Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8161-8162. rész

2016. november 21. 14:00 - Gillotte

Zsófiék rendbe teszik a lakást, ugyanis Ádám ott fog portréfotózni egy csajt. A lakás felé menet Hanna és Zsófi eszközöl egy gyors kibékülést így, hogy vége a peres dolgoknak, ölelés, meg minden, ami ilyenkor kell. Ádifiú megkezdi a fotózást, valami 18 éves nyafka kiscsajjal, aki a nyilatkozat láttán, amit alá kell írnia, csak ennyit kérdez értetlenül: ,,ez mi ez?” Nyilatkozat kislány, hogy beleegyezel a fotózásba, és hogy Ádám nem adja ki a képeidet harmadik személynek. Rendicsek, aláírja a kislány, de a személyi igazolvány számát nem tudja, ugyanis nincs nála. Sajnos ebben az esetben Ádám nem vállalhatja a fotózást, de a lány addig könyörög, hogy a fotós rábólint, feltéve, ha sms-ben megkapja a számot. A fotózás végeztével a lány nem elégedett, volt egy csomó tök jó póz amit ki sem próbálhatott. Nem baj – mondja Ádám – majd legközelebb. A lány azonban nagyon akarja a képeket, úgyhogy míg Ádám nézegeti a naptárát ő ledobja a textilt, hisz nagyon fontosak azok a képek, kell a pasijának. Ádámnak ez már nem fér bele, de ,,nyugiii, elmúltam 18, különben miért választottam volna ilyen profi fotóst?” – mondja a lány szendén, és a narcisztikus Ádámnak ez elég ahhoz, hogy folytassa a fotózást. Lesz még ebből baj!

bk_november15_1.png

Liza bocsánatkérése nem hatja meg Nórát, fogalma sem lehet a lánynak, hogy mit Nóra érez. Szerencsére épp érkezik Emília, úgyhogy vége a párbeszédnek, mielőtt Nóra nagyon belemenne. Emília ezután próbálja lelkileg átsegíteni Nórát a dolgokon, hiszen az élet megy tovább, Nóra elengedheti ami történt, de Liza csak a megbocsátásban bízhat, nem engedheti csak úgy el a történteket. Ez némileg hat, Nóra könnyebbnek érzi magát, Ági ennek hallatán meg is könnyebbül, és annyit locsog, hogy szóba kerül Miki elrablása, amiről Nóra nem is tudott. Ezután Mikivel is összefut, akinek kifejezetten jólesik, hogy Nóra aggódik érte. Már megint ugyanaz a nóta… Nincs vége a Lizás szálnak, ugyanis Ági megkéri Julit, hogy beszélgessen el Lizával, nyugtassa meg, hogy minden rendben lesz, enyhülni fog a harag irányában, hisz Nóra is megenyhült. Juli sajnálja, de Liza hiába volt beteg, nem egy sótartót vert le a polcról, miatta volt a börtön, Peti drogozása, és minden rossz az életben, úgyhogy kettőt, és könnyebbet kérj, Ági. A megenyhült Nóra eközben Emíliánál próbálja feldolgozni, hogy Liza visszajött. Félix is szóba kerül, milyen kár, hogy ő sincs már, de legalább Emília is kibeszélheti a bánatát, milyen jó ez így. Tuti azért emlegetik annyira, mert még visszajön!

bk_november15_2.png

Julinak van némi lámpaláza tenisz előtt, hisz Andrással teniszezett utoljára. Az sem ma volt. Miki addig motiválja, míg nekiindul, és a tervek szerint össze is fut Gigivel, akinek késik a partnere, és mivel Juli edzője sem érkezik meg (már ha tényleg lefoglalták) ezért Gigi javaslatára tolnak egy szettet. Kisvártatva ,,30-semmi” kiáltja Gigi, de az a teniszben csak 2-0 ha jól tudom, úgyhogy annyira nem csúfos vereség. Bár két kézzel az ütőt markolva, ahogy Juli csinálja, nem is egyszerű… Szünetben jópofiznak, de Gigi hamar vált, a buta nőből előtör a kérdés, hogy miért ment oda Juli, mert a technikája alapján nem teniszezni, az biztos. Juli ennek ellenére elhívja beszélgetni Gigit, hisz ő mégsem egy bűnöző, hisz még azt sem tudta jól hazudni, hogy teniszezni jár. Gigi rábólint, hogy este 7-re mehet hozzá Juli. Így is történik, Juli átmegy Gigi lakására, ami nem más, mint Csingiling puncija. (Elnézést a hasonlatért, egy másik sorozatban hallottam, és ebben az esetben annyira betalál, hogy kénytelen vagyok alkalmazni, hát most nézzétek meg…) Juli kap egy rózsaszín koktélt, és belekezd a mondandójába: semmi köze János halálához, de talán Gigi nem tudja, hogy János fogva tartotta Miklóst. Gigi reagálna, de csöngetnek. Érkezik az erősítés, Miki személyében.

bk_november15_3.png

Krisztián próbál egy fenékkel két lovat megülni, de nem lehet: vagy a Rózsát adja el, vagy a Babát. A Rózsát csak nem kéne, mert akkor rengeteg emberrel kitol, ha a Babát akkor csak Rudival. Nem is olyan nehéz a döntés, Rudi rendesen ki fog akadni. Így is lesz, épp aláírja Krisztián a szerződést a Baba eladásáról, mikor Rudi érkezik, és megszorongatja az ürgét a Rózsa eladása miatt. El vagy tévedve, Rudikám, a Rózsa marad, te mész, méghozzá a Babából…

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása