Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X80 – Tivy után tivornya! (+18)

2016. november 15. 06:30 - Bruti

Tiv Tiví naplója 2.0!
Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van? Annyit, de annyit mondtam az RTL-es kutyáknak, hogy ne töröljék el az emeltdíjast, mert ez odaélésre ad okot. Vagy vissza. Lederag… degaráltok itt engemet? Egy világlátott embert, aki Londonban is élt, mint Kosut? Ti piszkos kis kanáriverebek! Ezt nem hiszem el… és itt kint is mi vár? Kirúgott az összes csajom! Mondjuk a 10/10-es döntésén nem csodálkozom, mert megtévedtem ott benn a villában. Betaláltam egy-egy lyukba, sokszor magam se tudtam melyikbe, de, hogy ez a Zsiráflétrageci is kihajított, az mán zoral! Pedig neki olyan szép a lelke… hogy verjem bele! Pedig gondoltam nála elkecózok egy darabig. Na, mindegy, akkor egyelőre hazaköltözök, és nyomatom a kismálnáknak. Mert nekem az a FONTOS! A MÁLNAPODUKCIÓ! Nekem az a küldetésem, hogy világosságot gyújtsak a kis fejekben! Hogy ízlést formáljak és a kismálnák szüleik büszkék legyenek rám! Értitek NEGATÍVOK?!? Faszom, valaki műtse már le rólam ezt a kibaszott mikroportot, mert idenőtt a vesémhez! Au, neked megvan még a nyereménylakás? Nem aludhatnék nálad ma? Akkor bazdmeg te is! Leszarom... ahol egy ajtó bezárul, ott egy másik kinyílik. Ja, hogy ez az utcaajtó…? Negatív.

1_16.jpg

Édes faszom, már megint mit csinált ez a fiú? Igazából nem bántanám, mert durva lehet egy ilyen betegség. Mindenesetre az adás készítői a legszebb álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen szintre pörög fel a bipoláris csávó. Na, most lesz kiről beszélni, vagy három napig! De inkább csak kettő.
Nézzük inkább, mi történt a villában a párbaj előtt.
Mircike levelet írt a Drágaszágának, mivel a Drágaszág állítólag sok mindennel nincs tisztában. Szóban meg nem tudja elmondani, mert Mircike kibaszott nyávogós hangján kurva hülyén jön le egy-egy komolyabb gondolat. Vagy inkább gondolat foszlány. Ezen még vekengenek egy darabig, majd Nyuszi felolvassa Kárszegnek a szerelmes levelét, amiben kifejti, hogy (ha jól értettem) Odikát is üdvözli, és mindig várni fogja a kis Kanga. Odika és Kanga a két huncut genitalia! Ó bazdmeg, akarom én ezt hallgatni? Mindenesetre Odika úgy meghatódott, hogy reggel még rendbe tette Kangát.

4_13.jpg

Ezután érkezik Soma, akiben „reális félelem” volt Tivadar visszajövetelével kapcsolatban, így minden rossz dologra felkészült. Krisztián külön megkéri Mircit, hogy, ha nem ő jönne vissza, akkor ne alázkodjon meg, de ami a legfontosabb, hogy ne igya magát nyuszira. Mert annak tudjuk mi a vége,  dűt, borít, mint Gálék kocája.
Eközben Vivi, Dzsinának magyarázza, hogy álljon a sarkára, mert egy nőt senki nem kecsöpözhet le! Értem?! Ne legyen már ilyen kibaszott gyerekes, mert senki nem fogja komolyan venni az életben. Nagy szavak ezek, egy infantilis picsától, de ott bent, biztos komolyan hangzik.

5_15.jpg

Az utolsó órák, búcsúzkodással telnek, először Tivadar és Soma, a két öribari biztosítják egymást a soha nem múló haverságukról. Soma, aki (szürreális, hogy ezt kell mondanom, de valószínűleg, az okosabb kettejük közt) tanácsokkal látja el Ostort. Kapcsolunk Kárszegre, akihez Zsóti érkezik a sufniban, majd rögtön közli, hogy nem dugni jött. Mondjuk egy melegnél ezt érdemes előre tisztázni, nehogy meglepetés érje az embert. A Szivárványfiú (akire egyébként nem jó szó a sokszínű jelző, inkább maradjunk a kétszínűnél) Kárszeg ölébe veti magát és elmondja, hogy annak ellenére, hogy undorodik a Micibe mártotta a farkától, őt nagyon szereti. Mert, hogy nagyon. Igaz, hogy már nem az a fantasztikus ember, aki volt. Meg lelki terror van! De akkor is szereti! Ezt ragozzák még egy ideig, de Krisztiánt nem lehet megvezetni, szerinte nagy manipulátor a langyi. Jól van, okos! Zsóti ezután egy helyiséggel arrébb megy és Tivinek adja elő ugyanezt a műsort (mínusz Mirci).

2_13.jpg

3_15.jpg

A következő bejátszásban megnézhetjük, hogy fogadták a lakók, a visszatérőt. Persze, Mirci visít, mint malac, Dzsina, Dévid örül, a többiek meg már megszokhatták, hogy akit ők indítanak, azt akár már a párbaj előtt agyonverhetnék egy lapáttal és eláshatnák a jacuzzi alá. Egyedül Soma sírdogál egy darabig, de az meg úgyis mindenen sír, szóval kit érdekel?
A legszebb, viszont Zsóti húzása! Én komolyan mondom, tegnap felírtam ide magamnak, hogy el ne felejtsem a következő mondatot:


„Már látom magam előtt, ahogy Zsóti széthúzza két farpofáját a sufniban, és így szól: „felírtam ide egy nevet az ánuszrózsámra Krisztián... látod?”

Persze nem így történt, de azért a tenyerére felírt egy büdös nagy „K”-t. Egyem a szívét… értem én, hogy intellektusa magasan a villa átlag fölé emelkedik, de ennyire azért még a nem bántóan bonyolult Kárszeg sem hülye. A múltkor a teás doboz, most meg ez… ej, buta fiú! Tivadar még utoljára feltűnik, beköszön majd megy a kukába, bár én egy olyan Star Wars-os hidraulikus préses cuccnak jobban örülnék, de megszoktam már, hogy nem én döntök ilyenekben.
Amíg a Kárszeg csapat azon elmélkedik, hogy a nézőknek mennyi eszük van, addig szerveződik a bulika. Jön valami potmétertekergető művészember lepelben és trottyos gatyában, meg egy zsír új kiskecske. A dídzsé kiköti, hogy simogatni lehet, de senki nem létesíthet szexuális kapcsolatot a háziállatkával. Ez rendes tőle, hogy így közli, bárcsak nekem is szóltak volna annak idején a szüleim, mikor hörcsögöm volt…

6_14.jpg

Indul a buli, mire kiderül, hogy Vivien mindig vágyott egy kecskére, majd kizárja a műfűre legelni. Okos! A másik elmeóriás, Attis, sósmogyoróval, meg chips-el eteti, én meg csak reménykedem, hogy túléli a villakalandot a szerencsétlen. Kárszeg és neje bemennek a szaunába, ami ezentúl „Bracsó iroda” és próbálják megbeszélni a sufni ügyet. Még nincs konszenzus, de ma már nem is lesz, mivel Mirci megszomjazott a nagy ijedtségre. A kecske közben teleszarja a kanapét, majd távozik a gazdájával, de a bulé nem áll meg. Mircike a magasorrú cipőjében egyre többet toporog a viszkisüveg körül, mire Kárszeg megálljt parancsol. Na, végre egy józan életű, erőskezű cigányember, aki tudja hol a határ, és be is tartatja, még, ha az feszültséget is szül. Pont ilyen kell Mircinek, így hátha nem issza ödémásra a fejét harminc éves korára. Csókolom.

 

Címkék: 18+ vv8
828 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pittabácsi 2016.11.15. 06:46:42

Ezt nem hiszem el. Első. :))

Pittabácsi 2016.11.15. 06:47:37

Naaaa... most meg a blogmaci elnyeli a hozzászólásomat?
Akkor is első. :P

Pittabácsi 2016.11.15. 06:52:53

Bruti, ez klassz lett. Köszi. :))

Costanza 2016.11.15. 07:22:15

zsenialis iras, habar a hidraulikus presben mar sztem volt tivi feje, azert ilyen csale

Costanza 2016.11.15. 08:03:19

milyen kis aranyos romlatlan volt zsolti, latszik azota talalkozott egy par hulyevel es raragadt par manir amit nem artana elhagyni ujra.. ertelmes kisfiu volt, szomoru sorssal... megerdemelne hogy megnyerje, csak ne lenne ilyen idegesito igy felnottnek. de mar megertem a haborgo lelket... jogos.

SocialWorker 2016.11.15. 08:43:44

@Costanza: amikor én azt láttam, rögtön megértettem mindent. ettől függetlenül sajnos nem szimpatikus most. viszont 14 évesen ijesztően felnőtt volt és értelmes...

etikette 2016.11.15. 08:56:29

Jó reggelt, nos Tivi off de még maradt bent pár jómadár akiknek nyílhatna az utcaajtó...Remélem Tivi NEM kap majd saját műsort az rtl-en mint pl Tivi feleségkutyát keres vagy a boldogság sárga papagája vagy vigyél el és sose hozz vissza...én természetesen ezeket a műsorokat sem nézném.

2016.11.15. 08:57:48

Csillámf@xomponiunikornisfos9talicska

2016.11.15. 08:58:36

Király lett a poszt Bruti, jókat rötyögtem

Betli Szofi 2016.11.15. 08:59:10

@etikette: " Tivi feleségkutyát keres vagy a boldogság sárga papagája" :D Jajj szakadok :D

É2I 2016.11.15. 09:09:34

Jó lett Bruti!
De ezt a hörcsögös attitűdöt úgy kell értelmezni mint comming out-ot? Megvolt a hörcsögöd? Vagy hogy? :P

SocialWorker 2016.11.15. 09:18:00

@etikette: sírok :DDDDDD egyébként sajnos minden esély megvan rá, hogy egyszer még belevalót fog vezetni...

Akasa27 2016.11.15. 09:22:05

@SocialWorker: mi lehetett volna ebből a gyerekből, ha nem oda születik, ahova.
viszont nekem volt "intézetis" ismerősöm, aki a tomboló buli közepén úgy aludt a fotelben, mint a tej. mikor másnap rákérdeztünk, azt mondta megszokta, hogy sosincs csend körülötte. úgyhogy az alvásmizéria zsoltinál csak műsor.
komolyan mondom, kár ezért a fiúért.

Nbl 2016.11.15. 09:24:21

Jó lett a poszt!
Remélem, Zsorti vagy Mici lesz a köv. kiválasztott, aki meg jól kiviszi a másikat. Egyikért sem lenne kár.

Nbl 2016.11.15. 09:26:25

@Akasa27: Nyilván csak egy műsor, de ha nem az, akkor is magára vessen ... ugyanis ez eredendően egy olyan műsor, ahol sokan alszanak egy légtérben - szóval ha tényleg nem tud aludni ennyi ember között, akkor is előre tudta, h mi lesz és gondolom bevállalta a lehetséges nyereményért.

Gigabyte 2016.11.15. 09:26:36

@Costanza: Zsóti fordítva van bekötve! Gyereknek felnőtt volt,felnőttnek meg gyerek...

Cérnahuszár 2016.11.15. 09:27:01

Bruti.
"„Már látom magam előtt, ahogy Zsóti széthúzza két farpofáját a sufniban, és így szól: „felírtam ide egy nevet az ánuszrózsámra Krisztián... látod?”"

kisütötted az agyam, azt a kicsit, utána percekig próbáltam olvasni a folytatást, nem ment XDDD

SocialWorker 2016.11.15. 09:27:50

@Akasa27: figyelj, azért az "átlagos" (vagy inkább megszokott...) állami gondoskodásból kikerülő fiatalokhoz képest azért úgy látom, hogy neki sikerült valamennyire jól kijönnie a helyzetből. sajnos én tudom, hogy mik tudnak történni egy-egy gyermekotthonban (nem általánosítok) és most nem a bicskei durvaságokra gondolok, hanem úgy egyáltalán, hogy mindenki csesztet, a gyerekek, a nevelők, neked amúgy is szar.. na mindegy nem ragozom túl. Zsoltiról pedig szerintem már akkor ordított, hogy merrefelé vonzódik ő, csak lehet, hogy ő maga még nem tudott róla.
az elején én nagyon kedveltem, most viszont tényleg nagyon sok az alaptalan hiszti és kb. úgy viselkedik, mint én menstruáció előtt egy nappal :D csak ő minden nap és aztán nem jön rá utólag és nem látja be, hogy mekkora picsa volt. ez, hogy őt terrorban tartják? lehet, hogy mi nem látunk mindent, de azért ezt nehezen hiszem el...

SocialWorker 2016.11.15. 09:28:50

@Gigabyte: abszolút, én is így látom. pedig tényleg tátott szájjal figyeltem a maunika sót. elképesztő volt.

Cérnahuszár 2016.11.15. 09:29:02

"A dídzsé kiköti, hogy simogatni lehet, de senki nem létesíthet szexuális kapcsolatot a háziállatkával."

de kinézi belőlük :DDD

Nbl 2016.11.15. 09:30:39

@etikette: Feleségkutya :-D
Egyébként én nem hiszem, h fenyegetne ez a veszély. Tekintve, h Tivi mennyire nehezen viseli a kritikát (ezt számtalanszor láthattuk) én arra számítok, h annak a (z egyébként jórészt teljesen jogos) fosözönnek a hatására, amit kint kap, további leépülésen megy keresztül a személyisége. És mivel már most is egy agresszív, kezelhetetlen idióta, sztem már most vállalhatatlan az Rtl számára.

Cérnahuszár 2016.11.15. 09:33:52

@etikette: hádeméadszötleteket teeeee
én lehet megnézném, mennyi hard core nő van

MacákékIcukája 2016.11.15. 09:36:04

@etikette: :DDDDD

Tivy tenyleg bipolaris.
Jo lett a poszt! :))))

Mirocska 2016.11.15. 09:41:08

@Nbl: Tuti, hogy a következő párbajon Tivyt nem fogják odaültetni a nézők közé. Teljesen kiszámíthatatlan.

ficekence 2016.11.15. 09:50:59

Nem láttam, de a poszt mindent visz, Bence szavaival, ÓRIÁSI. :))

hereverő heverő 2016.11.15. 09:56:16

@MacákékIcukája: Na ezt a hagymát meg szoríjja kend a hóna alá! Érzi-e már kend hogy javul ?

hereverő heverő 2016.11.15. 09:57:10

Jó reggelt, bár már nap van. Reggel a macska eltörött a kanyarban.

panamcat 2016.11.15. 10:02:54

@Akasa27: Zsoltival nem az a gond, hogy ostoba, hanem, hogy végtelenül irígy és rosszindulatú.
Gondolom ezen az sem segített, hogy ennyire szar volt a gyerekkora, de nem kéne mindent ezzel magyarázni, mert simán lehetne fordítva is.
Ő tudatosan teszi azt, amit, mert neki ez az egyetlen esélye, hogy a felszínen maradjon, és kapjon egy zsíros állást az RTL-nél. Majd akkor ő nézhet le mindekit maga körül (amúgy ezt már most is megteszi) és ezért neki bárki mehet a levesbe, még Vivien is. :)

Shoyu 2016.11.15. 10:06:59

Nagyon jó lett a poszt, köszi!

Akasa27 2016.11.15. 10:08:22

@hereverő heverő: " javulnék én ídesanyám, de nem megy az könnyen faluhelyen"

ani58 2016.11.15. 10:11:47

@Akasa27: Szerintem az első két hét tett be neki, amikor Mici esett, bukott, nyuszikázott egész éjjel, / az okádásait nem láttuk, a szagokat nem éreztük/ de elképzelhető hogy Zsóti kisgyerek korában átélhetett valami hasonlót, ezért undorodik a részeg nőtől. Akkor húzott ki a sufniba aludni. Amikor az iskolahéten visszaköltöztek, akkor meg nyílt színen dugott Mici, minden szégyelem érzet nélkül Krisztiánnal. Aludt már közösségben, hiszen intézetben sem volt külön szobája.

Akasa27 2016.11.15. 10:11:47

@panamcat: szerintem (tivivel, lórival, dinával ellentétben) őt elgondolkodtatná, ha olvasná a hogyvoltos véleményeket magáról. hogyan lett szimpatikusból ellenszenves. talán visszavenne az arcából kicsinykét, s rájönne, hogy a bentlakók többségével ellentétben a nézők eléggé átlátnak rajta.

Akasa27 2016.11.15. 10:13:10

@ani58: és a második világháborút is mici robbantotta ki...haggggyukmán! :)

Shoyu 2016.11.15. 10:18:25

Zsoltival kapcsolatban azt gondolom, hogy nem biztos, hogy ilyen kétszínű, sunyi, önző barom a valóságban. 70 napot bezárva lenni a bentiekkel valóban szörnyű lehet. Szerintem a Zsolti túl magasra tette a mércét az elején, nem hibázott semmit, nagyon szimpatikus volt. Most viszont átfordult az ellenkezőjébe igazságtalan Vivivel, nem adja meg az alap tiszteletet Micinek, mert szerinte ő nem nő (!), és nem veszi észre, hogy mindenkinek az az érdeke, hogy Miciék legyenek a sufniban, kivéve őt. Úgy gondolom, hogy az egész szereplésével rossz színben tünteti fel a melegeket és jobb lenne ha minél hamarabb kikerülne a villából. Lehet, hogy műsorvezető lesz, sőt az is lehet, hogy jól fogja csinálna, de a villában nagyon gáz, amit művel és nekem csalódás is, bár nyilván sokan a műsor eleje óta utálják, mert valóban tultolja a meleg karaktert.

Nbl 2016.11.15. 10:19:24

@Akasa27: Egy órát bőgne, de utána biztosan elgondolkozna rajta.

rearwindow 2016.11.15. 10:20:58

@panamcat: ez így van, Zsolt tényleg nagyon magas lóról néz le mindenkire. Például amikor szegény Kárszeghy grófot faggatta a tanár, hogy hol látható ma a Dávid szobor, és az mekegett-makogott, akkor Zsolti látványosan, hanghatással kísérve elkezdte a padba verni a fejét. Nekem ez nagyon ellenszenves volt, pláne, hogy nem is vagyok biztos benne, hogy mindent-tudó-uraság helyes választ adott volna

Cérnahuszár 2016.11.15. 10:39:00

zsótinak az a baja hogy azt hiszi megmondhatja valakinek hogy mit csináljon. nyanya lett, vagy volt is mindig csak most kibújt a szög a zsákból?
a karattyolása a sufniban ezért bukott meg, krisztiánnak csak arra kellett gondolni hogy mit is akar elérni zsóti? miért is jó neki hogy dobjam micit, miközben semmi köze hozzá kivel bújok össze?
am krisz is ezen tévesztett tegnap, amikor kivette mici kezéből a poharat, túllépte a hatáskörét hogy mit dönthet el mások helyett. Persze hogy mici nem hagyta magát.

Cérnahuszár 2016.11.15. 10:40:33

@Cérnahuszár: fura hogy az emberek többsége állandóan belemászik mások életébe, és azt hiszi dönthet helyettük mit és hogyan kellene csinálnia
Dávid csinálja jól, hagyja hogy mindenki nekiimenjen a falnak

ficekence 2016.11.15. 10:41:35

Úgy gondolom Zsolti a terror alatt egy látens terrort értett, csak nem merte ilyen direkt módon Krisztián szemébe mondani. Nyögött, szenvedett a szerencsétlen, , hátha megérti az akinek címezte. Csak nézd meg Krisztián hogy hordja magát a villába. Nézd a nézését és a járását. :)) Ilyen terrorra gondolt Zsolti. Szerintem.Valamilyen szinten tartanak tőle, Micinek óriási szerencséje, hogy mellé csapódott és ezt ő is tudja, ezért tűr el minden fegyelmezést Krisztián részéről. A helyében én a riportba sem panaszkodnék. :)

ani58 2016.11.15. 10:46:01

@Akasa27: Én nem ezt írtam, csak lehet ez is az oka a Mici iránti ellenszenvének. A gyerekkori traumák sokszor belejátszanak a felnőttkori tetteinkbe. Egyébként én kedvelem Zsoltot, sokkal inkább, mint a többi elképesztő buta együgyü emberkéket, köztük a kis sunyi szépfiúval.

Plüsscukor 2016.11.15. 10:48:59

Jó reggelt! Jó poszt, szeretjük.

Visszanéztétek a tegnap esti Fókuszt? A 25. perctől, az utolsó 5 percet rááldozták erre a nyomorultra. Mutatják mi történt a reklámszünet alatt. Tivit valaki kihúzza oldalra, Bence pedig Krisztián húzta félre. Érdekes.

Almaka 2016.11.15. 10:56:59

@ficekence: Krisztián terrorja annyira komoly mint Ati vallásossága.

