Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x79 - Kiszökött a málna a villából

2016. november 14. 09:08 - Scott Pilgrim

Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl.

vlcsnap-2016-11-14-03h43m19s345.png

Az adás a sufnis műdrámával indul, ami már olyan unalmas, hogy ha lehetne szavazni, építsenek még egy sufnit inkább, csak hagyjuk már ezt. Zsóti sír a mosókonyhában, mert nem tud már napok óta rendesen aludni. Dávid nem is igazán érti, mire Zsóti előre bocsájtja, hogy nem tudja elmagyarázni, majd gyakorlatban is alátámasztja ezt egy hasonlattal, hogy ez olyan, mintha valaki Dávidot folyamatosan tömné, még azután is, hogy jól lakott és nem akar már enni. Ha ez a hasonlat nem róla szólna, hanem Miciékről, nos, annyira nem vagyok biztos benne, hogy ők már nem szeretnék tovább tömni egymást. Vivien elmegy béketárgyalásokat folytatni Krisztiánnal, de az először békésnek induló tárgyalás közepébe megérkezik Mici, aki nem egy igazi diplomata, viszont Vivien is túlérzékeny már a fáradtságtól, és amikor Mici egy picit is megemeli a hangját, rögtön felháborodik Vivien. Úgyhogy sértődötten kimegy, a tárgyalások negatív eredményekkel zárultak. Könyörgöm, építsenek már egy külön sufnit végre, vagy legalább rendezzék be a mosókonyhát, feltételezem éjszakánként senki sem akar mosni, teregetni meg kint is lehet.

vlcsnap-2016-11-14-03h29m34s382.png

Aztán jött a már lassan szokásos osztálykirándulós szegmens, amiben a Tivadar-Bajszi-Mr.Katrina hármas viccesnek találja, hogy valakit, aki aludni próbálna, elkezd zaklatni. Ezúttal Gina az áldozat. Először egy szolid párnacsata kezdődik, aztán egymás összeflittelése, meg összekenése barnítóval, idő közben még a lány ágyát is felnyitják. Aztán végül ketchuppal és majonézzel folytatódik a háború, végül tusolással véget is ér. Mr. Katrina érzi, hogy elvetette a sulykot, másnap reggel bocsánatot is kér és kibékülnek Gina-val. Mr. Katrina elmondta korábban a riportszobában egyébként, hogy ő is túlzásnak tartaná, ha valaki vele csinálta volna ezt, de mivel ő csinálta, szerinte vicces, szóval valószínűleg tényleg őszintén megbánta a dolgot. Tivadar meg azt mondja, most már kedveli is Gina-t, mert lehet szívatni és veszi szerinte a poént, nem olyan befordulós kis genyó, mintha gyászolna egy közeli hozzátartozót, vagy valami. Dávid másnap meg elmondja Tivadarnak, hogy ki volt már a fasza vele, de a tegnapi standupnak mondott kínos előadása meggyőzte őt, hogy adjon neki még egy utolsó esélyt. Ez amúgy kábé olyan, mintha valakit egy odakozmált, újramelegített kaja győzne meg arról, hogy adjon még egy esélyt egy étteremnek. De egy csomó villalakó szerint Tivadar nagyon vicces, szóval eléggé párhuzamos idősíkban létezem velük.

