Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x92 - Prinsz (18+)

2016. november 27. 09:26 - Dzsudibí

Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a hálóban. Egy kávéval és két cigivel később Krisztián monologizál, nem szereti, ha Mici morcos, mert olyankor távolságtartó, és nehezebb célba juttatni a kárszeget, márpedig reggel Mici bizony morcos. Flesbekk Mici meglepő vallomása, miszerint bizony pénzért ette a rántott kárszeget Svejcban, Papi erre meg előrántotta a hazug kutya vagy kártyát, ami azért mégiscsak súlyosabb bűn, mint faszt szopni kájennért, ezért végül Micinek van joga megsértődni Papira és nem fordítva. 

1_17.png

2_17.png

Krisztián monológját végül ismét a női viselkedéstan egyik alaptörvényével zárja, miszerint a nő az olyan, hogy nehezebben engedi el a sértettséget, és könnyebben megbántódik, ha vita közben elküldik a faszba. DE. Krisztián az bizony olyan ember saját bevallása szerint, akit nem lehet csak úgy lerázni, addig megy, amíg át nem furakodja  a kárszegét a sértettség erős páncélján,  magyarul folyton Mici körül sertepertél, szemléletesebb kifejezéssel élve csicskul, ebből is látszik, hogy nem Mici, hanem ő a domináns a kapcsolatban. WTF? Na de. Laknak itt mások is a villában, nem csak a Kárszeg házaspár, ugye. Ismét mérlegelés, a kemény diétázás után, mondja nekünk Napraforgó a stúdióból, én nem értek hozzá nagyon, de azért azt kemény diétázásnak nem hívnám, amit ezek a nyomoroncok műveltek 5 napig. 

3_17.png

Vivi szerint nem számít mit mond a mérleg (nyilván, nekem is csak akkor számít, ha azt mutatja, amit látni akarok), csak az, ahogy ő érzi magát, és hogy belülről sugározza a szépséget. Dávid 11 kilót fogyott, reméli, most ezen a héten egy kicsit visszaszedett izomban, a mérleg szerint azonban tovább fogyott, aminek nem örül. Gina úgy érzi mindent megtett, és csak néha zabálta magát tele chipssel, így egész sikeresnek mondható a diéta hét számára is, ráadásul még fogyott is, ezek után nincs az a dietetikus, aki el tudná vele hitetni, hogy diétában nincs olyan hogy close enough. Anikó is megragadja az alkalmat, hogy jól odamondjon azoknak, akik a súlya miatt basztatják, csontkukac volt, meg lesz is, és neki aztán mondhat bárki bármit, de ő jól érzi magát így. 

4_17.png

Megjönnek a fotózás kellékei, némi csalódottság vibrál a levegőben, mert titkon mindenki szexi playboy címlapot álmodott meg magának, ehelyett sportcuccokat kapnak, ráadásul Vivi szerelésében nincs semmi rózsaszín, meg csillámpóni árnyalat, ami érthető okokból megviseli szegényt. Emellé még a nadrág mérete sem stimmel, így egy elviselhetetlenül hosszúnak tűnő, rendkívül kellemetlen hisztirohamot láthatunk, ami alatt csak azt tudja ismételgetni, hogy "ez a Mici mérete, nem az enyém". 

"Szörnyet kaptam így az összhangtól" (Vivi)

vlc-record-2016-11-27-07h36m44s-vv_20161126_mkv-.gif

A fotózás előtt a gyökereknek a futópadon kell edzeniük, a szerkesztők így bizonyosodtak meg, hogy ezen a héten mindenki legalább egyszer valóban végzett valamilyen testmozgást. Egészen elképesztő, hogy Mici és Papi akármikor kamerát lát, rögtön pornóforgatáson érzi magát, megnéznék majd náluk egy családi albumot 20 év múlva. 

5_17.png

6_14.png

7_18.png

8_18.png

9_17.png

A párbajon valójában csak ketten fognak megmérkőzni, ugyanis Mici a legkevesebb szavazatot kapó játékosnak a párbaj előtt már el kell hagynia a villát, míg Dávid és Zsolt a másik két játékos a stúdióban csap majd össze. Ezért most megtartják a villában a hárbajt,  ahol a három gyökér még együtt csap össze egy elképesztő magasságokban folyó szellemi párbaj során. Hát lássuk. 

10_17.png

Dávid már az elején szeretné leszögezni, hogy nem ért egyet az ellenségem ellensége a barátom elvrendszerrel, és Micivel ők kurvára nem egy csapat. Ehhez képest Mici szeretne valamit mondani, de annál a résznél, hogy "ő itt a Prinsz.... a Prinsz őő, vagy nem is tudom a Prinsz.... Prinsz" beakad a lemez, és nem tudjuk meg, hogy akkor most az énekesre gondolt-e, vagy a Kishercegre, vagy valami teljesen másra, csak szeretett volna valami idegen szót használni, oszt ez lett belőle. Említett perszóna non grata egyébként odabasz a hagyományoknak és még eggyel magasabb szintre emeli az ilyenvagyokozást:

"Én ilyen vagyok 90 napja!" (Mici)

11_17.png

12_17.png

Há mi a jó büdös faszom volt előtte? Dávid a legnagyobb üvöltözés közben beszalad a hálóba, és előránt egy konfetti ágyút az ágyneműtartóból, merthogy ugye mindig van egy pót, ha neadjisten kellene, majd rádurrantja Micire és Zsoltira. Hálistennek a szerkesztőknek is van már annyi humorérzéke, hogy leveszik a hangot, és kellemes sanzonzenét kapunk a csicskagecizés helyett. Krisztián egyébként sose látta még ilyen kívánatosnak és szépnek Micit, mint most, amikor fröcsög a nyál a szájából üvöltözés közben.

"Úgy éreztem magam már, mint egy Mónika showban, csak annyi különbséggel, hogy itt mindenkinek volt foga." (Soma)

13_17.png

A szerkik a változatosság kedvéért előrántották a BULIKA kártyát megint a végére. Krisztián nem szomorú, mert lehet, hogy most Mici játékának vége, de ő jól érezte magát vele még utoljára, ahogy szokta. Természetesen erre gondolt.

14_15.png

Vivi vekeng, mert ha Zsolti elmegy, akkor kinek fogja a hasát markolni? Hát jó, persze, befekszik majd Soma mellé, de az nem lesz ugyanaz. Somát hátulról mutatja a kamera, így az arcát nem láthatjuk, de biztos vagyok benne, hogy jelenleg ő imádkozik a legeslegjobban azért, hogy vasárnap Zsolti térjen vissza. Ma este párbaj, azaz bármi is történjen, a sufnigate a mai nappal végleg lezárul örökre. Písz.

15_16.png

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficekence 2016.11.27. 09:33:30

Ha igaz! Nagyon jó poszt, köszönöm.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 09:35:24

nos Dávid vagy viccelt, vagy tényleg nem ért hozzá

nem kéne... 2016.11.27. 09:36:53

@nem kéne...:
..voltam, aztán közben ketten beszúrtak féktávon.
:)))

tvbuzi 2016.11.27. 09:47:19

Ha Zsolti lenne az első kieső úgy kibaszná a buzikártyát az aszaltra, hogy az kettétörne.

ficekence 2016.11.27. 09:56:06

A lakókról most nem írnék, mert mindegyikkel tele van a hócipőm ( finoman szólva).
Viszont az nagyon tetszett, amikor Anikó belenézett a kamerába és odamondott az őt fikázóknak. Anikó basztatása lassan olyan unalmas lesz mint Zsolti buzikártyája. Nagyon sok rosszindulat árad felé, pedig már elég jól vezeti a műsort. A ruháit nem maga választja, ezt mindenki tudja. Az alakjára tett minden napos megjegyzések már elérték a gáz tartományt, annál is inkább, mivel nők ezrei ölnének ezért az alakért. Kérdezz meg egy kövér nőt és ha nem hazudik, akkor csodát láttok, hallotok. :))

Madam. 2016.11.27. 10:00:10

@ficekence: igen, habár nem túl profi kiszólni a szerepéből és üzenni a kis belezőknek

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 10:00:50

@ficekence: én azért nem ölnék az alakjáért. de semmi baj vele

ficekence 2016.11.27. 10:02:53

@Madam.: Nem is profi, mint ahogy minden nap falkában megállapítjátok. :) Azért gondolom egyeztetett a szerkesztővel.

ficekence 2016.11.27. 10:03:24

@PeniValdes: Írtam, hogy ölnél? Vagy duci vagy?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:03:37

@ficekence: én nem ölnék meg senkit Ancsa alakjáért, de nincs vele semmi baj. az sokkal fontosabb, hogy ő jól érzi magát így :)

2016.11.27. 10:05:24

Jóóóóóóóóó Reggggelit !

Próbálok nem káromkodni az ivadékaim előtt. Amikor tegnapi posztot legörgettem Vivi fotójáig kicsúszott belőlem egy hangos "aztakurv@...". A kisebbik fiam (10) épp mögöttem halad el, ránézett a monitorra és lereagálta - "Szegény lány... beteg ?" - majd ment tovább legózni. Könnyezve kezdtem el röhögni :))))
A mait még nem olvastam minnyá nekilátok...

ficekence 2016.11.27. 10:05:59

@úgymond olvasó MMKK: Szerintem is. Persze akinek nem inge...... :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 10:06:45

@ficekence: nem s a méretem:9
de nekem ez az ideálalak inkább az atletikus, abban a formában éreztem magam legjobban. és azért sem ölnék,hanem eljárok edzeni

tvbuzi 2016.11.27. 10:13:10

@ficekence: nem az alakja/külseje a baj
(ha szereted Anikót vegyél neki egy csokor virágot, ámen)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:13:42

lemaradt: boldog advent első vasárnapját, hajrá Rosberg, hajrá Dávid!

Madam. 2016.11.27. 10:15:40

@tvbuzi: haggyad, tegnap eccer már letette a kurva okosítókártyákat a keziből, télleg egyre jobb. Fél egyre meg irritáló

ficekence 2016.11.27. 10:15:47

@PeniValdes: Nem mindenki olyan szerencsés mint te vagy. Valahol Anikó is nyilatkozta, hogy sok probléma van a súlyával, szeretne hízni, de jelenleg túl sok teher van rajta és ez egyelőre nem megy. Ha tényleg olvassa a HV, nem lehetnek jó napjai.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 10:17:01

@ficekence: nekem nincs bajom vele, rosszul öltöztetik sokszor

ficekence 2016.11.27. 10:18:40

@tvbuzi: Azt észrevettem, hogy te különösen utálod. Vajon mi az oka.? Pedig te férfi vagy, ha jól gondolom. Az, hogy valakit nem alázok minden nap a porba, nem szeretet kérdése.

2016.11.27. 10:18:48

@úgymond olvasó MMKK: EKG !
nézegetem, követem a F1-et. a következő kedvencem a Verstapen gyerek lesz. amit a brazil futamon művelt azt csak a legnagyobbak tudják/tudták és még nincs 20 éves.

2016.11.27. 10:20:59

@ficekence: aki nem akarja hogy megdugják az nem menjen kurv@nak ! :)))
ezt az összes média szereplőre értem, nem csak Ancsára !

Madam. 2016.11.27. 10:22:17

@mentolos lecsó: ihgenn...és aki élvezni akar, annak b@xnia is kell!

mocskosmacska 2016.11.27. 10:24:03

Tudom, hogy ez egy könnyű műsor, aminek lényege, hogy ki lehet röhögni pár gyökeret. Ennek ellenére, nem tudok nem komolyan hozzászólni ahhoz a papi-mici jelenethez, amikor a pasi számon kéri micitől a kurválkodást. Nem akarok sokat okoskodni, a lényege, hogy tipikus családon belüli erőszak kezdetet mutatott be az rtl klub mindenféle magyarázat, vagy kommentár nélkül. Ez nem a fizikai agresszióval kezdődik, hanem azzal, hogy a bántalmazó fél elhiteti a bántalmazottal, hogy az rossz, csak gondot és szomorúságot okoz a bántalmazónak. Ebből lesz később az, hogy "látod milyen szar vagy, kihoztad belőlem azt, hogy megverjelek." "csak magadnak köszönheted" (mármint egy kiadós verést) és társai. Egyértelmű, hogy papi szarja le micit, azt is, hogy az kurva volt-e vagy nem, egyszerűen csak porba akarta tiporni a nőjét. Mici meg mint jó áldozat magyarázkodik, ahelyett, hogy megmondaná, hogyha nem tudod elfogadni, akkor szakítsunk, de alázni nincsen jogod. Le merném fogadni, hogy pár év és krisztián azzal fog bekerülni a hírekbe, hogy félholtra verte a nőjét. Rtl klubnak meg innen gratula, hogy ezt a jelenetet leadták, mint egy normális vitát, ami minden kapcsolatban van.

ficekence 2016.11.27. 10:24:35

@mentolos lecsó: Ebben igazad van, csak sokszor zavar ez a tömény rosszindulat. Tudom, akkor ne olvassam. Viszont ez a blog a vélemények ütköztetéséről szól. Hát ez az enyém.

2016.11.27. 10:26:14

@Madam.: Kárszheg Papival biztosan ! Mert ugye ott a "ny@lás" nem jöhet szóba ! :))))

tvbuzi 2016.11.27. 10:26:24

@ficekence: nem alkalmas műsorvezetőnek, ennyi a bajom vele

Madam. 2016.11.27. 10:31:11

@mocskosmacska: eeg, kgb meg minden. Agree, a legfölsöbb szinteken mmkk, úgymond.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:32:54

@mentolos lecsó: én k@rva dühös tudok rá lenni, de kétségtelen, túl fog tenni Hamiltonon (hála az égnek), meg Vettelen is :)

2016.11.27. 10:34:18

@ficekence: jómagam is az Anikót nem szeretők táborát gyarapítom...
Szerintem nem való műsorvezetőnek, pont. Én azért savazom, mert annyira erőlteti és annyira nem megy neki. Élő műsorban ultra gáz. De még 1/2 szál csupasz kamera előtt is nyekeg, nyökög, humora egy darab nincsen, ha mégis mondana valami vicceset azt is elrontja a hülye hangsúlyozásával/annak hiányával...
Ez meg az én véleményem...

2016.11.27. 10:44:59

@úgymond olvasó MMKK: EKG ! Annak ellenére hogy Ferrari drukker vagyok ! :)
Végre egy kellemesen őrült, igazi versenyző alkat. De még van jó pár fiatal akit érdemes lesz nézni a következő években. Főleg jövőre, amikor egy F1 autó végre valódi F1 autónak is fog kinézni és nem ezt az olcsó, fapados Opel Astra kupát kell nézni...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:47:09

@mentolos lecsó: én is Ferraris vagyok, de abban az 5 szezonban, amíg Alonso ott volt, csak fél-Ferraris voltam :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.11.27. 10:47:53

@ficekence: @úgymond olvasó MMKK: Szerintem Nádai Anikó kifejezetten csinos.

@mentolos lecsó: A külsejével nincs semmi baj, mármint morfológiailag, csak attól gáz egyedül, hogy az értelmi deficitje határozza meg arckifejezését, kisugárzását.

2016.11.27. 10:53:09

@úgymond olvasó MMKK: hihihi :))))
A "Szemöldököt" igaz lelkű Ferraris nem szerette! :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:54:12

@Peter_Cs: szerintem is az, és én nem is igazán nézem az öfiket, úgyhogy kritizálni sem tudom

@mentolos lecsó: na végre valaki egyetért :)))))

ficekence 2016.11.27. 10:55:59

@tvbuzi: Nem is a híradót vezeti. Azt hiszem kifújt a téma. :)

ficekence 2016.11.27. 10:57:39

@mentolos lecsó: A műsor vezetése rengeteg kívánnivalót hagy maga után. Azt hiszem sehol nem írtam, hogy jól csinálja amit csinál. Viszont ti emberileg is megalázzátok.

MacákékIcukája 2016.11.27. 10:58:09

@mocskosmacska: ekg, viszont Mici szerencsere nem az a tipus, akit iranyitani lehet, nem hagyja magat. Merges is lett Papira. Es sztem a csaladja is hasonlo, remelem hogy beszelnek vele amikor kimegy. Gyanitom, hogy vege lesz kozottuk (legalabbis drukkolok nagyon).

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 10:59:26

@ficekence: azért tegnap az X-Faktorban Bencus is hagyott némi kívánnivalót maga után..

ficekence 2016.11.27. 10:59:29

@Peter_Cs: Az RTL valamiért mégis foglalkoztatja. Szemmel láthatóan nem érdekli a nézők véleménye.

2016.11.27. 10:59:33

@ficekence: azzal hogy leírjuk hogy betegesen sovány ???
ebben inkább segítő szándék lenne részemről

kovácsné35 2016.11.27. 11:00:34

@mocskosmacska: teljesen igazad van. Nagyon szomoru hogy csak ugy elsiklanak efelett, sot meg rohognek is rajta. Ha egy ember nezi os ezt a szart akkor is boven raferne egy kis magyarazat, hogy ez igy nagyon nem oke. Ha felpofozta volna mar reg ki lett volna rakva a francba. Nagyon sajnalatos hogy a lelki bantalmazas ilyen formaban abszolut megengedett sot mar mar showelem. Es valszeg a krisztian is azert lett ilyen mert azt latta gyerekkent hogy ez teljesen oke. Hat most az rtl tesz rola hogy valoban. Ez igy teljesen oke: nem volt pofon tehat nincs baj!! Nagyon gaz es szomoru.

2016.11.27. 11:02:00

@úgymond olvasó MMKK: erről olvastam a tegnapi kommentekben...
viszont igavonó patásokkal sem lehetne leültetni engem egy kornyikálós "tehetségkutató" műsor elé....

pomac 2016.11.27. 11:02:04

@mentolos lecsó: a legfőbb hibája a hangsúlyozás ,ha azt megtanulta volna rendesen ,nem lenne rossz .de igy ...

Apadfaxa 2016.11.27. 11:03:03

@ficekence: Ahol egy győzike műsort vezethet, ottaz Ancsa maga atökély !

Apadfaxa 2016.11.27. 11:04:03

@ficekence: és győzike akkor mi ?????

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:04:13

@mentolos lecsó: olyan ez, mint a katasztrófaturizmus. :))))))) tegnap én is belealudtam, arra keltem 11 körül, hogy Tóth Gabi rikácsol

ficekence 2016.11.27. 11:04:16

@úgymond olvasó MMKK: Sajnos nem nézem ezeket a műsorokat, mert más az életvitelem. Szerintem nem lehet egyszerű egy élő műsort levezényelni, nagy rutin, tudás és intelligencia kell hozzá. Gondolom. :)) A VV-t a gépen nézem vissza, amikor van időm és csak azt a blokkot ami érdekel. Bencust szeretem. Fiatal, laza, folyton nevet.

Madam. 2016.11.27. 11:04:28

@ficekence: @úgymond olvasó MMKK: hát igen. Puzsér is felkérdezte, nyelvvel, ahogy kell, hogy is jutottunk Antal Imrétől Ystenes Bencéig...

2016.11.27. 11:07:21

@MacákékIcukája: Szia Kedves Terminátor KisNacccsssága !
Mint ahogy írták tegnap a paracetamol tényleg nem vicc! Olvastam hogy szakmailag is megvilágította vki. Személyes tapasztalat: amikor édesapámat látogattam anno a kórházban az osztályon feküdt 2 beteg, akik paracetamol mérgezés miatt vártak májátültetésre...

Bianka_M. 2016.11.27. 11:07:34

@Peter_Cs:azért van baj.... tényleg helyes az arca, de én még ilyen görbe virgácsokat nem láttam, pedig az enyém se szép. És mindig kihangsúlyozzák vmi idióta csőgatyával. Erről nem tehet de nem mutat jól a képernyőn. Bocsika.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:08:04

@Madam.: Puzsért bírom, de azé' ne felejtsük el, hogy ő is beült zsűrinek a Csillag születikbe :) (a Fehér Puzsér volt a kedvencem tőle :)))

tvbuzi 2016.11.27. 11:09:04

@ficekence: egyébként jobb lenne ha a híradót vezetné, azt nem nézem

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.27. 11:09:24

@mentolos lecsó: látodlátod ha egy családban normálisan nevelik a gyereket toleráns lesz és nem dől be a csillámpóni-vagina-dentata-knak :)

Madam. 2016.11.27. 11:10:12

@úgymond olvasó MMKK: persze. Az AI - YB ívben (lefelé spirálban) vastagon ott van PR is, önirony ON

mobilos perpetuum 2016.11.27. 11:11:50

@mentolos lecsó: Ha a Való Világ 8 Érdekes lenne, a faxomat se érdekelné, hogyan vezeti Anikó, vagy Istenes a műsort.
A VV-vel van bajunk, és Anikón verjük le. Ez gáz.

MacákékIcukája 2016.11.27. 11:12:52

@mentolos lecsó: ahh szornyu... ahol engem kezeltek is ezt adtak naponta fajdalomcsillapitaskent. Csak remelni tudom, hogy ha betartja az ember az eloirt adagokat, nem lesz gond. Gondolom "kicsit" tobbet es nagyon sokaig kell szedni az eloirtnal ahhoz, hogy az ember eljusson erre a szintre...

hereverő heverő 2016.11.27. 11:13:19

@úgymond olvasó MMKK: @mentolos lecsó: Verstappen príma versenyző lenne, ha tisztelné az ellenfeleit, így csak egy tehetséges gyökér. Hamiltont tegnap feltartotta Massa, és erre Ham azt mondta a rádióba a csapatnak: biztosan csak nem vett észre. Na itt kezdődik a tisztelet, pedig Hamiltont nem szeretem. Hajrá Rosberg és Kimi! Én Lauda óta vagyok Ferraris :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:13:37

@Madam.: egyik nap láttam valamelyik kanálison Istenes apukát is műsort vezetni, és elkezdtem kételkedni abban, hogy Bencus Sebestyén Balázs 2. akar lenni.. tiszta apja.. vagy az apja tiszta ő

2016.11.27. 11:14:14

@Cseszlovák Gyurmafilm: a kisebbiknek pusztító dumája van 10 évesen :))) ezt biztos hogy a nagyapjától örökölte... olyan szókinccsel és ritmusban nyilvánul meg a humora, hogy szakad mindenki a röhögéstől :)))

Madam. 2016.11.27. 11:15:38

@mobilos perpetuum: btw olyan sok a (drága pízen) kiképzett médiaembör, show-vezető, hogy csak na... szal irritáló, h any esetében csakis a sunasága volt a kiválasztási elv

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:16:20

@hereverő heverő: ezért mondtam, hogy kurvára fel tud bosszantani a kisgyerek :))) Hamiltont én sem bírom, tegnap az időmérőt nem láttam (épp a szerelmemet néztem a moziban), de ezért pirospont neki (akárki akármit mond, Massa <3 <3 <3.. olyan szomorú, hogy ez az utolsó neki.. meg Buttonnak is.. a szív megszakad)

hereverő heverő 2016.11.27. 11:18:04

@úgymond olvasó MMKK: én várnám hogy Massát és Jensont felhívják a dobogóhoz elköszönni ma este. Szép lenne.

Madam. 2016.11.27. 11:19:35

@úgymond olvasó MMKK: pff..elgondolkodtató (nem), ha már másol(nak) e műsorvezető médiasztár(ok), kit is tudnának levenni ..? Nincs rolemodel, csak egymás klónjai. Habár puzsér tillát magasztalta etalonként (??wtf??), hát nemtom...

ficekence 2016.11.27. 11:19:37

@mentolos lecsó: Ő is tudja. Nem kell állandóan erre emlékeztetni. Szerintem

2016.11.27. 11:20:54

@hereverő heverő: én amondó vagyok hogy ez nem Karinthy szavalókör, hanem autóverseny...
ilyen volt a fiatal Schumi, Kimi, Senna is pl... meg még egy jó páran...
aki mondjuk gyökér is volt az pl Sato, Alonso...
azért nézek DTM-et és WTCC-t is mert ott van test-test elleni küzdelem és még vmennyire szabályos is :)))

ficekence 2016.11.27. 11:21:15

@Madam.: Változik a világ, csak nézd meg a mostani celebjeinket. Szánalmas.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:21:38

@hereverő heverő: szerintem is. bár a két héttel ezelőtti sorfalat és tapsot a boxutcában szerintem nem lehet überelni :)

2016.11.27. 11:23:20

@mobilos perpetuum: én már a Farm alatt is savaztam Anikót, igaz akkor még csak magamban :)
később a VV8 és főőleg (!) az itteni társaság miatt regiztem be ide

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:24:03

@Madam.: Tilla a sok szar között a legkevésbé szar. a Propaganda c. műsorában egész jó volt, ott hagyták, hogy azt csináljon, amit szeretne. de ettől függetlenül rosszabb napjain tőle is a falnak megyek

Mók_Ica 2016.11.27. 11:24:10

@kovácsné35: nem ez az első ilyen probléma ebben a vv-ben.... tivi alkalmazott nagyon durva verbális erőszakot.... egyáltalán nem röhögtünk rajta... sőt, felvetettük, hogy zárják ki.
egyébként iza és traki esetében is nem a röhögés ment itt a kommentelők részéről.

@ficekence: Ancsának a testalkatával van a legkevesebb baj, de ezt a kommtársak már kifejtették előttem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.11.27. 11:24:18

@ficekence: Anikó, vagy Vivien? A hozzászólásom második bekezdése Vivienről szól.

