Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8X73 – Krisztián a kúrógép (+18)

2016. november 08. 11:15 - Bruti

Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét serpa cuccban, mint a kis váltótársát, ahogy sótlanul szajkózza a három betanult mondatot.

1_15.jpg

Krisztián
Sose gondoltam, hogy bántóan okos lenne ez a fiú, de amit Mircellával művelt a banketten, attól komolyan leolvadt az agyam. Egyszerűen nem bírom elviselni, mikor valaki úgy próbál érvelni, hogy nem mond semmit, csak ilyeneket: „Ha nem tudod, miről beszélek, akkor nincs mit mondanom”. Ááááááááá bazdmeg! Hát honnan a lófaszból tudhatnánk te retardált, ha nem mondod el?!? Mi a fasz vagy te, egy kozmikus fekete lyuk, amiből semmilyen információ nem jöhet ki, és egy Stephen Hawking is kevés hozzá, hogy megértse, akkor mit várjunk a szerencsétlen Mircitől? Állítom Krisztián mellett térerő sincs, mert elszívja a picsába. Minden nő álma ez a csávó!

3_14.jpg

Mirci
Krisztián arroganciájából még a butácska Mirci fején helyet kapó masni antennák is érzékeltek valamit, mert el akart beszélgetni a kedvesével. Ugyanis, ő nem kurva, aki pénzért baszik! No, ebben én nem foglalnék állást, mert ugye hall az ember ezt-azt, de tegyük fel, hogy igaza van. Aztán a fürdőben sikerült megbeszélniük a rohadt nagy semmit, de azt alaposan. Egyedül tán Dzsina érthette miről van szó, mert ez idő alatt bent fektette a kábelt a budiban. Abból gondolom, hogy nagyrutin lehetett, mert egy fél doboz illatosítót szétfúlt azon a két légköbméteren, miután végzett. Mi tévénézők meg megint hülyén lettünk hagyva, mert nem derült, ki, hogy mi is volt a veszekedés tárgya. Mindenesetre, ahogy azt Bence is említette, Krisz és Mirci úgy megbocsájtottak egymásnak, a fal adta a másikat. Az eleinte igen szemérmes közmunkásterelgető, már arra se ügyelt, hogy a többiek elaludjanak, hanem főműsoridőben döngette a vékonydongájú barátnőjét, olyan csattogások közepette, hogy Somának a hallójáratába éget a zaj. De a legszebb, hogy ezt reggeli villanyfénynél is megismételték, miközben ébredező zombik járkáltak körülöttük. Tényleg csodálatos!

2_12.jpg

Soma
Ő volt az egyik, aki legjobban kiakadva a pornóra, pedig, hát ugye Lakatossal ők is áthúztak pár lepedőt. Mindenesetre azt már pofátlanságnak tartotta, hogy fényes nappal is megy a „reszelés”. Csak azt nem értem, hogy akkor minek jártak vissza kettesével meglesni őket. Gyerekek még.

4_12.jpg

Tivydar
Na és itt ez a másik ideggyenge ösztönlény. Most komolyan erről mit írjak. Már ezerszer elmondtuk, hogy hülyék ellen nincs orvosság, meg, hogy erre lett kitalálva a Taigetosz, sőt őt nem is kellett lehajítani, mert eleve a szakadékba szülték volna. Szóval most ugye megint kitört. Nagy a presszió, így mielőtt sztrókot kapott volna, inkább lefújt a biztonsági szelep, egyenest Dzsinára. A csaj hazudós, és nem is olyan kedves, meg cuki, mint azt láttatja! Rajta egy ilyen húszon éves kis picsa nem fog ki! Reggel a többiek megbeszélnék a jutubsztárral a kiválasztás dolgot, de Tivadar rendíthetetlen. Attis (a másik elmeóriás) feltesz egy kérdést neki: Ha kimész párbajra és NETÁN visszajössz, mivel lesz jobb? Ezen aztán megy a röhögés, de ezek a luxusólba zárt haszonállatok nem tudják, hogy most az egyszer véletlen eltalálta Attis, hisz kurvára nem biztos, hogy az ostorlábút bárki is benn akarná látni.

6_13.jpg

Dzsina
Ezen a csajon meg nem tudok elmenni. Alapjában véve nem tartom buta embernek, de, csak egy húszon éves olyan hülye, hogy az édesanyja halála után egy héttel bemenjen a villába, ahol egy ilyen trauma után szétszopatják az agyát. Innen is csókoltatom a villapszichológust, meg azt, aki ide beengedte, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy ez a szerencsétlen felejteni jött ide be. Azért azt meg kell hagyni, szép, hogy eddig nem tört össze végleg, én szívesen látnám viszont a párbaj után. Most éppen Mircinek önti ki a szívét, ami nem túl okos választás, de hát nincs jobb.