@Akasa27: Legtöbb embernek van gyerekkori traumája, mégsem hivatkozhat rá egész életében.
Másrészt szerintem Zsoltinak is illene elfogadni más embereket olyannak amilyenek.

tvbuzi 2016.11.15. 10:57:34

@Plüsscukor: a Blikk videójában azt mondta Tivadar, hogy kritikán aluliak a nézők amiért a börtöntölteléket küldték vissza a villába.

SocialWorker 2016.11.15. 11:06:31

@Akasa27: sőt, trump megválasztásában is az ő keze van! :)))

etikette 2016.11.15. 11:07:40

@tvbuzi: jah mondja a drogos elmebeteg :) most komolyan, az idegenek miért nem viszik el az ilyen embereket megfigyelni/kísérletezni vagy csak úgy szórakozni?? :D

SzilajSzilard 2016.11.15. 11:10:38

Bruti most tetszett, pirította rendesen a csicskagecike dikkeket! Igy kell ezt, hogyvoltot csak keményen!

SocialWorker 2016.11.15. 11:11:45

@ficekence: szerintem egyébként mici ezzel nem taktikázik. persze, nem bánja, hogy van egy védelmezője (azért őt is keményen ekézték egy időben...), de róla én azt gondolom, hogy alapvetően az ilyen típusú férfiakat szereti, meg aztán drámázni is nagyon szeret. sőt, inkább csak azért bírja az ilyen "asszony, tudjad hol a helyed" típusú pasikat, hogy ő aztán vérig sértődhessen és megmutathassa, hogy na akkor csakazértis! mondjuk a krisztiánnak legalább 5 olyan húzása volt már eddig, ami után gondolkodás nélkül ott hagytam volna a picsába örökre.

ficekence 2016.11.15. 11:11:57

@Almaka: Elfogadom, hogy kintről így jön le. Akik be vannak zárva vele nem biztos, hogy így látják. Ő aztán tényleg tudatosan szerepet játszik és nem kicsit nagyképű.

hannamontanna 2016.11.15. 11:14:37

Hát ez óriási volt :-DDDDDD köszi.

Perah 2016.11.15. 11:16:24

BRUTI, ez a Tivy napló hatalmas volt, totál láttam magam előtt Tivy fejét, amin papírra veti a sorokat :D :D :D. A poszt többi része is könnyesen röhögős lett, köszi! :)))

@etikette: Szerintem Tivy nem kap műsort, mint anno Alekosz, mert azért utóbbi hozzá képest fényévekkel intelligensebb volt, pl. normálisan tudott beszélni. Tivy nem kóser az RTL-nek sem, mert amilyen idegbeteg, még összeverekedne egy stábtaggal...

@Akasa27: Én is azon gondolkodtam, hogy ezeket a furcsa fóbiáit biztosan a intézetben eltöltött évekből hozza, pl. hogy nem szeret többekkel együtt aludni. Gondolom, hogy ott bőven volt ebben része, hiszen ott nincs saját szobájuk mondjuk, mint a családban élőknek. A Micit is azért utálja szerintem, mert úgy érzi, hogy "elvette" tőle Krisztián, mint anno a nevelőanyja az apját. Tudattalanul is ezek mozgatják Zsoltot és azt, ahogyan a világot látja maga körül. Kár érte, de most már egy felnőtt férfi, neki kell változtatnia magán, és mellesleg a rosszindulatot valószínűleg nem az intézetből hozhatta, hanem a személyiségének a része.

@SocialWorker: @panamcat: Szerintem Zsolt azért beszél lelki terrorról, mert mint általában az emberek, magából indul ki, illetve nem jön rá, hogy a másik csak egy tükör, akiben magát látja. Pont hogy Zsolt az, aki lelki terrorban tartja a többieket pár dologgal, pl. hogy ő egy szegény meleg fiú, ezért több jog illeti meg (szerinte), vagy hogy 70 napja elfoglalták a sufnit, ezért ennek így is kell maradnia, mert ha nem, akkor jön a hiszti-armageddon.

Mici, ha megint elkezdi az ivászatot, és ha Krisztiánt még le is fogja ba**ni azért, ha amaz jóindulatúan figyelmezteti ennek a következményeire, akkor megint le fog süllyedni a nézők szemében a tenger fenekére. Nem értem ezt a lányt, ennyire önsorsrontó lenne? Végre elkezdett feljönni, erre most újból kezdi...

SocialWorker 2016.11.15. 11:16:38

@ficekence: én pont tegnap gondolkodtam - amikor bevágták primitivi és zsolti beszélgetését a szaunában - hogy vajon zsolti igyekszik ügyesen lavírozni és mivel azt hitte, tivit küldik vissza, jobb ha jóban lesz vele, pedig amúgy ki nem állhatja, és azért krisztiánnak is benyal, hogy mindegyik forgatókönyv esetén jól járjon, vagy tényleg ilyen hülye?
hogyha ez előbbi, akkor ügyes, csak nem mindig ugyanarra a sémára kéne rámenni, mert egy idő után minden hülyének leesik... kicsit kevesebb hiszti, kicsit ügyesebb taktika és simán nyerhetné. az alapkoncepciók nem rosszak, csak szarul kivitelezi a lelkem, ehhez még neki sincs elég esze... :)
egyébként tegnap dávidon csodálkoztam... amikor nem akarta nagyon hangosan kimondani, hogy mit vett észre zsoltival kapcsolatban. az sem volt véletlen, hogy csitította micit. szerintem az a célja, hogy előbb utóbb mindenki a saját szarjába fulladjon bele, de csak akkor, amikor már a nézőknek is minden egyértelmű. ha így van, akkor ügyes. nagyon ügyes.

Almaka 2016.11.15. 11:16:39

@ficekence: Szerintem pedig bent is egyre jobban kiismerik egymást. Tegnap is megjegyezték többen, hogy Zsolti megint eljátszotta, hogy igazából Krisznek akart szurkolni.

ficekence 2016.11.15. 11:16:50

@SocialWorker: Szerintem meg igen, bármit csinálhat vele, tudja, hogy amíg Krisztián mellette van csak esetleg Zsolti az, aki bele mer kötni. Nézhetnék a részeg bukdácsolását, illetve már régen kiesett volna, ha Krissz nem fogja vissza. Sajnos megtapasztaltam a részeges emberek közelségét és hiába nyomja Zsolti túl sokra magát szívesebben nézem mint Micit. Krisztiánnal kapcsolatban maximálisan egyetértek veled.
Ginát favorizálom jelenleg. :)

DrM · http://internetalon.hu 2016.11.15. 11:18:09

Nagyon meglepett, amikor Bajszi azt kezdte elemezgetni, hogy mindenkinek van párja, csak neki nincs! Van Atti-Dávid, Mici- Krisztián és Zsóti-Póni páros, ő meg egyedül van most. Ha összeállna Ginával (aki biztos szívesen bevállalná ...), akkor több esélye lenne szerintem.

ficekence 2016.11.15. 11:21:51

@SocialWorker: Tudom, hogy sokaknak ez undorító és tényleg az, de én élvezem ahogy Zsolti játszik. Már az is valami, hogy kellőképpen fel tudok háborodni rajta, vagy nevetni. Tudja ő, hogy a nézőknek ez lejön, de bevállalja. :) Inkább a hisztijei, mint az állandó kúrogatás. Elmegy, de ez már szinte csak erről szól, a csatorna is eléggé ki van rá hegyezve.
Dávid elég okos, hogy megnyerje ezt a játékot. Tegnap írtam már, hogy a tuják a finisben szoktak feléledni. :)

SocialWorker 2016.11.15. 11:21:56

@ficekence: szerintem mici nem ennyire tudatos, sokkal inkább ösztönlény. inkább azért néz el neki sokmindent, mert- én úgy látom- tényleg eléggé megkedvelte kriszt, és a szerelem... hát tudjuk. :)
ginában egyetértünk, talán az összes közül ő érdemelné meg legjobban a nyereményt. ha vivienre képesek voltak azt mondani, hogy micsoda tiszta szív (sic!), hát akkor gina micsoda? cuki lány. én bírom. mindemellé pedig nem is olyan buta :)

ficekence 2016.11.15. 11:24:08

@Almaka: Hát elég gáz volt, különösen, hogy mindenki átlátta ezt a dolgot, de én remekül szórakoztam rajta. Egyébként egy ilyen embert a közvetlen környezetemben nem tudnék elviselni. Elnézést kérek. :)

Perah 2016.11.15. 11:24:54

@Perah: Micinél nem is az a baj, hogy nem hagyja, hogy megmondják neki, mit tegyen, mert azt például én is utálom. Hanem az, hogy Krisztián jól látja, hogy alkohol hatására kijön belőle a (nézők és lakók számára is) ellenszenves énje, ami nem tesz jót a játékának. Ezért írtam, hogy önsorsrontó, mert az az ember, aki nem hallgat a józan észre, csak ösztönből cselekszik, igenis az. Itt most nem arról van szó, hogy Krisz kontrollálni akarná őt, hanem jót akar neki, hiszen a lerészegedés senkinek sem áll jól, főleg nem Micinek...

SocialWorker 2016.11.15. 11:27:17

@Perah: hú, hát azért amikor a krisztián jóindulatúlag megjegyez valamit, én abból inkább köszönöm szépen nem kérnék. ugyanis sokkal inkább hangzik úgy, hogy "asszony, én parancsolok és én bizony nem bírom a piás picsákat" és hat egyfajta utasításként. így valószínűleg én is inkább innék tovább csakazértis. :D mellesleg mici néhány nyusssssziiiiiis akciója szerintem kifejezetten szórakoztató volt. azt meg naná, hogy szerette volna megünnepelni, hogy krisz ment vissza, szerintem ebben semmi rossz nincs. krisztián hatalomvágya gusztustalan, meg ahogy ki akarja sajátítani micit, az ilyen birtoklási vágyas fasziktól a hideg ráz ki. fúj.

É2I 2016.11.15. 11:27:55

@Perah: Micitehennel kapcsolatban csak annyi a tényállás, hogy alkoholista, azt meg nem lehet csak úgy kifeküdni, mint a náthát. Akár gyógyszeres kezelés kell, felügyelettel. Ha egy időn túl nem kapja meg - vagy az adagját vagy a gyógyszert - akár be is állhat a delirium tremens, amit gondolom a rtl sem akarna. (Gyógysezr, mint olyan az alkoholizmusra nincs, csak a hatásokat lehet csökkenteni- már ha bele akarna ebbe kötni valaki)

Almaka 2016.11.15. 11:28:15

@SocialWorker: Ginával nekem csak egy bajom van. Oké aranyos meg minden de ő már úgy jött be, hogy 2 hónapig nézhette a műsort. Így sokkal könnyebb dolga van. Azt, hogy Tivyt senki nem szerette tudta így persze, hogy szinte egyedül felvállalta vele a konfliktust. Nem véletlenül csapódott Mici és Krisztián mellé sem, hisz ők akkor kezdtek az embereknek szimpatikussá válni amikor Gina bement. Szerintem Gina igazi énje már nem fog kijönni, mint a többieknek.

ficekence 2016.11.15. 11:29:02

@SocialWorker: Nem sok esze van ez vitathatatlan, de annyira nem hülye, hogy ne lássa, mennyit erősödött mióta Krisztiánnal van. Lehet, sőt tudom, hogy igazságtalan vagyok, de nem tudom elfelejteni az első 3 hetet. Ocsmányul viselkedett. Nem hiszek abban, hogy megváltozott.
Kíváncsi vagyok, Gina meddig marad ilyen " tiszta", úgymond kislányos? Egyik sem egy lángelme bent, valakinek szorítani kell, jelenleg nekem ő a legelfogadhatóbb.

Almaka 2016.11.15. 11:29:24

@ficekence: Nekem inkább szánalmas és cikinek érzem már nézni is.

SocialWorker 2016.11.15. 11:32:26

@É2I: atyaúristen. hirtelen nem is tudom, hogy a mondanivalód mely részén akadjak ki jobban??!?!?! micitehén? de tényleg, szálljunk már le erről, mert a külseje alapján bárkire lehetne valami frankó kis gúnynevet kitalálni, nem tudom miért kell ezt így... aki nem vivi testű az egyből tehén? nekem ez nagyon undorító...
a másik fele... az alkoholizmus. te ezt mégis miből tudtad megállapítani? van ott bent egy pár alkoholista ilyen alapon, micire kicsit másképp hat az alkohol. de.... tudod te egyáltalán, hogy mi az alkoholizmus? korábbi szériában pl alekoszt minek neveznéd?
uram atyám...

SocialWorker 2016.11.15. 11:34:25

@Almaka: szerintem pedig gina pont hogy nem tud megfelelően élni ezzel az előnyével. miben látod azt, hogy olyan marha nagyot profitált volna belőle? meg egyébként is... erről igazából nem ő tehet. sajnos, még mindig ő ott az, akitől a való életben nem menekülnék sikítva :D

ficekence 2016.11.15. 11:36:18

@Almaka: Nincs ezzel semmi gond. Nem igazán tudunk válogatni, ez a felhozatal. :)) Azért pörög ez a blog, mert sok vélemény és ízlés ütközik. Így van rendjén.

Almaka 2016.11.15. 11:38:31

@SocialWorker: Ahogy korábban írtam, szerintem nem véletlenül mert ő szinte egyedül megmondani Tivynek az igazat. Nem véletlenül Krisztián felé nyitott nem mondjuk Ati felé.
Értem, hogy nem tehet róla, ettől függetlenül nekem még nem szimpi. Kicsit olyan mint egy futóversem ahol adott 10 km táv és aki 4 km után csatlakozik persze hogy jobban bírja maradék 6 km mint aki már lefutotta az első 4 km is.

MacákékIcukája 2016.11.15. 11:40:57

@Almaka: ekg, Ginanak tul sok a helyzeti elonye. Jo arc, de pont ezert nyeremenyt nem szavaznek neki. Konnyu ugy taktikazni, hogy tudja az ember, h a nezok kivel szimpatizalnak es kivel nem.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 11:41:06

@Akasa27: á nem, munka közben csupa alkoholmentes italra szoktam gondolni.. :))) alkoholba mégsem fojthatom bánatom

Almaka 2016.11.15. 11:41:32

@ficekence: Na igen. Valamelyik adás alatt azon gondolkoztam, hogy még soha nem volt olyan, hogy egyik játékossal kapcsolatban sem érzetem azt, hogy na ő megérdemli a nyereményt, jó lenne ha ő nyerne. Furcsa ez a vv8 :)

etikette 2016.11.15. 11:43:39

@SocialWorker: +1
@É2I: ugye te is érzed, hogy ez most butus hozzászólás volt....

MacákékIcukája 2016.11.15. 11:46:06

@ani58: a kis sunyi szepfiut Davidra erted? Ezt a jelzot annyiszor hallottam mar vele kapcs. es total nem ertem. Engem erdekelne, hogy miert sunyi es h ez szerinted miben nyilvanul meg, es milyennek kellene lennie egy taktikai jatekban ahol a tet 36 milla.

Cérnahuszár 2016.11.15. 11:46:34

@etikette: én is erre gondoltam, még nem alkesz mici
ahhoz kell még pár év, de jó úton halad

SocialWorker 2016.11.15. 11:46:44

@etikette: annyira elegem van abból, hogy amikor ezer dolog miatt lehetne valakit fikázni, mindig a külsejénél kell kikötni :D vivi pl vékony, mégis rohadt szarul néz ki :D és? le se szarom, elmondom, hogy egy seggfej, de nem nyomom minden alkalommal a neve elé, hogy mondjuk... vékonybojler, vagy nemtom. fú.

rearwindow 2016.11.15. 11:48:35

@É2I: szerintem te nem igazán vagy tisztában azokkal a fogalmakkal amiket ideírsz, Mici nagyon messze van a delirium tremens-től, ahhoz nagyon masszívan kellene inni, és még így is az alkoholbetegek kis százaléka produkálja

SocialWorker 2016.11.15. 11:48:52

@úgymond olvasó MMKK: na jó, most én leszek kissé butus.. hetek óta figyelem, de sosem mertem rákérdezni... mégis mi a franc az, hogy "ekg"???? :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 11:49:26

@SocialWorker: egyetertes, tesosag, rajsag, fainsag :)

MacákékIcukája 2016.11.15. 11:49:40

@SocialWorker: egyetertek, faszkivan amikor a jatekosokat a kulsejukkel kutyazzak. Mintha barki is tehetne rola, ez genetika vazze.

SocialWorker 2016.11.15. 11:50:21

@rearwindow: pontosan. én láttam ilyen egészen közelről, a csóka 4 napig németül és valami felismerhetetlen nyelven beszélt csukott szemmel, egy szavát nem értetted. és súlyos májbetegségre elég masszívan piált. szóval a kettőt egy lapon említeni sem célszerű.

Cérnahuszár 2016.11.15. 11:50:23

@Perah: sztem nincs olyan hogy én csak jót akarok neked és ezért nem engedem hogy csináld, az már az általam párszor említett nyanyáskodás
visszafogod az embert a fejlődésben, és ezt nem csak szarkasztikusan értem :D
fájdalmas, de hagyni kell hogy az emberek pórul járjanak, mert akkor sose jutnak el abba az állapotba hogy nem akarom már ezt csinálni

MacákékIcukája 2016.11.15. 11:51:03

@SocialWorker: "egy ekg-n vagyunk"-at VV6-ban Zsolt mondta az "egy huron pendulnk helyett", azota hasznaljuk :)))))

kamilla123 2016.11.15. 11:51:10

Bruti, ez óriási volt!!!!

a legjobb: "Mircike a magasorrú cipőjében egyre többet toporog a viszkisüveg körül":DD

hát igen, Mici és Kárszeg is mehet a levesbe. Az sem volt semmi, ahogy tegnap a BV-ben Krisz finoman rákérdezett Micike foglalkozására. Cuki beszélgetés volt.

SocialWorker 2016.11.15. 11:51:23

@MacákékIcukája: jó, de tudod, ilyenkor jön az, hogy dehát tehetne ellene, mert egy lusta, mocskos, gusztustalan tehén. nem kéne annyit zabálni, blabla. uuuuncsiiii

Cérnahuszár 2016.11.15. 11:51:26

@Perah: mármint krisztián pohár kicsavarására értem mici kezéből

ficekence 2016.11.15. 11:52:02

@Almaka: Ez már nekem is eszembe jutott. Az előző szériában amikor Edina belépett az ajtón, mint egy kis egérke, azt mondtam: Na ez a lány nyeri a játékot! Mekkora csalódás lett végül. Most Dáviddal voltam így. Már nem vagyok biztos benne.
Abban igazad van, hogy Gina jóval később kezdett, de én nem veszem észre, hogy ezt bármikor is ki tudta volna használni. Tény, hogy nem sok vizet zavar, de én a csatornának nem hiszek, nagyon tudnak befolyásolni bennünket. Sokan támadták és karakán módon megvédte magát Tivivel és Dáviddal szemben is. Zsolti nyiltan a szemébe mondta, hogy Mici mögé helyezi. Valahogy nem látom az előnyt! :)

SocialWorker 2016.11.15. 11:53:30

@MacákékIcukája: értem már, értem. ezesetben örülök, köszcsi :P

SocialWorker 2016.11.15. 11:55:49

@kamilla123: arról lemaradtam. és tulajdonképpen mivel foglalkozik a hölgy? a "saját vállalkozásán" kívül? :D

kamilla123 2016.11.15. 11:56:18

@etikette: "feleségkutyát keres" :DD

Cérnahuszár 2016.11.15. 11:56:28

nekem egy villanás tetszett még a mai előzetesből, amikor ati mondja hogy emlékeztek a rangsorra? teljesen megfordult, és akik fent voltak, már zömében kiestek.
Kínáncsi vagyok a többiek mit reagálnak erre, és zsóti elkezd-e szűkölni a félelemtől, mert ugye ő eléggé fent volt

SocialWorker 2016.11.15. 11:58:40

@ficekence: valamelyik nap véletlen ráleltem egy előző szériás videóra, amikor fannika csapkodta az ajtót, az alvó gerlepár meg kiakadt és edina folyamatosan azt a szót ismételgette, hogy rittyegtet. "bejön és RITTYEGTET. nem igaz, hogy egész nap RITTYEGTETI. miért kell az ajtót RITTYEGTETNI? " annyira vicces volt :D

MacákékIcukája 2016.11.15. 12:00:15

@SocialWorker: szivcsi :) nekem is uncsi basszus, a korabbi szeriaknal sem szerettem...