2016.11.27. 11:25:00

@úgymond olvasó MMKK: nagyon szép és megindító jelenet volt

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:25:09

@mentolos lecsó: DTM, WTCC <3 Yvan Muller remélem csuklik a futam óta állandó jelleggel..

ficekence 2016.11.27. 11:26:08

@Apadfaxa: Győzikét nemhogy nem nézem, még hallgatni sem bírom. Tényleg gyalázat, hogy egyáltalán képernyőre kerülhet, de ez kell a népnek. :))

csodalámpa 2016.11.27. 11:26:14

@ficekence: ennyire sonány én sem szeretnék lenni, de a fele hájamat vihetné és akkor mindketten jól járnánk :) viccen kívül, ha háj nem is, de egy kis izom ráférne, azért viszont tenni kéne....

hereverő heverő 2016.11.27. 11:27:27

@úgymond olvasó MMKK: és süncsaládot sz..rik azóta is. Szegény Norbi.

kovácsné35 2016.11.27. 11:29:46

@Mók_Ica: ki mondta hogy a kommentelokre gondoltam.....nem kell megvedeni a kommenttarsaidat mert nincs miert.

hereverő heverő 2016.11.27. 11:31:33

@mentolos lecsó: Sennát is utáltam, amit Prosttal csinált az a szabályok szándékos semmibevétele volt. Ehez képest Prost volt az egyik aki vitte a koporsóját. Schumi szelídebb volt, az ő simlijeit inkább elnézném neki. Az pedig amit Alonso művelt... ehh.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.11.27. 11:31:49

@mobilos perpetuum: Beválogathattak volna hosszútávon is érdekes, szórakoztató karaktereket. Mind egysíkú.

ficekence 2016.11.27. 11:32:01

@Peter_Cs: Na igen Vivien. :)) Én azért nézem a VV-t, mert érdekelnek az " ember kísérletek" . Vivit az elején nagyon kedveltem, mostanra valamit csökkent a lelkesedésem iránta, de nagyon jól szórakozom rajta, a kinézete miatt soha nem bántanám. Szerintem smink nélkül sem olyan csúnya, de sminkkel kétségtelenül jobban néz ki. Igazi tanulmány lehet egy pszichológus részére, tudnám jól nyakon vágni a szüleit.
Remélem belőle nem csinálnak műsorvezetőt mint Anikóból, Viszont az RTL a nézettségért mindenre hajlandó. Megnézném. :)))

2016.11.27. 11:32:18

@úgymond olvasó MMKK: Yvan Muller sz@rjon dél-szudáni, tüskésbőrű gekkócsaládot, farfekvéssel... ahogy mondani szokták ! :)))

Mók_Ica 2016.11.27. 11:32:55

@kovácsné35: értettem amit írtál.... mi is a szerkiknek szántuk

ficekence 2016.11.27. 11:34:24

@csodalámpa: Tetszik, hogy őszintén írsz. :)) Szerintem jelenleg nincs erre ideje. De én csak gondolom. :)) Amikor szerepelt a való világban egyáltalán nem voltam Ancsa fan és most sem vagyok. Anyuka, feleség és nagyon jól akar csinálni egy műsort, ezt tisztelem benne.

ficekence 2016.11.27. 11:37:11

@PeniValdes: Ezzel tökéletesen egyetértek. Egyébként néha mintha villantana valamit értelemből is, nem tudom eldönteni, hogy józan paraszti ész, vagy taktika, bocs tattika. Engem nem idegesítenek a hisztijei, ő ilyen, a sírása egyenesen elképesztő. Egy 2 éves gyerek sír ilyen módon.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 11:40:46

@hereverő heverő: Alonso annak idején egy kocsog pottyoslabda volt, azóta tán javult valamennyit. de akkoris nemszeretem :)

@mentolos lecsó: a kis rohadék jövőre már nem versenyez, pedig megérdemelné, hogy valaki még egyszer tisztességesen beleszálljon

2016.11.27. 11:42:01

@ficekence: valszeg Zsóóótiból előbb lesz vmi műsorvezető mint Viviből... remélem...
lassan már ott tartunk hogy a gépen beriaszt a víruskergető Vivi fényképeire :)))

verkli 2016.11.27. 11:44:28

@mobilos perpetuum: Igaz. Nem is értem, hogy egyesek mit várnak tőle. Az élő adás nem az erőssége, ezt le is vette a Retek. Offlineban meg nincs vele baj, hozza az elvárhatót. Ráadásul még csinos is, ez a tévében előny. Androgün arca van, jó nézni.

tvbuzi 2016.11.27. 11:47:42

@verkli: erőlködik, szerencsétlenkedik. annyira nem jó nézni

2016.11.27. 11:48:46

meghívták a Shrekből a "Szakállas nőt" a tegnapi BV-be ???
először azt hittem vmi tematikus adásra kacsoltam a Dorcel TV-n... :)))

hereverő heverő 2016.11.27. 11:49:44

Ma én vagyok a háziúr, megyek megetetem a srácokat. Este jövök, addig meg megnézzük ahogy Rosberg világbajnok lesz :)) *kézdörzsölés*

ficekence 2016.11.27. 11:51:30

@mentolos lecsó: Na , sajna azt sem fogom nézni, pedig jelenleg Zsoltinak drukkolok, a másik kettő ellenében. Viszont, ha a VV-t fogja vezetni, akkor kénytelen leszek, mert eddig még egyet sem hagytam ki.

verkli 2016.11.27. 12:06:53

@PeniValdes: Simán lehetne fiatal srácnak sminkelni. De a fő problémám az, hogy adott egy csinos lány, és pont a kinézetét ekézik sokan. Ha a műsorvezetői képességeiről van szó, az ok.
#Szerintem az is elmegy, de ez csak egy vélemény. Pont annyira fontos, mint másoké, semennyire, höhö.

Apadfaxa 2016.11.27. 12:17:09

@mentolos lecsó: Vivről annyit : a "lópofájú" szakkifejezést róla nevezték el és a lovakra csak átvitték később! Egyébként pedig egy retardált selejt, taigetosra való. Én elköttettemvolna az anyját ha az én lányom lenne. (és sokat sírnék miatta)

verkli 2016.11.27. 12:20:53

@Apadfaxa:
Akkor menjünk bele keményen...

Te pedig egy ostoba köcsög vagy, és sírok amiatt, hogy nem vagy képes értelmes kommentet írni.

0.5 bit 2016.11.27. 12:21:19

@mocskosmacska: "Nem akarok sokat okoskodni, a lényege, hogy tipikus családon belüli erőszak kezdetet mutatott be az rtl klub mindenféle magyarázat, vagy kommentár nélkül. Ez nem a fizikai agresszióval kezdődik, hanem azzal, hogy a bántalmazó fél elhiteti a bántalmazottal, hogy az rossz, csak gondot és szomorúságot okoz a bántalmazónak."

Egy kérdés merült fel bennem: Akkor is ezt látnád bele, ha nem jöttek volna össze, vagy ez a "beszélgetés" mással történik (pl.: Mici-Zsolti).

2016.11.27. 12:22:59

@Apadfaxa: eeeeeezzz a retard kéztartása "futás" közben... ezmiez ?!? :)))

rearwindow 2016.11.27. 12:28:48

@mentolos lecsó: cukinak gondolja, szülei pozitív visszacsatolásai ilyenné tették

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 12:31:52

jajmár, most ettem ebédet, legalább várhattatok volna fél 2-ig a személyeskedéssel, amíg leülepszik, és tudok valami ropogtatnivalót hozni hozzá

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 12:33:10

@mentolos lecsó: volt egy osztálytársam általánosban, aki hasonló retard kéztartással futott.. de ő azért, mert féltette a körmeit, nehogy a bordásfalba verje, és letörjön :))))

2016.11.27. 12:33:26

@verkli: ne vedd ennyire komolyan kérlek !!!
van aki sarkosabban fogalmaz, de ez a mondanivaló lényegén nem változtat
ez a fórum egy "tombolda" ahol ki lehet ereszteni a gőzt
nem védeni szeretném @Apadfaxa: -t, de mindenkiből kibukik előbb-utóbb a "megmondós" amiatt ami meghaladja az ingerküszöbét...
nekem pl 2 napja volt elég kemény kommentem Tivi miatt, mert belőlem ez a féreg hozta ki a a gyilkost...
Worldpeace gyerekek !

2016.11.27. 12:36:32

@úgymond olvasó MMKK: Vivi vmiért nekem egy kicsit "Virágot Algernonnak" típus...
bár őt is felokosítanák egyszer...

ficekence 2016.11.27. 12:37:00

@úgymond olvasó MMKK: Jóbarátok!! Phoebe, ugyanígy futott. Nem lehetetlen, hogy utánzat! :))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 12:37:59

@mentolos lecsó: szerintem Vivinek nem fáj az, hogy nem okos

rearwindow 2016.11.27. 12:38:31

Vivi szülei elgondolkodhatnának, hogy kineveltek egy olyan embert, aki önálló életre képtelen, haláláig más emberre lesz utalva anyagilag

ficekence 2016.11.27. 12:38:44

@mentolos lecsó: Kedvenc könyvem, filmem. Nekem nem jutott ez eszembe Viviről. Érdekes amit írsz.

2016.11.27. 12:39:11

@ficekence: csak Phoebe nem dobta le sokszor a textilt...
pedig mennyire vágytam volna rá akkoriban... :P :D

Apadfaxa 2016.11.27. 12:40:27

@mentolos lecsó: Kösz Tesó,de ilyen kis fostalicska geci puttony nem izgat fel túlzottan !:)
VERKLI te gyökér, te hányat szóltál ide az VV8ideje alatt ? Akkor mire vered a nyálad?

(Tivy a méltó párja volt Vivinek, de őt szívesen fejbe is vertemvolna egy ásó élével, hadd szöjön a málna :)

verkli 2016.11.27. 12:40:48

@mentolos lecsó:
"Vivről annyit : a "lópofájú" szakkifejezést róla nevezték el és a lovakra csak átvitték később! Egyébként pedig egy retardált selejt, taigetosra való. Én elköttettemvolna az anyját ha az én lányom lenne. (és sokat sírnék miatta)"

Ez a komment nem sarkos fogalmazás, hanem egy prosztó fotelköcsög fröcsögése. Ráadásul viccesnek szánt, de csak Tivadar skáláján vicces. Ha eltűröd, hogy felpofozzanak, az nem peace.

2016.11.27. 12:41:52

@ficekence: ifjúkorom meghatározó olvasmányos/film élménye...
vhogy arra asszociáltam, hogy jó lenne ha Vivi is kapna vmi hasonló kezlést...

Madam. 2016.11.27. 12:41:59

@rearwindow: érdekes módon az ilyen type emberek megtalálják, alire lehet támaszkodni, efféle hölgyek pl remek férjeket találnak

Madam. 2016.11.27. 12:42:41

@mentolos lecsó: igen, csak utána a visszaesés

2016.11.27. 12:43:13

@PeniValdes: Phoebe = "Fibi" a Jóbarátokból...

2016.11.27. 12:44:22

@Madam.: lehet hogy mi már a "visszaesett" Vivit láthatjuk ismét... :)))
én kérek elnézést ! :)))

Apadfaxa 2016.11.27. 12:46:06

@PeniValdes: Időnként én is, de aztánúgy viselkedikpl. Zsoltival is (pl.sonka) amiért ismét utálom..

Apadfaxa 2016.11.27. 12:47:01

@verkli: Mert szerinted nem "lópofájú" ? Akkor te másik adót nézel, vakegér !

2016.11.27. 12:47:11

@PeniValdes: hagyjámmáámostmáábékén jóóóó ?!? :))))

Apadfaxa 2016.11.27. 12:47:53

@PeniValdes: Jóbarátok : Ati +Dávid :D bocsi, tudom Te nagy imádója vagy:)

rearwindow 2016.11.27. 12:48:58

@Madam.: nem mindenki. Láttam én már pofáraeséseket. Pláne ahogy öregszenek az ilyen életképtelen nők, úgy lesz egyre nehezebb

Apadfaxa 2016.11.27. 12:49:21

@PeniValdes: Persze,látom én, ott is zsák a foltját van...
Már írtam itt, hogy Zsolti miatt maradok a nőknél:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 12:50:49

@Apadfaxa: igen,mert hasonlit egy volt kapcsolatomra:)

2016.11.27. 12:52:19

@Apadfaxa: @verkli:
ok, én kiszálltam ebből... vívjátok le egymással !
én nevetni/jól érezni magam járok ide... persze vannak olyan kommentek amik nem egyeznek az én véleményemmel vagy lehet hogy sértőnek is találom, de nem kezdek el vagdalkozni se az egyik, se a másik oldalra...

Madam. 2016.11.27. 12:53:37

@mentolos lecsó: tényleg. Kínomban már úgy magyarázom vyvyt, h mintha tökre rájátszana a szerepére (nyilván szerki utasitás). Van benne infantilisség, ám amitől ez irritáló lesz, ahogy ezt kimaxolja. Erőltetett volt a kolbászozás/fittnessz, a sírásai sem védhetők

Apadfaxa 2016.11.27. 13:02:06

@PeniValdes: Jól van na,különben se:)Arra születni kell, vagy hogy....

2016.11.27. 13:02:24

@Madam.: vannak, voltak, lesznek szerki utasítások...
az már más tészta hogy az ápoltak mennyire tudnak megfelelni az adott "feladatnak"...
az öfiben megütötte a fülem egy mondat Gina szájából... nem tudom pontosan felidézni, de vmi ilyesmi volt: "Ha futógépet kell reklámozni, akkor....", amikor FoltoSomának próbálta elmagyarázni, hogy a futógép nem véletlenül van az udvaron...

Madam. 2016.11.27. 13:04:30

@mentolos lecsó: persze. Max szólhatnának, amikor már sok, túltolja az aranymedve-díjas alakítást egyik-másik

Apadfaxa 2016.11.27. 13:04:34

@mentolos lecsó: Semmi baj, Tesó,de azért kösz:)
Én pl.imádok provokálni, bunkóskodni és ha belém kötnek hát viszonzom :)
Vivit meg akkor se bírom és kész...

2016.11.27. 13:06:36

@tvbuzi: Úgy legyen! A próféta szóljon belőled!!!

2016.11.27. 13:09:42

@PeniValdes: mert még szemtelenül fiatal vagy ! :)))
az én időmben tapsikoltunk, hogy ilyen fasza sorozatok is mennek ! :)))

2016.11.27. 13:13:59

@Madam.: nem kell szólni !
a túltolásból újabb bevágható konfliktusok/viták kerekednek, ergo MŰSOR generálható belőle... :)

2016.11.27. 13:15:10

@PeniValdes: volt már narancs akkoriban is... kicsit sárga, kicsit savanyú... de legalább a miénk volt :)))

2016.11.27. 13:16:54

@verkli: Pedig szerintem @Apadfaxa: egész jól összefoglalta.. :-DDD

Madam. 2016.11.27. 13:20:01

@PeniValdes: @mentolos lecsó: istnm, kubai narancs...érted, kubai!

2016.11.27. 13:27:42

Kedves Olvtársak !

A mai menü:
- gombaleves csipetkével
- zöldborsó főzi, fasírttal
- kakaós, diós, túrós csintalanpicsa

a Zasszony barátnőzik, én a kölykökkel ebéd után Farming Simulatort tolok multiban, este Hárbaj...

kell ennél jobb program ?!? :)))

Vader jobbra el...

2016.11.27. 13:32:32

@úgymond olvasó MMKK: máááááá be van pogromozva a SetTopBox felvételre :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 13:40:36

@hereverő heverő: utoljára akkor izgultam ennyire, mikor Massa lett majdnem világbajnok

hereverő heverő 2016.11.27. 13:41:11

@mentolos lecsó: mondjuk ha választani lehet gyerekezés és f1 között, nem tétováznék én sem. Szép délutánt !

2016.11.27. 13:41:14

A poszt alatt nektek is egy vodafonos reklám van, amelyben Putyin és egy gyerek űrhajós donaldkacsának van öltözve és éppen elfognak egy csillagot? :-DDD

hereverő heverő 2016.11.27. 13:42:29

@úgymond olvasó MMKK: szegény, pár másodpercig az is volt. Úgy remélem hogy felhívják a többiek a dobogóra...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 13:43:34

@hereverő heverő: hát én akkor tajtékoztam, és megátkoztam Timo Glockot tíz évre :)))

mocskosmacska 2016.11.27. 13:56:49

@0.5 bit: ha nem jöttek össze volna, akkor ez a beszélgetés nem történik meg, mivel akkor papi nem érzi, hogy neki mindenképpen a földbe kell döngölnie a nőjét.

2016.11.27. 14:15:44

@hereverő heverő: látod Tesssóóó !!! tudod eztetet Te is !!! :)))
a kölykök forever !
a futam végéig nem megyek net közelbe... bár a kicsi kacsingat az F1 felé...
ha elszpojlerezei nekem, nyakonvágom... :)))

2016.11.27. 14:16:43

@Spitzbauer: az AdBlock csodákat művel !!! :)))

2016.11.27. 14:26:55

@mentolos lecsó: Csak csodálkozom, hogy Putyin van a Vodafone reklámban... :-DDD

ficekence 2016.11.27. 14:44:25

@mentolos lecsó: Ez igaz, de azért neki is érdekes felfogása volt a párkapcsolatokról. :)

pomac 2016.11.27. 15:38:21

kocsog hamilton nem megy gyorsan :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 15:49:12

@pomac: assssztakurva, kaptam vagy 5 stroke-ot az utolsó 5 körben :DDDD

csincsilla72 2016.11.27. 15:57:08

Anikó nagyon rutintalan és némi feljavításra szorul. Beszédtechnika-órákra kellene járnia, az sokat segítene. Az alkatán nem lehet változtatni, azért cseszegetni teljesen felesleges, mert nem a kilók teszik a műsorvezetőt. De a sztájlisztja katasztrofális. Nem hiszem el, hogy nincs beleszólása abba, mit vesz fel. A lábai nagyon görbék és pálcikák, egy csontkukacra nem lehet ilyen nadrágokat ráadni. Láttam róla fényképeket a kisfiával, ahol saját holmijait viselte, sokkal jobban öltözködik, mint ahogy öltöztetik és fésülik.

pomac 2016.11.27. 16:01:00

@úgymond olvasó MMKK: legalább nem volt unalmas amúgy elaludtunk volna :DD végre már van egy vb címe rég kijárt már neki :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 16:05:43

@pomac: szerintem is kijárt neki :) Verstappen meg mit ment, te jó ég :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 16:10:32

@PeniValdes: ez szerintem sokunknak improvizálna.

Berborosz 2016.11.27. 16:11:23

@PeniValdes: Legyenek Fényes Sikerei...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 16:50:05

@Bekkara: Dávid, Dávid, Dááááááááviddddd:)
tök jó lesz

Plüsscukor 2016.11.27. 16:53:55

@úgymond olvasó MMKK: Lol :)
Miért, a bordásfalra tapadva kellett futni? :))

Bekkara 2016.11.27. 16:59:33

@PeniValdes: Igen, Dávidnak kell visszamenni, de azért titkon reménykedek, hogy nem Micit fogják elsőként kilökni. Bár nagy csoda volna sajnos.

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 16:59:39

Tud valaki egy jelenlegi állást? :)

Mirocska 2016.11.27. 16:59:54

VV Attila nagyon kampányol a face-n Dávid mellett! :))
Zsolti ÉNB-s szerepléséről is rakott ki képet, ahol transzvesztitát játszott. Ti ezt tudtátok? Volt már itt erről szó, csak nekem új ez az info?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:03:54

tiszteletlenül jelentem: ÉNY-on esik a hó

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:04:21

@Plüsscukor: nem, csak kicsi volt a tornaterem :))))))

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 17:06:29

@Mirocska: Köszi. :) Csalódás voltt nekem.JObb szeretném, ha elsőnek Zsóti esne ki.

ficekence 2016.11.27. 17:07:38

@PeniValdes: Lehet, hogy rosszul írtam. Bocsi. A Jóbarátok sorozatban Fibi Büfé. Így tudod? :)

Mirocska 2016.11.27. 17:08:00

@Lilith.Inanna.1: Igen, én is abban bízom... Viszont, ha Mici kiesik előbb, utána gondolom, az ő tábora Dávidra fog szavazni, és mindjárt nagyobb lesz a különbség a két fiú között.

KapitányG 2016.11.27. 17:13:05

@úgymond olvasó MMKK: Irigyellek :) De majd csak elér ide id!

KapitányG 2016.11.27. 17:13:49

Nem id, hanem is :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:14:06

@KapitányG: küldeném.. de.. na jó.. egy kicsit :)

KapitányG 2016.11.27. 17:19:31

@úgymond olvasó MMKK: Nézem az időképet, havas esőt mond, azt is csak csütörtökre. Pedig nagyon nem kellene akkor sem. Addig pedig hideg és szél :(

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:30:57

@KapitányG: időkép az bolond, ide 10 fokot mondott ma délutánra, ahhoz képest jó, ha 5-6 volt

Mirocska 2016.11.27. 17:38:46

@Lilith.Inanna.1: Óóóóóóó........

@KapitányG: Köszi, akkor csak én voltam lemaradva.... :)

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 17:39:59

@Mirocska: Nem értem mit esznek a Zsótin. :-O

Rémület 2016.11.27. 17:41:54

Ugye csak hülyéskedtek, hogy elhiszitek, hogy ez valami valós szavazàs?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:42:38

@Rémület: azon az oldalon, ahol tivadarnak több tízezer lájkolója van? simán

hereverő heverő 2016.11.27. 17:43:15

@úgymond olvasó MMKK: Nah. Erről van szó Nico. Massa: index.hu/sport/forma1/2016/11/27/massa_bucsuajandek_williams/ Kár, hogy Buttonnak kettétört a felfüggesztése.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:44:28

@Rémület: a Blikk szavazásán is Zsóti vezet, 4500 körüli számmal, a 2. Dávidnak 1000 sincs..

Mók_Ica 2016.11.27. 17:46:06

@Bekkara: elolvastam és sztem ez a zsolti nem vv zsóti.....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:46:15

@hereverő heverő: te, agyérgörcsöket kaptam :D de szerintem a komplett Mercedes garázs is :DDD a Williams Twitter oldalán vannak részletek a képregényből, nagyon jó lett. :) Buttonért megszakadt a szíve,

tvbuzi 2016.11.27. 17:47:07

685ezren kedvelik ezt a fosszar mindenegyben blogot?? :O mind potenciális villalakó

KapitányG 2016.11.27. 17:48:40

@úgymond olvasó MMKK: Remélem, a havas esőben is téved. Meg a szélben is.

hereverő heverő 2016.11.27. 17:48:47

@úgymond olvasó MMKK: már csak az kellene, hogy este is azok essenek ki akikre gondolunk :) megyek főzök egy teát

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 17:50:49

@KapitányG: ne legyen még szél, olyan jól kitolódott a bringás szezonom tavalyhoz képest :( bár itt nálunk minden nap fúj, de nem olyan intenzitással

@hereverő heverő: én is teLYázom éppen :) este Dév fog visszamenni!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 17:53:06

@Plüsscukor: én olyat ismertem, aki a zsámolyok emelgetésénél mindig megakarta igazítani hosszú szőke haját

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 17:56:01

ha ez a Zsolti bent maradt,akkor mérges leszek

ewita 2016.11.27. 18:03:27

Nem olvastam el az összes komit,lehet volt róla szó,de Ancsa olyat mondott tegnap,hogy nem lesznek egyszerre hárman a stúdióban?? Akkor mitől hármas párbaj? És a szurkolói annak aki elsőnek kiesik, oda se menjenek? de honnan tudni ki lesz az? :P :P

Anikóval nem a kinézete a probléma, hanem a többi, mint Zsótinál, ott sem az a baj h meleg!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:07:01

@ewita: hát ja...egyébként én először azt hittem, hogy a párbaj az teljes adásos...

KapitányG 2016.11.27. 18:07:24

@ewita: Attól hármas "párbaj", hogy ketten esnek ki :))

Bekkara 2016.11.27. 18:09:08

@Mók_Ica: @úgymond olvasó MMKK: Akkor nem ő, én csak linkeltem, és azért elég gyanús volt, a korán kívül majdnem minden stimmel.

@Lilith.Inanna.1: ha ez igaz, akkor igencsak izgalmas estének nézünk elébe :O Mici és Zsolti kapcsolata annyira párbajért kiált... de nem, Dávidot nem áldoznám be...

Mirocska 2016.11.27. 18:10:21

@Lilith.Inanna.1: Én VV Attila oldalán olvastam bele egy-két hozzászólásba. Sokan jobban kedvelik, mint Dávidot, mert legalább csinálja a műsort.... Nem tudom, nekem ez a sok nyafogás meg hiszti nem egy élvezhető műsor. Dávid végre kezd kinyílni, szívesebben nézem őt továbbra is.

KapitányG 2016.11.27. 18:13:02

@Bekkara: A név, az valóban stimmelt. Zsolt - Zsolt.

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 18:13:04

@Bekkara: @Mirocska: Meglátjuk mi lesz este. Zsóti nekem baromi sok/k . Dávid még mindig élőhulla.Sajna sokkal előbb kellett volna megnyílnia. Micire adtam a szavazatom.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:13:50

@Mirocska: ha Dávidot kiejtik akkor meglesz a véleményem a magyarokról

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:14:42

@Lilith.Inanna.1: nekem megnyilt...én figyelmes füllel néztem

hereverő heverő 2016.11.27. 18:15:04

No para lányok. Szökikamálna Intelligens Tivadart is mennyien kedvelték, lájkolták, imádták, istenítették, oszt ment ahova való, az utcára. Vehet szappant magának.

Mók_Ica 2016.11.27. 18:26:41

@Bekkara: egyébként érdekes :))) már a skinny testalkatnál gyanús volt illetve, hogy ő felvállaltan cigány származású is.... vv zsótira egyik sem igaz
plusz olvastam azt is róla, hogy aktív résztvevője a meleg felvonulásoknak, eléggé balhés is. a cikkben szereplő zsolti visszafogottabbnak tűnik.

Bekkara 2016.11.27. 18:27:18

@Lilith.Inanna.1: Én is Micire tettem. Dávid majd akkor kapja, ha Mici kiesik.

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 18:29:24

@Bekkara: Még mindig egy EKG. :)
@Mók_Ica: Szia életem. :) ♥

Mók_Ica 2016.11.27. 18:30:55

@Lilith.Inanna.1: szia Lilike :)))) <3 akarok kávézni..... mint akkor.... jó lenne...

Bekkara 2016.11.27. 18:31:16

@Mók_Ica: Igen, így többször átfutva tényleg világos, a gyermekotthon miatt kavart meg :) cigány származás meg... hát Krisztián se veri nagydobra, meg nem is néztem annak, csak amikor Győző mondta valamelyik BV-ban. Persze, ez az elején volt, utána azért kijött neki is a vére :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 18:32:51

@PeniValdes: mit írsz neki? hogy visszahízlalod? :))))

szmoti 2016.11.27. 18:34:04

@Lilith.Inanna.1: Most úgy tűnik ez alapjan Mici vezet, amitől megrémültem, hogy egy egy ismerősöm Zsoltira szivecskézett

Mók_Ica 2016.11.27. 18:35:39

@Bekkara: mindegy is, a cikk jó, köszi :)))))

ewita 2016.11.27. 18:36:59

@Mirocska: tegnap láttam, én sem tudtam, facebookról sok infót lehet gyűjteni :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:37:23

@úgymond olvasó MMKK: nekem ebben a formájában tetszik. megírom,hogy ügyes volt, meg ilyenek. és küldök neki kesztyüt

hereverő heverő 2016.11.27. 18:41:15

@PeniValdes: egyujjas kifordított bundakesztyűt ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:42:56

@hereverő heverő: nem ötujjas,és minden ujján betű, ami összeolvasva Dávid:D

Mók_Ica 2016.11.27. 18:44:22

pont most mondta el Anikó, hogy a hármaspárbaj utolsó helyezettje azonnal elhagyja a villát, nem megy a stúdióba párbajozni....... (tegnapi ismétlés)

hereverő heverő 2016.11.27. 18:44:43

@PeniValdes: de mi van ha fordítva veszi fel ? Divád, HE ?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 18:50:26

@Mirocska: mi kikerestük az online archivumból. nemhogy játszott benne, de egész sokáig, pár hétig - anikóval csomó közös jelenetben.

hereverő heverő 2016.11.27. 18:52:51

@PeniValdes: Jóvanna csak froclizlak. Majd itt a hódolóid kazlakban dőlnek a kardjukba ha Dávid elcsavarja a fejecskédet :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:53:55

@hereverő heverő: kazlakban?:)
á, Dávid még hagyján,de én nem jönnék be neki,így ez platoi:)

hereverő heverő 2016.11.27. 18:55:17

@PeniValdes: honnét tudod ? Most mondtad, okos fiú az. Bejönnél, pont.

MacákékIcukája 2016.11.27. 18:56:10

#izgulási vagy #lefosási?
Hajrá Dávidunk!

Mók_Ica 2016.11.27. 18:57:10

Mint ahogy már megszokhattuk, a villalakók elsősorban a nézők kegyeiért küzdenek. Most sem lesz ez másként. Főleg, hogy a hármas párbaj első kiesője az lesz, aki a legkevesebb szavazatot kapja majd. Neki azonnal el kell hagynia majd a Villát!

