Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x90 - Nagyon remélem, hogy Vivi valami életmóddal kapcsolatos műsort kap a VV után

2016. november 25. 07:31 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-11-25_7_10_27.png

Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el, hogy ki legyen a sufni? feladatot megcsinálták. Jött Ricsi, a kecske, aki a kertbe kibaszott salátás tálakból "jósolt". Amelyik csapat kosztjához előbb odament, azok vonulhattak a sufniba. És amikor Dávid és Krisz tudományosan értekezik arról, hogy a répát előre meg kell rágni, mert úgy jobban érzi majd a zamatát a kecske, akkor azért lefordultam a kanapéról. Ők nyernek, de ez most mindegy. Ezzel mindenki jól járt, hisz nem kell az őrült keféléshez asszisztálni. Ezt mindenki belátja, kivéve Vivi, aki szerény személye ellen irányuló támadásként éli meg azt, hogy melyk tálból evett az a telibe vert kecske.

A második bejátszó Vivi edzéstervéről szólt. Az oké, hogy nem akar edzeni, és megint Dáviddal vagy Somával, részemről húgy mindegy, arról vitaértekezik, hogy miként is kellene enni és edzeni, mert az nem oké, hogy gyúrás közben letol egy chipset. És bármennyire is szeretné azt hinni, hogy a diétás étel nem diétás flamóval való bepuszilása kioltja egymást, vagyis se nem hízlal, se nem fogyaszt, sajnos kurvára nem igaz. Mindegy is, mert Vivi szerint fogyózzon az, aki alapból is ronda. Ez már-már Aranypart Pókmajom szintű ékes szólás volt, aki azt találta mondani, ugye, hogy "Dolgozzanak a szegények!". Mivel Vivi azért tényleg összeesett így az eltelt 90 nap alatt, ezért tényleg edzenie kell, ezt maga is belássa, úgyhogy bekeni magát valami krémmel, aztán befóliázza magát. Ennek amúgy van értelme, a folpack alatt jobban izzad az ember, jól oda lehet pörkölni vele a felhalmozódott zsírnak, de nem úgy, ahogy Vivi csinálja, hogy nem 2 rétegben, hanem 22-ben küldi fel magára a fóliát. Kicsit robotzsarus lett a mozgása, de nem érdekli, ő így edz. Kivonul Ginával, aki elkezd fekvenyomózni, mert azt hiszi az karra megy, majd Vivien lebassza, hogy ezt nem szabad, mert ez mellre megy, és ettől összemegy a melle. A nagy edzésből sokat nem kapunk, csak annyit, hogy Vivi a szobabiciklin tekerve kérdezi Dávidot, hogy kész van-e már a sült kolbász, majd benéz az ablakon és látja is, hogy Ati már burkol, úgyhogy pattan is le a gépről, azt már pusztítja is a zsíros kolbit. De  puffasztott rizzsel ám, hogy valami diétás is legyen a menüben. Az ilyen válogatott ökörségek jól működnek, szerintem egy websorozat jó is lenne, amiben lekövethetnénk Vivi nagy fogyását. Dietetikushoz járna, egy személyre szabott Kathy Béla üvöltene fölötte mindig, hogy mit és hogyan kelle csinálnia. Imádnám. Mert

Ami jólesik, az nem lehet egészségtelen.

- mondja Vivi.

Végén még mindenki elhordta a másikat a bús picsába, mivel egy feladat keretein belül csapatonként kellett megénekelni, hogy a másik csapat tagjai miért nem lennének jó modellek. Miciék csak jelzőket dobálnak egymás mögé, hogy Vivi narancsbőrös, nagy az ínye, eláll a füle, a füldet súrolja a picsája, stb., míg Zsoltiék olyan mondatokkal jöttek, hogy Papinek megvan a teste és az arca, hogy modell lehessen, csak a hajának kéne kinőnie, hogy ő lehessen a Palvin Barbi. Az elején azt mondja Vivi, hogy lóra leperegnek ezek, mert a villán kévül megfordulnak utána a faszik. Mondjuk azt nem mondta, hogy 180 vagy 360 fokot fordulnak. Aztán persze másból sem áll a szegmens további része, mint kanapén duzzogásból, amibe kánonba besegít Gina is, aki szintén kapott némi savat. Kicsit elkezdi befúrni magát Zsoltiékhoz, de jobban fosik ő Krisztiánéktól, hogy tényleg kifordítsa a köpönyegét, úgyhogy csak elücsörög velük. Vivien azt hiszi, hogy ez is telefon és beleszól, baszd ki, hogy ne csiki-csukizzon már, hanem döntsön, geci. Ennyi. Magam se mondhattam volna szebben. Legyen is ez a végszó. Ámen.

Fontos! A nézők megszavazták, hogy a vasárnapi párbaj győztese ne kapjon védettséget.

Címkék: vv8
687 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 08:06:21

5 ismerősöm kedveli Tivy oldalát.. abból 3 kifejezetten értelmes ember. megyek, a kardomba dőlök, aztán elolvasom az új posztcsit

Cérnahuszár 2016.11.25. 08:07:17

Most én tartok ott hogy vivi nem lehet ennyire hülye, ezt csak úgy előadja, közben meg tudom hogy de...
csatlakozom chatgéza fitneszeljük meg vivit de ordítva mozgalmához, mert ugye "ami jólesik, nem lehet egészségtelen " XDDDD

Cérnahuszár 2016.11.25. 08:08:22

@úgymond olvasó MMKK: lehet hogy csak azt nézik tényleg ilyen hülye-e, túl izgágák az ismik és le akarják zsibbasztani magukat

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 08:10:36

@Cérnahuszár: legyen igazad. de attól még nagyon fájt, mikor megláttam. (a céges gépen nincs adblock, a facebook meg feszt tivcsit reklámozza ott oldalt)

Cérnahuszár 2016.11.25. 08:12:08

"És amikor Dávid és Krisz tudományosan értekezik arról, hogy a répát előre meg kell rágni, mert úgy jobban érzi majd a zamatát a kecske, akkor azért lefordultam a kanapéról."

én most, mert lemaradtam az elejéről :)))

látom tegnap írtatok a bv-ről, érdemes megnézni vagy inkább ne, vivire vagyok kíváncsi, nem írtátok mit alakított benne

hannamontanna 2016.11.25. 08:24:54

Hellóka... az jelent valamit, hogy sorozatban elalszom a műsoron és itt tudom bepótolni a történteket? Annyit láttam csak ahogy Vivit ekézték. Az eléggé fájó volt. Csoda hogy nem sírt. Az oké, hogy tényleg nem modell alkat, de valljuk meg, sminkelni azt azért tud.

Sanda.Ipse 2016.11.25. 08:31:36

Az RTL-nek ismét sikerült egy ízléstelen feladatot kitalálnia, egymás külsejének ekézésével. A Dávid-Mici csapat ezt meglehetősen durvára vette, különösen Vivi esetében.
Kíváncsi vagyok, hogy az újabban öribari Dávid/Muci mikor jönnek rá, hogy nem csak egy közös ellenségük van, de egymásnak is ellenfelei.

Cérnahuszár 2016.11.25. 08:49:13

na megnéztem a bv-s vivit, brühühühü a sunavizitre XDDDD

de az a cica harc amit dinával lenyomtak soma kesztyűjén, pusztít :D
bírom amikor a csajok kitartott kisujjal szinte felkarral ütnek ököl helyett és a fejüket próbálják minél hátrább tartani :D

2016.11.25. 08:50:52

@Sanda.Ipse: ja. marha vicces feladat volt. (hazudok)

2016.11.25. 08:50:55

Na megvagyok. Kis spättel ugyan de követem az eseményeket...

Zsótti nagyon idegesítő: Zsigeri rosszindulat, kettős mérce, manírosság, buzikártya, "leány"kérés,... pfhejj. Láttam, hogy már több konténer megtelt ittend. Hát akinek ő szimpatikus, meg aki őt akarja még tovább nézni, hát azt komolyan nem értem. De tényleg, minden rosz indulat nélkül.

Mickót sajnálom, végülis Dávid hozta ilyen helyzetbe, mert amikor megszavaztuk/tátok, hogy a kihívott hívhasson ki még egyet, Zsóttin kellett volna 4 jelnek lenni, de Dávid meg Atus elsunnyogták. Ez még minding nem lett volna akkor abaj, bár a csúcs egy Mickó-Meláklány-Csillápf*szpóni hárbaj lett volna, de Dávid meg beleállt Meláklányba, mint a gerely. Szóval, Micinek nagy valószínűséggel meszeltek. Pedig ő most annyira jól játszik, pengeéles meglátásai vannak, és azokat higgadtan és értelmesen tálalja. Sajnálom, na. Persze, elQrta, ott, a kárszeg veszedelmes közelségében cserbenhagyta az éleslátás. Pedig Kárszeghy lepattintja, ha tényleg Qrva volt Svájcban. Ha nem pattintja le, akkor meg Mickó fogja Papit. Szerintem nem tűri, hogy uralkodjon rajta... Azért az elégtétel lenne, ha Zsótti esne ki elsőnek vasárnap. Bár arra megint azt mondaná, hogy azért esett ki ő elsőnek, mert ketten voltak ellene: már pedzegette is ezt, ismét hatalmas csúsztatás, más szavakkal ordas nagy hazugség.

Az megvan nektek, hogy a Sajtoskifli (ezt még elképzelni is undorító, olyan mint ha a csajomat majonézes hotdogkiflinek hívnám dugásután, menstruációkor kecsapos hotdogkiflinek, HOL A KONTÉNER? :-))) meg Evettke öribarik lettek, olyannyira, hogy együtt alszanak, és Evett egy esetleges FoSoma-Meláklány párbajon olyan táblaval szurkolna, hogy hajrá mindkettő. Bizony. Ez tegnap volt a BV-ben. A Sajtoskifli is beszélt (nyávogott) a telefonban, hár az tényleg annyira meleg, hogy kézzel vasal... :-DD

Ezek a rövid meglátásaim, de jó volt végre kiírni magamból.

Hajrá Mickó, de Dávidunknak kell nyerni ezt a hárbajt, mert egyébként FoSoma révén Evett (+Sajtos +Meláklány) kezébe/közelébe kerülhet a nyeremény. Azért ezt nem akarhatja senkifia!

2016.11.25. 08:51:39

bakker a lenyeg meg lemaradt!
hajraaaa zsooooti!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 08:55:37

@hereverő heverő: medvebőrös szépséges napot :) tegnap este kapcsolgattam, és a sorozat pluszon valami romantikus lónyál ment, eszembe jutottál :)

hannamontanna 2016.11.25. 08:59:14

@Spitzbauer: Nem értettem tisztán: ki játszik jól és higgadtan? Dávid? Vagy Mici?

2016.11.25. 09:00:42

@Sanda.Ipse: Szerintem bari lesz, azt fogják mondani, nyerjen a jobbik, ennyi. Így a retek majd úgy csavarja, hogy Zsótti mindenképpen bekerüljön a második fordulóba, hogy az ekézést nehogy felváltsa a kedélyes/unalmas beszélgetés. Bár azt is szívesen elnézmném, ahogy Mici mage Dávidunk megbeszélik, hogy milyen faszán kib*szták Zsóttit, csak kár, hogy most egyiküket is kib*sszák vele.

Ja még azt el is felejtettem, hogy Vivinek nagyon betaláltak... Pont ezt gondoltam róla az elejétől, szóról szóra. És utána: se kiköpni se lenyelni nem tudta. Legjobb rész volt a tegnapi öfiben.

hereverő heverő 2016.11.25. 09:01:03

@úgymond olvasó MMKK: Medveblőrös napot kancsó borral :) Én úgy húztam a lóbőrt tegnap este, hogy a KFKI már nyomoz, miért lendültek ki a szeizmográfjaik ha mégsem volt földindulás

2016.11.25. 09:01:14

@hannamontanna: Mici, csak elQrta, szó szerint.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 09:02:04

@hereverő heverő: :)))) (erről most eszembe jutottak szegény Közép-Amerikában élők, 7,2es földrengés és mellé hatalmas hurrikán, bahh :((( )

Sanda.Ipse 2016.11.25. 09:04:03

@Spitzbauer: Pengeéles meglátással Muci Vivit hívta volna ki, aki biztos, hogy nem Dávidot vitte volna harmadiknak, így garantáltan visszamehetett volna.
Dávid meg annyira nem volt tökös, hogy Zsoltra tette volna a kiválasztójelet, csak akkor kezdett izmozni, mikor már érezte, hogy ő lesz a harmadik.

hannamontanna 2016.11.25. 09:05:52

@Spitzbauer: Nem kicsit, nagyon. Igazából megdöbbentő, hogy ha valakit így jól megkezelgetnek, ettől rögtön többnek érzi magát. Eddig azt hittem, a tudás hatalom, de kiderült, hogy a qrás hatalom. Még a végén beszopja magát a fináléba? Micsoda világ :-)

Cérnahuszár 2016.11.25. 09:07:11

@Sanda.Ipse: @Biriksz_Krokiksz!: ja elég szar feladat volt, egymás kinézetét gúnyolni, mindegyik csapat jól kimaxolta szó se róla
már senki sem jáccotta el a családias napokat, úgy látszik ez végleg kuka, hanem beszólogatott

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 09:07:27

@hereverő heverő: ilyenkor örülök, hogy a Kárpát-medencébe dobott le a gólya

hereverő heverő 2016.11.25. 09:07:52

@úgymond olvasó MMKK: mondjuk az új-zélandi tengerpart sem semmi.

2016.11.25. 09:10:12

@Sanda.Ipse: Ha Vivit witte volana Mici (a Muci is tetszik), akkor Zsótti teliszirénázta volna az elkövetkező öfiket, hogy milyen gyáva, nem is volt vele konfliktusa, nem merte őtet kivinni, stb.. Tele a szokásos csúsztatásokkal, manírokkal, Vivi ócsak tulajdonságainak hazug felmagasztalásával. Szóval jó, hogy nem így lett, és ez Micinek is arcvesztés lett volna. Vivi meg azt hívta volna ki, akit Zsótti mond, és Zsótti Dávidot mondta volna szerintem, ugyanúgy, mint Vóri is beajánltta Dinkának. 2 legyet egy csapásra. Vagy szerinted Zsótti tényleg szereti Vivit? Annyira, hogy még játszásiból sem akarna megszabadulni tőle? Kötve hiszem.

hereverő heverő 2016.11.25. 09:10:13

@Cérnahuszár: Tudta az RTL, hogy mit kell nekik feladatul adni. Ezt bárhol, bármikor el lehet sütni, és főleg nem kell hozzá és sem.

- Uram ! Önnek az orra... nagy !
- Mondhatta volna szebben, kis lovag...

Moltobene 2016.11.25. 09:13:05

Azért Mici felettébb visszafogott kritikákat kapott a külsejére vonatkozóan ahhoz képest, amit ő osztott...mindegy, úgyis ő a legesélytelenebb, kivéve talán, ha az összes régi kuncsaftja nézi a műsort, és támogatja - akkor még el le is pipálhatja (nem úgy!) a többieket..:)

Sanda.Ipse 2016.11.25. 09:14:50

@hereverő heverő: pedig ők még Cyranót sem olvasnak/néznek:)

Moltobene 2016.11.25. 09:17:37

Egyébként Ati kezelte a legjobban az osztást, ezt abszolút díjazom benne...

hereverő heverő 2016.11.25. 09:17:45

@úgymond olvasó MMKK: Sajnos én sem, de tervezem. Él kinn egy barátom, majd igénybe veszem a segítségét amit már felajánlott. Így messziről nagyon tetszik az az ország, majd közelről is megismerem.

Sanda.Ipse 2016.11.25. 09:19:11

@Spitzbauer: elegendő indok lett volna, hogy Vivi rátette a jelét, "pedig ő nem bántotta" Ha Vivi Atit hívja ki harmadiknak, Muci visszamegy.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 09:20:38

@hereverő heverő: nekem is élt kinn volt munkatársam, de továbbment valami egzotiss országba

2016.11.25. 09:24:26

@Sanda.Ipse: De Mici nem tudta, hogy Hárbaj lesz, hahó! Zsótti meg az ellenszenv szavazatokkal annyi esélye lett volna, mint féllábúnak a seggberúgó versenyen.

Sanda.Ipse 2016.11.25. 09:28:31

@Spitzbauer: viszont Muci a hárbaj tudatában, utólag is azt mondta, hogy mindenképpen Zsoltot hívta volna ki. :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.11.25. 09:30:23

@Sanda.Ipse: valahol megértem, amit mondasz. Régebben én is így láttam, hogy a feladatok egysíkúak, semmi fantázia nincs bennük, stb... Viszont csak így, az ilyen primitív, de irányított feladatokkal lehet kiugrasztani a 90 nap után erőteljesen eltunyuló lakókat. Az első hetekben még tombolnak az indulatok, aztán szép lassan mindenki befásul. Mint most is. Ha Mici és Zsolti között nem lenne ez a nagyon felszínes cicaharc, akkor baszki nézegethetnénk a penészfoltok növekedését is.
Ennyi ideig bezárva lenni ugyanazzal az x emberrel, kibaszott nyomasztó lehet. Nem is feltétlenül azért, mert nem látod a csajodat vagy anyádat, hanem mert felkelsz és tudod, hogy megint annak büdösszájú fasztarisznyának a képét kell bámulnod és nincs a 120 négyzetméteres háznak olyan szeglete, ahol ne látnád vagy ne hallanád. Ha ki akarsz kapcsolódni, akkor csak velük tudsz bármit csinálni. Nincs se könyv, se tévé, se internet, se semmi, ami hatással lehet rád, csak a nyomorult levelek, amiket a szerkesztők írnak. És amikor meghallod a VV signálját, már összeugrik a gyomrod, mert tudod, 90%, hogy megint valami agyon baszott feladatot kell megcsinálni. Szóval lehet, hogy szar, hogy ilyen feladatok vannak, de ez nem feltétlenül csak a szerkesztők ötlettelenségén múlik, hanem azon, hogy mennyire megvalósítható (anyagbeszerzés, időigényesség) szempontjából a villában.

