Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x75 - Tivi vs Papi, avagy demokrácia rulez, csicskák! (18+)

2016. november 10. 07:48 - Dzsudibí

Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a másik evett-e reggelire folt nélküli sonkát, avagy nem. Ezt az idilli világot egykedvűen szemlélték már a szerkesztők is, és az unalom megzavarása érdekében előrántották zsebükből az ötlettelenség varászpálcáját, két szabályos suhintással felkavarva a fing és baszásszagú levegőt, és kimondták a varázsszavakat: demokrácia, gyökerek. Ezt még Viktor sem hagyhatta szó nélkül.

1_12.png

Balázs Bencus szerint két fontos szavazás is zajlott tegnap, az egyiknek Trump lett a győztese, a másiknak Gina. Több párhuzamot vélek én magam is felfedezni: egyik sem tud semmit a másik győzelméről, mivel különböző való világokban élnek; győzelmük többek között annak is köszönhető, hogy a választható másik opció sem volt egy hangyafasznyival sem jobb; illetve mindketten biztos jelei annak, hogy az emberiség megérett a gyors ámde fájdalmas pusztulásra. Tivinek emiatt újra kell bútolnia a rendszert - má Gina, és nem Donald miatt, tekintve, hogy nemzeti kincsünk, Tivadar jó eséllyel úgy tudja, hogy Amerika egy ország, mely a London nevű ország szerves része s egyben telekszomszédja, és ahol sok a hamburger meg a néger, és Donald Trump csak azért volt mostanában olyan sokat a tívíben, mert a mekit népszerűsíti. Vagy az Ronald? Mindegy csicskák, mert szökik a málna, csak az ostorláb, mi van, negatttttív??!!

15_12.png

Még mindig a sonkabotrány fodrozódásának nonfiguratív mintázatát csodálhatjuk a villaélet halnélküli halastavában, Zsolti zokog, Vivi üvölt. Papi igyekszik kihozni a legtöbbet a szituból, és gyorsan befoglalja a baszobát. Vivi eközben a villa két szellemi segítőjét, Tivit és Attit hívja segítségül annak a kérdésnek a megválaszolásában, hogy félrehívni Zsoltit, és megbeszélni a problémáikat az felnőttes-e. A döntőbíróság meghozza határozatát, a dolog felnőttesen hangzik, úgyhogy Vivi és Zsolti Krisztiánék baszobáját nem rendeltetésszerű használatra vissza-kölcsönkéri, és beszélgetnek. Vivi szerint ő a rudas, Zsolti már ezredebb probléma miatt is leüvöltötte volna másnak a fejét. A sonkapara további jó 10 percet kap a műsoridőből, melynek végére Vivi rájön, hogy önzőnek lenni nem csak úgy lehet, hogy nem kínálja meg a többi unikornist a szivárványízű gumicukrából, én meg hörögve baszom ki a laptopot a hetedikről, mert a first world problems ma ismét új értelmezést nyert.

2_12.png

3_12.png

4_12.png

A szerkesztők igyekeztek a demokrácia fogalmát annyira leegyszerűsíteni, hogy a gyökerek is megértsék, vagyis mindenről szavaztatják őket, akár van jelentősége, akár nincs, most hirtelen nem jut eszembe, hol láttam hasonlót. Ezúttal arról adják le voksukat, hogy ki az, aki leginkább zavarja őket az alvásban, Tivi nyer három szavazattal, kicsit  le van fagyva a csicskakutyagenerátora, mióta nem üvöltheti, hogy akkor rakd rám a jelet, ezért magához képest egész csendesen és nyugodtan fogadja a döntést. Tivi egyébként büszke magára, mert rövid időn belül másodjára szavazták rá a legelviselhetetlenebb elem kategóriában, tehát hangja van a villában, ergo elért valamit, a gyengébbek kedvéért elmondja (hogy én is értsem), hogy ezt úgy hívják, hogy karakter, tesó. Ginával még kicsit spanolják egymást, de a többiek csendre intik a lányt, mert minden egyes válasszal újraindul Tivi papagájos lemeze, így meg csak lejár még remélhetően az alvásidő beköszönte előtt. 

6_9.png

Tivike, mutasd meg a mamának, hol az orrod. Ügyes vagy. 

5_12.png

Nem baj ha vasárnap kint maradok, mert kint még nagyobb sztár vagyok Tivadar azért még Gina nélkül is pörgeti a bakelitet egy kicsit a sötétség DJ pultján, már most előkészítve vasárnapi kortárs beszédének gerincét olyan elemekkel, mint "nagyobb ember vagyok már most, mint ti valaha lesztek", Zsolti eközben elgyötört arccal, magába roskadva, vég nélkül mantrázza magában, hogy harminchatmillióharminchatmillióharminchatmillió. A szegmens végére még jut egy kicsi Papi és Mici szerelméből lezárásnak, Papi szerint Mici jó barátnő alapanyag is lehetne, ha tudna úgy viselkedni, ahogy ő akarja. 

7_13.png

8_13.png

Másnap reggelre aztán változik a széljárás, és Papi megkéri Mici kezét, Mici szerint azonban ez nem komoly, csak egy villa-lánykérés, melynek definíciója ugye köztudottan más, mint a villán kívülié, az viszont biztos, hogy egy közös tetkó játszik majd a játék vége után. Sajnos a választ nem tudjuk meg, mert ismét belecsöppenünk egy demokratikus alapokon nyugvó üvöltözésbe a kajarendelésről, ahol kiderül, hogy a krumplitól büdös lesz az ember lába. Dávid rosszul van, mert csirke helyett inkább cigire költenek a gyökerek.

9_12.png

10_12.png

Újabb szavazás, ki a legrosszabb szakács? Soma él a demokrácia adta lehetőségekkel, és lobbizik az ő kis demokratáinál, hogy bosszúból az állandósult fitymacsattogásért Krisztiánt válasszák meg. Szoros versenyben aztán valóban Papi kerül ki győztesként, jutalma, hogy egy napon keresztül bárki bármire megéhezik, neki kell kiszolgálnia, ezen kívül ebédet főz, mosogat, evőeszközt fényez. Konyhai karrierjét rögtön egy igen környezettudatos lépéssel indítja, és az előző napi három és fél liter fáradt olajat a mosogatóba önti. Eközben Dávid a hálóban színt vall Micinek, és elmondja, hogy a jelek azért kerültek Papi neve mellé, mert hangosan és nyíltan töcskölnek, és ez nem túl elegáns, amikor hét másik ember alszik velük egy szobában. Mici szerint azért annyira nem csinálják nyíltan, hiszen mégsem kuporodtak be Dávid mellé az ágyba egyszer sem egymást szeretni. 

11_12.png

KIHÍVÁS. Azt ugye már tegnap óta tudjuk, hogy a szerkik nem merték megkockáztatni, hogy újabb csaj essen ki, ezért ez alkalommal - a demokrácia jegyében - a nézők szavaztak, hogy Gina védett legyen. Ami Tivi véleménye szerint nyilvánvalóan Gina hibája. Semmiképp sem hánytorgatnám fel a nyilvánvalót, de ugyanezt a szabályt korábban Lóri is úgy rúgta fel, mint a szaros bilit, annak meg ugye tudjuk, milyen következményei lettek. Papinak meg kell még néhány perc és egy külön magyarázat, hogy nem hárman mennek párbajozni. Bencus kicsit röhög azon, hogyha Tivi közszereplő, akkor ő micsoda, nem csapom le ezt a magas labdát, mert azért úrinő vagyok, vagy mi a faszom. Tivi GONDOLATAIT hallhatjuk a kiválasztásról és kihívásról, a szerkik közben indokoltnak látták prezentálni, hogy Tivi pórusai eléggé eltömődtek már a sok negativitástól és szöktetéstől. Tivi nem történelmet akar írni, hanem ő akar lenni a történelem, jó ez így Tivikém, vasárnap után valóban csak az leszel mindannyiunk számára. 

"Tehát, ájm ö LEGEND." (Tivi)

13_12.png

 Balázs Bencus nyomatékosan kéri Tivit, hogy ez alkalommal már ne bassza el, és tartsa magában annak a nevét, akit kihívni kíván. Tivi halántékán dinnye nagyságúra dagadnak az erek az erőlködéstől, de végül sikerül, és nem mondja ki a NEVET. Elhangzik a monológ szó nagyjából negyvenszer, Tivi reméli, hogy a nézők végighallgatják majd, sajnos nincs más választásunk. Három ember közül fog választani, Dávid, aki számára egy etalonkarakter, van Zsolti, aki szintén nagy ellenfél, meg ugye Krisztián, aki - és itt most ismét idéznék - oszloposan nagy riválisa Tivadarnak. Jön a monológ, gyerekek, esküszöm bennem volt a szándék, hogy szó szerint kiírom, de írja az, akinek két anyja van, legyen elég annyi, hogy se eleje se vége, van benne egy kis mi az? nem jut eszembe a szó, meg Gottem és és Betmen, meg anyuka és kisvonat, és nem a gyűlölet jegyéBE, de Krisztiánt viszi párbajozni, amit Bencus és az összes villalakó lelkéből felszakadó aztakurvaéletvégrevégegeci sóhajjal nyugtáz. 

14_11.png

Szerencsére Mici és Papi szerelme mostanában elég 18 pluszos videóhoz szolgáltat alapot, egy a sok közül, ízelítőnek. Óvatosan, kemény pornó lett belőle.

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.10. 07:54:30

azert david hiaba is kapott agyergorcsot, h cigire pocsekoljak a lovet, attol meg o is elegedetten szivta.

2016.11.10. 07:55:29

es fasza posztcsi, meg koran is! kosziii <3

etikette 2016.11.10. 07:59:45

Jó reggelt! Nagyon jó kis összefoglaló lett, köszönöm :)
Egy kérdés ami már régen foglalkoztat: Vivi a száját miért tartja mindig nyitva? Ez anatómiailag lett így kitalálva vagy azt gondolja hogy szekszi kvázi biggyeszt? Nem értem de nekem fura hogy csak akkor van csukva ha éppen cigit szív...

2016.11.10. 08:04:11

@etikette: orrmandula, esetleg orrsovenyferdules?

2016.11.10. 08:04:49

@etikette: vaaaaagy egyszeruen csak mert bamba.

etikette 2016.11.10. 08:06:41

@Biriksz_Krokiksz!: erre nem gondoltam, meglehet. Csak olyan kis butának tűnik mikor "elgondolkodik" és még a szája is nyitva van...

2016.11.10. 08:10:06

@etikette: akkor csak mert bamba ;)
(ahogy a viselkedese is.)

Serious Samantha 2016.11.10. 08:11:30

"...nem csapom le ezt a magas labdát, mert azért úrinő vagyok, vagy mi a faszom."

etikette 2016.11.10. 08:23:51

Tivi szó szerint idézve: kint akkor is nagyobb sztár leszek mint TI mintha itt bent lennék. Igazából én kint is nagy sztár vagyok.
Wikipédia: A sztár, eredeti jelentése alapján csillag, fényesen ragyogó csillag. Általában olyan személyt neveznek így, aki maradandó alkotásai vagy népszerűsége révén örökké a filmművészet, a zeneművészet, vagy általánosságban az előadó- és alkotóművészet „egén ragyog”.

Ebből következően beszélünk filmcsillagról (filmsztárról), sztárzenekarról, médiasztárról.

A sztárok felkapott, ideálként tisztelt, rajongásig szeretett művészek, akik a csillagok magasságához hasonlítható, a rajongók számára szinte elérhetetlen minőségű életet élnek.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 08:35:34

jobbat.
még nem olvastam el a posztot, mert megláttam a címet,és azóta sem térek magamhoz. elaludtam a tetemre hívást, Tivcsi kajakkenu kihívta Kárszeg nagyurat?!

Zsannacska 2016.11.10. 08:36:12

Sziasztok, most már évadok óta olvaslak titeket, beregeltem, mert már nembírommagambantartani :D
Szóval én azon gondolkoztam, hogy vajon az rtlnél vannak készenlétben ülő/álló emberek, akik beszaladnak, ha Tivy elpattan? Konkrétan állandóan, amikor valakire beindul, én azt várom, hogy nekiáll törni-zúzni. Főleg, amikor üvölt Ginával, meg amikor éppen kedve van.
Őszintén nehéz megértenem, hogy mit kedvelnek benne, nekem konkrétan a hideg futkos tőle a hátamon, és ha össze lennénk zárva, már akkor szaladtam volna a riportba könyörögni, hogy vigyék innen ki a francba, amikor a múltkor (amikor kitalálta, hogy 'feladja') Ginával üvöltött. Konkrétan félnék vele egy helyen lenni.

Súlyos bajok vannak nála. A tegnapi postban lévő fotóról amúgy nekem azok a képek jutnak eszembe, amiket oviban meg bölcsiben csináltak, amikor be kellett ülni szépen pózolni kisvonattal meg a macival.

Zsannacska 2016.11.10. 08:37:37

Btw a Málna produkció tényleg ebből a 8 videóból áll csak? Ezektől közszereplő és sztár Tivy? www.youtube.com/channel/UCxWMESixJdORTXyinMHQHKA/videos

Lehet, hogy van más is, de nem tiszta.

tejfölösbableves 2016.11.10. 08:39:45

És most el lehet játszani a kis amerikai elnökválasztást: választhatunk a rossz és a nagyon rossz közül, azaz egy retardált és egy hímsoviniszta barom közül. Sosem hittem volna, hogy egy Krisztián típusú emberre szavaznék, de Tivy annyira irritálóan visszamaradott és még iszonyatosan beképzelt is hozzá, hogy megtettem. Én kérek elnézést minden hölgytől.

etikette 2016.11.10. 08:41:49

@Zsannacska: hello és üdv, azt már kitárgyaltuk, hogy ha nem is forgatókönyv szerint mennek a történések, de a szerkik húzogatják a szálakat és sugallják nekik a "teendőket"...Én biztos vagyok benne, ill én biztosan belekevernék a Tivi kávéjába egy kis xanaxot de sztem tutira ott állnak lesbe a kommandósok,tek,ninják,dexter a falak mögött ugrásra várva hogy mikor kell kilőni valamelyik őrjöngőt.

2016.11.10. 08:42:12

@Zsannacska: szia, pont az elozo posztban irtam reggel, h sztem rettegnek benn tole a tarsai is, egybol rohannak nyugtatni, es vajon mi lehet ott meg, amit nem engedtek adasba...

Mirocska 2016.11.10. 08:45:41

Nagyon klassz lett a poszt, köszönjük! :)
Hajrá Papi! :))

Zsannacska 2016.11.10. 08:46:04

@etikette: @Biriksz_Krokiksz!: igen, ezt remélem én is. Ettől függetlenül nekem nagyon fura, hogy ezt az rtl bevállalja, mert baromi veszélyesnek tűnik a srác.
Amúgy szerintem ez az évad tényleg mindegyiknél rosszabb, a régebbi évadokból van pár videó, amit guilty pleasure-ként néha vissza-visszanézek, de ezek itt nagyon nagyon nagyon buták. És most nem azért, mert nem ismerték fel a fotóról Mára Teréziát.
Gináról is azt hittem, több esze van.

Cérnahuszár 2016.11.10. 08:48:18

@Zsannacska: alighanem ennyi a nagy életmű, de ez sztem nem fogja őt meggátolni abban hogy ki ne adjon egy életrajzi könyvet :)
említésre méltó még a videó követőinek a száma, 36?ezer volt nemrégiben, magyar viszonylatban 200 ezernél kezdődik aki figyelemre méltó, ahogy megtudtam egy kortárs emberkétől aki ezt a videós világot figyelemmel kíséri és képben van ezen a téren.
szóval erőteljesen gagyi a csávó

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 08:48:36

vasárnap stúdióbontás lesz, úgy érzem

Cérnahuszár 2016.11.10. 08:50:44

@etikette: tegnap nekem is ez volt meg, valami szöveget kaphatott, amikor mondta a monológját és szépen belezavarodott, a végén sikerült azt is becsempészni az egyik hasonlatába hogy "hogy is hívják? ja nem jut az eszembe" és folytatta a nyökögést :)

Cérnahuszár 2016.11.10. 09:01:48

Jót röhögtem még amikor somával beszélgetett valamiről a cigizőben, és az a sapka ahogy a fejin vót, kajakra a kuka törpét idézte :) Tökéletes kép volt, meg kellene festeni aztán kitenni a nappalijukban.

Ja meg Mici volt érdekes, amikor Dávid inmedisares közölte vele hogy ciki a párzásuk annyi ember előtt, azt találta mondani hogy Dávid fura mert kukkoló :))

KapitányG 2016.11.10. 09:02:59

"Tivike, mutasd meg a mamának, hol az orrod." :))) Köszi, Dzsudibi :)

tejfölösbableves 2016.11.10. 09:06:52

Azért tegyük hozzá, hogy Krisztián miatt is készenlétben állhatnak a ninják, mert benne is megvan a potenciál a robbanásra.

É2I 2016.11.10. 09:13:30

Gyó lett Dzsudi!

on

Géza! Ugye megmondtam, hogy a csirke le lesz szavazva a cigi ellenében? Fél nap kellett hozzá ;)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 09:14:19

@Biriksz_Krokiksz!: ja, a stúdióbontást.. lehet én is erre vetemedek :)

Mirocska 2016.11.10. 09:15:05

@tejfölösbableves: Remek párbajnak nézünk elébe! :))))

etikette 2016.11.10. 09:18:17

@Cérnahuszár: én is a sapkás mivoltján röhögtem. nem tudtam hogy lehet még fokozni a primitiv, buta külsejét,mozgását,nézését de a félrecsapott sapi rádob :D :D

Zsannacska 2016.11.10. 09:18:50

@Cérnahuszár: Hát, jó :D azt hittem, a nagy marketingcsapat ennél többet tett le az asztalra, videót összevágni ma már egy olvasni tudó 6 éves is tud.
36 ezer követő kb semmi, bevételt se termel. Mondjuk ha ezek a videók bárkit is bevételhez tudnak juttatni, akkor az meg is érdemli.

tejfölösbableves 2016.11.10. 09:19:00

@Mirocska: gigászi elmék összecsapása, döntsenek a logikailag tökéletesen felépített észérvek! :-).

2016.11.10. 09:20:35

@úgymond olvasó MMKK: de am' azon sem fogok meglepodni, ha leszedaljak elotte, eloben nehez kontrollalni.

Cérnahuszár 2016.11.10. 09:21:06

@Zsannacska: van egy srác akinek 200 ezer követője van, egy éve hagyta abba, 5 évig tolta a vicceskedést, gondolom neki sem volt nagy biznisz.

tejfölösbableves 2016.11.10. 09:22:05

@Zsannacska: Én random kiválasztottam egy videót (elvből csak olyan dolgot értékelek, amit már láttam is) és abban éppen azt ecsetelte elmebajnokunk, hogy megdobta az egyik gyártó X karton (a számra már nem emlékszem) energiaitallal, mert egy előző videójában azt fogyasztott. Tehát azért már keletkezett belőle némi bevétele. Hogy a gyártónak ez miért volt jó, azt meg ne kérdezd. :-)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.10. 09:26:55

@Zsannacska: Olvastam valahol hogy 0-24-ben ott van bent 2-3-4-5 kameraman, azok meg gondolom ki vannak "képezve". Meg az egész villa be van kamerázva, szóval ha valamelyik gyökér megkattan, azt látják, és azonnal be is tudják küldeni a kommandósokat (vagy bárkiket tartanak ott erre, én azon se csodálkoznék, ha Győzikét küldenék be)

Cérnahuszár 2016.11.10. 09:27:59

@Zsannacska: ő a csávó

www.youtube.com/watch?v=bMxb2SfDsLk

valszeg azért esett tivyre a választása a csatornának, mert 36 ezer követő nem változtat nagyon a szavazásokon, viszont egy komolyabb jutuber tényleg nem sok esélyt adna a többi játékosnak

Kamiko555 2016.11.10. 09:31:11

Azt tudja valaki,hogy mivel keres havi fél misit a Tivy?!Mert ezt mindig elmondja, ha mást nem tud elövenni,hogy mitöl más mint a többi ember... Vagy ez a pénz tényleg ezekböl a nemvicces dolgokból jön be neki?!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.11.10. 09:33:50

Üdv mindenkinek!

A napokban hallgattam, mert ez már nézhetetlenül szar lett, kissé besokalltam tőle. A villa jelenére nem is nagyon érdemes szót fecsérelni. Kicsit sajnálom, hogy nem két ember hullik ki vasárnap, jó lenne már letudni ezt a szériát, már nincs benne kraft.

Tivy ugye egyértelműen távozik vasárnap, a gyerek végleg elpattant.

Gigabyte 2016.11.10. 09:38:52

@Cérnahuszár: Ne legyetek már beszarva,pl. Majka belehalok számát 41 067 293-an töltötték le. Kis hazánkban meg hozzávetőlegesen 1/3-a ember él.Tivy esetében is a sok kis málna,megnézi ugyan azt a videót 10-20 alkalommal is mert az agyi szintjüknek ez a menő......

Cérnahuszár 2016.11.10. 09:39:00

@Biriksz_Krokiksz!: ja tényleg, tegnap? beszéltetek hogy lehet túlélni trumpot meg ha elszabedul a zombiapokalipszis, ezt nézzétek meg

www.youtube.com/watch?v=FuiCdx2Uvgk

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.10. 09:41:44

@Dzsudibí <3 <3
"még Gina nélkül is pörgeti a bakelitet egy kicsit a sötétség DJ pultján" :DDD
@Biriksz_Krokiksz!: nem mentolos lecsó nagyúrral már megbeszéltük hogy Vivi egy elszabadult MI.
a szöszi vékonka hardveren egy forrest gump szoftver fut szekszi pluginnel, de béta a rendszer azért olyan amilyen. a nyitott száj egyértelműen a hardver hűtése miatt van.

