Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 6x11 – Bulika, csőrike

2016. november 21. 11:00 - Csecse Becse

Buli és lazaság, ez lett volna a két kulcsszó – vagyis a derék versenyzők meg akarták mutatni, mekkora partiarcok. Ehhez képest az egyik bújócskát játszott, a másik a fenenagy dögösség közepette elfelejtett énekelni, a harmadik meg áriázott egy sort. Szóval, meglehetősen foghíjas lett a party.

00_cover.jpg

Intro

Tóth Gabi indítja azzal, hogy a múlt heti párbaj ellenére ő bizony hepi, amiért mindhárom lánya versenyben van, a most pedig teljes más arcukat fogják megmutatni. Puskás Peti miután elvesztette egyik emberét rájött, hogy egyikőjük sincs biztonságban, még többet kell melózni. ByeAlex hisz abban, hogy egy szem csapatával, a Ham Ko Ham-mal elmenetelhetnek a döntőig. Gáspár Laciék be fogják bizonyítani, mennyire lazák és mekkora nagy partiarcok.

A főcím után a szokásos összköznépi nyitónóta, a színpad közepén álló pódiumra le-föl ugrálva adják elő Justin Timberlake „Can’t Stop The Feeling” c. nótáját, több-kevesebb átéléssel, eljátszva, hogy mennyire laza mindegyikük. Dmitrij elvtárs meglehet, túl sok gumibogyó szörpöt tolt, mert különösen izgága a törpiek között. A végére beszambázik a pereputty közepére Istenes Bence, lejt egy gyors kis táncot, köszönti az egybegyűlteket a versenyzőket meg elhajtja a színpadról, menjenek készülődni. Szavazási infók, nyeremények, valamint egy fehér galamb Bence ujján: a múlt héten ugye kérte, hogy ha már faxot kapott, akkor jó lenne, ha galambposta is érkezne. Nem jött, ezért beszerzett magának egyet. Amúgy tök cuki a csőrike, és persze jólnevelt, mert békésen tűri a környezetet.

Galamb és Bence balra el, a színpad mögül befutnak mentorék: a Bee Gees Night Fever muzsikájára imitálják a Staying Alive ikonikus mozdulatsorát. A színpad közepén tessék-lássék riszálnak még egy kicsit, aztán elfoglalják helyüket. Bence meglovagolná a sikerüket, hasonlóan rezegve, kicsit énekelve veszi át a helyüket a színpadon – az énekért persze megkapja a kritikát Lacitól. Jól rácsodálkozik a Gabi feje búbjára applikált szénaboglyára, ha tudta volna, akkor nem viszi el a galambot, hanem odateszi fészkelni. Puskás Peti bevallja, még mindig össze van veszve a stylisttal – vagy csak az emberünk be volt bélyegezve, amikor ráadta a gúnyáját. Gáspár Laci is megkapja a magáét az öltözete miatt Bencétől, a reakció nem marad el, a zokni hiánya miatt Bencét is leoltják.

Puskás Peti nem örvendezik éppen, amiért a múlt héten elvesztette egy versenyzőjét. Azóta beszélgettek egy jót és úgy gondolják, Gergőnek a műsor egy jó trambulin volt, folytassa tovább. Alexnek a Soulbreakers kiesése egy csapás, maga az átok. Egy zenekara azért még van, azzal el fog menetelni a döntőig. Gabi szerint Lizának jót tett a párbaj, és mindent el fognak követni, hogy továbbra is versenyben maradjon. Lacinak ugye a múlt héten nem kellett aggódnia, ám akkor is nagyon készültek.
A heti adás tematikáját ismét az egyik mentor dala szolgáltatja: Hív az éjszaka a város a The Bieberstől.

