Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x85 - Zsóti, a vizionárius (18+)

2016. november 20. 08:10 - Scott Pilgrim

Fú, de lenyúlták a tegnapi ötletemet... nyugi, csak viccelek, nyilván amikor először felmerült a hármas párbaj ötlete (bár ez lehet, hogy a póverdbájbigbráder) a tervezőasztalon, valószínűleg másban is felmerült még jóval előttem, hogy ez így mennyire megbonyolítaná a játékot jó értelemben. Merthogy kiderült, hogy nem vagyok sokkal okosabb a szerkesztőknél, bennük is felmerült, hogy a hármas párbajnál a kihívott is választhasson egy párbajozót. Viszont ezen még csavartak is egyet, ugyanis a nézőkkel szavaztatják meg, hogy a kiválasztott vagy a kihívott válassza a harmadikat. Ebben az a jó, hogy a jövőben kiszámíthatatlanná teszi ezt is, hogy ki választja a harmadikat, lehet még többet izgulni és spekulálni, hogy ki bont meg párost, vagy ki kivel is baszik ki. Én már csak azt remélem, hogy a második kiválasztottról való döntőjog mindig csak azután fog kiderülni, hogy a kiválasztott már megnevezte az ellenfelét, valószínűleg igen. Ezzel pedig a kiválasztások és a kihívások is sokkal izgalmasabbak lesznek, már csak azért is amúgy, mert mint most kiderült, a kettő egybe lesz vonva így a végére, holnap kiderül, hogy ki fog párbajozni kikkel.

clipboard02.jpg

Az, hogy ennyire begyorsulnak a dolgok a továbbiakban, az tök jó, mert előző szériában kurva unalmas volt, amikor már csak öten voltak, vagy hatan, még soká volt a döntő, mindenki utált már mindenkit, ennek rendje és módja szerint vagy veszekedtek, vagy csak ignorálták egymást, amennyire csak lehet, és be kellett küldeni már egy ponton VV Attilát, hogy valami érdekes is történjen, meg mondjuk a villalakóknak többet is kelljen szocializálódniuk egymással. Ha még a párbajokra is kitalálnak valamit, egy szavam se lehet, mert minden héten ugye Tivadar nem ugrálhat és táncolhat, meghackelve az alapjáraton elég unalmas játékelemet. Na de kanyarodjunk is rá a többi, kevésbé izgalmas mai történésre is. Rögtön az elején szemtanúi is lehetünk, ahogy egy felnőtt férfinak elmagyarázzák, miért nem oké, ha a tulajdonának tekint egy nőt, és attól, hogy együtt járnak, még nem oké, ha meg akarja tiltani neki dolgokat, mint mondjuk azt, hogy megigyon egy pohár sört. Kárszeg viszont a bántalmazó kapcsolatokat prímán szemléltetve elmondja, hogy ő mindezt azért tette, mert nagyon szereti Micit, és nem ellene, hanem érte kapta ki a kezéből a sörét és öntötte ki fenyegetések után. Tegnap azt írtam, hogy Kárszeg azt gondolja, hogy az asszony háziállat, tévedtem, inkább azt, hogy gyerek. És gyanítom, hogy eddig csak a játék szabályzata akadályozta meg az első atyai pofont. Viszont Mici elég magabiztosan kezeli a helyzetet, így kévül Kárszegnek kénytelen meghátrálnia, és látszólag elkezdi megérteni, hogy nem oké, amit csinált, este a paplan alatt már arról beszél, hogy változtatnia kell a viselkedésén, minden jó, ha jó a vége, naná, hogy kibékülnek. Már került is fel új paplan alatt akciózós videó róluk a VV8 weboldalra. Bájdövéj, tegnap óta már rájöttem, hogy Krisztián védett, így nem mehet párbajozni, tegnap erről elég csúnyán megfeledkeztem. Mici viszont tuti fog, Zsoltival és még valakivel.

2.jpg

Másnap reggel Zsolti és Vivien át is veszi a műsor a műsorban szerkesztését, Zsolti már korán fent van, annyira hajtja az ihlet. Reggel gyorsan be is megy és átlényegül a feladatkitalálás Christopher Nolanjébe, Vivien viszont késik és még sminkel is munka helyett. Zsótiban túlbuzog az ambíció, viszont a sufnin kívül alvás már kicsit ráment az idegeire, így viszonylag hamar elkezd hisztizni Viviennek, amiért az nem akar 200%-ot nyújtani, és nem engedi neki se, azáltal, hogy olyanokat mond, hogy szerinte túlgondolja. Zsóti sík ideg. Főleg, hogy Viven olyan ötleteket dob be viccből, hogy a többiek kötögessenek, nem viccből meg olyanokat, hogy valami futkározós is legyen. Ez hamar „asszony rally cross pálya” ötletében materializálódik, de aztán ezen is összekapnak, és mivel a műsor további részében nem látok ilyesmit ebben a formában, így vagy átalakult valami mássá, vagy inkább ejtették. Először ők is egy triggerelős feladattal kezdenek, egymásról kell névtelenül szavazni dolgokról, például arról, hogy ki a legigénytelenebb. Ez a névtelen szavazósdi tök jó, mert már olyan kevesen vannak bent, főleg úgy, hogy a nyolcból kettő nem szavaz, hogy tök könnyen ki lehet találni, hogy kire szavazott. Mici rögtön hamar meg is fejti, hogy Gina rá szavazott az igénytelenségnél, amin teljesen ki is akad, én amúgy inkább azon, hogy a szavazás alapján ő és Kárszeg a villa két legszexibb lakója. Persze ez ízlés kérdése, kár, objektívan csak a villa legtöbbet szexelő lakóját lehetne megválasztani, amit kiütéssel vinnének, pedig Soma is beszállt még anno a versenybe. Amúgy annyira nem izgi ez a csörte, bár megalapoz egy másiknak.

3.jpg

A következő feladat amúgy tök ötletes. Úgy indul, hogy mindenkinek el kell távolítania magáról minden sminket, zsölét, lakkot, habot, vagy waxot. Eközben Vivienék előkelő ruhadarabokat raknak le random helyekre a hálószobában, lakkcipőt, zakót, ingeket, ilyesmit, meg még hajszínező spray-ket. A lakóknak vaksötétben kell felöltözniük, közben a hajszínezőket is bátran használva. Mondjuk reflexből amint lekapcsolódnak a fények, Kárszegék szárazbaszásba kezdenek, szerintem meg vannak győződve róla, hogy a kamerák nem látják azt, ami a sötétben történik. Aztán Mici összekap nagyon minimálisat Gina-val, Mr. Katrina meg nyilván beszáll a lakók közös céltáblájának basztatásába, picit benyalva Micinek is, amiből egy nagy Gina-Mr.Katrina csörte lesz. Mr. Katrina amúgy egy műsor szempontból huszadrangú karakter, de abból a szempontból érdekes, hogyan nyalja be magát mindig azokhoz, akik a többséget képviselik, közben gátlástalanul kavarva a szart, ahol csak lehet. A mai napig nem értem, hogyan jött vissza Evelin ellen, de gyanítom, hogy Gina-ba már beletörne a bicskája. Egyébként már Gina is észrevette, hogy Mr. Katrina mekkora sunyigeci és ő sem érti, hogy a többiek hogy nem veszik ezt észre, szerintem úgy, hogy szeretik, ha valaki nyaldossa az egójukat. Egy ponton amúgy felkapcsolódik a villany, és mindenki tök viccesen néz ki trehányan magára installált öltönyben színes hajjal és/vagy szakállal. A feladat további része, hogy ezután még fel kell venni szemfedőt és vakon keringőzni párokban. Ez a feladat amúgy tényleg klassz nézői szemmel is.

4.jpg

Ezután viszont jön Zsótinak, a feladatkitalálás Nolanjének Interstellarja, amit még Vivien sem ért, annyira ambíciózus és epikus. Csak a feladat felszerelése az udvarban egynél több órát is igénybe vesz, ami miatt a bezárt bentiek egyre türelmetlenebbek lesznek, és elég látványosan unatkoznak, Soma még el is alszik a várakozásban. Mint kiderül, Zsóti fogott egy rakás korábbi párbajfeladatot és csinált belőle egy nagy párbajfeladatot. Összebilincselve kell túljutni egy akadálypályán, a végén ott a kulcs, innen vizes lavorokban lépkedve kell nem elesni, majd mindenféle csúszós szaron tovább szájjal kivenni valamit hideg vízből, végül lufikat kell kilyukasztani egy olyan szerkezettel, aminek a teteje alig éles, viszont két embernek kell a két végét a szájába vennie. A lufikban egyébként liszt, tej, meg sólet van, guszta mind, és a kis lyukasztó szerkezet miatt mind a versenyzők arcába robban, ráadásul még a padló is csúszik alattuk. Soma és Dávid nyer, a többieknek kell eltakarítani a feladat maradványait. Zsóti meg büszke és újra harmónia van közte és a Bolygó Kapitánya közt. Egyébként én simán felvenném őket a következő széria szerkesztői közé, ezek a feladatok ugyanis tényleg tök jók voltak. Egyrészt az egymásra szavazósnál több topik volt, amolyan „valamelyik majd csak garantál csörtét” alapon, biztosra mentek. Aztán a sötétben öltözős vicces volt, és még csörtét is generált. Aztán bár a nagy finálét kurva sokáig kellett felapplikálni, de a versenyzők sokat eshettek-kelhettek közben, és még sólet is robbant az arcukba, ami bárminek növelné a szórakoztató értékét. Talán most először nem untam halálra az ügyességi feladatokat. Holnap kiválasztás, meg kihívás egyszerre, sőt, egyszerre kettő is elvileg, pupákok! Végezetül pedig itt van a többnyire paplan alatt kúrás Dupla Kávéjának/Inflagrantijának/TNT-jének újabb produkciója.

 

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pittabácsi 2016.11.20. 08:15:55

Jó reggelt! :) Köszi a gyors posztot.

MacákékIcukája 2016.11.20. 08:29:32

@Pittabácsi: kosz h szoltal az elozo posz vegen, bokam miatt eleg koran ebredek sajna :( Joreggelt!

Pittabácsi 2016.11.20. 08:31:30

@MacákékIcukája: Igazán nincs mit. :) És hogy van az a boka? Javulgat már?

MacákékIcukája 2016.11.20. 08:39:40

Fasza lett a poszt Scott, koszi! Vicces h pont Interstellart es Nolant emlegetsz, azt neztem tegnap este es ezert maradtam le az ofi elso felerol :))))
Zsolti valoban sziporkazott tegnap, kovetkezo VV-stabba mehet szepen kreativkodni!

MacákékIcukája 2016.11.20. 08:46:17

@Pittabácsi: aha, javulgat :) de reggelente extran kinlodok vele a fajdalom es gorcsszerusegek miatt, mert ejjel elgemberedik, nyujtozkodni sem tudok. Tkp 24/7 faj a gyogyszerek ellenere. Egyszer majd talan megtanulok ujra jarni...
Viszont a sebek szepen gyogyulnak, penteken kiszedtek a varratokat :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 09:09:54

@MacákékIcukája: biztos, hogy helyre fogsz jönni :) (térdszalagszakadásom volt, amit térdszalagnyúlásnak diagnosztizáltak 5 éve, soha nem lesz 100%-os a bal térdem, 90% a maximum.. valami csoda folytán)

Marcsee 2016.11.20. 09:10:30

Tiszta szomorú vagyok. Azt hiszem, hogy ez a legunalmasabb széria, eddig kétszer ültem le a tv elé, hogy akkor most megnézem, de nem bírtam. Erreföl, ahogy olvasom a kommenteket, mindenki Mici meg Zsóti meg Kárszeg kiesését kívánja az együgyűVivivel együtt. Marad a két tuja, akikről kb sosincs szó a hogyvoltban, szal gondolom eddig nem sokat tettek a nagyérdemű szórakoztatásáért. Most komolyan mindenki erre a két gyökértelenre kíváncsi? Őket akarjátok hetekig nézni? Hát nem tudom, de én szívesebben nézem a többi agyatlant, mint ahogy ez a két majom egész nap szótlanul melegíti a kanapét aztán hazamegy a 34 vagy hány misivel. Nem?

Dr.Zé 2016.11.20. 09:25:18

Vasárnap reggel (is) ilyen baromsággal foglalkozni! , amikor hív a vasút vára a MÁV!

MacákékIcukája 2016.11.20. 09:25:40

@úgymond olvasó MMKK: es teged megmutottek? Vagy mi lett a vege? En is azt hallottam h utana soha nem lesz az ember 100%-os, ami igencsak sz@r, mert szeretnek edzeni :(

@Marcsee: nezni kellett volna es akkor tudnad, hogy a ket "tuja" igencsak csinal dolgokat :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 09:30:24

@MacákékIcukája: hozzám sem nyúltak, mert mire rájöttünk, hogy ez nem egészen az, amit elsőre mondtak, már mindegy volt, mert nem lehetett vele semmit sem csinálni. edzeni tudok vele, annyi, hogy oldalmozgást nem tudok csinálni, mert tiltakozik.

Berborosz 2016.11.20. 09:40:28

@MacákékIcukája: Ja, csinál. A wc-ben. Csak hálistennek ezt nem mutatják.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.20. 09:45:58

@Marcsee: nem showt kell csinálni hanem megnyerni a versenyt,márpedig én inkább Dávidnak adom a pénzt, meg még Zsoltinak, Ginának mert róluk hiszem el,hogy értelmesen fognak vele bánni.

AkosDmhd 2016.11.20. 09:50:51

Nekem kicsit olyan érzésem van, mintha nem feltétlenül a lakók találták volna ki a feladatokat a többi lakónak :/ Vagy csak nem nézek ki ilyen sokat a lakókból? Furcsa, hogy mindig vannak azonnal kellékek minden aznapi feladathoz. Vagy esetleg előtte egy nappal le kellett adni a kívánt kellékek listáját? Az a baj, hogy én Zsoltiból kinézek valamennyi kreativitást, de ez inkább olyan "vakok közt a félszemű a király" színvonal.
Amúgy még az lenne egy csavar az RTL részéről, ha szavaznának a lakók, hogy ki menjen párbajra, aztán ez kiválasztana egy embert, és utána jelentené be Bencus, hogy "Halihóka, te kis huncut Kihívott, Te is válassz még valakit, akit kib.sznál innen mint macskát szarni." Ne tudják a lakók előre, hogy kettő hullik ki. :D (ha tudjátok, hogy így lesz, akkor sorry...)

mobilos perpetuum 2016.11.20. 09:53:11

Akik azt hitték, Dávidot a szerkesztők és a kamerák puszta rosszindulatból kerülik, láthatták, hogy semmi értelmes ötlettel nem jött elő, amikor szerkeszthette a műsort.
Anno Robin legalább a műsor végén tört fel, mint a talajvíz.
VV5 Attilát már most beküldhetnék, megmutatni a bentieknek, hogy üvöltözés/szex nélkül is lehet érdekes valaki.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.20. 09:54:37

@mobilos perpetuum: nincs hozzá érzéke, ettől még nem kell leszólni.

hereverő heverő 2016.11.20. 09:57:24

@MacákékIcukája: jóreggelt ! Naugyehogyugye, villámjavulás ? Varratszedés után még jobban gyógyulsz majd. Eleinte én meg se tudtam fordulni az ágyban, fel kellett polcolni a lábam egy törölközővel félig kinyújtva, az segített aludni. Bokával ez nem tudom hogy van...

Berborosz 2016.11.20. 09:58:26

@MacákékIcukája: @PeniValdes: Gondolom, tudtok említeni egy (egyetlenegy) olyan hőstettet, amit Dávid követett el, ami szórakoztató volt, amivel hozzátett valamit a műsorhoz...
@Marcsee: Neked csak annyit, hogy bárhogy is volt, Dávid nyeri, ezen nem kell szomorkodni, ezt nem tudjuk megakadályozni.

hereverő heverő 2016.11.20. 09:59:57

Csak szólok, hogy ez az A kihívja Bt, majd B kihívja Ct már volt ötlet a kommentek között Scott előtt is. Ami persze nem zárja ki, hogy másnak is eszébe jusson ez a megoldás, hiszen eléggé nyilvánvalóan így a legjobb :))

Gigabyte 2016.11.20. 10:07:07

Dávid már nyert! Igaz nem Dr-t VV-t :D

mobilos perpetuum 2016.11.20. 10:10:31

@Berber Oroszlán:
Beköltözés előtt a studióban beszélgetnek a játékosokkal.
Istenes Dávidnak: Van, ami felbosszant?
Dávid: - Nincs igazán. Azért elég jól tudom kontrollálni ezeket. Nem szokott nagy konfliktusom lenni. Jól kezelem ezeket a helyzeteket. Most mondhatják azt, hogy emiatt unalmas vagyok, de nem, mert amúgy benne vagyok a dolgokban... tehát, azt hiszem, ez szimpatikus az embereknek, hogy ha valaki nem lépten-nyomon nem ...
Istenes: - Nyilván, hogy ez a villában más. Tudja, hogy azért ott szembe kell nézni a konfliktusokkal, míg az utcán elmész, nem találkozol többet vele.
- Nem mondanám, hogy elmegyek, inkább megpróbálom megoldani. Csak normálisan.

Hát Dávid nem sokat ígért, de azt se teljesítette. :D

Ha már keveset mutatott valaki, akkor inkább Gina nyerjen. Nőnek még ez nem sikerült.

ficekence 2016.11.20. 10:13:04

Nagyon jó volt a poszt, mint mindig, a feladatok is nagyon kreatívak voltak . Csak unom már a házaspárt nézni, pláne Krisztián elméletét a párkapcsolatokról, esküszöm Gina értelmesebb mint ő.Mici tényleg nem igénytelen, csak kijön a WC-ről nem mossa meg a kezét és elkezdi enni a sajtot. Az sem vall igénytelenségre, hogy a villa bármelyik zugában, bárkik előtt simán szop és szexel, rólunk nézőkről már nem is beszélve.

Gigabyte 2016.11.20. 10:14:25

@PeniValdes: Tapasztalatot,hogy ennyi hülye közé még egyszer ne költözzön be....

ani58 2016.11.20. 10:14:44

Maradjunk annyiban, hogy Dávidot nyerni tették be. Semmi negatív bejátszás nincs róla. /nem létezik, hogy ő mindent példásan csinál bent/ A többieket szépen lejáratják, így Ő a legnormálisabb, rá fognak szavazni. Azt pedig, hogy most 2-3 emberke esik ki semmi jeletősége. 2 hét és vége. Ez egy nagyon elcseszett VV volt.

MacákékIcukája 2016.11.20. 10:20:00

@PeniValdes: vettem eszre

@Berber Oroszlán: attol fugg h mit ertesz szorakoztatas alatt. Az elejen mar nyilvanvalova valt, hogy kepes beleallni a konfliktusokba es vitazni csicskagecizes nelkul (a keves kepernyoido nem az o hibaja, a tobbiek tul hangosan kurvaanyaztak es az retekklub szt erdekesebb), alt.veve jo meglatasai vannak es normalis velemenye, ott volt a Loris lilakendos eset, amihez nem kis batorsag kellett, ill. az utobbi hetekben lathattuk h vicces is tud lenni es miutan kiestek a tul hangos emberek, kiderult h siman kezdemenyez vitat, nem keruli el a konfliktust. Amugy ez mar otezerszer le lett irva es meg lett ervelve, de tudom h ugy konnyebb musort nezni h folyamatosan mantrazzuk a "david es ati egy tuja"-t.

@hereverő heverő: terminator kollega, latom felig csukott szemmel olvasta a hsz-emet, penteken kiszedtek a varratokat :)))) En mar 4 hete felpolcolt labbal alszom (mondjuk nekem elo is van irva), kb 5 parna van a bokam alatt. Forgolodni nem tudok ejjel, de teny s valo sokkal mobilisabb vagyok :) elobb elaludtam nagyjabol feloldalasan (meg mindig felpolcolt labbal, kell a parna kulonben faj) de 10 perc utan fel is ebredtem a fajdalom miatt :(

Nbl 2016.11.20. 10:25:11

@Berber Oroszlán: pl Dávid volt az első a VV-k történetében, akinek volt vér a pucájában levenni magáról a védettségkendőt, h Lóri táncba vihesse. Erre mondhatjuk, hogy hozzátett a műsorhoz, mert igencsak megkavarta a szart.

Nbl 2016.11.20. 10:31:20

@mobilos perpetuum: amikor Lóri hegesztette Dinát és elkezdte Lórit "vallatni" (plusz pár más esetben is amikor konfliktusa volt) volt, h túllőtt a célon és felhúzta magát, ilyenkor nem feltéten volt szimpatikus (hogy adjam a tápot a nyelvtannáciknak, unszimpatikus volt :D ).

Cérnahuszár 2016.11.20. 10:51:11

az sem volt nagyon szimpi amikor odasúgott evelinnek a párbaja előtt, hogy még mindig utállak :D kedves búcsúzásként
nem olyan jófijú ő, a többit már leírták fentebb

Cérnahuszár 2016.11.20. 10:54:56

ginában csalódtam, erősen tud ő is mellé dumálni, hogy ne kelljen felvállalni ha valami kényelmetlen, amikor mici rákérdezett hogy tényleg igénytelenek gondolja?
ha egyszer rápakolta, vállalja a véleményét

hereverő heverő 2016.11.20. 10:55:05

@MacákékIcukája: valóban, bocsánatáért esedezem úrnőm.

MacákékIcukája 2016.11.20. 10:56:53

@Cérnahuszár: sztm sem jofiu, de nekem pont emiatt tetszik a karaktere, van benne egy kis rosszindulatusag, amit kellokeppen kontroll alatt tud tartani (neha kibukik persze)

Cérnahuszár 2016.11.20. 10:59:22

@PeniValdes: nekem 8 hogy igaza volt vagy sem
csak nem az a jólviselkedős tuja srác, amit kifogásolnak
neki is vannak hülyedógai, amikor pl összebaszta a többiek kajáját kicsinyes bosszúból, mert a rangsor aljára került és nem ehetett csirkecombot

Berborosz 2016.11.20. 11:01:34

@MacákékIcukája:@Nbl: Igen. Ötezerszer le lett írva, hogy Dávid faszagyerek (sőt, egyszer valóban még a lila kendőt is levette magáról),
és szintén ötezerszer le lett írva, hogy Dávid és Ati tuja. Pedig Ati egyszer helikopteres műsort adott.
Nincs itt igasság...

Cérnahuszár 2016.11.20. 11:02:57

@PeniValdes: pont erről beszélek :)
ember, ugyanolyan hülye dógai vannak mint a többi embernek, nem különb

Nbl 2016.11.20. 11:07:59

@Berber Oroszlán: De te konkrétan egy hőstettet akarták hallani róla, kaptál :)

Nbl 2016.11.20. 11:09:00

@Cérnahuszár: igen, nekem is csalódás volt ez tőle.

hereverő heverő 2016.11.20. 11:10:04

@Cérnahuszár: nekem különb hülye dolgaim vannak mint a többi embernek. Mert én terminátor vagyok :)

Cérnahuszár 2016.11.20. 11:16:20

@hereverő heverő: én is :) egy szekrény van tele a terminátor rucikkal, nemrég szert tettem egy vasemberesre is

MacákékIcukája 2016.11.20. 11:17:24

@hereverő heverő: ugyan, fiatalur! Ne vegye a szivere :)))) eljenek a terminatorok

hereverő heverő 2016.11.20. 11:24:58

@úgymond olvasó MMKK: pontosan. Titán csavarokkal rendelkezem, csak a tesók meg ne tudják mert jönnek a fímért :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 11:26:47

@hereverő heverő: csak tuggggyammegfele, hogy hol láksz, tezsvírem, megyek oszt kibontom belőled a fííííííímet :)))))))

hereverő heverő 2016.11.20. 11:26:58

@Cérnahuszár: Én az olyan rucikat szeretem, mint amilyen a király meztelen mesében is van: Teljesen átlátszó, szinte nem is érzed ha viseled, és csodaszép vagy benne :)))) Ha olyanod is van, akkor megyek nyálat csorgatni

Cérnahuszár 2016.11.20. 11:28:55

@hereverő heverő: nincs, én álcázó göncöket szeretem :D

hereverő heverő 2016.11.20. 11:32:17

@Cérnahuszár: nekem a lópokróc áll jól, meg a távolság.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 11:39:03

@hereverő heverő: :))))))) a távolság nekem is nagyon jól áll

mobilos perpetuum 2016.11.20. 11:41:29

@Nbl: Dávid odacsapott az asztalra szeptember 9-én, Mici gerjesztette haragra, mikor Somával túl sokáig veszekedett.
Beszólt többször Dinának.
Retardáltnak, és madárijesztőnek nevezte Ginát.
Dávid egyszer se sokallta azt, hogy "szökik a málna, "ostor ez a láb".
Dávidnak nem tetszett, hogy Dina nem volt figyelemmel arra, hogy kinti kapcsolata volt.
Ugyanezt nem tette szóvá Krisztiánnál, Tivynél.
Lányokkal szemben bátor, fiúkkal szemben nyuszi.
(Lórival volt valami olyan összetűzése, amiről a párbajon akart beszélni, de az elmaradt.)

Cérnahuszár 2016.11.20. 11:44:00

@mobilos perpetuum: na ezt megint meg lehet cáfolni, ha nyuszi lenne dávid a fiúkkal szemben, akkor soha nem vette volna le a lila kendőt lórival szemben :P

amit rá akarsz húzni az tivyre volt jellemző

hereverő heverő 2016.11.20. 11:44:15

@mobilos perpetuum: Rendben, és most mitévők legyünk ?

Marcsee 2016.11.20. 11:51:30

@MacákékIcukája: Szoktak pislogni meg esznek, mi? :D:D

mobilos perpetuum 2016.11.20. 11:51:33

@Cérnahuszár: Aki 2015-ben Istenes műsorában szerepelt, könnyen lehet bátor. :D
Főleg egy héttel egy győztes párbaj után.

csakolvasok82 2016.11.20. 11:54:41

Jó reggelt!

Szerintem tuti a tegnapi posztból nyúlták az ötletet, hogy a kihívott válassza a harmadik résztvevőt, mert amikor a hármasPÁRbajt mutatta be Bence, akkor egyértelműen mondta, nem pedig opcióként, hogy a kiválasztott két ellenfelet fog kihívni.

Mici-Krisz: meguntam, bár tegnap még Mici lejjebb volt egy hajszállal nálam, mint Krisz, de most már ugyanannyira lent van mindkettő.

Gina is leírta magát, mert a névtelen szavazásnál, amikor rákérdezett Mici, hogy ő jelölte-e őt igénytelennek, először letagadta, majd amikor szorult a hurok bevallotta, azzal magyarázta, hogy azt gondolta, Mici nem fog ezen megsértődni. De akkor miért nem olyanra tette a jelet, aki neki nem fontos, pl. Attila.

mobilos perpetuum 2016.11.20. 11:55:53

@mobilos perpetuum: Egy újabb párbajt vállalni, ennyi telt ki tőle. Majd eltűnt a konyha homályában.

Marcsee 2016.11.20. 11:57:15

@PeniValdes: A bent lévők szempontjából - már ha van eszük és levonják a tanulságot az eddigiekből - igen, kerülni a feltűnést és vinni a nyereményt a lényeg, na de ez ez tvműsor, ami elvileg azért van, hogy miután a kölkök kiszívták a csontvelőmetis és végre elaludtak, akkor nyálcsorgatva tudjak szórakozni. Ennyi erővel berkhatnának x szobanövényt, azt amelyik a legkésőbb szárad ki locsolás nélkül, az nyeri a díjat. Szóval leszarnám én, csak legyen már egy kis szórakozás is abban, ami a tvben megy, ne csak sárgafejjel bambulás perceken keresztül. Lehet túl igényes vagyok XD

Funk You 2016.11.20. 12:01:43

Tegnapelőtt Bence úgy vezette fel a hármas párbajt, hogy a kiválasztott hív ki két embert. Aztán úgy látszik, az rtl-nél elolvasták a kommenteket + a tegnapi posztot és végre feltettek egy értelmes kérdést a nézőknek. Bravó! A végére csak megértik a szerkesztők, hogy nem árt egy kis izgalmat vinni a játékba.
Most ez hogy lesz különben? Addig tudtam követni Ancsát tegnap, hogy ma az adás elején lesz a kiválasztás és a végén a kihívás. Vagyis a kiválasztottnak lesz kb 1 órája, hogy eldöntse kit visz ki, a kihívottnak meg azonnal kell dönteni a másik kihívottról vagy neki lesz ideje szerdáig, ahogy egyébként lenni szokott? Na nem mintha ebben a szakaszban már sokat kéne agyalni, hogy a maradékból kit vigyen ki.
Szívem szerint a Zsolti-Vivien párost ejteném ki, csak az szól ellene, hogy akkor valószínűleg Kárszegék permanens üzekedését kéne nézni az összefoglalók nagy részében. Ritka ízléstelen, hogy ha épp nem élesben vagy szárazdugnak az ágyon, Krisztián folyton Mici lába között turkál. Nem tudom eldönteni, hogy melyik párost nehezebb elviselni.
Micit sajnálom különben. Volt egy erős felfelé ívelő szakasza az első 2-3 hét után, amikor még drukkolni is tudtam volna neki, az utóbbi időben viszont totális mélyrepülésben van. Sem az alkohol nincs rá jó hatással, sem a Kárszeggel való viszonya. Innen már szinte lehetetlen visszakapaszkodnia.

hereverő heverő 2016.11.20. 12:03:11

@csakolvasok82: Már írtam fentebb is, kommentben volt már ez az ötlet előbb is mint a tegnapi poszt. Azt hiszem térdszalagrend vándorkupát is osztottak érte :)) De ez az eredmény szempontjából mindegy is :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 12:06:51

zsóti-mici-vivien hármast vizionálok

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.20. 12:10:31

@Marcsee: az én igényeimnek megfelel Dávid,jóval szórakoztatóbb,mint pl Mici. és szebb is:XD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.20. 12:17:11

@Funk You: Zsoltit kiejtdném,mert álságos, kezdettől fogva zavart,hogya mikor a jel rakás volt, akkor mindig jött a szivárványokkal. Vivi sajnálatra méltó, Kárszeg olyan amilyen,de pont ezért ne nyerjen, Mici egyidőben szimpi volt, de túl sokat szexel, Soma a spanok kiesésével jelentéktelen kisfiú lett

MacákékIcukája 2016.11.20. 12:21:25

@mobilos perpetuum: meg kell cafoljalak megint, pont Tivy kiesese elott volt egy David es Krisz kozotti beszelgetes h mindketten mennyire unjak mar a musorat es David mondta h o is tobbszor szolt mar neki h ez baromi unalmas.

@Marcsee: te magad mondtad h nem is nezed az adast, szal nem is ertem mirol beszelsz.

hereverő heverő 2016.11.20. 12:27:22

@PeniValdes: Soma ugyanolyan tuja lett mint Dávid vagy Atti, mégsem veti senki a szemére. Sőt, talán még jelentéktelenebb.

@Cérnahuszár: Zsolti helyében őt vinném ki Mici mellé. Azaz Mici melle mellé.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 12:36:37

@Cérnahuszár: akkor Mici-Zsóti és öööööö csak Ati jut eszembe lehetségesként

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 12:38:29

@úgymond olvasó MMKK: ja, meg Soma.. neki már a létezéséről is elfelejtkeztem, schuldigung

Cérnahuszár 2016.11.20. 12:39:51

@hereverő heverő: nekem tetszett soma trollkodása amikor bezárta a többieket a fürdőbe, előtte meg hogy krisztiánt választatta meg vezérnek és jól megszívta, mintha most több mindent csinálna mint előtte, előtte csak tivy árnyékában tesózott azt jóvan
ez zavar is kicsit engem, mert érdekesebb most mint a tivys korszakban

hereverő heverő 2016.11.20. 12:39:57

@úgymond olvasó MMKK: Soma, Gina. Én Ginát szavaznám vissza, akkor Vivi és Kárszeg is egyedül maradna. Soma ugyanúgy visszajönne, de semmi esélye nincs kitűnni hacsak nem pusztul rá Vivienre vagy a Ginára. Akkor neki is harangoztak.

PirateHamster 2016.11.20. 12:41:02

@MacákékIcukája: pont ezt akartam írni, hogy amikor Krisztián először borult ki Tivadarra, és szólt be neki, hogy unalmas 10000xre is ugyanazt az elmeroggyant baromságot hallgatni, az "unalmas" meg "nem vicces" és Dávid leült Krisztián mellé beszélgetni. Krisztián szerint ő volt az első, aki ezt szóvá merte Tivy-nek tenni, Dávid meg mondta neki, hogy nem, mert el lett már mondva Tivy-nek hogy hagyja már abba, mert mindenkinek a könyökén folynak a hülyeségei. De nem érdemes szerinte vitázni vele, mert nincs kivel, és hogy emiatt Krisztián se húzza fel magát.

Cérnahuszár 2016.11.20. 12:41:10

@úgymond olvasó MMKK: ja, én is valami ilyenre gondolok, dávidot nem merné

hereverő heverő 2016.11.20. 12:41:41

@Cérnahuszár: csepp a tengerben szvsz. De igazad van, Tivivel ő csak szarszag volt a budi mellett.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 12:44:13

@hereverő heverő: a lényeg, hogy Zsolti távozzon (bocsi, Kroki)

@Cérnahuszár: szerintem se, nincs annyi vér egyiknek sem a pucájában

Sanda.Ipse 2016.11.20. 12:44:39

Végre az ideiglenes szerkesztők (Zsolt, Vivi) a szórakoztatásra és nem a többiek csesztetésére szánták a műsoridejüket.
Amúgy tök mindegy, melyik esik ki a most párbajra valószínű játékosok közül, mert a fődíjra egyikük sem esélyes. Most az jár jól, aki előbb kipotyog. Zsoltot meg a kreatív csoport használhatja a hátralévő időben:)

Cérnahuszár 2016.11.20. 13:04:11

nekem ez a hét tetszett, végre többet is megtudtunk a játékosokról, hogyan és miként gondolkodnak egymásról, mindegyiknek lett valami plusz oldala is nem fekete fehér az egész

hereverő heverő 2016.11.20. 13:06:34

@Cérnahuszár: majdnem. Mert Papi és Mici ugyanolyanok mint eddig és jobbára csak a fekete-fehérben alkotnak. Illetve színesben is csak ugyanezt.

Cérnahuszár 2016.11.20. 13:07:44

ja az remélem kiderül a maiból, hogy mi az amit ati meg akart beszélni micivel, de elnapolták estére, amikor már egy játékos sem ül a vezérlőben és nem hallhatja

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 13:07:53

jut eszembe: tegnap este a nickelodeonon szembejött velem az avatar c. anime, és abban ilyen állatok vannak, hogy majomkecske,bölénymanate, jegesmedvekutya.. és akkor azt hisszük, a papagájkutya nem létezik :DDDD

ficekence 2016.11.20. 13:08:32

@PeniValdes: Dávidot megértem és el is fogadom, bár Ginának drukkolok, de legalább Atit engedd már el az isten szerelmére!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.20. 13:11:47

@ficekence: aki Dávid barátja az az én barátom is:)
egyébként Ati is jól csinálta vhol

ficekence 2016.11.20. 13:24:27

@PeniValdes: Húú,kicsit sem vagy elfogult. :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.20. 13:27:07

@ficekence: csak a fanatikusok kerülik meg a Földet, mondta oraveczcoelho

malevil2050 2016.11.20. 13:28:04

Nénnye! Téged asztán jól kisámfáztak! Hát aziiii ,,,,, nahh mind1 jó kis bukta lecc ez!

Nbl 2016.11.20. 13:31:11

@úgymond olvasó MMKK: Somában számomra még az is baromi idegesítő, h egy kiköpött telepi suttyónak tűnik a sunyi húzásaival meg a flegma beszédével ... Lehet, h vannak néha jófej megmozdulásai, de azokat is általában azok felé teszi, akik fölötte vannak a suttyóságban... Vagy pinát remélhet tőlük (de minimum szájrapuszit, szánalom)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 13:39:43

@PeniValdes: oravecckoejjómüller :)))))

@Nbl: Soma nekem olyan, mint a hormonbombás kamaszfiúk

Avanivi 2016.11.20. 13:40:07

@Cérnahuszár: Dávid nem azt súgta , hogy még mindig dugnálak?

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Krissz védettsége az első kihívásig vagy a másodikig érvényes.

Sanda.Ipse 2016.11.20. 13:44:20

@Avanivi: Ez nagggyon jó felvetés!!! Gratula!

ficekence 2016.11.20. 13:57:07

@PeniValdes: Ne már, ez csak egy VV. :)))))))))))))))))))

MacákékIcukája 2016.11.20. 14:03:52

@PirateHamster: arra gondolsz, amikor vmelyik este a dohanyzoban vitaztak es tivyke majdnem elsirta magat? Nem emlekszem h utana David mondott volna vmi hasonlot (bar akkor nagyon kommenteltem kozben szal lehet). En konkretan kb 2 hettel ezelotti esemenyre gondoltam, amikor az etkezoasztalnal beszelgettek kettesben, David probalta csititgatni Kriszt

@Nbl: ekg Somasra

@Avanivi: nem, az "utallak" volt

MacákékIcukája 2016.11.20. 14:05:02

@PeniValdes: @ficekence: Ati sztem is jol csinalja, hamarosan vegjatek es az emberek csak most kezdik eszrevenni a "sunyizasat"

PirateHamster 2016.11.20. 14:05:59

@MacákékIcukája: Igen, arra gondoltam én is :) ekg :)
(Két hétig itthon feküdtem mandulagyulladással, azért néztem én is vissza részeket, volt rá időm)

Plüsscukor 2016.11.20. 14:06:56

OFF
@MacákékIcukája: Jó reggelt! :)
Tegnap bealudtam, csak ma olvastam mit válaszoltál még a tegnapiban, köszi :)
Nekem is volt ACL szakadásom, hát nem volt valami vidám utána. Ugyan engem nem műtöttek meg (én nem akartam), de a szakadás után kb 5-6 hónappal már edzettem, óvatosan. Pár hónapig még edzésen is kíméltem a térdem, és persze térdrögzítőt hordtam, hordok a mai napig edzés közben (nincs keresztszalagom, szóval erősen ajánlott emiatt). Van több sporttársam is, akiket megműtöttek ugyanilyen sérüléssel. Náluk hosszabb volt a műtét miatt a felépülési idő, de most már ugyanúgy működik a lábuk, aktívan sportolnak, sőt, egyikőjük éppen ma lép tatamira Floridában a VB-n! :)
Szóval, nyugi, helyre fog jönni a lábad, csak legyél türelmes, és gyógytorna, gyógytorna, gyógytorna! Rengeteget használ, még ha nem gondolod eleinte.

Ja és olvass utána a kinesio tape-nek, csodákat tesz, komolyan. Nekem rengeteget segített, a duzzanatot és a véraláfutást egy pillanat alatt levitte, úgy, hogy még az orvos is elcsodálkozott rajta. Nálunk edzésen szinte mindig van valakin tape, nagyon pöpec a fájdalomcsillapító hatása is.
Itt egy kis know-how róla a yt-on, szerintem ennek a cégnek vannak a legjobb videói fent a tape használatáról:
www.youtube.com/results?search_query=kt+tape

A többiektől pedig bocsi az OFF miatt, de hát mégiscsak Icuka bokájáról van szó! :)

mobilos perpetuum 2016.11.20. 14:09:42

@PirateHamster: Dávid, ha tényleg elmondta Tivynek, hogy unalmas, abból veszekedés, vagy legalábbis jel-rakás lett volna. (Plusz szék-rugdosás, vigyetek-ki-párbajra :D)
Szerintem csak finoman célozgatott a málnásnak, ezért annak le se esett, miről van szó.

Egyébként az itteni kommentelők annyira nem foglalkoztak Dáviddal, hogy többször megfigyeltem: mindenkiről szó esett, plusz zene-küldések, OFF-témák, de hogy a "kedvenc" mint is csinált, amivel "feldobta" volna a műsort, ilyet nem lehetett olvasni.
A bentiek legalább a főztjét élvezhetik.
Mert ami Dave-t lázba hozza az nem a női mell, hanem a csirkemell.

Plüsscukor 2016.11.20. 14:14:07

@qwerty1986: Ez az instant kellék dolog már többször szóba került itt. Viszont Zsóti feladataiban szerintem most nem volt semmi olyan extra kellékigény most, amit nem lehetne gyorsan beszerezni, akár a stúdió melletti Camponából is. Pár méter madzag, néhány lavór, festéshez használt védőruha, úszósapka. Szerintem leírta a feladatot, hozzá a kelléklistát, a stáb néhány órán belül beszerezte és betette a raktárukba.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 14:16:20

@hereverő heverő: jah, pl így betűkkel én írtam be, hogy A B C mármint. meg a többi betűt is :D bánja kánya, a lényeg, hogy ez legyen, ez végre izgi.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 14:16:41

@Avanivi: hoppácsak, tényleg! akkor még lehet egy kárszeghyné - zsóti- kárgszeghy párbaj is

ficekence 2016.11.20. 14:17:26

@MacákékIcukája: Na éppen emiatt antipatikus, vagy nem.... unszimpatikus. :)))

PirateHamster 2016.11.20. 14:17:27

@mobilos perpetuum: lol, nos, én nem azt írtam, hogy Dávid által lett elmondva, hanem, hogy Dávid azt mondja Krisz-nek, hogy "már többször el lett neki mondva". Meg azt tanácsolja Krisz-nek, hogy ne húzza fel magát rajta, mert nem érdemes, nincs kivel vitatkozni.

Úgyhogy most én is így teszek, és inkább el is megyek moziba ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 14:22:49

amúgy szerintem zsoltit megpakolják, mint a málhás szamarat, ő zsigerből magára rántja micit, aki meg bosszúból vivit. és fogalmam sincs, ki megy vissza egy ilyen hármasból például.

Magentax 2016.11.20. 14:24:50

@úgymond olvasó MMKK: De nem úgy van a szabályzatban, hogy a lila kendő a következő kiválasztásig érvényes?
Amúgy sziasztok! :)

Magentax 2016.11.20. 14:26:35

@ミラ: ey ilyen hármasnál én tuti Micire szavazok.:)
A Zsóti-Vivi páros sokkal idegesítőbb már számomra, mint Kárszeghyék éjjel-nappali üzekedése.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 14:29:55

@Magentax: én vivire tuti nem, baromira idegesítő tényleg. már a bamba nézésével kikészít, aztán általában meg is szólal. viszont zsoltit alapból kedveltem, mostanában szar húzásai vannak, micit meg eleinte utáltam, aztán jobb lett, most meg olyan semmilyen. na köztük nem tudnék dönteni.

drjax 2016.11.20. 14:34:37

Sziasztok!
Krisztián védettsége, a harmadik párbajozó kiválasztására már nem érvényes.Szerintem.
Mici-Zsolti-Krisztián/Ati/Gina vagy Zsolti-Mici-Vivien párbaj lesz valószínűleg.
Azt gondolom Ati lesz aki dönt,azzal,hogy rá meri e tenni Zsoltira.
Vélemény?