vlcsnap-2016-11-14-03h30m53s429.png

Ezen a ponton azt hittem, hogy ez egy rémesen unalmas epizód lesz összességében, de akkor még nem sejtettem, hogy a műsor kisebb kitérőkkel innentől csúcsra fogja járatni a dadaista humort. A reklám után ugyanis a szokásos kampányfilmforgatás jött. Krisztiánnék egy telejósdás kampányvideót csinálnak, amiben Krisztián egy törülközőturbánnal várja a gömbje felett befóliázott valamikkel a kezében a hívásokat. Dávid „betelefonál”, és előadja az idős tájszólásos parasztbácsit, hogy megkérdezze, kire is kéne fogadjon a párbajozók közül, ami pont annyira vicces, mint az összes telefonbetyárkodás valaha a legendás Star Wars-osat leszámítva. De nyilván a tájszólás még mindig a humor David Guettája, ami még mindig népszerű, annak ellenére, hogy tök béna. De aztán megérkezik az aranyba öltözött Mici, akit Krisztián Konszuélaként mutat be, és felül Krisztián felé a kanapéra. Krisztián a kezébe adja a celofánozott valamiket, megkérdezi tőle, hogy mit érez, ki fog visszajönni, amitől Mici transzba esik, és olyan hangszínben, mintha éppen orgazmust színlelne, elkezdi érezni látványosan Krisztián győzelmét, Dávid pedig jó rendező módjára elkezdi közben rángatni a kamerát.

vlcsnap-2016-11-14-03h40m24s363.png

Tivadaréknál Zsóti a fő kreatív, bár egy ponton ki van neki is a fasza a delikvenssel, meg azzal, hogy képtelen bármire is 10 másodpercnél tovább koncentrálni, de aztán elindul a felvétel, és amúgy egész kreatív. Zsolti konferálja az egészet, teleshoppost játszva, akinek el kell adnia Tivadart, és elég meggyőzően csinálja ahhoz, hogy már most tudjuk, ki marad majd felszínen a műsor után RTL-es műsorvezetőként. Először Mr. Katrina és Tivadar akrobatikázik, majd feszítve ordítják, hogy pusztít ez a páros, de nem egyszerre, hanem egymás után, hogy még szürreálisabb legyen az élmény. Aztán Tivadar Somával csak egy-egy rögtönzött pelenkát viselve ül, merthogy csecsemők. A következő szegmensben Tivadar egy tógában van beolajozott testtel, Vivien meg előtte kéjeleg, Tivadar meg valamiért egy mókaboltos műfogsort visel. Merthogy ő a nők bálványa, ami a valóságban hármat jelent, a rejtélyes volt barátnőt, Vivient és Kicsi Zserbót, bár utóbbit már nem annyira, mióta összejött a volt barátjával gondolom. Végül a neve szólítására minden csapattag előugrik a pult mögül az utolsó snittben, Tivadar meg ostorlábával majdnem lerúgja Zsótit, aki elég viccesen meg is rémül ettől. Szép lett volna, ha a Való Világ történelmében először azért kellene valakit kizárni párbaj előtt, mert véletlenül az egyik feladatnál lerúgta a villatársát.

vlcsnap-2016-11-14-03h40m56s144.png

Az utolsó szegmensben a párbajozóknak kérdéseket lehet feltenni, annyira nem izgi, Zsóti elmondja, hogy szerinte Krisztián őt lelki terrorban tartja, mióta összejött a Micivel, ebből egy nagy verbális csörte alakul ki közte és Mici közt, amit Krisztián próbál leállítani, igencsak kevés sikerrel. Sajnos az emlegetett lelki terrorja csúfos kudarcot vall a nézők szeme láttára. Zsolti egyébként kifejti, hogy szerinte a lelki terror azt jelenti, hogy nem mer megbántani másokat, mert még Krisztián megsértődik. Ezzel ugyan a többiek nem jutnak közelebb ahhoz, hogy megértsék Zsoltit, de mi legalább igen, hogy megértsük a rasszista Trump szavazókat, hisz ők is lelki terrorban éltek eddig, amiért nem firkálhattak csak úgy horogkeresztet a fekete szomszédjuk autójára, rasszista szavak kíséretében, mert még megsértődik. Na de haladjunk, mert aztán jön a párbaj, ami általában a műsor legunalmasabb része szokott lenni, most is kapunk kortesbeszédeket, meg van búcsúzkodás, meg bestoff összeállítás, amiből többek közt kiderül, hogy Tivadar a villában is tolta tovább a lájfsztájl vlogját a kameráknak, csak éppen senki nem nézte. Egyetlen reménye, hogy a műsor szerkesztői ezeket a felvételeket odaadják majd neki, hogy töltse fel a jutubra, ha eszébe jut majd a jelszava, vagy a mailcíme, vagy a mailcímének a jelszava.

