Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Flúgos Futam 1x05 - Nem baj, ha belehalsz, csak legyen meg az 5 millió

2016. november 15. 09:00 - Chat Géza

Jó reggelt, jó szelet! - mondja Winkler kiosztja e cetliket, meghallgatja a zöld csapat Robiját, hogy mennyire fosul van a gyomra, aztán már hajtja is el a versenyzőket a francba, hisz nem a kocsiban szotoylázásról szól ez a műsor, valamit csinálni is kell azért az 5 millió forintért, héló. Elsőként a Duna Pláza ablakait kell lemosni, merthogy a rózsaszínre színezett redva alatt vannak a kódok. A zöld csapat elsőként teljesíti a missziót, de Robi majd megpusztul. A fehér csapat csillája sokkot kapva, remegő nyárfa levélként érkezik meg a földre. Bazsó Gábor simogatja a kis lelkét, hogy nagyon menő volt, hogy tériszonyosan is letudta ezt a feladatot, mire a lány csak annyit, mond Lórinak, hogy nagy sebességgel adjon má' neki egy zsepit, mert menten kibuggyan a fikája. A fekete csapat Janija mutogat a Duna Pláza felé Mártinak, hogy arra fele csipázzon, milyen patent kis feladat lesz. Márti először nem igen tudja, hogy hol és mit is kell nézni, hogy minek vigyorog a volán mögött a majomember csapattársa, de aztán kap is egy visszakezes verbális csicskalángost a nagy örömködésre.

- Ez nagyon izgi, nem, Jani?

- De. Bár nem tudom, hogy téged elbír-e a heveder.

Végül, annak rendje és módja szerint minden kód meglesz. A feketék ugyan másodikak, de a zöld csapat megint lepasszolta a stoppost, így a Hősök terénél felveszik Ecküt, aki A Stáb a tanyán című realityben már bizonyította (nekem), hogy rohadt jó karakter tud lenni, amolyan Tiv Tivy, csibészes, flegma rapper arc, csak ezerszer választékosabb, és nem tolja túl a falon a szövegládát.

A kékek Esztergom felé vezető úton kicsit összevesznek, aztán pár vágókép és kanyar után már rém rossz 2000-es évekből szedett Krisz Rudi és Shy Guys slágereket énekelnek. Fehérek érkeznek elsőként Esztergomba, de ott aztán összevesznek, hogy a Mária Valéria híd szlovákiai oldalánál merre is kellene keresni az igényesen rikító pink mellszobrokat. Csilla csöcse le is izzadt a futkorászásba, mutogatja is a volán mögött Schumacherkedő Lórinak. Az nagyon nem megy a fehéreknek, hogy kinek a mellszobra lehet az. Felmerül itt Kossuth, Petőfi, Jókai neve is, aztán hagyják az egészbe, hogy ki lehet az a majomember. Tény, hogy Winkler mellszobrát inkább mintázták egy megye kettes hasonmásverseny győztes Winkler imitátorról, de azért ki lehetett volna találni.

A beszerzett mellszobrokat a Monostori Erődnél kell számozás szerint megfelelő talapzatra rakni. Mindenki felveszi és magára lakatolja a szopatáskát, hogy egy 15 kg-os Winkler fejjel kell rohangálnia és egy rohadt nagy, 25 hektárnyi területen megtaláljanak 5 picsafasznyi emelvényt. De nyilván ez is meglesz. Robi itt már rottyon van, sőt a türkiz csapat még pluszban megszopatja őket azzal, hogy eldugja az állványukat. A zöld csapat férfi tagjának már nem csak okádnia kell, menten agyvérzést is kap, mert Anikó is egy kicsit azért hagyná az erőd közepén megdögölni, csak legyen meg az 5 milliós fődíj.

Végül a bokodi tónál kell a stégekről a vízbe lógatott 200 szák közül megtalálni a csapat színének megfelelő kódokat. Ez abszolút szerencse dolga. A kékek, a feketék, a fehérek is órákig tartó szopás nélkül letudják ezt a kört. A türkizék járnak úgy, hogy pont a dögrováson lévő Robi és Anikó krtyáját találja meg, de minden szó nélkül visszabasszák a vízbe. Beesteledik, de mindenki meglesz, csak a zöldek nem az utolsó címre, hanem az oroszlányi ügyeletre mennek. A doki tájékoztatja Robit, hogy ezt a betegséget, amit benyalt, ezt két nap alatt ki lehet hordani. De nincs lehetőség otthon lábadozásra, mert ugyan utolsóként értek be, de ez egy olyan nap volt, amikor senki sem hullott ki a versenyből.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2016.11.19. 23:51:54

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Én a kékeket kedvelem, elsősorban az eyecandy faktor miatt, de azért egyébként sem vállalhatatlanok. De egyszerűen képtelenek eljutni A pontból B pontba, szal elég reménytelenek :)
A rész első 2/3-a elég lapos lett, de az utsó harmad kimondottan jó volt. Még úgy is élveztem, h biztosra vettem a NEL-t.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.11.22. 19:46:29

@MolnarErik: nekem tetszik nagyon. Ügyes. Sokat karomkodnak, de hát na.
süti beállítások módosítása