2016.11.10. 09:44:45

@Cérnahuszár: ez mekkora! :))))))))))

Cérnahuszár 2016.11.10. 09:46:58

@Biriksz_Krokiksz!: ja, nekem a simonok bejönnek úgy látszik :)

Mirocska 2016.11.10. 09:47:35

@Kamiko555: Nem hallottad? Vannak üzleti partnerei! :)))))

Papp Sanyi 2016.11.10. 09:49:13

@Kamiko555: Keres ő a f@szt! Egy idegbeteg állat. Látszik rajta, hogy érvek helyett (szerintem nem is ismeri a szó jelentését) üvöltözik, mivel úgy gondolja, hogy aki hangosabb annak van igaza.
Ez 8 éves szint. Bár azok is jobban olvasnak, mint ő. Funkcionális analfabéta, attól pedig, hogy sztárnak hívja magát, még nem lesz az.
Kint nem adok neki két hetet és legépelik egy fellépés után.

Cérnahuszár 2016.11.10. 09:49:22

@VV Tivien: én nem a letöltésről beszélek, hanem a követőkről
akik visszajárnak :) mert kapják az értesítést az új vidiről

SzemFülEs 2016.11.10. 09:52:11

rgyébként nekem valóban az az érzésem, hogy ezt a castingot nagyon elcseszték a szerkik. És ez az érzés napról napra nagyobb bennem. Számomra hihetetlen, hogy a bentiek nem látják át, hogy akik kedvencek voltak, azok azért estek ki, mert nem néző kompatibilisek :)

Gigabyte 2016.11.10. 09:58:40

@Cérnahuszár: Tivynek 33000 követője van,Krisztiánnak 6000 ehhez képest nézd meg a jelen állást.

www.easypolls.net/poll.html?p=5823a1d1e4b06ecc9bed0bbd

Wednesday7 2016.11.10. 09:59:11

@Kamiko555: szerintem angliában keresett annyit, átszámítva

csakolvasok82 2016.11.10. 10:00:00

Jó reggelt!
Szuper poszt, köszönöm!

Szerintem nem szeretik a többiek sem Tivadart, sőt, csak félnek tőle. Amikor Bence bejelentette, hogy szavazni fognak a nézők, mert kimondta Gina nevét, rögtön ugrottak nyugtatgatni. Ez sokat mondó.
Ezért tisztelem Ginában azt, hogy nem fél kimondani a vele kapcsolatos véleményét, és Krisztián még az egyetlen, akiben van bátorság. A többi sunnyog csak.
Dávid is egy beszari pöcs, hogy Gina ne álljon ki magáért, mert ő nem akarja ezt hallgatni egész éjjel? Hát mondjuk baszki álljatok Gina mellé, akkor talán Tivadar is elgondolkodik egy kicsit. Talán, kicsit.
Az ilyen emberek azok, akik simán végignézik a villamoson, ha egy részeg faszi beszólogat/zaklat egy fiatal lányt.

Kamiko555 2016.11.10. 10:00:18

@Papp Sanyi: én is azt remélem,hogyha kijön,akkor rohadtul nem fog tudni megújulni és ez a málnás dolog nem fog évekig kitartani...Van kb. 5 db "vicces" szó amit különböző sorrendben ki tud mondani és ennyi...Szerintem kint se minden poént ö talált ki,mert látszik hogy így egyedül elég gyenge lábakon áll...

2016.11.10. 10:02:40

@Cérnahuszár: feltunt, de neked elnezem :*

Wednesday7 2016.11.10. 10:03:26

@Kamiko555: mittudomén :D mosogatott, pincérkedett, ő mondta, hogy mindent elvállalt. És ott azért kicsit jobbak a fizuk, ha 5-öt nem is, egy 400-at simán megkereshetett

2016.11.10. 10:03:46

@Cseszlovák Gyurmafilm: forrest gump legalabb ari volt, de ez a csaj.....pffff

RETROPETI 2016.11.10. 10:04:46

Tivadar frappáns, ütős monológot igért, a végére egy csavarral. Ehelyett csak nyökögés volt, csavar nélkül.
Persze megszokhattam volna már, hogy nála minden fordítva van, pl. a "colosgeci" jelentése "óvtam, vigyáztam rá".

Princessbora 2016.11.10. 10:05:31

Hát nekem nincs két anyám, de leírom szó szerint, álljon itt Tivadar monológja elrettentésképpen:

"Sziasztok kedves Villalakók! Apukámnak nagyon boldog névnapot szeretnék kívánni. Dina, Lóri csókpusziölelés. Zsófi, Viki úgy szintén. Zserbóka, Evi nem kell mondanom, hogy nagy szív. De belekezdenék a monológomba. Lesz egy kis monológ. Ööööööö…. kedves nézők, anyu, apu szeretlek. Tatabánya, Tata, Komárom-Esztergomiak, Kismálnák, Málnák és mindenki, aki szeret engem….. ööööööö…. tegnap döntöttek a nézők egy dologról, amivel nem értek egyet… huuuu, futottam, ki kell fújnom magam…. éééés…. de azért fejet hajtok előtte, mert a nézők döntése volt, úgyhogy a mai napon ezt a kendőt egy olyan személyre fogom helyezni, aki sok mindenben mellettem állt, de döntenem kellett, úgyhogy kedves Villalakók, megkezdem a sort.

Dávid hozzád szólok elsőnek… öööö… Dávid néha látom rajtad, hogy nem mondod ki őszintén, amit gondolsz, de ez azért van, mert szíved van és a szíved a helyén van és nem akarsz megbántani egy-két embert és ember maradsz a talpadon. Ezért a jelöltem az nem te vagy.

Öööö…. Mici, hozzád szólok most. Úgy döntöttem, hogy mérlegelnem kellett és mérlegeltem. Nagyon sok vitánk volt és tudom, hogy csúnyán beszéltem veled. Mondták sokan, hogy a nőkkel én hogyan és hogy-miképp beszélek…. ööööö…. aki hölgynek nevezi magát, az …. öööö… tehát aki hölgynek nevezi magát, annak nem… az nem … tehát ezt a viselkedési normát nem veheti föl. És nagyon sajnálom Mici… meg rettenetesen sajnálom, ne haragudj, majd egyszer érteni fogod a döntésemet… úgyhogy döntöttem, és hát a jelöltem az… nem te vagy.

A Batman-be a Batman mindig azt mondta, hogy Gothamet meg lehet menteni, de a világot nem. Tisztába vagyok vele, hogy vannak rossz emberek és jó emberek…ééééss én nem tartom magamat…öööö… úgymond….miaz?... tehát… öööö…. fúúúú nem jut eszembe…. nem tartom magamat… öööö… öööö… igazságosztónak, de én azt mondom erre, hogy…. hogy hibáztam és nagyon sok nőt megbántottam, így a Ginát is, úgyhogy én elnézést kérek tőled is Gina, mert igaz nem értek egyet az elveiddel meg a viselkedéseddel, de nem azt bántam meg, hogy amit mondtam rólad, hanem ahogy mondtam és amilyen hangsúlyba.

Bence: Tivy ki kell mondanom a nevet, hogy kit hívsz ki.

Tivadar: Jóóó, mindjár, a vége felé járok és csak annyi, hogy…

Bence: De siess, mert vége az adásnak, 30 másodperced van még

Tivadar: Jó, anyukám mondott valamit, hogy amikor megdobtak kisvonattal, akkor az mondta nem itt fáj, hanem itt belül, a kimondott szó ugyanez, a riválisok meg egész életük során…. öööö… harcokon mennek át, az én riválisom meg a Krisztián. És én úgy döntöttem, hogy téged szeretnélek kivinni, nem a gyűlölet jegyében, hanem anno azt mondtad, hogy ha egyszer úgy alakítja a sors, akkor menjünk. Akkor menjünk."

Húúúbazzz.. a Mici résznél majdnem feladatam. Ha visszamegy vasárnap ez a gyökér, felgyújtom a tévét, a hamut pedig kilövöm az űrbe.

2016.11.10. 10:06:38

@Papp Sanyi: en mar varom, h csalodjon, fuggetlen attol, h mikor kerul ki a villabol, de szeretnem, ha szembesulne vele, h egy kis senkihazi.

Cérnahuszár 2016.11.10. 10:09:53

@VV Tivien: krisztiánnak van jutub videója?
lökj egy linket.

Mirocska 2016.11.10. 10:11:47

@Princessbora: Egy hős vagy! :)
Megdobták kisvonattal? Ez lehet a baj...

2016.11.10. 10:13:41

@Mirocska: en ugy ertettem, h o dobta meg anyut a kisvonattal, de siman lehet h felrehallottam.

Cérnahuszár 2016.11.10. 10:15:30

@VV Tivien: de azért az feltűnt hogy én a jutub vonalat vesézem és nem keverem össze a faceval?

KapitányG 2016.11.10. 10:15:48

Csak azért kérdezem, mert Cérnahuszár és a többiek szerintem eddig a youtube-os követőkről/feliratkozottakról beszéltek

2016.11.10. 10:16:50

@Princessbora: leborulok elotted, egy hos vagy ;)

etikette 2016.11.10. 10:17:07

Most komolyan elsunnyogták az adás végén, hogy mi volt a tegnapi szavazás végeredménye miszerint ön kit hívna ki Tivi helyében?! Skandallum!! :D:D

etikette 2016.11.10. 10:17:51

@Princessbora: és most mossál kezet,szemet,szájat,billentyűzetet szappannal! nehogy rajtad maradjon a tivikórság :D

2016.11.10. 10:18:11

@Mirocska: de siman elkepzelheto ez is rola.

KapitányG 2016.11.10. 10:19:30

@VV Tivien: A 10:15:48-ast neked szántam

2016.11.10. 10:20:07

@etikette: benne volt pedig, asszem vmi 40%ot kapott pappi, huszonvmennyit mici, a tobbi meg nagyjabol majdnem egyfoman szetoszlott.

Téliszony 2016.11.10. 10:21:23

@csakolvasok82: Ami erről eszembe jut
Stockholm-szindróma:
Lényege, hogy a túszok – és a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek általában – szeretetet kezdenek érezni kínzóik, rabtartóik iránt. Olyankor léphet fel, amikor a sok bántás mellett a rab figyelmet, néha előforduló felületes kedvességet tapasztal a rabtartója részéről, ugyanakkor teljesen ki van szolgáltatva neki, az élet-halál ura felette.

genevieve 2016.11.10. 10:21:57

@etikette: nem, mutatták, hogy a nézők is krisztiánra szavaztak

Gigabyte 2016.11.10. 10:22:26

@KapitányG: Nem olvastam végig,azt hittem arról is megy az elemzés...

É2I 2016.11.10. 10:23:36

@Mirocska: Egy valódi BIZMUT-ot kellett volna hozzávágni.

Mirocska 2016.11.10. 10:24:00

@Biriksz_Krokiksz!: Tuti, hogy problémás kisgyerek volt.

csakolvasok82 2016.11.10. 10:25:13

@Princessbora: respect
@Téliszony: Nekem inkább a Genovese eset jutott eszembe.

Nbl 2016.11.10. 10:25:30

@Cérnahuszár: ezen én is meglepődtem, így tűnik a Kárszeg családnak semmi önkritikája nincsen, röhej, h a többieket tartja Mici furának meg gyerekesnek azért, mert nézik, hogy ők mit csinálnak... Egyértelműen mind a kettőjükre rossz hatással van ez a kúrósdi.

Tivadar tényleg véglegesen megkattant (ok, mindig is meg volt, de most szintet ugrott), a tegnapiban amit leadott műsor már tényleg az épelméjűségét kérdőjelezi meg... Én közszereplő, te senki :D

2016.11.10. 10:25:31

@Mirocska: szomoru, akkor kellett volna mar felfigyelni es kezelni.

2016.11.10. 10:27:44

@csakolvasok82: jujjnemarrrr, azert az mar megse mar (a kollektiv felelosseg reszre gondolok)

hereverő heverő 2016.11.10. 10:28:17

@É2I: Gigantot. De megelégednék egy V43-al is.

Nbl 2016.11.10. 10:29:16

@Nbl: hehe, a Swype-ot használok tableten, az előbb mikor azt akartam írni, h "Tivadar", a Swype azt írta be, h "tudástár" - sztem ha jelenteném, fatal errorként lenne feltüntetve a buglistában :)

csakolvasok82 2016.11.10. 10:29:36

@Nbl: Szerintem Krisztiánra nincs rossz hatással, mert sokkal nyugodtabb, kevésbé ideges, mint a rendszeres szex előtt volt. Az más kérdés, hogy a nézői megítélés mennyire változott. Szerintem ebből a szempontból inkább a Mici renoméja csökkent (ilyen világban élünk), de az is inkább csak a reggeli, mások arcába tolt dugás miatt. Mert az volt leggázabb dolog, szerintem.

2016.11.10. 10:32:25

@Nbl: ezzel felrobbantottad volna az internetet :)))) vilagvege, mondom h jon! :)))

2016.11.10. 10:34:40

@csakolvasok82: ezzel kapcsiban azt nem ertem, h ha mar nekik kettejuknek nincs annyi esze, akkor az osszes tobbiek mifaszert nem szolnak rajuk, h ezt ne itt es ne igy csinaljak, bujjanak el a szaunaba v mosokonyhaba stb.

hereverő heverő 2016.11.10. 10:35:08

@csakolvasok82: Azért húzza le mindkettőjüket, mert innentől csakis egymással foglalkoznak, megszűnik körülöttük a villa és a benne lakozó biomassza.

2016.11.10. 10:36:00

@Biriksz_Krokiksz!: buzinet, szoval ne a hatuk mogott egymas kozt pusmogjanak, hanem szoljanak rajuk, h ezt ne csinaljak tobbet.

SzemFülEs 2016.11.10. 10:37:01

@Princessbora: lehet, hogy a mai posztban elég is lett volna ennyi, király vagy :D

hereverő heverő 2016.11.10. 10:37:54

@Biriksz_Krokiksz!: Én habozás nélkül kimenekülnék a szobából ha belekezdenek. Krisztián milyen patáliát volt képes csapni amikor a többiek nek hagyták aludni, most persze mindenki le van szarva, én baszok ! Vagy mondja meg kerek perec a többieknek, hogy "az az igazság, hogy kanos vagyok és meg fogom csinálni a Micit, vagy ideadjátok a baszobát, vagy itt helyben megteszem"

2016.11.10. 10:40:25

@hereverő heverő: nekem a halalom, ha nem engednek aludni, en kihajitottam volna oket a 'csaba. de amugy igen, a masodik verzio lenne jo mindenkinek (baszoba)

Funk You 2016.11.10. 10:42:51

"Tivadar azért még Gina nélkül is pörgeti a bakelitet egy kicsit a sötétség DJ pultján"
:DD ezért a mondatért már érdemes volt ma felkelni.

Fájdalom (nem), de Tivadarunk már akkor kiesett, amikor magára pakoltatta a jeleket. Onnantól kihívhatta volna az udvaron álló rozsdás biciklit is, az is simán visszagurulna ellene.
Amúgy Lóri a távozása után lett valami misztikus módon ekkora spanja? Elakadtam annál a momentumnál, amikor még csicskageciárulókutya volt és bezsarolta azzal, hogy kiviszi, ha Soma Evettre teszi a lilát.

csakolvasok82 2016.11.10. 10:47:01

@Biriksz_Krokiksz!: hááát, őőő, de, mármint persze csak szerintem, de hát nem vagyunk egyformák :) Persze elgondolkodtam, felnőttesen, mint Vivi :), lehet túltolom ezt a vonalat, mert voltam "hasonlóban": Egyszer álltam a teli buszmegálló mellett, mikor két ember összeszólalkozott, és az egyik kést rántott, rengetegen voltak körülöttük, mégis én voltam az egyetlen, aki igaz csak szóval (fizikailag esélyem sem lett volna), közbeavatkozott. Kértem az embereket, hogy hívjanak rendőrt, éppen a szóbeli közbeavatkozással voltam elfoglalva, de senki meg sem mozdult, csak nézték, -mintha moziban lennének- a dulakodást, szerencsére nem lett véres vége. De döbbenetes volt látni, hogy mennyire nem érdekelte az embereket (sokan voltak).
Kb. ezt látom most is (persze analogizálok), hogy ott van Gina, aki csupán azzal, hogy létezik céltáblájává vált Tivadarnak (anno Zserivel is ilyen volt kb. ), és mások hagyják, hogy a lelkét széttapossa, pedig tehetnének ellene, rászólhatnának, mint Krisztián teszi. Elég komoly lelki sérülést is okozhat neki Tivadar, akár maradandót is.
Mondhatjuk, hogy ezt vállalta, minek költözött be...de szerintem Tivadarra senki sem volt felkészülve, rá nem lehet.

Bocsi a hosszú hsz-ért.

2016.11.10. 10:48:35

annak mindenesetre nagyon örcsizek, h nem vált be a kis somácska krisz-megtörési terve, egész jól helyt állt pappi a konyhában, meg a kajarendelést is elég korrekten levezényli. muhahahaha <- ezt somának küldöm!

2016.11.10. 10:51:44

@csakolvasok82: nemnem, én köszi a kifejtésért, és ez nagyon durva, h át is éltél hasonló szitut. és értettelek, hogy gondolod, csak már nagyon untam a telón tapperolást, azért nem mentem bele jobban, de már átjöttem gépre ;)

hereverő heverő 2016.11.10. 10:53:09

@Biriksz_Krokiksz!: ekg. Soma egyébként is egy brilliáns elme, egyből levágta, hogy milyen jól bevált a terve és már tervezi a következő lépéseket amivel tovább fogja gyengíteni Krisztiánt.

rearwindow 2016.11.10. 10:53:49

@Kamiko555: a volt csaja azt nyilatkozta, hogy beköltözéskor saját pénzén kellett tisztálkodási szereket vennie Málna Uraságnak, úgyhogy nagyon jól nem mehetett neki.

hereverő heverő 2016.11.10. 10:54:39

@csakolvasok82: Pontosan Gina tudott volna Tivire felkészülni, ő hetekig nézte előtte az adást.

csakolvasok82 2016.11.10. 10:55:05

@hereverő heverő: ez az miért kizárólag Zsoltiéké a sufni. Miért kell ELKÉRNI! ?Nevükre íratták vagy mi a manó? Krisztián azt hitte (Somának azt mondta), hogy nem is hallatszik, amikor Soma szólt neki, hogy csattogástól nem tud aludni. De Gina is szólt korábban Micinek erről. Ok, dugjanak éjszaka, ágyban, párnák között, de mindenki szeme láttára?felkapcsolt lámpáknál?totálplánban? És Mici háborodik fel, amikor Dávid megjegyzi neki ezt...nincs egy csepp szemérem bennük?
Amikor először leszopta a Krisztiánt, hogy aggódott Mici, hogy az anyja látja, na, amikor a szoba közepén közszemlére téve tolják, azon nem aggódik? Érthetetlen...

Cérnahuszár 2016.11.10. 10:55:30

@Biriksz_Krokiksz!: nekem tetszett hogy soma szivózik, végre csinál valamelyik játékos valamit
az is jó volt hogy a fagyi visszanyalt neki :)

2016.11.10. 10:56:17

@hereverő heverő: egy született Niccolò MachiavellA!

rearwindow 2016.11.10. 10:56:52

@Wednesday7: angliai minimálbér 1000 font, amikor csúcspontján 440-en állt a forinthoz képest, akkor ez a tivi-féle nagyotmondással megtoldva teszi ki a "félmillás" havi keresetet

Perah 2016.11.10. 10:57:09

Ment a szavazatom Krisztiánra, mert Tivy-t a kinti életben sem tudnám elviselni, és így képernyőn keresztül sem szeretném tovább hallgatni. Komolyan mondom, hogy megérdemelnék azok, akik Tivire szavaznak, hogy egy ugyanilyen ember költözzön a szomszédságukba, vagy házasodjon be a családjukba! Akkor talán a saját bőrükön is megéreznék, hogy milyen egy hasonló ember közelében lenni nap mint nap... Ennek a srácnak valószínűleg tényleg van valamilyen mentális betegsége, vagy megrekedt az óvodás életkorban. Az a nagymonológ is, amit tegnap előadott, hát döbbenetes volt, azok a mondatszerkezetek és kifejezések...

Soma nálam egyértelműen mélyrepülésbe kezdett ezzel az aljas aknamunkával, a kinti életben is rühellem az ilyen sunyi embereket, akik úgy akarják mozgatni a szálakat, hogy azzal valaki másnak ártsanak. Krisz amúgy mit tett ellene, hogy így rászállt, persze csak alattomosan, mert szemtől-szemben nem mer vele konfrontálódni?!

A Zsolt Vivi páros már egyáltalán nem érdekel, mert nem szeretem az olyan kapcsolatokat, amikor valaki folyton panaszkodik a másikra, azután mégis mindig megbocsát neki. Ha Zsolt nem veszi észre, hogy Vivi miatt az ő megítélése is rossz irányt vesz, akkor megérdemli, vagyis megtalálta zsák a foltját. Ezt jól mondta Dávid kint a dohányzóban, hogy annyit tehet, hogy elengedi ezt a kapcsolatot a Vivivel, ha úgy látja, hogy nem lesz jobb. Szerintem is, minek erőltetni azt, ami bánatot okoz?

@csakolvasok82: Tök igazad van, én is utálom az ilyen beszari alakokat, emiatt Dávid kezd egyre ellenszenvesebbé válni. Úgy akar bejutni a döntőbe, hogy minden konfliktusnál kussol. Nekem pont emiatt szimpatikusabb Krisztián, mert ő legalább kiáll a barátai, illetve a gyengébbek mellett, Tivyt is igyekezett leállítani, amikor az Ginával ordibált.

csakolvasok82 2016.11.10. 10:57:43

@hereverő heverő: Zseri látta a videóit, és mégis mi lett, nem tudta kezelni, Gina nem látta a videóit, plusz, ahogy mondta nem követte az eseményeket, amit el is hiszek, mert felteszem az édesanyja betegségével, elmenetelével volt elfoglalva.