Magentax 2016.11.20. 14:37:04

@ミラ: amíg el nem kezdte a drámakirálynő hisztiműsorát, addig én is bírtam Zsótit.
Amit a sufnigate óta művel és a zsigeri utálata Mici miatt (mert egyértelmű, hogy féltékeny), az nálam már a szánalmas kategória és durván leverte a lécet.
Egy ideje egyáltalán nem vicces és szórakoztató, összevissza beszél, egyik szavával mond ellent a másiknak, sipítozik, őrjöng - na neeeee.
Vivivel kapcsolatban ekg. :) Mici idegesít legkevésbé közülük, bár megmondom, én a helyében papit már pofánvertem volna.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 14:38:44

@drjax: mici - zsolt - krisz kombóból se tudom, kire szavaznék, kinek van a legkevesebb idegesítő szokása. ha ati bekerül, rá tuti NEM. ha gina benne lesz, akkor rá viszont sanszos, hogy igen.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 14:39:49

@Magentax: peeeersze, olyan féltékeny, mint a huzat. meg tényleg ez a sufnigate is. mintha neki előjogai lennének. érthetetlen. kár érte, megnyerhette volna, így már tuti nem fogja.

Plüsscukor 2016.11.20. 14:41:10

@drjax: Fene tudja. A védettség a következő kiválasztásig szól - még akkor is, ha az dupla kiválasztás. De ha le is kerülne az első után Kriszről, sem biztos, hogy ő lesz a 2. kihívott.
Valószínű, hogy Zsolti lesz a kiválasztott, Ő pedig kihívja Micit. Mici nem fogja Kriszt megjelölni.
Ezért tippelnék én is a Zsolt - Mici - Vivien felállásra.

Az viszont érdekes kérdés, hogy mikor tudják meg a villalakók, hogy ez egy ilyen kiválasztás lesz. Ha előre tudják az új szabályokat, akkor pl. egyáltalán nem biztos, hogy a kiválasztása esetén Zsolti Micit hívja ki, tudván, hogy ő magával ránthatja Vivient is. Neki az is rossz, ha ő esne ki, de az is, ha Viven esne ki mellőle.

Vtec 2016.11.20. 14:41:18

Mici polgári neve Dudás Noémi?!
Micsoda irónia.

Magentax 2016.11.20. 14:42:16

@drjax: ha a kihívott dönt a harmadik személyről, akkor az a valaki is kihívott lesz és nem kiválasztott.
Fentebb írtam, hogy sztem a lila kendő a következő kiválasztásig tart.
Nem tudom megtippelni, Micin és Papin kívül ki mer még Zsótira tenni. Soma, Vivi tuti nem, Dávid talán, Gina passz, Ati passz.

Plüsscukor 2016.11.20. 14:42:50

@ミラ: És az érthetetlen vádaskodása, miszerint Mici befolyásolta az összes többi lakót is...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 14:46:52

@Plüsscukor: az már nettó féltékenykedés szerintem. mici akkor is rosszat csinál szerinte, amikor levegőt vesz.

én szeretném, ha nem tudnák meg az első kihívásig, hogy a kihívott is hív valakit. akkor nem befolyásolják a döntésben. a zsolt-mici-vivi kombó akkor is jó, bár szívem szerint atit nem akarom a villában látni. ő nem hatalmas figura, hanem borzalmas nekem. az a simulékony benyalása minden fontosabb szituban visszataszító és szvsz túl sok szórakozást se nyújt. nem mellesleg szakácsként, hogy nem kell főzni a lágy tojást... hát végülis, ha nagyon lágyan szereti. de akkor a többi tudása milyen lehet, ha ilyen alap dologban ekkora hülyeséget mond?

Magentax 2016.11.20. 14:47:04

@Plüsscukor: jaja, főleg, hogy Mici papin kívül gyakorlatilag nem is beszél senkivel - kivéve nagyritkán Ginát.
Azt sem értem, mire vádaskodik ez a hisztimájer, hogy Mici folyton hazudozik. ??? Mit? Kinek? Miről?
Mi ugye csak azt látjuk/halljuk, amit a szerkik beadnak nekünk, ki tudja mi történik a többi időben.

drjax 2016.11.20. 14:52:50

@Magentax: Persze,igazad van.
"A" játékos választhatja Krisztiánt "B"-nek.
Az is benne van, hogy Krisztiánnak kell döntenie egyenlőség esetén,Mici-Zsolti között.
Én így gondolom a jeleket:
Mici-Zsolti
Krisztián-Zsolti
Dávid-Zsolti
Zsolti-Mici
Vivien-Mici
Soma-Mici
Ati-Zsolti/Gina
Gina-őt nem tudom megtippelni :D

Bekkara 2016.11.20. 14:54:11

A lila kendő azt jelenti, hgoy fel van mentve a következő párbaj alól, mindegy, hogy azt hányan játsszák és milyen módon kerülnek kijelölésre. Azt hittem, ez mindenkinek egyértelmű. Vagy nem? Papi biztos, hogy nem megy.
Mici, Papi és Dávid Zsoltira pakolnak. Ati és Gina egymásra pakolnak. Zsolti és Vivi Micire pakolnak. Soma egyelőre rejtély, mert nem mutatják mostanában a kisgyereket. De tegyük fel, Micire rak. Akkor döntetlen. Ki most a villamester? Nem minden nap más volt? Akkor ki dönt?
Ha Zsolti megy, Micit hívja. Ha előre közlik velük a dolgokat, akkor nem biztos. De ki mást hívhatna? Esetleg Dávidot, de szinte ugyanott van, mert Dávidnak lesz annyi esze, hogy Vivit hívja ki Zsolti mellé. Esetleg ha Zsolti okos, akkor Ginát hívja, Gina meg mondjuk Atit, az egy furcsa párbaj volna. De Zsolti és Gina nincsenek rosszban.
Ha Mici lesz a kiválasztott, Zsoltit hívja ki, hogy Zsolti kit fog, sejtésem sincs, szerintem Atit, mert Mici meg Ati jóban vannak, hátha oszlanak a szavazatok.

malevil2050 2016.11.20. 15:05:05

@Vtec: Itt nem megy a humor , csak a sótlanság., meg az agyon elemzés. Rossz fára húgyoztál , ecsém/lyányom . hihi Én kérek elnézést!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 15:07:41

@Plüsscukor: :)

@Magentax: elég gumiszabályos ez az évad, én már semmiben sem vagyok biztos

KapitányG 2016.11.20. 15:09:25

@Magentax: Igen, de nem a kiválasztott hívja ki. Szerintem a lila kendő attól védi a viselőjét, hogy a kiválasztott őt vigye ki párbajra, így aztán fogadni ugyan nem mernék rá, de egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az első kihívás után Krisztiánról lekerül a lila kendő.

Magentax 2016.11.20. 15:13:17

@KapitányG: Sztem meg a lila kendő azt jelenti, hogy a következő kiválasztásig nem lehet sem kiválasztott, sem kihívott vagyis nem párbajozik. De hát hamarosan kiderül. :)

Magentax 2016.11.20. 15:15:45

@úgymond olvasó MMKK: ez igaz.
Bár, mint itt már sokan írták, úgy lenne érdekes, ha a kihívott a kék kendő magára kötözése után tudná meg, hogy most neki is választania kell valakit. :)
De akkor honnan szedné a következő kék kendőt? :)

KapitányG 2016.11.20. 15:20:14

@Magentax: Ezen nem fogunk összeveszni :)))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 15:25:32

@Magentax: "most akkor hozzátok be a másik bőröndöt"

Magentax 2016.11.20. 15:32:22

@ミラ: @úgymond olvasó MMKK: reméljük a legjobbakat, hogy a szerkik olvassák a kívánságainkat :))

csakolvasok82 2016.11.20. 16:07:55

@hereverő heverő: ok, ok, bocsi, nem olvastam korábban.
Egy biztos, utólag találták ki a szerkesztők, hogy feldobják ezt a lehetőséget is.
Amiért egyáltalán nem tudom megfedni őket, sőt, inkább gratu nekik, hogy mernek ilyen esetben is gumiszabályokat alkalmazni, nem csak a szelektív fegyelmezések terén.

csakolvasok82 2016.11.20. 16:18:23

Szerintem
Attila -Ginára egymásra tesz,
Mici és Krisz-Zsoltra,
Vivien+Zsolt+Soma Micire teszi a jelet.
Dávid jele fog dönteni, Vagy Zsoltra teszi, akkor talán ő is megy párbajozni (nem tudom ki dönt most), vagy Ginára teszi, mert idegesíti és volt is konfliktusuk. Akkor Mici megy, aki viszi Zsoltit, ő meg Attilát vagy Ginát.
Ha Zsolt megy, akkor teljesen mindegy, kit választ, bár biztos Micit választaná, az viszi Vivient is magukkal.
ÉS ha Zsolti visszamegy, döntős lesz. Szerintem.

Brandy9 2016.11.20. 16:18:59

@mobilos perpetuum: sztem most lenne itt az ideje Dávidot kiszavazni a játékból, ha nem akarják a bentiek h ő nyerje meg, és legyen nekik is esélyük. Viszont erre csak akkor látnék esélyt, ha tudnának előre a 3as párbajról, mert akkor talán be mernék választani a 3ba, így megint nem fogják sajna. Manapság kicsit nőtt a szememben Dávid, de az eddigiek alapján nem érdemli meg a győzelmet. Ez egy szórakoztató műsor és ő egyszer sem szórakoztatott engem. Evvan...

csakolvasok82 2016.11.20. 16:20:58

@Plüsscukor: amikor Viven bement sminkelni a sufniba, kérdezte Zsoltot, hogy mit ír, és mondta, hogy a kellékeket. Csak nem értem, ha csak később ötleteltek, hogy milyen feladat legyen, akkor milyen kellékeket írt össze kezdéskor...

Avanivi 2016.11.20. 16:33:33

@Magentax: a kék kendőt ollóval kettévágják oszt jónapot:)

és akkor kire szavazunk ha a harmadikat a nézők fogják kiválasztani?

Magentax 2016.11.20. 16:35:31

@Avanivi: attól függ, ki lenne az a bizonyos harmadik.

Cérnahuszár 2016.11.20. 16:40:31

@drjax: érvényes kell hogy legyen krisztián védettsége, mert ha a 3-nak nem érvényes, az olyan mintha egyáltalán nem lett volna az.

Plüsscukor 2016.11.20. 16:42:14

@ミラ: Főzni a tojást kell, hogy lágytojás legyen belőle. A lágytojást már nem kell főzni :) Sztem Ati is ezt a logikát követte.

Plüsscukor 2016.11.20. 16:44:55

@csakolvasok82: Szarul vágták össze, nem követték a kronológiát. Nem először láttunk már ilyet.

csakolvasok82 2016.11.20. 16:44:59

@PeniValdes: @Brandy9: én pl. a hoteles héten nagyon jókat nevettem Somán, egyik belevalóban tettek be Attila vicceiről is videót, azon is. Dávidnak tetszett a majdnem genyózása a bilincses héten, amikor a kulcsukat eldugtál (kár, hogy nem vitte végig). Zsoltin+Kriszen+Micin és Ginán való szórakozás most nem jut eszembe, Vivient meg inkább kínos, mint vicces nekem.

Avanivi 2016.11.20. 16:47:54

@Magentax: ha a harmadikat nekünk nézőknek kell kiválasztani az öfi végéig akkor kit küldünk mi párbajra?

Magentax 2016.11.20. 16:51:33

@Avanivi: ja értem. :)
Attól is függ, ki a másik két személy, de vagy Zsótit és/vagy Vivit szívesen látnám kint. :)

csakolvasok82 2016.11.20. 16:58:48

@Plüsscukor: no, visszanéztem, Vivi még smink nélkül, épp sminkelni kezd.
V: Ötleteket írod?
Zs: aha, már kellékekkel
A laptop képernyőjén olvasható, hogy Vakon bálozók, kellékek: szemfedő, piros, barna szemceruza, stb. Az emlékek útja is ott volt a papíron.
Úh. most éppen jó időrendbe vágták össze, és meg is fejtettük sherlocki képességekkel: reggel összeírták a kellékeket, elugrott vásárolni a shopping assistant, aztán délre már a raktárban várta őket a cucc.

csakolvasok82 2016.11.20. 17:01:09

@Avanivi: @Magentax: nem mi fogjuk kiválasztani a harmadikat, ez már eldőlt tegnap, hogy a kihívott választja ki a harmadik versenyzőt. Bár még megváltoztathatja az rtl újra. :)

Vtec 2016.11.20. 17:03:37

Egyszer tudománnyá fog válni ez a fing szeletelés, amit csináltok :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 17:05:08

@Plüsscukor: bakker, hogy ez nem jutott eszembe :D no és aki félig keményen szereti? az már a lágytojást főzi :P

Magentax 2016.11.20. 17:05:44

@csakolvasok82: oké, azért álmodozni szabad, nem? :D

csakolvasok82 2016.11.20. 17:05:50

@PeniValdes: :D:D sokszor még a smink sem segít, van valami furcsa az arckifejezésében, amitől kiráz a hideg, volt egy szobatársam, aki pont ilyen arcokat tudott vágni, csak ő teljesen értelmes, sőt nagyon okos, extra jó képességű volt.

Cérnahuszár 2016.11.20. 17:22:59

@csakolvasok82: addigra zsoltinak megvolt 2 ötlete, az emlékek útja és a vakon bálozás volt felírva a monitorra
azt írta, és kellett volna még 2 azért nyúzta vivient.

Cérnahuszár 2016.11.20. 17:26:20

@Vtec: az jó lesz, tetszik a fingszeletelő doktori cím :)

Cérnahuszár 2016.11.20. 17:28:15

@csakolvasok82: ja, már látom h megnézted, akkor semmi

Plüsscukor 2016.11.20. 17:47:06

@úgymond olvasó MMKK: vagy dr.Finghuszár :))
És én akkor mi lennék? Plüssfing? Vagy Fingcukor? Megannyi kérdés...:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 17:48:33

@Plüsscukor: oh, ez olyan mély filozófiai kérdés, amelynek megválaszolása távol áll hozzám figyelembe véve a hétvégi agykapacitásomat, ámde hétköznap szívesen belemélyednék, amennyiben ez neked improvizál.

Plüsscukor 2016.11.20. 17:52:52

@úgymond olvasó MMKK: impreizél nekem, ha neked nem dergolál :))

Magentax 2016.11.20. 17:54:05

Most néztem vissza a pénteki összefoglalót.
Nem egyértelmű, rossz is volt a hang - Zsóti Ginát "játszotta"?
Csak azért volt fura, mert visítozott, fetrengett a földön és vmit ordibált. Én ilyesmire nem emlékszem Ginától.

Plüsscukor 2016.11.20. 17:57:13

@Magentax: Miért ne fesse falra magát? Nem irritálsz nekem.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 17:59:12

@Plüsscukor: nem der.. dergo.. dergolál, tesó :)

@Magentax: :))))))))))

Plüsscukor 2016.11.20. 18:02:32

Egyébként annyira nem értem, hogy Zsolti hogy képes agyilag ilyen hosszútávon elviselni Vivit? A szeme sem rebbent, amikor Vivi azt kérdezte tőle, hogy "most direkt irritálsz nekem?".

Plüsscukor 2016.11.20. 18:04:05

@Magentax: Arra sem emlékszünk, hogy Gina annyira örült a szponzorruháknak. Nyilván sok mindent nem mutatnak nekünk, persze ettől még simán azt gondolom, hogy Zsóti csöppet túljátszotta.

Magentax 2016.11.20. 18:11:18

@Plüsscukor: na most kiesett a szögesdrót a szádból...

Cérnahuszár 2016.11.20. 18:12:24

@Plüsscukor: a finghuszár az olyan somás
na de a huszárfing, az krisztiános
jó lesz a dr huszárfing, a szeletelő

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 18:13:52

@Cérnahuszár: hüle :))))))

@Magentax: mondtam már, hogy jó az avid? (macskabuzi vagyok)

Plüsscukor 2016.11.20. 18:17:49

@Magentax: Jajj! Megkövetem Vivit! Nem azt mondta, hogy nekem, hanem, hogy fel. Direkt irritálsz fel.
Mea culpa :)

Magentax 2016.11.20. 18:18:41

@úgymond olvasó MMKK: ő az én Medvemacskám, sajna 21 éves korában eltávozott a cicamenyországba :(

Magentax 2016.11.20. 18:21:34

@Plüsscukor: :DDD
Nem tudod véletlenül, gyűjtik valahol ezeket az aranyköpéseket?
(nem néztem utána)

hereverő heverő 2016.11.20. 18:36:53

@úgymond olvasó MMKK: bakker, ezek a nevek..
Cérnafing, huszárszeletelő, plüssfingcukorbogár..

hereverő heverő 2016.11.20. 18:41:25

@úgymond olvasó MMKK: jaj dehogyis, nincs miért elnézést kérni. A hereverés se mindennapi.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 18:41:32

@hereverő heverő: utóirat: az avatáros állatos hozzászólásomat még nem is láttad szerintem :)

hereverő heverő 2016.11.20. 18:43:47

@úgymond olvasó MMKK: a medvemacskás avatar vagy az animációs papagájkutyásat nem láttam ?

Apadfaxa 2016.11.20. 18:47:44

Ginát megcsinálnám,Dáviedot meg nem, se a Zsótit nem és a Vivit se....
Micit igen, ha itt a sakk (vagyunk)

hereverő heverő 2016.11.20. 19:00:24

Megnézzem a Hobbitot ? Könyvben még jó volt, de könyvben minden jobb.

Magentax 2016.11.20. 19:04:52

@KapitányG: Köszi :)
Ez az újabb termés, valahol már láttam a régebbieket is, de azt most nem találtam.

Plüsscukor 2016.11.20. 19:11:16

@Magentax: Nem, sőt én igyekeznék elfelejteni is ezeket, de beleégtek sajnos a dobhártyámba :)

hereverő heverő 2016.11.20. 19:16:28

@Plüsscukor: nahát hogy mindenkinek új avatarja van :)

Plüsscukor 2016.11.20. 19:18:37

@hereverő heverő: Ó, hát nem is én vagyok a cukker, hanem te, hogy így észreveszed :)
Gondoltam mégiscsak fel kéne öltöznöm tisztességesen a hármas párbaj tiszteletére.

hereverő heverő 2016.11.20. 19:19:15

Búcsúzom mára, de lehet hogy benézek a mai hentelésre döbbent és értetlen arcokat nézni. Szép estét lányok fiúk

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:19:17

@hereverő heverő: pedig olyan szép állatok ezek.. majomfejű, kecsketestű lény, jegesmedve testű, kutyafejű lény. valami csodálatos :)))) (én Hobbitot sskk nem nézek)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 19:20:34

zsolti nagyot fog nézni, hogy miután kihívta micit, az kihívja vivit, éshát...csak egy maradhat

hereverő heverő 2016.11.20. 19:22:19

@úgymond olvasó MMKK: Valószínűleg igazad lesz, belenéztem. Eddig sem nagyon ambicionáltam ezt az élményt de már látom, hogy jól tettem. Ez talán még a maricsujnál is unalmasabb.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:23:40

@hereverő heverő: akartam nyelvvel szabályosan kérdezni: don Pedro megjelent-e már a színen?

Mók_Ica 2016.11.20. 19:23:52

szasztok kommtársak :))) végigolvastam a mai termést :))) jók voltatok :))) ez a legjobb az egész vv-ben :))))

zsóti és vivi még sosem volt párbajozni.... sztem legyen a kiválasztott zsóti.....

hereverő heverő 2016.11.20. 19:24:55

@úgymond olvasó MMKK: megjelent, de aztán jött a napkemente és kénytelen volt ellovagolni bele.

Mók_Ica 2016.11.20. 19:25:23

@úgymond olvasó MMKK: @hereverő heverő: nézzétek a sóderklubot vagy a szépségkirálynő választást :)))) (van konténer, csak szólok... :))) )

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:26:05

@hereverő heverő: és a medvebőrét magával vitte, vagy továbbra is hagyja Juan Lucio de Santos Merillának, hogy romantikusan magáévá tegye?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:27:04

@Mók_Ica: odakapcsoltam a szépségkirálynő választásra, de épp Mikulásné jelent meg a színen, úgyhogy a TV testi épsége érdekében kénytelen voltam elkapcsolni :D

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 19:31:55

@Mók_Ica: vélhetőleg ő lesz bár mici összeveszett ginával, ez módosíthat picit a dolgon
de akkor nem lenne meghökkentő és izgalmas a párbaj, mert zsolit nem hívja ki vivit
nekik pedig már ideje szétrobbanniuk

Mók_Ica 2016.11.20. 19:33:54

@úgymond olvasó MMKK: őt én sem szeretném nézni..... megértelek.... :))))

@mindenkinyugodjonleapicsába: mondjuk én kíváncsi lennék / lettem volna zsótira vivi nélkül.....

hereverő heverő 2016.11.20. 19:35:45

@Mók_Ica: @úgymond olvasó MMKK: Jaj Móki, én a tankhajómat akarom! A szépségkirálylányoktól borsódzik a hátam és ökölbe szorul a talpam, a világ legigazságtalanabb vetélkedője címért viszont méltán versenyezhet. És Andy férfiúi bája, vonzereje...Tankhajót !

Plüsscukor 2016.11.20. 19:39:26

@úgymond olvasó MMKK: Én is véletlenül odatévedtem :) Mikulásnét nem láttam, viszont a csajok, akiket mutogatnak, olyan egyformák, hogy ha nem lenne kiírva a nevük, összekeverném őket. És mind milyen gebe, jesszus.