01_richard.jpg

Mata Richárd

Puskás Peti azzal vezeti fel, hogy nem csak jó hangja van, hanem ott van a boogie a lábában, erre fognak még egy lapáttal rátenni, tánckarral, mindennel. A héten a felkészülés mellett maradt idő arra is, hogy Peti városnézésre vigye Budapesten. Richárd jól rácsodálkozik mindenre, a metróra, a Parlamentre, a Hősök terén a szobrokra, a hét vezér közé pedig Ákost is beveszi. Kolbászfalatozás közben Peti tart még egy ráadás történelmi leckét, egyébként meg teljesen jól érezte magát.
A színpadon egy rahedli táncos gyűrűjében adja elő a Year&Years-től a „King” c. dalt. Egész jól áll neki a mutatvány, beleillik a csapatba, nagyjából az ének is rendben van egészen addig, amíg egy ponton el nem felejti a szöveget, ott azért egy pöttyet kizökken a ritmusból, a végére meg elcsúszkál a hangja.
Gáspár Laci komálja, izgul érte nagyon, drukkol neki, ám kimondja a frankót, hogy márpedig a városnézés és történelemtanulás helyett a dalszöveget kellett van megtanulnia. Gabinak a szövegbéli bakik mellett a hanggal voltak bajai, holott ezzel korábban nem volt probléma. Ha meg a szöveget rontja el, akkor tanulja meg, miként lehet elsumákolni a dolgot úgy, hogy azt ne vegyék észre. Alex egyetért vele, egyébként mindent összevetve, ő jól szórakozott. Puskás Peti elismeri, valóban voltak hibák, de hát összesen három adás óta van a műsorban, és már most egy tánckar élén parádézik. Mi lesz ebből a végére?
Bence vonja kérdőre: Honnan a hiba? Elizgulta. Sajnos Richárd még mindig nem bír egy összetett mondatot megfogalmazni, emiatt elég döcögős a mini interjú. Budapestet tök jó megismernie, mert sok furcsa név van. (???) Amikor pedig legutóbb a Vígszínháznál kirakták, akkor az épületet háromszor kerülte meg, mert nem tudta merre van az út. (Melyik?)

02_liza.jpg

Vince Alíz Liza

A párbaj sosenem jön jól, állítja Gabi, ám ha már túl vannak rajta, akkor abból erőt kell meríteni. Ők ezt tették, meg fogják mutatni, hogy Lizának a műsorban van a helye. De előbb még reggel kibújik az ágyából, fogmosi, szedelőcködés, kis pengetés még az ágyban. Ezalatt Gabi meséli el, hogy ő nem csak foglalkozik a csajokkal, hanem megnézi, miket írtak róluk. Örömmel töltik el a kommentekben olvasottak pozitív dolgok, amiért pl. valaki általa tudta elfogadni magát. Innentől kezdve tehát súlya van annak, amit a Liza csinál. Példaértékű a fiatalok számára az is, hogy nem vacakol a sminkkel órákat, hanem helyette könyvet olvas, dalt ír, zenét tanul. Egy igazi különc, aki bebizonyítja, hogy egy csaj így is lehet menő. Ez mondjuk szerintem nettó marhaság, attól hogy valakinek van egyénisége és esze, még nem biztos, hogy különc. Na, mind1.
A színpadon ezúttal nem öltöztették valami rémes hacukába, és még a cicás gitárját is visszakapta, azzal kísérve kezd bele Asaf Avidan „One Day”-ébe. Egy ideig még magában van, aztán az első refrén után jön a zenei alap többi része, no meg a táncikálós körítés. Ha erőben és magasságokban nem is megy el addig, mint az eredeti előadó, azért rendben lehozza a számot, én mondjuk kicsit több karcot el tudtam volna képzelni itt-ott, de tisztes iparos munkát végez. Láthatóan élvezi a fellépést, mosolyog a kamerába, mitöbb, együtt mocorog a táncosokkal.
Alex végig imádta, és bárki bármit mond, Lizának jó a hangja, jól énekel, itt van a helye, meg ott, ahol színpad van. Puskás Petinek eddig olyan volt, mint egy rajzfilmfigura, de mostanra megérkezett, eddig ez volt a kedvence tőle. Gáspár Laci meg kell mondja, hogy ez egy nagyon erős produkció volt, táncosokkal, mindennel. Gabi lelkendezik egy sort, nagyon-nagyon szereti, sokkal jobb volt, mint a próbákon. Mentoréktól Bence veszi át a szót, kíváncsi milyen üzeneteket szokott kapni. Hú, hát sokat és sokfélét, a kedvence az, amikor miatta érzi úgy valaki, hogy ha valamit nem kedvel, akkor azt ne kelljen kötelezően komálnia. Az meg pláne fantasztikus, hogy egy-s-mások azért csípik, amilyen ember, nem pedig az éneke vagy zenéje miatt.   