2016.11.10. 10:58:02

@Cérnahuszár: perszehogy, ez így egyben a kerek és élvezetes sztori :)

Cérnahuszár 2016.11.10. 10:58:24

@hereverő heverő: de gina nem is félt tőle, simán megjelelte, és simán kimondja a többiek előtt hogy neked van valami bajod erősen
ezért van kiakadva tivy, mert rombolta a nimbuszt
ja igen, ez volt érdekes, hogy bence ezt tegnap megemlítette, mert ugye a műsorvezetők nem foglalhatnak állást.

2016.11.10. 11:01:12

@Cérnahuszár: mit mondott bencus, mitmitmitmit? (nem ugrik be)

Perah 2016.11.10. 11:01:42

@RETROPETI: Hát, ez nagyon jóóóó! Tivy szerint a "colosgeci" jelentése "óvtam, vigyáztam rá"... és tényleg :D :D :D

Cérnahuszár 2016.11.10. 11:04:17

@Biriksz_Krokiksz!: hát az elején hogy tivy agya bútol, meg valamikor az est folyamán hogy ginára azért van kiakadva mert rombolja az imádzsát, vagy valami ilyesmi, szóval magyarázatokkal vezeti a nézőket
de lehet hogy ezt már álmodtam, basszus már én is álmodok a vv-vel és le kéne porolnom egy könyvet

2016.11.10. 11:05:42

@Cérnahuszár: :))))))))) (túlélőset poroljál le!) ;)

Plüsscukor 2016.11.10. 11:08:02

Jó reggelt! Én meg megszokásból ott üldögéltem egyedül a tegnapi posztban, észre sem vettem, hogy már rég kint van az új, friss, ropogós posztcsi :)

csakolvasok82 2016.11.10. 11:08:06

@rearwindow: pláne, hogy a felét kifizeti szállásra, még ha étteremben dolgozik, kajára nem is költ sokat.

hereverő heverő 2016.11.10. 11:08:12

@Cérnahuszár: Pontosan. Gina szerintem is sokkal tudatosabban ment be a villába, egészen jól látta, hogy Tivi beteg, hogy Attitól és Dávidtól semmit nem várhat és nem kell tőlük tartania sem.
Szerintem látható volt már a közös szaunázás alkalmával, hogy Micici és Kárszegián egymásba lettek teremtve, a Vivi-Zsolti páros innentől természetes kiválasztódás.

@csakolvasok82: Valljuk be, Zseri sem volt egy elmebajnok. Ő akart a Tivi vélt népszerűségén felkapaszkodni, még akkor is kapaszkodott mikor Tivi óvva szeretve csicskapapagájkutyázta. Ha ezt nem látta be... de szerintem ez szándékos volt Zseraldinho-tól. Amint kiesett, már köpött is Tivire, szevasz málna.

hereverő heverő 2016.11.10. 11:11:33

@Cérnahuszár: Baszki, le kell álljak a cuccal... egyre többen álmodtok ilyen rémeseket. Nekem is volt reggel a tekervényeimben egy párbeszéd paródia, de kiesett a metrón.

hereverő heverő 2016.11.10. 11:12:34

@csakolvasok82: Gondolod, hogy elnyalogatta a tányérokat mosogatás előtt ? Kinézném belőle...

2016.11.10. 11:14:19

belenéztem tyvtyv egyik videójába (egy csapat galambot vegzált, közéjük futott a mivannegatííííív csatakiáltásával....gyorsan lecsuktam. hátttt mit mondjak... roppant eredeti fazon. (se!)

2016.11.10. 11:15:22

@Plüsscukor: ha beállítod a követést, jelzi, h van új topik ;)

Perah 2016.11.10. 11:15:27

A poszt tök jó lett, főleg ez a rész tetszett: "Tivadar jó eséllyel úgy tudja, hogy Amerika egy ország, mely a London nevű ország szerves része s egyben telekszomszédja, és ahol sok a hamburger meg a néger" :D :D :D

@Princessbora: Azért Tivy monológját nem lehetett egyszerű legépelni, és ehhez többször is meghallgatni, neked valamilyen díj járna ezért :))).

@Plüsscukor: Haha, én is sokáig nem vettem észre, hogy új poszt van már :D. Viszont jó lenne már dolgozni is, mert nagyon rá lehet kattanni a komment olvasgatásra és írogatásra...

É2I 2016.11.10. 11:18:05

Így vagy úgy a tripperest nem a vellába, hanem a diliházba kellett volna beköltöztetni, valszeg (vagy kárszeg, nem is tudom:) már évekkel ezelőtt.
De menjen csak haza marketing málnát szedni havi ötszázért. (Ötszáz? Lufaszt mama, lúúúfaszt!)

É2I 2016.11.10. 11:23:16

@hereverő heverő: Inkább helyett, mint előtt ;)

SzemFülEs 2016.11.10. 11:24:46

szerintem amúgy Zserbónak is leesett, hogy "szívszerelme" miatt esett ki, úgyhogy gyorsan össze is jött mással. :D

2016.11.10. 11:24:48

@É2I: még kiköthet a pszichiátrián egyszercsakcsi. (és ezt most -kivételesen- minden #genyasági nélkül mondom)

Plüsscukor 2016.11.10. 11:25:05

@Biriksz_Krokiksz!: Dévid csak demokratikusan alávetette magát a többiek akaratának azzal, hogy cigizett :))

2016.11.10. 11:27:50

@Plüsscukor: DE remélem csokit nem evett!!! (asszem az volt h aki cigizik, az nem csokizik) amúgy sztem kért az atti adagjából, mmint cigit.

hereverő heverő 2016.11.10. 11:28:30

@Biriksz_Krokiksz!: Látod, tavaly is volt egy aki csak akkor került oda, amikor a villamos alá lökött egy nénit. :((

hereverő heverő 2016.11.10. 11:29:09

@Biriksz_Krokiksz!: Ati inkább csokizott neki, azt már úgyis megszokták.

2016.11.10. 11:30:15

@hereverő heverő: igen, hallottam róla...mit tegyünk, szavazzuk be egyből a kiesése után? (támogatom)

2016.11.10. 11:31:35

@hereverő heverő: nahát!!! EZT meg se hallottam!
XD

2016.11.10. 11:33:50

@Perah: "Viszont jó lenne már dolgozni is, mert nagyon rá lehet kattanni a komment olvasgatásra és írogatásra..." ugyanezzel a gonddal küzdök, nem haladok, kéne nekem gyerekzár a HV blogra ;)

Sanda.Ipse 2016.11.10. 11:40:36

Sajnálom, hogy nem a hármas párbajra szavazott több néző. Akkor az üvöltő dervis és a egysejtű agyú strici is kiesett volna.
Úgyhogy ezt a párbajt most kihagyom és nem szavazok egyikre sem.

csakolvasok82 2016.11.10. 11:41:59

@hereverő heverő: hát pont a kiesése utáni "leszaromtivit" hozzáállása miatt nem volt ő olyan hülye, tudta, hogy Tivy idekint császár (ott vidéken legalábbis)és rá kell kapaszkodni, csak sajnos beakadt a lemez, és nem vette észre, hogy rozsdás szögekkel van az a kapaszkodó kibélelve.
Tivyből még a tányérnyalogatást is kinézem, de nem erre gondoltam. :) Nem hallottam még éhen halt éttermi dolgozóról.

Plüsscukor 2016.11.10. 11:46:20

@Kamiko555: Angliában keresett ennyit, pohárszedő/mosogató/csicska munkakörben. Ez kb minimálbér ott kint.

SocialWorker 2016.11.10. 11:48:06

@Kamiko555: állítólag azt Londonországban kereste, valami mosogatással vagy ilyesmivel. az meg ott kint nem olyan óriási lóvé, abból bizony meg is kell élni, az élet meg kicsit drágább, mint itthon.

horee6 2016.11.10. 11:51:44

Erőt egészséget!

Szerintem rohadtul nem lehet biztosra menni ezzel a Primitivy kieséssel kapcsolatban. Tegnap kíváncsiságból ránéztem a Tulok fészbukjára és nem kaptam szikrát. Ha ezek az emberek, követők, fanok stb fogják örökítőanyagukat továbbadni, akkor tényleg megérett az ország (világ) a pusztulásra. Gőzöm nincs egy átlagos párbajon hányan hány szavazatot adnak le, de elgondolkodtatott, hogy az egyik kismálna a szavazásra biztatás közben azt fejtegette, hogy ő kb 10-15 profillal szavazott Primitivyre.
Nem lesz olcsóbb a kenyér hétfőtől, ha mégis Tahótivy megy vissza, de azért ha ez a sok kismálna sok kisprofillal szavaz, akkor az lehet egy nagy málnabokor ami sok lesz Krisztiánnak. Meg lehet, hogy nem sok az a 10-20 valahányezer követő, rajongó, de tuti, hogy az átlag VV nézőknél sokkal mobilizálhatóbbak. Szóval fene tudja vissza megy-e ez a szimpatikus sejthalmaz, az easypoll-os szavazósdi tuti nem reprezentatív(y).

hereverő heverő 2016.11.10. 11:52:45

@Plüsscukor: @SocialWorker: Szerintem még ott sem keresett ennyit, sőt sosem. Ez megint csak egy amolyan tivizmus lesz, mint az üzletfelei, a marketing meg a többi. Nem véletlenül jött ő haza a kánaánból.

Plüsscukor 2016.11.10. 11:54:43

@Princessbora: Te vagy az én hősöm!
Baszki, ezt a nyekegést újra önként meghallgatni, és lejegyzetelni, hát leborulok előtted :)
Hm, ha jobban belegondolok, akkor most te lettél Tivadar krónikaírója? :))))

Plüsscukor 2016.11.10. 11:55:46

@hereverő heverő: Biztos ebbe már bele van számolva a szponzortól kapott karton energiaital is :)

hereverő heverő 2016.11.10. 11:57:13

@Plüsscukor: És hozzáadta az aktuális dátumot is.

Akasa27 2016.11.10. 11:59:48

"mert azért úrinő vagyok, vagy mi a faszom" gyönyörű volt. köszönöm az úrinők nevében. mert úrinő nem köpköd, nem böfög és nincs orgazmusa.:D
lenne itt nekem egy óvatos kérdésem, ki a fene szavazta azt meg, hogy a sufni a zsótigyereké? na nehogy már könyörögni kelljen neki, hogy adja oda.... inkább őt kéne baszogatni, takarodjon ki onnan, hogy a fiatalok nyugodtan tudjanak szexelni. ehhhhh, fene abba a tapintatlan búúúúúúzi fejibe! :)))))

Plüsscukor 2016.11.10. 12:00:10

@Nbl: :-D :-D :-D Hangosan felröhögtem

Cérnahuszár 2016.11.10. 12:00:41

@horee6: úgy rémlik 450 ezer szavazatról beszéltek valamelyik adásban
ha minden rajongója szavaz, akkor is csak 35ezer.
sztem ki fog esni

SocialWorker 2016.11.10. 12:02:45

@Plüsscukor: haggyad má', nagyobb sztár mint akárki bárki valaha leszvót. negatíííív. mert van akik számára a málnalekvár nem ehető.
(volt már akár egyetlen olyan mondata, ami nyelvtanilag vagy bárhogy máshogy helyes volt???)

2016.11.10. 12:05:52

@Akasa27: előkerültél aranybarátnőm??! múltkor már hiányoltalak!

hereverő heverő 2016.11.10. 12:08:39

@Akasa27: És úrinő nem fingik, csak belesuttog a bugyijába. Nekem nem lenne bajom azzal, hogy beköltöznek, de akkor nekik se legyen egy szavuk se, ha másvalaki ott intézi a pásztorórákat.

hereverő heverő 2016.11.10. 12:09:46

@Biriksz_Krokiksz!: egyre nagyobb krokiszemeket meresztesz ránk ? Anyuuuuu figyelnek !

2016.11.10. 12:10:49

@SocialWorker: ehhez képest tegnap rendesen oltogatta dzsinát, h nem tud beszélni.

2016.11.10. 12:11:53

@hereverő heverő: annyira imáááádom ezt a hetet, és nagy szem többet lát! vagy mi.

2016.11.10. 12:12:53

@hereverő heverő: @Biriksz_Krokiksz!: (amúgy nem nagyobb, csak közelebb osonkodtam!)

horee6 2016.11.10. 12:13:32

@Cérnahuszár: ez rendben, hogy van 35 ezer kishülye, de tényleg lehet 10-15 profillal szavazni. Addig nem megyek el, hogy app-ot töltsek le meg szavazzak, ezért kérdem, hogy megy ez.

2016.11.10. 12:15:03

@horee6: pl csinálsz kamu mailcímeket, és/meg/vagy kamuprofilokat.

SocialWorker 2016.11.10. 12:17:26

@hereverő heverő: azért jött haza a "kánaánból" (szerintem), mert ott dolgozni is kellett volna. azt meg valószínűleg hosszú távon annyira nem szeret. na meg a sztárok nem mosogatnak.
kérlek, mondjátok, hogy egy szikrányi esélye sincs annak, hogy bárki, akár a nézők, akár az rtl őt küldi vissza...

Gigabyte 2016.11.10. 12:18:15

@hereverő heverő: A legújabb bejátszóban Zsóti megint hisztizik és nem akarja odaadni a sufnit Miciéknek,estére ebből is láthatunk egy balhét....

Akasa27 2016.11.10. 12:23:19

@Biriksz_Krokiksz!: száműzetésben voltam, helyettesíteni a másik üzletünkben, mert a kollégákat ledöntötte a kolera. de mosmán a helyemen gurulok körbe a székemmel és hogyvoltozok.:) és kérem a kedves olvasókat/nézőket, hogy szavazzanak be a villába egy ostorral, hogy szíííííjjjat hasíccsak a barmok hátábul!

Plüsscukor 2016.11.10. 12:24:08

@Biriksz_Krokiksz!: Én azt hittem, hogy telszám alapján megy a szavazósdi. Az lenne logikus.

hereverő heverő 2016.11.10. 12:24:40

@Biriksz_Krokiksz!: Helyes, helyes. Majd mindjárt keresek nektek zenéket is, most építem a GDPt egy kicsinykét, de rajtatok tartom a csigaszememet. És a lovamat odaadnám egy teáért.

Akasa27 2016.11.10. 12:24:58

@hereverő heverő: belesuttog! ez annyira cuki!!!!!
:))))))))))))

2016.11.10. 12:25:23

@Plüsscukor: pont teszteltem, és igen, így van.

hereverő heverő 2016.11.10. 12:26:34

@Akasa27: Az baj lenne, ha ásót adnék ? Az élével faszán nagyot lehet ütni, és 8 napon túl gyógyul.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.10. 12:27:48

@Akasa27: ottvan tivadar lába.még a héten legalábbis. használd azt.:)

hereverő heverő 2016.11.10. 12:28:30

@VV Tivien: Igen, mert Vivi az önző barom, aki nem ad a gumicukorból. De aki saját kis villát épít magának az nem önző. Ellenben seggfej.

Akasa27 2016.11.10. 12:28:45

@hereverő heverő: nem bánom!
habár a dominajelmezemhez jobban illik az ostor!
meghát milyen stílusos lenne az én "monológom":
- na gyere ide kis geci! melyik lábad ostor? csatttttt

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.10. 12:29:10

nah betolok a pofámba négy kötőjel kilenc rántotthúst. azátn estefelé leszek. (na nem mintha eddig lettem volna, csak mondtam) :)

Akasa27 2016.11.10. 12:29:57

@Cseszlovák Gyurmafilm: bottal nem piszkálnám meg azt a varacskos desznyót! (elnézést kérek a cuki kis varacskos malackáktól!)

Plüsscukor 2016.11.10. 12:30:32

@Plüsscukor: Na vettem a fáradtságot és megnéztem az appot. A google play szerint 100-500ezer közötti a telepítések száma, és fb vagy rtlmost profil kell hozzá.

BAZINGA2 2016.11.10. 12:30:45

Végre megszabadulunk ettől a hibbanttól!!! Mehet a málnásba, mert Krisz megy vissza! =D

horee6 2016.11.10. 12:31:49

@Biriksz_Krokiksz!: na, ennyire elvetemültek meg ráérősek csak a tizenéves nethuszárok lehetnek. Én tuti nem érnék rá ennyire, mert leköt a kommentelés... :)

hereverő heverő 2016.11.10. 12:32:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: de csirkemell legyen ám ! #ostorezarántotthús

Plüsscukor 2016.11.10. 12:32:03

@hereverő heverő: Nekem van teám, és pont egy ló kéne. Biznicelünk? :)

horee6 2016.11.10. 12:34:33

@Plüsscukor: akkor az a 30-40 ezer követő esetleges kamu profilokkal komoly, vagy elhanyagolható tényező?

hereverő heverő 2016.11.10. 12:34:49

@Akasa27: :))))
- tivike, mondod rögtön anyucinak: Á ?

Gigabyte 2016.11.10. 12:35:51

@Plüsscukor: Nem szabad tévedésbe esni,mert sokan csak az xfaktor miatt töltötték le.

Madam. 2016.11.10. 12:36:32

@Princessbora: riszpekt, tessa!
"Szavak: hamis pénzek potyognak szerteszét.
Őrült rendszer, de van benne – beszéd." (Buda Ferenc)

hereverő heverő 2016.11.10. 12:37:22

@Plüsscukor: elküldtem hozzád. Paripám csodaszép pejkó, idelép odalép hejhó! Barna deres, az a neve, hogy Csakalóvébahisz. Ha szépen megkéred, csinál citromot a teámba. Kérem a teát !

Mirocska 2016.11.10. 12:38:18

Remélem, Bencus vezeti majd a párbajt, és szétcinkeli ezt a majomtojás Tivyt.

horee6 2016.11.10. 12:38:24

@Akasa27: vigyél belezőkarmolót. az is megy a domina-szerkóhoz, és a neve alapján elég komoly károkat lehet vele okozni.

Plüsscukor 2016.11.10. 12:38:28

@hereverő heverő: Tejjel, cukorral/nélkül, citrommal? Itt választék van, kéremszépen.

hereverő heverő 2016.11.10. 12:41:13

@Plüsscukor: minden nélkül, intravénásan. Köszönöm szépen !

Plüsscukor 2016.11.10. 12:41:42

@horee6: Sztem inkább elhanyagolható, bár sokan csak az xfaktor miatt töltötték le.
De jó lenne egy statit látni, hogy hányan iratkoztak lefele Málna jutúb csatijáról, amikor szembesültek a valósággal... :)

Akasa27 2016.11.10. 12:42:00

@hereverő heverő: semmi baj tivyke, kisköcsög soma majd letörli a nyáladat, ami a szájpecek mellett szivárog.....

hereverő heverő 2016.11.10. 12:42:27

@horee6: a neve alapján a villanyírógép is komoly károkat képes okozni a villában.

Plüsscukor 2016.11.10. 12:43:19

@Mirocska: Bence ikszfaktorozni fog, nekünk marad Anikó

hereverő heverő 2016.11.10. 12:43:36

@Akasa27: erre nem írom azt amit akartam, mert olyan gusztustalan lenne mint Rocco Kárszeg egy átmulatott éjszaka után.

Plüsscukor 2016.11.10. 12:44:30

@hereverő heverő: Bocsi, véletlenül tejjel ÉS citrommal csináltam. #ostorezateja.

Akasa27 2016.11.10. 12:45:31

@horee6: azt nem ismerem, de a sade márkis olvasmányaimból rémlik az análkörte (vagymi) az is jól hangzik.....habár én nem szívesen raknám fel neki, de a zsótinak biztos kedvére való lenne a feladat! :))))))
ezt most találtam.:)))))) lehet szavazni, melyiket szeretnétek!

offline.hu/kikapcs/2014/06/a-10-legszornyubb-kinzoeszkoz-amit-valaha-feltalaltak-18/

Puncylla 2016.11.10. 12:46:07

@Biriksz_Krokiksz!: szerencsétlenek! nálunk a hogyvoltozóknak nem kell dolgozni a vv8 végéig

hereverő heverő 2016.11.10. 12:47:07

@Plüsscukor: semmi gond, csak folyadék legyen. Pont bekoszlott a vízforralónk itt az irodában, ha nem javítják meg, kénytelen leszek sört inni a végén.

hereverő heverő 2016.11.10. 12:49:46

@Akasa27: Ha meg tudod magyarázni neki, hogy ebből jön a jutubos fizetés, még vazelint sem fog kérni, úgy teszi fel magának mosolyogva.

Akasa27 2016.11.10. 12:52:52

@hereverő heverő: nem akarom, hogy mosolyogjon!!!!!!

