Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X88 - Segítségül hívom a Föld angyalait, hogy legyen szivárvány!

2016. november 23. 07:25 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-11-23_6_25_52.png

Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2, csipke bokor vessző. Aztán jött a mérnöki műgonddal felvezetett első adásanyag, amiben a lakók eldöntötték, hogy kit fognak támogatni, aminek nulla értelme van abban a tekintetben, hogy a szerdai kihívás után megint meg lehet ülni ezt a szeánszot, ugye. Dávid mág az egész ceremónia előtt a konyhában eszegetve, mi mást csinálva, nyilván, osztja az észt a szexkazán Micinek és a dugattyócsípőjű Papinak, hogy majd Zsóti őt fogja kihívni, mármint az imént valami szószban igen szegény spagetti tésztás ránott húst az arcába szuszakoló Dávidot. Van más narratíva? Szép szó ez, de valszeg Kárszeg family nem érti. Szerencsére jön ati, a kétbites biorobot, aki fokozza az egy négyzetméterre jutó szellemi szegénységet. Nem is értem mit motyog, de szerintem ettől nem lesz senki se kevesebb ember, hogy a lepkefing erejű mondókáján túllendülve haladunk tovább. Megtörténik a párbojozók mögé való besorolás: Soma és Vivi zúznak Zsóti mögé, többiek meg Mici hátát igyekszik tartani a vasárnapi párbajon. A hálóban megkezdődik a nagy taktikázás, míg ezt ellensúlyozva a sufniban Zsóti csak annyit kér, hogy lelkileg támogassák, oszt csá. Ennek örömére Vivi lehívja az univerzum összes cukiságbombáját és azért rimánkodik, hogy legyen napfény, legyen szivárvány meg egyebek és jöjjön vissza Zsóti. Ámen, csocsesz.

Egy általános iskola első éves olvasókönyvébe leírt példamondatoknál is jobban kivehetőbb volt Zsóti fejéről, hogy tokáig tele van már a fasza Vivien blődségeivel. Már megint jössz itt a tündérekkel bazmeg, de hol van Isten, te picsafej?! Meg tudom érteni. Viszont elindult egy újabb hét, ami a fotózás hete. Ez annyit tesz, hogy a hét végén lesz valami fotózás, és ők lesznek a modellek. Ehhez persze nem nézhetnek ki ilyen lepattantan, mint ahogy mostanában, úgyhogy beküldtek egy komplett divatkommandót, fodrászokat, körmösöket, hogy a szarból várat építhessenek. Gondolom pár szépségszalonos alkalmazott fejében akkor villant át a gondolat, hogy a konyhában található konyhakéssel kiszúrja a dobhártyáját, amikor Vivi elkezdett arról mesélni, hogy neki a saját szépsége volt a barátja már gyerekként is. Fekvő emberbe nem rúgunk, de bassza meg az ég, mi ez? Most írjam le, hogy látszik is lányom, hogy nem volt egy rendes barátod se? Vagy hagyjam itt azt, hogy a szépséged is kicsúfolt a hátad mögött? A többiek csak simán örülnek egy sort, hogy valaki foglalkozik a lenőtt körömágyukkal, Dávid meg ránéz Somára és azt mondja neki, hogy itsztára úgy néz ki, mint egy fogyatékos Petőfi. Gina mondjuk majdnem agyvérzést kap, amikor közlik vele, hogy az egészséges hajért 8 centit vissza kellene vágni ebből a csodás, Pokahontasz által is megirigyelt, egész nap simogatott, illegetett-billegetett, körömmel kifésült hajzuhatagból. Mr. Kárszeg meg elmondja Petiinek, a fodrásznak a pinasavval kapcsolatos rémtörténetét. Feltételezem nem kérdezte senki amúgy, hogy "Te, Krisz, hogy vagy manapság? Család megvan? Öcskös tanul, mi? Amúgy a Vaginában termelődő folyékony, enyhén nyálkás anyag PH értékéről és savbázis összetevőiről nincs egy doktori disszertációba illő példabeszéd a tarsolyodban?"

Azért, hogy ne legyenek megzuhanva a fotókon, beküldtek pár kondigépet az udvarra. Dávid egyből rárántott volna, de inkább befeküdt fekvenyomózni. Aztán eljött a mérlegelés ideje, hogy meglegyen a napi hiszti. Először meg kellett tippelniük a mágnestábla oltára előtt áldozva, hogy mennyit híztak/fogytak, majd ráállhattak a mérlegre, hogy kiderüljön az igazság. Ati kicsit felvette a hordó formát, hízott is, a többiek inkább fogytak, de a lényeg, hogy Vivien magára rántott egy 6 kilót. Ki is akadt, hogy 61-et mutat a mérleg, ment is a fejhangon sipákulás, amin az se segített, hogy a szefós Petőfi azzal próbálta megnyugtatni, hogy de legalább a cicije megnőtt. Itt egy példa a hízás konstatálásának tökéletes reakciójára:

 Legyen ez a végszó, merthogy még egy mágnestáblás akcióról, a veszélyzónás balfaszkodásról egy karaktert nem vagyok hajlandó begépelni.

Címkék: vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KapitányG 2016.11.23. 07:55:57

Nem "nulla értelme van"! Ha Zsolti Dávidot választja, akkor Ati, ha meg Atit választja, akkor Dávid fog Mici háta mögül ÁTÁLLNI, nem pedig ODAÁLLNI a másikuk mögé. És ez nagy különbség!

etikette 2016.11.23. 07:56:59

Örülök neki, hogy rendbe hozták őket, legalább legyenek csinosak-ha már más opció nincs szegényeknek ;)

2016.11.23. 08:04:31

'napi nezoi kerdes: kie legyen a sufni?'
na es kie lett? vagy az ma fog kiderulni?

rearwindow 2016.11.23. 08:09:52

@Biriksz_Krokiksz!: a sufnikérdés azzal, hogy vagy Mici vagy Zsolti tuti búcsúzik, teljesen értelmetlenné vált

2016.11.23. 08:11:45

@rearwindow: nem a logikat kerestem a felvetesben, de dijazom a valaszod ;)

rearwindow 2016.11.23. 08:13:31

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem meg kellett volna várni amíg összesen 3-an maradnak a villában, és akkor megszavaztatni a nézőkkel ezt a sufni ügyet. Úgy még érdekfeszítőbb lett volna :-/

2016.11.23. 08:15:32

@rearwindow: de csak ha mar mind a harom maradek kinn ul a studioban a vegjatekon!

etikette 2016.11.23. 08:16:34

@Biriksz_Krokiksz!: azt kellene megszavaztatni hogy kik kerüljenek össze a sufniban :P Vivi és Soma vagy Krisztián és Gina esetleg Ati és Vivi ;)

2016.11.23. 08:18:38

@etikette: vyvy-soma paros :))))) csori sominak nem kivanhatsz ilyet, nagyfoku kegyetlensegre vall, te bestia!
XD

Sanda.Ipse 2016.11.23. 08:19:19

Ha Zsolt legalább méltósággal akar kipotyogni, akkor Dávidot hívja ki. Remélem felfogta, hogy mindenképpen kiesik. Így viszont legalább Muci is eltűnne a színről. Szerintem Dávid sem bánná, bármennyire pozitív (?!) most a kapcsolatuk.

hereverő heverő 2016.11.23. 08:28:12

@úgymond olvasó MMKK: Nem rossz párosítás. Végül is Soma örült Vivi boldogságának, hátha most ürül is neki.

etikette 2016.11.23. 08:28:20

@Biriksz_Krokiksz!: én simán leforgatnék egy horrort Vivi hangeffektusaival: az a nyöszörgés, nyünnyögés, üvöltözés, éles kacajok na meg persze a som-somaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te adoniiiiiiiiiiiiiiiisz vérfagyasztó és földöntúli suttogása

filina 2016.11.23. 08:32:04

Felhívnám a szerkesztők figyelmét arra,hogy meg volt a kihívás ,így a védettség is megszünt.Nem úgy tűnik erről meg akarnak feledkezni,pedig nem kéne.Mert ugye akkor Zsótika akár vissza is vághatna és vihetné a Micike" férjét" is a megmérettetésre.Nagy húzás lenne és drukkolnék ,hogy kint is maradjanak.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 08:33:19

@hereverő heverő: :DDDDDDD jézusom, nem vagyok vizuális típus, de ezt most sikerült elképzelnem (nincs hangfalam, a telefonomról hallgatok zenét, éppen a Harry Potterből megy a The Prince's Tale, szó szerint vérfagyasztóra sikerült az elképzelés)

Cérnahuszár 2016.11.23. 08:36:31

@filina: még nem ment le a kiválasztás teljesen, ha most bevennék a pakliba akkor az olyan mintha sose lett volna kendője.
egyetlen reményed ha megszorongatják hogy nem viseli a lilát, ezért bünti jár, de az sem fog menni mert figyelmeztetni szoktak előtte...

Cérnahuszár 2016.11.23. 08:41:29

vivi hisztije nem semmi volt a hízás miatt, közben most kezd nőies formája lenni...

hereverő heverő 2016.11.23. 08:41:57

@úgymond olvasó MMKK: Hát igen, ez a való világ :) Az én agyam még valahol egy egész más világban jár, pedig 6 óta fenn vagyok de mint egy zombi. Én meg sem próbálom elképzelni ahogy Soma Vivivel... Szerencsére a takarók nem átlátszóak. Meg azt a másfél percet még víz alatt is ki lehet bírni. Ahogy Kroki mondja: beleásítok a műsorba és már meg is történt minden. Aztán Vivi füstölő alféllel rohan majd Zsolti arcszeszéért, hogy kicsit hűsítse a szerelem hevét. Soma pedig elégedetten fogja szaglászni a középső ujját, még Atinak is meg fogja mutatni a hőstettet

Cérnahuszár 2016.11.23. 08:42:26

Ati fején láttok változást? Ugyanolyan ecset feje van

Cérnahuszár 2016.11.23. 08:46:24

ez a kecske által kinek jár a sufni meg nem tudom honnan jött...mi értelme
kinél eszik előbb és az kapja meg...
legalább a szamár ment volna be, attól féltek volna kajakra.

na megyek valahova, ma harapós kedvemben vagyok úgy látom

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 08:48:47

@hereverő heverő: fúj, akkor most a reggelimet későbbre halasztom

KapitányG 2016.11.23. 08:50:14

@filina: Zsolti akkor sem vinné Krisztiánt, ha nem lenne védett. Nincs értelme. Ha Atit viszi, és Micivel együtt kint tudja hagyni, azzal két párost is szétrombol. Azzal viszont, hogy Micit és Krisztiánt ejti ki, senki nem lesz gyengébb.

etikette 2016.11.23. 08:58:47

Azt szeretném kérdezni, hogy miben merült ki, hogy Zsolti volt (saját állítása szerint) a villa nagykövete? :S

ficekence 2016.11.23. 09:04:02

@KapitányG: Sajnos Zsolti jelenleg szinte senkit nem tud kint hagyni. :( Így az lenne a jó, ha Dávidot vinné és akkor ő is és Mici is kiesik. Minden a következő kihívástól függ. De jelenleg .. hajrá Zsolti!

A poszt nagyon jó volt, köszönöm.

ficekence 2016.11.23. 09:06:55

@etikette: Minden konfliktusnál ott volt és ő játszotta a békítő szerepét. Ez engem idegesített az elején. Magamban el is neveztem Teréz anyának. Igazából okos, mert ha balhé van és ő közvetít mindenképpen képernyőn van. De felvetődik ,vajon sorozatosan ez mennyire őszinte.?

É2I 2016.11.23. 09:07:01

De mennyit hízott a szivárványvirág? Géza, nem hagyhatsz kétségek közt! Volt-e nagy halál előadás? Vagy legalább erőlködés egy kurva könnycseppért? Vagy valami ami előrántatja a buzikártyát? Megannyi kérdés...

hereverő heverő 2016.11.23. 09:07:05

@Cérnahuszár: @úgymond olvasó MMKK: Gyertek lányok, akkor éhezzünk együtt. A beköltözésem óta úgyis híztam. Vettem friss croissant a péknél.

SzemFülEs 2016.11.23. 09:08:18

@filina: senki nem hívta fel erre a figyelmet, tehát a védettség nem szűnt meg.

etikette 2016.11.23. 09:11:07

Nekem nincs több kérdésem Vivivel kapcsolatban...a bemutatkozó filmjében ugye láttuk, hogy random idegen külföldi pasikat szólít le az utcán, hogy dugják meg, kiskorában a szépsége volt a legjobb barátja és amikor gyerekként beteg volt anyukája elvitte (betegen) hamburgerezni ill gumicukrot hozott neki...

hereverő heverő 2016.11.23. 09:11:34

@SzemFülEs: @filina: Nem is csak azért. Ha meg akarnák szüntetni Kárszeg védelmét, akkor már régen megtehették volna. Pl. erőszak volt amikor Kárszegnét befenyítette a sörözés miatt, nem hordja a kendőt, stb. Alkalom lett volna rá, már csak az a kérdés, igény lenne-e.

SzemFülEs 2016.11.23. 09:12:33

@hereverő heverő: valszeg a szerkik jobban félnek Krisztián fizikai erejétől.

hereverő heverő 2016.11.23. 09:14:11

@etikette: Vajon Vivien hogyan magyarázza meg a pasiknak, hogy nekik most meg kellene dugniuk az előttük tündöklő csillámfaszpónit ?
Hello, i fuck you please ?

panamcat 2016.11.23. 09:15:02

A kontextus ugyan még hiányzik, de tegnap Zsolti igen csak kifakadt a beherangozóban Mici luxusautójára, és házára (?), bár sztem a ház az anyjáé és nem luxus.
A kájen meg, ki tudja mi a históriája :D
Szóval ebből a pár mondatból nekem összeállt, hogy Zsoltinak a legnagyobb baja Micivel, hogy nem ő Mici. Ez amolyan lányos irígykedésnek tűnik...

2016.11.23. 09:15:32

@Cérnahuszár: arra mar fenem es csattogtatom a fogsoromat, mmkk vissza akarom nezni.

KapitányG 2016.11.23. 09:15:33

@ficekence: Zsolt nyilván nem úgy gondolja, hogy senkit nem tud kint hagyni, így akár Dávidot is választhatja.

hereverő heverő 2016.11.23. 09:19:51

@SzemFülEs: Nem hiszem, hogy attól félnének, vannak ott nekik bekészített verőlegényeik. Szerintem inkább szét akarják robbantani a gerlepárt, Mici ugye megy párbajozni mindenképpen. Ha kiejti Zsoltit és még valakit, akkor visszamehet (és övék a sufni, Kovi már nyalogathatja a szája szélét), ha kiesik akkor a Kriszti-hiszti borítékolható (de talán még fel is adja, hogy nehogy agyára menjen a herék felfokozott termelékenysége). Az RTL jobban jár ha Kárszeg benn marad a következő párbajig. Valószínűleg már nem osztanak lila kendőt többet, mert aki most visszajönne és a következőn védett lenne, az már a fináléban van.

SzemFülEs 2016.11.23. 09:32:11

@hereverő heverő: az mondjuk tetszene, ha Kárszeg a lila kendő nem viselése miatt kiesne, azaz párbajra hívható lenne, és Mici védettséget kapna. Zsolti túltolta, majd, ha visszanézi az adások utolsó harmadát, rájön. Valamiért most már Soma az, akinek simán odaadnám a 36 milliót. Rendesen végigcsinálta a műsort, annyira volt sunyi, amennyire kellett, annyira volt szerethető karakter lett, amennyire kellett. Igaz, a műsor szempontjából nekem Vivien a favoritom, de nem rá fogok szavazni, őt más műsorokban nézném :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 09:35:02

@hereverő heverő: micsoda luxus, croissant.. én meg itt eszem a győrivéres jóéjszakát kekszem :)))

SzemFülEs 2016.11.23. 09:35:41

Dáviddal azért vannak averzióim, mert sajnos, hiába szép, humorérzéke nincs.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 09:36:47

@SzemFülEs: szerintem nem szép (bocsánat, őszinteségi rohamom van).. a humorérzékre ekg

2016.11.23. 09:37:20

Jóóóóóóóóóó Regggelit !

Előre is elnézést kérek a Tisztelt komtársaktól a műveletlenségemért, de én még az életben nem láttam közelről ilyen Mirci-féle hajpótlást. Csajok ezt mi a hártyásszárnyú bűbánat tartja a helyén ?
Technocol Rapid, Papi ghhhechhi, Porsche 0W-40 motorolaj ?

Konteósoknak: 2 napja volt komment Punxsutawney-i Phil-ről az időjós mormotáról...
egy kicsit elkéstek ezzel a szavazással nem ? vasárnaptól már nem lesz kivel vitázni a sufniról...

ficekence 2016.11.23. 09:37:42

@KapitányG: Remélem. Számomra ez lenne a legideálisabb megoldás és igencsak megkavarná a villalétet is.

etikette 2016.11.23. 09:39:14

Achtung! Aki még nem látta a tegnapi BV-t az a saját érdekében NE nézze meg! Ismétlem NE nézze meg! Sírtam komolyan, Győzi akkora ripacs de nem is csak ripacs hanem olyan primitiv szánalmas előadást ad, hogy ez be kéne tiltani. Az eddigi műsorok részben viccesek voltak, de ez most kritikán aluli, ahogy mondanák a németek unterirdisch...

SzemFülEs 2016.11.23. 09:39:49

@úgymond olvasó MMKK: fogalmazzunk úgy, a képernyőn jól mutat, de kb ennyi :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 09:40:53

@mentolos lecsó: motorolaj.. mmkk :)))))

@SzemFülEs: nekem a vigyél el-ben nem volt szimpi

SzemFülEs 2016.11.23. 09:41:03

@etikette: egyetértek, már nekem is kínos, hogy Aureliót SOKKAL jobban elviselem a képernyőn, mint ezt a péniszt.

SzemFülEs 2016.11.23. 09:42:00

@úgymond olvasó MMKK: nem is jött össze Franciskával :) Amúgy semmi bajom Dáviddal, csak valahogy Soma győzött meg arról, hogy jobban egyben van.

2016.11.23. 09:42:51

@etikette: ha meg is nézem, mindig pörgetve nézem...
a két elmebajnok (Au és Őzi) monológjait mindig áttekerem...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 09:44:10

@mentolos lecsó: egyébként ragasztani, vagy varrni szoktak póthajat, ha jól tudom. de majd nálam okosabbak megerősítenek vagy megcáfolnak, én sajnos nem értek az ilyen sminkes-hajas-körmös jellegű női dolgokhoz

2016.11.23. 09:45:57

Anikóval etessenek már meg egy tucat rántott húsos zsemlét !
Már rossz ránézni :(
Olyan sovány már, hogy átérződik rajta a sz@rszag !!! Bocsi!

SzemFülEs 2016.11.23. 09:46:16

Atti nekem még nagyon a vicc kategória, igaz, hogy Evelin ellen szavaztam anno. Amúgy igen büszke vagyok arra, hogy a mélysötétség teljesen kiűzetett a villából (Dina, Lóri, Evelin, Tivy) :) Zserbót azt bírtam.

csakolvasok82 2016.11.23. 09:46:35

Jó reggelt mindenkinek!

Ismételten szuper poszt, kellett ilyen kora reggel a felébredéshez. ezer hála. :)

@mentolos lecsó: én ezt nem tudom, láttam már póthajat másnak, de az csak csomózásnak nézett ki, nem volt rajta ilyen műanyag cucc. Nem tudom, melyik a drágább/jobb minőségű..
@SzemFülEs: Viviben mit szeretsz?
@úgymond olvasó MMKK: Dávid szerintem objektíven nézve, külsőre jó pasi, csak baromi éretlen, kimaradt a középiskolás kora, és kb. azt próbálja meg most megérni humor szintjén, szerintem ezért furi nekünk a humorérzéke.

csakolvasok82 2016.11.23. 09:47:18

@mentolos lecsó: Anikó a csontkukac, elsütötte ezt a poént tegnap. :)

etikette 2016.11.23. 09:47:35

@SzemFülEs: viszont Győzinek ugyanolyan a frizurája mint Atinak :D csak festettbarnába

hereverő heverő 2016.11.23. 09:48:23

@SzemFülEs: Ha leszedik róla a lila kendőt, akkor sem biztos, hogy Zsolti őt fogja hívni, de tegyük fel hogy mégis ő lesz a harmadik. Akkor kb mindhárman ugyanolyan erősek lesznek, Krisztián és Mici együtt süllyedtek Zsoltival a sufnigate és a napi négy szex miatt. Így akkor én Zsolti visszatértét valószínűsíteném, mégiscsak a leginkább érdekes karakter ő lenne. Mondjuk a nézők véleményét nem tudom...
Tulajdonképpen valahol mindennek Papi hatalmas (lányok: tényleg hatalmas ?? Én nem vagyok releváns ez ügyben) kárszege az oka: ha nem dugja meg Micit minden nap, minden este, mindenki szeme, füle és farka előtt, akkor most Zsolti kialudhatta volna magát a Vivi combjaira nyálazva (Bocsánat!!! Cérna és MMKK olvasó), és akkor nem vernyákolna naphosszat mint a fán ragadt kanmacska.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 09:50:16

@csakolvasok82: én fordítva vagyok bekötve, de egyáltalán nem látom még csak jó pasinak se :(

SzemFülEs 2016.11.23. 09:50:54

@csakolvasok82: meg nem mondom neked, én hiányoltam volna, ha korábban kiesett volna, képernyőn keresztül valóban bírom a szegény ember Pheobe Buffey-jét :D de pénzt nem adnék a kezébe :)
@etikette: Győzit automatikusan nem nézem, nincs annyi zsilettpengém :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 09:50:55

@hereverő heverő: "mint a fán ragadt kanmacska" :DDDDDDD ekg :)

2016.11.23. 09:51:56

@csakolvasok82: jah... :)))
ezek szerint ő is tisztában van vele... de ez már nem kóros soványság ?
Bírom a vékonyabb csajokat, de ez már túlzás !

SzemFülEs 2016.11.23. 09:53:04

@hereverő heverő: Mindenképpen Micit szavaznám vissza, Zsolti sajnos a maradék kártyáját is kijátszotta, és mint, néző, nem tudok vele azonosulni. Papival sem, de az tény, ő a cigány kártyát soha nem játszotta ki.

hereverő heverő 2016.11.23. 09:54:45

@mentolos lecsó: Jóreggelt nagyúr.
Nos a póthajat először is valódi emberi hajból csinálják. Indiában elég jó biznic hajat növeszteni, sok lány és asszony abból szerez némi pótjövedelmet, hogy eladják a hosszú hajukat.
Ezek után a hajat tisztítják, kifésülik, egyenesítik és tincsekbe rendezik. A tincsek végére kicsi műkeratin lapocskákat ragasztanak, kész is a hajpótlék. Ezeket a kis keratin lapokat ráhajtják a delikvens valódi hajára, majd ultrahanggal és hővel ráolvasztják. Voila.

2016.11.23. 09:55:13

@úgymond olvasó MMKK: @csakolvasok82:
én csak gépészeti kötőelemekben vagyok jó...
ha engem kértek volna fel tegnap kozmetikusnak biztos hogy fúrógéppel és egy jó minőségű szegecshúzóval álltam volna neki a feladatnak ! :)))

én kérek elnézést !

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 09:56:47

@mentolos lecsó: azt megnéztem volna, ahogy Vader nagyúr megérkezik a fúrógéppel a vellába :)))))))

rearwindow 2016.11.23. 09:56:57

@mentolos lecsó: edzenie kéne, a tucatnyi rántotthúsos zsemlétől csak pocakot fog ereszteni

hereverő heverő 2016.11.23. 09:57:52

@SzemFülEs: Ebben igazad van, Papi ilyet sosem tett, zsolti pedig még ezt is túltolta. Ha Mici menne vissza abból a hármasból, akkor rögtön az első este magához venné a viszkisüveget, és rátelepedne a nyusssszirium tremens.

2016.11.23. 09:58:06

@hereverő heverő: ahham értem ! Köszönöm !
akkor ez a cucc egyesül a haj természetes keratin tartalmával és véglegesen odaköt ?

MacákékIcukája 2016.11.23. 09:59:27

@SzemFülEs: sztem is ebbol a harmasbol Mici lenne a nyero. Remelem elveszik Papitol a vedettseget, nem is hordja a lila kendot

@mentolos lecsó: ejnye Vader nagyur, nem tetszik felismerni a birodalmi motorolajat? :))))

Jo reggelt :) Gezu, tarts ki, nincs sok hatra!

Cérnahuszár 2016.11.23. 10:00:42

@hereverő heverő: vagy ha nem csinál belőle ekkora ügyet hogy nem kiskirálykodhat a sufniban. Minden fejben dől el, ha pl 2 opció lenne, vagy az udvaron alvás a hálózsákban, vagy bent a hálóban a többiekkel, ölne azért hogy a hálóban aludhasson zsótika.

MacákékIcukája 2016.11.23. 10:01:02

@hereverő heverő: te honnan tudsz ilyeneket? No letemre fogalmam sem volt h mik azok a lapocskak... bar nekem alapbol sok hajam van, szal szerencsere nincs ilyesmire szuksegem

hereverő heverő 2016.11.23. 10:01:42

@mentolos lecsó: elviekben igen, de valójában ez nem mindig sikerül. VV6 Zsófikának pl. hetente hullottak le a műtincsei.

2016.11.23. 10:02:43

@rearwindow: az is megoldás lenne ! legalább nem csak lapjával, hanem élével fordulva is látszana a kamerák számára... :)))

SzemFülEs 2016.11.23. 10:05:19

@MacákékIcukája: @hereverő heverő: összegezve - ha Dávidot hívja ki Zsolti, akkor Dávidra szavazok: a fináléban nem. Ha Attit, akkor egyértelműen Micire, ha Gina, akkor lehet, hogy Gina mellett döntenék. Esetleg a fináléban is, de még nem vagyok meggyőzve.

2016.11.23. 10:05:34

@MacákékIcukája: Kiskezeit Csókolom Drága Terminátor Nacccsssága !
Ezúton érdeklődnék a Kedves hogyléte felől !

hereverő heverő 2016.11.23. 10:06:52

@Cérnahuszár: Tuti kaparná az ajtót. Arra hivatkozna, hogy Mici olyan hangosan élvez, hogy az udvaron nem lehet tőle aludni. Elpuhult az a zsoltipocak, na.

@MacákékIcukája: A gyerekeim osztálytársának anyukája kozmetikus és műkörmös, ők csinálnak ilyet a szalonban. Ő magyarázta el egyszer.

antonov 2016.11.23. 10:06:57

sztem marad krisz védettsége, mi a fasznak vennék el? nem szokás ez a közepén...
szerintem gina vagy ati megy ki harmadiknak, bármilyen eredmény lehet, akár mici és zsóti is kinnmaradhat

antonov 2016.11.23. 10:07:09

sztem marad krisz védettsége, mi a fasznak vennék el? nem szokás ez a közepén...
szerintem gina vagy ati megy ki harmadiknak, bármilyen eredmény lehet, akár mici és zsóti is kinnmaradhat

hereverő heverő 2016.11.23. 10:10:02

@SzemFülEs: egyetértünk, bár nekem a finálé közömbös. Lássuk kire szavaznék én ha a kihívott:
Dávid: Dávid
Ati: Ati
Gina: Gina
Vivi: Mici
Soma: Soma
Krisztián: Mici

csakolvasok82 2016.11.23. 10:10:54

@mentolos lecsó: nem volt ő mindig ilyen sovány, szerintem bármennyire mosolyog az adásokban, megviselik a negatív visszajelzések, de a lehetőséget nem hagyhatja ki (maga vagy férjura parancsa miatt), szerintem tök depressziós lehet, önértékelési zavar, stb. Mert aki tudatosan vigyáz az alakjára, az eszik elég fehérjét, stb. edz, nem pedig szimplán csontra és bőrre fogy...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 10:10:55

@hereverő heverő: a tudás hatalom.. mondtam vala én :))))))

É2I 2016.11.23. 10:13:24

@hereverő heverő: Viszont a "kimegyek, kint megtalállak" kártyát már nem is egyszer, nem csak egy amőba számára ajánlotta fel, opcióként. Még ha a vigyorgott is mellé, azért volt egy kis vicsorgás is benne.

csakolvasok82 2016.11.23. 10:14:24

@hereverő heverő: egyik VV-ben a Katka is magyarázta a Csabának a műkörömépítést, hogy "tudod, olyan gélt tesznek rá"
"Nem, nem tudom."
Nagy forma volt az az egyszerű gyerek, de nem nyert végül.

SzemFülEs 2016.11.23. 10:15:04

@hereverő heverő: Atit nem kéne - én ott is Micire szavaznék :) Csupán amiatt, mert nagyon azt hinné, hogy megnyerhetné a játékot, és ez a fiú azért nem egy észlény. A többivel egyetértek :)

2016.11.23. 10:16:07

@hereverő heverő: maxi EKG !

HAHÓ SZERKIK !!!

Már többen is szóvá tették, hogy Krisz nem viseli mindig a LILA keszkenőt a szabályzat szerint !
Tessék levetetni vele és/vagy bünti !
Mondjuk automatikus ZÖLD kendő !

csakolvasok82 2016.11.23. 10:16:49

@É2I: ezek a mondatok az ő kultúrájában csak viccnek számítanak, de pl. Soma kultúrájában nem. Nem bírom Somát, de erre azt reagálta egyszer elmondása szerint, hogy gyere nyugodtan, nálunk mindig meleg étel vár majd az asztalon. Ez nagyon pozitív volt.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 10:17:47

annyátmán a blogmotornak, na

Cérnahuszár 2016.11.23. 10:18:00

@hereverő heverő: én:
Dávid: Dávid
Ati: Ati
Gina: Gina
Vivi: Mici
Soma: Mici
Krisztián: Krisztián (megnézném hogy van el p*na nélkül)

Betli Szofi 2016.11.23. 10:18:49

Az elején Anikó poénkodott egyet azzal, hogy kár, hogy nincs E opció is a szavazásban, méghozzá: Anikó, a csontkukac. :D Hát ezen azért felröhögtem. Némi öniróniát véltem felfedezni. :)

A súlyokat kár, hogy nem mutogatták jobban. Meg kár, hogy Mici első értéke ex has volt, nem valódi, sztem fogyott a beköltözés óta.