Ekkor a jelenlegi állás lenullázódik, és újraindul a voksolás! Tehát azoknak is (ismét) szavazniuk kell, akik már leadták voksukat szerdától az első kiesés pillanatáig. Ha szeretnéd kedvencedet visszajuttatni a Villába, erről semmi esetre se feledkezz meg, hiszen a villalakók sorsa Rajtad is múlik!

rtl.hu/rtl2/valovilag/miden-amit-a-vasarnapi-harmas-parbajrol-tudni-kell

kétszer szavazunk!! ne felejtsétek!!!

hereverő heverő 2016.11.27. 18:58:06

@MacákékIcukája: Icuka, 'stét. Megoldódott a transzfer haza ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 18:59:18

te jóisten,ez a répareszelés nagyon durva

hereverő heverő 2016.11.27. 19:02:58

Megyek vacsizni, úgyis kifogyott az elektron a telefonomból. Szép estét hölgyeim. Lehet beszélni a hüvelygombáról

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 19:11:46

@MacákékIcukája: én már kiizgultam magam a forma1-en, úgyhogy a 2.-at választom, ha lehetséges volna :))))

@PeniValdes: :))))) kesztyűt?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 19:18:48

@PeniValdes: hogy a viharba ne, ennyi pénzből oda utazik a tél elől, ahova nem szégyell :D

MacákékIcukája 2016.11.27. 19:20:41

@PeniValdes: :DD

@hereverő heverő: hahoka! Persze, meg aznap, egy kedves haverom feljon ertem Bp-re es hazavisz. De ez hogy jutott most eszedbe? Mar jo par napos sztori

@úgymond olvasó MMKK: siman :)))) en meg stand upot nezek netflixen, szal en sem izgulok kulonosebben

KapitányG 2016.11.27. 19:25:17

@Mók_Ica: Olvasom a folytatást: "Ezt követően minden a megszokott módon történik majd. Az összefoglaló végén lezárul a szavazás, és a kevesebb voksot kapó játékosnak szintén el kell hagynia a Villát."
Akár ezt is értelmezheted úgy, hogy csak a párbaj győztese megy ki a stúdióba.
Vagy ő sem :)
De - ahogy tegnap mondtad - (nemsokára) kiderül :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 19:28:23

odakapcsoltam a Showder Klubra, pont Ancsa köszönt el, ő lesz ma? hajaj.. nem irigylem

@PeniValdes: dehogynem :)

@MacákékIcukája: akkor jó.. de azért titeket olvasva lehet szükségem lesz a konténerre :)))

Madam. 2016.11.27. 19:29:45

@MacákékIcukája: megjegyeztük, hisz a "humánum" újabb példája volt a transzfercég reakciója...

csakolvasok82 2016.11.27. 19:58:07

Szép vasárnap estét mindenkinek!
Megjöttem, izgulási meg szurkolási van. :)

Cimili 2016.11.27. 20:00:12

Sziasztok! alig leszek, mert valamiért piszok lassú a netem.

pomac 2016.11.27. 20:00:28

szerintetek lesz ma kiválasztás ?

Madam. 2016.11.27. 20:01:46

@pomac: szerintetek lesz ma párbaj?

Commodore 2016.11.27. 20:02:46

@pomac: Lesz! Én már kiválasztottam, vodka-narancs! :-)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:03:24

Jaaaaj gyerekek feszültség már az elején

Bekkara 2016.11.27. 20:03:42

@pomac: vicces lenne, ha a párbajgyőztest egyből ki is választanák újra :D

Cimili 2016.11.27. 20:04:19

nyuszkófület elhagyhatta volna Mici.

pomac 2016.11.27. 20:04:53

@Madam.: az lesz :) @Bekkara: pedig megvan rá az esélye

Nimi 2016.11.27. 20:05:07

Sziasztok! Parbaaaaaaj!

Madam. 2016.11.27. 20:05:42

Nemtom, belefér-e egy hazugkutya-numera...

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:06:04

@Madam.: ja ertem. Hat sajnos igen :(

Parbaaaaaj

Bianka_M. 2016.11.27. 20:06:11

Phárbaaaaj!!!! sziasztok! :)

Bianka_M. 2016.11.27. 20:07:10

Na, már most kiesik vki?

Plüsscukor 2016.11.27. 20:07:50

@Bianka_M.: Igen, és a stúdióba csak ketten mennek

pomac 2016.11.27. 20:08:02

hm 2 biztos otthon alszanak

Bianka_M. 2016.11.27. 20:08:03

Jajjj, kettő de szoros....

pomac 2016.11.27. 20:08:15

hm 2 biztos otthon alszanak

Mók_Ica 2016.11.27. 20:08:23

na, ki esik ki azonnal??

42,42-42,62-14,96
micike..... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó basssssssssssz

2016.11.27. 20:08:24

Tényleg nem értem, hogy ki az a 42%, aki Zsóttira szavazott????

FrNo90 2016.11.27. 20:08:25

Na erre nem számítottam.

Plüsscukor 2016.11.27. 20:08:32

Na Micinénnye ilyen kevés %-al esik ki?

Bianka_M. 2016.11.27. 20:08:52

Mircike szia, zsóti most boldog lehet :((((

pomac 2016.11.27. 20:08:54

na akkor hajrád dávid :DD 100% hogy ő megy vissza :) ,de ez már zsoltinak is leesett most :DD

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 20:08:55

Mici kiesett. Akkor hajrá Dávid.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:08:57

Jó estéket! Ez nekem már elégtétel, h Mici így elhullott :-)

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:09:23

Micike :(((( bar igy szamoltuk...

Ujra kell szavazni, ne felejtsetek!!!!

Mók_Ica 2016.11.27. 20:09:26

újra szavazás..... nyomjunk dávidra!!!! mickó is neki drukkcsizik..... :))))

,, 2016.11.27. 20:09:43

Muhahaha, kiesett az ordenáré retek szutyok mici. Köszi:) Ügyik a nézők:)

csakolvasok82 2016.11.27. 20:10:25

Remélem, az a 14% most rámegy Dávidra.

Nimi 2016.11.27. 20:10:26

Aki Micire szavazott volna az a harmas miatt Davidot valasztotta.

FrNo90 2016.11.27. 20:10:27

lesz egy intellektuális párbaj.

pomac 2016.11.27. 20:10:34

na egy csendes párbaj lesz végre :)

Madam. 2016.11.27. 20:10:42

Mycy már szavazhat?

Mirocska 2016.11.27. 20:10:53

Ó, mire ideérek, Mici ki is esett???

Cimili 2016.11.27. 20:10:54

@Mók_Ica: még nem lehet, azt írja ki, h HAMAROSAN.

Marcsee 2016.11.27. 20:11:01

muhahahahahaaaaa....a közönséges szörnyfej kiesett

Nimi 2016.11.27. 20:11:10

David megeszi Zsoltit

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 20:11:18

Na akkor nyomjuk Dávidra.

FrNo90 2016.11.27. 20:11:33

De miért nem csináltak egy valódi hármas párbajt? Az lett volna nagyon jó.

Plüsscukor 2016.11.27. 20:11:46

Anikó ruhája csinos. Végre.

KapitányG 2016.11.27. 20:11:52

@Mók_Ica: Igazatok volt - de ez szerintem nagyon tisztességtelen.

Schlomo Goldberg 2016.11.27. 20:11:55

Cayennemici emlékére, hiányozni fog coub.com/view/esyya

tvbuzi 2016.11.27. 20:12:07

Mici megszívta a Kárszeghet

Madam. 2016.11.27. 20:12:09

@FrNo90: ja, vágó pista fogja vezetni

Bianka_M. 2016.11.27. 20:12:09

@pomac: azért vezeti Anikó a műsort :)

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:12:10

En mar tudtam szavazni Davidunkra!!!

pomac 2016.11.27. 20:12:32

@Marcsee: ne izgulj, röpke egy óra és megy zsolti is :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 20:12:38

- a kiválasztott kiesett
- a nőnemű kiesett
- az egyik, aki mögé többen álltak, kiesett (a másik zsolt, dávid mögött csak 1 áll, a többieknél 2-2)

Mók_Ica 2016.11.27. 20:12:38

@Cimili: már lehet :))) nyomjad gyorsan, gyorsan :)))

ma jól néz ki fos9es.... hogy ne csak mindig ekézzük :))))

Brandy9 2016.11.27. 20:13:04

:( én Micinek szurkoltam, hogy Zsolti essen ki legelőször, óóó :(

pomac 2016.11.27. 20:13:12

@Bianka_M.: mondasz valamit ,azért vezeti ő :DDD

panamcat 2016.11.27. 20:13:18

Azzonnal ment a szavazat Dávidra :)

Cimili 2016.11.27. 20:13:38

@Plüsscukor: @Mók_Ica: igen, most kivételesen csini cuccba öltöztették.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:13:48

@Bianka_M.: köszi Bianka :-) sok mindent mondtak már rám, de hogy műmájer szalonbuzi lennék...

Bekkara 2016.11.27. 20:13:50

Hát, várható volt :( Hajrá Dávid! Attól tartok, Zsóti megy vissza, mert ilyen szoros. És akkor beköszönt az szivárvány korszak :( és nézhetjük a csillámpónikat meg a szivárványokat, hisz nem marad ellenpontjuk, Ati-Gina-Soma odacsicskul Zsoltihoz, Vivihez, szegény Papi meg egyedül énekli a tükörnek, hogy wattafak.

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:14:25

Oi oi nem tudja az app rogziteni a szavazatom

Mók_Ica 2016.11.27. 20:14:41

@KapitányG: egyébként azt nem értem, hogy mi a fenéért küldték be dzsinát? illetve ha gyorsítani akartak rajta, akkor ahogy eddig is, heti párbajt kellett volna csinálni.....

@Cimili: helyes :)))) @MacákékIcukája: ügyi :)))

pomac 2016.11.27. 20:14:50

@Schlomo Goldberg: tényleg nem is figyeletm volt a legjobb pillanatai ?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:15:12

ha Zsóti megy vissza, megeszem a kalapom

tvbuzi 2016.11.27. 20:15:18

Pedig elsőre Mircire sáfárkodtam a voksomat, hogy növeljem esélyeit.

pomac 2016.11.27. 20:15:33

@Mók_Ica: a szabály az szabály tudod :)

pomac 2016.11.27. 20:16:11

@tvbuzi: mármint zsoltiét :D

Cimili 2016.11.27. 20:16:14

@MacákékIcukája: elsőre nekem se tudta, biztos túlterhelt,.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:16:26

@plüssnyuszi: bocsesz :) kivétel erősíti a szabályt, na.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:16:38

@Brandy9: jobb lett volna valóban....

@Cimili: @Plüsscukor: :)))) új sztájlisztot kapott vagy ő maga választott ruhát :))))

@Bekkara: remélem ez nem így lesz.....

Plüsscukor 2016.11.27. 20:16:55

Ettől a "nyalihótól" lábrázást kaptam. Pfujj.

Cimili 2016.11.27. 20:17:01

@tvbuzi: én is, most szomi vók. :(

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:17:34

Mici nem esett volna ki ha Zsoti nem Davidot hivja ki... :( es sztem ha kettes parbaj lett volna kozottuk, akkor Mici ment volna vissza

Nimi 2016.11.27. 20:17:35

Amugy megint a zold kendos esett ki :-D :-D ebben a szeriaban zold kendos meg nem nyert

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:17:38

Ginának megmozdult a szemgolyója.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:17:56

@pomac: aham..... ahogy akarják.... az a szabály.... pffff

zsóti milyen undi..... miért dugja az ujját dávid és atti orrába????

hereverő heverő 2016.11.27. 20:17:59

@MacákékIcukája: mert ma úgy alakult, hogy én is tudtam volna segíteni mint utolsó szalmaszál.

csakolvasok82 2016.11.27. 20:18:00

@Plüsscukor: én attól, h Dávid orrában majd szájában turkált, pfúúj

Cimili 2016.11.27. 20:18:33

fújjjjjjj, Zsóti Ati orrában turkál.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:18:58

@Plüsscukor: a teám testi épsége forog veszélyben..

Plüsscukor 2016.11.27. 20:19:06

Még a kamera sem akar rendesen fókuszálni Zsótira :))

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:19:35

@hereverő heverő: oooo de ari, koszi!!! Szerencsere kozben megoldodott :)))

Mók_Ica 2016.11.27. 20:19:54

zsóti be akar kerülni az élő show-ba..... khmkhmkhm...... zsóti, ez nem a ZXfaktor..... höhöhöhö

tvbuzi 2016.11.27. 20:19:57

@Mók_Ica: én spec örülök, hogy csak az orrába dugta az ujját

Madam. 2016.11.27. 20:20:14

Lord Orrtúró a Villa Nagykövete

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:20:19

a vörösöket nem kérte, muahahaha! van egy kis vörös a hajszínemben. innentől kezdve hajrá Dávid!

Plüsscukor 2016.11.27. 20:20:23

@úgymond olvasó MMKK: nálam a gyomrom épsége... Mókica, itt vagy a közelben? :))

FrNo90 2016.11.27. 20:20:32

Sokan bedőlnek Zsolti álszent szövegeinek. Szoros lesz a párbaj.

Cimili 2016.11.27. 20:20:41

sufni kié lesz ezután?

tvbuzi 2016.11.27. 20:21:13

Mirci videója tök fölösleges már

Nimi 2016.11.27. 20:21:14

Amugy jo a kampany video h igy megmutatjak miutan mar kiesett valaki :-D

Plüsscukor 2016.11.27. 20:21:17

@Mók_Ica: Lehet olyan speckó webcam-es élősóra gondolt :)))

tvbuzi 2016.11.27. 20:21:48

@Cimili: remélem Dávidé és Atié

Mók_Ica 2016.11.27. 20:22:31

@tvbuzi: basszus..... látod ez eszembe sem jutott..... így akkor valóban örülünk :)))))

@Plüsscukor: persze, hoztam konténer hegyeket, tankhajót, silót, meg minden egyéb eszközt :))) gyere :))))

Almaka 2016.11.27. 20:23:07

@FrNo90: Szerintem simán vissza is küldik. Eddig minden párbaj annyira kiszámítható volt, még a végére tesznek egy csavart azzal, hogy visszaküldik Zsoltit.

2016.11.27. 20:23:11

Ez a csupszív Zsótti semmit nem áll meg szó nélkül.
Mindent csak a szeretet jegyében csinál. Nem.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:23:42

Tegye fel a kezét, aki szerint már megen baromi uncsi az első rész.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:23:48

Zsóti dix.. disz.. diszkriminált engem!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 20:24:22

zsolt meg vivi most beköltözhetnek egy órára a sufniba.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:25:19

@Plüsscukor: olyat csinálhat otthonról .... höhöhöhöhö

ezeket a kisfilmeket tegnap kellett volna leadni.....

2016.11.27. 20:25:19

@FrNo90: @Almaka: Ha Zsótti megy vissza, akkor búcsúzom ettől a szériától. Akkor nézze más a retek kavarásást/csalását.

pomac 2016.11.27. 20:25:28

szaporodtak a dinók ,azt hittem csak 1 lesz :d

Madam. 2016.11.27. 20:26:04

Hát..
Megérdemelnének egy járdaköves masszázst...

Cimili 2016.11.27. 20:26:24

@tvbuzi: @Plüsscukor: csak ha papi is úgy akarja. :)

Bianka_M. 2016.11.27. 20:26:25

@FrNo90: ezt komolyan nem értem. Pedig olyan átlátszó szegénykém.....

Vtec 2016.11.27. 20:26:29

És most, hogy láttuk Mici kapmpányfilmjét mit kezdjünk a dologgal? Vicc ez az egész!

Mók_Ica 2016.11.27. 20:26:38

@Bianka_M.: feltettem..... uncsi..... uncsi.....

@MacákékIcukája: nem is tud már más lenni......

ewita 2016.11.27. 20:27:00

Azért 80 nap után szemétség így kirakni a villából,jó hogy nem rúgták seggbe! Se búcsú kisfilm se semmi!

pomac 2016.11.27. 20:27:18

@Almaka: az nem csavar lenne hanem nézőgyilkos megoldás :)

csincsilla72 2016.11.27. 20:27:22

@Mók_Ica: Szerintem azért küldték be Dzsinát, hogy javítsák a nemek arányát. Hátha lesz több digidugi. Merugye a műsor ebből áll. Meg a papagájkutyázós csicskagecizésből.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:27:28

@csakolvasok82: most éppen festett barna, de televagyok vörös pigmenttel (vagy hogy szokták mondani a fodrászok), úgyhogy tulajdonképpen inkább vörös, mint barna

BumbleBeeBee 2016.11.27. 20:28:04

ezt el sem hiszem... :( 42%

Vtec 2016.11.27. 20:28:16

Egyszerűbb lett volna simán kivezetni Micit, mint itt hármaspárbajokat harangozni....

Cimili 2016.11.27. 20:28:17

@Spitzbauer: ne izgulj, inkább szerezz valahonnan még telókat és nyomjad a szavazást! én is nyomtam most titokban még kettőről.

Madam. 2016.11.27. 20:28:20

@ewita: se nem rúgták, se nem qúrták...mecsoda való világ ez...

pomac 2016.11.27. 20:28:26

@ewita: ja ha nem lenne@Schlomo Goldberg: nem is emlékeznék hirtelen a sok esésre :D

PirateHamster 2016.11.27. 20:28:47

ment Dávidra a szavazat, férj szintén megőrjítve, telefonjára app letöltve, szavazott ő is :D ha tényleg Zsolti megy vissza, nálam is kasza ez a széria :(

PirateHamster 2016.11.27. 20:29:33

@Mók_Ica: köszi a tankhajós megerősítést, megpróbáltam nézni a stream-et, épp Zsótti és Vivien édelgett a kanapén, úgyhogy rohantam is blőe

csakolvasok82 2016.11.27. 20:29:36

@úgymond olvasó MMKK: feljelentjük az esélyegyenlőségi hivatalnál (vagy mifenénél), és nincs más hátra, mint Dávidra szavazni. :) Amúgy nem figyeltem, sötétbarna kire szavazzon?

Almaka 2016.11.27. 20:30:29

@ewita: Pedig a nagy esésein tudtam volna nevetni , többet ért volna mint a kampány filmje.

Madam. 2016.11.27. 20:30:51

Ha dév-som-vyv-tty-gyn maradnak, altatóként írhák majd fel idegorvosok

BumbleBeeBee 2016.11.27. 20:30:55

ez a mártírokra nézve sértő... simán hisztis p.cs@

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:30:58

@csakolvasok82: zsóti aszondta, szavazzon rá szőke, barna, fekete, hideg, meleg, fiú, lány, ki minek érzi magát... tehát ha én egy vörös, közepes hőmérsékletű emberi lény vagyok, akkor már ne is szavazzak :DDDDDDD

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:31:12

@Bianka_M.: Felteszem mindkét kezem és lábam.

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:31:13

Lattatok hogy VV Attila Davidnak kampanyol????

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:31:24

@Bianka_M.: felteszem a kezem. Rogyásig ismétlődő dögunalom sablonok.
Egyébként nincs harag, csak jelezném, hogy "Több dolgok vannak földön és égen,
Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." Én Micitől kapok agyfaszt, te meg Zsótitól, de ettől még.... :-)

Amúgy szerintem azért szavaztak Zsótira, mert műsor szempontból érdekesebb, mint Mici. Mici vagy ittas volt (mint állat) vagy kufircolt a "szerelmével" (megjegyzem, ebből a kapcsolatból még lehet szerelem is. Vagy egy kiadós verekedés :-) ). Zsóti - bár kétségkívül tud bicsaknyitogató lenni - meg szórakoztatóbb a humorával meg a kreativitásával.
Ettől függetlenül a se íze/se bűze Dávid fog visszamenni.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:31:48

Zsoltinak ki mondja a kortesbeszédet? Kivi vagyok, h rá meri-e bízni az agyhalott Vivire, és ha igen, mi sül ki belőle.

Mirocska 2016.11.27. 20:32:15

@Cimili: Én is gyorsan mind a két gyerek telójára letöltöttem az appot :)))

csakolvasok82 2016.11.27. 20:33:03

@úgymond olvasó MMKK: legalábbis ne rá :D én nyáron sötétbarna, télen fekete, de akkor sem fogok rá szavazni, inkább kopaszra nyírom a fejem.

Marcsee 2016.11.27. 20:33:08

@Madam.: Ettől félek én is. Eddig is szar unalmas volt, de ha ez lesz a névsor, akkor ugatások is gyéren lesznek.

Madam. 2016.11.27. 20:33:28

Amnus olyan hanghordozással tálalja a szarságot, mint a lefekvés előtti mesét

OriginalBlackMamba 2016.11.27. 20:33:41

Uncsiiiiiii :( Ha Zsolti megy vissza, akkor végképp unalmas lesz. :(

PirateHamster 2016.11.27. 20:34:14

@úgymond olvasó MMKK: jaja, mielőtt egyéb károsodást okoz, rögtön kapcsoltam is el :D majd ha fent lesz, megnézem, gyorsított módban :D stream-et nézni veszélyes XD

Bianka_M. 2016.11.27. 20:34:51

@plüssnyuszi: minden egyes szóval egyetértek :) :*

Plüsscukor 2016.11.27. 20:34:51

Ez a répareszelés kínos.

Nimi 2016.11.27. 20:35:00

Soma: ebben a feladatban egyaltalan nem bantam h nem vettem reszt :-D :-D :-D

Mók_Ica 2016.11.27. 20:35:03

@ewita: pontosan.... azért mickó többet érdemelt volna....

@PirateHamster: készültem, tuTTam, hogy kell :))))))

@Bianka_M.: köszi :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:35:15

@PirateHamster: én ezt nem is bírom idegekkel 2 percnél tovább :DDD

Marcsee 2016.11.27. 20:35:18

arra leszek kíváncsi, hogy grófó Kárszeghy mennyire fogja megkörnyékezni Ginát.

0.5 bit 2016.11.27. 20:35:27

Anikó mai stylist-jét kellene megtartani :)

Nimi 2016.11.27. 20:35:40

Ati: nekem testhez allo feladat volt :-D :-D :-D

Cimili 2016.11.27. 20:35:49

répareszelés edzés helyett is jó?

BumbleBeeBee 2016.11.27. 20:35:55

@PirateHamster: mert ugye hol itt a nagy, nemes cél... ez itt sima sajnáltatom magam, mert egy hisztis lúúúzer vagyok!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:35:56

atinak testhezálló volt a feladat, köszönjük szépen

csakolvasok82 2016.11.27. 20:36:12

@úgymond olvasó MMKK: igaz, akkor ronda leszek, és akkor is Zsoltira kell szavazzak, sehogysemnyerek

Mók_Ica 2016.11.27. 20:36:18

@Plüsscukor: több mint kínos..... broáf

Almaka 2016.11.27. 20:36:22

@Plüsscukor: Én mondjuk a műsor készítőket sem értem. Oké ez talán vicces volt 10-15 éve de ma, már nagyon nem, vagy lehet csak én öregedtem.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:36:28

Nyuszi alig tudott bánni a répával

naty77 2016.11.27. 20:36:36

mondjátok már el nekem miért Dávidra szavaztok? ezek után mit nézünk? azt hogy ülnek szótlanul a kanapén és füstölnek? mert én arra nem vagyok kíváncsi. :(
de ezek szerint a többségnek ez pont elég....

Almaka 2016.11.27. 20:37:05

@Marcsee: Szerintem semennyire. Csak nem lesz olyan hülye, mint a farmos Gergő.

csincsilla72 2016.11.27. 20:37:14

Istenen, Zsoltitól telehánytam a konténert. Zavarják már haza, hadd menjen férjhez, csak minket kíméljen.:-(
@Marcsee: Legalább kíméljük a fülünket. Bár van egy olyan érzésem, hogy Vivi napokig süvölteni fog.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:37:30

@Mirocska: ez a példás szülői viselkedés :-))))))))

@Bianka_M.: akkor igyunk erre! Vagy hányjunk! vagy valami :-))))))

csakolvasok82 2016.11.27. 20:37:31

1 feladatból állt a verseny?

Mók_Ica 2016.11.27. 20:37:42

most jönnek a trex ruhák :))))) Kroki, ennek örülni fogsz :))))

csakolvasok82 2016.11.27. 20:37:55

@naty77: hogy Vivi mire képes egyedül pl.

Plüsscukor 2016.11.27. 20:37:57

Hehe ezek a dínó cuccok tényleg viccesek :)

rafabenitez 2016.11.27. 20:38:02

@naty77: azért mert zsoltitól hányingerem van

Almaka 2016.11.27. 20:38:03

@naty77: Ezt mondták már Dina kiesésekor is aztán mégis van műsor nélküle is 2 hónapja.

Madam. 2016.11.27. 20:38:48

végjáték
RIP értelem, kultúra, szellem

Bianka_M. 2016.11.27. 20:38:52

@úgymond olvasó MMKK: namost a hajkérdésbe kérdezek bele. Ugyanúgy vörös pigmentes a hülye haj a fejemen. Nem lehet kiírtani semmivel, mindenen átüt. Több fodrászt is az öngyilkosság gondolatáig kergettem már vele. Neked sikerült már eltüntetni valahogyan?

csincsilla72 2016.11.27. 20:39:03

@naty77: Ha Zsóti marad, akkor egész nap hallgathatjuk azt, amiből már egy hete is elég volt. Bakker, legalább NÉHA hallhatnánk értelmes beszélgetéseket, láthatnánk értelmes ökörködéseket. Nem ideggyenge, idióta, infantilis vergődést.

agimano 2016.11.27. 20:39:13

remélem, Krisz a t-rex jelmezben is megbaszta Micit

Mók_Ica 2016.11.27. 20:39:27

kárszeghy nem tud majd micihez férni a trex miatt :)))) legalább nem turkál folyton benne nappal....

Pék Sütemény 2016.11.27. 20:39:31

Ez etikátlan volt Micivel. Még egy legjobbpillanatok film se??? Hogy? Mindannyian tudjuk Zsoltit simàn lenyomta volna. Ez így most hogy???

alsophila grahami 2016.11.27. 20:39:50

@Spitzbauer: nos, épp abban a percben értem haza, amikor a fantomképek megfordítását hájpolta Annusunk, és azon vettem észre magam, hogy mondogatom félhangosan: "Mici kesz, Mici lesz a kieső helyen.." és lőn.

na nem mintha orákulum lennék, csak várva a mai " hármas" párbajra, amiről időközben világossá vált, h valójában kettes lesz, csak előtte hazaküldenek valakit, felfogtam, hogy csakis Mickót küldhetik haza, mert a csatinak nem érdeke, hogy egy barátságos, egymást nem alázó, nyugis párbaj lenne a mai program, az nem hozná az elvárt nézettséget, satöbbi, tehát a kíméletlen odamondogatást várják el a résztvevőktől, amit kizárólag a két fiú egymásnak feszülése garantál, szal....
nem kérdés többé, hogy kb xart se érnek a szavazataink, mert a csati úgy játszadozik velük, ahogy nem szégyellik, ennyi.
mert nekem senki nem magyarázza meg, hogy a mai magyarországi viszonyok mellett nem a - hadd ne minősítsem már, milyen - Zsoltié volt a tizenakárhány szavazat, mert olyan simán NINCS.

Cimili 2016.11.27. 20:39:51

@naty77: Jogos, de a zsótitól meg kiráz a hideg.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:39:57

Ez a T-rex nagggyon jóóóóó! :-))))))))
Viszont esmét kiderül, hogy Krisztiánnak nem sok humora van.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:40:00

@plüssnyuszi: így, ebben a sorrendben :))))

tvbuzi 2016.11.27. 20:40:12

Látott valaki a nézőtéren egy gyönyörű férfit menyasszonyi ruhában?

PirateHamster 2016.11.27. 20:40:46

@Pék Sütemény: lehet a korhatár miatt, nem merték leadni a "legjobb" pillanatokat ;)

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:41:13

@úgymond olvasó MMKK: lehet Krokinal nagyon #izgulasi van es inkabb nem kommentel :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:41:15

@Bianka_M.: nekem amíg az eredeti hajszínem volt, nem jött ki. aztán be lett festve lilára, és akkor úgy döntött, hogy előlép. azóta már hatszor volt festve barnára, de még mindig nem sikerült :( és a fodrászom sem tudja, hogyan lehet. most már annyiban jobb, hogy nem az első mosás után jön ki, hanem a 4-5. után

agimano 2016.11.27. 20:41:38

@tvbuzi: én láttam, de normális ruhában van

BumbleBeeBee 2016.11.27. 20:41:40

lehet, hogy úgy gondolkodnak a szerkik, hogy nem PC első körben kidobni a szivárványt, így Micit beáldozták... de a másodikban mehet! remélem!!!! lééééécccciiiii

Marcsee 2016.11.27. 20:42:09

@Madam.: nem tudom, nem nézem ki viviből, sztem titkon fél tőle :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:42:19

@tvbuzi: szerintem elbújt a szivárvány zászló mögé :DDDD

@MacákékIcukája: nemám lerágja a csodás karmait izgalmában :)

2016.11.27. 20:42:23

Zsótti volt az (a rendes), aki mindig odaadta a sufnit. Átnyomom az appomat rá. Odaadta a sufnit? Ja nem, Zsóttinak be kell vennie a Cavintont.

xukxuk 2016.11.27. 20:42:50

El ne higgye már senki h ilyen szoros , játék a számokkal. Túl kevés a szavazat , ergo fogy a néző.

naty77 2016.11.27. 20:42:52

@csincsilla72: nem mondom hogy Dávid nem lenne erre alkalmas, de kivel? legyen igazad...

csakolvasok82 2016.11.27. 20:43:07

miről vittakozik M és Zs, elvesztettem a fonalat

rafabenitez 2016.11.27. 20:43:17

a vv-s fb oldalon rengetegen zsoltiznak O.o wattafakkk nemáár

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:43:53

Jesszus! Csak én láttam, hogy Ati szatírtekintettel simogatja Vivi haját?????

Bianka_M. 2016.11.27. 20:43:54

@tvbuzi: még hajat bodorít, majd később

Madam. 2016.11.27. 20:43:58

@Marcsee: télleg, most látom, atty akarja kukira buktatni a vyvyt

pomac 2016.11.27. 20:44:07

már csak egy lézerkard kellene a kezükbe :D

2016.11.27. 20:44:10

Kapcsolják már ki ezt a mártír b*zit!!!

Mók_Ica 2016.11.27. 20:44:32

ancsa miért nyomja meg ilyen irritálóan a pppppppp és bbbbb betűket??? phhppávered báj bhhbbig bhbbrádör

,, 2016.11.27. 20:44:37

Baszki, de jó h Mici károgását nem kell tovább hallgatni

Cimili 2016.11.27. 20:44:55

@Spitzbauer: az a baj, h már ő maga is elhiszi a hazugságait.

Madam. 2016.11.27. 20:44:56

@csakolvasok82: arról, hogy jura-korabeliek-e a rinocéroszok. Ha jól értem

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:44:57

@Cimili: a memóriám.. olyan, mint Bencus tudása a jelenlegi magyar könnyűzenéről.. semmilyen :)))))

FrNo90 2016.11.27. 20:45:00

Zsolti hangját már hallgatni sem bírom.

csincsilla72 2016.11.27. 20:45:03

@naty77: Soma? Ha ökörködés, Krisztián? Micimentes állapotában még bírtam.

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:45:04

@BumbleBeeBee: lehet, de most neztem a kommenteket VV Attilanal es ott Zsotit favorizaljak a nepek, annak ellenere, h Attila felhivta a figyelmet a martirkodasara :-/

@úgymond olvasó MMKK: szegeny Kroki, remelem nem csinal magabol levest :D

malevil2050 2016.11.27. 20:45:13

Hát nénnye , nem sikerült jól megappolni mostan tiged. Nagy terchnikai gond vót , eccerűen nem értünk rá. Bocsássá meg nékünk kérlek!

Almaka 2016.11.27. 20:45:14

Zsoltinak mégis mi köze ahhoz Mici miből élt? Nem egy meleg fiúnak kellene elfogadni mindenkit olyannak amilyen.

Bianka_M. 2016.11.27. 20:45:20

@úgymond olvasó MMKK: ufff, akkor tényleg reménytelen :((( nekem is már mindennel próbálkoztak

rafabenitez 2016.11.27. 20:45:42

és zsolti megint a buzikártyával jön...van olyan,aki ezt még kajak megeszi??

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:46:03

Zsotti olasz uzemmodban vitazik Davidunk szerint :D

csincsilla72 2016.11.27. 20:46:15

@MacákékIcukája: Ez a szellemi szint.
Bocs, Kroki, tudom, te meggyőződésből, ne vedd magadra:-)

csakolvasok82 2016.11.27. 20:46:20

@Madam.: :D :D :D Köszönöm, most már tudom követni, mert szerencsére fél órás a blokk.

Cimili 2016.11.27. 20:46:29

@Mók_Ica: tájszólásos, el kéne mennie beszédtechnikai órára.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:46:36

@MacákékIcukája: agyoncsapom egy fülgyertyával, ha megpróbálkozik vele :)))

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:46:36

A kis T-rexek meg mergesen neznek kozben :D

Mók_Ica 2016.11.27. 20:46:44

@plüssnyuszi: jjajjj... láttam..... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

@Spitzbauer: reméljük mingyá ki lesz kapcsolva.....

Cérnahuszár 2016.11.27. 20:46:52

ZHa jól láttam zsóti nem vette be miciéket a legyél mozdulatlan kampányfilmbe ugye?
Utána még reklamál hogy mici mit vesz be az övébe róluk?

Almaka 2016.11.27. 20:47:09

Most minek mutatják ezt a vitatkozást, már kieset Mici. Tényleg kezdem elhinni, hogy a a vv játékot egyetemista gyakornokok szerkesztik.

Nimi 2016.11.27. 20:47:15

@plüssnyuszi: :-D :-D nekem mindig a gyereknevelos het jut eszembe ahogy az iskolas fiura nezett meg simogatta :-D

pomac 2016.11.27. 20:47:34

@MacákékIcukája: tyvyt is favorizáltak fb mégis kiesett ne izgulj már :D

2016.11.27. 20:47:35

@Cimili: "Buta kis játék, hazudok és elhiszem"

Marcsee 2016.11.27. 20:47:43

@Madam.: múltkor BVben mutatták, hogy zuhanyzás után egyszálsemmiben attis megcsapkodta vivi fenekét kukival :D:D:D csak vivin volt ruha, meg viccesre elhajtotta :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:47:53

@Bianka_M.: ha sikerül rájönnöm, mmkk megosztom veled :))))

agimano 2016.11.27. 20:47:53

Mici lemókusemberezte Zsoltit, sírok

csodalámpa 2016.11.27. 20:48:12

Felháborító, hogy Zsolti folyamatosan, szemrebbenés nélkül hazudik :( őt kellett volna párbaj nélkül kibaszni a műsorból.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:48:32

@Cimili: na, kapott most sztájlisztot, reméljük kap tanárt is :)))

vivi varázsol??? ó bassz..... nemááááá..... uncsi

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 20:48:39

Zsótiról szól a műsor.

Madam. 2016.11.27. 20:48:40

@Nimi: az is pusztított, mikor apaként kellett pózolnia, utasításra, ha láttad

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 20:48:56

Jaaaaj Vivinek milyen drogos feje van ezzel a sminkkel meg ruhával

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:48:57

esti szeánsz, bazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDD

Bianka_M. 2016.11.27. 20:48:59

Viviiii ne már. Van itt egy jó pszichiáter, aki kezelné???

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:49:01

@Mók_Ica: a "sz"-t is megnyomja :))) "a ssssssszherelmuket" :DDDD

Nimi 2016.11.27. 20:49:04

@Madam.: tuti emiatt volt :-D

Commodore 2016.11.27. 20:49:13

Varázslás előtt bepuszilt 1 üveg jégert is!

Cimili 2016.11.27. 20:49:21

@Cérnahuszár: folyamatosan kettős mércével mér mindent.

Plüsscukor 2016.11.27. 20:49:22

Édesjézus, Vivien stresszlevezet.

pomac 2016.11.27. 20:49:34

anterrrrrnák :DDD

Mók_Ica 2016.11.27. 20:49:35

@agimano: ettől én elhatárolódok..... sskk nem álltam, nem állok és nem fogok állni semmilyen mókus családi rokonságban zsótival..... :))))

2016.11.27. 20:49:35

Most vyvyennel "alig megrendezett" jelenetek következnek... Ideges vagyok, na.

Cérnahuszár 2016.11.27. 20:49:47

Másik: zsóti milyen jogon hánytorgatja fel micinek a svájci prosti dolgot, amikor ő nőnek öltözve táncikál egy bárban????
Mert ő olyan makulátlan igaz?
Ha valaki meleg, akkor az éjszakában kell így táncikálni?
Ha annyira kreatív, akkor miért nem végez el valami iskolát, és helyezkedik el a médiában?
mennyivel különb ő a többieknél?

csakolvasok82 2016.11.27. 20:49:52

anteRna byVivi, esküszöm, foglaltak már neki szobát valamelyik zárt osztályon...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:50:00

Vivi tényleg Pataky Attila és szellemi vezetőjének szerelemgyereke, dikk

xukxuk 2016.11.27. 20:50:07

Anikó Anikó neked kín ez a műsorvezetés , jobb lenne valami admin meló. Az legalább láthatatlan , de gondlom az is jól fizet , jó hátszéllel miden hajó megy a vízen.

Almaka 2016.11.27. 20:50:13

Persze Vivinek eszébe jutott áldozni az ufóknak és ehhez pont volt ilyen ruhája. Most komolyan ennyire hülyének néznek ezek minket.

Madam. 2016.11.27. 20:50:20

Csillámfaszláma Földi Helytartója

Mók_Ica 2016.11.27. 20:50:59

@Lilith.Inanna.1: :((((

@MacákékIcukája: és ezektől mindig berezonál a mikrofon.....

tvbuzi 2016.11.27. 20:50:59

@MacákékIcukája: nem tud beszélni, teljesen alkalmatlan műsorvezetőnek

csakolvasok82 2016.11.27. 20:51:18

@Cérnahuszár: mer' ahhoz a 8 általános kevés, még RTL-éknél is, ja nem.

Madam. 2016.11.27. 20:51:26

@Cérnahuszár: max tán annyiban, h nincs éreccségije

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:51:38

Pocahontas fekszik a foldon, Fűzanyó (vagy mi volt a neve) meg imadkozik az UFOkhoz :)))))

agimano 2016.11.27. 20:51:38

"szüzességed mindenkié"

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:52:16

ami nincs, azt nem lehet feláldozni

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:52:17

@Mók_Ica: @Nimi: @Marcsee: rémisztő.... most meg Vivi ezzel a fejjel... hogy a tökbe fogok tudni elaludni????

agimano 2016.11.27. 20:52:25

Vivi, az erőemelő visszatér

Almaka 2016.11.27. 20:52:39

@Cérnahuszár: Ezen mondjuk én is csodálkozok. Sokan a vv játék után műsorvezetők akarnak lenni, azal, hogy bent tespedtek hónapokat, mintha az nem egy szakma lenne azt nem kellene tanulni.

2016.11.27. 20:53:04

@plüssnyuszi: A szépsége belülről jön...

csakolvasok82 2016.11.27. 20:53:09

A villa műfüvét fűtik? Hogy nem fagyott még meg Gina...

Mók_Ica 2016.11.27. 20:53:19

@Cérnahuszár: bocsi, szerepelt az ÉNB-ben... még Anikóval együtt..... höhöhö..... most a vv-n keresztül próbál beférkőzni.....

vivi bolond.... kérem kezeltessék..... mielőtt visszafordíthatatlan lesz.....

Madam. 2016.11.27. 20:53:33

A bolygó kutató (így...) tanítani fogja baszki

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 20:53:36

@Cimili: @Mók_Ica: Ez az agyhalott Vivien mivel foglalkozik, mit dolgozik a való életben?

Shoyu 2016.11.27. 20:53:38

Kit érdekel ez a sok hülyeség? Legyen már párbaj! Sokkal jobban meg lehetett volna ezt csinálni, mint Micit kibaxni fél perc alatt, utána meg teljesen feleslegesen kampányvideókat nézni.

csakolvasok82 2016.11.27. 20:54:19

Zsolti, ha vágytál ilyen barátra, mint Vivi, vidd magaddal haza ma. Neked adjuk, szívesen, örökbe...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:54:31

jézusom jézusom Ati jézusom jézusom

,, 2016.11.27. 20:54:34

Ati lenyom egy farm gábort

Mók_Ica 2016.11.27. 20:54:48

atti imádkozik dávidért..... erre sincsenek szavak.....

Madam. 2016.11.27. 20:55:07

A wc-be imádkozás ér? Vagy csak a sufnis

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:55:12

Ja nemar most meg a szentfazek... kussolj el Ati es adja mar valaki ide azt a szajbavert konteneeeeeert!!!!4!4!4!!4!44!

Bianka_M. 2016.11.27. 20:55:19

Most Mici szépen hazaközlekedett, nem is ment a stúdióba? Port töröltem unalmamban, nem figyeltem.

Mók_Ica 2016.11.27. 20:55:35

@Lilith.Inanna.1: sztem semmit nem csinál..... a sulit is otthagyta.....

@úgymond olvasó MMKK: jézuska!!! höhöhöhö

Cimili 2016.11.27. 20:55:39

@Lilith.Inanna.1: nem tudom, sztem semmit. lohol a pasik után, lehet, h nagyobb ribanc, mint mici.

plüssnyuszi 2016.11.27. 20:55:48

@Almaka: ekg! most meg Ati, aki teljesen spontánul imádkozik

Cérnahuszár 2016.11.27. 20:56:13

Ja és még 1 eszembe jutott, sokan szemére vetik dávidnak hogy más műsorokban is szerepelt, és ezért médiahuszár..
Zsóti talán nem szerepelt más műsorokban?
Akkor megint mi ez a kettős mérce?

Cimili 2016.11.27. 20:56:47

@csakolvasok82: ácsi, Ay Mamával meg mi lesz? ne baxunk má ki vele! :)

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:56:49

@Madam.: a sufniban mar nem er imadkozni, abbol kejlak lett. Az a Satan lakhelye, szenny es ferto, pfejj!!! Szenteltvizzel kell elotte ott lemosni meg a falakat is!

Mók_Ica 2016.11.27. 20:57:02

@MacákékIcukája: itt van drága.... akadálymentesített a megközelítés.... :))))

@Bianka_M.: beszaladt egyedül anikóhoz és utána irány haza.... se legjobb pillanatok, se semmi nem volt....

Madam. 2016.11.27. 20:57:45

@MacákékIcukája: faszom, mosodát akartam írni. Ahol szarik, ott ájtatoskodikk

tvbuzi 2016.11.27. 20:57:54

Az okkultizmus hatására Ati nyomott egy imát?? :O jövő héten legyen vallásos hét

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 20:58:01

felajánlok egy anyahajót konténernek

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:58:25

@Mók_Ica: elkestel, osszehanytam a nappalit.

Nem lehet h Mici legjobb pillanatai a BV-ben lesznek?

Plüsscukor 2016.11.27. 20:59:05

@Madam.: mosoda, fosoda, alig van különbség :)

pomac 2016.11.27. 20:59:08

@Bianka_M.: szerintem ott lesz zsoltival a bv-ben :D +1 párbaj

tvbuzi 2016.11.27. 20:59:09

@Mók_Ica: még nem adhatnak 18+ videókat, ezért maradtak el a pillanatok

MacákékIcukája 2016.11.27. 20:59:19

@Madam.: ott er, mert a szaras mmkk istennek tetszo cselekedet!

Mók_Ica 2016.11.27. 20:59:36

@tvbuzi: @Madam.: azért azt remélem láttátok, ahogy belépett a fürdőbe.... szépen felsandított a kamerára..... khmkhm

Almaka 2016.11.27. 20:59:37

@Madam.: Isten minden percben veled van.

Cimili 2016.11.27. 20:59:41

@Mók_Ica: azért ez már milyen nagy gheciség, megnéztem volna hogy botladozott.

Cimili 2016.11.27. 21:00:39

@Plüsscukor: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PirateHamster 2016.11.27. 21:00:43

@MacákékIcukája: én is erre próbáltam utalni, lehet a korhatár besorolás miatt :) vagy csak Győzekét akarják vele kielégíteni :D

Mók_Ica 2016.11.27. 21:00:43

@MacákékIcukája: küldök takarítót :))))

@tvbuzi: de, csak kiblőrözve.... :))))))))))))))))))))

Almaka 2016.11.27. 21:00:45

@MacákékIcukája: Ott is szokott lenni egy kis megemlékezős videó. Szóval kettő nem hiszem, hogy lesz neki, főleg hogy ketten is ott lesznek.

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:00:50

@Cimili: igen, en is az eses-keleseit akartam volna megnezni, Mici tok jo fej volt :((((

FrNo90 2016.11.27. 21:01:01

Anikó köpi a p betűket.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:01:28

@Cimili: felbukik a kis zsámolyban....

53,88-46,12 az állás

@Madam.: :))))

Almaka 2016.11.27. 21:01:36

53,88% 46,12% a párbaj állása

tvbuzi 2016.11.27. 21:01:44

Fantomas vezet Fantomas előtt

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:02:00

Bmeg Davidra nyomjatok ezerrel!!!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:02:05

nemműxik a hang a streamen.. ez valami isteni jel lehet

rafabenitez 2016.11.27. 21:02:10

mégiscsak sokan benyelik a zsolti faszságát :D

pomac 2016.11.27. 21:02:15

na ezért izgultatok 53% ,ami anikó szerint nagyon nagyon szoros ,de nem tudom mit mondana 51-49 -nél

Bianka_M. 2016.11.27. 21:02:19

@Mók_Ica: aham, köszi :))) azt olvastam, h nála kihagyták, neki biztosan nem voltak legjobb pillanatai. Bár azokat már mutatták sokszor. Akkor kb. fél perc alatt lerendezték nyuszit. Ezt különben nem értem. Olyan dögunalom az öfi, hogy mindjárt megtanulok kötni. Ebbe a műsorba belefért volna egy kis dumcsi vele a stúdióban.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:03:17

@FrNo90: majdnem minden mássalhangzót.....

krisz szomorú.....

2016.11.27. 21:03:23

@FrNo90: Khöphi a phé bhethűkheth. (ha ordít, márpedig ordít)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:04:18

na jó én ezt nem bírom, majd a végén visszakapcsolom a hangot

Cimili 2016.11.27. 21:04:40

zsóti bazmeg, hánynom köll, futok a kontihoz.

plüssnyuszi 2016.11.27. 21:04:47

Asszem Zsótinak mindenképpen jót tenne, ha kihullana

Plüsscukor 2016.11.27. 21:04:50

Zsóti bmg, nem, senki nem tudja rajtad kívül, hogy milyen 2 hónapot távol tölteni a szerettektől.
Baromarcú.

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:04:51

@Bianka_M.: szerintem is, ezt az okkult katolikus szeanszot siman kihagyhattak volna, tokom se figyelt oda. Mici esesei mmkk viccesebbek.

Halljatok, szerkik???? Bekaphattyatok, Micit akarjuk! Fostalicska volt az ofi!!!!

Mók_Ica 2016.11.27. 21:05:04

@Bianka_M.: én egy szép norvég mintás pulcsit kérek, sállal, kesztyűvel :))))

@Commodore: drukkolunk neki ... hidd el mi is :))))

anikó haja oldalról nézve paripa frizura...... höhöhöhöhö

PirateHamster 2016.11.27. 21:05:17

@Commodore: még mindig röhögök omg :D

tvbuzi 2016.11.27. 21:05:17

Zsolti tincse megőszült. És ennek a fiúnak mekkora szíve van. Hüpp-hüpp! Kérek szépen egy papírzsepit

Shoyu 2016.11.27. 21:05:27

Nem hiszem, hogy heteroszexuális ember szavazna Zsoltira, úgyhogy az is kiderült, hogy sok meleg van az országban.

Madam. 2016.11.27. 21:05:44

Nemtom, melany mond-e vmit a melegségről búcsúzóul...?

Bianka_M. 2016.11.27. 21:05:51

@pomac: még a végén ott összebariznak :)))

FrNo90 2016.11.27. 21:05:53

A Zsolti nagyon veszélyes politikus lenne, remélem soha nem vetemedik erre a pályára.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:06:05

bronztestű bika - zsóti somáról..... sírok :)))))))))))))))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 21:06:21

Zsolti mit mondott Atinak? "Ati come on!" vagy "Ati cum on!"?

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:06:37

@Plüsscukor: koltozott volna kulfoldre es torte volna el a bokajat a gheccibe...

Madam. 2016.11.27. 21:06:43

Pff ....melany benyögte, h éneklős hét lesz

csakolvasok82 2016.11.27. 21:06:59

tényleg hányingerem lett, ahogy Zsoltit hallgattam...

Mók_Ica 2016.11.27. 21:07:20

@Madam.: majd mond a stúdióban..... pffffff

zsóti legjobb pillanatai......

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:07:22

@csakolvasok82: van egy üres anyahajóm, ha érdekel

Almaka 2016.11.27. 21:07:26

@plüssnyuszi: Szerintem is. Totál elvesztette a realitását. Én el nem tudom képzelni, hogy ő ilyen.

pomac 2016.11.27. 21:07:31

bezzeg itt vannak legjobb pillanatok ,nyalják meg

Madam. 2016.11.27. 21:07:35

@FrNo90: pszichopata, szal alkalmas

2016.11.27. 21:07:57

Az álszent és a manipulatív embereknél csak a hazug embereket utálom jobban. Szerintetek, szeretem én a Zsóttit???

PirateHamster 2016.11.27. 21:08:01

@tvbuzi: nem hittem volna, hogy lehet ezt még fokozni áááááááá sírok :DDDDDDDDDDD

Cimili 2016.11.27. 21:08:02

zsótitlanítva lett a villa, rem örökre :))))))))

Almaka 2016.11.27. 21:09:27

@PirateHamster: És még csak most jön a párbaj.

Bianka_M. 2016.11.27. 21:10:07

@Mók_Ica: eskü, azt olvastam, hogy egy szép norvégmintás pulcsit készítesz kesztyűvel. Hű, gondoltam, akkor én is kérek. Na. De. Így, amint tökéletesre fejlesztem a kötés művészetét, természetesen tiéd a legelső darab :)))))

rafabenitez 2016.11.27. 21:10:10

vajon hányszor fog elhangozni zsolti szájából a párbajon a "meleg" szó?

Cimili 2016.11.27. 21:10:22

@Spitzbauer: ÁTSZAVAZZAK RÁ? KEDVEDÉRT MEGTESZEM ESKÜ. :))))

Mirocska 2016.11.27. 21:10:32

Nem szokott ilyen hosszú kisfilm lenni. Vagy csak én untam már marhára...

Shoyu 2016.11.27. 21:10:37

Zsoltiról 1 órás szimpivideo? Az rtl-nek ennyire kell ez az ember?

Cimili 2016.11.27. 21:10:49

@Cimili: bocs, beakadt a körmöm. :)

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:10:55

Most utalom a szerkiket, de nagyon >:-( Micinek is kellett volna kisfilm!!!!

Madam. 2016.11.27. 21:11:10

Hol az igen tábla patryktol?!??

Plüsscukor 2016.11.27. 21:11:16

Na engedjétek Zsótit az övéihez, és lapozzunk.

BumbleBeeBee 2016.11.27. 21:11:29

két vígszínház egy helyen

Bianka_M. 2016.11.27. 21:11:31

@Spitzbauer: mondhatom? Imádod. Ha kiesik, karold fel légyszi :)

pomac 2016.11.27. 21:11:33

anyám mekkora füle van mint vyvynek :DDDD ezért szereti annyira a pónit :DD

Mók_Ica 2016.11.27. 21:11:35

zsóti... belép.... száj elé a kéz.... beharap.... sír..... színpadi jelenet....... sajtoskiflit sajnálom.... elég szerencsétlenül ül ott.....

csodalámpa 2016.11.27. 21:11:44

rossz előérzetem van :( nagyon hájpolják Zsoltit....

FrNo90 2016.11.27. 21:11:47

Mekkora színész te jó isten.

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:11:55

Zsolti szebb mint a Patrik

tvbuzi 2016.11.27. 21:12:02

Összehánytam én is a szobát :((((

Cimili 2016.11.27. 21:12:03

zsóti bőg a szerelme mijatt.

2016.11.27. 21:12:04

Hagyjuk Zsóttit, hadd menjen a gyönyörű szerelméhez. A szívem szakad meg. Szavazzatok, ne álljunk tovább útjába ennek a szerelemnek!

rafabenitez 2016.11.27. 21:12:07

nemáááááááááááááááár bazmeg :D:D miez

csakolvasok82 2016.11.27. 21:12:12

Jaj, komolyan nekem kínos Anikó hülye kérdései. Én kérek elnézést a nevében.

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 21:12:16

Sajnálom Zsótit, én hazaengedném Patrikhoz.

csincsilla72 2016.11.27. 21:12:37

Kérek egy másik konténert.:-(

FrNo90 2016.11.27. 21:12:47

Tökéletesen megtervezett koreográfia.

csakolvasok82 2016.11.27. 21:12:56

@csodalámpa: én is úgy érzem, nagyon tolja a csatorna Zsoltit

xukxuk 2016.11.27. 21:12:58

Gyönyörű vagy szerelmem,,,,, jézus Mária . Hát itt tartunk , hajrá én kikapcsolok.

Plüsscukor 2016.11.27. 21:12:59

Ez a Zsóti ultragáz most. Most is.

Jajjbmg, konténert!!!!!!!!!!!!!! fiúkérés élőben

Brandy9 2016.11.27. 21:13:15

Ez a fiúcska az agyonemlegetett Patrik, aki Zsolti férje lesz?

Mirocska 2016.11.27. 21:13:21

Hányok most már én is....

pomac 2016.11.27. 21:13:28

@csakolvasok82: nagyon fosh főleg ezzel a megnyomott pppp -vel

csodalámpa 2016.11.27. 21:13:28

belefulladtam a nyáltengerbe....pfej

csincsilla72 2016.11.27. 21:13:30

Ez egy undorító nagyszínpad.

Bianka_M. 2016.11.27. 21:13:30

Mikor mondott kifli igent?

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:13:34

@csodalámpa: ja nemar, ne paraztass :(((((

@tvbuzi: Mokica feladata a takarito kuldese

Almaka 2016.11.27. 21:13:40

Zsolti nyert ert Patrik igent mondott, így mehet is akkor. haza.

Cimili 2016.11.27. 21:13:43

@FrNo90: @csakolvasok82: felszopásfelszopásfelszopásfelszopásfelszopás

plüssnyuszi 2016.11.27. 21:13:45

@Shoyu: miért gondolod? ez nem identitás kérdése.

,, 2016.11.27. 21:13:47

@csodalámpa: ne izguljatok már, egyértelmű h Dávid nyer

Madam. 2016.11.27. 21:13:50

@pomac: inkább szamarat kőne szeretnie

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:13:56

elég érdekes Zsóti bőgése a Years&Years King c. számára

panamcat 2016.11.27. 21:13:59

Geci, erre én még nem vagyok kész

Cimili 2016.11.27. 21:14:11

@Bianka_M.: felmutatta egy táblára ráfestve

Krétagarbó 2016.11.27. 21:14:12

Kezdem unni Zsóti és a fogszabályzós Patrik melodrámáját.

Magentax 2016.11.27. 21:14:13

Jajistenem, hagyjuk már ezt az undorító színházat!
Hajrá DÁVID, szavazzatok, hadd menjen ez a primadonna nagy szerelméhez, Patrikhoz.

csincsilla72 2016.11.27. 21:14:17

@Brandy9: Az. Álompár. Mehetnek szobára, csak a mi életünk mentesüljön Zsótitól.

Plüsscukor 2016.11.27. 21:14:31

@MacákékIcukája: Naon cizelláltan fogalmaztál :)) Szegény Patrik, hogy is mondjam... belülről szép.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:14:37

van hajóm, tessenek abba hányni! :DDDDDD

2016.11.27. 21:14:40

Na ezért a jelenetért kellett szegény Mickónak ilyen csúfosan kiesnie. (Most nagy kő esett le a szívemről, hogy Patrick igent mutatott, na).

rafabenitez 2016.11.27. 21:14:42

velem eddig amúgy kb mindig az volt, h nem annak a fanja voltam, akire szavaztam, hanem rettenetesen irritált a másik. na most is ez a szitu...

