Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x92 - Prinsz (18+)

2016. november 27. 09:26 - Dzsudibí

Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a hálóban. Egy kávéval és két cigivel később Krisztián monologizál, nem szereti, ha Mici morcos, mert olyankor távolságtartó, és nehezebb célba juttatni a kárszeget, márpedig reggel Mici bizony morcos. Flesbekk Mici meglepő vallomása, miszerint bizony pénzért ette a rántott kárszeget Svejcban, Papi erre meg előrántotta a hazug kutya vagy kártyát, ami azért mégiscsak súlyosabb bűn, mint faszt szopni kájennért, ezért végül Micinek van joga megsértődni Papira és nem fordítva. 

1_17.png

2_17.png

Krisztián monológját végül ismét a női viselkedéstan egyik alaptörvényével zárja, miszerint a nő az olyan, hogy nehezebben engedi el a sértettséget, és könnyebben megbántódik, ha vita közben elküldik a faszba. DE. Krisztián az bizony olyan ember saját bevallása szerint, akit nem lehet csak úgy lerázni, addig megy, amíg át nem furakodja  a kárszegét a sértettség erős páncélján,  magyarul folyton Mici körül sertepertél, szemléletesebb kifejezéssel élve csicskul, ebből is látszik, hogy nem Mici, hanem ő a domináns a kapcsolatban. WTF? Na de. Laknak itt mások is a villában, nem csak a Kárszeg házaspár, ugye. Ismét mérlegelés, a kemény diétázás után, mondja nekünk Napraforgó a stúdióból, én nem értek hozzá nagyon, de azért azt kemény diétázásnak nem hívnám, amit ezek a nyomoroncok műveltek 5 napig. 

3_17.png

Vivi szerint nem számít mit mond a mérleg (nyilván, nekem is csak akkor számít, ha azt mutatja, amit látni akarok), csak az, ahogy ő érzi magát, és hogy belülről sugározza a szépséget. Dávid 11 kilót fogyott, reméli, most ezen a héten egy kicsit visszaszedett izomban, a mérleg szerint azonban tovább fogyott, aminek nem örül. Gina úgy érzi mindent megtett, és csak néha zabálta magát tele chipssel, így egész sikeresnek mondható a diéta hét számára is, ráadásul még fogyott is, ezek után nincs az a dietetikus, aki el tudná vele hitetni, hogy diétában nincs olyan hogy close enough. Anikó is megragadja az alkalmat, hogy jól odamondjon azoknak, akik a súlya miatt basztatják, csontkukac volt, meg lesz is, és neki aztán mondhat bárki bármit, de ő jól érzi magát így. 

4_17.png

Megjönnek a fotózás kellékei, némi csalódottság vibrál a levegőben, mert titkon mindenki szexi playboy címlapot álmodott meg magának, ehelyett sportcuccokat kapnak, ráadásul Vivi szerelésében nincs semmi rózsaszín, meg csillámpóni árnyalat, ami érthető okokból megviseli szegényt. Emellé még a nadrág mérete sem stimmel, így egy elviselhetetlenül hosszúnak tűnő, rendkívül kellemetlen hisztirohamot láthatunk, ami alatt csak azt tudja ismételgetni, hogy "ez a Mici mérete, nem az enyém". 

"Szörnyet kaptam így az összhangtól" (Vivi)

vlc-record-2016-11-27-07h36m44s-vv_20161126_mkv-.gif

A fotózás előtt a gyökereknek a futópadon kell edzeniük, a szerkesztők így bizonyosodtak meg, hogy ezen a héten mindenki legalább egyszer valóban végzett valamilyen testmozgást. Egészen elképesztő, hogy Mici és Papi akármikor kamerát lát, rögtön pornóforgatáson érzi magát, megnéznék majd náluk egy családi albumot 20 év múlva. 

5_17.png

6_14.png

7_18.png

8_18.png

9_17.png

A párbajon valójában csak ketten fognak megmérkőzni, ugyanis Mici a legkevesebb szavazatot kapó játékosnak a párbaj előtt már el kell hagynia a villát, míg Dávid és Zsolt a másik két játékos a stúdióban csap majd össze. Ezért most megtartják a villában a hárbajt,  ahol a három gyökér még együtt csap össze egy elképesztő magasságokban folyó szellemi párbaj során. Hát lássuk. 