2016.11.23. 10:20:12

@csakolvasok82: a szülés zavarta meg a pici fejét vajon ?
túlzásba vitte/viszi a forma visszanyerését ?
terhesen 1000x bájosabb volt, mint ez a mostani csomag fogpiszkáló imidzs...

MacákékIcukája 2016.11.23. 10:20:53

@mentolos lecsó: koszonom szep', Terminator naccsaganak a hogylete eleg valtozekony, minden masodik nap jobban faj a laba :D

@hereverő heverő: oooo milyen ugyes :))))

MacákékIcukája 2016.11.23. 10:23:44

@csakolvasok82: szegeny Ancsa :( kap tolunk hideget-meleget. Pedig az utobbi idoben mintha felelenkult volna, nem olyan kis felszeg musorvezetes kozben, mint volt

Cérnahuszár 2016.11.23. 10:26:47

vajon mi lehet a kamerával amit evelin megkapott, hogy a kiesők utóéletét filmezzék? lóriékról volt pár felvétel, evelinről semmi, tivyről se. Ez az ötlet annyiban maradt?

2016.11.23. 10:28:47

@MacákékIcukája: próbálkozik rendületlenül szegény, de nincs meg hozzá a kelléktára sajnos...
tényleg kínos ahogy erőlködik
vki javasolta itt, hogy dobjon be egy felest az adás előtt, szerintem nagyságrendekkel javulna

MacákékIcukája 2016.11.23. 10:28:56

@Cérnahuszár: volt ilyen?

Mivel leirtatok h kire szavaznatok, en is megteszem bar nalam baromi egyszeru a keplet.
Zsolti barkit hiv ki, mindenkeppen Micire szavazok, egy kivetel van es az David :))))

hereverő heverő 2016.11.23. 10:29:22

@csakolvasok82: EKG. Soma egyébként tényleg egyre szimpatikusabb. Ugyan elég buta szegénykém, de így is aranyos volt ahogy az idióta Vivit próbálta vigasztalni, át is ölelte: És vannak tök szuper kondigépek :))))

ascii 2016.11.23. 10:31:07

vivien mint szépség, mint modell, mint palvinbarbi, mint betegségre hamburger, mint szomorúságra gumicukor, mint öntestismeretre 61 kg, mint anyu, aki oké h elfogult a saját gyerekével, de ennyire?

2016.11.23. 10:31:23

@Cérnahuszár:
konteo: az RTL öncasting feladat volt, ő lesz a következő Baumax Éva ha jól tippelem...

Cérnahuszár 2016.11.23. 10:32:00

@hereverő heverő: én nem tudok elmenni amellett amit pumped gabó mondott róla
hogy a hegyre viszi fel a csajokat hogy lepippantsák, meg egy csajnak ab-je volt mert nem vigyáztak.

Magentax 2016.11.23. 10:32:35

@mentolos lecsó: ezzel az a baj, hogy Zsoltit is büntetnék a szerkik, hiszen nem ő dönti el, ki legyen a harmadik párbajozó.
Én egy ideje nem állhatom Zsóti viselkedését, de ez nem lenne fair. Bár, ami azt illeti, Micivel szemben sem volt fair, hogy míg neki csak egy órája volt a döntésre és nem tudott arról, hogy hárbaj lesz, Zsótinak adtak 3 napot és ő a három fős létszám ismeretében dönthet.

É2I 2016.11.23. 10:35:15

@csakolvasok82: Viccnek, de másodjára már nem vicceskednek, csak ütnek. Igen, somácska szépen leszerelte :). Viszont idekint egy ilyen válaszra -valószínűleg- egy pleknis jobbost kapna a sittestől, úgy barátilag, hogy "ő is megértse, csak viccelek én is" :S

2016.11.23. 10:36:40

@Magentax: bocsi, félreérthetően fogalmaztam
Krisznek úgy gondoltam a zöldet, hogy a vasárnapi párbaj után automatikusan övé lenne a zöld

hereverő heverő 2016.11.23. 10:36:42

@Magentax: ennyi szadizmus belefér. Nem hiszem, hogy Mici másként döntött volna bármennyi gondolkodás után.

MacákékIcukája 2016.11.23. 10:37:59

@Cérnahuszár: ekg, en sem. Meg hogy Soma eleg "agressziv" vagy mi szokott lenni (nem emlekszem pontosan h milyen szot hasznalt PG)

2016.11.23. 10:39:55

@Cérnahuszár: EKG ! EKG ! EKG !
nekem már az legelső riportszobától ellenszenves a kis pöts
amikor megláttam a szenvedő szerkezetű, öntömjénező arcát
meg aztán ez a "savanyúlóf@szbaharaptam" mimika, taszító kis gyökér

Magentax 2016.11.23. 10:41:36

@hereverő heverő: lehet, h mégis másként döntött volna. Neki azért vannak egészen jó meglátásai a társairól és a játékról is. Én pl. a helyében Ginát hívtam volna ki. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 10:41:45

@úgymond olvasó MMKK: győrivéres jóéjszakát? azér' nemkicsit vagy beteg <3 :)
OFF tudol e vmit a bértáblánkról /2017 mmkk?
ON
én a biciklinek fogok szurkolni az udvaron. többet tett le az asztalra mint ati vagy dávid, szimpatikusabb az összes retardáltnál, nem gonosz és nincsenek allűrjei.
hajrá bicikli!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 10:42:08

én nyertem: nem vagyok előítéletes, mindenkit egyformán utálok

Cérnahuszár 2016.11.23. 10:42:49

@MacákékIcukája: az elején is milyen erőszakosan nyomult minden lányra, hogy egy smárt kicsikarjon.
van alapja annak amit p.g mondott.

É2I 2016.11.23. 10:43:55

@hereverő heverő: Soma, mióta leválasztották róla a mosdatlanszájú barátnőjét meg a gyárihibás haverját egészen viselhető lett. Látszik - mint ahogy korábban le is lett írva- nem reménytelen, csak egy megfelelő közeg kellene, hogy emberré váljon. De míg egy pumpedgabó féle társaság adja neki az irányt, addig reménytelen. (De hátha kinövi, ha kijön és visszanézi, visszaolvassa :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 10:44:08

@MacákékIcukája: szia Boka! Csónakos üzeni hogy Nemecsek a vízbe!
PG aszonta hogy nem eléggé erőszakos. mert már rég le kellett volna addigra minden likat varrnia. orr, száj, nuni, popesz stb. szóval lepuhapöcsözte mert Ordenáré még akkor nem adta be a derekát.

Magentax 2016.11.23. 10:45:23

@mentolos lecsó: EKG! Aki ráadásul azt képzeli magáról, hogy ő a legjobb pasi, sőt a legszebb - hogy pofáraesett, amikor Vivi közölte vele, hogy a barátnője nem érti, mit akarhatott tőle és hogy Dávid a legjobb pasi.
Ez a kis senki még azt is elhiszi magáról, hogy ő a legokosabb, közben egetverő butaságokat beszél a riportban folyton.

Girhes Joe 2016.11.23. 10:45:52

@etikette:

Viviről csak annyit, amit egyszer már említettem pár elszólása alapján ("Ez egy domina", "Tivy lehetek a szolgád?"), hogy valami bdsm pornós lehetett, méghozzá alárendelt oldalon. Végülis, ha jól leragasztják a száját, minden negatívuma ki van iktatva ennek a csajnak. :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 10:46:11

@Cseszlovák Gyurmafilm: ugyanmá' :))))))
kaptunk egy munkaanyagot az SZMDSZ-től, ami nem tudni, mennyire fedi a valóságot, aber ha küldesz nékem egy privát üzenetet, elküldöm a linket, ami a táblázatokra irányít

Magentax 2016.11.23. 10:49:44

Apropó, Gina...
Tegnap behaltam, amikor kiment Zsótihoz és Vivihez puncsolni, hogy figyeljétek csak az Atit, majd fog nektek puncsolni, nehogy őt hívja ki Zsóti.
Ezek után a táblánál kivételesen megtapsoltam Vivit, amikor mondta neki, hogy azért ne érezze már akkora biztonságban magát, seperc alatt meg tudja győzni Zsoltit, hogy Ginát vigye harmadiknak. :)
Hogy leradírozták a vigyort a fejéről. :D

2016.11.23. 10:49:50

@Girhes Joe: most miéééé ?
BDSM-hez kifejezetten előnyös a nagy nyitott száj :))))

én kérek elnézést ! :)))

Madam. 2016.11.23. 10:50:33

sztem beküldenek vkit, azt az fogja megnyerni

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 10:51:18

@mentolos lecsó: pont erre gondoltam. leragasztott szájjal egy skillel kevesebb.
csatlakozom az elnézést kéréshez.

@úgymond olvasó MMKK: ment privi :)

Girhes Joe 2016.11.23. 10:51:42

@MacákékIcukája:

Én imádom Ancsát, csak sajnos nem tud róla... :)

É2I 2016.11.23. 10:52:06

@Cseszlovák Gyurmafilm: Nekem ellenszenves a binyigli. Mer' amikor a dzsókervóri meglovagolta nem dobta le magáról, simán elhordta a hátán. Nekem az ilyen egyláncú, kétkerekű ne tekerjen a 36milláért. Na.

etikette 2016.11.23. 10:52:57

@Madam.: jah tutira a kecske lesz. Táp az örökkévalóságig vagy kireptetik Írországba ott van jó zsenge fű aztán füvezhet élete végéig. Én rá szavaznék....

Magentax 2016.11.23. 10:53:47

Ja és Vivi...
Valahogyan olyan ismerősök voltak a gesztusai, mozdulatai, ma reggel jöttem rá, honnan.
Volt egy kollégám, akinek Down szindrómás a kislánya. Nem teljesen beteg, tud érthetően kommunikálni, rengeteg dologra képes. Na ő nyargalászott így körbe-körbe fejhangon sivítozva vagy nyerítve, mint Vivi.

etikette 2016.11.23. 10:53:54

@Girhes Joe: hát ezt nem tudom, én Viviből mindent kinézek. Mindent.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 10:57:45

@É2I: :) nem érthetünk egyet mindenben. a másik akit eltudnék képzelni a 36 misivel, az a piros meg a zöld emberke a kijáratnál.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 10:58:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: válaszoltam, már ha a tekknika is úgy gondolta :)

hereverő heverő 2016.11.23. 10:59:52

@Cérnahuszár: Lehetek én is a bicikli fan klub tagja ?

2016.11.23. 11:00:27

@etikette: a kecskéknek is lesz casting ? jah... nem !
az RTL majd beküldi a Farm-ból megismert kecskét...

filina 2016.11.23. 11:01:42

@Cérnahuszár: A védettség egy kihívásra jár -szerintem.Az meg már meg volt.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 11:02:15

@mentolos lecsó: a kecskék mmkk cukik, én nem tudnék egy nyertest választani közülük

etikette 2016.11.23. 11:05:26

@mentolos lecsó: @úgymond olvasó MMKK: én is amondó vagyok, hogy bármelyik kecske lopná előlük a sót ;) de a dj gyereké olyan kis pimasz volt, belőle kinézem, hogy befoglalja a sufnit EGYMAGA, szarik mindenkire, öntörvényű/makacs és nem hagyná magát senkinek befolyásolni és lehet hogy még Vivit is megszánná...jajjdegonoszvagyokmármegint

Magentax 2016.11.23. 11:06:11

@filina: a védettség nem csak kihívásra jár, eddig azt jelentette, hogy a védett mindenképpen kimarad a következő párbajkörből - nem kiválasztható és nem kihívható.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 11:07:22

@úgymond olvasó MMKK: és én is :) köszi.
@hereverő heverő: csatlakozz! :)
@etikette: " bármelyik kecske lopná előlük a sót ;)" :D:D

hereverő heverő 2016.11.23. 11:08:07

@etikette: Azért a kecskék is érző lények, NAAAA ! Vivit ?!?!

etikette 2016.11.23. 11:10:07

@hereverő heverő: mittudomén, ki tudja ha elég műfüvet belegel lehet elveszítené a realitásérzékét ;)

hereverő heverő 2016.11.23. 11:13:28

@etikette: Most elképzelek egy műfűtől beállt kecskét, résnyire nyitott szemekkel hever a babzsákon, bal mellső patájában egy utolsó joint... Aztán odamekeg Vivinek: Na gyere a sufniba szép szőke hercegnőm... Kecskekentaurt gyártunk a papírzsepikbe, whoaaa

hereverő heverő 2016.11.23. 11:14:42

@hereverő heverő: És kell legyen rajta Deniz sapka. Anélkül nem élet a kecskelét sem.

rearwindow 2016.11.23. 11:14:46

@Magentax: na ez azért elég szánalmas volt Vivi részéről, csorgó nyállal mászik Somára, akinek úgy kell lerugdosnia ezt a nőt magáról, aztán magas lóról odaveti Somának, hogy a barátnőm szerint nem is vagy jó pasi? Én Soma helyében nem megsértődnék, hanem röhögnék ezen. Ugyanúgy amikor megjegyzéseket tett Dávid méreteire, annak is savanyúszőlő jellege volt

etikette 2016.11.23. 11:15:30

@hereverő heverő: kecs-kecskeeeeeeeeeeeeeeeee te adoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisz :D :D

csakolvasok82 2016.11.23. 11:17:30

@mentolos lecsó: hát, hogy Anikó fejét mi zavarta meg...a magas beosztású mástól elszeretett férj az elvárásokkal, vagy a terhesség, vagy a negatív nézői kommentek (én nagyon ritkán néztem az ÉNBP-et, de talán ott nem volt kirívóan rossz, ha jól emlékszem) , de mivel ő már a VV előtt is a szépségével akart érvényesülni, így lehet a terhességkor felszedett 1-2 kg megkattantotta és nem látta szépnek magát 1-2 kg plusszal, és túltolta a fogyókúrát, és most nem tud visszakattanni/leállni.

csakolvasok82 2016.11.23. 11:18:36

@rearwindow: ja, a barátnője szerint, aki meg amúgy egy gyönyörűség...:) :)

KapitányG 2016.11.23. 11:19:58

@filina: Elárulnád, miért fontos neked ennyire, hogy Krisztiántól elvegyék a lila kendőt?

É2I 2016.11.23. 11:20:21

@Cseszlovák Gyurmafilm: Kettőnek ugye nem adható. Tehát vagy piros vagy ződ. Nekem a pirosról Sztálin jut eszembe, így a ződnek adnám, szaladjon vele tova, el és ne álljon meg a zebrán sohasem.

on: Vivi szükségét hagyjuk meg az aliennek, úgy is olyan rokonlelkek. Mindkettőnek kijár a foga, ide-oda rohangásznak sikítva, jól áll nekik a fekete latex, stb.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 11:21:57

@É2I: szerintem Vivi Pataky Attila és a szellemi vezetőjének szerelemgyereke

Magentax 2016.11.23. 11:23:02

@rearwindow: de épp ez az, hogy Soma pont olyan halálosan megsértődik a külsejét ért bármilyen kritikára, mint Tivi a nem létező humorára - csak Soma épp nem pusztít és rugdos, hanem méltatlankodva jár-kel, duzzog és mindenkit arról kérdezget, hogy ugye, hogy ő milyen szép.
Vivi csak a maga együgyű módján rontott elefántként a porcelánboltba.

Funk You 2016.11.23. 11:25:05

@etikette: így előre és látatlanban én is a kecskére szavaznék bárki ellen. ja, és legyen övé a sufni is :)

Magentax 2016.11.23. 11:26:34

@csakolvasok82: nekem nagyon fura volt, hogy Vivi azt sem tudta hol jár, először a kapun alig jutott be, aztán rácsodálkozott, hogy milyen szép a barinő kéglije - vagy ez egy megrendezett helyszín lehetett?
Ja és a barinő kábé 15 évvel nézet ki öregebbnek Vivinél.

2016.11.23. 11:29:11

@Magentax: aszondta a barinő, hogy ez új kégli

KapitányG 2016.11.23. 11:32:54

@mentolos lecsó: Mi mást mondott volna? Szerintem is megrendezett helyszín, ahogy Magentax mondja.

csakolvasok82 2016.11.23. 11:33:56

@@mentolos lecsó: Magentax: jaja, valaki írta itt egyik nap, hogy mondta a barátnője, hogy a Vivi beköltözése után költözött az új kecóba. Ez nekem is kimaradt, mondjuk...

2016.11.23. 11:34:13

@Magentax: megvan a mi kis Petőfi hasonmásunk új beceneve: FoltoSoma :)))
ennyi barnítótól 30 éves korára egyben fog lemállani a bőre...

csakolvasok82 2016.11.23. 11:38:10

@Magentax: ja, és nemcsak 15 évvel öregebbnek nézett ki, de legalább annyi kilóval is többnek, majd odaadja az egyik felsőjét neki, amit majd lóg Vivin, vagy már tudja, hogy a fináléra majd kihízza az összes cuccát, legyen mit felvennie?

A kihízza szót aláhúzza pirossal. Nem jól írtam?

csakolvasok82 2016.11.23. 11:40:06

@Pumped Gabó: mert ráteszed a jelet, és kiviszed párbajozni? :D :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 11:40:47

@É2I: na ugye hogy meg lehet találni a szerethető karaktereket ebben a szériában is. az hogy nem élőlény az most mellékes.
@Magentax: pedig lehet h fiatalabb volt, csak ugye a high life :)

Magentax 2016.11.23. 11:41:00

@mentolos lecsó: :DDD FoltoSoma - ez jó. tényleg, tiszta pötty a feje és a mellkasa.
Mert ő barnán szép - nem.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 11:41:08

@etikette: :P :))) de most nem? Attilát már legalább 30 éve elrabolják az ufók, ki tudja, megtetszhetett valamelyiknek.. :DDD

Magentax 2016.11.23. 11:42:30

@mentolos lecsó: @csakolvasok82: úgy látszik, baj van a fülemmel, sokszor nem értem, amit mondanak vagy elkalandozik a figyelmem, de ez kimaradt. :)

Magentax 2016.11.23. 11:43:51

@csakolvasok82: de kapott is valami felsőt a rózsaszín unikornison kívül.

Magentax 2016.11.23. 11:44:15

@Cseszlovák Gyurmafilm: együtt járnak az országútra? :)

2016.11.23. 11:46:04

@Magentax: sose bánd ! :))) én is itt olvastam korábban, aztán megnéztem és tényleg :))))

2016.11.23. 11:47:23

@Magentax: az az unikornisra kell, hogy meg ne fázzék ! :D

Madam. 2016.11.23. 11:48:25

@Magentax: a barátnő nem olyan, mint mycy?

csakolvasok82 2016.11.23. 11:49:43

Tudtok még másik olyan fórumról, mint ez, ahol a VV adásait vagy szereplőit, mindenkit egyszerre értékelnek? Nem a saját VV XY. facebook oldalára gondolok, hanem egy szereplőktől, csatornától független oldalra.

2016.11.23. 11:53:24

@csakolvasok82: a Zindexnek van VV8 fóruma, de közel sem olyan színvonalú mint ez

rearwindow 2016.11.23. 11:54:08

@Magentax: hát nem tudom más mit szólna hozzá, ha egy neki teljesen indifferens személy elkezd a külsejére negatív megjegyzéseket tenni, asszem mindenki megsértődne

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 11:55:57

@Magentax: :):) országúti diszkó petrik szvéjzi, ufó vivi és nemtomhollakok betti főszereplésével

csakolvasok82 2016.11.23. 11:56:33

@rearwindow: én nem, többek között pont azért, mert indifferens az a személy, ergo pont nem számít a véleménye nekem

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 11:57:23

@mentolos lecsó: Nagyúr! szerezz nekem pici pénzért videoton preludium B32-hangszórópárt. köszönöm! :)
(hátha van elfekvőben valamelyik csillagrombolón)

Magentax 2016.11.23. 11:58:24

@rearwindow: @csakolvasok82: pont ezt akartam én is írni... :)

Magentax 2016.11.23. 11:59:32

@Madam.: olyan a stílusa, valóban. Nagy mellek, erős smink :)

csakolvasok82 2016.11.23. 12:00:47

@mentolos lecsó: hohohó, hogy én erről miért nem tudtam eddig, bele is néztem, de majd jobban szemügyre veszem, ha lesz egy kis időm. Köszi!!!

2016.11.23. 12:03:29

@MacákékIcukája: tolem senki nem kerdezi, kire szavazok :'( illetve :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:03:40

láttátok már a rainbow butterfly unicorn kitten-t?

Magentax 2016.11.23. 12:04:47

@Biriksz_Krokiksz!: hát mert tudjuk, hogy Zsoltikára :D

csakolvasok82 2016.11.23. 12:06:08

@Magentax: @rearwindow: Bár eszembe jutott, hogy a gimiben egyszer meg akart verni egy lány, mert a bátyjára (állítólag) azt mondtam, hogy nem helyes. Látásból ismertem a srácot, nem volt vele semmi gond, bár nem volt az esetem, de nem emlékszem/emlékeztem, hogy valaha is tettem volna bármilyen jellegű véleménynyilvánítást a srác külsejével kapcsolatban. De mindenesetre a testvér, nem bírta a kritikát egy totál ismeretlentől (továbbra is állítom, hogy nem mondtam sose semmit a srácról).

Magentax 2016.11.23. 12:06:12

@úgymond olvasó MMKK: :DDDD
Jesszum, szegény kis cicákok.

Magentax 2016.11.23. 12:07:56

@csakolvasok82: nyilván vannak olyanok is (mint pl. Soma), akik semmilyen kritikát nem viselnek el senkitől.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:08:17

@Magentax: hát nem cukiiiiiiii? :))))) (ilyenekkel fárasztom az agyam ahelyett, hogy dolgoznék)

Magentax 2016.11.23. 12:09:41

@úgymond olvasó MMKK: nagyon édesek :DDD
Ez amúgy valami rajzfilmfigura lehet és lehet, hogy Vivi is látta. :))))

Magentax 2016.11.23. 12:10:21

@úgymond olvasó MMKK: ja és most különben is ebédidő van... :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:10:27

@Magentax: meg még ki tudja, mit láthatott Pataky szerelemgyerekeként :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:12:14

@Magentax: ebédidő? azmiaz? :)))))) (már elköltöttem szerény ebédemet fél órával ezelőtt)

etikette 2016.11.23. 12:12:57

@úgymond olvasó MMKK: :D ja de nem az a baj hogy elrabolják hanem hogy vissza is hozzák! ;)

hereverő heverő 2016.11.23. 12:14:54

@úgymond olvasó MMKK: Naaaa, már linkeltem is a kötött dolgot, amit gugli kidobott. Az nem cica

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:14:58

@etikette: most őszintén: ha te ufó lennél, megtartanád?

Magentax 2016.11.23. 12:16:14

@úgymond olvasó MMKK: ebédidő az, amit az ember kisunnyog magának. :)))
Ebédidő alatt az ember nem feltétlenül eszik (az megoldható máskor is), intézi ügyesbajos dolgait, fórumozik, stb. :D

hereverő heverő 2016.11.23. 12:16:45

@úgymond olvasó MMKK: Persze ! Jól jönne a paradicsomok alá trágyának.

Magentax 2016.11.23. 12:17:03

@hereverő heverő: én csupa cicát találtam :-o

2016.11.23. 12:18:55

@Magentax: de mondani akartam :)))))))))))))

Magentax 2016.11.23. 12:22:32

@Biriksz_Krokiksz!: akkor mondd csak drága Kroki, te kire fogsz szavazni mmkk? :D

2016.11.23. 12:23:45

@Magentax: ugy orulok h mekkerdezted! <3
;)
hajra zsoooooooti!
XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 12:26:16

na kedveseim megyek képviSellő testÜREGI ülésre. valahogy még jöszök, addigis mmkk ekg. (ha lesz ott wifi, hamarabb is. :)

etikette 2016.11.23. 12:28:29

@úgymond olvasó MMKK: persze! elrettentő példának az ufó gyerekeknek. mint pl nálunk a zsákos bácsi volt anno vagy jön a mumus stb.

etikette 2016.11.23. 12:29:04

@Cseszlovák Gyurmafilm: kb olyan izgi lehet mint a vv mostanában... :S

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:29:14

@Cseszlovák Gyurmafilm: te szegény :))))))))) kitartást!

@etikette: :DDDD jön a Vivi? :DDDD

hereverő heverő 2016.11.23. 12:35:31

@úgymond olvasó MMKK: Úgy látszik a németek kissé másként vélekednek a cicákról.

hereverő heverő 2016.11.23. 12:36:54

@etikette: Ha nem eszed meg a spenótot, idehozom a Pataky Attilát a földről ! Irgumburgum !
:)))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:38:06

az egyik bulvároldalon így hirdetik (gondolom én, nem olvastam el) Vivi ajándékát: "Társa zokogott! Elhagyta a villát a Való Világ játékosa" :DDDDD

etikette 2016.11.23. 12:40:28

@hereverő heverő: ne akard hogy megint el kelljen hoznom a patakyattilát a földről hogy énekeljen neked! :D

hereverő heverő 2016.11.23. 12:42:13

@etikette: a kör közepén állok, láthatatlan lapos SOMÁKOK körbevesznek és TOSZNAK.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:46:29

most nézem a videót (hang nélkül), Vivi azt írta be, hogy 1 kg-t hízott? de aranyos.. :))) most tudja meg, hogy 61 kiló.. az a fej, prájszlessz :DDDDD (Mici 80? azt hittem, valamennyivel kevesebb)

etikette 2016.11.23. 12:46:38

Ment a Zsolti nehéz fejjel
Visszamenne, de ő már nem kell,
Érzi, hálátlan lett sorsa.
Elrontott sminkje arcát mossa.

Arra gondol, őt ki szerette. (senki)
Ha szerette, el mért engedte.
Vissza nem jön többé soha. (bár az rtl-re még lehet)
Bárcsak békén hagyták volna.

Minden sufni az övé marad.
Látja d*gni a nyulasakat.
Hosszú, hosszú ideje már.
Nem számolja a napokat már.

De amíg él, el nem felejti,
hogy a vv-t (*Vivit) ki nem tépheti
szívéből.

etikette 2016.11.23. 12:49:37

@úgymond olvasó MMKK: jah csak a kroki most tutira lábon harap :S

hereverő heverő 2016.11.23. 12:49:49

@etikette: Ehez képzeljük hozzá pataky mestert fehér pörköltszaftos atlétában, ahogy átszellemülten szorongatja a mikrofonállványt :)) csodás ! :))

hereverő heverő 2016.11.23. 12:51:05

@etikette: miért, Kroki nagy Edda fan ? tudod mit, felajánlom az én lábamat harapni a tied helyett.
Ha ahoz lesz gusztusa mármint.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 12:52:56

@hereverő heverő: nem, a kedvenc Krokodilusom Zsóti fan :)

@etikette: dehogy harap, szereti a művészetet :))))))

2016.11.23. 12:53:26

@etikette: :))))))) dehogy! mindjar' beesik az asztal ala, ugy rohog :))

etikette 2016.11.23. 12:54:55

Szerintetek megkérhetjük az ufókat, hogy Győzikét is vigyék el egyszer-kétszer? Biztos vagyok benne, hogy rajta is lenne mit kísérletezgetni és hátha úgy hoznák vissza, hogy más idegállapotba legyen. Vagy tartsák meg egyef*szom

hereverő heverő 2016.11.23. 13:02:01

@Biriksz_Krokiksz!: de csak a jobb.

@etikette: Meg kéne kérni őket. De ne tartsák meg, nem venném a lelkemre, ha kipusztulna az a civilizáció. Inkább tegyék ki visszafelé a holdon. És adjanak neki egy sárga telefont is.

hereverő heverő 2016.11.23. 13:05:49

@É2I: Neked is odavisznek az ufok egy patakyattilát.

hereverő heverő 2016.11.23. 13:10:33

@úgymond olvasó MMKK: viszont egészen kiváló vákum van rajta.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 13:13:04

@hereverő heverő: meg a műfogait és a wannabe szarkalábas mosolyát.
@etikette: ezen a minden sufni az ove maradon nagyon röhögök de csak magamban, mert epp rámlátnak miközben a helyi iparűzési adóról számolnak be.:)

É2I 2016.11.23. 13:15:42

@hereverő heverő: Jájj! Be is zárom itthon a zintternettet, meg az ablakot, nehogy mz/x idelesugározza...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 13:16:31

@Cseszlovák Gyurmafilm: jézusanyám borogass, iparűzési adó? :)) különben is, a sufni az enyém, valahova el kell bújnom az ápoltak elől (a kollégáknak mmkk szabad a bejövetel)

etikette 2016.11.23. 13:17:54

@Cseszlovák Gyurmafilm: írjál róla hogyvoltot és azt is széttrollkodjuk ;)

etikette 2016.11.23. 13:21:50

@hereverő heverő: jajj az a sárga telefon szenzációs. azon még elvisz preszlit is fel lehet ám hívni. vagy dzsonlenontot. vagy a pápát. akárkit.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 13:25:23

@etikette: még nem elég nagy az ún szenvedés-nyomás :)

nah belső ellenőrzés. III negyedévi beszámoló. rakétasilót ide.
Bár, engem is ellenőriztek tavaly, akik nálam voltak nagyon jo fejek voltak.

etikette 2016.11.23. 13:27:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: hallelujah ;) ahogy Győzi mondaná és term. jesztüdély

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 13:28:44

@etikette: lyesztűdéj? azosztigen :))

On:hajrá bicikli!

hereverő heverő 2016.11.23. 13:30:02

@etikette: csak egyvalakit nem lehet rajta felhívni: Evelint !