Plüsscukor 2016.11.20. 19:41:13

@mindenkinyugodjonleapicsába: Igen. És lehetne még plusz csavart vinni a történetbe, hogy le kell fejezniük is egymást - ha már csak egy maradhat :)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 19:41:47

@Mók_Ica: az az elszabadul a pokol, hisztizik, vergődik, összeomlik emlékműnél kerülne megrendezésre
szerintem nem lenne túl épületes látvány a darabjaira hulló zsolti, de megnézhetjük, még van rá esély, hogy látni fogod, nem tudjuk kik mennek haza

hereverő heverő 2016.11.20. 19:42:34

Azt hiszem megyek vissza a könyvemhez. Hanzelka és Zikmund másodszorra is érdekesebb mint a Hobbit elsőre.

Jóéjt szép estét mindenkinek

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:44:05

@hereverő heverő: most láttam valamelyik hírportálon képet a lányokról, mind egy kaptafára készült, néhányat meg sem lehet különböztetni egymástól

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 19:44:30

@Plüsscukor: azzal csak az a baj, hogy testi erőszaknak minősül és ki lesz zárva a párbajgyőztes is
bár előtte lehet, megszavaztatják a kizárást a villalakókkal, meg a közönséggel, mert lojalitás van

Plüsscukor 2016.11.20. 19:46:02

@úgymond olvasó MMKK: A Mozi+-on meg Így neveld a sárkányodat 2 :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:47:12

@Plüsscukor: ja, sötét haj, vékony hosszú comb, műmosoly.. brrrr

Mók_Ica 2016.11.20. 19:48:30

@hereverő heverő: ha maradsz estére, idecibálom a tankhajót :)))) (na ez valóban zsarolás :))) )

@mindenkinyugodjonleapicsába: jobb lett volna, ha zsóti hamarabb lejön viviről..... de hát így járt.... csak sajnos mi is....

@úgymond olvasó MMKK: azt én is láttam.... asszem a velveten volt.....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:48:55

@Plüsscukor: azt akarom a héten valamelyik nap megnézni :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:52:36

@Mók_Ica: valaki odakommentelte, hogy klónok háborúja.. nagyon röhögtem :))))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 19:53:06

@Mók_Ica: nem bírta volna a támadásokat, összeomlott volna idegileg, pont valamelyik nap mondta, hogy nem bírná vivi nélkül
és én ezt el is hiszem
vélhetőleg már nem lenne játékban, megnyomta volna a feladom gombot
vivi viszont simán kibírná még plusz fél évig is

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 19:59:40

@Commodore: يكون موضع ترحيب في وسطنا

csakolvasok82 2016.11.20. 20:00:01

Jó estét! Jaj, de izgulok, kíváncsi vagyok, mikor mondják meg nekik, hogy mi lesz a kiválasztás-kihívás-kihívás menete.

Cérnahuszár 2016.11.20. 20:02:38

bence kézdörzsizik :))) <3

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:02:41

bassszus, pedig ezt a részt kivételesen megnézném.. de hát még mindig 5-en vagyunk 2 tv-re, és az erősebbek nyernek :(

pomac 2016.11.20. 20:02:54

akkor szerdán lesz a 3. kiválasztva

Cérnahuszár 2016.11.20. 20:03:25

nem is gyanakodnak!!!! eddig mindig 9 felé volt akiválasztáős hékások!

Bianka_M. 2016.11.20. 20:04:16

Ööö, most lehet, h keverem a dolgokat, de a kiválasztással kezdődik az öfi? (Vagy csúnyán lemaradtam vmiről.)

csakolvasok82 2016.11.20. 20:04:16

@úgymond olvasó MMKK: majd közvetítünk, most borítékolják szavazataikat

pomac 2016.11.20. 20:04:18

ja és nem tudják hogy a 2. is kihiv valakit :D

Mók_Ica 2016.11.20. 20:04:36

@úgymond olvasó MMKK: hát olyanok is voltak....

@mindenkinyugodjonleapicsába: sztem bírta volna....

@csakolvasok82: remélem a második kihívást nem fogják most megtudni....

és dzsina a vellamester....

MacákékIcukája 2016.11.20. 20:04:56

Ooooo ez izgi lesz, joestet emberek :)

pomac 2016.11.20. 20:05:07

@Bianka_M.: kiválasztással kezdenek mert műsor végén lesz kihívás

csakolvasok82 2016.11.20. 20:05:13

@Bianka_M.: igen, mert kiválasztás után 1 órával már kihívás is lesz

Mók_Ica 2016.11.20. 20:05:28

@mindenkinyugodjonleapicsába: aham... vasárnap mindig :))

@Cérnahuszár: és eddig aludtak..... khmkhmkhm

Mók_Ica 2016.11.20. 20:06:00

@Bianka_M.: igen, mert az első kihívás is ma lesz

csodalámpa 2016.11.20. 20:06:42

a műsor végén lesz a második kihívás

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:06:42

nem sejtenek semmit a vellalakók? de izgiiiiiiii

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:07:54

@Mók_Ica: én nem látom erősnek, neki kell egy támasz aki megerősíti szerintem, egyedül több ember ellen...nem hiszem
de lehet, hogy megláthatjuk

csakolvasok82 2016.11.20. 20:08:02

@Mók_Ica: én is!

azt reméltem, azt is megmutatják, amikor Gináék nézték, hogy ujjazza Krisztián Micit.

Mók_Ica 2016.11.20. 20:11:43

vivi hol van??? totál KO a csaj..... kitől kapott egy ekkora plüss unikornist???

Bianka_M. 2016.11.20. 20:12:25

Zsolti már megint mártírkodik. Pffff....

csakolvasok82 2016.11.20. 20:12:33

@csakolvasok82: mármint csak, hogy lássa már Mici, hogy mennyire gáz ez

Mók_Ica 2016.11.20. 20:12:42

ójaj, zsóti... ezeket a jelzőket nem a melegséged miatt kaptad..... ne legyél már megint áldozatvállalási szindrómás!!!! pfffff

Brandy9 2016.11.20. 20:13:05

Bazeg Zsolti! Aszongya lejárató meleg kampány... Megint bedobta a szegény hátrányos helyzetűt...

csakolvasok82 2016.11.20. 20:13:16

Zsolti, szegény, mindjárt megsajnálom....hol az a konténer, hánynom kell

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:13:39

@Mók_Ica: ma vasárnap van? (kösz az infót) ezért volt akkor fura

MacákékIcukája 2016.11.20. 20:13:50

De ennek kb semmi koze a melegsegehez bakker

Marcsee 2016.11.20. 20:14:43

A KisPetőfiSomának olyan a színe, mint Trumpnak..az arcszíne is és a hajáé is XD

csakolvasok82 2016.11.20. 20:14:44

Gina és Mici már nem barinők, ezt Gina cseszte el, szerintem...

Bianka_M. 2016.11.20. 20:15:30

Patrik! Menekülj! :)

Mók_Ica 2016.11.20. 20:15:31

@mindenkinyugodjonleapicsába: sztem zsóti nem is a nyereményért ment be elsősorban, hanem hogy bekerüljön a médiába... ezt már az elején is hangoztatta....
sztem egyébként pár év és ő valóban melanie lesz.... át fogja magát műttetni....

óóóóóóóóóóóóóóóóó bakker, vivi vot kint és nem zsóti????????????

pomac 2016.11.20. 20:16:01

zsolti rakd nem kell a rizsa

Cérnahuszár 2016.11.20. 20:16:13

zsóóóti de hülye vagy, micire tenni
ő kivisz téged.

Bianka_M. 2016.11.20. 20:16:46

Zsolti idegi alapra került.

Lilith.Inanna.1 2016.11.20. 20:16:56

Zsóti egy idióta, remélem repül.

pomac 2016.11.20. 20:16:57

@Mók_Ica: tegye akkor sem leszek rá kíváncsi egészségére :D

Mók_Ica 2016.11.20. 20:17:12

@csakolvasok82: gyere, itt van a helyén :)))

@mindenkinyugodjonleapicsába: te is aludtál?? :)))) (jól tetted :))) )

@MacákékIcukája: nagyon irritáló amit és ahogy mondta....

Cérnahuszár 2016.11.20. 20:17:12

mici is hülye...ennyire párbajozni akarnak?
még mindig érzésből jáccanak, jóvan

csakolvasok82 2016.11.20. 20:17:20

Szólkjon valaki Zsoltinak, hogy nem Mici vagy a feneke miatt nem fogadhat örökbe gyereket, hanem a hatályos jogszabályok miatt. Nem értem, ha ennyire akar, miért nem néz utána, hogy lehet-e

csodalámpa 2016.11.20. 20:17:21

Zsolti ugyanolyan görény volt Micivel, mint amit ő sérelmez...

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.20. 20:18:04

Fogadjunk! Hány perc múlva fog Zsolti elájulni?

Mók_Ica 2016.11.20. 20:18:35

@pomac: :)))

no atti dzsinára tette..... és fordítva is.... hihhihihihihi

pomac 2016.11.20. 20:18:37

huha azt hiszem dávid lesz a sordöntő

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:18:51

nem bírlak követni titeket.. ha lenne körmöm, lerágnám

Bianka_M. 2016.11.20. 20:19:25

Ezek totál hülyék :). Hé, mindjárt itt a játék vége! Tattika, gyerekek.

csakolvasok82 2016.11.20. 20:19:42

@úgymond olvasó MMKK: Gina Atira, Ati Ginára, Mici krisz Zsoltira, Zsolti Micire rakott eddig

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:20:00

@Mók_Ica: igen, tudom, hogy nem nyerni ment be, hanem sokáig bent maradni
de most arról beszéltünk, hogy meddig bírná nem? :)
a műtétről fogalmam sincs

Plüsscukor 2016.11.20. 20:20:11

Jajj, lemaradtam a kezdésről, ez a 8 óra bezavart.
Tudják már, hogy hármas lesz?

pomac 2016.11.20. 20:20:47

gina fog dönteni muhahaha :DD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:20:52

@csakolvasok82: Gina meg Ati között történt vmi, hogy egymásra rakták?

csakolvasok82 2016.11.20. 20:21:03

Vivi Micire tett, Dávid Vivire tette

pomac 2016.11.20. 20:21:12

franc átveeert Ű:DD

Plüsscukor 2016.11.20. 20:21:28

Vivi megkapta az első jelét

Lilith.Inanna.1 2016.11.20. 20:21:31

Ideje volt Vivienre is jelet tenni.

pomac 2016.11.20. 20:22:12

mici zsolti ati :D

pomac 2016.11.20. 20:22:28

nem mondhatja kie egy óráig :?DDDDDD

Bianka_M. 2016.11.20. 20:22:39

@úgymond olvasó MMKK: a tegnapi öfiben volt egy kis ordítozás. Ati leoltotta Ginát mert szerinte pattogott, erre Gina tényleg nekiállt pattogni.

csakolvasok82 2016.11.20. 20:22:48

Mici kiválasztott, kihívja majd Zsoltit, Zsolti meg kihívja Ginát

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:22:51

na ez kezd nehéz lenni így, hogy mici lett a kiválasztott

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:23:05

@csakolvasok82: @pomac: Ati képes vitázni bárkivel? le vagyok döbb.. nyűgözve. távol áll hozzám ez a viselkedés

Mók_Ica 2016.11.20. 20:23:15

@mindenkinyugodjonleapicsába: túl sokáig volt volt már vivivel.... ha most maradna egyedül, vszínű kiakadna és nem bírná....

no, micit választották.... höhöhö... zsótikám te is mész micikével.....
jaj de jó, a szerdai újabb kihívást nem mondták el :)))))

Marcsee 2016.11.20. 20:23:22

Mici kiviszi Zsótit. Zsóti meg kit visz vajon?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:24:21

szóval akkor Mici. ha ő kihívja Zsótit, ő kit fog kihívni? vagy ha Vivit hívja ki, ő kit fog?

Mók_Ica 2016.11.20. 20:24:25

@csakolvasok82: ebből akkor dzsina menne vissza sztem.....

pomac 2016.11.20. 20:24:26

@úgymond olvasó MMKK: 2 perc sem volt nem volt nagy szá :D

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:24:29

@pomac: hát vannak viszontagságok mici életében is :)
viszont kérdezhet...

Magentax 2016.11.20. 20:24:32

Dőlt a tervünk.
Nem lesz Zsóti-Vivi-Mici párbaj. :(( A kihívott nyilván Zsóti lesz, vajon kit nevez meg? Ati? Dávid?

Bianka_M. 2016.11.20. 20:24:43

Szerintetek nekik nem gyanús, h még kihívás is lesz? :)

Cérnahuszár 2016.11.20. 20:24:51

jesz jesz jesz, piruettt

csakolvasok82 2016.11.20. 20:24:53

Zsolti kit fog kihívni? Szerintem Ginát, mert múltkor azt mondta neki, ha nem Tivíre rakott volna, akkor rá tette volna

Lilith.Inanna.1 2016.11.20. 20:25:11

Mici -Zsót -és valaki. Részemről Micire dobom a szavazatom. Zsóti elviselhetetlen HP.

pomac 2016.11.20. 20:25:49

ha zsoltit hívja az össze fog roppani szííínészileg hogy neki is ki kell hívni valakit :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:26:42

az lenne a csavar, ha Mici nem Zsótit vinné, hanem CSFP-t

Lilith.Inanna.1 2016.11.20. 20:26:43

@Magentax: Szerintem Dávidot nem meri kihívni. :) Ati sanszosabb és Gina.

Magentax 2016.11.20. 20:27:36

@Lilith.Inanna.1: én azért még megvárom, ki lesz a harmadik személy.
Ha Gina vagy Dávid, akkor rájuk szavazok, ha Ati, akkor Micire.

kamilla123 2016.11.20. 20:27:39

nem tudjátok, hol tudnám nézni real time-ban a műsort? Most nem tudok tv-t nézni :(( mi történt eddig?

Cérnahuszár 2016.11.20. 20:28:15

no de vajon elkezdenek gyanakodni hogy miért még ma kell megnevezni, ha szerdán is ráért volna?
kíváncsi vagyok kinek tűnik fel hogy ez nem stimmel sehogyse

genevieve 2016.11.20. 20:28:41

@úgymond olvasó MMKK: nem láttad a párbaját evelinnel? eléggé keményen beleállt a dologba..

Bekkara 2016.11.20. 20:28:58

Dávid most egy gyáva disznó volt, már nem azért, de ez a kamu jel Vivire csak hogy ne kelljen Zsoltira tennie, nagyon gáz volt most.
Ha Micinek van egy csepp esze, Vivit vagy Somát hívja, de úgyis Zsoltit fogja. Zsolti meg vagy Atit vagy Ginát.
Vivi szerintem Ginát hívná, de a 3 lány párbaj nagyon gáz lenne, nem eshet ki 2 lány.
Szerintem minden esetben megy Micire a szavazatom. Egyedül akkor nem, ha belekeverik valahogy Dávidot is, de az nem következik be.

Magentax 2016.11.20. 20:28:59

@Lilith.Inanna.1: igen, pillanatnyilag én is Ginát tartom esélyesebbnek...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:29:04

@kamilla123: én már próbálkoztam a hagyjál főzni miatt, de az egyetlen stream, amin van rtl2, 9:50-kor indítja az adást.. -.-

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:29:19

@Mók_Ica: én is így látom, nem volt edzzve
viszont arra kíváncsi vagyok, hogy mici kihívja-e zsoltit vagy sem

Plüsscukor 2016.11.20. 20:29:35

@úgymond olvasó MMKK: Gondolod, hogy képes lenne ennyire tattikázni?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:30:12

@genevieve: megmondom őszintén, nem. az első párbaj, amibe belenéztem, az a tivi-krisz párbaj volt

@csakolvasok82: szerintem is. de akkor sem tudom, hogy csfp kit vinne :DDD

Magentax 2016.11.20. 20:30:25

@Cérnahuszár: azt mondta Bencus, mától felgyorsulnak az események. Gondolhatnak arra is, hogy akkor nem köv.vasárnap, hanem már szerdán lesz a párbaj.

Nbl 2016.11.20. 20:31:10

@Mók_Ica: még egy ok, h ne Zsóti nyerje... Egyből műtétre menne a pénz :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:31:15

@Plüsscukor: Mici? jobb pillanataiban igen.. kérdés, hogy vitéz Kárszeghy mennyiben befolyásolja

iphilosopher 2016.11.20. 20:31:18

Szerintem nem fair, hogy a nyeremény szempontjából alapvető fontosságú kiválasztás-párbaj szabályokat nem tudják a játékosok előre, mielőtt választanának. OK, hogy nem észkombájnok, de így tényleg nehéz taktikázni annak is, aki szeretne. Persze néző szempontjából viccesebb, viszont a játékosoknak így lutri, mi lesz a vége.

MacákékIcukája 2016.11.20. 20:32:42

Pfff mar megint a csocsmutogatas

Cimili 2016.11.20. 20:32:43

@mindenkinyugodjonleapicsába: Mici nem gyáva, ki fogja hívni Zsótit.
Sziasztok is! :) Tom, késtem.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:34:36

@Cimili: nem gyávaság miatt gondoltam, hanem, hogy csavar-e egyet a sztorin

plüssnyuszi 2016.11.20. 20:34:51

jó estéket :-)
és a harmadik kihívás meg normál mentben szerdán lesz?
Sztem a forgatókönyv: Mici kihívja Zsótit, Zsóti meg kihívja Papit

Kötünk nagyobb összegű fogadásokat? :-)

csakolvasok82 2016.11.20. 20:35:26

Ginára jó a napraforgó kifejezés?

Plüsscukor 2016.11.20. 20:36:08

@Cimili: Estét, igen késtél, és én már iderókáztam a nappaliba, konténer híján :)

plüssnyuszi 2016.11.20. 20:36:08

@Nbl: Sztem zsóti nem műttet, mert nem transznemű. Ő simán meleg. Pasiként szeret női ruhába bújni, de ennyi, eszébe sincs nemet váltani

Cimili 2016.11.20. 20:36:20

@mindenkinyugodjonleapicsába: Nem hiszem, mert nem tudja, h 3-as kiválasztás lesz.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:36:26

@iphilosopher: senki sem mondta, hogy ez egy könnyű játék

plüssnyuszi 2016.11.20. 20:36:31

@csakolvasok82: egy kiválasztásig. De másodikra?

MacákékIcukája 2016.11.20. 20:36:38

Bencus instagramozik a snittek kozott

csakolvasok82 2016.11.20. 20:36:49

Soma: járjak egyedül fürdeni?
Miért az gáz???

Schlomo Goldberg 2016.11.20. 20:37:11

@kamilla123: ha küldesz egy privátot, akkor kapsz egy linket

Magentax 2016.11.20. 20:37:52

@plüssnyuszi: kábé 1 óra múlva kiderül. Ha a kihívás után papival levetetik a lilát, akkor igazad lehet, egyébként az eredeti szabálynak megfelelően papi védettsége marad.

Plüsscukor 2016.11.20. 20:38:13

Ez az installást sufnifoglalás annyira gáz.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:38:40

@Cimili: szerintem elgondolkodott rajta, hogy valami furcsa, mert mikor monda bence, hogy egy órája van, meg, hogy kulcsfontosságú (vagy vmi hasonló) kit hív ki, akkor picit forgott a szeme

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:40:04

@Magentax: nem hiszem, hogy ha eddig nem vetették le vele, most le fogják

Bianka_M. 2016.11.20. 20:40:25

A sufnit szavazzák már ki :). Még egy botrányt vele kapcsolatban nem visel el a kis szervezetem.

csakolvasok82 2016.11.20. 20:41:23

köztünk között maradjon by Gina

plüssnyuszi 2016.11.20. 20:41:36

@Magentax: szerintem le kéne vettetni a lilát, mert a védettség csak a köv. kiválasztásig szól. Én legalábbis drukkolok ennek az opciónak! :-) A szabályok - mint tudjuk - meg hát... hogyismondjam... annyira gránátszilárdságúak, mint az alaptörvényünk :-)

Rémület 2016.11.20. 20:41:44

Essen ki az összes sufnibetyàr! Most.

MacákékIcukája 2016.11.20. 20:42:17

Szegeny Somi, aszonta neki a csunya Krisz h foltos

Bianka_M. 2016.11.20. 20:42:28

Gina mintha kezdene áskálódni. Nem az a baj, h van véleménye, hanem az, hogy nem egyenes. Soma, tényleg foltos vagy, nyugodj le szépen.

Mók_Ica 2016.11.20. 20:42:31

@úgymond olvasó MMKK: sztem ő kihívná dávidot :)) és akkor legalább tudjuk ki menjen vissza :)))

dzsina is kavarja rendesen a szart......

Magentax 2016.11.20. 20:43:30

Na Gina is most verte le nálam a lécet. Eddig mekkora barátja volt Kárszeghyéknek, amikor senki nem állt vele szóba, jó volt neki Mici, most meg károg rájuk.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.20. 20:43:31

Vivi ezzel a fekete sapkával meg vörös rúzzsal eléggé gettóqrvásan néz ki

Mók_Ica 2016.11.20. 20:43:59

egyébként mici biztos hogy zsótit viszi.... annyira nyíltan kimutatja az ellenszenvét zsóti és mindig mindenért beleáll micibe.....

Mók_Ica 2016.11.20. 20:45:08

@FájAzÉletÉsAVilágIs: bármit vesz most már fel.... borzalom.... pfffff én már nem tudom szépnek látni sehogysem.....

Plüsscukor 2016.11.20. 20:45:48

Gina el akarta venni tőlem Somát - Vivi

pomac 2016.11.20. 20:46:14

@Mók_Ica: bennem is él még a tegnapi feje ..brrr

Plüsscukor 2016.11.20. 20:46:25

Egy feladat balhét tud degenerálni - Soma

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:46:42

@FájAzÉletÉsAVilágIs: egy papírzacskó jobban állna neki, az biztos

soma azt mondta, hogy : balhét degenerálni?
vagy rosszul hallok már

Cimili 2016.11.20. 20:46:47

A magyarázatok ragozása, tök uncsi.