10_17.png

Dávid már az elején szeretné leszögezni, hogy nem ért egyet az ellenségem ellensége a barátom elvrendszerrel, és Micivel ők kurvára nem egy csapat. Ehhez képest Mici szeretne valamit mondani, de annál a résznél, hogy "ő itt a Prinsz.... a Prinsz őő, vagy nem is tudom a Prinsz.... Prinsz" beakad a lemez, és nem tudjuk meg, hogy akkor most az énekesre gondolt-e, vagy a Kishercegre, vagy valami teljesen másra, csak szeretett volna valami idegen szót használni, oszt ez lett belőle. Említett perszóna non grata egyébként odabasz a hagyományoknak és még eggyel magasabb szintre emeli az ilyenvagyokozást:

"Én ilyen vagyok 90 napja!" (Mici)

11_17.png

12_17.png

Há mi a jó büdös faszom volt előtte? Dávid a legnagyobb üvöltözés közben beszalad a hálóba, és előránt egy konfetti ágyút az ágyneműtartóból, merthogy ugye mindig van egy pót, ha neadjisten kellene, majd rádurrantja Micire és Zsoltira. Hálistennek a szerkesztőknek is van már annyi humorérzéke, hogy leveszik a hangot, és kellemes sanzonzenét kapunk a csicskagecizés helyett. Krisztián egyébként sose látta még ilyen kívánatosnak és szépnek Micit, mint most, amikor fröcsög a nyál a szájából üvöltözés közben.

"Úgy éreztem magam már, mint egy Mónika showban, csak annyi különbséggel, hogy itt mindenkinek volt foga." (Soma)

13_17.png

A szerkik a változatosság kedvéért előrántották a BULIKA kártyát megint a végére. Krisztián nem szomorú, mert lehet, hogy most Mici játékának vége, de ő jól érezte magát vele még utoljára, ahogy szokta. Természetesen erre gondolt.

14_15.png

Vivi vekeng, mert ha Zsolti elmegy, akkor kinek fogja a hasát markolni? Hát jó, persze, befekszik majd Soma mellé, de az nem lesz ugyanaz. Somát hátulról mutatja a kamera, így az arcát nem láthatjuk, de biztos vagyok benne, hogy jelenleg ő imádkozik a legeslegjobban azért, hogy vasárnap Zsolti térjen vissza. Ma este párbaj, azaz bármi is történjen, a sufnigate a mai nappal végleg lezárul örökre. Písz.

15_16.png

Címkék: való világ 18+ vv8
1392 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2016.11.28. 08:19:34

@Mizantrop: Zsoltinak a melegségével semmi baj nem volt. Nekem az elején kifejezetten kedvencem volt.
De az a nyáladzás, amit tegnap előadott, az kiverte sokunknál a biztosítékot.... Ezt egy heteronak is felemlegettük volna.
Túltolta, elbukott, ennyi....

Cérnahuszár 2016.11.28. 08:19:48

@Funk You: +1000

@Mizantrop: nem azzal volt a baj hogy megkérte patrik kezét, hanem hogy ezt is ripacs módon tette. Minden. megnyilvánulása. ripacs. Különbséget kellene tenni homofóbia és nem homofóbia között.

Cérnahuszár 2016.11.28. 08:20:51

@Krétagarbó: na mire leírtam megelőztél :)

Krétagarbó 2016.11.28. 08:26:24

@csincsilla72: úgy, ahogy Kárszeghyék üzekedésére nem vagyok kiváncsi (nem is néztem a bv-ket, illetve a releváns videókat), úgy a homi páros intim dolgaira sem. Ettől miért vagyok homofób? Magam - heteróként - sem reklámozom, hogy mi a kedvenc pózom, vagy szeretem e orálisan, és ugyanígy vulgárisnak tartom, amikor Zsóti - kifejezetten polgárpukkasztás céljából - teátrális módon megosztja ezt velünk.

Krétagarbó 2016.11.28. 08:30:56

@csincsilla72: Soma még veszélyes lehet. A kicsit bárgyú, de alapvetően jószívű, néha vicces figura sokaknak bejöhet. Főleg dacból, Dávid ellen.

nem kéne... 2016.11.28. 08:31:49

@KapitányG:

de bazmeg, még most is ez az egy trükk van, ezt nem hiszem el.
ez egy kontrollált emberkísérlet, arról szól, hogy embereket elzárnak az addig megszokott dolgaiktól és egymást kell elviselniük ezzel a presszióval.
hát baszki én is ki lennék feszülve kilencven nap után, de eszembe nem jutna azzal az egy érvvel jönni, hogy hiányzik valaki az életemből, másnak meg nem.
mert tudom, hogy másnak is vannak kint hagyott emberi kapcsolatai.

Krétagarbó 2016.11.28. 08:32:43

@Cérnahuszár: többen is ugyanúgy láttuk. Nekem sok, amikor vki ennyire drámatagozat, a halálom...

Krétagarbó 2016.11.28. 08:34:36

@nem kéne...: jó, hát könnyebb azt mondani, hogy hagytam magam megveretni, mint azt, hogy Dávid megvert.

nem kéne... 2016.11.28. 08:35:32

@Krétagarbó:
nem fog nyerni.
következőben kiszórják vivit.
vivi buta mint a seggem lukának a legközepe, egy különbséget vélek felfedezni, hogy a seggemen sosincs smink. na de mindegy, ne kanyarodjunk el.
dávidot nem meri kihívni.
krisztiánt sem.
somát nem fogja, marad ati vagy gina.
szerintem ginát viszi magával, az még egy fasza párbaj lesz, igazi sivítozós cicaharc.

csincsilla72 2016.11.28. 08:37:19

@Krétagarbó: Egyetértünk.:-) Soma megítélése a következő napokban változni fog, méghozzá Csillámpóni miatt. Vagy áldozat lesz belőle és egy ország fogja megsajnálni, vagy - önvédelemből - átmegy agresszívbe és akkor meglátjuk az ő sötét oldalát is.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 08:38:52

@nem kéne...: "a seggemen sosincs smink" :DDDDDDD

es ha Karszeg urat valasztjak ki? o kit fog kihivni?

csincsilla72 2016.11.28. 08:40:57

@nem kéne...: még két párbaj lesz, egy hármas és egy kettes, ha jól számolom. Vivi-Ati-Gina vagy Vivi-Ati-Soma cirkuszra számítok. Szerintem Krisztiánt nem meri kihívni egyik sem.