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 13:31:01

@Cseszlovák Gyurmafilm: mégONabb: Ennek a szerencsétlen félnótás Vivinek remekül áll ez a 6kiló. nem is értem mit van kiakadva.Inkább viselkedni tanulna meg.

etikette 2016.11.23. 13:31:48

@hereverő heverő: őt miért nem? letitkosult? :S

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 13:34:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: nálatok csak tavaly volt ellenőrzés? csókos banda :))))))))

hereverő heverő 2016.11.23. 13:39:58

@etikette: valamelyik BVben megpróbálta felhívni, aztán egy egész más nőt hívott fel helyette.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 13:41:36

@hereverő heverő: DJ Őzike képességeit figyelembe véve ezen nem csodálkozom :DDD

csakolvasok82 2016.11.23. 13:43:52

Kommenttársak!
Mi van itt kérem?! Visszajövök a másfél órás ebédszünetemről, és ti itt hereveréltek? Senkinek nincs munkája? Ejnye-bejnye. :)

Komolyra fordítva a szót: hol tartunk, kit savazunk?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 13:45:11

@csakolvasok82: na menj a 'csába a másfél órás ebédszünettel, jóva'? :)))))))))

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2016.11.23. 13:46:24

@É2I: 55 kg volt, 61 lett Vivi. Zsólti 1,95 kg-ot hízott. Atit nem tudom, mert nem érdekel. Mici meg pont annyi, amennyi bemenetelkor is volt.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 13:47:23

@úgymond olvasó MMKK: a tanács részirűl igen. de februárban volt KormHiv, és ÁNTSZ vagy a jogutódja bárhogyis hívják, meg a NÉBIH.

hereverő heverő 2016.11.23. 13:47:49

@csakolvasok82: Naaaa, ne személyeskedjünk kérem !

csakolvasok82 2016.11.23. 13:49:09

@úgymond olvasó MMKK: Jó, hivatalosan csak 20 perc jár, de sok megpletykálni valónk volt, na. De a reggeli csak 45 percig tart, ha gyorsan eszünk, és uzsonnázni is max. fél órát szoktunk. A délelőtti kávét pedig csak kutyafuttában isszuk meg, röpke 20 perc alatt. :):)

csakolvasok82 2016.11.23. 13:50:37

@hereverő heverő: :D :D :D Úramatyám! Ez tökre véletlen, nem hiszed el, de pont eszembe sem jutott a nickneved. Ne haragudj, komolyan!

hereverő heverő 2016.11.23. 13:53:37

@csakolvasok82: Jaj máááááár hogyan haragudnék ? :) Dehogyis haragszom, naaa nemár !

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 13:55:48

@Cseszlovák Gyurmafilm: azért mondom, hát nálunk volt vagy 3+1. az ántsz az népegészségügyi anyámkínja lett, szeptemberben ellenőrizték a védőnőt, az meg lesett, hogy ezek meg kicsodák :)))

@csakolvasok82: na várjál, én 8-9 között kipihenem az utazás fáradalmait, 9-11-ig felkészülök a munkára, közben iszok teát. 11-12-ig az ebédre készülök. 12-12:20 között ebédelek, aztán 12:20-13 között ismét teázom. 13-14 között kajakómában üldögélek királyi forgós székemben. 14-15 között egy szabadon választott kekszet vagy müzliszeletet ölök meg lassan és finoman. 15-16 között pedig felkészülök a hazamenetelre :))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 13:58:42

és most, tekintve, hogy hamarosan 14 óra, egy egész big corny müzliszeletet kell felfalnom, és mellé maradt még tejám, úgyhogy elnézéseteket kérem, de távozom körülbelül 16 óráig. tessék jól viselkedni, amíg távozom :)))) (milyen szép is lenne az élet, ha nem terepre kéne menni)

csakolvasok82 2016.11.23. 13:59:41

@hereverő heverő: na, de hát, még egy smiley semtettél, attól féltem, még jelet is fogsz rám rakni. :)

csakolvasok82 2016.11.23. 14:01:28

@úgymond olvasó MMKK: tehát még kirándulást is beiktatsz? #Ostorezamunkahely :)

hereverő heverő 2016.11.23. 14:03:07

@csakolvasok82: a smiley nálam permanens, tessék minden után odaképzelni (általában csak olyankor rakom ki, ha én mosolygok valamin, de általában el szoktam felejteni) Mea culpa.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 14:08:15

kávézom, tehát vagyok.
Coffito ergo sum

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 14:09:32

@Chat Géza: nyilván hasraütés szerűen adták meg a súlyukat beköltözés előtt
Mert zsoltika nem 2 kilót hízott, az is biztos

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 14:12:07

@etikette: fontos lenne tisztázni, hogy ezt most elipsis j-vel íjuk-e vagy pontossal?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 14:14:04

néhány tag közületek gyanús nekem, hogy szegről-végről szoktunk egy helyen lenni FBon egy csoportban. tegye fel az egerét, aki tudja, hogy ki gézabá és ógerle IS!
(aki nincs a csoportban, úgyse érti, miért így írtam)

csakolvasok82 2016.11.23. 14:14:09

@hereverő heverő: "a smiley nálam permanens" - nem kérdezték még, hogy milyen anyagot tolsz? :)

etikette 2016.11.23. 14:19:34

@mindenkinyugodjonleapicsába: szerintem legyen benne mindkettő! :P

É2I 2016.11.23. 14:24:45

@mindenkinyugodjonleapicsába: Az a kétkila gyanús nekem is. De tuggyuk, hogy zsótink szemrebbengetés nélkül is úgy hazudick, mint a vízfolyás. (Bezzeg vóri már akkor is pillázott, ha még csak felkérdezték és dógozott az észkerék, hogy mi legyen a taTTikus válasza)

hereverő heverő 2016.11.23. 14:25:03

@csakolvasok82: Nem titkos az, csempefugázót szilikongumival összekeverni, egy adagba két csepp abszint a szine kedviér, aztán az egészet análisan felszippantani.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 14:28:08

@É2I: szerintem annyit minimum hízott mint vivi
Atti is

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 14:29:32

@etikette: nem tudom, nem egészen értettem győző mikor javasolja nekünk az elipszis j használatát :)

etikette 2016.11.23. 14:36:15

@mindenkinyugodjonleapicsába: ő nem is javasolja igazán mert neki a mátemátiká ment igazán és a nyelvtán nem meg nem is érdekelte csak az ecceregy. De ha szeretnéd este betelefonállok neki és rákérdezek rágjam meg a lelkedet.

ani58 2016.11.23. 14:45:18

@É2I: Mutatták a mérleget, bármennyire is szeretnéd hazugságon fogni Zsoltot.

2016.11.23. 14:46:03

@etikette: kiköptem a söröm a röhögéstől ! :)))
márpedig nem pazarlunk !!! te kis huncut ! :)))

2016.11.23. 14:47:37

@csakolvasok82: szabadnap... biiibiiibíííí.... :)

Magentax 2016.11.23. 14:49:35

@ani58: de azt nem mutatták, mennyit mutatott a mérleg, amikor beköltözött - mert hogy erről volt most szó...

csakolvasok82 2016.11.23. 14:52:12

@ani58: Zsoltit hazugságon fogni azért nem olyan bonyolult, nem kell hozzá konspirálnunk túl sokat

csakolvasok82 2016.11.23. 14:54:42

@mentolos lecsó: &@*&*+!!!°%#&]Đđ|Ä]íí]Đđ][ßđŁ|[Ä|*#@

Magentax 2016.11.23. 14:56:17

@csakolvasok82: társaságban nem sugdolózunk, irgum-burgum :))

csakolvasok82 2016.11.23. 14:59:03

@Magentax: :D ez nem sugdolózás volt, hanem a véleményem a szabadnapos kolléga szabadnapjáról, annyira örültem neki, mint Zsolti Vivi nyereményének. :)

csakolvasok82 2016.11.23. 15:00:09

@csakolvasok82: csak így fejeztem ki, mert hát úrinő vagyok, vagy mi a fa@om :)

Magentax 2016.11.23. 15:10:15

@csakolvasok82: jaaaaaaaaaaaaa... aszittem vmi titkos kód :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 15:30:16

@mentolos lecsó: meg-e-néztem a weboldalt. vannak jó cuccok. meg forgalmaznak ezek mindent, csak győzzed kredittel. rá is kerültek a listámra. köszi!

Pittabácsi 2016.11.23. 15:43:26

@úgymond olvasó MMKK: Na ne már. Én meg robotolok. Kösssszzzz. :D

Pittabácsi 2016.11.23. 15:46:28

@mentolos lecsó: Csókos banda. Az egyik lófrál, a másik szabadnapos. Pályáttévesztettem. :D

Pittabácsi 2016.11.23. 15:54:57

@Biriksz_Krokiksz!: Jól tetted. ;) És nem szaladtak rémülten előled az emberek? :D Este benne leszel a híradóban? "...egy krokodil tévedt be egy plázába...." XD

hereverő heverő 2016.11.23. 15:56:09

@Pittabácsi: Én is robotolok, szolgáljon vigaszul. Kroki be ne tévedj a Westendbe mert megharaplak !

2016.11.23. 16:12:57

@Pittabácsi: mindmegettem a híradót, nem lesz benne cukykroky!

@hereverő heverő: megszorongassam a nyakát, h kiköpje?

2016.11.23. 16:15:48

@Magentax: törjük fel! (mmint a kódot) szerintem azt beszélték meg, h titkosssan mégiscsak zsooootira fognak szavazni. hóttuti!

hereverő heverő 2016.11.23. 16:17:13

@Biriksz_Krokiksz!: [ legyint ] had legyen vele boldog ! Mit plázáztál össze ?

Pittabácsi 2016.11.23. 16:19:59

@Biriksz_Krokiksz!: Hol maradt a "..Hajrá Zsóóóótiiii!....csak azért is.." ? :D

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 16:22:07

@etikette: nálllam ő a példakép, főleg nyelvtanból
De telefonálj be, kérdezz rá a matemaktikára mert gyúrok az érecccségire, bolygókutató akarok lenni

2016.11.23. 16:22:37

@hereverő heverő: piperéket.

@Pittabácsi: ja tényleg! aszittem vót má' ma. pótolom, még meg is capslock-oztam kicsit ;):
HAJRÁ ZSÓÓÓÓTI CSAKAZÉRTIS!
XD

2016.11.23. 16:28:18

...szétizgulom az agyam, h kit fog kihívni este, mit tematikázott össze a kis hisztis agybajnokom
*-*

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 16:28:52

@Pittabácsi: lofraltam a lofaszt, kemenyen dolgoztam! :D

Pittabácsi 2016.11.23. 16:31:11

@úgymond olvasó MMKK: Szabad kérdezni? :) Mikor? :D Hiszen leírtad hogyan telt a napod. Munkára nem emlékszem. :D

2016.11.23. 16:32:08

@hereverő heverő: nem, nem ott voltam. tán t-rex van-e kiállítva-e? (max csak annak van némi esélye velem szemben) muhahaha

Magentax 2016.11.23. 16:35:27

@Biriksz_Krokiksz!: én arra gyanakodtam, hogy igaziból ők szerkik és azt beszélték meg ippeg, hogy kaphatna Zsóti lilakendőt még a párbaj előtt :)))

2016.11.23. 16:36:29

@Magentax: legjobb!!!!!! tökimádlak! <3

hereverő heverő 2016.11.23. 16:36:39

@Biriksz_Krokiksz!: Nem, de gyakran elő szoktam ott fordulni munkából kifolyólag. Szóval szólj ha jössz :) Még nem döntöttem el, hogy kitárt karokkal várjalak, vagy ugyanígy meneküljek

2016.11.23. 16:38:52

@hereverő heverő: nem szólok! legyen meglepcsi! és kitárt karokkal menekülni tökmenő!
XD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 16:45:00

@Pittabácsi: tudod te, mennyi erofeszitest igenyel egy corny big szabalyos, finom kivegzese? :D

2016.11.23. 16:45:44

@hereverő heverő: várjál, kapsz zenét. hangulatom! diszkótéka!

www.youtube.com/watch?v=Dqa9zA6IEZI

hereverő heverő 2016.11.23. 16:49:36

@Biriksz_Krokiksz!: Tényleg, rendezzünk hogyVVolt találkát a Westendben ! Minden fórumozó jöjjön el, majd sörözünk, pálinkázunk, fagyizunk és hamburgert zabálunk döglött disznóból (gumicukorral), meg majd jól elbeszélgetünk ! Egy feltétel van: senkinek nem szabad szólni a többieknek, hogy ott van az illető !

hereverő heverő 2016.11.23. 16:50:23

@úgymond olvasó MMKK: öööö.... bemeneti vagy kimeneti oldalon ?

2016.11.23. 16:52:20

@hereverő heverő: :) meglájkoltam az ötletet
XD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 16:55:03

@úgymond olvasó MMKK: írtam neked privát messzidzset. kódolom, hogy a kutatók ne értsék :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 16:56:22

@hereverő heverő: ha a corny bigre gondolsz, bemeneti.. :DDDDD

@Biriksz_Krokiksz!: helloka :) :* a szép kis bőröd jól van? (és ugye te is?)

2016.11.23. 16:56:53

@ミラ: én tudom! titkos fészbuk csoport, h zsooooti nyerjen vasárnap.
(hóttuti)

hereverő heverő 2016.11.23. 16:57:40

@Biriksz_Krokiksz!: hm, hm.. bár nem az én stílusom, de nem rossz ! Elraktam köszönettel
Én most mutter:
www.youtube.com/watch?v=gNdnVVHfseA

2016.11.23. 16:58:18

@úgymond olvasó MMKK: szióka! kutyabajom már, köszi. és nálad minden okés?

2016.11.23. 17:01:18

@hereverő heverő: tudom h nem eseted, de hát magamnak címezni olyan hisztis-önzős-cikis lett volna, zsooootim meg -ugye- nincs még itt (még). rammstein ó, szerizem én is.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 17:01:54

@Biriksz_Krokiksz!: találkoztam a radiátorszerelővel, aki közölte, hogy neki elfelejtettek szólni arról, hogy meló van.. szerinted? :DDD

2016.11.23. 17:03:31

@úgymond olvasó MMKK: zúristnt! de amúgy ez valahogy tipikus...de megcsinálta végül?

2016.11.23. 17:05:36

na közben elkezdem megnézni vyvy tegnapi akciózását ;) lehet, h kommentálni is fogom, bocsmá' mindenkitől előre is!
XD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 17:06:01

@Biriksz_Krokiksz!: nem, mivel ma hallott róla először,és csak futtában találkoztunk, nem ért rá :DD sajnáltam, úgy letámadtam..

hereverő heverő 2016.11.23. 17:06:47

@Biriksz_Krokiksz!: még kettőt kapsz, jobbrólbalról :)
Nits: www.youtube.com/watch?v=Un0VLiPKKyg
Respighi: www.youtube.com/watch?v=ZOBFd6dZqjQ mert ez olyan szép napfényzene.

2016.11.23. 17:07:17

@úgymond olvasó MMKK: de itt jár a lehűlés már a kertek alatt, remélem legkésőbb addig csak megcsinálja...

2016.11.23. 17:10:26

@hereverő heverő: deköszi! (az elsőt nem ismertem, sose hallottam róla, nagyon klassz az is!) szóval dekösziiiiiiiiii (mentve!)

kamilla123 2016.11.23. 17:14:47

@Chat Géza: Géza egy egy szuperszónikus poszt lett.

A kommenteket most nem olvastam sajna, de Dávid sztem nagyon tudatosan megy most rá Zsoltira (teljesen okosan teszi amúgy). Tudja, hogy ha most Zsoltit lenyomja, akkor már nincs ellenfele a döntőben, mert senki nem fog Kárszegre, vagy Atira szavazni ellene.
Gina úgy néz ki ezzel a hajjal, mint a Dolly Rollos csaj. Sztem öregíti (még jobban)
Zsolti nem szimpi, de abban igaza van, hogy most hirtelen megtalálta mindenki, és nem azért mert szarabb arc lett, csak most látták meg a lehetőséget abban, h összefogjanak ellene. De hát ez van, ez egy ilyen játék.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 17:16:45

@Biriksz_Krokiksz!: százezer százalék :D csak úgy álcázzuk, mintha a hülyéken röhögnénk. pont úgy, mint itt :D

2016.11.23. 17:18:20

@ミラ: nem veszem magamra :)))))))))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 17:22:29

@Biriksz_Krokiksz!: én megcsallak amúgy. nem tartok ki melletted, nehezen hiszem, h zsótira szavazok. sokleszmostmán. vagy még gondolkodom rajta, de elbizonytalanodtam.

2016.11.23. 17:26:36

@ミラ: jaj ne tedd! :) egyiket sem! :) nézd, én könnyen pofá...pattogok zsooooti mellett, mivel marha sok részt nem is láttam, csak akkor néztem vissza, mikor olvastam, h fennforgás van (nem zsooooti témában) és hát -lásuk be- így könnyű nekem őt kedvelni ;)

2016.11.23. 17:29:06

@ミラ: @Biriksz_Krokiksz!: ...plusz eleve trollkodásként indult el ez az egész a részemről, csak belegyógyultam a szerepbe ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 17:30:57

@Biriksz_Krokiksz!: akkor jól csináltad, simán benyaltam :D elvégre miért ne? van, aki tivit is kedvelte, nekem pedig az is sci-fi. zsoltot meg sokan kedvelték eleinte. én isch.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 17:31:16

@Biriksz_Krokiksz!: érzem, kegyetlenül fáj a rosszabbik rossz térdem.. elvileg pénteken jön

2016.11.23. 17:31:53

(amúgy mi a répát mentegetőzöm, meg magyarázom a bizimet?!) :)) hajrá zsoti - slusszpassz!
XD

2016.11.23. 17:35:40

@ミラ: de jó vagyok :)))) azért tyvy más tészta...

@úgymond olvasó MMKK: :(( hajrá szerelőbácsi, kapkodd magad!

hereverő heverő 2016.11.23. 17:38:02

@úgymond olvasó MMKK: És addig ? Hazamész és átöleled a cserépkályhát ?
Nem lehet nálatok otthonról dolgozni ?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 17:46:25

@Biriksz_Krokiksz!: én is ezt mondtam neki - kevésbé finoman :)))

@hereverő heverő: átölelem ja, és le sem szakadok róla. amúgy dupla pulcsi. és nem tudok otthonról dolgozni :(

ezneménvagyok 2016.11.23. 17:47:05

Na, lecsillapodtak a kedélyek, jöhet a mai jócselekedet. Ez alkalommal a férfinem megtépázott viktoriánus büszkeségét próbálom felemelni egy lelkesítő szózattal. Íme:

Van egy aprónak tűnő, ámde jelentőségét tekintve eltúlozhatatlan dolog, amit gyakran elfelejtenek a férfinem ócsárlói. Ez a tény egyszerűségében maga a világmindenség sarokköve, létezésünk, szükségességünk, nélkülözhetetlenségünk megkérdőjelezhetetlen bizonyítéka: mi fogjuk meg a pókot. MI FOGJUK MEG A PÓKOT. Öt egyszerű szó, de micsoda szavak! Egész filozófiánk, mi több, kozmológiánk megingathatatlan alapjai ezek, szirtfal, erős bástya, amelyen ízzé-porrá zúzódik minden feminista látszatérv. MI FOGJUK MEG A PÓKOT. Ez az a csúcs, a mindenség legyőzhetetlen K2-je, amit egyetlen nő* sem fog elhódítani tőlünk soha. Ez az az öt szó, amelyet fel kellene vésni minden férfi sírkövére, mert ez az öt szó mindennél többet elmond, ez az öt szó elmond rólunk MINDENT. MI FOGJUK MEG A PÓKOT. Ezt nem lehet eltagadni. Ennek a jelentőségét nem lehet lebecsülni. Meghódíthatunk birodalmakat, felfedezhetünk kontinenseket, új égitesteken hagyhatjuk a lábunk nyomát, mindez mégis semmi ahhoz képest, hogy MI FOGJUK MEG A PÓKOT. És igen, néha elbukunk apró dolgokban. Néha eredendő tökéletességünkben is tökéletlennek bizonyulunk. De hölgyek, lányok és asszonyok, ha felhajtott vécéülőkét láttok, ha kifordított zoknit találtok is néha a szennyesben vagy kerticipőt a mosdókagylóban, legyetek elnézőek velünk, hiszen nehéz teher a miénk. MI FOGJUK MEG A PÓKOT. És tesszük, rendületlenül, kételyek nélkül, pihenés nélkül, akár hála nélkül is, hisz erre rendeltettünk. Történhet bármi, összedőlhet a világ, fejünkre rogyhat az ég, megválaszthatják a fideszt újra, ez akkor is a mi dolgunk, és az marad örök időkig. MI FOGJUK MEG A PÓKOT.
Legyünk büszkék erre!

2016.11.23. 17:51:28

@ezneménvagyok: :))))))))))) hüjevagy :)))) am' a pók a XXI.sz-i mamut? vajon.
XD
kapsz te is zenét, ni.
www.youtube.com/watch?v=F7jSp2xmmEE

hereverő heverő 2016.11.23. 17:54:55

@úgymond olvasó MMKK: A mai napi maricsujjal még adós vagyok.
Szóval Don Pikachu nagyon féltékeny lett, és egy hajnalon iszonyat berúgott, és a medvebőrt elégette ( EL-É-GET-TE! ) a hátsó udvari acélmű nagyolvasztójában. Másnap már bánta, de hiába, mert a kohászok közben a marha bűzt érezve kitakarítottak. Eközben Jose Sarkavaro és Alfonso Rodriguez elmentek a jósnőhöz, és rontást kértek, de a jósnő elrontotta. Ezért Maricsuj meg az anyósa simán le tudták győzni gátfutásban az utánuk küldött harci csigákat, és elmenekültek. Alfonso Rodriguez közben éjjel a gané mellett meghágta a szakácsnőt, és csak reggel döbbentek rá, hogy az mégsem a szakácsnő volt, hanem az útkaparó fehér szamara (Lada Samara, 1.4).

hereverő heverő 2016.11.23. 17:56:27

@ezneménvagyok: Lufaszt mama. Én nem érek hozzá kézzel, kiharapom a sarokból !

Magentax 2016.11.23. 17:56:50

@ezneménvagyok: :DDDD
Jelentem, én saját magam is elkapom a pókicákat. Sőt, régebben volt saját , különbejáratú madárpókom - pedig nőnemű lennék. :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 17:57:14

@hereverő heverő: elégette a medvebőrt? :O aztakutyafáját!! a medvebőrt.. istenem.. nem tudom feldolgozni

ezneménvagyok 2016.11.23. 17:59:07

@Biriksz_Krokiksz!: Ú, ezt de rég láttam már... egészen elfelejtettem :-) Köszi!

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:00:32

@Magentax: Majd odaírlak a csillag alá téged is :-)

hereverő heverő 2016.11.23. 18:02:19

@Magentax: Nem gond, és itt nekünk bevallhatod azt is hogy a villából Ginát csinálnád meg szivesen. Majd félrenézünk :)))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 18:04:42

engem már észre sem vesz.. nem is reagál. megyek, a kardomba dőlök

Magentax 2016.11.23. 18:05:16

@hereverő heverő: neeeeem, nem. A vellában nincs senki, akinek hagynám, hogy megcsináljon.
Gina - pfúúúúúúj, nem vagyok én Zsótika.

2016.11.23. 18:08:53

@Magentax: nekem sincs problematikám a pókokkal, a hálójukkal viszont igen.

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:09:57

@úgymond olvasó MMKK: Neked külön egy nagyon-nagyon hosszú, szívhezszóló ódát akartam írni, de most belezavartál. Úgy látom, nem is lesz ebből már semmi, minden ihletem elszállt ettől az igazságtalan gyanusítgatástól ... :-D

(Elemes kardod van? Akkor nem zavarok... :-DDD )

2016.11.23. 18:10:16

@Magentax: és dávid? (én mondanám, h engednék neki, de nekem nem szabad)
XD

Magentax 2016.11.23. 18:12:03

@Biriksz_Krokiksz!: igen, a háló vacak, mindenhová odatapad, le se tudja vakarni magáról az ember, ha véletlen hozzáér. A lakás takarítása meg teljesen sziszifuszi meló, reggel lesöpröm, estére valakik megint teleszövik a sarkokat. Tudnám, hová bújnak, mert csak a művüket látni, őket nem.

2016.11.23. 18:12:49

@ezneménvagyok: fasztuggya, este kérdezd meg győzőt, ő ért hozzá!

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:14:50

@Magentax: Ott ülnek a falon a szekrény mögött, és röhögnek... :-D

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:16:02

@Biriksz_Krokiksz!: ... ha ráér a nagy kardméricskélésben... :-D

hereverő heverő 2016.11.23. 18:17:03

@Biriksz_Krokiksz!: már mondtad: a fasztuggya. Ebből is tudtuk, hogy Őzikét kell kérdezni, nem kell mindent kétszer mondani

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:18:13

@hereverő heverő: Nekem szólt, nekem mindent kétszer kell elmondani, kétszer kell elmondani :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 18:18:57

@ezneménvagyok: ezért a táskát is megbocsájtom :)))))

Magentax 2016.11.23. 18:19:20

@Biriksz_Krokiksz!: Mint pasi, annyira nem tetszik. Más stílust kedvelek, pl Goran Višnjić, Josh Holloway... :)))

2016.11.23. 18:20:09

@hereverő heverő: :)))))))))))) kurv@ szinonimaszótár :))))))

2016.11.23. 18:21:29

@Magentax: fölöttébb jóízlésre vall ;) /vv viszonylatban gondolkodtam, elnézést/ ;)

Magentax 2016.11.23. 18:21:40

@ezneménvagyok: lehet, de oda nem érek el, majd' plafonig ér a szekrény teteje. :)

hereverő heverő 2016.11.23. 18:22:19

@ezneménvagyok: Van itt nálam 13 szűzlány, de mindent csak egyszer mondanak el. Megkérdeztem tőlük, ki az aki szeplőtlenül szeretne foganni, de mind csak azt hajtogatta: ezneménvagyok. Gondolom rád gondoltak de mindegyik csak egyszer mondta, szóval nem értheted.

Magentax 2016.11.23. 18:23:29

@Biriksz_Krokiksz!: vv-ben még nem találtam, aki igazán bejött volna - kinézetre :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 18:23:54

pasikról beszélgetve mindig megállapítom, hogy fordítva vagyok bekötve, b@ssza@meg :DDDDDD

hereverő heverő 2016.11.23. 18:24:02

@Magentax: Kérdezd meg Mentolos Lecsót, neki adtam az autonóm pókokból az utolsó ellést. Lehet, hogy az ő keze van a dologban ?

2016.11.23. 18:24:28

@Magentax: jujjj én igen!!!!!!!!!!!! MILO! miloért pusztulok!!!! <3

hereverő heverő 2016.11.23. 18:24:57

@úgymond olvasó MMKK: 69 ? Magyarázd már el azt a fordítottat léccilécci

2016.11.23. 18:26:31

@úgymond olvasó MMKK: nu mesélj, kikek az eseteid, bébi :)

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:27:00

@úgymond olvasó MMKK: Ssssss! Ma mást játszunk, munkanélküli bányász vagyok, és busóálarcban ijesztgetem a szomszéd kölkeit :-D

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:27:52

@Magentax: ... tudják, ezért röhögnek... ;-)

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:28:44

@hereverő heverő: Pffff... mindig így járok... :-(((

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:31:40

@úgymond olvasó MMKK: Na látod, az ilyenek miatt kényszerülök felemelni az önbecsülésünket. Fordítva. Fordííííítva!!! És ha pont az a helyes?! Arra nem gondolunk, ugye?!!! :-D

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:32:31

@úgymond olvasó MMKK: Ja, úgy olvastam, "vagytok bekötve". Akkor nem szóltam :-D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 18:33:12

@hereverő heverő: a fene a piszkos fantáziádat :)))))))

@ezneménvagyok: te hüle :)))) bírom a szerepjátékokat..mmkk

@Biriksz_Krokiksz!: most Eddie Redmayne-be vagyok szerelmetes.. hamvas tinilányként Pierre Niney-ért voltam odavisszakeresztbe. meg Johnny Deppért, de megsértődtem rá, mikor elvette Amber Heard-öt, úgyhogy ejtettem :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 18:33:54

@ezneménvagyok: én vagyok fordítva bekötve, nem ti :P hanyasvótá olvasásból, életemvirága? :)

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:35:46

@úgymond olvasó MMKK: Mi az, hogy hányas? Mond az valamit neked, hogy GéGyőző hozzám járt korrepetására?!!! :-D

2016.11.23. 18:36:06

jut eszembe, vasárnap gondoltam rátok. párszor volt itt téma, h a korábbi vv-s csapikból ki mire vitte. a fish&hunting csatornán halfőzős műsort néztünk, és a stáblistából a végén kiderült, h vv leó volt a főrendező. gyak' attól még, h nincsenek képernyőn, még töktutti, h az értelmesebbje ill akiknek volt affinitása, azok továbbra is a médiáKOKban dolgoznak.

hereverő heverő 2016.11.23. 18:38:39

@ezneménvagyok: @úgymond olvasó MMKK: ha munkanélküli bányász akkor az nem is piszkos ! Micsoda pimf játékos...

