Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x71 - Bolond Tivadar passiója (18+)

2016. november 06. 10:24 - Scott Pilgrim

Amikor a mai adást vezető Anikót elkezdték kínosan hosszú ideig beszéltetni a szerkesztők, szerencsétlen meg látványosan küszködött, hogyan csalja az időt a semmiről beszéléssel, akkor már éreztem, hogy rohadt nehéz dolgom lesz, mert valószínűleg a mai anyagban kevés volt a kraft, olyan kevés, hogy még a szokásos időt sem sikerült kitöltenie. Ezért szerencsétlen Anikó a világ leghosszabb felkonfját mondja el, négy és fél percen keresztül vezet fel egy szituációt, amiről alapvetően nem szabadna túl sokat elárulnia, hisz ugye akkor minek néznénk, de közben meg körbe is kell írnia mégiscsak, én meg minden tizedik másodperccel egyre jobban sajnálom őt. Ráadásul a fodrász is kiszúrt vele egy, a szettjéhez nem igazán illő bongyor frizurával, ma az egész műsor összeesküdött egyszerűen ellene. Aztán elkezdődött az adás, és bekövetkezett, amitől tartottam, rohadt kevés dolog történt, és sajnos annak a kevésnek is eléggé kitalálható a vége, vagy csak nincs különösebb tétje, de persze ne szaladjunk ennyire előre.

vlcsnap-2016-11-06-01h59m35s116.png

Tornával indult a nap, vizsgáztak a lélekben kamaszok. Volt szekrényugrás, meg mindenféle olyan dolog, aminek ma sem igazán értem a szükségességét, aztán elérkeztünk az utolsó gyakorlathoz, amiben párokban kellett felüléseket csinálni, egyik felült – a másik számolja koncepcióban. Bajszi nagyon komolyan vette, de hatalmasat koppant, hisz még mindenki második kedvenc Aurelioja, Mr. Katrina is többet csinált nála. Viszont Tivadar és Krisztián nem igazán számolták egymásét, csak hasra benyögtek egy jó nagy számot, akkorát, hogy nem csak Bajszinak, de még nekem is gyanús lett, mert az kizárt, hogy Tivadar megcsinált hetvenet egy perc alatt. Ebből rögtön egy kisebb összezördülés is lesz, Tivadar sarokba szorítva érzi magát, hisz ott a tanár és hallja ezt a felkérdezést, mondjuk ahogy én látom, a tanár pont leszarja, igazából már szabadulna az idiótáktól, és már fejben éppen azt képzeli, ahogy zöldre vált a lámpa és végre kimehet. Ki is megy, és csak utána indul az igazi csicskagecikurva tornádó, mert Tivadar nem szereti a vamzerokat, érted, tesó? Há' csika geci kurva ő, vagy mi a geci? Soma meg nem szereti a hazugságot és a csalást, csak a ronda arcszőrzetet, és össze is kap vele, Krisztiánnak pedig a feltételezés is sértő, hogy ő hazudott, hogyan is mer róla ilyent elképzelni az öcskös, hisz mikor hazudott ő egyáltalán a Micis félrekúrós tagadása óta? Na ugye. Ezután Tivadar elpattan, és órára is úgy megy, hogy a padban még mormog néhány gecis faszom iskolát azután is, hogy megérkezik a matektanárnő.

vlcsnap-2016-11-06-01h45m55s587.png

A matekórán mondjuk átveszi tőle a hisztistafétát Viviennek, akit kihívnak felelni. A tábla kábé úgy néz ki, mintha valaki ráhányt volna és utána szétkente volna, szóval a tanárnő meg is kéri, hogy törölje már le vizes szivaccsal, de Vivien ezt a lehető legkevésbé hatékonyan végzi el: picsog egy sort, hogy undorító a krétapor, amiben mondjuk igaza is van, viszont utána a vizes szivacsot a hüvely és mutatóujja közé fogva, láthatatlan eltartott kisujjal csapdos kvázi oda a táblához, az összehányt táblából néhány vízcsíkkal kortárs képzőművészeti alkotást varázsolva. Ennél még az is hasznosabb lett volna talán, ha egyáltalán nem törli le a táblát. Erre rádob a riportszobában még egy olyan panaszt is, hogy nem tetszett neki, hogy a tanárnéni nem értette meg, hogy neki egyszerűen nincs kedve felelni, ha esetleg valakinek valaha el kellene magyarázni valamiért, hogy mit is értünk fehér ember problémák alatt, javaslom ennek a pár másodpercnek a coubosítását, egészen biztosan azonnal nyilvánvalóvá válik neki. Amikor a táblánál elkezd azon picsogni, hogy minek kell ezt beszorozni, hisz ott a számológép, akkor a matektanárnőnél beáll egy pillanatra a kékhalál, de a rendszerhibán gyorsan túl is lendül és beír egy egyest. A matekóra hátralevő részében Tivadar pokoljárását nézhetjük végig, ahogy folyamatosan nagyon látványosan szenved, közben azon monologizálva a szerkesztők révén, hogy szerinte Soma nem a barátja, és nagyon bántja ez a dolog, hisz ő az az ember, aki soha nem hazudik, és soha nem hazudott senkinek. Ezt mondjuk cáfolja az egész incidens, hisz konkrétan behazudott egy random számot tornavizsgán, de ő a sohát egy picit tágabban értelmezi, mint mondjuk mindenki más a világon. Ha erre a szegmensre ráraknának egy fekete-fehér szűrőt, szerintem simán lehetne nevezni egyébként a Sundance-re.