A kiválasztás stb
Tivadar kapta a zöld kendőt, aminek láthatóan nagyon örül, de már előre mentegetőzik, mert fosik a beégéstől. Közben Dzsina lebabázta a Krisztiánt, amire Mirci felkapta a fejét. és egyből a vetélytársat vizionál. És persze kihez rohan? Tivadarhoz, aki szerencsére ellátta okos tanácsokkal: "BUMM! BASSZ ODA! Órájt?!" Jaj.
Aztán jött Vivi, akinek bűntudata van a jel miatt, meg a szerencsétlen most azt kezdte beképzelni, hogy a Tivadar érez iránta valamit. Szegény lánynál már megint meglazult egy léc… és az tartotta a többit.

 

 

 

Címkék: 18+ vv8
852 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2016.11.09. 08:21:34

@Biriksz_Krokiksz!: megyek hozzád vásárni. A freywillért én is pusztulok.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 08:25:59

merkel nem kell még egy.
ingliséknél is nyavalyogtak, hogy esik az árfolyam

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 08:27:28

@szörnycsi: gyanútlanul megnyitom az indexet, és a címlapon látom.. broaf..
ha Tivi lesz a köztársasági elnök, akkor Málnaország leszünk, és az ostor lesz a hivatalos fizetőeszközünk?

Krétagarbó 2016.11.09. 08:28:35

@alsophila.grahami: hát, meglepődés van. Sok volt a rejtőzködő, de Trump oldalán:((

2016.11.09. 08:29:23

@szörnycsi: nem mertem ma ranezni a tozsdere, be vok tojszlizva.....

,, 2016.11.09. 08:29:49

@úgymond olvasó MMKK: Flegmaország leszünk és málnanagyhatalom:)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 08:31:24

@szörnycsi: úgyis láttam még valamikor szeptemberben a híradóban, hogy beszüntetik a málnatermesztést, mert nincs, aki leszedje. méltó köztársasági elnök lenne a málnafan. megmentené a gazdaságot

Cérnahuszár 2016.11.09. 08:41:20

@mobilos perpetuum: elfelejted hogy amikor meghozták a döntést, még cameron volt az elnök, és az férfi. ingliséknél nyavajoghatnak most már, nem kellett volna még akkor elbacni

2016.11.09. 08:45:15

@Cérnahuszár: meg keresik a kiskapukat, legutoljara azon morfondiroztak, h megis inkabb az also-felsohaznak kellene dontenie...

2016.11.09. 08:49:29

kozben lehalt az index? az appja sem indul nalam.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 08:57:06

@Cérnahuszár: valamit nagyon rosszul csináltak eddig ott, változást akarnak
mi meg Tivy kiesését

2016.11.09. 09:00:11

@úgymond olvasó MMKK: mar ujra van kozben, vmi par perces huba lehetett...

2016.11.09. 09:03:42

@szörnycsi: ugye! nalad is mar a kis piros meregzsak vette at agyban a hatalmat. :S

Cérnahuszár 2016.11.09. 09:04:56

@mobilos perpetuum: ja de ész nélkül. talán mérlegelni kellene minden oldalt, nem csak zsigerből döntögetni
ezért baj a mostani eredmény is
ezért esett ki minden zsigeri is a vv-ből, mi meg fogjuk a fejünket hogy nem gondolkodnak
csak az érzések viszik őket, ha félek, odabacok, és társai, mert azt hiszik hogy a másik ölbe tett kézzel várja hogy odavernek neki
na mind1

,, 2016.11.09. 09:08:34

@Biriksz_Krokiksz!: haha, nem hiszed el, de pont ezzel akartam kezdeni, h most nálam is a kis piros tombolászik:) tegnap a félős (Majré) parázott, aggódtam h beteg a kutyim, de szerencsére ma már úgy tűnik jól van

Krétagarbó 2016.11.09. 09:09:19

@alsophila.grahami: sztem nem találnának rá bünti tényállást, max polgárjogi vonzata lehet. Alekosz ellen sem volt búntetőeljárás, pedig kellőképpen belerondított a retek szerződésébe.

hereverő heverő 2016.11.09. 09:11:29

Gutten Morgen feleim szümtükkel.

mézescsók 2016.11.09. 09:11:38

@úgymond olvasó MMKK: Miért kéne leszüretelni? Hát nem szökik?
@Cimili: Egyetértek. Evetke egyébként nem azzal alázta magát, amit Somával csinált6 vagy nem csinált az ágyban, hanem a szövegelésével. Vannak emberek, akik a naturális pornó szövegektől indulnak be. . Én eddig úgy véltem, hogy ez a fajta macsó szöveg (szétbaszlak, stb.) inkább a pasikhoz illik. Nem vitatom el a nőktől a jogot, hogy így élvezkedjenek, de felmerült bennem, hogy kettőjük közül ki a férfi? Mert Soma lapult, mint a nyúl. Szóval meggondolnám a helyében, hogy idekint mi legyen, mert különben kap egy dominát.