Magentax 2016.11.23. 18:39:36

@Biriksz_Krokiksz!: Olyan kissrác volt még - azóta nem láttam :)
Talán - asszem a vv2-ben volt - egy Peti nevű srác volt, aki tetszett.

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:39:39

@Biriksz_Krokiksz!: Te megfőzöd a halat? Tönkreteszed a finom kisz halackát?! Nem jó cuppanószan ész capkodószan? :-)

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:40:57

@úgymond olvasó MMKK: Most mér, majdnem minden betűt eltaláltam... a sorrend nem számít, mink úgy tanultuk... :-(((

2016.11.23. 18:40:58

@úgymond olvasó MMKK: akkor te egyértelműen a kisugárzásra bukolsz :)

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:42:03

@hereverő heverő: Villámelbocsátás vót, zuhanyni se hagytak műszak után... így jó? :-)

2016.11.23. 18:42:38

@ezneménvagyok: gollamkám, együnk szushit!

hereverő heverő 2016.11.23. 18:43:04

@Biriksz_Krokiksz!: Na pl pont vele beszéltem egyszer-kétszer. Egykori amerikai barátnőjével közvetlen kollégák voltunk. Annyi esze volt annak is, mint amennyit Magentax a szekrény mögött szeretne elérni.

hereverő heverő 2016.11.23. 18:43:36

@Biriksz_Krokiksz!: Fukushima, ott faszán hemzsegnek az ilyen palik.

2016.11.23. 18:43:46

@Cérnahuszár: és még én vagyok a troll, te sokkal nagyobb vagy :)))))))))))))

2016.11.23. 18:44:58

@hereverő heverő: mmint a csajnak v leónak?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 18:45:20

@hereverő heverő: ugye.. :)))

@ezneménvagyok: ;)))) én mmkk bílrka, akkor is, ha dixlexiális vagy :))

@Biriksz_Krokiksz!: igen, arra. a legfontosabb :))))

2016.11.23. 18:45:38

@hereverő heverő: és jön rájuk a következő adag cunami (mi lesz itt baszki)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 18:45:47

@úgymond olvasó MMKK: én meg diszgráfiás vagyok.. szóval bírlak

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:46:08

@Biriksz_Krokiksz!: Pszt, szerintem komolyan írta, ne alázzad mán... :-D

2016.11.23. 18:48:22

@ezneménvagyok: mimimi? goldrum sztem is jó pasi, pusztulok a magaslétrákért.

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:48:36

@úgymond olvasó MMKK: Mondom én, hogy ketten vagytok... :-?

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:49:53

@Biriksz_Krokiksz!: Késő, de azért ügyes visszavonulás... :-DDD

2016.11.23. 18:50:34

@Biriksz_Krokiksz!: goldblumnál :)))))))))))))

hereverő heverő 2016.11.23. 18:51:56

@Biriksz_Krokiksz!: mindkettőnek, zsák a foltját. Akkoriban Leonak egy ezüstszürke Passat volt minden vagyona, a Kimberlynél lakott és hozta-vitte munkába. Amúgy normális, nem fennhéjázó meg ilyesmik, csak hát elég nyikorgósan forognak ott benn a kerekek.

hereverő heverő 2016.11.23. 18:53:59

@Magentax: a pókok akik a szekrény mögött röhögnek.

Magentax 2016.11.23. 18:54:59

@hereverő heverő: ja, aszittem engem derogálsz - vagy mi :)

2016.11.23. 18:55:52

@hereverő heverő: magánéletüket nem követem.

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:56:11

@hereverő heverő: ... és nyers halat esznek vv Leóval és Jeff Goldblummal :-D

hereverő heverő 2016.11.23. 18:58:57

@Biriksz_Krokiksz!: hamar szétmentek. A csaj visszament Texasba, Leo hazajött. Ennyit tudok, mert ott zajlott mellettem. A továbbiakról én sem tudok. Senkit nem követek egyik korábbi szériából sem, elég sokk őket fél éven át nézegetni :)

ezneménvagyok 2016.11.23. 18:59:36

@úgymond olvasó MMKK: Tudom, gondoltam a kardozásból... :-DDD

2016.11.23. 18:59:51

@Magentax: a 'he'-ről mindig a fawlty towers manuel jut eszembe (jó, tudom, nem így írják a kérdést) de mindig röhögök :))

hereverő heverő 2016.11.23. 19:00:10

@ezneménvagyok: Minden grizzly ezt ajánlja talpszőrösödés ellen.

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:03:15

@Biriksz_Krokiksz!: Akkoriban volt egy ismerős, aki az alkalmazottját elég mostohán kezelte. A srácot kezdtük el Manuelnek hívni. Ő nem vette a lapot, de a főnök elszégyellte magát :-D

2016.11.23. 19:04:18

@hereverő heverő: asse feledjük, h krumplit sem szabad enni (pappi szerint), mert büdi lesz a testünk kipárolgása. (vagyhogy)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 19:06:24

@ezneménvagyok: öhm, elég annyi, hogy az exem idejében is? :)))))

2016.11.23. 19:06:45

@ezneménvagyok: ez csúnya dolog. én mindig a leggyengébb láncszemmel bánok a legkesztyűsebb kezemmel és legkedvesebben.

2016.11.23. 19:07:44

@úgymond olvasó MMKK: szerinted szokott vajon fülgyertyázni is?? :)))))

2016.11.23. 19:08:56

@Biriksz_Krokiksz!: hajrááááá zsóóóóóóóóóóóóti!
(jut eszembe)

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:09:53

@Biriksz_Krokiksz!: Szóval nem kell kolompér, taltszuk meg a komisz bulgonyát? :-D

hereverő heverő 2016.11.23. 19:10:51

@Biriksz_Krokiksz!: Ja igen, a krumplitól megbüdösödik az ember lába. És nem szabad fogorvosnőt kinyalni, mert kihuzgálja a fogaidat. igen, AZZAL, OTT. Nyalás közben. Ez a betegség a vagina dentata.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 19:11:13

@Biriksz_Krokiksz!: mindenképpen.. elképzeltem, nagyon cuki lenne a fülgyertyákkal :)

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:12:24

@Biriksz_Krokiksz!: Szinte látom is. Ő fel van lógatva a plafonra, te pedig kedves mosollyal felhúzod a boxkesztyűt... :-D

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:13:53

@Biriksz_Krokiksz!: @úgymond olvasó MMKK: Biztos szokott, nem véletlenül távolított el minden éghető anyagot a fejéről... :-D

2016.11.23. 19:14:50

@hereverő heverő: és tökigaza van, így nem szuvasodik. (vagy mitis mondott papi a nyallerkodás hatásáról)

@úgymond olvasó MMKK: megnézném!
XDXDXD

Magentax 2016.11.23. 19:14:51

@Biriksz_Krokiksz!: nem láttam ezt a sorit, valahogy mindig lemaradtam róla :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 19:15:35

@Biriksz_Krokiksz!: én is :DDDDDDD némi díszítéssel :))))

2016.11.23. 19:16:27

@Magentax: akkor viszont erre én mondom, h pótoljad, szenzációs ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 19:18:59

@ezneménvagyok: ugyehogyugye.. :DDDDD össze is ér neki tán, nem? :DDD

hereverő heverő 2016.11.23. 19:19:03

Kedves bloglakók, további kellemes időtöltést, nekem lejárt a szolgálatom. Meg különben sem túl jó ómen két ekkora marhát mint én és eznemén összeengedni (pacsi). Álmodjatok bajszos angyalokkal (gy.k. Freddie Mercury), vagy szőrös hónaljú NDK úszónőkkel.
Kabbe gyíkok, én leléptem !

Magentax 2016.11.23. 19:20:18

@Biriksz_Krokiksz!: sort kerítek rá - most épp vérfarkasosat nézek :)

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:21:31

@hereverő heverő: Az kétszer ugyanaz az álom, nem?
Cső! :-)

2016.11.23. 19:21:31

mámmaim - a zsoooootim kiválasztódásira várakozva:

www.youtube.com/watch?v=HHIjuyNdMvg

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:22:54

@úgymond olvasó MMKK: Dehogy, csak erősen koncentrál! :-D
(Vigyázz, egyszer kijön, oszt ő nem perelni fog... :-D )

Magentax 2016.11.23. 19:25:25

@Biriksz_Krokiksz!: magyarul a falka címre hallgat - egyébként Bitten. Szeretem az ilyen meséket is. :)

2016.11.23. 19:28:25

@Magentax: azt már kinéztem magamnak, de még nem kezdtem el; és de jó és mered ajánlani?

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:28:31

Na, rájöttem Kroki trükkjére. Amikor már nagyon kell neki pisilni, bedob valami jutúbos zeneszerzeményt, aztán amíg mi megtekintjük, addig se kommentelünk, neki meg így nem kell visszaolvasnia a termést. Ravasz! :-D

Magentax 2016.11.23. 19:31:40

@Biriksz_Krokiksz!: Vannak benne elég véres, erőszakos jelenetek, de a történet érdekes. A második évadnál járok, itt már boszik is belekeverednek.

2016.11.23. 19:33:05

@ezneménvagyok: jó a tematikázás részedről, de amúgy nem, csak kezdeném már nézni a tegnapi adást a vyvy hysztyvel, de nem megy, mert folyton kommentolás van, b@szod, nekem meg mindenbe bele kell ütnöm az orromat!

2016.11.23. 19:33:49

@Magentax: oks, belevetem magam mmkk.

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:34:39

@Biriksz_Krokiksz!: Linkelj be egy hosszabb koncertfelvételt! ;-)

csakolvasok82 2016.11.23. 19:34:48

@Biriksz_Krokiksz!: @Magentax: lebuktam, valóban lilakendőről diskuráltunk, mégpedig, hogy Vivin kívül mindenkinek adunk egyet. Kíváncsiak vagyunk, Zsolti kit hív ki. :)
@Biriksz_Krokiksz!: tudtam, hogy nem vagy Zsolti fan, és munkába is Micis pólóban mész.

Régi VV-sekből a ma már emlegetett Csabát láttam egyszer Sümegen lovagitornázott, ő volt Csaba vitéz manó tudja honnan és ő is nyerte a tornát.
@úgymond olvasó MMKK: hősugárzó nincs a munkahelyen? Már engem bosszant, hogy még mindig nincs fűtésed télvíz idején.

Körkérdés, hogy kell a helyesírás ellenörzőt visszakapcsolni? Azt hiszem, valahogy kikapcsoltam, mert sosem húz alá semmit. (Nem tökéletes a helyesírásom, meg rendszeresen félregépelek, és elkerülném, ha lehet).

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 19:35:12

@ezneménvagyok: a zsiráf jelentősen kárcsúbb nálam :))))))

alsophila grahami 2016.11.23. 19:35:28

@mentolos lecsó: na menj te már a... tudod hová, ne szerkeszd itt a műsort, pláne ne ilyen inkorrekt módon, plz. :PP

már miért kéne ilyen aránytalan büntit kapnia szegíny Kárszeghy gerófnak egy kis kendő-nemhordásért?! ez akkora függelemsértés, miközben mások meg a portot nem hordják, súgdolóznak egyfolytában, ami korábbi szériákban kb fővesztéssél járt, most meg..? kb semmi.
az pedig pont súlytalan, hogy hordja-e a kendőt vagy sem, miközben mindenki tisztában van vele, h védett - amit jelzem, tökre megérdemélten szerzett meg a majomemberrel szemben, szal... legyünk már korrektek és igazságosak, Kárszeg-kapitánynak max figyelmeztetés jár, nem több!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 19:36:00

@csakolvasok82: az luxus :) a héten szerencsém van, jó idő van

Magentax 2016.11.23. 19:37:33

@csakolvasok82: ugye-ugye? Azokból a krikszkrakszokból valahogy megláttam a "lila" szót :))))

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:39:57

@alsophila.grahami: Én már mondtam tegnap: aki kapja, marja. Valaki kösse föl magára, oszt jónapot :-D

alsophila grahami 2016.11.23. 19:40:00

@alsophila.grahami: ja a lényeget lehagytam, hogyaszongya:
HAHÓ SZERKIK, kéretik nem túltolni azt a büntit, már ha egyáltalán szükség van rá, szerintem NINCS!!! :P ☺ ;)

csakolvasok82 2016.11.23. 19:40:47

@Magentax: Sherlock vagy, nem lehet előtted semmi titkunk. Jobban kell vigyázzak. :)@úgymond olvasó MMKK: jaaaj, luxus, én kérek elnézést. Nálunk a főnök szokta a termosztátot folyton letekerni spórolásként, hogy ne fűtsük az egész épületet, és ha az irodában fázunk, akkor használjunk hősugárzót, mondja a főnök. Csak nincs hősugárzónk! :D :D

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:42:46

@úgymond olvasó MMKK: Képszerkesztővel húzd össze a nyakát meg a lábait, meglátod, nem olyan karcsú az! :-D

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:44:49

@csakolvasok82: Kérjetek kölcsön valami jó nagy teljesítményű elektromost. Jövő hónapban a főnök fogja feltekerni a fűtéseteket :-D

2016.11.23. 19:46:20

@ezneménvagyok: csak neked itt a telegraph road. (de képes vagy ezt is szétdumálni)

www.youtube.com/watch?v=3wtdFf5QLFw

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 19:47:58

@ezneménvagyok: képszerkesztővel én is tudok karcsú lenni ;)

2016.11.23. 19:48:11

@alsophila.grahami: rz egy nagyon megengedő évad. ;)

2016.11.23. 19:49:01

@ezneménvagyok: HISZTIS MÁRTÍR! vagy-e? :)))))))))))))

ezneménvagyok 2016.11.23. 19:52:13

@Biriksz_Krokiksz!: (Válaszolnék, de megígértem, hogy nem szólok... :-D )

csakolvasok82 2016.11.23. 19:52:50

@ezneménvagyok: :D :D erre már én is gondoltam, de cselesek vagyunk, nála letekerjük a fűtést, a termosztátot meg fel, így nála nem lesz meleg, nem veszi észre, hogy fűtünk ezerrel. Persze néha ránéz a termosztátra, akkor van ejnye-bejnyézés. Mi meg ártatlan tekintettel nézünk. (Nem szokott beválni persze :) )
@úgymond olvasó MMKK: átadom ;) egyébként, objektíven nézve jó pasi, úgyhogy a csók megállja a helyét, bár te fordítva vagy összekötve.... :)

alsophila grahami 2016.11.23. 19:55:51

@ezneménvagyok: akko' te is menj.... :PP (komolyan ne vedd, és lecsó sem, de ő úgyse fogja, max lefénykardoz/na, me' persze nem hagynám magam;)))

2016.11.23. 19:56:51

@ezneménvagyok: itt se vagyok, ne foglalkozz velem.

alsophila grahami 2016.11.23. 19:59:57

@Biriksz_Krokiksz!: hát ez az, védernagyúr meg itt túltolta a gépolajat megint, azt' túlpörög.. vegzálja azokat a drágajóóó szerkiket xDDD

2016.11.23. 20:00:00

ati ellen lenne esélye visszajönni - asszem. (elkezdtem nézni, előre kértem bocsmá'-t ha kommentálom)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 20:01:18

@csakolvasok82: szia! szóval, ha lenne hősugárzónk ,hősugárzózhatnánk ha lenne áramunk.
ennek is elég közszféra szaga van.:)

más. pár órára kiteszem a lábam és elemeskard? szerepjátékok? jeff goldblum? istálló gazemberség hupákolás? tudom hogy rajtam kívül is van élet, de azértmegvárhattatok volna... :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 20:03:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: visszaolvastam, most elmegyek gyermeket altatni, esti műszakra visszatérek.

2016.11.23. 20:03:14

papi spártázik. nem túl eredeti, vvkrix kezdte anno (deszép felsőteste volt neki, jut eszembe) *-*
dzsininek kellemes a hangja.

2016.11.23. 20:07:57

zsooootim! beszél!! jól!!! "én párbajom, kuss' természetesen nem így fogalmazott, ő szofisztikáltabb. "mici fordította ellenem a csapatot" :))))))))))))))) zsooooooooooti, baszki, egyet előre kettőt hátra?! mindegy, hajrá.

2016.11.23. 20:08:52

vyvy. kezdődik. pusztulok. el.

alsophila grahami 2016.11.23. 20:09:21

@úgymond olvasó MMKK: xDDD jeeee, meg is van akkor papper újrahasznosításának nyitja a csatinál: "dr Kárszeg" (az egykori nagysikerűi dr Tosz mintájára;) és természetesen az éjszakai műsorsávban elhelyezve, monjuk, a BV (itt: Belevaló - nem Büntetésvégrehajtás!) helyén, miután lement a VV.. ;)))

2016.11.23. 20:11:42

vyvy baszki, ha zsóóó kiesik (nemárrrr), te leszel az új propagáltam :))) de sskk nem engedem, hogy megsztájlisztolj :))

2016.11.23. 20:14:23

@Cseszlovák Gyurmafilm: az NHP-re miért nem pályáztatok, he? márciusig van időtök!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 20:14:25

@Cseszlovák Gyurmafilm: :))) téged lefoglaltak a sellők

@alsophila.grahami: tuti nem nézném :DDDDDD

@csakolvasok82: sose volt még pasi főnököm *-* *-*

2016.11.23. 20:16:28

@ezneménvagyok: HISZTIS MÁRTÍR vagy! :PPPPPPPPPPP

2016.11.23. 20:18:47

dzsini fotóckodós ruhája egész jónak tűnik, és nekem a haja is tetszik, nem is dolly-s.

ezneménvagyok 2016.11.23. 20:21:28

@Biriksz_Krokiksz!: Nnnna! Végevanmá? Szólhatok? :-)

2016.11.23. 20:23:14

@ezneménvagyok: :)))))))))) alig várom!

@úgymond olvasó MMKK: bocs de ez nálam hívószó : hajrá zsóti!
XD

csakolvasok82 2016.11.23. 20:23:21

@Biriksz_Krokiksz!: Gina haja szar, Gina hangja idegesítő

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek: Sikerült tök egyedül visszakapcsolnom a helyesírás ellenőrzőt.

2016.11.23. 20:26:37

@csakolvasok82: ...és rajtam teszteled?
XD
nekem bejön a haja, ápoltabbnak tűnik így.

ezneménvagyok 2016.11.23. 20:29:52

@Biriksz_Krokiksz!: Ja, Hannibal a maszkkal és a hátulkötősben is határozottan "ápoltnak" tűnt... :-DDD

2016.11.23. 20:29:55

zsoooti a tippelésnél! jaj nemárrr h nem érzitek azt a tömény maró öniróniát és humort, ami árad belőle! (szomiszmájli)
(hajrá zsoti)

2016.11.23. 20:32:46

vyvy!!! kezdődik!

2016.11.23. 20:36:46

am' tök megértem vyvyt, ezer évig vagy x kiló, aztán hirtelenváratlan* átlépsz másik zónába, az tényleg tökmegrázó lehet.

*összementek a ruhái a szárítóban, ezen felnyerítettem.

XD

csakolvasok82 2016.11.23. 20:38:03

@Biriksz_Krokiksz!: ugyan csak kamufan vagy, de az FB oldalán van egy videó, amiben sokkal vékonyabb, mint most, meg egy, amin énekel, és nagyon jól. Ajánlom figyelmedbe. :)

2016.11.23. 20:39:24

zsoooti, paszmekk, használd az önreklámozott iq-dat, és dávidot sskk ne hívd ki.

2016.11.23. 20:41:14

@csakolvasok82: az van, h kezdek átcsúszni a kamufanságból. megnézném a vidit, hogy hívják?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 20:48:09

@Biriksz_Krokiksz!: jah növekedési hiteprogram. Áh részben önállóan gazdálkodó intézmény vagyok, ilyesmire nincs lehetőség. de Önkori a kenyéradó gazdám azok se adósodhatnak el. jelen esetben egy MVH-s pályázattal szopok.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 20:48:25

@ezneménvagyok: répát? aztán minek? fütyülni tudok ;)

@Biriksz_Krokiksz!: vasárnapig kibírjuk, kedvenc Krokodilom :))))

2016.11.23. 20:48:48

nem értem, mi volt a felháborodás tárgya, vyvy szembesült vele, h 6 kilót hízott 2-3 hónap alatt, én is kiakadnék. (mondjuk nem fognám a szárítógépre sskk)
XD

ezneménvagyok 2016.11.23. 20:51:58

@úgymond olvasó MMKK: Sssss, büntiben vagyok, nem beszélhetek veled... :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 20:53:01

valaki adjon nekem Mici önbizalmából

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 20:53:35

@úgymond olvasó MMKK: Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal. akik egyébiránt szarjanak cseszlovák csilis süncsaládot farfekvéssel. folyamatosan. míg mást nem mondok.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 20:56:08

@úgymond olvasó MMKK: Az önbizalom margójára: Az a lényeg hogy legyél mindig önmagad. Kivéve, ha lehetsz Batman. Mert akkor inkább legyél mimdig Batman. :):):)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 20:58:35

@Cseszlovák Gyurmafilm: van az a szituáció, mikor Batman vagyok.. de ezt neked nem kell magyarázni :)))

2016.11.23. 20:59:01

@csakolvasok82: színpadias, túljátszós, annyira tipikus.
(imádom) <3

2016.11.23. 21:01:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: hugim exe abban a minisztriben jogász, kérdezzek tőle?

csakolvasok82 2016.11.23. 21:03:46

@Biriksz_Krokiksz!: "ne tudja, ne értse senki, hogy miért, szeretni valakit valamiért"...Hát, tényleg senki sem ért téged, vagyislegalábbisénnem. :) :)

2016.11.23. 21:04:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: @úgymond olvasó MMKK: jajj de szeretem ezt a fajta témát! zene!
(gyurma leokád érte, de sebajcsi)

www.youtube.com/watch?v=fmI_Ndrxy14

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 21:05:17

@Biriksz_Krokiksz!: Aranyos vagy köszi, de már egyenesben vagyunk, csak nem küldenek egy szerződésmódosítást. Kivárják a jogszabály által az ügymenetre jutó eljárási időt.párszor.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 21:06:31

@Biriksz_Krokiksz!: úúúúúúú ááááá de szeretem az imagine dragonst IS <3 <3

2016.11.23. 21:08:41

@csakolvasok82: igazából elfogadni kell, nem feltétlenül érteni. (nem magamról beszélek ;) )

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 21:10:47

@Biriksz_Krokiksz!: mos' nemtommeghallgatni, telefonrol vagyok, de legyen neked egy kis
hi focus records:
youtube.com/watch?v=7f9NIOdiEEg bristoli gyerek de még beszívva is ostorezanyelv

Mók_Ica 2016.11.23. 21:12:14

szép jó estét komment-társak

Mók_Ica 2016.11.23. 21:15:17

@Biriksz_Krokiksz!: szia :) :* küldtem neked puszit, pénteken szállítják..... :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 21:16:20

@úgymond olvasó MMKK: :):):) #munkábajárási. jó füles erdemes hozzá mert a basszusok lenti tartományban is dallamosak. #mélypornó #flow

2016.11.23. 21:16:50

@Cseszlovák Gyurmafilm: ez elborzasztó (nekem), de megmutizom embernek, ő nagyon bírja :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 21:17:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: fejhallgatóval hallgattam most #eargasm :)))

2016.11.23. 21:17:56

@Mók_Ica: ;) de klassz! mmkk küldök viszontpuszit! :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 21:18:09

@Biriksz_Krokiksz!: küldtem neked drogos zenét, hallgassadmánmeg! :)))))

csakolvasok82 2016.11.23. 21:19:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: úgy érted brightoni?
@Biriksz_Krokiksz!: én elfogadok mindent és mindenkit, a dalai láma is rólam vesz példát :)

2016.11.23. 21:22:50

@úgymond olvasó MMKK: pill! én meg neked, bár ezzel most kicsit úgy érzem, h megcsalok vkit akit nagyon szerizek :/ (jajjj mármint a szám linkelésével)
www.youtube.com/watch?v=4ht80uzIhNs

csakolvasok82 2016.11.23. 21:27:05

Jó munkát és jó éjt az esti műszaknak!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 21:31:50

@csakolvasok82: bocsáss meg igazad van. brighton. bristolban roni size-ék vannak.
@úgymond olvasó MMKK: ;););)
@Biriksz_Krokiksz!: remek ember lehet, vigyázz rá:)
no csak neked egy magyar: youtube.com/watch?v=Or0qm316Jws

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 21:34:03

@Cseszlovák Gyurmafilm: asszem mi nagyon jól kijönnénk egymással IRL :))))

2016.11.23. 21:34:23

@úgymond olvasó MMKK: orikirályt is néztünk hétvégén, miért drogos zene? oooooo

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 21:39:36

@úgymond olvasó MMKK: magam is úgy vélem:) még asophila grahami kolléganővel van jó nagy átfedés zeneileg.

hereverő mesternek volt igaza hogy itt remek emberek jönnek össze miközben jókat röhögünk/szörnyülködünk az agyhalottakon :)

2016.11.23. 21:40:18

@Cseszlovák Gyurmafilm: rettenet. nem mindig egyezik az ízlésünk :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.23. 21:41:28

Dávidot elrontották:(
Vivi magassága mellé a 61 kg egész jó lenne...na de ő is tipikus csaj..csak 50 kg...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 21:42:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: nah #megtisztulási. majd jövökmég. öribariszerivan sziasztok

2016.11.23. 21:43:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: roni size viszont fain, használnak hegedűt.

Mók_Ica 2016.11.23. 21:46:42

@úgymond olvasó MMKK: szia :)) (kezdésig egy másik csoportban vagyok..... jövök )

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 21:50:55

@Biriksz_Krokiksz!: hát a szinkronszínésznek van drogos hangja :)

@Cseszlovák Gyurmafilm: :)))

@PeniValdes: assetudom mikor voltam 50 kiló.. kurva régen :DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.23. 21:52:10

távozom.. a viszonnlátásra, ha fenn leszek még, 11 körül belesek, hogy kit hívott ki Zsóti :))

tvbuzi 2016.11.23. 21:56:32

Helló fiúk, szia lányok!

tvbuzi 2016.11.23. 21:57:34

@PeniValdes: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAH

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:00:29

Na itt, joestet kedveseim!

Madam. 2016.11.23. 22:00:47

Eskü, ha fizetnének, nem nézném. Így csak jobb, nem?

Plüsscukor 2016.11.23. 22:01:20

Sziasztok, megérkeztem én is.

agisn 2016.11.23. 22:01:27

valaki tud egy működő online streamet? a régi nemmegy:(

Bianka_M. 2016.11.23. 22:02:28

Sziasztok mindenki :)))

2016.11.23. 22:02:54

kezdődikkcsi hajrá zsóti!
XD

Plüsscukor 2016.11.23. 22:03:08

Mit fognak reklámozni a beutaltak, kényszerzubbonyt?

Plüsscukor 2016.11.23. 22:04:17

Ne fotózásra vigyenek, hanem vágóhídra - Vivi

2016.11.23. 22:04:24

vyv fogyózik, vagy mit szenved?

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:05:51

Nem birom Ginat se, de a tobbieket se

Bianka_M. 2016.11.23. 22:06:07

5 nap alatt lefogyni nyihaha :). Kiretusálják a gáz részeket különben is, nem?

2016.11.23. 22:06:22

@PeniValdes: nem a testével van a gond.

2016.11.23. 22:06:53

zsoootim! beszél!! álmáról!!!

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 22:07:05

na dávid kimondta, amit gondoltam, hogy zsolti esetleg magával ránt valakit veszni :)
(vidd vivit )

Bianka_M. 2016.11.23. 22:07:19

@Biriksz_Krokiksz!: aha, 5 vagy 6 kilót hízott bent

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:07:47

@PeniValdes: @Biriksz_Krokiksz!: Vivinek nem fogynia kell, erre a 61 kilora faszan ragyurhatna, nincs izma

ewita 2016.11.23. 22:08:11

zsótit ki zsarolja, fenyegeti?

Madam. 2016.11.23. 22:08:35

Pusztít ez a lila. Bocs, akinek van ilyen. Vegye le.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.23. 22:09:16

@MacákékIcukája: ja, az a 61 az én ideál súlyom, aki 10 cm-rel vagyok b kisebb Vivciné

Plüsscukor 2016.11.23. 22:09:51

Vivi nachos-szal diétázik.

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:11:21

@Biriksz_Krokiksz!: @PeniValdes: nem is kellene aggodnia h az izmozas miatt fogyni fog. Nemtom milyen magas Vivi de lehet h alacsonyabb mint en (175), a 61 egyaltalan nem sok

Bianka_M. 2016.11.23. 22:11:21

@Plüsscukor: edzésidőben. Állítólag olyankor jobban üt :))

Mirocska 2016.11.23. 22:11:29

Tipikus fogyókúrázók! :))

Magentax 2016.11.23. 22:11:41

Ez az idióta Vivi azt képzeli, ha titokban zabál, akkor nem nő a segge?

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 22:12:12

vivi és gina hülyítik egymást, komoly
ezek sose fogynak le

Madam. 2016.11.23. 22:12:15

Tunkolják egymás dns-ét

Bianka_M. 2016.11.23. 22:12:29

Gina tök ari frufruval.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.23. 22:12:57

@MacákékIcukája: én úgy tudom, hogy 180 körül van...
egyébként az izmozástól "hízni" fog:)

ewita 2016.11.23. 22:13:36

@Plüsscukor: ezt én is kipróbálom! :)

Magentax 2016.11.23. 22:13:43

Szörnyen rondán áll Ginának ez az új frizura. Nem tompítja, ha kiemeli azt az előnytelenül hatalmas pofacsontját és legalább egy tizessel öregíti..