És akkor jön a bomba óra után, amit már mutattak az előző adás végének összefoglalójában, hogy Tivadar fel akarja adni, és kért 24 órát, hogy meghozza ezt a döntést, mintha amúgy eleve nem kapna. Rögtön be is megy és szól mindenkinek, aki a közelében van, hogy ő feladta, mert elég nyilvánvalóan arról szól, hogy most egy kicsit mindenki sajnálja őt. Annyira nyilvánvaló, hogy nem fogja végül feladni, ez is csak egy újabb látványos hiszti, és hát láttuk eddig is, hogy meddig szoktak tartani nála a nagy, drámai ígéretek általában, szóval meglepődnék, ha ez a hatalmas csecsemő végül tényleg feladná. Egyébként csak holnap fogjuk megtudni, hogyan döntött, biztos mindenki izgul. Mondjuk azért remélem is, hogy marad, mert Gina eddigi játékát elnézve aki nem volt eleve beköltöző, azt nem véletlenül szórták ki utolsó körben a castingon. Na de a díszhiszti után földrajz jön és páros felelés. Dávid és Zsolti brillírozik olyan hihetetlen tényekkel, hogy Egyiptonnak Kairo a fővárosa és ott található a Nílus, mondjuk vaktérképen is megtalálják elsőre, kapnak egy-egy négyest. Dávid elégedetlen a jeggyel. Krisztián és Mici következik, akiktől megtudjuk, hogy Kína egy nagyon fejlett ország, Amerikával már felveszi a versenyt, Mici szerint nagyon sok autómárka is oda köthető. Aztán Krisztiánnak meggyűlik a baja a vaktérképpel, körbemutogat mindent, amíg a kért országot megtalálja, végül a hideg-meleg-langyos játékkal rásegítve meglesz sokadjára. Ők is négyest kapnak, Dávid meg egyre dühösebb lesz.

vlcsnap-2016-11-06-02h11m46s709.png

Tivadar bolond Mehíkóról akar beszélni, mert állítása szerint közel áll hozzá a dél-amerikai nép, mert a fílingjük az magáért adódik, aztán ezt bogozza ki, aki tudja. Elmondja a táblánál, hogy a tequila vidéke, megmutatja, hogy hol van a vaktérképen, de a tanár mondja, hogy nem ott van. Nem fogadja el az elutasító választ, úgyhogy rákontráz azzal, hogy de ott van. Továbbra sem ott van. Végül neki is meglesz kis segítséggel, aztán benyögi a legszakállasabb iskolás viccet, ami úgy hatodik osztályra mindenkinek cikivé szokott válni, hogy direkt mondott rosszat, hogy tesztelje, figyelnek-e a többiek. Soma is megküzd a vaktérképpel, neki is meglesz minden sokadjára. Ők is négyest kapnak, ezen a ponton Dávid már ölne. Végül a maradék három ember már egyszerre megy ki, Gina is elbohóckodik a táblánál, Vivien néha próbál neki segíteni, Mr. Katrina meg próbál vicces lenni, elég kevés sikerrel, az ő részvétele kimerül abban, hogy Új-Zélandot lefordítja valamiért angolra, és elmondja Jáva szigetéről, hogy volt olyan Babettája. Ők is négyest kapnak, ezen a ponton meg már Dávid szeretne kirobbantani egy teljes forradalmat és képzeletben már feni is a vasvilláját, de végül elmarad a látványos felkelés, hiába fenyegetőzik olyanokkal, hogy nem adja oda a tanárnak az ellenőrzőjét.

Utolsó óra előtt Krisztián még elmerül egy keveset Miciben, de becsengetnek, úgyhogy sietve ki kell rángatnia a kezét a jányból. Vivien meg elalszik, úgyhogy fel kell költeni az óra elején, mert nem igazán kelt fel a csengésre. Irodalomóra van amúgy és verset elemeznek a lemmingek, Gina elmondja, hogy a strukturális elemzés neki jobban fekszik, mint a genetikus, és neki ez azért megy, mert a versekbe bármit bele lehet magyarázni. Ezt rögtön prezentálja is Soma, aki szerint Arany János kritikus a magyar néppel a Toldiban, hisz azt írja, hogy Toldinak nem volt párja a vidéken, szóval nyilvánvalóan mindenki csicska volt a malomkövet emelgető paraszt mellett. Ha hallottatok esetleg egy csattanást éjjel, az az összes magyar irodalomtudós volt, ahogy a homlokára csapott egyszerre, hogy erre miért nem jött rá eddig. Vivien pedig bár részben felébredt, részben meg nem, szóval kábé nyitott szemmel alszik, ami fel is tűnik a tanárnak, egy darabig próbálkozik is a hisztis lányból értelmes válaszokat kihúzni, de idővel ő is rájön, hogy ez még akkor is nagy kihívás lenne, ha éppen teljesen éber lenne Erich von Däniken és VV Dóra szellemi örököse. A riportszobában azt mondja, olyan volt, mintha az ufók vezényelték volna a testét, és valljuk be, az sok mindent megmagyarázna vele kapcsolatban. Végül órák után Tivadar és Soma a szaunában megbeszélik a problémáikat és látszólag elássák a csatabárdot, szóval gondolom holnap szépen bejelenti előbbi, hogy mégiscsak maradna, nem fog csinálni bolond feladást bolondba'. A nézők többsége szerint is csak díszhiszti ez az egész amúgy. Holnap kiválasztás, jó eséllyel Gina lesz megpakolva a legtöbb jellel.