@Cérnahuszár: Szerintem Győzi nem a Hitgyülis vonzódását - ha van neki egyáltalán - akarta bemutatni, csupán parodizálni a jelenkor prédikátorait, a tv-s igeosztókat.

@alsophila.grahami: nem ugyanaz a lájkolós youtube-os kör, mint a Vv néző és szavazó. Szerintem a két társaságnak nincs túl sok érintkezési pontja, és az apposokat külön kell nézni. Ebből a szempontból inkább Ginának adott jelet, mert a nézők, ill. szavazók több, mint fele nem akarta, hogy párbajozzon. Szépséghiba persze, hogy kb. Tívynek köszönheti.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:11:45

mindeközben a class fm-en berongyolt pákó a stúdióba, és önkívületi állapotban visított, hogy mind meg fogtok halni.. töltöm neki a beutalót a vellába

2016.11.09. 09:12:03

@szörnycsi: ;)
Kutyusnak viszont orulok nagyon, lehet tudni, h mi volt a gond?

,, 2016.11.09. 09:13:37

@Cérnahuszár: szerintem ez nem zsigeri, ez egy tudatos világtrend, irányvonal a konzervatív és a kirekesztő politika felé, és most próbáltam óvatosan fogalmazni, mert nem akarok senkit megbántani.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:13:37

@mézescsók: hát hogy szökne, mikor a fő szöktető éppen ápolás alatt áll a campona környékén?

2016.11.09. 09:15:27

@úgymond olvasó MMKK: mer' o nem?? kikeruli az atom, vagy hogy kepzeli? sotet joszag...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:15:39

@mézescsók: hát hogyan szökne, mikor a fő szöktetőt valahol a campona környékén ápolják? (a blogmotor monnyonle, már háromszor elküldtem)

hereverő heverő 2016.11.09. 09:16:49

OFF
Remélem a gyerekeim nem a harmadik világháborúban fognak meghalni, pedig sajnos egyre inkább úgy néz ki, hogy visszafele haladunk. Az emberiség képtelen tanulni a saját fasságaiból.
*szomorú *

2016.11.09. 09:19:27

@hereverő heverő: jut eszembe, nem veled beszeltuk par hete a malevil c merle konyvet?

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:20:19

@Biriksz_Krokiksz!: :DDDDD csak annyit lehetett hallani, hogy mind meg fogtok halni, de igazából nem tudom, mi borította ki a kis lelkét, Balázs éppen az amerikai elnökválasztásról beszélt. lehet elfelejtette a reggeli xanaxot bevenni

Plüsscukor 2016.11.09. 09:22:57

Megnéztem végre a tegnapit. Zsótinak szerintem 100%-ban igaza volt, hogy leordította a póni haját, nagyon itt volt már ennek az ideje. Nálam ez nem hiszti volt, hanem egy jogos kifakadás. Kár, hogy nem lesz foganatja, mert a csillámfaszlámáról le fog peregni, mint minden más is.

Ja és jó reggelt :)

mobilos perpetuum 2016.11.09. 09:23:00

@hereverő heverő: clinton az eddigi hibás vonalat vitte, a másik jól mondta, hogy ő is felelős azért, ami káosz a közel-keleten kialakult

,, 2016.11.09. 09:23:17

@úgymond olvasó MMKK: :D én nem félek, nekem vannak kidolgozott terveim a zombiapokalipszisre:)

,, 2016.11.09. 09:24:35

@Biriksz_Krokiksz!: húzta a lábát, meg magához képest nagyon levert volt, de ma már láttam rendesen menni (azért fogyasztani kell belőle, mert dagatt)

Plüsscukor 2016.11.09. 09:25:36

Soma húzásán pedig jót röhögtem, hogy Kriszt tegyék meg vezetővé :)))))) Igaza is lett, már az első etapnál látszik, hogy normálisan csak Dévid és Zsóti próbálja megoldani a helyzetet, ők gondolkoznak, ők tesznek javaslatot, Krisz csak bólogat ott zavarában.

hereverő heverő 2016.11.09. 09:25:38

@Biriksz_Krokiksz!: Szia Kroki, nem velem. Pedig most nagyon itt az ideje.