Sanda.Ipse 2016.11.25. 09:39:11

@Chat Géza: sok igazság van abban, amit írsz, de számomra a legötlettelenebb feladat valakinek a külsejét támadni olyan oldalról, amiről nem tehet. (pl. Soma törpe, Vivi ronda, Gina orra olyan, mint a Bazilika kilincse, stb.)
Ezúttal valamivel szellemesebben, kevésbé bántóan próbálta megoldani a feladatot a Zsolt-oldal.

hereverő heverő 2016.11.25. 09:40:03

@Chat Géza: Értem, sőt nagyon is megértem amit írsz, de baszki, ne az anyagbeszerzés legyen már a korlátja bármilyen feladatnak. Főleg egy ekkora költségvetésű csatornán ne az legyen. És igenis lehetne nekik valami olyan feladatot adni amit élveznek is, látványos is. Gondolok itt pl a katonai hétre, a túlélőhétre, a munkahétre, vagy a babás hét profibb kivitelezésére: a magyarázd el a gyereknek miből lesz a gyerek pl jó kezdeményezés, tovább lehetett volna gondolni. Az ökohét is hóttprimitív baromságokkal telt, szóval ez a betunyulás igenis a szerkik és a kreatív csapat faszságát és tehetetlenségét terheli. Kurvára nem hiszem, hogy ha teleszórnák a villát könyvekkel, akkor jobb lenne benn a világ ezeknek a lemmingeknek, de meg lehetne próbálni, hogy mondjuk éreccségi Somika elolvasna-e egy Tolsztoj regényt ha csak az akadna a keze ügyébe. Vagy mondjuk EP-t, ha magyarokat akarunk.

2016.11.25. 09:41:15

@Sanda.Ipse: Te azt mondtad volna, hogy: "Jah, nem, akkor Vivit, kellett volna, mert talán nem hívta volna ki Dávidot"? Ezt te sem gondolod komolyan. Ha valaki a szavazatokra hajt, akkor ilyet nem mond. Az összes kiesett játékos, még a kinti megítélés tudatában sem változtatott volna semmit... Ja és ők a Zsótti öriszeri táborában voltak mind.

2016.11.25. 09:42:50

@Sanda.Ipse: Ez igaz, de Vivi és Dzsina reakciói miatt, nagyon tetszett ez a feladat. Micit is megnéztem volna, ha letehenezik, és a napi 4-5 Qrásra is tesznak megjegyzést. Kár, hogy nem így lett.

Sanda.Ipse 2016.11.25. 09:47:52

@Spitzbauer: milyen összefüggés van a külső és a kefélés (Muci) között? Igaz, hogy az éleslátásának ártott.
@hereverő heverő: azért azt megnézném, ahogy Tolsztojt és Eszterházy Pétert olvasnak:)))) Aztán esszét kéne írniuk belőle.

Sanda.Ipse 2016.11.25. 09:51:11

@Spitzbauer: egyébként én hangoztatom mindig, hogy a "mi lett volna, ha" kezdetű kérdéseknek semmi értelme, most meg én írok marhaságokat. Na, itt a vége! Győzzön a jobb!

Sanda.Ipse 2016.11.25. 09:52:35

@Spitzbauer: amúgy Ginának egész formás kis feneke van:)

Funk You 2016.11.25. 09:55:10

@Sanda.Ipse: annyira éles meglátásai nincsenek Micinek, hogy előre láthatta volna a hármas párbajt. Ezt a tényt ugyanis csak akkor közölték velük, mikor már kihívta Zsótit.

Szerintem különben izgalmasabb lett volna az egész, ha előre szólnak nekik, hogy hármas párbaj lesz. Kíváncsi lettem volna, átlátják-e, hogy ebben a rendszerben kit érdemes kiválasztani. Talán végre lett volna egy kis taktikázás.
Azt különben - mint itt sokan - én sem vágom, hogy Dávid miért nem Zsoltira pakolta a jelét, ha annyira tele van a hócipője vele.

Cimili 2016.11.25. 09:55:45

Fosch 46-dikk. Minyá el is olvasom.

2016.11.25. 09:57:35

@Chat Géza: Gézu, rövid a poszt, akartam már írni... Tudsz te ennél jobbat is :-)
Az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Mivel Dávidunk a párbaj esélyese, azaz a nézők valószínű favoritja, kötve hiszem, hogy ötvenegynéhány százalék a védettség elvesztése voksolt volna. Nem is mondta Ancsi, hogy közjegyző jelenlétében :-DD

Ancsi tegnap megint alig tudta kimondani, hogy mencseszterjunájtid. Szerintem azért, mert így volt neki odaírva. Mondjuk, lehet, hogy ha angolul írják neki, akkor mánc-heshter-uni-ted lett volna belőle. XD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 09:59:20

ma valami galaktikus fekete lyuk nyílhatott a közelemben, eltűnt a tollam, meg a teaízesítőm is. a feketelyuk monnyonle

@Cimili: szia :)

hereverő heverő 2016.11.25. 09:59:29

@Sanda.Ipse: most még kicsi, de lesz az még nagyobb is :)))

csincsilla72 2016.11.25. 10:00:15

@Funk You: Azért nem Zsótira pakolta, mert esze is van. Nem nagy titok, hogy Mici Zsótit rühelli benn a legjobban. Ha Mici a kiválasztott, akkor ő tuti Zsoltit viszi. Micit kellett biztosra jelölni. Zsolti remélhetőleg elhullik (a dugásfaktor valszeg nagyobb népszerűségre tarthat számot), így Dávidnak nincs több gondja Zsoltival.
A fő riválist vigye ki más, ha lehetséges. Ő majd megküzd az agyhalott lemmingekkel.
Ezt hívják taktikának.

SzilajSzilard 2016.11.25. 10:00:45

@Chat Géza: Ezért kell időben rövidebbre venni a műsort. Már vége kellett volna hogy legyen. És egy helyesbítés. Kathi Béla. I-vel.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.11.25. 10:01:21

@Spitzbauer: aláírom, rövid lett, nincs mentségem. Max annyi, hogy kiégett a vv relém.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.11.25. 10:01:59

@SzilajSzilard: gondoltam volna, hogy nem kell az a grófi y. na mindegy.

hereverő heverő 2016.11.25. 10:02:07

@úgymond olvasó MMKK: A tolladdal kavarod a teádat, csak még nem vetted észre. Mindjárt én is iszok valami bivalyerőset, mondjuk Irish Breakfast-ot.

csincsilla72 2016.11.25. 10:02:39

@Sanda.Ipse: Abszolúte egyetértünk. Ötlettelen és szükségtelenül kegyetlen feladat volt. Nagy fekete pont a kreatívoknak.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 10:03:36

@hereverő heverő: ez a burzsujtollam, ezt csak a hivatalos dolgok aláírására használom, Krakkóból kaptam, és nagyon szeretem, és nem tudom, hova lett :( (remélem nem az ügyfél nyúlta le véletlenül)

Cimili 2016.11.25. 10:04:07

Gézu, jó volt, nagyon, köszi, de lehetett volna hosszabb is! :)

hereverő heverő 2016.11.25. 10:06:33

@úgymond olvasó MMKK: jaj, akkor gyorsan keresd meg ! Az ügyfél meg hozza vissza ha nem az övé, irgumburgum

csincsilla72 2016.11.25. 10:12:36

@Chat Géza: Jó ez.:-) Őszintén, nem csodálom, hogy unjátok. Ha nekünk is nézhetetlen, vagy csak elnémítva élvezhető, akkor mit szóljatok ti. Én a leírtak felére nem emlékeztem, annyira nem hagyott bennem nyomot.:-(
Egyébként nem hiszem el, hogy ne lehetne értelmes feladatokkal készülni. Többel, sokkal többel, mint amennyit bedobnak.

Funk You 2016.11.25. 10:13:46

@csincsilla72: ez oké lenne, el is fogadnám taktikának, ha már a hármas párbaj ismeretében, nem provokálja ki Zsoltitól, hogy őt vigye ki.
hacsak nem arra játszott, hogy ha nyíltan konfrontálódik Zsoltival, és komoly, értelmes érveket hoz (ahogy azt egyébként tette), az majd inkább Atit vagy Dzsinát viszi ki, mert őket könnyebben legyőzhetőnek véli a párbajon szájkaratéban.

plüssnyuszi 2016.11.25. 10:15:44

@Sanda.Ipse: Cyrano melyik VV évadban volt? :-)))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.25. 10:26:14

jó reggelit!
@úgymond olvasó MMKK:
azt már kőműves-actimelre váltották valahol. pl a pikk ászban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 10:28:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó reggelt. bosszúm édes lesz :)))))))))

Akasa27 2016.11.25. 10:32:17

@Spitzbauer: "hár az tényleg annyira meleg, hogy kézzel vasal... :-DD"
HÜLYEBAROMÁLLAT!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

etikette 2016.11.25. 10:34:09

Jó reggelt! Jó lett a poszt Géza :) Mivel az már szinte fix, hogy vasárnap Dávid jön vissza most inkább az a kérdés, hogy a hétfő folyamán Gina rámegy-e Krisztiánra picit úgy óvatosan finoman? ;)

etikette 2016.11.25. 10:34:44

@Akasa27: jajj a kézzel vasal-on én is kifeküdtem :D:D

Sanda.Ipse 2016.11.25. 10:37:00

@plüssnyuszi: VV9 Powered by Csillagszületik. Tudod, amiben Tolsztoj és Eszterházy voltak:)

hereverő heverő 2016.11.25. 10:39:22

@etikette: Óvatosan, ahogyan a ló b@szik ?

plüssnyuszi 2016.11.25. 10:40:54

@Sanda.Ipse: Ja, tudom, a két komolytalan figura... még gyúrni se tudtak rendesen, meg a szoliról is azt hitték, hogy valami versmérték :-)

hereverő heverő 2016.11.25. 10:41:53

@plüssnyuszi: Ja, ők azok. Az egyik a szakállát, a másik a haját növesztette naphosszat.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.25. 10:43:10

@hereverő heverő: az a tarajos sül :)

((bár a te mondásodat úgy ismerem hogy (felszólítás) "Érzéssel, mintha lovat basznál!"))

csincsilla72 2016.11.25. 10:45:01

@Funk You: Azt ők tudják vajon, hogy fog a közönség szavazni? Mert ha azt gondolják, hogy háromfelé fognak oszlani a szavazatok és nincs újraindítás, akkor esélyesebb, hogy ő jön vissza. Mert egyszerre szemben Micivel és Zsoltival vélhetően neki van nagyobb esélye. Mindkettő kellően megosztó, aki rühelli ezt is, azt is, az rá fog szavazni.
Persze gőzöm sincs, mi van a fejében.

Sanda.Ipse 2016.11.25. 10:48:52

@csincsilla72: most abszolút valószínűsíthető Dávid visszatérte.
Bár Clinton szavazói is hátradőltek a biztos győzelem reményében, oszt befutott Trump:)

csincsilla72 2016.11.25. 10:52:26

@Sanda.Ipse: Háát, itt azért nem nagyon vagyunk megtévesztve a közvélemény-kutatók által. Mert azok nincsenek.:-) No meg köreinkben nem is szokás titkolni, hogy kire szavazunk.

MacákékIcukája 2016.11.25. 10:53:25

@Chat Géza: Bencus szakadt a tegnapi Dzsudibi altal keszitett Kriszes fotosorozaton, most neztem az instagram mystory-jat :))))) Te meg tarts ki, mar nem sokaig kell Vv-rol firkalnod ;)

etikette 2016.11.25. 11:01:29

Én megtiltanám a Vivinek,hogy smink nélkül nyilatkozzon :S jujj de félelmetes te jó ég!

Funk You 2016.11.25. 11:01:43

@csincsilla72: szerintem ebben így túl sok az ismeretlen faktor, ahhoz, hogy taktikát lehessen rá építeni. de persze én sem tudom, mi van a fejében, csak logikát próbálok keresni a lépéseiben.

plüssnyuszi 2016.11.25. 11:02:27

@hereverő heverő: de azok legalább nem akasztják ki a mérleg nyelvét :-)

slara 2016.11.25. 11:32:05

@etikette: Én Vivinek azt is, hogy megszólaljon, egyre nehezebben viselem azt a málé, ügyefogyott, pancser, suta, bamba, fogyatékos, tápos mindenségit.

kamilla123 2016.11.25. 11:54:25

Vivi nem tudom, hogy hogy maradt mostanáig egyáltalán életben a kinti világban. Azt látom rajta, hogy bármilyen aprócska megerőltetés, legyen az diéta, mozgás, feladatok végrehajtása, korán kelés, vagy akár az, hogy még azért a nyomorult kaktuszért is képtelen volt lehajolni, amikor elejtette, teljes mértékben kiveri nála a biztosítékot, vagy képtelen rá. Ő valami aranyburokban él kint? Vagy szolgái vannak?

Cimili 2016.11.25. 12:00:53

@úgymond olvasó MMKK: rám is gondolhattál volna, mert mmkk imádom a romantikusos filmeket.

etikette 2016.11.25. 12:02:45

Tegnapi BV alatti komment: "Ez a sajtoskifli nagyobb aranyásó, mint Evelin." :D:D

Cimili 2016.11.25. 12:04:10

@Sanda.Ipse: EKG. :) Ahhoz képest, h nem mindig nézed, jók a meglátásaid.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 12:09:06

@Cimili: ez romisori volt.. valami brazil :))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 12:16:10

a black friday mondjon le.. gondoltam ebédszünetben nézek 1-2 könyvet a kiscsaládnak karácsonyra, hát de f@szom, semmit se lehet megnézni, minden le van fagyva az őrület miatt

Cimili 2016.11.25. 12:23:32

@úgymond olvasó MMKK: a sori annyira nem jó, mert nemtom előre, h a kövit meg tudom-e nézni.
@etikette: :DDDDDDDDDDDD
@kamilla123: ezért is hallgat legtöbbször Zsótira, kivéve, ha már túl megerőltető számára, pláne ha gondolkozni is kell, na akkor Zsóti ellen is lázad.
@csincsilla72: Nem az lesz, h 1 kiesik és újraindítják a szavazást?

hereverő heverő 2016.11.25. 12:37:58

És imhol eljőve a péntek dél, és ez elhozá a távozás lehetőségét az megfáradt dolgozóknak. Úgyhogy az megfáradt dolgozó usgyi hazahúzott a gheccibe, itthagyván az kommenttársakat faképnél vala.
Legyetek jók és jót ne halljak rólatok. Lányoknak puszi és ölelés, fiúknak kézfogás és hátbaveregetés.

Délutánra egy kis könnyed jazz:
www.youtube.com/watch?v=Wl_8uotJAPY
#VV&ZF

Sziasztok !

slara 2016.11.25. 12:51:28

@kamilla123: Játékfüggő aputa és vendéglátós anuta 1 szem gondnokolt leánya.

mézescsók 2016.11.25. 13:05:44

@csincsilla72: Azt az adást láttam. Bence csak azt közölte velük, hogy hármas párbaj lesz és csak egy tér vissza. Azt már a nézőknek mondta el, hogy a párbaj egyszer megáll, a legkevesebb szavazatos játékos kiesik, a másik kettőnél a szavazás előről kezdődik.

@kamilla123: Vivi annyira nem hülye, mint amilyennek mutatja magát. Beállította az életképtelen, ám jámbor, ostoba, de szerethető nimfomán - sőt, nimfa! - figuráját, amit piszkosul jól hoz. Az egész széria alatt most kapott először jelet. Simán végigbóklászta a 80 akárhány napot, még nagyobb konfliktusa sem volt (kivéve Zsolttal, de azt meg tudjuk, hogy hova rakjuk).
Ne legyen igazam, mert hidegrázást kapok tőle.

@slara: És a kedves mama mennyire jobban néz ki, mint a lánya!!!
Az én női szememmel.

Lilith.Inanna.1 2016.11.25. 13:31:24

@kamilla123: Dolgozik vagy mit csinal a szurke hetkoznapokon?:)

SocialWorker 2016.11.25. 14:11:11

@úgymond olvasó MMKK: úúúúristen... most sajnos én is utánanéztem ennek... az én ismerőseim közül NYOLCAN.... én...én... jaj istenem. ideje egy újabb szanálásnak. :'D

Cimili 2016.11.25. 14:24:13

@mézescsók: Köszi, akkor mégis jól emlékeztem rá!

Cimili 2016.11.25. 14:27:12

@SocialWorker: tudsz dobni egy linket? Mert annyi tivys oldal van, és én is megnézném, h az ismerőseim közül ki jelölte be.

Krétagarbó 2016.11.25. 14:49:57

@Spitzbauer: gondolod ismerik cyranot? Ja, max. Depardieau filmből (vagy hogy írja a nevét:)

mézescsók 2016.11.25. 15:13:27

@Cimili: OK
.@Krétagarbó: Inkább a Steve Martin-féle Roxanából. Az könnyebb fajsúlyú.

ani58 2016.11.25. 15:14:46

@Spitzbauer: Hát én abszolút nem értek egyet veled. Százszor egy Zsolti mint Mici vagy Krisz. Micinek jó meglátásai? egy rosszindulatú fúria, most éppen Gint készül kalákába kiborítani. Igenis ketten vannak Zsolti ellen, hiszen Mici, Dávid egy csapat. Nem sikerült Zsoltit megismerned, csak félre.Milyen kártyát húzzon elő egyébként ha buzi? csak kérdem. Sajnos ez a sunyi kis Dávid nyer, mert őt azért tették be. Tudja is, ezért ilyen nagyon magabiztos.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.25. 15:31:09

@Cimili: azt keresd, hogy tiv tivy és fece. ilyen csak egy van.

és nekem 6 ismerős, ebből 5 totál agyhalott.

Sanda.Ipse 2016.11.25. 15:41:40

@Cimili: Köszi Cimili. Talán éppen azért...:)

Sanda.Ipse 2016.11.25. 15:42:47

@ani58: Dávid nem sunyi, hanem tattikus. Sunyi csak Zsolt lehet:)

Sanda.Ipse 2016.11.25. 15:49:56

@úgymond olvasó MMKK: az mire jó? Hízás, fogyás, mozizás?

Moltobene 2016.11.25. 15:58:30

@Sanda.Ipse: szerintem legutóbbi...felmerült az esélye egy jó kis csörtének...