vlcsnap-2016-11-14-03h45m37s635.png

Viszont ami ezután jön, az szavakkal nagyon nehezen leírható, ugyanis Tivadar megérkezik az élő közönség elé, és ott teljesen elszabadul. Folyamatosan kiabál, leginkább szavakat bármilyen összefüggés nélkül, Bence még az elején vért izzadva próbál neki kérdéseket feltenni, de Tivadar inkább hóangyalt próbál csinálni a stúdióban. Nem, ez nem valamiféle vicceskedő hasonlat arra, ami történik, Tivadar szó szerint lefekszik a stúdióban, és elkezd hóangyalt csinálni a padlón. Nemhogy kérdést nem nagyon lehet neki feltenni, de azt is nehéz elérni egy ponton, hogy picit is csendben, egy helyben, ülve maradjon. Folyamatosan ugrál, táncol, mozog, és össze-vissza beszél dolgokat, amik éppen az eszébe jutnak. Ezen az egészen csak ront az, amikor megérkezik Krisztián is, aki próbálna ugyan válaszolni kérdésekre, de közben meg túl kell ordibálnia Tivadart is, és így csak olyan válaszokra futja, hogy Tivadar egy bohóc, egy kutya, pórázon kéne vezetni, egy madár, egy veréb, és csak szeretne pitbull lenni, de nincs hozzá vére. Ezen a ponton én két dologra számítottam, az egyik, hogy Krisztiánt ki kell zárni, mert meg fogja ütni a nyugalmazott internetsztárt, továbbá attól, hogy még így sem lesz a párbajnak győztese, mert Tivadar zubbonyban fogják elvinni, így végül senki sem tér vissza a villába. Utóbbi egyébként azt hajtogatja néha, hogy a szív a tuti, nem az izom.

vlcsnap-2016-11-14-03h46m17s465.png

Aztán végül kiderül, hogy már a szavazók is ráuntak Tivadarunk hülyeségeire, mert 58 százalékkal visszaküldik Krisztiánt, akinek ezen a ponton már irtó nagy szüksége lenne ritalinra, Krisztiánnak meg egy jól megérdemelt xanaxra. Viszont Tivadarunk még itt sem áll le, mert elkezdi csesztetni Papit, Bence gyorsan oda is rohan, hogy megakadályozza a helyzet eszkalálódását, Krisztiánt próbálja meggyőzni, hogy induljon be szépen a villába, az viszont egy szét leszel kint baszva ígérettel elintéz a csatornának egy büntetést valószínűleg. Persze Tivadar mindeközben azt üvölti Krisztiánnak, hogy börtöntöltelék, és az is marad mindig is. Na mindegy. Hogy ezt az egészet tovább tetőzzem, a nézők megszavazták, hogy a villalakóknak a jövő héten Való Világot kell csinálniuk, mármint a Való Világon belül. Tényleg! Esküszöm! Fogalmam sincs, hogy ez a gyakorlatban mit jelent, de kiderül rövidesen. Én most azt tudom elképzelni csak, hogy pár embert bezárnak a sufniba, és kintről nézik a többiek, majd kiszavazzák az egyiket, de mondjuk nem vagyok egy Charlie Kaufman, annyi szent. Ezzel pedig búcsúzom is, hogy kiheverjem ezt az egészet.