2016.11.09. 09:26:06

@szörnycsi: azert mutizd meg dokibacsinak, biztos ami biztos.

hereverő heverő 2016.11.09. 09:26:26

@mobilos perpetuum: Az a hibás, aki nem a megoldásokat keresi, hanem a felelősöket.

Cérnahuszár 2016.11.09. 09:27:26

@szörnycsi: a választók zsigeriek, logikai előrelátás erőteljes hiányával
és én se akarok megbántani senkit befejezem a politikát

2016.11.09. 09:27:46

@hereverő heverő: akkor elnezest, vmiert ugy remlett...ja asszem ujra elolvasom, meg bunkert epitek.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 09:28:00

@hereverő heverő: aki maga is csinálta a régi rosszat, nem fog új megoldásokon gondolkodni

Nbl 2016.11.09. 09:29:13

@Plüsscukor: inkább csak az volt hiszti, ahogy csinálta... Plusz Zsolti nekem tolerancia és a másiknak való engedés tekintetében kissé hiteltelen azáltal, hogy jogot formálnak maguknak a sufnira... Múltkor mikor Kárszegék reggel kúrtak a hálóban, a legnagyobb problémája az volt, h nem értette, h akkor minek nekik a sufni, ha a hálóban is megoldják.

2016.11.09. 09:30:39

Na es akkorON!
olvasom itt, h milyen feszko volt a vellaban, tan meg vissza is nezem majd. es most otletelhetunk ujra, h zyvy kit hiv ki.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:33:44

@Biriksz_Krokiksz!: engem még mindig az izgat, hogy kibírja-e, hogy ne mondja el, kit hív tetemre. reggel vonatozás közben az is eszembe jutott, hogy kimondatják vele a mélyen tisztelt szerkesztők, kizárják, és gyorsított ütemben csinálnak egy párbajt, ezzel megszabadulva két embertől

hereverő heverő 2016.11.09. 09:38:32

@Biriksz_Krokiksz!: Kb. bárkit, ki fog esni. Szerintem Micicit viszi, mert amúgy teljesen vakon van. MELLesleg amit a töltött és a már töltetlen galambok művelnek odabenn az már sok, pillanatok alatt erodálják el a népszerűségüket.

2016.11.09. 09:38:38

@úgymond olvasó MMKK: en mar mindent elhiszek, es semmin sem csodalkoznek.

@Cérnahuszár: kettejukre szamitok en is, micit eselyesebbnek velem, krisztianhoz nagyon gyava hangember a malnakiraly.

2016.11.09. 09:40:34

@hereverő heverő: fenem es csattogtatom a fogam, jujj mi lesz!

hereverő heverő 2016.11.09. 09:43:38

@mobilos perpetuum: Szernted odaát az ottani parasztok tisztában vannak ezzel ? Azt sem tudják merre van a közel-kelet, nem hogy Szíria, vagy Törökország. Szarnak ők a világpolitikára, meg úgy általában a világra.

Plüsscukor 2016.11.09. 09:43:45

@Nbl: Ezen már én is elgondolkoztam, de arra jutottam, hogy ha ezt meg tudja tenni a többi beutalttal, akkor tegye, miért ne? Ügyesen kialakított magának egy olyan helyzetet, amiből előnyre tesz szert (kevesebb konfrontációs lehetőség a hálóban, nyugodtabb alvás), sőt, kvázi kulcspozícióba került ezáltal, mert Kriszék is úgy "kérték el tőle" a sufnit. Mivel "odaadta", ezzel behúzott magának egy plusz jó pontot is. Ami pedig a megjegyzését illeti, Kriszék légyottjáról, én azt szarkazmusként vettem, és ő is annak szánta. Nem a sufni volt ott a lényeg, hanem az, hogy nagyon elítélte Kriszt, amiért a többiekre egy kicsit sem volt tekintettel - holott bemehetett volna a sufniba is.

Perah 2016.11.09. 09:43:50

@Girhes Joe: Nem is mondasz hülyeséget, ez eddig eszembe sem jutott. Amint kiderült, igazad is lett és valóban Trump nyerte a választásokat. Mondjuk, Evy-Ati végeredményen is meglepődtem, mert úgy tűnt, hogy nem lesz ilyen szoros, talán ott is ez történt: hogy sokan nem vállalták fel, hogy erre a mocskos szájú nőszemélyre fognak szavazni. Tivy az még talán nála is égőbb, de ilyen alapon lehet, hogy ez is szorosabb "mérkőzés" lesz, mint ahogyan mi gondoljuk... :( Azért remélem, hogy Tivy mindenképpen kiesik, bár őszintén szólva, most jól megkeverték a szálakat azzal, hogy nem hívhatja ki Ginát :). Illetve saját maga baltázta el a lehetőséget, de már ezt is - jellemzően - simán másra fogja.

