette be miciéket a legyél mozdulatlan kampányfilmbe ugye?
Utána még reklamál hogy mici mit vesz be az övébe róluk?

Almaka 2016.11.27. 20:47:09

Most minek mutatják ezt a vitatkozást, már kieset Mici. Tényleg kezdem elhinni, hogy a a vv játékot egyetemista gyakornokok szerkesztik.

Nimi 2016.11.27. 20:47:15

@plüssnyuszi: :-D :-D nekem mindig a gyereknevelos het jut eszembe ahogy az iskolas fiura nezett meg simogatta :-D

pomac 2016.11.27. 20:47:34

@MacákékIcukája: tyvyt is favorizáltak fb mégis kiesett ne izgulj már :D

2016.11.27. 20:47:35

@Cimili: "Buta kis játék, hazudok és elhiszem"

Marcsee 2016.11.27. 20:47:43

@Madam.: múltkor BVben mutatták, hogy zuhanyzás után egyszálsemmiben attis megcsapkodta vivi fenekét kukival :D:D:D csak vivin volt ruha, meg viccesre elhajtotta :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:47:53

@Bianka_M.: ha sikerül rájönnöm, mmkk megosztom veled :))))

agimano 2016.11.27. 20:47:53

Mici lemókusemberezte Zsoltit, sírok

csodalámpa 2016.11.27. 20:48:12

Felháborító, hogy Zsolti folyamatosan, szemrebbenés nélkül hazudik :( őt kellett volna párbaj nélkül kibaszni a műsorból.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:48:32

@Cimili: na, kapott most sztájlisztot, reméljük kap tanárt is :)))

vivi varázsol??? ó bassz..... nemááááá..... uncsi

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 20:48:39

Zsótiról szól a műsor.

Madam. 2016.11.27. 20:48:40

@Nimi: az is pusztított, mikor apaként kellett pózolnia, utasításra, ha láttad

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:48:56

Jaaaaj Vivinek milyen drogos feje van ezzel a sminkkel meg ruhával

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:48:57

esti szeánsz, bazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDD

Bianka_M. 2016.11.27. 20:48:59

Viviiii ne már. Van itt egy jó pszichiáter, aki kezelné???

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:49:01

@Mók_Ica: a "sz"-t is megnyomja :))) "a ssssssszherelmuket" :DDDD

Nimi 2016.11.27. 20:49:04

@Madam.: tuti emiatt volt :-D

Commodore 2016.11.27. 20:49:13

Varázslás előtt bepuszilt 1 üveg jégert is!

Cimili 2016.11.27. 20:49:21

@Cérnahuszár: folyamatosan kettős mércével mér mindent.

Plüsscukor 2016.11.27. 20:49:22

Édesjézus, Vivien stresszlevezet.

pomac 2016.11.27. 20:49:34

anterrrrrnák :DDD

Mók_Ica 2016.11.27. 20:49:35

@agimano: ettől én elhatárolódok..... sskk nem álltam, nem állok és nem fogok állni semmilyen mókus családi rokonságban zsótival..... :))))

2016.11.27. 20:49:35

Most vyvyennel "alig megrendezett" jelenetek következnek... Ideges vagyok, na.

Cérnahuszár a naív 2016.11.27. 20:49:47

Másik: zsóti milyen jogon hánytorgatja fel micinek a svájci prosti dolgot, amikor ő nőnek öltözve táncikál egy bárban????
Mert ő olyan makulátlan igaz?
Ha valaki meleg, akkor az éjszakában kell így táncikálni?
Ha annyira kreatív, akkor miért nem végez el valami iskolát, és helyezkedik el a médiában?
mennyivel különb ő a többieknél?

csakolvasok82 2016.11.27. 20:49:52

anteRna byVivi, esküszöm, foglaltak már neki szobát valamelyik zárt osztályon...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:50:00

Vivi tényleg Pataky Attila és szellemi vezetőjének szerelemgyereke, dikk

xukxuk 2016.11.27. 20:50:07

Anikó Anikó neked kín ez a műsorvezetés , jobb lenne valami admin meló. Az legalább láthatatlan , de gondlom az is jól fizet , jó hátszéllel miden hajó megy a vízen.