2016.11.28. 08:43:35

@Mizantrop: A szaros-nyálast pont én írtam. Csak elképzeltem, amit Zsótti 5-6-szor az arcunkba tolt, hogy dugni fog a kedvesével. Ilyet mond egy normális ember? Mondott ilyet bárki is, aki eddig kiesett: hogy ha kisesek, hurrá dugni fogok, meg a farka a számba lesz??? Az összes VV-t tekintve? A legesleghomofóbabb itt Zsótti volt.
Má' bocs, de nem gondoltad te ezt át, vagy nem nézted a műsort, vagy a polkorrektség már megint büdősnagy csúsztatásokat eredményezett. Most tényleg kivagyok kelve magamból, mert az egész hozzászólásod olyan, mint ha maga Zsótti, vagy a nővére írta volna. Azt hittem már megszabadultunk tőle/tőlük.
Én minden hozzászólást elolvastam, és senki (hangsúlyozom, szerintem SENKI) sem a homikat utálta, hanem Zsóttit. És volt is miért.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 08:43:35

@Krétagarbó: Nem tudom... Szerintem van olyan rés ( nish) piacszegmens a televíziós, vagy rádiós médiában, ahol ez a fajta ripacskodás és polgárpukkasztás elmegy. Már nem először hozom fel párhuzamnak Friderikusz Sándort (de megemlíthetném ezen a helyen akár Alföldi Róbertet is). Ő(k) is rendszeresen ripacskodott a show műsoraiban, és a jelenleg futó (pl az összeköltözős ) műsoraiban is van erre hajlam. A kérdés nyitja, hogy megtalálják-e azt a határvonalat, ameddig még az ízlés határain belül el lehet menni a ripacskodásban, a hisztizésben és a polgárpukkasztásban. Zsolti az utolsó hónapban elvesztette a fonalat a villában, mivel nem kapott kívülről visszajelzéseket (de fiatal még, van hova fejlődnie). Valóban nulla volt a taktikai érzéke, de volt stílusa a játékban, a duzzogásait, és hisztijeit is beleértve. Szerintem neki bőven lesz helye a médiában (ideális alanynak tartom pl próbaképpen egy BV műsorvezetőnek). Mondjuk abban azért jelentősen téved/vagy csúsztat, hogy csupán ő meg Steiner Kristóf képviselné jelenleg a meleg tábort az iparban... :-)

nem kéne... 2016.11.28. 08:44:30

@úgymond olvasó MMKK: vele csak ketten nincsenek jóban, vivi és soma, végül is ha körbeszavaznak, előfordulhat, hogy ő megy ki, igen.
mondjuk ha van esze, vivit viszi.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.28. 08:44:57

jó reggelit! csatlakoznék a PC táborhoz: nem hogyvoltoztam a hétvégén nagyon, de ha jól értem kiesett a kurva és a buzi, és visszament a díszfasz, ám védettséget nem kap.
Remek hírek #kávéON

panamcat 2016.11.28. 08:45:05

@Mizantrop: Ez az utolsó kommentem Zsoltival kapcsolatban, mert több szót már ő sem érdemel, akárcsak annak idején Tivy (ugye jól írom?) Igen, valóban, a részemről is történt alpári megnyílvánulás, de azért ne húzzuk már elő megint a meleg kártyát, mert a fasz ki van már ezzel a kettős mércével.
Semmi gondom velük, sőt a szomszédaim is azok, és tök jó a viszony, de nem is tolják az arcodba 24/7, hogy ők egymást szeretik.
Amit tegnap láttunk arra nincsenek szavak, és ugyan engedtessék már meg, hogy kiakadjak, ha én toleráns vagyok, de ezzel visszaélnek.
Zsolti, itt üzenem neked, hogy ekkora arccal te nemhogy műsorvezető, de még háttérmunkás sem leszel. Egy kis alázatot nem ártana tanulni és beiratkozni egy média iskolába, ahol ezt tanítják. Utána, esetleg, ha tényleg tehetséges vagy (és nem egy bohóc) kapsz majd állást. Addig jó lesz neked az ÉNB meg a Segítség bajban vagyok...
A továbbiakban hajrá Dávid!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 08:47:09

@Spitzbauer: Tökéletesen értem az okfejtésedet, de miért várod, hogy egy VV szereplő normális legyen...?