Bárkit hív ki, mindenképpen ellene szavazok, kivéve talán, ha Vivit hívná ki. Ez utóbbiban nem is csak a meztelenkedés zavar, hanem az, hogy nem bírom elviselni az ennyire buta embereket. Ráadásul vannak a jóindulatú és kedves buták, akiket még úgy ahogy, de ő semmiképpen nem az a típus. Hiába nem tipikus rosszindulatú, azért a hisztijeivel nagyon ki tud akasztani, én Zsolt helyében már réges-régen "megszakítottam" volna vele a kapcsolatot, mert belőle is leginkább a rosszabb oldalát hozza ki.

@Cérnahuszár: Teljesen igazad van! Én pont arra gondoltam, miközben Tivy Ginát alázta éppen, hogy amiket mond neki, azok pontosan őrá illenek. Ergo az életben nem olyan, mint amilyennek mutatja magát, nem is olyan "cuki" és jófej, hanem csak megjátssza magát. Ezek pontosan leírják Tivy-t, csak ugye nem szeret az uraság tükörbe nézni. A másik meg, hogy pont ő kezdett el ordibálni egy veszekedésüknél, hogy "az kiabál, akinek a háza ég", holott Gina nem kiabált, csak érvelni próbált - már amennyire ez az idióta hagyta.

Remélem, hogy vasárnap este kiesik, és talán végig gondolja, hogy miket rontott el. Bár valószínűleg, ha 30 évesen még csak itt tart szellemileg és önismeretben, akkor ő már soha az életben nem fog tudni megváltozni...

2016.11.09. 09:43:55

@úgymond olvasó MMKK: vannak ilyen tuleleshez tanacsados-agyalos blogok, el kell kezdenunk ilyeneket olvasni :))))

panamcat 2016.11.09. 09:46:45

Tivy, Trump, Melania, Mici, ... (folytasd a felsorolást !)

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 09:48:48

@Biriksz_Krokiksz!: fened a fogaidat? tivi a fél fogadra sem lenne elég :))) beírtam a google-be, hogy zombiapokalipszis, jöttek a konteós oldalak :DD

hereverő heverő 2016.11.09. 09:48:53

@Biriksz_Krokiksz!: NEm tudom, vajon volt-e köze a nézőknek a lila kendőhöz, vagy a csatorna csak bedobta a szavazást meg a hülye hármas párbajt. De amint itt beszélgettük már délután is, az egyetlen logikus lépés Gina védetté tétele volt. Tivi annyira képtelen bármilyen kognitív tevékenységre, hogy képtelen lesz választani. Jól választani meg pláne.
Meglásd, most megint fröcsögni és tombolni fog napokig - de az szerintem még az ő csökött agyába is bekúszik, hogy prímán elbaszta.

,, 2016.11.09. 09:51:43

@úgymond olvasó MMKK: LOL van erre egy fb oldal? figyi: "az Öntől balra eső tárgy az egyetlen eszköz, amivel felveheti a harcot az ajtaja előtt hörgő zombihorda ellen. Mi az?"

Plüsscukor 2016.11.09. 09:53:55

@Perah: Ugyanezt gondolom Tiviről. A saját hiányosságait és félelmeit vetíti ki Ginára. Tipikus nárcisztikus személyiségzavar, méghozzá tankönyvi eset.

Nbl 2016.11.09. 09:54:05

@Plüsscukor: lehet igazságod, bár valszeg Vivi is pont így gondolta: ha meg tudja tenni Zsótival, h így viselkedik vele ahogy, akkor miért ne tegye? Eddig bejött.... Másrészt meg sztem Krisztián esetében ha ez így is jött le, akkor ez annak köszönhető, h bírja Zsoltit... Pont őt amúgy nem vezeti meg Zsolti ezzel, valszeg ha nem lenne jóban vele akkor úgy kérte volna el, hogy a teljes villalét felét a sufniban tölthetted, éppen itt az ideje, hogy más is használhassa.

csakolvasok82 2016.11.09. 09:55:17

Jó reggelt!
Ha Tivadarunk nem szájhős lenne, és igaz lett volna, amit mondott, hogy azért akarta feladni a játékot vagy mindenképpen párbajozni, és Ginát kivinni párbajra, mert vele nem tud együtt élni, Gina irritálja őt stb. akkor most önként és dalolva tényleg feladná a játékot. Mivel nem viheti ki Ginát, ergo egy győztes párbaj esetén is muszáj lenne vele együtt élnie tovább.

