Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x79 - Kiszökött a málna a villából

2016. november 14. 09:08 - Scott Pilgrim

Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl.

vlcsnap-2016-11-14-03h43m19s345.png

Az adás a sufnis műdrámával indul, ami már olyan unalmas, hogy ha lehetne szavazni, építsenek még egy sufnit inkább, csak hagyjuk már ezt. Zsóti sír a mosókonyhában, mert nem tud már napok óta rendesen aludni. Dávid nem is igazán érti, mire Zsóti előre bocsájtja, hogy nem tudja elmagyarázni, majd gyakorlatban is alátámasztja ezt egy hasonlattal, hogy ez olyan, mintha valaki Dávidot folyamatosan tömné, még azután is, hogy jól lakott és nem akar már enni. Ha ez a hasonlat nem róla szólna, hanem Miciékről, nos, annyira nem vagyok biztos benne, hogy ők már nem szeretnék tovább tömni egymást. Vivien elmegy béketárgyalásokat folytatni Krisztiánnal, de az először békésnek induló tárgyalás közepébe megérkezik Mici, aki nem egy igazi diplomata, viszont Vivien is túlérzékeny már a fáradtságtól, és amikor Mici egy picit is megemeli a hangját, rögtön felháborodik Vivien. Úgyhogy sértődötten kimegy, a tárgyalások negatív eredményekkel zárultak. Könyörgöm, építsenek már egy külön sufnit végre, vagy legalább rendezzék be a mosókonyhát, feltételezem éjszakánként senki sem akar mosni, teregetni meg kint is lehet.

vlcsnap-2016-11-14-03h29m34s382.png

Aztán jött a már lassan szokásos osztálykirándulós szegmens, amiben a Tivadar-Bajszi-Mr.Katrina hármas viccesnek találja, hogy valakit, aki aludni próbálna, elkezd zaklatni. Ezúttal Gina az áldozat. Először egy szolid párnacsata kezdődik, aztán egymás összeflittelése, meg összekenése barnítóval, idő közben még a lány ágyát is felnyitják. Aztán végül ketchuppal és majonézzel folytatódik a háború, végül tusolással véget is ér. Mr. Katrina érzi, hogy elvetette a sulykot, másnap reggel bocsánatot is kér és kibékülnek Gina-val. Mr. Katrina elmondta korábban a riportszobában egyébként, hogy ő is túlzásnak tartaná, ha valaki vele csinálta volna ezt, de mivel ő csinálta, szerinte vicces, szóval valószínűleg tényleg őszintén megbánta a dolgot. Tivadar meg azt mondja, most már kedveli is Gina-t, mert lehet szívatni és veszi szerinte a poént, nem olyan befordulós kis genyó, mintha gyászolna egy közeli hozzátartozót, vagy valami. Dávid másnap meg elmondja Tivadarnak, hogy ki volt már a fasza vele, de a tegnapi standupnak mondott kínos előadása meggyőzte őt, hogy adjon neki még egy utolsó esélyt. Ez amúgy kábé olyan, mintha valakit egy odakozmált, újramelegített kaja győzne meg arról, hogy adjon még egy esélyt egy étteremnek. De egy csomó villalakó szerint Tivadar nagyon vicces, szóval eléggé párhuzamos idősíkban létezem velük.

vlcsnap-2016-11-14-03h30m53s429.png

Ezen a ponton azt hittem, hogy ez egy rémesen unalmas epizód lesz összességében, de akkor még nem sejtettem, hogy a műsor kisebb kitérőkkel innentől csúcsra fogja járatni a dadaista humort. A reklám után ugyanis a szokásos kampányfilmforgatás jött. Krisztiánnék egy telejósdás kampányvideót csinálnak, amiben Krisztián egy törülközőturbánnal várja a gömbje felett befóliázott valamikkel a kezében a hívásokat. Dávid „betelefonál”, és előadja az idős tájszólásos parasztbácsit, hogy megkérdezze, kire is kéne fogadjon a párbajozók közül, ami pont annyira vicces, mint az összes telefonbetyárkodás valaha a legendás Star Wars-osat leszámítva. De nyilván a tájszólás még mindig a humor David Guettája, ami még mindig népszerű, annak ellenére, hogy tök béna. De aztán megérkezik az aranyba öltözött Mici, akit Krisztián Konszuélaként mutat be, és felül Krisztián felé a kanapéra. Krisztián a kezébe adja a celofánozott valamiket, megkérdezi tőle, hogy mit érez, ki fog visszajönni, amitől Mici transzba esik, és olyan hangszínben, mintha éppen orgazmust színlelne, elkezdi érezni látványosan Krisztián győzelmét, Dávid pedig jó rendező módjára elkezdi közben rángatni a kamerát.

vlcsnap-2016-11-14-03h40m24s363.png

Tivadaréknál Zsóti a fő kreatív, bár egy ponton ki van neki is a fasza a delikvenssel, meg azzal, hogy képtelen bármire is 10 másodpercnél tovább koncentrálni, de aztán elindul a felvétel, és amúgy egész kreatív. Zsolti konferálja az egészet, teleshoppost játszva, akinek el kell adnia Tivadart, és elég meggyőzően csinálja ahhoz, hogy már most tudjuk, ki marad majd felszínen a műsor után RTL-es műsorvezetőként. Először Mr. Katrina és Tivadar akrobatikázik, majd feszítve ordítják, hogy pusztít ez a páros, de nem egyszerre, hanem egymás után, hogy még szürreálisabb legyen az élmény. Aztán Tivadar Somával csak egy-egy rögtönzött pelenkát viselve ül, merthogy csecsemők. A következő szegmensben Tivadar egy tógában van beolajozott testtel, Vivien meg előtte kéjeleg, Tivadar meg valamiért egy mókaboltos műfogsort visel. Merthogy ő a nők bálványa, ami a valóságban hármat jelent, a rejtélyes volt barátnőt, Vivient és Kicsi Zserbót, bár utóbbit már nem annyira, mióta összejött a volt barátjával gondolom. Végül a neve szólítására minden csapattag előugrik a pult mögül az utolsó snittben, Tivadar meg ostorlábával majdnem lerúgja Zsótit, aki elég viccesen meg is rémül ettől. Szép lett volna, ha a Való Világ történelmében először azért kellene valakit kizárni párbaj előtt, mert véletlenül az egyik feladatnál lerúgta a villatársát.

vlcsnap-2016-11-14-03h40m56s144.png

Az utolsó szegmensben a párbajozóknak kérdéseket lehet feltenni, annyira nem izgi, Zsóti elmondja, hogy szerinte Krisztián őt lelki terrorban tartja, mióta összejött a Micivel, ebből egy nagy verbális csörte alakul ki közte és Mici közt, amit Krisztián próbál leállítani, igencsak kevés sikerrel. Sajnos az emlegetett lelki terrorja csúfos kudarcot vall a nézők szeme láttára. Zsolti egyébként kifejti, hogy szerinte a lelki terror azt jelenti, hogy nem mer megbántani másokat, mert még Krisztián megsértődik. Ezzel ugyan a többiek nem jutnak közelebb ahhoz, hogy megértsék Zsoltit, de mi legalább igen, hogy megértsük a rasszista Trump szavazókat, hisz ők is lelki terrorban éltek eddig, amiért nem firkálhattak csak úgy horogkeresztet a fekete szomszédjuk autójára, rasszista szavak kíséretében, mert még megsértődik. Na de haladjunk, mert aztán jön a párbaj, ami általában a műsor legunalmasabb része szokott lenni, most is kapunk kortesbeszédeket, meg van búcsúzkodás, meg bestoff összeállítás, amiből többek közt kiderül, hogy Tivadar a villában is tolta tovább a lájfsztájl vlogját a kameráknak, csak éppen senki nem nézte. Egyetlen reménye, hogy a műsor szerkesztői ezeket a felvételeket odaadják majd neki, hogy töltse fel a jutubra, ha eszébe jut majd a jelszava, vagy a mailcíme, vagy a mailcímének a jelszava.

vlcsnap-2016-11-14-03h45m37s635.png

Viszont ami ezután jön, az szavakkal nagyon nehezen leírható, ugyanis Tivadar megérkezik az élő közönség elé, és ott teljesen elszabadul. Folyamatosan kiabál, leginkább szavakat bármilyen összefüggés nélkül, Bence még az elején vért izzadva próbál neki kérdéseket feltenni, de Tivadar inkább hóangyalt próbál csinálni a stúdióban. Nem, ez nem valamiféle vicceskedő hasonlat arra, ami történik, Tivadar szó szerint lefekszik a stúdióban, és elkezd hóangyalt csinálni a padlón. Nemhogy kérdést nem nagyon lehet neki feltenni, de azt is nehéz elérni egy ponton, hogy picit is csendben, egy helyben, ülve maradjon. Folyamatosan ugrál, táncol, mozog, és össze-vissza beszél dolgokat, amik éppen az eszébe jutnak. Ezen az egészen csak ront az, amikor megérkezik Krisztián is, aki próbálna ugyan válaszolni kérdésekre, de közben meg túl kell ordibálnia Tivadart is, és így csak olyan válaszokra futja, hogy Tivadar egy bohóc, egy kutya, pórázon kéne vezetni, egy madár, egy veréb, és csak szeretne pitbull lenni, de nincs hozzá vére. Ezen a ponton én két dologra számítottam, az egyik, hogy Krisztiánt ki kell zárni, mert meg fogja ütni a nyugalmazott internetsztárt, továbbá attól, hogy még így sem lesz a párbajnak győztese, mert Tivadar zubbonyban fogják elvinni, így végül senki sem tér vissza a villába. Utóbbi egyébként azt hajtogatja néha, hogy a szív a tuti, nem az izom.

vlcsnap-2016-11-14-03h46m17s465.png

Aztán végül kiderül, hogy már a szavazók is ráuntak Tivadarunk hülyeségeire, mert 58 százalékkal visszaküldik Krisztiánt, akinek ezen a ponton már irtó nagy szüksége lenne ritalinra, Krisztiánnak meg egy jól megérdemelt xanaxra. Viszont Tivadarunk még itt sem áll le, mert elkezdi csesztetni Papit, Bence gyorsan oda is rohan, hogy megakadályozza a helyzet eszkalálódását, Krisztiánt próbálja meggyőzni, hogy induljon be szépen a villába, az viszont egy szét leszel kint baszva ígérettel elintéz a csatornának egy büntetést valószínűleg. Persze Tivadar mindeközben azt üvölti Krisztiánnak, hogy börtöntöltelék, és az is marad mindig is. Na mindegy. Hogy ezt az egészet tovább tetőzzem, a nézők megszavazták, hogy a villalakóknak a jövő héten Való Világot kell csinálniuk, mármint a Való Világon belül. Tényleg! Esküszöm! Fogalmam sincs, hogy ez a gyakorlatban mit jelent, de kiderül rövidesen. Én most azt tudom elképzelni csak, hogy pár embert bezárnak a sufniba, és kintről nézik a többiek, majd kiszavazzák az egyiket, de mondjuk nem vagyok egy Charlie Kaufman, annyi szent. Ezzel pedig búcsúzom is, hogy kiheverjem ezt az egészet.

Címkék: vv8
724 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ascii 2016.11.14. 09:12:50

üdv az elmeosztályon, Tivadar!

É2I 2016.11.14. 09:16:33

@ascii: Ott a helye, ez tény.

Mirocska 2016.11.14. 09:16:36

Valóban szürreális volt az egész! :))
A poszt remek, mint mindig!

skylaner88 2016.11.14. 09:17:11

Végre kiesett ez a retardált. Ideje volt.

Sanda.Ipse 2016.11.14. 09:20:17

Belekukkantottam a párbajnak nevezett valamibe. Jól láttam, hogy még a már kiesett villatársai is rémülettel nézték Tivadar rángógörcseit?

gorcher2 2016.11.14. 09:22:35

Valaki nézte a BV-t? Adtak rá kényszerzubbonyt?

Cérnahuszár 2016.11.14. 09:26:05

@KopterTóni: nem adtak rá, aurélió nagyot alakított, egész a kezében tudta tartani a félkegyelműt a nyugodságával
vagy kapott már addigra valamit a folyosón tivy, nem tudom.

ascii 2016.11.14. 09:26:29

@Sanda.Ipse: ezért totálisan érthetetlen a 42%, az mi, meg ki? én 3 évesen se tudtam volna azonosulni és humorosnak találni egyik bölcsitársamat, aki hasonlókat művel, mint ez a futóbolond.
nyilván egy erősen műveletlen, imbecillis, korai demens állapotba került személy túltolása a speed, kokain, heroin kombóbol néha felütve lizergsavdietilamiddal. ezt másként nem lehet produkáni az héccenccség.

Zabkása 2016.11.14. 09:27:36

"...visszaküldik Krisztiánt, akinek ezen a ponton már irtó nagy szüksége lenne ritalinra, Krisztiánnak meg egy jól megérdemelt xanaxra..."
Na most Krisz kapja mindkettőt? :D

Cérnahuszár 2016.11.14. 09:28:33

am respect a csatornának hogy a bv-ben megmutatták tivynek hogy Brigi és Zseri is ejtette, legalább nem hetvenkedve megy oda ha találkozniuk kell, megspóroltak egy rohamot a csajoknak hoyg el kelljen viselni a hirtelen kutyázást, mert már tudja mi a helyzet

Szilárd vélemény 2016.11.14. 09:30:19

Az én véleményem az, hogy Tivadar valóban beteg. Egy zárt osztályon lenne a helye, DE amit Krisztián mondott, hát kijött a vére. Ez a szét foglak b...ni kint, lehet csak nekem nem jött be de nagyon alja volt.

Zsolti hisztijéről még annyit, hogy nekem kintről is úgy tűnik, hogy senki nem mer Krisztián ellen beszélni. Ahogy a tegnapi összefoglalóban is elmondta, hogy majd ő eldönti ki alszik a sufniban. Na, ha Mici azt mondja ki Zsolti és Vivi hogy ezt megszabják, akkor ki Mici és Krisztián, hogy ők szabják meg. Szerintem valami romantikus Bonnie és Clydenak képzelik magukat. Nekem már ez is sok.
És Mici nemhogy nem nő, hanem egy nagypofájú, ostoba lamantin, aki szerint az teljesen ok, hogy megdugják 7 ember előtt.

panamcat 2016.11.14. 09:30:28

@Sanda.Ipse: Jól láttad, a döbbent arcok mindent elárultak. Lórié különösen. :D

Cérnahuszár 2016.11.14. 09:31:17

@ascii: nekem egyszerűbb benyomásom van az egészről mint kémiai, még oviban szoktuk azt kántálni annak akit le akartunk győzni hogy: egyik fülem sós, a másik fülem paprikás, azt se hallom mit dumálsz
na tivy ezt csinálta.

Krétagarbó 2016.11.14. 09:31:24

Retardtivy negatíííív lett a villa. Ez tényleg bolond, hogy azt hiszi, hogy a gyerekek szülei - akiket emleget folyton - most őt megismerték és megnyugodtak, hogy a jutúbsztár fan gyerekek helyes úton járnak, ha Retardtivy videóit nézik. Van baj.

Övönaluli Lali (törölt) 2016.11.14. 09:32:11

Úvazze! Tivadar valóban egy degenerált fogatlan hülye. Még hogy jutúb sztár. Ja, a 8-12 éves kiskölykök közt. A tegnapi párbaj odab*szott, de komolyan! Aki nem látta az nézze vissza, a magyar televíziózás mérföldköve: élő adásban őrül meg egy kiesett villalakó! Szerintem ezt évtizedekig emlegetni fogják, és remélhetőleg tivy összes leendő szponzorát végleg el is riasztotta.

Krétagarbó 2016.11.14. 09:32:18

@Cérnahuszár: sztem lenyugtatózták a folyosón.

Szilárd vélemény 2016.11.14. 09:33:33

@Szilárd vélemény: ja és a BV-ben elég sok videót mutattak Tivyről, ami pozitív lett volna számára a szavazás során. És teljesen higgadtan, nyugodtan beszélt.
Nem vagyok rajongója az ilyen futobolondoknak, de őt szerintem az elejétől erre a szerepre szánták, fizettek neki x összeget hogy ő legyen a bolond, akin mindenki elszörnyülködhet.

Cérnahuszár 2016.11.14. 09:36:17

@Szilárd vélemény: nehéz elhinni hogy tényleg ilyen bolond mi?
inkább biztos lefizették...

Szilárd vélemény 2016.11.14. 09:42:35

@Cérnahuszár: nem nehéz elhinni.

Inkább azt nehéz elhinni hogy bent a búcsúzkodásnál semmi, aztán a párbaj alatt totál retardált, aztán 10 perc múlva BV-ben újra normális, már amennyire tőle telik. :)

Övönaluli Lali (törölt) 2016.11.14. 09:43:21

Hopp, elfelejtettem:
Zsoltyka szerelmes Krisztiánba, ezért féltékeny Micire. Ebben az aspektusban kell vizsgálni a másfél órás monológjait. Amúgy egy hisztis picsa - pedig férfi, vagy mi.
Mici valóban a nők szégyene, és egy buta, dagadt, zsíros bőrű ribancz. Broáf.
Krisztiánnak nem jött ki a vére, szerintem csak tényeket közölt, és remélhetőleg be is tartja. Ha kijött volna a vére, akkor az Tivy vére lett volna törött orrcsonttal és Krisz kiesésével - Bence nagyot alakított a védőpajzs beállással. A szituációhoz képest igencsak nyugis volt Krisz.
Amúgy mindent elárult a nézőtéren ülő kiesett villalakók tekintete: lóri csak ült és nézet pl.
Összegezve: Tiovy nélkül mindenki nyugis lesz már a villában, Tivy tönkretette a fideszes és jutúbos karrierjét, és nagy valószínűséggel elmeosztályra jut hamarosan, mint BB Évi.

É2I 2016.11.14. 09:44:07

@Szilárd vélemény: Nem kellett neki fizetni semmit. Elég volt megemlíteni, hogy ezzel még nagyobb "sztár" lesz és már írta is alá a szerződést. Az rtl meg dörzsölte a tenyerét, hogy sikerült egy trollt bejuttatni, "jó lesz ez". De bakot lőttek, nagyot.
Gondolom, már róluk is le esett a teher, hogy nem lett nagyobb baj. A pszichológusaik meg végre el mehettek nyaralni anélkül, hogy vissza kellett volna adniuk a praxist.

ascii 2016.11.14. 09:44:17

@Szilárd vélemény: te valami egészen más dimenzióban egy egészen más műsort nézel.. kriszék még mindig a legvállalhatóbb emberek a villában.
a párbajon én teljesen megértem, h krisz se tudta visszafogni magát, hisz maga buddha se tudta volna visszafogni magát ennek a félnótásnak a produkciója láttán

Mirocska 2016.11.14. 09:46:41

Most néztem meg a Belevalót, Au milyen jól kézben tartotta a műsort. Győzővel elszabadult volna a őrület szerintem.
Feltűnően sok bejátszás volt, biztos felkészültek rá, hogy Tivyt nem tudják beültetni a műsorba, kellett a sok film kitölteni az időt.

panamcat 2016.11.14. 09:47:23

@Szilárd vélemény: Én úgy gondolom, hogy már a kifejezéstelen arcán látszik, hogy baj van az agyával.
Elég nyílvánvaló, hogy szellemileg enyhén sérült, csak mivel otthon a majomszeretet volt jelen, mindent ráhagytak. Neki speciális törődés kellett volna egészen gyerekkorától kezdve, mert most nagyon vakon van szegény. A csatornának ez jól jött, mert csinálta a show-t. A morális és etikai oldala az rtl részéről megint más tészta.
Én csak remélni tudom, hogy a család odafigyel majd rá, és elviszi őt orvoshoz, ahol javíthatnak az önképén egy jól beállított gyógyszeres kezeléssel, mert, ha így folytatja egyszer tényleg lebasznak neki egyet, de nem onnan nem áll fel többet majomkodni.

Szilárd vélemény 2016.11.14. 09:48:31

@ascii: szerintem egyáltalán nem vállalható Mici és Krisztián. Ha azt mondtad volna Dávid, vagy Ati azt mondom ok, de ők.