2016.11.10. 12:53:07

@horee6: :))))))))))))) de amúgy fasságot írtam, közben rájöttem, viszont arra marha kivi vok, hogyan csinálják! (kis rohadékok)
XD

hereverő heverő 2016.11.10. 12:55:10

most kicsit itthagyok nektek pár dühös finnt ordítozni
www.youtube.com/watch?v=ImKQ5JGETA0
#VV&ZF

Plüsscukor 2016.11.10. 12:56:35

@hereverő heverő: A videó nem elérhető. De azért értékeljük, köszi :)

Akasa27 2016.11.10. 12:57:32

@Biriksz_Krokiksz!: felhívnám a figyelmedet az általam belinkelt kínzóeszközök közül a krokodil ollóra! :)

2016.11.10. 12:58:48

@Puncylla: ahhhh, jó hogy látlak, te is szóba kerültél egyik nap...nyígtunk a dilettáns (női)műsorvezetés miatt (megint), és hogy hihetetlen, mennyire nincs választék a posztra, és emlegettelek, h veled pedig már castingolni is akartunk még a legelején! :))))))

Magentax 2016.11.10. 12:59:17

@Plüsscukor: x faktor szombaton van, vv párbaj vasárnap - elvileg lehet a Bencuska

hereverő heverő 2016.11.10. 13:01:55

@Plüsscukor: bakker... mert én német proxyn vagyok. És nem találok rendes verziót, csak ezt... Hát akkor bocsánatot kérek- Amorphis: Brother Moon. Hátha nektek dob egy rendeset a TeCSő

alsophila grahami 2016.11.10. 13:02:17

@É2I: azt mondta, ő dobta meg mamát a kisvonattal, és nem őt dobták meg...
@Biriksz_Krokiksz!: én is rájuk kiabálnék, h álljanak már le BENT, húzzanak ki a közös térből ezzel a műsorral, me egyrészt télleg zavarba ejtő, és zavaró egyben ezt hallgatni nap mint nap, másrészt ott vannak már kb két hónapja bezárva szex nélkül, ennyire fiatal, kekcuálisan aktív korszakukban... így még gázabb lehet elviselniük, de amúgy mi a jó életért nem lehet már a csillámf@szpárost kizavarni a b@szobából végre, a többi lakóban miért nem vetődik fel ez a kézenfekvő megoldás?? HÁT A SZERKIKBEN?!

ha már úgyis a szexuális kontenre vannak úgy ráizgulva??

szóval PLS, t. SZERKIK!

SZAVAZTASSATOK MÁR MEG MINKET, NÉZŐKET ARRÓL, HOGY KIKÖLTÖZZÖN-E VÉGLEG A CSILLÁMF@SZ PÁROS A B@SZOBÁBÓL VÉGRE, hogy rendeltetésszerűen használhassák azok, akiknek valóban szükségük lenne az elkülönülésre!!

tudom, hogy olvastok minket szal LÉCCI lécci, LÉÉÉÉ-CCI!!!
HADD SZAVAZZUNK, ha már ti becariak vagytok.

2016.11.10. 13:03:36

@Akasa27: most tartottam ott, ááááááááá de beteg! lájkolom!

Akasa27 2016.11.10. 13:07:50

@Biriksz_Krokiksz!: erre születtem, hogy tanícccsak meg, hogy büntessek! :)))))))))))
(makarenkót is én edzettem!)

2016.11.10. 13:07:55

@alsophila.grahami: kiabálok veled együtt!!! a becari szót én még hangosabban, és mivel nem vok úrinő ha VV-ről van szó, ezért átírtam beszarira. ;)
SZAVAZTASSATOK MÁR MEG MINKET, NÉZŐKET ARRÓL, HOGY KIKÖLTÖZZÖN-E VÉGLEG A CSILLÁMF@SZ PÁROS A B@SZOBÁBÓL VÉGRE, hogy rendeltetésszerűen használhassák azok, akiknek valóban szükségük lenne az elkülönülésre!!

tudom, hogy olvastok minket szal LÉCCI lécci, LÉÉÉÉ-CCI!!!
HADD SZAVAZZUNK, ha már ti BESZARIAK vagytok.

Magentax 2016.11.10. 13:10:24

@alsophila.grahami: @Biriksz_Krokiksz!: ezt a valóvilág honlapjára kéne megírni, mint egy petíciót, mi meg aláírjuk (én biztos, remélem mások is)

2016.11.10. 13:13:31

@Magentax: nagyon sok mindannyiunk csőrét baszcsizza a szoba einstandolása.

2016.11.10. 13:15:15

@Akasa27: tehetséges vagy!
XD

Akasa27 2016.11.10. 13:16:02

@Biriksz_Krokiksz!: depláne élvezem is! :))))))

Cérnahuszár 2016.11.10. 13:16:40

@Biriksz_Krokiksz!: asszem csak annyit érnénk el vele, hogy mici-kárszeg költözik be
csak személy csere lenne
dina-lóri le lett cserélve vivi-zsótira
most meg az mici-kárszegre

az kellene elérni hogy ne aludhasson ott bent senki, csak ezért-azért használhassák, de éjjel mindenki kocogjon a hálóba

2016.11.10. 13:17:21

@Akasa27: nyilván, tessék-lássék-szarokbele munkába inkább bele se kezdjen az ember lánya.

alsophila grahami 2016.11.10. 13:18:51

@Biriksz_Krokiksz!: köcce krokim, tudtam hogy tád mmkk számíthatok - és magentaxnak is a tippet, szerintem itt is megtalizzák szerkik a felhívásainkat, eddig is megtalizták ;) de ha gondoljátok, vki tegye ki az oldalukra, én még eccer se kattintottam oda, az appolás az interakTIVITY maximuma részemről. ;)

Magentax 2016.11.10. 13:20:41

@Biriksz_Krokiksz!: én már azt sem értettem, hogy Dina és Lóri miért használhatják kizárólagos joggal a sufnit, mintha az övék lenne.
Az meg végképp zavaros, mind azon rinyál, hogy nem tudnak aludni Miciéktől, miért is nem kézenfekvő, hogy akkor száműzzék őket a sufniba?
Pont ezért írtam, hogy petíciót kéne szerkeszteni a Face-n vagy valahol, ha papi visszajön, szavaztassanak meg minket, legyen Miciéké a kúrószoba és pont.
Vivi meg Zsolti nyavalyogjon csak nyugodtan, ha nem tetszik, húzzanak haza.

Cérnahuszár 2016.11.10. 13:21:02

pl. zombipokalipszis volt, és ha valaki este ott marad a sufniban, lehet hogy fertőzött lesz, és ezért nem jöhet 1 egész napig,. amig le nem telik a karantén.
ha kell valami körítés is történetileg.
megnézném hányan szívnák meg, aztán meg már nem kockáztatnák a szobafogságot, épp elég hogy a házból nem mehetnek kapnának vödröt pl hogy elvégezzék a dógukat, még wc se lehetne aztán nekik kell kiönteni ha a karantén letelt
na jó durva vagyok tudom, megyek a sarokba

2016.11.10. 13:21:21

@Cérnahuszár: nekem ezzel se lenne bajom, eddig ők aludtak ott, most miciciciék fognak. sztem a sufni eleve arra lett kitalálva, h oda bki bmikor szabadon -hangsúlyozom- szabadon elvonulhasson, és nehogy már zsóti-vyv-től kelljen már elkérni a szoba kulcsát, csak mert ők megmájnolták (milyen alapon is?) :)

alsophila grahami 2016.11.10. 13:22:21

@Cérnahuszár: na de épp az lenne a cél, hogy a kekcualizálás lokalizálódjon a sufniba, egyrészt hogy a szerkiknek is meglegyen bőven a napi takarásmentes vágóalapanyag, másrészt, h a többiek aludhassanak éjjelente, meg ne érezzék magukat kínban...

Cérnahuszár 2016.11.10. 13:25:02

@alsophila.grahami: ja, de egyenlőre jobban megéri nekik hogy el kell kéregetni a szobát,. mert abból több anyag van., megh hátha egyszer már összevesznek ezen és mici forrasztott haja kiszakad

horee6 2016.11.10. 13:25:30

@hereverő heverő: régebben sokat gondolkoztam rajta, hogy a villát mi a francért kell nyírni, de aztán feladtam... :)

alsophila grahami 2016.11.10. 13:26:24

@alsophila.grahami: persze azt is lehetne, higy senki ne cuccolhasson be oda tartósan, de miután papperék napi rendszerességgel üzik-hajtják a naked fitnesst, igazából tökfelesleges lenne egy időben két helyen is lakniuk, szal... cuccoljanak be ők, mert annak van gyakorlati haszna mindenki számára, míg csillámf@szék elkülönülésének pont nincs.

Plüsscukor 2016.11.10. 13:27:34

Nézem vissza a tegnapit, s sufniban Zsóti és Vivi beszélgetnek: Megértsem szántszándékosan a problémádat - Vivi

2016.11.10. 13:27:45

@alsophila.grahami: perszehogy számíthatsz! de inkább mindenki magában, meg egymással puffog, akkor ha ilyen bénákok, akkor hallgassák miciéket, megérdemlik!
@Magentax: az elején még nagyon nem tudtam nézni, szóval abszolút vakon vagyok, miért alakult ez így ki. fészbuk petíciót messziről támogatom, nem vok fenn. :/

2016.11.10. 13:29:34

@Cérnahuszár: :))))) nem vagy durva :))))) (jó, kicsit!)

alsophila grahami 2016.11.10. 13:30:09

@Magentax: sztem azért, mert Lórit ugye kivetették maguk közül, és a kiközösítést erősítendő kézenfekvő volt a sufni való kiűzetése is, Dájna meg, mint egyetlen támogatója, alap hogy vele tartott a számüzetésbe. valahogy így ;)

2016.11.10. 13:31:32

@Plüsscukor: annak a beszélgetésnek minden szava gyöngy vót, úgy hallgasd. ;)
(itt utáltam meg véglegesen a csajt)

alsophila grahami 2016.11.10. 13:32:10

@Magentax: ja legyen legyen LEE-GYEEEEN!!!!! mármint Bencus, vasárnap, perszehogy! ;)

2016.11.10. 13:33:31

@Cérnahuszár: forrasztott haj: amikor dzsini vasalta micc haját, nem bírtam levenni a szemem micc hajhosszabításáról, nem vmi szép munka....

alsophila grahami 2016.11.10. 13:33:40

@Plüsscukor: ez komolyan elhangzott? xDDD nekem kiesett vhogy...

alsophila grahami 2016.11.10. 13:36:03

@Biriksz_Krokiksz!: jó, ez jogos, de már ééééén szenvedek helyettük (velük), annyira papagájkuttyok ;PP

horee6 2016.11.10. 13:36:37

@Akasa27: térdaprító rulez!!! már a látványától rosszul lennék.. Brrrr

2016.11.10. 13:37:15

@alsophila.grahami: ancsa egy ilyen párbajjal nem bizti, h meg tudna küzdeni, hacsak úgy nem, h tyvyt előtte benyugtatózzák...(de eskü, nem basztatom többet a csajt)

Magentax 2016.11.10. 13:37:50

@Biriksz_Krokiksz!: én se, ezért írtam, hogy valaki tegye fel. :)

Plüsscukor 2016.11.10. 13:38:01

@alsophila.grahami: Igen, a nagy kibékülés alkalmával

Akasa27 2016.11.10. 13:39:21

@Cérnahuszár: te egy állat vagy! ez teccccik! :))))
walking dead :))))))) negant és lucille-t a villába!

Magentax 2016.11.10. 13:39:59

@alsophila.grahami: hát akkó űzessen ki a paradicsomból Mici és papi is :)

alsophila grahami 2016.11.10. 13:40:33

@Cérnahuszár: hmmmm, lehet.... és ja, az a forrasztott haj büntetett tegnap, asszem én azt várom tk, hogy mikor marad papper kezében egyszer pár vaskosabb csimbók, amikor húzza hátrafelé üzekedés közben mammer műhaját, azon felröhögnék azért... xDD

miciur 2016.11.10. 13:42:09

Az ugye megvan mindenkinek, hogy ez a holdkoros Tonyo Tivy kb a felere redukalta a youtube kovetoinek a szamat a villakarrierje alatt? Oszinten remelek egy 20-80-as parbajt neki, ezt a csavot minden lehetoseget megragadva kell a szarba alazni.

2016.11.10. 13:43:38

@Akasa27: negan <3 (amúgy genya, de szép genya)

miciur 2016.11.10. 13:46:21

Arrol viszont lemaradtam korabban, hogy mi ez a baromsag, hogy Zsoltie es Vivie a sufni es el kell kerni toluk?! Ugy basznam ki oket onnan, hogy a cigisarokig repulnenek, micsoda baromsag ez?! Ennel a Krisztiannal himsovenebb agressziv control-freak faszt meg nem lattam a VV-ben eddig (ja de, Attilat, de neki legalabb agya volt)

2016.11.10. 13:46:48

@miciur: ez most komoly, vagy megérzés, vagy tényleg? (csökkent a követői száma?)

2016.11.10. 13:50:08

@miciur: @horee6: majd jól lecsicskagecikutyapapagájozza a nézőket ;)

2016.11.10. 13:56:08

(átöltöztettem az avimat erre a párbajhétre)

horee6 2016.11.10. 13:58:09

@Biriksz_Krokiksz!: a papagályt gondolom ly-nal ejti... a nagy Grétsy László utód...

2016.11.10. 14:01:48

@horee6: a -ba -be -ban -ben sem megy neki, szóval simán megelypszylonozhatja a papagájt is
XD
de ő szól be dzsinának, h nem tud beszélni pfffffffffffffffffffffffffff

2016.11.10. 14:08:47

@Biriksz_Krokiksz!: ( ...amivel amúgy nem lenne nagy bajom, ha nem másoknak szólna be, ráadásul nem is jogosan, és ha nem lenne akkora arca a nagy büdös nullára.)

horee6 2016.11.10. 14:09:13

@Biriksz_Krokiksz!: mondjuk a -ba -be -ban -ben olyan szinten nem megy sok embernek, hogy az döbbenet. a legszebb, amikor ez írásBA jön elő.

horee6 2016.11.10. 14:10:08

@Biriksz_Krokiksz!: a hülyék magabiztossága...

Madam. 2016.11.10. 14:10:44

@horee6: "Tanítanák-mozgalom"

KapitányG 2016.11.10. 14:22:12

@Biriksz_Krokiksz!: Hát nem is tudom, te Krokodilus, hogy jó-e ezt felhánytorgatni. Itt is vannak többen, akik például nem fáradságot vesznek, hanem fáradtságot, és olyanok is, akik csupán , egyet értenek - pedig ez itt nem a valóvilla, és nem is Tivadar...

2016.11.10. 14:25:51

@horee6: igen, és tőlem aztán igazán távol áll a grammarnaziskodás, h emiatt is szépítettem előbbi kommentemet. depláne nem mellesleg sokszor van, h olyan ír magyarul, akinek nem ez az anyanyelve (ill az, csak nem használja, nem tanulta, max szülőkkel beszélve), szóval emiatt vigyázkodok. mondjuk mindezek tyvyre pont nem igazak.
XD

2016.11.10. 14:27:38

@KapitányG: félreértettél. én kizárólag tyvynek hánytorgattam fel, h ne már pont ő szóljon már be másnak...

Mirocska 2016.11.10. 14:28:44

Már előre látom, Tivy azzal fogja magyarázni a kiesését, hogy nem vihette Ginát, mert akkor tutira visszament volna. Aha... :))

KapitányG 2016.11.10. 14:31:43

@Biriksz_Krokiksz!: Értem én, hogy kizárólag neki - de neki miért, ha másnak nem?

Akasa27 2016.11.10. 14:31:57

@Biriksz_Krokiksz!: kedvelem a színészt, aki negant jácccca.....bevinném a sufniba. :P
DE AKKOR IS DARYL AZ ISTEN!!!!

2016.11.10. 14:36:53

@KapitányG: na jó. akkor légy oly kedves visszaolvasni, h nem én hoztam fel a helyes_írás- és helyes beszédmódot. (jó, a beszédet igen, az írást nem)
és több kommentemben leírtam, h miért: mert nem tud beszélni, de simán leszól mást, ha megbotlik a nyelve.

horee6 2016.11.10. 14:48:36

@Biriksz_Krokiksz!: én dobtam be az írást, de nem kommentelésre gondolok. itt szerintem simán elfogadható ha valaki nem ír teljesen helyesen akár figyelmetlenségből, akár más okból. de amikor látom, hogy IRL milyen feljegyzések, levelek stb születnek, akkor néha felszalad a szemöldököm. de ez annyira off, hogy hagyjuk is...

Berborosz 2016.11.10. 14:49:14

@Biriksz_Krokiksz!: Fejlőcc!
Egyre láthatóbb avatárok...

hereverő heverő 2016.11.10. 14:50:47

@Akasa27: Lucillet én már bevittem, mint egyetlen kedvenc tárgyat :)

2016.11.10. 14:52:40

@horee6: nem én kötöttem bele a témába, mert értettem, h mire gondolsz, ahogy te is vetted, h én mire.

@Berber Oroszlán: mer' a szememmel mi volt a bajod, orim? (egyelek meg)
XD

2016.11.10. 14:53:58

@horee6: (szerintem utál engem, és belém akar kötni) :))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 14:54:17

a vonaton ket nagykoru fiatalember malnazik.. megolom oket, papagajomra mondom

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 14:57:08

@Biriksz_Krokiksz!: maris becsukom a kalauz szemeit, es megteszem. kovetkezonel ugyis leszallok, de addig az agysejtjeim degra.. dero.. elpusztulnak

KapitányG 2016.11.10. 14:57:29

@Biriksz_Krokiksz!: Tudom, hogy nem te hoztad fel, de ezt a "-ba -be -ban -ben sem megy neki"-t soknak éreztem. Időnként olyasmiket olvasok itt (mármint nyelvhelyesség és helyesírás szempontjából olyanokat), hogy beleszisszenek, annyira fáj - hát nem igazán tartom elegánsnak, hogy Tivadar szemére vetjük azt, amit itt is elkövetünk számtalanszor.

2016.11.10. 14:58:44

@úgymond olvasó MMKK: de amúgy meg nehogy!!! szerintem figyelj, és hátha kapunk tőlük infót rajtad keresztül ;)

KapitányG 2016.11.10. 15:00:27

@horee6: @Biriksz_Krokiksz!: És nem akarok veszekedni, és nem is akarok belekötni senkibe :)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 15:02:10

@Biriksz_Krokiksz!: szokik a malna, teso. ezt mondtak minden egyes mas mondatuk utan. es ezek nagykoruak, edes istenem..
a kaller szabalyosan nyelvvel rajuk szolt, hogy fogjak mar be a szajukat, masok itt ertelmes beszelgetest folytatnanak, hahaha

É2I 2016.11.10. 15:03:21

Én aztat mondtam korábban is és most is az az álláspontom, hogy a sufni ne legyen senki kúrószobája!
Estére takarodjon mindegyik egysejtű vissza a közös szobába. Pont az lenne a lényeg, hogy egymás agyára menjenek. Ne legyen pozitív megkülönböztetés egyik fele sem.
SZERKIK! Halljátok?

Magentax 2016.11.10. 15:07:54

@KapitányG: csak mi éppenséggel nem a tévében szerepelünk millió ember füle hallatára...

Magentax 2016.11.10. 15:12:58

@KapitányG: ja és még annyi - Primitivi egyetlen értelmes egyszerű mondatot sem képes összerakni, nemhogy egy összetettet. Amit hablatyol, legtöbbször se eleje, se vége, se értelme. Azért itt a kommenttársakra ez nem jellemző.

KapitányG 2016.11.10. 15:17:42

@Magentax: Azért olvassák ám ezt is elegen. Ugyanúgy nyilvánosság ez is, mint ahogy a tv-szereplés.

2016.11.10. 15:18:39

@KapitányG: de kérlek értsd már meg a mondandómat: itt és most tényleg csak arról volt szó, h tyv azért (is) próbálta alázni a másikat, mert a szenvedélyek viharában picit eldadogta magát, holott a helyes beszédben ő maga valójában sokkal szarabb.
viszont a blogon marhára nem arra figyuszolok, h ki milyen helyesírással kommunikál, sokkal inkább a mondandójára koncizok - most emiatt majdnem egyetértettem volna veled a Jupi-6ökrös hasonlatoddal, de azért nem teszem, mert akármikor-bármikor is vannak viták, azok kizárólag véleménykülönbségből adódnak/adódhatnak, sosem abból, hogy 'ez hülye mert nem tudja leírni rendesen a mittudomén szót.'

KapitányG 2016.11.10. 15:18:53

@Magentax: Ebben teljesen igazad van, egyetértek veled :)

alsophila grahami 2016.11.10. 15:19:30

@Biriksz_Krokiksz!: vááááá, de jó kis edgár-öltönyöd lett krokii, sztem tartsd meg, ez a legtutibb! ;) :)

patburnsred 2016.11.10. 15:22:37

gothamet meglehet menteni, de a világot nem. legnagyobb tivadar szöveg volt.

remélem papi úgy bassza ki ezt a fasz 80 -20-szal hogy csak na, aztán döbbenjen le a kis málna.

Berborosz 2016.11.10. 15:22:45

@Biriksz_Krokiksz!: A szemeidbe már szinte szerelmes voltam...

verkli 2016.11.10. 15:24:05

@hereverő heverő:

:) múltba révedő finn csillogós rock helyett finn tánczene a közelmúltból. Igen, ez egy finn zenekar.

www.youtube.com/watch?v=ymNFyxvIdaM

#VVZF

Magentax 2016.11.10. 15:24:18

@Biriksz_Krokiksz!: ráadásul többen telóról szólnak hozzá, ott nagyon könnyű melléütni (normál billentyűzeten is amúgy) és már csak akkor veszed észre, miután a hsz-ed megjelenik.

KapitányG 2016.11.10. 15:24:28

@Biriksz_Krokiksz!: Te meg azt értsd meg, kapva kaptam az alkalmon, hogy végre szóvá tehetem a sok-sok "fáradtságot vettem"-et, meg az "egyet értek veled"-et, meg az "egyenlőre nem"-et stb., stb. úgy, hogy nem kommentelőnek címezem, hanem általánosságban mondom.

kamilla123 2016.11.10. 15:26:51

Dzsudibi, ez a poszt zseniális lett :-) nem olvastam ma sajnos a kommenteket, lehet, h volt. Soma jófej volt tegnap, h amikor Tivy kint őrjöngött, hogy Gina kisírta magának a kendőt, akkor annak ellenére, hogy Tivyt igyekezett lenyugtatni, azért mondta neki, hogy nem, ezt most te basztad el.
Meg annak ellenére, hogy Zsoltival nem a legnagyobb spanok, kiállt Zsolti mellett is Vivivel szemben a sonka ügyben.
Egy dolog nem szimpi Ginában, hogy folyamatosan hergeli Tivyt. Jó, hogy igaza van, de a többiekre is lehetne tekintettel, amikor már Dávidék szépen kérik,hogy álljon le, ne kelljen hallgatniuk az üvöltözést.