Sanda.Ipse 2016.11.25. 15:59:55

@Moltobene: mármint itt? Szerintem mindenki tudhatja, hogy én Zsolt-párti vagyok:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 16:00:57

@Sanda.Ipse: megjelennek a hardcore rajongók, és ha csak a fele lesz a tegnapinak, már szükség lesz a popcornra

Nbl 2016.11.25. 16:01:09

Ez a Sajtoskifli név elég hányás, de lehetne rosszabb is, pl Túró(s) Rudi

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 16:04:12

@Biriksz_Krokiksz!: küldtem neked egy tegnapi szösszenetet ;)

Pittabácsi 2016.11.25. 16:06:40

Sziasztok! Üdv kedves kommtársak. :))
@etikette: Ez egy jó kérdés. De azt gondolom nem. Nem nézem ki a Ginából, Papiból annál inkább. Nagyon rákapott a napi x mennyiségre, és elvonási tünetei lesznek. Szóval a kérdés az, Gina fogja e hagyni magát elcsábítani vagy sem. Ha van egy kis esze, akkor nem. De hát mint tudjuk, nagy úr a hiány. ;) :D

Pittabácsi 2016.11.25. 16:07:28

@úgymond olvasó MMKK: Kézcsók kegyednek. :) Még itthonról? :D Hol az a szégyentelen?

2016.11.25. 16:11:19

@úgymond olvasó MMKK: oks, mmkk megvizualizalom majd.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 16:29:10

@Sanda.Ipse: nem rád gondoltam :))))

@Pittabácsi: :* nem láttam sem ma, sem tegnap, szervezkedik biztos :DD

@Biriksz_Krokiksz!: :)

Sanda.Ipse 2016.11.25. 16:34:58

@Biriksz_Krokiksz!: uncsi lesz a műsor. Újra csak a párbajokat fogom nézni.
Elfelejtetted odaírni, hogy: Hajrá Zsóóóóóóti!

Krétagarbó 2016.11.25. 16:38:29

@úgymond olvasó MMKK: én a book24-en rendeltem, kicsit lassú volt, de működött. Most küldték a mailt, hogy hétfőn már szállítják is.

Krétagarbó 2016.11.25. 16:39:59

@mézescsók: ja tényleg, azt már én is elfelejtettem. Na nem mintha nagy filmnéző lennék...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 16:40:03

@Krétagarbó: nekem délelőtt az sem :( most már jó

Cimili 2016.11.25. 16:40:31

@ミラ: Köszi, így megtaláltam, de valamit nem értek, mert összesen 3, azaz három ember kedveli.

2016.11.25. 16:41:31

@úgymond olvasó MMKK: megvót!

@Sanda.Ipse: már tökre berekedtem
hajraaaa zsoooooti!!!!!

2016.11.25. 16:45:19

...zsótim után vyvyt tervezem megtámogatni és megszurkolni, a tegnapi adásban hatalmasat ment a csaj.
XD

Krétagarbó 2016.11.25. 16:46:29

@ミラ: de ki az a fece?

Most megnéztem, ezt afb profilját egy ismerős lájkolta, de mondjuk rajta nem csodálkozom, igazi kis málna. (A múltkor egy másik tivys fb profilt csekkoltam, azt egy másik ismerős kedvelte, egy 65 éves mamika ???!!)

2016.11.25. 16:47:43

@Krétagarbó: Asztat a ciánosat nem is én írtam... Ki a? XD

Krétagarbó 2016.11.25. 16:48:42

@úgymond olvasó MMKK: én tavaly az emaggal megszívtam, karácsony előtt pár nappal szállították ki a könyveket, persze volt köztük olyan is, amit a tengerentúlra akartam kiküldeni karácsonyra. Jól elkéstem vele...

Krétagarbó 2016.11.25. 16:49:55

@Cimili: 104ezer valahány. Vmit elnéztél:)
Sok a kicsi málna.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 16:51:26

@Krétagarbó: én az emaggal 2-3szor is, azóta nem rendelek tőlük.. hátránya az, hogy rászoktam az aliexpressre meg az ebayre :)))))

Cimili 2016.11.25. 16:52:44

@Biriksz_Krokiksz!: be ne rekedj Kroki, mmkk tartalékold a párbajra! :)
@úgymond olvasó MMKK: köszi szépen! <3 megnyugodtam, egyik ismerősöm se nyüzsög ott. :)

Cimili 2016.11.25. 16:53:48

@Krétagarbó: tudom, köszi, pont ezért kértem linket, mert annyi tivys oldal van. :)

Pittabácsi 2016.11.25. 16:53:52

@úgymond olvasó MMKK: Szóval eltűnt. Nem kellene bejelenteni az illetékes hatóságnál? Mennyi az az idő, ami után foglalkoznak ezzel?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 16:53:59

@Cimili: :)))) akkor neked nem kell szelektálnod

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 16:55:11

@Pittabácsi: biztos a Bahamákon sütteti magát.. vagy éppen vezekel a bűneiért.. vagy a lakcímem felé tart a helikopáterével :))))))

Cimili 2016.11.25. 16:58:17

@úgymond olvasó MMKK: még nem tuti, mert olyan oldalán jártam, ahol csak 50 valahányezer lájkolója van, nem a Krétácska által emlegetett több mint 100 ezres oldalon. :) még minden jáccik. :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 17:01:46

@Cimili: reméljük nem csalódsz te is :)

2016.11.25. 17:03:05

@Cimili: vasarnap sskk nemtok lenni, meg valoszinuleg nezni sem, legfeljebb csak vissza -max.
es de legalabb mar csak ma es talan meg holnap kell kibirnia mindenkinek az ordibalasomat ;) mutatom, ezt e:

HAJRAAA ZSOOOOOOTIIIIIIII

2016.11.25. 17:04:20

@ani58: Tartom, hogy Mici az, aki legjobban átlátja bent a játékot. A többiek többé-kevésbé vakon vannak. Nagyon utáltam én is Mickót, de tényleg megkedveltem, mert legalább látja, hogy mi van. Olyat még nem mondott Zsóttira, ami ne lett volna igaz. Szerintem.
Ha van tudomásod ilyenről, akkor írd meg és revidealom az álláspontom. Azért jó lenne legalább 3-4 példa, hogy érezzem én is, milyen amikor igazságtalanul támad Mici. Egébként legtöbbször nem is Mici kezdi, hanem a Zsótti: ő valamiért úgy érzi, hogy mmkk ki kell fejteni a véleményét Miciről. Aztán visszakézből kap egy oltást (nem tetanuszt :-), amely mellesleg igaz, és általában rohadtra betalál nála, akkor aztán kezdődhet a mártíromkodás, meg a buzikártya.
A buzikártya az, hogy a kutya sem mondja neki, hogy buzi, de amikor vélt vagy valós bántás éri, akkor előbb-utóbb kiböki, hogy ez azért volt, mert ő buzi. Hát... szerintem nem kéne ezt így, vagy igen?
Azért azt te is érzed, hogy Dávidunk és Micó egymás szavazatait veszik el, tehát a harmadiknak számszerűsíthető előnye van, nem? Egyébként meg Zsótti tehet róla, hogy ketten vannak ellene. Miért nem Vivit hívta ki, akkor ők lennének ketten Mici ellen. Érted már???

Kárszeg Papi az egyik legúnszibb játékos számomra is.

Dzsináról is csak igazat mondott Mici. Mélységesen egyetértek minden Dzsinával kapcsolatos megjegyzéséval. De ha tudomásod van olyanról, amit jogtalanul mondott, kérlek írd meg.

Dávidunk szerintem nem sunyi, csak tattikailag visszafogta magát. Most meg megnyeri. Ennyi.

Cimili 2016.11.25. 17:25:06

@Biriksz_Krokiksz!: :))))) Szeri van az ordibálásodra. :)

2016.11.25. 17:25:29

@Sanda.Ipse: a tegnapi utan vyvben bizom kicsit, hatha tovabb tudja lopni a sót ;)

2016.11.25. 17:27:10

@Cimili: biztos a csoki beszél belőled! de amúgy jár a :*
XD

2016.11.25. 17:30:39

@Biriksz_Krokiksz!: Lopja el vyvy a borsot is!

2016.11.25. 17:32:38

@Nbl: Kakaós csiga, ha már itt tartunk. Étted? Annak, aki épp hátul volt... (ikszdé)

2016.11.25. 17:33:46

@Spitzbauer: az megvót tegnap a sültkóbival!

2016.11.25. 17:34:20

@Krétagarbó: Még egyszer mejegyezném, hogy a málna az annak az orravére, akit tyvy pofánkönyökölt/rúgott. Az is fújj, nem? (csupa csupa ikszdé)

2016.11.25. 17:36:45

@Biriksz_Krokiksz!: Már olyanok lettünk mint Dinka: a kajával játszunk itt. (#ostorezazikszdé)

Krétagarbó 2016.11.25. 17:36:46

@Spitzbauer: tudom, rájavítottam. Kérdezd meg a lemmingeket, ők biztos ismerik:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 17:38:42

@Spitzbauer: bolond negatív (vagy mi az új szlogen Málnaland-ben)

2016.11.25. 17:42:00

@Spitzbauer: éééééééééédes anyukám ! (#felkiáltási)
ha egyszer kb. 3 percet eltölthetnék négyszemközt (kamerák nélkül) a málnagyárossal...
valszeg a BTK több pontját is megsérteném, ráadásul szándékosan !!! :)))
mindig arra gondolok, hogy ez a féreg a kölykeimet kezdi el mérgezni a MálnaStyle-lal....
most is ökölben van az egyik kezem, miközben ezt írom...

2016.11.25. 17:42:12

@Spitzbauer: ugye! és teliszájjal, legjobb! ja és éljenek az ikszek meg ipszilonok meg ellipszis jék!
(am' dina nevét elírtad, dyna a helyes)

XD

2016.11.25. 17:46:51

@úgymond olvasó MMKK: Az éj folyamán olyannyira sikerült pótolnom a vévés elmaradásaimat, hogy tyvy leleplezővideóját is végignéztem, mondjuk csak háttérzajként. Szóval Málnalendben eléggé kuszák és érthetetlenek a dolgok, kivéve, hogy új, (Boncz Géza után szabadon :-) ruhaPonzor van, meg hogy hol lép fel az az idióta a fecével legközelebb. Minden kicsi málnát odavár: ha valakinek vérzik az orra, küldje el egy papírzsepiben neki. (Szerintem, akinek nem vézik, az xaros WC-papírral pótolhatja). Ez is ikszdé, na.

Gyühet a pör.

2016.11.25. 17:47:48

@úgymond olvasó MMKK: cinimini van, meg mocárt ízű kugeln, gurítom oda!

2016.11.25. 17:49:42

@Sanda.Ipse: Gina fenekekét én is a védelmem alá venném !!! :P :)))
pici, apró, formás lány, baromi nagy önértékelési zavarokkal... sajnos...
de az állandó hajbuzerálásról szokjon már le !!!

2016.11.25. 17:51:52

@Biriksz_Krokiksz!: ha bírod, a konkrét fizikai erőszakot, bántalmazást.... felőlem miért ne... ?!?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 17:52:38

@Biriksz_Krokiksz!: mócárt jöhet, köszönöm :-*

@Spitzbauer: úristen :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 17:53:33

@mentolos lecsó: patak! vér! patakokban folyó vér! *-*

2016.11.25. 17:55:01

@mentolos lecsó: horrorfilm volt minden estimesem ;)

2016.11.25. 17:59:38

@úgymond olvasó MMKK: valszeg nem csak az öklömet használnám...
a leghőbb vágyam Tivadarunkkal kapcsolatban, hogy megismertessem a "spanyol barátommal"...
ez egy igazi spanyol acél tőrkés, amit még a seregben kaptam egy norvég K-Force katonától
nem részletezem, csúnya dolgokra lennék képes vele...

2016.11.25. 18:06:11

@úgymond olvasó MMKK: soha nem állítottam az ellenkezőjét ! :)))
mindezt csakis az ivadékaim védelmében !!!

2016.11.25. 18:07:59

@Biriksz_Krokiksz!: mondjak konkrét példát az elképzelt módszereimre ???
biztos szeretnéd ???

moletty 2016.11.25. 18:11:30

@mentolos lecsó: Melyik seregben, a birodalmi rohamosztagosoknál ? höhöhöhöhö :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.25. 18:17:12

@Krétagarbó: fogggalmam sincs, meg ennyi sok is tivadarból szvsz :D

2016.11.25. 18:21:23

@úgymond olvasó MMKK: te akartad !!! én szóltam előre !!!
az alanyt fejjel lefelé fellógatjuk, a lábai V alakban...
a kést a gát felé irányítjuk, szúrással, bemetszéssel utat nyitunk az emésztőrendszer felé...
itt már kitapinthatóak a belek (a vastagbél alsó szakasza)... közel 2 méter belet kihúzunk és azzal kezdjük el fojtogatni a delikvenst...
végig tudatánál marad, a vérveszteség minimális...
ha elájulna a fájdalomtól, egy kisebb fejesugrással eszméletére téríthető...
folytassam ???

Cimili 2016.11.25. 18:23:58

@Biriksz_Krokiksz!: Hetek óta nem ettem csokit, már tök zizi vók emijatt. :))
@Spitzbauer: ezen röhögök percek óta: Minden kicsi málnát odavár: ha valakinek vérzik az orra, küldje el egy papírzsepiben neki. (Szerintem, akinek nem vézik, az xaros WC-papírral pótolhatja)..DDDDDDDDDDDDDD

2016.11.25. 18:27:00

@Cimili: oreg hiba, vyv is megmondta a tutit: ami jolesik, az nem lehet egeszsegtelen! ;)

Cimili 2016.11.25. 18:27:36

@mentolos lecsó: A fojtogatás má túlzás sztem.

Cimili 2016.11.25. 18:28:20

@Biriksz_Krokiksz!: de azt a -24 kilót nem szeretném most elbaszcsizni no.

2016.11.25. 18:29:25

@Cimili: egyáltalán nem !
adrenalint termel ami segít elnyújtani az agóniát ! :P :)))

2016.11.25. 18:29:50

@Cimili: ja, gyurhacc is vyvyvel! :))))))))

2016.11.25. 18:31:29

@Sanda.Ipse: nem toooommm !?! :))
vagy vmi gallér mint a kutyusoknak...

2016.11.25. 18:32:14

@Cimili: vagy varjal, ha puffasztott rizzsel eszed, akkor nem hizlal :))))))

2016.11.25. 18:36:14

@Cimili: Azért írtam, hogy röhögjünk. :-D

Madam. 2016.11.25. 18:57:23

most nézem a híradóban (atv) h a vv magyartanár bácsi újraéleszt egy bábut az aluljáróban...

2016.11.25. 19:09:27

@Biriksz_Krokiksz!: Tényleg, mert a szlovák nyelvben az i lágyítja az előtte lévő magánhangzót, és Dinka akkor Gyinka lenne. Így helyes: Dynka. (ld. még tyvy, vyvy, ystenes bence, ancsy)

2016.11.25. 19:09:44

@Spitzbauer: ... mássalhangzót ...

2016.11.25. 19:12:19

@Spitzbauer: meg byryksz_krokyksz es spytzbauer. na?

2016.11.25. 19:16:39

@Madam.: és sikerült neki?

XD

Madam. 2016.11.25. 19:18:09

@Biriksz_Krokiksz!: á, fél bábu volt, esélytelen eleve

Pittabácsi 2016.11.25. 19:21:04

@mentolos lecsó: Ne haragudj, de azt kell mondanom hogy ez már túlzás. És én tudnék olyan kínzási módszert, ami hatékonyabb is lenne, de ami egyben humánusabb is. Meg kell fogni drága Tivadarunkat, elvinni egy lakatlan szigetre, ellátni pár évre elegendő ellátmánnyal, DE!!!!! minden telefonálási, internetezési lehetőség nélkül. Telefont, kamerát egyáltalán nem adni neki. Állítom, szépen lassan, de biztosan beleőrülne.

Madam. 2016.11.25. 19:23:57

@Pittabácsi: egyetemi katedrát kapjon, vagy miniszteri széket

2016.11.25. 19:29:17

@Pittabácsi: tyvy szépen lassan semmit se tud csinálni.
Beleőrülni meg egyátalán nem tud semmibe. Már.

2016.11.25. 19:30:53

@Pittabácsi: jaja, külvilágtól elszeparálni, kommunikációs csatiktól elvágni, ez a tuti bünti neki.

@Madam.: szomiszmájli hüpp.

Madam. 2016.11.25. 19:34:47

@Pittabácsi: @Biriksz_Krokiksz!: ist biz. Az egyik a vele kibaszás, a másik a velünk

filina 2016.11.25. 19:38:12

@ani58: Egyet kell értsem veled

2016.11.25. 19:39:26

@Madam.: mondjuk monthypiton "hülye járások minisztériuma" még alkalmazhatja az #ostorezaláb miatt.

ezneménvagyok 2016.11.25. 19:49:51

Mai jócselekedetemként a hűséges olvasót kettős utazásra invitálom: időutazásra egy rég letűnt korba, és varázslatos körútra az emberi elme világába. Vágjunk bele!

Rohanó korunkban az utca egyszerű embere számára a „nyomozót” a Miami helyszínelők kockáihoz hasonló technokraták jelenítik meg. Egészen más volt a helyzet azonban egy évszázaddal ezelőtt, amikor az akkor éltek ezt a foglalkozást még olyan, középszerű elmék által teremtett különc zsenikhez kötötték, mint a viszolyogtatóan deviáns Sherlock Holmes, a bosszantóan pedáns Hercules Poirot, vagy éppen a szimplán idegesítő Ms Marple. A fehérköpenyes laborszökevények porecsetjei, nejlonzacskói és számítógépei helyett e lócitrom-, pipadohány- és levendulaillatú világ elmeóriásai a következményeknélkülien merész következtetés, a szorgos adatgyűjtés és elemzés, valamint a valószerűtlen intuíció eszközeivel éltek és értek el hihetetlen eredményeket. Kövessük őket egy mai példa segítségével!

Nyomozásunk tárgya nem is lehetne más, mint a VV legmegfejthetetlenebb lakója, Vivi, illetve az a titokzatos folyamat, ahogyan ő egy végtelenül egyszerű, hétköznapi (ámbár köztudottan csodaszép) lányból Vévévivivé, a fényszarvú csillámpónik Fekete István tollára (vagy bármely hímnemű egyed bármely kiálló alkatrészére) kívánkozó őstípusává vált.