2016.11.09. 09:56:08

@hereverő heverő: nem hiszem, neki egyszerubb mindig mast hibaztatni.

most viszont lepnem kell, de igyekszem majd idonkent visszakuksizni.

mobilos perpetuum 2016.11.09. 09:56:11

@hereverő heverő: Csak az iraki háború miatt négyezeröszáz amerikai anya hiába várta vissza a gyermekét, a sérültek számát, az afganisztáni veszteségeket nem is említve.
Már csak ezért is, meg, hogy ott a világ olajkészlete, nagyon is jól tudják, hol van a közel-kelet.

Esti órákra időzítették anno Irak lerohanását, hogy a tévében fő műsoridőben menjen.
MI nem tudjuk, mi történik ott, ők igen.

csakolvasok82 2016.11.09. 09:56:32

@szörnycsi: kávésbögre, van esélyem? :D (sose néztem egy zombis filmet sem)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.09. 09:57:07

@hereverő heverő: OFF szvsz, ne aggódj jobban mint a clintonné nyert volna, ha jobban megfigyeled, néhény össztársadalmilag nem túl jelentős kérdésben ment az egymás torkának ugrás, de főbb kérdésekben egészségügy, hadsereg, olaj, a megmentő amerika szerepe a világban, migráció, alapvetően egy követ fújnak. csak trump nem játszik szerepet. a háttérben mocorgó monetáris, hadiipari, tech multik mindkettőt rávették volna arra hogy nevét adja ahhoz, ahogy a világot látni szeretnék az elkövetkező években. Amelyik nagyon aggatja a körmét azt meg lecserélik. én felelős szülőként annyit teszek hogy alapvetően erről nem beszélek (általában sem. mindenesetre német mintára egy jó adag könnyen szálllítható tartós élelmiszer, konzerv levespor etc) zseblámpa tűzszerszám. van otthon. (ámerikában külön kormányzati weboldal foglalkozik vele mi a teendő fennforgás esetén. jó ott nem csak katonai helyzet adódhat hanem evakuáció valami hurrikán miatt) meg lehet tartani otthon (elfér) néhány 30l taktikai hátizsákot, amiben polártakaró, szekerce, tőr,alapvető gyógyszerek stb van.
nem ennek az árnyékában kell élni de hülyeségnek nem hülyeség ha van. kívánom mindannyiunknak hogy sose legyen rá szükség, de ha mégis helyzet van, nem pánikol az ember hanem felkapja a családot meg egy mozdulattal a hátizsákot és tűz.
szóval nem kell paranoiásnak lenni, hanem úgy kell erre tekinteni mint a pótkerékre a kocsinál.
ON.

Plüsscukor 2016.11.09. 10:00:07

@hereverő heverő: Pontosan. És zicher, hogy ezért is Ginát fogja hibáztatni. Nem lepődnék meg, ha pokollá tenné az ordítozásaival Gina számára a következő néhány napot. És előbb kezd majd konteók gyártásába, mintsem beismerje, hogy ő baszta ezt el.

Cérnahuszár 2016.11.09. 10:01:27

@mobilos perpetuum: de miből gondolod hogy trump alatt nem lesz még 4000 anya aki hiába várja a gyerekét, sőt...atyaságos úristen komolyan.
trump mögött az olajérdek áll, minden cselekedetét az fogja mozgatni

azistenit most lelépek inkább

Plüsscukor 2016.11.09. 10:03:58

@Nbl: Azzal a különbséggel, hogy Vivi ösztönlény, Zsóti pedig teljesen tudatosan választotta ezt. Ez igen nagy különbség. Zs tattikázik, Viv pedig csak simán öncélú, nem a játék miatt teszi ezt, hanem azért, hogy az adott pillanatban jól érezze magát, a saját mérhetetlen önzősége szerint. Vivi antiszociális, Zsoltiról épp az ellenkezője az igaz. Ezért is alkotnak olyan furcsa párost.

,, 2016.11.09. 10:05:03

@csakolvasok82: @úgymond olvasó MMKK: valahol ez még mindig biztatóbb, mintha azt írtátok volna egy shotgun vagy egy kés:)

hereverő heverő 2016.11.09. 10:06:05

@Cseszlovák Gyurmafilm: Félreértesz, nem ezek miatt aggódom, hanem az általános tendencia miatt. Minden országban azok nyernek, akik "nem szerepet játszanak", hanem egyenesen megmondják, hogy x.y.z. Eddig azok tudtak nyerni, akik a fogvicsorgatást és az egymás torkának ugrást el tudták rejteni (persze azért kiderültek a turpisságok), most viszont már nyíltan az erőszak mellett kampányolók mellé áll a többség, akik szerint minden eszköz megengedett. Ezért vagyok szomorú, mert ezek az erkölcsök nagyon gyorsan ki fognak termelni még egy Hitlert, még egy Sztálint, még egy Pol-Potot. És ők lesznek a legitim vezetők.
Hova viszed majd akkor a hátizsákot ? Eriadorba ?