@Cérnahuszár: uuuu tenyleg, az nekem is tetszett! Kivancsi leszek... az is lehet h kocsogok lesznek a vagok (mint joparszor eddig) es kihagyjak az ofibol.

kamilla123 2016.11.15. 12:00:52

@SocialWorker: hát a beszélgetés így zajlott sacc per kb

Krisz: Feküdtél már le öreg emberrel? mert az durva lenne.
Mici: nem
Krisz: esküdj meg az apád életére
Mici: nem esküszöm meg
Krisz tovább erőlteti, végül Mici nagy nehezen a sajátjáéra megesküszik, de a fejéről olvasni lehet mindent

pomac 2016.11.15. 12:00:53

@É2I: az alkoholista az nem ilyen ,azért nem kell túlzásokba esni

rearwindow 2016.11.15. 12:01:19

@SocialWorker: www.nlcafe.hu/sztarok/20160827/valo-vilag-8-vv-mici-escort/ engem is ma reggel világosítottak fel. Mici előző munkaköre: koktélivás+szex :D

Plüsscukor 2016.11.15. 12:05:39

@SocialWorker: Állítólag szexipari szexmunkás volt, valahol külföldön. És ez eléggé hihető is, mivel videót is linkelt arról valaki, hogy a VV... Fannikával? vagy melyikkel kocsikáznak valahol, és róla már bebizonyosodott, hogy jómunkásasszony, fent vannak/voltak a hirdetései a neten, kinti és itthoni oldalakon is.

Plüsscukor 2016.11.15. 12:06:13

@Plüsscukor: Mármint szexipari szakmunkás, na :)

agisn 2016.11.15. 12:06:39

@Plüsscukor: VV Izaval lattam kozos kepet, sztem ra gondolsz

Plüsscukor 2016.11.15. 12:10:13

@rearwindow: Ez tudható volt eddig is, 24 évesen senkinek nem csusszan a feneke alá milliós nyaralás, kajenn meg tőke egy saját vállalkozáshoz, csakis akkor, ha van egy szponzora.

merkel, Európa gyilkosa 2016.11.15. 12:12:13

Én birtam tivyt. Együtt élni vele Nem lennék képes, de viccesek a kiborulásai. Pont jó egy ilyen showba.
A párbaj nagyon ciki Volt viszont...túl sokat orditott összefüggestelenül.
Sittes AZ elején kedvencem Volt, 1x Volt seprü a kezében és érezte a többiek büszkeségét ;))) sajna most már csak a kárszeg van meg belöle Meg amit belefröcskölt mircibe

pomac 2016.11.15. 12:13:08

@rearwindow: "A Hogy Volt online magazin valotlan es arulo ciKkeket ir rolam , semmi gond ezzel pert inditok es mindenhol reklamozni fogom oket hogy megismerje aljas es mocskos munkajukat Malnacskak Hogy Volt magazinnal lehet ismerkedni koszonom !" by tyvy :D

rearwindow 2016.11.15. 12:14:10

@Plüsscukor: más EGY szponzor, és más TÖBB szponzor :) én nem tudtam hogy tényleg kva-ként dolgozott

Plüsscukor 2016.11.15. 12:15:38

@agisn: Valamelyik ex VV lakó, darab-darab. A lényeg, hogy egy időben tele volt a hirdetéseivel a net.

Mirocska 2016.11.15. 12:15:48

@Almaka: Hogyvolt magazint fogja perelni... :))))))))))

Plüsscukor 2016.11.15. 12:17:29

@pomac: hihihihihihihihi :))))))))
Jajj de sötét...

Funk You 2016.11.15. 12:19:07

Reménykedtem, hogy bent marad a kecske, bár neki nem kívántam volna, de legalább tudtam volna valakinek tiszta szívből drukkolni.

Plüsscukor 2016.11.15. 12:19:26

@Almaka: Soha nem értettem, hogy ezek az agyhalottak miért nem élnek a böngészőbe épített helyesírás-ellenőrző nyújtotta lehetőségekkel :)

Plüsscukor 2016.11.15. 12:20:41

Dikk!
"holnap a hetet kezdjuk egy bolond Live aztan a Malnak szet szedhetnek atomjaimra kerdezhettek akarmit tolem es mindennel kapcsolatban valaszolok , kedves Malnak es elkopott fapapucs negaitivok Attol hogy a VVben nem tetszett a produkcio ez nem azt jelenti h Tiv Tivy elpusztult egesz egyszeruen uj erore kap es jon a teli szuszanatok sorozat uj musorok meglepetesek es liveok illetve bejelentkezok Meg tobb Tiv Tivy amolyan pusztit a poen raketa
Holnap pontban 16:00kor live gyertek es dumazuk meg mit tartottatok jo dontesnek vagy epp rossznak"

tvbuzi 2016.11.15. 12:22:35

Szörnyű helyesírásért lehet perelni? Milyen példa ez a Málnácskáknak?

rearwindow 2016.11.15. 12:23:49

@Mirocska: jaaaa, nekem nem esett le hogy rólunk beszél :DDDD én azt hittem hogy létezik egy Volt Magazin és arról mekeg hahaha

SocialWorker 2016.11.15. 12:26:36

@pomac: hehehehehe, ez már tényleg a legalja :D

Plüsscukor 2016.11.15. 12:27:12

@Mirocska: Egyébként mi lehet az az "áruló cikk"? :))))

ficekence 2016.11.15. 12:27:41

@SocialWorker: Ja, erdélyi tájszólás. Imádom ezeket az erdélyi szavakat. A kedvencem a HÓHARMAT. Gondolnád, hogy mi csak így mondjuk DÉR. Eleinte nagyon bírtam a nőt, de utána teljes volt a kiábrándultságom. :)

É2I 2016.11.15. 12:27:55

@rearwindow: @etikette: @SocialWorker: Na igen, ez az amikor a társadalom azt gondolja, hogy az az alkoholista aki mindennap megiszik fél liter töményt és összeokádik mindent. Nem, nem csak az az ember az.
És a kérdés tisztázás végett; igen elég jól ismerem mi az alkoholizmus.
Nem bántásként írom erre nőszemélyre, csak megállapítás és remélem az rtl figyeli a micitehenet. De, mint a tripperes esetében erre vajmi kevés az esély.
(Ja, hogy miért hívom így a "leányzót"? Mert az elején oly csodálatosan bemarta magát a retinámba, hogy nálam nem érdemel többet, mint egy gúnynevet. De a többi sem. Konzekvensen hívom a többit is gúnynéven. És lehet engem is bátran gúny-nevezni, nem leszek tőle se több, se kevesebb, mint ahogy ezek sem :P Sőt az É2I eleve egy gúnynév rövidítése :)

hereverő heverő 2016.11.15. 12:28:32

@Almaka: Jaj, mindmeghalunk ! :)) Hogy Volt Magazin :))))
Ekkora egy elmebajnokot, hihetetlen. Kérdezett már meg ügyvédet, mennyi esélye van ? Remélem lesz egy, aki jó sok pénzzért elvállalja, aztán mikor veszítenek, megvonja a vállát és hazamegy a suskával. Szánalmas retard. Málnanegatív. Műsorszervezés a szokikamalnaprodukcio06 gmailos cimen elérhető.

2016.11.15. 12:29:24

@Almaka: egy KOZSZEREPLO ne pattogjon!!!!
XD

SocialWorker 2016.11.15. 12:30:15

@É2I: figyu, én is tudom, hogy nem csak az az alkesz, aki mindennap megiszik fél liter töményet, de az alapján amit láttunk (hangsúlyozom, az alapján), miciről ez nem megállapítható. ezért érzem kissé túlzásnak.

rearwindow 2016.11.15. 12:30:52

@É2I: te konkrétan azt írtad, hogy Micinél beállna a delirium tremens ha nem ihatna többet, erre írtam, hogy fogalmad nincs miről írsz

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 12:31:18

@Plüsscukor: szexipari szexmunkas :))))) ez jo volt

Plüsscukor 2016.11.15. 12:31:39

@hereverő heverő: Úgy-úgy, mostantól retteghetünk itt mind, mert az összes nicknevet törvény elé viszi :)))

MacákékIcukája 2016.11.15. 12:34:44

@Almaka: idiota allat, szakadok :DDD Ha ez egyszer talalkozik sixx-szel, ugyanugy el fogja magat bogni, mint amikor Papi kiosztotta :DDDD

hereverő heverő 2016.11.15. 12:40:28

@MacákékIcukája: Sixx nem alacsonyodik ide. A legtöbb egy nyilvános poszt a facára, héllo.

hereverő heverő 2016.11.15. 12:41:00

@Plüsscukor: Hímvesszőből fon egy fasza kosarat, abban viszi.

kamilla123 2016.11.15. 12:47:50

@Cérnahuszár: @SocialWorker: abszolút egyetértek. Ettől az "én csak jót akarok neked" dumától a hideg kiráz. Ezzel aztán tényleg lehet terrorizálni a másikat. És Krisz még csak nem is titkolja. Asszem a BV-ben volt, hogy elkezdte fogdosni Micit, az meg megkérdezte, h mit csinálsz? Erre Krisz: "az enyém vagy, azt csinálok veled, amit akarok." ez lehetne szexi évődés is, de nagyon nem az volt sztem. Mici sokkal jobban járt volna, ha nem Krisz jön vissza. Egyrészt előbb utóbb úgyis összevesznek, másrészt meg lehetett volna megint áldozat, akit bántanak és így tuti megnyerte volna a játékot. Ezzel a gusztustalan tapizással meg már csak lejáratja magát.

SocialWorker 2016.11.15. 12:53:09

@kamilla123: nagyon igazad van, ez az állandó taper nekem is gusztustalan, így, mindenki előtt. jóérzésű ember ezt nem csinálja. azt is utálom mikor a buszon végigcuppogják mögöttem az utat. fúj. :D ezek a dolgok szerintem nem tartoznak másra.

Mirocska 2016.11.15. 12:54:24

@Plüsscukor: Nem tudom! Megkeresem! :))) Ja, nem... :))))

2016.11.15. 12:55:03

Jóóóóóóóóóó Reggggelit !

Bruti nagy vagy, hogy az ördög hegedűjjjék a hátadon.... :)))

@MacákékIcukája: @hereverő heverő:
a gyógyuláshoz kell majd az a tajtékpipa is...
"Csupa véletlenül van nálam hétféle macskaszőr..." :)))

kamilla123 2016.11.15. 12:57:49

@SocialWorker: hát igen. amúgy egy-két hete még egy zsolti-mici párbajon egyértelműen micinek tippeltem volna a győzelmet, de most már nem vagyok benne biztos. Itt a kommenteknél is lehet látni, hogy árnyalódik a kép. Kíváncsi vagyok, mi lesz.

hereverő heverő 2016.11.15. 12:58:43

@rearwindow: @SocialWorker:
Na akkor, hogy ne csak savazzak, most a jó tulajdonságaikon fogok merengeni.
Mici: tetszik, hogy elfogadja magát olyannak amilyen, de hajlandó tanulni. Nem nagyon tűri a korlátokat, de ésszerűen betartja őket. Bár ésszel nem ismeri fel, hogy a kapcsolata Krisztiánnal mennyire felrántotta, de a szeretete őszintének látszik, ragaszkodik mindennapi betevőjéhez.
Krisztián: Egyszerű, iskolázatlan de logikus, egyenes gondolkodású. Micit tulajdonaként kezeli, de csak féltésből, az ő ragaszkodása is őszinte és saját magához képest kedves Micihez.
Gina: Karakán visszaszólásai voltak Tivivel szemben, és bármennyire is bosszantják a kisiskolás csínyek, azért partner a játékban.
Vivi: Kedves infantilis nő. Nincsenek gátlásai, őszinte csodálkozással mozog a (való) világban, ahogy esik úgy puffan. Bár nyafogásai idegesítőek, de nem a harag vezeti (hanem a butasága)
Soma: Kedves és jólelkű. Igazi párja lehetne Viviennek, jól meg tudnák egymást erősíteni a játékban, ha egymásra találnának, bár erre minimális az esély Soma részéről, még mindig Evelinhez hű.
Zsolti: Intelligens és benti mércével nézve művelt. Kreatív és elemzően is tud gondolkodni.
Ati: néha megcsillantja humorát, senkivel nem akar haragban lenni
Dávid: A lassan járj, tovább érsz híve. A konfliktusokat kerüli, intelligens és művelt.

lehet folytatni.

hereverő heverő 2016.11.15. 13:00:49

@mentolos lecsó: Majd adok én neked szenteltvizet !

Cérnahuszár 2016.11.15. 13:02:05

@Almaka: ez a tivy.... "mindenhol reklámozni fogom őket, hogy megismerjék a mocskos munkájukat...
nem egy észlény tényleg, de hát ki bánja, reklámozza csak az oldalt.
pereljen be hogy észlénynek neveztem, ez egy szubjektív vélemény, és nem rágalom :D

Mirocska 2016.11.15. 13:03:29

@hereverő heverő: Tök jó, hogy láttatod pozitívan őket. Minden szavaddal egyetértek! :)

2016.11.15. 13:06:33

@Plüsscukor: megnéztem a Fókuszt... teljesen jogosnak vélem Krisz "felindulását"...
még a reklámszünetben sem hagyta abba az elmebeteg, és folyamatosan beugatott Krisznek...
ha jól láttam akkor a Modern(Málna)Család is ott volt az elmebeteg körül...
az ArcKönyvben a málnácskák mintha azt írták volna hogy Krisz rokonsága támadt Tivyre, de a felvétlek alapján pont az ellenkezője tűnik igaznak...
szánalmas banda...

hereverő heverő 2016.11.15. 13:06:54

@SocialWorker: +1. Mentségükre had hozzam fel, hogy már hónapok óta össze vannak zárva, nem kezelik egymást idegenként. Mindenki mindenkiről mindent tud, természetesnek veszik, hogy ha ők szeretik egymást, akkor bárhol, bármikor lehet szeretni.
Ja, hogy kamerák és mikroport ? Hát.. ők nem látják a mi undorunkat.

MacákékIcukája 2016.11.15. 13:07:58

@hereverő heverő: azt nem mondtam, hogy Sixxnek barmit is kellene mondania ahhoz, hogy Tivy elsirja magat :D

Mirocska 2016.11.15. 13:09:20

@mentolos lecsó: Én is megnéztem. Krisztián családja tök normálisnak tűnt. Döbbenten figyeltek...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 13:10:27

elkepzeltem, ahogy Tivadarunk eloadja serelmeit: "a ize a ooo kanape felhasznalo egy jo tulajdonsagomat sem emelte ki, kanarivereb!" "ez a bruti papagajkutya meg ellopta a naplomat, es kozreadta! csicskageci negatiiiiiv ostorlab"

2016.11.15. 13:14:15

@hereverő heverő: ne pocsékold azt a drága vizet !
a szentőtvizet inkább küld be Atinak a Vijjába, hogy szentelje fel a Sufnit a Nagy Kárszeg Egyházának nevében...

kamilla123 2016.11.15. 13:23:01

nem védeni akarom Tivyt, de Krisz is minősíthetetlen volt a párbajon. minden alkalommal közbepofázott, amikor Tivyt kérdezte Bencus. Erre ugrált fel Tivy, aki nem képes a konfliktust kezelni. És folyamatosan nyomta Krisz, h gyökér vagy, bohóc vagy stb.. Szóval ha nem is látványosan, de ugyanakkora suttyó volt mind a kettő.

2016.11.15. 13:23:29

@Almaka: elhiszem hogy ezt a bejegyzést a páviánfejű/bárgyú barom írta :)))
se az alany, állítmány, se a ragozás, toldalékolás nem stimmel a kommentben :)))
amúgy szívesen adom majd meg a nevem, TB számom, SZIG számom, ha a perben majd tanúskodni kellene... vagy ha éppen a vádlottak padjára kerülnék :)))

Krisz nevében pedig indítsun ellenpert az ő oldala ellen, mert amit a párbaj előtt műveltek, az lehet hogy jogilag is megállná a helyét a bíróságon

Gigabyte 2016.11.15. 13:25:28

@mentolos lecsó: Sokszor a hozzászólásaid miatt olvasok itt,nagyokat mulatok rajta... D Kicsit többet is aktivizálhatnád magad! Ugye nem rakod rám a jeled? :D

MacákékIcukája 2016.11.15. 13:28:09

@Gigabyte: vegigneztem, tetszett

@hereverő heverő: ez is tetszett (marmint a pozitiv tulajdonsagok felsorolasa)

@mentolos lecsó: mikor jon a napi zsoltar? Mar elmult del... :D

2016.11.15. 13:28:37

@kamilla123: ne haragudj meg kérlek, de egyszer is láttad/hallottad hogy az elmebeteg meg is kísérelt volna értelmes választ adni a neki feltett kérdésre ?!? ugyanazt az 5 szót ismételte különböző permutációkban...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 13:28:48

@mentolos lecsó: alany-allitmany osszeegyeztetes, meg ragozas? azt a kanariverebek csinaljak csak, nem tudtad?

2016.11.15. 13:29:31

@MacákékIcukája: nah, minnyá felcsapom az imakönyvet és keresek egy idevágó idézetet... :)))

Plüsscukor 2016.11.15. 13:37:08

@úgymond olvasó MMKK: Kanapéveréb. Nem kanáriveréb. Rosszul írtad :)))

Cérnahuszár 2016.11.15. 13:39:45

@mentolos lecsó: egyszer még visszanéztem tivy oldalára, pár sértő-rágalmazó bejegyzés eltűnt a párbajkor nem? Amikor megemlítettük itt hogy túllőttek a célon.

azon filózom hogy tivy ha kicsit többet szánt volna az iskolára, most nem írna ilyen hülyeségeket hogy perrel fenyegetőzik.
Felrémlik amikor a matek tanárnőnek mutogatta az izmait, hogy neki ez az erőssége nem a tanulás, amikor bezavarta a hálóba a tanárnő.
Aztán később a párbajkor meg elegánsan azt mondta neki nem az izom a lényeg, hanem a szív... érdekesen halad épp mikor mi a fontos neki

2016.11.15. 13:41:39

@MacákékIcukája:

Napi zsoltár:

Ki önön dicsfényében tündöklik, az elbuktassék a nyáj szemében. Hamis képének tisztelője pedig ajándékoztassék meg a felismerés áldásával. Ki továbbra is vak marad, lett légyen belőle málnapüré. A nyáj tagja pedig ennek örvendezének vala.

Christianus próféta levele a Villabeliekhez 11.15-2

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 13:42:15

@Plüsscukor: igaz. ezek szerint nem vagyok vereb, nem birok helyesen irni :)

rearwindow 2016.11.15. 13:44:17

hát ha a párbajon a csápoló öregúr meg mamóka a Tivi drága szülei, akkor nincs min csodálkozni, ez egy ilyen család kéremszépen

rearwindow 2016.11.15. 13:46:27

ja, és ha tivi neadjaisten szaporodik és nem hagyja el a kölykét az anyjával együtt, akkor pont ilyen retardált barom lesz abból is

rearwindow 2016.11.15. 13:47:53

mondjuk azt nem értem hogy 30 éves korára hogyhogy nem ejtett még teherbe senkit, lehet hogy van isten és steril a mi málnánk?

verkli 2016.11.15. 13:48:23

Nyilatkozat

A Hogy Volt online magazin véleményvezérei valótlan és áruló cikkeket közöltek egy közszereplőről. Sajnos engem is megszédítettek. Szeretném leszögezni, hogy már felnyílt a szemem, és az arról a bizonyos közszereplőről korábban alkotott véleményemtől ezúttal elhatárolódok, mert számos korábbi megnyilvánulásom csak a Hogy Volt online magazin véleményvezéreinek aljas aknamunkájának volt köszönhető.

2016.11.15. 13:49:28

@Cérnahuszár: jómagam nem vettem észre a változást, de nem vagyok nagy ArcKönyv olvasó...
nincs is profilom, a birodalmi hierarchia tiltja...
nem reklámozom magam, csak odab@szok ha kell.... :)))

2016.11.15. 13:51:18

@Gigabyte: #ostorezatessóóóóóság :)))

hereverő heverő 2016.11.15. 13:51:37

@rearwindow: EKG Az a baj, hogy vannak kiknek ez a díszfasz tetszik. Nyilván hasonló elmebeli nívóval, lásd Brigi aki 3 hét után már a házasságot tervezte (hacsak nem megbeszélt szerep volt az is). Szóval szaporodik, mert lássuk be, amennyire vigyázott Zserire, ez esélyes.

hereverő heverő 2016.11.15. 13:52:11

@rearwindow: Azért, mert a papírzsepik nem lesznek terhesek.

Mazsolka_1 2016.11.15. 13:54:22

Sixx az előbb annyit írt a perelő bejegyzés alá, hogy hahahahaaa, de már eltávolították. Nem elérhető már.

2016.11.15. 14:00:03

comment com blogon irt rola posztot Fatter.