KapitányG 2016.11.10. 15:28:04

@Magentax: Tudom, én is szoktam ilyesmit elkövetni, pedig normál billentyűzeten írok :) De ami melléütés, arról látszik, hogy az. Például a fáradtságot vesz biztosan nem az.

Madam. 2016.11.10. 15:34:26

@kamilla123: azt látom gynán, h szörnyel "lebutul" a többiekhez: szohasználata, affektálása...többre lett volna hivatott. Pl. Dávyd csupán lenézi őket és annyi tökséggel bír, amennyit ab ovo behozott magával. Melany sznob: műveltség nélkül intelligens(ebb)

2016.11.10. 15:35:53

@alsophila.grahami: ;) edgar öltöny, eszed tokája!!!! :)))))

@KapitányG: akkor te most simán felhasználtál engem, saját céljaidra! :))))) szép vót! :)))))

@Berber Oroszlán: bánt engem ez a múlt idő, orim. szomiszmájli

@Magentax: az elgépelésről általában ordít, hogy az. a héten viszont nem tudtam ékezetesen írni mobekról, mert rettenetesen lassan dobta fel a karaktereket.

KapitányG 2016.11.10. 15:41:48

@Biriksz_Krokiksz!: Tulajdonképpen igen :( Megbocsátasz nekem?

2016.11.10. 15:42:18

@verkli: ezt de imádtam (most is)

Princess Selene 2016.11.10. 15:43:13

Az egyetlen csavar Tivy nyelvében volt, hiszen kb minden második szóba beletört... Hogy csinált ez az ember videókat, ha ennyire nem tud beszélni?
Nem volt nagy meglepetés, hogy Krisztián hívja ki, de jobban örültem volna Micinek, őt nyugodtabb szívvel küldtem vissza Tivy ellen, mint Kriszt. Feláll a nemlétező szőr a hátamon a hímsoviniszta dumáitól, viszont Tivytől már olyan szinten rosszul vagyok, hogy már az is bosszant, ha nem beszél, csak a fejét mutatják.

csakolvasok82 2016.11.10. 15:43:13

@kamilla123: "Dávidék szépen kérik,hogy álljon le, ne kelljen hallgatniuk az üvöltözést." - szerintem Dávid ne szépen kérje, hogy hagyja abba (főleg a tegnapi jelenetnél szimplán védte magát, azt tán csak szabad, nem?), hanem álljon ki mellette, legyen tökös, legyen férfi. De inkább sunnyog, és a "gyengébbet" cseszteti.

2016.11.10. 15:46:05

@KapitányG: nincs mi miatt, percig sem haragudtam. vettük a fáradTságot és egyeztettük nézeteinket, és egyeNlőre egyet_értek veled ;)
XD

megcirógatlak csalánnal 2016.11.10. 15:46:12

@Dzsubidí:
nálam elástad magad, hogy még egy vv hogyvoltba is ilyenmértékben belerántod a politikai fonalat meg Orbánt...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 15:46:19

@KapitányG: vennek egy kilo faradtsagot :))) (elnezest az ekezethianyert, qva szifon atallitotta a billentyuzetet, es mem tudom, hol kell visszaallitani)

hereverő heverő 2016.11.10. 15:48:26

@Biriksz_Krokiksz!: aszt úgy írgyák, hogy Egyen Lőre.

2016.11.10. 15:50:50

@hereverő heverő: de azkiaz a Lőre és mit egyen?

2016.11.10. 15:51:49

@hereverő heverő: nem vagy elég befogadó. :P

hereverő heverő 2016.11.10. 15:56:01

@Biriksz_Krokiksz!: Hát nem. Lőre pedig a vincellér neve, tudod aki a borokat nagy hozzáértéssel kezelgeti. Nagyapám egyébként IRL vincellér volt Badacsonyban.

alsophila grahami 2016.11.10. 15:57:06

@Magentax: pontosan, és ennél is nagyobb grammar-csapda
a tabi, ahol simán lehet két kezesen, vakon írni, és aki pl. hozzám hasonlóan ehhez szokott a majd' húszévnyi netes/infós pályafutásom során, az nagyon meg bírja szívni vele... régebben, a még notis korszakomban én is erősítettem ezt a nyelvtannácis vonalat, de amióta a social media, hogyvolt, és egyéb napi szórakozás-informálódási rutinomhoz már csakis ezeket a kézreeső kisebb eszközöket használom, nekem is meg kellett tanulnom együttélni
a mellétapizásokkal, ami a grafikus billzet gyermekbetegsége - hacsak nem óriás méretű eszközöket használ az ember, de azokkal meg oda a mobilitás, ami pl nekem fontosabb... szal, kompromisszumokat kell kötni, ugyanakkor vannak olyan ordító nyelvtani bakik, amik nem félreütések, vagy rövidítések eredményei, ezeket azért, khmm, nem tudom nem észrevenni én sem - de szóvá azért nem teszem, max csendben, magamban megvan a véleményem az emberről (tudom, skatulyázok, de ez van, majd egyszer biztosan elhagyom ezt is;))

kamilla123 2016.11.10. 15:58:22

@csakolvasok82: nem értek egyet. Vagyis a kinti világban egyetértenék, de szerintem bent már a tökük tele van a sok konfliktussal és üvöltözéssel. Mici is sokszor már ráhagyja másokra,és nem áll bele, ha csesztetik. Tivybe nem érdemes beleállni. Nem gyávaságból, hanem ésszerűségből. Én is ismerek olyat, hogy ha válaszolsz neki, akkor ő megint válaszol és a büdös életben nem lesz vége.

nem kéne... 2016.11.10. 16:00:19

@KapitányG:

és akkor már közszereplők vagyunk.
sztárok.
amilyenek mások soha nem lesznek.

alsophila grahami 2016.11.10. 16:02:18

@Biriksz_Krokiksz!: xDDDD csini, na (udvarolni próbálok itt neked, mint papper a miccinek, te meg jössz itt a tokámmal, amikor tod, h érzékeny vok a súlyomra, hasazok is mindennap a sufnyiba' és alig vagyok 65 (!) kilóóó ;PP)

kamilla123 2016.11.10. 16:04:39

@alsophila.grahami: hello bébi, látom, h mozgalmat indítottál. beszállok én is: SZERKIK!! KIFELÉ A SUFNIBÓL MINDENKINEK!!! Kötelező legyen a hálóban aludni!!!!

2016.11.10. 16:05:58

@alsophila.grahami: hát ilyen bók után az a minimum, és még fokozod is :))) (friends or foe?) :)))
súlyra meg, ehhhh, mindannyian érzékenyek vagyunk ;) (én futok folyton)

alsophila grahami 2016.11.10. 16:06:04

@Madam.: de azért még így is jól áll a többséghez képest, a riportszobás szerepléseinél jól kijön ez, szép kerek, értelmes összetett mondatokban képes kifejezni magát, pl tegnap is... felüdülés volt hallgatni a málnaszöktető és spancijai után, hogy csak egy példával éljek... ;)

diómió 2016.11.10. 16:06:51

Csak pár mondat.
Tivyről már mindent elmondtatok, nem tudok újat, menjen.
Krisztián is mehetne, mert egy elég primitív, hím soviniszta ösztönlény, aki minden erkölcsi gátlás nélkül él.
Mici sem jobb,azon kívül, hogy egy ordas nagy qurva, igen furcsa férfi képe van. a gátlás szóval pedig még biztosan nem találkozott. Szerintem már kész a pornó szerződésük, csak aláírásra vár.
Vivi szerintem együgyű, és valami szörnyen érzéketlen családból jöhet, ahol csak tartották (ellátták), de nem nevelték, és nem szerették, ezért vágyik szeretetre, és él egy maga alkotta álomvilágban, aminek semmi köze az élethez.
Atti-szóra sem érdemes
Gina, karakán lány, de szerintem ide kevés
Soma- jó indulatú, igyekvő, érzelmes, buta kisfiú, akivel elhitették, hogy szép,okos, nagyszerű...-nem az, ezt még megtapasztalja majd az életben, mert kap még pár pofont (nem csak képletesen, elég tenyérbe mászó ,amikor a saját "okosságait" mondja lassítva)
Zsolti- Egész élete tragédia,lásd a gyerekkor, alkoholista anya, intézet, stb. és lássuk be homoszexuálisként Magyarországon élni nem egy lottó ötös.Ehhez képest szerintem egészen intelligens, okos, kreatív ember,persze nem hibák nélkül.
Dávid-szerintem még most sem érti,hogy vannak ilyen emberek, mint a bentiek, nagy valószínűséggel,teljesen más közegben nőtt fel. Esze van,ez nem kérdés, viselkedni is tud. A gyerekkori gátlások akadályozzák, hogy vezér legyen.
Ki érdemelné meg a 36 milliót közülük? Tivy,Krisztián, Mici semmiképpen. Soma, Atti nem tudom mire költené, Viviennek csak ártana. Gina, Zsolti, Dávid marad, akiről el tudom képzelni, hogy normálisan tudnának felhasználni ennyi pénzt a nélkül, hogy ők maguk károsodnának.

Madam. 2016.11.10. 16:08:47

Amúgy, mikor lesz vége a vv-nek?

alsophila grahami 2016.11.10. 16:12:30

@hereverő heverő: akkor most behisztizek, mert kövérítesz itt, mint lédi Melániát a nájlonharisnya meg a szakálltalanság xDDD

2016.11.10. 16:12:47

@nem kéne...: igyekeztem kihozni a maximust, hepienddel.

2016.11.10. 16:14:20

@hereverő heverő: 63 kg fiúban? az nagyon kevés...nek tűnik.

hereverő heverő 2016.11.10. 16:15:23

@Biriksz_Krokiksz!: Én meg, mint tudjuk, biciklizek :) És szerintem nem a súly számít, hanem hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Nem azért tekerek, hogy lefogyjak, hanem hogy megőrizzem azt a kevés fittséget, amit még aktív versenyző koromban szedtem össze. Nem akarok összeroskadni vénségemre.

alsophila grahami 2016.11.10. 16:16:13

@kamilla123: szijja Kami, örülök :) és akkor egyesükt erővel:
KIFELÉ A SUFNIBÓL MINDENKINEK, jjah!!!! AZONNAL! :))

hereverő heverő 2016.11.10. 16:18:00

@Biriksz_Krokiksz!: pedig de. Mindig is ilyen lepkefing súlyú voltam, un. hosszútávfutó izomzattal. Apám mindig is 60 kg volt (most inkább már 75-80), ő tornász volt, megvannak az alapok.

2016.11.10. 16:18:57

@hereverő heverő: ja, nem fogyásra értettem, fittségre.

alsophila grahami 2016.11.10. 16:19:43

@hereverő heverő: az nem úgy vanbaz, hanem hogy amikor ott állnak sorban, egyforma műa kannákban a csupacsupa egyformán xar pancsolt italféleségék, nna az az "egyen lőre" :P xDD

alsophila grahami 2016.11.10. 16:23:28

@Biriksz_Krokiksz!: :)) igazából én hízókúrán vagyok szinte állandó jelleggel, mert ha nem rántok fel magamra pár dekát, egyből oan pálcika végtagjaim vannak, mint Ányikunak ;) ez az én igazi problémám, és ezt ellensúlyozandó rántottam magamra Zsolti személyiségét picit... ;)

2016.11.10. 16:23:56

@hereverő heverő: jóvvanmár ne hari...a 192 cm 84 kg (20 dekával több lett, maradhat?) lándzsalábú emberemből indultam ki, aki szintén mindenhová cangával jár (de ezt már megdumcsiztuk)

2016.11.10. 16:25:15

@alsophila.grahami: ezért a kommentedért széttépnek majd, csak szólok :)))))))))))

hereverő heverő 2016.11.10. 16:25:43

@alsophila.grahami: Ha szakálat is növesztesz, szakítok veled és a tivadarok elé vetlek.

Akasa27 2016.11.10. 16:26:18

MINDENKI ALUGGYON A ZUDVARON!!!
kroki meg hencser...izé....heverő, aluggyon nálam! hozzon pezsgőt meg pálinkát.:))))

2016.11.10. 16:27:30

@Akasa27: csak ha nem horkolsz és hagysz aludni! (utána!) XDXDXDXDXDXDXD

Akasa27 2016.11.10. 16:29:52

@Biriksz_Krokiksz!: ....csak, ha iszok! :P
aludni meg aluggyá otthon! nálam a pogrom (!) bebaszcsikázva végtelenített VV nézés. :))))))))))))))))))

hereverő heverő 2016.11.10. 16:30:22

@Akasa27: Megyek, viszek ! Szétpacsáljuk a pezsit a zuhanyozóban ?

hereverő heverő 2016.11.10. 16:30:50

@Akasa27: Akkor kellene Mókica is a konténerrel

alsophila grahami 2016.11.10. 16:31:35

@hereverő heverő: én is baszki, tesóság vaaan! ;) és én is tornász voltam, jó, én csak az egyetemig, de addig baromi intenzíven, a nyomait ma is viselem, faxa kis porckorongsérvecskék formájában...

miciur 2016.11.10. 16:31:50

@Biriksz_Krokiksz!: en valami 70-75.000 kovetore emlekszem, de egy honapja meg 45.000 is volt, ma mar csak 36.000-en kovetik a youtubeon

2016.11.10. 16:32:47

@miciur: köszi, nagyon finommmmmm, akadjanak is le mind róla.

kamilla123 2016.11.10. 16:33:03

@Akasa27: MINDENKI ALUDJON A HÁLÓBAN, VIVIKE AZ UDVARON EGY SÁTORBAN!! ha hisztizik, vegyék el a sátrat, és kész.

alsophila grahami 2016.11.10. 16:33:47

@Biriksz_Krokiksz!: plíz, ne engem, rajtam nem sok rágicsálni valót találsz, nem lehetne mégis inkább a Zsóóótit? ;PP xD

miciur 2016.11.10. 16:33:51

@diómió: +1, de akkor mar legyen David, esetleg Gina. Zsolti sajnos nagyon jellemhibas, hiaba muveltebb az atlagnal:/

2016.11.10. 16:34:23

@kamilla123: ...vagy a nappaliban, ott sosem kapcsolják le a pilácsot állítólag...

miciur 2016.11.10. 16:35:29

@Biriksz_Krokiksz!: annyira NEGATIIIIV a csavo, hogy azt sem tudja elkepzelni, hogy az emberek szornyulkodve tovabbitottak a csodalatos videoit, nem rajongokent

Akasa27 2016.11.10. 16:36:21

@hereverő heverő: pezsgőt nem pacsálunk! szentségtörés!

Akasa27 2016.11.10. 16:37:08

@hereverő heverő: ki az a mókica? és minek a konténer????

2016.11.10. 16:37:14

@miciur: én szerizem zsoltit. (asszem egyedüliként itt a blogon) ;)

hereverő heverő 2016.11.10. 16:38:40

@Biriksz_Krokiksz!: maci horkolása még mindig ott kering a hálóban, ott nem lehet aludni. Kb. mintha egy sugárhajtású repülőgéppel szárítanál hajat.

2016.11.10. 16:38:57

@miciur: a 'közszereplők' hajlamosak a valóságtól elrugaszkodva látni dolgokat, véleményem szerint ;)

slara 2016.11.10. 16:39:25

@Biriksz_Krokiksz!: Pedig a mondandója negyedét rámondták a szerkik a fülére... aztán elnémultak és Vivike próbálta felvenni a fonalat! ;)

2016.11.10. 16:40:23

@hereverő heverő: az a maci, az a nagyon nagy darab maci? egyik legunszimpibb szereplő volt evör.

hereverő heverő 2016.11.10. 16:40:57

@Akasa27: Mók Ica, itteni kommenttárs. Az esti műszak oszlopos tagja. Virtuálisan szokott hozni nekünk konténert meg egy komplett rakétasilót, hogy legyen hova hányni az esti VV nézések alatt (pl mikor Jóképességű Tivadar kieszi saját füléből a fülzsírt)

Akasa27 2016.11.10. 16:41:06

@kamilla123: szegény vivi...mé' pont ő?

Krétagarbó 2016.11.10. 16:41:17

@Princessbora: ezerköszi, így nem kell visszanéznem:)

2016.11.10. 16:41:47

@slara: ha valóban így volt, akkor bmi jó műsorvezető lesz belőle egyszer ;)

Akasa27 2016.11.10. 16:42:38

@hereverő heverő: jááááááááááj! én vagyok a hülye, hogy megkérdeztem!!!!!

hereverő heverő 2016.11.10. 16:43:05

@Biriksz_Krokiksz!: Az a maci az a maci igen. EKG, nála visszataszítóbb szereplő nem volt még a VV történelemben. Én nem vagyok kényes, de a tvn keresztül is éreztem az áporodott izzadságszagot.

miciur 2016.11.10. 16:43:19

@Biriksz_Krokiksz!: nekem sincs bajom vele, kiveve mikor affektal es "o semmiben sem hibas" hisztit nyom

2016.11.10. 16:44:38

@hereverő heverő: jujjfujj. :/

@miciur: csajoskodik, na!

alsophila grahami 2016.11.10. 16:45:21

@hereverő heverő: ja nem, csigasztájli mmkk, neparázz, max a hónaljam bozontisítom be, me az Evetkén is oan szexuálisan hatott... hogy megirigyeltem ;) xDD

diómió 2016.11.10. 16:45:32

@miciur: Nem bánom:-) Lehet, hogy Zsoltival kapcsolatban igazad van, bár én ezt nem mondanám. Ha minden ilyen nehéz körülmények között felnőtt gyerek ilyen lenne nagy korára (nem a homoszexualitásra gondolok, -arról nem tehet senki),jobb lenne a világ.

alsophila grahami 2016.11.10. 16:47:35

@kamilla123: xDDDDDD na ezt, EZT csináljuk meg petíciónak, ahaha, micsoda hisztik lennének, éjjel-nappal hallgatnánk a bálnabőgést :P

Krétagarbó 2016.11.10. 16:47:55

@csakolvasok82: ha egyszer egy ipar beindul...:)

hereverő heverő 2016.11.10. 16:49:00

@Akasa27: Bocsánat, maradjon inkább a pezsi. Vilmoskörtét és szilvát tudok azonnal, a cseresznyére várni kell. Van még a kamrában Zubrovka és Becherovka a nemzetiségi kérdést rendezendő, és némi unicumi, hogy a globalizációt erősítsük.

alsophila grahami 2016.11.10. 16:51:28

@Biriksz_Krokiksz!: @hereverő heverő: veletek vagyok úúúúú, macitól a víz levert engem is, a puszta látványától kivoltam, ellenszenves is volt, meg rohadtul ápolatlan... (konténeeeeert!)

2016.11.10. 16:52:15

@megcirógatlak csalánnal: csalánom, ha genyózol, akkor elspoilerezem ki a harmadik ördi!

csakolvasok82 2016.11.10. 16:53:09

@kamilla123: "nem értek egyet." -az nem baj, van ilyen. :) Bár értem, amit írsz, és van igazság abban, amit írtál az én nézőpontomból is, és biztos, hogy elegük van a konfliktusokból. De csak úgy lehetne véget vetni, szerintem, ha azt, aki a konfliktust generálja teljesen ok nélkül, kivetnék magukból, ha az az ember nem kap a társaitól megerősítést, akkor változna (kénytelen lenne). Tivadar sem magától lett ennyire öntelt, valószínűleg sosem mutattak neki tükröt, hogy mekkora szégyen/kevés vagy fiam. Mici azért jobban be van védve Krisztián által, könnyebb neki nem felvenni a kesztyűt, és van, akinek kiöntse a lelkét, míg Gina tök egyedül van, és nem lehet büntetlenül lenyelni mindent, szimplán próbál erős maradni. Ha nem adná ki magából a feszültséget, hagyná magát lealázni, valószínű összetörne hamar, ami nála a játék végét is jelenthetné.

Krétagarbó 2016.11.10. 16:54:44

@Biriksz_Krokiksz!: a dobozok rám szakadtak, alig tudom követni a blogot, az öfire meg rendszerint elalszom. Lehet, hogy félre kéne dobnom pár dobozt?:)

csakolvasok82 2016.11.10. 16:55:01

@Biriksz_Krokiksz!: nem vagy egyedül :) Bár a szeri részemről túlzás lenne, de döntős helyen van nálam. :)

Akasa27 2016.11.10. 16:55:16

@hereverő heverő: semmiféle gyógynövényből készült alkoholt nem fogyasztok!!! ez elvi kérdés! :))))))))) mára viszont munkaidő vége, úgyhogy csókjaim mindenkinek!

2016.11.10. 16:57:11

@alsophila.grahami: múltkor egyik nap belefutottam maciba vmi ajánlóban (ne kérdezzétek a címét), anyuka nyakán élősködés volt a téma /mamahotel/ és maci volt a fiú.

csakolvasok82 2016.11.10. 16:59:41

@Biriksz_Krokiksz!: nem jut eszembe a műsor címe, de azt még a VV előtt forgatták, csak ismétlik folyton-folyvást. Biztos nagy színészi teljesítményt nyújtott ott. :)

Krétagarbó 2016.11.10. 17:00:07

@Akasa27: és az úrinő 8-kor fekszik, hogy 10-re hazaérjen. Pont mint Mici.