2016.11.09. 10:07:15

van uj poszt, vidamabb tema.

Nbl 2016.11.09. 10:07:28

@Plüsscukor: világos, én ezt abból a szempontból állítom párhuzamba, h ha csak ezen áll a dolog "jogszerűsége", h azért mert meg tudja tenni a másikkal/többivel, akkor Vivi viselkedése is ugyanúgy "jogos" ...

Nbl 2016.11.09. 10:09:37

Mi a f@szért kell telesz@rni politikával egy trashreality műsor topikját?

Erre tessék: forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9210661

hereverő heverő 2016.11.09. 10:09:51

@Plüsscukor: Persze, Tiv Tivy SSKK nem hibás. Mások adták akarták, hogy mindenki legbátrabb tivije kiálljon az első sorba, és vigye már ki párbajra ezt a lehetetlen hálótárs Ginát, mert a többiek már nem bírnak vele együtt élni. Komolyan be kellene játszani neki a monológjait. Szerintem be is fogják, majd amikor AU kérdezi őt a BVben a párbaj után. Erre varrjál gombot kisköcsög hö...

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 10:09:57

@szörnycsi: ráadásul ez egy régi fajta HP nyomtató, 15 éves biztos megvan, szóval nem is haszontalan :))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.09. 10:12:28

@hereverő heverő: Eriadort felírtam köszi! Teljesen mindegy. el. hegyekbe. az is jobb mint megvárni hogy az otthonomban írtsák ki, erőszakolják halálra a családom.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.09. 10:13:57

Tivadarnak ma van a névnapja MMKK. vajon mivel lepik meg a villalakók? kaphatna egy zseri alakú xanax-tortát Risperdal drazséval.

hereverő heverő 2016.11.09. 10:18:45

@szörnycsi: nobaz.. Tőlem balra egy papír ördögfej van, a kisfiam hajtogatta. Még balrább pedig egy nokiás doboz. Na jó, egy Navon Mizu doboza

mézescsók 2016.11.09. 10:19:43

@úgymond olvasó MMKK: Sose értettem ezt a szökik a málnás dolgot, de már nem is akarom megérteni. Mindenesetre éppen ideje akkor, hogy felhúzzák a nyúlcipőt..

@hereverő heverő: Egyetértek. Arról már nem is beszélve, hogy ha Gina nem kap lila kendőt, Tívy kiviszi és kint marad, akkor Gina visszatérésekor egyhangúan azért ölnék, hogy Tívy, e kedves fiú miatta esett ki, miatta akarta feladni a játékot, mert vele nem tudott együttélni és jaj, Soma megint elvesztett valakit...

hereverő heverő 2016.11.09. 10:19:47

@Cseszlovák Gyurmafilm: Én annak örülnék, ha agyvérzést kapna, de ennek az esélye elég kicsi, lássuk be.

,, 2016.11.09. 10:20:09

@úgymond olvasó MMKK: én majd nyomtatok egy olyan word dokumentumot a zombiknak, h összeszarják magukat!:)

2016.11.09. 10:20:09

@Nbl: mert azt is megtaktikaztuk. es valoszinuleg az uj poszt sem fog neked tetszeni, mert tele van utalasokkal...

2016.11.09. 10:20:30

@szörnycsi: :)))))))))))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 10:25:20

@mézescsók: én sem értem alapvetően, tegnap hazafelé a buszon hallgattam a 12-13 éves ecsetfej-kezdeményektől a szökik a málnát.. nem mondom, hogy odavoltam a dologért, de hát mit lehet tenni, fiatalság.. :)

@szörnycsi: Tivadar összest, kombinálva Attila képernyőn töltött idejének reciprokával, megszorzva Vivien bamba nézésével? :)))

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.09. 10:31:09

Lehet a 3as parbaj lehetősège azért merült fel h az ostorlábu málna mindenképp kiessen...tutira mentek volna. Ha az egyik nem ejti ki,csak kiejti egy másik.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.09. 10:41:45

egy másik kávé is fog kelleni úgy érzem.

Perah 2016.11.09. 11:36:49

@Plüsscukor: Teljesen igazad van, Tivy tankönyvi eset. Meg ugyanezt gondoltam én is, sőt hallani is lehetett, hogy már most elkezdte Ginát okolni ezért is, mondván "ezt jól elbasztad". Őrület, hogy tényleg léteznek ilyen emberek! Sok mindenen lehet vitatkozni, meg sokszor tényleg két ember kell valamihez, de itt csak és KIZÁRÓLAG Tivy tehet arról, hogy nem viheti ki Ginát, hiszen ő mondta ki a nevét, pedig előtte többször is figyelmeztették, hogy ezt tilos.