03_szandra.jpg

Fejes Szandra

Laci úgy konferálja fel, hogy a múlt héten megmutatták, mennyire tudnak bulizni, most meg ugyanez lesz, csak hangosabban bejelentve. Ehhez képest a kisfilmjében Szandra szombatonként mégsem egy klubban lazul, hanem egy budaörsi musical stúdióban éneket és színpadi jelenlétet tanít gyerekeknek. Meglehetősen imádja eme munkáját, a gyerekeket partnerekként kezeli, mindig igazat kell mondani nekik, nem lehet sumákolni. Cserébe a gyerkőcök azzal vegzálják, hogy bejön-e neki az Istenes Bence, meg hozzon tőle autogramot. Leginkább azt szereti bennük, hogy mindegyik gyermek egy „egész más történet”, amiket ki kell bontogatni.
A musical stúdióból az RTL stúdiójába kapcsolunk, ahol Szandra már rázendít a Fekete Vonat A város másik oldalán c. dalára. Lassú felvezető után mozgalmasabbá válik a muzsika, megérkeznek a jazz-funk ritmusok, még egy kis rap-elést is bevállal, néhány kiszólással. A koreográfusok ezúttal nem vitték túlzásba a színpadi megjelenést, mindössze két táncos úr lengi körbe a versenyzőt, a beígért, ordas nagy buli fíling kimarad. Hja, és az ének: príma.
Puskás Peti nem csak azért hájpolja Szandrát, mert kollégák, hanem mert a mezőny egyik legjobb hangja. Aztán párszor még elismétli, mennyire itt van a helye, csak a végére ne fogyjon el. Alex a múlt héten imádta, jó nagyot robbantott, de ezúttal a dal közepénél elkezdte elveszíteni az érdeklődését, nem kötötte le végig. Gabinak egy dolog nem tetszett csak: nem érezte, hogy Szandra elhitte azt, amiről énekelt. Több magabiztosságot vár, itt lenne már az ideje. Laci csak annyit szeretne mondani, hogy örül, amiért vele dolgozhat, mert alázatos és fogékony a zenére, köszöni szépen. Bence tréfálkozik még Szandrával, vajon tényleg bejövős-é neki.  Egye fene, talán, de ez lényegtelen, mert inkább a elkábítani valami bájitallal és vinné a gyerekekhez, hadd boldogítsa őket. Bence nem rest, előránt egy csomag papirost rajta az autogramjaival, annak biztos örülni fognak az apró népek.