Schlomo Goldberg 2016.11.20. 20:46:51

bejött a jóslatom, Notredamus voltam -csicskagecisoma

Magentax 2016.11.20. 20:47:08

@plüssnyuszi: ezen már "vitáztunk" egy-két órája.
A védettség nem a kiválasztásig tart, hiszen akkor a védett személyt ki lehetne hívni, márpedig nem lehet.
A lila kendő arról szól (t eddig), hogy egy párbajkörből biztosan kimarad a védett személy.

Bianka_M. 2016.11.20. 20:47:13

@Mók_Ica: a tegnapiban smink nélkül büntetett.

plüssnyuszi 2016.11.20. 20:47:45

Annyira biztos voltam benne, hogy fogalmuk sincs, mit jelent a mórikálás szó. Vivi meg is kérdezte :-)
@plüssnyuszi: Szeva Tesó :-)

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:47:56

@Mók_Ica: viszont ha vivit vinné, beleszúrna zsoltiba

Bianka_M. 2016.11.20. 20:47:58

@Schlomo Goldberg: akkor jól hallottam :). Majdnem visszatekertem.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.20. 20:48:02

Ő te kedves 12-es karika, miattad fogalmam sincs, hogy Zsolti miről beszél. De bánom én ezt? Nem

Mók_Ica 2016.11.20. 20:48:04

@pomac: beleégett a retinámba nekem is...... kimondottan csúnya volt

tvbuzi 2016.11.20. 20:48:06

Most értem haza, lemaradtam valami izgiről?

Brandy9 2016.11.20. 20:48:43

Figyeljetek, én egyre kevésbé bírom elviselni Vivi bárgyú arcát. Borzasztó!

Plüsscukor 2016.11.20. 20:48:45

@plüssnyuszi: Igen, erre a mórikálásra én is felkaptam a fejem :) Nem ismerik túl sokan ezt a szót szerintem.

plüssnyuszi 2016.11.20. 20:49:22

@Magentax: bocs, de egy újszülöttnek (pláne, aki ritkán olvas vissza :-) ) minden vita új

csakolvasok82 2016.11.20. 20:50:32

Vivi: vagyunk felnőttek annyira...:D

Mók_Ica 2016.11.20. 20:51:12

@Bianka_M.: nagyon.....

@plüssnyuszi: vivinek már nem ez az első visszakérdezése.... és nem bonyolult szavakra kérdez vissza....

@mindenkinyugodjonleapicsába: meglátjuk hogy gondolkodik

vivi ismét alázza dávidot a farka miatt..... bezzeg ha neki szólna be a fülei vagy a folyton nyitott szája miatt......

ez a sufnis vita rohadtul uncsi...... miért sértődnek meg ezen mindig viviék?????? pffffffff

Plüsscukor 2016.11.20. 20:51:22

ÓÓó, Vivi önként aludna a kanapén, hogy Kriszék a sufniba mehessenek dugni? Ahhoz képest csukafejessel vetődött be Zsótival reggel a sufniba.

pomac 2016.11.20. 20:51:52

@tvbuzi: mici a kiválasztott nemsokára kihiv valakit :)

Mók_Ica 2016.11.20. 20:53:26

krisz és mici már nagyon odáig vannak egymásért.... folyton csókolóznak.....

vivi és zsóti besértődött......

MacákékIcukája 2016.11.20. 20:53:46

@Mók_Ica: ekg, az o kulsejet senki nem szidja

Plüsscukor 2016.11.20. 20:54:06

@csakolvasok82: Ennél már csak az lett volna jobb, ha mindezt németül mondja :))

plüssnyuszi 2016.11.20. 20:54:33

a sufni ügyból papi akar háborút, hiszen Viv simán rámondta, hogy persze menjenek Miciék. Zsóti nem szólt. papi meg húzta magára Vivit (mármint balhéilag)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 20:54:42

@Mók_Ica: biztos ők is szeretnének csókolózni

Lynette21 2016.11.20. 20:54:50

Bence bealudt a bejatszo alatt. Nem csodalom...

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.20. 20:55:42

Na Zsolti mennyire fog azért kiborulni, hogy Patrikot láthassa?

Plüsscukor 2016.11.20. 20:56:07

Lol, Zsóti a kardjába dől mindjárt, mert nem akart magára szavazni a szerkesztős héten, így más mehet ki a villából :))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 20:56:22

amúgy elég buták viviék, mondhatnák, hogy 70 vagy x napja ott vannak a sufniban, amire eddig senki nem formált igényt, így elbirtokoltnak tekintik
(nyilván nem lenne jogos magyarázat mivel nincs szabályozva ez a dolog, de egy próbát megérne)

MacákékIcukája 2016.11.20. 20:56:47

@Plüsscukor: de ez tok hulyeseg, a nezoknek kellett volna ezt megszavazni...

Plüsscukor 2016.11.20. 20:58:35

De gyűlölöm, hogy ilyen rohadt hangosak a reklámok a műsorok között. Elméletileg ezért nem járna büntetés a csatornáknak?

Lynette21 2016.11.20. 20:58:55

En tegnap megmondom oszinten, hogy ledobbentem Krisztian kijelentesetol, miazerint o napi negyszer otszor szexel. Bar ez lehet, hogy csak nekem fura.

MacákékIcukája 2016.11.20. 20:58:58

@Lynette21: Bence tegnap bulikazni volt, masnapos meg mindig :D

Bianka_M. 2016.11.20. 20:59:03

@mindenkinyugodjonleapicsába: ha jól emlékszem, vmi ilyesmivel már próbálkoztak :)

Cimili 2016.11.20. 20:59:07

@plüssnyuszi: Pont így láttam én is. Még csodálkoztam is, h mi a facért ragozza mán, ahelyett, h örülne. Lehet, h a kinti életben is ilyen kötekedő?

Magentax 2016.11.20. 20:59:45

@mindenkinyugodjonleapicsába: ezzel már próbálkoztak Gróf Kárszeghy párbaja előtt, amikor a párbajra hivatkozva Miciék elkérték a sufnit. Zsóti egetverő hisztit vert le, hogy de ők már hetvenegynéhány napja bitorolják a sufnit és ez már alanyi jogot jelent.
Aztán a szerkik szavaztatták meg a lakókat és ők arra szavaztak, hogy Kárszeghyék költözhetnek a sufniba búcsúzkodni.

Cimili 2016.11.20. 21:00:04

@Plüsscukor: Kellett neki megint álszenteskednie, most megszívta. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 21:00:23

@kamilla123: mi streamen nézzük, de a lakás másik felében, ha megfeszülök, sincs meg. de van egy oldal, ahol megy live, bár elég labilis.

Lynette21 2016.11.20. 21:00:23

@Plüsscukor: En is gyulolom. Es igen, elmeletileg ezert buntetest kellene fizetniuk, de senki nem tartja es tartattja be ezt a dolgot.

Brandy9 2016.11.20. 21:00:42

@PeniValdes: igen :) Voltak olyan jelenetek amiken szórakoztam, voltak olyanok amiket tudtunk elemezni, olyanok is ami vitát genetált, stb. De Dávidnak nem volt szórakoztató jelenete, sorry :)

Lynette21 2016.11.20. 21:00:56

@MacákékIcukája: Jaaaaa. Igy mar ertem. Koszi! ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 21:02:06

lécciléccilécci vivit vidd mici, ne zsótit, azt a nőt nem lehet elviselni. na jó, sokszor micit meg zsótit se, de vivi blöeeee.

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:03:23

@Lynette21: hehe nincs mit, most neztem szunetben az instagram storyjat es ugy allt ossze a kep :))))

Lynette21 2016.11.20. 21:03:47

Atyaeg hogy all Zsolti haja! Hol van ilyenkor a sapiiiii?

Plüsscukor 2016.11.20. 21:03:58

Vivi szerint béna, ha az ember klasszikusokat dudolászik.

Lynette21 2016.11.20. 21:05:26

@MacákékIcukája: Mindenesetre meg igy is szorakoztatobb mint Ancsa. :)

Plüsscukor 2016.11.20. 21:06:04

@Plüsscukor: reklámdalt, Vivi szerint :)))))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:07:19

@Plüsscukor: valószínűleg szerinte az érettségi is béna :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:07:29

találtam egy oldalt, ami azt mondja magáról, rtl 2 online.. aha, ahhoz képest film+, az ifjú nicolas cage-dzsel

Bianka_M. 2016.11.20. 21:07:33

Ez a bábozás olyan béndzsa.

Perah 2016.11.20. 21:07:51

Vivi egy barom, nehogy már a csámcsogáshoz hasonlítsa a dudorászást... Essen ki ez a csaj!

Mók_Ica 2016.11.20. 21:08:01

dzsina hogy besértődött..... amit ő mond, arra pedig senki ne sértődjön meg.....
most ő is ekéz..... szálka és gerenda esete....

zsótiék jól félreértették ezt a feladatot......

Lynette21 2016.11.20. 21:09:16

Hjajj! Ez a bábelőadás is uncsiiii. Most mar csak a kihivas miatt szenvedem vegig ezt a mai adast.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:09:41

ez a sörös mici-krisz vita azért jól sikerült dávidéknak :)))) röhögök atti hangján :)))

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:09:45

Nem tudnak babozni, rossz iranyba forgatjak a babukat!!!4!4

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:10:17

ez a mici krisztián bábjáték tényleg vicces lett :))

Bianka_M. 2016.11.20. 21:10:18

@Mók_Ica: gina egyre, hogy is kell mondani? unszimpatikusabb. (Ha jól idéztem :) )

tvbuzi 2016.11.20. 21:11:06

Attila nagyon élvezi

Mók_Ica 2016.11.20. 21:11:26

na, ez béna..... zsótiéké nem teCCik

plüssnyuszi 2016.11.20. 21:11:36

@Lynette21: sztem is az, de legalábbis vmi komoly problémát takar, hosszú távon persze. Úgy értem, h egy fiatal (nagyétkű) párnál egy pár hétig ez még rendben is lehet, de éveken át, az már kompenzálás.

@Plüsscukor: sztem Vivi tuskó. Ez a klasszikus meg ráadásul a populárisabb fajtából való.

@Cimili: krisz agresszív, kötekedő, macsóállat a rosszabbik fajtából. Van ugyan egyfajta sármja, már aki szereti, ha a hajánál fogva rángatják be a barlangba üzekedni, miután a férfiállat levadászta a mamutot és lebunkózta a riválisokat.

Plüsscukor 2016.11.20. 21:12:03

Hót verseny - Bencus :)))

Bianka_M. 2016.11.20. 21:12:09

@Mók_Ica: bencus téged idézett :))))

Lynette21 2016.11.20. 21:12:10

@Mók_Ica: Zsolti megint azt hozta, hogy nem bant meg senkit, ezert inkabb magat ekezi...

tvbuzi 2016.11.20. 21:12:12

@Perah: gondolom evés közben is nyitva a szája

Mók_Ica 2016.11.20. 21:12:14

@Bianka_M.: un is és anti is :)))))

hótverseny - by bencus ..... sírok :))))

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:12:46

@Plüsscukor: :DDD annyira hulye

Bencuska ne igyal!

Perah 2016.11.20. 21:13:58

Dávid-Ati párosa nagyon jó volt, komolyan röhögtem rajtuk :D. Somáék sem voltak rosszak, annál inkább Zsolt és Vivi :/.

Plüsscukor 2016.11.20. 21:14:36

Meg kell hoznotok a végleges választ a kérdésre - Szerkik, Big Brada.

Kedves Szerkik, légyszi ne vegyetek be több fogalmazásgátlót, elég nekünk az is, ha a vellalakók újmagyarját kell hallgatnunk.

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:14:54

Na Atika kimondta amire gondolok - sorsoljanak

Mók_Ica 2016.11.20. 21:15:05

@Bianka_M.: óóóóó.... :)))))

@Lynette21: azt mondta egoista és ezért..... jól félreértette a feladatot

atti kap egy jó pontot tőlem!!!
zsóti pedig ismét hisztizik és magyarázkodik...... pffffff

genevieve 2016.11.20. 21:16:03

vivi a barátnőjével akar találkozni? nem anya, nem apa?

Lynette21 2016.11.20. 21:16:23

Bonbon szivarvany hurrikanok? Vivi! Te jo eg!

tvbuzi 2016.11.20. 21:16:31

Vivit lőjük ki az űrbe

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:16:35

de miéééééééééért? (by ábel vagy hogy hívják a fluimucilfiút)

Plüsscukor 2016.11.20. 21:16:40

Vivi vérében szivárványmolekulák vannak.

Bianka_M. 2016.11.20. 21:16:42

Most megnézhetjük vivi csökött barinőjét is?

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:17:02

@tvbuzi: remelem nem kaptal szivinfarktust

Lynette21 2016.11.20. 21:17:10

Lehet hogy hulye vagyok, de a huslevesbe nem feltetlenul kell krumpli. Vagy?

genevieve 2016.11.20. 21:17:55

@Lynette21: én szoktam bele rakni 1-2:-)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:18:04

@Mók_Ica: óbazdmeg. már majdnem elfelejtettem, hogy alapjáraton miért nem nézek öfit. konténert ide!

Lynette21 2016.11.20. 21:18:10

Azt hittem kulonben, hogy Vivi atadja Zsoootinak!

Bianka_M. 2016.11.20. 21:18:13

@tvbuzi: előbb zsótit. Lécci.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:18:18

@genevieve: valószínű nem akarnak mutatkozni.... vagy mittomén.... mindenesetre furi

zsóti kiborul...... érdekes, sem dávid, sem atti nem hisztizik ennyire...... zsóti túltolja....

genevieve 2016.11.20. 21:18:20

a nagy barinő nem ajánlja fel a nyereményt......

pomac 2016.11.20. 21:18:46

@Lynette21: @úgymond olvasó MMKK: ja mi is szoktunk bele rakni :D nem lesz rosszabb tőle

Nimi 2016.11.20. 21:18:50

Zsolti nyugi jovo vasarnap otthoh alszol.

tvbuzi 2016.11.20. 21:18:56

@MacákékIcukája: nem de Zsolti tragédiáján sírok vele együtt

Plüsscukor 2016.11.20. 21:18:57

Mert így volt helyes... Zsótit most kamálom ezért.

alsophila grahami 2016.11.20. 21:18:59

@Mók_Ica: iszonyatgáz lett már ez a csaj is, pffff, add azt a konténert bééjbiii! ;)) és itt jön be az, amit többen is pedzegettek, hogy mekkora előnyó jelentett neki már az elevé, hogy később jött, és később jönnek is ki az utálatosságai... nagyon gáz ez a lány is, mind azzal, hogy elsőre simán behazudta, hogy nem ő tette Mickóra az igénytelen jelzőt, utána meg egy ócska megúszós kamuval védekezett, azt már nem merte bevállalni, hogy sunyiságból tette rá, mert úgyse derül ki ha meg mégis, majd letagadja, és/vagy jön majd ezzel a "te úgysem sértődsz be" szöveggel, ami megint csak akkora gáz, hiszen pont annak esik a legxarabbul egy ilyen jelző, aki a barinődnemk mondja amúgy magát...
na és buta is, mert amúgy simán elárulta ezzel magát, hogy közel sem érdekli őt ez a Mici-féle barinőség, pont lexarja, csak addig élt vele, amíg a többiek kiközösítették... vsz ez gáz, ennyikeh.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:19:04

zsolti remélem láthatja már a héten patrikot

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:19:05

Amugy sztem abban igaza van zsoltinak h ezt o erdemelte volna

naezjó... 2016.11.20. 21:19:10

Zsoltinak ha a szórakoztatás az élete, akkor rossz istállóra tett, az esmeralda tv lesz a befutó.

Magentax 2016.11.20. 21:19:12

Vivinek nincsenek szülei, rojkona? Neki csak a barátnője számít?
Végtelenül együgyű ez a lény...

Lynette21 2016.11.20. 21:19:18

@genevieve: Persze, lehet bele rakni, de krumpli nelkul si lehet huslevest csinalni, az nem egy gulyasleves!

plüssnyuszi 2016.11.20. 21:19:29

@Mók_Ica: szerintem nem hisztizik. Sztem ezek teljesen releváns gondolatok, amit a riportszobában elmondott, de ha jól vettem ki, akkor nem szólt egy szót sem plenárisan. (csak Vivinek nyíg most, sztem ez most korrekt és igaza is van. Ráadásul Zsóti az egyetlen, aki nem közeledett senki fele valamiféle intimitási szándékkal. (Ja, meg lehet, hogy Gina sem)

perszepolisz 2016.11.20. 21:19:39

@úgymond olvasó MMKK: Off.: Mi még répát is teszünk bele.

Cimili 2016.11.20. 21:20:19

Vivi sokat köszönhet Zsótinak, én a helyében átadtam volna Zsótinak a lehetőséget. Ráadásul nem Vivin múlt, h annyira jók voltak az ő általuk kitalált feladatok.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:20:23

Zsóti takarodj a gecibe. bazdmeg. nem hiszem el. mindjárt kikapcsolom az egészet

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:20:32

Fötrés-kepesztés a sufniban :D

Bianka_M. 2016.11.20. 21:20:40

Vivi, most is átadhatnád a nyereményt. :))) Huncut vagy.

tvbuzi 2016.11.20. 21:20:41

@Magentax: lehet, hogy nem állnak szóba vele

Schlomo Goldberg 2016.11.20. 21:20:46

reverz pszchihológiával akarja kizsarolni vivtől a jutalomtalálkozást zsótidrága

alsophila grahami 2016.11.20. 21:20:49

@tvbuzi: isstenem, bárcsak erről írnának ki egy szavazást egyszer.... én annyira megszavaznám! ;P

Mók_Ica 2016.11.20. 21:21:09

@úgymond olvasó MMKK: imhol :)))

@Lynette21: @genevieve: ha van, elfér benne, de nem tragédia, ha nem kerül bele..... én semmiképp nem kérnék kölcsön, ha épp nem lenne itthon....

vivi felajánlja a kinti talit..... zsóti pedig ismét áldozat.... ki itt a hülye????

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:21:40

@Magentax: Vivinek es Zsoltinak is darabokban a csaladja, ezert akarnak baratnovel-pasival talalkozni

Plüsscukor 2016.11.20. 21:22:10

Jé, Vivinek vannak érzelmei.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:22:25

@Mók_Ica: telepakoltam.. kiöntöm, és átadom a következőnek :)

2016.11.20. 21:22:55

@Cimili: @úgymond olvasó MMKK: Igen és igen. Zsótti undorítóan fölébe helyezi magát mindenkinek, Csillámf@szpóni meg egy lelketlen, bamba, lófejű, bosszantó idióta. (Mármint annak tűnik ebben a műsorban)

Lynette21 2016.11.20. 21:22:58

@Cimili: Abszolute egyetertek. En atadtam volna. De tenyleg. Es azt hittem Vivien is at fogja adni. De Vivien nem tudta mi a helyes ilyen helyzetben.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:23:17

na ez köcsögség vivitől, amit most csinált

tvbuzi 2016.11.20. 21:23:33

Zsolti megreccsent ettől az idiótától

Mók_Ica 2016.11.20. 21:23:48

@alsophila.grahami: így-így :))) konténer a helyén, gyere :)))

@plüssnyuszi: át akarta adni zsótinak.... aztán zsóti nem fogadta el.....

Bianka_M. 2016.11.20. 21:24:44

@Mók_Ica: nem ajánlotta fel komolyan. Akkor azt mondta volna, hogy az ő neve helyett írják zsótikát. Vagy amikor őt húzták ki, mondhatta volna azt, h zsoltinak adja. Ráadásul Zsolti miatt nyertek, vivi a mikiegér fejét sminkelte meg cigizett kb.

perszepolisz 2016.11.20. 21:25:33

Kíváncsi vagyok, hogy ez a Betti vajon létező személy-e? Mert nem vagyok benne biztos. Sőt lehet, hogy egy macska pl.

Cimili 2016.11.20. 21:25:35

@Mók_Ica: Elég későn ajánlotta fel. Élből kellett volna.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:25:50

@úgymond olvasó MMKK: elég nagy, ne aggódj :)))

@Spitzbauer: @Lynette21: át akarta adni, de zsóti büszke volt és nem fogadta el..... (így jobban tudja sajnáltatni magát.... )

Magentax 2016.11.20. 21:25:51

@MacákékIcukája: Zsoltot olyan szempontból megértem, hogy ilyen helyzetben én is a párommal akartam volna találkozni. De az, hogy azzal érvel, hogy csak ő érdemelte volna meg, mert csak neki van ennyire bensőséges kapcsolata - ez nekem gusztustalanul önző szöveg. tinak és Dávidnak is vannak nyilván számukra végtelenül fontos személyek.
Abcúg Zsóti, le vele!

Lynette21 2016.11.20. 21:25:55

Na de most akkor egyutterzek Zsotival. Ha mar nem o mehet ki, akkor legalabb ne tolja folytona a Vivike az arcaba, hogy neki milyen jo, mert o kimehet talalkozni a baratnojevel. Ebbol is latszik, hogy mennyire egyugyu.

Plüsscukor 2016.11.20. 21:26:06

@tvbuzi: Én is megreccsentem tőle, nem csak Zsóti :)

Amúgy rohadt idegesítő lehet tényleg, hogy így nyargal körbe a villában, hogy kimegyek-kimegyek, találkozok Bettivel, bibibííí, de jó lesz!

genevieve 2016.11.20. 21:26:36

@Cimili: vagy szó nélkül bemenni a riportba és lemondani a nyereményről

Cimili 2016.11.20. 21:27:02

@Bianka_M.: Pontosan, négyük közül ő tette oda magát legkevésbé.