Sanda.Ipse 2016.11.28. 08:47:25

@csincsilla72: Vivi-Ati-Gina visszamegy: Gina
Vivi-Ati-Soma, visszamegy Soma

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 08:48:28

@panamcat: Szerintem Zsoltit nem lehet Tyvi-vel és Vivivel egylapon említeni !

,, 2016.11.28. 08:54:13

@VV Erőlegény: Alfölditől sztem soha nem láthattál tv-ben ilyen stílust, a darabjai külön tészta, azt ne keverjük.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.28. 08:54:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: jo reggelt :))))

@nem kéne...: eselyes egy Karszeg-Vivi-Ati, de a Vivi-Ati-Soma is.. tul sok a valasztasi lehetoseg. David nem fog most parbajozni, ot tuti erosnek gondoljak 2 nyert parbajjal.

Cérnahuszár 2016.11.28. 08:55:41

@panamcat: valami ilyesmit akartam én is írni, akkor lenne jó műsorvezető ha nem önmagára helyezné a hangsúlyt hanem a vendégekre.
Az eddigiek szerint ez nem fog menni, és Anikó megfelelőbb ebből a szempontból. (nekem nincs gondom anikóval) Bencét kiütni esélye sincs. Bv-ben mindkettő félkegyelmű nárcisztikus, ott talán lehet.

@VV Erőlegény: én is támogattam az ötletet hogy jó műsorvezető lenne, de már másképp látom: lásd fentebb
persze én nem vagyok szakmabeli csak laikus

Krétagarbó 2016.11.28. 08:56:16

@VV Erőlegény: jujj, egy Alföldi, vagy Fridi és Zsóti? Ég és föld, mind stílusérzékben, mind intelligenciában. Fridiről /bár mindenki tudja/ soha nem jutott eszembe a műsorait nézve, hogy meleg. Soha nem a szexuális irányultságával akart kitűnni, hanem a szakmai hozzáértésével. Nekem ő a non plus ultra a hazai televiziózásban, még akkor is, ha volt olyan műsora, ami annyira nem tetszett. Talán (nekem) az egyetlen hazai SZTÁR.
Zsoti ettől olyan messze van /lesz, mint Makó Jeruzsálemtől. Tegnap is látszott rajta, hogy meg van hyőződve a daját tehetségéről, annyira, hogy képzelen lenne arra a fajta alázatr, ami pedig szükséges a kezdetekben a sok-sok tanulashoz.

Krétagarbó 2016.11.28. 08:57:36

@Krétagarbó: bocs az elütésekért, talán még érthető, mit is akartam:)

Cérnahuszár 2016.11.28. 08:58:48

@úgymond olvasó MMKK: a kezdő ki ha én nem brancsból vivi és soma maradt, valakit megpakolnak most
soma-ati?- vivi
vagy vivi- kárszeg?-soma most a tippem

csincsilla72 2016.11.28. 08:59:46

@Cérnahuszár: Zsóti biztosan jó kreatív szerkesztő lenne. Műsorvezetőnek nem tudom elképzelni. Nem tud háttérbe vonulni.

csincsilla72 2016.11.28. 09:01:18

@Sanda.Ipse: Vivi-Ati hamar el fog hullani, az biztos. Benn sem gondolják erősnek őket, kinn sem azok.

Sanda.Ipse 2016.11.28. 09:02:47

Zsolt egy megfelelő mentorral egy értelmes tévés személyiség lehetne. Elsősorban meg kell tanulnia nem "celebnek" lenni, aki csupán a magánéletével szerepel a médiában, meg kell tanulnia, hogy a nemi identitása és szerelmi élete az ő magánügye, nem tartozik senkire és nem is kíváncsi rá senki.
Az sem véletlen, hogy már kiesett a játékból, mégis az ő személye foglalkoztatja a kommentelőket:)

Krétagarbó 2016.11.28. 09:03:10

@csincsilla72: nekem egyébként stohl is hasonlóan ripacs kategória a tv műsorvezetését nézve. Színpadon pedig jó, de mint mv., ki nem állhattam.

Krétagarbó 2016.11.28. 09:04:22

@Sanda.Ipse: ez minden kiesőnél így volt, minden csoda 3 napig tart.

Cérnahuszár 2016.11.28. 09:05:59

@csincsilla72: igen igen, summázva erre gondolok én is :)

@Krétagarbó:
ez is a bajom ezzel az egésszel, a tehetség nem elég. Az egy ugródeszka, és sok sok tanulás kell hogy profi legyél. Gyakorlat is teszi a mestert, de nem árt rövidíteni a folyamatot célzott tanulással, nem hülyeség az iskola mert annyi szempontot megmutat sűrítve, amit évek alatt ismersz csak meg ha önerőből akarsz haladni

csincsilla72 2016.11.28. 09:06:16

@Krétagarbó: Így van. Az, hogy valaki ismerten/felvállaltan meleg, de ennek a munkájához semmi köze, egy dolog. Fridi tipikusan ez az eset. Intelligens, okos ember. Zsoltiból ez a fajta profizmus nagyon hiányzik, de én nem gondolom, hogy ne tudná idővel megtanulni. Most biztosan nem férnek meg egy lapon. Zsolti intelligens, de túl sok a sértettség, az érzelmi sérülés. Hosszú évek-évtizedek szeretetben és kiegyensúlyozott magánélettel talán normális emberré formálják. De ez most pillanatnyilag a Holdban van.

Krétagarbó 2016.11.28. 09:08:14

@nem kéne...: nem tudom, egyedül Somában látok némi potenciált, hogy meg tudja szorongatni Dévet. De sokminden függ a viselkedésétől, hogyan alakulnak a köv. napok.

,, 2016.11.28. 09:08:28

Nemtom Zsoltiban nem látok akkora tehetséget a tévézéshez. Mondanám h ültessék be ilyen meg olyan órákra, iskolákba, de megérné ahelyett h egy ismeretlen és arcot alkalmazzanak? Sztem nem

csincsilla72 2016.11.28. 09:11:29

@Krétagarbó: Van egy olyan érzésem, hogy Csillámpóni irgalmatlanul túl fogja tolni.:-) Nem tudom, Soma hogy éli túl. Lehet, hogy bilincsben viszik el.

Krétagarbó 2016.11.28. 09:12:49

@Sanda.Ipse: Miciről is írtunk tegnap, csak az, hogy őt meg lekurváztuk, úgy tűnik, pc, jobban, mint a Zsótiról alkotott véleményünk.
Másrészt Mici nem párbajban esett ki, pedig megérdemelt volna pár perc élőműsor-időt, ahol ő is elmondhatja a véleményét.

Costanza 2016.11.28. 09:16:12

Amugy szerintem Patrik tenyleg nagyon szep, olyan Jude Law tipus, szep bor meg a botrany felbontasu online adason is latszik, es elegans a kulseje, modellnek tipus..

D.Leery 2016.11.28. 09:19:30

Szép volt MICI!!!
Zsolti? Na, mindegy... (affektál)

nem kéne... 2016.11.28. 09:20:36

@Krétagarbó:

soma nem okos.
azért ez jelentős hendikep dávidhoz viszonyítva.

alsophila grahami 2016.11.28. 09:37:46

@szörnycsi: én sem, egy ócska ripacs, aki a személyisége minőségbéli hiátusait maníroskodással próbálja elfedni, ill. kitölteni, üres, nagyon üres... és sajnos súlytalan is, puffogtatja a közhelyeket, egyiket a másik után, nagyjából zéró háttértartalommal (vagyis: duma az van rogyásig, csak sajnos ő maga egészen mást mutat, mint amiről pofázik egyfolytában), egy lufi az ember, ami tegnap ki is pukkadt szépen az élő adás során, az volt Zsóti, amit tegnap láttunk - ha netán valakinek kétségei lettek volna, hogy a szerkik esetleg nem azt láttatták volna róla, mint ami - de, azt láttatták.

rémálmaimban ne jöjjön elő többet, nem hogy bármilyen tv-műsorban, bárki szándékszik foglalkoztatni őt képernyősként, az biztosan veszít egy nézőt a személyemben!
pedig én aztán amolyan oldskool médiafogyasztó (is) vagyok, értsd: még nézek tévét, hagyományos módon, nagyképernyőn.. ;)

alsophila grahami 2016.11.28. 09:46:29

@Krétagarbó: erre pedig akkora E.K.G mint ide Buenos Aires, csak annyival egészíteném ki, hogy én meg Alföldit védem meg mkk, ő egy zseniáis művész, nagyszerű emberi kvalitásokkal, akit - kicsike túlzással - a pályája kezdete óta kísérek figyelemmel, nagy megelégedésemre, Zsoltika legjobb napjain se érhet a lába nyomába se! kéretik még csak egy mondatban se említeni a nevét vele, nem hogy bármilyen párhuzamot vonni kettejük között - pusztán amiatt, mert azonos a szexuális orientációjuk -, én kérek elnézést mindenki helyett, aki ezt megteszi.

2016.11.28. 09:55:25

@alsophila.grahami: Csak visszajöttem, mert már az új poszthoz is írtam: Alföldinél még az is (f)okozhatja a különbséget, hogy nem nyilatkozza egy színházi előadása után, hogy akkor most megy és megdugja Józsit és/vagy Bélát, mert ő nagyon szerelmes... XD.

alsophila grahami 2016.11.28. 09:59:09

@Sanda.Ipse: ő max celebalapanyag, amolyan kiszeltündei teljesítményre alkalmas perpill, másra nem; de végre hazament sajtoskiflizni, immár pontisan ott van, ahová való azzal a műsorral, amit előadott az elmúlt nyolcvanakárhány nap alatt - különös tekintettel a tegnapi gyalázatos leszeeplésére -, ő már múlt idő, ma még fogcsikorgatva bár, de megnézzük az utolsó öfiben, amiben ripacskodhat még egy sort, azután ágyő, menjen isten hírével, és ne rongálja már tovább a meleg társadalom megítélését, mert sztem pont erre nincs szükségük a mostanság tolt, egyre kirekesztőbb ("tudta?") társ. szemlélet mellett!