Mók_Ica 2016.11.27. 21:14:52

@Bianka_M.: :))))) köthetünk együtt is..... :)))))

@rafabenitez: számold.... az igent már megkapta.....

@Cimili: erre szavaztunk.... reméljük dávid megy vissza..... drukkdrukkdrukk

@Madam.: felmutatta.....
csini kis karika van az orrában..... az vajon mire kell????????????? (amikor először megcsillant, azt hittem takony..... bocsi)

tvbuzi 2016.11.27. 21:14:55

Kárszeghy megreccsent

agimano 2016.11.27. 21:14:58

@Bianka_M.: most

ez a lánykérés tökre nem fair, kijött, és csak erről van szó, mondjuk ez biztos ugyanúgy ellenszenvet kelt sok emberben, mint ahogy szimpátiát másokban, de ezt szerintem nem kellene hagyni, Stohl Buci rendet vágott volna, az biztos

nicu71 2016.11.27. 21:15:06

Patrik olyan szerencsétlenül néz...lehet hogy már neki is gáz???? meg szegény olyan kis csunyi :(

BumbleBeeBee 2016.11.27. 21:15:25

Dávid nagyon búcsúzik! :(

hereverő heverő 2016.11.27. 21:15:26

@Bianka_M.: a farkával jelzett igent. Mint a kutyák.

Bianka_M. 2016.11.27. 21:15:38

@Cimili: nem láttam, köszi :)) de romi :))

Cimili 2016.11.27. 21:15:39

@Brandy9: nem teccik a bajuszkája? :)

pomac 2016.11.27. 21:15:42

@úgymond olvasó MMKK: pedig lesz még bőgés ,ha dávid odamond :DDD

csodalámpa 2016.11.27. 21:15:48

@szörnycsi: azért a biztonság kedvéért nyomtam egyet Dávidra :)

Brandy9 2016.11.27. 21:16:02

Miért tolják ennyire Zsoltit? Az rtl is meg Anikó is? Ez nem a Zsolti show vazzer... Miért engednek neki ennyi műsoridőt a faszságaira?

Mirocska 2016.11.27. 21:16:09

Krisztián sokkot kapott

Madam. 2016.11.27. 21:16:09

@Mók_Ica: igen...karika baz...és fogszabi...melany kárszege veszélyben

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:16:41

Jesszus David neha felelmetesen hasonlit egy exemre

Cimili 2016.11.27. 21:16:42

@Mók_Ica: a megcsillanó takonyra. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Magentax 2016.11.27. 21:16:51

@MacákékIcukája: ezt hiányolom én is.
Milyen dolog ez már? Bent volt kábé 90 napig, azért egy "legszebb pillanatok"-at ő is megérdemelt volna.

pomac 2016.11.27. 21:17:18

@hereverő heverő: reméljük akkor zsolti nem hugyozza körbe élőben hogy ez az őő területe :D

csincsilla72 2016.11.27. 21:17:42

@tvbuzi: Mire kijön, Mici/Noémi már Svejcban nyomja az ipart Mildred Exotica néven:-)

Mók_Ica 2016.11.27. 21:17:43

@úgymond olvasó MMKK: nagyon állat :)))))

@Spitzbauer: egyébként igen...... különben hogy lett volna a nagy igen tábla felmutatva??? egyáltalán nem manuperálnak a szerkik..... pffffff

Krétagarbó 2016.11.27. 21:18:03

@panamcat: vmi ilyesmi járt az én fejemben is, csak nem tudtam ennyire tűpontosan megfogalmazni.

Hajrá Dávid!

panamcat 2016.11.27. 21:18:12

Dávid a gyönyörű testével...:D

2016.11.27. 21:18:25

@hereverő heverő: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát ezért érdemes volt itt lennem ma!!! Legnagyobb poén!!!!!!

pomac 2016.11.27. 21:18:25

@Brandy9: ne sajnáld azt a 30 percet tőle ,úgy sem látod már a villában :)

Brandy9 2016.11.27. 21:18:49

@csincsilla72: Zsóti mondta hétfőn már dugná is. Hát úgy legyen

Cimili 2016.11.27. 21:18:50

@Brandy9: arra gondoltam, h ezzel kivédik azt, h zsóti betámadja őket, h a melegsége miatt nem kapott esélyt. na most megkapta.

csakolvasok82 2016.11.27. 21:18:56

Milyen szép a Dávid húga. Eddig nem láttam még.

Schlomo Goldberg 2016.11.27. 21:19:06

remélem Zsolti farka szaros lesz ma este

Bianka_M. 2016.11.27. 21:19:09

@agimano: ahaaaa....biztosan nem a szimpátia megszerzése volt a cél. Ejnye. Akkor otthon kérte volna meg. Vagy egy hőlégballonban. Vagy egy boltban sajtoskifli vásárlás közben.

Madam. 2016.11.27. 21:19:23

@panamcat: rendes, keresztyény fiú ezzel az adventi beszólással

FrNo90 2016.11.27. 21:19:27

Anikó katasztrófa. Menesszék már.

agimano 2016.11.27. 21:19:37

azt a kurva, Dávid gratulált Zsoltinak

csincsilla72 2016.11.27. 21:19:39

@Brandy9: Imádkozom érte! Annyira akarom, hogy jó legyen neki:.-) Valahol máshol:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:19:45

@Spitzbauer: bírlak ám :))))))))

@pomac: akkor keresek vmi komp.. kompa.. kompatibilisebb zeneszámot :))

tvbuzi 2016.11.27. 21:19:47

Dávid is kérje meg Patrik kezét

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:19:53

@FájAzÉletÉsAVilágIs: nem, termeszetre egyaltalan nem hasonlitanak.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:20:04

@Brandy9: anikó ismeri.... játszottak együtt az ÉNB-ban

@Madam.: vagy kifejezetten ezt szereti.... khmkhmkhm

@Cimili: tényleg annak láttam.... :))))

@csincsilla72: :)))))

zsóti ócsmárolja micit....

Almaka 2016.11.27. 21:20:09

@csakolvasok82: nem nézel belevalót. Aurélio is odavan érte.

Madam. 2016.11.27. 21:20:10

Vki megmagyarázná a kínos csendes másodperceket a müsorban?

Bianka_M. 2016.11.27. 21:20:12

@hereverő heverő: ne bassz. Én meg pont nem figyeltem :))

Mirocska 2016.11.27. 21:20:32

Dávid rohadt jól néz ki. Sőt, Zsolti mellett még férfiasabbnak látszik! :))

Schlomo Goldberg 2016.11.27. 21:20:37

már kezdődik a gyűlöletkampány duma

Magentax 2016.11.27. 21:20:40

Gusztustalan ez a Zsóti, még most is Micit savazza

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:20:55

@panamcat: :DDDDD szeretsz kezelesekre jarni?

pomac 2016.11.27. 21:21:05

@agimano: nem a barlangból jött ,miért ne gratulálna :)

Schlomo Goldberg 2016.11.27. 21:21:13

@Madam.: igen, Anikónak nincs tehetsége, és várja hogy szóról szóra belesúgják a fülébe hogy most mit mondjon

2016.11.27. 21:21:15

@Schlomo Goldberg: nyálas-szaros-nyálas, remélem... (ebben a sorrendben)

csodalámpa 2016.11.27. 21:21:23

de kár, hogy nem Bence a mv :( tuti leoltaná Zsoltikát

naezjó... 2016.11.27. 21:21:43

Zsoltit nézve-hallgatva azért nem egyszerű pc-nek meg toleránsnak maradni, el is buktam.

malevil2050 2016.11.27. 21:21:52

Ocsmány egy műsor lett ez. , ló@sz és esti fény.

alsophila grahami 2016.11.27. 21:21:54

@Magentax: nyilván szavaztunk, baszki de minek is? oda pakolgatják ezek a százalékokat, ahová nem szégyéllik, márpedig nem szégyellik; kvvára dühös vagyok, és csak egre dühösebb leszek, mert az egy dolog, hogy Móki legnagyobb konténere/tankhajója se elég a mai hánytenger befogadására, könyörgöm, takarítsák már haza ezt a szánalmas ripacsot!!! mert kivagyok már tőle nagyon...

ja, az meg a másik, hogy fej-fej mellett haladnak százalékilag?? na ne már!!!! a büdös tetves életbe' el nem hiszem ezt senkinek!!!! BULLSHIT.

Almaka 2016.11.27. 21:21:56

@Madam.: Anikó hallgatja a fülébe mit mondanak.
Milyen jó, hogy Zsolti békés párbajt akar, aztán már veszekszik is.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:22:07

@panamcat: asszem itt senki.....

@tvbuzi: hüjjjjjjjjjjjjje :))))))

Plüsscukor 2016.11.27. 21:22:12

@Madam.: Anikó. Anikó rá a magyarázat.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:22:31

de a Zsóti a faszér' pofázik bele Dávid mondandójába?

agimano 2016.11.27. 21:22:34

@pomac: számomra az egész szitu komikus volt, de leginkább az, ahogy Zsolti közölte Dáviddal, hogy Patrik igent mondott, hát nem leszarja vajon Dávid? Ez egy párbaj, és itt cukiskodik Dávidnak, hogy igent mondott a szerelme.

KapitányG 2016.11.27. 21:22:59

@Magentax: Igen. Gusztustalan, amit az RTL csinált.

Mirocska 2016.11.27. 21:23:01

Bencus, hiányzol...

Brandy9 2016.11.27. 21:23:07

@Cimili: ez igaz lehet, tényleg
Bevédik magukat előre...

csincsilla72 2016.11.27. 21:23:54

@úgymond olvasó MMKK: Mert nem volt gyerekszobája. Amiről persze nem tehet, de később sem sikerült felzárkóznia.

pomac 2016.11.27. 21:24:06

jó lesz ez dávid ,jól nyomja

Cimili 2016.11.27. 21:24:17

Zsóti kuss má! hajrá Dávid!

Krétagarbó 2016.11.27. 21:24:26

@Mirocska: Dávid szép, és okos is. Csak félő, hogy a retekklub Zsótit hozza ki győztesnek.

FrNo90 2016.11.27. 21:24:33

Nagyon tolják a Zsolti szekerét.

2016.11.27. 21:24:34

@tvbuzi: Annak jobban igent mondana, tartok tőle. (már ha látta a VV8-at, akkor biztos)

Madam. 2016.11.27. 21:24:44

Eskü, a szünetet az idegrendszerünk védelmében rendelik el

agimano 2016.11.27. 21:24:55

Zsolti apja flegmáskodik ott a nézőtéren? Úgy néz ki a Maunika show alapján

Almaka 2016.11.27. 21:25:02

@agimano: Igen és ez az igazi lelki terror, mert erre mégis mit lehet mondani. Megmondja az igazat, hogy nem érdekli, most párbaj van akkor homofobnak lesz kikiáltva.

naezjó... 2016.11.27. 21:25:02

fasza, hogy a DÁVID_DÁVID kántálástól nem lehet érteni mit mond Dávid.

Cimili 2016.11.27. 21:25:17

@úgymond olvasó MMKK: a vellában is ezt csinálta mmkk, mindenkit lenyomott.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:25:19

@csincsilla72: és még ő mondja magát intelligensnek.. intelligens embernek van vitakultúrája. csókolom, jöhet egy kis 3 Doors Down

pomac 2016.11.27. 21:25:35

@agimano: attól leszarhatja hogy gratulál :D de gondolom úriembernek nevelték :)

Mók_Ica 2016.11.27. 21:25:42

anikó nem tud vagy nem akar szóhoz jutni......

dávid jól beszél, összeszedettebb és nyugodtabb mint zsóti.... ha jól hallom a stúdióban is erősebben szól a hajrá dávid :))))

egyébkét zsóti miért öltözött bohócnak?? sokkal jobban is fel tud öltözni.... ez a csokornyakkendő nagyon béna....

tvbuzi 2016.11.27. 21:25:55

@agimano: de ők amúgy annyira jóban vannak, Zsoltinak arany szíve van senkire nem tud haragudni (broáf)

Almaka 2016.11.27. 21:26:05

@agimano: Mondjuk az is hogy mer odamenni, mikor a gyerekét berakta egy árvaházba ahelyett, hogy felnevelte volna az új barátnőjével. Furcsa emberek vannak.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:26:16

@Cimili: és totál nem oda illő dolgokat mondott? (most ez a Szegedezést nem értettem)

Plüsscukor 2016.11.27. 21:26:16

@naezjó?: Igen.. Zsótit nézve világosodtam meg én is most. Így lesz egy melegből buzi, ha értitek mire gondolok.
Miért kell ilyen manírosnak lenni?
Felöltözik bohócnak, gatyatartó, smink, csokornyakkendő, hülye ing, szűk farmer feltűrt szárral, idióta gesztikuláció... modorosság, modorosság, modorosság.
Pfuj.

Magentax 2016.11.27. 21:26:28

@alsophila.grahami: Sajnos, jól tudom, hogy ez a "minden az Önök akarata szerint történik"-duma csak duma és duma és duma. Az nyeri mindig a párbajt, akit az rtl akar. Esetleg körbenéznek, milyen a közhangulat - így eshetett ki Tivike is, de ha nagyjából kiegyenlített, akkor a számukra érdekesebb karaktert választják.
Mindenesetre, ha ez a nyálas, hisztis, undormány, hazug Zsóti jut vissza, befejeztem az idei szériát.

Mirocska 2016.11.27. 21:26:41

VV Attila tízpercenként kérdezi a face-n, hogy mi történik a tv-ben? Ezerrel kampányol Dávidnak.

agimano 2016.11.27. 21:27:26

@Mók_Ica: amikor bement, akkor is ez volt rajta

Cérnahuszár 2016.11.27. 21:27:55

zsóti zsóti ha elmondja mi a problémája veled dávidnak akkor lelki terror, ha nem mondja akkor meg az a baj hogy eddig miért nem mondta?

alsophila grahami 2016.11.27. 21:28:14

@Schlomo Goldberg: egy nulla.. még az öfiket csak-csak elviselem velé, de ez... szánalmasnál is szánalmasabb "műsorvezetői" szerepkörben, nagyon nem kéne ezt erőltetnie senkinek sem, komolyan mondom, fáj.

Brandy9 2016.11.27. 21:28:18

Asszem innentől halkitva nézem, nem vagyok hajlando Zs hazugságait, mocskolódását, önfényezését, nyávogását hallgatni. Elég volt!!! És ha visszaküldik ennyi volt nekem a vv8. Idegeimre megy a pasi, nincs szükségem arra h felhúzzam magam.

agimano 2016.11.27. 21:28:19

@Mirocska: mi Attila facebook oldala?

Cimili 2016.11.27. 21:28:20

@Mók_Ica: eljegyzési nyakkendő, vagy miaszösz.:)

Almaka 2016.11.27. 21:28:21

@úgymond olvasó MMKK: Dávid Szegedi, így a szurkolóknak mondta.

Krétagarbó 2016.11.27. 21:28:48

@malevil2050: ennyikeh. nekem hiányozni fog Mici nénnye.

Plüsscukor 2016.11.27. 21:28:53

@Mók_Ica: Már megint pont ugyanarra gondoltunk :)

BumbleBeeBee 2016.11.27. 21:29:01

@Mók_Ica: ebben a cuccban költöött be! remélem most meg ki

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:29:13

@Almaka: ja.. de akkor sem illett oda.. hülye Zsóti

Almaka 2016.11.27. 21:29:29

@Mirocska: Lehet nem akar Zsoltihoz bemenni, szerződést meg már aláírta :)

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:29:49

@Mirocska: igen, en is lattam, jol tolja Attila. Irta h nincs otthon es nem tudja nezni

Cimili 2016.11.27. 21:30:14

@Plüsscukor: ezt most nagyon jól megfogalmaztad, hatalmas ekg :)

csincsilla72 2016.11.27. 21:30:15

@Krétagarbó: Csillámpónit bármikor becserélném Micire.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:30:31

@Magentax: ekg... erre jutottam én is.....

@agimano: akkor sem volt szebb....

@Krétagarbó: remélem nem..... viszont ezért kell szorosnak lennie az eredménynek, hogy ne mondhassák hogy homofób az adó..... nekem mindegy, ha csak 0,01%kal is, de dávid nyerjen :))))

Múmin89 2016.11.27. 21:30:38

Dávid nagyon visszafogja magát :( Kicsit mintha feladta volna...

Almaka 2016.11.27. 21:30:46

@agimano: Korábbi nyertes Attila.

2016.11.27. 21:31:06

Ancsa egész jól néz ki, kivéve a haja.

tvbuzi 2016.11.27. 21:31:11

Legjobb az lenne ha Anikó menne vissza a villába és Dávid vezetné a műsorokat esténként.

alsophila grahami 2016.11.27. 21:31:26

@Plüsscukor: igen, értjük; nagyon is, és persze EKG.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:31:43

54,19-45,81 az állás....

@Plüsscukor: ekg mmkk :)))) láttam és mosolyogtam is :))))

,, 2016.11.27. 21:32:05

Gyurcsány a hibás!

agimano 2016.11.27. 21:32:09

Kálmán Olga Gyurcsány interjú:DDD

csakolvasok82 2016.11.27. 21:32:14

Eddig nem úgy volt, hogy a második kép volt mindig a kihívott, és az is nyert?

Cérnahuszár 2016.11.27. 21:32:30

dobjatok a mókusok közé de nekem tetszik anikó ruhája

Krétagarbó 2016.11.27. 21:32:39

Kálmán Olga- Gyurcsány interjút néz Dávid:))) hihihi

BumbleBeeBee 2016.11.27. 21:33:07

ez a kálmán olgás beszólás odab@szós volt! :D hajrá dééév

Almaka 2016.11.27. 21:33:23

@agimano: Szóval Dávid atv-t néz, tehát mi is Dávid csak nem egy Soros bérenc :)

Cimili 2016.11.27. 21:33:29

@tvbuzi: :DDDDDDDDD Jó, h nem mentél el csajozni ma este sem! :)

Mók_Ica 2016.11.27. 21:34:10

@Spitzbauer: igen :))) a haja inkább sörény.... nyihahahahaha

Cimili 2016.11.27. 21:34:28

@Cérnahuszár: akkkor ugrunk mindannyian, mert mi is eztet mondtuk :)

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:34:47

Annyira izgulok gyerekek.

Lehet Penike mar beajult az idegtol

Magentax 2016.11.27. 21:34:50

Ahhoz képest, hogy Zsótika szenveleg, ő emberi párbajt akar - folyamatosan túlüvölti Dávidot, minden szavába közbevág, egy mondatot nem hagy végigmondani.

Krétagarbó 2016.11.27. 21:34:58

@csincsilla72: én is. az elején ezt nem is gondoltam volna.

tvbuzi 2016.11.27. 21:35:06

@Cimili: pedig már úgy hiányzik egy nő az életemből mint Zsoltinak Patrik három hónap után :((((

2016.11.27. 21:35:38

@Almaka: Én is nézek ATV-t. Sőt Vidám Vasárnapot is, hogy tudjam mit ne csináljak semmiképp.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:35:39

@Cérnahuszár: nekünk is tetszett :)))) már kibeszéltük :)))

@Cimili: itt csajozik @tvbuzi: :)))))

Cimili 2016.11.27. 21:36:15

@tvbuzi: ennyi humorral, kétlem, h ne találnál. :)

FrNo90 2016.11.27. 21:36:28

75%-ban Zsolti beszél...

agimano 2016.11.27. 21:36:48

szerintem Dávid azt mondta, hogy Zsolti olyan, mint Gyurcsány, hogy mindent kimagyaráz

Mirocska 2016.11.27. 21:36:57

Egyértelmű, hogy a csatorna egy izgalmas párbajt akart, ezért baszarintották ki gyorsan Mickót.... :((

2016.11.27. 21:37:03

A "próbáljuk meg végigcsinálni emberként a párbajt", azt jelenti, hogy Dávid ne mondjon semmi olyat, ami Zsóttinak nem tetszik. Punktum.

Bianka_M. 2016.11.27. 21:37:03

@Mók_Ica: na :))) olyanok vagytok :))) ma nagyon csini

alsophila grahami 2016.11.27. 21:37:05

@Magentax: minden szavadra EKG, de nagyon... :( hatalmas csalódás, és asszem én?is csatlakozom azokhoz, akik nem nézik tovább ha ezt a végtelenül undorító, ellenszenves szaralakot küldik vissza.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:37:24

mártír, mártír, mártír...... broáf

Almaka 2016.11.27. 21:37:30

Intézetből valóvilába nagy karrier baszki Zsolti.

Androido 2016.11.27. 21:37:30

Nem akartam ezt igy mondani, de bbasszak mar fejbe zsoltit... Undorito, ahogy eloadja magat.

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 21:37:30

Valaki bassza szájba Zsótit.

csakolvasok82 2016.11.27. 21:37:46

úr isten, annyira felidegesített Zsolti, hogy ha visszamegy, RTL-t sem nézek többet!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:37:56

nézzétek hang nélkül Zsóti mutogatását, priceless

tvbuzi 2016.11.27. 21:38:08

levettem a hangot, nem bírtam má a Maunika sót

Cimili 2016.11.27. 21:38:09

nna, intézetis kártya, szegénységi kártya, futok a tankhajóhoz. blöeeeeeeeeee

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 21:38:14

Anikó meg csak bólogat és mosolyog

Mók_Ica 2016.11.27. 21:38:27

@pomac: csak viccelt.... mondta... :))))

@Bianka_M.: tényleg tetszik a ruhája :)))) fentebb kibeszéltük :))))

nicu71 2016.11.27. 21:38:42

@Cérnahuszár: sőt ,megkockáztatom hogy Anikó egyre jobb/a saját korlátain belül persze/

úristen zsoltikát állitsák már le @@@@

FrNo90 2016.11.27. 21:38:43

Rossz érzésem van.

csodalámpa 2016.11.27. 21:38:43

@alsophila.grahami: csak retardált és görény emberek maradnak akkor, szóval akkor én sem.

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:38:44

@agimano: most amugy olyan is, tudod mint amikor a Bodocs Tibornak volt az a showja, h csinaljunkegyujmagyarorszagotlegyenaneveSvajc :D

pomac 2016.11.27. 21:38:54

azt hittem ez halk párbaj lesz :DDD

Funk You 2016.11.27. 21:38:55

Zsóti kibaszott idegesítő.

alsophila grahami 2016.11.27. 21:39:02

@Spitzbauer: az ő univerzumában ez alap ;) xD isstenem, de gáz, amit most is előad, szánalomra méltó, tényleg. xDDD

csakolvasok82 2016.11.27. 21:39:03

itt ülünk a párbajon? Hát baszki, Zsolti, te hívtad ki Dávidod!

Mirocska 2016.11.27. 21:39:10

Zsóti sírni fog. Az lesz az előadás csúcspontja!

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 21:39:18

Zsoltinak ez a kétségbeesett feje szörnyű

2016.11.27. 21:39:27

Kedves Zsótti rajongók: RAJONGJATOK!!! Szégyen ez az ember.

pomac 2016.11.27. 21:39:27

@Mók_Ica: pipázatanám ., csak mondtam :D

tvbuzi 2016.11.27. 21:39:38

@FájAzÉletÉsAVilágIs: biztos a zajtól nem hallja mit mondanak a fülesébe, ezért nem tudja mit csináljon

Plüsscukor 2016.11.27. 21:39:38

Hehe, Zsótinak mindjárt 200 a vérnyomása, Dávid meg nyugis, és szinte röhög.

Magentax 2016.11.27. 21:39:41

Valaki tömje már be a pofáját, folyamatosan kárál.

Marcsee 2016.11.27. 21:39:41

Anikót még el kell küldeni egy moderátorsuliba is a kommunikációs tréningen kívül

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:39:57

14 évesen nem szipuztam? nem arról volt szó a Maunikában, hogy füvezett?

Mók_Ica 2016.11.27. 21:40:01

@Almaka: csináljuk utána.... höhhöhö.... és amit dávid csinált? vagy amit akármelyikünk eddig elért. csinálják utánunk..... pffffff

@Lilith.Inanna.1: ekg

zsóti, nyugi.... te leszel a következő bv műsorvezetője.....

,, 2016.11.27. 21:40:04

Hagyjuk már ezeket az összeesküvés-elméleteket, pontosan olyan min zsolti mantrái ahogy hárít. Mici hálisten másoknak sem volt szimpi, ennyi

Bianka_M. 2016.11.27. 21:40:05

Akkor most zsóti kábszerezett vagy sem zsenge ifjú korában??? Nem azt mondta a máunikasóban?

alsophila grahami 2016.11.27. 21:40:14

te jó ég, van még lejjebb? kb Tivy szintjén vagyunk.....

agimano 2016.11.27. 21:40:15

fúúú, Zsolti de idegesítő, nem hiszem el komolyan

Laura Ingalls 2016.11.27. 21:40:19

Anyám borogass... Atomot az RTL stúdiójára M O S T! -.-

Krétagarbó 2016.11.27. 21:40:21

Zsótira kérnék egy kényszerzubbonyt. ja, és egy szájpecket.

Cimili 2016.11.27. 21:40:22

@tvbuzi: én kínzom magam, mert kivi vagyok, majd az ismétlésnél holnap leveszem
na benyalt az rtl-nek is a kis rohadék, fujjjj de gusztustalan!!!!!!!!!

FrNo90 2016.11.27. 21:40:23

Azért ez nem egy Krisztián-Tivy párbaj. :D

Mirocska 2016.11.27. 21:40:23

Tivy Zsóti párbaj kellett volna :))))

2016.11.27. 21:41:16

Az Á L D O Z A T !

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:41:17

Ancsa is elvesztette a fonalat :DDDD

alsophila grahami 2016.11.27. 21:41:24

@Bianka_M.: az egy SZEREP VOLT, némi kp-ért

pomac 2016.11.27. 21:41:25

az jogos is volt a napraforgó ,büszke lehetsz rá :D

csodalámpa 2016.11.27. 21:41:29

szegény Anikó, szíve szerint szerintem már rég lelépett volna a stúdióból..

Mók_Ica 2016.11.27. 21:41:44

@Mirocska: már sírt.....

@úgymond olvasó MMKK: de azt mondta....

kortársbeszédek...... vivi.... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Androido 2016.11.27. 21:41:48

@alsophila.grahami: ekg. Pont azt akartam irni, hogy Primtivinel is hasonlo elmenyeim voltak...
KONTENERT!

Bianka_M. 2016.11.27. 21:42:16

Pfffff. Vivi mond kortársbeszédet :)))

pomac 2016.11.27. 21:42:17

@MacákékIcukája: totál fosh ,egyszer magát reklámozza ,most meg lilut majmolja ,na meg ezek a hangsúlyok..

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:42:21

@úgymond olvasó MMKK: @Bianka_M.: kiprobalta egyszer-ketszer a fuves cigit, ennyi

agimano 2016.11.27. 21:42:50

ki sírt? vagy mi volt ez a hang?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 21:42:58

Ki röhögött ennyire a hideg-meleg-átmenetnél?

Mók_Ica 2016.11.27. 21:43:06

@Krétagarbó: összeköthetik vivivel..... és jól zárják be őket.....

csakolvasok82 2016.11.27. 21:43:10

Vivien ügyes volt? A sírás kerülget, de kínomban. Ennyire szar a Tivy-Krisz párbaj sem volt.

tvbuzi 2016.11.27. 21:43:18

be kellett vennem a vitaminjaimat, hogy bírjam a műsort

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 21:43:23

el kell szívnom egy cigit..

Androido 2016.11.27. 21:43:26

Essen ki Zsolti. Latni akarom, ahogy CsFP hisztirohamot kap.

plüssnyuszi 2016.11.27. 21:43:26

Minek ellenség, amikor ott vannak a barátok :-)))

2016.11.27. 21:43:32

Atus az IQ bajnok.