2016.11.10. 17:01:19

@Krétagarbó: a héten felgyújtottam a dobozraktárt, azért tudok ennyit pattogni itt :/

csakolvasok82 2016.11.10. 17:03:28

Belenéztem Dávid profiljába és a "Milyen filmeket szoktál nézni?" kérdésre az a válasza, hogy "Színes filmeket". Most ezt csak én nem értem és ez egy (különleges) kategória a így 2016 vége táján? :D :D :D

kamilla123 2016.11.10. 17:03:54

@csakolvasok82: persze. De én azt vettem észre, hogy egy öntelt majomnak az sokkal nagyobb bünti, ha semmibe veszik, mintha vitatkoznak vele, vagy nyugtatni akarják. Ha üvöltözik a nappaliban, Gina meg bent beszélget mással, vagy elmegy hajat mosni vagy nemtom, leül vacsizni, az sztem nagyobb bünti neki, minthogy üvölt kifelé a nappaliból vissza. A többiek (Dávid, Mici, Krisz) már rég elvonultak. Tivy meg pörgött kint, mint egy idióta, és mindig kapott Ginától egy végszót bentről, amibe megint belekapaszkodhatott. De mindegy, annyira nem lényeges az ügy :-) Alapvetően úgyis egyetértünk a kérdésben.

Krétagarbó 2016.11.10. 17:03:56

@hereverő heverő: eskü villa-nyírógépnek olvastam, olyan vok mint jerzi a pácsóval

2016.11.10. 17:04:24

@csakolvasok82: akkor ez megint csak azt jelzi, h nem az utcáról esnek be az emberek a villába, hiába is írják ki a jelentkezésre való felszólítást.

csakolvasok82 2016.11.10. 17:07:16

@Biriksz_Krokiksz!: így van, semmi esélyünk :( pedig már épp akartam jelentkezni... :):)

Magentax 2016.11.10. 17:07:48

@kamilla123: sztem ebben neked van igazad. Én Gina helyében felállnék és otthagynám, amikor elkezd papagájkutyázni vagy a képébe röhögnék.

2016.11.10. 17:09:38

@csakolvasok82: ahhhhh már beszavazósó sincs, minden játékunkat elveszik ://

csakolvasok82 2016.11.10. 17:09:53

Dávidtól idézek újra: "Elefánt, mert ez a kedvenc állatom: természetes ragadozó, boldog élet."
Vagy én voltam hülye bioszból (nem), vagy ő, de az elefánt baromira nem ragadozó.
Ezek után nem csodálkozom, hogy a Szózat megzenésített változatát sem ismerte.
Szeged legjobb gimije??? Eh...

Magentax 2016.11.10. 17:10:06

@csakolvasok82: ilyenek vannak, hogy a gyanú árnyékában, meg a segítség, bajban vagyok. Ezekben szoktak szerepelni általában ismeretlen, az utcáról toborzott népek.

Madam. 2016.11.10. 17:11:48

@Magentax: ők pornóra jelentkeztek, csk nem feleltek meg

Magentax 2016.11.10. 17:11:49

@csakolvasok82: jóvanna! Ő a reál tárgyakból volt gyengébb - különös tekintettel a bioszra, ami ugye alap az orvosin. :)

2016.11.10. 17:13:11

@csakolvasok82: sztem vicceskedni akart. dávid -lássuk be- szép a szememnek, de humorban nem túl erős. a szózat részhez nemtok hozzászólni, nem láttam azt az adást.

miciur 2016.11.10. 17:13:56

Engem csak az zavar, hogy soha nem lesz mar Konyveshazi Fiuk szintu szorakoztatas:( Christofel volt eddig a top-top szorakoztato balfasz a vv-k torteneteben, meg ha fel sem fogta a hugy agyaval, hogy mi tortenik korulotte:(

megcirógatlak csalánnal 2016.11.10. 17:16:56

@alsophila.grahami: 1:1...akkor hosszabbítás? vagy rögtön lőjük a 11-eseket? :D

@Biriksz_Krokiksz!: akkor én öltözök be vörös ördögnek és kettőt találhatsz ki fog meghalni a következő vv hogyvolt kommentözönében :D
amúgy szerintem a gyanú árnyéka/segítség bajban vagyok című retek klub műsorra gondolsz? anno az is hír volt, hogy a retek klub belső embereket használ a vv-ben, meg hogy minden megjátszott...mondjuk egy bizonyos szintig tuti súgnak a szerkesztők...
meg nem feltétlen belső ember, hanem a castingon már így szedik össze ezeket a bolondokat, hogy ha nem fértél be az éjjelnappal dugapestbe akkor jó leszel tölteléknek a következő szarfaktor szériába...

2016.11.10. 17:23:26

@megcirógatlak csalánnal: "akkor én öltözök be vörös ördögnek és kettőt találhatsz ki fog meghalni a következő vv hogyvolt kommentözönében :D " :))))))))))) én? ki ne nyírj már, genyább vagyok mint ms roberts ;)

csakolvasok82 2016.11.10. 17:28:41

@Magentax: @kamilla123: igazat adok ebben, tényleg, és nem is pörgök rajta tovább ígérem, csak annyit hangsúlyoztam, hogy nem lehet mindig felállni és arrébb menni, és a többiek is kiállhatnának mellette, mert a tegnapi eset pont ilyen volt. Ki tudja, hányszor áll fet és ment arrébb.
Én speciel nem felállnék, de nem is vitatkoznék, hanem a Tankcsapda Lopott könyvek c. számát énekelném neki jó hangosan, főleg a refrént. :) :) valamiért ez jut eszembe róla.

Cimili 2016.11.10. 17:30:51

Hát, sziasztok is! :)
Most néztem meg a tegnapi ismétlését. Rég hallottam ilyen összefüggéstelen hadovát, mint amit tivi lenyomott. Alig lehetett kihámozni a szövegéből, h mit is akar mondani.

csakolvasok82 2016.11.10. 17:34:44

@Biriksz_Krokiksz!: vicceskedni szerintem itt akart: "Milyen rossz szokásaid vannak?
Mindig igazam van, sajnos."
De nem igazán jött be. :) Én amúgy őt is sokaknál előrébb teszem, de vannak gondok nála is.

Madam. 2016.11.10. 17:35:02

@Cimili: rettenet be volt fosva a zigasság bajnoka

Magentax 2016.11.10. 17:41:19

@csakolvasok82: a többiek mind fosnak Tivitől, hisz első perctől kezdve azt mantrázza, hogy ő mekkora egy istenkirály és mekkora rajongótábora van.
Az igaz, hogy Gina bután teszi, hogy leáll veszekedni egy ilyen értelmi fogyatékossal. Egy ilyenre nem lehet hatni észérvekkel, nem lehet vele kulturáltan vitázni, ez csak a saját baromságait ordibálja meg sem hallva senki és semmi mást. Soma sem tudott hatni rá, ő is hiába mondta neki, hogy ezt most te basztad el, ez a szerencsétlen véglény csak ordítozott tovább, hogy Gina kisírta magának a lila kendőt.

csakolvasok82 2016.11.10. 17:41:41

@Cimili: Szia! Princessbora írásos lenyomatot készített nekünk belőle, feljebb megtalálod valamelyik kommentjében. Hátha úgy sikerül valamit kihámoznod belőle (nem fog, de nem a te hibád). :) :)

Magentax 2016.11.10. 17:48:23

Azt is nagyon bírom, amikor Primitivi elkezd veszekedni valakivel - mostanság főként Ginával - elkezd szokása szerint gusztustalanul fröcsögni és torkaszakadtából üvöltözve támad, hogy mer vele így beszélni (a vitapartner) és hogy meri vele szemben felemelni a hangját - miközben szerencsétlen Gina akkor még meg sem tudott nyikkanni, ő az, aki csicskagecizik és üvölt.

hereverő heverő 2016.11.10. 17:48:53

Kedves kommentelők, kartársak, kollégák és kolléganők ! Ezennel azonnal megkezdem hazafutási tervemet, melyben kisipari termelőszövetkezetünk igazgatósági tagjai nagyban fognak segíteni engemet. A munkavállalók és a munkaorrolók szórakoztatását rátestelem (nesúgjábazmeg, testelek és kész) az esti műszak dolgozóira.

Sziasztok kommentlakók

2016.11.10. 17:52:38

@Magentax: sztem egy ideje már nem ezért fosnak tőle, hanem mert nem beszámítható.

@csakolvasok82: nekem ez nem menne ( ez a 'felállok és arrébb megyek' habitus) már pedig van, amikor_kell_ beleállni, ha tudod h igazad van. és ne hogy már egy dedós buta érvek nélküli ember akarjon lemosni a térképről, mert lepattintottam, mikor próbálkozott...huhhh. dzsina helyében már rég azon lennék, h kitartó aknamunkával magam mellé állítsam a haverpajtikáit (akik nem is azok, csak fosnak).

Krétagarbó 2016.11.10. 17:57:15

@Cérnahuszár: sztem abból több anyag lenne, ha Zsótiék csak akkor maradhatnának a baszobában, ha Zsóti pocsikolná Csillámfaszláma Vivient.

2016.11.10. 18:08:56

@Krétagarbó: a baszoba azé, aki megműveli! XDXDXDXD

Gigabyte 2016.11.10. 18:12:57

Érdemes megnézni Tivy oldalán milyen gusztustalan lejárató kampány folyik. Úgy látszik kínjukban már nem tudnak mit kitalálni.

www.facebook.com/VVTivy/?fref=ts

2016.11.10. 18:12:59

@hereverő heverő: óóóóóóóó pedig pont hoztam volna zenét :/

bedobom akkor a közösbe!

www.youtube.com/watch?v=57n9mVUENs0

2016.11.10. 18:15:02

@kamilla123: (de csak mer' igazam van) ;)

Cérnahuszár 2016.11.10. 18:29:22

@VV Tivien: ez aztán ultra igénytelen... :(
vajon ki írja ezt az oldalt?

Cérnahuszár 2016.11.10. 18:31:02

@miciur: megleptél ezzel a statisztikával, én csak a mostani 36 ezret láttam, nem semmi hogy apad a tábor, 70-ről 36-ra

2016.11.10. 18:31:28

@Cérnahuszár: mondja a térdszalagrendes, höhö :))

2016.11.10. 18:33:46

@VV Tivien: @Cérnahuszár: nem látom :( pappit járatják le a tyv rajongók?

Gigabyte 2016.11.10. 18:34:03

@Cérnahuszár: Valamelyik családtagra tippelek,már csak ha a gyerekkori fotójából és a "nyereményből" indulok ki.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 18:34:47

@Biriksz_Krokiksz!: nyet, én is itt vagyok. néha faszságokon rántja fel magát, néha belepofázik, de okos. pont, mint én :D

Magentax 2016.11.10. 18:34:50

@Cérnahuszár: gondolom, a pont ugyanolyan primitív nővérkéje

Gigabyte 2016.11.10. 18:35:07

@Biriksz_Krokiksz!: Igen,de nem kicsit és gusztustalan módon....

Magentax 2016.11.10. 18:36:25

@VV Tivien: még egy ok, hogy mindenki papira szavazzon, csakazértis :)

Cérnahuszár 2016.11.10. 18:37:16

@VV Tivien: @Magentax: én adok esélyt a nővérkének, bár a bv-ben eléggé le volt lassulva és ő sem volt nagyon képben hogy tivyvel épp mi a helyzet,
sztem csak küldött cuki képet, hogy hasson a nézőkre
nem akarom elhinni hogy ennyire primitív lenne

2016.11.10. 18:38:41

@ミラ: jó, de oly ritkán vagy:/

@VV Tivien: akkor leszaromcsi, az ilyenek nem érdekelnek ;) illetveeee majd vasárnap után max ;)
XD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 18:40:19

@Biriksz_Krokiksz!: minden nap olvasok, csak nem mindig gépről és telóról nem állok neki pötyögni :) meg néha nem jó nekünk a stream (külföldön élünk) és olyankor be se nézek, mert majd leszedjük. izé megnézzük valahogy :D

Magentax 2016.11.10. 18:40:32

@Cérnahuszár: több bv-ben is szerepelt, pontosabban Őzike többször is felhívta már és nagyjából hasonló színvonalon makogott a csajszi, mint végtelenül értelmes és intelligens tesója

Gigabyte 2016.11.10. 18:41:34

@Cérnahuszár: Én sem gondolnám,hogy ennyire primitív,de semmi sem kizárt. Még ha Ő is adta a fotót akkor is kell tudnia ki kezeli az oldalt és ezt a helyében,nem engedném....

Cérnahuszár 2016.11.10. 18:42:18

@Biriksz_Krokiksz!: egy rigmus az oldalról:
" Istenem, tegnap kirepedt vv mici hátsó fertálya, vv kárszeg egész nap csak pumpálta"

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.10. 18:42:30

1. Dávidnak igaza volt a csirkeügyben
2. ismerek egy 4 éves gyereket,aki úgy néz ki mint Ati, na jó nincs hülye haja,de szemre dettó...

Magentax 2016.11.10. 18:44:56

@VV Tivien: @Cérnahuszár: akkor szerintetek ki kezeli az oldalt? A múltkor pont azt kérdeztem, hogyan posztolgathat valaki a Face-n, ha bent ül a villában - mire az volt a válasz, hogy a retekklub kezeli ilyenkor az adott oldalt.
Tán csak nem....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.10. 18:45:23

@csakolvasok82: szerintem arra utalt,hogy az elefánt lobogtatja a fülét

Cérnahuszár 2016.11.10. 18:47:11

@Magentax: sztem retekklub, mert nem engedheti ki a kezéből az irányítást
volt olyan botrány hogy egy kiesett játékos csinált magának új fiókot, hogy elmondhassa az álláspontját, de azt is megszüntették nem?

2016.11.10. 18:50:21

@ミラ: gondoltam, szoktalak látni, csak hát ritkán, de sejtettem h vmi ilyesmi miatt.

@Cérnahuszár: anyám borogass.

Cérnahuszár 2016.11.10. 18:50:26

@Magentax: elszállt? blogmoci? vagy nem küldtem el?

szóval sztem a retekklub kezeli, nem hiszem hogy átengedné másnak az irányítást

Cérnahuszár 2016.11.10. 18:51:00

háhá, most bezzeg előkerült

Magentax 2016.11.10. 18:53:59

@Cérnahuszár: és akkor a retekklub teszi fel ezeket a gusztustalan, lejárató szövegeket/videókat?
Ebben az esetben borítékolható, hogy Primitivi nyeri a párbajt - hisz a reteknél nyilván ezt akarják, akkor az úgy is lesz.

Cérnahuszár 2016.11.10. 18:55:02

simonság csepegtethetne némi infót erről...

2016.11.10. 18:57:32

@Cérnahuszár: akkor nekem sürgősen mennivalóm támadna, de majd visszaolvasnék pár nappal később, nehary :)))

2016.11.10. 19:17:14

ééééés most hogy kinyírtam a blogot ( XD ) akkor ezt még dafke idecsinálom ( XD )

www.youtube.com/watch?v=OXp-hXPiAuk

Cimili 2016.11.10. 19:19:49

@csakolvasok82: Köszi, minyá megkeresem!

Cérnahuszár 2016.11.10. 19:20:29

nah
megtaláltam az igazi ostorlábat, 5.53-nál.

www.youtube.com/watch?v=eBK-RIIfA1w

2016.11.10. 19:26:09

@Cérnahuszár: te nagyon hüje vagy, ne hary :)))))))))))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 19:29:22

titeket egyébként nem zavar, hogy bence minden_egyes_közvetítésénél elmondja azt, hogy "óriási/hatalmas/elképesztő figurák"? az első pár alkalommal mi elkezdtük figyelni és tényleg, a végefelé a műsornak pánikba esik szinte, hogy aznap még nem hangzott el és akkor beszúrja.

verkli 2016.11.10. 19:48:35

@ミラ:
izé...duplanégyzet

Engem is zavar, de mit mondhatna a szerencsétlen művezető? Ha az igazat mondaná, akkor el kellene tolni a műsort a 03 órától kezdődő sávba. Nehéz melója van, engem az első adás után kirúgnának. Vagy még előtte.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 19:55:50

@verkli: ez a munkája. egyrészt pénzért vállalja, másrészt remélném, hogy ennél profibb. ha anikó csinálná, meg se lepődnék, de bence nála azért sokkal-sokkal több tapasztalattal rendelkezik, hogy mindig ugyanaz a mondat hagyja el a száját.

,, 2016.11.10. 20:01:00

sziasztok, most nem leszek de a konyhafőni nézőknek üzenem h remélem holnap Ádám nyer (a mait megelőlegezem)
@Biriksz_Krokiksz!: neked meg mindjárt mennek a könyvek

2016.11.10. 20:14:11

@szörnycsi: nagyon szépen köszi! <3

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 20:15:18

tof tof tof tof rof rof rof rof ezek aaam a legenyeeek
hajra Adam!
joesteket nektek :)

verkli 2016.11.10. 20:17:49

@ミラ: Jaaa, hogy téged a századszor is eladott egyhangú melléduma zavar...jogos.
Bence, dolgozz rajta! Ha már hazudnod kell, legalább legyél kreatív.

Cimili 2016.11.10. 20:25:27

@ミラ: Engem nem zavar különösebben, úgy veszem, h ezek a kedvenc szavai. Meg ezerszer inkább ő, mint a makogó Ancsa.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 20:26:40

@Cimili: ja, az egyértelmű. inkább meghallgatnám ezt a mondatot minden nap :D

csodalámpa 2016.11.10. 20:49:59

@csakolvasok82: EKG! (végre nem csak nekem bassza az agyam ez a jelenség)

kamilla123 2016.11.10. 20:53:16

@ミラ: engem az zavar, h Bence minden egyes alkalommal ezt mondja "a lakók szépen kiállnak a táblához, és egymás szemébe mondják, hogy kivel nem szeretnének együtt élni". De mindig. Soha nem fogalmaz másképp. Ez a "szépen kiállnak" már nagyon idegesítő.

ascii 2016.11.10. 21:22:28

nem írta ki valaki a tegnapi monológot? szívesen olvasnám

csakolvasok82 2016.11.10. 21:42:36

@PeniValdes: Tudtam, ha Dávidról írok rosszat, kihúzom nálad a gyufát. Pedig eskü, hogy néhány embert nálam is megelőz, csak meglepődtem az adatlapján. :)
"szerintem arra utalt,hogy az elefánt lobogtatja a fülét" -a ragadozó szóval utalt erre? Vagy nem értem...

csakolvasok82 2016.11.10. 21:46:10

@ミラ: az a javaslatom, hogy mindenki igyon egy feles házi pálinkát, ha Bencus használja a hihetetlen/óriási figura kifejezést vagy a villalakók a tesó kifejezést. És aki még az öfi után is tud gépelni, vagy a legkevesebb félreütéssel teszi, az nyert.
A nyereményt még kigondoljuk.

ewita 2016.11.10. 21:47:05

halihóó!
na ma lesz vita Mici és Zsófi közt a sufnin, Zsófi megint hozza a dráma királynőt :)

ewita 2016.11.10. 21:48:07

@kamilla123: nekem a zseniális, meg a hihetetlen figura szövege megy az agyamra

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 21:48:51

@csakolvasok82: jaj ez nagyon veszélyes. néztük itt barátokkal a supertalent műsorát és ittunk húzóra mindig fejenként 4cl jägert, amikor valaki továbbjutott. én még elvoltam, de volt, aki a WCn töltötte az éjszakát. ezzel a műsorral úgy kéne, hogy ahányszor tivy balhézik vagy ahányszor miciék dugnak :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 21:49:54

@csakolvasok82: ja most nézem, a tesózás kitűnő javaslat :D félidőben matt lenne mindenki.

csakolvasok82 2016.11.10. 21:50:53

@ミラ: akkor csak jó móka lenne :D Bár, ha miciék dugnak, nekem inkább hánynom kell, így akkor nem tudnék inni.

csakolvasok82 2016.11.10. 21:53:01

Óóó, a legrosszabb filmes alakításért aranymálna jár? Nem tudtam, de így már értem Tivy málnázását, biztos innen ered. :)

Plüsscukor 2016.11.10. 21:57:51

@csakolvasok82: Fú, szeretem az ilyen cselendzseket :)) Én benne vagyok, mindjárt veszem is előfele a házi barackot :)

csakolvasok82 2016.11.10. 21:59:25

@PeniValdes: mit mit hová? aranymálna? Hát Tivadar is szar a youtube videókban, neki is aranymálna jár az alakításáért.

csakolvasok82 2016.11.10. 22:00:44

@Plüsscukor: én csak szájhősködöm, mert semmi alkohol nincs itthon, majd én leszek a bíró :)

Cimili 2016.11.10. 22:01:32

Na kezdődik a Vivi rinya.

Plüsscukor 2016.11.10. 22:01:42

Kezdjünk, mindenki a helyén? :)

Cimili 2016.11.10. 22:03:01

Ancsa nem mondott fel.:(

Plüsscukor 2016.11.10. 22:03:16

@csakolvasok82: Ne már, most akkor én alkoholizálnék egyedül? :)) Heverő, valaki? Á, így nem is olyan izgi :)

Cimili 2016.11.10. 22:03:28

@Plüsscukor: jelen, a többiek lógnak.

Commodore 2016.11.10. 22:03:32

Szép estét önöknek! ( a demokrácija jegyében)

tvbuzi 2016.11.10. 22:03:55

Anikót benyugtatózták?

Cimili 2016.11.10. 22:04:17

@Plüsscukor: Rám ne számíts, nem szeretem az alkoholt. Max egy béliszt kérek.

Plüsscukor 2016.11.10. 22:04:26

@PeniValdes: Szívem szerint én is lepofoznám inkább őket, amikor tesóznak, de az most túl körülményes lenne :))

Commodore 2016.11.10. 22:06:09

@Cimili: én már bélszínt olvastam...