Ez egy párbaj volt. Ennél sokkal durvábban egymásnak estek szóban többen, de ütni senki nem akart. Krisztián igen, pedig ő kutyazott, ő madarazott. Persze ettől Tivy egy retardált, de ha csöndben marad Krisztián, még sem szólal, akkor is ő nyert volna.

plüssnyuszi 2016.11.14. 09:49:23

@Szilárd vélemény: sztem is van abban valami, amit Zsóti feszegetett. Nevezetesen, hogy mindenki érzékeli Krisztiánban a lefojtott indulatot, a lappangó agressziót. Vélhetően ez is oka annak, hogy nem kekeckednek vele. Krisztián egy abszolút ösztönlény, akin elég vékony a kulturális máz.
A tegnapi párbajon nekem ijesztő volt, hogy hidegen mosolyogva fenyegette meg Tivit. Mondjuk nem hiszem, hogy meg is tartja, de ijesztő volt.

Akasa27 2016.11.14. 09:49:45

@Cérnahuszár: mekkora összeg kell hozzá, hogy valaki így lejárassa magát?
szerintem nincs az a pénz.

É2I 2016.11.14. 09:51:10

@Szilárd vélemény: Azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy a tripperes ezt megjátszotta. Azt meg én nem hiszem el, hogy kapott valami gyorsítót - mint ahogy Sixx vélelmezte.
Mindezek fényében azt látom bele, hogy a tripperes stresszhelyzetekben így reagál, teljesen elszakadva a valóságtól, visszatérve valamelyik, még fán csüngő őséhez.

Szilárd vélemény 2016.11.14. 09:51:11

@panamcat: ja, de ezeket a helyeket már bezárták. Én is úgy gondolom, hogy majonszeretetben nőtt fel, semmiért nem szóltak rá, elkényeztették.
Ráférne egy orvosi kezelés, de ez már a környezetének a felelőssége.

ascii 2016.11.14. 09:52:05

@Szilárd vélemény: jaja, meg sem kellett volna szólalnia, ez a fogykos saját magát égette, de hát abban a feltunningolt állapotban nem lehet szónélkül hagyni amitez ott levágott

Szilárd vélemény 2016.11.14. 09:53:06

@plüssnyuszi: egyetértek. És te tökéletesen megfogalmaztad, amit gondolok. "Ösztönlény, akin nagyon vékony a kulturális máz." Ezt használhatom? :)

Szilárd vélemény 2016.11.14. 09:53:58

@Akasa27: ha tudnád miket megcsinálták emberek ennél kevesebb pénzért...

Szilárd vélemény 2016.11.14. 09:56:54

@ascii: elég lett volna ha mosolyog rajta, ahogy tette. Még szimpatikus is volt addig a pontig, amikor elkezdte mondani, hogy kint szét foglak baszni. Na ott mutatkozott még Krisztián igazi énje.

Cérnahuszár 2016.11.14. 09:57:39

@Szilárd vélemény: a búcsúzkodásnál még nem volt annyira éles a stresszhelyzet, mindig olyankor száll el az agya ha stresszben van, akkor rugdosta a székeket meg ilyenek
a stúdióban meg vége volt mint a botnak, a bv előtt meg kapott nyugtatót a folyosón valószínű

2016.11.14. 09:58:05

@Szilárd vélemény: 1etértek.

Te egyébként kit tartasz a vellában megfelelő/elviselhető/szerethető karakternek? A 7-8-9 emberrel egy légtérben való Qrás mindenkinek megvolt szinte. Akinek nem, az béna, vagy undorító (kivéve Dávidunk és Dzsina ugye).

É2I 2016.11.14. 10:00:40

@plüssnyuszi: Ezt látom én is a sittesen és ez már korábbról is átsugárzódott. A kiszavazási párbaj meg szépen leolvasztotta róla azt a mázat.
A zsótira leszek majd kíváncsi. De kb azt saccolom, hogy ezerrel el kezd nyalni a sittesnek, max a riportban sírja el majd magát, mekkora lelki terrorban él - persze az eszébe se fog jutni, hogy ki is mehet a villából, ha ilyen kényszerben él. (Ugye emlékszünk még a "harminchatmillió,harminchatmillió,harminchatmillió,harminchatmillió" mantrára?)

2016.11.14. 10:01:23

@Szilárd vélemény: Én értem egyébként, hogy miről beszél Mel(ákl)ány: Krisztián egyáltalán nem belátó és nagyon agresszív. Ahogy Kern Andrásra is mondták a Pogány madonnában amikor jött le a Helkáról: "nem szeretnék vele egy sötét sikátorban találkozni"...

Cérnahuszár 2016.11.14. 10:01:26

@Akasa27: sztem se
ha elmondhatná hogy ez alakítás volt akkor méltatnánk a színészi teljesítményt, annak még értelme is lenne, de itt nem erről van szó

RETROPETI 2016.11.14. 10:02:44

"Ezzel pedig búcsúzom is, hogy kiheverjem ezt az egészet."

Hallodg..citesó, most is félreolvastam, "he" nélkül. Pusztít ez a VV! :-)

hannamontanna 2016.11.14. 10:12:07

Hát ez brutál volt. Ez a Tivy egy elég komoly orvosi eset. Frusztrált, zavarodott, közveszélyes és unalmas. De amúgy mind bolond. Zsótiból is kiábrándultam, mert túlzásba tolja a hisztit, meg az élőkben a műmájerkedést. Vivien lassan bekattan, Micinek elvette az eszét a dugás, Krisztián pedig amellett, hogy legalább őszintének tűnik, tényleg simán pofán vágna bárkit. Mondjuk tegnap én sem tudtam volna már sokáig visszatartani magam. Egy biztos: jó hogy Bence vezette a műsort, mert Anikó meghalt volna. Még Bence is küzdött. Viszont Au remekelt. Én azt mondom, nyerje meg ő ezt is. Mert azért mégiscsak szánalmas lenne ha Somácska nyerné.....

hannamontanna 2016.11.14. 10:13:17

De setleg mi lenne ha most nő nyerne? Legyen Gina. Mégiscsak 36 misiről van szó.

Szilárd vélemény 2016.11.14. 10:16:03

@Spitzbauer: talán pont ők ketten. Bár Ginánál is furcsa, hogy ilyen családi tragédia után bejön ide.
Nem az egy légtérben qrás volt a baj, hanem a többiek azért próbáltak szolidan lenni. De reggeli készülődésnél felkapcsolt villanynál, arra azt mondom, hogy nem vagyunk állatok. Mentek volna ki a sufniban, mosókonyhába, riportszobába, de a többiek előtt így. Lehet konzervatív vagyok, de ez nem normális szerintem.

Cérnahuszár 2016.11.14. 10:16:51

valamelyik nap ment egy műsor, amiben a stresszről volt szó, csak fél füllel hallgattam, most már bánom
valami olyasmi volt benne, hogy van akit annyira rosszul érint a stressz, hogy az amigdala veszi át az irányítást, ez a legalapvetőbb ösztönök tárhelye?
ennél már csak egyel tudja alább adni az agy, akkor lefagy az illető, lebénul

Szilárd vélemény 2016.11.14. 10:17:21

@Spitzbauer: örülök, hogy azért Tivy retardáltsága mellett ez is észrevehető másnak is, nemcsak nekem.

Cérnahuszár 2016.11.14. 10:19:57

@hannamontanna: szívemből szólsz, én szeretném ha gina nyerné
nem csinált olyat amivel leégetné magát, dáviddal van egy szinten sztem, a gondolkodása is rendben, és ő nő
nekem kezd ő lenni a favoritom, eddig nem volt.

Mutyuer 2016.11.14. 10:20:18

Megtaláltam tivy fiatalkori énjét youtu.be/TwzN47CNyzM

2016.11.14. 10:21:21

@Szilárd vélemény: Akkor drukkoljunk most már, hogy Dávidunk levarrja Dzsinát :-DDDD

Én megkedveltem Miccit, és bár Kárszeghy grófnak erős érdemei vannak Micci felhozásában, ezzel a sok(k) Qrással csak hátráltatja most már. Dávidunk vállalható, Dzsina olyan semmilyen. Akkor már inkább Micinénje.

2016.11.14. 10:22:49

@Szilárd vélemény: Régóta írogatom én esztet ittend...

Mutyuer 2016.11.14. 10:29:37

Zsoltinál talán Vivi idegesítőbb, ahogy a buta fejével meg csorgó nyálával érvek nélkül jelenti ki, hogy nekik ott kell aludniuk a sufniban, mert csak... Akárhányszor meglátom, szinte érzem ahogy a tátongó szájából áramlik ki a bűz... Főleg reggel, odaül valaki mellé és csak úgy hagyja, hogy szagolgassa mindenki a pofáját... Váááá... Volt egy ilyen ismerősöm, próbáltam minél távolabb állni tőle de ő csak közeledett, csak jött felém... Nem értettem meg, mi a f*szért nem tudja bezárni a száját, főleg hogy neki se volt vékony nyúlszája volt ajka meg minden ergo KÉPES lenne rá!!! Zsolti meg csak simán önző, akaratos jellem. Valószínűleg sokat mondhatták ezt neki, ezért jelenti ki minden alkalommal hogy milyen segítőkész mindenkivel blablabla....

plüssnyuszi 2016.11.14. 10:30:52

@Szilárd vélemény: használd egészséggel :-)

@É2I: legyük őszinték: hát nem mindenki a 36misiért ment be?? Csak fókuszt vesztenek sokszor, az összezártság, az alakuló érzelmi viszonyok miatt. Csak Zsótin és Dávidon látom, hogy próbálják a "szent" célt szem előtt tartani, a többiek díszletnek vannak.

Személyfejlődést tekintve Mici járta be a legnagyobb utat, de nekem inkább taszító, mint szerethető.

BAZINGA2 2016.11.14. 10:34:35

Egy biztos, hogy a nézők is lefagytak. Amikor Tivy megjelent a stúdióban, a szurkolói felállva tapsoltak. Dina ordítozott, azután amikor Tivy előadta a "műsorát" halotti csend lett és a nézők arcán csak döbbenet látszott. A kiesett villalakók is rémülten néztek, a Lóri arca pedig annyira beszédes volt, látszott rajta, hogy nem akarja elhinni azt amit lát! Érdemes visszanézni a párbajt! Legközelebb Zsoltit kell kiszavazni, mert egy undorító ripacs! Utána meg Vivit! Aztán nyerjen valaki azok közül, aki benn marad! Szerintem Dávid fog. :)

Wolfhauser Kincső 2016.11.14. 10:35:29

Kicsit soknak érzem az ezenapontonozást, amúgy nagyon jó írás!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.11.14. 10:37:53

Krisztián és Mici a testmozgással le tudják vezetni a feszkót, plusz még generálják is a többiek plusz feszkóját, két legyet ütnek egy csapásra, sőt még jól is érzik magukat.

Kíváncsi lesz, hogy most kit választanak ki a maradék lakók, de lehet, hogy eljött Zsolti ideje, aki Micit fogja vinni.

Ami a tegnapi BV-ben félelmetes volt számomra, hogy Au egy bohém öreg professzornak tűnt a leszedált Tivy mellett.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.11.14. 10:38:26

Zseri fejében mi játszódhatott le a stúdióban...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.11.14. 10:40:41

Dávid megúszós pálfordulásai meg ehh kategória nálam, bár amúgy sem kedveltem soha. Gina remélem innen már behúzza ezt a 36 millát.

Akasa27 2016.11.14. 10:42:39

@RETROPETI: hazamegyek, kiverem...oszt lefekszem a g.....be. :)))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 10:44:44

én a hogyvoltíróknak adnám a 36 millát.

Sanda.Ipse 2016.11.14. 10:47:25

@plüssnyuszi: amennyit láttam a műsorokból számomra Mici kimondottan antipatikus az egysejtű párjával együtt. Tegnap mindketten távozhattak volna. Az egysejtűnek szerencséje volt, hogy ez a retardált hívta ki, aki mindenki ellen kiesett volna.

hannamontanna 2016.11.14. 10:51:47

@úgymond olvasó MMKK: Na talán még ezt el tudnám fogadni :-)))

ga_zsi 2016.11.14. 10:53:48

" Persze Tivadar mindeközben azt üvölti Krisztiánnak, hogy börtöntöltelék, és az is marad mindig is. Erről jut eszembe, nem úgy volt, hogy Tivadar is sitten ült?"
EZ MI?

Akasa27 2016.11.14. 10:54:21

@úgymond olvasó MMKK: minden szavaddal egyet értek! :)

É2I 2016.11.14. 10:57:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Én már azon is csodálkoztam, hogy be tudták cibálni erre a kiválasztásra. Gondolom erre is köti őket valamiféle szerződés, hogy ingyen statisztaként ott üljenek.
Egészen felértékelődött nálam, hogy a kiesése után eltűnt és nem folytatta tovább a saját lejáratását.

ani58 2016.11.14. 11:00:52

Az rtl sokszor bebizonyította már, hogy neki semmi sem szent, de egy sérült ember így kihasználni mutogatni, és komplett idiótát csinálni belőle azért nem kellett volna. A pszcihológus csapat pedig megint bebizonyította, hogy szart sem ér a képzettségük. Krisztián valóban félelmetes, Zsóti inkább fél tőle, minthogy tetszene neki. De az ő esetében nem hiszem, hogy ez olyan nagy baj. Heterók esetében ez fel sem merülne problémának. Remélem legközelebb Mici esik ki, nagyon sokat képzel már magáról.

ficekence 2016.11.14. 11:05:03

Kíváncsi leszek, hogy alakulnak a viszonyok a villába, már mindenki haragszik mindenkire. A sufni még rengetek problémát fog generálni, mindenki védi a maga igazát.
Krisztián elrontotta a párbaj végét kijött belőle az igazi énje, amit én végig láttam.
Szeretném, ha Gina nyerne, mert nő és MÉG nem járatta le magát semmivel.

Cérnahuszár 2016.11.14. 11:08:08

@ani58: akitől félünk, azt nem kísérgetjük a kapuig és nem ölelgetjük.

Sanda.Ipse 2016.11.14. 11:09:16

@ficekence: ilyen alapon küldjenek be bárkit a finis előtt 3 nappal, annak garantáltan nem lesz ideje lejáratni magát és viheti a lóvét:)
Dávid pl. mivel járatta le magát?

Rémület 2016.11.14. 11:11:12

Nem hinném, hogy Krisztián félelmetesebb, mint Zsolti. Zsoltinak ugyanúgy nem mernek beszólni, mert, aki nála kihúzza a gyufát folyamatosan szekálva lesz. Elkezdi lejáratni. Nem mintha ez baj lenne, nyerni ment be, csak az a baj, hogy úgy teszi, hogy maga is ellenszenvessé válik. Az, hogy fél Krisztiántól, csak egy ügyes húzás.

É2I 2016.11.14. 11:12:57

@ani58: Nem védve az rtl-t, mert szerintem is túllőnek a jóízlésen, de bele lehet nézni a viasat3 "Észbontók" műsorába. Na ott végképp lemennek az rtl szint alá, úgy tízezer méterrel.
Láthatóan visszamaradott és, vagy értelmi fogyatékosokat "nevettetnek" ki -már aki nevetni tud rajtuk -, ilyen "műveltségi" kérdésekkel.
Azért az egész buggyant stábot beküldeném egy komolyabb tudás tesztre, hadd röhögjünk mi is. :(

Rémület 2016.11.14. 11:13:41

Ja! És a legnagyobb lelki terrorista Zsolti.

ascii 2016.11.14. 11:14:24

miért kéne félni krisztiántól, ha tényleg ennyire labilis lenne és ösztönlény, beléállni amikor ideges (nem sok ilyen volt), megüt és mehet ki, nincs ennél egyszerűbb.

É2I 2016.11.14. 11:14:49

@Cérnahuszár: Ebben erősen tévedsz. :)

mobilos perpetuum 2016.11.14. 11:25:51

@Szilárd vélemény: Azt az apróságot ne felejtsük el, hogy a nézőknek egy reklámszünet erejéig volt lehetőség kicsit lehiggadni, de valszeg Jutubos akkor is nyomta a kretént.
Zsolti már rászokott, hogy ő az isten, kiborul a párjától Vivientől, ami még érthető lenne, de fél óra múlva megint férj-feleséget játszanak.
Mici nem buta, de untat, ha sokat beszél.
Elsőként mondta ki, igaz, még részeges korszakában, hogy Zsolti egy szó-fosó.
Van még egy fontos feladata: kiejteni egy párbajon.

csodalámpa 2016.11.14. 11:26:45

Nekem mind Zsoltiról, mind Miciről alkotott véleményem eléggé ambivalens. Bírom Zsolti kreatívitását, öniróniáját és alkalmanként előbújó cinizmusát is. De nem tetszik, amikor túltolja a buziskodást és a gyülölködése Mici ellen. Mici nagyon jól látja a viszonyokat a játékban, tetszik, hogy nem hagyja, hogy rászálljanak, de a nappali nagyközönséges kúrás nekem is sok volt. Túlságosan is behódolt Krisztiánnak, ez nem tetszik.

Funk You 2016.11.14. 11:27:10

Hálistennek Tivadart már nem kell tovább elviselnünk. A párbaj valóban szürreális volt, kb ilyen lehetett egy nyílt nap a Lipóton. Amennyire idegesített Tivi, a BV végére legalább annyira megsajnáltam. Szerencsétlen csóka... semmit nem fog fel a körülötte lévő világból, csak a saját képzelt univerzumát építgeti és valószínűleg senki nem szereti annyira, hogy valaha elbeszélgetett volna vele arról, hogy az semmilyen módon nem korrelál a valósággal.

A következő lehetne Zsolti, aki az elején szimpatikus volt, míg elő nem bújt végképp belőle a meztelen csiga. A kövi párbajig valaki rázárhatná a szent sufnija ajtaját, lehetőleg akkor amikor Vivien is bent tartózkodik.

rearwindow 2016.11.14. 11:30:07

@Szilárd vélemény: hagyjuk már ezt a "kijött-a-vére" szöveget. Tiviből meg kijött a fehérbőrű magyarvér ugye? Vagy ezt a vérezést csak a romáknak tartogatjuk?

mobilos perpetuum 2016.11.14. 11:30:20

@Sanda.Ipse: Dávidról, a szakácsról beszélünk?
Jól főz. De csak ennyi. Ahogy a kameramanok, és a többi személyzet, kapjon fizetést az RTL-től.

Nbl 2016.11.14. 11:33:59

Én titkon reménykedtem, h Kárszeg végül leüti az idiótát és ezzel légyből is kettőt üt egy csapásra, azaz a kretén Tivy mellett magát is kiejti ... persze akkor jött volna egy új ember, ami meg a műsor ezen szakaszában már nem igazán fair a bentiekkel szemben, de nekem Kárszeg is egyre unszimpatikusabb ... persze rá szavaztam, mert még mindig a kevéssé rossz a kettő közül, de akkor is. Zsoltinak meg azt kellene valahogy elmagyarázni, hogy fordítva ül a lovon és vegye inkább ajándéknak azt, hogy eddig nem pampogott senki, h neki is kellene a sufni, szóval ez nem úgy van, hogy ha egy darabig nem kell másnak, akkor ezzel jogot formálhat rá a szokás alapján, hanem inkább úgy kéne gondolkodnia, h mindenkinek jut egy arányos rész amit ott tölthet és eddig mindenki qrva rendes volt, mert adott nekik a "részéből". De ettől függetlenül is számomra is egyre irritálóbb a faszi - valszeg nem nagyon lehet neki hálás a homi közösség már ami az általános megítélésüket illeti, mert hogy javítani nem fog rajta, az tuti - pontosan hozza azokat a gusztustalan viselkedésbeli elemeket, amik véleményem szerint általában zavarják a nem homikat velük kapcsolatban. Mici meg lassan kezd visszatérni a kezdeti mélységeibe, a Kárszeggel való kapcsolata előtt egész jól el tudta játszani, h megjavult, de mára ez a máz eléggé leolvadt. A jelöltjeim a végére: Gina és Dávid - hibáik nekik is vannak, de még mindig a két legvállalhatóbb karakter, mégha azzal is, hogy nem nagyon csinálnak semmit.

agisn 2016.11.14. 11:36:14

Egyszeruen nem tudom elhinni, hogy Primitivy szerint meno az, amit tegnap este lenyomott. SajAt magat "degradalta" :))
Gina amilyen unszimpatikus volt az elejen, ugy kezd egyre szimpibbe valni. Davidot tartom a legnagyobb eselyesnek, szinte biztos vagyok benne, h o nyeri, de Ginanak is orulnek, legAlabb 2.legyen.
Zsolti nekem is ertelmesebbnek tunt az elejen, de a hiszti, amit lenyom...lany letemre sohasem hisztiztem meg ennyit es igy. Szanalmas, es nagyon idegesito. Vivi ugyszinten, egy cseppnyi szemerem nem szorult bele, mindenkire csak ramaszik de nem veszi eszre, h ez senkinek sem jon be. A valo eletben is utalom a hozza hasonlo kiehezett ribancokat. Ja, a szajat is becsukhatna, mert nagyon bamba.
Regen Soma is normalisabb volt, szerintem... Evelin megrontotta. Mici,Krisz szimpatikusak lennenek, ha nem dugnanak allandoan, de igy..

mobilos perpetuum 2016.11.14. 11:45:39

@Nbl: Dávid, mint karakter.
Hetekre eltűnik a kamerák elől.
Igaz, ahogy fogynak, egyre nehezebb a mutatvány.
Fingorászós haverjával fingorászik, ez nála humor.
Véleményt csak a riport-szobában nyilvánít. Tiv-tivynek: csatába küldelek barátom. Tegnap még egyszer bizalmáról biztosította. Embert barátjáról.