04_hamko.jpg

Ham Ko Ham

Alex köszöni szépen a Facebook kommenteket, amikben jóképűnek titulálják, meg azokat is, amikben egy szem megmaradt zenekarát azzal vádolják, hogy minden dalt ugyanúgy közelítenek meg. Ez nem igaz, hiszen a múlt héten teljes más arcukat mutatták, azonban most visszatérnek a gyökerekhez. Egy nagy magyar slágert dolgozták át, a Fricska táncosaival megfűszerezve. A kisfilmben Márkót Gabi kritikái kísértik, azon lamentál, hogy nem nyújtott olyan teljesítményt, amelyet a mentorok vártak, ez pedig kihat az egész csapatra. Azt meg nem szeretné, hogy miatta a srácokat gyengébbnek ítéljék. A srácok kiállnak érte, ők meg azt szeretnék, hogy Márkó érezze, ők sosem hagynák magára, elvégre egy csapatot alkotnak. Márkó nagyon örvend, hogy itt vannak vele a cimborái, és hogy velük csinálhatja végig ezt a versenyt.
A színpadon tábortűz hangulatban kezdenek bele a Wellhello Apuveddmegjének sajátos feldolgozásába. Az elején még lájtos, aztán megjön a hangulat, Fricskáék is beszabadulnak a színpadra, felpörögnek rendesen. Csípős a zene, Márkó alaposan kiereszti a hangját, a végére pedig még egy kis roma rap is belefér. Megcsinálják rendesen a produkciót, olyannyira, hogy Márkónak elmegy a hangja a kisinterjúra.
Na, Gabi erről beszélt: meg kell érkezni, hang, mosoly, humor, fantasztikus volt. Maradjon is így! Laci lelkesen értékelne, ha nem esett volna le róla a csíptetős mikrofonja, ezért alig hallani. Kis keresgélés után Alex mikrofonjára ráborulva kiabálja, hogy ha nem is megvették, de „felgyújtották a várost”. Puskás Peti örül, hogy végre megértették, miről beszéltek eddig nekik. Az eddigiek ilyen éttermi zenélések voltak, a mostani már nagyszínpados. Alex a fenenagy siker, pozitív nyilatkozatok után egy picit dorgál: hiányoztak a színpadról olyanok, amiket a próbákon megbeszéltek, ettől függetlenül kitart mellettük és irány a döntő. Bence szóvá teszi a színpadon még mindig lángoló kis tüzet. Márkó megnyugtatja, ez itt marad, hogy egy kicsit melegedjenek körülötte. De hogy róluk is legyen szó: most, hogy Alexnak már csak egy bandája van, így jó sok időt tudnak együtt tölteni. Márkó még nem teljesen elégedett magával, a következőre több póvert fognak belevinni.

05_barbara.jpg

Opitz Barbara

Gabinak hétről hétre okoz meglepetéseket, a múlt héten hátratett kézzel vett le mindenkit a lábáról, most azt fogja megmutatni, mekkora partiarc és mennyire laza. Gabi a próbateremben adja az instrukciókat, miképp lazuljon el. Mondjuk, szerintem egyszerűbb lett volna, ha lelépnek valami bulihelyre, aztán tényleg mulatnak egy jót, nem pedig egy szobában ugrabugrálnak. Barbara bevallja, 6 évig tanult modelltáncot, a kedvence pedig a hip-hop, úgyhogy erre fognak építeni. A mostani produkcióban egy új személyiségét fogja megmutatni, hadd lássák a nézők milyen az, amikor laza.
Ezt Avicii „Addicted to You” c. slágerével igyekszik bemutatni, első körben a színpad közepén feszülve. Később azért csak megmozdul, többé-kevésbé beépül a táncosok koreográfiájába, de mondjuk egy jófajta, headbang-elős bulitól messze van még, mint Makó Jeruzsálemtől. A dal amúgy rendben van, szokásosan erős a hangja, szépek a váltások és a kitartások.
ByeAlex nagyon kis fura teremtésnek tartja, akit nem tud hová tenni igazából. Azt érzi, hogy hétről hétre egyre jobb, nem tud hibázni, és döbbenet, milyen pofátlanok ezek a mai tizenévesek. Puskás Peti azt tanácsolja neki, ha már adott a hangja, tud táncolni, akkor mosolyogjon, kezdje el élvezni az egészet. Gáspár Lacit elvarázsolta, már-már irigyli a Gabit, annyira ügyes volt. Ha máshol hallotta volna tőle ugyanezt, és nem ismerte volna az eredetit, akkor elhinné neki, hogy ez a sajátja dala volt. Gabi szerint „egyetlen tündére” elkapta az X-Faktor lényegét, hiszen minden héten mutat valami újat magából. Bence szeretne kérni Barbarától némi táncleckét, de sajnos – vagy szerencsére – zene híjján erről lemarad. Azt még elárulja neki, hogy most nagyon felszabadult volt, még csak nem is izgult, holott fellépés előtt elő szokott fordulni.