Első lépésként különítsük el azt a viselkedésformát, amely alkalmas lesz nyomozásunkat elősegíteni, azaz kellően gyakori a bőséges merítéshez, de megfelelően egyedi és szokatlan is, hogy nyomozásunk a kívülállók szemében is izgalmas, ugyanakkor eredményes lehessen. Válasszuk Vivi rendhagyó hozzáállását a meztelenséghez. Kellő számú ilyen eset tanulmányozása után szűrjük ki a jelentés nélkülieket (öltözködés, tisztálkodás), és máris két olyan halmazt kapunk, amely vizsgálatunk tárgyát képezheti: e két halmaz segítségével Vivi viselkedésének két meghatározó parancsutasítását kapjuk. Az egyiket nevezzük „buli van -> vetkőzzünk” parancsnak. Egyszerű kis utasítás: egy helyzetfelismerést és egy arra adott válaszreakciót tartalmaz. A másik már jóval bonyolultabb és izgalmasabb is egyben: „nincs buli -> vetkőzzünk, hogy buli legyen”. Vegyük észre a csodát: itt már nem egyszerű ok-okozati összefüggésről van szó. A helyzetfelismerést nem spontán válaszreakció követi, hanem elemzés: a kialakult helyzet okának meghatározása a kívánatos helyzettel való összevetéssel, a kívánatos helyzet kialakításához szükséges ok meghatározása múltbeli események elemzésével; végül az egész folyamatot megkoronázza a megoldásra való utasítás. Hogy ez automatikusan történik-e alanyunk agyában? Ma már valószínűleg igen. Kellett azonban lennie egy kezdeti állapotnak, amikor ez az automatizmus még nem létezett, azaz létrejöttéhez legalább egy alkalommal végbe kellett mennie a fent ábrázolt folyamatnak, mégpedig a legmagasabb tudati szinten. Olyan ez, mint a földi élet kialakulása: bonyolult és valószerűtlen, szinte csodával határos, de ennek a csodának mindössze egyszer kellett megtörténnie, s ebből minden későbbi esemény már szükségszerűen következett.

ezneménvagyok 2016.11.25. 19:50:07

E kis elmetani kitérő után (amit bocsásson meg nekem az olvasó) térjünk vissza nyomozásunkhoz. Hová visz minket ez a felismerés, Vivi viselkedésének ez a két jellemző eleme? Amikor tudósok elemezték unokatestvérünk, a neandervölgyi ember feltárt csontvázainak sérüléseit, az összehasonlítás módszerének segítségével egy olyan foglalkozás űzőihez (a rodeósokhoz) jutottak, akik munkájuk során szemlátomást ugyanazokat a baleseteket szenvedtél el, mint korai elődeink. Ebből ered a következtetés, hogy a neandervölgyiek minden bizonnyal veszélyes, szemtől szembeni küzdelemben ejtették el nagy testű prédáikat, szemben a távolra ható fegyverekkel vadászó, és emiatt ritkábban megsérülő modern emberrel. Használjuk ezt az összehasonlító módszert Vivi viselkedésével kapcsolatban, próbáljuk meg azt elhelyezni az általunk ismert hétköznapokban. Hol találkozhatunk ilyesmivel? Ha szorgalmasan végigvisszük ezt az összehasonlítást, arra a következtetésre kell jutnunk, hogy ezt a viselkedést csakis a mindenki által jól ismert legénybúcsúk hangulatfelelőseként alakíthatta ki. Ezzel elvégeztük házi feladatunk első részét, az elmemunkát.

Tudjuk tehát a miértet, már csak arra a kérdésre kell választ találnunk, hogyan került Vivi a krédóba, vagyis a sóbizniszbe. A továbbiakban ennek kiderítéséhez a régimódi nyomozás egy másik formáját kellene alkalmaznunk, de engedje meg az olvasó, hogy ezt már ne vigyem végig, csupán a követendő metódust vázoljam fel röviden. Feltételezve, hogy feltételezésünk helyes (azaz merészen dupla feltételezéssel élve), most már csupán az RTL II (és természetesen az anyacsatorna) azon munkatársait kell feltérképeznünk, akik az elmúlt egy-másfél évben klasszikus sugárbanhányós-meztelennőnébredős legénybúcsún vettek részt, akár ünnepeltként, akár szervezőként (ezek a leggyanúsabbak), akár pusztán ártatlan szemtanúként. Ehhez már nem a korábban bemutatott virtuóz agymunka és a kis szürke agysejtek, hanem precíz, aprólékos adatgyűjtés és elemzés, valamint kellően motivált belső informátorok szükségeltetnek, s e folyamat eredményeként végül néhány (remélhetően tényleg csupán maroknyi) embert kapunk, közöttük minden bizonnyal azt is, akinek a Vévévivi jelenséget köszönhetjük. Az ő kiszűrését a gyanúsítottak közül már bátran végezhetjük egy másik tradicionális módszer, a szent inkvizíció alkalmazásával.

Madam. 2016.11.25. 19:57:32

@ezneménvagyok: Ockham borotvája eljárását javaslom: ha van két elmélet, amely ugyanazt a tényt magyarázza, akkor azt kell választani, mely a kevesebb (tudományosan nem bizonyítható) feltételezést tartalmazza, vagyis a legkevesebb hipotézisre épít.

És hát vyvy valszeg azzal szedi le a szőrt a testiről.

Moltobene 2016.11.25. 20:02:12

Most pont úgy érzem magam, mint dr.Watson. Értelmesen próbálok nézni Sherlock barátomra, és közben azt gondolom: "he?"

2016.11.25. 20:15:40

@Moltobene: osszefoglalom egy mondatban: a szerkik csunyan bebasztak, ezert fordulhatott elo, h bevalogattak vyvyt :))))))

(akinek megelolegezek egy hajraaaaat!)

slara 2016.11.25. 20:43:27

@Spitzbauer: iszom szavaid, adja! ;)

2016.11.25. 20:49:27

@Madam.: :))))))))) ezen felnevettem

D.Leery 2016.11.25. 20:55:18

lassan mind zizik lesztek...

Hajrá MICI!!!

Cimili 2016.11.25. 20:59:13

@ezneménvagyok: Már majdnem mindent értek. :)

2016.11.25. 21:10:17

@D.Leery: nem ér így ledegledarálni minket!
(sír-zokog)

2016.11.25. 21:13:19

és
hajrááá zsóóóti!
('zuristnit, h folyton lefelejtem!)

2016.11.25. 21:15:18

@Cimili: (am' sztem az őskor továbbra is csak mendemonda)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 21:19:08

estét

@mentolos lecsó: FOLYTASD! *-*

@kényszeres vuvuzelaművész: ? :)

@ezneménvagyok: előkerültél? azanyádúristenit, hunjártál eddig? :))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 21:28:22

@Cimili: szia :) (előkaptam az ostorom, várok egyeseket egy kis.. ööööhh elbeszélgetésre)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 21:42:19

@Pittabácsi: majd ha alkalomadtán erre jársz.. nem kell bejelenteni semmit sehova :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.25. 21:43:59

egyszer engem is beakartak tekercselni

Cimili 2016.11.25. 21:52:08

@úgymond olvasó MMKK: elriasztod teeeeeeeeee :)))))))))))

csakolvasok82 2016.11.25. 21:53:26

Jó estét az esti műszaknak!

@Chat Géza: Imádom a posztjaidat, köszönöm szépen, mindannyiunk nevében. Ez azonban kicsit tüdőbajosra sikeredett, nem hibáztatlak, hiszen mindenféle kórságok keringenek a levegőben, de ha a reléd kiégett, kérlek cseréld mágneskapcsolóra, hátha segít. A kecske nem telibe vert, kikérem a nevében. Amúgy szeretés van, nyugi :)

BV-ben sajtoskiflit és Evelint hallottátok? Én háttérzajnak még éppen hallottam, de annak is sok(k) volt, most már minden gáz dolgot értek Zsoltival kapcsolatban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 21:54:14

off
baráti körben jár körbe az új Harry Potter könyv. érdemes elolvasni, vagy hardcore Harry Potter fanként csalódnék?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 21:54:52

@Cimili: próbáljon meg megijedni, előveszem a bilincset is :)))))))

csakolvasok82 2016.11.25. 21:54:58

@Biriksz_Krokiksz!: még mindig Micinek szurkolsz? :D :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.25. 21:56:06

@úgymond olvasó MMKK: nem tudom, én egyet sem olvastam, de 10 évesen úgy néztem ki mint Harry Potter

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.25. 21:57:51

Azon magyon röhögtem minap, mikor Vivi mondta, hogy neki nem volt barátja gyerekkorában (és vajh miért? :) ) és neki a szépsége volt a barátja.
Szóval neki képzeletbeli barárja volt :D

2016.11.25. 21:58:01

@csakolvasok82: :))) erősen jön fel tegnap óta vyv! hétfőtöl ő lesz a propagáltam :)))

Commodore 2016.11.25. 22:00:03

Höjj! Nagy dolgok születnek!

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.25. 22:02:38

Bencus a Comet-en van, Anikó meg a VV-ben. Melyikőjüknek jobb?

2016.11.25. 22:03:01

@úgymond olvasó MMKK: én pl úgy határoztam, h mmkk elolvasom (már letöltöttem), és majd magam fogom eldönteni, h milyen ;)

Bianka_M. 2016.11.25. 22:03:13

Sziasztok! :)
Pár komit elolvastam visszamenőleg. Mi volt a bv-ban, h azt írtátok, gáz volt zsoltival vagy a csákójával?

pomac 2016.11.25. 22:03:15

muhhaaha ez aztán az állás :D

PirateHamster 2016.11.25. 22:03:23

@úgymond olvasó MMKK: olvastam mindet, eredetiben is. Nekem bejön, más perspektívából szemléli a dolgokat. Olyan, mintha az írónő elgondolkodott volna, hogy mi van, ha nem Harry lenne a nemzeti hős x évvel később, hanem szembesülne az utóhatásokkal és a következményekkel is.

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:03:47

Amindenit, a ket legnagyobb szazalek sztem david es Mici

Cimili 2016.11.25. 22:04:19

Fantomképek: 43,42,13 % lEHET TALÁLGATNI.Hülye caps lock!!!!!!

pomac 2016.11.25. 22:04:41

egyértelmű, D :)))

PirateHamster 2016.11.25. 22:04:43

@úgymond olvasó MMKK: szvsz nekem ez a "welcome to the dark side, let's face it" bejött benne :) OFF vége

2016.11.25. 22:05:19

nemtom ki talalta ki a t-rexest, de tuti arra szavazok!

Mók_Ica 2016.11.25. 22:05:45

'stét :))) beestem.. még épp időben... :)))

@MacákékIcukája: remélem :)))) Bocsi Kroki..... azért téged szerizlek :))))

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:05:58

@Cimili: izgalomban vagy es benyomODOTT!!!44!4!

tvbuzi 2016.11.25. 22:06:09

Vivien kiragyásodott?

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:06:49

@Biriksz_Krokiksz!: en is arra szavaztam :)))

@Mók_Ica: Krokit mmkk szerizzuk!

Mók_Ica 2016.11.25. 22:07:38

@Biriksz_Krokiksz!: szavazzunk arra, bármit is jelentsen.... :)))

konténerek, tankhajók és silók a helyükön.... mindenki azt választja, amelyikbe a legjobban szeret.... broáf :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 22:07:45

@PeniValdes: én is voltam rövid hajú.. de szemüvegem akkor még nem volt
@Biriksz_Krokiksz!: a vége nálam is ez lesz sztem :)
@PirateHamster: ez a része engem is érdekel, mert - nem tagadom - akad némi szimpátiám a másik irányába is :))

tvbuzi 2016.11.25. 22:07:52

Zsoltinak ez a szenvedő mártír feje, bazmeg. Nem beállítanak hanem az vagy.

agimano 2016.11.25. 22:07:54

A tehnapy easypolsos szavazas alapjan Mici van lemaradva

Commodore 2016.11.25. 22:08:01

ABCD! egyben! Anal sonarral a seggükben!

pomac 2016.11.25. 22:08:10

@Biriksz_Krokiksz!: remélem minimum emberméretűt kapnak :DDD

Mók_Ica 2016.11.25. 22:08:25

@tvbuzi: sztem eddig is volt neki.....

@MacákékIcukája: csók Icuka :))) maga cuki :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 22:08:47

@Cimili: Dávid, Mici, Zsóti! (én a Gyertek át-ot nézem, Balázs kornyikál.. bárhangja van)

Bianka_M. 2016.11.25. 22:09:02

Most zsolti maga mögé áll, mivel nem tehet mást, tehát borítékolva van, h repül :). Gina egyre gázabb már megint. Nem is érti, hogy Mici miket mond zsoltival kapcsolatban. Nem igaz, hogy nem látja át a dolgokat. Ilyen csökött nem lehet már. Pl. amikor Zsolti azanyukájához hasonlította Micit a pia miatt, abból Ginának az jött l, hogy Mici anyázik. Jajj.

Mók_Ica 2016.11.25. 22:09:26

@Biriksz_Krokiksz!: téLLeg megvan??? átküldöd bébi?? léCCCCi... léCCCi :)))))

busifa 2016.11.25. 22:09:55

Faszomba a pàrbajòzokkal!
Legyen T-rex!

(Zsàk a foltjàt)

pomac 2016.11.25. 22:09:57

@agimano: tökmindegy ki van lemaradva mert gondolom aki dávidra vagy micire szavaz ha bármelyik kiesik erősíti a másikat ,zsolti már tuti kieső

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:10:06

Pusszantás a törzscsapatnak és a csakolvasóknak :-)

Dávid valahogy maga alatt van. Végre leesett, hogy ha Zsóti elvérzik, akkor neki Micivel kell párbajozni.

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:10:13

@agimano: hmm erdekes, lehet h akik Micit tamogatjak, Davidot is es a tobbseg Davidra szavazott inkabb

@Mók_Ica: viszont :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.25. 22:10:13

@úgymond olvasó MMKK: eltelt kis idő mire elkezdtem hasonlítani a fiatal Jude Law-ra:)

Mók_Ica 2016.11.25. 22:10:41

@tvbuzi: konténer hiányod van?? :)))

@úgymond olvasó MMKK: miért péntekre tették???? idióták..... pfffff....

Bianka_M. 2016.11.25. 22:11:14

Zsolti szerint Dávid forgatja ki a dolgokat. Zsoltika, húzzál haza lécci.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 22:11:46

@PeniValdes: ő néha gyerebe :)))

@Mók_Ica: mert szombaton Bencus tolja az X-faktort (csókollak, Bencus)

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:12:21

Vivitől jobban félek, mint Zsótitól.... :-)))) Hogy szokta mondani @Mók_Ica? Sírok :-))))

Mók_Ica 2016.11.25. 22:12:31

t-rex szavazat leadva :)))

Brandy9 2016.11.25. 22:12:40

Zsolti szerint Mici proli :D vajon a kisbarátait Evit és retardot minek nevezhette? :D

Bianka_M. 2016.11.25. 22:12:54

@MacákékIcukája: na, ez a baj ezzel a hármas párbajkával.

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:13:32

@PeniValdes: Ati bölcs szavaitól? :-))) Vagy, ha ő megy vissza?

Rémület 2016.11.25. 22:13:41

Azt vettem észre, ha Zsolti beszélni kezd, kikapcsol az agyam, bezárul a fülem. Nézem a műsort és fingom sincs mit dumált.

pomac 2016.11.25. 22:13:52

az lenne az izgi ha zsoltié lenne a kevesebb szavazat ,akkor kiváncsi lennék hogy oszlana meg az a 13 % ,mertrt nagyon fej fej mellett megy ,ha igy lenne az állás

Mók_Ica 2016.11.25. 22:13:54

@úgymond olvasó MMKK: tudom.... de ez a gyertek át..... tök jó műsor.... szeretem ..... jobb, mint az x faktor ....

@plüssnyuszi: :* igen, ezt szoktam :)))

2016.11.25. 22:14:03

@Mók_Ica: (ajidat ma utjara bocsatottam, majd erkezik) ;)

Mirocska 2016.11.25. 22:14:15

@úgymond olvasó MMKK: Én elolvastam.... Hát, elég furi.... Az előzőeknek nyomába sem ér!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.25. 22:14:38

@úgymond olvasó MMKK: én lány létemre férfisztárokra hasonlítok...

tvbuzi 2016.11.25. 22:15:00

Gina mint mindig most is a haját basztatja

csakolvasok82 2016.11.25. 22:15:13

kótertól VV-ig eljutni-arra büszke lehet...no komment...

FrNo90 2016.11.25. 22:15:29

@Rémület: és két hónapja még ő kedvenc volt itt. :D

2016.11.25. 22:15:44

@Mók_Ica: oks intezem majd vmelyik nap.

Mók_Ica 2016.11.25. 22:15:59

@Brandy9: jó kérdés....

@Rémület: nem az a baj. hogy büszke magára, hogy egyedül érte el, amit..... de már ennyiedszer uncsi..... plusz mindig felhozza és sajnáltatja magát... hisztizik.....

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:16:00

@Bianka_M.: most igy utolag jobb lett volna ha elore megmondjak nekik h harmas parbaj lesz, akkor lathattunk volna kis taktikat is es jobban valasztanak meg hivnak ki.

2016.11.25. 22:16:05

Mel(ákl)ány 5 perc alatt kimerítette mindazt, amit ma írtam róla (nem volt hízelgő)... A buzikártya is előkerült 3 perc alatt. KONTÉNERT!!!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.25. 22:16:12

@plüssnyuszi: Ati szavai tényleg bölcsek...Ati a legjobb bari

Plüsscukor 2016.11.25. 22:16:39

Estét!
...és Zsóti nyígására kapcsolok a műsorra. Ahh.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 22:16:47

@Mók_Ica: fényévekkel jobb, ekg
@Mirocska: az várható volt, hogy nem lesz olyan (holnap nézem meg a Legendás lényeket, játszik benne a szerelmem *-*)
@PeniValdes: vonzanak a különleges arcú emberek

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:17:05

A hideg ráz Micitől... rettenetesen irritál. Ő meg jön én nő vagyok és hogy beszélsz egy nővel- kártyával. pfffff

csakolvasok82 2016.11.25. 22:17:19

@Spitzbauer: ekg és adj helyet magad mellet, a konténerhez én is odaférjek :)

Mók_Ica 2016.11.25. 22:17:23

@Biriksz_Krokiksz!: remélem jól körberajongtátok ma a vendéget :))) hiányoztok neki, tartom benne a lelket :)))) szerizem....