KapitányG 2016.11.14. 11:45:49

Lehet, hogy Zsolti kreatív, de ezt a "teleshoppost" mindenesetre már eljátszotta egyszer, még valamikor a legelején.

Szilárd vélemény 2016.11.14. 11:46:45

@rearwindow: ezt félreértetted. Eszembe se jutott semmi etnikai dolog. Ezt arra értettem, hogy egy ostoba, fenyegető, suttyó, nem az a kedves, erős, megvédem a gyengéket típus, amit el akar játszani.

Gigabyte 2016.11.14. 11:47:27

Jó reggelt!

Lehet szavazni,ki a legszimpatikusabb lakó.

www.easypolls.net/poll.html?p=5828e3f7e4b059c5ca5d4327

Rémület 2016.11.14. 11:49:52

@mobilos perpetuum: Te úgy vagy Dáviddal, mint Zsolti Micivel.

yoga girl 2016.11.14. 11:52:27

Nem tudom volt-e már de muszáj bemásolnom.

Válasz arra hogy Tivy azt se tudta melyik lyukban járt Zserinél:
"11:47
Tivy: Ezt nagyon sajnálom, lehet keresni fogok egy magas hidat és levetem magam róla. A hölgyekkel nem beszélünk csúnyán, őket tiszteljük, aki nem az, az ő problémája. Zseri egy komplett, csodálatos hölgy, őt tényleg tisztelem, belülről ragyogtatja a szépség. Persze, hogy tudom, hol jártam, Alice-szal Csodaországban."

miciur 2016.11.14. 11:54:06

@Szilárd vélemény: jól tette, és remélem, hogy szét is fogják baszni. Szerencsétlen Tivyke másból úgysem értene, a szép szó nem segít

Plüsscukor 2016.11.14. 11:56:56

@Cérnahuszár: Nem először viselkedett így. Ordítva elmondta, amit ő gondol, de a másikat már arra sem méltatta, hogy meghallgassa. Elég sajátos viselkedési forma, kizárólag nála, a Tiviverzumban van ennek létjogosultsága.
Nárcisztikus barom.

Sanda.Ipse 2016.11.14. 11:57:04

@mobilos perpetuum: a kérdés arra irányult, hogy mivel járatta le magát?
Tehát a főzéssel. Értem:)

Szilárd vélemény 2016.11.14. 11:59:05

@miciur: és miért is? Mert kiesett egy párbajon, ahol elmebeteg módon viselkedett?

Dinát a párbajon kurv@zták, Zsófit butázták, Lórit gerinctelenek nevezték, akkor azokért golyó jár?

Elég nagy büntetés ennek a félkegyelműnek, hogy ilyen.

Plüsscukor 2016.11.14. 12:06:00

@Szilárd vélemény: Ez a senki nem mer Krisz ellen beszélni egy nettó baromság.
Ilyen kontrollált körülmények között meg pláne. Minden be van kamerázva, Krisz nyilván nem esne neki, mint ahogy eddig is teljesen jól visszafogta magát. A probléma azzal van, hogy Zsóti nem tud normálisan érvelni, egy olyannal szemben, aki értelmesebb egy gumikacsánál.
Kriszről leperegnek Zsóti manírjai és a hisztije, és ezzel Zsóti zsákutcába került.
Eddig gondolom működött nála az, hogy "mert én meleg vagyok", meg az érzelmi zsarolás - igen, ő él ezzel, nem Krisztián! - miszerint neki (vélt) előjogai vannak a melegsége miatt.
Én pl. valószínűleg meg tudnám beszélni Krisszel, hogy senki ne sajátítsa ki a sufnit, 3 napig te, 3 napig én leszünk bent. Mivel erre egy icipici hajlandóságot sem mutat Zsóti, én teljes mértékben megértem Krisztiánékat, hogy ezt csinálják, különös tekintettel arra, hogy a hálóban lévőket sem akarják zavarni.
Zsóti mártírkodása már azzal is kiverte nálam a biztit, hogy látványosan kint alszik a nappaliban, nem pedig a hálóban. Ha lenne egy csöpp esze, rájönne, hogy a sötét hálóban igenis jobb aludni, mint a teljesen bevilágított közös térben, ahol mindenki szabadon bóklászhat még az éjszaka közepén is.
És ha még valaki kimenne éjjel, mindjuk inni valamit a hűtőből, nyilván megint csak ő lenne vérig sétve, hogy volt pofájuk "az ő hálójában" mászkálni, amikor alszik.

MacákékIcukája 2016.11.14. 12:14:13

Koszi a posztT!

A parbajrol annyit, hogy egesz egyszeruen szurrealis volt.

mobilos perpetuum 2016.11.14. 12:14:17

@Sanda.Ipse: Egy szórakoztatónak szánt műsorban nem csinál semmi olyat, hogy az élvezetesebb legyen. Volt úgy, hogy a Hogyvoltokban egy mondat erejéig szerepelt egész héten.
Munkahelyeden ne csinálj semmit: főnököd előtt ezzel sikerül magad lejáratni.

KapitányG 2016.11.14. 12:17:48

@yoga girl: Nem furcsa egy csöppet? Itt vannak a kérdések (189 db):
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vendegunk-lesz-tivy-a-valovilag-kiesoje-itt-kerdezhet-tole/kt7mp18
- és Tivy közel tízet megválaszolt közülük egyetlen óra alatt.

adamas77 2016.11.14. 12:18:10

@plüssnyuszi: Teljesen egyetértek. Krisztiánban rengeteg elfojtott agresszió lappang.
Valakik mentegették itt a fórumon is, hogy nem is ült börtönben, csak előzetesben volt.
Az imént néztem meg a Blikk Live videóját Tiv Tivy Tivadarral és ő mondta, hogy Kriszitán 10 hónapot ült börtönben.
A facebookon is olvastam, hogy az egyik kommentelő írta, hogy amíg Krisztián a TV-ben futtatja magát, addig a fiú, akit egy súlyzóval ütleget, még mindig nem épült fel.
Látszik az emberen, hogy egy agresszív állat. Mici is kapott már volna, ha nem lettek volna kamerák.

ficekence 2016.11.14. 12:19:34

@Sanda.Ipse: Hehe...azért túlozni nem kell. Miféle 3 nap. Te is olyan vagy, mint a bentiek. Aki később jött, az nem olyan értékű ember, mint az elsőként érkezettek. Nekem Dávid is szimpi, tőlem ő is megnyerheti, remélem baszarintja el, ahelyett, hogy elmenne egyetemre. Csak gondoltam, hogy nyerhetne már egy lány is. Viszont messze még a vége, sok minden történhet. A tuják általában a finisben nyílnak meg. :)

Sanda.Ipse 2016.11.14. 12:20:04

@mobilos perpetuum: itt azt látod, amit láttatni akarnak veled. Balhé, szex. Ha neked ez a műsor, (a "munka") akkor oké az érvelésed.

Rémület 2016.11.14. 12:22:36

@mobilos perpetuum: Dávid nem szórakoztatni ment, hanem nyerni. És úgy tűnik, jó úton halad.

yoga girl 2016.11.14. 12:24:07

@KapitányG: Nem tudom mire gondolsz, hogy furcsa?
Én általában rögtön megnézem ha egy általam ellenszenves VV-s esett ki, hogy hogy reagál az unszimpátiára ami kinn fogadja, és anno Dina is ennyit válaszolt meg.

Sanda.Ipse 2016.11.14. 12:24:11

@ficekence: én csak arra reagáltam, hogy "még nem járatta le magát". Minél kevesebb időt tölt valaki benn, annál kevésbé van módja lejáratni magát.
Tőlem bármelyik nyerheti, számomra tök mindegy. Mivel csak a párbajokat nézem és az azokhoz kapcsolódó összefoglalókat, nincs rálátásom igazán a benn lévő személyiségekre.

É2I 2016.11.14. 12:27:28

@Cérnahuszár: "akitől félünk, azt nem kísérgetjük a kapuig és nem ölelgetjük."
Nem csak zsótinál előforduló viselkedés forma, hogy akitől fél, ahhoz próbál beédeskedni. Olyan kutya-, farkasfalka viselkedés, amikor a vezérhez csak "behúzott farokkal" közelítünk, ha engedi még meg is nyalogatjuk a száját, mintegy bizonyítva hűségünket.
Zsóti mondjuk ezt tudatosan csinálja, mint ahogy felírta korábban valami tárgyra a visszaérkező nevét - nem kellett volna sokáig keresgélni, hogy a másik nevét egy másik tárgyon megtaláljuk :)

mobilos perpetuum 2016.11.14. 12:30:13

@Rémület: Jó úton halad, amíg vannak, akik a nulla teljesítményt is díjazzák.
Emberileg: retardáltnak, madárijesztőnek mondta Ginát. SOHA nem mer fellépni olyasmivel szemben sem, ami őt magát is kell, hogy zavarják: pl. Zsoltika önzősége, a kétszázezredik "szökik a málna" - humor, Tivynek a nőket alázó megjegyzései. Gyáva ember.

ficekence 2016.11.14. 12:30:28

@Sanda.Ipse: Értelek. Viszont lett volna alkalma lejáratni magát. Gondold végig hányan másztak rá erre a lányra, hogy bement a villába. Szinte mindenki. Krisztián nagy érdeme, hogy megvédte, mert már Zseri és Evelyn is ki akarta készíteni, Tivy szabályosan molesztálta, amikor ezt nem fogadta jól, akkor elkezdte üldözni. Sok mindent kibírt már. Nekem egyelőre ő és Dávid a legszimpib. És igen, szeretném, ha Gina nyerne. Jelenleg ez a helyzet. :)

Plüsscukor 2016.11.14. 12:33:10

@csodalámpa: minden szavaddal egyetértek

KapitányG 2016.11.14. 12:36:49

@KapitányG: Több mint húszat, számold meg, itt van:
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-dina-nem-tudott-rola-hogy-lori-megujjazta-evelint-a-sufniban/ceej567
És mintha közben Dinának valami telefonos akció is jutott volna.

Plüsscukor 2016.11.14. 12:37:31

@rearwindow: Igaz. Ebben az esetben nem helytálló ez a kijött a vére-dolog. Nincs olyan ember a földön, akit ez a viselkedés (Tivié) ne billentene ki a nyugalmi állapotából. Kivéve talán a képzett pszichiátriai szakembereket, akik már sok ilyet láttak.
A legtöbb laikus egyszerűen nem tudja kezelni az ilyen embereket, vagy elfutnak, vagy ütnek.

KapitányG 2016.11.14. 12:37:53

@yoga girl: Az előzőt neked szántam, csak rossz helyre kattintottam

Princess Selene 2016.11.14. 12:41:31

Hát én tegnap nem tudtam eldönteni, hogy Tivy vagy olyan erős cuccot szed, aminek még mindig tart az elvonási tünete, vagy szimplán agyilag baromi nagy baj van a fejében, esetleg mindkettő. De bejött, elkezdte tolni a poénjait, senki nem nevetett rajtuk, és kb már én éreztem rosszul magam. Eskü már sajnáltam, pedig amúgy baromira örülök, hogy nem kell többet bámulnom a fejét. Amúgy Krisztián se volt különb számomra, főleg a végén, mikor már tudta, hogy nyert.

Bakk László 2016.11.14. 12:43:40

Remelem kovetkezore is mindenki krisztianra fog szavazni hiszen egy nyugodt szimpatikus inteliligens fiatalember benyomasat keltette a parbajon

É2I 2016.11.14. 12:44:03

@Plüsscukor: Valszeg ezt a fajta viselkedést egy képzett pszihomókus is csak a páciens leszedált állapotában tudja kezelni.

Rémület 2016.11.14. 12:44:14

@mobilos perpetuum: egy ilyen játékban az a teljesítmény, ha van egy taktikád, követed és nyersz. Dávid ráérzett, hogy ebben a társaságban akkor tűnik ki, ha nem tűnik ki. :) Szépen hagyja, hogy mindenki kinyírja saját magát. Eddig bejött. Amûgy meg az se kis teljesítmény, hogy nem durran el az agya.

Rémület 2016.11.14. 12:46:47

Zsolti egyèbként ott cseszte el, hogy nem Dáviddal szövetkezett, hanem a hülyék királya szerepet osztotta magára.

Cérnahuszár 2016.11.14. 12:47:55

@É2I: szóval szerinted a hasát mutatja mint a kutyák ezzel a kísérgetéssel és az ölelgetéssel
szerintem meg nem, akkor nyivákol a riportban hogy mennyire fél, közben meg ölelgeti és ez ellentmondás.
akármelyik igaz, ez is, az is szánalmas viselkedés, nem jobb egyik se.

É2I 2016.11.14. 12:48:03

@Bakk László: Most is, mint eddig mindig a kisebbik rossz fele csordogáltak a szavazatok.
(Azt azért hozzátenném, hogy elég sok embernél elszakadhat a cérna, ha mindenfélét kiabálnak rá, miközben egyetlen egy válaszát sem hajlandó még csak meghallgatni a másik fél.)

SzilajSzilard 2016.11.14. 12:48:59

@rearwindow: Persze hogy kijött a vére! A neveltetésre értjük, a közegre amiből jött, az alapra amit nem lehet hosszú távon elfedni mert nincs összhangban a valós személyiséggel. Illetve én arra értem. Természetesen a számok törvénye alapján és a sajnálatos lemaradás miatt ami a cigányságot érinti, valóban többször láthattunk életünk során hisztiző-kakaskodó cigányt, mint magyart. Ahogy Evelinből is kijött a szitkozódó kurva vére, vagy ahogy Miciből is kibújt a 23éves szex szerető nő vére. :)
És nem szégyen cigánynak hívni a cigányt, csak 10éve divat a romázás.

Cérnahuszár 2016.11.14. 12:49:45

@Bakk László: attól függ ki lesz az ellenfele. Bármi megeshet.

Pék Sütemény 2016.11.14. 12:50:43

Nos. Véleményem szerint a tegnapi műsorszámmal a retek médiatörténeti mélységekbe szállt. Mert ugye, mi okból is bámuljuk az agyhalottakat hónapokig? Nyilván mert valami perverz módon kedveljük az emberkisérletet, kiből mit hoz ki x hónapi bezártság. Ember marad-e, legalábbis az adott körülmények között ha lehet többször mint ahányszor kiakad a relé. Valamint hogy SZÓRAKOZZUNK. Kikapcsolódjunk.
Dermedten bámultam tegnap. Szánalom, riadtság meg még nem is tudom milyen érzések kavarogtak bennem miközben ennek a szerencsétlen Tivinek az ámokfutását néztem. De egy biztos. Nem szórakoztam.
Nézzük Kárszeget. Az ugye nyilvánvaló, hogy nem egy szofisztikált lény. Hogy is viselkedett?
1. rész: átvette az ugrálást, azt hitte ez ilyen párbaj lesz.
2.rész: rádöbbent hogy Tivinek elmentek otthonról, lakonikus nyugalommal tűrte.
3.rész: kiakadt
Gondoljunk csak bele. Szép nyáreste van, egy rohadt kis pattogóbogár akar beleszállni a szemünkbe. Elhessegetjük. Jön. Ignoráljuk, hátha...de jön. Nincs mese, le kell ütni. :)
Szóval, én nem hibáztatom. Nincs az a Buddha (jól írta itt valaki) aki ezt kibírja.

É2I 2016.11.14. 12:54:29

@Cérnahuszár: Erre szokták azt mondani, hogy sunyi. A riportban játssza, hogy mennyire el van nyomva meg, hogy fél. A közös szeánszokon - ahol tudja, hogy a sittes nem fogja meglegyinteni - beleáll, de négyszemközt meg cukiskodik vele (Amiből nem láttuk csak ezt az utána szaladós snittet. Tényleg ez nem volt szabálysértés? Mert nekem valami olyasmi rémlik, hogy ilyenkor csak a kivonuló hagyhatja el a nappalit, a többinek bent _kell_ maradni.)

Nbl 2016.11.14. 13:03:20

@Plüsscukor: meg ugye mija f@szért ment be (Zsolti) egy olyan valóságshowba, ahol deklaráltan tizedmagával kell egy légtérben aludnia? Ne mondja már, h a beköltözés előtt arra bazírozott, hogy az "előzőben is volt az a nyugiszoba, majd oda beveszem magam" ...

Nbl 2016.11.14. 13:09:41

@Rémület: Én azért nem értek egyet azzal, h Dávid egy gyáva figura, aki nem tűnik ki semmivel (tudom, a gyávát nem te mondtad) - azért ne felejtsük már el azt a momentumot, amikor önként ledobta a zöld kendőt, hogy Lóri kihívhassa ... ezt eddig tudtommal egyedül ő merte megtenni a VV-k történetében ... Dávid, a "gyáva" :)

Krétagarbó 2016.11.14. 13:16:14

@RETROPETI: freud bácsi:) Szerintem verd ki.

Krétagarbó 2016.11.14. 13:21:08

@É2I: ez nem szabadon választható dolog, a szerződésükben le vannak kötve a kiesésük után is X időre. Ha nem teljesítik, keményen kötbérezik őket.

D.Leery 2016.11.14. 13:22:47

Tivy a belevalóban azt mondta, hogy nem engedik neki elvinni a szponzor ruhát. Ez mit jelent szerintetek? Másnak engedték?

hereverő heverő 2016.11.14. 13:26:21

@D.Leery: Nem, csak Tivire egészen másmilyen dzsekit akarnak ráadni.

Plüsscukor 2016.11.14. 13:27:28

@D.Leery: azt jelenti, hogy a szponzor sem akarja tovább égetni magát ezzel a félkegyelművel :)))

Mirocska 2016.11.14. 13:27:57

Dávid tujaságával kapcsolatban ne felejtsük el, hogy a VV7-ben is csak a vége felé láttuk Robinról, hogy milyen vicces, jófej figura is tud lenni. Holott valószínűleg addig is az volt, csak mi nem láthattuk.
Szerintem Dáviddal is ez a helyzet, nem kap elég műsoridőt, mert volt helyette degenerált bohóc, azt érdemesebb volt mutogatni. Egyáltalán nem biztos, hogy olyan tuja, mint aminek látjuk....

