Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 8x89 - Pusztít a genetika! (18+)

2016. november 24. 09:31 - Dzsudibí

Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is csak egyszer, akkor tán mérleg nélkül is könnyen megállapítható, hogy a picsanadrágom derekánál kibuggyanó folyós állagú képződmény az bizony nem hátizom. Először hangosan felmordulok, hogy má megint ki a faszom ez, de aztán rájövök, hogy csak Gina frufruval, aki csokit zabál kétpofára. Tevékenységének hájtömegnövelő hatásaira Soma próbálja meg felhívni figyelmét, hasztalan, Gina ugyanis elég tapasztalattal rendelkezik már a fogyás terén ahhoz, hogy tudja, elég, ha két kört megy a sufni és a háló között, és viszlát pluszkalóriák. 

1_16.png

2_16.png

3_16.png

4_16.png

Vivinek és Zsoltinak egyen rózsaszín frizkója van, ami Dávidnak nem nyeri el a tetszését, mert nem természetes. Vivinek meg Dávid nem tetszése nem nyeri el a tetszését, bosszúból nachos zabálásra invitálja Ginát, aki örömmel csatlakozik, magában még két kört hozzáadva az előző kettőhöz a sufni-háló tengelyen, hogy a nachos seggdagasztó mellékhatását is közömbösítse. Mindezt természetesen az ágyban fetrengve, párnák közt beszélik meg. Priceless. Krisztiánnak a nők, az izmai, és a kocsik fontosak az életben, ebben a sorrendben, Soma eközben a gyúrás pozitív hatásait élvezi:

"Érzem, hogy megy bele a vér a testembe."

7_17.png

Vivi és Gina a nachos betermelése közben a testmozgást halogatók bibliájának első két fejezetéből idézgetnek, úgy mint "egy nap ide-vagy oda már nem számít", "ebben nincs is olyan sok cukor", meg hogy "csak az a lényeg, hogy lemozogd", és végül, de nem utolsósorban a személyes kedvencem: "nem számít, mert nem látja senki, csak mi", miközben fitnessmodell anyukák, testépítő világbajnokok és személyi edzők milliói kaptak epilepsziás görcsöt és estek össze habzó szájjal a TV készülék előtt. 

8_17.png

Annyira megült a műsor az unalom iszapízű medrében, hogy Bencust is teljesen magára hagyták a stúdióban, egyedül kellett belőnie a haját és megnyomnia a REC gombot is, unalmában jobb híján saját magát szórakoztatja, és most először őszintén megsajnáltam. Innen üzenem, szép vagy Bencus, szebb Puskás Petinél is, nem kell fogynod. A lakók feladatot kapnak, szerkesztői utasítás alapján a sufniban különböző pózokba kell vágniuk magukat, miközben a többiek a nappaliból TV-n követhetik az eseményeket, és véresre röhöghetik magukat. Hát akkor mutatnám.

Unatkozó Vivi

34.png

vlc-record-2016-11-24-08h54m41s-vlc-record-2016-11-24-06h44m53s-vv_20161123_mkv-_mp4-.gif

A VV povered báj nyertese

9_15.png

- Vivi, mutasd a legjobb oldaladat! (Somsom)

- Ne mondj neki ilyet, mert bepucsít. (Zsolti)

Mici agresszív

11_16.png

Mici, a hősszerelmes

12_16.png

Mici, a VV povered báj nyertese (helyett Zsolti arca mindeközben)

13_15.png

Somsom mindjárt a csúcson

14_14.png

Dávid magabiztosan indul az esti bulikába

15_15.png

Atti, a rettenthetetlen macsó a kondiszoliban ("Pusztít a genetika!" pusztít, bazdmeg, pusztít, nem is tudod, mennyire)

16_14.png

Atti büszke apukaként

17_10.png

Zsolti, a golyóálló ("Mármint most is milyen golyóról beszélünk?")

18_9.png

Zsolti nem bírok magammal póza

19_9.png

Krisztián féltékeny

20_8.png

Krisztián a Keresztapa

20_8.png

 Krisztiánnak gyereke született

20_8.png

Krisztián a VV povered báj nyertese

20_8.png

Meg a végére a csopiképek, amiket ugye már áltiban is kérhettél a legjobb barátnőddel, képenként plusz 200 forintért, csak azok nem pont ilyenek voltak. 

21_6.png

22_4.png

23_1_1.png

23_2_1.png

23_3.png

24_3.png

Meg Bencus, akin ismét kurva jót röhögtem. 