Almaka 2016.11.27. 20:50:13

Persze Vivinek eszébe jutott áldozni az ufóknak és ehhez pont volt ilyen ruhája. Most komolyan ennyire hülyének néznek ezek minket.

Madam. 2016.11.27. 20:50:20

Csillámfaszláma Földi Helytartója

Mók_Ica 2016.11.27. 20:50:59

@Lilith.Inanna.1: :((((

@MacákékIcukája: és ezektől mindig berezonál a mikrofon.....

tvbuzi 2016.11.27. 20:50:59

@MacákékIcukája: nem tud beszélni, teljesen alkalmatlan műsorvezetőnek

csakolvasok82 2016.11.27. 20:51:18

@Cérnahuszár: mer' ahhoz a 8 általános kevés, még RTL-éknél is, ja nem.

Madam. 2016.11.27. 20:51:26

@Cérnahuszár: max tán annyiban, h nincs éreccségije

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:51:38

Pocahontas fekszik a foldon, Fűzanyó (vagy mi volt a neve) meg imadkozik az UFOkhoz :)))))

agimano 2016.11.27. 20:51:38

"szüzességed mindenkié"

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:52:16

ami nincs, azt nem lehet feláldozni

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:52:17

@Mók_Ica: @Nimi: @Marcsee: rémisztő.... most meg Vivi ezzel a fejjel... hogy a tökbe fogok tudni elaludni????

agimano 2016.11.27. 20:52:25

Vivi, az erőemelő visszatér

Almaka 2016.11.27. 20:52:39

@Cérnahuszár: Ezen mondjuk én is csodálkozok. Sokan a vv játék után műsorvezetők akarnak lenni, azal, hogy bent tespedtek hónapokat, mintha az nem egy szakma lenne azt nem kellene tanulni.

2016.11.27. 20:53:04

@plüssnyuszi: A szépsége belülről jön...

csakolvasok82 2016.11.27. 20:53:09

A villa műfüvét fűtik? Hogy nem fagyott még meg Gina...

Mók_Ica 2016.11.27. 20:53:19

@Cérnahuszár: bocsi, szerepelt az ÉNB-ben... még Anikóval együtt..... höhöhö..... most a vv-n keresztül próbál beférkőzni.....

vivi bolond.... kérem kezeltessék..... mielőtt visszafordíthatatlan lesz.....

Madam. 2016.11.27. 20:53:33

A bolygó kutató (így...) tanítani fogja baszki

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 20:53:36

@Cimili: @Mók_Ica: Ez az agyhalott Vivien mivel foglalkozik, mit dolgozik a való életben?

Shoyu 2016.11.27. 20:53:38

Kit érdekel ez a sok hülyeség? Legyen már párbaj! Sokkal jobban meg lehetett volna ezt csinálni, mint Micit kibaxni fél perc alatt, utána meg teljesen feleslegesen kampányvideókat nézni.

csakolvasok82 2016.11.27. 20:54:19

Zsolti, ha vágytál ilyen barátra, mint Vivi, vidd magaddal haza ma. Neked adjuk, szívesen, örökbe...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:54:31

jézusom jézusom Ati jézusom jézusom

,, 2016.11.27. 20:54:34

Ati lenyom egy farm gábort

Mók_Ica 2016.11.27. 20:54:48

atti imádkozik dávidért..... erre sincsenek szavak.....

Madam. 2016.11.27. 20:55:07

A wc-be imádkozás ér? Vagy csak a sufnis

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:55:12

Ja nemar most meg a szentfazek... kussolj el Ati es adja mar valaki ide azt a szajbavert konteneeeeeert!!!!4!4!4!!4!44!

Bianka_M. 2016.11.27. 20:55:19

Most Mici szépen hazaközlekedett, nem is ment a stúdióba? Port töröltem unalmamban, nem figyeltem.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:55:35

@Lilith.Inanna.1: sztem semmit nem csinál..... a sulit is otthagyta.....

@úgymond olvasó MMKK: jézuska!!! höhöhöhö

Cimili 2016.11.27. 20:55:39

@Lilith.Inanna.1: nem tudom, sztem semmit. lohol a pasik után, lehet, h nagyobb ribanc, mint mici.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:55:48

@Almaka: ekg! most meg Ati, aki teljesen spontánul imádkozik