Nbl 2016.11.20. 21:27:03

@mindenkinyugodjonleapicsába: a sufnis sztori kezdetén Zsolti próbálkozott ezzel, de nem sokra ment vele... Őszintén szólva én sem gondolom, h azért mert bevették magukat oda, akkor az övék, sőt... Inkább tegyék össze a két kezüket, hogy eddig ott lehettek, holott a töredéke sem járt volna... Plusz akármennyire is nem szimpatikusak Kárszeg hercegék sem, ha az előzményeket nem nézem, akkor is inkább nekik adnám annál fogva, mivel ők egy pár, de így meg pláne. Ugyanúgy, mint ahogy most Zsolti azt gondolja, h neki jönne a legjobban a Patrikkal való találka lehetősége annál fogva, h a többieknek nincs ilyen komoly kapcsolata (és ezzel valahol egyet is értek). Persze mindezt "erkölcsileg" mondom, jogilag utóbbi esetben a sorshúzás tökéletes megoldás, viszont a sufni is pont azért járna már másnak, mert Zsoltiék vastagon túllépték a nekik járó időt.

Lynette21 2016.11.20. 21:27:29

@perszepolisz: Ez jo! Ezen jot rohogtem! :D

Aandrew28 2016.11.20. 21:27:56

Help plíz
Az előző etapban szóló zongorás számnak mi a címe?

Köszi

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:28:02

@Mók_Ica: akkor jó, mert csfp kirohanásától jött a következő adag

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:28:25

@Magentax: a szó amit keresel, nem az önző, hanem a lekezelő

Cimili 2016.11.20. 21:28:31

@Plüsscukor:Vivi ismét bemutatta, h nem tud viselkedni, egy csöpp empátia sincs benne.ennyi.

alsophila grahami 2016.11.20. 21:28:41

@alsophila.grahami: nah, fordítva, szal "pont ATTÓL esik legrosszabbul egy ilyen árulás, aki a barinődnek mondja magát" - így gondoltam... és hát azóta látjuk is, hogy mostanra ez már nyilvánvalóvá is vált, mert a háta mögött simán savazza nem csak Micit, de Kárszegkapitányt is, nna, minek ellenség, ha ilyen barátaid vannak, pffff. Gina mostanra full negatívba ment át nálam, tényleg már csak Dévid maradt állva mostanra, pedig az elején nem találtam szimpinek, sőt...

Krétagarbó 2016.11.20. 21:29:00

@Schlomo Goldberg: undorító ez lelki zsarolás, már csak azért sem adnám. Meg azért sem, mert miért helyezi az ő kapcsolatát mindenki más családi/baráti/szerelmi kapcsolata fölé?! Piti, irigy és álszent Zsóti, szépen kijön a végére.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:29:28

@Cimili: @Bianka_M.: amikor a sufniban zsóti elsírta, hogy ő milyen fáradságos héten van túl, akkor döbbent rá vivi... ezért ajánlotta föl......

én úgy látom zsóti többszörös "büszkesége" igaziból magra volt mérges... ha ő is magukra szavaz, akkor nincs döntetlen dávidékkal..... akkor csak ő és vivi között dőlt volna el, hogy ki menjen ki..... vajon akkor mi lett volna??

kamilla123 2016.11.20. 21:29:30

Vivinek nem volt igaza. Bemegy Zsolti után, hogy mi a baja, aztán amikor az elmondja, h mi, akkor megsértődik.

drjax 2016.11.20. 21:29:38

Zsolti úr mindent megtesz annak érdekében,hogy nőjön a homofóbok tábora...

kamilla123 2016.11.20. 21:30:39

Amúgy tényleg, ez eszembe sem jutott, h Vivike sminkelt, Zsolti meg dolgozott, szóval tényleg nem érdemelte meg.

Magentax 2016.11.20. 21:30:49

@mindenkinyugodjonleapicsába: nem keresgéltem, szándékosan használtam az "önző" szót.

Krétagarbó 2016.11.20. 21:31:09

@Cimili: de miért kellett volna? Nem kellett volna. Sorsot húztak, Vivi nyert, ennyi.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:31:26

sufni-gate? Bencus, a szünetekben kommentelsz? :DDDDDD

Mók_Ica 2016.11.20. 21:31:36

@Nbl: ekg :)))

@Krétagarbó: ugyanígy hisztizhetett volna atti is és dávid is..... ekg :)))

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:31:52

Bence is mar sufni-gatenek hivja a hisztit amit ezek nyomnak :D

Cimili 2016.11.20. 21:31:52

Na, bulika, Mici mennyit ihat vajon? :D

Perah 2016.11.20. 21:32:35

@Magentax: Ez szerintem is nagyon gáz duma volt Zsoltitól :(. Mi az, hogy a többieknek nincs olyan szoros kapcsolata a szeretteikkel, mint neki Patrikkal?!

Ez a Vivi kiborít az ostobaságával, sajnos nem tudom elviselni az ilyen szinten buta embereket!

Bianka_M. 2016.11.20. 21:32:44

@Mók_Ica: igen, akkor jól láttam (szemüveg, tudod :) ) de arra gondoltam, h ha komolyan gondolja, akkor rögtön, a többiek előtt mondja, hogy zsoltinak adja. Az olyan kikényszerített dolog volt. Meg utána amit vivi művelt az péklapát pozitív volt.

Rémület 2016.11.20. 21:32:54

Ahhoz képest, hogy Zsolti szerint Gina meg van veszve a szponzorruhákért, Gina folyton köntösben van.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:33:01

@úgymond olvasó MMKK: legalábbis olvas :))))

na most a legundibb vivi...... asszem ennyi a max nyereménye és kész..... mást ne is nyerjen....pffff

Magentax 2016.11.20. 21:33:03

Húha, Vivi is jól meghízott. Akkora a hasa, mint egy terhes nőnek.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:33:14

én sem adtam volna át senkinek. se Zsótinak, se Atinak, se Dávidnak.

Lynette21 2016.11.20. 21:33:23

Na Mici most igazat mondott szerintem.

Cimili 2016.11.20. 21:33:26

@Krétagarbó: Tökre igazat adtam az előző komidra is, én inkább magamból indultam ki, én átadtam volna.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:34:14

@úgymond olvasó MMKK: de én önző dög lennék a vellában, mert máshogy nem lehet túlélni

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:34:32

@Nbl: a sufni senkié, nem is ezt vitattam, hanem, hogy ha picit ügyesebb és rámenősebb, lehet, hogy sikerül kisajátítani
ebben a játékban nem a fair play szokott hangsúlyos lenni

Cimili 2016.11.20. 21:34:51

Na most mondta ki a frankót Zsóti, h neki az esik rosszul, h Vivi nagyon tapintatlan volt vele.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:34:57

@Mók_Ica: Bencus, ha olvasol, rád szavaznék az X-Faktorban! puszi :)))))))

plüssnyuszi 2016.11.20. 21:35:14

@drjax: mi olyat tett, amit egy hetero nem tenne meg? a rossz tulajdonságokat vagy a hülye viselkedését miért a szexuális irányultságból eredezteted?

Commodore 2016.11.20. 21:35:16

Gagyi fos a picsogás! Innen nyerni kell!

2016.11.20. 21:35:22

@Lynette21: Szerintem Micke mindig igazat mond. Csak ezt nehéz elfogadni azoknak, akiknek nem szimpi. Én külön figyelem, hogy milyen arányban van igaza, v. mond igazat: kb. 90:10.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:35:46

@Bianka_M.: most meg még inkább.....pffff

@Krétagarbó: jah.... csak hát volna....

zsótit milyen "kedvesen" megbántotta vivi...... pffffff...... most pedig toleráns vivit láthatjuk..... lehet, hogy tényleg vivit viszi mici.....

Almaka 2016.11.20. 21:35:56

@Lynette21: De mégis miért adtátok volna át? Szerintem többi nap sem volt rosszabb csak azokat Mici Zsolti balhé beárnyékolta. Madaras előadások nem volt rossz., Soma is élelmesen megebédelt.
Értem én, hogy bevanak zárva meg minden de aki a barátom annak a boldogságának is tudok örülni, és nem irigylem tőle a boldogságot. Az meg, hogy ő jobban szereti barátját mint bárki más ott a rokonát vagy bárkit szerintem elég gáz érv.

plüssnyuszi 2016.11.20. 21:36:25

má megint sufni??? ááááááááááááá

Plüsscukor 2016.11.20. 21:36:55

@Cimili: +1 Pontosan. Vivi lóf*szt sem csinált, mint általában...

Lynette21 2016.11.20. 21:37:08

@Cimili: En is mindig magambol indulok ki, es en is atadtam volna. Ezert nagy baloszinuseggel a vvben szepen eltipornanak, es az elso adando alkalommal kiszavaznanak. Marmint engem. :) Ugyhogy barmenniyre is szeretnem, onkritikat gyakorlok, es nem jelentkezek legkozelebb se...

Mók_Ica 2016.11.20. 21:37:26

@úgymond olvasó MMKK: ez egy játék..... bementek.... ennyi..... vannak szabályok..... vivi egy igazi péklapát pozitív picsává küzdötte le magát....

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:37:42

@Magentax: de ez nem önzőség volt szerintem, erre utaltam

Bianka_M. 2016.11.20. 21:37:43

Szegény vivi annyira szánalmas.

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:37:56

Ahhh Vivi ezerszer hulyebb mint Zsolti... az menjen a sufniba aki dugni akar, a VV-t meg kerulje el aki nem tud masokkal egy szobaban aludni.

@Spitzbauer: ekg Micisre

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:38:02

@Mók_Ica: már 2 péklapát, egyet te adsz neki, egyet én

Almaka 2016.11.20. 21:38:06

@plüssnyuszi: Szerintem főleg azért mert Zsolti maga is mindig az mögé bújik, használja kifogásnak. Kicsit nekem olyan mint Farkas Flórián aki milliárdok elsikkasztása után csak annyit tud mondani, hogy azért bántják mert cigány.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:38:50

@úgymond olvasó MMKK: vagy a kettőből legyen egy k....a nagy :))))))))))

Plüsscukor 2016.11.20. 21:38:57

Ez a Vivi nem csak ostoba, de gyökér is

tvbuzi 2016.11.20. 21:39:36

Faszom a sufniba. A játék végén legyen a nyertesé, építsék fel a lakásában.

Lynette21 2016.11.20. 21:39:39

@Almaka: Eleg gaz, es nem erts felre, en sem szeretem Zsoltit. De ha a baratomnak mondanam, akkor a baratomnak atadnam ezt a lehetoseget. Mert en ilyen vagyok. De nem is tudok az o fejukkel gondolkodni, mert nem voltam meg bent es ennyi ideig a szeretteimet sem kellett soha nelkuloznom, es nem is fogom soha, mert nem vagyok vv vella lako tipus.

Krétagarbó 2016.11.20. 21:39:47

@Cimili: feltehetően én is, de nem Zsótinak. A zsarolásra bedurcizom.

Mondjuk utána amit levágott Vivi, az is hányinger volt, lehetett volna figyelmesebb is.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:40:14

@Almaka: pontosan.... mindent ide kanyarít vissza....

mici mai szürke kockás rucija is teCCik..... és jól is áll neki

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:40:20

Pfff most mar nagyon herotom van ettol a csajtol...

2016.11.20. 21:40:23

Bocs, még egy kis visszatekintés: lehet, hogy rosszul vagyok bekötve, de a legjobban az egész szériában azon röhögtem, amikor be kellett öltözniük egymásnak, asszem pénteken volt. Feküdtem rajta, ahogy Soma hozta Micit, de főleg, ahogy Mici hozta Somát. Tényleg Havas Henrik volt. (Csak eléggé szórakozósra sikerült a hétvégém, azt' nem tudtam itt írogatni)

naezjó... 2016.11.20. 21:40:52

eskü, a nappalis párost bármikor elcseréltem volna 1 Viki-Zsófi párosra.

pomac 2016.11.20. 21:40:54

én a ginás telefonálás óta nem érdekel zsolti kinlódása ,ő is kárörvendő volt azért, mert nem sírva jött ki gina

Bianka_M. 2016.11.20. 21:41:00

Zsolti megmondta Vivinek, h kiakadt rá, vagy csak a riportban van nagy szája?

Plüsscukor 2016.11.20. 21:41:19

Vivi tényleg Zsóti belső combját simogatja? Hihetetlen ez a picsa.

perszepolisz 2016.11.20. 21:42:04

@Plüsscukor: Lassan kevés lesz az a 12-es karika.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:42:06

ne félj Zsóti, jövő vasárnap láthatod Patrikot.. Vivi meg egy önző picsa.. holnaptól megint nem nézek öfit

plüssnyuszi 2016.11.20. 21:42:23

@Almaka: oké, ebben van valami, de sztem Zs. akkor is kap a buziságért, amikor épp nincs köze hozzá. Vivi valóban egy önző, tapintatlan kis dög.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:42:26

@tvbuzi: vagy inkább maradjon ott, örökre bezárva :))))))))))

@Lynette21: nem szabad magunkból kiindulni.... ne is hasonlítsd össze magadat velük :)))

nekem már kurvára uncsi ez az én érdemeltem volna duma...... pffffff

Plüsscukor 2016.11.20. 21:42:27

Komolyan csodálom Zsolti türelmét Viviennel szemben.

2016.11.20. 21:42:56

Azt a ládát már rég el kellett volna kérnem a homi miatt. Most jelentkeznék, tisztelettel... :-DD (a homi itt az hombre (vö.: emberi lény) rövidítése természetesen :-DDDDDDDDDDD).

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:42:57

@Spitzbauer: kb akkor mi vagyunk ketten akik szakadtak azon a reszen, tobbiek szerint nagyon idegesito volt :D Imadtam az obegatasnak es Davidek fapofajanak a kontrasztjat

tvbuzi 2016.11.20. 21:43:03

A keddi műsort ki kéne hagynom

Magentax 2016.11.20. 21:43:03

@mindenkinyugodjonleapicsába: az nem önzőség, ha valaki nem átallja azt mondani, hogy én érdemeltem volna meg, mert a többieknek nincs olyan bensőséges kapcsolata, mint nekem?
Ha azt mondja, hogy "én csináltam a legjobb műsort" - azt mondom, oké.
Na de ez...
Dávidnak és Atinak is lehet pont olyan bensőséges kapcsolata, mint neki és ennek nem feltétlenül a szerelmüknek kell lennie.

Perah 2016.11.20. 21:43:04

@MacákékIcukája: Jól mondta Dávid, hogy mi a sz**ért jött be Vivi,,ha tudta, hogy úgysem tud másokkal aludni? Az menjen oda, aki szexel, a két nyomorék (Vivi és Zsolti) pedig húzzon kifelé - nem csupán a sufniból, de a villából is!

Almaka 2016.11.20. 21:43:05

@Lynette21: De Vivinek ugyan úgy hiányzik a barátnője mint Zsoltinak a barátja. Ilyen alapon Zsoltinak és Vivinek is lekelett volna mondani erről mert ők beszéltek már pár hete, Dávid és Attila pedig nem.

Plüsscukor 2016.11.20. 21:43:16

@perszepolisz: Ja. Inkább 99-es karika kéne.

perszepolisz 2016.11.20. 21:43:33

Ja tegnap volt a kiválasztás? Hogy került Micire a kendő? Ki szavazott rá?

Shoyu 2016.11.20. 21:43:58

Mi lenne ha a Zsolti mondjuk kihúzna a villából drága Patrik barátjához és nem bent rinyálna Vivi találkozója miatt? Én nagyon kevés embert rühellek, főleg képernyőn keresztül, de Zsolt miatt már lassan kezdek homofóbbá válni.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:44:09

mingyá kihív mici vkit!!! az öfi után arra tippcsizek, hogy vivire teszi a kendőt

alsophila grahami 2016.11.20. 21:44:10

@Bianka_M.: na pontosan, erről van szó; ezért a nyereményért a négyesből pont a debil nem dolgozott meg, és a hatalmas szívének valós állapotába most betekintést nyerhettünk azáltal, ahogy ezt a nyeeményt lereagálta; ez is egy igazi barát... ja, nem, nem az.

@Mók_Ica: Mókikám, köszi, megyek ;) azóta méginkább van mit kiadjak, broááááff! ;)

Almaka 2016.11.20. 21:44:48

@perszepolisz: Ma volt a kiválasztás műsor elején.

pomac 2016.11.20. 21:45:12

hirtelen azt hittem a bunás szőrre hogy az is mici haja :DDD

2016.11.20. 21:45:12

@Krétagarbó: Na de Zsótti jobban megérdemelte volna. Ő mindent jobban megérdemel, mint bárki más, mert ő jobban dolgozik, jobban szenved, jobban szerivan, stb.
Nem.

perszepolisz 2016.11.20. 21:45:47

@Almaka: Oké, akkor még inkább visszaolvasom.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:46:11

@Magentax: úgy értem, hogy ez sokkal inkább túl mutat az önzőségen, úgy tudom ezt a viselkedési formát hívják egoizmusnak, ami nem ugyanaz, viszont magábafoglalja

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:46:18

Ti amugy ennyire soha nem talalkoztok melegekkel h egy embertol aki a tv-ben van homofobba valtok? :D

Mók_Ica 2016.11.20. 21:46:22

@Plüsscukor: azt mondjuk nem értem, hogy miért ragaszkodik ennyire vivihez mégis???

@Spitzbauer: gyere, itt van.... konténer... óriási.... fogom a hajad is ha kéred :))))

Cimili 2016.11.20. 21:47:19

@Mók_Ica: jaja, má célozgat rá Bencusnak.

alsophila grahami 2016.11.20. 21:47:34

Kárszegéket meg nem értem, a legkézenfekvőbb érvet nem veszik elő a pofátlanul nyomakodó csillámf.szpónival szemben, hogy bakker, hetven napig a tíétek volt a sufni, hetven mínusz öt nap múlva újra a tiétek, szeva, és ennyi.... minek huzakodni ennyit egy nyilvánvalóan imbecillis emberkével?

Lynette21 2016.11.20. 21:48:03

@Almaka: Abszolut egyetertek veled, ezt kar is tovabb ragozni! @Mók_Ica: Tudom hogy nem szabad magambol kiindulni, sajnos ez nagy hibam.

Plüsscukor 2016.11.20. 21:48:08

@Mók_Ica: Talán mert Vivi őszinte, és nem kell foglalkoznia azzal, hogy esetleg hátba szúrja őt.

2016.11.20. 21:48:10

@MacákékIcukája: Tényleg a legjobb volt. Csomó EKG egyébként. És valóban, ahogy Dávidunkék szinte elképedve nézték, hát a vágásért egy Oscart megérdemel a műsor. Illetve egy Emmy-t.

Nbl 2016.11.20. 21:48:52

Mici most a riportban pont azt mondja Somáról, amilyennek én is gondolom... Összeségében most amiket mond az egész szimpatikus (pedig egyébként nem bírom).

plüssnyuszi 2016.11.20. 21:48:57

@pomac: én is :-)

Mici indokai elég egysíkúak: mindenki féltékeny rá. vagy kriszre :-)

Mók_Ica 2016.11.20. 21:49:07

@alsophila.grahami: gyere :))) fogjam a hajad neked is?? :)))

@úgymond olvasó MMKK: attit.... bár mostani beszédje alapján mégis zsóti lesz a kihívott...

@MacákékIcukája: ettől én nem leszek homofób.... eddig sem voltam.... csak zsótit nem szeretném látni.....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:49:08

@MacákékIcukája: nekem ez éppen eszembe sem jutott.. inkább az, hogy ő szebb, jobb, az ő patrikja jobb mindenkinél, az ő szerelmük jobb mindennél, ő jobban megérdemel mindent.. magas lovon van, mintha különb lenne a többieknél, pedig - szerintem - ugyanolyan, mint a többi ott benn

Almaka 2016.11.20. 21:49:16

@Mók_Ica: Mert nincs más aki szövetkezne vele. Most Vivi nélkül pl ő lenne a kiválasztott mert szavazat egyenlőségkor Krisztián nem Micit mondta volna az tuti.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:49:22

@úgymond olvasó MMKK: ez jó kérdés, de a további öfi kapcsán szerintem lesz rálátásunk

Bianka_M. 2016.11.20. 21:49:35

@alsophila.grahami: már próbálták, szerinted megértette? :)

kamilla123 2016.11.20. 21:50:03

bírtam, hogy Dávid végre feltette a nagy kérdést Vivnek, ami a többieknek még nem jutott az eszébe: "te azt hitted, amikor jelentkeztél a VV-be, hogy lesz egy külön szobád?" Ez tetszett

alsophila grahami 2016.11.20. 21:50:06

@Perah: nem akartam ilyen sarkosan fogalmazni, de ha már megtetted, hadd csatlakozzam, mert tökigazad van!!! gimme five! ;)

Mók_Ica 2016.11.20. 21:51:16

@Lynette21: ez nem hiba :)))

@Plüsscukor: mással is kialakíthatta volna ezt....

na, mégis zsóti lett.... az első tippcsi jött be.....

Nimi 2016.11.20. 21:51:21

Mici gyors vót :-D a felirhatod a kacsora beszolas lol :-D :-D :-D :-D :-D

Plüsscukor 2016.11.20. 21:51:31

Zsolti, már most felírhatod a kis kacsódra, hogy én jövök vissza - Mici
:)))

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:51:35

ezek szerint mici nem vette a lapot, hogy nem ketten lesznek

Bianka_M. 2016.11.20. 21:51:49

Mici nem aztán nem kertel, tökös döntés volt :). Így bejött az is csak fordítva, amit szerettetek volna :)

2016.11.20. 21:52:02

Igazságtalannak tartom, hogy nem is szólatk nekik a hármasbajról. Talán csak azért igazságos, mért a végén csak 1 maradhat.

Krétagarbó 2016.11.20. 21:52:10

@Spitzbauer: csak kevésbé van szerencséje, evvan.
Mici jól beszélt.
Zsolt pfejj.

Magentax 2016.11.20. 21:52:13

Eddig papírforma...
Volt eszük, nem árulták el a hármas párbajt eddig. :D

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:52:26

@Spitzbauer: igenigen abszolut!