,, 2016.11.28. 10:05:11

@alsophila.grahami: de örülök annak amit Alföldiről írtál:) ő mindenekelőtt művész, és a nemi identitása csak másodlagos, Zsolti pedig úgy tesz, mintha a melegsége lenne az elsődleges, és minden más csak járulékos... (bocs h nem tudok rendesen fogalmazni, beteg vagyok) Alföldi és Fridi sem éreztette ezt a gay powert soha műsorvezetőként, az Alföldi darabok meg, ahogy írtam teljesen más megítélés alá tartoznak, mert ott szerintem mindig csak eszközként funkcionált a homoszexualitás, de nem célként, de ez külön téma
Zsoltinál elképzelésem sincs, honnan jött ez az egész gay power, érthetetlen az egész csávó. Minden megnyilvánulása vmi filmes klisé, innen-onnan összelopott sablonok... Néha úgy érzem csak egy csoporthoz szeretett volna tartozni, mindegy h milyen csoport, csak ő is tartozzon valahová, ez egy torz tükör azokra nézve aki igazi kisebbségként, igazi kirekesztettként kénytelenek élni. Az a nő jut eszembe aki fehérként elhitette mindenkivel, h ő fekete (sok barnítóval), és vmi fekete jogvédő szervezet elnöke is lett...

alsophila grahami 2016.11.28. 10:12:52

@Sanda.Ipse: Tivy is sokág foglalkoztatta a kommentelőket, annyira sz@r volt, ez nem biztosítéka semmi jónak, sőt Kiszel Tünci asszonyság is gyakran közbeszéd tárgya, meg még Hajdú P-né vagy a Rogánné is, aztán mind tudjuk, melyik, mennyit ér, szal... érted; Zsoltikánk rendkívül irritáló személyiség volt odabent, akit - ha nézni akartuk a műsort - el kellett szenvednünk a képernyőn, és maradandó (piszokul viszkető és nehezen gyógyuló) sebet hagyott bennünk, hát hadd beszéljük már ki a sérelmeinket, áll. az segíti a mihamarabbi regenerálódást ;) szumma, ne dimenzionáld túl, egy darabig még beszélünk róla, aztán hamar Evet vagy Tivi sorsára jut ő is, vagy a széplányéra, aki elsőnek ment haza, és akinek a nevére se emlékszik kár jobbára senki

alsophila grahami 2016.11.28. 10:19:44

@Krétagarbó: és megint ekg, ide is... Micivel durván elbánt a csatorna, és nálam hatalmas plusz a javára, hogy ezt mennyire jól, mondhatni méltósággal viselte, a tegnapi belevalóban messze ő volt a legnormálisabb - na jó, talán még szegény sajtoskifli is, pedig milyen kellemetlen, kínos szituba kergette már a párja, bakker, az is mennyire gáz volt már! (na tess, még egy mínusz Zsolti accountján)

alsophila grahami 2016.11.28. 10:22:53

@Spitzbauer: óóó igeeeen! mennyire igazad van, orbitál ekg, mi más? ;) cuccolok át én is az újposzthoz, itt se vok ;))

Costanza 2016.11.28. 10:26:03

@szörnycsi: a drag queenek kozott sokat latni igy provokalni pasikat, masokat, egymast.. Nezz meg egy Ru Paul's Drag Racet. A szinpad atka, folyamatos szerepeles/bitchingeles beoltozve vagy anelkul, talan ez.. meg hat ugye meg fiatal, majd kinovi

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.28. 11:14:36

@Spitzbauer: az ugrott be elsőre nekem is, hogy ez zsolti nővére lehet :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 11:27:21

@Krétagarbó: Ha nem haragszol erre a polémiára még visszatérek később, egy másik poszt alatt.... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.28. 11:42:03

@Spitzbauer: Azért azt gondolom, hogy egy darab megrendezésének erősen formabontó, és az úgymond közerkölcsök határait is feszegető (de ismerek sok embert, akik szerint messze túllépő) részletei, különösen, ha azt, nem egy Bárka nevű kísérleti rétegszínház, hanem egy Nemzeti Színház igazgató/rendezőjeként teszi, az is egyfajta nyilatkozat, vagy ars poética egy ember részéről. Félreértés ne essék, én szeretem mind Alföldit, mind Friderikuszt, mint művész embereket, még akkor is, ha mint egyben közéleti gondolkodók, egy kicsit eltér a véleményem sok kérdéssel kapcsolatban az övéktől, mert nem tartom magam annyira "szélsőségesen" liberálisnak. Megértelek Benneteket, akiknek már sokkk volt Zsolti a VV-ben, de azt gondolom, hogy ő azért egy csiszolatlan gyémánt, aki ha jó kezekbe kerül, akkor lehet még belőle valami, és akinek van hová nyúlnia lelki mélységekben, és megélt élményanyagban is... Az elvitathatatlan, hogy sokat kell még tanulnia és tapasztalnia!