Bianka_M. 2016.11.25. 22:17:34

@MacákékIcukája: igen, így nem annyira jó.....

rafabenitez 2016.11.25. 22:18:14

@plüssnyuszi: engem meg zsoltitól ráz a hideg ugyanígy :D

Mók_Ica 2016.11.25. 22:18:42

@Spitzbauer: tuTTam, hogy ma itt kell lennem :))) hoztam..... gyere :)))

@Biriksz_Krokiksz!: köszcsi :)))) hálás vagyok

tvbuzi 2016.11.25. 22:18:47

Dávid közben rajzolgat

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:19:21

@csakolvasok82: meztelen valladhoz erjen a vallam, engedd, hogy en is odahanyjak

Rémület 2016.11.25. 22:19:25

@plüssnyuszi: ja. A Mici is dög unalom. Hányszor kell még ezt átrágniuk?

Mók_Ica 2016.11.25. 22:19:46

vivi miért nem sminkelt??? vagy korán reggel volt ez a beszélgetés???????

2016.11.25. 22:19:53

@pomac: vagy olyan mini meretut, kb mint a 'csimotaknak' a muanyag haromkereku labbal lokdosos borzadaly.:)

Bianka_M. 2016.11.25. 22:20:14

Zsolti egy hangyaszerszámnyit el van tévedve a dolgokkal kapcsolatban.

tvbuzi 2016.11.25. 22:20:30

Újra össze kéne láncolni őket újra

Mók_Ica 2016.11.25. 22:21:05

@MacákékIcukája: gyere.... :))))

@Plüsscukor: nagyon..... pont erre figyeltem fel.....

dávid beszél.... jól mondja..... igaza van .. végre :)))))

pomac 2016.11.25. 22:21:13

@Mók_Ica: vagy fürdés után :D de már megint retinaégetőőő

FrNo90 2016.11.25. 22:21:33

Dávid nagyon jól érvel.

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:21:35

@rafabenitez: ettől szép a világ: sokan, sokféleképpen látjuk :-))

@Plüsscukor: szeva tesó :-)

2016.11.25. 22:21:51

buzizas travizas
(asit)
de azert hajraaaa zsoooooti

Bianka_M. 2016.11.25. 22:21:52

@Mók_Ica: biztosan dacból, mert tegnap megírták neki hogy a feje döbbenet smink nélkül. Most bünteti a környezetét :)))

csodalámpa 2016.11.25. 22:21:52

üdítő hallani, hogy Dávid végre értelmesen beszél...

2016.11.25. 22:22:02

Most Dávidunk is elmondja ugyanazt Zsóttiról... Most tényleg csak én értem úgy ahogy van? Már megint kezdi, hogy meleg...
Les boys do cabaret, Les boys are glad to be gay,... Mindig ez jut eszembe mostanában (Dire Straits)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 22:22:06

@MacákékIcukája: engedd, hogy érezzem, hogy gyomortartalmam végtelen

Mirocska 2016.11.25. 22:22:14

Jajjj, Zsolti.... Ezt nagyon elbasztad....

rafabenitez 2016.11.25. 22:22:23

szétszedi zsoltit :DD hehehe

Mók_Ica 2016.11.25. 22:22:25

@Biriksz_Krokiksz!: jaj... ne.... az béna lesz.... nagyot, nagyot.... sőt igazi t-rex-et adjanak :)))))

Plüsscukor 2016.11.25. 22:22:29

Na már Dávid is fenyegeti Zsótit :)))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 22:22:49

@Mirocska: Erzsi for President! imádtam minden sorát :))))))))

Bianka_M. 2016.11.25. 22:23:04

Zsóti belekeveredik a mondókájába amikor emberére akad....

csakolvasok82 2016.11.25. 22:23:15

Nem hittem, hogy leírom valaha, de Dávid igen pozitív csalódás :)

Plüsscukor 2016.11.25. 22:23:23

Csak most értem ide, Anikó pulcsiját már fikáztuk?

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:23:56

@csodalámpa: mindig is ertelmesen beszelt :)))

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:24:23

@Rémület: Mintha a minap megegyeztünk volna abban, hogy Mici, Zsóti mehen a lecsóba. :-))

@FrNo90: ekg

Na, az álompár megint összezörren? Mici nem akart dugni vagy mi?

Mók_Ica 2016.11.25. 22:24:23

@pomac: rémálmaimban ne jöjjön elő.... olyan gyagya a tekintete is....

@Bianka_M.: a környezet ok... de minket is..... broáf

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:25:18

@úgymond olvasó MMKK: es ha ehes vagyok es faradt magamfajta tobbet mar nem hanyhat

Bianka_M. 2016.11.25. 22:25:25

@Mók_Ica: ránk sajnos nem gondolt. Pedig egyszer ő is megy párbajozni :))))

csodalámpa 2016.11.25. 22:25:48

@PeniValdes: miért is? üdítő volt őt hallgatni a sok nyígás után.

Mirocska 2016.11.25. 22:26:04

@Plüsscukor: Ma még nem! :)) A Farmban sokkal normálisabban öltöztették, itt soha nem tetszik.

2016.11.25. 22:26:34

@Mók_Ica: tökmind1 mmkk röhögni akarok és fogok is :))))

Brandy9 2016.11.25. 22:26:36

Nem tudom Dávid miért nem nyitotta ki eddig a száját, jól megy neki az érvelés pedig. De hogy ez a Zsolti mekkora egy kretén paraszt, és véletlenül sem arról beszél amiről szó van, és csak terelni tud, meg a buziságát nyomatja, egészen elképesztő. Remélem övé az a tizen százalék. És eddig én nem kértem a konténert, de most itt az ideje...

Bianka_M. 2016.11.25. 22:27:08

@Plüsscukor: Még nem. :))))) nem a legjobban sikerült darab

Mók_Ica 2016.11.25. 22:27:15

@Spitzbauer: pedig sokat és nagyokat hoztam..... már ez sem elég??? :)))))))))

@Plüsscukor: a többi ruhájához képest ez még tűrhető....sztem ez az oldalra tett frizura béna....

2016.11.25. 22:27:39

@Plüsscukor: én akartam, de szétforgácsolódott közben a figyelmem. tipikus rosszkislány, mi? :))))

Funk You 2016.11.25. 22:27:53

Dávid jól beszélt. Zsolti meg attól tartok sosem fogja megérteni, mi a baj vele.

Mók_Ica 2016.11.25. 22:28:58

@Bianka_M.: utca ajtó is lészen neki rögtön......

@Biriksz_Krokiksz!: én is szavaztam :)))) remélem az nyer :)))

2016.11.25. 22:29:38

@Mók_Ica: Ha nem a cicafiú van 13%-on, akkor nagyon sok pótkonténerrel kell készülni!

agimano 2016.11.25. 22:29:57

David csak csendben figyel, akkor konfrontalodik csak, amikor kell, de akkor felhasznalja a megszerzett tudasat

Plüsscukor 2016.11.25. 22:29:58

@Biriksz_Krokiksz!: Nem baj, szerencsére én még résen voltam :)))

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:30:03

@Mók_Ica: gyorsan uritsd ki oket amig reklam van!!

2016.11.25. 22:30:44

dzsini hangja viszont továbbra is kellemes a fülemnek, rádiózhatna esetleg a jövőben. (nem mintha hallgatnék)

Rémület 2016.11.25. 22:30:50

Dávid ellövi a patronjait. Zsolti majd jól oafigyel a párbajon, hogy ne mondjon visszatetsző dolgokat.

Rémület 2016.11.25. 22:32:10

Szerintem Micié a legkevesebb százalék.

csakolvasok82 2016.11.25. 22:32:13

@MacákékIcukája: De ha Zsoltika a színpadon, a konténer mellett egy padon, úgy parancsolok magamnak, többet ne hányjak, csak ne hányjak

busifa 2016.11.25. 22:32:45

Azt hiszem, hogy ezt el se hiszem

Cimili 2016.11.25. 22:33:05

Telóm volt, mi történt?

Plüsscukor 2016.11.25. 22:33:17

Már alig vártam, h a számba vehessem és élvezhessem minden pillanatát - Ati

Mók_Ica 2016.11.25. 22:34:10

@Spitzbauer: felkészültem :)))) vv-n edződtem.... :))

@MacákékIcukája: elég hely van bennük :)))))))

@Biriksz_Krokiksz!: *-* :)))) felröhögtem :)))))))))))))))))))))))

dzsina szájába nem akar bemenni...... höhöhöhöhöhö

2016.11.25. 22:34:42

@Rémület: azt a rohadt búúúzikártyát feledné már!
eskü, úgy használja, mintha kuriózum lenne, és ettől lenne különleges személyiség.

(mindegy már, ezt már elbaszcsizta, de azért hajrráááá zsóóóóti)

Bianka_M. 2016.11.25. 22:34:57

@Rémület: á, nem veszi az adást. Csak a saját tökéletességének téveszméjében él, mindenki ribanc, proli, és egyéb jelzőkkel helyettesíthető, aki ezt nem látja és nem ért vele egyet. Ő áldozat itten. Se több, se kevesebb.

Mók_Ica 2016.11.25. 22:35:20

vivinek mi a fasz van a fején?????????????????

Plüsscukor 2016.11.25. 22:35:32

@Cimili: Kaptak fogfehérítőket és arcpakolásokat. Most bódottá van.

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:36:08

De szép, hogy nem bírnak beszélni :-)))))

Vivinek jól áll a rózsaszín, a plusz fül és a makogás :-)

2016.11.25. 22:36:54

@Commodore: mi? fogfehérítés? :)

Mók_Ica 2016.11.25. 22:37:00

dzsina szempillájára is maszk kerül.... a frufruját miért tűzi fel????????????????????????

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:37:05

En is akarok ilyen fogfeheritot!!!!

Cimili 2016.11.25. 22:37:28

@Plüsscukor: Köszi, majd utána visszaolvasom, h mit írtatok.

2016.11.25. 22:37:43

@tvbuzi: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Rémület 2016.11.25. 22:37:49

@Biriksz_Krokiksz!: mondjuk, téged símán megverünk, ha Zsolti marad a villában.

Mók_Ica 2016.11.25. 22:37:57

@tvbuzi: ja.... de ez csak plüss fül....

@plüssnyuszi: és még kicsi princess korona is van a két fül között.....

busifa 2016.11.25. 22:38:17

@Mók_Ica: karàcsonyi dìsz , nem?

Cimili 2016.11.25. 22:38:21

@Plüsscukor: Jó is, h írtad, mert aszittem műnyelv. :DDDDDDDDD

Bianka_M. 2016.11.25. 22:38:22

@Mók_Ica: oda úgysem jutott volna cucc, mert rákenték a szempillára :)))

2016.11.25. 22:38:35

@Plüsscukor: piperéznek! (én szerdán vótam ilyeneket shopizni)

Commodore 2016.11.25. 22:38:36

Micinéni fogára mit kentek? :-)

FrNo90 2016.11.25. 22:38:41

borzalmas az Anikó.

Mók_Ica 2016.11.25. 22:38:58

anti teleshop.... no lássuk....

pomac 2016.11.25. 22:39:19

de utálom ezt a teleshopot

rearwindow 2016.11.25. 22:39:27

Ugye mindenki megjegyezte hogy BrightWhite fogfehérítőt használtak? (X)

FrNo90 2016.11.25. 22:39:36

Mi történt a Vivi arcával?

tvbuzi 2016.11.25. 22:39:55

Nem akarom Vivient nőiségében megbántani de kibaszott ronda

Rémület 2016.11.25. 22:40:18

Na, megint termékbemutató. Sïrok.

tvbuzi 2016.11.25. 22:40:29

@rearwindow: már rendelem a neten ofkorz

Mók_Ica 2016.11.25. 22:40:36

@busifa: csúcsdísz.... :)))))

@Bianka_M.: téLLeg :)))))

@Commodore: azt megoldotta krisz...... asszem... höhöhöhöhö

@plüssnyuszi: max 5 éves korban még elnézem...... de neki????

Commodore 2016.11.25. 22:40:45

Fasz üsse ki a fogát!

2016.11.25. 22:41:21

@Rémület: akkor tökbiztonságban vagyok, mivel dávidot hívta ki, és alap h ki fog zúgni ellene.

de azért HAJRÁÁÁ ZSÓÓÓÓÓTI!

Bianka_M. 2016.11.25. 22:41:32

Somsoma te adonisz ez szaaaaar volt.

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:41:54

Oooo most csak 10ezer penz ez a cucc

Plüsscukor 2016.11.25. 22:42:30

@FrNo90: Semmi extra, csak lemosta a sminket. És ez volt az egyedüli baránője gyerekkorában, ez a szépség.

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:43:21

@rearwindow: :DDD en kajakra megneztem, mert amugy is hasznalok ilyesmit. Amit rendelni szoktam az dragabb ennel, persze ezek tuti nem szallitanak Norvegiaba

Bianka_M. 2016.11.25. 22:44:10

Krisz és Ati is pocsék. Ezt a hülye feladatot. Hajsorvadás vagy mit mondott???

Commodore 2016.11.25. 22:44:21

Orvosi ellátottság! AIDS teszt! ÁÁÁ ne !

tvbuzi 2016.11.25. 22:44:23

Ati jó a ne vegyék meg Zsoltit körben

Mók_Ica 2016.11.25. 22:44:28

@MacákékIcukája: bakker bébi.... jössz haza karira... rendelj itthonra és majd kiviszed :))))))

FrNo90 2016.11.25. 22:44:30

Ati a szegény ember Aureliója.

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:44:32

Édes @Mók_Icam, de hát hiszen Vivi 5 éves, mentálisan mindenképp! Teljesen adekvát a cucc! :-)))

Cimili 2016.11.25. 22:44:49

Ati ne kajabálj, mondhatnám, kuss!

Bianka_M. 2016.11.25. 22:44:54

@Mók_Ica: az :)))) majdnem egyszerre írtuk :))

busifa 2016.11.25. 22:44:59

@tvbuzi: nana, csak karakteres a pofija :)

Cimili 2016.11.25. 22:45:41

@Mók_Ica: Pont ezt akartam javasolni én is. :)

2016.11.25. 22:45:50

és mizu azzal, amit ati mondott dávidnak a műsor elején, h majd csak akkor piruljon (dávid), ha kivillantja a combját (ati). majd ha vége, visszanézem és beidézem pontosan.

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:46:03

@Mók_Ica: ja asszem az lesz, megrendelem anyuek cimere

Commodore 2016.11.25. 22:46:37

3x volt bárban öregemberrel!

Mók_Ica 2016.11.25. 22:46:39

óóóóó.... krisz mingyá lekurvázza micit..... mici vallomást tesz..... 3szor volt kit egy bárban.... pénzért kekszelt 3x2 hétig....

Cimili 2016.11.25. 22:47:05

Bakker, Krisz csak most tudja meg a svájci kalandot.

Bianka_M. 2016.11.25. 22:48:07

Most Micinek van kint pasija? (Már nyilván nincs.)

Mók_Ica 2016.11.25. 22:48:15

@plüssnyuszi: én kérek elnézést :))))

@Bianka_M.: ekg :))))
@Cimili: ekg :)))

@MacákékIcukája: milyen jó, hogy itt vagyok :))))

busifa 2016.11.25. 22:48:34

3x2 hét az 6 hét, Mici in Svàjc

tvbuzi 2016.11.25. 22:48:34

Kárszeghy megreccsent

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:48:56

A MIcinek ket eve van kint pasija?

Plüsscukor 2016.11.25. 22:50:04

jajj, dráma a sufniban

pomac 2016.11.25. 22:50:05

@tvbuzi: tudta ő csak azt várta hogy kimondja

2016.11.25. 22:50:06

@Cimili: sztem most belepillantást nyertünk, h milyenek lesznek a szürke hétköznapjaik kinn...

Bianka_M. 2016.11.25. 22:50:14

Ne hazudgáljatok mert úgy jártok mint micc. Csórikám. :)

Mók_Ica 2016.11.25. 22:50:27

@Bianka_M.: nem.... krisz azt akarta tudni, hogy hivatásos-e.... mici bevallotta hogy 3x2 hétig volt kint külföldön, pénzért kekszelni.....
krisz lehazugozza micit.... jól összevesznek..... balhé lesz... totya is megmondta, hogy balhé lesz

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:50:28

Krisztiánnak mi baja??? Nem az, hogy a líblingje kurválkodott, de akkor mi??

Commodore 2016.11.25. 22:50:29

Karaktergyilok megvót!

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:50:35

Most mit kocsogozik a Krisz? Mar megint milyen agressziv taplo

Plüsscukor 2016.11.25. 22:50:57

@MacákékIcukája: Volt. Állítólag nemrég szakítottak.

2016.11.25. 22:50:57

"így beszélsz geci aztakurva"

hmmmmmmmmm

Cimili 2016.11.25. 22:51:10

Mici kénytelen volt bevallani, Papi úgyis megtudta volna kint.

Commodore 2016.11.25. 22:51:43

@Bianka Svejcben! Bazmeg!

Bianka_M. 2016.11.25. 22:51:54

Kenyértörésre került a sor a vellában. Dráma a köbön. Mici, vedd kezelésbe a kárszeget aztán minden meg lesz bocsájtva.

Mók_Ica 2016.11.25. 22:52:04

bazdmeg geci, hogy beszélsz velem aztakurva??? höhöhöhöhöö
köpködés hol van??????????

Brandy9 2016.11.25. 22:52:17

Miről beszéltek az ágyban, amiből kikerekedett ez a beszélgetés? Nem értettem

pomac 2016.11.25. 22:52:39

@Cimili: ja érezi hogy ki fog esni

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:52:46

@Plüsscukor: jaaa ertem

Krisz nagyon durva volt itt.