06_jager.jpg

Jáger Kinga

Gabi szerint hogy ha a mostani produkciójában sem látják meg benne a dögöt, akkor a pasik vakok. Ennek érdekében a táncosokkal gyakorolja a mozgást, a csípő riszálását. Sándor – a koreográfus – segíti őt abban, hogy minél nőcisebb legyen, jobban előjöjjön a dögösebb, vadabb énje. Azt már Sándor árulja el, hogy Kinga egy gátlásos lány, ezért oda kell állni mellé és megmutatni: merje csinálni, mert nyilván benne van, csak a habitusából fakadóan neki nehezebb előhozni magából. Kinga nagyon örül, hogy most egy bulizós dallal állhat a színpadra és reméli, valami pluszt is fog tudni mutatni.
Beyoncé „Crazy in Love” c. slágerét veszi elő a repertoárjából, a háttérben ismét egy, a Gottalentből szalajtott versenyző, azaz Molnár Nikolett rúdtáncos színesíti a látványt. Ő később eltűnik, csak a táncosok lengedeznek körülötte, illetve olvasztják be maguk közé. Végül is, passzol közéjük, a mocorgása rendben van, a csípőriszát is megtanulta, néz csábosan a kamerába, akár dögös is lehetne, ha… Ha rendben lenne a dal. De nincs, bizonytalan, egysíkú, néha még talán a levegővétellel is gondok akadnak, és ez bizony rányomja a bélyegét az egészre. Aki sokat markol, keveset fog – tartja a mondás.
Mentorék sincsenek elragadtatva, Puskás Peti szerint félrement az üzenetük. Ezt a Kingát ők már látták, legfeljebb csak több volt a táncos körülötte, valamint voltak ám ott hangi hibák. Alex nagyjából egyetért Petivel, eddig „üzembiztosan” énekelt, most pedig azt érezte, valami nem történt meg, nem találta a hangokat. Laci úgy véli, hogy ha valaki egy ilyen Beyoncé dalt választ, akkor az valamit gondol magáról, nem is keveset. Ehhez viszont Kinga kevés volt – a közönség némi zúgolódását kiváltva. Gabi megvédi, Laci nyilatkozata kissé erős volt, ám elismeri, ez most nem sikerült úgy, ahogy a próbákon még működött. Konklúzió: még többet fognak próbálni, annyit, amennyi kell. Bence kérdésére maga Kinga is bevallja, tényleg nem volt az igazi, izgult, millió-egy dologra kellett figyelnie, ettől függetlenül jól érezte magát.