Plüsscukor 2016.11.23. 22:13:59

@MacákékIcukája: Nem, tényleg nem sok, nem is azzal van a baj nála, hanem, hogy semmi izom nincs rajta. Még a vizes ballont is képtelen volt megemelni.

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:14:25

@PeniValdes: ooo, akkor meg nalam is magasabb? Igen, ez igy van :)

Plüsscukor 2016.11.23. 22:15:09

Activity-t sem játszanék pónival :)))))

2016.11.23. 22:15:18

baszki jelöljék már ki a harmadikat, aludnék.

@Plüsscukor: csak akkor működik, ha az az edzőpajti neve ;)

@Bianka_M.: ezt am' nem is igazán értem, kint se nagyon szok mozogni, feltételezem...

2016.11.23. 22:16:15

@Bianka_M.: jegyeztem meg én is ezt, de lehurrogtak :))))

Plüsscukor 2016.11.23. 22:16:32

Somának a mindjártelmegyek-fejével azért vannak gondok :))))

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:16:35

Ez total kinos, cringe faktorom az egekben

Madam. 2016.11.23. 22:16:47

Én érzem kínosnak magam by soma

Bianka_M. 2016.11.23. 22:16:51

Mici elesett józanul :). Lehet, h csak koordinációs zavara van és nem is ivott régebben sem annyit. Ez nagyon uncsi feladat.

Plüsscukor 2016.11.23. 22:17:43

Zsóti hogy be van feszülve, alig várja, h ő kerüljön sorra :)))

Mirocska 2016.11.23. 22:18:04

Atti "büszke apuka" feje ijesztő

Mók_Ica 2016.11.23. 22:18:42

atti ismét riasztó :))))

Bianka_M. 2016.11.23. 22:18:48

@Biriksz_Krokiksz!: nem tűnik egy nagy fitnesspóninak :)))

2016.11.23. 22:19:16

ez mifaszom ez a bézbózos kabi dávidunkon? e?

Mirocska 2016.11.23. 22:19:38

Uuuuncsiiiiii..............

Lynette21 2016.11.23. 22:20:36

Soma feltette az egyetlen adekvat kerdest. Miert kell ezt nekunk nezni!?!

2016.11.23. 22:20:51

mindegy. hajráááá zsóóóóti!

Bianka_M. 2016.11.23. 22:21:09

@Mirocska: @Mók_Ica: csajok, mindig az. Komolyan, nem vagyok ilyen (haha) de annyira taszít csórikám látványa h az nem igaz.

2016.11.23. 22:22:40

@Bianka_M.: nagyon remélem, h zs őt választja, talán van esélye bennmaradni ellene.

tvbuzi 2016.11.23. 22:22:43

Mirciék nagyon alpáriak

Lynette21 2016.11.23. 22:23:11

Hat ez szerintem mindenkinek kinos volt...

Mirocska 2016.11.23. 22:23:34

Bence feje priceless... )))

Mók_Ica 2016.11.23. 22:23:41

@Bianka_M.: meg a tekintete :))))

eskü teCCik vivi rózsaszín haja :))))

@Mirocska: bencus sem hisz a szemének :))))

Plüsscukor 2016.11.23. 22:23:43

@Lynette21: Soha nem gondoltam volna, hogy lesz, amiben egyetértek Somával

Madam. 2016.11.23. 22:23:45

Török induló?! Istenes retinája kiégett

plüssnyuszi 2016.11.23. 22:24:17

@tvbuzi: nagyon finoman fogalmaztál :-(

amúgy szép estét mindenkinek :-)

Bianka_M. 2016.11.23. 22:24:34

@Biriksz_Krokiksz!: sztem zsolti lelkivilágába ez nem fér bele. Nem tudná sem magának, sem a nézőknek megmagyarázni. Meg utána póninak. Ennél ő érzékenyebb, oedig vihetné :)

Lynette21 2016.11.23. 22:24:51

@Plüsscukor: hihi! Mindenkiben bennakadt a szo! Kommentelokben, bentlakokban, Bencusban...

Madam. 2016.11.23. 22:26:15

@Lynette21: ja hát sokkot kaptunk mit csoky kurvája a züvegtigrisbe`

Magentax 2016.11.23. 22:26:48

@tvbuzi: nem értem, miért gondolják, hogy vicces amit művelnek...

alsophila grahami 2016.11.23. 22:27:13

hú emberek, ez a fotó session, ez.... nincs rá szó, pusztíííított xDDD

Bianka_M. 2016.11.23. 22:27:33

@Mók_Ica: úúú, azt ne is mondd :))) rémálom level 10

Lynette21 2016.11.23. 22:28:01

@Madam.: Na ez vicces! Meg azuvegtigrisisvicces! :D

Magentax 2016.11.23. 22:28:16

@Biriksz_Krokiksz!: végignézted az előzőt? Akkor gondolom láttad, kis kedvenced milyen kárörvendően hahotázott, amikor legjobb barátja szétesett a kilói miatt. :))))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 22:28:39

@alsophila.grahami: nem raknád át vivire? :D
bár az agytröszt is jó megoldás

mondjuk ha vivit viszi, lehet, hogy mici visszamegy

Bianka_M. 2016.11.23. 22:29:03

A reklám jobb mint az első rész.

alsophila grahami 2016.11.23. 22:30:12

@Lynette21: ez a helyes kifejezés :D amúgy meg Bencus volt a legjobb ebben a szegmensben ;)))

Bianka_M. 2016.11.23. 22:30:17

@Mók_Ica: ma semmi kaja????? :)))) éhes vagyok

Lynette21 2016.11.23. 22:30:41

Zsoltit szerkesztonek! Ilyen szar uncsi kerdesekert nem erdemes szavazni...

Madam. 2016.11.23. 22:31:17

Bokszoló kárszeg by kárszeg

Mók_Ica 2016.11.23. 22:31:21

boxoló kárszeg.... előttetek van a kép???? ... sírok :))))

Plüsscukor 2016.11.23. 22:31:40

Vivinek ez az antimozgása...

2016.11.23. 22:31:42

@Magentax: nem, belezenéltem a nézésbe.

Mók_Ica 2016.11.23. 22:32:10

@Bianka_M.: van egy pirított tökmagom :))))) ma későn értem haza..... nem itthon ettem... :)))

Lynette21 2016.11.23. 22:32:23

Azert Ginan latszik, hogy inkabb Zsoltinak szurkol...

Plüsscukor 2016.11.23. 22:32:26

@Plüsscukor: és mellé Zsóti segg- és ágyékrázása...
A retinámba égett.

Lynette21 2016.11.23. 22:32:53

Hu de jol nez ki a David!

Mók_Ica 2016.11.23. 22:32:54

dévid piros cipőjét akarom!!!! :))))

plüssnyuszi 2016.11.23. 22:33:03

@Plüsscukor: csácsumi, tesó :-)

Vivinek jól áll ez a hajszín :-)
Miciék vajon komolyan gondolták, hogy ez jópofa??

Plüsscukor 2016.11.23. 22:33:10

Tudja vki - Dávidon kívül - hogy mi az az előaréna? :)))

Mirocska 2016.11.23. 22:33:31

@Lynette21: És milyen jól nyomja a dumát! :))

Mók_Ica 2016.11.23. 22:33:40

@Lynette21: ekg :))) ezt a szöveget ő írta??? az is állat :))))

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:33:46

Davidunkon ez a fekete ing es nyakkendo!!!!!44!4! <3

Plüsscukor 2016.11.23. 22:33:54

Nebassz, tényleg izmot sminkeltek Vivi hasára? :))))))

Mók_Ica 2016.11.23. 22:34:26

óóóó..... ez nem box.... ez szájkarate..... höhöhöhö

Bianka_M. 2016.11.23. 22:34:45

@Mók_Ica: jól van, akkor küldök hozzá piát :)))

Mirocska 2016.11.23. 22:35:22

Ó, basszus.... Támogasson Vivi! :))) Kettőt sem tud szólni.... :))

Plüsscukor 2016.11.23. 22:35:48

Hihi, Krisz szétszedi vivit, aki lefagyott, és nem tud értelmesen válaszolni sem :)

ezneménvagyok 2016.11.23. 22:35:49

@Plüsscukor: Előaréna: amikor még csak simogatod a bikát :-D
Estét, elkezdődött mán?

Bianka_M. 2016.11.23. 22:35:53

@tvbuzi: az jó :) küldöm oda is az alkoholt :)))

tvbuzi 2016.11.23. 22:35:57

Meztelenkedni és nyilvánosan dugni azért nem ugyanaz

Madam. 2016.11.23. 22:35:59

Hasznosítja a közmunkás-kommunikációban szerzett tapasztalatokat kárszeg

csodalámpa 2016.11.23. 22:36:12

tyu, Krisz kb 2 perc alatt leszőnyegbombázta a pónit.

Lynette21 2016.11.23. 22:36:29

Miert nem a Mici es a Zsoooti vitatkoznak?

Mirocska 2016.11.23. 22:37:02

Zsoltiban nagy az emberiség! by Vivi

Lynette21 2016.11.23. 22:37:07

@csodalámpa: Hat ennek a boxnak pont semmi ertelme...

Mók_Ica 2016.11.23. 22:37:10

@Bianka_M.: ok :)) köszi :)))

vivike.... ne szenvedj a világosban..... aludjatok a hálóban... ott sötét van :))))

zsótiban nagyobb az emberiség... - by vivi..... aham.... hööhöhöhöhö

Madam. 2016.11.23. 22:37:18

Zsótyba nagyobb az emberiség. Bele.

Magentax 2016.11.23. 22:37:24

Zsótiban nagy az emberiség - by Vivi... :DDDD

2016.11.23. 22:37:25

jáááááááááá dekódoltam, a szakadás sufni a téma - megint. (ásít)

Krétagarbó 2016.11.23. 22:37:31

Zsótiban sokkal nagyobb az emberiség...

Mirocska 2016.11.23. 22:38:08

Ritka szar uncsi rész ez... :((

Bianka_M. 2016.11.23. 22:38:14

Na, nem figyeltem. Most ki is üthetik egymást?

Mók_Ica 2016.11.23. 22:38:22

be lettek folyásolva.... höhöhöhö

csodalámpa 2016.11.23. 22:38:28

áj, nem is nézem, nem szép a sánta alól kirugdalni a mankót. Krisz sok szempontból pöcs, de nem szefós, mint Vivi, nem túl kiegyenlített a küzdelem...

Mók_Ica 2016.11.23. 22:39:00

@Bianka_M.: sajnos nem..... csak szájkarate van.....

Krétagarbó 2016.11.23. 22:39:06

Papi olyan szépen érvel, és tetszik, ahogy beszél.

Plüsscukor 2016.11.23. 22:39:07

Kriisz!!! Végre kimondja, amit gondolunk Zsótiról :)

Lynette21 2016.11.23. 22:39:59

@csodalámpa: szefós? Na ezt meg sose hallottam.

2016.11.23. 22:41:08

mármeg mindenki egyszerre dumál, privi infókat osztanak meg, ugorjunk, választásra.
(hajrá zsooooti)

Lynette21 2016.11.23. 22:41:30

Zsoltinak ez a vergodese! Iszonyatosan irritalo.

Mók_Ica 2016.11.23. 22:41:39

hátrányos helyzet ismét túltolva..... nem szeretem ezt.... ja és uncsi is.....
dzsina megint napraforgó.... menjen ő 3diknak

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:42:13

Jaj ez csak random kiabalas, mindenki egyszerre beszel, mar elvesztettem a fonalat

Brandy9 2016.11.23. 22:43:11

Köcsög Vivi, köcsög Zsolti! Essenek már ki!!!!

MacákékIcukája 2016.11.23. 22:43:12

@Mók_Ica: ja tok jo lenne ha Ginat vinnek.

2016.11.23. 22:43:13

dávid kiabál! (beszarás) van benne spiritusz :))))

Lynette21 2016.11.23. 22:43:23

@csodalámpa: Ja koszi, kikovetkeztettem, de meg nem hallottam. Szep mozaikszo!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 22:43:26

@Biriksz_Krokiksz!: köhi holnap meghallgatom a linkelt muzsikát. byealex kedvence mstanában Yelawolf-Daylight #hatterinfozasi

Mók_Ica 2016.11.23. 22:44:09

@Bianka_M.: ja.... felesleges a box kesztyű

zsóti gyógyszere elgurult.... krisz nagyon jól beszél :)))

Bianka_M. 2016.11.23. 22:44:13

@Mók_Ica: Ginus szerintem is gáz :/

Lynette21 2016.11.23. 22:44:23

Zaolti milyen tobbsegrol beszel, ahova nem all be? Majdnem mindig az az oldal volt a tobbseg, ahol o allt, es nem a masik.

Krétagarbó 2016.11.23. 22:44:34

@Biriksz_Krokiksz!: dávid jó pasi lesz. Majd egyszer.

Wednesday7 2016.11.23. 22:45:00

Dzsina fogja be a száját, bent se volt még az ominózus esetnél. Tényleg Zsolti mondta, hogy Mici olyan alkoholista, mint az anyja volt. Aztán még ő sértődik meg, hogy Mici nem tapsol örömében :D

csodalámpa 2016.11.23. 22:45:14

Zsolti, a Dávid neked nagy falat, megakad a torkodon, lehet hogy te szuperitelligencs vagy, de sajna ő átlát rajtad, szerintem értelmesebb, és az meg egyértelmű, hogy helyesebb, szóval szopó... :)

tvbuzi 2016.11.23. 22:45:21

Zsoltitól már sugárban hányok

Bianka_M. 2016.11.23. 22:45:31

@Biriksz_Krokiksz!: kijött belőle az állat :) cirka 80 nap után...

Mirocska 2016.11.23. 22:45:35

Zsolti aktívabb a társadalomban...
vivi sziporkázik ma :))))

Lynette21 2016.11.23. 22:45:40

@Mók_Ica: Igen, ezt irtam az elejen, hogy mar a testbeszedevel is jelezte, hogy kivel van.

Plüsscukor 2016.11.23. 22:45:50

De kár, hogy Krisz ezen oldalát eddig nem ismerhettük meg

Madam. 2016.11.23. 22:46:36

Dávyd a mikrofonba rinyál

tvbuzi 2016.11.23. 22:46:37

Dávid a mikrofonba beszél :DDDD

Bianka_M. 2016.11.23. 22:47:44

Viviiii kiszakadt a harisnyád a bokszban :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 22:47:53

Dávidtól ez az anyját eladná 36 millióért zsolti, azért egy picit erős volt

Mók_Ica 2016.11.23. 22:48:05

@Krétagarbó: még pár év és beérik :)))

@Wednesday7: ekg

buzi kártya ismét ON.... pfffff..... nekem zsóti túúúú máccs..... nem szeretem amikor ennyire sajnáltatja magát vki......és ezt a vita partner arcába tolja sértődötten, mintha a másik hibája lenne az ő hátrányos helyzete, gyerekkora, stb.....

Krétagarbó 2016.11.23. 22:48:07

Zsoltinak már csinálják a helyet a mártírok útján.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 22:48:10

@MacákékIcukája: szia Icuka!

Ezek a villasérültek egyre gázabbak.
"Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre."

no miből van az idézet?

Plüsscukor 2016.11.23. 22:48:10

Dávid dacból mondta, h a kék csapat nyert - Vivi

Magentax 2016.11.23. 22:48:29

@Wednesday7: Zsoltinak már tényleg otthon a helye, teljesen bekattant, összevissza vádaskodik, egyik szavával ellentmond a másiknak és folyamatosan fröcsög.

Bianka_M. 2016.11.23. 22:48:52

Zsolti ellen nincs érv. Ennyi. Hajrá valaki :))

csodalámpa 2016.11.23. 22:48:57

@tvbuzi: jó akkor nem csak én röhögtem ezen :)

Plüsscukor 2016.11.23. 22:48:58

@Krétagarbó: Dehogyis. Már szedik le az utcanévtáblát. Átkeresztelik Zsóti útjára.

nicu71 2016.11.23. 22:49:01

zsolti a legundorítobb annyira idegesítő hogy már fáj.Hajrá Dávidom

Lynette21 2016.11.23. 22:49:06

Mi az a retorika? Somaaaaaaaa bmeg!

Brandy9 2016.11.23. 22:49:17

Kinyomom mindjárt a tévét, nem bírom elviselni Zsoltit, ááájjj. ő a szegény buzi!!! Hogy csak ezt tudja szajkózni, a rohadt életbe de unalmas már

Mók_Ica 2016.11.23. 22:49:59

@Lynette21: többedszer játsza ezt el....

no, dávid most zsóti arcába is megmondja....

Bianka_M. 2016.11.23. 22:50:07

Ú, Dév de komoly most.

plüssnyuszi 2016.11.23. 22:50:20

Tényleg mindenki elfelejtette Micinek, hogy mennyiszer lement nyusziiiiiiiba? HOgy mennyire közönség, pletykás gyökér tud lenni? Mégiscsak bejött neki a baszós kártya?

Plüsscukor 2016.11.23. 22:50:25

Dávid megint kimondja a tutit - a gyerekkora miatt van jó érzéke Zsótinak az emberek manipulálásához, és ezt bent remekül használja.

Mirocska 2016.11.23. 22:50:55

Ó, Dávidnak milyen királyul kinyílt a csipája! :))) Tetszik!!!

csodalámpa 2016.11.23. 22:51:14

jaj, szerencsétlennek hogy remeg a keze... :(

Scatplay 2016.11.23. 22:51:15

David most nyeri meg az egesz VV-t

Mók_Ica 2016.11.23. 22:51:28

@Krétagarbó: áldozatvállalási szindróma.... lassan gyógyíthatatlan.....

@Brandy9: bocsi, az intelligenciáját is szokta.... :))))

tvbuzi 2016.11.23. 22:52:21

A metró itt a Pöttyös utcánál ázik be

Plüsscukor 2016.11.23. 22:52:28

@csodalámpa: nem ám, én is nevettem ezen :))

Bianka_M. 2016.11.23. 22:52:30

Híjja már ki azt a szerencsétlent aztán menjünk aludni :)

Krétagarbó 2016.11.23. 22:52:30

@plüssnyuszi: nyussszi, ne izéééjjj mááá...:)

Mók_Ica 2016.11.23. 22:52:34

na végre..... kihívás....

Madam. 2016.11.23. 22:52:48

@Plüsscukor: @Mirocska: kapott vmi szakirodalmat, h így elemez?

Brandy9 2016.11.23. 22:52:55

És Dávid jön fel a szememben, pedig rohadtul nem bírtam eddig. Csak Peni ne kezdje el isteníteni, mert akkor újra elmegy tőle a kedvem :D Nem bírom ha valakit agyon ajnároznak

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 22:53:01

Bence: szóbeli tömegverekedés
...
Kérlek...
KÖLTÖZZ BE!!!!

Bianka_M. 2016.11.23. 22:53:07

@tvbuzi: kösz az infot :) hasznos volt :)))

Krétagarbó 2016.11.23. 22:53:36

@tvbuzi: az ecserin is, egyszer szarrá áztam az aluljáróban hömpölygő víztől.

Lynette21 2016.11.23. 22:53:39

@Scatplay: Nalam mindenkeppen megnyerte! :) Ezen az uj seroja is sokat nyom a latba, meg hogy tegnap felmeztelenul boklaszott a haloban. Nem ertem miert nem csinalja tobbszor. Vagy csak nem mutattak eddig?!

2016.11.23. 22:54:03

buzikártya kicsapva asztalra - ismét! zsotim, de azért hajrá.
figyuk, én tényleg ritkán nézem, de sosem olvastam vissza olyat, h ekkora feszkó lett volna.
(oks, most már a kezdeti nyunnyugók vannak erőfölényben, de pont azért, mert értelmesebbek, lehetett volna ezt másképp is)

na reklamá után kihívás, hajrá zsóóóóóóóóóti, legyél okos, ne csak dumálj arról, h az vagy ;)

csincsilla72 2016.11.23. 22:55:09

Dávid végre karakánul megmondta a véleményét. Örülök. Ideje volt.:-)

Mirocska 2016.11.23. 22:55:33

Nekem az tetszett Dávidtól legjobban, hogy: "valószínűleg kint is ugyanilyen vagy!"

plüssnyuszi 2016.11.23. 22:55:40

@Krétagarbó: :-D Essen ki a faszba Mici is, Zsóti is, oszt jónapot! :-)

genevieve 2016.11.23. 22:55:53

@Biriksz_Krokiksz!: most mar csak megkérdezem, hogy mit látsz zsoltiban.

Bianka_M. 2016.11.23. 22:56:41

@Lynette21: micsoda érvek :)) mondjuk szerintem sem rossz pasi, csak eddig olyan kis semmilyen volt vagy ha mutatták is, olyan volt mintha igazságtalanul osztana embereket, pl. Ginát. De most nagyon odatette magát :)))

genevieve 2016.11.23. 22:56:59

@Biriksz_Krokiksz!: bocs, lemaradt a kérdő es a mosoly jel:)

tvbuzi 2016.11.23. 22:57:06

@Mirocska: teljesen igaza van sztem

genevieve 2016.11.23. 22:58:22

@csincsilla72: eddig minek feszült volna vele? A többiek eltakaritották egymást az útból

csincsilla72 2016.11.23. 22:58:34

@mindenkinyugodjonleapicsába: Néha elgondolkodom azon, hogy vajon máskor is ki szokott rohanni, és csak egyszerűen nem látjuk, mert van valami egyéb történés, ami miatt nem rakják be az öfikbe.

Lynette21 2016.11.23. 22:58:36

@Bianka_M.: En eddig senkinek sem szurkoltam, csak mindig azt tudtam ki nem szimpi. Most Devid atvette ket napja a vegso szavazatomat! Es remelem mar nem cseszi el, es meg is nyeri. Mondjuk az bosszant, hogy Atival akar a nyeremenybol Japanba utazni...

Brandy9 2016.11.23. 22:58:38

@Brandy9: szóval nekem ez hiányzott Dávidból eddig, hogy felvállalja a véleményét. Rögtön nagyot nőtt a szememben :) végre nem csak a csirkéjéért lelkesedik!!!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.23. 22:58:43

jóéjt de tényleg! sziasztok.

Krétagarbó 2016.11.23. 22:58:50

@plüssnyuszi: krisznek jót tenne. Unom ezt az örökös kamatyolást. Mindig az a vicc jut eszembe róluk, amikor az apa nyuszi tanítja a kölykét a nemi életre. "Egy kettő három bocs apu":D

Mirocska 2016.11.23. 22:58:55

@tvbuzi: Nagyon jól kiismerte Zsoltit, és valószínűleg a többieket is. Bármelyikkel szemben tudna okosan érvelni.

csincsilla72 2016.11.23. 22:59:00

@genevieve: gyanítom, hogy így lehet. Ezért okos ember.

tvbuzi 2016.11.23. 23:01:07

@Lynette21: jobb mintha drogra meg kurvákra költené

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:02:01

@csincsilla72: sztem eddig igyekezett visszafogni magát, nem igazán belemenni ezekbe a vitákba
de
az is lehet, hogy nem látjuk

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:02:05

Lehet h Zsolti a boxmeccsbol okulva vki kozombost hiv ki - Atit vagy Ginat

Bianka_M. 2016.11.23. 23:02:06

@Lynette21: az utazást nem tudtam de én is Dávid felé húzok különben, ő a legnormálisabb.

Lynette21 2016.11.23. 23:02:08

@tvbuzi: Nekem csak az Atival van bajom, az utazassal nics.

Plüsscukor 2016.11.23. 23:02:39

Mekkora a karod Krisz? - Bencus
Mint a Soma lába - Zsóti

ez jó volt :))

Krétagarbó 2016.11.23. 23:03:20

Ginának kifejezetten szarul áll asmink. Dolly és Anettka szerelemgyereke.

2016.11.23. 23:03:22

@genevieve: Engem is erdekelne mit lát Zsoltiban,állandóan megy a "hajraaaa zsoltiii" a komment végén..

Lynette21 2016.11.23. 23:03:25

@Bianka_M.: Akkor mondta, amikor gyozelmi mamort kellett mimelni az adas elejen a tukornel.

tvbuzi 2016.11.23. 23:03:41

Csak ismételni tudom önmagam: Gina tök pornósan néz ki

2016.11.23. 23:03:41

@Krétagarbó: nem. de kurvaszar lehet árral szemben úszni, még ha az örvényt ő maga is generálja.
és mmkk a kicsikkel vagyok.

@genevieve: a humorát és iróniáját. felőlem lehet bki bmilyen, de ha bejön a humora, az nálam nyerő. felőlem széthisztizheti az agyát, meg intrikálhat orrvérzésig.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:03:58

gina tiszta klárika (balázs klári)
már nekem
és csak gyötör ez a gondolat :D

csodalámpa 2016.11.23. 23:04:00

@plüssnyuszi: Személy szerint én nem, de...túl sok testközeli élményem van alkoholista családtagból (emiatt nem tudok gyárilag lenézni egy piást sem), a korai szárnypróbálgatásai Magdi anyusként eléggé bebuktak, és erre (talán magától, ehhez nem kellett a Kárszeg) rájött, azóta messze a legjobban látja a viszonyokat villában, és bár Kárszegre sok rosszat tudok mondani, de az, hogy nem engedi piálni, az végeredményében pozitív, és bár attól hányok, hogy sokszor becsicskul Krsznek, de azért jópárszor nem, és a bentlévő nőkből messze a legjobb karakter.

Lynette21 2016.11.23. 23:04:08

Jajj ne ismetelgessetek mar ennyit konyorgok! Halljuk a nevet es kesz.

Brandy9 2016.11.23. 23:04:27

@Mók_Ica: de amúgy azt gondolja h a nézők nem unják még ezeket tőle??? Minek néz minket? Azt hiszi bevesszük h gyűlőletkampány van ellene? Undorító egy pali...

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:05:22

@Krétagarbó: hát felkavarná az állóvizet, ami igen jót tenne a műsornak is. Ez kezd dögunalom lenni. Zsót nyíg, Vivi idétlen, Mici+Kriszkufircol, a többiek tujulnak.

Kíváncsi vagyok, h Zsóti hozza a papírformát vagy lép valami váratlant . Mondjuk Bencust nevezi meg :-)

Bianka_M. 2016.11.23. 23:05:38

@Lynette21: azt nem tudtam nézni, annyira borzasztó volt. +1 :))) nevet!!!!

Mók_Ica 2016.11.23. 23:05:43

sztem dévid eddig ilyen volt.... csak ezzel nem került be az öfikbe.... mert ott volt tivy és az ő f@szságai, előtte dina és evetke mocskos szája.....

Mirocska 2016.11.23. 23:06:06

Soma egyre rondább ezekkel a foltokkal.

Krétagarbó 2016.11.23. 23:08:04

@Biriksz_Krokiksz!: akkor nem érte el a célját. Érdekes személyiség, nagyon sérült. Komoly gondok vannak a háttérben, pedig az alapja nem lenne rossz.

Mók_Ica 2016.11.23. 23:08:28

@Krétagarbó: @kényszeres vuvuzelaművész: @mindenkinyugodjonleapicsába: dzsina arcában van vmi furcsa...... ahogy kinéz :))))

@Brandy9: még mindig nem tudja milyen rendezvényen van..... pedig ez már a játék vége....

FrNo90 2016.11.23. 23:08:29

@Mirocska: úgy néz ki, mint Trump

Bianka_M. 2016.11.23. 23:09:48

@Mirocska: sshhhhh.... Meghallja és még jól kiakad rajta :)))

Lynette21 2016.11.23. 23:10:10

Micinek ez a szemen tetovalas? Vagy o sminkeli igy ki magat mindennap? Oszinten szolva irigylem erte.

Krétagarbó 2016.11.23. 23:10:45

@plüssnyuszi: hergelte Dév rendesen, várom, mi lesz.

Mók_Ica 2016.11.23. 23:10:53

@Krétagarbó: ekg.... sérült és sértődött és zavarja, hogy másnak jobbak (voltak) a körülményei.... úgy, hogy fogalma nincs ki honnan jött.....

tvbuzi 2016.11.23. 23:11:12

Ez a mártír fej....ugorjatok félre a konténertől...!!!!

Brandy9 2016.11.23. 23:11:13

Jól hallom h már nem először mondják azt h 8 hónapja vannak bent? Vagy mit mondanak? Én tökre azt hallom

Mók_Ica 2016.11.23. 23:11:41

@Mirocska: szakadozottan jött a barnító spray a flakonból :))))

genevieve 2016.11.23. 23:12:02

Ki zsarolja es fenyegeti zsoltit?

Plüsscukor 2016.11.23. 23:12:02

Zsarolás és fenyegetés?? Mi a francról beszél Zsolti? Milyen vetítésen van?

Mirocska 2016.11.23. 23:12:03

Zsolti érzi etikátlannak, ha kinti dolgokat emlegetnek? Ő mondhatja Micinek a luxusautót?

Bianka_M. 2016.11.23. 23:12:45

@Lynette21: szerintem sminktetkó mert abban alszik. Először azt hittem, h csak nem mosta le.

Mirocska 2016.11.23. 23:12:48

@Brandy9: Nyolcvan napot mondanak szerintem

Lynette21 2016.11.23. 23:12:58

Mindenki jobban jart volna, ha David es Ati is Zsoltra raknak. O Micit hivta volna ki, es akkor most Mici hivhatna ki a masodikat, Viviiiiit...

2016.11.23. 23:13:03

@Krétagarbó: sztem pont az alapok hiányoznak nála, és úgy építi fel magát kb a semmire, inog is rendesen a kártyavára. nem tartom szerencsésnek összehasonlítani pl dáviddal, aki sztem pont ellentéte, erős háttér, lehetőségek, de vv-zik.