Címkék: vv8
724 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plüssnyuszi 2016.11.14. 23:00:46

Na léptem ágy iránt. Jóccakát mindenkinek!

rearwindow 2016.11.14. 23:00:51

@Cimili: mert mici nem tud megallni, és vagy nem iszik semmit, vagy csatakrészegre issza magát :-/ mondjuk Krisztián módszere, miszerint kiveszi a kezéből a piát, szerintem még soha senkinél nem működött, ezzel tényleg csak maximális agyfasz-állapotba lehet hergelni a másikat

Mók_Ica 2016.11.14. 23:01:26

@Commodore: ez a Zigazi és helyes megfogalmazás :))))

@ewita: ez jó drog :))) kakukkfű :))))

kamilla123 2016.11.14. 23:02:05

sztem Mici és Krisz nemcokára Iza és Krisz lesz. De ha bent nem, majd kint. Miciék népszerűsége sztem hanyatlóban. Soma és Dávid megint a favorit. Amúgy a tegnapi párbajnál nem láttam, hogy Krisz tényleg neki akart menni Tivynek, és Bencus akadályozta meg? Vagy csak elővigyázatosságból állt oda? Erre kíváncsi lennék. Ha ő akadályozta meg a bunyót, akkor Kriszt nagyban segítette a játékban, hogy miatta nem zárták ki.

Cimili 2016.11.14. 23:02:17

@csakolvasok82: Rám télleg nem szoktak rám szólni, mongyuk nem szeretem az alkoholt, de igen, jól teszi Krisz, h terelgeti Micit.

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:02:26

@Mók_Ica: Én tudjam? Mondtam, néha kihagyok, próbálom mindig a jobb eshetőséget feldobni... :-DDD

tvbuzi 2016.11.14. 23:02:35

Nem gondoltam volna, hogy ez a csávó tud beszélni.

ewita 2016.11.14. 23:03:20

@Mók_Ica: tudooom, nekem is az segített! ;)

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:03:56

@plüssnyuszi: joejt!

@kamilla123: IzaKriszre ekg. Sztem Bencus elovigyazatossagbol allt oda, nem hiszem h Krisz megutotte volna Tivyt, max megpacskolta volna picit a vallat... vagy az arcat :D

Mók_Ica 2016.11.14. 23:04:05

@MacákékIcukája: tudom :)))) nekem csak furi volt, hogy a fiúkat egyenként megölelte.... hmmm

@plüssnyuszi: jó éjt nyusziiiiii :)))

@Cimili: nekem szólt.... :))))

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:04:57

@Mók_Ica: nekem is, mit kell irtozni ennyire a csajoktol? Kezcsokot is adhatott volna nekik

agimano 2016.11.14. 23:05:16

@csibike81: amúgy ezzel Mici tisztában van, mondta egyszer, hogy mind a ketten verekedősek, és ha kint lennének, éjjel-nappal vernék egymást, és neki erre nincs szüksége, bent elvannak, de kint nem lehet ebből semmi. remélem, hogy ehhez tartja is magát, mert tényleg hír lesz belőlük, ha kint együtt lesznek.

tvbuzi 2016.11.14. 23:05:24

Tivy vajon tudja már, hogy nem nagyon adták le a napi marketinget?

Cimili 2016.11.14. 23:05:24

@MacákékIcukája: Annyira nem rossz arc, csak az elején rossz vót a marketingje.

Cimili 2016.11.14. 23:06:05

@Mók_Ica: Tudom, h neked szólt. :)

rearwindow 2016.11.14. 23:06:09

Dejó, mindenki ismert mindenkit már beköltözés előtt

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:06:53

@Cimili: most nezem, 30k kovetoje van instagramon

ewita 2016.11.14. 23:07:37

télleg zsóti miért nem alszik a szaunában pl.? mosókonyha? nagyon beakadt a sufni nála

rám sem szoktak szólni, mondjuk 5 évente kb . egyszer van, hogy úgy tényleg isten igazából berúgok,de én állítólag vicces vagyok, meg egyfolytában röhögök!