@Mók_Ica: @úgymond olvasó MMKK: konkretan azokra gondoltam akik ezt idekommenteltek

Mók_Ica 2016.11.20. 21:52:26

zsóti bekattant.....

óóóóó... bencus elárulja a 3as párbajt...... basszus......

tvbuzi 2016.11.20. 21:53:01

Mircinek tátva maradt a szája

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:53:19

azt hittem ma fogja kihívni a másik embert

alsophila grahami 2016.11.20. 21:53:19

jeejjj, "most felírhatod a kis kacsódra", ez odabacoooótt, hajrá Micci!!! ;) xDD

tvbuzi 2016.11.20. 21:53:29

Kárszeghy gróf védett?

2016.11.20. 21:53:33

Kedves Kommenttársak! Kit hív ki ez az észlény? Én tényleg nem tudom. Ati és Dzsina esélyes csak, nem?

Mók_Ica 2016.11.20. 21:53:36

@MacákékIcukája: :)))))

no, kire fog zsóti kendőt tenni????

Nbl 2016.11.20. 21:54:17

Mindenkinek leolvadt az arca a hárbaj hallatán, de Zsóti természetesen erre is számított :)

tvbuzi 2016.11.20. 21:54:43

Tévedtem ,a következő részt nem kéne néznem.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:55:07

na, nekem ennyi elég is volt a végéig.. minden tiszteletem azoké, akik ezt minden nap végignézik, az összes kalapomat megemelem

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 21:55:12

@úgymond olvasó MMKK: most esett le neki, hogy lehet, hogy ő IS hazamegy

naezjó... 2016.11.20. 21:55:19

@Nbl: Lóri nekiadta a képességét.

perszepolisz 2016.11.20. 21:55:20

így viszont a kihívott előnybe kerül a kiválasztottal szemben. Vagy nem?

Mók_Ica 2016.11.20. 21:55:20

@Spitzbauer: őket tartják bent a leggyengébbnek.... sztem is kettőjük választ zsóti....

@tvbuzi: @Krétagarbó: igen, krisz még védett

2016.11.20. 21:56:03

@mindenkinyugodjonleapicsába: Én nem. Ezt Scott Pilgrim is benézte, de posztíróval nem vitatkozom (most). :-DDD

Lynette21 2016.11.20. 21:56:05

@Nbl: Hárbaj, ez jo, eloszor azt hittem eliras! :)

Mók_Ica 2016.11.20. 21:56:09

@úgymond olvasó MMKK: együtt nézzük :))) így jóóóóóóóóóó :))))

Magentax 2016.11.20. 21:56:11

Jól tippeltem ,hogy Papi védett marad.
Azt nem tartom igazságosnak, hogy míg Micinek 1 órája volt dönteni, Zsóti pár napot kap.
Miért is?

pomac 2016.11.20. 21:56:20

@perszepolisz: szerintem nem, akkor lenne elönyben ha a kiválasztott hivta volna ki mind a 2 ellenfelét

iphilosopher 2016.11.20. 21:56:21

@perszepolisz: így van, Zsolti már tudja, mi a helyzet, míg Mici nem tudta.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:57:07

@naezjó?: azok a szuperképességek jók voltak.....

pomac 2016.11.20. 21:57:14

van egy olyan érzésem hogy feltesznek egy szavazást hogy papit ki lehessen-e hivni vagy ne

úgymond olvasó mmkk 2016.11.20. 21:57:18

további jó szórakozást nektek, elteszem magam holnapra :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 21:57:25

zsolt szemével mi van? kurva idegesítő, a bal kisebb, mint a jobb.

és basszameg mici, hogy nem vivit viszi. sokkal izgibb lett volna. most soma meg vivi megnyugodhat és tovább mentek.

Nbl 2016.11.20. 21:57:28

@mindenkinyugodjonleapicsába: komolyan nagyon remélem, bárkit is választ Zsolti, az fog visszamenni.

plüssnyuszi 2016.11.20. 21:57:39

az gyönyörű lenne, ha Zsóti és Mici IS kiesne. Na, az újrarendezné a viszonyokat odabenn :-)))

MacákékIcukája 2016.11.20. 21:57:53

Fogalmam nincs Zsolti kit hiv ki, es h Krisz vedett lesz-e a kov. kihivas elott... lehet h leveszik rola a kendot es Zsolti kihivja. Viszont akkor tuti Mici megy vissza

2016.11.20. 21:58:18

@Nbl: Ha Zsótti az ismerősöm lenne, nem hívnám meg a szülinapomra, még ha meg is sértődne...

Mók_Ica 2016.11.20. 21:58:18

@Lilith.Inanna.1: eddig igen :)))) (ha atti agy dzsina lesz zsóti választottja, akkor is hajrá mici)

Plüsscukor 2016.11.20. 21:58:50

@Mók_Ica: Úgy-úgy! Csak így magamban elviselni a beutaltakat, erre képtelen lennék én is :))

pomac 2016.11.20. 21:58:57

@naezjó?: elsőnek nem kapcsoltam milyen képességet :DDDD ,de azt már rég átadta különben honnana tudta volna ki jön vissaz " felírások kézre teára) de most vajon mit ír :DD

Nbl 2016.11.20. 21:59:11

@ミラ: ez a szem dolog engem is nagyon idegesít, tényleg a szeme sem áll jól :) Persze nem tehet róla, szóval nem ezért rühellem.

Mók_Ica 2016.11.20. 21:59:39

@ミラ: ha nem alussza ki magát akkor ilyen neki..... legalábbis ezt mondja.... egyébként tényleg nem mindig ilyen...

Plüsscukor 2016.11.20. 22:00:03

@ミラ: Gondolom dagadtra bőgte. Ma elég szar formában volt, nem nagyon láttuk őt még így.

mindenkinyugodjonleapicsába 2016.11.20. 22:00:04

@Magentax: mert így végignézhetjük ahogy emberek kifordulnak magukból és nyalják a seggét

2016.11.20. 22:00:13

@MacákékIcukája: Nem biztos, mert akkor a Mici-Kárszegh szavazatok megoszlanak. De a báró úr védett lesz. Ő a következő párbajról kapott felmentést azzal, hogy múlt héten nyert, nem?

Krétagarbó 2016.11.20. 22:00:32

@Nimi: @mindenkinyugodjonleapicsába: @Mók_Ica: köszi:)

Akkor Atit vagy Ginát tippelem, de inkább Ginát gogja, azzal, hogy még nem érkezett meg a játékba vagy vmi ilyesmi...

alsophila grahami 2016.11.20. 22:00:43

@Bianka_M.: igen, le a kalappql előtte, nem sunnyogott, nem vette megúszósra, hanem korrekten odabaxott, ahogy érezte, és nem mismásolt, nem kente el, ahogy korábbi szériákban megszoktuk, hogy ment a szájkarate, de a vége mindig az lett, hogy mindig a leggengébbet vitték ki a kiválasztottak magukkal.... Mickó most szépet mentett nálam ezzel.

de valóban, inkorrekt vele szemben, hogy ním közölték vele előre, hogy úgy válasszon, higy a kihívott is kihívhat valakit — nagy mák, hogy Kárszegpapin kendő van, különben jól kicsesztek volna velük a szerkik.

perszepolisz 2016.11.20. 22:00:51

Annyiban mindenképpen előnyben van, hogy van ideje átgondolni. Bár nem tudom, hogy milyen is lesz az a hármas párbaj. (Nem tudom ez kiderül-e, vagy Bence majd mág ma találja ki otthon) Pl. A szavazatok egyből három felé mennek, vagy mint a döntőkben: az egyik kiesése után új szavazás kezdődik. Ezt jó volna tudni. Zsoltinak meg pláne jó volna.

Lynette21 2016.11.20. 22:01:20

@Mók_Ica: Tenyleg jok voltak a szuperkepessegek, kicsit megkavartak a dolgokat. Bar ugy remlik, hogy szinte mindegyik elegge hulyen hasznalta fel. kb. mint Soma az elejen a lila kendojet...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.20. 22:01:45

@Mók_Ica: tényleg? korábban sose vettem észre.

ha atit hívja ki, akkor ez marad mici meg zsolti harca. ha ginát hívja, akkor szerintem úgy visszamegy gina, mint a huzat.

Lynette21 2016.11.20. 22:02:10

Jajj ez a Gyozike! Mire szavazzunk? Mar lehet szavazni? Magdi nene... Jesszusom! De szar.

Mók_Ica 2016.11.20. 22:02:11

3 hét múlva vége a vv-nek!!!! óóóóóóóóóóóóóóóó

magdi néni győzi vendége.....

Nbl 2016.11.20. 22:02:14

@Lynette21: á, ezexerint figyeltél :-)

Lilith.Inanna.1 2016.11.20. 22:02:21

@Mók_Ica: Egy EKG életem, mint mindig. :)))

alsophila grahami 2016.11.20. 22:02:22

@Magentax: és ez is igaz; Mici szív ezzel is, elég gáz ez így.

Almaka 2016.11.20. 22:03:00

@Magentax: Ezt mondjuk én sem értem. Főleg hogy most el is mondták míg Mici nem tudhatta napokkal előbb.

2016.11.20. 22:03:23

@Magentax: Feljebb írtam, ő megérdemli. Broáf. Mellesleg Micinek úgy kellett döntenie, hogy nem tudta, hogy lesz hárbaj (naggyon jó, hárbaj :-), Meláklány meg napokig agyalhat az összes infó bírtokában.

Most mondta DJ Őzike, hogy 3 hét és slussz.

Most kezdik Mici lejáratását. Magdi néni, drága, tessék szíves lenni elmenni a p*csába!!!

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:03:29

@Spitzbauer: ja sztem is az lenne a logikus h ezen a heten most o nem kerul sorra

Vtec 2016.11.20. 22:03:54

Miért nem szerdán közölték ezt velük? És tartották meg a kihívást?
Ez aztán az egyforma körülmény. RTL2-é a fairplay díj.

Bianka_M. 2016.11.20. 22:03:57

Jaj megint Győző van. Jahahaj. Vendéget köszön. Kedvencem az tőle amikor Krisz anyukáját csókolomozta és teccikezte le, aztán a néni közölte, h 4 évvel idősebb őzikénél. Ez azt hiszi baszki, h 20 éves :) Most Magdi nénizi a nála alig idősebb hölgyet. Sííírok.

Nbl 2016.11.20. 22:04:37

@Magentax: az sem igazságos, h a kiválasztott választhat ellenfelet, a kihívott meg nem... Ez ilyen.

2016.11.20. 22:04:46

@Mók_Ica: Természetesen ékágé!

Mók_Ica 2016.11.20. 22:04:58

@ミラ: igen....a riportban látszott mindig....

@Lynette21: hát bénák voltak a felhasználással :))))

úristen, játék teázás..... győzi ovis?????

tvbuzi 2016.11.20. 22:05:24

Konténert! Konténert!!!

Magentax 2016.11.20. 22:05:49

@Spitzbauer: ki a faxom lehet ez a Magdi néni? Elég sok baromságot hordott össze.

Mók_Ica 2016.11.20. 22:06:19

@Lilith.Inanna.1: jó hogy itt vagy :))) jöhetnél gyakrabban :)))

@alsophila.grahami: @Spitzbauer: :)))

@MacákékIcukája: olyan, mit jános bácsi a múltkor..... :))))

drjax 2016.11.20. 22:06:37

@plüssnyuszi: Tudatosan,vagy sem,túl tolja a "melegpropagandát".80 napja. Bevallottan szeretne tenni ,a melegek elfogadottsága ügyében.Véleményem szerint,AHOGY VISELKEDIKk,egyre inkább az ellenkezőjét teszi.A homofóbokkal nem a vad "buzi gyűlölőkre" gondoltam,hanem azokra akik a homoszexuálisokkal szemben ellenérzésekkel/wikipédia/ bírnak.
Természetesen nem kívántam az azonos neműék szerelmét keresőket megbántani.

Magentax 2016.11.20. 22:06:48

@Nbl: bna azért ez nem ugyanaz.

Cimili 2016.11.20. 22:06:52

Papi szaglássza Mici bugyiját.

Almaka 2016.11.20. 22:06:54

@MacákékIcukája: vv rajongó. Korábbi játékosok miért nem mennek soha belevalóba?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.20. 22:07:05

Krisztián Mici kedvéért még a végén nyalni is fog

2016.11.20. 22:07:05

@Magentax: Egy hülye, vén szatyor. (Annak tűnik ebben a műsorban.) (Az :-)

tvbuzi 2016.11.20. 22:08:10

@Almaka: elég volt nézni őket az öfiben

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.20. 22:08:10

Miért hívja Őzike Micit Dudás Noéminek?

Perah 2016.11.20. 22:08:33

@alsophila.grahami: Szerintem is jól csinálta Mici a kihívásnál, korrekt volt. Az viszont most gáz volt, ahogy Krisz szagolgatta a nem-kimosott bugyit, váááá :-///

Mók_Ica 2016.11.20. 22:08:41

@Cimili: meg most mást is mondott..... győzi meg megismételte..... pfffff

magdi néni meNNYen a picsába...... pfffff nő létére hímsoviniszta.....

Bianka_M. 2016.11.20. 22:08:54

@Almaka: mert totál hiteles lenne micit azoknak lejáratni akiket szintén megf@rkaltak a vellában....

genevieve 2016.11.20. 22:08:56

magdi néni lógatja a papucsát/cipőjét a lábán??????

alsophila grahami 2016.11.20. 22:09:01

@Vtec: így van, így van...

ez a nyanya meg minek kellett oda? volt már régi szériákban is, akkor is krrvaszar volt és inkomometens, gondolom, a nyugger statok egyike a tapsoló sorfalból...

Magentax 2016.11.20. 22:09:04

@Spitzbauer: :D
Jó nagy pofájú nőszemély. Nem jut szóhoz Őzike mellette.
Azt mondja - ne vitatkozz velem! :DDDD

Almaka 2016.11.20. 22:09:22

@tvbuzi: Nem a mostani vv játékosokra gondoltam. Tavaly is volt sokszor Anett meg Béci, idén egyszer sem.

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:09:26

Ez a Magdineni is jol nyomja, mint tegnap a Janosbacsi :DDDD

Perah 2016.11.20. 22:09:37

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Mert ez az igazi neve :). Ő is már mondta magáról bent.

Lynette21 2016.11.20. 22:10:07

@Magentax: Magdi neni egy nagy vv fan, jos es pszichiater pszichologus egyben. Jesszusom miket kerdez ez a Gyozo! Azt hittem azret kerdezi a fogszuvasodast, mert a neninek nincs elol foga...

alsophila grahami 2016.11.20. 22:10:09

@MacákékIcukája: Magdi ányus, ha már annyüt emlegették a bentiek, most megkaptuk / mi! xDD

Mók_Ica 2016.11.20. 22:10:17

@genevieve: igényes ez a magdi néni..... höhöhöhöö

Almaka 2016.11.20. 22:10:23

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Mert az a polgári neve. Héten valamikor bent volt az adásban.

2016.11.20. 22:10:38

Drága Magdi néni, tudja, és meg is mondja. De szimpatilus, ejj. :-DDD
Minden tud, na.

Elkapcsoltam, pussz mindnekinek. (Ilyen hülye öregasszonyokat a boltban/piacon/buszon is százával láthatok/hallhatok, annyi úntig elég).

Jojcakát!

tvbuzi 2016.11.20. 22:10:46

Fogatlan nőtől kérdezi, hogy lehetett-é régen fogszuvasodást kapni a pinától. Mire adhat célozni? Magdi néni lesbian?

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:11:43

Annyira tudtam h Davidunk lesz a MacGyver :DDDD
Magdinenin szakadok ahogy vitatkozik Gyozivel

alsophila grahami 2016.11.20. 22:11:49

@FájAzÉletÉsAVilágIs: jaj neeee, hát és a csilivili fogsora? azzal mi lesz? má nem számít? ;)))

Bianka_M. 2016.11.20. 22:12:09

@tvbuzi: neki répa által lett kiütve

Mók_Ica 2016.11.20. 22:12:15

dévid a villa mcgyver-e :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Magentax 2016.11.20. 22:12:19

@Lynette21: Atyavilág.... Szerencse, hogy gömböt nem hozott megjósolni, ki fog nyerni. :)

Lynette21 2016.11.20. 22:13:13

@tvbuzi: Iiiiiiiigeeeeen! :DDDDDD

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.20. 22:13:27

Őzike angolja sosem okoz csalódást

Cimili 2016.11.20. 22:13:53

A vellaépítők ilyen gagyi munkát végeztek? A mosogató kerek és a lukon mellette beesett a mosogatószer. :)

Perah 2016.11.20. 22:14:01

@Magentax: Kár volt meghívni ezt a Magdi anyust. Nekem nem vicces, és tényleg eléggé a Zsoltot és a fiúkat védi.

Mók_Ica 2016.11.20. 22:14:10

@Spitzbauer: jó éjt :)))

győzi konkrétan lófaszt sem mondtál el angolul......
magdi néni szerint zsóti dávidot fogja kihívni..... sztem meg nem......

Magentax 2016.11.20. 22:14:42

@Perah: undormány ez a nyanya...

Cimili 2016.11.20. 22:14:55

@Mók_Ica: S szerinte Dév kukija mennyire kicsi. :DDDDDDDDD

pomac 2016.11.20. 22:15:32

no győzi azt mondta újrainditják :DDD

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:15:39

Jaj bazdmeg mar megint ez a faszmericskeles. Olyan ostobak az emberek, genetika vazze

alsophila grahami 2016.11.20. 22:15:49

@Perah: szerencsémre pont nem láttam, szééép lehetett (neeem!) xDD

nyanya tényleg totál vakon van, Dáávidot hívná ki Zsóti?? ugyammá!!!! gyávább ő annál ezerszer, és nem hülye, tudja hogy Dévid erős lehet idekint.

genevieve 2016.11.20. 22:15:50

fekete öltöny, piros ing, sárga sportcipő, kék zsebkendő...vajon ki öltözteti győzit?:-)

Mók_Ica 2016.11.20. 22:15:53

@Cimili: nem is értem.... ott miért nincs pult rész???

most mondta győzi, hogy amikor ketten maradnak, akkor újra indítják nulláról a szavazást.....

Bianka_M. 2016.11.20. 22:16:28

@Mók_Ica: mert kicsi a cerka. Így dávid kint marad zsoltival szemben. Egyértelmű.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.20. 22:16:29

Nézzétek, én tényleg nem tudok sok mindent a férfi nemi szervekről, de a 15 cm az nem átlagos, kicsit nagyobb mint átlagos? Vagy tévedek? Vagy Magdi anyusnak nagyok az elvárásai?

Mók_Ica 2016.11.20. 22:17:03

@Cimili: tök undik....

@genevieve: bejja asszony??? :))))

pomac 2016.11.20. 22:17:12

előkerült gina-soma bábsexjelenete :D

alsophila grahami 2016.11.20. 22:17:18

Gina és Atti közül választ majd Zsozsó, számomra nem kérdés, percig sem.

Perah 2016.11.20. 22:17:39

Most mondta Győzi, hogy először kiesik a leggyengébb, aztán újraindítják a szavazást a másik kettőnél. Na, kivi leszek a párbajra...
Jó éjt mindenkinek! Csak nehogy a kárszeggel álmodjak ez után :D :D.

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:18:00

Ez a nyanya vakon van, Zsoltiek pont hogy nem lesznek a dontoben.
Lehet Zsolti Atit hivja mert ugy gondolkodik h ellene tobb eselye van. Ginaval birjak egymast, nem?

Lynette21 2016.11.20. 22:18:03

@MacákékIcukája: Azt hiszi a neni hogy vicces, ha ezt a temat hozza fel, de nem az.
Nnnna Gyozieknel is jo lehet disznot vagni, ha a karszeg volt a tema.

Bianka_M. 2016.11.20. 22:18:06

@FájAzÉletÉsAVilágIs: már őzit is csekkolta. Beteg ez az öreglány.

Mók_Ica 2016.11.20. 22:18:16

@Bianka_M.: senki nem látta teljes valójában dávidét..... egyébként meg ez miért is téma most a bv-ben??????????

Cimili 2016.11.20. 22:19:04

@Mók_Ica: És milyen közönséges ez a nyanya, borzalom.

Lynette21 2016.11.20. 22:19:11

@genevieve: Lehetseges, hogy o is sotetben oltozkodik mint a vella lakok tegnap.

Commodore 2016.11.20. 22:19:15

Kúrd szájba Magdinénit !

alsophila grahami 2016.11.20. 22:19:18

@MacákékIcukája: naggyon xDD most meg a kárszegeket elemezgeti, pfff, bárcsak lenne egy ilyen nagyanyám, vagy anyám, isstenem..... (neeeeeeeeem!!!!!) ;))

Mók_Ica 2016.11.20. 22:19:30

@Bianka_M.: jó pénzért bármit mond.... sztem fizetett nyugdíjas....

Bianka_M. 2016.11.20. 22:19:57

@Mók_Ica: győzőnél mindig ez a téma, egyszerűen nem tud mást. Ami szomorú, h azt hiszi h ez baromi vicces és szórakoztató.

alsophila grahami 2016.11.20. 22:20:44

@Perah: nagyon gagyi, de mellette legalább Őzi nem tűnik annyira balféknek, mint amilyen ;PP

Cimili 2016.11.20. 22:20:57

Ezt most ki énekli???????????

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:21:05

@Lynette21: teljesen hulye, tenyleg ilyenek okoskodnak a piacon. A hobbija pedig kb az h az elhuzott fuggony mogul sasolja a jarokeloket, aztan meg jol kibeszeli oket a szomszedasszonnyal

Mók_Ica 2016.11.20. 22:21:06

@Cimili: az.... nagyon......

atti és dévid kint.... csendben..... sound of silence.... az aláfestő zene..... ez miért vicces vagy érdekes????