csincsilla72 2016.11.28. 12:35:53

@VV Erőlegény: Zsolti erősen hendikepes a gyerekkora miatt, nem tanult meg viselkedni sem, és nem tud egy biztos gyermekkori szeretetre és önbizalomra építeni. Ezért védekezik mindenért, ezért tételezi fel, hogy a melegségéért bántják, illetve a környezete sem lehet túl elfogadó. Én is tehetségesnek tartom, de nagyon nagy szüksége lenne egy pszichológusra, aki legalább a sérelmeket segítene neki feldolgozni. Semmire nem fog menni, mert nem tudja önmagát sem koordinálni.

alsophila grahami 2016.11.28. 12:52:45

@Costanza: színpad, rendben; éjszakai klubban, melegbárban rendben; valami revüben, színes-szagos tv-showban rendben a drag queenkedés, de normál életben? a hétköznapokban? mindig, mindenütt? ultraratyi, és most itt a szó szleng-értelmében használtam a kifejezést, nézőként kínos és zavaró, na meg minősíti is a személyt, aki ennyie képtelen megkülönböztetni adott szituációkat... ("helyzet szül szituációkat" - hogy egy klasszist idézzek;))

alsophila grahami 2016.11.28. 12:58:07

@szörnycsi: bocsi, ezt a komidat csak most látom, és ultraEKG, természetesen, minden szavadra hatalmas igeeeen! :) de hallod, az nem egy pasi volt abban a filmben? mármint a House of Lies--ban volt így ilyen pasi, aki feketének adta ki magát és befutott brand lett, amihez az arcát adta, mígnem lelepleztél (jeeej, Marty Kaan for prez!;))

alsophila grahami 2016.11.28. 13:10:15

@VV Erőlegény: most nem értej egyet veled.... (tudom, nem baj;) láttad Alföldi bármely rendezését? mert divat lett kritizálni mások elmondása alapján, ami ugye szubjektív vélemény, és vélemény alapján véleményezni az... nagyon nem ugyanaz, én láttam, és ez alapján mondom azt, hogy a pasi egy zseni, zseniális művész, nem teljesítmény nélküli ún. jelenség, celebritás -- Zsolti ezzel szemben még ez utóbbi SEM, majd csak lesz, ezután - és erre mondom én azt, hogy ez hatalmas merénylet ellene, mármiht felkapni, megrágni, majd kiköpni, mert amíg éppenséggel fent lesz, azt élvezni fogja, de azután.... jön a keserű kiábrándulás mindenből és mindenkiből, és ez a burn out az amire a legkevésbé szüksége van ilyen múlttal a zsákjában; plusz ha most felkapják, az lenne a létező legrosszabb, ami történhet vele egy ilyen extrém kaland után, mert ahelyett, hogy visszanézné?magát, majd jöhet a kaland igazz gátját veti az önmagába nézésnek, és

alsophila grahami 2016.11.28. 13:21:14

@alsophila.grahami: nah sirt ugrott a szerkú felület, és összezagyvult a minden ;) szal... ott tartottam, hogy a mélyen magába tekintést követően jönne csak a kaland érdemi része, az önismereti kaland amiből lehetne személyuséget építeni, csiszolni, fejleszteni, etc... és pont ennek lehetőségét veszik el tőle azzal, ha most ilyen low áuality szereplést követően felkapnák, médiafelülethez juttatnák; neki mist nem erre lenne szüksége, bár erre vágyik, tudom de mégsem, mert ezzel csak még mélyebbre süllyedne, ahonnan még nehezebb lesz egyszer kikászálódnia, ha egyáltalán... //Viviennel vsz nagyjából ugyanez a szitu, csak ő még mellé szellemileg visszamaradott is némiképp - kész kizsákmányolás volt őt ide beengedni, hogy lejárassa magát anélkül, hogy egyáltalán felfogná../

alsophila grahami 2016.11.28. 13:23:24

@szörnycsi: áááá szóval ez a valóságban is megtörtént..? huh, ezt nem is tudtam, köszcsi a linket :)

alsophila grahami 2016.11.28. 13:27:45

@alsophila.grahami: elütésekre nem figyelni, lényegét mégérteni, plz... ;) nyomorult virtu keyboard, a gyehennán fogol lakolni! (mármint hogy a fejlesztőd;)

alsophila grahami 2016.11.28. 13:37:49

@panamcat: egyetértek, azzal a kitétellel, hogy az ÉNB talán túlzás, de a Segítség, bajban vagyok megugorható, sőt, az pont testreszabott lesz neki, és kb ennyi, mert a műsorvezetésre ő ezzel a figurával egyszerűen alkalmatlan; ami pedig a sokat emlegetett intelligenciáját illeti, annak mértéke tekintetében erős averzióim támadtak, főként a tegnapi szereplése után, mert az intelligencia elemi része a megkülönböztetés képessége, amiben ő láthatóan hiányt szenved, nem kevéssé.

alsophila grahami 2016.11.28. 14:02:41

@Mizantrop: szia Zsolti, sz@r voltál, túltoltad, a nézők hazadelegáltak, fogadd el, vond le a megfelelő konzekvenciákat és okulj - ez a legjobb, amit kihozhatsz a szituból, már ha hajlandó vagy a permanens tagadás állapotából kijönni végre; drukkunk, ja és saját magunkat kommentálni gáz, ezt NE csináld, sskk. ;)

Krétagarbó 2016.11.28. 14:18:10

@alsophila.grahami: ÉNB-ben már szerepelt állítólag...