Mók_Ica 2016.11.14. 23:08:00

@MacákékIcukája: vagy mondjuk mindenkitől egyformán köszön el ..... de mindegy is.... a kiskecske cukkancs volt :)))

PGabo hogy tartja ezt a telefont....:)))))))

csibike81 2016.11.14. 23:08:00

@agimano: Igen, de Mici asszonyság úgy tünik, kezd beleszeretni a grófba... és ez adhat okot némi aggodalomra, föleg ha a szerelem miatt szöknek a megmaradt agysejtek is...

agimano 2016.11.14. 23:08:39

szeretem Gabót, remélem, hogy összejönnek neki a tervei és felveszik a főiskolára, abban az rtles műsorban nagyon megkedveltem

Cimili 2016.11.14. 23:08:49

Na Au megint beleugat, ugyanúgy, mint a Farmgabesznél.

rearwindow 2016.11.14. 23:09:13

De miért veteti fel gabóval a telefont aurelio, ha egy szót nem hagyja magától beszélni ?

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:09:22

@Mók_Ica: igen, PG tok vicces :D Erika betelefonalo pedig mindjart elbogi magat vagy nem tudom miert beszel ilyen nyomin, de rohogok rajta

Mók_Ica 2016.11.14. 23:09:34

@rearwindow: már az előző vv-knél is derültek ki ilyen furcsaságok :))) belterjes ez a szakma....

@Cimili: :))))

@csibike81: majd elmúlik kint.... addig meg elvannak.....

tvbuzi 2016.11.14. 23:09:57

Mici el van szállva magával :DDDDDDD

Plüsscukor 2016.11.14. 23:10:31

@rearwindow: Másik módszer pedig nemigen létezik... Nekem két évtizedes barátságom lett oda a k alkohol miatt. A nő is mindig gyalázatosra itta magát, és ha szóltam neki, én voltam a rohadtgeciszemét.

Commodore 2016.11.14. 23:10:43

@rearwindow: Hát ja, sittesek, pornósok buzik retardáltak escortok...

tvbuzi 2016.11.14. 23:10:57

Fasz kivan, az egész bv Tivyről szól

adork 2016.11.14. 23:11:26

@tvbuzi: en sem, tokre meglepett

Mók_Ica 2016.11.14. 23:11:30

@MacákékIcukája: betelefonáló erikának van vőlegénye..... hmmmm :)))

tivi nagyon azt hitte, hogy ő megy vissza.....

agimano 2016.11.14. 23:11:52

a győzzön egy z-vel volt leírva?

Plüsscukor 2016.11.14. 23:11:56

@rearwindow: Mindenki mással is ezt csinálta eddig. Főleg Farm Gábornál volt ez nagyon kínos. És talán szükséges is, mert anélkül F Gábor egy szót sem tudott volna kinyögni.

ewita 2016.11.14. 23:12:16

@MacákékIcukája: sztem ideges volt,én azt hittem, hogy épp futott és nem kap levegőt :)

csibike81 2016.11.14. 23:12:36

Nálam alvási meg holnap jelenési van, jóccakát mindenkinek!

@Mók_Ica: Köszi a konténert meg az elsö sort! :*

agimano 2016.11.14. 23:13:43

akik nem tudták, hogy Gabó tud beszélni, nem néznek elég tévét:)) a nyerő párost nézzétek meg, amúgy is tök jó műsor volt, és abban nagyon szimpatikus volt, mindenki megszerette, még azok is, akik korábban nevettek rajta

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:13:44

@Commodore: Persze a bolygókutatókat kihagytad. Jellemző... :-D

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:13:51

@Mók_Ica: de azert beleulne a grof karszegebe :))))))

@ewita: jaja biztos total lampalazas volt, de ennyire?! :D

Mók_Ica 2016.11.14. 23:15:33

@MacákékIcukája: hát biztos összehasonlította, hogy melyikőjük mit tud nyújtani.... gróf Kárszegiét vonzónak találta :))))

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:16:46

Hangmernokok sztrajkolnak megint

Vagy az esti nutellas szendvics kenesevel vannak elfoglalva

Commodore 2016.11.14. 23:17:42

@ezneménvagyok: Holnapiban lesz! A szuperhódot tanulmányozza éppen!

csibike81 2016.11.14. 23:18:14

@Cimili: @Mók_Ica: Nektek extra pusszantás!!! :o) :*

rearwindow 2016.11.14. 23:18:43

Jó lehet ezekkel együtt lakni (nem). Szegény ati biztos vitte a hírt a többieknek, hogy figyi, most egy ideig ne menjetek fogat mosni...

tvbuzi 2016.11.14. 23:18:47

Mici vajon hogyan borotválja le a pináját bugyiban?