2016.11.27. 21:43:38

Nem ertem azt a 40 vagy 50 valahány százalékot,aki Zsre szavaz. Főleg a férfiakat. Vivi műsiras könnyek nelkul. Borzalom. Hozom a ciankapszulat..

FrNo90 2016.11.27. 21:43:42

Krisztián megtörten ül.

pomac 2016.11.27. 21:43:48

@agimano: szerintem anikó röhögte el :d

Mirocska 2016.11.27. 21:43:52

Vivi biztos sok szavazatot szerzett Zsoltinak :)))

Rémület 2016.11.27. 21:44:09

Annyira imádom, ahogy lenyomjátok a pàrbajokat. Sose nézem, csak utólag. Nagggyon jók vagytok. :))) Hajrá, Dávid!

pomac 2016.11.27. 21:44:28

@Androido: szerintem nem tudja felülmúlni soma szerelmét :DD

alsophila grahami 2016.11.27. 21:44:38

@MacákékIcukája: oldalnézetből frankón egy papírlap, láttátok? :DD
és ahogy összehúzott szemekkel hunyorogva koncentrál a fülesére, hát... nagyon röhejes ő is ;)

Zsótinál meg már csak azt vártam, mikor kap agyvérzést a fenenagy erőlködésben :PP

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:44:39

@tvbuzi: mondtam h keszitsd be a piat. Nekem fajd.csillapitokkal kellett volna kiutnom magam

Commodore 2016.11.27. 21:44:44

Kezdődik a Lakodalom!

agimano 2016.11.27. 21:44:49

Ha mici Zsolti lett volna csak, akkor ki ment volna vissza?

Amúgy Zsoltit sokan szeretik nagyon, családi körömben is.

csakolvasok82 2016.11.27. 21:44:51

mi értelme van a kortesbeszédnek, ha a szavazás vége előtt 10 másodperccel van?

Mók_Ica 2016.11.27. 21:45:01

szavazás lezárva...... no, elég a duma.... mutassátok, hogy dávid megy vissza és legyen ennek a kínos párbajnak vége

Cimili 2016.11.27. 21:45:06

@Madam.: azmiaz, nemtok most gondolkozni.

Almaka 2016.11.27. 21:45:20

@agimano: Anikó mikrofonjáról elfelejtették levenni a hangot.

Cimili 2016.11.27. 21:45:21

@Commodore: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Plüsscukor 2016.11.27. 21:45:29

Vivi jár a fejében, nem a 36 milcsi. Grat.

agimano 2016.11.27. 21:45:35

Ha Vivit emiatt kezeltetni kell, akkor amúgy is simán.

Bianka_M. 2016.11.27. 21:45:50

A menyasszony kérte meg a kezet? Micsoda világ ez már.

Madam. 2016.11.27. 21:46:06

@Cimili: leszbi, biszex, transzi, stb

Krétagarbó 2016.11.27. 21:46:12

Eskü utálni fogom, ha Zsóti megy vissza. És nem, mintha Dávid annyira jó lenne, ennyire idegesítene, ha Zs. menne vissza.
Még azt hinné, hogy minden oké, ahogy viselkedik, pedig nagyon nem.

2016.11.27. 21:46:13

@pomac: Szerintem is. Nagy plussz Ancsának!!!

Mók_Ica 2016.11.27. 21:46:13

@tvbuzi: vmi töményet kellene inni erre....

@Lilith.Inanna.1: megyek veled.... idegállapotba kerültem.... :)))))

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:46:20

@Cleveland55: tevedsz, a nok szavaznak Zsoltira. Legalabb annyira szeretjuk a meleg pasikat mint a szexiket :DDD

@alsophila.grahami: igen, az a nezese epic volt :D sztem benne lesz a holnapi posztban :D

alsophila grahami 2016.11.27. 21:46:22

@csakolvasok82: eggen, pont ere a felismerésre jutittam énnis, az legalább VICCES VOLT, de ez? kínos, kínos, KÍÍÍNOSSS.

agimano 2016.11.27. 21:46:35

Zsolti apja mit összeszenved ott

2016.11.27. 21:46:36

Nézzük a "tisztességes" végeredményt.

Nimi 2016.11.27. 21:47:03

Daviiiid!!! :-) :-) :-)

Mók_Ica 2016.11.27. 21:47:05

54,26-45,74
dávid :))))))

pomac 2016.11.27. 21:47:12

na ennyi ,nem kellet izgulni ,nyilvánvaló volt dávid nyer, ja és természetesen szoros volt:DDD

Cimili 2016.11.27. 21:47:14

Dávid ! <3 :))))))))))))))

skylaner88 2016.11.27. 21:47:22

Dáviiiiiiiiiiiiiiiiiiid!!!!!

2016.11.27. 21:47:23

@MacákékIcukájNem ertem miért. Egy gyökér.

plüssnyuszi 2016.11.27. 21:47:33

Na, mindenki megnyugodhat :-))

Schlomo Goldberg 2016.11.27. 21:47:36

Seggből- szájba ma este, viderzén Zsótika

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:47:36

Daviiiiiiiiiiiduuuuuuuuuuunk

nicu71 2016.11.27. 21:47:36

ezazzzzzz DÁVID!!!!! :)))))))))))))))))))))

Lilith.Inanna.1 2016.11.27. 21:47:39

@Mók_Ica: Éljeeeen :D :D :D Na most kell egy cigi, öt perc szünet. :D Jaj van isten.

Rémület 2016.11.27. 21:47:44

Basszus. Leizzadtam. :)))

PirateHamster 2016.11.27. 21:48:07

Megcsináltuk :D weeeeeeeeeeeeeeeee :D omg :D de szeretném látni a fejeket, amikor visszamegy :D

Nimi 2016.11.27. 21:48:10

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D david

Plüsscukor 2016.11.27. 21:48:10

Jajajajj, vivi porondon lesz a következő órákban :))
Idegösszeomlás, CSFP-hiszti on.
Konténereket előkészíteni!

pomac 2016.11.27. 21:48:25

nem volt kiirva :DDDDD

Mók_Ica 2016.11.27. 21:48:31

na, zsóti ma kekszelhet patrikkal..... indulhat a bv műsorvezetésért.... és csfp meg fog őrülni.... hihihihihihi

szegény dávid... megzavarodott..... majdnem az utca ajtón ment ki.....

agimano 2016.11.27. 21:48:33

Dávid az utca ajtón akart kimenni:))

csodalámpa 2016.11.27. 21:48:33

tyú mit fog művelni a póni :DD

Bianka_M. 2016.11.27. 21:48:35

Jól van, azért zsolti normális volt, hogy gratulált. Dév eltévedt :)))))

2016.11.27. 21:48:42

Mind a két ajtó ugyanarra a folyosóra nyílik...

Cimili 2016.11.27. 21:48:45

Dév h eltévedt, majdnem az uccaajtón ment ki. :)

FrNo90 2016.11.27. 21:48:46

Zsolt már a következő rtl-es munkájára készül.

tvbuzi 2016.11.27. 21:48:47

hajnalig tartó buli a kék osztrigában

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 21:48:54

dávid most tivi-magasságokba ért fel ezzel az utcaajtóval...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:49:00

@Rémület: én is.. nem is néztem a kommenteket, mert a stream csúszik :DD

2016.11.27. 21:49:21

Miért kell mindig ez a kamu sajnálkozó interjú a végén ?!

plüssnyuszi 2016.11.27. 21:49:24

Anikó rettenet kínos... Zsótin viszont valahogy megnyugvást érzek... ahogy az olvtársak zömén is :-))))

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:49:27

Na most mar birom Zsoltit, legyen kovetkezo Vv-ben musorvezeto

Cérnahuszár 2016.11.27. 21:49:28

köszönöm mindenkinek aki dávidra szavazott :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:49:42

Zsóti Bencus babérjaira tőr? a kis naiv

Cimili 2016.11.27. 21:49:43

zsóti, nem akarlak műsorvezetőként látni!!!!!!!!!!!!!!!

agimano 2016.11.27. 21:49:45

Zsolti jól elbaszta ezt a VV-t, simán nyerhetett volna

csakolvasok82 2016.11.27. 21:50:02

Ez a Zsolti már most odaadná a CV-ját Anikónak, állásinterjúra, ha lehetne.

Mirocska 2016.11.27. 21:50:03

@tvbuzi: "én kiverem neked, te kivered nekem , de semmi buzulás, buzulás az nuku..." by Torrente :)))

Brandy9 2016.11.27. 21:50:09

Ki faszt érdekel h neki vőlegénye van, hogy folyton ezt ismételgeti??? Plusz már biztosra tudja h neki munkája van az rtl-nél. Un do rí tó

Almaka 2016.11.27. 21:50:13

Mondjuk a korábbi meleg fiú aki szintén Zsolti olt a vv-ban az sokkal jobb fej volt, ha már mindenképp meleg témát erőltetik.
Na ha Zsolti műsort kap azt én biztos nem nézem, még ha észhez tér akkor sem.
Mici Zsolti együtt a belevalóban.

agimano 2016.11.27. 21:50:22

@úgymond olvasó MMKK: Bence úgy is Németorazágba költözik

tvbuzi 2016.11.27. 21:50:22

@Cleveland55: szerintem jobb lenne ha a vesztest bekennék szurokkal aztán tollba hempergetnék majd picsánrúgnák, hogy kirepüljön a járdára

2016.11.27. 21:50:24

@MacákékIcukája: De csak a Bvben,mert azt nem nézik sokan.

Cérnahuszár 2016.11.27. 21:50:29

Mekkora ordenáré volt zsóti, azt mondja anikónak hogy jövőre mind a ketten műsort vezetünk itt... most vagy anikó, vagy bence feje hullik akkor.
egy elefánt a porcelánbótban

alsophila grahami 2016.11.27. 21:50:32

@csakolvasok82: hát, kb annyi, mint Mici kampányfilmjét levetíteni - Mici kiesése UTÁN...

Plüsscukor 2016.11.27. 21:51:05

Zsolti most normálisan reagált, ez tetszett. A játék nem a célja volt, csak egy állomása.

Commodore 2016.11.27. 21:51:11

Szoros küzdelem lesz to night ! Patrik-Zsolti...

pomac 2016.11.27. 21:51:16

most is köcsögöl zsolti ,,áá őő nem olyan

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:51:17

@agimano: már most is ott van, hazajár a VV-be meg az XFaktorba

Cérnahuszár 2016.11.27. 21:51:20

menniyre látszik hogy össze van törve zsóti....mint ha mi sem történt volna.
és még azt mondja nem színészkedik.

Mók_Ica 2016.11.27. 21:51:21

zsóti műsorozik ancsával..... megkérdezte, hogy ő hányadikként esett ki.... röhögök :))))))))))))

Bianka_M. 2016.11.27. 21:51:26

@Cérnahuszár: bence Németországba fog költözni

2016.11.27. 21:51:27

Akkor lássam mégegyszer ezt a bazári majmot, amikor a hátam közepét. Nemhogy műsort vezetni.
A lényeg, hogy ő nincs elkeseredve, sőt ennél nagyobb pozitív visszaigazolás nincs is egy MELEG karaktenek. Ő a nyertes.

Nagyon sok(k). Ancsa is megunta: MENNYAP*CSÁBA, ZSÓTTI!!!!

,, 2016.11.27. 21:51:33

Zsoltiból nem lesz műsorvezető, nem egy kategória bencussal v balázzsal

FrNo90 2016.11.27. 21:51:36

Anikónak nincs humorérzéke :D

csakolvasok82 2016.11.27. 21:51:52

@ミラ: szerintem közelről nem lehet látni a feliratot, nem lehet kivenni, mi van ráírva, Anikó meg arra mutatott.

agimano 2016.11.27. 21:51:54

Szerintem Zsolti egy sima műsorban sokkal normálisabb lenne, tudná moderálni magát, és jól tud beszélni, de azért ennél több kellene egy műsorvezetői álláshoz, de pl Győzikét lecserélhetnék rá szerintem

MacákékIcukája 2016.11.27. 21:52:02

@Cérnahuszár: mar nem azert, de ezerszer ugyesebb lenne

plüssnyuszi 2016.11.27. 21:52:24

Krisztián ki sem ment a visszaérkező fogadására?

Almaka 2016.11.27. 21:52:46

@Cérnahuszár: Szerintem Anikó nem vállalna még egy vv-t. Szerintem neki nagyon elege van.

Plüsscukor 2016.11.27. 21:53:13

RTL-t meg jól megbüntetik majd, a háttérben élőben, 22 óra előtt, 12-es karikával alkoholt ittak a képernyőn :))

FrNo90 2016.11.27. 21:53:16

@agimano: műsorvezetőnek egyáltalán nem lenne rossz Zsolti.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 21:53:18

@Bianka_M.: már kiköltözött, ingázik pestre, ezért van pár napig ő, pár napig anikó.

Plüsscukor 2016.11.27. 21:53:49

@plüssnyuszi: ott volt, gratulált is Dávidnak

Madam. 2016.11.27. 21:54:03

...és mostantól napi 1 millióval csökken a nyeremény...a rtl meglepije...

Mók_Ica 2016.11.27. 21:54:08

holnap máris kiválasztás..... ki lesz az??? remélem vivi

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:54:09

@plüssnyuszi: de, elindult, csak aztán ráfókuszáltak az ajtóra meg a csfp-re

Plüsscukor 2016.11.27. 21:54:32

@FrNo90: Ja, végül is.. Ha Őzihez, Anikóhoz vagy Au-hoz hasonlítjuk

2016.11.27. 21:54:35

@agimano: DJ Őzit naggggyon útálom, de ne legyen helyette Zsótti, kérlek retek. Ne legyen Zsótti már egyáltalán, lécci!!!!

csakolvasok82 2016.11.27. 21:55:11

@Mók_Ica: ja, de rosszul válaszolt, mert nem negyedikként esett ki, hanem negyedik lett. De hát hosszú utat járt be azóta, ki emlékszik rá. :)

Almaka 2016.11.27. 21:55:26

@FrNo90: Én nagyon nem tudom elképzelni, modorosságát nem tudja leplezni.

tvbuzi 2016.11.27. 21:55:35

@Almaka: próféta szóljon belőled

Krétagarbó 2016.11.27. 21:55:46

@csakolvasok82: nem is lett tőle szimpatikus, ahogy elnézem, Ancsának sem...

csakolvasok82 2016.11.27. 21:55:55

@ミラ: és Adél meg itthon a gyerekkel egyedül?

Cimili 2016.11.27. 21:56:10

@MacákékIcukája: köszi a közvetítést attitól! :)

agimano 2016.11.27. 21:56:12

@ミラ: még nem költözött ki

alsophila grahami 2016.11.27. 21:56:13

@Almaka: igen, őt én nagyon bírtam, ég és föld ezzel a .... hagyjuk, már múltidő xDD #thanksgod

Commodore 2016.11.27. 21:56:47

@plüssnyuszi: Sufniba qrta a plüss t-rex et.

Almaka 2016.11.27. 21:57:30

@ミラ: Anyukája kint él, meg kamaszkoráig itt élt. Adél meg a sztárban sztár meg egy kicsi zsűrijében szerepel a szuper 2-n jól láttam?

Mók_Ica 2016.11.27. 21:58:03

@ミラ: a szupert tv2 a sztárban sztár+1 kicsi zsűrijében ott ül most a bencus csaja..... gondolod felváltva ingáznak? bencus szombaton, adél vasárnap van itt......

Cimili 2016.11.27. 21:58:06

@tvbuzi: csak szólok, egy húron pendülünk. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:58:14

@csakolvasok82: nem, Adél is kinn van Németben az instája szerint

plüssnyuszi 2016.11.27. 21:58:26

@úgymond olvasó MMKK: @Plüsscukor: köszke :-)

És most kíváncsian várom a viszonyok újrarendezését. Dávid-Ati nem fog változni, majd fogják egymás kezét a döntőben... khm... :-))) Soma-Vivi egységfrontba tömörül, Gina ráúszik Papira és holnap kiválasztás lesz.
Az télleg méltatlan volt, hogy Micit gyakorlatilag kipenderítették, egy búcsúpillanatos kisfilmet megérdemelt volna. Még Anikó hangja sem volt tragikus nekrológhangra állítva.

Cimili 2016.11.27. 21:58:34

@Commodore: höleeeeeeeeee:))))))))))

Almaka 2016.11.27. 21:59:01

@Almaka: itt helyet ott élt akartam írni.

pomac 2016.11.27. 21:59:04

@csakolvasok82: végülis kétértelmű volt a kérdés de zsolti nem arra gondolt hogy 4. lett hanem hogy 4.-ként esett ki :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.27. 21:59:47

@Mók_Ica: akkor lehet hogy most itthon vannak mindketten, de Bencus már a német TV-nél is járt próbafelvételen, meg Csobot Csakmegneszólaljon Adél is egy csomó képet csinált Németországban.. meg cikk is volt, hogy kimentek

agimano 2016.11.27. 22:00:00

Bence még nem költözött ki, majd elvileg, ha vége lesz a műsorainak, és utána fog ingázni, ha lesz valami műsora, de még itthon laknak

2016.11.27. 22:00:07

@Almaka: Meg ki akarna/tudna ezzel a megmagyarázógéppel együtt dolgozni. Nyugi bele, mind Au mind Őzi csicskulnak rendesen, nem osztják az észt a szerkiknek. Zsóttink meg ugye mindenkinél okosabb lenne, és azt még a reteknél sem szeretik. Mondjuk még van esélye, ha esetleg főméltóságú Kolosi Petya szól érte egy-két k(n)edves szót...

hereverő heverő 2016.11.27. 22:00:40

#bealvási. Elégedett jóéjt mindenkinek.

Cérnahuszár 2016.11.27. 22:00:41

@Almaka: lehet hogy nem, bár engem nem zavarna, nekem nem volt bajom vele :)
nekem az mégis durva hogy zsóti rögtön arról beszél h ő fog ott műsort vezetni, ez a kulisszák mögé tartozik.

tvbuzi 2016.11.27. 22:00:55

bv-ben gondolom ez lesz: ZSóti! szted mé estél ki?
Mer buzi vagyok!

MacákékIcukája 2016.11.27. 22:01:07

Mici filmet akaroooook!!!!

Mók_Ica 2016.11.27. 22:01:09

@csakolvasok82: zavarba esett zsóti rámenősségétől :))))

engem nem zavarna zsóti műsorvezetőként..... inkább ő, mint győző...... pffffff

Mirocska 2016.11.27. 22:01:12

Somika jól bírja lelkileg, még soha nem ment vissza, akit várt.

Almaka 2016.11.27. 22:01:16

@úgymond olvasó MMKK: Kimennek a nagymamához, attól még nem élnek kint. Nekem is úgy rémlik, hogy az volt a fókuszban, hogy ingázik.

Commodore 2016.11.27. 22:02:11

Mici már bepezsizve-bebaszcsizva! Esik-kel?

Cimili 2016.11.27. 22:02:14

@hereverő heverő: jó éjt, köszönjük, h jelenléteddel megtisztelted az esti műszakot! :)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 22:02:15

Hozét minek próbálták öltöztetni? Mintha négy különböző összeállításból vágták volna ki a dzsekit, a pólót, a nadrágot, meg a cipőt és azt aggatták Őzire

Bianka_M. 2016.11.27. 22:02:20

Mici vajon elbúcsúzhat valakitől?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 22:02:40

de tudtommal kiköltözés szinten ingáznak, kintről is kapott már munkaajánlatot. de ő nyilatkozta, hogy ingázik, adélról nem volt szó. azt mondta, hogy bár szeptemberben kiköltöznek, de befejezi ezt a két munkáját az rtlnél, aztán kiderül.

tvbuzi 2016.11.27. 22:03:00

visszatekertem. Kárszeghy benn ült a kanapén akkor jött ki amikor rikoltoztak

alsophila grahami 2016.11.27. 22:03:05

@ミラ: @Spitzbauer: xDDDD jól mondod tesóóó, E.K.G. mkk

Mók_Ica 2016.11.27. 22:03:21

@úgymond olvasó MMKK: amíg a most futó műsorok mennek, addig sztem itt vannak... de nekem teljesen mindegy is :))))

@Spitzbauer: höhöhöhöhöhö :)))))

@MacákékIcukája: most lesz sztem győzőnél.... itt is van :)))

2016.11.27. 22:03:40

@tvbuzi: megmeg cukiskodás,affektalas,legenykeres,a végén martirhalal.

MacákékIcukája 2016.11.27. 22:03:56

@Bianka_M.: sztem igen, remelem legalabbis. Es sztem most fogjak mutatni a filmjet.

Mici az elso normalis onkritikaval biro szereplo

tvbuzi 2016.11.27. 22:04:31

@Cimili: majd szólj legközelebb is

Mók_Ica 2016.11.27. 22:04:32

@Mirocska: most már csak ő maradt bent ilyen gyászhuszárnak... :)))) aki mögé állt, az kint maradt....

@Bianka_M.: sztem igen

2016.11.27. 22:04:36

Most látszik, hogy mielőtt összejöttek volna Krisszel, milyen sovány volt. Érdemes lenne neki fogyni egy kicsit.

alsophila grahami 2016.11.27. 22:05:32

@alsophila.grahami: bocsi @ミラ: félrenyomtam, CSAK Spitzbauer kollégának ment a válaszom.. :)

2016.11.27. 22:05:49

@Mók_Ica: az jó,mert valószínűleg vivi lesz a kiválasztott,es mögé áll majd Soma..

Bianka_M. 2016.11.27. 22:05:55

Most majd jön póni és krisz harca a sufniért.

tvbuzi 2016.11.27. 22:06:17

Zsoltit vajon sikerül kicuppantani Patrikból?

Cimili 2016.11.27. 22:06:41

@tvbuzi: h ezt mindig mondani kell....

MacákékIcukája 2016.11.27. 22:06:41

Micike volt a legjobb noi jatekos <3

Krétagarbó 2016.11.27. 22:06:48

@MacákékIcukája: megkaptad. Mici az elején rohadtul affektált, józanon is. A vége felé már teljesen máshogy beszélt.

Mók_Ica 2016.11.27. 22:06:59

@Cleveland55: holnap kiderül :))) én is vivire tippelek.... és álljon mögé soma :)))) de jó lenne :))))

Cimili 2016.11.27. 22:07:20

óóóó összeeresztik zsótit micivel.

alsophila grahami 2016.11.27. 22:07:37

Mickó asszem jobban járt Őzivel, mintha Annusunkkal kellett volna búcsúfilmet néznie -- de az milyen már, amikor Őzi is veri Annust? sírás- vagy röhögés-pozitív?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 22:08:37

Most bárki is komolyan gondolta azt, hogy Dávidról kell kérdezni őket?

2016.11.27. 22:08:51

@Mók_Ica: adna a jó eg:) remelem Krisztiánt választja,aki Ginat, Krisz visszamegy(remelem)

pomac 2016.11.27. 22:09:04

na benyalták nem lesz +1 párbaj :DD

2016.11.27. 22:09:30

Zsóttiról egy szó jut eszembe: SZARCSIMBÓK.

És ezzel búcsúzom is mára.
Jojt!

tvbuzi 2016.11.27. 22:10:03

szép lányoknak nem kell agyonsminkelniük magukat, reggel nem ijed meg tőlük senki

MacákékIcukája 2016.11.27. 22:10:49

@Krétagarbó: kihagytak belole a balnas kanapefetrengeses kacajt :(

Cimili 2016.11.27. 22:12:00

@Spitzbauer: jóccakát, zsótimentes álmokat! :)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 22:12:19

Kárszegék kint folytatják. LOL

Bianka_M. 2016.11.27. 22:12:25

@Commodore: azt megnézném :))) micipedig a bv-ban reagál a látottakra.

pomac 2016.11.27. 22:12:31

na ez nem volt 2 perc :D

2016.11.27. 22:12:59

Szerintem ebben a szériában Dina-Lori-Zseri-Tivy-Vivi abszolút komoly kezelésre szorul, Zsoltira is ráférne, bár nala kompenzálja az amúgy atlagos,de VVben magasnak számító agykapacitas.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 22:13:23

Vivi nagyon kifehéredett, mintha egy hulla lenne

Cimili 2016.11.27. 22:13:33

aszittem ma már nem lesz több blöe. zsóti, remélem utoljára láttalak!

Mók_Ica 2016.11.27. 22:13:43

zsóti mit énekelt..... óóóóóóóóóóóóóóóóóó..... vivi kész van.... sztem tényleg orvosi segítség kell neki.....

Bianka_M. 2016.11.27. 22:13:45

Krisz kataton állapotban vegetálgat.

tvbuzi 2016.11.27. 22:13:59

@Cimili: holnap is látjuk még sajnos

pomac 2016.11.27. 22:14:23

@FájAzÉletÉsAVilágIs: smink nélkül mindig ilyen fehér

Cimili 2016.11.27. 22:15:10

@Mók_Ica: kántált, nem énekelt:)

Bianka_M. 2016.11.27. 22:15:15

@tvbuzi: ezért kerülöm reggel a tükröt :))) meg utána

Krétagarbó 2016.11.27. 22:15:30

@Mók_Ica: temetésen szokta énekelni a kántor.

2016.11.27. 22:15:32

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Eddig is olyan volt mint egy háromnapos vízi hulla reggelente. Lehet most az egyszer igazi könnyek törtek elo gülüszemeinek csatornacskaibol,ami lemosta a varazssminket,nem csak a szokásos brühühű.

alsophila grahami 2016.11.27. 22:15:40

@Mók_Ica: legyél te orákulum Móki, lécci lécci léééécciii! ;)

agimano 2016.11.27. 22:15:46

mit csinálnak vajon Bécsben a Zsoltiék?:)

Plüsscukor 2016.11.27. 22:15:47

Zsótinak ez a hiénás hangzású vihogása, borzasztó

MacákékIcukája 2016.11.27. 22:16:14

@PeniValdes: ahhh atika elbaszta, de odaseneki

tvbuzi 2016.11.27. 22:16:48

kiugrottam az ablakon amikor meghallottam Tiv Tivyt

Rémület 2016.11.27. 22:17:15

Azért szerintem legközelebb most már Ati essen ki végre!

Cimili 2016.11.27. 22:18:10

@tvbuzi: ugorgyál vissza hama! :)

2016.11.27. 22:18:18

@Rémület: te meg szeretnéd sokkolni az agysejtjeidet vivivel?

tvbuzi 2016.11.27. 22:18:20

@agimano: ott gondolom jobban fizetnek a szexért

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 22:19:06

Zsolti megtanította Vivit fogalmazni. Nem látszódik.

2016.11.27. 22:19:17

@tvbuzi: ő egy erkölcsös keresztény urfi,Becsbe csak max. a karácsonyi vásárt szeretne megnezni

MacákékIcukája 2016.11.27. 22:19:17

@Rémület: mmkk Atira kell szavazni a tobbiek elleneben, hogy Davidunk nyerhesse a jatekot

pomac 2016.11.27. 22:19:35

@PeniValdes: mert akkor is még sötét van :DD (vicceltem ,de nem lehetett kihagyni :d

tvbuzi 2016.11.27. 22:19:39

Micihez a strigója jön?

Rémület 2016.11.27. 22:19:40

@Cleveland55: Inkàbb. Atitól a hideg ráz.

FrNo90 2016.11.27. 22:19:49

Micinek miért nem jön egy rokona sem?

Cimili 2016.11.27. 22:19:52

jesszumpepi, sajtoskifli a bv-ben.

agimano 2016.11.27. 22:20:27

Zsolti nővére beszólt Micinek, bazdmeg

2016.11.27. 22:20:41

Meleg esküvő a bvben? Ne..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.27. 22:20:42

hát ez a patrik gyerek csúnyább a tévében, mint a képeken.

pomac 2016.11.27. 22:20:48

vivi anyukája azért visszavehetne, mert vivi sem egy példakép

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 22:20:50

Azt hittem Őzi összeadja őket

pomac 2016.11.27. 22:21:20

@agimano: azt hittem vivi anyukája :DD

agimano 2016.11.27. 22:21:20

Patrik nagyon örül, hogy ilyeneket mondanak róla a tévében

Mók_Ica 2016.11.27. 22:21:32

@Cimili: @Krétagarbó: köszi, bár ettől még borzalom volt :)))

@alsophila.grahami: ok :)))

na, zsóti megkapta sajtoskiflit..... meg a nővérét.... aki viszont csúnyán néz micire....
zsóti undorítóan beszél..... még patrik is leállította....