25_2.png

26_1.png

27_1.png

A következő időhúzó tevékenység a kihívás előtt egy verbális boxmeccs a párbajozók támogatói, azaz Kárszeg és Vivi között. A meccs nagyjából kimerül abban, hogy Vivi nem fogja fel, hogy bokszkesztyűben nem tudja a haját a füle mögé tűrni, a verbális része meg elmegy a kibaszott sufnibotrány irányába ismét, bocsássa meg nekem mindenki, de nem vagyok hajlandó erről részletesen írni. 

"Lehet a Zsoltit pocskondiázni, meg ócsárolni, meg bármit csinálhatnak, a Zsolti akkor is, akkor is.... sokkal nagyobb benne az emberiség, mint hármójukban."

28_1.png

Hamar eljutunk ezután egy mindent elsöprő üvöltözésig, ahonnan csak elvétve tudok kibogarászni egyes szófoszlányokat, valahogy Zsolti édesanyja is előkerül, és Gina az egyetlen, akinek van némi szépérzéke, és bár hasztalanul, de arra kéri a kedves óbégató megjelenteket, hogy ezt hagyják abba. Előszedjük még Zsolti heréjére íródott nevek esetét jóslás címén, illetve többször elhangzik a mártír és degradál szó is. Dávid végig az egyébként a boxmeccs levezetéséhez kapott mikrofonba beszél a vita alatt. A perpatvart levezető cigizés közben Dávid még finoman leostobázza a gyökereket, mivel ő és Zsolti vannak egy szellemi színvonalon, a többiek a hátsó udvarban a szarban kapirgáló csirkékkel versenyezhetnek maximum. 

"Az mi az a retorika?" (Éreccségi Soma)

29.png

KIHÍVÁS. Ezúttal Soma fosik sugárban, Zsolti pedig egy félholt unikornist szorongat. Felidézzük a kiválasztást, a kihívást, ki hogy érzi magát, meglepő volt-e a hármas párbaj híre, Zsolti gondolatai, Mici gondolatai, Zsolti sírása a riportban a lejáratókampányról, most Bence brillírozik:

"Ne mond ki a nevét annak, akinek nemsokára kimondod a nevét."

31_2.png

33.png

Zsolti - bizonyára nem taktikai megfontolásból - éppen a kihívás előtti indoklás néhány másodpercét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy megkérje Patrik kezét, szánalmas. A végén még előkerül a Pride is, meg a szaros tojások, hát brávó Zsoltikám, nálam is kihúztad mostmár a gyufát, pedig mindig is hajlamos voltam pozitív diszkriminációra a melegekkel kapcsolatban. A sötétkék kendőt tehát Dávid kapja, vasárnap párbaj, többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki. 

32.png

Ui: elnézést kérek a késedelemért, egyben rövid magyarázatot adnék, mert hat agyfaszt kaptam hajnali 5 óta, és szeretném a nagyérdeművel is megosztani, hogy micsoda genetikai hulladék vagyok jómagam is. Régi nagy vágyam volt egy saját gif beszúrása, hát ma reggel nekiálltam autodidakta módon elsajátítani ennek tudományát. Potom másfél órát basztam el az életemből erre, de megérte, SIKERÜLT. A feltöltésnél aztán kiírta ez a gyászos blog.hu, a file túl nagy a feltöltéshez..... ezért kezdhettem az egészet elölről, mert akkor már nem adhattam fel. Sikerült másodjára is, mint az látható, köszönöm a figyelmet, dzsudibí for president hesteg. 

 

Címkék: való világ 18+ vv8
770 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.24. 22:04:45

@Cimili: de mint pluszegyfőm, össze kell öltöznünk! és a te pluszegyfődnek és az övének és így tovább...;))))

Schlomo Goldberg 2016.11.24. 22:06:39

rohadjon meg a tetves geci focimeccs
faszombaszki

Mók_Ica 2016.11.24. 22:08:45

@úgymond olvasó MMKK: azért hogy iszogatnak és utána meg vezetnek :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.24. 22:09:26

@Biriksz_Krokiksz!: énh is a csiricsáré edzőcipők hive vagyok

Mók_Ica 2016.11.24. 22:10:34

@Biriksz_Krokiksz!: hát örülök, hogy ezt írtad.... már pont reklamálni akartam, hogy ha +1 fő és +1 fő vagyunk, mmkk össze kell hangolódnunk :)))) szóval kő a cipőőőőőőőőőőőőőő nekünk is :)))))