Krétagarbó 2016.11.23. 23:13:06

@Brandy9: 80 napja, ezt mondják, csak kicsit beszédhibásan.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:13:44

nem úgy volt, hogy zsolti nem mondhatja ki akit ki akar vinni és nem is utalhat rá ???

genevieve 2016.11.23. 23:13:44

Na, Zsolti beállt saját maga mögé :) es mi történik azzal aki mögé Zsolti beállt?

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:13:48

@Krétagarbó: sztem Dév lesz, aki vissza is jön ellenük. Méltán. Mondom ezt annak dacára, hogy valamiért (nem tudok rájönni, hogy miért) nekem nem jön be D., valami zavar benne.

Mók_Ica 2016.11.23. 23:13:54

@Krétagarbó: talán nem torz, de furcsa :)))

@MacákékIcukája: Kréta írta le a legjobban, anettka és dolly gyereke :))))

Magentax 2016.11.23. 23:14:06

@Brandy9: az is undorító, hogy ő ekézte pont Micit a külseje miatt és most van képe azt hazudni, hogy mások (Mici) bántják őt külsőségek miatt.

Brandy9 2016.11.23. 23:14:13

Zs aszondja Bízik a józan ítélőképességünkben. Hát abban tényleg bízhatsz: D

Lynette21 2016.11.23. 23:14:28

@Bianka_M.: Aha, en is neztem mar, hogy abban alszik, de az sem volt donto szamomra, merthogy estleg nem mossa le. De tetszik a sminkje.

Bianka_M. 2016.11.23. 23:14:36

@Mók_Ica: nem hiszem, hogy az önbatnító egészséges. Majd 5 év múlva angol kutatók jól megmondják :)

2016.11.23. 23:14:41

kezdődik! kiválasztódás!

2016.11.23. 23:15:17

(mici a hibás) :))))) zsooootiiiii baszod.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:15:20

@Bianka_M.: nem kell enni, akkor nem olyan ártalmas

Mók_Ica 2016.11.23. 23:15:45

@genevieve: hiába írják fel a nevét a szűzteás dobozra :)))))

@Biriksz_Krokiksz!: ez így van, csak az a csúnya dolog tőle, hogy ezért hibáztat másokat..... hogy ők jobb helyzetből jöttek....

Krétagarbó 2016.11.23. 23:15:46

@Biriksz_Krokiksz!: nem ugyanazt értjük alapon sztem. Én a vele született, józan paraszti eszét, kreativitását értettem. De sajnos rengeteg benne a sértettség, rosszindulat, irigység.

nicu71 2016.11.23. 23:15:48

@Mók_Ica: annyira béna és természetellenes ez a műbarnaság Somácskánál..már az első héten ilyen volt.
És azt hiszi hogy menő ...

Magentax 2016.11.23. 23:16:26

Ez a fő vonulat - Mici rosszindulatból mindenkit felhergelt ellene, folyik a gyűlöletkampány és eddig ez fel sem merült - jobbat nem tud? Ez már kurvára uncsi és hazugság is.

Bianka_M. 2016.11.23. 23:16:53

@mindenkinyugodjonleapicsába: azt különben én is olvastam már :)))

Krétagarbó 2016.11.23. 23:17:45

@Lynette21: nekem is tetszik, sztem tetovált.

Mók_Ica 2016.11.23. 23:17:51

@Bianka_M.: büdös is... én sose bírtam, még a szagát sem.....

@Biriksz_Krokiksz!: saját magán kívül helyezi a felelősséget.... mindig kell neki vki, akit okolhat....

Bianka_M. 2016.11.23. 23:18:00

Fúúúj, Zsolti szerint valakik már gondoltak a döntőre. Szemtelenek.

Lynette21 2016.11.23. 23:18:09

Ezzzazz Zsolti bizz bennunk! Majd mi dontunk! Menj haza.

alsophila grahami 2016.11.23. 23:18:41

köszönjük szerkesztés, hogy tízpercen belül másodszor kell végighallgati ennek a hihetetlenül és határtalanul torz önképű pszichés betegnek a megállíthatatlan szófosását - és most jön a harmadik, bakker!!!!!!

Lynette21 2016.11.23. 23:19:00

Ez most akkor leanykeres volt?

genevieve 2016.11.23. 23:19:08

Ajjjj, zsoltimeznmar tényleg undorító ......hányok

Mók_Ica 2016.11.23. 23:19:32

@Krétagarbó: sztem is tetovált, de most tuti tus is van a szemhéján :)

na, zsóti lánykérést is lenyomott patriknak..... sajtoskifli.... pffff

tvbuzi 2016.11.23. 23:19:37

Zsolti bedobta fő ütőkártyáját...lánykérés

Bianka_M. 2016.11.23. 23:19:46

@Mók_Ica: én egyszer próbáltam. Kb. 17 voltam és nem mentünk nyaralni azon a nyáron. Szóval fehér voltam, na. Utána meg narancssárga. Pár napig nem mentem csak utcára :)))))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:19:50

na zsolti bedobta a lánykérést is

Scatplay 2016.11.23. 23:19:52

@Lynette21: Meghozza nem is akarmilyen

genevieve 2016.11.23. 23:19:55

Viszont ez taktikus, Dávidot kihivni, hogy micit gyengitse

Mók_Ica 2016.11.23. 23:20:32

@Lynette21: úgy tűnik..... de ki a lány?????

@genevieve: gyere drága, vár a konténer :))))

tvbuzi 2016.11.23. 23:20:32

@Mók_Ica: nem akarom tudni miért sajtos

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:20:39

@csincsilla72: ez azért lenne veszélyes, mert senki nem tudna kire szavazni :-)

Lynette21 2016.11.23. 23:20:42

A párom sose nezi, de ma nem bir aludni. Azt kerdezte tolem: mi van az Olah Ibolyat is bekuldtek? Hihi!

Plüsscukor 2016.11.23. 23:20:48

@tvbuzi: fiúkérés lesz az... :)

Mók_Ica 2016.11.23. 23:20:53

dávidot viszi??? óóóóóó

alsophila grahami 2016.11.23. 23:20:54

Dévid lesz? hát, ezt elb@sztad Zsóóótika! xDDDDD

genevieve 2016.11.23. 23:21:05

Na a buzi kártya ismét

csincsilla72 2016.11.23. 23:21:07

Ha Dévid, akkor Lilahaj repül. Micike is.

nicu71 2016.11.23. 23:21:41

@alsophila.grahami: azt hittem már sosem lesz vége!!!!!!!! hajrá dávid :)

Magentax 2016.11.23. 23:21:42

Akkor Mici és Zsóti megy a levesbe...

Mók_Ica 2016.11.23. 23:21:44

@tvbuzi: én sem... khmmm

@alsophila.grahami: dávid erre játszott.... sztem

Bianka_M. 2016.11.23. 23:21:47

Dávid megy vissza. Zsolti, különben nem kell már azt a hülye buziságot mindig emlegetni. A heterók sem vonulnak fel, nyugi.

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:21:53

és ha első menetben Zsóti elhullik, akkor vajon Mici és Dávid hogy fog párbajozni????

Brandy9 2016.11.23. 23:21:59

Na buzikártya megint kipattintva a kihíváson... Konténer

Lynette21 2016.11.23. 23:22:00

Most akkor Dev kiuti Micit is?

Plüsscukor 2016.11.23. 23:22:06

Akkor Dév és Mici közül ki megy vissza? Mert egyértelmű, h Zsóti nem fog.

Mirocska 2016.11.23. 23:22:18

Én Micit még visszaszavaztam volna 1-2 hétre, de így sajnos meszeltek neki...
Részemről innentől hajrá Dávid!

Mók_Ica 2016.11.23. 23:22:21

@Krétagarbó: @nicu71: @Magentax: zsóti most beállt saját maga mögé.....

Schlomo Goldberg 2016.11.23. 23:22:25

az ilyenek miatt zárják le az Andrássyt

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:22:28

és a végén bedobta a buzikártyát is, andrássyn tojást dobálva

alsophila grahami 2016.11.23. 23:22:37

éés akkor sajna Mickónak is annyi lesz, hmmmm, ágyő. de mi lesz így papival? ;) a szavazatom ez esetben nem kérdés, Dávidé.

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:22:41

Tok gaz amugy h ott vannak ezek a fostalicska jatekosok mint Gina Ati Soma Vivi es eddig senki nem hivta oket ki

2016.11.23. 23:22:52

@Mók_Ica: ezt szóvá is tettem - 'baszki' megjegyzéssel minden egyes alkalommal.

@Krétagarbó: és tök meg is értem. gondolom kapott már sokszart a nyakába, csak azért, mert más. a rosszindulatra mondjuk nincs mentség, a sértettségre van.

óóóóó és bazzzzz kihívta dávidot. (sírok-zokogok)

Mók_Ica 2016.11.23. 23:24:13

@Brandy9: gyere, itt van :)))

@Krétagarbó: hosszútávon sztem zsóti lány lesz.... mint angéla....

@Mirocska: erre szavazok én is

alsophila grahami 2016.11.23. 23:24:19

ez a Gina is egyre hányadékabb, és már megint megúszott - Atival együtt persze - egy párbajt, tökindokolatlanul...

tvbuzi 2016.11.23. 23:24:22

Gina kiről beszélt?

Magentax 2016.11.23. 23:24:27

@Mirocska: én is így voltam ezzel, de el kell engednem Micit. Hajrá Dávid :)

Wednesday7 2016.11.23. 23:24:45

Zsoltit valaki világosítsa föl, hogy mo.-n a melegek nem köthetnek házasságot

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:24:49

@genevieve: semmi taktikus nincs benne, most dobatta ki magát a villából

Lynette21 2016.11.23. 23:24:54

Na most jol megnyilvanult Gina... ehhh! Azert azt nem birom magamban tartani, pedig nem vagyok rasszista, hogy azert Olah Ibolyara meg Dollyra hasonlit Gina, mert ezzel a hajjal iszonyat romás lett...

genevieve 2016.11.23. 23:25:04

A végen meg tényleg Soma nyeri meg

Mirocska 2016.11.23. 23:25:29

@MacákékIcukája: Ez igaz, de még mindig inkább ők, mint Tivi és az előtte kihullók.

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:25:49

@iphilosopher: @Magentax: bakker tenyleg :DDD ki ellen is? Evet?

Mók_Ica 2016.11.23. 23:25:50

@Bianka_M.: horzsakő a megoldás :))) (vicceltem :) )

@Biriksz_Krokiksz!: láttam ... igazságos Kroki vagy :)))

Lynette21 2016.11.23. 23:25:52

@alsophila.grahami: Es meg hanyszor de hanyszor fogjak megismetelni!

Krétagarbó 2016.11.23. 23:26:18

@Biriksz_Krokiksz!: nekem nincs. Magával baszik ki, ez tipikusan a 22-es csapdája. Sosem lesz boldog és elégedett, és nem mások miatt, csakis maga miatt.

Magentax 2016.11.23. 23:26:27

@Wednesday7: pláne nem fogadhatnak gyereket örökbe - vagy igen?

Mók_Ica 2016.11.23. 23:26:33

@genevieve: naaa..... az baszna be..... (már bocs....) ugye nem hagyjuk???

genevieve 2016.11.23. 23:27:06

A következő is 3-as párbaj lesz?

Wednesday7 2016.11.23. 23:27:09

@Magentax: dehogy fogadhatnak. teljesen vakon van a csávó

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:27:16

@Mirocska: igaz, bar en Micit tovabb akartam volna nezni mint a tobbit. Rajta es Davidon kivul egyiket sem birom (oke, Kriszt is amikor nem agresszorkodik)

Bianka_M. 2016.11.23. 23:27:42

@Mók_Ica: ha azt hiszed, h nem próbáltam, tévedsz :)))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 23:27:56

@Wednesday7: cserébe kiutazhatnak hollandiába, ahol viszont igen. tökre nem releváns.

na, vegyünk könnyes búcsút zsoltitól és micitől.

Vtec 2016.11.23. 23:27:58

Érdekes, eddig minden nő nemű Dávidot akarja vissza. Meg egyáltalán győztesnek.Micsoda meglepetés...

iphilosopher 2016.11.23. 23:28:01

@Wednesday7: bejegyzett élettársi kapcsolatra gondolhatott. De ezt mégsem mondhatta ki a teátrális stílusban.

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:28:04

@iphilosopher: @Magentax: ebbol is latszik h milyen surranopalyas, meg ezt is elfelejtettem :D

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:28:19

@Wednesday7: de regisztrált élettársi bejegyezhetnek

Magentax 2016.11.23. 23:28:44

@Wednesday7: ezen is hogy őrjöngött a Micivel

Mirocska 2016.11.23. 23:28:45

@Bianka_M.: Mit mondott Gina? Pont elment a hang a tv-n... :(

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 23:28:51

izé, ahhoz képest, hogy meleg(ek) nem fogadhatnak örökbe, terry blacknek azért ment. attól ő még meleg maradt, hogy nem ugrál női ruhákban már sehol.

2016.11.23. 23:28:52

@Krétagarbó: nemtom hány éves, de majd beérik egyszercsakcsi. (most szörnyen mérges vok rá).

Plüsscukor 2016.11.23. 23:28:58

Érdekes lesz majd a párbaj után megfigyelni póni idegösszeomlását. Dupla konténer kell majd a hisztirohamai miatt.

Mók_Ica 2016.11.23. 23:29:18

@genevieve: vszínű... 3 hét van már csak hátra

egyébként ez a "soha nem volt még 3as párbaj" hangoztatás is fura.... ok, ilyen kihívás még nem volt, de minden vv döntője egy 3as párbaj volt.....

Magentax 2016.11.23. 23:29:46

@Vtec: nem csak nőneműek akarják győztesnek Dávidot...

tvbuzi 2016.11.23. 23:29:47

kibaszott álmos vagyok
sayonara!

Mirocska 2016.11.23. 23:29:47

@MacákékIcukája: Igen, én is pont így gondolom. Micit bírtam, mert tökösebb, mint némelyik fiú ott bent, de Dávidot nem áldoznám be miatta :))

Plüsscukor 2016.11.23. 23:29:52

@Mirocska: Atit kutyapicsázta, főleg a kinézete miatt

iphilosopher 2016.11.23. 23:30:23

@genevieve: azért ha Dávid most visszatér nagyon jó esélyei lesznek, de én sem írnám le teljesen Somát. Hirtelen két komoly riválist kiüt. És talán védettséget kap a következő párbajra is, ahol megint elhullik két játékos.

2016.11.23. 23:31:12

@Plüsscukor: :)))) na erre pl kivi leszek :)))

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:31:12

@Vtec: ellentmondok. Na, most vagyok nem nőnemű vagy nincs igazad :-)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:31:23

@Plüsscukor: nehogy azt hidd, nagyobb energiavámpír
rátekeredik somára

Bianka_M. 2016.11.23. 23:31:33

@Mirocska: nem emlékszem pontosan mert sajnos kezdek pasis jegyeket felvenni, a legendás osztott figyelmem már a múlté és éppen írtam. Ami megmaradt: semmi férfias nincs benne és a feje olyan kerek mintha körzővel rajzolták volna meg :)))))

Lynette21 2016.11.23. 23:31:41

@Magentax: Nem fogadhatnak orokbe gyereket a hatalyos jogszabalyok szerint egyedulallo ferfiak, csak egyedulallo nok, es termesztesen hazasparok.

Brandy9 2016.11.23. 23:31:59

Na én nyomtam egy szavazatot Micire, h ne csak Dávidnak legyen szavazata és Zsolti essen ki legelőször :)

Mók_Ica 2016.11.23. 23:33:12

@Bianka_M.: jajjj... szegénykém..... :))))

@Plüsscukor: értettem a célzást.... :))))

@ミラ: ezért bútorozott össze egy nővel akkor ... asszem...egyébként ő transzvesztita művésznek vallotta magát.... műmelle volt.... aztán az örökbe fogadás után férfivá alakult vissza.....

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:33:37

@Mók_Ica: azt mégsem mondhatták, hogy soha nem volt ilyen alacsony a nézettség

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:33:51

@Mirocska: igaz, en sem :))) Mindenesetre szerettem volna a dontoben latni Micinennyet, megerdemelte volna (egyebkent sztem szoros lesz a David-Mici resze a parbajnak)

Mirocska 2016.11.23. 23:33:56

Somát Vivi ki fogja készíteni teljesen...

Androido 2016.11.23. 23:34:03

@MacákékIcukája: @Mirocska:
Nagggyon EKG. En tokre birtam Micit, akkor is, amikor nyussszira itta magat. :D Szamomra szorakoztato volt, es nem lattam koalkoholistanak... Johetnek a kovek. :D

2016.11.23. 23:34:15

bili füle vok, letörtem.

alsophila grahami 2016.11.23. 23:34:18

@nicu71: én is, és basszus, HÁROMSZOR!!!!! vagy nem, négyszer, mert a ringes összecsapásnál is előadta ugyanazokat a baromságokat, de én megvilágisidtam, ez a szerencsétlen - ahogy Dávud is mondta -, annyira a megkűzdési stratégiájává tette a folyékony hazudozást, hogy észre se veszi, önmagát ugyanúgy átvágja, altatja, tipikusan az az eset, aki maga is elhiszi a kreált világát, a ferdítéseit, mondjuk ki, ne eufemizáljunk: azt a hazugságáradatot, amiben él, létezik, ez az ő közege - kb mint Viviené is, és innen már full világos is, hogy mit talált meg benne. éooen benne, a labilis debilben.

Dávid vuszont, húúúú.... hatalmas pozitív csalódás, ez a fickó tényleg átlátja a dolgokat maga körül, nem gondoltam volna, elismerem, őt eléggé benéztem az elején - nem sunyi, nem alattomos, csupán TAKTIKUS! és csak azt sajnálom, hogy ilyen sokáig lopakodó üzemmódban volt...

Sanda.Ipse 2016.11.23. 23:34:55

Jó döntés volt. Sejti Zsolt, hogy kipotyog, de legalább magával rántja Mucit is.
Dávid annyira Zsoltra hegyezi ki a párbajt, hogy figyelembe sem veszi, hogy hárman lesznek. Szegény mindent megtett, hogy elriassza Zsoltot, de szerencsére nem sikerült.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 23:35:43

@Mók_Ica: elkezdték az átoperálást, de az meg már transzszexuális. ettől függetlenül később nem vették el tőle a gyereket. most meg hát... "férfi"

agimano 2016.11.23. 23:35:49

Zsolti volt pasija mit mondott és hol?

Bianka_M. 2016.11.23. 23:35:58

@Mók_Ica: á, nem fájt nagyon, nyugi :)))))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:36:11

@iphilosopher: tényleg, az fura, hogy nem mondták, hogy innentől nem lesz védettség

WICKEDWITCH 2016.11.23. 23:36:13

Sziasztok! Mostanában sajnos csak nagyon hézagosan olvastalak titeket, mert nagyon-nagyon csúnyán el vagyok havazva. :(
Szóval benéztem, hogy mi van a kihívással, aztán akartam szavazni (természetesen Dávidunkra :)), és frissíteni akar az app, de a frissítés nem fér fel az eddigi helyre. A tiétek is ezt csinálja? @MacákékIcukája: olvastam (nagyjából), mi történt a lábaddal. Bíztatásként mondom, nekem ugyan csak részlegesen volt elszakadva, és a térdszalagom, de műtötték, és teljesen rendbejött. Eddig csak lagziban nem tudok magassarkúban vonatozni, de asszem, ezzel együtt lehet élni. :) Szóval kitartás! :)

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:36:19

@Androido: igen, Mici az elejen js vicces volt!

Amugy mindenki bekaphattya aki eddig szidta Davidunkat, en mar megmondtam a legelejen, hogy o sokaig Svajcozni fog :)))))

Mizantrop 2016.11.23. 23:36:34

Konkrétan tényleg az érdekelne, hogy Zsolti ezt az egészet hol rontotta el igazán. Messze a legintelligensebb, legjobb humorú figura volt, akinek tényleg komoly respektje volt a villán belül is. Én két dolgot nem tudok megmagyarázni első körben: az Evet és Tivy mögé beállást, mindkettő alapvető tévedésnek tűnt kintről. A másik: a Kárszeg-Mici álompárral szembeni elképesztő hadjáratot. Ettől fogva szerintem lejtmenet lett, de igen komoly pszichés tanulságokkal, akkor is, ha Kárszeghy tényleg egyre ellenszenvesebb, Mici meg nem lett értelmes, sem szimpatikus attól, hogy a gróf úr tolja. Mintha egy jó emberismerő, aki alapvetően pontosan érzi a többieket, egyszer csak elveszítette volna minden ezzel kapcsolatos képességét. Ezek az én magyarázataim, de a fene tudja.

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:36:46

Azt azért csak megkérdezném a kedves olvtársaktól, hogy akkor is ennyire utálkoznának-e Zsóti lánykérésén, ha történetesen ugyanezt egy heteró adja elő?
Sokadjára írom le, hogy a marhaságai, a hibái nem a buziságágból fakadnak, hanem abból, hogy ember. Mint mindenki más.

Mellesleg: Az Andrássy utat, nem az "ilyenek" miatt zárják le, hanem az olyanok miatt, akik a másságot nem bírják elviselni.

ascii 2016.11.23. 23:37:16

Dávidnak adják oda a 36ot vasárnap aztán bezár a bazár

Plüsscukor 2016.11.23. 23:37:23

@mindenkinyugodjonleapicsába: Viszont Zsolti nélkül könnyedén lepattintja őt magáról bárki. Zs nem lesz ott megnyugtatni a csajt, ergo közeledik az armageddon Póniverzumban.

pomac 2016.11.23. 23:37:38

pont a kihivásra értem haza , volt valami említésre méltó az öfiben

Mirocska 2016.11.23. 23:38:42

Ó, de hiányzott az ostorláb! :))

Mók_Ica 2016.11.23. 23:38:49

@mindenkinyugodjonleapicsába: höhöhöhö :))) igaz :)))

bakker..... krisz a párbajáról: nem tudom mit adtak le belőle..... höhöhö.... micike felvilágosítja, hogy az bizony élő műsor volt, minden le lett adva :))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.23. 23:39:03

krisztián mérhetetlenül ostoba.

Schlomo Goldberg 2016.11.23. 23:39:20

lol. mici magyarázza kárszegnek hogy a párbajon élőben ment a műsor
azt hitte majd meg lesz vágva
"mondtam keményeket is"

agimano 2016.11.23. 23:39:37

szét foglak *sétálni*

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:39:38

@WICKEDWITCH: koszonom, draga vagy! Nekem osszecsavaroztak az egesz bokamat, a fem benne marad eletem vegeig (legalabb hagyok maradandot a koporsomban miutan elporladok hahahahaha ez de morbid). Nagyon be van allva az Achillesem, nem tudok lepni, talpat gorditeni... szoval hosszu menet lesz :(

Vtec 2016.11.23. 23:39:55

Mindenki tujázta eddig Dávidot és most hirtelen a megváltó, mert a sarkára állt. Mici inkább játszotta eddig is a játékot és nem csak egy minimális inteligenciával ellátott szépfiú, akit tuja nem tuja, a nők legtöbbjének el lehet adni.

Androido 2016.11.23. 23:40:25

Neee, Krisztiannak kene Mici helyen lenni :(

Plüsscukor 2016.11.23. 23:40:37

@Mizantrop: Azzal rontotta el, hogy elővette a buzikártyát és állandóan azzal veri a blattot. És teret enged a fóbiáinak.

alsophila grahami 2016.11.23. 23:40:47

@Plüsscukor: lesz két talajt vesztett játékosunk, az immár magányos Kárszeg lovag és egy elmeroggyant, akinél tiviszerű örjöngés várható - remélem, készíti a nyugtató lövedéket a személyzet ;)) ja és Ginácska is durván a földbe állni, amikor rájön, hogy lukra futott Zsótikával, ahaha - mondjuk, nem sajnálom, ritka gusztustalanul játszik ő is újabban.

pomac 2016.11.23. 23:40:50

úgy látom mindenki dávidra szavaz ,akkor én beáldozom magam micire neki is legyen már ,ne hogy zsolti megelőzze :D

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:41:48

@plüssnyuszi: a lánykérés mindenképp ciki párbaj előtt, lórié is igen gáz volt

Mók_Ica 2016.11.23. 23:42:07

@ミラ: igen....

@Bianka_M.: megnyugodtam :)))

@WICKEDWITCH: tegnap is és ma is frissített az app..... nekem

Bianka_M. 2016.11.23. 23:42:10

@Mók_Ica: krisz másik adást nézett :)))) azon nevettem :)

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:42:27

@Mizantrop: Na ez engem is érdekelne. Abban egyetértek, hogy kár volt Evet és Tiv mögé állni. De asszem, h alapvetően Mici felé irányuló antipátiája vitte rossz utakra. És ezt vetítette ki mindkeire, aki Mici körül felbukkant.

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:42:34

Kriszen annyira rohogtem en is :DD

@plüssnyuszi: hagyd, a magyarok tobbsege meg mindig homofob. Persze h erre fogjak, jobbat nem tudnak... egy ember alapjan itelik meg a tobbit is.

Plüsscukor 2016.11.23. 23:43:14

Soma szerint a tojásból a főzés/sütés által eltávolítjuk a fehérjét :))))))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:43:27

@Plüsscukor: ha látja, hogy nem ér el semmit a hisztivel, fel fog hagyni vele

genevieve 2016.11.23. 23:43:36

Ha Dávid visszajön, akkor a következő kiválasztott vivi lesz (Dávid, Krisztián , ATI által ).
Vivi, atit hívja ki, ő meg ginat.
Abból Gina jön vissza, es akkor krisz lesz a kiválasztott , o somàt hívja ki, aki meg Dávidot, de akkor a nyertessel Gina 2-Ben maradna, megint meg fogjak kavarni az egészet ?

Mók_Ica 2016.11.23. 23:44:04

kakaós nyers tojásról zsóti - olyan mintha leturmixoltak volna egy csibét, aki beszart.... sírok :)))))

Mizantrop 2016.11.23. 23:45:05

@Plüsscukor: Mi az a buzikártya? Hogy őt azért bántják, mert meleg? Én egy ilyet nem hallottam, de lehet, hogy tévedek. A melegségét az első pillanattól nyilvánvalóan használta a folyamatos kommunikáció során, de nem volt önsajnáltató jellege. A fóbiákkal egyetértek.

alsophila grahami 2016.11.23. 23:45:21

@Sanda.Ipse: eh, ugyan már, Dávid pontosan tudja, hogy a nézők ús átlátják, amit ő, és Zsolti érvein csak rögögnek - kínjukban mondjuk -, simán menni akar, ahogy Lórival is menni akart , és igaza van, mert komoly megerősítést kap majd két játékos kiejtésével, ha ő megy vissza; ha meg nem, akkor minek szenvedjen bent tökfeleslegesen?

agimano 2016.11.23. 23:45:45

kurvára nem adták le Evelin csodálatos napját, amit levideózott, vagy?

Bianka_M. 2016.11.23. 23:47:38

@plüssnyuszi: na. De szerintetek miért állt be mögéjük? Hogy lehetett azzal a két emberrel szimpatizálni? Valószínűleg van bennük hasonlóság. Micit tényleg kár volt ennyit b@sztatnia. Unalmas és alaptalan. Mici olyan amilyen de tök normálisan érvel és van szíve. Ezzel a gyűlölettel nagyon mellélőtt. Közben belekerült a mártír szerepébe. Ja, és hiteltelen is lett.

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:47:48

@genevieve: ajjj nem akarom napraforgoGinat a dontobe, de Atit se...

Plüsscukor 2016.11.23. 23:48:49

@MacákékIcukája: Nem értek most kivételesen veled egyet :) Ez nem a homofóbiáról szól, hanem arról, hogy nem tetszik az embereknek, hogy a nemi identitását minden kérdésbe belekeveri, és pajzsként hordja maga előtt. elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki bizonyos emberi tulajdonságait nem kedveli benne, és azonnal támadással védekezik: azért utálsz, mert buzi vagyok.
Igaza volt egyébként, tényleg ráférne egy Csernus... pont emiatt.

Mellesleg, sem te, sem én érvelünk soha azzal, ha konfliktusba keverednénk, hogy "ezt biztos azért mondod, mert tegnap jót keféltem a pasimmal!"

Bianka_M. 2016.11.23. 23:49:48

@Mizantrop: az, hogy a melegsége az indok minden őt ért sérelemre. Ilyenkor előkapja a cipinderből a buzikártyát. És de, mindig önsajnáltató jellege van.

mézescsók 2016.11.23. 23:50:09

@Vtec: Azért tujázta, mert az is volt. Kb. az egész széria alatt nem mutatott annyit, mint ma.Egy mutatós biodíszletként végigvegetálta ezt a 80 napot.
Csak, hát, a néző hálás, ha kap valamit. A másik: itt annyira nem szerethető játékosok vannak, hogy aki felvillant valami pozitív személyiségvonást, azt már hajlamosak győztesnek látni.
Nem láttam végig ezt a szériát, de úgy tapasztaltam, mintha az egyes párbajokon nem azért szavaznak a nézők, hogy ki menjen vissza, hanem hogy ki NE.

Rémület 2016.11.23. 23:50:19

@Mizantrop: Ott rontotta el Zsolti, hogy a hülyék apukája szerepet választotta. A hülyék kiestek és most csapkod össze-vissza, hogy a látszatot megőrizze. Alig maradt bent irányítható figura és nem tud váltani.

Plüsscukor 2016.11.23. 23:50:20

@Mizantrop: Ööö.. mondd, te milyen műsort néztél eddig, ha nem láttad még soha ezt a viselkedést?

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:50:32

soma nem jött rá, hogy azért nem küldenek barnítót , hogy vicces legyen a feje?