Commodore 2016.11.27. 22:21:38

Ez a statiszta patrik haldoklik?!

2016.11.27. 22:21:39

@Rémület: vivi tol nem? Siketvak vagyol-é?

Bianka_M. 2016.11.27. 22:21:44

Micit nem szeretik a rokonai vagy nem lettek meghívva a bv-ba? Mindegyik változat gáz.

Cimili 2016.11.27. 22:21:46

óbazzzzzzz, mi mind a ketten szeretjük a cumit-by zsóti

Mirocska 2016.11.27. 22:21:49

Patriknak kínos....

Krétagarbó 2016.11.27. 22:21:56

Na mentem, inkább nézem a Vikingeket. Jó éjt:)

2016.11.27. 22:21:56

Visszajöttem.. Kéne a konténer!!!

csincsilla72 2016.11.27. 22:22:23

Remélem, Zsótit többet nem látjuk. Ez nagyon gáz.

MacákékIcukája 2016.11.27. 22:23:13

@Commodore: nekem is ugy tunik, nagyon verszegeny a csorikam

Commodore 2016.11.27. 22:23:19

Vki keressen már rá a statiszta Patrikra! Mikor regisztrált? Maunika sóba kezdte?

csincsilla72 2016.11.27. 22:23:20

@Spitzbauer: Engedj oda engem is, kérlek:-(

Mók_Ica 2016.11.27. 22:23:23

na, micihez is jött vendég.... az anyukája :))))

Cimili 2016.11.27. 22:23:39

@Commodore: @Bianka_M.: eskü, mint egy utolsó stádiumos. Már elnézést!

agimano 2016.11.27. 22:23:41

@Bianka_M.: Mici mondta neki, hogy ne nézzen rá ilyen csúnyán, és erre mondta neki, hogy minden oka megvan rá, hogy csúnyán nézzen

pomac 2016.11.27. 22:23:53

@Mók_Ica: elég normális ,a felfogása is (élet)

MacákékIcukája 2016.11.27. 22:24:14

Jaj nagyon szeretem a Micit, abszolut favorit noi jatekos az osszes VV-bol

FrNo90 2016.11.27. 22:24:19

Hát bazz Zsolt nagyon gáz volt.

Mók_Ica 2016.11.27. 22:25:06

@pomac: igen :)))

@Cimili: hát eléggé betegesnek tűnik.....

@agimano: pöcsfej beszólás volt ez a csajtól..... pffffff

tvbuzi 2016.11.27. 22:25:14

vége az izgalmaknak mára.

Cimili 2016.11.27. 22:25:21

@Krétagarbó: jó éjt! én is lépek, jók legyetek! )

tvbuzi 2016.11.27. 22:25:39

@Mók_Ica: mit szólt be a tesó? lemaradtam

2016.11.27. 22:25:42

@agimano: Úgy tűnik, az egész zsótticsalád ilyen véleménymániás meg tévedhetetlen.

pomac 2016.11.27. 22:26:07

@MacákékIcukája: lányok közül csak benne volt a nyerő faktor , ha nem 3 párbaj lett volna az első 3 benne lett volna szerintem

tvbuzi 2016.11.27. 22:26:42

sayonara a lelépőknek

Bianka_M. 2016.11.27. 22:26:43

@agimano: biztosan családi vonás, hogy még ott is tolta :). Egyébként Mici normálisabban viselkedett mint Zsolti + Zsoltinővérje. Már megint.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 22:27:08

jóéjt, álmodjatok dávidról és atiról

2016.11.27. 22:27:32

@FrNo90: Romi volt te homofób.

tvbuzi 2016.11.27. 22:27:41

@PeniValdes: nemáááááááááááááááááááááááááááá

2016.11.27. 22:27:59

@pomac: Akik nem Zsóttira szavaztak, Mickóra szavaztak volna nagyrészt. Egyébként Zsótti már meg is jegyezte a bvében, hogy azért a nézők 30%-kal az ő javára döntöttek. Elképesztő, na.

Mirocska 2016.11.27. 22:28:00

@MacákékIcukája: Nagyon sajnálom én is, döntőbe vártam...

Cimili 2016.11.27. 22:28:31

@Bianka_M.: kaptál + 1 napot, mert hatalmas szívem van! :)

Mirocska 2016.11.27. 22:28:44

Zsolti nővérét direkt nem mutatták közelről? Egyszer sem látszott az arca.

Bianka_M. 2016.11.27. 22:29:02

Jó szundit mindenkinek, azért izgultam ma Dávidért :)

pomac 2016.11.27. 22:29:46

@Spitzbauer: higgye csak majd ha holnap olvasgat meg nem lesz kamera akkor bevallja magának is hogy nincs igaza :D

pomac 2016.11.27. 22:31:02

@Mirocska: nem is bánom hogy nem láttam :)

alsophila grahami 2016.11.27. 22:31:15

@MacákékIcukája: szerintem is, és nagy kár, hogy most így beszivatta az rtl ezzel az elcseszettül inkorrekt hármas szavaztatással; télleg kár érte...

Bianka_M. 2016.11.27. 22:31:34

@Cimili: jajj, elfelejtettem :))))) még használom, holnap visszakapod :))))))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.27. 22:31:44

@Mirocska: Lehet, hogy úgy néz ki, mint Vivi smink nélkül, ezért nem akartak kockáztatni

2016.11.27. 22:32:22

Én Patrik helyében bántam volna, hogy ma bementem a TV-be. Konkrétan égett szegény, mint a Reichstag.

pomac 2016.11.27. 22:33:00

@alsophila.grahami: ezzel minket szívatott meg ,mert ha sejetttük volna hogy mici lesz a kiválasztott nem ezt szavazom meg :DDd de ati ,dávid bekavart :DD

2016.11.27. 22:33:12

@pomac: szerintem ő tényleg elhiszi, amit hazudgál...

csincsilla72 2016.11.27. 22:37:31

@Spitzbauer: Szerintem gondolatban összecsomagolt...

Girhes Joe 2016.11.27. 22:37:48

Hmm, nem gondoltam volna, hogy Mici ilyen megalázó százalékkal esik ki. Oké, anno a beköltözés után elég gáz volt, de mostanra magához képest egész elfogadható szereplő lett, és ráérzett ennek a játéknak a mibenlétére. Nem mondom, hogy nyernie kellett volna, de azért nem így kellett volna kizúgnia.

Zsótiért nem kár, ne is lássam többet. Dávid meg már lassan kezdheti győztesnek érezni magát, vakok közt félszemű a király alapon.

Apropó, a következő alkalommal is hárbaj lesz? Valójában még egy kettes meg egy hármas összecsapás kellene ahhoz, hogy a döntőhöz kívánt létszám maradjon, hacsak nem akarnak négyes döntőt.

@ficekence:
Na ez részemről akkora ekg, hogy alakíthatnánk Anikó fan clubot, ha már a játékosok olyanok, amilyenek. Egyébként a Viviről írt gondolataiddal is egyetértek.

Mók_Ica 2016.11.27. 22:42:04

@Girhes Joe: szerintem még egy hármaspárbaj lesz a kövi héten....

@tvbuzi: mici rákérdezett, hogy miért néz rá ilyen csúnyán.... és erre azt mondta, hogy minden oka megvan rá, hogy így nézzen.....

Mók_Ica 2016.11.27. 22:42:41

@Spitzbauer: konkrétan ez látszott is az arcán....

tvbuzi 2016.11.27. 22:45:27

@Mók_Ica: köszi
Várom már a holnapi képregényt...

Mók_Ica 2016.11.27. 22:47:01

@tvbuzi: szivi :)))

jó éjt minden távozónak és minden maradónak is....én is megyek aludni :))))

alsophila grahami 2016.11.27. 23:23:57

@pomac: na persze, minket is megszivattak, nem kérdés, de mennyire hogy megszivattak - ezzel a mai botrányosan xar párbajjal...

Mizantrop 2016.11.27. 23:44:19

Kedves itteniek, azért kemény dolog visszaolvasni a kommentjeiteket, kicsit meg is hökkentem. Kurva nagy csokorra valót össze lehetne dobni belőlük arra vonatkozólag, hogy miképp lehet tényleg átgondolatlan módon, a láncos kutyákat elengedve hozzáállni a homoszexualitás megjelenéséhez, dehát itthon vagyunk. :) Persze, Zsolt extrém, az első másodperctől fogva az. Kinek nem tűnt fel? A gesztusai, a hangsúlyai, a túlérzékenysége, a hülyeségei. Hibázott is, sokat: nem lehet Tivyk meg Evelinek mögé beállva megőrizni a méltóságunkat. Marhaság volt ráugrania a Mici-történetre. Sokszor nem volt következetes, néha túl nagy volt az arca. Mindazonáltal amire itt ma este néhányan ragadtattátok magatokat, azt összességében (a 90 napot tekintve) tényleg nem érdemelte meg. S milyen érdekes, hogy toleráns kis hazánkban micsoda hörgést és elképedést okoz a homoszexuális emberek érzelmeinek de facto megjelenése a képernyőn. Pedig szerintem bizonyos értelemben médiatörténeti pillanatok voltak. S mi magyarok nem vagyunk homofóbók, á, dehogy. :) A szaros meg nyálas beszólásokkal. Egy normális országban az ég egy adta világon semmiféle meghökkenést nem kellene okozni az ilyesminek, annak, hogy valaki olyan, amilyen, szerelmet vall fiúként fiúnak, megcsókolja, kezét fogja. Nekem semmivel sem alantasabb (legfeljebb szokatlanabb) mint pl. Lóri és Dina meg Kárszeghyék százszor nyíltabb egymásba borulása. Igen, kedves kommenttársak, valóban: ők mások, nem a ti mércéitek szerint cselekszenek, s nem fog mindegyikük (Zsolti sem) megfelelni annak az elvárásnak, amit ti magatokban róluk kialakítottatok, mint ahogy talán ti/mi sem úgy cselekszetek/cselekszünk, ahogy mondjuk a vallási előírásaink kívánják tőletek/tőlünk. El kéne fogadni ezt. Zsolti a Villa egyik legérdekesebb és messze legértelmesebb figurája volt (Dávid mellett), aki belegabalyodott a saját kontrollálatlan érzéseibe. S ez szerintem tanulságnak sem utolsó.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.27. 23:46:31

@Spitzbauer: kínos volt de láthatóan Anikó is ki volt már borulva, hogy mit mórikálja magát zsolti
Vivi meg szerintem felfogta, hogy neki kaszáltak, idén rossz csapatban játszik

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.27. 23:55:14

@Mizantrop: kapjál már a fejedhez miket kommentelsz, itt senki sem homofób, ha tudnád értelmezni a hozzászólásokat akkor az is leesne, hogy nem a nemi identitásával van a problémája senkinek hanem azzal, hogy ezzel (és még sok más dologgal) visszaél. Plusz egy halmozottan jellemhibás személy. Mellesleg miatta homofóbbá válhatnak páran mert annyira irritálóan a homlokára írja a kérdést, hogy : azért mert én buzi vagyok?
Kit érdekel, hogy lánnyal vagy fiúval dug? Egyedül ő csinált belőle ügyet.

MacákékIcukája 2016.11.27. 23:55:33

@Mizantrop: erre annyira ekg, hogy +100000000

MacákékIcukája 2016.11.28. 00:04:45

@mindenkinyugodjonleapicsába: Mizantrop arra celzott h eleg gaz volt itt par komment, fuggetlenul attol h Zsotti hulyen jatszott-e vagy sem

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 00:08:35

@MacákékIcukája: nyilván azért lett olyan egyik másik komment, mert 90 napja ezt tolja a nézők arcába, mostanra picit ingerültté válhattak páran. Nem csak bent játszani megerőltető, kint nézni is :)

MacákékIcukája 2016.11.28. 00:21:16

@mindenkinyugodjonleapicsába: en ezt igy ertem es egyetertek, mert mar a falat kapartam a hisztijeitol de mindvegig PC maradtam kommentezes kozben.

MacákékIcukája 2016.11.28. 00:22:32

@pomac: igen, Micinek mindenkeppen dontosnek kellett volna lennie :(

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 00:33:48

@MacákékIcukája: mások vagyunk, mindenki más fokon ég de attól még nem homofób :)
Ellenben ha véres kardot lobogtatva haknizik valaki ilyesmivel akkor ne csodálkozzon ha mindenki irtózni fog a vér hallatán is :))

xukxuk 2016.11.28. 00:53:01

@Mizantrop: Áh. Nem ez a gáz uram/hölgyem , hanem az h ezt a szerepjáték baromságot túl sokra értékelik , holott egy nagy nulla (esetleg kettő). Itt komoly dolgokat keresni szigorúan tilos. Ez vonatkozik a véleményekre is.Ez egy jó nagy színház szedett vedett színészekkel és ennek a közönségével , melyről ugye nem egészen tudjuk , hogy milyen. A névtelenség homályában meg mindenki azt ír amit akar , ez éppen olyan lényegtelen , mint maga a való világnak nevezett szarság.

dero80 2016.11.28. 01:26:36

Nem értem, de tényleg. A bent lévő játékosok szavazói nem érzik/értik, hogy Dávid visszaszavazásával saját jelöltjük esélyeit nullázzák le?

Funk You 2016.11.28. 03:06:31

@Mizantrop: nem olvastam minden egyes kommentet, de általában itt a többségnek nem Zsóti nemi identitásával van/volt problémája, hanem az álszent sunyiságával, a mártírkodásával, a primadonnáskodásával, a rettenetes manírosságával. a tulajdonságai tették őt ellenszenvessé, nem a szexuális orientációja.
a homoszexualitásával csak az volt a baj, hogy mint a többit, azt is kegyetlenül túltolta. a nemi vonzalmából ugyanúgy nem kellett volna műsort csinálni, ahogy Kárszegéknek sem a full heteró permanens üzekedésből. Mindkettő gusztustalan, csak mindkettő másképp. Nem kell ezt mások arcába tolni, ennyi az egész.
Zsótit nem azért nem szereti itt a többség, mert meleg, hanem azért, ahogy viselkedik. Te most ugyanúgy rántottad elő a homokos kártyát, ahogy ő is előszeretettel teszi.
Nem arról van itt szó, hogy a homoszexuálisok érzelmi megnyilvánulásai nem szimpatikusak, hanem Zsolti megnyilvánulásai nem azok, attól van már herótja itt a többségnek, és ebben tök indifferens, hogy melyik nemhez vonzódik. Dina sem azért volt ellenszenves, mert heteró és Mici sem azért kapta az ívet, mert a férfiakat szereti, hanem azért ahogy viselkedtek. Zsoltival sincs ez másképp, fölösleges idekeverni a szexuális identitását és abból kiindulni, hogy ez az oka az esetleges durva megjegyzéseknek. (Amikre különben szerintem sincs szükség, akárkiről legyen is szó.)

Szerintem kár ebből itt homo-kérdést csinálni, mert ebben a társaságban ez nem az (ami egyébként ebből a szempontból üdítő kivételnek számít a magyar netes társadalomban ) még akkor sem, ha időnként esetleg becsúsznak nem PC hozzászólások.

Battenfeld 2016.11.28. 04:21:11

Sziasztok!
Akárki akármit mond Ancsa ma bitang jól nézett ki, bár a helyében a Pegy Bundy sérót nem erőltetném. Azt is üzenem, hogy hetente kétszer fusd körbe a Margit-szigetet, meg cangázz amennyit csak tudsz, mert akkor bitang jó vádlid lesz. Ha tobtad a palidat megtalálsz privátban.
Puszi: Én

Pittabácsi 2016.11.28. 05:43:27

Sziasztok. Szóval Dávid. Penyke biztos örül most. Biriksz Krokiksz meg szomcsi. @Mók_Ica: Nem volt ez igazi hármas párbaj. Átlettünk baszva. Nem kicsit, nagyon. Ez így egy ordas nagy kamu volt a csatitól. Igaz nem láttam csak olvastam róla, de így is ez a véleményem.

2016.11.28. 05:47:07

basszus mas dolgom volt, a masodik szavazas is kimaradt, tokelbasztam. mindegy, boritekolhato volt a sorrend.
most zsooootim utan vyvyre fogok rarepulni szurkolasilag!

XD

2016.11.28. 05:48:32

@Pittabácsi: dehogy vok szomcsi, nem komolysagibol zsooootiztam, de ezt mar annyiszor irtam :p

Pittabácsi 2016.11.28. 05:50:03

Somát már előre sajnálom. Vivi rá fog menni, mint maci a mézre. Papinak meg elvonási tünetei lesznek, az oldal vonal mellett felkészül Gina.

Pittabácsi 2016.11.28. 05:52:56

@Biriksz_Krokiksz!: Tudom én. ;) Te olyan vagy mint Zsolti, aki ha vki mögé állt párbajügyileg az kipenderült a vellából. Te akinek hangosan szurkolsz, dettó így jár. XD Dávidnak csak magadban szurcsizz. Penyke miatt. ;) :D

2016.11.28. 05:57:26

@Pittabácsi: mmkk a kicsikkel vok, davidnak pedig van akkora tabora, h nekem nem kell neki kulon szurkizni, meg nekem annyira nem jon be.

2016.11.28. 05:59:16

@Pittabácsi: nana, eddig csak zsoootim volt, aki moge bealltam (hulyeskedesbol) es kiesett, addig mindig olyannak szurkcsiztam, akik vissza is mentek.

Sanda.Ipse 2016.11.28. 06:10:38

Abszolút bejött számomra az a papírforma, amit vártam, úgy az első, mint a második körben.
A mai kiválasztás érdekes lesz. Mehet Spárta a nője után.

2016.11.28. 06:20:55

@Sanda.Ipse: ma is lesz kivalasztodas? Yeapp!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 06:42:42

@Biriksz_Krokiksz!: Én sem tudtam másodaszorra szavazni Zsoltra, mert más programmom volt. Nem osztom a véleményedet Vivi támogatása tárgyában, mert Zsoltival ellentétben, aki szerintem visszatérve a való életbe biztos, hogy fog majd tudni állítani magán Vivi kinn is benn is ugyanaz marad, és azért ez úgy összességében szerintem kevés, amit ő performanszozik és rendkívül öncélú, tehát ebből a csapatból Vivi számomra csak Ati ellen nyerő, Innentől kezdve én Somának fogok drukkolni, mert szerintem ő az egyetlen, akinek legalább statisztikai eélye van Dávidot megverni a döntőben. Egyébként összességében számomra kedvelhetőbb is volt a játéka a műsor egészét tekintve.

2016.11.28. 06:48:48

@VV Erőlegény: vyvyt sem komolysagbol peceztem ki maganak, az aranykopesei mmkk hianyozni fognak :) szavazni meg innentol nem fogok, annyira mar nem erdekel, es mivel mar meggyogyultam, igy mar trollkodni sincs kedvem ovabb ;)

2016.11.28. 06:50:27

@VV Erőlegény: @Biriksz_Krokiksz!: (bar somin meg gondolkodom, egyelore nem torlom az appot)

Sanda.Ipse 2016.11.28. 06:55:43

A döntőben el tudom képzelni, hogy Soma a surranópályáról az élre tör:)

2016.11.28. 07:02:36

@Sanda.Ipse: bmi lehet, azok utan h zsoooootimnak is sikerult megszorongatni davidot, es sominak nincsenek is olyan gazos dolgai, mint neki...

ficekence 2016.11.28. 07:15:02

@Girhes Joe: Benne vagyok, intézkedj! :)) Nem kell aggódnunk a túljelentkezéstől, de azért szerencsére vagyunk egy páran.
Igen, Vivi egy áldozat, de ezt minden idegszálával tagadja, hogy ne kelljen szembesülnie a valósággal. Nem lesz jó élete. :(

ficekence 2016.11.28. 07:19:28

A párbajon Zsolti rettenetesen viselkedett. :)))))A legjobb az volt amikor Mici kiesett, de meg kell hagyni szuperül viselte.

2016.11.28. 07:22:29

@ficekence: jaja olvastam, majd megnezem ;)

Costanza 2016.11.28. 07:23:28

Nna, Zsolti jovore mar Anikoval megy parbajra, a musorvezetoi posztert. Aniko keep a distance. Now.

2016.11.28. 07:25:35

@Costanza: akkor mar inkabb gyozovel menjen, bv-t ugyse nagyon nezek :)))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 07:31:56

@Biriksz_Krokiksz!: Ezt a hármas párbajt szerintem Zsolti szúrta el. Ha nem Dávidot hívja ki, hanem Atit, akkor én úgy érzem, hogy nyerte volna a tegnapi párbaj fordulót.

2016.11.28. 07:41:17

@VV Erőlegény: kicsit tulgondolta. meg a viselkedese is hagyott nemi kivannivalot maga utan, ahogy visszaolvastam a komikban, az adast nem lattam meg, de felek is visszanezni ;)

KapitányG 2016.11.28. 07:45:18

@VV Erőlegény: "Zsolti a beköltözéskor párbaj nélkül akarta megnyerni a játékot, most azonban másképp nyilatkozott. Mikor kihívta Dávidot, már tudta, hogy ki fog esni."
www.life.hu/sztarok/20161128-vv-zsolti-a-valo-vilag-8-kiesoje-elengedte-a-jatekot-hianyzott-a-szerelme.html
:)

Costanza 2016.11.28. 07:58:58

Mici.. Szomoru nap ez a mai. Sajtoskifli.

csincsilla72 2016.11.28. 08:06:09

@dero80: A bent lévő játékosok szavazói Dávid szavazói:-) Kizárásos alapon. Mivelhogy a többinek nem 36 milliót, hanem egy szeneslapátot nyomnák legszívesebben a kezébe, hogy tegye magát hasznossá.

csincsilla72 2016.11.28. 08:12:13

@Sanda.Ipse: Spárta kihajítása nálam nagy rezgőléces volt akkor, amikor Mici bevallotta a prosti múltat, ő meg erővel visszatartotta, hogy ne távozhasson a szobából. Egyértelmű a fizikai erőszak, még ha lájtosan is. Ahogy Csillámpónit is kiraktam volna már, amiért folyamatosan fogdossa a többieket és mászik rájuk. Kár, hogy ez belefér a csatornának:-(

csincsilla72 2016.11.28. 08:15:21

@Mizantrop: Elnézést, de a látványos lánykérés és az egész modoros, színes, szélesvásznú előadás, amit tegnap láttunk, kiverte a biztosítékot sokakban. Ezen ne csodálkozz!
Mellesleg, az előző szériában ugyanez volt a véleményem a Laci-Ádina páros műsoráról. Ők is túltolták, az is sok volt, ott is nyúltunk a konténer után.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 08:17:45

meg mindig tartom, hogy a hogyvolt iroinak jar a 36 milla. jo reggelt/napot mindenkinek

Krétagarbó 2016.11.28. 08:18:58

@VV Erőlegény: simán. Zsóti csak ripacskodásban volt jó, tattikai érzéke zéró volt. Ellentétben Dáviddal, jó időérzékkel provokálja ki a párbajait, bár ez éles volt most nagyon, ő is érezte.

Mirocska 2016.11.28. 08:19:34

@Mizantrop: Zsoltinak a melegségével semmi baj nem volt. Nekem az elején kifejezetten kedvencem volt.
De az a nyáladzás, amit tegnap előadott, az kiverte sokunknál a biztosítékot.... Ezt egy heteronak is felemlegettük volna.
Túltolta, elbukott, ennyi....

Cérnahuszár 2016.11.28. 08:19:48

@Funk You: +1000

@Mizantrop: nem azzal volt a baj hogy megkérte patrik kezét, hanem hogy ezt is ripacs módon tette. Minden. megnyilvánulása. ripacs. Különbséget kellene tenni homofóbia és nem homofóbia között.

Cérnahuszár 2016.11.28. 08:20:51

@Krétagarbó: na mire leírtam megelőztél :)

Krétagarbó 2016.11.28. 08:26:24

@csincsilla72: úgy, ahogy Kárszeghyék üzekedésére nem vagyok kiváncsi (nem is néztem a bv-ket, illetve a releváns videókat), úgy a homi páros intim dolgaira sem. Ettől miért vagyok homofób? Magam - heteróként - sem reklámozom, hogy mi a kedvenc pózom, vagy szeretem e orálisan, és ugyanígy vulgárisnak tartom, amikor Zsóti - kifejezetten polgárpukkasztás céljából - teátrális módon megosztja ezt velünk.

Krétagarbó 2016.11.28. 08:30:56

@csincsilla72: Soma még veszélyes lehet. A kicsit bárgyú, de alapvetően jószívű, néha vicces figura sokaknak bejöhet. Főleg dacból, Dávid ellen.

nem kéne... 2016.11.28. 08:31:49

@KapitányG:

de bazmeg, még most is ez az egy trükk van, ezt nem hiszem el.
ez egy kontrollált emberkísérlet, arról szól, hogy embereket elzárnak az addig megszokott dolgaiktól és egymást kell elviselniük ezzel a presszióval.
hát baszki én is ki lennék feszülve kilencven nap után, de eszembe nem jutna azzal az egy érvvel jönni, hogy hiányzik valaki az életemből, másnak meg nem.
mert tudom, hogy másnak is vannak kint hagyott emberi kapcsolatai.

Krétagarbó 2016.11.28. 08:32:43

@Cérnahuszár: többen is ugyanúgy láttuk. Nekem sok, amikor vki ennyire drámatagozat, a halálom...

Krétagarbó 2016.11.28. 08:34:36

@nem kéne...: jó, hát könnyebb azt mondani, hogy hagytam magam megveretni, mint azt, hogy Dávid megvert.

nem kéne... 2016.11.28. 08:35:32

@Krétagarbó:
nem fog nyerni.
következőben kiszórják vivit.
vivi buta mint a seggem lukának a legközepe, egy különbséget vélek felfedezni, hogy a seggemen sosincs smink. na de mindegy, ne kanyarodjunk el.
dávidot nem meri kihívni.
krisztiánt sem.
somát nem fogja, marad ati vagy gina.
szerintem ginát viszi magával, az még egy fasza párbaj lesz, igazi sivítozós cicaharc.

csincsilla72 2016.11.28. 08:37:19

@Krétagarbó: Egyetértünk.:-) Soma megítélése a következő napokban változni fog, méghozzá Csillámpóni miatt. Vagy áldozat lesz belőle és egy ország fogja megsajnálni, vagy - önvédelemből - átmegy agresszívbe és akkor meglátjuk az ő sötét oldalát is.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 08:38:52

@nem kéne...: "a seggemen sosincs smink" :DDDDDDD

es ha Karszeg urat valasztjak ki? o kit fog kihivni?

csincsilla72 2016.11.28. 08:40:57

@nem kéne...: még két párbaj lesz, egy hármas és egy kettes, ha jól számolom. Vivi-Ati-Gina vagy Vivi-Ati-Soma cirkuszra számítok. Szerintem Krisztiánt nem meri kihívni egyik sem.