2016.11.15. 14:01:30

@úgymond olvasó MMKK: jah... értem...

akor kérem elnézesét én...

igy hejesen írok ??? léccci, léccci,léccci.... :)))

Cérnahuszár 2016.11.15. 14:06:06

@Gigabyte: köszi, megnéztem
dopemant nem tartom sokra, mert sztem a hulladékon nő ő is,
de ez most jó vót, rá tudtam bólintani pár meglátására

Mirocska 2016.11.15. 14:08:28

@rearwindow: Mert azt sem tudja, mikor melyik lyukban jár... :))

Cérnahuszár 2016.11.15. 14:09:47

@mentolos lecsó: XDD
"A nyáj tagja pedig ennek örvendezének vala"

ilyenkor mindig beugrik a kép a gyalog galoppból, amikor lerajzolták a szereplőket és a zászlócskák mozogtak jobbra-balra amikor örültek
remélem a gyalog galoppban volt

2016.11.15. 14:10:00

@Gigabyte: hihi.... :))) ez jóóóóóó.... köszi a linket ! :)))

2016.11.15. 14:13:03

@Cérnahuszár: nem volt szándékomban plagizálni, de egy két mondat/idézet ezért bevésődött a fejembe az évek során, amit jómagam is beépítettem a napi szóhasználatomba...
lehet hogy onnan ismerős, mááááá nemtuooom meeee hüüüjjeee vagyok... :)))

Cérnahuszár 2016.11.15. 14:13:51

@hereverő heverő: "(hacsak nem megbeszélt szerep volt az is)"
asszem most már biztos hogy az a konteó megdőlt h tivy ezt a vv mutatványát a pénz miatt vállalta és csinálta
akkor nem szenvedne hogy perel

É2I 2016.11.15. 14:15:10

@rearwindow: Sajnos pont elég az a fajta romboló munka amit szétszór a világba. Az ő kicsi málnái - ha a szüleik nem magyarázzák el, hogy meddig helyes az okoskodása - példának veszik és még ha nem is ilyen agyi kapacitásra képesek el kezd/enek/tek így viselkedni. Hál istennek a nagyja kinövi, de lesz amelyik nem.
A szaporodásra viszont annak is megvan az esélye, hogy a szorzat pozitív lesz ugye. :)

hereverő heverő 2016.11.15. 14:15:18

@Cérnahuszár: neem, hanem hogy a Brigit felbérelték hogy játssza el a barátnőt aki hoppn maradt.

etikette 2016.11.15. 14:18:46

@Biriksz_Krokiksz!: jah csak az a baj hogy ennek a szerencsétlen félresikerült elmebeteg skizofrén bipolárisnak ez is reklám :S amíg róla szólnak a hírek s tele van vele a sajtó...

É2I 2016.11.15. 14:20:09

@hereverő heverő: :D Dilis vagy :D
És bízzunk benne ameddig összekeveri a lukakat, addig csak csökken az esélye. Úgyhogy nem szabad felvilágosítani a szerencsétlent, ha már eddig láthatóan senki sem magyarázta el neki, hogyan lesz a kicsi málna.

rearwindow 2016.11.15. 14:20:43

@É2I: annak a gyereknek nagyon el van szúrva a nevelése aki ezt a 30 éves málnát példaképnek tekinti, ha nem lenne tivadar, akkor találnának maguknak másik debilt a neten

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 14:26:53

@rearwindow: Tivadaron kivul van vagy 30 ilyen ember a neten, a kiskoruak emlegetnek 1-2t (pl. Nasz Dani nevet hallom sokszor) bar az igaz, hogy kevesbe tunnek debilnek

2016.11.15. 14:29:31

@hereverő heverő: Brigi nem a "barátnőt" játszotta el hanem a "becsületét/szemérmét"... !
olcsó, pornós rib@anc... (de még annak is harmadosztályú...)

én kérek elnézést...

ewita 2016.11.15. 14:29:49

baró lett a napló, bár primi nem tudna ennyit összefüggően leírni mert a beszéd sem megy neki :)
tiveder feje mindent visz! meg a másik képen somáé! sugárzik az értelem baszki! :D

nem szoktam kötözködni, de ez már tegnap is szembe ötlött : "intellektusa magasan a villa átlag felé emelkedik" ? fölé nem? valami felé az az irányában, a fölé az meg felette/fölötte Bocsi! :)

2016.11.15. 14:31:43

@úgymond olvasó MMKK: áldom az eget, hogy a srácaimtól még senki ilyenről nem hallottam...
pedig mindig jönnek mindenféle videóval hogy "apa, ezt nézd meg, mert sokat röhögtünk rajta"

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 14:33:07

@rearwindow: nincs olyan isten, hogy steril.. de az, hogy nem tudta, hova dugta be Zserinek, szerintem sokmindent elmond a szexualis eleterol, tapasztalatairol, meg a tudasarol is

hereverő heverő 2016.11.15. 14:33:48

@mentolos lecsó: Hát pont azért mert olcsó, azért bérelték fel :))

Cérnahuszár 2016.11.15. 14:34:38

@mentolos lecsó: visszavonom, az előbb felnéztem az oldalára, még mindig kint vannak azok a postok és képek, amitől még jogi problémája lehet
pl egy kép ami a villában készült miciékről, és rárakták a hustler logóját. Gondolom nem kértek engedélyt a Hustlertől.
sebaj, az ő bajuk

É2I 2016.11.15. 14:35:41

@rearwindow: Ez így van, sajnos.
Az interneten fellelhető minden szélsőség majd minden téren, így egyre nagyobb felelőssége van a családi nevelésnek, hogy ezt balanszírozza. Ugyanakkor az is látszik, hogy ez egyre inkább elmarad. Jó példa erre a szóban-forgó ápolatlan; majd 30 évesen még nem sikerült kiszűrni a képességei alapján, sőt.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 14:35:45

@mentolos lecsó: Nasz Dani viszonylag ertelmes sracnak tunik nekem, messze nem Tivadar szint (nem kapom fel a fejem, ha az o videojat nezik a lizingelt rokonygyerekek, marpedig ez nagy szo, mert en minden ostobasagot meg szoktam hallani.. szakmai artalom :)) meg hat o is 18 alatti szerintem, es az inkabb elfogadhato, mint egy 30 eves..

hereverő heverő 2016.11.15. 14:37:00

@úgymond olvasó MMKK: Jaj lányok ! Dehogynem tudta, csak próbálta menteni a helyzetet, behazudta Zserinek, hogy ő kis tudatlan és ártatlan félre lett vezetve.

2016.11.15. 14:37:35

@verkli: elhatárolódom az elhatárolódásodtól !!!
minden szavam és teljes kommentem merem vállalni a törvény előtt is !
én kitartok a Hogyvoltra (on-line magazin...) írók mellett !

Cérnahuszár 2016.11.15. 14:37:40

soma-soma
tegnap ki nézte a bv-t?
pumped gabó volt benne, jól értettem egy olyan szólása volt a vége felé hogy utálja somát? (már majdnem aludtam) lehet fricskának akarta au felé, de azért fura volt na.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 14:38:28

@úgymond olvasó MMKK: ezzel persze nem propagalni akarom, hogy milyen fasza, hogy a lizingelt kiskoruak ezt nezik, csak a szintkulonbsegre akartam ravilagitani (es meg azt is elmondom, hogy ujabban minecraft videokat neznek, amitol rangatozik a szemem, es a vernyomasom a 140-es tartomanyba ugrik)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 14:39:43

@hereverő heverő: aztat teccc mondani? vegulis, igazad is lehet. de ilyen fondorlatot, tattikatbes armanyt nem mernek feltetelezni Tivadarunkrol

csakolvasok82 2016.11.15. 14:42:17

Sziasztok!

Szuper poszt, jókat röhögtem.
Tivadar szerint a szív a fontos és nem az izom. De a szív, az izomból van, szóljak neki vajon?

tvbuzi 2016.11.15. 14:43:43

@Cérnahuszár: csak poénból mondta. Az volt a kérdés kit bír a villában.

É2I 2016.11.15. 14:44:30

@Cérnahuszár: Nem hinném, hogy a Hustler foglalkozna egy ilyen kis pitiánerekkel. Viszont, ha mégis, durva gyorsan el lesz távolítva, más kérdés, hogy a fészbúkról valóságban semmit sem tudsz törölni, hiába tied a profil. A cukkerberger akkor hozza vissza amikor a kedve tartja vagy a Hustler kéri :P

rearwindow 2016.11.15. 14:48:03

@hereverő heverő: pontosan, ne a pornófilmekből induljatok már ki, hogy az a hátsóajtón csak úgy be tud csusszanni! elég komoly előkészületek kellenek, szóval véletlenül és fájdalommentesen ez sose sikerülne

hereverő heverő 2016.11.15. 14:52:05

@rearwindow: Hát lehet, hogy be tud csusszanni, de akkor az se nem hús, se nem vér, hanem nudli.

Cérnahuszár 2016.11.15. 14:52:50

@É2I: hát ja, valószínű letojják a hustlernél, csak hát azért említettem meg, mert bagoly mondja verébnek esete forog fenn

még egy utolsó gondolat a tivy féle perrel fenyegetőzésről, én azt vártam hogy az rtl-t kezdi meg fenyegetni először, hogy nem adták le a marketingeskedését a szaunában, (ugye talán ha 2 részt láthattunk és állítólag minden nap nyomta) és kedvezőtlen színbven tüntette fel és ezért esett ki...
persze ami késik, nem múlik

rearwindow 2016.11.15. 14:53:34

@hereverő heverő: próbálj csak egy ceruzát bedugni, megtudod hogy észrevétlenül semmi sem jut be :D

verkli 2016.11.15. 14:57:39

@mentolos lecsó:
Elhatárolódok mindenkitől!
Egyébként pedig nagybeteg édesapám kiderítette, hogy az USS Semjén Zsolt csatahajó putyinista helikopterpilótái egy dubai út során feltörték a profilomat, és mindenféle mocskolódó kommentet írtak a nevemben. Szégyen, át is írom a PIN kódomat 1234-ről 4321-re.

É2I 2016.11.15. 14:57:47

@hereverő heverő: @rearwindow: Vagy az ellen oldalon van egy bizonyos szabatosság, amit a zsénél nem hinnék, a tripperes vót nőjénél meg ugye akár...

hereverő heverő 2016.11.15. 14:58:51

@rearwindow: Igen, eddig csak az észrevétlen kifele iránnyal vannak tapasztalataim. A befelé iránnyal kisérletezgetést meghagyom Zsoltinak :)

2016.11.15. 15:00:53

@hereverő heverő: mennyire is lehet valójában olcsó ???
rendezzünk tippversenyt !!!
vagy indítsunk szavazást az Easypolls-on... :)))

2016.11.15. 15:06:55

@Cérnahuszár: gyíííí, gyíííí, gyíííí... tovább... tovább...
gyűjtsük a bizonyítékokat a málnaférgek ellen...
minnyá felmegyek az ArcKönyvre képernyő fotózni...

ha "sárkány ellen, sárkányfű..." akkor Tivy ellen mi a f@szom ?!? :)))

rearwindow 2016.11.15. 15:07:34

@hereverő heverő: hát ha nálad észrevétlen a kifele irány, az bizony nagy baj :D

hereverő heverő 2016.11.15. 15:09:31

@rearwindow: Ki mondta, hogy nálam ? De a gyerekeim képesek voltak teljesen észrevétlenül összefosni magukat/mindent csecsemő korukban.

hereverő heverő 2016.11.15. 15:10:21

@mentolos lecsó: sárkány ellen sárkányfű, tivi ellen bőrfejű

2016.11.15. 15:11:06

@úgymond olvasó MMKK: hol voltak ezek a jányok ifjúkoromban ?????
nekem még kuncsorognom kellett egy kis 2. vágányos menetért... :P :P :P

bazi nagy elnézést kérek !

2016.11.15. 15:13:06

@hereverő heverő: ezzzzz mekkora !!! nem vagy normális !!! :D :D :D
úgy röhögök, hogy a légzőközpontom csak az üresjáratokat keresi.... :)))

2016.11.15. 15:17:25

@verkli: ahham.... szóval információid vannak egy ellenséges flottáról !?!
bevallasz mindent ???
vagy jöhetnek a Halálcsillagi börtönsor vallató droidjai, amiket már felszereltünk a MálnaProdukció össze videójával végtelenbe loopolva... ?!?

Pittabácsi 2016.11.15. 15:21:06

Mi van most? Tivy perelne? Kit? Lemaradtam, mint a borravaló. :)

2016.11.15. 15:33:23

@úgymond olvasó MMKK: olvasgattad te mostanában az új KRESZ-t ???
megengedőbb mint valaha... :P :D :P :D

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.15. 15:34:48

Túl lusta vagyok, hogy elolvassam az összes kommentet, a Kismálnák betámadták már a kommentszekciót?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 15:35:13

@mentolos lecsó: az ev elejen tanultam, koszonom kerdesed... az en kreszem nem valtozott :P

rearwindow 2016.11.15. 15:36:00

@yoga girl: Krisztián kész törpe Bence mellett állva... Kapanyányi Monyók

2016.11.15. 15:36:22

@Pittabácsi: a páviánfejű/bárgyú barom perelné az, idézem: "Hogy Volt online magazint" - mert valótlanságot merészeltek róla állítani...

kamilla123 2016.11.15. 15:37:16

@mentolos lecsó: igen, láttam, h megpróbált értelmes választ adni, és amúgy nem is lettek volna rosszak az érvei, de ő sajnos beteg ember, nem tudja magát értelmesen kifejezni, és az, h Krisz folyamatosan közbevágott, teljesen összezavarta. Mondom még egyszer, nem védeni akarom, én sem kedveltem a srácot. De igenis jó érvei voltak, de mindig csak belekezdeni tudott. Pl azt mondta,h Krisz is számtalanszor ellenszegült a szabályoknak, Krisz is fel akarta adni a játékot csomószor. Krisz is renitenskedett, Krisz sem beszél tisztelettel a nőkkel stb.. Szóval azért nem úgy fest a helyzet, hogy kint ült a jó meg a rossz. Hanem kint ült a két rossz, akikből az egyik sajnos szellemileg nem százas, ezért vállalhatatlanabbul viselkedett. Már ha az vállalhatóbb, hogy le akarok ütni valakit élő adásban.

Pittabácsi 2016.11.15. 15:37:29

@mentolos lecsó: Na ne már. :D ÉS ez hol volt kiírva? A fb-on? Minnyááá megnézem.

Pittabácsi 2016.11.15. 15:38:38

@mentolos lecsó: Köszönöm. Bocsánat, udvariatlan voltam. :)

2016.11.15. 15:42:40

@kamilla123: nem vagyunk EKG !
nem kellet őt összezavarni, megoldotta saját maga is...
kérlek nézd meg a Fókusz tegnapi adását, amit a reklámszünet alatt rögzítettek...

és lesz@rom hogy "beteg szegény..."
ennek a betegségnek járvány lesz a következménye, és a gyermekeink isszák meg a málnalevet...
józan szülőként, mindenáron szeretném ezt megakadályozni !!!

MacákékIcukája 2016.11.15. 15:43:56

@FájAzÉletÉsAVilágIs: ne fesd az ordogot a falra, en is ezen majrezok. Ido kerdese es meg fognak jelenni (vagy nem)

hereverő heverő 2016.11.15. 15:45:57

@MacákékIcukája: Akkor csak hagyni kell őket kommentelni, hagy perelje be őket a Jóképességű Tivadar.

Pittabácsi 2016.11.15. 15:50:55

@MacákékIcukája: Jöjjenek csak. Lássuk az érveiket. Ha olyan "ügyeses" mint a példaképük, akkor nincs mitől félni. Hamarabb ki lesznek innen zárva, mint hogy felidegesítsük magunkat miattuk.
És hogy van az a fájós láb? Remélem már jobban. :))

ewita 2016.11.15. 15:53:06

@Gigabyte: azt lehet látni,hogy nincsen teljesen otthon! vannak bajok... :D:D:D

Avanivi 2016.11.15. 15:53:16

no végre!

Kommenttárs találkozó a bíróságon:)

2016.11.15. 15:53:35

@Pittabácsi: összevissza teszik fel/törlik a posztokat...
ugyanazt művelik mint a bárgyú barom... beszólok vkinek, aztán meg iszkolok el előle...
de szívesen lennék most ArcKönyv moderátor, lekapcsolnám az oldalt, sőt még a követő málnácskák oldalait is... hivatkozva az Ifjúságvédelmi törvény XY paragrafusára...

tényleg !
jelenlevő jogász/bölcsész végzettségű olvtársak, erre nem lenne vmilyen törvényi lehetőség ???

Pittabácsi 2016.11.15. 15:59:47

@mentolos lecsó: Értem. Elég baj az, hogy sok gyerek őt tekinti példaképnek. Főleg a szülőket sajnálom. Hogy a szemük láttára mivé alakul a gyermekük.

2016.11.15. 16:00:30

@etikette: mondtam, h lesz neki meg utolete!
XD

Pittabácsi 2016.11.15. 16:02:29

@Gigabyte: Nem szoktam DopeMan csatornáját nézni, de mindenben egyetértek vele. Jól látja a lényeget.

Gigabyte 2016.11.15. 16:02:41

@ewita: Van baj a toronyban,nem kicsi! :)))

Gigabyte 2016.11.15. 16:04:02

@Pittabácsi: Én sem nagyon csípem,de most jól beszél szerintem is...

hereverő heverő 2016.11.15. 16:08:01

srácok szaladok, kézcsók, pacsi stb

ewita 2016.11.15. 16:14:37

@mentolos lecsó: ha sokan jelentik,felnyomják elvileg lehet! :)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.15. 16:17:00

@MacákékIcukája: Azért jobb lesz felkészülni és kitisztítani a billentyűzetet :D

ewita 2016.11.15. 16:19:05

@Gigabyte: a Life.hu is jó, jól FELkérdezgette! :D de a gyükér még azt sem fogja fel! Teljesen meg van győződve, hogy ő valaki!

2016.11.15. 16:40:49

a fészbukcsiján már bundát kajabálnak a málnácskák, meg h a műsorvezető befolyásolta a szavazókat, muhaha. nem mondom, h nem élvezem!
XD

Gigabyte 2016.11.15. 16:56:31

@Biriksz_Krokiksz!: Te is azt kiabálnád a helyükben,ha 50-60 profilt gyártasz mint ők,és a szeretett vezéralakjuk kiesett... Gondold csak meg,mennyi idő elvesztegetett energia ez az egész... :)))))

2016.11.15. 16:57:33

@Gigabyte: melyen kussolnek, ha ilyen bena lennek....

slara 2016.11.15. 16:59:29

@rearwindow: nyilatkoztak is a kollégái, Zsoltika pultos egy harmadik kerületi helyen, ami nem is lenne baj. Az életben is sunyi, nyalista, szarkavaró, spicli...nem sok szépet meséltek róla.

Gigabyte 2016.11.15. 17:02:37

@Biriksz_Krokiksz!: Az Te vagy,mert tudsz gondolkozni... Ők meg azért tartanak itt,mert nem...

2016.11.15. 17:07:55

@Gigabyte: dehogy. ez tipikus tyv es bandaja mentalitas, mindenki mas a hulye, es egyertelmu volt h kitalalnak majd vmit arra az esetre, h megindokoljak a kozszereplo esetleges kieseset.

2016.11.15. 17:09:22

(en csak rohogok, mert genyo vok)
XD

2016.11.15. 17:12:47

@PeniValdes: meg mindig nem tudtam visszanezni, ahogy a fokuszt sem, h mi volt reklamszuniben, pedig nagyon akarom mar ;)
am' mizu megfazasilag?

Gigabyte 2016.11.15. 17:12:55

@Biriksz_Krokiksz!: Mondjuk a rengeteg negatív kampányukkal kb. annyi rajongót vesztettek,mint Tivy a stúdióbéli viselkedésével...

2016.11.15. 17:17:25

@PeniValdes: en is szenvedek, kb olyan erzes, mintha harom dudafejem lenne. (es mind egyszerre beszel, meg zsibong)
XD

2016.11.15. 17:18:34

@Gigabyte: no jo, elinditom most mar azt a fokuszt!
;)

2016.11.15. 17:41:09

...ha meg dzsina ellen esik ki (!), akkor meg jött volna megint a duma, h bizti kisírta magának. pfffff.

2016.11.15. 17:52:05

@PeniValdes: tegnap pont vyvy találta meg szegényt azzal, h gyerekes - hát nevettem :))))))

2016.11.15. 18:01:23

a fókuszt is beperelhetik a málnák!
XD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 18:10:29

OFF
ki vagyok akadva a Class FM-en basszameg.

ON
@Biriksz_Krokiksz!: biztos, hogy a Máricsujhoz futott a kis galád, nem volt neki elég egyszer Lorenzo és Rodrigo Carlos huncut évődése #ostorezasorozat

2016.11.15. 18:11:41

@úgymond olvasó MMKK: mar a parbajt nezem eppen vissza, es tovabbra is immmmadom zsotit, szoval szerinted vagyok-e jobban-e?
XD
(nem hát!)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 18:12:53

@Biriksz_Krokiksz!: imádod? akkor neked is a Máricsujt kellene nézned Heverő kollégával.. vagy beszállhatsz a forgatókönyvírásba :))))))))))))

2016.11.15. 18:15:52

@úgymond olvasó MMKK: szörnyen nem vok kreatív, csak konspirálni tudok, meg patakokban folyó vérpatakokat fakasztani, de az horror kategória, nem romkom :/

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 18:18:45

@Biriksz_Krokiksz!: Máricsuj és don Pikachu szerelméből még lehet patakokban folyó vér... :DDDD

2016.11.15. 18:22:16

@PeniValdes: mondtam, a hisztikéit! de am' nekem bejön a humora, már amikor éppen van neki.