Cérnahuszár 2016.11.14. 13:29:54

@D.Leery: ez azt jelenti hogy tivy gyűjtögetne
mint a szállodában azokat a kis szappanokat

@hereverő heverő: XD

Cérnahuszár 2016.11.14. 13:31:31

@Mirocska: nem hát, NBL jól írja, amikor levette a kendőt, és irgalmatlanul sarokba szorította lórit.
az nem tujára vall, csak nem akar ő mindenbe beleállni

É2I 2016.11.14. 13:31:49

@Krétagarbó: Persze, ezt mondtam én is. Csak ott bizonytalanodtam el, hogy a kiesése utáni első párbajkor nem láttam ott. De lehet csak én nem láttam vagy akár kapott egy távolmaradási lehetőséget, nem lényeg.
Azért a feszengést szinte mindegyiken látni, nem lehet felemelő érzés az első sorban vigyorogni mikor jószerivel a halálba kívánnák már az rtl-t. Nyilván vállalták a 36misiért és később még profitálhatnak is belőle, akár lehetnek műszarvezetők is. :D

Akasa27 2016.11.14. 13:32:43

@miciur: nem azért kell, "szétbaszni", hogy tanuljon belőle, hisz azt úgysem fog, hanem egyszerűen, mert annyira kuurvára jól esik!!!!! :))))))))))

É2I 2016.11.14. 13:34:06

@D.Leery: Valszeg meztelenül kellett hazasomfordálnia csak előtte megforgatták szurokban meg tollban, ahogy illik. :P

Krétagarbó 2016.11.14. 13:35:15

@Plüsscukor: AU ezt a szálat milyen szépen és profin elvarrta...Tegnap - magához képest - ügyesen vezette a műsort.

hereverő heverő 2016.11.14. 13:36:09

@É2I: Én még egy betonkeverő kocsiban is megforgattam volna, csak hogy szokja a pörgést.

ascii 2016.11.14. 13:40:31

@Krétagarbó: mindenképp meglepő volt, h debilió milyen jól tartja a karánban a lovakat

hereverő heverő 2016.11.14. 13:48:34

Hát, mindenképpen megkönnyebbülés többet nem látni ezt a retardált seggfejet. Gondolom most elintézte magának, hogy a következő párbajra meg se fogják hívni. Azért én kíváncsi lettem volna a gondolataira, az érzelmeire, amikor bement a stúdióba, meg amikor közölték vele, hogy mostantól megint kereshet magának valakit aki vesz neki szappant. Vajon mi mozgatta ezt az őrültet, milyen motiváló gondolatai voltak ?
Persze költői a kérdés, és lehet hogy mégsem akarom én azt tudni...

Akasa27 2016.11.14. 13:57:57

azon gondolkodtam (igen én!!!) hogy mi lenne most a villában, ha mindig más esett volna ki a párbajokon, mint egyébként. ott lenne evi, lóri, dina, tivy.....aztakurva, micsoda só lenne! :))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 14:06:06

@hannamontanna: @Akasa27: köszönömköszönöm. mindenféle hátsó szándék nélkül remélem, hogy a hogyvoltírók értékelik a fáradozásomat, amit értük teszek.. :))))

É2I 2016.11.14. 14:06:11

@hereverő heverő: Ajjajj! :D

@ascii: Tudod szokták volt mondani, hogy az azonos értelmi szinten lévők megtalálják a közös nyelvet. Még ha az a szint mínuszos is. :P

@Akasa27: Az érdekes lenne; vóri+dinka páros versus micitehen+sittes. Lenne baszoba harc nem kicsi :D

hereverő heverő 2016.11.14. 14:07:51

@úgymond olvasó MMKK: :)) Ki. Tényleg sokkoló élmény volt, És valahol sajnálom, hogy a sok kismálna nem nézte élőben ahogy imádott jutub sztárjuk a sárga földig alázza saját magát. Ha meg nézték, akkor remélem nem ezt is egy vicces szereplésnek fogják fel - a mozdulatok, a gesztusok mind-mind ugyanazok voltak. Borzasztó, na.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 14:09:14

@hereverő heverő: nem merem visszanézni, attól félek, hogy egy papagáj pattanna ki a fejemből, mint anno Pallasz Athéné Zeuszéból :DDD

hereverő heverő 2016.11.14. 14:12:26

@É2I: Körbedugnák a villát, mint a Pajzán Toldiban:
Vályúnál az ökrök szomjasan delelnek,
Bokrok tövén peszmét béresek tekernek.
Zsombékoknak alján, hol füves az árok,
Vígan henteregnek üzekedő párok.

kaqxar007 2016.11.14. 14:14:15

@Scott Pilgrim: egyszeruen szanalmas, h meg egy valosagshorol szolo osszefoglalasba is bele kell tenni ,egy Trump szavazok = NACIK kijelentest, ha te komolyan gondolod, h 60 millio rasszista ment el szavazni multhet kedden, akkor szanalmasabb vagy mint a fennti kijelentesed.

hereverő heverő 2016.11.14. 14:18:23

@úgymond olvasó MMKK: Ha nem akarsz maradandó károsodást, ne nézd vissza :) Ez olyan mint valami igen erős krokodil, egyszer belövöd vele magad, és széteszi az agyad. Onnantól a villa már fekete-fehér, a falak lerágják a husodat, stb. Én szerencsére hegesztőmazkon keresztül néztem, és közben 12 szűzlány masszírozta a hátamat zsoltárokat énekelve, különben ki sem bírtam volna.

verkli 2016.11.14. 14:20:07

Szeretem a trash-t bámulni, de ez a párbaj már valami más volt.

A Krisztián viselkedését ekézőknek: Az agresszió nem csak a fizikai támadást jelenti, sőt, az emberek közötti agresszió legritkább formája a fizikai.
A párbajon Tivadar volt az agresszor, Krisztián passzívan viselkedett a legvégéig. Az már más kérdés, hogy Krisztián fenyegetése (továbbra sem fizikai agresszió) arányban állt-e a támadó viselkedésével. Szerintem igen, ha Krisztián eszközkészletét végiggondolom. Egyszóval lehet azon vitatkozni, hogy Krisztián túlreagálta-e a helyzetet, de azon nem, hogy a támadó fél Tivadar volt.

Akasa27 2016.11.14. 14:20:59

@É2I: se mici, se krisztián, se dávid, se ati nem lennének már ott.
na azt képzeld el! evelin-dina viszont igen! soma, tivy ki mellé állna? én csinálnék egy vv-t a kiesetteknek. az lenne ám a színvonal?

fejed rendbe jött? mikor partizunk megint? :P

Akasa27 2016.11.14. 14:22:36

@Akasa27: öööö. képzavarom van! a partimeghívás természetesen heverő barátomnak szól.
jajdekínos. bocsiiiiiiiiii.

adork 2016.11.14. 14:24:23

@Rémület: egyetertek, kivancsi lettem volna egy david-zsolti baratsagra/szovetsegre

hereverő heverő 2016.11.14. 14:25:36

@Akasa27: Semmi gond :)) Fejem már jól van, de két napig nem nagyon voltam beszámítható állapotban. Már partiképes vagyok, de a nedűket be kell még szerezni. Barack még maradt, meg mindenféle ajándék borok... Ha így halad a hőmérő lefele, forraltbort is csinálhatunk

Akasa27 2016.11.14. 14:29:20

@hereverő heverő: ezt szeretem benned! hogy nem lehet eltántorítani az alkoholizmus mély bugyraitól. :) puncsot is igyunk lécci, lécci! :)

Zabkása 2016.11.14. 14:30:35

sok hete már képtelen vagyok nézni a VV-t, pedig vártam, de olyan alacsony a színvonal, hogy még kiröhögni se tudom ezeket a nyomorultakat. De egy kérdés: kiderült már, mitől póveredbáj BB? vagy ez azóta is rejtély?!

adork 2016.11.14. 14:30:51

kiraly a poszt, koszonjuk!
en tegnap megneztem megegyszer a parbaj veget, olyan megnyugtato volt

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 14:31:42

@hereverő heverő: @Akasa27: adjatoknekemis ne legyetek irigy dögök! :)))))

verkli 2016.11.14. 14:34:36

@Zabkása: Az nagyon hamar kiderült. A retek végül megvásárolta a műsorformátumot, hogy megelőzze a pereskedést.

Akasa27 2016.11.14. 14:35:14

@úgymond olvasó MMKK: lila kendő nem kéne, he??? :)))))))
na jó, rendes leszek.....de felelősséget nem vállalok a történtekért.....a múltkor is időalagútba kerültünk. lehet, hogy még a sufniba is voltunk.....:D:D:D

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 14:42:05

@Akasa27: az speciel nem, mert kiviszek mindenkit a ghecibe, és az enyém a kendő mmkk :)))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 14:42:57

@nem kéne...: tetszik az avid. leszünk barik a következő kiválasztásig? :))))))

Akasa27 2016.11.14. 14:43:10

@úgymond olvasó MMKK: nem kell neked inni, csicskakutya vagy így is! :))))))))))))))))))))))))))

hereverő heverő 2016.11.14. 14:43:41

@Akasa27: @úgymond olvasó MMKK: Nagyon szívesen adunk, puncsot kérsz vagy forraltbort ? De csakis saját felelősségre, az előző buliból is csak arra emlékszem, hogy másnap piszokul fáj a fejem :)

É2I 2016.11.14. 14:46:58

@Akasa27: Már megijedtem, hogy kihagyott az agyam :D De arra bizton emlékszem, hogy idén még egy korty alkoholt sem ittam, így rájöttem: tévecc :D Persze a válasz gombi mellényúlást is felvettem az esélyesek listájára.
Amúgy jó piálásos közös vv nézést kívánok mindannyitoknak - az lehet csak az igazi bebaszcsizva agyhalottakat nézni.

#VVpbBB4TWD rulez! :)

Akasa27 2016.11.14. 14:51:31

@É2I: nem ittál az idén? jajszegény.
akkor iszunk az egészségedre! is..... :)))))

Costanza 2016.11.14. 14:51:53

@ani58: nem kell semmit csinalni krisztian baratsagaert, csak normalisan viselkedni, es nem igazsagtalannak lenni

@D.Leery: ez azt jelenti, hogy minden nappal kozelebb kerul majd a realitashoz, hogy nem sztar, nem kozszereplo, es hogy kiveti magabol a tarsadalom

mobilos perpetuum 2016.11.14. 14:52:12

@Mirocska: Azt nem árt felidézni, hogy Dina és Lóri kieséséig Dávid az egyik főszereplője volt az összefoglalóknak.
Hatalmas baklövés volt olyan párbaj a játék elején, aminek a végjátékban lett volna helye.
Lehet erre válasz az, hogy Dina hívta ki Dávidot.
Csakhogy a fiú büszkén kijelentette, hogy ezt ő érte el: addig akarta szívni a lány vérét, amíg az meglépi ezt a döntést.
Az okokat most nem fogom elemezni, csak emlékeztetőül annyit: szeptember 12-én Dina elmondja Lórinak, hogy Dávid azt mondta neki, ha Lóri nem térne vissza a Viki-féle párbajról, ő "átveszi".
Mivel a villa be van kamerázva, aligha hazudott volna, de korábban a riport-szobában mondta is Dávid, hogy a lányok közül, aki neki bejön, az Dina.
Miután a "méltó" ellenfelek kihulltak, maradtak a Soma, Tivy, Ati-félék, és Dávid visszasüllyedt az ismeretlenségbe.

2016.11.14. 14:59:17

Jóóóóóóóóóó Regggelit !!!

@Akasa27: maxi EKG !!!

Bencusnak hatalmas gratula a helytállásáért, de a végén amikor kötötte fel Krisztiánra a kendőt, az arcáról neki sem a csupa derű volt leolvasható... :))) (konkrétan már őt is szétvágta az ideg az elmebeteg majom tombolásától)

Felnéztem az ArcKönyvre hogy kicsit kajánul vigyorogjak a Málnácskák bánatán :)
Azt hittem leteszem a hajam, amikor azt olvastam hogy: "Tivy-t HALÁLOSAN megfenyegette Krisz az élő adásban és azonnali kizárás járna ezért a Villaszab. szerint"
Egyetlen pici, apró, hangyaf@sznyi dologról megfeledkeztek: Tivy akkor már kiesett és nem volt a VV8 játékosa..." Erről, ennyit...
Szórakoztató olvasni, a még a mi Tivadarunknál is ostobább bárgyúbb bejegyzéseket, amiket a teljes szellemi mocsárban fetrengő Málnácskák írnak.

Egyet ide is kopizok okulásul:
"A krisztian mit csinal hany gyerek lasa h ujaza meg pornot csinal a villaba.inkabb hagyuk a hujeseget"

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 15:05:58

@Akasa27: vau vau :))) miert dero.. derg.. divergalsz engem, miiiii? ostorezadivergalas!

@hereverő heverő: a mai napom utan bort. szigoruan :))

hereverő heverő 2016.11.14. 15:07:21

@mentolos lecsó: hogy játékos volt-e, teljesen mindegy. micit minden este és minden reggel szétb...ssza. Engem meg az ideg, amikor Tivit látom. Szóval én már hulla vagyok, mert engem nem csak halálosan megfenyegetett az elmebaj, de be is következett. Összefújja a szemetet a szél, Tivinek csak a retardok a követői. Nem tudom, van-e szűrés a szavazatoknál, tegyük fel, hogy valós adat volt a 58-42, akkor a rengeteg kamu profilos szavazót tekintve ez nagyon siralmas eredmény. Negatíííív, bármit is jelentsen ez.

littlehangleton 2016.11.14. 15:08:22

Jól hallottam, hogy Zsolti azt mondta Krisztiánnak, mikor kiment utána az udvarra, hogy "együtt jöttünk, együtt megyünk"? És még ő meri bárkire azt mondani, hogy kétszínű/napraforgó? Különben is, ezzel mi volt a célja? Érezte, hogy Krisztián jön vissza és meg akarja úszni a következő kiválasztáson a jelet?

Krétagarbó 2016.11.14. 15:12:07

@adork: arra én is, de lehet, hogy tudatosan alakították így. Ők azért egymás riválisai jobban, mint mondjuk egy Dávid-Ati vagy Zsolti-Vivien párost tekintve.

Krétagarbó 2016.11.14. 15:14:12

@É2I: nyugi, már nem sokáig tart ez az év:)

Zabkása 2016.11.14. 15:15:05

@verkli: jó azt értem meg tudom, de a játékban semmi változást nem hozott

2016.11.14. 15:17:47

@hereverő heverő: ahogy korábban olvastam tőled, te is védenéd az ivadékaidat minden áron...
hát meg is érdemelné hogy szétüssék azt a hombár fejét, ráadásul nagy nyilvánosság előtt !
abból talán a kicsi málnák is okulnának, hogy nem biztos, hogy jó példaképet választottak maguknak !
jómagam, a fiaim védelmében biztos hogy beneveznék egy-két jókora öklös kiosztására Tivynek, persze csak sorszám húzás után...
és nagyon nem érdekelnek azok, akik azt mondják hogy "jaj, beteg szegény... stb"
akkor azokat is el kell verni "mint buzi a f@szát"... szülőket, meg akik képernyőre engedték ezt a díszf@szt..

én kérek elnézést !

Akasa27 2016.11.14. 15:22:31

@mentolos lecsó: nincs miért elnézést kérned.

tjunior 2016.11.14. 15:26:17

Most halál komolyan kérdem, aki ért hozzá válaszoljon. Tivadar viselkedését nézve, milyen mentális betegsége lehet? Mert van, az egészen biztos. Nem értek hozzá de valami nárcisztikus, bipoláris valami.

hereverő heverő 2016.11.14. 15:28:13

@mentolos lecsó: EKG. Én vinnék valami eszközt is. Szerencsénkre a normálisabb gyerekek is tudják, hogy mennyire vérciki ezt a tenyészfaszt nézni. Azt viszont fel nem tudom fogni, milyen kultúrkörökben hat viccesnek, milyen iskolákban kell ahhoz nemtanulni valakinek, hogy lájkolja. A humorérzék adottság, nem iskola kérdése.

2016.11.14. 15:29:27

@Akasa27: tényleg bocsánatot kérek !
nem az ilyen kommentekről ismernek itt engem... szeretek viccelődni és baromi nagyokat röhögni...
de ez a degenerált még a kiesése után is annyira b@ssza a csőröm, hogy nem tudok elmenni mellette... ő nem olyan mint a többi kiesett játékos...
egyszerűen nem szeretném, ha fertőzné az internetet, a gyermekeinket a "málna életstílussal"
a hideg kiráz tőle, hogy ez a sz@rdarab még megjelenik a továbbiakban vhol nyilvánosság előtt...

megint bocsi....

Plüsscukor 2016.11.14. 15:32:28

@úgymond olvasó MMKK: Ja, látod, ezek itt klikkesednek, és kihagynak minket. Még ilyet!

hereverő heverő 2016.11.14. 15:33:56

@Plüsscukor: Jesszus, hány nővel leszek a sufniban ? :o)

2016.11.14. 15:36:46

@hereverő heverő: mekkora igazságot mondtál most Tessóóó :)))
a humor, a humorérzék mindig is intelligencia kérdése volt...
persze van sokfajta családi/anyagi háttér ahonnan a gyerkőc érkezik...
DE, és ez nagy DE, rajtunk múlik szülőkön, hogy mivé neveljük a skacokat
nem is az IQ hányadosról van itt szó, hanem az igényesség teljes elvesztése ami bánt engem

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 15:37:52

@hereverő heverő: fosch. kuzdok az elemekkel, az ugyfelekkel meg a vilaggal IS, mert en ilyen sokoldalu vagyok

@Akasa27: micsodaaaa? :))))) gyere a sufniba, jatsszuk le!

@Krétagarbó: valoban, en kerek elnezest :))))

@Plüsscukor: most mondd meg! felhaborito!

Akasa27 2016.11.14. 15:40:08

@mentolos lecsó: én már auréliónál is így éreztem.
viszont hiszek abban, hogy megfelelő családi környezetben nevelkedő csemeték kapnak egy olyan értékrendet, amivel a helyén tudják kezelni a társadalom szemetét is. sőt! a viszonyítás kedvéért szükség van a selejtekre is. mondom ezt én makarenkó és a tajgetosz örök híve. :)

Akasa27 2016.11.14. 15:40:53

@hereverő heverő: megent igazad van nyusssszi: humorérzéket és erekciót nem lehet imitálni. :D

Akasa27 2016.11.14. 15:42:38

@hereverő heverő: nagyon kérlek a 12 szüzet ne hozd magaddal a sufniba! még a végén patak vér folyna. (akasa átment ízléstelenbe....nem utoljára.....hehe)

Akasa27 2016.11.14. 15:43:56

@úgymond olvasó MMKK: nem vagyok én búúúúzi! :))))))))))) legfeljebb bifokális! :P

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 15:45:13

@Akasa27: buziii? micshodaaa? papagaj! :)))))

2016.11.14. 15:46:59

@Cérnahuszár: még azt is le kellett volna adni "bejátszóba" hogy Rocco Siffredi épp hátsó bejáraton keresztül méltatja Brigikét...
mert az ő "barátnője nem pornózott"
ő sohasem hazudik...

óóóóóóóó... ez a csupa szííííív ember... már tényleg sajnálom
sajnálom hogy Krisz nem ütötte ki a divatos kis haja alól...

nem kéne... 2016.11.14. 15:48:28

@úgymond olvasó MMKK:
az nekem miféle előnyökkel is tud szolgálni?

2016.11.14. 15:51:18

@Akasa27: @úgymond olvasó MMKK:
huhhhh, csajok.... :P
vizuálisan eléggé fixált vagyok, még a végén aktiválódik a fénykardom... :)))

rearwindow 2016.11.14. 15:52:05

@mentolos lecsó: "málna életstílus" :DDD nekem az a gyanúm, hogy több ilyen ostoba és határtalan önbizalmú egyed is létezik a neten, akit hasonlóan ostoba tinigyerekek példaként utánoznak. Az RTL felelőssége az, hogy egy darab ilyen selejtnek még nagyobb fórumot biztosít

hereverő heverő 2016.11.14. 15:53:25

@Akasa27: Már csak 12 lány. De nem viszem magammal őket, pihenniük kell.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 15:54:39

@nem kéne...: nem teszem rad a jelem :))))

@Akasa27: elnezest.. :P

@mentolos lecsó: :O teeee :))))

hereverő heverő 2016.11.14. 15:55:44

@rearwindow: Nem feltétlenül baj, hogy kiderült, valójában mekkora balfasz is ez a Tivi. Az RTL felelőssége az lenne, hogy mostantól száműzzék valahova a felejtés legmélyebb bugyraiba, gondoskodjanak róla hogy ott pusztuljon éhen.
Ja, és mi van Győzikével ?

D.Leery 2016.11.14. 15:55:51

@hereverő heverő: @Plüsscukor: @Cérnahuszár: @É2I: @Costanza: köszönöm :D
Sajnálom, hogy Au nem bontotta ki a témát, mert szerintem is a szponzor lépett egy tököset és meztelenül hagyta a királyt. Szeretnék erről még hallani az öfikben vagy a bennfentes hv posztoloktól, ahogy Zsóti büntetéséről is, amiért kikísérte Kriszt a kapuig.