Nbl 2016.11.14. 23:19:04

Komolyan mondom, ahogy most mutatták, h Kárszeg turkál Mici lukában, egy hétre elment a kedvem a pin@tól ...

Mók_Ica 2016.11.14. 23:20:05

@rearwindow: vagy pont azt mondta, hogy menjenek :))))

@tvbuzi: én nem szeretném ezt látni.... asszem.....

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:20:44

@Commodore: Borzasztó ez a magyar nyelv, amerikaiul erre a hódra lett volna egy jó poénom, dehát sajnos, oda születni kell... :-(

ewita 2016.11.14. 23:21:07

jóccakát mindenkinek, most már ne hányjatok,mert kiszáradtok!! :)

tvbuzi 2016.11.14. 23:22:09

@Mók_Ica: pedig nem kizárt, hogy megadatik

Mók_Ica 2016.11.14. 23:23:40

@tvbuzi: azt csukott szemmel fogom nézni ....

@ezneménvagyok: ja, tegnap írtam neked pm-választ a kérdésedre.... láttad?

Mók_Ica 2016.11.14. 23:25:38

@agimano: ott is az elején még kicsit furi volt, a "belépőjükön" meglepődtek a párok...... műsor közben lett jófej :))))

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:25:54

@Mók_Ica: Ó, köszi! Ma még nem néztem a postát. :-)

Cimili 2016.11.14. 23:26:14

@ewita: Neked is, nekem is, léptem, holnap talizunk ha túlélem a fogdokit. :)

tvbuzi 2016.11.14. 23:26:28

Tisztázták mit jelent az öregember? Gyanús, hogy Mirci 100+ra érti.

Plüsscukor 2016.11.14. 23:26:34

P Gabó milyen jó fej volt. Sokkal inkább neki kéne műsort vezetnie (ha már..), mint Őzikének, de még Aunál is jobb.

Mók_Ica 2016.11.14. 23:26:37

@ezneménvagyok: akkor nem látod azt az email-t, amivel beregisztráltál?

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:27:24

@Mók_Ica: (Közben valaki belinkelt egy oldalt, a kárszeg börtönszleng. Nem röhögni :-) )

Mók_Ica 2016.11.14. 23:27:43

@Cimili: jóéjt :))) holnap drukkcsizok.... este itt tali :)))

@Plüsscukor: ja, normális volt és szimpi :)))

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:28:04

@Mók_Ica: De, csak eddig nem kaptam privát üzit, ezért nem is figyeltem rájuk.

Mók_Ica 2016.11.14. 23:28:50

@ezneménvagyok: én sem ismertem... itt tanultam meg.. jó ez a vv, tágítja az ismereteimet :))))

tvbuzi 2016.11.14. 23:29:15

Úristen, lehet, hogy egy csomó üziről lemaradtam. Sosem néztem a postaládát.

Mók_Ica 2016.11.14. 23:29:30

@ezneménvagyok: óóóóó.... első voltam :)))))

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:29:39

@Plüsscukor: Nem akarom elkiabálni, de talán nem véletlenül volt bent. Talán.

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:30:45

@Cimili: Mutasd meg neki a nyelvecskédet is, nem természetes ez a zöld, aggódom... :-)

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:31:46

@Mók_Ica: Nemcsakhogy, de egyetlen is... ez milyen romi... :-DDD

rearwindow 2016.11.14. 23:33:19

Valaki felvilágosítana? Mici tényleg kva volt előző életében ? De akkor ki vette neki a kájent?

Mók_Ica 2016.11.14. 23:34:25

@ezneménvagyok: szeretek egyetlen lenni :))))

vár az ágyikóm.... lépek én is, jó éjt a maradóknak!!!!