Mók_Ica 2016.11.10. 22:07:02

'stét :)))
végre mici kimondja, hogy viviék ne sajátítsák ki a sufnit :)))))

Cimili 2016.11.10. 22:07:08

Végre Mici intézkedik sufni ügyben. Vivi meg olyan bambán rákérdez, h miért kérik a sufnit. Ó anyám, borogass!

Plüsscukor 2016.11.10. 22:07:51

@Cimili: Be is vések nekik egy feketepontot

Lynette21 2016.11.10. 22:07:58

Sziasztok! Sajnos Zsolti elvesztette minden szimpatiamat...

tvbuzi 2016.11.10. 22:08:36

micsoda egy romantikus kapcsolatban vannak Kárszeghyék

ascii 2016.11.10. 22:09:04

@Zsannacska: @nem kéne...: @Princessbora: köszi gyerekek! :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 22:09:29

kedvelem zsoltit, de mi a picsát képzel? nem a tulajdonuk a szoba. az kellene, hogy elmondani mindenkinek, hogy tudják, hogy őket zavarja a micikrisz ivarcsörte, de utálják zsoltot, mert ők ki akarnak menni, csak nem engedi.

Plüsscukor 2016.11.10. 22:09:30

Zsóti mit erkölcscsőszösködik, hogy ne dugjanak Kriszék a hálóban???
Én valószínű, hogy ezután fél óránként rájuk nyitnék éjszaka, hogy aludni se tudjanak.
Zsóti ezzel _elvetette a sulykot a sorok közé_.

Krétagarbó 2016.11.10. 22:09:31

Zsóti undormány módon viselkedik, az érvei pedig eléggé szánalmasak.

Cimili 2016.11.10. 22:09:33

@Lynette21: Undorítóan viselkedik, kinek képzeli már magát?

Mók_Ica 2016.11.10. 22:09:59

zsóti milyen kis önző, ő nem megy ki a sufniból.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.10. 22:10:15

@Plüsscukor: figyelj teso, tesóság van egy életenb át forever

tvbuzi 2016.11.10. 22:10:43

Nem szabad taktikázni? De hülye vagy Zsolti...

Lynette21 2016.11.10. 22:10:48

Na Zsolti jo tanacsanak hala eddig mindenki szarul, de szivbol dontott, es kiesett...

Mók_Ica 2016.11.10. 22:11:34

@Plüsscukor: @Krétagarbó: @Cimili: a szerkik végre meg is írják..... ezt már sokkal hamarabb meg kellett volna lépni....zsóti most pöcsfej volt

Plüsscukor 2016.11.10. 22:11:34

Hahaha, szavazásra bocsátják a sufnit, na végre.

Commodore 2016.11.10. 22:12:11

Mindenki a sufniba!!! Kivéve sittes!

ascii 2016.11.10. 22:12:14

végre kibaszarintják zsoltiékat a sufniból

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 22:12:36

zsolt: ez az egy háklim van.
aha, ez.

Mók_Ica 2016.11.10. 22:12:47

ez az egy háklija van???? menjen haza aludni..... 70 napja ott alszik.... pont ez a baj...

Bianka_M. 2016.11.10. 22:12:57

Na végre, hogy küldtek levelet a szent sufni tulajdonjogáról :). Végre Mici beolvas Zsótinak.

csakolvasok82 2016.11.10. 22:13:29

Miért nem minket kérdeznek a hálóról??? Legalább kapna Zsolti visszajelzést a nézőktől, hogy kicsit tévúton van...

Cimili 2016.11.10. 22:13:38

Zsóti, húzzzzzzzzzz a francba! Na mit mondtam, a szerkik eddig direkt nem szóltak bele, h legyen feszkó.

Lynette21 2016.11.10. 22:14:00

@Cimili: Hihi! Mici valaszolt neked helyettem! Zsolti az Isten, a Megvalto!

Magentax 2016.11.10. 22:14:26

Zsóti ma leverte nálam a lécet végképp.
Nem gondol arra, hogy a nézők ezt az ocsmány, önző viselkedését nem fogják díjazni?
Azon is kiakad, hogy Mici Vivit kérdezte? Szerinte ez hátulról mellbe támadás?
...és még van, aki Zsótikát okosnak tartja...ostoba fajankó ez is!

plüssnyuszi 2016.11.10. 22:14:40

Jó estéket!

@Plüsscukor: rokon, ház barackban is számíthatsz rám! :-))))

Mók_Ica 2016.11.10. 22:14:58

ez a zöld cucc micin nem köntös... ez tényleg dzseki.... borzasztóan csúnya....

na, zsóti mingyá öngyilkot iszik... pfff

Krétagarbó 2016.11.10. 22:15:45

Azért most normálisak a többiek...

tvbuzi 2016.11.10. 22:16:25

Zsolti a primadonna

Bianka_M. 2016.11.10. 22:16:32

Zsolti egy hisztis díszfasz.

ewita 2016.11.10. 22:16:40

fúúj ez azsóti egy igazi KöCSöG!!!!!!!!!!!
írom ezt úgy ,hogy a legjobb barátom egy meleg srác!

csodalámpa 2016.11.10. 22:16:47

Zsolti kussoljál már be!!

Plüsscukor 2016.11.10. 22:17:00

Fura, hogy mindegyik azzal érvel, hogy Miciéknek legyen jó, azért menjenek a sufniba. Egyik sem mondja, hogy ŐK akarnak nyugodtan aludni a hálóban.
Zsóti meg gusztustalan. Kiélezi a helyzetet arra, hogy Mici sárlik, annyira, hogy nem bírja ki kefélés nélkül, holott nagyon nem erről van most szó.

Schlomo Goldberg 2016.11.10. 22:17:04

Zsolti nem szereti a hátulról dolgokat.
Pedig eddig buzinak vallotta magát.

tvbuzi 2016.11.10. 22:17:04

Zsolti, te vagy a villa köcsöge, igen

Múmin89 2016.11.10. 22:17:24

Zsolti most szar arc volt (már megint...)

Perah 2016.11.10. 22:17:33

Na, nehogy már hogy Zsolti mondja meg, hogy ki mehet be aludni vagy szexelni a sufniba! Mi az, hogy ő már 70 napja ott van, és ez maradjon is így? Szerintem ezt egyértelműen a szerkesztőknek kellene irányítani, hogy mondjuk innentől kezdve a sufni nem valakiké (Zs-V-é), hanem mondjuk minden héten megnyerheti egy ember a jogot az ott alvásra, és választhat magának társat is arra az egy hétre!

Megmondom, hogy most undorodom Zsoltitól, ez a viselkedés egy hányinger. Rosszabb, mint egy menstruáló nő, és hiába mondja, most valóban ő a legköcsögebb a villában, kezdi átvenni Tivy helyét a szívemben és a villában is! Zsolt legyen a következő kieső plíííz!!!

rafabenitez 2016.11.10. 22:17:55

Zsolti most kurvagáz. mi a fenét képzel... ezzel most elásta magát de nagyon.

Mók_Ica 2016.11.10. 22:17:59

@Magentax: 1 napja pont ő önzőzte le vivit......

a riportban pedig nagyon borzasztóan viselkedett...személyes támadásnak vette..... krisz próbálja helyretenni, de zsóti nem érti.....

tvbuzi 2016.11.10. 22:18:02

Zsolti egyem a szívedet

Plüsscukor 2016.11.10. 22:18:07

@plüssnyuszi: Nahh, végre! Ez a beszéd :))

Lynette21 2016.11.10. 22:18:14

@csakolvasok82: sajnos minket csak idiota kerdesek megvalaszolasara hasznalnak. Kit erdekel, hogy lesz-e bulijuk a het vegen, vagy sem?

Magentax 2016.11.10. 22:18:57

@Mók_Ica: teljesen kezdi átvenni Primitivi okfejtéseit...
Beszél, beszél, de hogy miről?

Mók_Ica 2016.11.10. 22:18:57

@Krétagarbó: igen, nem akarják látni a dugást..... jól döntöttek

Lynette21 2016.11.10. 22:18:58

@Bianka_M.: Hisztis diszfasz, aki mestrual...

Krétagarbó 2016.11.10. 22:19:12

@Magentax: Elszaladt vele a paci, azt hiszi, mert félszeműként ő császár az agyhalottak között, bármit megtehet anélkül, hogy mi nézők azon kiakadnánk. Na tévedett, már nem először.

ascii 2016.11.10. 22:19:16

zsolti minek költözött a villába, ha ő külön akar aludni?

csakolvasok82 2016.11.10. 22:19:27

@Lynette21: én a nemre szavaztam volna, ha az app engedné :)

Plüsscukor 2016.11.10. 22:19:44

Szerkik, küldjetek be Zsótinak vmi segédeszközt, léccilécci.

Commodore 2016.11.10. 22:19:44

ÖN DÖNT! Szent sufni, vagy Tetves sufni?

Bianka_M. 2016.11.10. 22:19:46

És Zsolti, igen, pont ez a szarkeverés :)

Cimili 2016.11.10. 22:20:16

Valamit komolyan nem értek. Zsóti mi a faxért költözött be a vv-be, ha nem tud másokkal együtt aludni?????????? Ő senkihez nem hajlandó alkalmazkodni, de hozzá mindenkinek kötelező, különben hisztizik.

2016.11.10. 22:20:33

A Zsótti azért hülye, mert ő tényleg a lóvéért jött, most meg elfelejtette. Neki (mégiscsak) a sufni köll. Idióta.
Mondtam már, hogy hajrá Mici? :-))
Rossz esetben még ott van Dávidunk is!

Mók_Ica 2016.11.10. 22:20:40

@Magentax: úgy érzi krisz rászállt vmiért..... személyes sértésnek veszi, hogy el kell hagynia a sufnit....

rafabenitez 2016.11.10. 22:21:20

eskü Mici a legnormálisabb. ha valaki ezt mondja nekem mondjuk 1-2 hónapja...leteszem a hajam.

Perah 2016.11.10. 22:21:48

@Perah: Hahahaha, pont most mondta (utánam) Zsolt, hogy lehet hogy menstruál :D :D. Amúgy meg pont saját magáról beszél, mert ő az, aki rászállt a Krisztiánra és erre a témára. Ezzel akarja gyengíteni Krisztiánt, úgyhogy nagyon remélem, hogy mostantól kezdve Krisztián soha többé nem érzi magához közel Zsoltot, mert az nem érdemli meg!

Zsoltot és Vivit innentől kezdve kitiltanám a sufniban, sőt mindenki mást is! Büntetésként minden héten mást engednék csak ott aludni, de utolsóként Zsoltékat. Egy undormány, óriási szarkeverő ez a gyerek :(. Most nem a meleg-bárban van, hogy műsorozzon folyamatosan, pedig nyilvánvalóan ott érzi magát, egy dráma-queen!

Mók_Ica 2016.11.10. 22:22:03

@Lynette21: :)))) szép :))))

@Spitzbauer: ezesetben zsóti eCCerű eset, vigye haza a sufnit és kész :)))

2016.11.10. 22:22:12

Mici kristály tisztán lát mindent. (Azért a helyében diszkrétebben Qrnék)

MacákékIcukája 2016.11.10. 22:22:30

Zsóti komolyan husz perce hisztizik a kibaszott sufni miatt? Hat hulye ez?

Bianka_M. 2016.11.10. 22:22:32

@Lynette21: pardon, az nehezítő körülmény. Így érthető.

Krétagarbó 2016.11.10. 22:22:41

@Mók_Ica: nyilván ez is benne van, de én elhittem, hogy jófejek is akartak most lenni.

Magentax 2016.11.10. 22:23:01

@Krétagarbó: én is ismerek meleg srácot (aki a lány), de ő soha nem volt ilyen hisztis, elviselhetetlen pics@, mint ez a Zsótigyerek.

Mók_Ica 2016.11.10. 22:23:21

@Perah: igen, ő szállt rá kriszre.... emlékezzünk a kinti barátnős ekézésre..... és a többieket is ő hergelte fel.....

2016.11.10. 22:23:25

@Mók_Ica: Erre gondoltam. De azt sem érdemli igazán, az a g*cis kanapé is megér kétezret, annyit sem érdemel...

tvbuzi 2016.11.10. 22:23:27

Krisztián a közös hálóban eddig csak nagyon finoman dugott

Commodore 2016.11.10. 22:23:33

Jön a Kemény Baszás!

plüssnyuszi 2016.11.10. 22:23:46

@Lynette21: gyönyörű ellentmondás :-)

Mici: milyen kis kényes tud lenni a női mivoltára... tisztelni persze. Amikor meg részegesen esik-kel, bebaszcsizva nyusziiiiiiiiiiiiiiizik, akkor nem kényes a méltóságára... pff....

Cimili 2016.11.10. 22:24:13

@MacákékIcukája: Ó de rég láttalak. :) Minden ok?

Lynette21 2016.11.10. 22:24:24

Zsoootin az a sapka?! Kesz. Jajj remelem nem kell megegyszer megneznunk Tyvi zagyva ossze-vissza momologjat?!

haruka 2016.11.10. 22:24:30

Zsoltinak szóltak,hogy nyomja fullba a kretént? Egyébként tényleg nem értem én sem,miért nem jutalom a nyugiszoba.

Mók_Ica 2016.11.10. 22:24:56

@Krétagarbó: biztos az is benne volt.... és sztem őket is zavarja a kisajátítás.... bármelyikük szívesen bemenne egyszer-egyszer.... mennyivel jobb ott aludni.....

Plüsscukor 2016.11.10. 22:25:01

@MacákékIcukája: Költői kérdés volt, ugye? :)
Gondolom nem 20 percig hisztizett, csak nekünk mutattak belőle ennyit a szerkik. Szerintem fél napig ezen duzzogott :)))
Lábad hogy van? Beregisztráltál már a Skynet-be? :)

Lynette21 2016.11.10. 22:26:00

@csakolvasok82: Megneztem kozben en is, nekem ket piros csik jelenik meg a valaszok helyett. Pedig tegnap frissult az a szar... :(

Krétagarbó 2016.11.10. 22:26:11

@Spitzbauer: azért a sulis héten is lejött, hogy Mici csak félig agyhalott a többiekhez képest. (Na jó, Dávidunk még okosabb:)

etikette 2016.11.10. 22:26:29

Jovan en bezarnam a sufnit a picsaba es eldobnam a kulcsot. Aki nem tud masokkal aludni annak kalap kabat az elso alkalommal ha nyafit hallanek menne egy tarkobaszas a becsomagolt boronddel es mar loknem is ki az ajton!

Cimili 2016.11.10. 22:26:39

Ki fogad velem, h Zsóti bosszúból többször is be fogja küldeni Vivit a sufniba mindenféle ócska trükkel?

ascii 2016.11.10. 22:27:05

@Lynette21: nem lehet elégszer látni! :D

naezjó... 2016.11.10. 22:27:22

lesz itt még sáskaevés a sufnikulcsért! :)

Mók_Ica 2016.11.10. 22:27:28

@Spitzbauer: ha ghechis, akkor pláne hadd vigye :)))

@Commodore: azt nem mutatják..... még a bv-be sem merték megmutatni.... szigorúan csak a vvlapján nézhető meg... mondta tegnap győzi.... tényleg, megnézte vki???

Ay Mama, Que paso 2016.11.10. 22:28:19

Állítólag Trump leszereli a hadsereget és Tivadart kéri föl a (TSF-TyvySpecialForce), hogy önbizalmával állítsa meg a fegyveres konfliktusokat. Ekkora EGOval megfog bármilyen golyózáport.
Chuck Norris is VV Tyvy pólban van. Amúgy

Magentax 2016.11.10. 22:29:07

@plüssnyuszi: azért már jó régóta nem részeg, nem tántorog és nem nyuszizik.
Ha nem dugna ennyire nyilvánosan, tényleg okés lenne, hisz ő szinte az egyetlen, akinek jó meglátásai vannak.

Perah 2016.11.10. 22:29:41

Most próbáltam szavazni, és persze a demokrácia jegyében nem sikerült, mert egyik opciót sem fogadja el, hanem azt mondja, hogy "érvénytelen szavazat". Ez most valami vicc, vagy csak nekem szállt el az RTL-es appom?! :)

Plüsscukor 2016.11.10. 22:29:44

@plüssnyuszi: Jó, hát nahh :)) Arra úgysem emlékszik :)

etikette 2016.11.10. 22:30:04

@Ay Mama, Que paso: jah zsolti meg legyen a tanacsadoja! Csak szivbol dontson es ne hatulrol...

ewita 2016.11.10. 22:30:20

ja és azt mondja ő nem kavarja a szart,közbe meg benyögi,hogy más is mondta neki,hogy Krisz rá van állva, de hiába kérdezi mindegyik,ő nem mondja meg,mert ő nem szarkavaró! PFFF :

Magentax 2016.11.10. 22:30:51

@Lynette21: nekem is, én az alsó pirosra nyomtam és elküldtem. Gonosz-e vagyok? :DD

Mók_Ica 2016.11.10. 22:31:33

@Perah: @Lynette21: választottam... és nekem is kiírta, hogy érvénytelen szavazás, mert ki kell választanom 1 lehetőséget..... pfff foscsi app

horee6 2016.11.10. 22:31:59

Nagyon vakon vannak a játékosok taktikából. Itt ez szavazás a sufniról. Zsolti egy vesztett helyzetben azt mondja, hogy úriember lesz, Miciékre szavaz. Egyből sarikba lehetett és kellett volna szorítani, hogy nem kisfiam, ha úriember lennél akkor szavazás nélkül kiköltöztél volna a sufniból, amikor erre kérnek. Sőt igazán akkor lettél volna úriember, ha magadtól ajánlottad volna fel a sufnit a gerle párnak.

Ezeket a ziccereket nem lenne sza ad kihagyni. De látszik, hogy itt nem gondolkozik senki, csak eszik, iszik, ürít.

tvbuzi 2016.11.10. 22:32:14

@Perah: nekem is ugyanez, szar

Plüsscukor 2016.11.10. 22:32:17

De fura, h látom a holdat! - Tivi

???
?????

Magentax 2016.11.10. 22:32:28

@Cimili: nem lehet bezárni vajon? Vagy eltorlaszolni az ajtót....

MacákékIcukája 2016.11.10. 22:32:42

@Cimili: viszont :))) koszi, tuleltem a 9 napos korhazi latogatast, szemelyzet es kiszolgalas szerencsere 100%-os volt, a labam viszont meg mindig nagyon faj. Iden mar nem dolgozok :(

@Plüsscukor: persze h az volt :D @tvbuzi: mar gondolkodom vmi Terminator-jellegu uj nicken, az Icuka term. marad :D

Krétagarbó 2016.11.10. 22:33:19

Somácska nyilván fejből nyomja a naptárt és a névnapokat. Nem felejtette el barátja névnapját sem.

Perah 2016.11.10. 22:33:27

@csakolvasok82: +1000 = szavaztassák meg a nézőket a sufni kérdéséről, és valóban Zsolti mindjárt tudná, hogy mennyire jön be a színház, amit művel.

@Cimili: Igen lehet, viszont ezekkel saját maga alatt vágja a fát Zsolt. Kezd egyszerű dolgunk lenni, mert a bent lakók saját maguk utáltatják meg magukat a nézőkkel :). Bár azért remélem, hogy a végére marad olyan, akivel még szimpatizálhatunk...

Lynette21 2016.11.10. 22:34:08

@Magentax: Az also a nem? Mert akkor arra nyomok en is, meg mindig nem jelenik meg a valasz, csak ket piros csik.

Plüsscukor 2016.11.10. 22:34:15

Azon voltam, h feldobjam a kedvét - Soma

Magentax 2016.11.10. 22:35:09

@Lynette21: az alsó a nem, az előbb Ancsa mutatta a képernyőn.

Cimili 2016.11.10. 22:35:27

@MacákékIcukája: Ajaj, azért jó sokáig voltál bent. A fájás lassan csökkenni fog és karira el fog múlni.

Plüsscukor 2016.11.10. 22:36:20

@Magentax: Vagy bezárni Zsótiékat és utána eldobni a kulcsot?

Krétagarbó 2016.11.10. 22:36:28

@MacákékIcukája: Óóó, szió:) Jobbulást továbbra is!

2016.11.10. 22:36:51

Ja és azt se felejtsük el, hogy csillámf@szpóni kezdte el füteni azt a félkegyelmű langyit: egyrészt a rotakapa nem akart beleállni semmibe, de a sufnit sem akarta adni ugye, másrészt Zsóttit annyira felhergelte, az meg beégette magát, és jól mondja Zsótti, hogy rota miatt mindig szív. Egyébként annak ellenére, hogy Zsótti nem olyan buta, már rég elfelejtette hogy mi a műsor célja. Ha neki már nem is a végső győzelem, a médiában való jövőbeni szereplésnek sem tesz ez a viselkedés jót. Én személy szerint nem nézném/hallgatnám szívesen őt sehol. Remélem a következő párbajon kiesik, és annyi. Mindig eszembe jut a Maunika sós szereplése: akkor is már feltűnési viszketegségben szenvedett, és görcsösen be akar kerülni mindegy hova: Maunika, ÉNB, VV, stb.