Mók_Ica 2016.11.24. 22:11:15

@Schlomo Goldberg: ahogy mondod..... rohaggyanak meg.... pffff

nem kéne... 2016.11.24. 22:11:59

@hereverő heverő:

fasztudja.
az utolsó munkahelyemen voltak úgymond kézzelfogható sikereink abban, amit csinálunk és konkrétan nekem is.
a fél világot körbejártuk és hát van fogalmam arról, hogy napi szinten mibe kerül egy kinttartózkodás akár keleten, akár nyugaton, pedig mi dolgozni jártunk ki, de pont olyan helyekre, amik viszonylag kedvelt turista célpontok.
az, hogy akarom, meg hogy elhatározom, az édeskevés.
az kb a magyaros balatonturista szint, ahol egy hétre gyulaikalbászt csomagolunk meg előre sütött rántotthUst, de az, ha valami értelmeset is szeretnél csinálni egy ilyen utazás alkalmával, borzasztó drága.
simán elmegy rá az aktuális nyeremény jól észrevehető része.

2016.11.24. 22:13:34

@Cimili: vajon lesz-e rola poszt a comment:com-on, olvasnam/neznem.

Cimili 2016.11.24. 22:13:55

@Biriksz_Krokiksz!: benne vók. :) cipősszelfizünk is mmkk. :)

nem kéne... 2016.11.24. 22:14:29

@mézescsók: félmillióból te semmit nem csinálsz japánban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 22:15:04

a faszommar, huna valasz gomb?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.24. 22:16:29

@nem kéne...: én csak annyit tudok mibe kerül egy világkörüli hajóút
egyébként én mindig többre becsültem azt aki konzerveket csiom,agol,hogy eljusson vhová,mind azokat akik egy bli szállodában hevernek

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 22:16:39

@MacákékIcukája: nekem is probaltak 90 fokban, de nem jott ossze :/

@Mók_Ica: eleg szomoru :)

2016.11.24. 22:18:41

@Schlomo Goldberg: vegyel fel egy neon focicsukat, tolj be egy sultkolbit rizspufival(!), es megnyugszol, es tökari kecskusz is szerepelt ma, es meg donteshozo szerepe is volt, h kié legyen a sufni.

Mók_Ica 2016.11.24. 22:20:27

@úgymond olvasó MMKK: még a sörnél arra gondoltam, hogy alkoholmentes..... de most elvitte a dokicsajt vacsizni ... kocsival... és pezsgőznek......
stohl is a sörözés után ment haza kocsival..... egyébként szeretem ezt a sorit :)))
scherer péter felesége állat :))))

2016.11.24. 22:26:18

@Mók_Ica: intézzük!
@PeniValdes: ugyehogy!
@úgymond olvasó MMKK: én balsai mónit és földes esztert bírom legjobban, annyira jól hozzák az égetnivalóan genyadög figurát.

Mók_Ica 2016.11.24. 22:27:34

@Biriksz_Krokiksz!: állatok :))) nagyon állatok :))) ööö..... illetve genyadögök :))))

Mók_Ica 2016.11.24. 22:28:15

@Biriksz_Krokiksz!: látod az új csaj csöcseit???? aztakurva.... :))))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.24. 22:28:19

@Biriksz_Krokiksz!: ja ha sikerül elvetetnem magam vmi sikeres pasival akkor veszek egy csomót

Mók_Ica 2016.11.24. 22:29:57

@Commodore: domit nézted??? höhöhöhöhö :))))

2016.11.24. 22:31:16

@Mók_Ica: :)))))) aztakurva! :)))))))

Mók_Ica 2016.11.24. 22:32:48

@Biriksz_Krokiksz!: a jövő heti rész is állat lesz :))))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.24. 22:33:01

@Biriksz_Krokiksz!: dávid bejött, amig nem vágták le haját,addig tök hasonlított rá

2016.11.24. 22:35:03

@Mók_Ica: am' bucit is nagyon bírom, jó színész, és nem vok hajlandó összemosni a szakmaiságát a magánéletével.
(szigorúszmájli)

Cimili 2016.11.24. 22:35:12

@Mók_Ica: csúúúúúúúny vót. :) pasiknak ez bejön?

Mók_Ica 2016.11.24. 22:35:37

@Commodore: akkor csak a csöcseit??? :)))

Mók_Ica 2016.11.24. 22:37:15

@Biriksz_Krokiksz!: bár ebben a soriban eléggé hajaz magára a szerepe..... jól játszik egyébként :)))

@Cimili: sztem egy menetre, oszt jó napot.....

Cimili 2016.11.24. 22:37:38

@Biriksz_Krokiksz!: végre valaki! :) eddig mindig lehurrogtak, amiért bírom.

2016.11.24. 22:38:20

@Mók_Ica: ma csak félszemmel néztem, rendesen majd hétvégén fogom. az impozáns ciciket persze ma is egyből *-* (asztakurva)
:)))))))

Plüsscukor 2016.11.24. 22:39:04

Sziasztok!
Affene, én jól benéztem ezt a mai adást, nem tudtam, h foci lesz.
Történt vmi érdekes?

Cimili 2016.11.24. 22:39:46

@Mók_Ica: én meg aszittem a meccset nézi Comm.komtárs. :))))))

2016.11.24. 22:40:07

@Cimili: szoljal, bevédelek!

Cimili 2016.11.24. 22:40:36

@Commodore: néééééééézem, imádom is. :)

Cimili 2016.11.24. 22:41:50

@PeniValdes: Domi cickója. Nagy vót, lógott is, meg oldalra is kilengett. :)))

nem kéne... 2016.11.24. 22:42:02

@PeniValdes:

pedig az lesz az igazán drága, ha valamit csinálni is akarsz, nem csak dögleni egy hétig egy teljesen másik országban.
értem én, hogy a hátizsákos turista jellegű világlátás kréziszekszikúl, csak mondjuk japánban ez pont nem működne, nem lesz igazán olcsó.

2016.11.24. 22:42:31

@Plüsscukor: mondom! sültkóbit puffasztott rizsával kell enni, úgy nem hízol! (vyv gyöngyszem forrás)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 22:42:41

@Mók_Ica: azok igazi mellek, volt rola cikk a nok lapja cafen :)

#alvasi joejt mindenkinek

2016.11.24. 22:51:59

@Cimili: csúnyának nem mondanám, de ha már méret és forma, akkor vyv-re szavaznék. de én csaj vok, így nem mérvadó a véleményem a témában.

Mók_Ica 2016.11.24. 22:52:25

@Biriksz_Krokiksz!: :))))

@úgymond olvasó MMKK: háááááát... amikor a hátán hevert a lányka, szépen látszottak a melle alatt a vágás nyomai..... hacsak nem a melltartó nyoma volt az.... de én műtéti nyomnak néztem :)))
jó éjt :)))

Mók_Ica 2016.11.24. 22:54:39

@Biriksz_Krokiksz!: viasat3-on pont buci van a lakástalkshow-ban :))))

Mók_Ica 2016.11.24. 22:59:00

@Cimili: sztem azt nézte..... :))))

Commodore 2016.11.24. 23:07:53

csokimiki mi kulás 299!

MacákékIcukája 2016.11.24. 23:09:15

@Cimili: koszi! Megneztem, a tobbi riportot is. Elegge kiverte a biztositekot nalam is ez a class fm-es ugy (mondjuk az a karomkodo szolnoki polgarmester se volt semmi).

2016.11.24. 23:10:01

@Mók_Ica: bebambultam, pedig par napja volt eszemben, h nezni kellene (lovászt viszont vmiert nem csipem)

lépek én is, jóéjszasza mindenkinek :)

Mók_Ica 2016.11.24. 23:11:44

@Biriksz_Krokiksz!: épp a végét (3 perc) csíptem el.....

jó éjt neked is :)))

2016.11.24. 23:17:12

@Mók_Ica: már csak palyabelyát tudtuk elcsípni. (kezdődik a BV #mindeközben)

Commodore 2016.11.24. 23:21:06

Napi 4-5, de közben őrködik az ósanban, ,

Cimili 2016.11.24. 23:21:39

Óbaz, sajtoskifli a telefonnál. :))))))))

Mók_Ica 2016.11.24. 23:21:41

patrik a telefonnál.....

mézescsók 2016.11.24. 23:23:10

@nem kéne...: Az útiköltségre saccoltam a fél millát.
Egyébként ha van egy nagy álmom - elutazzak Japánban -, akkor azért melózok és megvalósítom az álmomat. Még akkor is, ha ez egyes kommerek szemében balatonituristamentalítás.
Amúgy a bánat, aki pont Japánba akar utazni, meg Dávid és Ati. Jó utat!

Cimili 2016.11.24. 23:23:19

@Biriksz_Krokiksz!: jóéjt Kroki, álmodj neon színű csukákkal! :)

pomac 2016.11.24. 23:23:33

@Mók_Ica: micsoda véletlen evelin is ott van

Mók_Ica 2016.11.24. 23:23:49

@Cimili: meg evetke is..... pffff

Cimili 2016.11.24. 23:24:10

@MacákékIcukája: Én mmkk megnézem, jó kis műsor.

pomac 2016.11.24. 23:24:17

nem dávid ellen van de szembeköpi president evi :DDDD

Mók_Ica 2016.11.24. 23:24:59

@pomac: véletlen.... igen.... aham :))) egyébként sajtos kifli pont úgy affektál, mint zsóti...