Mók_Ica 2016.11.23. 23:50:43

@Bianka_M.: hidd el, elképzeltem.... és felállt az összes nemlétező szőröm.... sajnáltalak... :)))) nem vagyok gonosz (na jó.... de igen.... egy kicsit :))) )

@MacákékIcukája: nekem nem ez a bajom zsótival..... egyébként szerintem ott ment el a hajó neki, hogy elkezdett hibáztatni másokat olyan dolgokért, amikről nem tehetnek (család, anyagi körülmények, lehetőségek, stb), vivivel való kapcsolata és mici örök ellenségnek és minden rossz okozójának való kikiáltása miatt....

agimano 2016.11.23. 23:51:05

ezt a Donald Trumpot valaki írta ide pár napja

WICKEDWITCH 2016.11.23. 23:51:12

@MacákékIcukája: hosszú lesz, az biztos, de menni fog. :) Meg mindig csipogni fogsz a reptéren...
@Mók_Ica: nekem eddig még sosem csinálta, pedig mindig szavaztam a párbajokon, most meg nem engedett belépni, csak ha frissítek, azt meg nem tud, mert nincs elég hely. Úgy látszik, a harmadik fantomkép már nem fért bele. :D Na, mindegy, addig majd letörlök valamit...

alsophila grahami 2016.11.23. 23:51:32

@Mók_Ica: jójó, de azért volt, hogy lekeverték őket reklámmal, szal akkora hülyeséget azért nem mondott Kárszegi sem, hiszen itt a vidi a kimaradt részekből a neten, ide is belinkelték ;)) Móki, tankerhajóval mi a szitu? extrán megtelt ma is, van elegendő embered az üríttetésre, fertőtlenítésre? #ostorvótezaZsót ;)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:51:40

ezek tényleg kapják az infót innen
most mondta trump-ot

Mók_Ica 2016.11.23. 23:51:49

@mindenkinyugodjonleapicsába: megitta.... szóval.....

ki írta, hogy soma olyan, mint trump??? most mondja vki, ,hogy nem olvasnak!!! áááááááá

agimano 2016.11.23. 23:51:57

"ha mi hárman uralnánk a világot, azt hiszem, komoly problémák lennének":DDD

Mirocska 2016.11.23. 23:51:59

Ma írta @FrNo90 :))

MacákékIcukája 2016.11.23. 23:52:59

@Plüsscukor: a vegen jot rohogtem :DDD de sztem felreolvastam a hsz-ed (mar kb leragad a szemem, bocsi), mert pont az ellenkezojet vettem le belole mint amit most irtal

agimano 2016.11.23. 23:53:36

még be kéne neki adni egy szolit, hogy rábarnuljon a foltos bőrére

Mók_Ica 2016.11.23. 23:54:26

@agimano: meg ma is... nemrég

@WICKEDWITCH: :))) helyes :)))

@alsophila.grahami: gondolom a nekünk reklám alatti részek voltak azok :))))
persze ma is megtelt.... most már napról napra nagyobb kell :))))

alsophila grahami 2016.11.23. 23:54:31

@agimano: igényed lenne rá, vagy..? ;P me' nekem nincs ;))

OriginalBlackMamba 2016.11.23. 23:55:29

Zsolti kijelentése, miszerint lejárató kampány megy ellene, egyáltalán nem jogos. Valahogy mindig elfelejti, hogy ezt az egészet ő kezdte, hiszen ő nyom több mint 1 hónapja undorító kampányt Mici ellen... kár érte, az elején még nagyon kedveltem.

Bianka_M. 2016.11.23. 23:55:53

Au felőlem annyiszor ordít párbajt amíg be nem reked, akkor is inkább ő mint t. kollégája. Jó éjt mindenkinek!!! Szép álmokat.

Funk You 2016.11.23. 23:56:15

első körben nyomtam egyet Micire, csak hogy Zsóti érezze a nézői szimpátiát.

Mók_Ica 2016.11.23. 23:56:23

@Plüsscukor: @MacákékIcukája: így került a helyére nálam is a jelentése :))) és abszolút ekg :))))

@Bianka_M.: :*

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.23. 23:56:55

@Mók_Ica: jó de tojást ivott, zsolti sztem gusztustalanabb volt ezzel a hasonlattal
a trumposat adom

agimano 2016.11.23. 23:57:11

@alsophila.grahami: persze, nagy Evelin fan vagyok, ragadjon a geci! Nem, amúgy kurvára nem érdekel, csak annyira rá voltak izgulva, hogy mostantól kezdve mindenkinek adnak majd kamerát, hogy lefilmezze egy napját, és az egészből semmi sem lett. Írta itt valaki anno, hogy szerinte ez egy nagy kamu, és Evelinnek akarnak valami munkát adni, és így tesztelik le, hogy mennyire tud jól beszélni a kamera előtt. Aztán tényleg nem lett belőle semmi nyilvánosan látható.

2016.11.23. 23:57:41

@alsophila.grahami: musli, nemárrrr. bemegyük egy ilyen játékba, nyilván kihozzuk magunkból a lehető legtöbbet, dávid (szeretem, és bukta is zsótim a tribajt) egyértelműen győztes, de továbbra is azt mondom, h a gonikról (zsóóótim) többet lehetett dumcsizni meg véleményeket ütköztetni. dec 11ig van két-három hét, majd nézzük a nagy öribariságot, jóez, faszaez.

hajrááá zsóti! (jól kibasztál magaddal)

plüssnyuszi 2016.11.23. 23:57:42

@Bianka_M.: Ugyanez elmondható Somára is. Ő még szekszualizálta is Evetet, oszt nem hányódik a szemére. Úgyhogy ez nem igazi indok.

Hajlamos vagyok egyetérteni @Mizantrop-pal, hogy a melegségét ugyanazzal az argumentációval használja, mint Mici az "énilyenvagyok" kategóriát.

Mók_Ica 2016.11.23. 23:58:49

@MacákékIcukája: szeri és lávcsi :)))) léCCi tedd hozzá :))) ;))))

@Funk You: nehogy annyit nyomkodjatok micire, hogy az első körben dévid legyen a 3dikkk.....

@Bianka_M.: jó éjt :))))

@OriginalBlackMamba: így-így

Rémület 2016.11.24. 00:00:03

A tuják a végére mindig kitujulnak. Vagy nem is tuják, csak a normális kapcsolataiknál, beszélgetéseiknél érdekesebbnek tartják az ostorlábú barmokat a szerkesztők. Zsoltinak Dáviddal kellett volna szövetkeznie. Végigszivathatták volna az egész bandát.

alsophila grahami 2016.11.24. 00:00:14

@Plüsscukor: így van, ekg, ez pont olyan, mint amikor a feketekártyát veszik elő, vagy a cigányt, hogy ha tettenérik, letartóztatják, sittrevágják egy konkrét bűncselekmény miatt, azonnal előhúzza a rasszista kártyát, hogy őt azért hurcolják meg, mert fekete/cigány, azonnal ezzel próbálja menteni magát, holott valóban elkövette amit elkövetett, de kőnnyebb ezzel hárítani - kb mint a sitten, ott is csupa ártatlan ül, ezt ugye mindenki ismeri?

Plüsscukor 2016.11.24. 00:00:19

@MacákékIcukája: Semmi baj :)))
Mellesleg, az egyik legjobb barátom is egynemű kapcsolatban él. ÉS egy percig sem gondolom soha róluk, amikor együtt látom őket, hogy ohh, de gáz, itt kérkednek a nemi identitásukkal, idetolják az arcomba stb.
Egyszerűen ez fel sem merül kérdésként. Ha rájuk nézek, csak két embert látok, akik szeretik egymást, nem pedig heterókat/buzikat/leszbiket/akármiket.

WICKEDWITCH 2016.11.24. 00:01:05

Na, én elpályázok, és nyűglődök még egy kicsit. Szerintem majd akkor jövök megint, ha végre kész leszek a melómmal, mert különben itt ragadok dumálni, és sose végzek.
Jó éjt mindenkinek és továbbra is hajrá Dávidunk! :)

Mók_Ica 2016.11.24. 00:01:36

@Biriksz_Krokiksz!: jó karakter volt zsóti.... amíg el nem baszcsizta.....

au felhívta dévid tesóját a bv-ben..... nagyon jól beszélt a hugica :))))

Mizantrop 2016.11.24. 00:02:42

@Plüsscukor: Nincs más hátra, visszanézem a hétvégén még egyszer az összes adást, mert csak a 70%-át láttam kb. :)) Ha ennyien állítjátok, akkor biztosan így volt.

csincsilla72 2016.11.24. 00:03:30

@Vtec: Mivel a többi szereplő, beleértve az összes elhullottat is, végtelenül antipatikus, marad Dávid. Nála legalább értelmes dologra költődne el a 36 millió.

Mók_Ica 2016.11.24. 00:04:16

@Rémület: igen.... jól látod...

@Plüsscukor: bármi, amit erőszakkal tolnak az arcunkba vagy erőszakosan meg akarnak győzni róla, ellenszenvet és ellenállást vált ki..... sajnos zsóti is ebbe a hibába esett.....

@WICKEDWITCH: szép álmokat :)))

Brandy9 2016.11.24. 00:04:21

@MacákékIcukája: nemár... Most inkább örülni kéne h meghozta a vele nem szimpatizálók kedvét is, szerintem. Amit pl én hiányoltam belőle az most megnyilvánult, sztem ez inkább örvendetes... nem azt kéne kihozni h kapják be azok, akiknek nem szimpi...

alsophila grahami 2016.11.24. 00:05:28

@Mók_Ica: persze, de azt a reklámszünetet nagyon hirtelenjében iktatták be, sztem nem volt az ott és akkor betervezve, csak jobbnak látták... gondolom, ilyesmikre utalhatott Kárszeg ;))

plüssnyuszi 2016.11.24. 00:05:32

Csóközön mindenkinek, ma már nem védem tovább a kisebbségek jogait. :-)

Plüsscukor 2016.11.24. 00:07:14

@Mizantrop: Fú, akkor te egy kicseszett nagy hős vagy, ha egyben visszanézel mindent, nem tudod mire vállalkozol :))) tuti agysorvadás, sokk, stb... hajrá! :)))

Mók_Ica 2016.11.24. 00:07:54

@alsophila.grahami: ezek szerint rosszul fogalmazta meg :)))

@plüssnyuszi: jó éjt :)))

távozom én is... jaj, már holnap is van.... gyorsan aludnom kell..... sziasztok!!!!

Brandy9 2016.11.24. 00:08:42

@pomac: hehe én is Micire nyomtam ;)

Mizantrop 2016.11.24. 00:09:59

@Rémület: Ez szerintem nagyon jó meglátás, mármint a meg sem valósult Zsolti-Dávid koprodukció, de Ati addigra elrabolta Dávid szívét. :)) Mondjuk az sem gyenge, ahogyan elképzelem, hogy Dávid Atival szellemi szövetséget alkot. Remek kis érdekkapcsolat Dávid részéről, pont olyan érthetetlen, mint a Zsolti-Tivy-Evet gyásztriász.Taktika, egyemalelkit. :)

Plüsscukor 2016.11.24. 00:10:03

Én is lépek, mindjárt holnap van, jocca mindenkinek!

alsophila grahami 2016.11.24. 00:10:27

@OriginalBlackMamba: ez így van, a legelején nekem is szimpi volt, nagy reményeket fűztem hozzá, de hamar előjöttek sajnos a rejtegetni szánt dolgai...
a parttalan gyűlölködést és a lejárató kampányt is ő kezdte el Mickó ellen valóban, és most a szerkik segítségével el is éri a célját, mert magával rántja majd vasárnak, és én ezt sajnálom, mert Mici ezerszer inkább megérdemelné, higy döntős legyen, mint a debil Vivi vagy a kétszínű sunyi Gina.

Mizantrop 2016.11.24. 00:10:53

@Plüsscukor: Különben nem vagyok vitaképes, csesszemeg. ;))

Rémület 2016.11.24. 00:11:29

Most úgy kéne zajlani a szavazásnak, hogy arra szavazzunk, ki menjen ki. Zsoltinak mázlija van. Mici kihullik az első körben.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.24. 00:12:52

@agimano: azt a munkát kovi adja neki :D
de csak ha szépen folyik az arcán ;)

győző, a folyikot elipszis j-vel írjuk?

alsophila grahami 2016.11.24. 00:15:15

@agimano: jóvammá, csak trollolo volt, mert magas labdát passzoltál, azt azé lásd be ;P ;) de tényleg valami ilyesmi lehet, hogy nem tudott értékelhetőt nyújtani Evet, sem verbálisqn, sem amúgy, és annyiban maradt, részemről nem bánom, mert én sikítófrászt kapok tőle kb..

2016.11.24. 00:16:40

nemtom, én bárhány adást is visszanéztem, sosem láttam, h zsooootiM pajzsként használta volna buzikártyát, ált' csak viccelt vele, meg sztem vmi kuriózumnak is szánta, max azért 'dörgölte' a többiek orra alá :) de! tökmindegymár, dávid nyer. (ásít)
és egy utolsó hervadt hajrá zsooooti!
(mondjuk lehet nem is baj, h kiesik, hátha megismerjük a többiek vicces oldalát).
;)
XD
(nem fogjuk)
XD

Funk You 2016.11.24. 00:16:55

@Mók_Ica: á nem hiszem. Dévidre sokan fognak szavazni. viszont akarom látni Zsóti fejét, amikor elsőnek pottyan ki :)

Rémület 2016.11.24. 00:18:38

@Mizantrop: Dávidnak érdekkapcsolat? Szerintem Ati csak égeti. Nem tudom, talán önmaga egykori verzióját látja Atiban. Először csak hagyta, hogy lógjon rajta, aztán megszokta, most meg már kedveli is. Az sosem árt egy ilyen játékban, ha van egy szövetségesed.

alsophila grahami 2016.11.24. 00:20:49

@Rémület: Zsolti vsz alkalmatlan erre, ő a saját játékát képes csak játszani - úgy kint mint bent valszeg -, így sokra nem ment volna vele Dávid, nem véletlenül csapódnak az emberek odabent ahhoz, akihez, kintről mi ezeket csak felszinesen látjuk - ha láttatják egyáltalán a szerkik velünk, de az biztos, hogy az ember ösztönösen húzódik ahhoz, aki passzol hozzá, ezt nem lehet erőltetni...

Mizantrop 2016.11.24. 00:25:01

@Rémület: Arra gondolok, hogy a szövetségessel óhatatlanul mindenki erősebbnek látszik, s legalább egy-egy jel mínusz minden alkalommal magunknak, illetve kettő plusz oda, ahova gondoljuk, mert ugye egyet gondolunk. :)

Mók_Ica 2016.11.24. 00:26:22

@Mizantrop: egyébként én is ezt vártam..... jó lett volna látni igazi taktikázást.... csak hát az a volna ott ne volna.....

@mindenkinyugodjonleapicsába: most már mindent elipszis jével írunk..... asszem nincs más jé mostantól .... höhöhöhöhöhö

@Funk You: remélem a kárszeghy fanok is mickóra nyomnak és akkor megvalósul az álmod.... :)))

zsóti nagy reménység volt.... @Biriksz_Krokiksz!: kemény vagy Kroki :))) az elején még így volt.... de jött egy pont, amikor elpattant... és onnantól bizony pajzsként használta :((( megnéztem volna egy zsóti dévid páros együtt taktikázást... lett volna benne potenciál.... na nem ÚGY... höhöhöhöhö.....

na tényleg lépek, mert már nagyon holnap van..... pusssssszantás

OriginalBlackMamba 2016.11.24. 00:29:13

@alsophila.grahami: hányok Ginától, de komolyan. Ez a folytonos hajbaszogatás is amit művel...
Micit sajnálom, jó karakter, maradhatott volna még.

Egyébként Zsolti igazi énjét mutatja a Viviennel való kapcsolata is, az állandó sohajtozasai meg hisztek, amikor mondjuk vivi nem úgy veszi a levegőt ahogy éppen Zsolti szeretné...

alsophila grahami 2016.11.24. 00:30:43

@Rémület: szerintem Zsolti hullik első körben, és utána Mici, akit tényleg sajnálük, mindenki más ellenében rá szavaztam volna, de Dávid jelenleg a legvállalhatóbb arc odabent, és amit ma adott elő, az nagyon meggyőzött, hogy tényleg értelmes, intelligens ember, nem csak iskolázottabb a többieknél; tetszettek a meglátásai, amiket Zsolti játékáról és személyiségéről mondott, szal.... bármennyire is sajnálom, én most elengedem Mici kezét. ;)

Mizantrop 2016.11.24. 00:33:41

@OriginalBlackMamba: Azért abba gondolj bele, hogy mi napi egy órában kapunk agyfaszt Vivitől, neki meg 0-24-ben kell bírnia. :))

Rémület 2016.11.24. 00:34:24

@alsophila.grahami: Hát lehet. De wz is lehet, hogy egy ideig jól kiegészítették volna egymást. A közös ügy, hogy szórjuk ki a férgesét, összehozhatta volna őket. Mondjuk, Zsolti ezt faszán megoldotta egyedül is. Vagy rápakolt a szövetségeseire vagy kihívatott velük egy olyat, aki ellen kint maradnak... totál hülyén játszott Zsolti.

Rémület 2016.11.24. 00:38:26

@alsophila.grahami: hát... úgy legyen! Mici megérdemelné, hogy ne elsőként repüljön.

alsophila grahami 2016.11.24. 00:40:17

@Biriksz_Krokiksz!: pedig de, sokszor előhúzta, pl a kiválasztáskor is, élő adásban, Bencusnak is érvelt vele, hogy őt betámadták mert más, "és hát jól tudjuk, miért"... na meg Micc beszólását iis elvitte ebbe az irányba, hogy ő a mássága miatt ne fogadhasson örökbe, holott pont nem ezt mondta neki, hanem a kamerák előtti faxlóbálásra hívta fel a figyelmét, stb... na és a többiek se véletlenül hozták fel ugyanezt ma ellene, szal valszeg többször is használja a másság-kártyát, mint azt nekünk leadják...

alsophila grahami 2016.11.24. 00:46:29

@Funk You: látni fogod, de tudod mi lesz.....? majd jön megint a másság-kártyával, meg a mártíromkodással, hogy a "szív, meg a szeretet, és hogy erre nem vevő a magyar ember.." - pont mint a félkegyelmű Tivadar, aki "szívvel játszott", és rácseszett (ja, nem!) ;P

Funk You 2016.11.24. 00:50:34

@Mók_Ica: ámen :) MIci nénjét sajnálom, elég jól átlátta a játékot, nem volt vakon, de ez a párbaj szerintem lefutott ügy. Dávid fog visszamenni és van egy tippem, hogy elég nagy különbséggel.

alsophila grahami 2016.11.24. 00:53:38

@OriginalBlackMamba: nagyon nagy EKG, Ginától én is viszketeg leszek kár, ha meglátom, ahogy másodpercenként vakarássza a redves haját (mint tudott, a hajzatnak van egy olyan sajátossága, hogy a folytonos tapperálástól rapid módon bezsírosodik), és akkor még nem beszéltünk az anettkás hadrálásáról.... iszonyú idegesítő, na meg a kétszínűsége, amiből ma is bemutatózott..... Miciért pedig tényleg kár, én döntőbe vártam volna, simán.

dero80 2016.11.24. 00:54:12

@alsophila.grahami: remélem, tényleg Zsolti repül elsőre. De miért ne mehetne utána Dávid, a villába vissza pedig Mici? Azért menjen Dávid vissza, mert most három napja, na jó, egy hete tolja a tutit? Mici végig jelen volt az egész játékban.

Funk You 2016.11.24. 00:57:58

@alsophila.grahami: Zsóti összes reakcióját látni fogjuk szerintem is, a műdrámás pityergéstől a mártírok útjáig.

alsophila grahami 2016.11.24. 01:03:20

@OriginalBlackMamba: ja, Zsoltiról még... tökigazad van ebbén us, higy amit Viviennel, a barátjával művel, az mindennél többet árul el róla! pl legutóbb, amikor talizhatott a barinőjével.... amit ennek kapcsán művelt le Zsolti, azt nézni is rossz volt, így nem reagál senki a barija örömére, akármennyie is fáj neki, h nem ő mehetett ki, akit szeret az ember valamennyie is, annak nem rontja el az örömét ennyire kendőzetlwnül önző megnyilvánulásokkal -- sajnos ezek beszéltek róla igazán, és ezt még csak észre sem veszi a fenenagy "intelligenciájával"... ez a fő baj vele, nem az hogy "más", mert az k*vvára nem zavart itt senkit.

alsophila grahami 2016.11.24. 01:14:30

@Rémület: na és akkor ezt szántad volna szegény Dávidnak..? nemáááá! ;) mi lehetett volna nagyobb kicseszés neki, mint egy ilyen "szövetséges", aki a sajátjai ellen játszik..? (na és ilyenkor kérdőjelezem én meg a fickó valós intelligenciáját...)

dero80 2016.11.24. 01:17:45

Ami nekem még piszkálja a csőrömet az az, hogy Zsolti a kihívással kapcsolatban nagyon sok képernyő időt kapott ma. Micinek a fele sem jutott.
És az sem tetszik, ha már Dávid az igazság bajnoka, akkor a kiválasztásnál miért nem volt egyenes, és miért nem tett Zsoltira. Ha Mici és Zsolti fordított felállásban játszhatnának, egészen más lenne a gyerek fekvése...

alsophila grahami 2016.11.24. 01:26:42

@dero80: igaz, de Dávidnak kezdettől stabil bázisa van, akiknek nem okozott csalódást, míg Mici... neki sajnos van kevéssé vállalható aspektusa, pl. a Kárszeg-kapitánnyal - meglehetős közönségességel - elénk tálalt szexusa, amit kellemetlen nézni sajnos.... ezek pl rengeteg szavazatot vesznek el tőle; persze, Zsoltinál még így is jobban állna, de Dáviddal most durván kicseszett vele; sajnos ez van, amikir idióta elemeket hoz be a játékba a csati, tökindokolatlanul... bosszantó nagyon.

alsophila grahami 2016.11.24. 01:32:16

@Funk You: úgy lesz, tolja majd a jászaidíjas alakítást, ahogy a csövön kifér, pláne hogy nyíltan meghívta az egész melegbárt a párbajra, lesz ott díváskodás, itt is, ott is, csak győzzük majd kapkodni a fejünk ;))

alsophila grahami 2016.11.24. 01:38:51

@dero80: őszintén szólva, én erre számítottam, hogy Dávid is, Atti is Zsozsóra pakolnak, és ő kihívta volna Micit, Mici meg a debiliót, és így máris kettőt ütött volna egycsapásra Micmic, én azt nagyon értékeltem volna. :) szal itt elcseszték, szövetkezniük kellett volna, és célzottan dobálni a jeleket, én nem is értem még most sem, hogy mégis, mire játszanak ezek ott bent, a vakszerencsére...?

mindjárt vége az egésznek, és még nem takikáztak egy értelmeset!

dero80 2016.11.24. 01:46:15

@alsophila.grahami: Dávidnak azért van bázisa, mert jól néz ki...bár ez vitatható, és ízlés, és kor kérdése...
Mici nyusszizása és Papival való tevékenysége számomra sem elfogadható, de játék szempontjából többet tett le az asztalra, mint Dév.

Funk You 2016.11.24. 01:47:21

@alsophila.grahami: ajjajj... nem biztos, hogy látni akarom az előadást :)

különben szerintem Zsolti intelligens, a többiekhez képest legalábbis, de az intelligenciáját nagyon sokszor felülírják az érzelmi sérülései. valószínűleg Dávidnak van igaza, amikor valami olyasmit mondott ma, hogy Zs kifejlesztett magában egy túlélési stratégiát, aszerint mozgatja (manipulálja) a körülötte lévő embereket.
szinte folyamatosan játszmázik. Eric Berne egy külön könyvet tudott volna összehozni Zsolti játszmáiból :)

dero80 2016.11.24. 01:50:28

@alsophila.grahami: erre vártam én is, és itt csalódtam Dávidban.

alsophila grahami 2016.11.24. 02:12:15

annyit akartam még, hogy valaki említette fentebb, hogy Zsolti tudja, h mindenképp kiesik, és azért választotta Dávidot, hogy Micit is magával rántsa - ez utóbbival egyetértek, Micit már csak bosszúból is magával akarja rántani, nem kérdés, de azt nem gondolom, h komolyan számolna a kiesés lehetőségével, sztem nagyon is bízik magában - az egója dolgozik itt is teljes kapacitással -, szal bízik ő a bentmaradásban, éppen ezért ment tutira Dáviddal: erős embert akart, aki majd hatékonyan felezi le az ellenszavazatokat a két ellenfele között, így ő szépen kibekkeli a második kört a maga stabil szavazóbázisával, majd megkűzd a bentmaradóval, legyen az bárki - ha gyengét választott volna, mondjuk Ginát, azzal Mici több szavazatot szerezhetett volna, pl. Dávid és Atti szimpatizánsaitól is akár, de így ezek majd mind Dávidra mennek, és ezáltal Mici esélyeit rongálják...

alsophila grahami 2016.11.24. 02:31:21

@Funk You: igen, ez igaz, de közben folyamatosan altatja magát, egy hazug világban él, mint Vivi is a csillámf*szságaival, és ahogyan neki a saját nem létező szépsége volt a képzeletbeli barátja, úgy Zsoltinak meg a torz önképe az, amikor magát jónak, önzetlen csupaszív embernek gondolja és adja el kifelé, az pont olyan, mint Vivi szépsége... nem létezik, csak neki, de mostanrra már képtelen megkülönböztetni a maga szubjektív valóságát az objektívtől -- ezért sem érti meg, hogy most mi a bajuk vele a többieknek, ha eddig megvették őt, most hirtelen már miért nem? ezért is keres alter magyarázatot, külső ellenség - pl egy áruló, felbujtó képében, mert akkor az ő vetített énképe valid maradhat, nem dől össze az ő kis épített világa (Tivi és tkp hasonlóan működött)...

alsophila grahami 2016.11.24. 02:42:44

@dero80: igen, de de ha megnézed Dév szimpatizánsait, ők többé-kevésbé állandóak a kezdetektől, nem kellett csalódniuk benne, és ez már elég, hogy végig kitartsanak mellette; míg Mici nagy mélységeket járt be, és némi magasságot is, de egy ideje stagnál, talán... nem is tudom, a kárszegecselős kalandjai - főleg, hogy a szerkik folyton az ember arcába tolják -, eléggé megosztják a nézőket, azt látom, és most ez a hármas csörte is igen kicseszett vele, ez most nagyon nem jött jól, de basszus, miért nem taktikáztak?? más dolguk se lenne bent...

Costanza 2016.11.24. 06:27:11

Basszus en ertem zsoltit, es a lelkiallapotat, de pl. krisztian eddig szamomra egy hibat kovetett el, es ez a " be van folyasolva" csunya szo rosszul hasznalata volt, inkabb lennek rabszolgano egy krisztiannak, mint egy akarmi egy zsolti lelki terroristanak, ez van. Krisztian legalabb kiszamithato. A david is szuperul ervel, o lesz a gyerek apja. ( a krisztian csak szex lesz. ) haha. :D

Costanza 2016.11.24. 06:44:05

amugy zsolti nagyon tehetseges. sminkesnek. fodrasznak. kreativ igazgatonak is akar. de az emberekhez nem ert, es a szabalyok alkalmazasahoz sem. csak ez a baja. rossz piacon probal ervenyesulni, es ervelni nem tud a 'szegeny en' uzenete azert nem jon at, mert masokhoz viszont nem hajol le, csak ledol, amig o feljebb nem jut

Girhes Joe 2016.11.24. 06:46:34

Sose gondoltam volna, de most Micit akarom vissza a villába, pedig Dávid az esélyesebb, és régebben én is őt akartam győztesnek. De idővel megkedveltem ezt a csajt, akárhonnan is jön eredetileg. Az biztos, hogy az összes bent lévő ill. bent volt lány közül ő a legszimpatikusabb, leszámítva az elején kiesetteket (Zsófiért még most is vérzik a szívem).

Sanda.Ipse 2016.11.24. 06:56:16

Zsoltnak én teljes jóindulattal kívánok néhány Csernus-órát. Alapvetően Zsolt egy értelmes pasi. Meg kéne tanulnia, hogy ne fényezze örökké magát és főleg szokjon le az állandó önsajnálatról. Nézzen szembe a múltjával és próbálja elengedni. Az egy dolog, hogy felvállalja a szexuális irányultságát, de ez ne legyen része a mindennapi kommunikációjának, mert egy idő múlva kontraproduktív a személyével kapcsolatban. Az üzenete Patriknak is olyan dolog, ami kizárólag kettőjükre tartozik, majd megmondja neki négyszemközt, ha kimegy.
Amúgy hajrá Dávid a fődíjra!

Costanza 2016.11.24. 07:01:18

the presidental debate vv 2016

Sanda.Ipse 2016.11.24. 07:03:23

@Costanza: LOL Csúnya "debate" lesz, tartok tőle.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 07:03:35

David?? komolyan?? mi tortent tegnap, hogy ot sikerult kihivnia?

Girhes Joe 2016.11.24. 07:07:34

@úgymond olvasó MMKK:

Neki oly mindegy, kit hív ki, úgyis tökutolsó lesz. Így viszont megszívatja Micit, és vele együtt Krisztiánt. Ha kihívott volna egy Attit vagy egy Vivit, akkor lehet, hogy Mici menne vissza.

2016.11.24. 07:44:40

hajra zsoooooti (bocsi, #megszokási)
xd

naty77 2016.11.24. 07:56:08

Sziasztok!
Az első részeket néztem, de jó ideje az öfiket olvasom és a kommenteket, köszi Nektek!