Magentax 2016.11.20. 22:21:13

@Mók_Ica: mert ő egy intelligencs, jólnevelt nagyasszony, aki pfújol Micire, hogy beszél és miért dug...

Bianka_M. 2016.11.20. 22:21:26

@Mók_Ica: most komolyan, te égetnéd magad, akármennyit fizetnek is? (Tudom, h nem)

alsophila grahami 2016.11.20. 22:21:36

Atti - Dévid pároson síííírok most xDDDDDDD

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:22:09

@Cimili: Nouela - The sound of silence

alsophila grahami 2016.11.20. 22:22:23

"befejezik egymás mondatait..." loooool xD

Mók_Ica 2016.11.20. 22:22:28

@Bianka_M.: és úgy beszél állandóan, mint egy vén kéjenc..... pfffff

@MacákékIcukája: höhöhö...szinte láttam magam előtt :))))

Cimili 2016.11.20. 22:23:06

@Bianka_M.: És hogy kritizál mindenkit ez a nyanya, közben meg ő maga sosem néz tükörbe? Ocsmányul és igénytelenül néz ki, a kapa meg kilóg a szájából.

Magentax 2016.11.20. 22:23:07

Jóccakát mindenkinek!

Lynette21 2016.11.20. 22:23:08

@Mók_Ica: En sem ertettem. Szerintem cukik voltak. Es tok viccesek ezek a leragasztott dobozok, mert siman lehet tudni, hogy milyen marka...

Lynette21 2016.11.20. 22:23:33

Nesze a neni kedvence Vivien. Ennyi...

Mók_Ica 2016.11.20. 22:24:12

@Magentax: ahogy mondod.... höhöhö... ezt hiszi magáról....

@Bianka_M.: attól függ mennyit fizetnek.... van az a szemmel jól látható összeg, amennyiért az én hajam is korpásodik :))))

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:24:25

@Mók_Ica: latod most is aszondja h nem tudnak mirol beszelni, latszik h nincs elfuggonyozott ablak :D
Ja es amugy ennek a neninek a kotelezo tartozeka a piacon/buszon a nyanyatank es mindig akkor megy vasarolni amikor a legtobb iskolas gyerek van a buszon (vagyis reggel 8kor)

Bianka_M. 2016.11.20. 22:24:36

Bocs, tévedtem. Magdi nyanya öregebb mint őzi. Gratula mici ekézéséért, az unokája remélem büszke úrinő nagyijára.

alsophila grahami 2016.11.20. 22:24:52

jaaa, hogy Vivien a nyanyus kedvence, és szte ő is fog nyerni....? nincs több kérdésem xDDD már mindent értek.

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:25:09

@Cimili: rafekudtem shazamra :D szivi!

Mók_Ica 2016.11.20. 22:25:20

@Lynette21: vivit képes megérteni, vele van egy színvonalon..... így már érthető.... höhöhöhö

Lynette21 2016.11.20. 22:25:34

@Bianka_M.: Na en kivancsi lennek mennyit fizettek ezert a fellepepsert ennek a neninek!

2016.11.20. 22:25:56

Hazudtam, nem kapcsoltam el. :-DDDD
Még jó: ugyanis megtudtam, jövő héten "Advent Karácsonya lesz". :-DDD Őzi rendesen beszedte a fogalmazásgátlót. Illetve megzavarta a nyanya , mint jégeső a vaddisznókat...

1 jó volt: Soma sunyi.

Lynette21 2016.11.20. 22:26:13

@Mók_Ica: hihi! Azert remelem nem lesz igaza es nem Vivi nyer!

Bianka_M. 2016.11.20. 22:26:20

@Mók_Ica: ez anyukám szövege (is) :))))

tvbuzi 2016.11.20. 22:26:30

@Lynette21: egy üveg sört meg egy koccintósat

Mók_Ica 2016.11.20. 22:26:36

@MacákékIcukája: ez a magdi néni komp akart lenni, de nem komplett.....

alsophila grahami 2016.11.20. 22:26:45

@Bianka_M.: jó, de anélkül hogy védeni akarnám, nyilván nem ő tematizálja az adásait, hanem a szerkik, szal ezért is a megfelelő embert kéretik lehordani, okka? ;P ;)

Perah 2016.11.20. 22:26:51

@MacákékIcukája: Köszi!! Megpróbáltam "megsazamozni", de nem tudta :).

Hogy lekerték a Magdi nénit, ahogy elkezdte ünnepelni Baukó Évát :D. Tök vakon van, méghogy Vivi fog nyerni...

Lynette21 2016.11.20. 22:26:58

@Spitzbauer: :DD Ugye hogy megerte maradnod?!

2016.11.20. 22:27:06

@MacákékIcukája: Lya, lyobbulást! (Dzsina után szabadon)

Mók_Ica 2016.11.20. 22:27:24

@Lynette21: biztos hogy nem nyer vivi....

@Bianka_M.: pusszancs neki :)))

Bianka_M. 2016.11.20. 22:27:26

@Lynette21: szegényt nagyon bepalizták :)

Cimili 2016.11.20. 22:27:59

@MacákékIcukája: Most töltöm vissza, mert az én keresőm bezzeg nem találta.

Mók_Ica 2016.11.20. 22:28:39

én is lépek... mindenkinek jó éjt :)))

Bianka_M. 2016.11.20. 22:29:36

@alsophila.grahami: nyilván, de valamiért mindig neki jut a kárszeg témája :)))) (valószínűleg ezért ő az egyik műsorvezető a legnagyobb örömünkre)

Cimili 2016.11.20. 22:30:02

Azt figyeltem, h amikor a nyanya Baukó Évát emlegette, azonnal elköszönt a Hozé :D

Perah 2016.11.20. 22:30:35

@MacákékIcukája: Én is, de akkor neked sem adta ki a szám címét :))).

A néni kb ugyanaz a színvonal, mint Vivi, így már érthető a stílusa...

Cimili 2016.11.20. 22:31:01

@Mók_Ica: Jó éjt Mókuci! És mindenki, én is lépek, sziasztok!

Lynette21 2016.11.20. 22:31:39

@Cimili:
Jaja, mert o mar tv2-s...
Sziasztok jo ejt mindenkinek!

alsophila grahami 2016.11.20. 22:31:50

@Magentax: aztán meg a fiatal, zsenguci kárszegeket elemezgeti, amolyan úriasszony módjára, hát lol és lol xDDD

plüssnyuszi 2016.11.20. 22:32:46

@drjax: nem is mondtam, hogy megsértettél volna bárkit. Csupán az érdekelne, hogy egy ember viselkedését miért ítéljük meg máshogy, ha tudjuk, hogy meleg, miért a szexuális irányultságát hozzuk fel, akkor is, ha egyszerűen emberi a reakciója? Lásd: Úgy viselkedik, mint egy rossz buzi. Aki nem rossz buzi, az nem viselkedhet így? A nem meleg pasik nem tudnak hisztizni? (de) A nem meleg nők nem nem keménykedhetnek? (de)
Lehet, hogy nem bírok értelmesen beszélni, de dög fáradt vagyok és a fogalmazáskészségem romokban hever :-)

@mindenkinyugodjonleapicsába: az lenne a slusszpoén :-D

Perah 2016.11.20. 22:32:47

@Cimili: az enyém se találta (shazam) :).

Bianka_M. 2016.11.20. 22:34:46

Jó éjt mindenkinek! Aludjatok jól :)

alsophila grahami 2016.11.20. 22:34:59

@Bianka_M.: naigen, de én ezt is azoknak rónám fel, akik ráosztják ezt a témát mindig ;)))) megnézném azért egyszer Au helyében is, lehet siralmasabb lenne... vagy nem :P

Cimili 2016.11.20. 22:35:40

@Perah: De Icuka a shazammal találta meg, írta is.

alsophila grahami 2016.11.20. 22:36:05

jóóóóéjt Móki, és minden elmenőnek! ☺:)

Perah 2016.11.20. 22:36:16

@Cimili: Ja, Magdi néni is meglepődött, hogy belefojtották a szót, amint emlegetni kezdte B. Évát :))). Neked is jó éjt!

Perah 2016.11.20. 22:37:39

@alsophila.grahami: Neked is joccakát :).

@Cimili: Akkor csak a miénk nem ismerte fel? Oh... :/

Costanza 2016.11.20. 22:39:22

Zsoti arra probal celozgatni, hogy azert tamadtak ot mert bz? Mekkora bolond ez is, ezt a televizioban elo adasban kiteregetni. Semmilyen alazat nincsen benne. Szerencseje hogy jo orszagban van, ezek nem szamitanak. Es milyen JO szerkeszto, hogy elore elspoilerezi a napi poent a nezoknek. Ez az en mindig mindent jobban/elore/tobbszor tudok attitude a sajat eselyeit nyirbalja. Valahogy tole tobbet varnek el, ha mar ilyen tehetseges, vagy most akkor aldozat? Pick one

Bianka_M. 2016.11.20. 22:40:28

@alsophila.grahami: jó, igazad van :). Csak szegényen csattan az ostor :). Ettől függetlenül fáj hallgatni mert erőltetett és nem csak az állandó kukkolós videók miatt. Egyszerűen nincs egy olyan mondata, sőt szinte olyan szó sincs, amit helyesen mondana ki. Tök odegesítő. Az meg már csak az én szemétségem, hogy oda se nézek ha ő van. (Mondjuk nem nehéz, nem látok jól messzire :) )

Bianka_M. 2016.11.20. 22:42:27

@Bianka_M.: na, utolért a jóindulatom :). Idegesítő. Ha már őzit ekéztem, vili, h elírom.

dero80 2016.11.20. 22:50:33

Nem nagyon szoktam bv-t nézni, de Győzi mikor vette át a blogról a Kárszeg nevet? És a másik: az, hogy Soma sunyi, az is csak mostanában merült fel itt. csak nem? ő is olvasgatna???? itt???

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:56:25

@Perah: @Cimili: az enyem rogton megtalalta, teljesen idegbe' voltam mert mar csomo ideje ment a bejatszas de szerencsere idoben rafekudtem a shazam gombra :))))

MacákékIcukája 2016.11.20. 22:58:10

@dero80: a karszeget krisz mondta eloszor, nem a hogyvolt irok...

Almaka 2016.11.20. 22:59:09

@dero80: Kicsit kezd üldözési mániába átmenni ez a blog :)
Párbajon Bence is kárszegként emlegette, szóval akár tőle is hallhatta. Sunyi meg a vv. világában általános jelző kb. mindenki megkapta már.

MacákékIcukája 2016.11.20. 23:02:06

@Almaka: ahh de jol fogalmaztal, "uldozesi mania". Tok egyetertek. Amugy Krisz mondta eloszor a karszeget Micinek, mielott osszejottek volna, pont az a resz volt amikor az agyban evodtek valami plussallattal

Plüsscukor 2016.11.20. 23:12:46

És mi volt ez a szerelmetes bejátszás Kriszről? tényleg ennyire belepistult Micibe?

Costanza 2016.11.20. 23:14:42

Soma Quasimodo volt Nostradamiaban lol

dero80 2016.11.20. 23:14:54

@Almaka: nem üldözök én senkit:)) ők üldöznek engem :))

alsophila grahami 2016.11.20. 23:18:38

@dero80: nem ő, a szerkik, akik súgdosnak a fülére ;))

alsophila grahami 2016.11.20. 23:23:07

@Bianka_M.: ebben meg neked van igazad :) mondom, nem mentegetni akarom - olyan, amilyen -, csak olyasmiért nem akarnám, hogy rajta verjük el a port, ami tényleg nem az ő sara ;) de kínos, az vitathatatlan, pontosan olyan antitalentum műsorvezetőként, mint szegíny Ánikó...

dero80 2016.11.20. 23:28:20

@alsophila.grahami: tudom, csak olyan jó lenne, ha ő is hozzátenne valamit a műsorhoz a hozé armandón kívül...

alsophila grahami 2016.11.20. 23:32:38

@Plüsscukor: tuti ;) most nem azért, de napokkal ezelőtt kardoskodtam emellett, aztán jól le lettem hurrogva, de sztem látszik mindkettejükön, hogy mondjanak bármit a riportban, vagy a többieknek, vagy egymásnak korábban, nagyon nyilvánvaló, h több van köztük, mint puszta szex, simán lerí róluk... merek rá fogadni, hogy megpróbálják majd kint is - épp úgy, mint Lóriék, akik azóta is együtt vannak (btw erről is szavaztattak a szerkik, és én már akkor is erre voksoltam, hogy szerelmesek ők is, és folytatják majd kint is, de nem ez az opció nyert akkor;))

alsophila grahami 2016.11.20. 23:40:13

@dero80: igen, jó lenne, de ez kb olyan elvárás lenne, mint hangyától gráfelméleti tételt számonkérni.. ;)

dero80 2016.11.20. 23:49:42

@alsophila.grahami: jogos....de számomra hihetetlen, hogy az rtl nem képes négy normális műsorvezetőt kiállítani. na jó, + hármat, mert Bence jó. és a vv-ből várni utánpótlást, akár szerkesztőnek is, (ilyen casting mellett)számomra nonszensz.

Costanza 2016.11.21. 00:02:56

zsolti rettenet onzo, egyenlobb az egyenlok kozt. ezert nem fog nyerni jol elbaszta a mindent akarassal

Costanza 2016.11.21. 02:58:21

@ミラ: az en nevem ez volt ott regen キラ

Mas..

ez a sufni gate Ponik kontra Karszegek tortenet mar lassan olyan mint Rosa Parks es a busz.
Lehet Mici-Krisztianrol nemsokara utcakat fognak elnevezni.
Nem adom at a helyemet akkor sem.
A sufni mindenkie csesszetek meg, milyen csillamponi az ilyen onzo poni mar.

Amugy azt az eletben is nagyon birom, amikor ilyen "ki legyen a sufniban/add vissza a lakaskulcsom/enyem, mert en lattam meg elobb dolgok miatt" eletreszolo baratsagok is kepesek tonkremenni, es kibaszott sufnicsatakat nyernek az emberek, mikozben baratokon meg elveken gazolnak at egy sufniert harcolvan. Mondjuk ilyenkor nem art merlegelni, en 36 millio miatt sztem nem mennek szembe masik 6 emberrel, de kinek mi ugye.. Es ha Attiek akarnak a sufnit, vagy a Gina-Soma akarki?
Egyszeruen semmi logikat nem latok az egesz Poni okvedesben az onzesen meg a hisztin kivul.

•МΔΝĐΥ• 2016.11.21. 05:13:28

Hello mindenki! :)
A sufnival kapcsolatban... :)) Amikor azt mondja Zsolt, hogy ő kapta meg a sufnit, akkor arra céloz, h valóban megkapta és ez akkor történt, amikor anno őt szavazták meg a többiek királynak :) és Attiból lett a pancserek királya. Zsolt kiváltsága volt, (az egyik a sok közül) h csak ő alhat ott egyedül. Utána véget ért az a hét, de ő maradt (anélkül lett vége, h a szerkik visszafordították volna a sorrendet, mint addig mindig, ahogy az szokás volt). Zsolt inkább gyorsan berángatta Vivit a sufniba magával, elkezdődött a komolyabb barátkozásuk (szvsz, cs*fp alibi barinő, akit nem feltétel nélkül szeret) és ennyi a story. Se nem kapta meg jobban, se nem lett attól inkább az övé(k), h mindketten bent ragadtak, 1xűen megtörtént. Micinek valóban nem volt fontos addig, amig el nem kezdődött a románc, de ez természetes. :) Ezért is írták a szerkik a levelükben, h a sufniban aludni az kiváltság, vagy valami ilyesmi. Idén nem alkottak erre külön szabályt, ez is feszkót szülhet és hát be is jött. Tegnap, ahogy megint beosontak és megágyaztak (Vivivel) azután, h Zsolt már 30x elmondta, h lemondott a sufniról és neki nem is kell, stb... én tuti agyon egrecíroztatnám emiatt, de persze semmi pénzért nem mennék be a VV-be! hehehe

Sanda.Ipse 2016.11.21. 07:00:25

Beleolvastam a kommentjeitekbe, hogy képben legyek.
Zsolt most bebizonyíthatja, hogy van (ha van) esze. Ehhez Dávidot kell kihívnia, aki garantáltan visszamegy mindkettőjük ellen. Így kisöpörheti a villából Mucit és szétszedheti a gerlepárt, akik a legtöbbet csesztették. Két legyet egy csapásra, hiszen ha van esze, azt már felmérhette, hogy ő maga abszolút esélytelen a fődíjra.
Elég inkorrekt volt, hogy Dávidék a VV-hetet az önmagukra szavazással nyerték, a Zsolt/Vivi kombóban pedig egyértelműen a kreatív ötletek és azok megvalósításai Zsolttól eredtek. Az élet már csak ilyen igazságtalan.:)

Cérnahuszár 2016.11.21. 08:36:18

@Sanda.Ipse: neked nem szimpi dávid igaz?
különben nem írnád hogy zsóti ellene visszamenne. A nagy többségnek dávid a favoritja, ellene egyiknek sincs esélye

agisn 2016.11.21. 08:38:36

@Cérnahuszár: szerintem o arra ertette, hogy David menne garantaltan vissza mindketto ellen.

Cérnahuszár 2016.11.21. 08:39:10

@Sanda.Ipse: ja és zsótinak nincs esze, hiába büszke rá.
Ha lett volna esze kihátrál a mici vitából és megpróbálja megúszni hogy vagy ő vagy mici párbajozni menjen
de a sztárallűrjei fontosabban

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.21. 08:40:20

@Costanza: az jó :) nekem ez tényleg a nevem, jp blogom is van, azért marad így :)

Cérnahuszár 2016.11.21. 08:40:20

@agisn: ja tényleg, félreolvastam
megyek kávéért

Cérnahuszár 2016.11.21. 08:43:06

@agisn: mondjuki azt kinézem zsótiból hogy micit annyira utálja hogy inkább kockáztatja hogy ő is kiessen, csak mici ne maradjon bent semmiképp

Costanza 2016.11.21. 08:45:28

@Cérnahuszár: szerintem o ugy erti, hogy zsolti legyen ongyilkos merenylo es azert vigye ki davidot, mert akkor mici fix hogy kiesik, igaz sajat magaval egyutt, de mennek le egyutt mit gollam az egygyuruvel.

Costanza 2016.11.21. 08:46:20

@ミラ: lattam, tok jo, en is eltem ott 5 evet ;)

agisn 2016.11.21. 08:46:33

@Cérnahuszár: en is kinezem belole, de azert inkabb olyan ellenfelet fog valasztani, aki ellen van kis eselye visszamenni. De igazabol fogalmam sincs, hogy neki vagy Micinek van-e tobb eselye, mindketto viselledeseben sok kivetnivalo van, pesig Zsoltit en is birtam az elejen. De ez a folyamatos martirkodas... nagyon kar, hogy Vivi nem fog most parbajozni, ot egyszeruen mar nem tudom elturni, annyira idegesito

Cérnahuszár 2016.11.21. 08:47:44

@Costanza: és lehet h tényleg így lesz, annyira pókerarca volt amikor bence megmondta hogy 3-an mennek, mindenki másnak meg volt nyúlva a képe.
most vagy nem értette miről szól ez, vagy tényleg kamikaze lesz.

Sanda.Ipse 2016.11.21. 08:48:32

@Cérnahuszár: Figyelmesebben olvass: garantáltan DÁVID menne vissza:)

Cérnahuszár 2016.11.21. 08:49:38

@agisn: volt valami easypollos szavazás tegnap, az nem erről szólt? elő kéne kotorni

Cérnahuszár 2016.11.21. 08:50:06

@Sanda.Ipse: jóvanmácsupahamuafejemnaaaa

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.21. 08:51:51

@Costanza: ooo micsoda meglepetés :) én ingázok 4 éve :D munka miatt, aztán ha már ott vagyok, utazgatok. merre?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.21. 08:52:42

@Costanza: amúgy nem ez az, ami miatt marad a nevem, hanem a jelszójapán. keress rá FBon, ott relevánsabb a találat :)

Costanza 2016.11.21. 08:54:28

@Cérnahuszár: de meg az is lehet hogy meggyozi magat hogy o kell, mindig mindenki nagyon magabiztos a visszejovetellel kapcsolatban, lehet elhiszi hogy megszugeralt minket nezoket is, nem csak a felnotasokat

Cérnahuszár 2016.11.21. 08:55:20

megvan :)

www.easypolls.net/poll.html?p=58320c7fe4b0d643a29a9736

meglepett hogy micin ennyi van, én úgy vagyok vele bárki a 3 repüljön mici és zsóti si
bár még csak 250 szavazat van rajta.

Rémület 2016.11.21. 08:56:15

Zsolti kihívja Atit és megint Ati megy vissza. Sírok.

Costanza 2016.11.21. 08:59:11

@ミラ: sapporo, tokio, osaka, rekeresek holnap, itt most oyasumi nasai jon eppen nekem ;)

Cérnahuszár 2016.11.21. 09:00:39

@Rémület: és milyen magabiztos lesz tőle ati :D
aztán jön a feketeleves

2016.11.21. 09:06:00

@Rémület: Úgy legyen. Mert akkor Mici megy vissza.

Sanda.Ipse 2016.11.21. 11:43:17

@Cérnahuszár: LOL. Bocsika, nem olvastam vissza, csak a te válaszod. Seperd le a fejedről a hamut:)
Az én megoldásommal repül Zsolti és Muci, mindkettőnk megelégedésére:)

Cimili 2016.11.21. 14:32:21

@pomac: tuttam, csak nem sejtettem. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.21. 18:01:07

@Cimili: én nem, zsarolónak nem adunk át semmit
süti beállítások módosítása