2016.11.15. 18:26:10

krisztián úgy néz ki, mint egy perzsa harcos statiszta.

BumbleBeeBee 2016.11.15. 18:29:28

nem gondolnám, hogy tivadar mentálisan lenne terhelt... azt, hogy bipoláris volna, az összes bipó nevében kérem ki magamnak! szerintem, "mindössze" egy túlmozgásos debil!
amennyire tudom, és ez inkább tapasztalat, mint tudományos tény, a skizók, és bipók inkább magas iq-val bírnak. bocsi a náciskodásért, de napok óta olvasom a bipolárisozást, és már fáj, na!

Mirocska 2016.11.15. 18:30:36

@úgymond olvasó MMKK: Láttad, hogy Balázs már kiadott egy cáfolatot?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 18:34:53

@Mirocska: aha, azért akadtam ki.. hihetetlen, ami megy

2016.11.15. 18:35:08

aztakurva...,én ezt a párbajt nem leszek képes megnézni.

BumbleBeeBee 2016.11.15. 18:36:24

@PeniValdes: nem vok szakember, viszont bipoláris elég régóta.... és kicsit sem vagyok ilyen! a skizó barátaim sem!

Mirocska 2016.11.15. 18:37:45

@Biriksz_Krokiksz!: hidd el, elkezded nézni, és a döbbenettől nem tudod abbahagyni! :))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 18:40:55

@Biriksz_Krokiksz!: dehogynem. én is végignéztem, pedig idestova a 3. adás óta nem nézek öfit a tv-ben

2016.11.15. 18:46:08

@PeniValdes: én csak a tigrist bírtam, az tényleg nagy fazon vót!

@BumbleBeeBee: nem bipo sztem sem, de mmkk viselkedészavaros, és rettenet sötét.

@Mirocska: te, így nézem e: *-* aztakurva, ilyen nincs és mégis van!

2016.11.15. 18:48:11

viszont ha van doki kommtars, akkor legyen szives, mondja mar meg, h ezmiez, amilyen tuneteket ez a gyerek mutat.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 18:48:52

@BumbleBeeBee: szerintem van neki alapvetően egy ADHD-ja, vagy bármi más magatartászavara, és használt valamilyen ÚPSZ-t, ami nagyon durván rosszabbított a helyzetén

2016.11.15. 18:51:14

@úgymond olvasó MMKK: ezt en nem akartam kimondani, de burkoltan fogalmaztal, es tokre ekg.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.15. 18:51:49

@úgymond olvasó MMKK: hááááát én szkeptikus vagyok......de csak megérzés

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.15. 18:55:15

@úgymond olvasó MMKK: nárcisztikus jegyeket mutat,de én inkább nevelés hiányt mondanék (család reakciója)

2016.11.15. 18:57:20

@Mirocska: most tartok a finisnel, es hogy tyvyben van meg (o mondta tehat tokigaz), a
-szív
-szeretet
-értelem
...és közben berakja azt a rémes gumifogsort.

nincs hozzáfűznivalóm....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 18:57:54

@Biriksz_Krokiksz!: be ne pereljen :)))))))) ezek az úpsz-ek nagyon durvák. emléxel talán, nem tudom melyik évben minden nap volt a híradóban, hogy beszedtek a fiatalok és kevésbé fiatalok valami szert, amitől meztelenül rohangáltak az utcán, meg azt hitték, bogarak másznak elő a bőrük alól. na ezek mind ÚPSZ-ek voltak, isten tudja, milyen összetevőkkel. patkányméreg, permezetőszer, bármi, amit el tudsz képzelni. senki sem tudja, mit hoznak ki az adott emberből, tudok olyanról, aki beszedte, és takk, összeesett, és órákig katatón állapotban volt tőle. meg olyanról is, aki az összes testnyílásán ömlött a vér, és belehalt.
nem akarom untatni a T. Úri Közönséget ilyen dolgokkal, meg este már nem dolgozok, csak alá szeretném támasztani, miért gondolom ezt..

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:00:16

@PeniValdes: lehetséges. ki tudja, lehet, hogy a lízingelt gyerekeim közül valamelyik ugyanilyen lesz 20 évesen. (mondjuk akkor elhagyom a pályát, és nem vállalok saját gyereket, az biztos)

2016.11.15. 19:03:22

@úgymond olvasó MMKK: mondom, en is ilyesmire gondoltam, h tol valamit.

Es koszi, h vegigszenvedtétek velem a parbajt
:*

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:04:51

@Biriksz_Krokiksz!: te is egy hős vagy, hogy kibírtad :*

még mindig a hogyvolt íróinak adnám a 36 millát.. abból már pereskedésre is fussssa :))))

BumbleBeeBee 2016.11.15. 19:06:33

@Biriksz_Krokiksz!: jah... aki egy összetett mondat megfogalmazására sem képes! :( alek sem volt sokkal jobb, de Ő vhogy úriember módjára sötét! :D szavakat puffogtatott, amiknek a jelentését sem tudta, nemhogy helyes kontextusba helyezni azt!

Mirocska 2016.11.15. 19:06:51

@Biriksz_Krokiksz!: Ugye-ugye, hogy nem bírtad abbahagyni? :))

BumbleBeeBee 2016.11.15. 19:08:43

@úgymond olvasó MMKK: én is tippelnék vmi elvonásra, vagy vminek a maradandó nyomaira!

2016.11.15. 19:09:22

@úgymond olvasó MMKK: nekem nem volt kötelező ;)
Hv íróknak alap, de azoknak is jár vmennyi, akiknek együtt kellett élniük egy bmikor felrobbanó csernobilivel.

2016.11.15. 19:12:16

@Mirocska: egyszerűen lefagytam.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:12:28

@BumbleBeeBee: egy módosított krokodil (már nem a saját Krokink :)))) tartós használata hihetetlen károkat tud okozni

@Biriksz_Krokiksz!: lehet fel is robbant párszor, ki tudja

2016.11.15. 19:15:54

@BumbleBeeBee: és azért ne feledjük asse, h alek cukkerbergnek ment neki, meg házhoz hívta érdre, sskk nem szarozott holmi hogyvolt magazinokkal!

BumbleBeeBee 2016.11.15. 19:16:00

@úgymond olvasó MMKK: :( van egy, brutál magas iq-val bíró ismim, aki lsd-től lett skizofrén... amikor "rohama" van, teljes fátyol van az elméjén! totál zokni!

BumbleBeeBee 2016.11.15. 19:16:52

@Biriksz_Krokiksz!: tényleg! :DDD
van stílusa, nah!

2016.11.15. 19:22:05

@BumbleBeeBee: stílusosan faszkalap, jaja, miatta kezdtem el nemnézni azt az évadot.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:22:32

@BumbleBeeBee: :(
egyébként tök érdekes, hogy kire hogyan hatnak a tudatmódosítók. az alkoholnál szoktam megfigyelni, hogy mindenkiből mást hoz ki. egyszer erről is tök szívesen értekeznék, hogy hogyan lehet az, hogy az emberek nagy része jókedvű lesz az alkoholtól, én meg mondjuk először bunkó, aztán meg depressziós, magamba roskadok és bőgök

BumbleBeeBee 2016.11.15. 19:24:36

@Biriksz_Krokiksz!: hihetetlen figura! :D talán sosem röhögtem annyit "karakteren", mint rajta! olival pusztítóak voltak!

BumbleBeeBee 2016.11.15. 19:26:13

@úgymond olvasó MMKK: én pedig beteg, taszítja a testem az alkoholt! vagyis a tudatalattim

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:27:21

mai utolsó OFF
kijöttek a Fantastic Beasts új plakátjai, és OMG, lesz konkrét kapcsolat a Harry Potterrel *-*
befejeztem

2016.11.15. 19:28:45

most a heten megint uncsiskodas lesz, arra leszek kivi, h ki lesz a kovetkezo kivalasztott meg majd kihivott.

2016.11.15. 19:30:23

@úgymond olvasó MMKK: azt mink is megyunk majd nezni, integetunk nektek! ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:30:38

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem mici lesz a kiválasztott, és tetemre hívja zsótit

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:31:26

@Biriksz_Krokiksz!: most a fangirl énem van elő, wiiiiiiiiiiiii :DDDDD elemzem az összes plakátot. úgymond. Colin Farrelből micsoda pasit csináltak.

BumbleBeeBee 2016.11.15. 19:32:50

@Biriksz_Krokiksz!: úgy láttam, hogy stúdió lett a sufni, ergo mindenki bent "alszik"! ebből még lehet bonyi!

2016.11.15. 19:32:50

@úgymond olvasó MMKK: az nagy baj nagy, nem akarom, h kiessen zsooti :/

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:34:31

@Biriksz_Krokiksz!: mást nem hinném, hogy kiválasztanak. krisztiánt nem lehet, dávid, ati, dzsina, soma esélytelen, marad mici vagy zsóti. ja, meg a csillámpóni vyv, de szerintem őt is békén hagyják

Cérnahuszár 2016.11.15. 19:34:44

@úgymond olvasó MMKK: a múltkori párbajnál amikor mici volt kint, már összejött kárszeg papival? Vagy csak utána? Nem emlékszem.

2016.11.15. 19:35:05

@BumbleBeeBee: @úgymond olvasó MMKK: papi most verte ki a szent tyvyt, nem hiszem, h be mernek probalkozni egy micicivel.

pomac 2016.11.15. 19:36:27

@Cérnahuszár: hát a kárszeg már megmártózott benne akkor ,csak szerelem nem volt még :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:37:30

@Cérnahuszár: szerintem nem, de nem emlékszem

@pomac: lehet. én azt se bánnám

pomac 2016.11.15. 19:38:30

@úgymond olvasó MMKK: de a lényegen nem változtat mert zsolti 80% micit hívná ki 20 % pedig atit :DDD

Cérnahuszár 2016.11.15. 19:39:13

@úgymond olvasó MMKK: ja micit nem kiválasztották akkor hanem zseri vitte? bassz nem emlékszem, zseri ki ellen esett ki?

2016.11.15. 19:40:43

@pomac: brühühü - de amúgy legesélyesebb, h ő következik.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 19:41:16

@pomac: ati, akinek Bencus sem tudja a nevét :DDDDD

@Cérnahuszár: én szenilis vagyok :o))

Cérnahuszár 2016.11.15. 19:48:18

@BumbleBeeBee: ok, akkor okafogyott a kérdésem

3 embert nem tudok megsaccolni kire teszi, ez dávid, ati, gina
krisz és mici megdobják zsótit, neki 2 lesz
zsóti micit dobja meg, és sztem soma meg vivi is megdobja mert akkor mici zsótit fogja vinni és egy kört megúsztak
a többi 3 nem tudom, de még gina is lehet választás, bár tivy ellen a nép nagyon megvédte.

2016.11.15. 19:48:29

zsóti meg bmennyire is rühelli micicict, sztem dzsinit v atit hívná ki...

Cérnahuszár 2016.11.15. 19:51:18

ja nem bakker, mert vivi nem engedi hogy zsótit kivigye mici, ezért micire nem rak

na geneviev jöhetnél :)

2016.11.15. 19:52:36

sztem soma megzuhan es ker magara jeleket.

Cérnahuszár 2016.11.15. 19:53:33

ati meg dávid viszont összebeszélhetnek most már a vége felé, hogy a mérleg nyelve legyenek, eddig mindig különbözőképp raktak

pomac 2016.11.15. 19:54:29

@Cérnahuszár: soma 100% hogy micit dobja meg ,azért zsoltiban nem vagyok biztos ha hisztis kedvében van másra is tehet mint mikor lóri feladta akkor is elsiette a döntését, szóval messze van még a hétvége de legesélyesebb eddig mici ,zsolti :)@Biriksz_Krokiksz!: ja ők :D@úgymond olvasó MMKK: erről lemaradtam hogy nem tudta a nevét ,elég égő :D

pomac 2016.11.15. 19:59:13

röhögnék ha most az 1 klán ,úgy döntene ,hogy összefognak és megpakolnak valakit ,mert ha abból indulnak ki hogy, aki eddig kihívó volt mindig kiesett(közülük) akkor talán most is úgy lesz,de akkor se jönne be a taktikájuk ,szakadnék rajtuk tuti :DD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:01:29

@pomac: megkérdezte, hogy "ki az ott melletted? ja, Ati" :DDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2016.11.15. 20:01:42

Sufni vagy nem sufni, ez itt a kérdés
Akkor nemesbb-e sufni, ha tűri
Balsorsa minden nyűgét és sufniját?
avagy
York sufnija rosszkedvünk telét
Tündöklő nyárrá változtatta

megannyi rejtélyes rejtély, megannyi titok, kavalkád, z'űr''z'avar
csak Vivi örök

Hajrá Vivien!

Cérnahuszár 2016.11.15. 20:02:22

zsóti nem hülye, lehet mégse tesz micire mert tudja hogy akkor nagy az esély hogy ő megy ki vele, és krisz is lehet hogy mégse tesz zsótira mert nem akarja hogy micit kivigye
de lehet ilyen mélységben már nem gondolkodnak, vagy csak én spilázom már túl
bakkerrrr nem tudom nem tudom
bármi lehet

2016.11.15. 20:10:39

hajrá pávazsóti!!!

www.youtube.com/watch?v=YykjpeuMNEk

@Cérnahuszár: hasonulsz már te is megfele, pont mint én!
XD

Ay Mama, Que paso 2016.11.15. 20:13:36

@Cérnahuszár: nem bármi lehet
hanem
bármi van!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:18:35

@Cérnahuszár: hullámzási :))))) szerintem Micin és Zsótin kívül nincs más esélyes jelölt,bár szívem repesne, ha Vyv lenne a szerencsés

2016.11.15. 20:19:15

@Commodore: múltkor román-lenygyelen jó volt a lenygyel Béközép 'ria-ria hungáriázása.' nevettem. illetve nem, szörnyen borzasztó, minden Béközép.
;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:21:30

@Biriksz_Krokiksz!: micsodaaaaaaaa :))))))) a béközép schön und gut und echt fantastisch! a magyarok meg a "Polska, Polska"-t nyomták.. az is jóvót :))

Cérnahuszár 2016.11.15. 20:24:10

ja de nem is szerdán lesz a kiválasztás, ráérek ezen agyalniiii najóvan

2016.11.15. 20:25:43

@Cérnahuszár: vasárnap lesz, takarékra is teszem magam :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:29:16

@Biriksz_Krokiksz!: én ezt sem mondanám biztosra.. egyik poszt alatt beszélgettük, hogy 1 hónap lehet hátra

2016.11.15. 20:33:02

@úgymond olvasó MMKK: és az jószarcsi, mert annyira jó banda verődött itt össze, csak emiatt fogom sajnálni, h véget ér a műsor.

2016.11.15. 20:34:47

na mindegy, hajrá zsóótiii!

(sztem a láz beszél belőlem, két napja nem tudom lehúzni 38 alá)
((de! élvezem!))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:34:59

@Biriksz_Krokiksz!: átjöttök a barátok köztbe, nyehehehe :)))) ne csak én szórakoztassam a szegény hogyvoltírót

2016.11.15. 20:42:59

@úgymond olvasó MMKK: azt én nem, mert nincs a bartazsóti! gyere te inkább grimmezni meg luciferezni ;)

Ay Mama, Que paso 2016.11.15. 20:43:06

Mici a tipikus mintapéldája, hogy nincsenek tipikus mintapéldák és nem falakat kell emelni, hanem kamatot vagy Tétet.

Egyébként meg felnőtt emberek vannak a villában, akkor gyerekeskednek, amikor csak akarnak.

Pittabácsi 2016.11.15. 20:44:37

@Biriksz_Krokiksz!: Lett is balhé belőle. :D De lengyel barátaink megküzdöttek a románokkal. A válogatottjuk meg jól elkente a szájukat. :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:44:48

@Biriksz_Krokiksz!: grimmet feladtam a trónok harca miatt, a lucifert meg nemtádom, mi.. egyelőre :)))

perszepolisz 2016.11.15. 20:46:04

Csak azért írok, hogy kicsit félve kérdezzem: a málnácskák megérkeztek már?

Commodore 2016.11.15. 20:46:21

@úgymond olvasó MMKK: Utolsó hétvégén , 4-1, másnap utolsó három küzd... nem?

Pittabácsi 2016.11.15. 20:46:59

@úgymond olvasó MMKK: Igen. Pont ezzel "megköszönve" a lengyel barátok kiállását értünk. :D
Ennyi. Lengyel magyar, két jó barát. ;)

2016.11.15. 20:47:17

@Pittabácsi: a görög-bosnyák durvább volt. (és azon én is kiakadtam volna.)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:49:06

@Commodore: lehet. én már nem tudom :D

@Pittabácsi: imádom Lengyelországot, minden formában. :))))

Cérnahuszár 2016.11.15. 20:49:10

@perszepolisz: még nem, még cincogunk mit az egerek

2016.11.15. 20:52:05

@perszepolisz: @Cérnahuszár: na mer' utána mi lesz, ha megjelennek?? kb mint floki a lábtörlőt...

BumbleBeeBee 2016.11.15. 20:52:32

@Biriksz_Krokiksz!: mikor kezd a grimm új évad? sorozatbaráton még nincs fenn! :(

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:52:42

@perszepolisz: negatííííííív, a málnácskák nem mernek ide beregisztrálni! félnek, hogy deg.. degra.. degradáljuk őket, mert ők a papagájkutyamacskalókanáriverébcsicskagecin és az ostorlábon kívül mást nem tudnak nekünk mondani

perszepolisz 2016.11.15. 20:54:01

Komolyan felvetődött bennem, hogy megpróbálják széttrollkodni a postot. Vagy valami hasonló.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 20:57:37

@perszepolisz: áh, a rajongóknak holnap iskola, ilyenkor már aludni kell nekik :)

É2I 2016.11.15. 21:02:49

Nincsenek még málnácskák? Pedig jó lenne már szüretelni. Kell a vitamin.

2016.11.15. 21:03:05

@BumbleBeeBee: a végső 6.ra gondolsz? az januárban.

Mók_Ica 2016.11.15. 21:05:20

szasztok :))) jó kis elemzést csináltatok tiviről :))) bármi is az oka a viselkedésének, az a legnagyobb probléma, hogy VALAKI képernyőképesnek ítélte és beengedte a villába.... igen, tudom... kell a feszkó, de amit ő csinált, az túúú máccs volt....

@Biriksz_Krokiksz!: a banda mmkk jó itt.... függőséget okoz!!! :))))

BumbleBeeBee 2016.11.15. 21:05:22

@Biriksz_Krokiksz!: aha! uhhh... az nem most lesz! :(

csodalámpa 2016.11.15. 21:05:47

@perszepolisz: valószínűleg fennakadtak a regisztráción :) Egyébként egy érdekes/ jó kérdés Tivi Facebook oldaláról: "Miért nincs egy fotod sem Evelynnel Zserivel Dinával Lórival??????Aszt hittem csapatjátok ezerrel majd....

Pittabácsi 2016.11.15. 21:05:52

@Biriksz_Krokiksz!: Azt nem láttam. Gondolom akkor kemény balhé lehetett. Amúgy nem vagyok híve a balhéknak, mindig is a konfliktus kerülés volt rám jellemző.@úgymond olvasó MMKK: A két ország történelme elég régen összefonódott már. Egyébként édesanyám anno volt kint Lengyelországban, beszéli is a nyelvet, igaz ma már nem biztos hogy menne neki. De ő is azt mondta, gyönyörű ország, imádnivaló emberekkel. :))

2016.11.15. 21:05:54

mámmaim, a málnácskáknak (just in case ha akkor jönnének, mikor pont nem vok)

www.youtube.com/watch?v=ypr18UmxOas

Mók_Ica 2016.11.15. 21:06:33

@Pittabácsi: szia :))) kérdezted pár posztcsival ezelőtt, hogy hogy áll a konténerünk telítettsége.... hát minden este megtelik :))))

Pittabácsi 2016.11.15. 21:06:57

@csodalámpa: Pedig jöhetnek. Legfeljebb iszunk málna szörpöt. ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:08:22

@Pittabácsi: én is szeretnék megtanulni lengyelül mmkk.. tanárt nem találok hozzá :(
@Mók_Ica: sikerült rátok függenem nekem is :))))

Pittabácsi 2016.11.15. 21:08:41

@Mók_Ica: Kézcsók. :) Egyre gyakrabban ezek szerint. :D Nem lesz ez így túl drága? Már az állandó ürítés. Gondolom szippantós kocsival történik. Vagy csak simán kiöntitek? :D Na inkább befogom, mert még rágondolni is rossz, egy teli konténer. XD

2016.11.15. 21:09:09

@Pittabácsi: (srebrenica-zott a görög bé.)

2016.11.15. 21:09:36

@Mók_Ica: de konkrétan tényleg :)

Mók_Ica 2016.11.15. 21:11:22

@úgymond olvasó MMKK: én is olvasóként kezdtem és pár vv-vel ezelőtt kezdtem kommentelni is :))) azért ez nem annyira rossz függőség..... remélem :)))

@Pittabácsi: hasznosítjuk.... bioenergát állítunk elő belőle vagy ha már nem kell, a villa lakókat öntjük nyakon :))))

Mók_Ica 2016.11.15. 21:12:27

@Biriksz_Krokiksz!: :* gyógyulj bébi, nem áll jól a 6 fej :))))

Pittabácsi 2016.11.15. 21:13:14

@Biriksz_Krokiksz!: Uhhh.. az de durva. Szomorú. @úgymond olvasó MMKK: Bocsánat. :D @Mók_Ica: Erre nem is gondoltam. Milyen zöld tudatos hozzáállás. :)) Gratula. De én Tivy fürdetném meg benne. :D :P

ewita 2016.11.15. 21:14:18

@perszepolisz: sztem nem találnak ide! :D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:14:36

@Mók_Ica: szerintem se rossz, tök jó a társaság :)))

@Pittabácsi: semmi probléma, nem vagyok ám finnyás :D :D

Mók_Ica 2016.11.15. 21:15:38

@Pittabácsi: Heverő ajánlotta ezt a hasznosítást, övé az érdem :))) tivi fürdetése remek ötlet..... a "termés" nagy része neki köszönhető :)))))

2016.11.15. 21:16:36

@Mók_Ica: he? milyen 6 fej, csak 3 van perpill :))))
de am' el is köszönök ;)

Pittabácsi 2016.11.15. 21:17:23

@úgymond olvasó MMKK: Sajnos egyre jobban vissza szorul a hagyományos nyelvoktatás. De van egy ilyen oldal, ha az angol megy, akkor tudod használni. Már ha az ilyen online nyelvtanulás érdekel. :)) www.duolingo.com/welcome

2016.11.15. 21:17:30

Szasztok, csak röviden, távolból...
Mici visszahízott.
Micinek jobb lett volna, ha Kárszeghy-Bratschau gróf kint marad.
Mici valószínűleg volt öreggel, mint ahogy azt sejteni lehet.
Miciről ezt (hogy Q) tudja mostmár a gróf úr is, mert valószínűleg eljelelték neki a rokonyok a párbajon.
Mici nem alkesz, csak nyusszira rúg be: minden ember máshogy reagál az etanolra.
Micinek azért drukkolok!!!
Mici, ha nem jön be, akkor természetesen Dávidunk!!!

Mók_Ica 2016.11.15. 21:17:40

@perszepolisz: bocsi, de ők tuti nem találnak ide :))) @ewita: most látom, te is ezt írtad, szóval ekg :))))

@úgymond olvasó MMKK: a nyereményből mi is kiérdemeltük a részünket..... :)))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:18:29

@Pittabácsi: basszus, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe.. ezen nyomom a németet újra :) isten vagy te is! :*

Mók_Ica 2016.11.15. 21:18:49

@Biriksz_Krokiksz!: a megfázást mmkk hagyd el vhol :))) erre céloztam :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:19:52

@Mók_Ica: így igaz.. én perpillanat most fél millának is tudnék naggggyon örülni :))))

Pittabácsi 2016.11.15. 21:20:41

@úgymond olvasó MMKK: A némettel kapcsolatban van egy nagyon jó oldal. Igaz pénzes, de én meg ezen nyomom, és nagyon megéri. Tanultam korábban, így tudom, nem átverés. :))
www.megtanuloknemetul.hu/

2016.11.15. 21:24:07

@Mók_Ica: áhháháhá látszik h beteg vok, ha szövegértésből is megbukcsizom! (PONT én!)

csók mindenki :) (dehogy, fertőzök!!!)

Pittabácsi 2016.11.15. 21:24:39

@Mók_Ica: Majd neki is kinyílvánítom, hogy remek ötlet. :)@Spitzbauer: Csodálkozol hogy vissza hízott? Fehérje kúrán van. Már hetek óta. Khhmmm... :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:24:46

@Pittabácsi: elraktározom, köszi :) ha sok pénzem lenne, nyelvtanulásra költenék mmkk

2016.11.15. 21:26:05

és természetesen:
HAJRÁ ZSÓTI!!!!!!!!!!!!
(hagyjatok, a láz beszél belőlem)

terjőke kígyószisz 2016.11.15. 21:27:09

@Plüsscukor:

Hm.. mit ér vele, ha a hibákat aláhúzza neki? Nem tudja kijavítani. Ahhoz, hogy látszódjon a javítási javaslat, plusz kettőt kéne kattintani. Ha még véletlenül sikerülne is megjeleníteni azt az ablakot, hogyan dönti el, hogy a felajánlottak közül melyik a jó? ;)

Pittabácsi 2016.11.15. 21:29:05

@Biriksz_Krokiksz!: Ez már lázálom. (jelentése:A lázálom az, amikor a lázas beteg "éberen alszik", olyan dolgokat álmodik, amiket máskor valószínûleg nem, és amely nagyon idegesítõ és/vagy rossz a betegnek.) :D

Pittabácsi 2016.11.15. 21:31:02

@úgymond olvasó MMKK: Szívesen. :) Én befizettem rá, és eddig megvagyok elégedve. A régi tudásomat szeretném vissza tornászni, erre tökéletes. De olyan részletes, hogy azt gondolom, ha vki elsőre tanulja a nyelvet, arra is jó lehet. Igaz ott, abban az esetben egy igazi nyelvtanárhoz is el kellene járni. A kettő együtt hozná meg a hatást. :)

Commodore 2016.11.15. 21:31:18

RIA-RIA HUNGÁRIA! :-)

ezneménvagyok 2016.11.15. 21:33:44

Mindenki nyugodjon le, most beszéltem a Málnácska-őrs vezetőjének mamájával, a kissrác le van tiltva a netezésről, mert nem ette meg a tökfőzeléket. Még hat nap van hátra a büntiből, addig éljétek ki magatokat, aztán jön a hirig :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:34:05

@Commodore: most néztem meg az elejét. Juhász, édesbogaram, hogy rítt a Himnusz alatt :))))

@Pittabácsi: én is azt szeretném, fénykoromban felsőfokon beszéltem németül. ma már nem.. de ami késik, nem múlik :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:41:14

@ezneménvagyok: pföhj, a tökfőzeléket én se enném meg sohaaaaa :)

Pittabácsi 2016.11.15. 21:41:49

@ezneménvagyok: Ohhh de sajnálom. :)) De kivárjuk az a hat napot. ;)@úgymond olvasó MMKK: Sajnos nem sikerült szépen a búcsú. De nem most kell nyerni, és jól játszani. Majd a VB selejtezőkön. :)

Pittabácsi 2016.11.15. 21:42:35

@úgymond olvasó MMKK: Pedig finom. Egy kis fasírt kíséretében. :))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:44:03

@Pittabácsi: buhh. a főzelék az ősellenségem :))) ezaz, tartalékoljanak csak a fiúk

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:44:54

@ezneménvagyok: én már nagykorú vagyok. úgymond. (eldugtam az okostelefonomat az apukám elől! :DDDDDD)

agimano 2016.11.15. 21:46:29

@Costanza: szegény, mindig megdöbbent, amikor ilyeneket látok

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.11.15. 21:48:05

Nincsenek kismálnák, honnan is lennének? Ha volnának is, nem tudják hová kell regisztrálni. :--)
TT egy pici hópata gyökér állat volt ez alap. Meg az is, aki beengedte a játékba. :.-)

Hajrá Mici, nyerd meg és csavard le a helyiről kárszeget! :-)

agimano 2016.11.15. 21:49:49

@Akasa27: még az is lehet, hogy pont emiatt nem akar ott aludni, mert arra emlékezteti, amikor gyerekként együtt kellett aludni másokkal, de ez csak belemagyarázás most

ezneménvagyok 2016.11.15. 21:50:28

@úgymond olvasó MMKK: Hű, ördögien ravasz... De én még ravaszabb vagyok, nekem elkobzás esetére van egy ál-okostelóm, szappanból faragtam :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:52:33

@ezneménvagyok: micsoda ármány és fondorlat :)))))))

Pittabácsi 2016.11.15. 21:54:23

@úgymond olvasó MMKK: @ezneménvagyok: Na gyerek!! Nektek holnap suli, nem kellene már ágyban lenni? Hmmm? Sicc aludni de azonnal. :D

MacákékIcukája 2016.11.15. 21:55:50

Udvozlet esti muszak, jobbulast a betegeinknek!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:56:37

@Pittabácsi: de jó is lenne, ha iskolába kéne mennem :DDDD aludnék én, ha lehetne, de nem lehet.. ezer dolgom van még :(

csibike81 2016.11.15. 21:58:02

Szép jó estét és tsók mindenkinek, a rejtözkögö lámáknak, ill bocsika málnáknak meg egy nagy elefántpuszi!

@Mók_Ica: Szia Móki, stipistopi elsö sor, #ostorezaszuperbiokonténer, bár most, hogy tivytlenítve lett a Vella, lehet, hogy kisebb lesz a termés. De azért bízom a Kárszeghy fámíliában! :o)

Ugyanitt igény szerint gyomorvédö gyógytea vételezhetö...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 21:58:37

el is távozom menten.. az öfi nézőknek kitartást. jóccakát meg minden hasonló szépet és jót :)

csibike81 2016.11.15. 21:58:45

@MacákékIcukája: Szia Icuka, mizu nálad lábilag?

ezneménvagyok 2016.11.15. 21:59:05

@Pittabácsi: Most, amikor végre sikerült feltörni eznem és úgymond regisztrációját, és írhatok a nevükben Szent Tivadart védendő?! Dehogy megyek! Csak várom, hogy megjöjjön a többi gyalázatos eretnek is, aztán uccu nekik! Sírni fogtok mind!!! :-DDD

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:02:28

@csibike81: foscsi van, anyu tegnap elment, azota nem kapom agyba a kajat, csomot ugralok es most nagyon faj meg dagad is :(

csibike81 2016.11.15. 22:02:42

@Commodore: Bitte was? Ez egyébként honnan jött neki (kicsit lemaradtam, sorry vagyok)?

Nimi 2016.11.15. 22:02:49

Mar reg mondtak h pávördbáj big brádör

tvbuzi 2016.11.15. 22:02:51

Anikó?!? De MIÉRT????????????

Mók_Ica 2016.11.15. 22:02:56

@MacákékIcukája: hali Icus :))) bokád? csökkent a fájás?? remélem javulgatsz :)))

@csibike81: szia :))) helyed megvan :))) teát kérek, köszi :))

@Nimi: szia :))

@úgymond olvasó MMKK: jó éjt, jó pihit :)))

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:03:45

@Mók_Ica: hahoka :)))) lsd feljebb :( sajna nem tul jo a helyzet

Uncsi ez a kerdes, nem szavazok.

csibike81 2016.11.15. 22:04:05

@MacákékIcukája: Szegény... Kitartás meg sok távgyógyító energia á la Gyurcsó kolléga, de ez szívböl gyön!!!

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:04:19

@tvbuzi: manko van, azzal kepesztek ide-oda, neha rakjarasban tolom :D

Mók_Ica 2016.11.15. 22:04:42

@Nimi: az még hagyján, de ÍGY .... már rég mondták :)))

@tvbuzi: tegnap már mondta bencus....

zsótit idegesítette tivi... hmmmm.... mégis mögé állt.....

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:04:53

@csibike81: koszonom szepen :)))

Micike nyuszira itta magat

csibike81 2016.11.15. 22:05:18

@tvbuzi: CSAK! Meg mert Bencust beutalták pár nap pihenöre a vasárnapi balhé után... ;o)

plüssnyuszi 2016.11.15. 22:05:38

jó estéket az egybegyűlt úri közönségnek! :-)

Azt már akartam kérdezni, hogy a Spárta ordítás mit jelent?

Mók_Ica 2016.11.15. 22:06:15

@MacákékIcukája: igen, láttam.... szegénykém.... semmi segítség??? :(((

a kérdés uncsi is és foscsi is.... pffff

vivike..... zsóti.... ááááááááá

Mirocska 2016.11.15. 22:06:50

Zsoltikám, te soha nem ihatsz annyit, hogy kemény legyél...

Bianka_M. 2016.11.15. 22:07:19

Mici műfűnek öltözött és nyuszira itta magát. Kár :/.

csibike81 2016.11.15. 22:07:27

@plüssnyuszi: én is ezt kérdeztem az egyik kollégától.. ;o) Nem lehet, hogy ez a divattervezös-kreatívkodós progi után maradt meg? Vagy már ott is Spárta volt a téma.. Jajj, hol a Kavingtonom, hülyülök már én is.. :o(

Cimili 2016.11.15. 22:07:30

Na halihooooooo!
Pfejjjj, ancsát köll elviselnem.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:07:36

@plüssnyuszi: @csibike81: a párbajon krisz kiabálta ezt.... sztem a 300 című filmből vette.... de ez csak tippcsi

ewita 2016.11.15. 22:07:43

ezt a zsótit már kezdem annyira rühellni ,mint anno lóripapagályt pfff :)

tvbuzi 2016.11.15. 22:08:07

Mircinek tényleg nem kéne inni. Zsolti miatt viszont kérek helyett a konténernél.

Plüsscukor 2016.11.15. 22:08:12

Sziasztok, ideértem.

Zsóti drámázik.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:08:47

@Bianka_M.: nekem már régóta teCCik ez a fűkabát .... azért igaziból nem... xd :)))) borzasztó.....

plüssnyuszi 2016.11.15. 22:08:55

Micivel picit nehéz beszélgetni, pláne ilyenkor :-) Mici lejöhetne erről a féltékenység dumáról

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:08:59

@Mók_Ica: ahh de most Mici ment oda kotekedni... nem szimpi, kerulje el oket neha.
Baratok jonnek neha, de az nem ugyanaz mint amikor anyu korulugral 24/7 :( meg a tarsasaga is hianyzik :(

@Commodore: ilyen villacimrol kell donteni h legszebb a villaban meg a villa bikaja/bohoca akarmi

Androido 2016.11.15. 22:09:51

@Mók_Ica: Szerintem annyira csúnya, hogy nekem már tényleg tetszik. :D

Cimili 2016.11.15. 22:09:52

Ki alszik a sufniban?

Commodore 2016.11.15. 22:09:54

Micinéni megint keresi a bajt!

ewita 2016.11.15. 22:09:55

igaza van micinek,tényleg nem tudja megmondani mibaja vele zsótinak, már többször rákérdezett; és AMÚGy mici józanul is beleáll a vitába nem kell keményre innia magát :P

pomac 2016.11.15. 22:09:56

esti -reggeli numera most elmaradt :D

csibike81 2016.11.15. 22:10:02

@Mók_Ica: Köszcsi! Megy a bögre c(_), de te "bélést" is kapsz a gyógyteába! ;o) Én már csak így bírom végigasszisztálni a törpénéseket! XD

Bianka_M. 2016.11.15. 22:10:17

@Mók_Ica: én megtudom neked, h. hol lehet venni...:)))))

Mók_Ica 2016.11.15. 22:10:25

@tvbuzi: van, foglald el :)))

@Plüsscukor: uncsi..... és úgy beszél a riportban, mintha mici lenne a hibás..... pedig zsóti utálja micit... féltékenységből....

kamilla123 2016.11.15. 22:10:59

@Spitzbauer: EKG :) pont ezeket mondtam ma Miciről :)

plüssnyuszi 2016.11.15. 22:11:13

@csibike81: A Kavinton csak arra jó, hogy a következő szemet el ne felejtsd bevenni :-)
@Mók_Ica: vasárnap óta ezen rágódom.. Ja, nem. :-) Nem azt üvölti, hogy spárga? :-)

@Plüsscukor: JObb kéősn, mint még később :-) szia tesa :-)

csibike81 2016.11.15. 22:11:32

@Commodore: Neeeem, a baj találja meg Mici nénjét... ;o)

ewita 2016.11.15. 22:12:03

nah sufni gét folyt köv

Mók_Ica 2016.11.15. 22:12:09

@MacákékIcukája: örült és nyuszi lett.... engem most mici nem irritált.... zsóti és vivi annál inkább

@csibike81: jó ötlet :))) elfogadom :))) köszi!!!

@Bianka_M.: természetesen kettőt kérek :))))

ewita 2016.11.15. 22:12:48

de röhögnéék ha most neki állnának itt mellettük kefélni :D:D::D

Bianka_M. 2016.11.15. 22:12:52

Sufnibotrány level 200. Zsoltiék milyen tapintatosak :)

Cimili 2016.11.15. 22:12:56

Na kezdődik a honfoglalás.

Nimi 2016.11.15. 22:13:05

4esben kellene igy aludniuk :-D

Plüsscukor 2016.11.15. 22:13:23

Egyelőre még keresem a szavakat Zsótiékra, hogy gyorsan beszaladtak a sufniba, amíg Kriszék átmentek a konyhába reggeliért.

Commodore 2016.11.15. 22:13:33

Robban a gecigránát!

csibike81 2016.11.15. 22:13:36

Einstand!!! Sufni-gate forevör....

Nimi 2016.11.15. 22:13:58

Haha a heten nem lehet a sufniban aludni :-D :-D

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:14:00

@Mók_Ica: jaj de ez a sufni-gate rohadt unalmas mar, komolyan. Foglalja el az, aki dugni akar, azt kesz.

perszepolisz 2016.11.15. 22:14:07

Tényleg miért nem zárja le valaki egy lakattal azt a szar sufnit?

pomac 2016.11.15. 22:14:18

@ewita: azon szakadtam volna én is :D

Bianka_M. 2016.11.15. 22:14:22

@Mók_Ica: jó, de csak neked :). Hármat veszek, erről felismerjük majd egymást :)

pomac 2016.11.15. 22:14:39

kevesebb min 30 nap !

agimano 2016.11.15. 22:14:58

kevesebb, mint egy hónap? hogy fognak kiesni?

Mók_Ica 2016.11.15. 22:15:04

@plüssnyuszi: höhöhöhö :)))

@ewita: ha ezt csinálta volna vki amikor zsótiék "laktak" a sufniban, akkor milyen hisztit vert volna ki.... pffffff

no, sufni a hétre kilőve.... a szerkik is unják a csapatot, a lakók saját maguk csinálják az öfiket... höhöhöhö póverdbájbigbrádör..... höhöhöhööhö

csibike81 2016.11.15. 22:15:19

@Nimi: Akkor lehet, hogy Vivinek is lepottyanna egy kósza kárszeg... :o)

tvbuzi 2016.11.15. 22:15:50

Anikó annyira laza (akar lenni)

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:15:56

Nem lehet taktikai megbeszeleseket sem tartani, mert kihallgatjak egymast :D

Mirocska 2016.11.15. 22:15:59

Dávid hajat festett?

Nimi 2016.11.15. 22:16:00

@agimano: a vegen mindig begyorsul. Pl mikor 4en vannak es megy az utolso parbaj szombaton akkor vasarnap finale

agimano 2016.11.15. 22:16:15

Krisztián Mici pináját masszírozta közben

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:16:18

Szerintem vágják ketté a sufnit. Ha az nem segít, akkor Zsótit.

csibike81 2016.11.15. 22:16:27

@Mók_Ica: adtak a szerkik a kakcsinak egy pofont ezzel a vv a vv-ben sztorival....

Bianka_M. 2016.11.15. 22:16:39

@MacákékIcukája: próbálnád meg.... csak Zsolti testén keresztül :)

Mók_Ica 2016.11.15. 22:16:53

@Bianka_M.: ez annyira szupcsi :))) köszcsi :)))) (ugrálok és tapsikolok :))) ugye így kell?? :))) )

@agimano: gyorsan :)))) pl kettesével ..... höhöhöhöö

Lynette21 2016.11.15. 22:17:02

@Androido: Sziasztok mindenkinek! Nekem is tetszik komolyan a fu kabat, sot a multkor lattam a Trendmania c. musorban, hogy a Görög Zitanak is olyan volt, ugyhogy ez tuti divatos!

agimano 2016.11.15. 22:17:05

@Nimi: de még így is ki kell esnie addig minden héten valakinek

pomac 2016.11.15. 22:17:07

ezt hogy fogják kezelni mikor még beszélni sem tudnak :DD

agimano 2016.11.15. 22:17:28

@Mók_Ica: én is erre gondoltam, hármas párbaj

ewita 2016.11.15. 22:17:41

@Mók_Ica: nagyon helyes,zsótika nem tud majd kire fújni, meg hisztizni
Dáviddal mi lett,azt hittem hirtelen h zsóti,befestette a haját?

Plüsscukor 2016.11.15. 22:18:07

Mici: Vivi el fogja szólni magát, el fogja felejteni, nagyon buta
:)))

ewita 2016.11.15. 22:18:22

sztem holnap lesz kiválasztás,vasárnap meg pbaj!

Cimili 2016.11.15. 22:18:32

@Lynette21: Nekem volt ilyen színű cipőm, nagyon menő volt.

csodalámpa 2016.11.15. 22:18:35

@pomac: kicsit én is túl összetettnek érzem a heti feladatot a lemmingeknek :)

Mók_Ica 2016.11.15. 22:18:35

@csibike81: ez úgy jelent meg előttem, hogy vivi hozzáér és valóban leesik..... :))))

@ezneménvagyok: szia én hitvesem :))) én a vagy zsóti megoldásra szavazok :)))

Bianka_M. 2016.11.15. 22:18:55

@Mók_Ica: így-így :). Úgymond :)

Plüsscukor 2016.11.15. 22:19:12

hihihi, jó lesz az a vv hét a villában, mégiscsak :)))

csibike81 2016.11.15. 22:19:37

@Mók_Ica: Nem akarok belegondolni, mit kezdene vele.... Vááááá miért vagyok vizuális típus... :o)

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:19:57

@Mók_Ica: Kézcsók! Már megint összeházasodtunk? Mosmár lejövök a szerről, nem tudom ezt követni... :-D

plüssnyuszi 2016.11.15. 22:20:04

@Plüsscukor: ez übergáz :-(

Soma mindig homályban él :-)))) annyira irritál engem ez a fiú... meg Mici

agimano 2016.11.15. 22:20:07

Soma életfilozófiája, jobb homályban élni

tvbuzi 2016.11.15. 22:20:11

A műszex látványától Zsolti kővé dermedt

Mirocska 2016.11.15. 22:20:51

Rádöbbentek, hogy kamerák veszik őket...

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:20:53

Hat de miert nezik amikor ez ellen volt kifogasuk? :D

Mók_Ica 2016.11.15. 22:21:12

@agimano: vagy még többes :))) úgy gyorsabb :)))

@Lynette21: én nem értek a divathoz....

miciéket nézik a sufniból, kamerán keresztül.... az összes többi lakó.... és most döbbennek meg, hogy MINDEN látható és hallható :))))

agimano 2016.11.15. 22:21:43

Dávid a nagy kúszóbajnok, már a múltkor is odakúszott befingani

Mirocska 2016.11.15. 22:21:48

@MacákékIcukája: Kár bizony. Tiszta Zsolti lett

ascii 2016.11.15. 22:21:54

ezt nem is értem, hát ezeket az eszközöket szakemberek kezelik, h bírták rábízni a lemmingekre?

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:22:27

Ez a vv-vv akkor lenne tuti, ha az általuk gyártott összefoglalókban felejtett trágárság, szex és cigi miatt súlyos százezrekre büntetnék őket adásonként. Le lehetne vonni a nyereményből... :-D

Plüsscukor 2016.11.15. 22:22:40

@Mirocska: jobb későn, mint soha...

plüssnyuszi 2016.11.15. 22:22:49

@MacákékIcukája: a látvány felért kétnapi gyógytornával, nem? :-)))

csodalámpa 2016.11.15. 22:23:12

Dávidnak be van festve a haja?!

Bianka_M. 2016.11.15. 22:23:18

Most mi lesz a sufniban alvással/egyebekkel?

agimano 2016.11.15. 22:23:24

Vivi meg Gina között mi ez a nagy ellentét?

pomac 2016.11.15. 22:23:26

én még most megbeszélnék egy kamu sztorit, hátha beszívná valaki :D

Mók_Ica 2016.11.15. 22:23:28

@Bianka_M.: :)))

@csibike81: az a baj, hogy én is.... :))) azért röhögtem rajta :)))

@ezneménvagyok: én is csak tőled tudom..... :))))

@Mirocska: nem tudták, hogy milyen műsorba jelentkeztek.... még sosem láttak ilyet :))))

2016.11.15. 22:23:36

@kamilla123: Veled általában EKG. :-)

@ezneménvagyok: Nem lehetne Zsóttival kezdeni?

plüssnyuszi 2016.11.15. 22:23:46

@ascii: a selejtezésre váró cuccot merték csak odaadni :-)

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:23:54

@plüssnyuszi: abszolut, azota mar haromszor korbefutottam a szobat! :D

Cimili 2016.11.15. 22:24:26

@agimano: Micinyuszi a kulcsszó.

pomac 2016.11.15. 22:24:31

hát ezen most hangosan röhögtem " én akkor is dugnák veled itt " by papi :DDD

csibike81 2016.11.15. 22:24:36

@agimano: Vivi szerint Gina gyerekesen viselkedik, jelentsen ez bármit is. De azt nem gondoltam, hogy ennyire nem csipázzák egymást...

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:24:37

@Mók_Ica: Rám nem kell hallgatni, tudod h nem vagyok százas... :-)

Plüsscukor 2016.11.15. 22:24:39

@ezneménvagyok: degecivagy :)))
Tiéd a vándorkupa! :))

agimano 2016.11.15. 22:24:43

pont arra gondoltam én is, mint Krisztián, hogy mindjárt megszopatja ott a vezérlőben

tvbuzi 2016.11.15. 22:24:51

@ascii: biztos valami régi ruszki cucc

Commodore 2016.11.15. 22:24:59

krisz beleveri a pultba... beragadnak a potik.

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:25:09

@Bianka_M.: nem alhat ott senki ezen a heten

Bianka_M. 2016.11.15. 22:25:52

@csodalámpa: igen, írták is a többiek. Felvettem a szemüvegemet, én is megnéztem. És nem értem az okot. De Attié is büntet.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:26:15

@ezneménvagyok: támogatnám :))))

@Bianka_M.: krisz mingyá megcsinálja micit a monitorok között :))) a héten senki nem alhat a sufniban ... legalább nem lesz vita az ott alváson.....

Plüsscukor 2016.11.15. 22:26:17

@agimano: gondolom póni féltékeny

csibike81 2016.11.15. 22:26:30

@Commodore: Áh, majd Mici begyüjti...

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:27:01

@Spitzbauer: Az az ajánlott változat, csak nem mertem előre tenni, nehogy megvádoljanak anticsillámpónizmussal :-)

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:27:04

@Commodore: höhöhö :D Zsóti meg masnap osszetapizza a ragacsot

Bianka_M. 2016.11.15. 22:27:45

@Mók_Ica: köszi :))). Á, ezután tényleg mindig szemcsiben fogok tévét nézni.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:28:48

@ezneménvagyok: nekem pont ez teCCik :)))) pechedre :))) :P

@Commodore: na..... ezt is elképzeltem.... meg azt, hogy amikor elviszik a cuccot a szerkik, hogy nyúlnak hozzá.... ááááá á :)))))))

Bianka_M. 2016.11.15. 22:28:49

@Mók_Ica: ja és Kriszre fúúúj :)))) hogy nem bír magával az a kis huncut.

Cimili 2016.11.15. 22:29:20

Ha vége a vvnek, hová vonulunk át kommizni?

Rémület 2016.11.15. 22:29:46

Vivinek nem kéne átvenni Zsolti fensőbbséges stílusát! Nem áll jól neki. Maradjon csak a csillámpóninál!

Mók_Ica 2016.11.15. 22:30:44

@MacákékIcukája: óóóóóóóóóó :))))))))))))) @Plüsscukor: méginkább óóóóóóóóóóóóó :))))
(röhögök :)))))))))) )

@Bianka_M.: napszemcsiben??? az legalább kicsit megvéd, nem fog kiégni a szemecskéd :)))

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:31:05

@Cimili: Csináljunk saját vévét! Ha ma nagyon figyeltek, megtanulhatjátok, hogyan kell... :-D

Cimili 2016.11.15. 22:31:09

@Rémület: Sajnos elkezdte majmolni Zsótit.

Cimili 2016.11.15. 22:32:25

@ezneménvagyok: Jó. :DDD Etikette fogja kitanálni a feladatokat, mert ő olyan kis gonoszka.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:32:38

@Cimili: kis függő :))) (mint mi... )

@ezneménvagyok: vmi olyasmi.... :DDD (a normális uncsi.... )

Cérnahuszár 2016.11.15. 22:32:40

az elején nem volt világos hogy mire jó a vv avv-ben, de most már kedvelem az ötletet :d
jó lesz ez, kinek mi jár afejében a másikról, minden adás egy lenyomat lesz a botcsinálta szerkesztőkről

Rémület 2016.11.15. 22:33:11

Miért mindig a szokásos párok vannak?

tvbuzi 2016.11.15. 22:33:15

Ha arra az aszaltra kiraknának Anikó elé egy korsó sört meg egy felest jobb lenne a díszlet.

Bianka_M. 2016.11.15. 22:33:25

@Mók_Ica: abban :)))) sajnos csak Ginát és Dávidot látom benne :)

Commodore 2016.11.15. 22:34:19

Ez lehet egy jó szűrö, feladat, van még értelmes ember?

Mók_Ica 2016.11.15. 22:34:29

bocsi lányok, de dávid keze nem túl szép.... imádom a szép férfi kezeket.....

agimano 2016.11.15. 22:35:01

az ép az egy pé, ha épség

Rémület 2016.11.15. 22:36:17

Jaj! Ati essen már ki! Hihetetlen, hogy még mindig bent van.

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:36:29

@Mók_Ica: Erre azért se reagálok... :-D

Mók_Ica 2016.11.15. 22:36:54

@Bianka_M.: nem rossz :)))

a műfűre esett tojásokat az épp aktuális szerkik fogják feltakarítani?? óóó.... most monTTa dávid... a veszteseknek kell takarítani :))))

Cimili 2016.11.15. 22:36:59

@Mók_Ica: Nem olyan csúnya az. Majd Penni leápolja, oszt még szebb lesz.

csibike81 2016.11.15. 22:37:09

Hü jó tudni, hogy Ati még van, él, létezik a Vellában. Most kapott pár perc müsoridöt... Ha nem vigyáz, még a végén kihajt... :oP

tvbuzi 2016.11.15. 22:37:57

Azanyámúristenit ez az Attila hogy néz ki.....honnan származik?

ewita 2016.11.15. 22:38:05

jajj zsóti mög vörös lött!? :D

Plüsscukor 2016.11.15. 22:38:09

Vivien első megmozdulása a vezérlőben, hogy ráközelít Ati farkára? Száni.
Amúgy nem arról volt szó, hogy nem kommunikálhatnak egymással a bentiek és a sufniban lévők?

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:38:10

@Rémület: Nem tud. Ahhoz jelet kellene kapnia, de a többiek nem is tudják, hogy bent van.

Bianka_M. 2016.11.15. 22:38:23

Lehet, hogy Dávidnak kár volt befestenie a haját de Ati fején a pamacs értelmezhetetlen.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:38:38

@ezneménvagyok: nem baj :))))

vivi bizonyítja ismét, hogy agyatlan csirke..... pfffff.....

agimano 2016.11.15. 22:39:27

volt valamelyik előzetesben egy olyan, hogy bemennek a nyugiba, azaz a sufniba, elbúcsúzni Tivy babától, az kimarad?

pomac 2016.11.15. 22:40:13

zsóóóti már megint mici a hibás :DD

Cérnahuszár 2016.11.15. 22:40:24

huhuhuuuu már most kibukik a gond, zsóóóti ennyire az agyára ment a bentikenek????

Bianka_M. 2016.11.15. 22:40:28

Csajok! Hát Zsolti nem festett-e hajat??? :)

Mók_Ica 2016.11.15. 22:40:40

@Plüsscukor: vivi sosem tudja értelmezni a kiadott feladatot....nem meglepő

zsóti áldozatvállalási szindrómában szenved és üldözési mániája is lesz mingyá..... és természetesen mindennek mici az oka.....

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:40:51

@agimano: Ki, a Málnák ellopták a Tivibabát :-)

Bianka_M. 2016.11.15. 22:41:53

@ewita: szerintem összekeverték a szerkik a dobozokat :)

Cimili 2016.11.15. 22:42:00

@Mók_Ica: Folyamatosan elégedetlenkedik-uncsi is. :)

agimano 2016.11.15. 22:42:21

mekkora szenvedés ez

Mók_Ica 2016.11.15. 22:42:46

@agimano: eddig még nem volt.....

atti nem értette a feladatot asszem...... nem mostani lakókat kell parodizálni??? hogy jött ide baukó???? és drága zsóti.... micike megcsinálta a feladatot és a többiek is....

vivi is áldozat.... mártír.... pfffff

csibike81 2016.11.15. 22:42:50

@Mók_Ica: és még a müfüvet is lenyúlta a szemtelenje...

Mirocska 2016.11.15. 22:43:27

@agimano: mármint nekünk, ugye? :))))

Commodore 2016.11.15. 22:43:44

Dávid értelmes! Kezeli a pultot!!! Döntős!

Mók_Ica 2016.11.15. 22:44:08

@Cimili: ami nekem nem teCCik benne, azt nem lehet ápolással megoldani :))))

@agimano: kicsit uncsi....

pomac 2016.11.15. 22:44:39

most komolyan szerintetek tényleg ők találják ki a feladatokat vagy megadják nekik vagy választhatnak több közül ?

Bianka_M. 2016.11.15. 22:45:04

@agimano: tééényleg... de akkor már nem először nem lesz amit beharangoznak.

tvbuzi 2016.11.15. 22:45:31

fisifosiiiiiiiiiiiii

Mók_Ica 2016.11.15. 22:45:31

@csibike81: hát ilyen genyó ez a mici.... höhöhöhöhö

dávid hogy megmondja zsótinak :))))

Cimili 2016.11.15. 22:46:07

@pomac: sosenem tudjuk meg az igazságot.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:46:29

@Commodore: és ehhez befonja a szőrét

vivi is féltékeny.....

agimano 2016.11.15. 22:46:36

@Bianka_M.: néha átrakják ezeket a belevalóba

Bianka_M. 2016.11.15. 22:46:59

Vivike, nem rajtad múlt, hogy téged nem "pumpált" meg senki.

tvbuzi 2016.11.15. 22:47:06

Vivi kajakra átvette Zsolti stílusát

agimano 2016.11.15. 22:47:16

sziasztok, mind egy nagy madarak vagytok, köszönjük:D

Bianka_M. 2016.11.15. 22:47:52

@agimano: na, majd megnézzük ott :)

Costanza 2016.11.15. 22:48:04

@SocialWorker: szerintem az tortent, hogy felnott, a szerenysege elmult, felfogta hogy kulonleges (nem atlagos), es mivel gyerekkoraban nem kapott ezert semmit, most mindent kovetel erte.. mindent szeretne. A sors megkeseritoen szemet tud lenni sajnos, de el is lehet csuszni az onzesben. Vannak akiknek karkotlasul tobb/jobb/minden jar, vagy legalabbis igy elik meg, es sztem jol teszik. Habar a sikert amugy is meg tudja szerezni, kar a hisztijeert, biztos sokra viszi majd enelkul is.

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:48:33

@tvbuzi: Hűbasszus, akkor "azt" tényleg el lehet kapni másoktól...?!!! :-D

Commodore 2016.11.15. 22:49:18

Ámit nem látunk , A FELADAT LEVELEK!!!

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:50:10

@Commodore: Nem fér bele az adásidőbe, amíg felolvassák őket.

csibike81 2016.11.15. 22:50:31

Zsolti az új vígszínház???

Bianka_M. 2016.11.15. 22:51:27

Basszus, Soma mesztic lesz :)

Mirocska 2016.11.15. 22:51:31

Soma félt, hogy foltos lesz? Hetek óta az... :)))

Mók_Ica 2016.11.15. 22:51:34

soma ahogy beszél a riportban..... az is elég retard....

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:51:42

@Commodore: Másik variáció: utólagosan mindig az lesz a feladat, amit sikerül megérteni és végrehajtani belőle.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:52:11

a nyers tojástól én is behánynék.... pffff

plüssnyuszi 2016.11.15. 22:52:15

Mici egy rosszindulatú satrafa, aki elszemtelenedett Krisz védőszárnyai alatt.
Nyers tojást enni télleg elég hánytató dolog. broáff

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:52:33

@Mirocska: Iza rá se fog nézni, ha kijön... :-DDD

Mirocska 2016.11.15. 22:52:33

Krisz megmondta a frankót: uncsi a műsor!!! :))

plüssnyuszi 2016.11.15. 22:53:17

@pomac: kizárt, hogy ezeket maguk találják ki

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:53:19

Mici es Krisz 5 perc utan eluntak a vv-t, akkor mi mit mondjunk? :D

Mók_Ica 2016.11.15. 22:53:43

a villa színésze zsóti lesz.... én erre fogadok :))))

no, tivitől nem volt búcsú.... nézzük, hátha a bv-ben lesz....

tvbuzi 2016.11.15. 22:54:07

Madarak, bohócok, negatívok

agimano 2016.11.15. 22:54:32

én régen mindig ettem tojássárgáját cukorral kikeverve

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:54:56

@MacákékIcukája: Kéne egy virtuális főnyeremény is annak, aki itt a blogon az utolsó adásig nem esik ki :-)

Bianka_M. 2016.11.15. 22:55:00

@Mók_Ica: jaj, nagyon. :) Egyszer írtam is, hogy jobban olvas mint beszél.

Cimili 2016.11.15. 22:55:15

Jobb lett volna aludni, dög uncsi volt.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:55:33

@ezneménvagyok: mert nem foltnélküli som/nka???? höhöhöhö

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:55:58

Kimaradt az a resz, amikor Ati fejtegette a tobbieknek h zomeben azok maradtak bent, akik a hierarchia heten a rangsor aljan voltak

tvbuzi 2016.11.15. 22:56:03

Szeretem a pezsgőt

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:56:19

@agimano: Azt én is. Aztán hétvégén madártej lett a sok fehérjéből... :-)

kamilla123 2016.11.15. 22:56:46

Érdekes, Vivikének most már a hangja is más, ahogy a riportban beszél. Elkezdte megérezni, milyen az, amikor nincs biztonságban bevédve a popója, úgyh már nem az a cuki muki kis csaj, akit eddig játszott. Végre elkezd kijönni az igazi személyisége, már nagyon várom.

Mók_Ica 2016.11.15. 22:56:51

@ezneménvagyok: mi lehetne a főnyeremény? pl?

@Bianka_M.: igen, nagyon gáz... a tagolás irritáló ....

Cimili 2016.11.15. 22:56:53

@Commodore: úgy jobb? komolyan kérdezem.

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:57:08

@ezneménvagyok: a jutalom pedig az, hogy vegignezheti a vv9-et is :D
Oooo tenyleg, az foskilences lesz!

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:57:21

@Mók_Ica: Jóvan, még mindig passzolunk... :-D

agimano 2016.11.15. 22:57:40

@MacákékIcukája: az is az előzetesben volt? azt hittem, hogy az a rendes tegnapi műsorban volt

Bianka_M. 2016.11.15. 22:57:48

@plüssnyuszi: @Mók_Ica: a nyers tojás nem veszélyes a salmonella miatt? Tudom, hogy kezelik őket (a tojásokat) de akkor is... Nem ám kapunk egy budi hetet.

pomac 2016.11.15. 22:58:22

@plüssnyuszi: bent mindenkiben van rosszindulat, azon csodálkoznék ha nem lenne

Lynette21 2016.11.15. 22:58:23

@Cimili:
Egyetertek. Uncsi volt ez a mai nagyon. Kivancsi leszek ebbol holnap mit es hogyan tudnak majd megirni. Az biztosan jobb lesz mint ez az of volt.
A bv t Gyozivel most valahogy nem kivqnja a szervezetem.
Jo ejt!

MacákékIcukája 2016.11.15. 22:58:33

@agimano: az a mai adas teasereben volt benne, annyira tipikus h ezeket kihagyjak. Teljesen felbaszom magam rajt'

Cimili 2016.11.15. 22:58:44

@Bianka_M.: budi hét:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ezneménvagyok 2016.11.15. 22:59:19

@MacákékIcukája: Nemán, akkor engemet diszkali... diszklaki... kizárnak, mert ezt se nézem :-(

Cimili 2016.11.15. 22:59:36

@Lynette21: Ó, Gézu nagy varázsló, a szarból is kihozza a maximumot.

Plüsscukor 2016.11.15. 22:59:48

Elég uncsi lett azért a mai öfi, nagyon írni sem tudtam semmit

tvbuzi 2016.11.15. 22:59:56

@Mók_Ica: Törley száraz, félszáraz is finom

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:00:26

@Bianka_M.: Régen a szalmonella is jobb vót :-)

Mók_Ica 2016.11.15. 23:00:37

@ezneménvagyok: most nem tudom, hogy melyik a jó..... ha egyformák vagyunk vagy ha ellentétesek.... mert azok meg állítólag vonzzák egymást....

@Bianka_M.: de igen.... én nem amiatt nem szeretem.... az egész állagát nem bírom nyersen.....
egyébként főzve, sütve, kajában szeretem.