2016.11.25. 22:52:47

t-rex győzött ójeeeeeeeeeeee!

Cimili 2016.11.25. 22:53:18

Jé, ancsa most csini.

Mók_Ica 2016.11.25. 22:53:26

@Bianka_M.: pont azon bukott le.... túl profin csinálta..... höhöhöhöhöhö

Commodore 2016.11.25. 22:53:29

tirexhátán? Faszénem a djkecskehátán?!

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:53:40

na, ki is békültek - vihar egy pohár vízben

Múmin89 2016.11.25. 22:54:05

Eddig csak annyit tudtunk, hogy escortozott (pénzért kísérgetett palikat), de most azt mondta, hogy pénzért szexelt is a palikkal...

Krétagarbó 2016.11.25. 22:54:07

Krisz még nem látott közelről kurvát?

Plüsscukor 2016.11.25. 22:54:18

@Brandy9: Mici bevallotta Krisznek, h 3x volt kint kurválkodni Svájcban

Cimili 2016.11.25. 22:54:22

@Brandy9:
MÓK_ICA 2016.11.25. 22:50:27

@Bianka_M.: nem.... krisz azt akarta tudni, hogy hivatásos-e.... mici bevallotta hogy 3x2 hétig volt kint külföldön, pénzért kekszelni.....
krisz lehazugozza micit.... jól összevesznek..... balhé lesz... totya is megmondta, hogy balhé lesz
VÁLASZ ERRE

csakolvasok82 2016.11.25. 22:54:24

Én nem értem, miért hazug Mici Krisz szerint?

pomac 2016.11.25. 22:54:30

@plüssnyuszi: most komolyan, másra számítottál , :D

tvbuzi 2016.11.25. 22:54:39

Tulajdonképpen Kárszeghy baja az volt, hogy Mirci eddig nem vallott be 3x2 hét öregembert...?

Bianka_M. 2016.11.25. 22:54:56

@Mók_Ica: igen, utána már kilogikáztam :))). De nem is hazudott mert bevallotta :o. De sztem ezt tudták is mert zsolti nem ezzel szívatja mindig? Mintha az ő kis fellépései az operában lettek volna btw.

pomac 2016.11.25. 22:55:11

@csakolvasok82: mert már egyszer kérdezte tőle és akkor azt mondta hogy nem kurválkodott na :D

Plüsscukor 2016.11.25. 22:55:18

@Múmin89: Lol, olyan, hogy pénzért vacsizgatni egy hímmel, szex nélkül, nincs.

agimano 2016.11.25. 22:55:21

@Brandy9: hogy Mici tul jol szop, elvezi, es hogy biztos hivatasos

Krétagarbó 2016.11.25. 22:56:39

@tvbuzi: nekem rémlik vmilyen beszélgetés, ahol volt ilyesmiről szó, korábban, és akkor Mici tagadta, hogy dugott volna píízér'.

Bianka_M. 2016.11.25. 22:56:45

@Mók_Ica: eddg tetszett neki....:)))) nem értem a pasikat. Bonyesz.

Plüsscukor 2016.11.25. 22:56:49

@MacákékIcukája: durva és buta.
Nem kellett volna kamerák előtt feszegetnie ezt a témát.

Mirocska 2016.11.25. 22:57:20

@Krétagarbó: Dehogynem, csak nem tudta! :)))

2016.11.25. 22:57:22

@Biriksz_Krokiksz!: @Mók_Ica: Most Mici megúszott egy kiadós verést a kamerák miatt. Köszönjük kamerák.

Cimili 2016.11.25. 22:57:27

@agimano: de miért most jutott ez eszébe, és nem előbb?

plüssnyuszi 2016.11.25. 22:57:37

@pomac: számítani nem számítottam, csak reménykedtem :-)

pomac 2016.11.25. 22:57:49

@Bianka_M.: ezért is békültek ki szerintem tényleg csak tőle akarta hallani hogy bevallja ,nem egy világ omlott össze benne csak a villalét :D

Brandy9 2016.11.25. 22:57:58

@Biriksz_Krokiksz!: sőt sztem rosszabb. Itt Mici még ki merte nyitni a száját a kamerák miatt, bár tőle szokatlanul már most is csendesebben szólt vissza. Másnak már leordította volna a fejét
Szóval én már éreztem rajta egy kis félelmet...

2016.11.25. 22:57:59

@Múmin89: a pénzért szexelő csajok is használják az escort kifejezést, eufemizmus.

Krétagarbó 2016.11.25. 22:58:10

@Mirocska: tudta az,, csak nem sejtette:))

Cimili 2016.11.25. 22:58:10

@Spitzbauer: Okos csaj a mici, ezt ő is tudja, h mit úszott meg.

pomac 2016.11.25. 22:58:47

@plüssnyuszi: na mintha nem tudnád ez a vvv itt minden kiderül nem tudnak eltitkolni semmit sem se kinn sem benn ,mindig is igy volt

Mirocska 2016.11.25. 22:59:11

Nem is értem, ha eddig el tudta Mici titkolni, miért pont most vallja be a párbaj előtt?
Saját magát golyózza ki ezzel.

MacákékIcukája 2016.11.25. 22:59:52

@Plüsscukor: raadasul kb mi alapon keri szamon h mit csinalt Mici mielott osszejottek

Ahhh nem tudom megrendelni ezt a szarfost, se paypallal, se visa kartyaval nem lehet fizetni es raadasul magyar szamlaszam van megadva

csakolvasok82 2016.11.25. 23:00:17

@pomac: áh, értem, erről lemaradtam. Köszi!

Bianka_M. 2016.11.25. 23:00:21

@plüssnyuszi: ha előbb megtudja, akkor jól meg kellett volna sértődnie és nincs fergeteges kekszmaraton :)))

busifa 2016.11.25. 23:00:35

@Krétagarbó: hivatàsos szakmunkàsnőt bizti nem

2016.11.25. 23:00:59

@Biriksz_Krokiksz!: Én meg még nem láttam olyan escortot, aki ne Qrt volna pénzért (nem keverendő a hosztesszel)...

... Ja, hülye vagyok, Ford Escort

agimano 2016.11.25. 23:01:22

@Mirocska: de ezt a bekoltozes elott elmondta a blikknek, szoval ezt kint lehetett tudni

Brandy9 2016.11.25. 23:01:37

@Cimili: köszi! De azelőtt h rákérdezett erre mit beszéltetek? Valamit pusmogtak. Arra vagyok kíváncsi h miért merült fel ez most Kriszben?

Krétagarbó 2016.11.25. 23:02:12

@busifa: na, akkor örüljön, hogy ő ingyért kapta azt, ami másnak pénzért járt.

Mók_Ica 2016.11.25. 23:02:32

@Bianka_M.: olvastam egyébként zsótiról is cifrákat..... az még hagyján, hogy nem az operában lépett fel....

pomac 2016.11.25. 23:02:34

amugy meg nem tudom mit kell itt " ilyen még nem vol..." ,nincs meg az elegendő ilyen még nem volt az évadra , azért ez nem nagy szám.. mostanság :DDD

agimano 2016.11.25. 23:02:38

Au anyjanak bordelyhaza van amugy Svajcban? Vagy ott dolgozik, vagy miert vannak ilyen emlekeim?

csakolvasok82 2016.11.25. 23:03:10

@Mirocska: nem tudom, mikor tagadta ezt le korábban, de talán akkor még nem volt ennyire komoly közöttük a kapcsolat, és talán most már bízott benne annyira, hogy megosszon egy ilyen dolgot vele, nem tudom...

Brandy9 2016.11.25. 23:03:33

@agimano: ahammm köszi, na ezt a részt nem értettem

Mók_Ica 2016.11.25. 23:03:44

@Commodore: pápá mici....

@Krétagarbó: mennyit spórolt :))))

plüssnyuszi 2016.11.25. 23:03:59

@Bianka_M.: a kezdeti sokk után a közmunkás emberünkben még felmerülhet egy új vállalkozás űzése, amelyhez az első alkalmazott meg is van. Fiatal, (még) mutatós, gyakorlattal rendelkezik - a 36milla helyett ez is jól jöhet. :-)

Cimili 2016.11.25. 23:04:04

@MacákékIcukája: magyar számlaszámra mé nem tucc utalni?

pomac 2016.11.25. 23:04:07

@Spitzbauer: végülis a hossztesz csak annyiban különbözik az escorttól hogy őő csak szeretne pénzért dugni :D

Moltobene 2016.11.25. 23:04:13

"Mici, megbotlottál...ahogy szoktál" - Soma...azért nagyon jó poén volt! :)

Mirocska 2016.11.25. 23:04:24

@agimano: Az oké, de akkor sem tesz jót neki most egy balhé Papival szerintem.

agimano 2016.11.25. 23:05:12

Somanak direkt ilyen konyv tarto haja van

Bianka_M. 2016.11.25. 23:05:17

@Mók_Ica: mit? És mit mondott a tegnapi belevalóban a sajtosa??? :)

Cimili 2016.11.25. 23:05:23

@plüssnyuszi: de hát szerelemmel szereti micit, :))))))

Plüsscukor 2016.11.25. 23:05:26

Gina orra nagyobb lesz, ha nevet :))))))) Ezdehülye

Mók_Ica 2016.11.25. 23:05:46

atti csalik.... az orra tartja a könyvet.....

arcszoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Bianka_M. 2016.11.25. 23:05:56

@plüssnyuszi: fúúúj :)))) - bár, ki tudja...

2016.11.25. 23:06:06

@Spitzbauer: @Brandy9: azért rettenet önuralma van a pappinak, ha valóban eljárt volna a keze...de sztem a gyilkos (látszólagos) nyugalommal sziszegett alázásai hátborzongatóbbak. a hideg kirázott.

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:06:07

@Cimili: mert ahhoz IBAN megy egyeb kellene, az a bank azonositoja ha pl norveg szamlarol utalsz magyarra. Kb olyan mint a nemzetkozi orszaghivo telefonszam

plüssnyuszi 2016.11.25. 23:07:00

@Cimili: állítólag elég nagy a szerelme - mondják, akik látták fürdés közben :-)))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.25. 23:07:12

na joccakat mindenkinek, gratulalok azon t. kommtarsaknak, akik velem ellentetben vegigneztek az ofit. #kalapemelesi

Cimili 2016.11.25. 23:07:58

@MacákékIcukája: télleg, tudtam is, csak elfelejtettem.

Mók_Ica 2016.11.25. 23:08:20

@MacákékIcukája: kérd meg anyukádat ...

@Bianka_M.: hmmmm..... nem emlékszem, csak arra hogy affektálva beszélt.....

dzsina, miért fogod mindig az orrod, ha nevetsz???? - by zsóti.............sírok :))))

busifa 2016.11.25. 23:09:13

@pomac: nem, a hostess csak a pénzt szeretné, dugàs nélkül

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:09:17

@Mók_Ica: nem akarom most anyagilag terhelni oket, még egy kisebb kolcson erejeig sem

Mók_Ica 2016.11.25. 23:10:09

@plüssnyuszi: hááát, mici egyértelműen megmondta, hogy nem érti azokat a lányokat, akik egy pasinak (srtici) adják a megkeresett pénzt..... szóval krisz erre nem számíthat.....

vivi megint csinálta azt az arcot..........ááááááááááááááááááááá

Bianka_M. 2016.11.25. 23:10:35

Viviiiiii......Au milyen szépen fogalmazott :)

agimano 2016.11.25. 23:10:41

@MacákékIcukája: iban szamot tok egyszeru krealni

Mók_Ica 2016.11.25. 23:10:48

@MacákékIcukája: de az ő számlájára tudnál utalni..... ő meg kifizetné a rendelést

Mók_Ica 2016.11.25. 23:11:43

@tvbuzi: egyél :)))

@agimano: ha van netbank, ott látszik is :)))

Bianka_M. 2016.11.25. 23:12:10

Szerintetek egy Marika nénit mi a jó fene viszi rá arra, hogy telefonáljon a bv-ba?? :)

pomac 2016.11.25. 23:12:16

nem mintha ez a vallomás befolyásolta volna a micire szavazókat mert ezt a 99% eddig is tudta hogy kinn volt

tvbuzi 2016.11.25. 23:12:26

@Mók_Ica: Soha nem adta pasinak a pénzt (az alatt a 3x2 hét alatt), soha

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:12:37

@agimano: van vmi masik kod is ami kell, es nem mernek randomra probalkozni :))))@Mók_Ica: ja ez tiszta, de ma van black Friday es ma vannak learazva a cuccaik, szal sajna bukta :(

Mók_Ica 2016.11.25. 23:12:50

@MacákékIcukája: melyik magyar bankba kell utalni? megmondjuk mingyá a bic kódot :)))

pomac 2016.11.25. 23:13:16

@busifa: igaz, igy helyesebb :D

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:13:31

@Mók_Ica: ebben a pillanatban talaltam meg :DD

kamilla123 2016.11.25. 23:13:45

most nézegetem vissza az öfi eddig fent levő részeit. Mici tényleg azt mondta a vitában, hogy neki nincs szüksége olyan emberre, aki terelgeti?? Ez a csaj egyre nagyobb gáz.

Mók_Ica 2016.11.25. 23:13:54

@tvbuzi: jaja... sztem ezért krisznek se fogja adni....

@MacákékIcukája: melyik bankba kell utalni bébi??

plüssnyuszi 2016.11.25. 23:14:06

@Mók_Ica: Gondolod, hogy ha úgy alakulna, akkor Micinek osztanának ott lapot??? :-)) Viccen kívül: nyilván nem hiszem, de Mici sem az a törékeny kisasszony. Szerintem visszaüt, ha kell, meg lelép, ha nem tetszik valami - és ezt méltányolom.

Legyen ez mára a végszavam.

Jóccakát mindenkinek! :-)

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:14:12

@Cimili: aha, most lett meg, ezek a luzerek elrejtettek a weboldalon :D

2016.11.25. 23:14:45

@Commodore: vajon adásba engedés előtt csinálnak próbatelcsizést, h lehetőség szerint midig ilyen faszántos hozzászólókat találjanak meg a bv-hez?

Commodore 2016.11.25. 23:15:02

Krisz NEM A Mi VÉRÜNK!!! de strici!

pomac 2016.11.25. 23:15:19

@Bianka_M.: hírnév :DDD legyen mit mesélnie a kispadon a ház előtt :D

Mók_Ica 2016.11.25. 23:15:45

@plüssnyuszi: jó éjt :))) (jól teszi, hogy megmondja... ne is hagyja magát)

agimano 2016.11.25. 23:16:45

@MacákékIcukája: swift es azt a bank oldalan meg lehet nezni, mondjuk nem tudom, h mirol beszeltek, de ezek elerheto adatok, sima szamlaszambol legeneralhat az iban

2016.11.25. 23:16:53

na most nagyon röhögök, trollkodnak a szerkik :))))) (ati&david)

tvbuzi 2016.11.25. 23:16:57

Au egyre jobb műsorvezető, már szinte megtanult beszélni. Laza.
VV Anikót kenterbe veri.

Cimili 2016.11.25. 23:17:03

@Biriksz_Krokiksz!: tuti, mióta leoltotta hozét egy betelefonáló. Mert szerinte hozé is biztos leskelődik a bokrok mögül. :))))))))))

Mók_Ica 2016.11.25. 23:17:13

már bocsi, de ez miért probléma, hogy csendben ülnek kint atti és dévid????

Bianka_M. 2016.11.25. 23:17:26

@pomac: most elképzeltem, ahogy a többi néni szeme elkerekedik és azt sem tudják, hogy jó padon ülnek-e :))

agimano 2016.11.25. 23:17:52

Ati es Dev mindig jol eldumalnak

Cimili 2016.11.25. 23:18:45

@tvbuzi: hozét kenterbe veri.

Commodore 2016.11.25. 23:20:47

@tvbuzi: Ha ügyes, még, Majka is lehet.

tvbuzi 2016.11.25. 23:20:54

Mircin ez a cipő....

Mók_Ica 2016.11.25. 23:21:07

mickó elesett.... pedig most nem is volt nyuszi....

agimano 2016.11.25. 23:21:25

@tvbuzi: o laza, meg feltalalja magat, de nem tud bonyolultabb kifejezeseket hasznalni, mindig akkor mondja, h mar megint istenes bence akarok lenni, amikor belebonyolodik valami ilyenbe. De en amugy birom, van benne valami csineszes csintalansag, ami miatt nem lehet ra haragudni

Bianka_M. 2016.11.25. 23:21:27

Ne, itt van. Mici józanul is esik-kel. Mondom, hogy csak koordinációs zavara van.

Cimili 2016.11.25. 23:21:34

Mi a facé köll tűsarkúban vellázni????????

Commodore 2016.11.25. 23:21:53

Micinéni le lett húzva bazmeg!

Mók_Ica 2016.11.25. 23:22:16

@busifa: téLLeg.... hozét tegyük a konténerbe... és tegye rá minden konténerhez járuló a cuccot.... :))))

Bianka_M. 2016.11.25. 23:22:46

@Cimili: mondjuk ő tényleg híresen szar :)))

tvbuzi 2016.11.25. 23:22:49

Zsoltinak gondolom minden pasi bejön

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:23:19

@Mók_Ica: @Plüsscukor: mindegy mert nem tudom ertelmezni ezt a sok jogi szoveget a weboldalon, elszoktam tole :D

@agimano: a fogfeheritos baszast akartam ma megrendelni mert le van arazva de persze kurvabonyolult az egesz, itt annyira egyszeruen megy minden h elszoktam ettol :D

2016.11.25. 23:23:20

@Mók_Ica: tiszta clint eastwood és charles bronson. (már ha szerepeltek volna egy filmben) szavak nélkül értik egymást és anélkül kommunikálnak. felsőbb szinten vannak, mi mindannyian tökéretlenek vagyunk még erre.