Címkék: való világ 18+ vv8
989 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rearwindow 2016.11.06. 22:38:40

@etikette: igen, tiviből kinézem hogy belök a 4-es metró alá, mert épp rájött a hoppáré

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 22:40:03

@rearwindow: Tivy magával nem akar párbajozni, mondjuk azért mert bemondta a 70 felülést ? Különben Gina nagyon szépen beolvasott neki!

etikette 2016.11.06. 22:40:24

@VV Erőlegény: ez a Zsoltis gondolat bennem is megfogalmazódott már. Nem értem, hogy miért nem mernek rápakolni...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.06. 22:41:24

@etikette: De miért nem félnek Ginától, aki amúgy a legszebb nő benn ? Hihetetlenül alulértékelik!

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:41:41

@rearwindow: sztem az érzésre nem számított amikor tudatosult benne hogy most tényleg nincs kecmec
tök hülye lesz a párbajon, nagyon sajnálom az ellenfelét...ki kell bírnia napokig tivyt azért 4 nap qva sok ebből a figyelemből
vajon mit tudnak összefércelni akik mögé állnak?
hogy vicces? - nem az -
hogy kedves? - nem az -
jó vele lakni? - ugyan már -

etikette 2016.11.06. 22:43:13

@rearwindow: pontosan.kiszámíthatatlan, hogy mikor borul el az agya és ki van a közelében...bármit el tudok képzelni róla ezek után.0 önkontroll

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:43:57

@VV Erőlegény: azt csak tivy képzelte hogy spanok meg milyen vicces hogy rángatja gina bugyiját
gina menekült volna
amúgy jót tett volna neki ha hideg vízre állítja a zuhanyt és rácéloz tivyre

hereverő heverő 2016.11.06. 22:44:55

OFF: meghalt Kocsis Zoltán zongoraművész. Legyen neki könnyű a föld.

genevieve 2016.11.06. 22:44:55

@Cérnahuszár: azért vicces lesz, hogy azok fognak főleg mögé állni akik rárakták e jelet:-)

kivéve, krisztiánt és ginát...

rearwindow 2016.11.06. 22:45:02

@VV Erőlegény: tivi egyszemélyes univerzumában, ha ő nem mond igazat, az vicc, és nem hazugság :-)

genevieve 2016.11.06. 22:45:49

@VV Erőlegény: csorda szellem, mert ő jött be legutoljára ezért azt hiszik, hogy gyenge

etikette 2016.11.06. 22:45:51

@VV Erőlegény: mert vakon vannak :P ill azt gondolják hogy mivel jóval később ment be náluk ezért nem lehet annyira erős mint ők...egyáltalán nincsenek tisztában azzal hogy kint milyen a megítélésük.

genevieve 2016.11.06. 22:47:35

@etikette: ez jellemző, tivit is mindig tiv tiviként emlegetik, pedig az a villán kívűl volt...a nézők az alapján itélnek amit látnak (láttatnak velük) a villában

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:48:00

@genevieve: eddig mindig így volt nem?
megpakolták és utána mögé álltak minden kiválasztottnak

rearwindow 2016.11.06. 22:49:15

@Cérnahuszár: hehe, igaz, és kint is maradt szépen a visszavárt jelölt

Cérnahuszár 2016.11.06. 22:51:47

tudjátok mi várható még?
ha kiesik tivy, visszanézi magát, és hőbörögni fog hogy a csatorna direkt lehúzta, mert nem rakta be az adásba a vicceskedéseit.
a csatornát fogja okolni, nagy sárdobálás várható még

na ezzel a gondolattal lépek le

nicu71 2016.11.06. 22:59:04

@Cérnahuszár: ebben én is biztos vagyok,az ilyen genny embereknek pont ilyen egybites gondolkodása van.De amúgy rohadtul várom a pillanatot :)

hereverő heverő 2016.11.06. 23:05:22

Nos én is inkább a szemhéjam belső felét nézem a továbbiakban. Jóéjt kommtársak.

Nyugee 2016.11.07. 01:16:09

@etikette: És kijönne Mahatma Gandhi 20 kilósan. :)

Plüsscukor 2016.11.07. 08:23:44

Jó reggelt mindenkinek!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 08:24:36

@hereverő heverő: :-D, más kifejezéssel élve ájulást színlelsz, :-)

csibike81 2016.11.07. 08:57:42

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jó reggelt! Örömmel látom, hogy másnak is megvan ez a reggeli beidegzödése: kávé, péksüti, hogyvolt! :P Szép napot mindenkinek!

ascii 2016.11.07. 08:57:50

hol a hogyvót??? hát én addig tuti ki nem kelek az ágyból, míg meg nem érkezik

Cérnahuszár 2016.11.07. 09:00:46

annyira hosszú lesz ez a hét....

csakolvasok82 2016.11.07. 09:03:02

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!

hereverő heverő 2016.11.07. 09:17:34

Jóreggelt jóreggelt mindenkinek. Sixxnek nehéz dolga lesz a mai hogyvolttal, annyira semmi nem történt tegnap este... De Tivit kiválasztották, az már megalapozza hogy ezen a héten derékig fognak gázolni a csicskapapagálykutyageciben.

csakolvasok82 2016.11.07. 09:33:55

@hereverő heverő: Sixx a soros? Akkor kezdek aggódni, mert ilyenkor már itt szokott lenni a posztja (ha van).
Az öfik unalmasak mostanában, de azzal, hogy Tivyt kiválasztották engem kárpótoltak minden eddigi unalmas, elvesztegetett, érvágásra késztető percért.