2016.11.14. 15:56:00

@hereverő heverő: hmmmm, ez jól eset... :))
nyugtató zene, zaklatott idegrendszerem számára... :)))

hereverő heverő 2016.11.14. 15:58:46

@mentolos lecsó: Akkor ez is: www.youtube.com/watch?v=aYDfwUJzYQg
Bár szerintem már ezt egyszer feldobtam a köztudatba - menjünk inkább a kövezésre.
#VV&ZF

2016.11.14. 16:01:58

@Akasa27: ebben a témakörben sajnos nem tudok nyilatkozni ez az első széria (VV8) amit követek úgy-ahogy...

Akasa27 2016.11.14. 16:04:00

@mentolos lecsó: piha! én han solóba vagyok szerelmes.:P:P:P

Akasa27 2016.11.14. 16:05:45

@agisn: Az elektrokardiográfia (röviden EKG) egy non-invazív diagnosztikai eljárás, mely a szív működéséről ad hasznos információt.

nem kéne... 2016.11.14. 16:09:09

@úgymond olvasó MMKK:

úúúú.
egyedül az még nem egy nagy fenyegetettség, bírom én a metált.

szmoti 2016.11.14. 16:10:29

Most van a párbaj ismétlés.

agisn 2016.11.14. 16:11:33

@Akasa27 de most komolyan:D nem ertem ebben a kontextusban (amugy tudom, hogy mi)

2016.11.14. 16:13:15

@rearwindow: mint ahogy az okosabb Vijjalakók fejében is az jár egy konfliktus során, hogy: "36 milla, kibírod, 36 milla kibírod..."

úgy a Retek Klubos szerkik fejében is: "Nézettség... nézettség... nézettség..."

Sajnos...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 16:16:01

@mentolos lecsó: van egy olyan erzesem, hogy a Karszeghy hazaspae akcioinak musorba adasa kozben nem kizarolag a "nezettseg" jar a fejukben :))))

2016.11.14. 16:16:21

@Akasa27: az a Solo gyerek ócska kis kókler, cigicsempész, papagájmadár... :)))

hereverő heverő 2016.11.14. 16:17:41

mai utolsó, valószínűleg közhely.
www.youtube.com/watch?v=x-64CaD8GXw
#VV&ZF

@agisn: Valamelyik régebbi szériában mondta valamelyik régebbi elmeroggyant, hogy egy EKGn vagyunk. Azt jelenti, hogy egy hullámhosszon vagyunk, egyet gondolunk. Ebben a mostani szériában tesóság van tesó.

nem kéne... 2016.11.14. 16:25:27

@úgymond olvasó MMKK:

az én munkamódszerem a lelki terror.
:)))

nem kéne... 2016.11.14. 16:26:36

@D.Leery:
ez utóbbit én is támogatnám, érezze a törődést.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 16:27:01

@nem kéne...: huuuu, egyre jobban tetszel nekem :)))))))))

Plüsscukor 2016.11.14. 16:33:32

@mentolos lecsó: Gondolj arra, hogy Vivi installást érkezne a sufniba kukkolni.
Rögtön visszahúzódik a fénykardod a tokjába :)

nem kéne... 2016.11.14. 16:35:43

@úgymond olvasó MMKK:

előre figyelmeztetlek, az én népszerűségemen felkapaszkodva nincs sok esélyed a harminchatra.

Plüsscukor 2016.11.14. 16:44:44

@Gigabyte: dikk.

Mindig ledöbbent, ahogy ez a kretén beszél. Egyszerűen egymás után köpködi ki a szavakat, anélkül, hogy azok bármiféle kontextusban lennének, vagy egyéb értelmük lenne.

hereverő heverő 2016.11.14. 16:45:20

Jáááj Kedveskéim, hát nekem mán olyan kevéske van hátra, hááát én máán alig bírok olvasni, írni meg mégkevésbé. El is megyek innét, mer nekem mán annyira kevéske van hátra.. vagy ezt mán monttam ?
Az én istenkéééém álggyon meg titeket Édeskéim, legyen könnyű az este az éccakás műszaknak, mindenkit csókoltatok.

kamilla123 2016.11.14. 16:48:02

@Spitzbauer: @Szilárd vélemény: egyetértek. Most néztem meg a tegnapit. Tivy komolyan beteg, ez tuti. Akárhányszor Bence Tivyt kérdezte, mindig Krisz válaszolt helyette, Tivy meg képtelen volt ezt a feszkót kezelni, és ezért ugrált, mint egy hülye. Szerintem a párbaj egyértelmű vesztese Krisz, mert Tivy már így sem volt népszerű, de amilyen arcát most Krisz mutatta, az kiábrándító. Sokat vesztett a népszerűségéből. Remélem, hogy nem nyer.

nem kéne... 2016.11.14. 16:49:49

@úgymond olvasó MMKK:

tehát akkor csak bokamagasságig akarsz felkapaszkodni.
vagy csak kicsit följebb.
nem tudom, nem lesz nekem az úgy egy kicsit kényelmetlen?

Akasa27 2016.11.14. 16:50:21

@mentolos lecsó: de gyönyörűűűűűűűűűűű!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 16:51:28

@nem kéne...: magas vagyok, csak felnyúlok a bokádig

2016.11.14. 16:54:29

@úgymond olvasó MMKK: persze... mert csupa operatőr/rendező szakos, kis pehelyszakállú gyakornokkal dolgoztatnak.... meeert úgy óócccsssóóóbbb
ott meg ennyi az ingerküszöb.... b@sznak ?!?... akkor mehet adásba !!!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 17:03:57

@hereverő heverő: mondta mán, Marika néni! tudjuk, hogy kezdődik a Máricsuj, azért tecccik távozni. tessen vigyázni magára, a protkóját mindig tartsa készenlétben, és ne feledje: sukárság, rajság, tesóság! ámen

csakolvasok82 2016.11.14. 17:05:48

Jó reggelt mindenkinek!

Mint tegnap Zsolti az öfiben, én is magamra veszem a megmondó ember szerepét.
Hosszú, de legalább unalmas poszt, mindenesetre értékelem az erőfeszítést.

@Sanda.Ipse: konkrétan szerintem nem járatta le magát még Dávid, de az, hogy a csalás a mániája, nem teszi szimpatikussá, plusz a viccein kb. 13 éves koromban nevettem volna utoljára, pl. azon, hogy lefingja Somát. Elhiszem, hogy azok az évek a külseje és a visszahúzódó természete miatt kimaradtak neki, de gáz, ha 26 évesen akarja őket megélni. Amúgy meg gyáva és sunyi szerintem. Lórival szemben könnyű volt tökösnek lenni, de Tivadarral szemben megvédeni Ginát már nem volt elég férfi.

@Bakk László: nem tudom, melyik műsort nézted, nem MINDENKI szavazott Krisztiánra, csak közel 60% (nem tudom, pontosan mennyi).

@Nbl: lásd miért gáyva szerintem Dávid pár sorral fentebb.

@tjunior: Tivadar enyhén vagy közepesen mentálisan retardált, skizoid vonásokkal. by egy pszichológus barátnőm által, de ahhoz, hogy konkrét diagnózist adjon, vizsgálni kellene (pl. enyhe v. közepes meghatározása, skizoid vonások mennyire dominánsak).

Szerintem Micinek is leesett, hogy reggel nagyközönség előtt szexelni gáz volt, ezért is ragaszkodnának a sufnihoz. Amúgy kezd elszaladni vele a ló, vissza kellene venni, mert baj lesz belőle.

Krisztiántól nem félnék, akitől féltem volna az Tivadar. Gina vajon miért nem fél Krisztiántól? És miután lebörtöntöltelékezte a jutubsztár őt, meg a seggét mutogatta neki, meg végig majomkodta az egész párbajt, szerintem még elég visszafogott volt.

Lelkiterror fogalmával Zsolt nincs tisztában, de az inkább Zsoltira jellemző, mint Krisztiánra, amúgy meg elég kétszínű a Zsolt.

Atiról nem tudok írni, bent van még?

Viviről meg inkább nem írok.

Gina nem olyan okos, mint gondoltam, de teljesen rendben van, szerintem. Én neki adnám a főnyereményt, amit szerintem egyébként tujaság, infantilizmus ide-vagy oda, Dávid fog nyerni.

Köszönöm a figyelmet! :)

2016.11.14. 17:06:21

@úgymond olvasó MMKK: háááá miiiééé, nem ?!?
legalább az Anakin családban volt annyi, hogy nem voltak verebek és szétb@szták az egész belátható univerzumot... :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 17:07:57

@mentolos lecsó: bírom a rosszfiúkat.. :)))))))

most olvasom, Pataki Attila azt nyilatkozta valamelyik szennylapnak, hogy ő már 65 ezer éves.. vellába vele!!

csakolvasok82 2016.11.14. 17:09:32

basszus, de hosszú lett, elnézést, és nem linkelt ez a szar, megyek, eszek inkább még egy kukackonzervet

2016.11.14. 17:10:59

@Gigabyte: megnéztem, báááááár nem tettem volna...
most aztán tényleg kénytelen leszek, egy csillagromboló flottát vezényelni a Föld nevű kis, nyomorúságos, porfészek fölé, és sz@rrá bombázni az együgyű lakóikat...
majd tanácskozom a felső vezetéssel, hogy milyen ÉRTELMES civilizációt lehetne betelepíteni a helyükre...

2016.11.14. 17:15:01

@hereverő heverő: neked ugye megvan a kedvenceim listája ?!?
melyik lázadó csoport mentette le birodalmi adatbázisból ??????
felelj, mert azonnal torkon ragadlak a Mindenható Erővel !!!!! :))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 17:17:40

@mentolos lecsó: elment máricsujt nézni, spórolj csak azzal az erővel

csakolvasok82 2016.11.14. 17:17:59

@kamilla123: de kedves vagy, és nagy riszpekt érte. :) Kissé leharcolódtam agyilag a tegnapi párbaj során, igyekszem regenerálódni a következő szómenésem előtt. :)

2016.11.14. 17:18:42

@úgymond olvasó MMKK: Pataki mesterről még nem hallottam eddig... biztos vmi alantas, leigázott nép fia...

Vezesd elibém, és lesújtok rá teljes haragommal !!!! :D :D :D

kamilla123 2016.11.14. 17:20:11

@littlehangleton: nekem nem szimpi Zsolti, de ezt most meg tudtam érteni. Sztem csak elérzékenyült a búcsúzásnál és így fejezte ki, h Kriszt is bírja.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 17:20:28

@mentolos lecsó: az EDDA slágereit is a zufók diktálták neki :)))))) máris megfogom neked, rátelefonálok, hogy itt vannak a haarp szóró gyíkemberek

2016.11.14. 17:23:30

@úgymond olvasó MMKK: mi a szent midiklorián az a " máricsuj" ????

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 17:27:29

@mentolos lecsó: a barátok közt dél-amerikai verziója

2016.11.14. 17:28:50

Kérdezem én... !!!
Csillámf@szlámapónit ki fogja megb@szni most akkor most ???
Az agyérgörcs vagy a Vijja mennyezetéről, műszaki hibából lehulló ipari árammal átitatott kábel ?!?

2016.11.14. 17:30:30

@úgymond olvasó MMKK: de háááátt nekem semnemnincsen tányéros tévém...
ezt most akkor itten "szitokszó" ???? :)))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 17:32:00

@mentolos lecsó: mármint a máricsuj? nem.. az a nyugdíjasok kedvence :))

nem kéne... 2016.11.14. 17:38:58

@kamilla123:

fenét.
zsótti legföljebb annyit akart ezzel kimutatni, hogy sem nem alfa, sem nem hím.
mindenféle homoszexuális felhang nélkül értsük ezt.
az, hogy még kikísérte, hát bent mit veszít vele, ha nem jön vissza krisztián, meg sem történt semmi, ha meg visszajön, akkor tudja rá emlékeztetni, hogy ugye tudod mit mondtam, amikor kifelé mentél?
nem túl rokonszenves, amit csinál és még csak arról sem vagyok meggyőződve, hogy hatékonyan játszik.
sikerült a jelenlegi állomány legalább felénél elásnia magát, ha a legközelebbi fordulóban is a haverjai közül esik ki valaki, komoly szarban lesz.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 17:40:31

belenéztem a párbajba. szegény Bencus, megszakad a szívem érte

csakolvasok82 2016.11.14. 17:43:49

@mentolos lecsó: lehetne kérni, hogy ebben a sorrendben. Csak mert, ha esetleg az agyérgörcs nem lenne elég hatásos, legyen bekészítve a kábel is, hogy biztosra menjünk. Nem szeretem a félmunkát, na.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 17:45:06

jézusom. respekt annak, aki ezt tegnap este végigszenvedte

2016.11.14. 17:45:11

@Plüsscukor: fénykardra vágyik a szívem... van ilyen...

egy átmulatott éjszaka után hangzott el a haveri kör egyik tagjának szájából, szó szerint idézem: "Meg kellene már baszni valakit... Az sem baj ha NŐ..." :D :D :D

2016.11.14. 17:46:58

@csakolvasok82: felröhögtem !!! hűűűűűűlllyeeeeeeee !!! :D :D :D

adork 2016.11.14. 18:23:05

@Krétagarbó: ez igaz. de nekem davidot rontja ati, zsolti meg vivi cukik voltak
zsoltiban inkabb az idegesit h mindenkit tamogatott akit en nem szerettem... madarat tollarol vagy mi

adork 2016.11.14. 18:25:13

@úgymond olvasó MMKK: a vegere nagyon elfaradt szegeny

2016.11.14. 18:25:23

zsóti -egyelőre- ki ne essen, akarom még nézni a hisztikéit!

,, 2016.11.14. 18:31:33

helló, ezt az oldalt ismeri vki? rendelt már innen vki? is this legit?
www.elemental.eu/

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.14. 18:32:39

tegnap 2 elmélketem született tivyről
Dávidnak meg nem kötelező senklit se levarnia,csak ha akarja, nem állat ugyanis

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.14. 18:34:59

@tjunior: én inkább zsebibaba kompexusosnak hívnéám

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 18:35:45

@adork: láttam. csóri

@Biriksz_Krokiksz!: heloooo :))))))

@PeniValdes: na monnnyad, mit elmélkedtél?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.14. 18:37:40

akinek odaadnám a 36 millt..Dávid,Zsolti, Gina, és talán Ati

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 18:38:37

@Biriksz_Krokiksz!: lenne meló.. elevenen felfalással hogy állsz? :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 18:39:56

@PeniValdes: félretéve a vélt vagy valós szellemi képességeit.. miből következtettél erre?

2016.11.14. 18:40:57

@úgymond olvasó MMKK: most szarcsiul vok, majdnem ebedelni is elfelejtettem, a tegnapit sem tudtam meg visszanezni....

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 18:43:11

@Biriksz_Krokiksz!: ráér.. ha eddig kibírtam a női egyed létezését, akkor tudok még várni
csak nem elkapott valamelyik vírus?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.14. 18:44:08

@úgymond olvasó MMKK: abból amit művelt a párbajon, a belevalót nem láttam végig, de az elkején egész normál volt
tehát végigment bennem az,hogy mi van ha ez egy üzlet
-rtl lehetőséget ad tivynek hogy promózza magát, szerez kattintásokat.tivy meg kattintásokat szerez a vv-nek...adja a műsort

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.14. 18:45:14

@nem kéne...: műsort csinált....
de innentől hajrá Dávid! 4ever csirkemell

nem kéne... 2016.11.14. 18:46:42

@PeniValdes:

jó, de miért most rakják ki, mittudomén ati pl tök szürke gyerek és még mindig bent van, hát egy megosztó játékos mégis csak több megtekintést hoz, nem?
(v.ö.: a negatíííív reklám is reklám)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.14. 18:49:29

@nem kéne...: mert a mór megtette a dolgát, a mór mehet

ezneménvagyok 2016.11.14. 18:55:48

@PeniValdes: "hogy mi van ha tivy tégla volt?"

Az a fajta, amivel kitámasztják a kertkaput? Szerintem most is az... :-)

2016.11.14. 18:56:37

kivi vok tyvy utoeletere....

2016.11.14. 18:57:41

@szörnycsi: en nem, de jo kis holmiknak tunnek...

2016.11.14. 18:59:51

@PeniValdes: akkor jobbuljunk megfele! azert ha rajovok, ki volt a virusgazda, annak annyi.

ezneménvagyok 2016.11.14. 18:59:52

@Biriksz_Krokiksz!: Tivy utóélete szerintem a tegnapi Belevaló volt :-)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 19:00:21

@PeniValdes: ugyanazt akartam kérdezni, mint amit @nem kéne... is kérdezett

@Biriksz_Krokiksz!: :/ akkor jobbulj :))

2016.11.14. 19:00:36

@ezneménvagyok: biztos fog meg szerepelni pedig...

ezneménvagyok 2016.11.14. 19:01:42

@Biriksz_Krokiksz!: Biztatsz vagy ijesztgetsz ezzel? :-)

2016.11.14. 19:04:41

ki kovetkezik vajon? sztem ati, vyv..., most mar dzsinaek vannak tobbsegben nem?

2016.11.14. 19:06:29

@Biriksz_Krokiksz!: vagy zsooootiii, de ot meg neee!!!!!

,, 2016.11.14. 19:08:40

@Biriksz_Krokiksz!: már késő, rendeltem egy csomó mindent, hajkencét akarok magamnak gyártani
vettem emulgeálószert is a biztonság kedvéért, nem tudom mit és hogyan fogok emul...emulg... emulgeálni de naggyon király lesz:) vegyészkedni a legnagyobb királyság mmkk

2016.11.14. 19:09:40

ugy dontottem, most mar vegig marad ez az avim!
XD

,, 2016.11.14. 19:09:43

úgy izgulokkk! csudálatos dolgokat fogok kotyvasztani, egyszerűen csudálatosakat

2016.11.14. 19:10:41

@szörnycsi: csak ne robbanjon! ;) nyert adamod, lattad?

ezneménvagyok 2016.11.14. 19:10:43

@Biriksz_Krokiksz!: Zsótit majd a döntő napján, mint harmadik helyezettet fogják evakuálni, ahogy azt a személyzettel szokták csinálni. Hacsak ki nem borul addig, mert akkor előbb elveszejtik párbaj által :-)

2016.11.14. 19:11:08

@szörnycsi: beszamolokat varok!!!!!!!

ezneménvagyok 2016.11.14. 19:15:37

@Biriksz_Krokiksz!: Á, az eredeti jobb volt, abban Mici belefojtotta volna a mosogatóba, de a g...i rtl visszadobta... :-(((

,, 2016.11.14. 19:18:01

@Biriksz_Krokiksz!: igen láttam, és az ellenfele is olyan cukin szerény volt h kár h nem nyerhetett mind2. Sós karamellás desszertet csinált Ádám... ééérted....hát nekem van kitalálva tényleg (de amúgy nem, az ilyen jó pasiknál nincs esélyem sskk)

Costanza 2016.11.14. 19:22:47

@szörnycsi: fodrasz ismerostol hallottam sztem ok

2016.11.14. 19:23:16

@szörnycsi: sos karamella, meg emlegettuk is vmikor nyar elejen ;) dede, ha ennyire egymasnak vagytok kitalalva, akkor ne nyigjal ;)

2016.11.14. 19:24:43

@ezneménvagyok: ki ne nyirjad mar zsotit, a haverom, tole tanulok hisztizni!

,, 2016.11.14. 19:25:18

@Costanza: köszi, most próbálok utánaolvasni mit hogyan kell keverni

Plüsscukor 2016.11.14. 19:25:25

A Fókuszban is Tivadar retardáltsága a téma:
"aki eddig kedvelte, mától az is letagadja őt"

BumbleBeeBee 2016.11.14. 19:25:30

most mutatják a fókuszban, mi volt a szünetben.... pusztííííító

Plüsscukor 2016.11.14. 19:28:06

Hmm, érdekes részleteket mutatnak a Fókuszban a hülyegyerekről is. Kissé kiéleződött a helyzet tényleg a stúdióban.

2016.11.14. 19:29:07

@BumbleBeeBee: @Plüsscukor: na akkor azt is vissza kell majd nezni.