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: Lehet, hogy erre mentek, mert ez a mostani felhozatal nagyon gyenge. Szerintem az idei bagázs a legostobább, pedig az eddigiek sem az orvosi egyetemről jöttek :D :D.

mézescsók 2016.11.09. 11:38:27

@úgymond olvasó MMKK: Esküszöm, azt hittem, hogy csak én vagyok vele így. Amúgy megnéztem a youtube-on - tájékozódjon az ember, ha már ilyen alapvető dolgokat nem ismer - és nem lettem okosabb. Viszont boldogtalan se.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 12:39:51

@mézescsók: én meg sem néztem inkább, szegény agyam így is túlzott vérmennyiséget kénytelen elviselni, hát ha még a papagájkirály videoit nézném youtube-on

Krétagarbó 2016.11.09. 13:43:44

@tvbuzi: azt nem, de hogy bármikor, bármire felhasználhatják a róluk készült felvételeket (kép, hang bármi), na azt igen. de ezek a sötétek ezt hamar elfelejtik.

alsophila grahami 2016.11.09. 14:22:02

@Krétagarbó: @szörnycsi: nna, ez az emberek, hogy a világ egyes számú szuperhatalma is beflegmult innen, tehát... mit lehet erre mondani? nekünk, és a világnak amúgy... annyi, ja, nagy vonalakban ennyi. ez van, ezzel kell boldoguljunk eztán, kihívás kihívás hátán - erre szokják mondani, hogy kalandvágyból itthon maradtunk... és télleg, Trump komoly kihívás, ahogyan jelen kormányunk is az... de most nem? uncsi lenne tökéletes demokráciában élnünk, kell a challenge

alsophila grahami 2016.11.09. 14:27:26

egyébiránt jah, TivTivy és Trump világában élünk perpill, most mondjátok, hogy flegma az élet és uncsi meg rutin... hát, nagyon nem, innen lesz szép valamit kihozni a lehetőségekből, de most nem? ;)

,, 2016.11.09. 14:42:15

@alsophila.grahami: hátt, tanulni azt lehet belőle, főleg ha az okosak néznének VV-t is hozzá:D merthogy uaz van kb mint ott is, túltolták a demokraták a trumpi lejáratást, izzadtságszagú volt a kampányuk h mindenáron be akarták bizonyítani h szar alak.. nyilván az is de a szajkózás ezek szerint még idegesítőbb, minthogy valaki "magát adja"...
másrészt pozicionálni sem tudták magukat, csak Trumpi ellenében... azért szavazz rájuk mert ők nem trump... lásd itthon.... önálló gondolatok, tervek, elképzelések csak az ellenfél térfelén, még ha azok olyanok is amilyenek...
Harmadrészt meg a zembereknek kell a sóműsor meg a nagyszínpad, és erre a tuja hillary nem volt alkalmas, trump viszont tökéletesen...
és még sorolhatnám, az itthoni ellenzéknek meg üzenem, h nézzenek VV-t, és ne csak nézzék, hanem lássák:D ugyanaz a kotta, de nem?:)

2016.11.09. 16:32:54

@alsophila.grahami: pont tesommal csetelek eppen, h rajtuk rohog a vilag, mondom, nem szivem, be vagyunk szarva konkretan....

2016.11.09. 16:34:40

@szörnycsi: uhhh de nagyon egyetertek minden szavaddal.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.09. 17:28:39

@Biriksz_Krokiksz!: be. nem is kicsit. senki sem nevetett, mikor szóba került ismerősi körben a dolog

alsophila grahami 2016.11.09. 19:46:43

@Biriksz_Krokiksz!: jól megfogtad a lényeget kroki, igen, erről van szó, pontosan... mert az egy dolog, h a brexit után rögtön a trump-jelenség a legnagyobb trollolo a világon, de ha kiröhögtük magunkat a politikában való puszta létezésén, igen, a zsigeri rettegés a következő megjelenő rosszérzése az embernek, ha egy ilyen lepkefingnyi jelentőségű, csekély erővel - ám de annál nagyobb pofával bíró, folyton ugató, folyton vicsorgó országocskában kénytelen tengetni a mindennapjait... és @szörnycsi: veled is nagyon ekg...

2016.11.09. 20:01:10

@alsophila.grahami: majd kivi leszek anyukad reakciojara is, h mit mond...

Megdobbent, most erEDEti izzel 2016.11.16. 03:27:20

Bruti koma, ezert:

"Szegény lánynál már megint meglazult egy léc… és az tartotta a többit."

Siman jar a 10 pont :)
süti beállítások módosítása