Cérnahuszár 2016.11.07. 09:43:07

@csakolvasok82: hát én is félve ülök itt, ezt nem lehet csinálni a hv ápoltakkal
olvasni akarom tivy kivágását a sebből mint menthetetlen részt és akkor tudod hogy végre arra mennek a dolgok amerre kell
nyomkodom itt az f5-öt mint egy eszelős

ascii 2016.11.07. 09:43:24

@csakolvasok82: sixx a nagy események hohyvoltolója, csak multhéten történt egy kis kavar, műszakcsere bevállalás, lehet az rondított bele a képbe :)

Tivadart meg információim szerint vasárnap az újonnan megnyíló lipótmezei szanatórium szakemberei, a rászabott kényszerzubbonnyal köszöntik az első beköltőzőjüket

mézescsók 2016.11.07. 09:47:06

@genevieve: Szerintem Tivi akkor is kapott volna jó néhány jelet, ha nem kéri őket. Somán kívül nem hiszem, hogy olyan nagyon kedvelt lenne a villában.
Amikor Gina bement a villába, majdnem úgy nézett ki, hogy jó kapcsolatban lesznek egymással (nem úgy, mint Zserladinnal), de el tudom képzelni, hogy a csaj elküldte néhányszor a fürészporos f......ba.
És szerintem nem sokat töpreng, hogy kit vigyen ki. Nem vihet mást, csak Ginát, hiszen kimenni is azért akart - a habogása szerint legalább is -, mert képtelen egy légtérben élni Ginával. Ja, és meggyengült, mert távoztak a szerettei és kell a megerősítés

Amúgy, ha valaki bejelenti, hogy ki akar menni, az nem akar kimenni. Az azt várja, hogy ajnározzák kicsit, foglalkozzanak vele és legyen műsorideje. Ha lakó lennék és valamelyik lakótársam azt mondaná, hogy ki akar menni, azt bíztatnám. Hülye vagyok én, hogy visszatartsak egy potenciális ellenfelet? A játékba hiába küldenek be egy új játékost, annak már nem lesz annyi ideje, hogy kibontakozhasson, ráadásul az első adandó alkalommal kiszavazzák, ha akarják. Szóval ebben a fázisban egy új játékos már nem igazi ellenfél.

.@etikette: Amikor megszavaztatták a lakókat, hogy ki a legkétszínűbb, stb., akkor inkább a nézőket kellett volna meginterjúvoltatni, majd eléjük tárni az eredményt. Szerintem elementáris hatása lenne. Naponta hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesznek fel (Krisztián-Mici már hányszor is volt? Előtte Somáék, még az előtt Dináék...), jövő hét elején tuti, hogy lesz egy szavazás, hogy a néző szerint kit visz ki Tivi párbajra.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 09:48:08

@csakolvasok82: Miért, szerintem a tegnapi öfire igazán nem lehetett panasz... Volt éreccségi, volt bankett, Krisztián megmagyarázhatatlanul indok nélküli pszichopata féltékenységi rohamával, volt Vivi szexuális zaklatás, izgalom, hogy Tivy feladja-e, ezután Tivy-Gina éles szópárbaj, és végül kiválasztás, amiben három ember mutatott csak bátorságot: Gina, Krisztián, és Soma, amennyiben ő meg ellenállt Tivy akaratának és nem tette rá a jelet, újrakockáztatva a vamzer címkét Tivytől a következő idegroham beálltakor... Dávid, Ati és Zsolti kezd félelmetesen visszataszító lenni számomra a játékban, az előbbi kettő a mindent megúszós alamuszi tujasága, az utóbbi az álságos képmutatása miatt!

Cérnahuszár 2016.11.07. 09:52:24

@mézescsók: hú ez tényleg jó lenne, nem konkrét szembesítés, hanem had agyaljanak odabent hogy a nézők miért is kedvelhetnek valakit akit ők pl nem, és miért utálják azt aki szerintük menő lehet
jól meg lehetne keverni a rangsort odabent

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 09:53:02

@VV Erőlegény: Bocsánat az előbb rossza hozzászólást hivatkoztam meg, ezt kellett volna: @hereverő heverő:

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 09:55:53

@mézescsók: Szerintem is kapott volna, de ezek a megúszós magyarázatok Micitől, Vivitől, de különösen a két tuja Dávidtól és Atitól, és leginkább az egyébként nagy megmondó Zsoltitól, broáfff.

hereverő heverő 2016.11.07. 09:56:51

@Cérnahuszár: De komolyan, nem tudják, hogy minden amit mondanak vagy tesznek az szalagra kerül és ezrek látják ? Ők tényleg elhiszik amit mondanak, és hogy az nem fog kiderülni ?

csibike81 2016.11.07. 09:56:56

@mézescsók: @VV Erőlegény: Abszolút egyet értek veletek!!!! Még egy kérdés, mert nem emléxem, hogy volt ez a korábbi "nempóveredbáj"-szériákban: Régebben is kapott 24 óra gondolkodási idöt az, aki bejelentette, hogy feladja a játékot?