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:34:26

@rearwindow: Szerintem ugyanaz, aki Krisznek az öltönyt, boldogult Izának meg a modellkarriert :-D

Costanza 2016.11.15. 00:23:28

haha. soma-tivi / vak vezet vilagtalant

Costanza 2016.11.15. 00:46:50

Zsolti a jovendomondo. Vajon az en sorsom is a tenyerebe van irva? Nekem a seggemre van irva a Zs betu.. Ezt rakja ossze....

agimano 2016.11.15. 05:48:41

@ezneménvagyok: én azt olvastam, hogy mivel a nyerő párosban nagyon megszerették a nézők, és a csatorna is lát benne potenciált, valami valóság showt akarnak vele csinálni

Well... 2016.11.15. 06:32:03

@Scott Pilgrim:

BESZARAS !! a cenzura megette a reggeli hsz-m, mert meg mertem emliteni, h szanalmas dolog egy valosagdhow blokjan "Tramp nacijai"-zni. ugyfesst liberalis ertekek szerint a szolasszabadsag is csak egyiranyban mukodik :o( na ide se jovok tobbet :o))

rearwindow 2016.11.15. 06:49:52

@agimano: köszönöm , ez hiánypótló volt :-) tehát Mici korábbi munkája az volt, hogy koktélokat iszik és szexel, lol

Pittabácsi 2016.11.15. 06:53:54

Szép jó reggelt!!

Itt a friss, ropogós, még meleg új poszt, a reggeli kávéhoz. :)
hogyvolt.blog.hu/2016/11/15/valo_vilag_8x80_tivy_utan_tivornya#comment-form

Pittabácsi 2016.11.15. 06:59:01

@Plüsscukor: Igen. Az az igazság, hogy azt mindannyian, már akik elől voltak, készpénznek vették. Túl nagy lett az arcuk. És elszálltak maguktól. De meg is kapták ezért a "jutalmukat". Az utcaajtót. :D

Pittabácsi 2016.11.15. 07:04:28

@kamilla123: Igen, Bence akadályozta meg. Nem tudom, de amennyire bent tűrtőztetni tudja magát, ott akkor abban a szituban, abban az idegállapotban lehet nem ment volna ez. Én mondjuk szívesen megnéztem volna, ahogy kiterül ez az idegbeteg Tivy. De Krisznek nem ért volna annyit. Majd a haverok elkapják kint. És adnak neki pár nevelő célzatú taslit, hátha ott bent abban a fejecskében valami helyére mozdul.
És azt ne felejtsük el, Tivy végig provokálta Krisztiánt.
Azt hogy Mici és Krisz olyan lesz e mint Iza és Krisz, majd kiderül. Gondolom az ominózus jelenetre utaltál. De annyit hozzá kell tenni, utóbbiak kapcsolata a villában is inkább az érzésekről szólt, míg előbbiek esetében inkább a testi kapcsolat dominál.

Krétagarbó 2016.11.15. 08:03:45

@szörnycsi: én szokok rendelni, legális, jó, megbízható.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 08:04:37

Zsóti, Zsóti.. az a kárszeg már foglalt, keress magadnak másikat

Krétagarbó 2016.11.15. 08:06:40

@Krétagarbó: "szokok" mielőtt még bki komolyan veszi.

Krétagarbó 2016.11.15. 08:12:32

@szörnycsi: én is imádom. Gyártottam hiaru, hairu izé hialuron savas krémet, arclemosót, meg egy csomó mindent.

Krétagarbó 2016.11.15. 08:17:01

@szörnycsi: az emule izé emulgeátorokkal.

,, 2016.11.15. 10:36:35

@Krétagarbó: hát én most nagyon elgondolkodtam, akarok-e még boltban pl arckrémet venni kb 10x annyiért mikor én is csinálhatok...de majd meglássuk hogy válik be az emulálás:)

Krétagarbó 2016.11.16. 15:58:24

@szörnycsi: meg izgi is csinálni, így már élvezem a 'kémiát'.
süti beállítások módosítása