Bianka_M. 2016.11.25. 23:23:55

@Mók_Ica: jujjj ez de kegyetlen :)))))

2016.11.25. 23:24:38

@Cimili: csak ne ordibálna folyton...
ja, ordibálásról jut eszembe:
HAJRÁÁÁÁ ZSÓÓÓÓÓÓÓTI!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2016.11.25. 23:25:03

au úgy nézett ki az elköszönéskor, mint Johnny Bravo :))) csak napszemcsi kellett volna még rá :))))

Cimili 2016.11.25. 23:25:55

@Biriksz_Krokiksz!: :)))))))))))))))))) holnapra nem lesz hangod teeeeeeeeee! :)

Bianka_M. 2016.11.25. 23:26:32

@Cimili: hogy zsolti féltékeny legyen :)

agimano 2016.11.25. 23:27:08

Ma a vasarcsarnokban olyan volt, mintha valaki azt uvoltotte volna, h PARBAJ, de gondolom, h csak behaluztam

Mók_Ica 2016.11.25. 23:27:40

@MacákékIcukája: még van egy kis időd..... ha meggondolod magad :)))

@Biriksz_Krokiksz!: óóóóóó... igen, mint egy igazi régi retro western filmben.... :))))

@Bianka_M.: nemis.... :))))

@Cimili: jól tetted :))) hozét mindig ott fogom hagyni az alján :))))

Bianka_M. 2016.11.25. 23:27:43

Mindenkinek jó szundit :)))

Cimili 2016.11.25. 23:28:18

@Bianka_M.: vegyen fel ő is, ahogy szokta volt.

Bianka_M. 2016.11.25. 23:28:31

@Mók_Ica: neeeeem, dehogy :))) különben tetszik az ötlet!!! :)))

Mók_Ica 2016.11.25. 23:28:43

@agimano: függő..... höhöhöhöhöh :))))))))))))))))))))))))) (mi nem vagyunk azok.... :)))) )

Cimili 2016.11.25. 23:29:13

@Bianka_M.: Neked is;, meg mindenkinek, én is lépek! :)

2016.11.25. 23:29:29

@Bianka_M.: cicivezérelt.

@Cimili: nagyon jóláll nekem a rekedt hang, sejtelmesen dögi. ;)

Mók_Ica 2016.11.25. 23:29:31

@Bianka_M.: tuTTam :))))
jó éjt neked :)))

tvbuzi 2016.11.25. 23:29:37

Visszavonulok arisztokratikus magányomba

Mók_Ica 2016.11.25. 23:31:03

@tvbuzi: jó éjt :)))

én is húzok bőrt a szemeimre :))) holnap folyt.köv :)))

2016.11.25. 23:35:14

@Commodore: erre rá kellett gugliznom, de annyira tudtam, h poén lesz!

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:42:52

@Mók_Ica: na megiscsak lehetett visa-val online fizetni, megrendeltem a hugom cimere jeeee :))))))

2016.11.25. 23:48:54

(mindeközben ott ragadtam az rtl2-n, és az alábbi párbeszédfoszlányra figyeltem fel - barátok közt, halványlila gőzöm sincs, h ki-kicsoda)
-ugye milyen kedves ember?
-ja, mint egy krokodil!

XD

(amúgy nekik is van zsótijuk, szóval oda is bemórikálom, h
HAJRÁ BARTAZSÓTIIIII!)

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:52:03

@Mók_Ica: izgiiiii :D tok kinakarom probalni, eddig csikokat hasznaltam, erre most kivi leszek

MacákékIcukája 2016.11.25. 23:52:40

@Biriksz_Krokiksz!: latod, a krokik mmkk kedvesek :)))))

2016.11.25. 23:56:40

@MacákékIcukája: dehogy, ott is megoszlott a vélemény, degledarálóan használták a krokodil szót. :////

2016.11.26. 00:05:23

@Spitzbauer: a dire straits utalásra nagy szerit küldök neked.

Avanivi 2016.11.26. 00:09:45

@Biriksz_Krokiksz!: Krokikám, elkaptam a vírusaidat.

2016.11.26. 00:15:27

na. visszanéztem az elejét. atti és david köntösben ülnek a kanapén, atti ölében a rózsaszín plüsscsillámpóni, és épp dávidot fényezi, aki közbeszól, h elpirul. erre mondja neki atti, h "nem kell még elpiruljá', tesó, még le van takarva a combom, majd ha így (mutatja) kivillantom, akkor!"

sztem vicci vót, dávid meg szép.
de azért zárójelben:
(hajráááá zsóóóóti!)

dero80 2016.11.26. 00:17:00

@Brandy9: nem csak a válaszai, a testbeszéde is félelemről árulkodott. ahogy elfordult, ahogy betakarta magát...

2016.11.26. 00:22:37

@Avanivi: még nem volt időm kinyomozni, h ki ragasztotta rám, de pusztító járványvihar van, és természetesen bocsmá', h képes voltam olyan genyó lenni, h ide a közösségbe jöttem-mentem a nyavalyámmal (zsóóótikampány, na!) :/ oscillococcinum marha jó, toljad ezerrel! (ez viszont hóttkomoly)

dero80 2016.11.26. 00:27:11

@Mirocska: ha Krisz elég kemény vele szemben, akkor számíthat a sajnálat faktorra. itt ezt kint már régen tudjuk, nem biztos, hogy eléri az ingerküszöböt...

Cimili 2016.11.26. 00:27:29

Csak visszagyüttem, h elújságoljam a hírt. Bencus nyert a Cometen, legjobb social media szereplő kategóriában. Már megérte, h itt hajráztam neki. :)

Cimili 2016.11.26. 00:28:43

@Biriksz_Krokiksz!: Sztem is vicces vót, tök jó, h nem felejtetted el és visszanézted, köszi is! :)

2016.11.26. 00:35:42

@Biriksz_Krokiksz!: Azokat csak szeretné mindenki.
Szerivan, jojcakát!

2016.11.26. 00:38:59

@Cimili: bencúr szépen kinőtte magát, a trollkodásaitól kifejezetten kipusztulok, és grat! :)

másikra: sskk nem felejtek, ezt meg depláne nem ;) igazából nekem az volt furi, h mindenki átsiklott felette, pedig mekkora poén volt már - kicsit zsótim ellen is, de akkor is ;)

2016.11.26. 00:55:35

micihez: a nőként kezelést / bánásmódot pont nem a zsóóótihoz intézett beszédében kell(ene) felhoznia, ezt a témát pappival kéne inkább tisztáznia elsősorban. (zsóótival azért nem, mert ő is csaj)

dero80 2016.11.26. 00:58:53

@MacákékIcukája: szia! utalj anyudnak. Az ő bankkivonatán szerepelnie kell az iban kódnak, úgy kezdődik: Huxx, aztán a számlaszáma. Ami még kell, az a fogadó bank swift kódja, Mo-on 8 karakter, mindegyik bank honlapján megtalálható.de ez is segíthet: swiftkod.hu/ arra figyelni kell, hogy az utalásod T+2 nap teljesül jóváírásként anyud számláján. lehet T+1 nap is, ha Norvégia csatlakozott a sepához, ezt nem tudom, de jobb, ha egy nappal többel számolsz. De így csak max 2-3 nap hitelbe vered anyut.

MacákékIcukája 2016.11.26. 01:08:29

@dero80: koszcsi, kedves toled. Kozben megoldodott a dolog, mert online is tudtam fizetni :) szoval megrendeltem a cuccot (amugy felesleges volt a stresszeles mert ejfel elott lattam h hetvegere is kitoltak a black friday akciot, a VV-s promo mukodott, en is racuppantam :D)

2016.11.26. 02:36:31

(berágtam!) sajnálom, de én a kicsikkel vagyok, és szeretek izgulni a meccseken, dávid viszont pont hogy belerondít ebbe. eleve nem is értem, h mit keres pont a vv-ben, holott annyira tökéletes:
szép-okos-taktikus-iskolázott, senkinek nincs a leghalványabb esélye sem nyerni ellene.

tojok is bele a szurkolásba.

(nagyon uncsis, már úgyis mindenmindegy leszarom az egészet - utolsó: hajrá zsóti!)

2016.11.26. 02:49:50

...és amúgy hallgassatok sok lumineerst ;))))))))))

Costanza 2016.11.26. 06:29:28

Zsolti Angelina Jolienak hiszi magat?.. Omg. Akkor tenyleg senki nem nohet fel hozza.. Azt mar tudja, hogy elvalt Angie? Mi lesz igy a vilagbekevel? Akkor Zsolti szerintem ikreket szulni is akar majd, ez tuti fix.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.26. 06:47:03

@Biriksz_Krokiksz!: Nincs bajom Dáviddal, csak annyi, hogy egyfajta műsoroarazitának tartom. Bement abba a sok lány férfit keres, vagy egy férfi sok lány közül keresi a párját műsorba, amit ugyancsak Bence vezetett. A rengeteg csaj közül nem sikerült egy párt kiválasztania. Aztán bejön a VV 7-be, ahol az adottságaival egy domináns szereplővé is simán kinőhetné magát, erre betujul egy nálánál is jellegtelenebb, ráadásul ostoba Atival párban. Ez a műsor nem erről szól! Ez arról szól, hogy három négy hónapon keresztül produkálnod kell magad, és szórakoztatni kell valamivel a nagyérdeműt, ha ügyes vagy, akkor ezt úgy teszed, hogy szimpatikus is maradsz a közönségnek. Az utolsó hetekben Gina volt a kedvencem, de most már kezdem ejteni őt is, mert ő is színtelen és szagtalan, most nálam Soma jön fel újra, mert láthatóan kezd kikeveredni az Evelin románcból ( nagy szerencséjére), utána betujult hetekre, és még most is tuja, de időről-időre csepegtet valami emberit, és néha humorosat is. Krisztiánban is vannak ilyen jelek, de sajnos a pszichopata jelleme elég gyakran előjön. Vivi túltolja az aktivitást. Szerintem a csapat egyetlen hosszútávon használható tagja Zsolti. Ha mondjuk Friderikusz Sándor költözött volna be a villába huszonévesen, akkor kb. őt is el tudnám képzelni ugyanezekkel a pozitív és negatív karakterekkel néhány hónappal a beköltözése után, amikor már teljesen elvesztette a kapcsolatát a külvilággal és nem kap visszajelzéseket, mint amilyen hibákat most Zsolti követ el.

Moltobene 2016.11.26. 08:09:41

@VV Erőlegény: jo reggelt! Ebben valoban van igazsag. Davidnal a legjogosabb kritika, ami felmerul, hogy mi a fityfenet keres itt? Miert nem tanul, keres egy jobb munkat, epiti fel maga az egzisztenciajat? Ha pedig mar itt van, valami produkciot szeretnenk latni, mert lassan alig ut el a mogotte levo kofaltol.

krumplicukor 2016.11.26. 08:17:09

Zsolti elrontotta ezt most, ha Attit hívja ki, szerintem Zsolti ment volna vissza. A párbaj előtti hét nagyon sokat számít, az utóbbi időben az emberek nagyjából az utolsó néhány nap alapján döntenek. Dáviddal szemben sajnos nincs esélye, amit én sajnálok, ennek a párbajnak a fináléban kellett volna bekövetkeznie.

krumplicukor 2016.11.26. 08:21:59

@Moltobene: Szerintem Dávid a legelfuseráltabb köztük, keveset tudunk róla, h miért alakult ez így, h szerinte a VV a karrierlehetőség a számára. A többieknél mind érti az ember, rossz családi körülmények, esélynélküliség, iskolázatlanok, munkanélküliek, veszíteni nem veszítenek a műsorral, bár nyerni se nagyon, ha csak azt nem, h néhány hónapig nem kell kajára költeni. Zsolti olyan még, h sokkal több lenne benne, de azok közül a körülmények közül ahonnan ő jött még az is nagyon dolog, h viszonylag egyben van. Dávidot nehéz hova tenni.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.26. 08:24:10

@Biriksz_Krokiksz!: lassan kerdezek szabalyosan nyelvvel, hogy Brusszel is megertse: m i e r t s z e p ? :DDDDD

csincsilla72 2016.11.26. 08:24:25

@VV Erőlegény: "Ez arról szól, hogy három négy hónapon keresztül produkálnod kell magad, és szórakoztatni kell valamivel a nagyérdeműt, ha ügyes vagy, akkor ezt úgy teszed, hogy szimpatikus is maradsz a közönségnek."
Óriási tévedés! Ez arról szól, hogy megnyerd a 36 milliót. Akár úgy, ahogy Dávid csinálja. Ügyesen a háttérben maradsz, amíg az ösztönlények produkálják magukat és kiirtják egymást, te csendben figyelsz, megúszod a párbajokat és akkor jössz elő, amikor a fásult agyhalottak már csak zombiként lézengenek a villában. Akkor kell szimpatikussá válnod a közönségnek, torz tükröt tartva a többi elé. Ott már jobb híján is téged fognak választani.
@Moltobene: "Dávidnál a legjogosabb kritika, ami felmerül, hogy mi a fityfenét keres itt?"
Viccelsz? 36 milliót. És remélhetőleg meg is nyeri, mert van esze:-) Beleáldozott 4 hónapot, ellátás van, ha belefér, miért ne? Róla nem fogsz hallani a médiában, mert valószínűleg nem is ezért van itt.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.26. 08:27:31

a koszones elmaradt, elnezest: joreggelt kivanok a t.kommtarsaknak, teaert vagy kakaoert lehet jelentkezni, adok hozza gyori veres jo ejszakat kekszet ingyer' es bermentve

Avanivi 2016.11.26. 08:40:50

" közösségi média Comet által fémjelzett fenegyereke, avagy a Legjobb social media szereplő Istenes Bence! "
Bencus, gratula :)

krumplicukor 2016.11.26. 08:59:27

@csincsilla72: Azért manapság ez nem ennyire egyszerű, a VV eléggé negatív bélyeg lett. Talán ha tényleg elvégezné az orvosit, akkor kevésbé számítanak, mert örülnek, ha van valaki, aki itthon marad orvoskodni, de még ez sem biztos. A "normális" munkahelyek mihelyst meglátják, h "VV győztes" (márpedig mindegyik végez egy gugli keresést, ha mást nem is), ugyanezzel a lendülettel teszi is félre a jelentkezési papírját...

csincsilla72 2016.11.26. 09:04:53

@krumplicukor: Ne viccelj már, ki az a hülye, aki beleírja a szakmai önéletrajzba, hogy VV győztes?:-) Pár év, és a kutya sem emlékszik rájuk. De ha megnyeri a 36 millát, azzal már el lehet indulni. Befekteti, mellette elvégzi az orvosit, és máris nem kell nyomorognia. Költözhet a világon bárhova, ott pedig még annyit sem tudnak róla, mint itthon.

KapitányG 2016.11.26. 09:07:24

@csincsilla72: Szociológiára jár, de halasztott a VV miatt. Egyebekben tökéletesen igazad van!

diómió 2016.11.26. 09:08:06

Miciről Felhánytorgatja Zsoltinak, ha kritikát hall,megsértődik és visszatámad.- Most pont ezt csinálta. Kiderült az igazság és ő támadja Kriszt. Mondja, Zsolti hazudik. -Ő már többször hazudta Krisznek, hogy sosem fogadott el pénzt qrásért. De... Erkölcsi érzék: Hiba, hogy Zsolti néha mutogatja magát. - Ő nyilvánosan b@szik, és a legnagyobb érve, hogy sosem adott vissza pénzt stricinek. Bravó.
Krisztián: Egy részről hazudik,-állítja hogy nem hazug kutyázta le Micit- párperccel előbb történt. Agresszív -ezt nem kell magyarázni, ugyan akkor be is csicskul, végül is mindig ő megy Mici (illetve a farka) után.
Dávid-van benne jó és van benne rossz is. Szerintem jól mutatta a kisfilm a BV-ben a vele való történéseket. Másrészt jól érvel, de lehet, hogy túl későn nyílt ki a szája. Ha jó taktikus lett volna, az elejétől Zsoltival haverkodik, és ketten röhögve jutottak volna a fináléba.- Dávid aktívabb lett volna Zsolti mellett, Zsolti pedig talán nem követett volna el egy csomó hülyeséget, ha érzi, hogy van mellette egy kitartó, intelligens ember. De Dávid az elég nyilvánvalóan homofób Ati mellett kötött ki, szerintem itt sok támogatót vesztett.
Szerintem először Mici esik ki, aztán Zsolt, Dávid megy vissza. De, hajrá Zsolti!

csincsilla72 2016.11.26. 09:16:26

@diómió: "Ha jó taktikus lett volna, az elejétől Zsoltival haverkodik, és ketten röhögve jutottak volna a fináléba.- Dávid aktívabb lett volna Zsolti mellett, Zsolti pedig talán nem követett volna el egy csomó hülyeséget, ha érzi, hogy van mellette egy kitartó, intelligens ember."
Dávid röhögve bejut a fináléba így is, és mi a francért segítené Zsoltot, az egyetlen embert, aki valóban konkurencia lehet a számára, abban, hogy szimpatikus maradjon? Pont erre volt szükség, a távolságra, hogy Zsolt egyedül maradjon, hogy hibázni kezdjen, megkattanjon és ezáltal antipatikussá váljon a nézők és a többiek számára. Ez egy játék, ahol csak egy győztest hirdetnek. A valódi vetélytársakat el kell lehetetleníteni és ki kell paterolni a vellából. Ati nem oszt, nem szoroz. Viszont Dávid őt sosem bántotta, sosem árulta el, mi ezzel a baj? Ati és Dávid külön megítélés alá esik.

csincsilla72 2016.11.26. 09:19:10

@KapitányG: Nem követtem az elején, akkor legyen szociológia:-)

krumplicukor 2016.11.26. 09:37:48

@csincsilla72: A net nem felejt. Ma már minden munkahelyen megnézik a közösségi oldalakat, egyéb netes megjelenéseket. Igen, külföldre lehet menni, pincérnek, ha nem szerez piacképes diplomát, de a piacképes végzettséget adó egyetemeket nem 25 évesen szokták elkezdeni.

Cérnahuszár 2016.11.26. 09:38:31

@krumplicukor: "A többieknél mind érti az ember, rossz családi körülmények, esélynélküliség, iskolázatlanok, munkanélküliek, veszíteni nem veszítenek a műsorral, bár nyerni se nagyon, ha csak azt nem, h néhány hónapig nem kell kajára költeni. "

dávid ha kijön, nem lesz mit szégyellnie. Az összes többinek igen.