Cérnahuszár 2016.11.07. 09:57:40

@VV Erőlegény: Krisztián viselkedése megbocsájthatatlan számomra
saját lelki nyomora miatt mást tenni felelőssé, elfogadhatatlan
Micinek csak azt tudom mondani, meneküljön amint lehet.

ascii 2016.11.07. 09:57:57

én azt nem értem, h tegnap a Tivadar ide ode lökdöste a hazugság szót, és ami neki már nem fér bele, ez a sikhülye Gina miért nem mondta a visszajátszás után, h 70?!

hereverő heverő 2016.11.07. 09:59:14

@VV Erőlegény: Hát, ezek csak úgy történtek de érdekesség csak a kiválasztás (na jó, meg előtte Tivi tombolása) voltak. A sulihetes vizsgák és a bankett szvsz unalmasak voltak. Még elsőre talán-talán, de így sokadik alkalommal már mélyundor.

csakolvasok82 2016.11.07. 10:00:16

@VV Erőlegény: hát, én annyira nem izgultam azon, hogy Tivi feladja-e vagy sem, mert tudtam, hogy csak szájhősködik, de ahogy így lehogyvoltoztad a sztorit dióhájban, valóban voltak események, de egyiken sem izgultam, max a kiválasztást vártam, hogy végre adnak-e lehetőséget nekünk a kiszavazására. Vivi szexuális zaklatására már fel sem kapom a fejem, tiszta közönyös lettem (ami gáz, tudom).
Dávid, Ati és Zsolti mennek lejjebb és lejjebb az én szememben is, ez tény, de szerintem tegnap csak szimplán kihasználták, hogy nem kell dönteniük, ha valaki menni akar, hát menjen. Én is rátettem volna a helyükben a jelet Tivadarra (mondjuk én akkor is, ha nem kéri).

csakolvasok82 2016.11.07. 10:02:00

@ascii: :D :D most már értem a "hetvenkedő" kifejezés eredetét, biztos így alakult ki

hereverő heverő 2016.11.07. 10:05:57

@csakolvasok82: Mindenki megy lejjebb. Egyedül Vivi nem, ő ugyanolyan mint beköltözéskor, ő már azóta lenn van egy szinten, de előbb-utóbb mindenki alátornássza magát. Az egyetlen aki javított a beköltözés óta, az Miss Röfinyusszi. Gina stagnál, és jól teszi.

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:06:38

@csakolvasok82: hú én vivitől kész vagyok
szerencsétlen gina
benne még fizikai erős sincs hogy lelökje magáról a csajt, dávid legalább valameddig el tudott szaladni
csak a wc-be zárkózás az alternatíva vivi ellen

Kamiko555 2016.11.07. 10:08:32

Én csak azt nem értem,hogyha Krisztián műorrot kapott hazugságért,akkor Tivyt miért nem büntették meg ugyanezért...?!Én nem engedtem volna,hogy elüsse azzal,hogy "csak viccelt,mert nem vette komolyan a feladatot"... Nevelési szándékkal azért szembesitettem volna,hogy gáz amit müvel...

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:10:52

@hereverő heverő: nem értek egyet, vivi is süllyed egyre lejjebb, az hogy már ginát is molesztálja, gyomorforgató és egyáltalán nem vicces
eddig se volt a kedvencem a dolgai miatt, ugyanolyan buta embernek látom mint tivyt

csakolvasok82 2016.11.07. 10:11:25

@hereverő heverő: Mici valóban javított, és most, hogy Krisztián a nekem már erőszakos féltékenységével megy lefele, még inkább Mici fog felfelé menni. Gina ugyan nem annyira okos, mint vártam tőle, de legbátrabbnak őt mondanám (kb. az egyetlen, aki kimeri mondani Tivadarnak az igazságokat).

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:11:50

@Kamiko555: mert krisztián a csatornáról hazudott, és nem a saját teljesítményéről
van különbség

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:12:58

@csakolvasok82: és nem is gyáva ahogy jól bejelelték a táblán a többiek, mert simán rárakta tivyre a jelét.

csakolvasok82 2016.11.07. 10:13:42

@Cérnahuszár: Pont tegnap fogalmazódott meg bennem, hogy talán Vivi lenne az egyetlen, aki ellen inkább Tivadarra szavaznék.

Perah 2016.11.07. 10:16:25

@genevieve: Igen, elég szánalmas, hogy majd mindenki mögé fog állni. Főleg azért szerintem, mert azt hiszik, hogy Tivi kint népszerű, és mekkorát tévednek :))).

Egyébként jó reggelt mindenkinek! Végre ki lehet szöktetni a málnát a villából, örülök, hogy nem adta fel, mert így nagyon meg fogja lepni a kb. 8%-os eredménye :D :D :D. Eddig is nagyon bamba fejet vágott, akkor szerintem a padlóról kell felszedni majd az állát, és nem mellesleg bekészíteni a biztonsági őröket... Ginával amúgy szerintem pusztán azért romlott meg a viszonya, illetve azért utálta meg őt, mert Gina nem tette szét neki a lábát úgy, mint Zseri, elájulva sem volt tőle, sőt még képes volt helyretenni, és nem vett részt azokban a "húzd meg - ereszd meg" játszmákban, mint eddig minden nője (mint pl. Zseri és Brigi).

Kamiko555 2016.11.07. 10:18:10

@Cérnahuszár: oké,azt vágom,de attól még az ő hazugságára is lehetett volna adni egy jelzésértékű dolgot,főleg úgy,hogy kikiáltja magát az őszinteség zászlóhordozójának...

hereverő heverő 2016.11.07. 10:18:17

@Cérnahuszár: @csakolvasok82: Vivi szerintem permanensen hülye. Az elején is lenn volt, onnét nem ment lejjebb. Nyilván ha engem zaklatna, akkor másként élném meg a helyzetet, de szerencsére Somára mozdult rá a nyugiban. Egy ilyen nőt egyszerűen nem lehet komolyan venni, bármit is csinál. Az pedig még mindig tetszik, hogy Soma nagyon tapintatos vele.