Magentax 2016.11.10. 22:37:07

Soma mit gondolhat vajon a párbajokról? Most is azt mondja - azon leszek, hogy Tivi jöjjön vissza.
Ezt így hogy? Kap telefont és szavazgathat vagy mi?

etikette 2016.11.10. 22:37:19

Uristen azert a tivi latvanyosan le van szedalva

Mók_Ica 2016.11.10. 22:37:19

@Perah: pont erre gondoltam.... már szinte senkit nem tudok igazán kedvelni.... :(((

@Krétagarbó: így-így.... soma ezt is tudja :))))

Cimili 2016.11.10. 22:37:25

Eskü, Tivi kiesését sokkal jobban várom, mint Evettét.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 22:37:27

az első alkalom, hogy egyetértek tivivel. egyrészt két hülye egy pár, másrészt dávid kerülni fogja atit és ezt meg is lehet érteni. ott jó bent pincsinek és ennyi.

plüssnyuszi 2016.11.10. 22:37:37

@Magentax: igen, egy idő óta önmegtartóztat, legalábbis pia terén. :-)

@Krétagarbó: nem semmi feje van, hogy egy ilyen ritka nevet is észben tud tartani... ahhhha

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.10. 22:38:47

Egy kis Comet promo, számíthattam volna rá

csakolvasok82 2016.11.10. 22:39:26

@Magentax: alsó piros? nekem van egy pipám és egy x-em egyás mellett, ha az x-re nyomok (genya vagyok, nem akarom, hogy jól érezzék magukat), zöldre vált, de a szavazok gombra kattintáskor kiírja, hogy válasszak, mert így érvénytelen a szavazatom.
Szar az app, monnyon le!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.10. 22:39:43

@MacákékIcukája: #skynetezaláb
#Connorékicukája #<3<3<3

Plüsscukor 2016.11.10. 22:39:44

BMG, Tivi komolyan izgul, hogy jelölik-e Viva Comet-re? :))) Ez volt a fején... :)))

MacákékIcukája 2016.11.10. 22:40:47

@Cimili: jaja, nagyon elhuzodott... remelem h csokkenni fog hamarosan, a fajdalmak gatoljak a fizioterapias gyakorlataimat :( 6 heten keresztul max 15kg-mal terhelheto, azaz letehetem a labam a padlora, de nem tamaszkodhatok ra

@Krétagarbó: hahoka, koszonom!! Anyuka apol <3

csodalámpa 2016.11.10. 22:41:19

Dávidnak piros pont Kőhalmiért. :)

Commodore 2016.11.10. 22:41:25

Najonjó szinésznő az izéből az izé!

ascii 2016.11.10. 22:42:25

ki a tökömet érdekli ez a komet?

Lynette21 2016.11.10. 22:42:25

Miert mutatjak ennyit Vivi ostoba arcat ilyen kozelrol?

tvbuzi 2016.11.10. 22:42:39

Mici részt vesz a díjátadáson

naezjó... 2016.11.10. 22:44:24

remélem éjszaka nekik vetítik le, ahogy Tercsi, Fercsi, Kata, Klára és jómagam a szaros hetente frissülő appjukat nyomkodjuk.

Perah 2016.11.10. 22:44:59

Rájöttem skacok, az van, hogy a jelenlegi politikai helyzetet, illetve demokratikus választásokat gúnyolják ki az RTL-nél (az appon belül), és ezért nem lehet szavazni valószínűleg :))).

csakolvasok82 2016.11.10. 22:45:02

@Lynette21: minket kínoznak minket, Tivadarét is megcsodálhattuk párszor

2016.11.10. 22:45:38

Anikó húzza a száját: ő nem Comet (üstökös) jelölt, az biztos

tvbuzi 2016.11.10. 22:45:45

Anikót nagyon jól leszedálták, legközelebb azért ki is zárhatnák a stúdióból.

Cimili 2016.11.10. 22:46:01

Na megen a történelmi tivi monológ.

Plüsscukor 2016.11.10. 22:46:24

hihihi, ez a kisvonatos duma Micinél is lefagyasztotta a szoftvert egy pillanatra :)))

csakolvasok82 2016.11.10. 22:46:37

tényleg azt mondta, hogy "megdobtam kisvonattal", kész ez a csávó

Magentax 2016.11.10. 22:46:50

@csakolvasok82: nekem két piros négyzet látszik és ki tudtam jelölni az alsót, bezöldült és így el lehetett küldeni "nem" szavazatként (iOS)

MacákékIcukája 2016.11.10. 22:47:13

Mici arca priceless ahogy nezte Tivyt

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 22:47:16

nem hittem volna, hogy tivi monológjának van butított verziója :D

Perah 2016.11.10. 22:48:06

@Magentax: Akkor csak az iPhone-osok tudnak szavazni, az Androidosok és a többiek nem? Ez milyen demokrácia már?! :D :D :D

2016.11.10. 22:48:10

De ha Kárszeghy Papi ilyen okos,, mert okos, akkor az isihez mér' olyan buta?

Plüsscukor 2016.11.10. 22:48:21

@Bianka_M.: Igen, büntet. Leginkább minket :)

Mók_Ica 2016.11.10. 22:49:04

tivi szerint a sors döntötte el, hogy kriszt hívja ki..... hööhö....nem a sors volt tivi, te baszcsiztad el....

Magentax 2016.11.10. 22:49:11

Mici tudta egyedül, hogy a férfi színészjelöltek egy része a Válótársak c. soriból van.

tvbuzi 2016.11.10. 22:49:17

még mindig azt hiszik, hogy a kihívás/kiválasztás után dől el, hogy ki esik ki

Krétagarbó 2016.11.10. 22:49:20

Soma: jó döntés volt, méltón fogsz kiesni.

csakolvasok82 2016.11.10. 22:49:23

Tivy: szerintem elszúrtam a beszédem
Soma: nem
WTF? Soma melyik adót nézte közben?!

Bianka_M. 2016.11.10. 22:49:32

Tivi aszondja, hogy szerinte elszúrta a beszédet :). Nem, Tivikém, ittuk a szavaidat.

Androido 2016.11.10. 22:50:10

Somától meg Primtivitől behányok...

Lynette21 2016.11.10. 22:50:16

@Magentax: Nekem is ugyanez a szitu! :) ;)

naezjó... 2016.11.10. 22:50:16

úgy mondják mindig ezt a régi tyyvyyt, mintha jó lett volna.

Cimili 2016.11.10. 22:50:24

A marhája, már arról szövegel, h majd utána biztos kiviszi őt a Mici. :DDDDDDDDDDDDDDD
Ja, a rajongói vonalak fognak dönteni. :DDDDDD

csodalámpa 2016.11.10. 22:50:35

tyűűű, hány levél xanax van Tiviben?

Krétagarbó 2016.11.10. 22:50:54

@Spitzbauer: tanulatlan, nem olvas, nem tájékozódik.

Mók_Ica 2016.11.10. 22:51:09

a rajongók fognak párbajozni..... by tivi.... höhöhöhöhöhö.... igen, így lesz... ezért marad kint tivi 95-5 arányban :))))

Commodore 2016.11.10. 22:51:18

Mici döntőig tolja!

Magentax 2016.11.10. 22:51:19

@Perah: eddig nekem - és a többi iPhone-osnak nem működött a kvíz fül, 2 napja fiordult a kocka :)

pomac 2016.11.10. 22:51:19

az a artikulálás micinek :DDD

Plüsscukor 2016.11.10. 22:51:19

Klasszikusok harca lesz ez - Tivi

Jóhogynemmá gigászok harca

plüssnyuszi 2016.11.10. 22:51:26

Elképesztő, hogy Tivi mennyire nem képes másra figyelni önmagán kívül. Ha hangos szó hagyja el a száját, akkor csupán a belső monológját folytatja. Micinek igaza van: Tiv szánalmas. És ez a duma: megfelelő ellenfél meg a rajongói táborok csapnak össze... wtf??????

Perah 2016.11.10. 22:51:47

Szerintem most - az interjú szobában elmondott szövege és tekintete alapján - kifejezetten látszik Tivy-n, hogy valamit beadtak neki, hogy lenyugodjon.

Most Micit sem értem, hogy miért értette félre Krisztiánt? Meglepődtem egy kissé ezen, bár betudom annak, hogy frusztrált és félti Krisztiánt a kieséstől.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.10. 22:51:52

Mici Krisztiánnak: "Akkor akaszd rám azt a gecit." Micikém este majd lehet hogy lesz rajtad geci, de azt Papi nagyon nem akasztani fogja.

2016.11.10. 22:52:11

Tyvy tényleg elmebeteg. Kár, hogy ezt a műsort elmeorvosok nem nézik, mert ellenkező esetben hyppokratésui esküjük alapján kötelességük lenne Primit kényszerzubbonyban elvitetni.

Lynette21 2016.11.10. 22:52:15

@Magentax: Imadtam a Valotarsakat, alig varom a masodik evadot! :)

csakolvasok82 2016.11.10. 22:52:24

A szavazás lezárult, csoda programozó dobta az appot össze. Gratulálok innen is!

Lynette21 2016.11.10. 22:52:58

Hat sajnos nem a nem nyert. Ugyhogy lesz buli. :(

pomac 2016.11.10. 22:53:20

mondtam dávid ott van papi mögött :D

Mók_Ica 2016.11.10. 22:53:31

@csakolvasok82: @Bianka_M.: @Androido: soma nem fogja megmondani soha tivi szemébe, hogy egy pöcs.....

na, győzött a bulika.....

dávid is krisz mögé állt, micivel és dzsinával.... ha jól láttam az előzetest

Cimili 2016.11.10. 22:53:40

@Lynette21: EKG :) Jó lenne, ha hogyvótoznák! Sixx, ugye olvasod???????

csodalámpa 2016.11.10. 22:53:42

ó, Dávid Tivi ellen lesz? jól láttam?!

Magentax 2016.11.10. 22:54:07

Na, holnapra lesz megint konflikt. Soma és Tivi a szaunában valaki minősíthetetlen viselkedéséről pletykál...

alsophila grahami 2016.11.10. 22:54:16

@Magentax: másik része meg az Aranyéletből, sőt, hárman abból ;)

csakolvasok82 2016.11.10. 22:54:20

Dávid is Krisztián mellé állt, és csak ő...mármint Gina és Micin kívül. Akkor Atti és Dávid még sincsenek összenőve?

tvbuzi 2016.11.10. 22:54:27

Melyik félkegyelmű vezeti ma a belevalót?

Bianka_M. 2016.11.10. 22:54:30

@Androido: mint minden normális ember :)

Plüsscukor 2016.11.10. 22:54:30

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Dehogynem fogja akasztani. Csak nem rá, hanem be.

Krétagarbó 2016.11.10. 22:54:50

@pomac: tényleg mondtad.

jó éjt mindenkinek:)

Cimili 2016.11.10. 22:54:56

@Mók_Ica: Persze h nem mondja meg, egy gyáva, beszari alak ez a Soma.

etikette 2016.11.10. 22:55:25

@csakolvasok82: en is azt neztem!!! Miafasz hogy ati nem all oda ahova david?? Mivanitt anarchia?!

Magentax 2016.11.10. 22:57:04

@alsophila.grahami: @Lynette21: igen, a Válótársak nagyon tetszett nekem is, de az Aranyélet - hát az visz mindent nálam :)

pomac 2016.11.10. 22:57:50

@etikette: a cirkuszhét miatt állt tivi mellé csak szerintem :)

alsophila grahami 2016.11.10. 22:58:01

@alsophila.grahami: na és Pokorny Lia, Thuróczy Szabolcs a Társas játékból... ;)

Bianka_M. 2016.11.10. 22:58:03

@Mók_Ica: pedig nem ártana, de Somci is olyan egyszerű mint a faék.

Magentax 2016.11.10. 22:58:16

@Mók_Ica: énekeltek, de az asztalon nem láttam se piát, se kaját - lehet, h eldugták

Lynette21 2016.11.10. 22:58:17

@Cimili: Igen, igen abszolut tamogatom! ;) :)

alsophila grahami 2016.11.10. 22:59:06

@Lynette21: én is, de még jobban a Terápiát, az nálam oariban van az Aranyélettel :)

Magentax 2016.11.10. 23:00:31

@alsophila.grahami: Thúróczi Szabolcs az Aranyéletben is főszereplő

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 23:00:42

valaki mondta, hogy feleződött tivi YT feliratkozóinak száma. kicsit kutakodtunk és ezt találtuk:
socialblade.com/youtube/channel/UCxWMESixJdORTXyinMHQHKA
ez alapján nem, mindazonáltal nem ugrott meg a követőinek a száma a "hirtelen jött népszerűség" miatt. a havi keresete meg... félévente meg is lenne az az 5OOezer, de azzal én nem dicsekednék akkor se, ha megvan neki a max összeg (kétlem).

Perah 2016.11.10. 23:00:46

@Magentax: @Lynette21: @csakolvasok82: Hát, ez így elég gáz szavazás volt! Esküszöm azt hittem, hogy direkt szórakoznak, mert én is többször próbáltam szavazni a NEM-re, de nem működött a dolog :(. Pedig kiléptem, beléptem, újraindítottam, de semmi. Ha az itteni kommenteket és azt nézzük, hogy mennyire kedveljük most a VV-lakókat, tutira a nemek nyertek volna!

Azért nagyon remélem, hogy a párbajon nem fordul elő ilyen, és mondjuk a Kriszre leadott szavazatok ugyanúgy el fognak menni, nem írja majd ki, hogy érvénytelen szavazat!

@Mók_Ica: Akkor most megint bírom Dávidot, hogy Krisztián mögé állt be. Azért látszik, hogy a normálisabb és értelmesebb emberek állnak Krisztián mögött, én is inkább azzal a társasággal beszélgetnék valahol egy kávé mellett - ha mondjuk választanom kellene.

Na, jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek! :)

csakolvasok82 2016.11.10. 23:00:48

Az idegrendszerem ma már nem BV kompatibilis, így elvonulok.
Jó éjt mindenkinek!

etikette 2016.11.10. 23:01:12

@pomac: o tenyleg azt a produkcot mar el is felejtettem-szerencsere

Lynette21 2016.11.10. 23:01:41

@alsophila.grahami: Az Aranyélet az HBO-os sorozat, nem? Azt nem lattam még.

alsophila grahami 2016.11.10. 23:02:33

@Perah: igen, erről lehet szó, hiszen mondta is előtte Ginának, hogy ha Papper lesz a kihívott, inkább bevállalná helyette ő... és ki us menne helyette, ha úgy adódna, higy Primitivity lenne a nyerő kint...

Magentax 2016.11.10. 23:03:01

@Perah: a párbaj fül szokott működni, de a kvíznél nem képesek a programozók megoldani a feladatot. Ha az Androidos app műxik,akkor az iOS-es nem és fordítva. Ez így van első perctől kezdve.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.10. 23:03:34

Újabb angol gyöngyszem Győzikétől: Gör tók a dzsakuddziban

Magentax 2016.11.10. 23:04:07

@Lynette21: HBO-s, de vannak okos helyek, ahonnan leszedhető :)

alsophila grahami 2016.11.10. 23:04:26

Papi félti a fogait még áttételesen is xDDD kész ez az emberl xD

Plüsscukor 2016.11.10. 23:04:34

Izé... Krisz nem csókolózna olyan fiúval sem, aki puncit nyalt?
Hogymivan?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.10. 23:04:40

Gina: Eddig csak egy szájrapuszi volt egy lánnyal
Krisztián: Kemény
Mi az ami kemény Krisztián?

Commodore 2016.11.10. 23:05:10

Hálás közönség! ?

ascii 2016.11.10. 23:05:12

Torrente: a baszáshoz fáradt vagyok, de egy laza szivattyú mehet :D

alsophila grahami 2016.11.10. 23:06:31

@Magentax: igen, de azzal indítottan, hogy hárman is az Aranyéletet erősítik... azt nem olvastad? mindhárman főszerepet visznek vsz amúgy.

etikette 2016.11.10. 23:06:37

Soma megette oravecz norat!

Lynette21 2016.11.10. 23:06:56

@Perah: Jo ejt neked! Igen, en is remenykedek benne, hogy azert a szavazas, nem olyan mint ez a napi szar szavazas. Bar en enyhen ketlem ezeket a nagyon szoros vegeredmenyeket, de majd Tyvinel meglatjuk. En mar szavaztam Papira, es nem fogok safarkodni, ugyhogy szavazzon mindenki ahogy tud, minel elobb! ;)

alsophila grahami 2016.11.10. 23:08:20

@Lynette21: igen, és nagyon ott van, too sori, imádom :)

Schlomo Goldberg 2016.11.10. 23:09:33

@ミラ: az az 500 ezer az londoni mosogatásért kapott minimálbér, kicsit felkerekítve.
Ha lenne is youtube partnerszerződése, akkor is lófasz a 4 millió össznézettség.
1000 nézettség kb 1 dollár, tartalomtól és országtól függően, ami egy szerény 4 ezer dollár összesen.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.10. 23:10:00

Zsolti szerint a 17 cm átlagos. Én nem tudok sok mindent a farkakról, de tudtommal az átlag kb. 14 cm szóval nem tudom, hogy Zsolti miről beszél

Perah 2016.11.10. 23:10:35

@alsophila.grahami: Igen, akkor már ketten is értjük Micit. Ilyenkor látni, hogy milyen egyszerűen értik félre egymást az emberek (főleg a férfiak és nők), azt hiszem, hogy ezentúl én is jobban odafigyelek, hogy ne kombináljak feleslegesen, ha valakivel beszélgetek :).

@Magentax: Oh köszi, akkor már értem :). Velem még nem fordult elő ilyen, Androidos vagyok, valószínűleg mindig jókor szavaztam.

Megnyugodtam, hogy a párbajon nem lehet gond. A BV-ben most a farokméretekről beszélgetnek, illetve Zsolt volt kíváncsi Somáéra, meg persze Vivi mindenkiére. Na, megyek aludni és remélem, hogy nem fogok ezek után farkakról álmodni :D :D :D.

Mók_Ica 2016.11.10. 23:10:46

nekem úgy tűnik, mintha győzinek megírnák, hogy mit mondjon..... csak annyira gengusz szegénykém, hogy még azt sem tudja értelmesen elmondani

Magentax 2016.11.10. 23:12:33

@alsophila.grahami: persze, olvastam, de nem vitáztam veled, csak megjegyeztem, hogy T.Sz. itt is, ott is főszereplő :)

alsophila grahami 2016.11.10. 23:13:36

@alsophila.grahami: "tuti", na, nem tudok má írni... amúgy én is leszavaztám már tegnap, és eszem ágában nincs sáfárkodni vele ;))

Magentax 2016.11.10. 23:14:13

Jó éjt mindenkinek!

Lynette21 2016.11.10. 23:14:23

Kii az ott Tyvi mellett? Vivi? Fuuuuj!

Plüsscukor 2016.11.10. 23:14:25

Vivien tényleg Tivire szállt most rá?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 23:14:46

@Schlomo Goldberg: tudom, csak mondtam, hogy a YT csatornája nem csökkent. a fizu mellékszál volt :)

Mók_Ica 2016.11.10. 23:15:17

soma hány hete nyerte ezt az ágynemű huzatot??? ebben még evetkét is megpocsékolta..... kimosta már azóta?

most vivi matatott tivin????

Lynette21 2016.11.10. 23:17:55

@Mók_Ica: Szerintem jol lattuk, igen. Pedig mar kezdem azt hinni, hogy a jozan eszem ment el ettol az idiota Gyozitol meg a videoitol, vagy a latasom csal meg...

etikette 2016.11.10. 23:18:20

@Mók_Ica: gondolod mosnak agynemut?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.10. 23:18:32

"Az élet *levegő* pályámra *levegő* kíváncsi vagy?"-Atti

Lynette21 2016.11.10. 23:18:54

Vegre Atis is szerepel... az ofhoz nem eleg, de a bv szinvonalat meguti...

horee6 2016.11.10. 23:19:55

Mostantól tisztelem Győzit. Lábon kihordani egy agyhalált. Nem semmi.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2016.11.10. 23:22:30

@horee6: Ha Győzi emiatt tiszteled, akkor gondolom Tivadart istenként tiszteled

horee6 2016.11.10. 23:22:39

@Mók_Ica: ez tuti. szerintem előbb belekeveredett/elfelejtette a szöveget. Látszott, hogy arra koncentrál mit súgnak a fülébe. De szerintem nem is értette, mit kell kimondania.

etikette 2016.11.10. 23:23:19

@horee6: en attol rettenek meg mikor random benyom egy "jesztudej"-t

horee6 2016.11.10. 23:23:49

@FájAzÉletÉsAVilágIs: ezt szívd vissza! Rosszul fogok aludni

Plüsscukor 2016.11.10. 23:25:07

@ミラ: A nézettség pedig elkezdett a nullához konvergálni. Tényleg, jelentős fejlődés :)

horee6 2016.11.10. 23:25:43

@etikette: love was such an easy game to play

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.11.10. 23:25:43

fú ez a krokodilos értekezés fú... elképzeltem, amint egy leguán emberre támad. vagy egy vérengző kaméleon.

Lynette21 2016.11.10. 23:25:48

@Commodore: Hat nem kaptak sok musoridot! :) Na szerencsere vege.... Mindenkinek jo ejt, megerdemlitek, aki ezt a BV-t kibirta...!

alsophila grahami 2016.11.10. 23:33:53

@ミラ: mi? hogy? KROKI celeb lett? a MI krokink? és itt sincs..? ;)))

Treff Bubi 2016.11.10. 23:40:21

Mindig ez a csaj van felül?

2016.11.11. 07:26:37

@ミラ: @alsophila.grahami: mimimi? győzit nem nézek sskk.

2016.11.11. 07:29:25

@Cimili: @Lynette21: volt valotarsak hv, dzsudibi irta ;)

hereverő heverő 2016.11.11. 08:04:06

Hoppancs feltette az új posztot. Gyertek oda !

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.11. 08:23:12

@Perah: Én is a nemre szavaztam, de nekem elfogadta, de ezek szerint bulizhatnak....

Cimili 2016.11.11. 12:02:10

@Biriksz_Krokiksz!: De jó, majd figyelni fogom mmkk. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.11. 17:02:51

@csakolvasok82: hehehe ez azért vicces,mert a VV Dávid nevű facebookon a tivyt nyomjáék::)
süti beállítások módosítása