07_janos.jpg

Ónodi János

Laci azon dolgozott a derék versenyzőjével, hogy legyen tökös gyerek. Ez – elvileg – sikerült, olyannyira, hogy Lacival szembemenve választott magának dalt. Sőt! János olyan karakán lett, hogy maga takarítja mások után a kéglit, felmosás közben táncra perdül, villan a mosogató kefe, permetez az ablaktisztító. Eközben elárulja, hogy aki ismeri őt és már bulizott vele, az tudja, mennyire jó vele partizni. Amióta a műsorban van, egyre felszabadultabb, nem fél attól, hogy magát adja. A versenyben nagyon jól érzi magát, itt megtalálta a helyét. Azon van, hogy amikor színpadra lép, a sokat hiányolt, bizonyos „póver” meglegyen. Reméli, a mostani produkcióját úgy fogják látni, mintha egy koncerten lennének.
Nem tudom, ki hogy van vele, de koncertet nem szoktak azzal kezdeni, hogy egy ruhásszekrényből énekel valaki, aztán meg ki is bújik belőle. Nyilván Alex előző heti kritikájából fakadt az ötlet, bár szerintem kissé komolytalan a dolog, márpedig úgy nehéz lesz a tökös imázst építeni, hogy bújócskát játszunk és a nagymama ruhásszekrényéből ugrálunk elő. Mentorék mindenesetre jót mulatnak a fricskán. Majd mindjárt visszatérek a külsőségekre, de előbb essék szó a dalról is: „Some Nights” by Fun. A dallam rendben van, csak nehéz elvonatkoztatni János hangjától. Oké, tud énekelni, de a magasabb részeknél ismét előjön a visítós kappanhang –belőlem meg a röhögés, így azért nehéz komolyan venni a palit. Ám itt még nincs vége, a szekrényből kibújik néhány pompom-lány, valamint a komplett Supergirls csapat ismét a Gottalentből és teljesen betöltik a színpadot, János pedig beballag a középen álló emelvényre. Ezek után szinte alig lehet észrevenni, a táncosok dominálják az egész látványt, János elveszik közöttük, ezen a kis pódiumja sem segít.
Gabi is hasonló véleménnyel van, nem jó, ha ennyi minden van a színpadon, mert elveszi a figyelmet. Gigagiccs. Alex egyrészt megdicséri, amiért lecsapta a magas labdáját, másrészt tök jó, ahogy énekel, viszont a színpadi jelenléte még mindig kevés. Puskás Peti megvédi, ő legalább látta benne a törekvést, amit a múlt héten hiányolt. Laci is a védelmére kel, nem neheztel rá, amiért kiállt a saját választású dal mellett, örült, ahogy kinyílt és végre élvezi, amit csinál. Bence is azon rugózik, hogy ők már buliztak együtt, akkor sokkal jobban elengedte magát, itt a színpadon viszont visszafogott maradt. Az indoklás egyszerű: buliban el lehet engednie magát, a színpadon meg produkálni is kell, 100%-ban nem lazulhat el teljesen.

08_dmitrij.jpg

Gorbunov Dmitrij

Puskás Peti úgy konferálja fel versenyzőjét, mint a gyévocskák nagy rajongója és vice versa, amúgy nagy cimborája, most meg már a családot is sikerült importálni. A kisfilmben megy ám a nagy összeborulás, miközben Peti – „moj mentor” –serényen vigyorog a háttérben. Dmitrij invitálja aput-anyut, megmutatandó hol is lakozik éppen. Anyukát gyorsan a lakásba telepített zongora mögé ültetik, ő ugyanis szintén zenész, zongorista. A mini jammelés után már a stúdióban találjuk a famíliát, Dmitrij szülei és Peti felügyelete mellett gyakorlatozik. Dmitrij már nagyon várja, hogy szülei élesben is lássák, mert az számukra boldogság, ha fiúkat a színpadon látják viszont.
Íme, megkapják az élményt: Dmitrij ködpaplan felett adja elő Rihanna-tól a „Diamonds”-ot. Aztán ha már a színpadi jelenléte nem lenne elég, még a LED-falra is ki van vetítve jó nagyban, papa-mama elégedetten csettinthet. Ami a dalt illeti, sajnos Dmitrij akcentusa eléggé rányomja a bélyegét, a dallam oké, csak megint lenyeli az öblösebb („á”) hangokat, amitől tompává válik az éneke. A szokásos affektálás és manírok kipipálva.
Mindenki derültségére Laci előveszi az összes orosz tudását, de így se sikerül rendesen elmondania, hogy szép meg jó munkát végzett az emberünk. A viccet félretéve figyelmezteti, hogy bármit is énekel, azt rendszeresen a saját stílusára formálja, ami nem mindig jó, mert egyhangú, egysíkúvá válik a személyisége a színpadon. Alex bármennyire is komálja a srácot, ezúttal azonban unalmasnak találta a dalt, sokkal többet vár tőle. Gabinak az jutott eszébe, hogy jól esett neki ez a szám, egy jó kis bulizás utáni levezetőnek elmegy. Puskás Petinek tetszett ugyan, ám hiányolta belőle azt az intenzitást, amik a próbákon még megvoltak. Bence még kérdezné, csak Dmitrij éppen átérzi a dalt és szori, de nem tud mit mondani.