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:22:03

@hereverő heverő: nem értem soma miért nem megy el előle, már régen ellöktem volna, ahogy dávid is menekült
az a baj hogy ezért teheti ezeket meg mert kímélik, egyszer meg kell húzni a határvonalat mert olyan teszi majd meg aki bántani fogja

viviről még: mindent elmond dávid és gina hangja, ahogy kiabáltak amikor rájuk mászott
amikor egy pókot vagy valami csúszómászó férget raknak rád, és irtózol, de nincs választásod mert rád rakják, már csak az jár a fejedben hogy teljen el 1 perc és le tudod söpörni magadról

csakolvasok82 2016.11.07. 10:22:34

@Kamiko555: rosszabb jegyet kapott tesiből, ennyivel elintézték, pedig a vizsgán csalt, ergo bukás járt volna érte tesiből

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:24:18

@Kamiko555: minek, a csatornának tivy hazugságából nem származik kára, nem érintett

mézescsók 2016.11.07. 10:29:21

@Cérnahuszár: Jó lenne szerintem is - azért írtam -, de szerintem azért nem csinálják, mert abból hátha következtetéseket vonhatnának le abból, hogy milyen a kinti megítélésük. Amúgy nem tudom, hogy ez azonkívül, hogy talán tiltja a szabályzat (nem tudom, hogy mit ír erről a szabályzat), miért olyan nagy baj. Talán összekapnák magukat.

@VV Erőlegény: Valamelyik előző Vv-ben azt hiszem, hogy egy Zsolt nevű fazon már eljátszotta ezt, mármint hogy magára tetette a jeleket. Akkor mindenféle fals dolgot találtak ki, aztán szembesítették őket azzal, hogy ez bizony megdumált jelrakás volt. Tudom, hogy sokáig volt a vita arról, hogy ezt lehet-e csinálni vagy nem. Egyébként egyetértek: ha valaki ki akar menni, akár párbajon is, az menjen. Miért olyan nagy probléma, ha azt mondja valaki, kérték tőle a jelet? Attól még teheti másra is, arra, akit jobban kint akar látni. Szóval, ha valakire a kérésére teszik a jeleket, azért elgondolkodhatna, hogy nem kapta volna meg őket - vagy legalábbis jelentős részüket - enélkül is. Szerintem minimum hármat (Gina, Krisztián biztos, Zsolt, Dávid sanszos) és akkor is az övé a legtöbb jel.

@csibike81: Korábban nem nagyon volt divat, hogy valaki ki akarjon menni, én Gyúrós Józsira emlékszem Aurélió nyertes szériájából, de akkor is volt 24 órás gondolkodási idő.

@ascii: Szerintem le akart kattanni erről a témáról. A vitát bemutatták, ott szépen elmondta, hogy nem tartozik Tivinek magyarázattal. Amúgy meg szerintem azt is tudja, hogy szinte ő az egyetlen, akit Tivi kihívhat, különben segget csinál a szájából. Drukkolok a kiscsajnak, mert Tivi nekem már az elejétől kezde egy casting katasztrófa volt. Kivéve, ha idióták összeterelési volt a cél, mert akkor telitalálat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 10:30:31

@csakolvasok82: Vivi szexuális zaklatása egy hatalmas kérdést vet fel, ha mondjuk ugyanezt egy fiú csinálja egy lánnyal, miközben mondjuk látványosan áll a dákója az alsónadrágban, azért nem járna esetleg azonnali kizárás...? A Dávid, Ati és Zsolti hármast további két csoportra bontanám: A játék nyerés szempontjából is esélyesek és esélytelenek, utóbbi csoportba egyértelműen a villa legostobább fajankója Ati tartozik. Dávid és Zsolti viszont a hármas döntőre feltétlenül esélyes, de szerintem undorító módon játsszák ezt a játékot az utolsó hetekben, sőt Dávid gyakorlatilag majdnem a kezdetektől...!

hereverő heverő 2016.11.07. 10:31:44

@Cérnahuszár: Nem tudom. Szerintem a Soma módszere hatásosabb, Vivit az öledbe ülteted, megsimogatod a haját és elmagyarázod neki mint egy 4 évesnek, hogy pici lányom, amit itt csinálsz az ultragáz. Én úgy gondolom, hogy jobban megértené ezt mint az üvöltözést. A baj, hogy egy huszonvalahány éves nőnek nem kellene már gyereknek lennie.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.11.07. 10:33:00

@VV Erőlegény: Jah és a Vivis eszmefuttatáshoz még hozzátartozik, hogy a lány akarata ellenére...

panamcat 2016.11.07. 10:33:33

Tivadar az új BBÉv...

hereverő heverő 2016.11.07. 10:35:08

@panamcat: BB Évi nyert, és az lökte le őt a lejtőn. Tivi csak tapasztalatokat fog szerezni, és ugyanolyan patkány marad mint mindig is volt.

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:36:21

@hereverő heverő: nem hatásos, mert nem érti és újra és újra visszamászik.
akkor lesz szerencsés vivi ha csak ellökik, és nem behúznak neki egyet, vagy megtépik a haját, ha épp csajra mászik rá kéretlenül

mézescsók 2016.11.07. 10:36:37

@Cérnahuszár: Soma alaptól udvarias a nőkkel és igazából csak Micivel van fasírtban.
Viszont nem láttam, amikor Ginára vagy Dávidra rámászott volna.Elmesélnéd? Vagy valaki, aki látta!