MacákékIcukája 2016.11.14. 19:30:22

Joestet!
Krisz fenyegetozesenek margojara, komment VV facebookrol:

"ha ezt meglépi, élő showban leütöm, mint egy rossz kutyát."
"ezért meg fog halni...ezért ezt az embert kint szét fogom gázolni."
Tivy Lóriról. Vissza lehet nézni...

Plüsscukor 2016.11.14. 19:31:10

@Biriksz_Krokiksz!: Megy vissza Angliába poharat szedni meg mosogatni. Itthon kizárt, hogy bárki felvállalja, vagy rizikózzon miatta.

Shoyu 2016.11.14. 19:32:18

Zsolti essen ki, de nagyon hamar és lehetőleg Mici ellen. Zsolti volt a nagy favoritom, most már csak csalódás a kis lelki terrorban tartott szívem csücske. Egy önző paraszt lett, vagy csak eddig tudta megjátszani az igazságos fiúkát.

kovácsné35 2016.11.14. 19:35:00

A balassa utcaban megteheted. Nezd meg mikor van latogatasi ido!

É2I 2016.11.14. 19:35:09

@szörnycsi: Ha kecskéket is szereted sztem nyert ügyed van :)

2016.11.14. 19:38:28

@úgymond olvasó MMKK: elobb vyvy jojjon mar, na mar!

2016.11.14. 19:40:35

@Plüsscukor: ja nem ugy ertem, a vloggerkedesere gondolasztam....

É2I 2016.11.14. 19:42:27

Micitehen, zsóti párbaj van soron :)

,, 2016.11.14. 19:45:29

@Biriksz_Krokiksz!: hmmm... kéne valami kémia for dummies..az olajok, a zsírok és víz vajon hogy lesznek barik? Vaagy meg kéne kérdezni Ádámot, ez majdnem olyan mint a főzés
@É2I: ööö... ez egy picit elriaszt, de ennyi baj legyen:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 19:45:36

@Biriksz_Krokiksz!: van rá oka? (nem nagyon követem az öfiket tv-ben)

Cimili 2016.11.14. 19:46:45

@RETROPETI: Ejnyedbejnye, a te fantáziád határtalan, ezt ki kell heverni. :DD

2016.11.14. 19:47:26

@szörnycsi: sztem vannak ilyen keverem kavarom elegyitem blogok, de valoban, ádámot is mekkérdezheted direktben ;)

hereverő heverő 2016.11.14. 19:48:05

@Plüsscukor: mesélj légyszi, épp úton vagyok hazafele, érdekelne. Mi volt ?
Mindenkinek kézcsók és kézfogás

ezneménvagyok 2016.11.14. 19:50:43

@szörnycsi: "az olajok, a zsírok és víz vajon hogy lesznek barik?"

Emulzióként. Turmixgép a lelke, kézzel addig tartana, mint Vétiminek Andyvével, és az eredmény is olyan lenne :-D

hereverő heverő 2016.11.14. 19:52:33

@ezneménvagyok: Andy Vajna is a turmixgépet ajánlja. Anal Intruder 2 :)

BumbleBeeBee 2016.11.14. 19:56:45

@Biriksz_Krokiksz!: ki kellett vinni a retaldáltat, mert megindult krisz, és a csáláád

hereverő heverő 2016.11.14. 19:57:29

Hát eltüntetek, hallom a dermedt csendet. Akkor holnap veletek ugyanitt, jóéjt

2016.11.14. 20:01:48

@BumbleBeeBee: hujujujjjj, megnezem majd egyszercsak...

2016.11.14. 20:05:54

@úgymond olvasó MMKK: hat nem nagyon birja a csajt (vyv micit), mert zsoti se birja...

2016.11.14. 20:06:27

@hereverő heverő: itt vagyunk, ne szirenazzal! :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:07:43

@hereverő heverő: vége a máricsujnak? :))))

@Biriksz_Krokiksz!: ez "a barátom nem bír valakit, ezért én se bírom" olyan gyerekes :DDD

Avanivi 2016.11.14. 20:08:35

@nem kéne...: Zsolti azért kísérte ki Krisztiánt, mert úgy döntött, csak a Tivadar jöhet vissza és így Krisztián végleg távozik a villából.
Nagyon szórakoztató ahogy felállítottak egy rangsort a hatok és sorba potyognak ki.

2016.11.14. 20:09:28

@úgymond olvasó MMKK: ja mer' vyv olyaaaaan felnott, hahamuhaha
XD

2016.11.14. 20:10:36

@Avanivi: imadom, ahogy hullanak el szep sorban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:12:06

@Biriksz_Krokiksz!: igazad van, mmkk elfelejtem, hogy a vellában életkor -10 a reális :DDDDDD

Mizantrop 2016.11.14. 20:12:08

Zsoltiról azt hittem eleinte, hogy a Villában nála tapasztalható legmagasabb IQ és alapvető érzékenysége miatt valószínűleg a legjobb emberismerő is egyben, de Evelin és Tivy mögé besorolása tökéletesen lejtőre tette. Ezt így hogy? Egyszerre nem lehet ilyen súlyosan félreértelmezni az egész játék a) legkétszínűbb és b) legretardáltabb emberét. Most meg már az ötperces ontológiai érvelései is falsra mennek. Nagy kár.

hereverő heverő 2016.11.14. 20:13:11

@Biriksz_Krokiksz!: csak pont végigért a metróm, most buszok egyet és belefúrom a pofámat a vánkosba. A vánkos az nem keverendő a V.Fánkossal.
@úgymond olvasó MMKK: vége van aranyom, az a szemét Rodrigo Carlos mán megin be akarja hálózni Leonardót.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:15:21

@hereverő heverő: na de Leonardo nem Juan Augusto de Borales szeretője? :O

hereverő heverő 2016.11.14. 20:18:04

@úgymond olvasó MMKK: Eleinte avvót, de beesett az istállóban az öszvétek közé, oszt a Gusztónak mán ígx túl lötyögős lett. Pedig a Leonardo igen megvidámodott ám!

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:19:15

@hereverő heverő: és Rodrigo Carlos mióta játszik két kapura?!

verkli 2016.11.14. 20:21:11

@szörnycsi:
Sose lesznek barik, de de lehetnek tartós szövetségesek. Emulgeálószer kell hozzá, a sima keverés nem tartós, az összetevők hamar szétválnak. Kajába vagy krémbe konyhai cuccot tennék, tojássárgája, vagy szójalecitin.

2016.11.14. 20:21:43

@úgymond olvasó MMKK: @hereverő heverő: ez ilyen fasza porgos sori?! mer' akkor azt is visszanezem!!!

hereverő heverő 2016.11.14. 20:24:17

@úgymond olvasó MMKK: Hát mióta Melanyról kiderült,hogy ő a lófarkú herceg. Hát tudod aranyom, ez a Rodrigo mekkora kujon, eccer vagy 5-6 résszel elibébb elcsábította a Maricsuj szobalányát, azt kiderütt hogy az csak a medvebőr volt a kandalló előtt.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:27:05

@Biriksz_Krokiksz!: mindenképpen tedd meg !

@hereverő heverő: szegény medvebőr, miket kellett átélnie.. na és akkor a medve és Rodrigo násztáncából szőrös, kerek fülő, bajszos latin kujonok fognak születni? lerágom a körmeimet az izgalomtól

hereverő heverő 2016.11.14. 20:28:14

@Biriksz_Krokiksz!: nézzed velünk :))) Ma ilyen stílben köszöntem el, aztán rajtam ragadt a nyugdíjas sorozat réme. Nekem meg itt forgatókönyvet kell rögtönözni

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:29:14

@hereverő heverő: még egy kérdésem van: Maricsuj és don Pikacsu szerelme beteljesedett-e már?

hereverő heverő 2016.11.14. 20:29:50

@úgymond olvasó MMKK: hogy lennének már bajszosak, láttál te már bajszos mackót? Freddie Mercuryn kívül...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:31:45

@hereverő heverő: sohase lehessen aztat tudni, ebben a sorozatban mindenki kavar mindenkivel.. mint a Campona városában található Espera Louca kúriában

2016.11.14. 20:31:50

@úgymond olvasó MMKK: @hereverő heverő: ebben tul sok a szeksz, nem nekem valo :(

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:32:24

@hereverő heverő: tudtam, hogy don Pikachu gyorstüzelő, a fene essen bele

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:33:19

@Biriksz_Krokiksz!: van ebben tattika, ármány és fondorlat is, csak ma a nézettség számít!

Avanivi 2016.11.14. 20:35:22

@Biriksz_Krokiksz!: a Somácska szentem ma megint bőgni fog....

hereverő heverő 2016.11.14. 20:36:09

@Biriksz_Krokiksz!: na mert Rocco Carsheg és Noemmy Lamantin csak verset elemezni járnak a baszobába

2016.11.14. 20:37:17

@Avanivi: tuti. ma igyexem fennmaradni, h lathassam a lakok reakcioit.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:38:59

@hereverő heverő: különben meg, Mici nem is lamantin, ha mellém állítanák, kifejezetten kárcsú és törékeny lenne :))))))

BAZINGA2 2016.11.14. 20:39:09

Vivi esett pofára a legnagyobbat. Azt hitte, hogy a szexisten Tivy visszamegy a párbajról, és végre valahára Ő is meglesz dugva. Az éjjel kiverte Tivynek, cserébe szexet akart...de hát elszámította magát. =D - Szerintem, villaszűzként fog kiesni. Megértem, gusztus kell hozzá!

,, 2016.11.14. 20:39:46

@verkli: istencsászárkirályok vagytok, köszi:) tuttam én h itt tudni fogja vki:)

hereverő heverő 2016.11.14. 20:41:13

@Biriksz_Krokiksz!: majd Vivi megvigasztalja, odaköltözik Tivi helyére.

2016.11.14. 20:41:15

@úgymond olvasó MMKK: taktika! armany!
fondorlat! patakokban folyo verpatakok! ezeket mind szeretm!
@hereverő heverő: vereselemzesukkor eltakarom a szemem, mindig.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:42:58

@Biriksz_Krokiksz!: végülis, krokodil vagy, és nem hörcsög.. :)

hereverő heverő 2016.11.14. 20:44:08

@úgymond olvasó MMKK: hiszem ha látom. Mici formáival meg a súlyával semmi bajom, a mű dolgaival annál inkább.

hereverő heverő 2016.11.14. 20:46:24

@Biriksz_Krokiksz!: A füledet is takard el mert hangosan elemeznek. Ez a katarzistöcskölés

BAZINGA2 2016.11.14. 20:47:18

Remélem, hogy Soma is kiesik! Annyira el van telve magától. Ő a legjobb, a legügyesebb, a legjobb testű a villában. Amikor a riportban mesél magáról, és olyan fájdalmas képet vág, rosszul vagyok tőle. Nála jobban csak Zsoltit és Vivit utálom, pedig az elején bírtam Őket.

2016.11.14. 20:55:22

jo. tegyuk fel, h kiesik a soma-vyvy-zsoti tengely is, es marad ati, david, dzsina, mici-krisz, milyen musort tolnanak?

csakolvasok82 2016.11.14. 20:55:29

Jó estét!

Volt már ez?

videa.hu/videok/life/emberek-vlogok/vv-tivy-nem-vagyok-kettyos-kieso-rtl-klub-XyIm4D13ocyNWsMH

Gyerekeket akarja támogatni a videóival, mert ők a legfontosabbak neki. Ez kész...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 20:59:37

@hereverő heverő: nem akarom, hogy megvakulj :)))))))) katarzistöcskölés.. kész.. leborulok eléd hamarost :D :D

kamilla123 2016.11.14. 21:02:59

@csakolvasok82: hát az biztos, h fárasztó volt agyilag a tegnapi :)

nem kéne... 2016.11.14. 21:03:36

@Avanivi:
soha
egyetlen
ember
nem
jött
még
vissza
azok
közül
akiket
zsótti
támogatott

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.14. 21:06:42

'estét!
@hereverő heverő: szegény katarzis :) édeshármas Raklovics Karszegijékkel... brrr

Avanivi 2016.11.14. 21:10:19

@Biriksz_Krokiksz!: én is így tervezem.......Addig nézek valami maricsujt:)

Nézzétek meg a Holdat, szép. Ma nagyobb és fényesebb mint egyébként.

hereverő heverő 2016.11.14. 21:17:07

Fekszik alszik. Jót ne halljak rólatok, közvetítsetek. Sziasztok hogyvoltlakók jóéjt.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 21:17:09

@nem kéne...: ezentúl azt fogom mondani kedvenc emberi lényeimnek, hogy támogasson téged a Zsóti :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 21:18:12

@Cseszlovák Gyurmafilm: és akkor a Maricsuj-don Pikachu-medvebőr hármast nem is láttad.. :D

Avanivi 2016.11.14. 21:32:51

@nem kéne...: még ne jött rá. Szépen rábeszélt mindenkit, hogy a szívére hallgasson, mert micsoda dolog taTTikázni egy taktikai játékban má!:)

csakolvasok82 2016.11.14. 21:46:24

@úgymond olvasó MMKK: :D én azt, hogy tanítson téged a Tivadar. (mer'ugye Zserit nem sikerült jól megtanítania, azért esett ki).

csibike81 2016.11.14. 21:49:48

@csakolvasok82: vagy akarjon téged megkekszualizálni a vyvy?
Egyébként mindenkinek szép szuperholdas majdnem Tivy-mentes estét! Tartok tőle, hogy ma még e"élvezheTTYük" a műsorát...

2016.11.14. 21:57:14

@mentolos lecsó: Be kell neki hívni egy (férfi)prostit, mint anno Okinak. Oppárdon, lehetne jelentkezni fiatalembereknek, akiknek tetszik csillámf@szrtáciüskapapóniláma. Hogy ez eddig nem jutott eszünkbe...! :-DDDD

nem kéne... 2016.11.14. 21:57:31

@Avanivi:

pl emiatt fog messzire jutni egy annyira szürke játékos, mint ati.
igazság szerint az első háromban kellett volna lennie, akik kiesnek aztán nézd meg, csak annyit kell tennie körülbelül, hogy nem eszi meg a vivi gumicukrát és nem foglalja be a sufnit aztán a legvégén fogják csak észrevenni, hogy baszki, ez meg itt maradt.

Plüsscukor 2016.11.14. 22:00:45

@hereverő heverő: a szünetben kissé zizegtek a srácok, mindenki csak lesett a stúdióban is.
Nézd vissza a moston, én nem tudom ezt így leírni... kb, mint a tegnap párbajt.

csibike81 2016.11.14. 22:01:21

Kezdünk!
@MÓK_ICA: Móki, konténer megvan? Kaphatok helyet az első sorba, hajfelfogós opcióval? Cserébe hoztam teát és ropit, kell az a megviselt gyomorban! Ki kér???

Plüsscukor 2016.11.14. 22:01:29

Mindenki a helyén? Kezdjünk.
Mókica, hoztam saját konténert :)

Cimili 2016.11.14. 22:02:05

Na nézzük azokat a fejeket!

tvbuzi 2016.11.14. 22:03:12

Tivy a Blikk videóban: ha a nézők a börtöntöltelékre kíváncsiak akkor az kritikán aluli

csibike81 2016.11.14. 22:03:12

@Plüsscukor: Azúgynemazigazi... Kimaradnál a kollektív broáf-élményböl???? :D

Cimili 2016.11.14. 22:03:14

@csibike81: Én mindent kérek, me jó voltam. :)
Én meg hoztam nektek Milka Wafelinit.

Plüsscukor 2016.11.14. 22:03:23

@csibike81: Teám van, ropi majd lehet jól jönne :)

agimano 2016.11.14. 22:03:28

Tivy a bolond ostor lábaival szépen hazament, ehehehehehe

plüssnyuszi 2016.11.14. 22:04:04

Jó estéket az olvtársaknak :-) Plüssöknek és egyéb bundácskás társaknak külön pacsi :-)

Ajjaj, Mici szerelmesül...

Plüsscukor 2016.11.14. 22:04:43

@csibike81: Nem maradok ki, majd szinkronban rókázunk :)

adork 2016.11.14. 22:05:00

most mondjatok h ez nem cuki na

Plüsscukor 2016.11.14. 22:05:39

@plüssnyuszi: Nem csak Mici, Krisz is :)
Pacsi!

csibike81 2016.11.14. 22:05:56

@Cimili: c(_) |||

@Plüsscukor: |||
Repeta igény szerint! ;o)

Nimi 2016.11.14. 22:06:35

Na sziasztok bolond ostorlabak :-D

genevieve 2016.11.14. 22:06:44

szerintem aranyosak:-)

nem egy dina-lóra, vagy tivi-zseri kapcsolat

Cimili 2016.11.14. 22:06:51

@adork: Az, csak haladjunk má, mert hót uncsi. :)

csibike81 2016.11.14. 22:06:52

@Plüsscukor: :o)))) Felplem akár kezdhetjük is! :D

Nimi 2016.11.14. 22:07:05

Mici aranyos de nem birom a nyalazast :-D

csakolvasok82 2016.11.14. 22:07:30

@Cimili: én is minden kérek, mert vévignéztem a párbajt, beállok a sorba mögéd, de én nem hoztam semmit, csak méla undort meg erőteljes hányingert. Kér valaki?

Plüsscukor 2016.11.14. 22:07:34

@csibike81: úúú de rendi vagy, köszi! :)

tvbuzi 2016.11.14. 22:08:19

Faszát ne adja másnak, ez volt a csattanó?

Plüsscukor 2016.11.14. 22:08:43

Oóó, szerelmi vallomások a sufniban, szóban és írásban.

Plüsscukor 2016.11.14. 22:09:35

@Plüsscukor: és persze el is activity-zik a szerelmi vallomást

csibike81 2016.11.14. 22:09:53

@Plüsscukor: Kommtársakért mindent! :o)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.14. 22:10:14

@nem kéne...: az igen tetszett, mikor Bencuska megkérdezte tegnap Ati nevét a ki kit vár vissza résznél

Cimili 2016.11.14. 22:10:31

Jaj, ez még ilyen tivis nap, aszittem, bár sejtettem...

Plüsscukor 2016.11.14. 22:11:18

Ezek tényleg egymásba szerelmesedtek. Cukik.

adork 2016.11.14. 22:11:31

@Cimili: jaja, hetfoi adasokban eleg lenne a vasarnap estet megmutatni csak

Cimili 2016.11.14. 22:11:54

Ó, vivi kritizálja gina viselkedését.

csibike81 2016.11.14. 22:12:36

Vivi építeni akarja Dzsinát, ezért volt vele bunkó... Remélem, nem befalazásról beszélnek... :o)

csakolvasok82 2016.11.14. 22:13:06

Vivi osztja az észt, hogy egy nő mit hagyhat? Ő, aki ezerszer alázta meg magát. Gina a kislány???

genevieve 2016.11.14. 22:13:09

jajj már vivi ad tanácsokat, hogy ne viselkedjen kislányként gina?????

Cimili 2016.11.14. 22:13:47

Nem tetszik vivinek, h gina hagyta, h lemajonézezzék és úgy viselkedik, mint egy gyerek. Hogy nem szakad le a villa teteje! :)

genevieve 2016.11.14. 22:14:28

tivi hogy megfogadta soma tanácsait:-DDDD

csibike81 2016.11.14. 22:14:36

@genevieve: Basszus, nagyon vakon vannak ezek itten bent a Vellában... Kivi vagyok, észbe kapnak-e Tivy kizúgása után, hogy ez a stíl annyira nem menöség....

Mók_Ica 2016.11.14. 22:15:32

'stét :))) futottam :)))) olyan jó, hogy ez az utsó öfi, amiben ostorláb retard szerepel :)))) yippppiáéééééé :))))

agimano 2016.11.14. 22:15:33

Tivy tényleg odafigyelt Soma tanácsaira:)

adork 2016.11.14. 22:15:45

@genevieve: o azt hitte megfogadta, szerintem fogalma se volt mirol beszel neki

tvbuzi 2016.11.14. 22:16:10

MOST kérek egy konténert!!!!!