Cérnahuszár 2016.11.26. 09:42:26

Ezért is kapja a szavazatom, nem égette le magát, ember tudott maradni és még műsort is csinált, én nem felejtettem el hogy Lórival hogy kiállt nem totojázott és levette a kendőt, most meg zsóti-párbajba sem tutyimutsiskodik, ahogy sokan azt szeretnék láttatni.

krumplicukor 2016.11.26. 09:44:32

@KapitányG: 2016 van. Minden valamire való állásra válogatni lehet a jelentkezők közül. Pl. Szabolcs, ha jól emlékszem nyomozó lett. Manapság létszámstop van a rendőrségen és ha van hely, brutális a túljelentkezés. És kemény fedhetetlenségi követelmények vannak. A valóságshow szereplő nem fér bele ebbe a kategóriába. Ez a realitás.

krumplicukor 2016.11.26. 09:46:17

@Cérnahuszár: Ez így van, csak hát ez a "külvilágban" nem így működik. Ő lesz VV Dávid és senkit sem fog érdekelni azok közül, akik nem nézték a műsort, h ő egyébként normális tag volt végig. Szerintem egyébként ő is a TV-ben akar maradni, akármit is mond. Ez a második műsor,amiben szerepel, ami azért nem hiszem h véletlen lenne.

Sanda.Ipse 2016.11.26. 09:52:08

Zanzásítva megnéztem a tegnapi összefoglalót. Dávidról abszolút hasonló a véleményem, mint Verőlegénynek. Elvolt, mint egy befőtt egy műsorban és az ölébe fog hullni 36 milla. Gratula! Egyéb vonalon, ahol meg kell dolgozni az eredményért (orvosi egyetem) egy nulla a pasi. Könnyű beleállnia Zsoltba, aki az önsajnálatával (néha én is a szívlapát után nyúlok) kínálja a támadási felületet. Érdekes módon a másik párbaj ellenfeléről tudomást sem vesz. Legfeljebb örül, hogy a durvább támadásokat majd Muci végzi helyette.
Ami Muci hazudozásait illeti, igaz. A legkevésbé sem kedvelem Kárszeg von Spártát, de a nő profi fellációja után kérdezett rá a témára, amit először az tagadott, majd akkor kezdett a mesébe, amikor Kárszeg azt mondta, hogy kinn úgyis megtudja. A nézők számára eddig sem volt titok, hogy a lány egy alkesz prosti. Érdekes legfeljebb az lesz, másnap milyen lesz kettejük viszonya.
Unalmas lesz a 3 hét Zsolt nélkül.

KapitányG 2016.11.26. 09:55:59

@krumplicukor: Ha a médiában akar maradni, akkor miért aggódsz a karrierje miatt?
Ha például Majkát látod a tévében, arra gondolsz, hogy mit csinált, hogyan viselkedett a Való Világban? Egyáltalán eszedbe jut, hogy VV-szereplő volt?
(Egyébként a "feddhetetlenség" két d)

Sanda.Ipse 2016.11.26. 10:01:39

Amúgy Kárszeg von Spárta reakciója számomra érthetetlen. Tényleg azt hitte, hogy egy szégyenlős lány- ahogy ő Mucit jellemezte - lepedőakrobatázik vele kamerák kereszttüzében hetekig?

diómió 2016.11.26. 10:02:18

@Sanda.Ipse: EKG
@KapitányG: Majka a VV-ben is csinálta a műsort, nem is akárhogy. Már akkor látszott a humora, a kommunikációs képessége, a kamerák előtti teljes fesztelensége, a tehetsége.
Dávid meg nem sokat csinál...

diómió 2016.11.26. 10:03:36

@Sanda.Ipse: Lehet, hogy Kárszeg azt hiszi, hogy éjjel és a sufniban nem veszik a kamerák....:-D

csincsilla72 2016.11.26. 10:04:43

@Sanda.Ipse: A hülye sokat dolgozik és beledöglik. Az értelmes meg pénzt keres:-)

KapitányG 2016.11.26. 10:06:49

@diómió: Van még néhány másfajta feladat is a médiában. Direkt megnéztem most az RTL-es adatlapját, és ez olvastam: "Mi lenne az álommunkád? - Autós újságíró"

Berborosz 2016.11.26. 10:08:23

@Sanda.Ipse: "ahol meg kell dolgozni az eredményért (orvosi egyetem) egy nulla a pasi"
Még ahhoz is nulla volt, hogy ebben a műsorban csináljon valamit. Az előző TV szerepében ("Vigyél el" - vagy mi) úgyszintén nulla volt.
És mégis megnyeri.

KapitányG 2016.11.26. 10:08:42

@diómió: És ha jól tudom, a szintén "nem sokat csinált" Milo is elég jó helyet talált a médiában.

MacákékIcukája 2016.11.26. 10:11:13

@csincsilla72: abszolut ekg! David jol csinalta, megvarta amig az idiotak kinyirtak egymast/magukat. 36 millaval en sem jatszanek, produkalja magat az akinek nem kell annyira :D

csincsilla72 2016.11.26. 10:13:54

@Berber Oroszlán: Mert így működik egy sikeres ember.:-) Ha kellően idiótákat válogatnak be vele együtt és ő ki tudja bekkelni, hogy azok kiüssék egymást, akkor ő lesz a nevető sokadik.
Nyilván neki a mások a preferenciái, mint Majkának. Nem az a célja, nem azért jött be, nem is az a habitus. Ha nem a reflektorfénybe vágyik, akkor bővel elég, hogy nem csinált hülyét magából, megcsillantotta az értelmi képességeit, az érveléstechnikáját és lojális maradt a barátjához.

MacákékIcukája 2016.11.26. 10:15:09

@csincsilla72: ja amugy raadasul David nem is az a parbajmeguszos tipus, kemenyen neki mer menni embereknek

MacákékIcukája 2016.11.26. 10:17:17

@KapitányG: Robin is (Szabolcs, Milos kommentedre)

Sanda.Ipse 2016.11.26. 10:18:47

@csincsilla72: át ige. Akinek a családi körülményei megengedik az orvosi egyetemet, soha nem dolgozott meg semmiért. Az embereknek úgy látszik, ez szimpatikus.

csincsilla72 2016.11.26. 10:18:48

@MacákékIcukája: Ez egyfajta tattika. Hideg fej és távolság megőrizve, nem szívvel játszunk.

csincsilla72 2016.11.26. 10:22:55

@Sanda.Ipse: Tudom, én úgy szoktam mondani, hogy a szegénység nem szégyen, de nem is érdem. Nem lesz sem jobb, sem értékesebb valaki attól, hogy nehéz volt a gyerekkora és minden szarért meg kellett küzdenie. Sőt, valószínűleg kiegyensúlyozottabb, boldogabb, mentálisan is épebbe. Az értékes ember önmagáért értékes. Él azokkal a lehetőségekkel, amiket a gép dob neki. Ha elvégzi az orvosit (mert a családjának fussa rá), akkor lehet belőle egy kiváló orvos vagy kutató. Nem hinném, hogy ez baj.

Cérnahuszár 2016.11.26. 10:23:15

@krumplicukor: egyik szavaddal agyoncsapod a másikat
nah mindegy.

MacákékIcukája 2016.11.26. 10:26:52

@Sanda.Ipse: ergo az ember nem gondolhatja meg magat, ha latja hogy az adott karrier nm neki valo? En is otthagytam anno a jogot, akkor most en rossz ember vagyok?

@csincsilla72: vegigolvastam, mindenben ekg!!44négy
Francnak kell a musorozas meg az exhibicionizmus, a lenyeg a 36 milla, amibol huszonevesen faszan el tudja inditani az eletet, akar kulfoldon is. David idozitessel taktikazik es baromi jol csinalja. Miert kellene beleallnia a naponta torteno pitianer csicskagecizesekbe, amikor amugy is van lehetoseg a fo konfliktusoknal a kozeppontba kerulnie? Jol ervel, jo meglatasai vannak es ezerszer tobbet tett le az asztalra mint pl tujaSoma, aki csak meghuzza magat es megis istenitik itt paran az "aranyszive" miatt.

Berborosz 2016.11.26. 10:27:31

@csincsilla72: Vagy attól lesz "sikeres", hogy kellően idiótákat válogatnak be vele együtt, tehát most se kell csinálnia semmit.
Az orvosin viszont kellett volna...

Cérnahuszár 2016.11.26. 10:29:03

@Sanda.Ipse: na ja, dávidnak nem lehet indulni ezért a nyereményért, mert biztos jó körülmények között él és csak potyázni akar még itt is,
de a többi indulhat, ők potyázhatnak, nekik nem kell megdolgozni meg a pénzért igaz?
nekik jár meg mert eddig szar körülmények között éltek?
a kettős mérce hol kezdődik?

Sanda.Ipse 2016.11.26. 10:29:04

@csincsilla72: nem az a baj, hanem az, hogy nem élt a lehetőséggel. Ahol meg kell dolgozni az eredményért, feladja. Verőlegény hívta fel a figyelmet, hogy egy tévéparazita. Tényleg, most megnéztem, szerepelt a Vigyél magaddal műsorban is.
Egy értelmes fiatal pasi nem ilyen blőd műsorokban keresi meg az aznapi fehérjeturmixra valót és múlatja az idejét.

2016.11.26. 10:34:08

@Sanda.Ipse: Dávidunk dolgozik/-ott, van/volt munkahelye. Ellentétben pl FoSomával meg Vyvyvel.

Sanda.Ipse 2016.11.26. 10:35:26

@Cérnahuszár: kész tény, hogy potyán hullik az ölébe a főnyeremény, mert nem tett érte semmit.
Amúgy relax! Mindenki számára elég egyértelmű, hogy viszi a fődjíat, nincs miért aggódni. Csak éppen nem érdemli meg.

KapitányG 2016.11.26. 10:36:29

@Sanda.Ipse: "Akinek a családi körülményei megengedik az orvosi egyetemet, soha nem dolgozott meg semmiért."
Ezt odahímzem a falvédőmre...

MacákékIcukája 2016.11.26. 10:36:45

@Sanda.Ipse: @Spitzbauer: igen, Davidnak szuper munkahelye van, az angolt is tok jol, aktivan hasznalja (es nem angliai mosogato-szinten!), volt fonoke ks tok jokat mondott rola.

Cérnahuszár 2016.11.26. 10:36:52

@MacákékIcukája: a soma arany szíve, ahogy zsótit próbálta kiakasztani hogy itta előtte a nyers tojást és kínálgatta :)
és sikerült is neki, zsóti szépen sipítozott
a többieket is így kezelgeti, egy trollolo, ezzel nincs is baj, csak nem az az aranyember :)))

csincsilla72 2016.11.26. 10:37:20

@MacákékIcukája: EKG:-))
@Berber Oroszlán: Egyrészt, azt kezd magával, amit akar. Az esze megvan hozzá. Az, hogy kiket válogatnak be vele, nem rajta múlik. Bement, körülnézett, leszűrte a tapasztalatot és kivár. Ezt hívják tattikának.
@Sanda.Ipse: Mi az, hogy tévéparazita? Aki nem cirkuszi bohóc? Bocsánat, de ki definiálja, ki való egy ilyen játékba? A szerkik beválogatták. A cél a fődíj. Azt játszhat benn, amit akar, egy dologra kell figyelnie: maradjon szimpatikus a nézők többségének úgy, hogy közben hozzásegíti a fő riválisokat az idő előtti elhulláshoz, illetve csak a szükséges konfrontációkba megy bele.
Nem évekre falazta be magát. Nyilván van annyi esze, hogy lássa, milyen stratégiával hullhat az ölébe munka nélkül 36 milla, amivel az egész életét megalapozhatja. Tényleg hülye, hogy él a lehetőséggel?

csincsilla72 2016.11.26. 10:38:14

@Sanda.Ipse: Ne legyél ennyire irigy. :-)

Costanza 2016.11.26. 10:40:42

Naaa, most akkor hogy lesz igy cicaeves, ha Krisztianban ilyen nagy belso harcok dulnak hogy egy hivatasosba szeretett bele. Ez zavaro. Krisztian egye meg a cicat. ugyis megfogja. hihii

Cérnahuszár 2016.11.26. 10:40:54

@Sanda.Ipse: de tett érte, csak neked az nem teljesítmény :)
mert azt szeretnéd ha olyan lenne mint a többiek
akik meg rá szavaznak, azok szerint az
nem vagyunk egyformák :)

a relax neked kell majd, ha esetleg tényleg megnyeri, még semmi sem biztos, voltak már fordulatok a vv történetben.

Sanda.Ipse 2016.11.26. 10:43:13

@csincsilla72: egymást kell minősítenünk? Eddig azt hittem, hogy a játékosokat:)
Egyiktől sem irigylem, mivel magam soha nem vennék részt ilyen műsorokban. Előlem nem tudja elvinni a fődíjat. :)

hereverő heverő 2016.11.26. 10:47:55

Lónapot kedves hogyvoltlakók.

Gyorsan végigolvastam az utolsó pár kommentet. Dávidnak van munkahelye és esze is hozzá. És tuti, hogy vannak álmai és céljai is, amiket megpróbál elérni. Ehez valószínűleg pénz kell, tehát elmegy ilyen vigyélel meg valóvilág "showműsorokba", felveszi érte a gázsit, meg esetlegesen a nyeremény, és szevasz. Érdekes mód pl. Bochkor Gábort sokkal kevesebbet ekézik azért, mert "nem tett le semmit az asztalra", ez amit most Dávid csinál semmivel sem kevésbé értékes. Illetve Bockor is érdemtelenül kapta a Bumeráng után a milliós fizetését, mert "csak" szórakoztatott egy pár százezer-millió embert. Már akit szórakoztatott... Most Dávid is szórakoztat azzal, hogy elvállalta a szereplést. PONT.

csincsilla72 2016.11.26. 10:48:10

Jogos, túltoltam. De azért hadd tegyem hozzá: meglehetősen előítéletes dolog valakit csak azért megszólni vagy minősíteni, mert jó körülmények közé született és nem az utca nevelte. A burzsujozást mindig rühelltem.
De igazad van, peace!

Cérnahuszár 2016.11.26. 10:51:50

@Sanda.Ipse: höhö, te nem minősítetted azokat akik dávidra szavaznának?
"Akinek a családi körülményei megengedik az orvosi egyetemet, soha nem dolgozott meg semmiért. Az embereknek úgy látszik, ez szimpatikus. "

ezt úgy nem bírom az emberekben, ezt az érzelmi zsarolást, a "gagyit értékeled mekkora nulla vagy már" közben meg a te feltételezésed olvashatjuk amit másokról gondolsz, és azokat teszed felelőssé érte mintha ők gondolnák...

am dávid is épp erre mutatott rá zsóltinál, világosan érthetően, de zsóti nem értette miért mondja.

Sanda.Ipse 2016.11.26. 10:52:38

@csincsilla72: nem azt minősítettem, hogy hova született, hanem azt, hogy nem élt a lehetőséggel (otthagyta az egyetemet).
Na, részemről ennyi volt. További jó szórakozást!

hereverő heverő 2016.11.26. 10:53:52

És ezennel el is köszönök, "mert vááár a buzibááár ! Melltartó, bébidoll és tűsarkú cipő " :))
A valóság az, hogy túl jó idő van a négy falhoz, szóval sürgős kirándulnivalóm akadt. Bébidoll helyett lélegzős kabát, tűsarkú cipő helyett vízálló bakancs.

Sziasztok

Cérnahuszár 2016.11.26. 10:54:35

@Cérnahuszár: jav: "és másokat teszed felelőssé érte mintha ők gondolnák..."

ez a színtiszta manipuláció amit zsótiban sem bírok.

csincsilla72 2016.11.26. 10:57:28

@hereverő heverő: Jó neked, én melózom.:-( Úgyhogy vissza is térek a munkához, mert nem haladok.

slara 2016.11.26. 11:09:40

@Sanda.Ipse: Az a lényeg, hogy Zsoltikád maga a jóindulat, a megértés, a tolerancia, az önzetlenség, a szeplőtlenség, a tiszta lélek....jajj hol 1 vödör, a tegnapi vájlingok fullra lettek az összefoglaló alatt

Rémület 2016.11.26. 11:39:08

Dávid nem valami lyukban lakik? Nem úgy tűnik, hogy a krőzus szülei a segge alá tolnak mindent. Olyanról is hallottam már, hogy szegény család gyereke is elvégezte az orvosit. Hagyjuk már ezt a csóró Zsolti, burzsuj Dávid hülyeséget!

pomac 2016.11.26. 11:43:51

@Sanda.Ipse: "Érdekes módon a másik párbaj ellenfeléről tudomást sem vesz" azért nem vesz tudomást mert zsolti hívta ki ,nem pedig mici

Mók_Ica 2016.11.26. 11:44:22

szasztok :))) nézzétek..... van amelyik találó :)))

rtl.hu/rtl2/valovilag/ok-a-villalakok-hasonmasai

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.26. 12:05:15

@Rémület: azért azt ugye tudjuk, hogy ami a bemutatkozó kisfilmekben van, nem feltétlenül fedi a valóságot? :)

diómió 2016.11.26. 12:45:36

Megnéztem Mici kisfilmjét. Hát.. "Szerencsére könnyű életem van, így nem kell reggeltől estig robotolnom munkahelyen...A tökéletes külső nagyon fontos..Volt egy kapcsolatom, ő mindent kifizetett nekem.Elmentem Ibizára, elba@sztam 1 millió kettőt, hazajöttem, várt egy autóval. Volt olyan 2-300 ezreket elköltöttünk egy éjszaka alatt. Jó volt, csak az volt a baj, hogy be akart zárni...Amióta szakítottam, egyfolytában bulizok... " Csak azoknak, akik rá szavaznak. Meddig tartana a 36 millió?

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.26. 13:34:19

@diómió: de ezt nem értem, most az alapján kell szavazni, hogy meddig tart a pénz? Az nem annak a dolga aki megnyeri, hogy mit csinál utána vele?

miciur 2016.11.26. 15:21:18

Hajra David! Magasan o erdemli meg a legjobban a nyeremenyt ott bent, ki nem szarja le, hogy nem vegezte el az orvosit, a tobbiek odaig sem jutottak el, hogy belulrol megnezzek a SOTE-t

Cimili 2016.11.26. 16:05:29

@csincsilla72: mint régebben annyiszor, most is ekg. :)
süti beállítások módosítása