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:39:32

@hereverő heverő: arra gondolok hogy mindenki addig feszíti a húrt amig az oda nem basz neki egy jókorát hogy vegye észre már magát
ez mindig is így működött és így is fog
aztán fogják a fejüket értetlenül hogy ez most miért történt velem.

panamcat 2016.11.07. 10:39:49

@hereverő heverő: igaz, bár én az elmeállapotok között vontam párhuzamot. Tivadar beteg, és óriási felelőtlenség ráhagyni a dolgait. Remélem kiesik, mert neki se a rivaldafény nem való, se a 36 millió. Neki szakszerű segítség kell.

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:41:33

@mézescsók: lehet hogy a bv-ben volt? összemosódik, ginát betalálta a hálóban amikor feküdt, meztelen cicijeit hozzá dörgölte a fejéhez, mint somának
aztán dávidot vette célba, amikor látta dávid hogy ő acélpont felpattant és megpróbált elszaladni, de csak tiviék ágyáig jutott, ott vivi elkapta, dávid meg összehúzta alatta magát magzat pózba.

hereverő heverő 2016.11.07. 10:42:45

@Cérnahuszár: Én akkor sem tudnék belerúgni. Arra EKG, hogy szerencséje van, ha nem megtépik vagy behúznak neki egyet. De ez van, ennyi esze van szegénynek

panamcat 2016.11.07. 10:42:56

@panamcat: még hozzátenném, hogy egy ideig vicces nézni, hogy valaki bolond, de nála most már ez nem az. Komolyan kéne venni, elbeszélgetni vele és megkérni, hogy hagyja abba a játékot, mert mindenkinek az érdeke ezt diktálja.

Kamiko555 2016.11.07. 10:44:46

@csakolvasok82: bevallom engem nagyon zavar,hogy nem törik le a szarvait és nem kap semmiért semmit...ahogy beszél,ahogy viselkedik az kritikán aluli,de mégis úgy bánnak vele,mint a hímestojással...vicc az egész...

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:45:19

@panamcat: tivadarral nem szabad nyiltan konfrontálódni mert agresszív lesz
valahogy ki kell onnan hozni, talán most sikerül

Cérnahuszár 2016.11.07. 10:47:35

@hereverő heverő: ok hogy te nem, mert már ismered valamennyire és barátként kezeled
a bentiek is ebben a helyzetben vannak, ezt használja ki
fog ő olyannal találkozni akinek ez nem lesz visszatartó erő

hereverő heverő 2016.11.07. 10:48:12

@Cérnahuszár: persze, hogy ki kell hozni onnét, összekötözve egy helyes zubbonyban.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.07. 10:51:19

@csibike81: :) szia! ó igen. csak aztán a fránya munka...

csakolvasok82 2016.11.07. 10:52:46

@VV Erőlegény: Tény, ha fiú csinálná azt, amit Vivi, már nem lenne bent (szerintem). Bár nekem Zsolti is sok ebből a szempontból. Láttam egy külföldi videót youtube-on, hogy nő és férfi ment az utcán, amikor azt játszották, hogy a nő abúzálja a férfit, vagy nevettek a szitun, vagy még segítettek is neki verni a férfit. Amikor férfi verte a nőt, akkor mindenki közbeavatkozott. Sajnos ilyen a világ. Bár nekem Tivadar sértegetései, ordítozása, szitkozódása is kimeríti a lelki abúzálás fogalmát. Az Evelin féle (kicsinállak, ha szóba állsz vele) fenyegetésért UK BB-ben évekkel ezelőtt már zártak ki játékost.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.07. 10:53:15

@panamcat: én korlátozó gondnokság alá vetetném. Nálánál különbeket is gyámság alá vettek már.

Perah 2016.11.07. 10:58:13

@mézescsók: Hú, ha nem láttad a jelenetet, akkor mindenképpen nézd vissza, mert az elmesélés nem adja vissza annyira a helyzetet. Vivi levette a melltartóját, és egy szál harisnyában és bugyiban, meztelen felsőtesttel rámászott Ginára, miközben az sikongatott, hogy "de Vivi, én a fiúkat szeretem", stb... Közben az arcához nyomkodta a melleit, legalább 2 percig. Utána ráment Dávidra, amikor az kiugrott előle az ágyból, és átmenekült Tivy és Soma mellé. Ott Vivi megint csak odanyomkodta a melleit, csak most Dávid fejébe, de aztán egy kvázi Laokon-csoport alakult ki, úgyhogy már azt sem lehetett kivenni, hogy éppen ki hol van :).
Szerintem, ha ezt valamelyik fiú csinálná, akkor simán kizárnák érte, azt mondjuk nem értem, hogy miért nem figyelmeztetik Vivit, hogy ez most már szexuális zaklatásnak számít, hiszen sem Gina, sem Dávid, de még Soma sem egyezett bele. Egyetértek azzal, hogy az ilyen típusú embereket keményebben kell helyre tenni, mert a szép és udvarias szóból nyilvánvalóan nem ért.