Bianka_M. 2016.11.15. 23:00:58

@Cimili: ott aztán lenne feszkó, hogy ki ér oda előbb :)

Cimili 2016.11.15. 23:01:19

@Lynette21: Jóccakát, de inkább maraggggy! :)

agimano 2016.11.15. 23:01:32

@Plüsscukor: az a baj, hogy akik műsort csináltak, Dia, Evelin, Tivy, annyira idegesítőek is voltak, hogy ki is lettek szavazva, mondjuk még most is vannak bent olyanok, akik konfliktusokat tudnak generálni, de mindig csak a szokásos lemezeket pörgetik

Plüsscukor 2016.11.15. 23:01:33

Őzi telefon színű cipője büntet.

Bianka_M. 2016.11.15. 23:01:50

@ezneménvagyok: tudom... Ütött rendesen :))))

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:02:09

@Cimili: Bocsi, ezen röhögök... :-D

Mók_Ica 2016.11.15. 23:02:20

@Lynette21: jó éjt :)))

@tvbuzi: én az édes asti-t szeretem :)))

tvbuzi 2016.11.15. 23:02:55

Az egyik néni ott maradt a sorfalból?

agimano 2016.11.15. 23:03:09

@Bianka_M.: alig van szalmonella amúgy, direkt utánanéztem ennek egyszer, mert valaki tökre be van parázva tőle az ismerőseim közül, és megnéztem, hogy szinte alig találnak szalmonellás tojást az országban, a tyúkok is be vannak oltva ellene elvileg, de lehet külön szalmonella ellen kezelt tojást is kapni

csodalámpa 2016.11.15. 23:03:35

@Mók_Ica: most jön a Tivi búcsú.....

Cimili 2016.11.15. 23:03:50

Nesztek, tivibábú.

Mók_Ica 2016.11.15. 23:04:09

na, most búcsúznak tivi bábutól ..... imhol az egyik hiányzó láncszem

dávid: a hugomra ne menj rá..... - hát ezt nagyon jól látja, hogy nem kéne :)))))

agimano 2016.11.15. 23:04:27

@Plüsscukor: direkt ahhoz vette, mondta egyszer

pomac 2016.11.15. 23:04:40

jó hogy meg nem puszilod még soma :DDD

Cimili 2016.11.15. 23:04:47

@ezneménvagyok: egészségedre! :) Én meg a tieden szoktam. :)

agimano 2016.11.15. 23:04:55

hát, ez roppan mélyenszántó bejátszó volt

Mók_Ica 2016.11.15. 23:05:13

@csodalámpa: nem tolták túl..... de ennyi épp elegendő volt :)))

agimano 2016.11.15. 23:05:34

Győző agya lefagyott a mórikálás szónál

Mók_Ica 2016.11.15. 23:06:05

wazze.... láttátok a díszlet nagymamát, aki ott kötöget???? az mi????? sírok :))))

Plüsscukor 2016.11.15. 23:06:19

@Mók_Ica: Miért nem rugdossák meg legalább a bábut ilyenkor? Jó kis stresszmentesítés lenne :)

Plüsscukor 2016.11.15. 23:07:05

És Őzi áldást oszt bmg.

Mirocska 2016.11.15. 23:07:12

@Mók_Ica: Biztos süket szegény mama! :))

tvbuzi 2016.11.15. 23:07:18

Én is megérintettem

Bianka_M. 2016.11.15. 23:07:24

@agimano: tudom, de egy ÁNTSZ dolgozó azért tudna mesélni :)

Mók_Ica 2016.11.15. 23:07:47

bassssssssssszus..... újabb átok: adjon neked nevet győzi..... esmeralda.... sírok.....

agimano 2016.11.15. 23:07:48

Gina megfejtette az elipszisét:)))))))

Plüsscukor 2016.11.15. 23:07:55

@agimano: mondjuk az sem semmi, hogy felül meg fish&chips-nek öltöztették

MacákékIcukája 2016.11.15. 23:09:53

Mit pattog meg hadar a Gina :D

Bianka_M. 2016.11.15. 23:09:56

@Mók_Ica: vagy Norman Bates arra járt :)

Mók_Ica 2016.11.15. 23:10:18

@Plüsscukor: kár hogy nem jutott az eszükbe :)))

@Cimili: téLLeg :))))

@Mirocska: ha eddig nem volt, akkor most már az lesz :)))

@tvbuzi: győzi és a szavak..... összeférhetetlenek

tvbuzi 2016.11.15. 23:11:06

Levettem a hangot, kiabálnak nagyon

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:11:11

a futurizmus végleg beköltözött a bv-be, győzike újságpapírnak öltözött, és a néni nagyon ott van, arcizma sem rándul
ellipszisjé, há ez tökéletes :D

Mók_Ica 2016.11.15. 23:11:19

@Bianka_M.: és otthagyta a mamát??? :))) egyébként hasonlít.... :)))

@Commodore: sek-bekúr :)))))))))

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:11:34

@Cérnahuszár: Most röhögtök, aztán ha hétfőn kijön kormányrendeletben, hogy mostantól így kell mondani, akkor majd néztek, mi?! :-D

agimano 2016.11.15. 23:12:49

a multkor betelefonált valaki, aki azt mondta, hogy Esmeralda, és még valamit poénkodtak is azon, hogy még vakon van-e, azon szakadtam

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:13:18

elipszimonosjé
nem bírom abbahagyni a röhécselést

Mók_Ica 2016.11.15. 23:13:22

@tvbuzi: remélem a neved nem lett esmeralda!!! :)))

@ezneménvagyok: ha a kormányunk így akarja, akkor így fogjuk használni :))))

agimano 2016.11.15. 23:14:08

én ezt a szabályt, vagy általánosítást sosem hallottam

Mirocska 2016.11.15. 23:14:36

csuk... csuk... csukkk.... :)))

agimano 2016.11.15. 23:14:45

Magdi anyus ingatja a fejét

Brandy9 2016.11.15. 23:15:12

Jézus, visszakapcsoltam győzőre, és ott ül egy öreglány:O mi a funkciója?

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:15:21

@Cérnahuszár: A múltkor megmondta, hogy ő nem buta, hanem diszlekizés, na! :-D

tvbuzi 2016.11.15. 23:15:33

Nem bírom tovább, lefekszem aludni. Sayonara!

Cimili 2016.11.15. 23:15:41

@agimano: Én pedig így tanultam 100 éve.

Mók_Ica 2016.11.15. 23:15:42

kérlek győzi, ne próbálkozz az olvasással..... sem a ly l-lel történő behelyettesítésével..... nem megy ez, nem való ez neked.... még a süket nagymama is felkapta a fejét :))))

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:16:26

@Brandy9: Ha Győző csúnyát mond, ráhúz egyet a sodrófával.

Bianka_M. 2016.11.15. 23:16:40

Győző sajnos nézhetetlen. Jó éjt mindenkinek :)

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:16:53

azon filóztam hogy a nénike süket-e.
de nem mert most sasol
valami díjat kéne neki is adni, arcizomkontroll díj

Mók_Ica 2016.11.15. 23:17:09

@ezneménvagyok: kötőtű van a kezében..... csak szólok....

agimano 2016.11.15. 23:17:28

@Cimili: nekünk nem mondtak ilyet, de amúgy én így nem tudnám eldönteni szerintem sok szónál, mert nem hangzanak túl értelmesnek L-lel

Cimili 2016.11.15. 23:17:32

@ezneménvagyok: Röhögni fogsz, erre már én is gondoltam. Ordenáréellenőrnéni.

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:18:07

@Mók_Ica: Pszt, ne rontsuk el azok örömét, akik elképzelték...! :-D

agimano 2016.11.15. 23:18:27

Mici pinája korlátlan: nagymama: heeeeeee?

Mók_Ica 2016.11.15. 23:18:36

@Cérnahuszár: fejet is csóvál.... a pinára.... höhöhöhö....

ez a bv majdnem olyan szürreális, mint a vasárnapi párbaj volt.....

Plüsscukor 2016.11.15. 23:19:12

@agimano: faszfeLY :)))
Bocs, nem neked, csak Somáékról jutott az eszembe :)

MacákékIcukája 2016.11.15. 23:19:31

@Mók_Ica: pont ezen filoztam az elobb, ez a Gyozi is ugyanolyan retardalt, mint a Tivy

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:19:33

ááá nénike elnézően mosolyog mici pinájának emlegetésére
fogadásokat lehet nálam kötni, vajon átszúrja-e az adás végére győzit a kötőtűkkel?

agimano 2016.11.15. 23:19:35

Fúr a szomszéd a villában is

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:20:31

@Cimili: Ja, csak elemet kéne cserélni benne, mert sajnos nem műxik :-(((

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:20:32

@Mók_Ica: háhá, egyre gondolunk :))
veszélyes az öreglány, csak álca az ártatlan ücsörgés

Commodore 2016.11.15. 23:20:39

Nagy durranás! Mici beszarik baszás közben! ?

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:21:49

@Mók_Ica: Miért? Az még korai...? :-)

agimano 2016.11.15. 23:21:49

Tivyhez nem tudok mit szólni, tudtam, hogy idióta, nem lepődtem meg:DDDD micsoda betelefonálók

Commodore 2016.11.15. 23:23:07

emberileg homokos? karakter?nagy a bázis!

Cimili 2016.11.15. 23:23:26

@agimano: Majd feljelentik a málnácskák.

Mók_Ica 2016.11.15. 23:23:40

@MacákékIcukája: ez is az a kategória, hogy ilyen pedig nincs is..... hitetlenkedve nézem....

@Cérnahuszár: álca bizony..... én azt várom, hogy hirtelen feláll a hintaszékből és átalakul, mint egy transzformers.... és mindenkit lever.....

Plüsscukor 2016.11.15. 23:23:41

Őzi még mindig a párbaLYnál tart

agimano 2016.11.15. 23:23:56

megnéztem Tivy facebookját, Tivynek hogy írogatják, hogy bunda volt az egész, meg mekkora jó arc, lehet, hogy szidták is, de nem akartam sokáig olvasgatni

pomac 2016.11.15. 23:24:32

jól halottam holnap kiválasztás ?

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:24:43

túl kicsi az a kötőtű.
inkább a löveri vágás kéne a telefonnal győzi homlokára

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:24:53

@Cimili: Mármint megmondják az óvónéninek? Jujjj... :-D

Mók_Ica 2016.11.15. 23:24:56

@ezneménvagyok: koraiból csak egyet nem kedvelek :PPP ezzel pl nincs problémám :)))

Commodore 2016.11.15. 23:24:58

Faszüssekiafogad homokos!

agimano 2016.11.15. 23:25:20

@pomac: én mással voltam elfoglalva, de ha kevesebb van hátra, mint egy hónap, akkor muszáj kiválasztást tartani

Cimili 2016.11.15. 23:25:43

@agimano: többen is írták ma, h a szidalmazós kommenteket törlik.

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:25:47

nnnnna erről is lemaradtunk.
a teló a helyén maradt

agimano 2016.11.15. 23:25:51

@Cérnahuszár: nem kicsi, mert az körkötőtű, és azok ekkorák

Plüsscukor 2016.11.15. 23:26:05

@Mók_Ica: Csak csóválta a fejét rosszallón. Kár, megnéztem volna szívesen, ahogy hókon vágja Őzit az obszcén szavak miatt.

Mirocska 2016.11.15. 23:26:21

Biztos én vagyok túl egyszerű a vv-hez, de ezt a micipinájanavigációt egyáltalán nem értettem. Hogy jutott erre győzike? :))

Mók_Ica 2016.11.15. 23:26:41

@Commodore: dehogyis.... kihúzatja.... az elsőket... az nem kell a munkájához :))) ha érted mire gondolok.... XD

MacákékIcukája 2016.11.15. 23:27:00

@agimano: negativ kommenteket toroltek mind

@Mók_Ica: az, plane ettol a homofob dumajuktol tokonszurtam magam (a neni kototujevel)

@pomac: neeeem, vasarnap lesz kivalasztas, csak Gyozi kicsit beszel magyar

pomac 2016.11.15. 23:28:03

@agimano: hát ez az hogy én sem nagyon figyeltem , ezért nem tudom hogy csak szórta a szavakat vagy értelmesen beszélt -e

pomac 2016.11.15. 23:28:28

@MacákékIcukája: akkor nem csalódtam benne :DDD

Mók_Ica 2016.11.15. 23:28:59

@Plüsscukor: elég lett volna, ha fartövön szúrja győzit.....

@Mirocska: ne próbáljuk megérteni a logikáját.... olyan ugyanis nincs neki..... sztem nem is volt semmi összefüggés.... humoros akart lenni, de nem lett az....

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:29:41

@Plüsscukor: Én nem tudom, kik csinálják ezeket a műsorokat. Hát mennyi jó ötletünk volt már, és erre tessék... :-D

Cimili 2016.11.15. 23:29:46

@Mók_Ica: Utálom is Hozét! Végre elfelejtettem a mai fogorvosos projektem, erre eszembe juttata a dög.

agimano 2016.11.15. 23:29:47

@Mók_Ica: elmagyarázta utána, hogy szól a punci, hogy meg kell állni, vagy valami ilyesmi, semmi értelme sem volt

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:30:03

@Mók_Ica: sündisznajt csinálnánk győziból...genyók vagyunk

Plüsscukor 2016.11.15. 23:30:09

@Mók_Ica: komp akart lenni, de nem komplett

Mirocska 2016.11.15. 23:30:24

@Mók_Ica: jaaaaa.... Gondoltam, hogy bennem van a hiba. Nem értem győzike humorát... :)))

pomac 2016.11.15. 23:31:10

@Mirocska: nem túl iskolázott műsorvezetőnek(nevezzük győzőnek) mindenről a pina jut eszébe ezen csodálkozni kellene ,legközelebb egy durranó peszgős üveget fog felhozni példának ,mondjuk azt lehet jobban fogjuk érteni :D

Cérnahuszár 2016.11.15. 23:32:15

jajajajaj barátok közt
hol az a távirányító
pánikban vagyok

MacákékIcukája 2016.11.15. 23:32:30

@pomac: szepen osszebaszta a szorendet :D vasarnap o lesz a kivalasztas utan, holnap fogorvoshoz megy, szal Au vezeti a BV-t :D

@Cimili: bokatorest cserelnek fogorvosi kezelesre!

@Plüsscukor: jahj :DDD

Mirocska 2016.11.15. 23:33:27

@pomac: azért próbálkozunk minden este! :D

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:33:28

Eskü, rászánom azt a kis pénzt, és a következő belevalóba beküldök egy montipájtonos gumicsirkét. Hátha lesz, aki tudja használni...

Plüsscukor 2016.11.15. 23:34:06

@Mirocska: na, épp ideje önkritikát gyakorolnunk, mert én sem vagyok elég kifinomult Őzi humorához :)

Plüsscukor 2016.11.15. 23:35:56

@ezneménvagyok: Ó, hasznosítani fogják, nyugi. Majd beküldik a vellába Miciéknek, idomításra.

pomac 2016.11.15. 23:37:18

@MacákékIcukája: hátha ügyes lesz a fogorvos és egy hétig nem látjuk :DDD

Mók_Ica 2016.11.15. 23:38:08

@Cimili: rendben van a tiéd?

@agimano: ez sokszor előfordul..... hogy értelmetlen, amit mond....

@Cérnahuszár: nem, mi nem genyók vagyunk :)))) (sátáni kacaj :))) )

@Plüsscukor: :))))

@Mirocska: a hiba nem a te készülékedben van :))))

@ezneménvagyok: remélem feldugják az épp soros bv-műsorvezető seggébe....

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:39:32

@Plüsscukor: @Mók_Ica: Kreatívak vagytok, ez máris két alternatív felhasználási mód :-)

Plüsscukor 2016.11.15. 23:42:47

Ohh, vissza akartam olvasni a délutáni kommenteket, de elbizonytalanodtam, több, mint 800 komment...? :)

Mók_Ica 2016.11.15. 23:42:56

jó éjt kedves komm-társak.... megyek az ágyikómba, mielőtt belaszok itt a tv előtt.... szép álmokat :))))

ezneménvagyok 2016.11.15. 23:44:07

@Plüsscukor: Én csak a képeket szoktam nézegetni... :-D

Cimili 2016.11.15. 23:46:32

@Mók_Ica: még nem. Jó éjt Mókuci! :) Nektek is tesók! :)

Plüsscukor 2016.11.16. 00:41:27

@Pittabácsi:
OFF
Nemrég Lengyelországban voltam egy versenyen. Nem turista helyen, az ország közepén egy kisvárosban. Épp valami megemlékezést tartottak, helyi dolog volt, talán névtáblát avattak az egyik városlakónak, ilyesmi. És teljesen megdöbbenve láttam, hogy a párszázas tömegben a lengyel zászlók mellett ott volt néhány magyar zászló is. Mondom ennek utána kell járni :), így odamentünk. Amikor megláttak minket, magyarokat - nem volt nehéz felismerni minket a válogatott mezről - szinte az egész tömeg velünk kezdett el foglalkozni, és elkezdték ezt kántálni: Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.
Totál ledöbbentem. Jól esett, nagyon jól, de nem tudtam hova tenni ezt az egészet. Csak azért, mert magyarok voltunk, szerettek minket! Jöttek oda beszélgetni, hívtak meg inni egy kávét/sört... Néhányan büszkén mondták, hogy ők bizony voltak Bp-en a márc. 15.-i ünnepségen. Többen felírták a címüket, telszámukat, hogy ha bármikor megint ott járnánk, hívjuk őket, adnak szállást.
Tényleg elképesztő volt ezt megtapasztalni. Eddig kb. 30 országban jártam, de sehol nem fogadtak ekkora szeretettel, csak azért, mert magyar vagyok. Norvégiában volt még hasonló tapasztalatom, de közel sem ilyen intenzív. Ott egy pubban, amikor megtudták, hogy honnan jöttem, szintén jöttek oda beszélgetni, és mindenki meg akart hívni egy italra. Az is nagyon jó érzés volt, de a lengyel tesóknál... Ők tényleg nagyon szeretnek minket.
ON

Plüsscukor 2016.11.16. 00:49:45

@úgymond olvasó MMKK: ha beszélsz angolul, a duolingon elkezdhetsz lengyelt tanulni, azt hiszem már kész van a kurzus :)

2016.11.16. 06:20:06

@Plüsscukor: ezek annyira cukker sztorik <3

Pittabácsi 2016.11.16. 07:05:18

@Plüsscukor: De jó ezt hallani. :)) Megélni meg még jobb lehetett. :)) Egyszer majd tervezem, hogy fogom édesanyámat, és kilátogatunk pár napra. Had csillogtassa a lengyel tudását. :D És örülni kell annak, hogy van ilyen hely, nem is messze tőlünk, ahol így szeretnek minket, csak mert magyarok vagyunk.

Pittabácsi 2016.11.16. 07:08:45

@úgymond olvasó MMKK: Ugye? :D Nehéz elhinni, hogy ennyi idősen az ember ilyet ír le. :)) Anno mindig arra vágytam, hogy legyek már felnőtt, és ne kelljen iskolába mennem. Erre öreg fejjel meg azt mondom, bárcsak gyerek lennék, és mehetnék. :D Normális ez?

Pittabácsi 2016.11.16. 07:13:27

@plüssnyuszi: Szerintem ezt a VV6-ból vették. Ott nem Au és a Krisztián kiabálták sokszor? Ők tuti a filmből vették.

Pittabácsi 2016.11.16. 07:28:22

Jó reggelt!
Új poszt. Így hajnalok hajnalán. :)
hogyvolt.blog.hu/2016/11/16/valo_vilag_8x81_ostor_ez_az_incepcio#comment-form

Az eleje tetszett a legjobban. :D Remélem olvassák a Málnácskák, és a FőMálna is. :D

Cérnahuszár 2016.11.16. 07:44:01

jóreggelt
tegnap este megvilágosodtam.
a szerkiknek sok volt ez a pár hónap, mi csak napi 1 órát kaptunk de ők keményen tolták
a győzike-nénike bv és hogy a lakók irányítják magukat, az már szerkesztők őrületének a jelei.
most van a legnagyobb esélyünk arra hogy szétosztják a 36 millát.
kezdjük összeírni a számlaszámokat

Pittabácsi 2016.11.16. 07:45:08

@Cérnahuszár: :D XD Benne vagyok. Hova küldjem?

Costanza 2016.11.16. 08:38:53

@É2I: hu de gazat mondtal, no is vagy? akkor ultragaz.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.16. 09:51:28

a büdös kurva anyját a tekknikának. csicskageci.

jónapotkívánok, nyargalok át mentem az új posztba.

@Plüsscukor: :))) köszi

@Pittabácsi: teljesen normális. a lízingelt kiskorúaknak mondom mindig, hogy addig örüljenek, amíg iskolába kell menniük, és ne sírjanak, hogy csak 2 hónap a nyári szünet.. nekem 21 nap szabadságom van egész évre :DDD

ezneménvagyok 2016.11.16. 16:55:37

@Pittabácsi: "Milyen Iza?"

Ja, aki nem ismeri az előzményeket, azon nem tudok segíteni... :-D

,, 2016.11.16. 19:43:53

szeretném üzenni valakinek h köszönöm és sajnálom
és ezt a dalt küldöm www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY
süti beállítások módosítása