Plüsscukor 2016.11.14. 22:16:39

@Cimili: Ezért van egy nagy lyuk az udvaron a villa tetején. Ilyen esetekre... leszakadás-biztossá tették :)

Mók_Ica 2016.11.14. 22:16:40

nem féltékeny vagyok krisz.... - by zsóti..... ja, téLLeg nem, pedig DE!!! höhöhöhö

genevieve 2016.11.14. 22:17:33

zsolti nem tudod krisztián lebeszélni miciről, mert neked nincs olyanod mint neki:-D

Mók_Ica 2016.11.14. 22:17:38

@tvbuzi: hoztam :)))) fogom a hajad is, ha kéred :))))

zsóti.... uncsi, béna, nem hiszünk neked!!!! broáf

csibike81 2016.11.14. 22:17:48

@Mók_Ica: Már vártunk, mint a Messiást! Jut neked is tea meg ropi, tessék c(_) |||

Cimili 2016.11.14. 22:18:03

@csibike81: Eddig se gondolkoztak, ezután se fognak.

Mók_Ica 2016.11.14. 22:18:48

@csibike81: kösziiiii :)))) finom :)))

Cimili 2016.11.14. 22:19:01

@Mók_Ica: @csibike81: meg csokika is maradt még. :)

csibike81 2016.11.14. 22:19:10

@Cimili: Mondjuk az is igaz.... Mindig túl sokat feltételezek a kis beutaltjainkról... :o(

csakolvasok82 2016.11.14. 22:19:13

Lelki terror az, hogy nem meri kimondani a véleményét, mert fél, hogy leszólja Krisz. Ma is tanultam valami újat.

genevieve 2016.11.14. 22:19:31

zsolti, most is tudsz krisztiánnal beszélni és nincs ott mici

pomac 2016.11.14. 22:19:43

zsólti is bolond , nekem inkább úgy tűnik mindig ő basztatja micit nem fordítva

tvbuzi 2016.11.14. 22:19:43

@Mók_Ica: köszi!! a hajam rövid, nem fogom lehányni

Plüsscukor 2016.11.14. 22:20:16

Érdekes, amiről Zsolti beszél, hogy Mici fikázta a pasiját, a családját stb. Ezek kimaradtak az öfikből, vagy csak én nem emlékszem?

agimano 2016.11.14. 22:20:19

Krisztiánnak mitől vannak szarvai?

csibike81 2016.11.14. 22:20:25

@Cimili: Hú köszke, kérek amíg van, aztán elspájzolom a végére, kell majd az endorfin... :D

adork 2016.11.14. 22:20:34

szerkik szolhatnanak h takarodo a sufnibol, lehetne megint versenyezni erte es akkor nem kene ezt a nyigast hallgatni mar

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:20:38

Kar, hogy Zsóti ilyen kettyos lett, tokre birtam.

Nimi 2016.11.14. 22:20:42

@agimano: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D tenyleg.

agimano 2016.11.14. 22:20:53

Zsolti nem bírja elengedni azt a rohadt sufnit, még most is arról beszél

Rémület 2016.11.14. 22:21:09

Muszáj Zsoltiból ennyit mutatni? Mondja mondja mondja monoton hangon ugyanazt a semmit. Rettenetesen unom.

Skyline79 2016.11.14. 22:21:24

Én nem értem miről beszél Zsolti? Micit miért ennyire rossz? (Ok egyszer kétszer részben gáz volt de azon kivűl)

csodalámpa 2016.11.14. 22:21:25

jó, én ezt már unom.....(Zsolti nyígás)

Mók_Ica 2016.11.14. 22:21:26

@Cimili: milyen cukik vagytok :))) köszi :))))

@genevieve: nem jól látjuk..... biztos mii ott bújkál az ágy alatt..... zsóti túúú máccs....

@csakolvasok82: fogalmi zavarban vannak....

Cimili 2016.11.14. 22:21:31

Krisz észnél van, nem dől be a főnyallernek. :D

agimano 2016.11.14. 22:21:47

legyél Soma pacemakere, és tartsd életben, amíg lehet:DDDD

Plüsscukor 2016.11.14. 22:22:24

Legyél Soma pacemakere- Tivi
Óbmg.

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:22:34

@Cimili: jaja, Krisz es Mici olyan szimpatikusan tattikaznak es vitaznak, hogy a sok dugast is elnezem nekik :D

genevieve 2016.11.14. 22:22:57

ezek tényleg nem értik, hogy mi ez a játék?????

tvbuzi 2016.11.14. 22:23:14

Szóval elszabadult a pokol

Mók_Ica 2016.11.14. 22:23:25

@tvbuzi: akkor nem fogom :)))

@Nimi: szia :))))

@MacákékIcukája: megzakkant a sufni-gate-ben....

@csodalámpa: uncsi is...

bence még most is oltja tivit... höhöhöhöhö

csibike81 2016.11.14. 22:23:26

Zsóti; Ha nem jössz vissza, itt elszabadul a pokol... Hol él ez az ember???? Ja, sufni... ;o)

Nimi 2016.11.14. 22:24:01

Milyen kecskebuli lesz itt

csakolvasok82 2016.11.14. 22:24:13

Stúdióangyal...:D :D :D

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:24:27

Miert vagtak be Zsolti nyigasat megint a teaserbe?

Plüsscukor 2016.11.14. 22:25:27

@genevieve: ugye ez egy költői kérdés volt?

Cimili 2016.11.14. 22:25:32

@csakolvasok82: Bencus nagyon jó fej, bírom is. :)
Most reklám után, megint a Zsóti nyígását köll nézni?

Cimili 2016.11.14. 22:26:16

@MacákékIcukája: Mert a párbaj után futott megint Kriszhez nyallerkodni basszus.

Mók_Ica 2016.11.14. 22:26:20

@genevieve: hát eddig nem néztek vv-t, most meg az eddigi párbajokból nem tanultak..... pffff

na, kapnak egy kiskuty.... ööööö..... kiskecskét..... aki érdekes módon pisil is és kakil is.... a kanapéra..... (láttak már állatot???? )

zsóti nyígását miért előzetesezték be még egyszer?????? olyan hányinger.... elég volt egyszer....

Nimi 2016.11.14. 22:26:45

Parbaj utan amugy bulit rendeztek meg bevittek egy kecsket? Nem ertem :-D

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:26:51

@Cimili: de az ugyanaz a parbeszed volt mint amit elobb mutattak

FrNo90 2016.11.14. 22:27:56

Mi ez a sufni-gate? Az elmúlt napokat meló miatt kihagytam.

Mók_Ica 2016.11.14. 22:28:07

@MacákékIcukája: befizetem egy hányásra.... ennyi kedvezményt adok neki, hátha jobban lesz.... de nem hiszem, hogy ez segítene rajta..... én küldeném párbajozni

Cimili 2016.11.14. 22:28:14

@MacákékIcukája: Csak ismétli önmagát. Már gyanús is, h percenként azt bizonygatja, h ő nem szerelmes Kriszbe. Dehonem! :D

genevieve 2016.11.14. 22:29:50

@Plüsscukor: ez olyan fogom a fejem és nem hiszem el kérdés volt:-)

Mók_Ica 2016.11.14. 22:30:22

@Nimi: hátha vki meKKívánja :))))

@FrNo90: krisz és mici elkérték a sufnit zsótiéktól..... zsóti pedig elkezdett nyavajogni, hogy ő nem bír a hálóban aludni, hagyják már a sufnit neki.... aztán a szerkik megszavaztatták és a többség kriszéknek adta a sufnit..... azóta ez fájó pont zsótinak és vivinek....

csibike81 2016.11.14. 22:30:25

@FrNo90: Zsóti nem akarta adnyi a sufnit (aka baszoba) Krisznek és Micinek, pedig szükség lett vóna rá, ha érted, hogy értem... ;o)És fel volt háborodva, hogy a pórnép között kell aludnia...

Cimili 2016.11.14. 22:31:31

@FrNo90: Zsóti olyan jószívű, h irigyli az ifjú pártól a sufnit.

ewita 2016.11.14. 22:31:46

stét!! kicsit sok a leklám!

Cimili 2016.11.14. 22:32:39

@ewita: Mert nem tudnak mit betenni a szerkik, uncsik a lemmingek.

ewita 2016.11.14. 22:33:55

hátt én tegnap sokkot kaptam b+! ha valaki valaha kételkedett abban , hogy téLLeg a majomtól származunk, akkor tegnap elégvolt tivadar ámokfutását megnéznie, Semmi kétség!

FrNo90 2016.11.14. 22:34:13

@Mók_Ica: @csibike81: @Cimili: köszi a válaszokat. :)

Zsolti biztos hogy féltékeny, ez nem is kérdés.

Mók_Ica 2016.11.14. 22:34:43

tivi meg volt győződve, hogy ő fog nyerni.... láttátok a fejét??? egy tanulmány volt :)))))

plüssnyuszi 2016.11.14. 22:35:15

Ember legyen a talpán, aki a feléje rohanó életnagyságú Micit teljes terjedelmében meg tudja tartani, hanyattesés nélkül :-))))

Cimili 2016.11.14. 22:35:33

Zsóti, előveheted a teás dobozt!

ewita 2016.11.14. 22:35:51

éssss Zsóti felírta a K betűt a tenyerére! :D:D:D

pomac 2016.11.14. 22:35:54

:DDDD tenyér zsóti :DD jobbon vajon tyvy volt :DD

Plüsscukor 2016.11.14. 22:36:03

Hahaha, Krisz is átlát Zsótin, megint ezzel a felírós trükkel jött.. a másik tenyerén meg nyilván T volt :))))

FrNo90 2016.11.14. 22:36:13

Titkon szerintem mindenki örül a Somán kívül, hogy Tivy kint maradt.

csibike81 2016.11.14. 22:36:33

@ewita: Van ennél lejjebb??? De most télleg...

Vtec 2016.11.14. 22:36:59

Nagy bűvész ez a Zsolti

Mók_Ica 2016.11.14. 22:37:05

tényleg szarvacskái vannak krisznek.... asszem ő maga az ördög..... hihihihhihihi

na, zsóti most a tenyerére írt egy K betűt, de az ördög átlát a szitán és megmondta a riportban is, hogy kétszínű zsóti ..... rajta kívül még ki lát ilyen tisztán???

Cimili 2016.11.14. 22:37:30

@ewita: Ez komoly? Mutatták?, pont nem láttam, vissza köll néznem.

Brandy9 2016.11.14. 22:37:34

Bammeg Zsolti :DD Megint előtte a tudtam h te jössz vissza a párbajról poént :D Ááá szánalom... Most utáltam meg végleg, gyökér

csakolvasok82 2016.11.14. 22:38:03

Zsolti másik tenyerén mi volt? Azt nem mutatta, ott biztos T betű volt. :D

Nimi 2016.11.14. 22:38:16

@Kosztarika: orrosnál nem orvos. Mikor felkellett rakni az orrot mert hazudott.

Mók_Ica 2016.11.14. 22:38:26

somácska, mekkorát fogsz te csalódni kint tiviben.....

adork 2016.11.14. 22:38:37

@Kosztarika: azt mondta, "az orrosnal", amikor krisznek buntibol fel kellett vennia azt a faszorrot

ewita 2016.11.14. 22:38:40

@Kosztarika: épp akartam kérdezni,hogy kiről beszélt,hogy pörgött neki az óra, nem hallottam rendesen

genevieve 2016.11.14. 22:39:29

gina milyen jól néz ki :-)

pomac 2016.11.14. 22:39:48

@Kosztarika: láttuk mikor visszaszámoltak neki hogy vegye fel a boszi orrot , de az óra a köv bünti miatt számolt vissza nem azért hogy egyből kizárják :D

Mók_Ica 2016.11.14. 22:40:04

óóó.... dávid tudja zsóti trükkjét :))))

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:40:13

Somanak meg nem volt bokamutetje :D
"En ilyen nagy fajdalmakat a kinti eletben sosem eltem meg, mint itt"

:DDD

agimano 2016.11.14. 22:40:20

erről a K betűről én is lemaradtam, mint Mici

Nimi 2016.11.14. 22:40:32

Na a villalakok is mondjak h a masik tenyereben T volt :-D :-D mici kiejti kovi parbajon

FrNo90 2016.11.14. 22:40:46

Zsoltinak lassan kifelé áll a szénája.

adork 2016.11.14. 22:40:50

na masoknak is felnyilik a szeme lassan zsoltival kapcsolatban, imadom :D

plüssnyuszi 2016.11.14. 22:40:58

@Kosztarika: Ez nekem is feltűnt? Meg is kérdeztem magamtól: Magam, hát ez wtf??? :-)

@adork: vérnyuszi :-))

Mostantól zsóti lesz feltálalva a tömegeknek.

tvbuzi 2016.11.14. 22:41:19

Ajjaj, rájöttek a Zsolti tattikáááááán

agimano 2016.11.14. 22:41:31

ő egy hős, aki kikísérte az ajtóig:DDD

Brandy9 2016.11.14. 22:41:33

Jáháháhájjj a vellalakók is tudnak Zsolti jóslatairól :D Jól van, ők is számalmasnak látják :d

Plüsscukor 2016.11.14. 22:41:52

Ati megmondta a tutit: akik hátul voltak a hierarchia-héten, azok mind visszamentek a párbajról.

ewita 2016.11.14. 22:41:53

@Cimili: @csibike81: aha, most jól ki is beszélték a többiek, h milyen röhejes :D

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:42:13

Davidunk a kis okos. De inkabb ne fesse be a hajat legkozelebb

Plüsscukor 2016.11.14. 22:42:41

Bármit csinálhattok a kecskével, kivéve...
Dávid: Zsóti, ez neked szól!
:)))

agimano 2016.11.14. 22:42:49

az a baj, hogy mindenki néz Columbot Magyarországon, átlátnak ezen a trükkön

adork 2016.11.14. 22:43:05

kiskecskeeeeeeeeee

plüssnyuszi 2016.11.14. 22:43:28

@MacákékIcukája: :-)))) hogy vagy Icuka?

Attinyó meglepő éleslátásról tett tanúbizonyságot.

Krétagarbó 2016.11.14. 22:43:40

Hihi, Pixa úgy érezte, hogy szükséges azonnal leszögezni: a kecskével AZT nem lehet csinálni.

Mók_Ica 2016.11.14. 22:43:41

zöld kendőt zsótira!!!!
vivi már mindenkit szépnek lát..... még a kecskét is vonzónak tartja..... sírok..... :))))))))))

adork 2016.11.14. 22:44:02

@Kosztarika: ez az hogy nem. nem akarta felvenni eloszor, ezert kapott 5 percet ra vagy ilyesmi. szerintem ez nem hasonlit arra h bemegy a riportba es kimondja h feladja

Plüsscukor 2016.11.14. 22:44:17

Ati eddig olyan rendes diszkókba járt, ahol nyolcan voltak?

Cimili 2016.11.14. 22:44:30

Vivi Pixát megmászta már?

agimano 2016.11.14. 22:44:53

@MacákékIcukája: szerintem Dávid fogja megnyerni, a többiek mind leírják magukat így vagy úgy, ő meg eltujul ott, szerintem helyes is és értelmes is, szerintem Soma lehet még esélyes, de őt is sokan utálják

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:44:54

@plüssnyuszi: koszonom, meglepoen mobil vagyok, tornazok minden nap :) Anyuka ma sajnos hazautazott, ez elegge megviselt :(

Kiskecsket akarok <3

csibike81 2016.11.14. 22:45:24

Várom a tippeket, hogy mennyi idö után murdel meg szegény kicsi kecske... Az állatvédök ilyenkor hol vannak?????

Kosztarika 2016.11.14. 22:45:44

@pomac:
Úristen butulok ; (((
Asszem túl sok vv-t néztem :)

Mók_Ica 2016.11.14. 22:46:08

sufni-gate újratöltve.....

ewita 2016.11.14. 22:46:44

@Cimili: nem de a seggét már odarázta :)
köhögésed hogy van?

agimano 2016.11.14. 22:47:26

mindjárt kitör a Bracsó Iroda Gate

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:47:29

Krisz vmi kompromisszumot akarna, nem? Jot tenne a megitelesuknem

Mók_Ica 2016.11.14. 22:48:03

vivi kavarja a sz@rt..... pffffff

@csibike81: sztem a buli után viszi el magával Pixa

csibike81 2016.11.14. 22:48:51

@agimano: Nem tom, aszittem ö is beköltözö, de ha kimenekítik, megnyugodtam!

Cimili 2016.11.14. 22:48:59

@ewita: Köszi, teljesen elmúlt már az első kakukkFÜVES teától, amit Plüssnyuszi, v. Plüsscukor ajánlott. Mindig keverem az ikreket. :D

Nimi 2016.11.14. 22:49:08

@agimano: soma ne mert amilyen naiv es jo lelku evett es tivi kihasznalnak amig van penze

genevieve 2016.11.14. 22:49:10

@MacákékIcukája: okosan mondja, visszaköltöznek 3 napra és kiváncsi, hogy zsolti felajánlja-e ahogy belengette, hogy ő önként odaadná a sufnit, mert uriember

ezneménvagyok 2016.11.14. 22:49:14

@MacákékIcukája: Kompromisszumot? Zsótival hármasban a sufniban? :-DDD

agimano 2016.11.14. 22:49:41

Tivy magától járt be az irodájába marketingelgetni, avgy ezt kiadták neki feladatba? Mert egyszer Győzike elszólta magát, vagy csak rosszul fejezte ki magát, és valami olyat mondott, hogy Tivynek marketing hetet kell tartania. Szóval a kérdésem lényege, hogy magától volt ennyire idióta, vagy kicsit rásegítettek?

csibike81 2016.11.14. 22:50:01

@Mók_Ica: Hüha, szerintem konkrétan lefagytam ennél a résznél... Védekezö mehanizmus lehet ez! ;o)

Nimi 2016.11.14. 22:50:01

En bizok benne hogy Davidunk nyer :-D

ezneménvagyok 2016.11.14. 22:50:12

Cső mindenkinek! Ki az a Pixa?
(Tudom, műveletlen vagyok.)

Kosztarika 2016.11.14. 22:50:23

Szerintem a kecskét Vivinek küldték be :D

ewita 2016.11.14. 22:50:37

na jóvan ricsike hazament! megkönnyebbülés! :)

Cimili 2016.11.14. 22:51:02

Soma a bulit is csak szenvedő arccal tudja dicsérni.

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:51:12

A kecske a kanapera kakkantott, Pixa meg a nacijaba :D

Plüsscukor 2016.11.14. 22:51:28

Zsótiék hol fognak aludni, a lepisilt kanapén?

plüssnyuszi 2016.11.14. 22:51:35

@MacákékIcukája: akkor további töretlen jobbulást! :-)

Dráma: Micit nemigen lehet korlátozni, márpedig Krisz errefele megy. Ennyit a nagy szerelemről. Amúgy cukik voltak, de nagyon átmenetinek gondolom.

Commodore 2016.11.14. 22:51:36

Micike bebaszcsizik, és odaszarik a kecske mellé!

Mók_Ica 2016.11.14. 22:52:12

krisz nem szereti, ha mici nyuszira issza magát.....

agimano 2016.11.14. 22:52:31

Krisztián már behúzott volna egyet Micinek odakint

ezneménvagyok 2016.11.14. 22:53:10

@Cimili: Kösz. Milyen dj? Aszittem kecskét kaptak...

genevieve 2016.11.14. 22:53:31

micsoda drámai zene...mi fog most történni?

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:53:45

@plüssnyuszi: mondjuk en tok megertem, nekem ne mondja meg senki mit csinaljak. Plusz egy viszkikola meg nem a vilag vege.

csibike81 2016.11.14. 22:53:46

@Mók_Ica: Egyrészt megértem Kriszt, hogy nem tetszik neki a piás nyusziiii, másrészt legalább Mici látja, hogy nem sok szabad döntése lenne krisz mellett... Sztem...

Mók_Ica 2016.11.14. 22:54:06

@MacákékIcukája: röhögök... .és igen.... :))) azt hallottad mit mondott a fiúknak? "ti hogy ki vagytok tesizve" :))) a fiúkat megölelte, a csajoknak meg kisujjat nyújtott csak..... hmmmmmm

@Commodore: pislant is :)))

adork 2016.11.14. 22:54:12

dramai zene kicsit nyuszis evodessel

csibike81 2016.11.14. 22:54:36

@ezneménvagyok: Üdv a klubban. Kis híjján rájuk szabadítottam a grínpíszt! :D

Cimili 2016.11.14. 22:54:46

@ezneménvagyok: Meg bulikát is, igazi dj keverte a zenét.

adork 2016.11.14. 22:55:05

bence hogy orul a szabadnapnak

plüssnyuszi 2016.11.14. 22:55:06

Igazából nem vágom, hogy mi történt Mici krisz között. Mici miről hadovált?