Krétagarbó 2016.11.28. 14:19:34

@alsophila.grahami: Ekg, csak már nem akartam hosszabb lenni, de jó, hogy kiegészítetted Alföldi méltatásával a hsz-mat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.28. 18:01:57

@Battenfeld: sprinteljen inkább,és akkor bitang jó teste lesz.meg járjon köredzésre

Dauda András 2016.12.17. 12:55:30

@ficekence: Szerintem is unalmas. Nem tudom miért baj az h Anikó vékony. Aki vékony, nagy valószínűséggel tovább fog élni és elkerülik vagy csak jóval később alakulnak ki a krónikus betegségek nála.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.12.17. 19:00:30

@Dauda András: nem feltétlen, ezzel nem azt mondom hogy rossz,de ha vki genetikailag vékony, bármit ehet típus,az később pont emiatt megszívhatja.tehát nekik ugyanúgy kell figyelni

taga20 2016.12.17. 19:38:19

@PeniValdes: nem mondod, hogy még rágjátok a csontot!

szerintem, ha a vévéiksz 28.-áig tartott volna, ako ti elhalasztottátok volna a karácsonyt!:))

taga20 2016.12.17. 20:20:37

@PeniValdes: hugi, szép még lehecc!

azé várod má a vévétízet, mi!:))

taga20 2016.12.17. 20:35:47

@Krétagarbó: azé milyen má, hogy ez a "jó kis társaság" szétszéledik, amint vége a szarnak. vödörrrel , mmkk-val és a többi kemény arccal együtt:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:40:35

@taga20: ha már megszólítottál: te vagy az, aki nem bír leszakadni a vv-ről meg a kommentelőkről.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:41:18

@taga20: ahelyett, hogy örülnél, hogy más dolgokról olvashatsz a hogyvolton, csak ideesz a fene. szeretsz te minket, tudom én

taga20 2016.12.17. 20:42:28

@úgymond olvasó mmkk: na jó, leszek én. persze te még maracc egy hülye picsa, de szeretlek:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:43:39

@taga20: megtisztelsz. örültem a kedves szavaidnak :)

taga20 2016.12.17. 20:54:41

@úgymond olvasó mmkk: most mond aszt, hogy nem szerecc, me én téged szeretlek kiszeltünde után közvetlen:)))

zene? igen, tessék:))

www.youtube.com/watch?v=i97b6brnWCc&list=RDi97b6brnWCc

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:57:51

@taga20: ugyan, kiszel tünde lábkörméig sem érhetek fel

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 20:58:56

@taga20: azt hittem, kiszel tünde emlegetése után minimum fásy zsülikét kapok.. most csalódtam benned

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 21:10:06

@taga20: hát ezaz. ma csak egy hülye picsára futotta? el szeretnéd mesélni, miért nem megy ma? :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.17. 21:19:36

@taga20: na jólvan, nyusszi, megfogadom a tanácsodat, és a kezembe veszek egy könyvet. remélem a csodálatos modorodat ezentúl egy hozzád méltóbb emberre pazarolod. a válótársakat ne offold szét a hülye picsa miatt. szevasz :))))))))

taga20 2016.12.17. 21:20:51

@úgymond olvasó mmkk: nem. ma nem vagyok locsifecsis kedvemben.
egyébként örekszem, ezé nem áll a zászló minden este valószínű:)

taga20 2016.12.17. 21:22:09

@úgymond olvasó mmkk: jó, holnap majd kikérdezem a vörösésfeketét. nem foksz átbaszni!:)))

taga20 2016.12.17. 22:34:20

@Cimili: evvel a sok dével, tényleg egy hülye picsa vagy!
ráadásul a sok barommal ellentétben, te itt is maradtál:)))

taga20 2016.12.17. 22:51:37

@Cimili: ha közönséges lennék, ako aszt írnám neked, hogy közöd? van !:)

taga20 2016.12.17. 22:55:26

@PeniValdes: hugi, mi a fasz van veled. összekeversz valakivel, az anyád picsáját:)

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 09:34:35

@taga20: szóval nem csak én vagyok hülye picsa? komolyan mondom, egyre nagyobb csalódás leszel nekem.
mit akarsz tudni a Vörös és feketéből? Julien Sorel Napóleon iránti rajongása, de Rénalné féltékenysége, vagy Mathilde érdekel inkább? :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 09:46:24

@taga20: és most látom, nem csak válótársakat meg valóvilágot nézel, hanem xfaktort is? tiszta eklektikus vagy
süti beállítások módosítása