09_kolin.jpg

Somma & vendégprodukció

Lacinak nagyon tetszett az este, de mostanra már csak izgulni tud a versenyzői miatt. Alex szerint olyan a műsor, mint az élet: hol fenn, hol középen, hol meg lent. Ingadozó volt a versenyzők teljesítménye, amikor valaki alulteljesít, az őt is lehúzza. Gabi mérges, bár nagyon ügyesek voltak a lányai, mégis azt érzi, hogy egy kicsit leeresztettek. Peti egyszer már kifejtette, hogy ez bizony egy verseny, nem szabad hátradőlni, vagy azt hinni, hogy csak úgy megnyerhető, menni kell előre. Lacival egy icipicit összevitatkoznak a véleményeken, Gabi meg örül, mert olyan, mintha megint a válogatón lennének.

Amíg a szavazatok gyűlnek, addig ezúttal a Kolin vendégeskedik a színpadon. A „Soda&Lime”-ot adják elő űrhajósoknak öltözve, Linczényi Márkó konkrétan egy szkafanderben lépked a színpadon olyan lassan, mintha a Holdon járna. Maga a muzsika teljesen korrekt, hallgatható kis darab.

Szavazás & párbaj

Most ugrik a majom a zsákba: Jáger Kinga csont nélkül megy levesbe; Gáspár Laci legnagyobb bánatára két porontya fog párbajozni, azaz Fejes Szandra és Ónodi János. Laci készen van a helyzettől, mint a maggileves, de azért bátorító szavakat intéz versenyzőihez.
Pár percnyi reklám után Ónodi János kezdi a párbajt. Előtte Laci szól még pár kedves szót az érdekében, még mindig hisz benne, hiszen egy különleges ember, különleges hanggal. János Adele-től a „When We Were Young”-ot adja elő, ami elég bátor húzás tőle. Végül is nem rossz, mondhatni egészen ügyes, mindössze egy hosszabb kitartásnál bizonytalanodik el a hangja.
Laci nehezen kezd bele a felkonfba, egyik szeme sír, amiért Szandrának párbajoznia kell, a másik szeme nevet, mert a sok-sok dalválogatásból azt fogja előadni, ami a kedvence tőle. Ez pedig nem más, mint az Eddától az Egyedül blues. Az előadása már az elején sokkal meggyőzőbb Jánosénál, van mélysége, magassága, lényegesen erősebb. Jöhet a döntés!

parbaj.jpg

Laci kelletlenkedik, amiért elsőnek neki kell döntenie. Nagyjából ugyanazt mondja el mindkettőjükről, amit a műsorfolyam már eddig is elregélt párszor. A kettejük között lévő nüansznyi kedvencséget most a dal döntötte el, Jánosnak kék hazamennie. Peti a ZTE-hez hasonlítja Jánost, amikor az legyőzte a Manchester United-et, aztán a visszavágón meg ugye földbe döngölték őket. Szandra ezzel szemben a PL-ben játszik, maradjék is ott, úgyhogy ő is Jánost küldi el. Gabi az érzelmeire hallgatván szintén Jánost dobná ki a versenyből. Eldőlt. Ettől függetlenül Bence még megkéri Alexet, hogy kommentáljon ő is. Alexnek volt egy prekoncepciója a párbaj előtt, aztán az meg is dőlt alatta. Szandra produkciója nem tetszett neki, öregecskének tartotta, nem nyűgözte le. Jánosnál úgy érezte, történik valami, remek hangkarakter, hiba lett volna elengedni, emiatt ő Szandrát léptette volna le.

Ennyike a bulika. Összeborulás. Az meg elég hülyén hangzik Istenes Bencétől, hogy a Kedves Nézők visszanézhetik online a produkciókat, ha van kedvük. Egy felszólító mód azért elfért volna, ha már promózni kell valamit.