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:55:13

@agimano: ahhh sztem is... nem szavazok neki nyeremenyt

@genevieve: azt hittem meguti

tvbuzi 2016.11.14. 22:55:37

Anikó?! Holnap?!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Cimili 2016.11.14. 22:55:54

@csibike81: Meg, ha már buli van, miért nem ihat egy kicsit?

Mók_Ica 2016.11.14. 22:55:58

@MacákékIcukája: igen....

óóóó.. holnap lesz elköszönés tivi-bábutól :)))) és kezdődik a villa vv.... milyen hülyeség....

Plüsscukor 2016.11.14. 22:56:02

@ezneménvagyok: Pixa kecsketulajdonos. Kb. ennyit tudok róla én is.

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:56:33

@Mók_Ica: lehet nezi a zasszony otthon a tevet es feltekeny :D

ezneménvagyok 2016.11.14. 22:56:41

@csibike81: Miért, báncsák a b(m)álnákat? :-D

Cimili 2016.11.14. 22:56:58

@tvbuzi: Majd jól kibeszéljük. :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.11.14. 22:57:04

@ezneménvagyok: a dj (Pixa) hozta a kiskecskéjét magával..... aztán vitte is.... (én sem tudtam ki ez a Pixa.... még nem láttam)

ezneménvagyok 2016.11.14. 22:57:32

@Plüsscukor: Köszi, kezdek képbe kerülni.
Bénejem nem közvetít :-(((

genevieve 2016.11.14. 22:57:50

@Cimili: megmondta...azért, mert ha iszik akkor zsoltinak lesz igaza...még mindig játékban vannak, és tartani kell magukat egy taktikához...majd buliznak a vv után

tvbuzi 2016.11.14. 22:57:59

Ha Mirci meg akar szabadulni Kárszeghy gróftól majd pofánvereti magát könnyen.

MacákékIcukája 2016.11.14. 22:58:03

@tvbuzi: @Cimili: szegeny Ancsa, milyen kis gonoszak vagytok :D

Commodore 2016.11.14. 22:58:10

Vévébeöltöttvévbybrigradörbepóweredvévé! WTF?

plüssnyuszi 2016.11.14. 22:58:17

@MacákékIcukája: egyetértünk. Főleg, ha a porszívózást emlegeti az illető pasi, mint teendő. :-)))
(Zárójelben jegyzem meg, hogy a zuram - sztem direkt - porallergiát szerzett be magának, csakhogy elkerülje a takarítást. :-) )

Mók_Ica 2016.11.14. 22:58:31

@csibike81: ezt sztem eddig is sejtette.....

@MacákékIcukája: van asszonya???? vagy inkább a kitesizett testeket szereti?? :))))

Cimili 2016.11.14. 22:58:51

@ezneménvagyok: Ne panaszkoggggyá rá, a kamera mindent vesz! :)

csakolvasok82 2016.11.14. 22:59:21

Tegye fel a kezét, akire rá szoktak szólni, hogy ne igyon annyit, mert alpárian fog viselkedni.
Gondolom senki, mert van önkritikánk és önkontrollunk. Micinek nincs egyik sem, szerintem nem megvetendő, hogy Krisz terelgeti ezen a téren őt, mert azóta javult a megítélése a Micinek, amióta nem issza nyuuuuusziiiira magát.

ewita 2016.11.14. 22:59:37

@Cimili: na az klassz! azé csak óvatosan a füvessel! a drog rossz értem? :D

Nah kivi leszek holnap a bábtivinek el merik -é mondani,mekkora gyükér vót!
Noémi sem szereti ha korlátozzák, ennek a kapcsolatnak is vége lesz kb a VV-vel egy időben, ha nem előbb!

Mók_Ica 2016.11.14. 22:59:45

@ezneménvagyok: asszem lemaradtam a lánykérésről.... és már esküvő is volt???? óóóóó

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:00:12

@Mók_Ica: hattooo nem tudom, csak egy gyagyas poen volt :D

@plüssnyuszi: :DDD nagy tattikus a zurad

plüssnyuszi 2016.11.14. 23:00:46

Na léptem ágy iránt. Jóccakát mindenkinek!

rearwindow 2016.11.14. 23:00:51

@Cimili: mert mici nem tud megallni, és vagy nem iszik semmit, vagy csatakrészegre issza magát :-/ mondjuk Krisztián módszere, miszerint kiveszi a kezéből a piát, szerintem még soha senkinél nem működött, ezzel tényleg csak maximális agyfasz-állapotba lehet hergelni a másikat

Mók_Ica 2016.11.14. 23:01:26

@Commodore: ez a Zigazi és helyes megfogalmazás :))))

@ewita: ez jó drog :))) kakukkfű :))))

kamilla123 2016.11.14. 23:02:05

sztem Mici és Krisz nemcokára Iza és Krisz lesz. De ha bent nem, majd kint. Miciék népszerűsége sztem hanyatlóban. Soma és Dávid megint a favorit. Amúgy a tegnapi párbajnál nem láttam, hogy Krisz tényleg neki akart menni Tivynek, és Bencus akadályozta meg? Vagy csak elővigyázatosságból állt oda? Erre kíváncsi lennék. Ha ő akadályozta meg a bunyót, akkor Kriszt nagyban segítette a játékban, hogy miatta nem zárták ki.

Cimili 2016.11.14. 23:02:17

@csakolvasok82: Rám télleg nem szoktak rám szólni, mongyuk nem szeretem az alkoholt, de igen, jól teszi Krisz, h terelgeti Micit.

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:02:26

@Mók_Ica: Én tudjam? Mondtam, néha kihagyok, próbálom mindig a jobb eshetőséget feldobni... :-DDD

tvbuzi 2016.11.14. 23:02:35

Nem gondoltam volna, hogy ez a csávó tud beszélni.

ewita 2016.11.14. 23:03:20

@Mók_Ica: tudooom, nekem is az segített! ;)

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:03:56

@plüssnyuszi: joejt!

@kamilla123: IzaKriszre ekg. Sztem Bencus elovigyazatossagbol allt oda, nem hiszem h Krisz megutotte volna Tivyt, max megpacskolta volna picit a vallat... vagy az arcat :D

Mók_Ica 2016.11.14. 23:04:05

@MacákékIcukája: tudom :)))) nekem csak furi volt, hogy a fiúkat egyenként megölelte.... hmmm

@plüssnyuszi: jó éjt nyusziiiiii :)))

@Cimili: nekem szólt.... :))))

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:04:57

@Mók_Ica: nekem is, mit kell irtozni ennyire a csajoktol? Kezcsokot is adhatott volna nekik

agimano 2016.11.14. 23:05:16

@csibike81: amúgy ezzel Mici tisztában van, mondta egyszer, hogy mind a ketten verekedősek, és ha kint lennének, éjjel-nappal vernék egymást, és neki erre nincs szüksége, bent elvannak, de kint nem lehet ebből semmi. remélem, hogy ehhez tartja is magát, mert tényleg hír lesz belőlük, ha kint együtt lesznek.

tvbuzi 2016.11.14. 23:05:24

Tivy vajon tudja már, hogy nem nagyon adták le a napi marketinget?

Cimili 2016.11.14. 23:05:24

@MacákékIcukája: Annyira nem rossz arc, csak az elején rossz vót a marketingje.

Cimili 2016.11.14. 23:06:05

@Mók_Ica: Tudom, h neked szólt. :)

rearwindow 2016.11.14. 23:06:09

Dejó, mindenki ismert mindenkit már beköltözés előtt

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:06:53

@Cimili: most nezem, 30k kovetoje van instagramon

ewita 2016.11.14. 23:07:37

télleg zsóti miért nem alszik a szaunában pl.? mosókonyha? nagyon beakadt a sufni nála

rám sem szoktak szólni, mondjuk 5 évente kb . egyszer van, hogy úgy tényleg isten igazából berúgok,de én állítólag vicces vagyok, meg egyfolytában röhögök!

Mók_Ica 2016.11.14. 23:08:00

@MacákékIcukája: vagy mondjuk mindenkitől egyformán köszön el ..... de mindegy is.... a kiskecske cukkancs volt :)))

PGabo hogy tartja ezt a telefont....:)))))))

csibike81 2016.11.14. 23:08:00

@agimano: Igen, de Mici asszonyság úgy tünik, kezd beleszeretni a grófba... és ez adhat okot némi aggodalomra, föleg ha a szerelem miatt szöknek a megmaradt agysejtek is...

agimano 2016.11.14. 23:08:39

szeretem Gabót, remélem, hogy összejönnek neki a tervei és felveszik a főiskolára, abban az rtles műsorban nagyon megkedveltem

Cimili 2016.11.14. 23:08:49

Na Au megint beleugat, ugyanúgy, mint a Farmgabesznél.

rearwindow 2016.11.14. 23:09:13

De miért veteti fel gabóval a telefont aurelio, ha egy szót nem hagyja magától beszélni ?

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:09:22

@Mók_Ica: igen, PG tok vicces :D Erika betelefonalo pedig mindjart elbogi magat vagy nem tudom miert beszel ilyen nyomin, de rohogok rajta

Mók_Ica 2016.11.14. 23:09:34

@rearwindow: már az előző vv-knél is derültek ki ilyen furcsaságok :))) belterjes ez a szakma....

@Cimili: :))))

@csibike81: majd elmúlik kint.... addig meg elvannak.....

tvbuzi 2016.11.14. 23:09:57

Mici el van szállva magával :DDDDDDD

Plüsscukor 2016.11.14. 23:10:31

@rearwindow: Másik módszer pedig nemigen létezik... Nekem két évtizedes barátságom lett oda a k alkohol miatt. A nő is mindig gyalázatosra itta magát, és ha szóltam neki, én voltam a rohadtgeciszemét.

Commodore 2016.11.14. 23:10:43

@rearwindow: Hát ja, sittesek, pornósok buzik retardáltak escortok...

tvbuzi 2016.11.14. 23:10:57

Fasz kivan, az egész bv Tivyről szól

adork 2016.11.14. 23:11:26

@tvbuzi: en sem, tokre meglepett

Mók_Ica 2016.11.14. 23:11:30

@MacákékIcukája: betelefonáló erikának van vőlegénye..... hmmmm :)))

tivi nagyon azt hitte, hogy ő megy vissza.....

agimano 2016.11.14. 23:11:52

a győzzön egy z-vel volt leírva?

Plüsscukor 2016.11.14. 23:11:56

@rearwindow: Mindenki mással is ezt csinálta eddig. Főleg Farm Gábornál volt ez nagyon kínos. És talán szükséges is, mert anélkül F Gábor egy szót sem tudott volna kinyögni.

ewita 2016.11.14. 23:12:16

@MacákékIcukája: sztem ideges volt,én azt hittem, hogy épp futott és nem kap levegőt :)

csibike81 2016.11.14. 23:12:36

Nálam alvási meg holnap jelenési van, jóccakát mindenkinek!

@Mók_Ica: Köszi a konténert meg az elsö sort! :*

agimano 2016.11.14. 23:13:43

akik nem tudták, hogy Gabó tud beszélni, nem néznek elég tévét:)) a nyerő párost nézzétek meg, amúgy is tök jó műsor volt, és abban nagyon szimpatikus volt, mindenki megszerette, még azok is, akik korábban nevettek rajta

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:13:44

@Commodore: Persze a bolygókutatókat kihagytad. Jellemző... :-D

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:13:51

@Mók_Ica: de azert beleulne a grof karszegebe :))))))

@ewita: jaja biztos total lampalazas volt, de ennyire?! :D

Mók_Ica 2016.11.14. 23:15:33

@MacákékIcukája: hát biztos összehasonlította, hogy melyikőjük mit tud nyújtani.... gróf Kárszegiét vonzónak találta :))))

MacákékIcukája 2016.11.14. 23:16:46

Hangmernokok sztrajkolnak megint

Vagy az esti nutellas szendvics kenesevel vannak elfoglalva

Commodore 2016.11.14. 23:17:42

@ezneménvagyok: Holnapiban lesz! A szuperhódot tanulmányozza éppen!

csibike81 2016.11.14. 23:18:14

@Cimili: @Mók_Ica: Nektek extra pusszantás!!! :o) :*

rearwindow 2016.11.14. 23:18:43

Jó lehet ezekkel együtt lakni (nem). Szegény ati biztos vitte a hírt a többieknek, hogy figyi, most egy ideig ne menjetek fogat mosni...

tvbuzi 2016.11.14. 23:18:47

Mici vajon hogyan borotválja le a pináját bugyiban?

Nbl 2016.11.14. 23:19:04

Komolyan mondom, ahogy most mutatták, h Kárszeg turkál Mici lukában, egy hétre elment a kedvem a pin@tól ...

Mók_Ica 2016.11.14. 23:20:05

@rearwindow: vagy pont azt mondta, hogy menjenek :))))

@tvbuzi: én nem szeretném ezt látni.... asszem.....

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:20:44

@Commodore: Borzasztó ez a magyar nyelv, amerikaiul erre a hódra lett volna egy jó poénom, dehát sajnos, oda születni kell... :-(

ewita 2016.11.14. 23:21:07

jóccakát mindenkinek, most már ne hányjatok,mert kiszáradtok!! :)

tvbuzi 2016.11.14. 23:22:09

@Mók_Ica: pedig nem kizárt, hogy megadatik

Mók_Ica 2016.11.14. 23:23:40

@tvbuzi: azt csukott szemmel fogom nézni ....

@ezneménvagyok: ja, tegnap írtam neked pm-választ a kérdésedre.... láttad?

Mók_Ica 2016.11.14. 23:25:38

@agimano: ott is az elején még kicsit furi volt, a "belépőjükön" meglepődtek a párok...... műsor közben lett jófej :))))

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:25:54

@Mók_Ica: Ó, köszi! Ma még nem néztem a postát. :-)

Cimili 2016.11.14. 23:26:14

@ewita: Neked is, nekem is, léptem, holnap talizunk ha túlélem a fogdokit. :)

tvbuzi 2016.11.14. 23:26:28

Tisztázták mit jelent az öregember? Gyanús, hogy Mirci 100+ra érti.

Plüsscukor 2016.11.14. 23:26:34

P Gabó milyen jó fej volt. Sokkal inkább neki kéne műsort vezetnie (ha már..), mint Őzikének, de még Aunál is jobb.

Mók_Ica 2016.11.14. 23:26:37

@ezneménvagyok: akkor nem látod azt az email-t, amivel beregisztráltál?

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:27:24

@Mók_Ica: (Közben valaki belinkelt egy oldalt, a kárszeg börtönszleng. Nem röhögni :-) )

Mók_Ica 2016.11.14. 23:27:43

@Cimili: jóéjt :))) holnap drukkcsizok.... este itt tali :)))

@Plüsscukor: ja, normális volt és szimpi :)))

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:28:04

@Mók_Ica: De, csak eddig nem kaptam privát üzit, ezért nem is figyeltem rájuk.

Mók_Ica 2016.11.14. 23:28:50

@ezneménvagyok: én sem ismertem... itt tanultam meg.. jó ez a vv, tágítja az ismereteimet :))))

tvbuzi 2016.11.14. 23:29:15

Úristen, lehet, hogy egy csomó üziről lemaradtam. Sosem néztem a postaládát.

Mók_Ica 2016.11.14. 23:29:30

@ezneménvagyok: óóóóó.... első voltam :)))))

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:29:39

@Plüsscukor: Nem akarom elkiabálni, de talán nem véletlenül volt bent. Talán.

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:30:45

@Cimili: Mutasd meg neki a nyelvecskédet is, nem természetes ez a zöld, aggódom... :-)

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:31:46

@Mók_Ica: Nemcsakhogy, de egyetlen is... ez milyen romi... :-DDD

rearwindow 2016.11.14. 23:33:19

Valaki felvilágosítana? Mici tényleg kva volt előző életében ? De akkor ki vette neki a kájent?

Mók_Ica 2016.11.14. 23:34:25

@ezneménvagyok: szeretek egyetlen lenni :))))

vár az ágyikóm.... lépek én is, jó éjt a maradóknak!!!!

ezneménvagyok 2016.11.14. 23:34:26

@rearwindow: Szerintem ugyanaz, aki Krisznek az öltönyt, boldogult Izának meg a modellkarriert :-D

Costanza 2016.11.15. 00:23:28

haha. soma-tivi / vak vezet vilagtalant

Costanza 2016.11.15. 00:46:50

Zsolti a jovendomondo. Vajon az en sorsom is a tenyerebe van irva? Nekem a seggemre van irva a Zs betu.. Ezt rakja ossze....

agimano 2016.11.15. 05:48:41

@ezneménvagyok: én azt olvastam, hogy mivel a nyerő párosban nagyon megszerették a nézők, és a csatorna is lát benne potenciált, valami valóság showt akarnak vele csinálni

Well... 2016.11.15. 06:32:03

@Scott Pilgrim:

BESZARAS !! a cenzura megette a reggeli hsz-m, mert meg mertem emliteni, h szanalmas dolog egy valosagdhow blokjan "Tramp nacijai"-zni. ugyfesst liberalis ertekek szerint a szolasszabadsag is csak egyiranyban mukodik :o( na ide se jovok tobbet :o))

rearwindow 2016.11.15. 06:49:52

@agimano: köszönöm , ez hiánypótló volt :-) tehát Mici korábbi munkája az volt, hogy koktélokat iszik és szexel, lol

Pittabácsi 2016.11.15. 06:53:54

Szép jó reggelt!!

Itt a friss, ropogós, még meleg új poszt, a reggeli kávéhoz. :)
hogyvolt.blog.hu/2016/11/15/valo_vilag_8x80_tivy_utan_tivornya#comment-form

Pittabácsi 2016.11.15. 06:59:01

@Plüsscukor: Igen. Az az igazság, hogy azt mindannyian, már akik elől voltak, készpénznek vették. Túl nagy lett az arcuk. És elszálltak maguktól. De meg is kapták ezért a "jutalmukat". Az utcaajtót. :D

Pittabácsi 2016.11.15. 07:04:28

@kamilla123: Igen, Bence akadályozta meg. Nem tudom, de amennyire bent tűrtőztetni tudja magát, ott akkor abban a szituban, abban az idegállapotban lehet nem ment volna ez. Én mondjuk szívesen megnéztem volna, ahogy kiterül ez az idegbeteg Tivy. De Krisznek nem ért volna annyit. Majd a haverok elkapják kint. És adnak neki pár nevelő célzatú taslit, hátha ott bent abban a fejecskében valami helyére mozdul.
És azt ne felejtsük el, Tivy végig provokálta Krisztiánt.
Azt hogy Mici és Krisz olyan lesz e mint Iza és Krisz, majd kiderül. Gondolom az ominózus jelenetre utaltál. De annyit hozzá kell tenni, utóbbiak kapcsolata a villában is inkább az érzésekről szólt, míg előbbiek esetében inkább a testi kapcsolat dominál.

Krétagarbó 2016.11.15. 08:03:45

@szörnycsi: én szokok rendelni, legális, jó, megbízható.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.15. 08:04:37

Zsóti, Zsóti.. az a kárszeg már foglalt, keress magadnak másikat

Krétagarbó 2016.11.15. 08:06:40

@Krétagarbó: "szokok" mielőtt még bki komolyan veszi.

Krétagarbó 2016.11.15. 08:12:32

@szörnycsi: én is imádom. Gyártottam hiaru, hairu izé hialuron savas krémet, arclemosót, meg egy csomó mindent.

Krétagarbó 2016.11.15. 08:17:01

@szörnycsi: az emule izé emulgeátorokkal.

,, 2016.11.15. 10:36:35

@Krétagarbó: hát én most nagyon elgondolkodtam, akarok-e még boltban pl arckrémet venni kb 10x annyiért mikor én is csinálhatok...de majd meglássuk hogy válik be az emulálás:)

Krétagarbó 2016.11.16. 15:58:24

@szörnycsi: meg izgi is csinálni, így már élvezem a 'kémiát'.
süti beállítások módosítása