Mók_Ica 2016.11.24. 23:25:51

@pomac: okos ez a lány.... ja, nem.... höhöhöhö

MacákékIcukája 2016.11.24. 23:26:18

@Cimili: en most lattam eloszor, de jo volt :)

Ahhh Evetke mint vmi karogos ven banya

Cimili 2016.11.24. 23:26:29

evett jóslata: mici20%, dávid 30%, zsóti 50%. Vakon van még mindig.

MacákékIcukája 2016.11.24. 23:27:06

Ezek a lanyok tenyleg milyen fogyatekosan utnek :DDD

2016.11.24. 23:28:31

@Commodore: szineszkedett, majd visszanezem.

@Mók_Ica: en evyt hallottam, csuszasban vok az adassal? ooooi....mindegy mar alszom es sztem mar megint kurvara veletek almodom! :))))))

Mók_Ica 2016.11.24. 23:29:04

@Cimili: nem mondhatott mást sajtos kifli mellől......

@MacákékIcukája: soma is feladta.... :)))

pomac 2016.11.24. 23:29:18

@Mók_Ica: de ezen szakadtam egyik szava üti a másikat :DDD

Mók_Ica 2016.11.24. 23:30:11

@Biriksz_Krokiksz!: evi ott volt sajtos kiflivel....szép álmokat, álmodj velünk és a neoncipőkkel :))))

Mók_Ica 2016.11.24. 23:31:23

@pomac: nem változott semmit.... höhöhöhöhö

Cimili 2016.11.24. 23:34:31

Mici luxuskocsit kér papitól, mire papi, ja, kapsz egy kispolskit. :DDDDDDDDDDDD

MacákékIcukája 2016.11.24. 23:35:16

Ez most komoly? Vivi tenyleg fogyatekos

Cimili 2016.11.24. 23:39:57

Na vége, jó éjt nektek!

Plüsscukor 2016.11.25. 00:03:45

@Cimili: Lol, azt láttam most :) A műsorra gondoltam :)

agimano 2016.11.25. 00:21:11

láttátok, vagy írta már valaki, hogy Istenes Bence az insta snappen kirakta a fenti Krisztiános képeket?

agimano 2016.11.25. 00:25:44

Szóval Bence tuti olvas minket, itt a bizonyíték: postimg.org/image/nsn6yxs9h/

Costanza 2016.11.25. 03:28:32

@VV Erőlegény: ez igaz.. ha o is elismerne jobb lenne. en is tuti a sufniban akartam volna aludni, nem tagadom

Costanza 2016.11.25. 04:23:20

@mézescsók: ott mar 2000-ben is egy db hagyma volt 500 ft. Dolgoznod kell menni inkabb oda, imadnad

MacákékIcukája 2016.11.25. 11:18:27

@agimano: hehe most latom h te is eszrevetted :D

mézescsók 2016.11.25. 13:52:13

@Costanza: Két napja azon röhögök, hány kommentelőnél verte ki a biztosítékot, hogy esetleg munkával is megszerezhető a pénz, amivel az álmok valóra válthatók.
Pedig csak azon dünnyögtem, hogy ha Ati a kamionos apukáját akarja segíteni és nyerése esetén Mexikóba akar menni, meg venni egy motort Dávidnak (és nyilván elvinné Japánba is, mert Dávid oda vinné őt, akkor meg jár neki), akkor családsegítésre nem sok jut.
Japánba meg menjen Dávid. Felőlem dolgozhat is.

Cérnahuszár 2016.11.25. 16:22:59

@mézescsók: én meg azon csóválom a fejem hogy lassan eljutunk oda hogy ha valaki elmegy japánba meg mexikóba egy útra, már semmi sem marad a 36 millájából, és kútba esik a családsegítés..

Costanza 2016.11.25. 17:43:20

@mézescsók: oh..en csak mint erdekesseget emlitettem, nem olvastam mit irtatok errol. Mindenki menjen mindenhova agyat tagitani, az lesz a legjobb. :)

mézescsók 2016.11.25. 19:04:31

@Cérnahuszár: Én is, de sajna a tények makacs dolgok.
@Costanza: Egyetértek.

Cérnahuszár 2016.11.25. 20:54:27

@mézescsók: bizony makacs dolgok, mégis mekkora riogatás van hogy elúszik a pénz a mexikói és japán útra...