Képek forrása: rtl.hu

Címkék: rtl klub x faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Princess Selene 2016.11.21. 12:00:32

"6 évig tanult modelltáncot"
Mármint modern táncot, nem?

mobilos perpetuum 2016.11.21. 12:12:25

media.mandiner.hu/cikk/20121001_sixx_szappanoperat_ir_az_x_faktor
Az a baj, hogy Jáger Kinga az egyéniségéhez abszolút nem illő dalt kapott/választott. Pedig a mellékelt link szerint SIXX már 2012-es cikkében ezt írta: "...a nőknél Kvaka Andrea, Jáger Kinga vagy a messze legjobb teljesítményt nyújtó Antal Tímea tehetségét nem lehet elvitatni."
Most Jáger Kinga megkapta mentornak ugyanazt a Tóth Gabit, aki anno a mentorházban Malek Miklós segédjeként egyenesen gúnyolódott a lány mozgásán, látszott rajta, hogy nem szimpatizál vele. A mostani adásban, már Barbi produkciójánál jelezte, hogy a döntőben vele szeretne ott lenni.
Tehát Kingát még fellépése előtt "leírta".
Valaki már elnevezte "dementor"-nak.
Találó.

Perah 2016.11.21. 22:04:09

Szerintem Kingát Gabi, a stylist és a koreográfusok ejtették ki, pedig jó a hangja. Miért keĺlett betenni mögé a rúdtáncost, plusz egy komplett erotika show-t? Minden alkalommal ráerőltették a dögösség látszatát, ami szerintem egyrészt zavarta, másrészt a nézők is inkább az énektudásra kíváncsiak.

Azt sem értem, hogy miért változtatják meg mindig a számokat? Dmitrij is totál máshogy énekelte a Diamonds c. számot, így nekem egyre élvezhetetlenebb ez a műsor :(. Minden eddiginél rosszabb, pedig Bence jól vezeti.

Csecse Becse 2016.11.21. 22:35:16

@Princess Selene: Háttööö... kb. 2 hete kifogyott a fülpálcikás készletem, azóta rendszeresen elfelejtem a heti bevásárláskor pótolni. A következőnél észben tartom. :D

Almaka 2016.11.21. 22:47:30

@mobilos perpetuum: Jáger Kinga egyszerűen nem színpadra való. Tetszik nem tetszik sok elutasítás nem véletlen. Neki az lenne a legjobb ha elfogadná ezt és valami olyanban akarna kitűnni amiben van tehetsége. Sokkal boldogabb ember lehetne.

Csecse Becse 2016.11.21. 22:56:38

@Perah: Egyetértek. Nem állt jól neki, feszengett össze-vissza, a dalt meg szimplán elbénázta.
Hagyni kellett volna valami frankót dalolni, oszt' mehetett volna tovább a többi között, csak ugye a szerkesztők bizonyára nézettséget akarnak, sztorikkal, meg mindenfélével, amit a szennylapok firtathatnak (lásd: anyu-apu hisztijét öngyilokról, nyikhaj verekedése, ilyesmik). A válogató óta csökken a nézettség, valamivel fenn kék tartani a hírverést, Kinga meg amolyan semmilyen, húsa nincs, ment is szépen a levesbe zöldségnek.

Csecse Becse 2016.11.21. 23:02:59

@Almaka: Színpadra való, de csak a mikrofon mögött (meg esetleg "ezerötér' a mikrofonba " :D ).
Ez utóbbi persze csak vicc volt (bocs, Kinga), mert amúgy szépen tud énekelni, csak nem kéne ugri-bugrit csinálni belőle, nem az a fajta karakter. Bár fényév a távolság, de mondjuk Adele sem arról híres, hogy fergeteg party-t rendez a színpadon az ének alatt.
Arra ott van Britney, Lady Gaga és pajtásaik.

Mutyuer 2016.11.22. 09:37:49

youtu.be/9spyYMNvgBc Kristófnak nem kellett az x-faktor
süti beállítások módosítása