2016.11.28. 08:43:35

@Mizantrop: A szaros-nyálast pont én írtam. Csak elképzeltem, amit Zsótti 5-6-szor az arcunkba tolt, hogy dugni fog a kedvesével. Ilyet mond egy normális ember? Mondott ilyet bárki is, aki eddig kiesett: hogy ha kisesek, hurrá dugni fogok, meg a farka a számba lesz??? Az összes VV-t tekintve? A legesleghomofóbabb itt Zsótti volt.
Má' bocs, de nem gondoltad te ezt át, vagy nem nézted a műsort, vagy a polkorrektség már megint büdősnagy csúsztatásokat eredményezett. Most tényleg kivagyok kelve magamból, mert az egész hozzászólásod olyan, mint ha maga Zsótti, vagy a nővére írta volna. Azt hittem már megszabadultunk tőle/tőlük.
Én minden hozzászólást elolvastam, és senki (hangsúlyozom, szerintem SENKI) sem a homikat utálta, hanem Zsóttit. És volt is miért.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 08:43:35

@Krétagarbó: Nem tudom... Szerintem van olyan rés ( nish) piacszegmens a televíziós, vagy rádiós médiában, ahol ez a fajta ripacskodás és polgárpukkasztás elmegy. Már nem először hozom fel párhuzamnak Friderikusz Sándort (de megemlíthetném ezen a helyen akár Alföldi Róbertet is). Ő(k) is rendszeresen ripacskodott a show műsoraiban, és a jelenleg futó (pl az összeköltözős ) műsoraiban is van erre hajlam. A kérdés nyitja, hogy megtalálják-e azt a határvonalat, ameddig még az ízlés határain belül el lehet menni a ripacskodásban, a hisztizésben és a polgárpukkasztásban. Zsolti az utolsó hónapban elvesztette a fonalat a villában, mivel nem kapott kívülről visszajelzéseket (de fiatal még, van hova fejlődnie). Valóban nulla volt a taktikai érzéke, de volt stílusa a játékban, a duzzogásait, és hisztijeit is beleértve. Szerintem neki bőven lesz helye a médiában (ideális alanynak tartom pl próbaképpen egy BV műsorvezetőnek). Mondjuk abban azért jelentősen téved/vagy csúsztat, hogy csupán ő meg Steiner Kristóf képviselné jelenleg a meleg tábort az iparban... :-)

nem kéne... 2016.11.28. 08:44:30

@úgymond olvasó MMKK: vele csak ketten nincsenek jóban, vivi és soma, végül is ha körbeszavaznak, előfordulhat, hogy ő megy ki, igen.
mondjuk ha van esze, vivit viszi.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.28. 08:44:57

jó reggelit! csatlakoznék a PC táborhoz: nem hogyvoltoztam a hétvégén nagyon, de ha jól értem kiesett a kurva és a buzi, és visszament a díszfasz, ám védettséget nem kap.
Remek hírek #kávéON

panamcat 2016.11.28. 08:45:05

@Mizantrop: Ez az utolsó kommentem Zsoltival kapcsolatban, mert több szót már ő sem érdemel, akárcsak annak idején Tivy (ugye jól írom?) Igen, valóban, a részemről is történt alpári megnyílvánulás, de azért ne húzzuk már elő megint a meleg kártyát, mert a fasz ki van már ezzel a kettős mércével.
Semmi gondom velük, sőt a szomszédaim is azok, és tök jó a viszony, de nem is tolják az arcodba 24/7, hogy ők egymást szeretik.
Amit tegnap láttunk arra nincsenek szavak, és ugyan engedtessék már meg, hogy kiakadjak, ha én toleráns vagyok, de ezzel visszaélnek.
Zsolti, itt üzenem neked, hogy ekkora arccal te nemhogy műsorvezető, de még háttérmunkás sem leszel. Egy kis alázatot nem ártana tanulni és beiratkozni egy média iskolába, ahol ezt tanítják. Utána, esetleg, ha tényleg tehetséges vagy (és nem egy bohóc) kapsz majd állást. Addig jó lesz neked az ÉNB meg a Segítség bajban vagyok...
A továbbiakban hajrá Dávid!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 08:47:09

@Spitzbauer: Tökéletesen értem az okfejtésedet, de miért várod, hogy egy VV szereplő normális legyen...?

Sanda.Ipse 2016.11.28. 08:47:25

@csincsilla72: Vivi-Ati-Gina visszamegy: Gina
Vivi-Ati-Soma, visszamegy Soma

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 08:48:28

@panamcat: Szerintem Zsoltit nem lehet Tyvi-vel és Vivivel egylapon említeni !

,, 2016.11.28. 08:54:13

@VV Erőlegény: Alfölditől sztem soha nem láthattál tv-ben ilyen stílust, a darabjai külön tészta, azt ne keverjük.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 08:54:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: jo reggelt :))))

@nem kéne...: eselyes egy Karszeg-Vivi-Ati, de a Vivi-Ati-Soma is.. tul sok a valasztasi lehetoseg. David nem fog most parbajozni, ot tuti erosnek gondoljak 2 nyert parbajjal.

Cérnahuszár 2016.11.28. 08:55:41

@panamcat: valami ilyesmit akartam én is írni, akkor lenne jó műsorvezető ha nem önmagára helyezné a hangsúlyt hanem a vendégekre.
Az eddigiek szerint ez nem fog menni, és Anikó megfelelőbb ebből a szempontból. (nekem nincs gondom anikóval) Bencét kiütni esélye sincs. Bv-ben mindkettő félkegyelmű nárcisztikus, ott talán lehet.

@VV Erőlegény: én is támogattam az ötletet hogy jó műsorvezető lenne, de már másképp látom: lásd fentebb
persze én nem vagyok szakmabeli csak laikus

Krétagarbó 2016.11.28. 08:56:16

@VV Erőlegény: jujj, egy Alföldi, vagy Fridi és Zsóti? Ég és föld, mind stílusérzékben, mind intelligenciában. Fridiről /bár mindenki tudja/ soha nem jutott eszembe a műsorait nézve, hogy meleg. Soha nem a szexuális irányultságával akart kitűnni, hanem a szakmai hozzáértésével. Nekem ő a non plus ultra a hazai televiziózásban, még akkor is, ha volt olyan műsora, ami annyira nem tetszett. Talán (nekem) az egyetlen hazai SZTÁR.
Zsoti ettől olyan messze van /lesz, mint Makó Jeruzsálemtől. Tegnap is látszott rajta, hogy meg van hyőződve a daját tehetségéről, annyira, hogy képzelen lenne arra a fajta alázatr, ami pedig szükséges a kezdetekben a sok-sok tanulashoz.

Krétagarbó 2016.11.28. 08:57:36

@Krétagarbó: bocs az elütésekért, talán még érthető, mit is akartam:)

Cérnahuszár 2016.11.28. 08:58:48

@úgymond olvasó MMKK: a kezdő ki ha én nem brancsból vivi és soma maradt, valakit megpakolnak most
soma-ati?- vivi
vagy vivi- kárszeg?-soma most a tippem

csincsilla72 2016.11.28. 08:59:46

@Cérnahuszár: Zsóti biztosan jó kreatív szerkesztő lenne. Műsorvezetőnek nem tudom elképzelni. Nem tud háttérbe vonulni.

csincsilla72 2016.11.28. 09:01:18

@Sanda.Ipse: Vivi-Ati hamar el fog hullani, az biztos. Benn sem gondolják erősnek őket, kinn sem azok.

Sanda.Ipse 2016.11.28. 09:02:47

Zsolt egy megfelelő mentorral egy értelmes tévés személyiség lehetne. Elsősorban meg kell tanulnia nem "celebnek" lenni, aki csupán a magánéletével szerepel a médiában, meg kell tanulnia, hogy a nemi identitása és szerelmi élete az ő magánügye, nem tartozik senkire és nem is kíváncsi rá senki.
Az sem véletlen, hogy már kiesett a játékból, mégis az ő személye foglalkoztatja a kommentelőket:)

Krétagarbó 2016.11.28. 09:03:10

@csincsilla72: nekem egyébként stohl is hasonlóan ripacs kategória a tv műsorvezetését nézve. Színpadon pedig jó, de mint mv., ki nem állhattam.

Krétagarbó 2016.11.28. 09:04:22

@Sanda.Ipse: ez minden kiesőnél így volt, minden csoda 3 napig tart.

Cérnahuszár 2016.11.28. 09:05:59

@csincsilla72: igen igen, summázva erre gondolok én is :)

@Krétagarbó:
ez is a bajom ezzel az egésszel, a tehetség nem elég. Az egy ugródeszka, és sok sok tanulás kell hogy profi legyél. Gyakorlat is teszi a mestert, de nem árt rövidíteni a folyamatot célzott tanulással, nem hülyeség az iskola mert annyi szempontot megmutat sűrítve, amit évek alatt ismersz csak meg ha önerőből akarsz haladni

csincsilla72 2016.11.28. 09:06:16

@Krétagarbó: Így van. Az, hogy valaki ismerten/felvállaltan meleg, de ennek a munkájához semmi köze, egy dolog. Fridi tipikusan ez az eset. Intelligens, okos ember. Zsoltiból ez a fajta profizmus nagyon hiányzik, de én nem gondolom, hogy ne tudná idővel megtanulni. Most biztosan nem férnek meg egy lapon. Zsolti intelligens, de túl sok a sértettség, az érzelmi sérülés. Hosszú évek-évtizedek szeretetben és kiegyensúlyozott magánélettel talán normális emberré formálják. De ez most pillanatnyilag a Holdban van.

Krétagarbó 2016.11.28. 09:08:14

@nem kéne...: nem tudom, egyedül Somában látok némi potenciált, hogy meg tudja szorongatni Dévet. De sokminden függ a viselkedésétől, hogyan alakulnak a köv. napok.

,, 2016.11.28. 09:08:28

Nemtom Zsoltiban nem látok akkora tehetséget a tévézéshez. Mondanám h ültessék be ilyen meg olyan órákra, iskolákba, de megérné ahelyett h egy ismeretlen és arcot alkalmazzanak? Sztem nem

csincsilla72 2016.11.28. 09:11:29

@Krétagarbó: Van egy olyan érzésem, hogy Csillámpóni irgalmatlanul túl fogja tolni.:-) Nem tudom, Soma hogy éli túl. Lehet, hogy bilincsben viszik el.

Krétagarbó 2016.11.28. 09:12:49

@Sanda.Ipse: Miciről is írtunk tegnap, csak az, hogy őt meg lekurváztuk, úgy tűnik, pc, jobban, mint a Zsótiról alkotott véleményünk.
Másrészt Mici nem párbajban esett ki, pedig megérdemelt volna pár perc élőműsor-időt, ahol ő is elmondhatja a véleményét.

Costanza 2016.11.28. 09:16:12

Amugy szerintem Patrik tenyleg nagyon szep, olyan Jude Law tipus, szep bor meg a botrany felbontasu online adason is latszik, es elegans a kulseje, modellnek tipus..

D.Leery 2016.11.28. 09:19:30

Szép volt MICI!!!
Zsolti? Na, mindegy... (affektál)

nem kéne... 2016.11.28. 09:20:36

@Krétagarbó:

soma nem okos.
azért ez jelentős hendikep dávidhoz viszonyítva.

alsophila grahami 2016.11.28. 09:37:46

@szörnycsi: én sem, egy ócska ripacs, aki a személyisége minőségbéli hiátusait maníroskodással próbálja elfedni, ill. kitölteni, üres, nagyon üres... és sajnos súlytalan is, puffogtatja a közhelyeket, egyiket a másik után, nagyjából zéró háttértartalommal (vagyis: duma az van rogyásig, csak sajnos ő maga egészen mást mutat, mint amiről pofázik egyfolytában), egy lufi az ember, ami tegnap ki is pukkadt szépen az élő adás során, az volt Zsóti, amit tegnap láttunk - ha netán valakinek kétségei lettek volna, hogy a szerkik esetleg nem azt láttatták volna róla, mint ami - de, azt láttatták.

rémálmaimban ne jöjjön elő többet, nem hogy bármilyen tv-műsorban, bárki szándékszik foglalkoztatni őt képernyősként, az biztosan veszít egy nézőt a személyemben!
pedig én aztán amolyan oldskool médiafogyasztó (is) vagyok, értsd: még nézek tévét, hagyományos módon, nagyképernyőn.. ;)

alsophila grahami 2016.11.28. 09:46:29

@Krétagarbó: erre pedig akkora E.K.G mint ide Buenos Aires, csak annyival egészíteném ki, hogy én meg Alföldit védem meg mkk, ő egy zseniáis művész, nagyszerű emberi kvalitásokkal, akit - kicsike túlzással - a pályája kezdete óta kísérek figyelemmel, nagy megelégedésemre, Zsoltika legjobb napjain se érhet a lába nyomába se! kéretik még csak egy mondatban se említeni a nevét vele, nem hogy bármilyen párhuzamot vonni kettejük között - pusztán amiatt, mert azonos a szexuális orientációjuk -, én kérek elnézést mindenki helyett, aki ezt megteszi.

2016.11.28. 09:55:25

@alsophila.grahami: Csak visszajöttem, mert már az új poszthoz is írtam: Alföldinél még az is (f)okozhatja a különbséget, hogy nem nyilatkozza egy színházi előadása után, hogy akkor most megy és megdugja Józsit és/vagy Bélát, mert ő nagyon szerelmes... XD.

alsophila grahami 2016.11.28. 09:59:09

@Sanda.Ipse: ő max celebalapanyag, amolyan kiszeltündei teljesítményre alkalmas perpill, másra nem; de végre hazament sajtoskiflizni, immár pontisan ott van, ahová való azzal a műsorral, amit előadott az elmúlt nyolcvanakárhány nap alatt - különös tekintettel a tegnapi gyalázatos leszeeplésére -, ő már múlt idő, ma még fogcsikorgatva bár, de megnézzük az utolsó öfiben, amiben ripacskodhat még egy sort, azután ágyő, menjen isten hírével, és ne rongálja már tovább a meleg társadalom megítélését, mert sztem pont erre nincs szükségük a mostanság tolt, egyre kirekesztőbb ("tudta?") társ. szemlélet mellett!

,, 2016.11.28. 10:05:11

@alsophila.grahami: de örülök annak amit Alföldiről írtál:) ő mindenekelőtt művész, és a nemi identitása csak másodlagos, Zsolti pedig úgy tesz, mintha a melegsége lenne az elsődleges, és minden más csak járulékos... (bocs h nem tudok rendesen fogalmazni, beteg vagyok) Alföldi és Fridi sem éreztette ezt a gay powert soha műsorvezetőként, az Alföldi darabok meg, ahogy írtam teljesen más megítélés alá tartoznak, mert ott szerintem mindig csak eszközként funkcionált a homoszexualitás, de nem célként, de ez külön téma
Zsoltinál elképzelésem sincs, honnan jött ez az egész gay power, érthetetlen az egész csávó. Minden megnyilvánulása vmi filmes klisé, innen-onnan összelopott sablonok... Néha úgy érzem csak egy csoporthoz szeretett volna tartozni, mindegy h milyen csoport, csak ő is tartozzon valahová, ez egy torz tükör azokra nézve aki igazi kisebbségként, igazi kirekesztettként kénytelenek élni. Az a nő jut eszembe aki fehérként elhitette mindenkivel, h ő fekete (sok barnítóval), és vmi fekete jogvédő szervezet elnöke is lett...

alsophila grahami 2016.11.28. 10:12:52

@Sanda.Ipse: Tivy is sokág foglalkoztatta a kommentelőket, annyira sz@r volt, ez nem biztosítéka semmi jónak, sőt Kiszel Tünci asszonyság is gyakran közbeszéd tárgya, meg még Hajdú P-né vagy a Rogánné is, aztán mind tudjuk, melyik, mennyit ér, szal... érted; Zsoltikánk rendkívül irritáló személyiség volt odabent, akit - ha nézni akartuk a műsort - el kellett szenvednünk a képernyőn, és maradandó (piszokul viszkető és nehezen gyógyuló) sebet hagyott bennünk, hát hadd beszéljük már ki a sérelmeinket, áll. az segíti a mihamarabbi regenerálódást ;) szumma, ne dimenzionáld túl, egy darabig még beszélünk róla, aztán hamar Evet vagy Tivi sorsára jut ő is, vagy a széplányéra, aki elsőnek ment haza, és akinek a nevére se emlékszik kár jobbára senki

alsophila grahami 2016.11.28. 10:19:44

@Krétagarbó: és megint ekg, ide is... Micivel durván elbánt a csatorna, és nálam hatalmas plusz a javára, hogy ezt mennyire jól, mondhatni méltósággal viselte, a tegnapi belevalóban messze ő volt a legnormálisabb - na jó, talán még szegény sajtoskifli is, pedig milyen kellemetlen, kínos szituba kergette már a párja, bakker, az is mennyire gáz volt már! (na tess, még egy mínusz Zsolti accountján)

alsophila grahami 2016.11.28. 10:22:53

@Spitzbauer: óóó igeeeen! mennyire igazad van, orbitál ekg, mi más? ;) cuccolok át én is az újposzthoz, itt se vok ;))

Costanza 2016.11.28. 10:26:03

@szörnycsi: a drag queenek kozott sokat latni igy provokalni pasikat, masokat, egymast.. Nezz meg egy Ru Paul's Drag Racet. A szinpad atka, folyamatos szerepeles/bitchingeles beoltozve vagy anelkul, talan ez.. meg hat ugye meg fiatal, majd kinovi

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 11:14:36

@Spitzbauer: az ugrott be elsőre nekem is, hogy ez zsolti nővére lehet :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 11:27:21

@Krétagarbó: Ha nem haragszol erre a polémiára még visszatérek később, egy másik poszt alatt.... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 11:42:03

@Spitzbauer: Azért azt gondolom, hogy egy darab megrendezésének erősen formabontó, és az úgymond közerkölcsök határait is feszegető (de ismerek sok embert, akik szerint messze túllépő) részletei, különösen, ha azt, nem egy Bárka nevű kísérleti rétegszínház, hanem egy Nemzeti Színház igazgató/rendezőjeként teszi, az is egyfajta nyilatkozat, vagy ars poética egy ember részéről. Félreértés ne essék, én szeretem mind Alföldit, mind Friderikuszt, mint művész embereket, még akkor is, ha mint egyben közéleti gondolkodók, egy kicsit eltér a véleményem sok kérdéssel kapcsolatban az övéktől, mert nem tartom magam annyira "szélsőségesen" liberálisnak. Megértelek Benneteket, akiknek már sokkk volt Zsolti a VV-ben, de azt gondolom, hogy ő azért egy csiszolatlan gyémánt, aki ha jó kezekbe kerül, akkor lehet még belőle valami, és akinek van hová nyúlnia lelki mélységekben, és megélt élményanyagban is... Az elvitathatatlan, hogy sokat kell még tanulnia és tapasztalnia!

csincsilla72 2016.11.28. 12:35:53

@VV Erőlegény: Zsolti erősen hendikepes a gyerekkora miatt, nem tanult meg viselkedni sem, és nem tud egy biztos gyermekkori szeretetre és önbizalomra építeni. Ezért védekezik mindenért, ezért tételezi fel, hogy a melegségéért bántják, illetve a környezete sem lehet túl elfogadó. Én is tehetségesnek tartom, de nagyon nagy szüksége lenne egy pszichológusra, aki legalább a sérelmeket segítene neki feldolgozni. Semmire nem fog menni, mert nem tudja önmagát sem koordinálni.

alsophila grahami 2016.11.28. 12:52:45

@Costanza: színpad, rendben; éjszakai klubban, melegbárban rendben; valami revüben, színes-szagos tv-showban rendben a drag queenkedés, de normál életben? a hétköznapokban? mindig, mindenütt? ultraratyi, és most itt a szó szleng-értelmében használtam a kifejezést, nézőként kínos és zavaró, na meg minősíti is a személyt, aki ennyie képtelen megkülönböztetni adott szituációkat... ("helyzet szül szituációkat" - hogy egy klasszist idézzek;))

alsophila grahami 2016.11.28. 12:58:07

@szörnycsi: bocsi, ezt a komidat csak most látom, és ultraEKG, természetesen, minden szavadra hatalmas igeeeen! :) de hallod, az nem egy pasi volt abban a filmben? mármint a House of Lies--ban volt így ilyen pasi, aki feketének adta ki magát és befutott brand lett, amihez az arcát adta, mígnem lelepleztél (jeeej, Marty Kaan for prez!;))

alsophila grahami 2016.11.28. 13:10:15

@VV Erőlegény: most nem értej egyet veled.... (tudom, nem baj;) láttad Alföldi bármely rendezését? mert divat lett kritizálni mások elmondása alapján, ami ugye szubjektív vélemény, és vélemény alapján véleményezni az... nagyon nem ugyanaz, én láttam, és ez alapján mondom azt, hogy a pasi egy zseni, zseniális művész, nem teljesítmény nélküli ún. jelenség, celebritás -- Zsolti ezzel szemben még ez utóbbi SEM, majd csak lesz, ezután - és erre mondom én azt, hogy ez hatalmas merénylet ellene, mármiht felkapni, megrágni, majd kiköpni, mert amíg éppenséggel fent lesz, azt élvezni fogja, de azután.... jön a keserű kiábrándulás mindenből és mindenkiből, és ez a burn out az amire a legkevésbé szüksége van ilyen múlttal a zsákjában; plusz ha most felkapják, az lenne a létező legrosszabb, ami történhet vele egy ilyen extrém kaland után, mert ahelyett, hogy visszanézné?magát, majd jöhet a kaland igazz gátját veti az önmagába nézésnek, és

alsophila grahami 2016.11.28. 13:21:14

@alsophila.grahami: nah sirt ugrott a szerkú felület, és összezagyvult a minden ;) szal... ott tartottam, hogy a mélyen magába tekintést követően jönne csak a kaland érdemi része, az önismereti kaland amiből lehetne személyuséget építeni, csiszolni, fejleszteni, etc... és pont ennek lehetőségét veszik el tőle azzal, ha most ilyen low áuality szereplést követően felkapnák, médiafelülethez juttatnák; neki mist nem erre lenne szüksége, bár erre vágyik, tudom de mégsem, mert ezzel csak még mélyebbre süllyedne, ahonnan még nehezebb lesz egyszer kikászálódnia, ha egyáltalán... //Viviennel vsz nagyjából ugyanez a szitu, csak ő még mellé szellemileg visszamaradott is némiképp - kész kizsákmányolás volt őt ide beengedni, hogy lejárassa magát anélkül, hogy egyáltalán felfogná../

alsophila grahami 2016.11.28. 13:23:24

@szörnycsi: áááá szóval ez a valóságban is megtörtént..? huh, ezt nem is tudtam, köszcsi a linket :)

alsophila grahami 2016.11.28. 13:27:45

@alsophila.grahami: elütésekre nem figyelni, lényegét mégérteni, plz... ;) nyomorult virtu keyboard, a gyehennán fogol lakolni! (mármint hogy a fejlesztőd;)

alsophila grahami 2016.11.28. 13:37:49

@panamcat: egyetértek, azzal a kitétellel, hogy az ÉNB talán túlzás, de a Segítség, bajban vagyok megugorható, sőt, az pont testreszabott lesz neki, és kb ennyi, mert a műsorvezetésre ő ezzel a figurával egyszerűen alkalmatlan; ami pedig a sokat emlegetett intelligenciáját illeti, annak mértéke tekintetében erős averzióim támadtak, főként a tegnapi szereplése után, mert az intelligencia elemi része a megkülönböztetés képessége, amiben ő láthatóan hiányt szenved, nem kevéssé.

alsophila grahami 2016.11.28. 14:02:41

@Mizantrop: szia Zsolti, sz@r voltál, túltoltad, a nézők hazadelegáltak, fogadd el, vond le a megfelelő konzekvenciákat és okulj - ez a legjobb, amit kihozhatsz a szituból, már ha hajlandó vagy a permanens tagadás állapotából kijönni végre; drukkunk, ja és saját magunkat kommentálni gáz, ezt NE csináld, sskk. ;)

Krétagarbó 2016.11.28. 14:18:10

@alsophila.grahami: ÉNB-ben már szerepelt állítólag...

Krétagarbó 2016.11.28. 14:19:34

@alsophila.grahami: Ekg, csak már nem akartam hosszabb lenni, de jó, hogy kiegészítetted Alföldi méltatásával a hsz-mat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 18:01:57

@Battenfeld: sprinteljen inkább,és akkor bitang jó teste lesz.meg járjon köredzésre

Dauda András 2016.12.17. 12:55:30

@ficekence: Szerintem is unalmas. Nem tudom miért baj az h Anikó vékony. Aki vékony, nagy valószínűséggel tovább fog élni és elkerülik vagy csak jóval később alakulnak ki a krónikus betegségek nála.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.17. 19:00:30

@Dauda András: nem feltétlen, ezzel nem azt mondom hogy rossz,de ha vki genetikailag vékony, bármit ehet típus,az később pont emiatt megszívhatja.tehát nekik ugyanúgy kell figyelni

taga20 2016.12.17. 19:38:19

@PeniValdes: nem mondod, hogy még rágjátok a csontot!

szerintem, ha a vévéiksz 28.-áig tartott volna, ako ti elhalasztottátok volna a karácsonyt!:))

taga20 2016.12.17. 20:20:37

@PeniValdes: hugi, szép még lehecc!

azé várod má a vévétízet, mi!:))

taga20 2016.12.17. 20:35:47

@Krétagarbó: azé milyen má, hogy ez a "jó kis társaság" szétszéledik, amint vége a szarnak. vödörrrel , mmkk-val és a többi kemény arccal együtt:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:40:35

@taga20: ha már megszólítottál: te vagy az, aki nem bír leszakadni a vv-ről meg a kommentelőkről.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:41:18

@taga20: ahelyett, hogy örülnél, hogy más dolgokról olvashatsz a hogyvolton, csak ideesz a fene. szeretsz te minket, tudom én

taga20 2016.12.17. 20:42:28

@úgymond olvasó mmkk: na jó, leszek én. persze te még maracc egy hülye picsa, de szeretlek:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:43:39

@taga20: megtisztelsz. örültem a kedves szavaidnak :)

taga20 2016.12.17. 20:54:41

@úgymond olvasó mmkk: most mond aszt, hogy nem szerecc, me én téged szeretlek kiszeltünde után közvetlen:)))

zene? igen, tessék:))

www.youtube.com/watch?v=i97b6brnWCc&list=RDi97b6brnWCc

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:57:51

@taga20: ugyan, kiszel tünde lábkörméig sem érhetek fel

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:58:56

@taga20: azt hittem, kiszel tünde emlegetése után minimum fásy zsülikét kapok.. most csalódtam benned

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 21:10:06

@taga20: hát ezaz. ma csak egy hülye picsára futotta? el szeretnéd mesélni, miért nem megy ma? :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 21:19:36

@taga20: na jólvan, nyusszi, megfogadom a tanácsodat, és a kezembe veszek egy könyvet. remélem a csodálatos modorodat ezentúl egy hozzád méltóbb emberre pazarolod. a válótársakat ne offold szét a hülye picsa miatt. szevasz :))))))))

taga20 2016.12.17. 21:20:51

@úgymond olvasó mmkk: nem. ma nem vagyok locsifecsis kedvemben.
egyébként örekszem, ezé nem áll a zászló minden este valószínű:)

taga20 2016.12.17. 21:22:09

@úgymond olvasó mmkk: jó, holnap majd kikérdezem a vörösésfeketét. nem foksz átbaszni!:)))

taga20 2016.12.17. 22:34:20

@Cimili: evvel a sok dével, tényleg egy hülye picsa vagy!
ráadásul a sok barommal ellentétben, te itt is maradtál:)))

taga20 2016.12.17. 22:51:37

@Cimili: ha közönséges lennék, ako aszt írnám neked, hogy közöd? van !:)

taga20 2016.12.17. 22:55:26

@PeniValdes: hugi, mi a fasz van veled. összekeversz valakivel, az anyád picsáját:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 09:34:35

@taga20: szóval nem csak én vagyok hülye picsa? komolyan mondom, egyre nagyobb csalódás leszel nekem.
mit akarsz tudni a Vörös és feketéből? Julien Sorel Napóleon iránti rajongása, de Rénalné féltékenysége, vagy Mathilde érdekel inkább? :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 09:46:24

@taga20: és most látom, nem csak válótársakat meg valóvilágot nézel, hanem xfaktort is? tiszta eklektikus vagy
süti beállítások módosítása