Nekem azzal van bajom, hogy lassan csak a tuják maradnak és semmi nem történik. Ha már van egy ilyen műsor, akkor legyenek bent érdekes személyiségek, akkor is ha negatívak.
Semmiképp ne menjen vissza Dávid, mert nem csinál semmi látványosat. De ez majdnem mindenkire elmondható lassan...
Nem eshet ki egy ember sajnos, de pont Mici és Zsolti kéne bent maradjon, hogy játék legyen tovább... :(

diómió 2016.11.24. 07:56:11

Dávidnak kell, és ő is fog visszamenni. A többi mellékes. Sok igazság van abban, amit Zsoltiról írtok, nyilván mindennek oka van. Sajnálom azért a sok mindenért, amin eddigi életében végig kellett mennie. Valószínű, hogy Micinek azért könnyebb élete volt, más kérdés, hogy a lehetőségeivel ki, hogyan élt Én mégis sajnálom őt, mert minden hisztije , érzékenysége ellenére értékesebbnek tartom Micinél. Miért? Mert egyiküknek sem lesz 36 milliója, de Zsoltinak, ha kijön a villából, remélem jó állása lesz, hiszen kreatív, ügyes, tele ötletekkel. Miciből mi lesz ha kijön a villából.....?

2016.11.24. 07:56:45

@alsophila.grahami: siman lehet - mondom, en konnyen pattogok, ha nem lattam....

Costanza 2016.11.24. 07:58:49

@Sanda.Ipse: ugy erzem most sem lesz noi elnok. Akkor legyen a jo a rossz es a csuf. lol.

2016.11.24. 07:59:55

@naty77: majd nezzuk-hallgatjuk vyvyt, amig még van, nagy ugy...
XD

nem kéne... 2016.11.24. 08:02:27

de nem is az, hogy ki jön vissza, hanem hogy öt olyan ember herézik bent, akit nem is értek, hogy bírt eljutni idáig.
na jó, esetleg krisztián, aki egyszerű, mint a százas szög, de legalább karakter.
hozzáteszem, semennyire nem rokonszenves az, amit művel.
na de a többi?
azt hogy?

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:05:40

@nem kéne...: Krisztiánnak egy érdeme van: nem engedte a párját lerészegedni, így annak nem volt módja, hogy kimutassa ismét a legrosszabbik oldalát. Hogy azt milyen stílusban tette, más lapra tartozik:)

Costanza 2016.11.24. 08:08:34

@Sanda.Ipse: Zsoltiban eddig meg nem hitt senki, ezert is bizonygat/vedekezik sztem, es az eddigi sikereit olyan korokben erte el, ami meg vilagszinten nem mervado, szoval meg nem tudja, hogy itt igy edeskeves. Majd ha szet tudja valasztani a dolgokat, akkor tuti jobb lesz mindenkinek. Azert remelem meg jo iranyba valtozhat, meg nem keso. De egyelore eppen meg magneses viharban van.

2016.11.24. 08:10:03

@Sanda.Ipse: na az pl nekem kifejezetten tetszett. (csak leragadtak/tunk a stiluson)

Krétagarbó 2016.11.24. 08:10:54

@Biriksz_Krokiksz!: Biri, eddig az okos gonikat szeretted, azt értem. De az öncélú baszogatás ész nélkül, na az nem ez a kategória.

2016.11.24. 08:14:00

@Krétagarbó: ;) trollkodasnak indult, oszt' ugy maradtam :))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:17:03

@Costanza: Zsolti védelmében csak annyit, hogy azért minden hibája ellenére értékelem azt a szintet is, amit eddig elért, mert neki semmilyen családi háttere nem volt, ő gyakorlatilag önerőből tanulta azt meg, amit tud. Most a villában nem kap kívülről visszajelzéseket, de szerintem ha ez megszűnik, akkor egy egész értékes és használható figura lesz. Borítékolom, hogy akármikor is esik ki őt még egy ideig látni fogjuk a médiában, 8. széria ide vagy oda.... Mici ellenében a szavazatom mindenképpen az övé.

nem kéne... 2016.11.24. 08:19:36

@Sanda.Ipse:
egy igazi őstahó, a maga módján jóindulatúnak is lehet mondani, de hogy tulajdonként kezel valakit, az vállalhatatlan.
erre mondják azt, hogy a párját ritkítja, ha máshogy nem, hát a fogait, ugye.
aztán az is csodálatos, hogy mennyire egyszerű világa van, kb annyiból áll, hogy pina.
nagyon szép.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:21:56

@VV Erőlegény: Kivéve, hogy Dávid-Zsoltin még gondolkodom. A mérleg egyik serpenyűjében az abszolút tuja jó fiú, a másikban a vakravágányra került VV aktív szereplő.

Costanza 2016.11.24. 08:22:24

@alsophila.grahami: az a baj, hogy a noket folyamatosan kiejtik igy is ugy is, es ha nem csinalt volna semmit, akkor meg azert lenne gaz mici. a futobolondot is ki fogjak sztem ejteni, tok mindegy hogy egy no mit virit, hacsak nem egyszerre elsportolo, szakacsno, edes, bujos, egyetemen tanit, onerobol gazdag, de szereny, artatlan, tisztaszivu, Mother Teresa szuperno, (ne legyenek se elso se masodlagos nemi jellegei) vagy ha igen, az is elrejtve, (tul szep se legyen), kihagytam valamit?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.24. 08:23:59

@Sanda.Ipse: EKG.
jó reggelt továbbá.
másodikk kávé.
első link: @úgymond olvasó MMKK: figyeldoda: www.youtube.com/watch?v=nNIfSmL1Enw johhny cash vs nirvana.
hajrá bicikli!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:28:44

Sajnos tegnap már megint belealudtam a műsorba és nem láttam a kiválasztást, sem, de most, hogy olvasom a kommenteket, és látom, hogy Dávid a favorit egyre inkább azon vagyok, hogy ebből a hármasból Zsoltira adjam a voksomat. Dávid egyik főbűne számomra az is amellett, hogy képernyőképes megjelenése ellenére egy oltári nagy tuja, hogy ezt a szintelen-szagtalan-jellegtelen-és ostoba Atit is a szárnyai alá kapta!

SzemFülEs 2016.11.24. 08:29:59

Micire nyomtam, Zsótit nem bírom, Dávid meg úgyis kap elég szavazatot. Csak nem tőlem :D

diómió 2016.11.24. 08:30:10

@Costanza: Az a baj, hogy a fenti jelzők vagy tevékenységek egyike sem összehozható Mici személyével., nem azért nem nyeri nő a VV8-at mert nő, hanem aki bent van, az nem érdemli meg... Bárcsak lenne bent egy normális, vállalható, simán átlagos nő (nem szuper anyu tomb rider-be oltva, Palvin Barbi testben) Ginában reménykedtem, de egyre inkább kijön a rossz énje, Vivi a legemberibb, de 36 milliót a kezébe adni nem lehet.

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:34:32

Én Zsoltra nyomtam. Sokkal többet hozzáadott a műsorhoz ahhoz, hogy egy megalázóan alacsony százalékkal kelljen hazamennie.

csincsilla72 2016.11.24. 08:36:18

@naty77: Nagyon rövid a hátralévő idő. Igazából már sem Mici, sem Zsolti nem tesz hozzá a játékhoz élvezhetőt. A sufnigate fárasztó, egymás nyílt színi cseszegetése meg sosem volt érdekes. A folyamatos szex érdektelenné vált, Zsolti műmájer megnyilvánulásait viszont nyugodtan ki is hagyhatnák az összefoglalókból, mert menekül tőle az ember.
A 36 milliót bohócnak vagy idiótának nem adnám, kizárólag értelmes embernek. Ez, kizárásos alapon, Dávid. Mert Zsolt hiába okos, egy sérült, sunyi és irgalmatlanul irigy ember. Nem jutalmaznám. A többieket hagyjuk.

csincsilla72 2016.11.24. 08:38:43

@VV Erőlegény: Nekem az a bajom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy Dávid tuja. Simán lehet, hogy vannak benn értelmes beszélgetései, poénjai, de az elmebetegek között nem az ő megnyilvánulásait vágják be az öfikbe, hanem azokat, akik minél aljább módon tudják előadni magukat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:39:01

@alsophila.grahami: Re: "Dávid jelenleg a legvállalhatóbb arc..." Attól függ, hogy milyen szempontból ? Sztem egy olyan jobbára exhibivonista figurákkal forgatott műsorban, mint a VV, tők vállahatatlan, ha vlaki ezekkel az adottságokkal árnyéklovast játszik... Robinról mit hallottál azóta, amióta megnyerte a VV7-t ?

csincsilla72 2016.11.24. 08:40:52

@VV Erőlegény: itt az a kérdés, hogy kit jutalmaznék 36 millióval. A felsorakoztatott exhibicionista hülyék között senkit sem. Az a nemzeti vagyon bűnös elherdálása lenne csak.

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:42:07

@VV Erőlegény: önmagában ez nem érv, mert Attiláról sem hallasz, amióta megnyerte, pedig eddig ő volt a legjobb játékos ever:)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.24. 08:43:20

@diómió: Palvin barbit nem szeretem. klassz dolog hogy sikeres, objektíve szép nő, de
v a l a m i é r t nagyon taszít. Nem tudom megmondani az okát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:44:04

@csincsilla72: Ebben én nem nagyon hiszek. Majd három hónap alatt nem hallottam tőle egyetlen humormorzsát sem. Az marad majd meg róla, hogy néha megpróbált egyes szereplők ellen pszichoterrort alkalmazni, hogy utána napokra eltűnjön a műsorból. Mondjuk ok, kierőszakolt három párbajt is, mert mind a hármat ő erőszakolta ki, csak az egyik nem jött össze neki, mivel Lóri feladta azt. Igazából nekem nem nagyon szimpatikus az sem, ha valaki a vélhető népszerűsége ismeretében mindenárom párbajozni akar.

2016.11.24. 08:44:48

@diómió: vyvy futobolond :)))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.24. 08:45:44

@Sanda.Ipse: Attila azért azóta is benne van a köztudatban, lehet, hogy még ebben a szériában is lesz néhány napja a végefelé külsősként.

SzemFülEs 2016.11.24. 08:51:46

@VV Erőlegény: Pont ez a lényeg. Robin már ettől is szimpatikus, hogy nem akar celebként nyomulni, hanem felhasználja a pénzt, amit megnyert oszt' kalap :)

2016.11.24. 08:52:05

@Cseszlovák Gyurmafilm: nekem semleges, vhogy es vmiert a kisugarzast hianyolom belole, a dögöt - 'úgymond'

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:52:57

@VV Erőlegény: sajnos a Zsolt ellenesség rettenetesen elharapózott, elég csak az itteni kommenteket olvasni. Számomra Muci nem alternatíva, a dugáson kívül sokat nem tett a műsorhoz. Ha lerészegedik, vállalhatatlan. Az altestével senki ne nyerjen, menjen a pornóiparba. Azt mutatja az ábra, hogy a többség Dávidot favorizálja. Én ezért már csak Muci vs Dávidban gondolkodom, a kettő közül viszont inkább Dávid.

diómió 2016.11.24. 08:54:42

Dávidról...Valóban , talán az ő kezében lenne jó helyen a 36 millió, de nem neki lenne rá a legnagyobb szüksége. És egyébként is... Ha ennyi hatalmas problémája van Zsoltival, már a 3. héttől látta, hogy Zsolti milyen manipulatív, jellemtelen, stb ember, akkor miért nem jelölte sohasem. Még most is Vivire tett azzal a megjegyzéssel, hogy NINCS senkivel konfliktusa, problémája. Erre 2 nap múlva- ekkorra gondolta végig, hogy Zsolti valószínűleg őt választja majd- perceken keresztül sorolja Zsoltival való problémáit. Jellem?

2016.11.24. 08:55:49

@Akasa27: te szivem lekkedvesebb csucsokje vagy, most es mindorokke, csak semmi leszbizes!
Xdxdxdxdxd

Sanda.Ipse 2016.11.24. 08:57:06

@diómió: jó megállapítás, bennem is felmerült:)

Rémület 2016.11.24. 08:59:15

@VV Erőlegény: az emberek igazságérzete hadakozik az ellen, hogy genyàt vagy idiótát hozzanak ki nyertesnek. Hiába aktívkodnak, ha elviselhetetlenül teszik.

2016.11.24. 08:59:25

@diómió: ez szep volt, ra is kotottelek az EKGmra.

diómió 2016.11.24. 09:00:14

Még 1 Dávid azt mondta, hogy Mici pozitív irányba változott. Ezen vajon azt értette, hogy ivás helyett nyilvánosan dug? Melyik a jobb? Szerintem egyik sem vállalható.Értékrend?
Mici és Krisztián azt hánytorgatja fel, hogy Vivi és Zsolt néha meztelenkedik, tehát szerintük ez ugyan az, mint amikor ők mindenki szeme láttára dugnak. Szerintem meg nem....

csincsilla72 2016.11.24. 09:00:41

@Sanda.Ipse: én Zsoltit kifejezetten kedveltem az elején. De egyszerűen elviselhetetlen, amit az elmúlt napokban/hetekben művelt. Ez van.

Rémület 2016.11.24. 09:01:52

@diómió: Dávid taktikázik. Egyelőre úgy néz ki, hogy jó ritmusban hozakodik elő az aduival.

csincsilla72 2016.11.24. 09:04:06

@diómió: "Ha ennyi hatalmas problémája van Zsoltival, már a 3. héttől látta, hogy Zsolti milyen manipulatív, jellemtelen, stb ember, akkor miért nem jelölte sohasem. "

Jézusom, nemááár! Az egyetlen ember, aki taktikázik. Aki ésszel játszik, nem érzelmekkel. Mi a fenéért kellett volna a hibáit azonnal a fejére zúdítani? Majd a végén, amikor ott vannak a végjátékban. Na, akkor kellenek az erős érvek. Akkor kell megvilágítani a többi lemminget. Pont ezt hiányolom ebből a szériából. Hogy taktikusan, ravasz módon jusson el a fináléig.

2016.11.24. 09:04:15

@Rémület: genyonak ott volt attila, idiotanak meg au es alek. (rajongoktol bocsmá')

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:05:30

@diómió: szerintem Dávid tattikázik. vagy a szerkik nem tartották fontosnak megmutatni az esetleges konfliktusokat, mert Vivi meztelenségét meg a Kárszeghy házaspár aktuális pornóvideóját fontosabbnak találták.

csincsilla72 2016.11.24. 09:05:37

@Rémület: Az egyetlen, aki elég értelmes ehhez.:-)

Akasa27 2016.11.24. 09:06:09

@Biriksz_Krokiksz!: én is szeretlek!!!! :))))))
mi lesz velünk ha vége a vv-nek?????

Akasa27 2016.11.24. 09:06:51

@úgymond olvasó MMKK: téged is szeretlek, csak a kroki meg ne tuggggya!!!! :P

Akasa27 2016.11.24. 09:08:12

@diómió: szerintem részegen dugni a legjobb! csak sajnos sosem emlékszem! :)

Sanda.Ipse 2016.11.24. 09:09:15

@csincsilla72: ebben az a pláne, hogy én nem nézem elejétől a műsort, kezdetben csak a párbajokat. Az utóbbi időben nézem és egyáltalán nem értem azt a mérhetetlen antipátiát, ami itt Zsolt irányába árad. Nekem is sok az önsajnálat, a melegtéma túltolása, de nem véletlen, hogy a személye nélkül nincs összefoglaló. Tehetséges, kreatív pasi, remélem, hogy lesz, aki a hóna alá nyúl és kibontakozhat. Megérdemli.
A lelki problémáit szakemberrel rendbe kell hozatnia és akkor még hallani fogunk róla a jövőben is.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:10:43

@Akasa27: Krokinak fülgyertyát teszek a fülébe, oszt elfelejt mindent :PPP

Sanda.Ipse 2016.11.24. 09:11:39

@Sanda.Ipse: Sőt! Megkockáztatom, hogy ő lesz az egyetlen, akiről a jövőben is hallani fogunk ebből a szériából.

diómió 2016.11.24. 09:12:01

@csincsilla72: Hányszor elhangzott már a sunyiság szó. Akkor a sunyiság =taktika? Ne már...Van egy tuja, nem csinál semmit, és az utolsó napon elmond mindennek mindenkit, aki eddig a hátán vitte a műsort-és elmegy a nyereménnyel. Bravó. Ha visszaemlékeztek Attilára-nekem ő az igazi VV játékos- ő a hátán vitte a műsort, végig taktikázott és megérdemelten nyert. Dávid is nyerni fog, de sohasem lesz jó VV játékos, mert ez nem taktika, hanem sunyi gyávaság. Azért fog csak nyerni, mert a sok rossz között ő a kevésbé rossz.

diómió 2016.11.24. 09:13:25

@Akasa27: D-) Csak nem a VV-ben a TV-ben

Akasa27 2016.11.24. 09:14:01

@úgymond olvasó MMKK: fülgyertyát??? az hat a memóriára????

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.24. 09:14:26

@Akasa27: lehet h jobb :P assziszed mekkora nőstényördög voltál, és közben:
www.youtube.com/watch?v=SfE3pBXQzxc
XD

(am. nem tudom. sose dugtam részegen. az italtól megfájdul a fejem még ott és/vagy elalszom)

Sanda.Ipse 2016.11.24. 09:15:07

@csincsilla72: értem. Ha Dávid sunyizik, alakoskodik, akkor az taktika. LOL

Akasa27 2016.11.24. 09:15:30

@diómió: ja, hát az nincs rajta a bakancslistámon!

Akasa27 2016.11.24. 09:16:36

@Cseszlovák Gyurmafilm: ha nem lenne alkohol, még mindig szűz lennék. :)))))))))))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:18:31

@diómió: ismétlem magam (nem Dávid védelmében, én a hogyvolt íróinak adnám a 36 millát változatlanul):
mi azt nézünk, amit a szerkesztők akarnak. nyilván nem feltételezem, hogy Dávid végig veszekedett az elmúlt mittudomén 80 nap alatt, de simán előfordulhat, hogy voltak konfliktusai, amit nem láttunk, mert Kárszeghyék pornója "érdekesebb" volt a szerkiknek. vagy Zsóti mártírkodása. vagy Vivi meztelenkedése.

ascii 2016.11.24. 09:18:37

@diómió: Attilával igen széleskörben lehetett azonosulni, legjobb játékos volt, de mindvégig megmaradt szerethető karakter, míg a többi szériában akik hátán vitték a műsort azokat utálat övezte, mert csak az alpáriságukkal kerültek a kamera elé, ha megfigyeled az eddigi győzteseket túlnyomórészt a tuják nyerik, kifizetődőbb tartani a jófiú szerepet, Attilát is a végjátékban igen megszorongatta tuja Csaba

rearwindow 2016.11.24. 09:18:47

én Dávidra szavaztam. Zsolti nálam teljesen leírta magát az önző és irigy viselkedésével, ő szóba sem jöhet. Micin gondolkodtam, de aztán elképzeltem, hogy közelebb tolok egy olyan embert 36 millához, akinek az egész eddigi élete a lébecolós nyaralás volt különböző pasik oldalán, és úgy döntöttem, hogy na inkább ne

2016.11.24. 09:22:39

@Akasa27: összeköltözünk, és műsorozunk tovább pryvyben!

csincsilla72 2016.11.24. 09:23:36

@Sanda.Ipse: Ezt a játékot nagyon sokféle módon lehet játszani. Lehet érzelmektől megvezetve, minden szirszar konfliktusba beleállva, idétlenkedve, részegen őrjöngve, hőbörögve, a mérhetetlen sötétséget mutogatva. Ezek mindig "képernyő-barátabbak" lesznek, mert a szerkesztők a cirkuszt válogatják be az összefoglalókba.
És lehet játszani háttérből figyelve. A 24 órájukból 45 percet raknak össze. Ebbe az aljamunka fér csak bele. A veszekedés, a dugás, a teljes idiótaság. Aki nem ilyen, az esélytelen. Az ő ideje akkor jön el, amikor a hülyék megritkulnak. Mert akkor már nincs más, akit betegyenek az öfibe.
A mostani széria nagyon aljaemberekkel van feltöltve. Az ő ámokfutásuk biztosítja az anyagot, de sokan vannak, köztük én is, akik rühellik, hogy ezt kell nézni. Mert ez kurvára nem szórakoztat. Úgyhogy Dávid, ezerszer is!

csincsilla72 2016.11.24. 09:26:49

@diómió: a jó VV játékos az, aki megnyeri a szériát.:-)

panamcat 2016.11.24. 09:27:12

Zsolti...most már sajnálom komolyan. Csúnyán belecsavarodott a saját sztorijába, és azt végképp nem gondolta, hogy ezt valaki az arcába tolja.
Amúgy ismerek egy embert (kolléga), aki pontosan ilyen. Általában felnéznek rá az emberek, a szakmai tudása miatt, és amúgy jófej, viszont, ha egy kicsit is az ember mögé látsz, és elkezded kapargatni a felszínt, rájössz, hogy bizony komoly hézagok vannak ott kitöltve a körítéssel (szakmailag is). Az ilyen ember, pedig nem szokott a kritikához, mert megszokta, hogy őt mindenki isteníti. A félrebeszélést már messziről kiszúrom, nem is vagyunk jóban, elsunnyogja a köszönéseket is, :) és simán kritizálom a szakmai véleményét, ha úgy látom, hogy ferdít, már pedig sokszor van ilyen. A Zsolt pontosan ilyen.

2016.11.24. 09:28:34

@úgymond olvasó MMKK: na! nekem világhírű a memorim, és ezen egy kicseszett gyertya sem ronthat.

Sanda.Ipse 2016.11.24. 09:28:52

@csincsilla72: nyugi! Szíved joga. Amúgy valószínű, hogy ő nyeri, bár voltak napok, mikor a többség éppen Gina mellett kampányolt.

panamcat 2016.11.24. 09:29:28

@panamcat: Elnézését a mondat ismétlétlésért, még korán van :)

diómió 2016.11.24. 09:33:27

@úgymond olvasó MMKK: Tehát nyerjen valaki azért 36 milliót, mert úgy gondoljuk, hogy biztosan jó sok mindent csinált, csak a szerkik nem mutatták. Akkor ennyiből gondolhatom azt, hogy műsoron kívül Vivi angolul tanult Dávidtól, Zsolti művészeti oktatást tartott, Ati a bibliáról mesélt, csak azért nem mutatták, mert Mici pornója Evelin káromkodása, Dina tele szája érdekesebb a nézőknek. Egy műsort nem feltételezések, hanem tények alapján nézünk. és az embereket is tények és nem feltételezések alapján kellene megítélni. Mert mi van, ha azért nem mutatták többet Dávidot, mert végig aludta a műsort és a legérdekesebb tevékenysége a főzés-evés volt. Ez is egy feltételezés. Melyiknek van nagyobb realitása? Az életben is az a baj, hogy sokszor nem a tényekből, hanem a feltételezésekből indulunk ki.

2016.11.24. 09:33:29

@csincsilla72: am' én pont ezért is kivi vok, h mi lesz hétfőtől, vyv nyilván pár napig még szirénázik, fél adásidő az így kapásból kipipálva, no de a többiek?

diómió 2016.11.24. 09:34:09

@csincsilla72: A műsor szempontjából nem biztos....

Akasa27 2016.11.24. 09:34:32

@diómió: a tévében dugásra.:)

Akasa27 2016.11.24. 09:36:44

@Biriksz_Krokiksz!: összeköltözünk? nem tudod, mire vállalkozol!!!! :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:40:23

@diómió: én még mindig azt mondom, hogy a hogyvolt íróit illeti a 36 milla.. :)

@Biriksz_Krokiksz!: schuldigung ;)

2016.11.24. 09:42:54

@Akasa27: te se! (csend-rend-katonás fegyelem!)

csincsilla72 2016.11.24. 09:42:58

@diómió: A műsor szempontjából érdektelen. Arra ott vannak a hónapokig etetett majmok, akik kitöltik az adásidőt. De ők kiszórják egymást, az okos ember meg kivár szépen. Majd megnyeri az egészet. És így ő a sikeres.:-)

diómió 2016.11.24. 09:44:12

@úgymond olvasó MMKK: Szerintem meg minket, akik végig nézzük, végig olvassuk és még kommentelünk is:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.24. 09:51:09

@diómió: én bevallom töredelmesen, nem nézem az öfiket már egy ideje. egyet néztem meg a héten részletekben, és magamból kikelve kommenteltem :DDD úgyhogy nekem nem jár pénz :))

Akasa27 2016.11.24. 09:52:19

@Biriksz_Krokiksz!: ha eltartasz, vezetem a háztartást.:P

Akasa27 2016.11.24. 10:18:28

@Biriksz_Krokiksz!: és a következő VV-t egy ágyból nézzük/fikázzuk! :D
(miközben ledér férfiak pezsgőt szervíroznak és lábat masszíroznak)

2016.11.24. 10:41:56

@Akasa27: ez egyre jobb! teccik a forgatokonyved ;)

csakolvasok82 2016.11.24. 10:45:11

Jó reggelt mindenkinek!
Poszthiányom van. :(

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy Zsolti engem hívott ki párbajra. :D
Majd @Biriksz_Krokiksz!: -t szabályosan nyelvvel felkérdeztem, hogy ellenem is Zsoltit támogatja-e. :D :D
Fel is ébredtem erre, majd visszaaludtam és álmodtam még a VV-vel valamit, de arra nem emlékszem, csak rémlik.

alsophila grahami 2016.11.24. 11:19:52

@Sanda.Ipse: ez a válasz a kérdésedre, hogy nem nézted folyamatosan, még nem sokalltál tőle, mint mi, akik minden nap nézzük, az elejétől fogva (ugyanez a szitu sztem krokival is, sokáig ő ús csak itt követte az eseményeket;)) márpedig ekkora dózisban Zsolti személyisége szükségképpen megfekszi az ember gyomrát - kiét előbb, kiét később, de biztosan; nektek tkp mákotok van, mert addigra már rég lepereg a műsor, ezért viselitek őt még jól.

ewita 2016.11.24. 12:02:20

@csincsilla72: én is kedveltem, de tegnap már a hangot is levettem mikor beszélt!: P

mobilos perpetuum 2016.11.24. 12:08:51

@csincsilla72: Okos emberek nem a Való Világba, hanem műveltségi vetélkedőbe jelentkeznek, meg egyébként sincs szükségük, hogy kamerák össztüzében derüljön ki az impotenciájuk. (Lankadt állapotban hónapokig elvan Dave, egy ágyban aludt Evelinnel, nem kell bele-szerelmesedni, de egy férfi estében a kémia megindul, ha egy nő fekszik mellette.)
Mit tiszteljek azon, aki most bátor, de jelet rakni nem mert Zsoltira?
Győzzön a párbajon Mici, ha az nem sikerül, a villa- szakács, akit a csirke-mellek jobban lázba hoznak, mint a női mellek.

alsophila grahami 2016.11.24. 13:40:23

@csincsilla72: ennyi és ennyi, fogadd maxi ekg-m csincsi ;) az a legjobb taktika, ha low quality emberkéket hagyunk bent magunk mellett a végére, mert azokat gyerekjáték lesz leverni a fináléban; nem hiszem el, hogy másoknak ez nem nyilvánvaló - ha EZ nem taktika, akkor mi az? ;)

alsophila grahami 2016.11.24. 13:48:05

@mobilos perpetuum: látom, te se vágod, nem "nem mer", hanem nem akar, mert - lásd fentebb - kivár, mert taktikusan játszik, vagyis okosan... bár, ahogy már írtam tegnap is, azt hiányolom belőle továbbra is, hogy nem lépett alkalmi szövetségre senkivel egy célzott jelrakás erejéig, és akk most a nemzet mártírja lenne a kiválasztott, Micimicc a kihívott, és a csillámf@sz a második kihívott, jeeeee! számomra ez lett volna a kívánatos forgatókönyv, mert akkor Mici még maradhatna, és ő meg is érdemelné... ;)

alsophila grahami 2016.11.24. 13:52:47

@Sanda.Ipse: mert Ginát akkor még alig lehetett kiismerni, de tudtuk hogy eljön az ő ideje , és el is jött, mostanra szépen körvonalazódik a személyisége árnyoldala.

Krétagarbó 2016.11.24. 15:08:28

@VV Erőlegény: honnan tudhatná hogy van annyira népszerü annyira, hogy visszamegy? Még innen kintről is bizonytalannak tűnik ez. Én ezt pont díjazom benne, ilyen szempontból tökös.

Costanza 2016.11.24. 20:06:18

@diómió: en ertelek, de senki sem tokeletes, es hadd nyerjen mar vegre egy no, nevetseges mar komolyan ez az egesz magyar hisoviniszta fos tarsadalom, miben volt jobb barmelyik pasi nyertes, volt egy par komolyan zakkant, vagy holt unalmas kozottuk is, es megis.. ok eleg jok.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.11.26. 09:53:56

Nahát ez a műsor még van? Lemaradtam valamiről?

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.12.03. 05:05:28

hazajottem, igeretemhez hiven nyomom a show-t, most mar csak 2 napos kesessel. Most 2016.12.03. van, epp ezt olvasom itt sörök hatasa alatt, lattam vagy 70 ofit, bar vbelevalot, es komolyan mondom: ebbol a gardabol, ebbol a felhozatalbol kizarolag Vivien az egyetlen, aki megerdemli a nyeremenyt. O aztan bazdmeg tenyleg a hatan viszi a showt a 1. epizodtol, senit le nem szopott, senki faszparaszttal nem dugott, Zsolti mellett egyedul(!) o erdemli meg. Es nem, mert objektivan nyert, de ebben a kozegben kizarolag o erdemi. Uff, szoltam, es beleszarok :)
süti beállítások módosítása