Cimili 2016.11.07. 11:08:03

@Perah: Én azt a fejet is szeretném látni, amikor annál a még fantomképes 8%-nál kurva önelégülten fog nézni, mert azt hiszi a sok málna miatt nem az övé az a 8% és mekkorát fog koppanni, amikor majd szembesül a valósággal. Na akkor fog összeomlani és kezelhetetlenné válni. Ha csak be nem nyugtatózzák előre. :)
Jó reggelt minden hogyvótosnak! :)

hereverő heverő 2016.11.07. 11:10:29

@Perah: Az a baj, hogy senki sem próbálta még megmondani neki, sem így sem úgy. Mindenki csak menekül és viccnek veszi. De szerintem az is zaklatás volt amikor Tivi megpróbálta lerángatni Gináról a bikinibugyit (nem mintha sokat takart volna), mégsem történt semmi.

,, 2016.11.07. 11:18:16

@VV Erőlegény: Alekosz is zaklatta a lányokat, fogdosta őket stb. és megnyerte a játékot. ennyi.

,, 2016.11.07. 11:19:41

@Cérnahuszár: fúj, ez gusztustalan:S

rearwindow 2016.11.07. 11:22:53

@Cérnahuszár: attól függ, ha fizikumban tőle nem sokkal gyengébb (értsd: nem nő vagy 12 év alatti gyerek) konfrontálódik tivivel, akkor az fülét-farkát behúzva nyüszítve hátrál

,, 2016.11.07. 11:26:09

@hereverő heverő: BB Évi vszínű a műsor nélkül is hasonló sorsra került volna. Én emlékszem még az elején azt ecsetelte h neki az az álma, hogy pornózzon. Érted. Álma. Nem muszájból, álma. Nem kompatibilis az élettel a nő, van ilyen.

mézescsók 2016.11.07. 11:27:08

@Cérnahuszár: @Perah: Kösz, elég plasztikusan leírtátok, de azért megpróbálom visszakeresni.
Vivivel kapcsolatban egyébként néha felötlik bennem, hogy az alakításai jó része szerep. Az egy dolog, hogy alapból is megrekedt a fejlődés egy szintjén, de kitalálta magát az alapjában szerethető kis hülye karakterét, aki nemcsak butácska, de még amellett szexuálisan ragadozó is. . Kb. úgy viselkedik, mint egy ösztönlény.
A lakók gondolom azért olyan elnézőek vele szemben, mert a gyengeelméjüket általában tisztelni szokták és védeni. Legalábbis a társadalmi fejlődés alacsonyabb fokán lévő társadalmakban, mert ugyanezzel az attitűddel a valódi Vv-ben már rég kiselejtezték volna.
Ja, és szerintem nem tartják ellenfélnek. Most nem tudom, hogy áll a rajongó tábora, de emlékszem, hogy az elején először közrököny övezte (öncélú meztelenkedés), majd egyre népszerűbb lett (mert milyen jó fej, mekkora arc), aztán meg egyre inkább nem, mert egy idő után ez is unalmas. Én legalábbis így látom.

Perah 2016.11.07. 13:36:25

@Cimili: Haha tényleg, jó lenne, ha mutatnák majd a fejét, én is el tudom képzelni milyen önelégült lesz, amíg meg nem látja az eredményt :D :D :D.

@hereverő heverő: Szerintem is az volt, legalábbis én zaklatásnak minősíteném, ha valaki rólam akarná lerángatni... Csak szerintem akkor ők még jóban voltak. Vivi pedig nincs annyira jóban Ginával, sőt Dáviddal kifejezetten nincs, hogy ilyen megengedhessen magának. Meg talán az a különbség, hogy Vivi hiába tolják el, mondják neki, mutatják ki, hogy undorodnak a nyomulásától, két perc múlva elfelejti és folytatja tovább. Tivy sem különb, mert ő meg azért utálja most Ginát valószínűleg, mert az nem hódolt be neki. Ez a hazudós duma, csak fedősztori.

@mézescsók: Szerintem sajnos nem szerep, hanem Vivi ilyen :(. Lehetséges, hogy amiatt, mert sz** volt a családi háttere, az anyja nyilatkozta valahol, hogy az apja verte az anyját állandó jelleggel és ivott is rendesen. Azért ettől meg tud zakkanni egy gyerek, főleg, ha amúgy sem túl intelligens. Vivin látszik, hogy ugyanolyan bárgyú, mint Tivy férfiban, a leginkább ők illenének össze amúgy.

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.07. 15:31:11

Azért érdemes a kommenteket is olvasni amiket irkálnak...már most arra hívják fel a figyelmet hogy mekkora bunda e szavazás, és hogy lesz majd cirkusz ha kiesik...
Bár ahogy nézem az összes bejegyzés lájkoló és hozzászóló nincs meg 2000, uh az a százezres tömeg aki lájkolta az oldalt az csak fakítás...vagy azért lájkolt, hogy röhöghessen azokon a förtelmes hozzászólásokon. Tatabányán mindenki vakon van???

www.facebook.com/vvtivtivy/?fref=ts

www.cigarettatoltogep.com · http://www.cigarettatoltogep.com/ 2016.11.07. 15:41:52

Azért kíváncsi leszek mi lesz itt 5 év múlva, mert a szex fogalmát már kezdik kimeríteni... Mi lesz a következő lépés, hogy nézőt generáljanak...? :D

Nbl 2016.11.07. 22:18:08

Gyökér Zsolti reakciója: miért akarnak bennünket kitenni a sufniból, ha a hálóban is megoldják?

Nbl 2016.11.07. 22:23:54

@hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi: most egy videójára ránéztem, 956 ezren látták, 7k like, 1k dislike Kontrasztként, a "Mi folyik itt Gyöngyösön" c. klasszikust az agresszív kisebbségivel 3 millióan látták, 10k likeolta, 1k dislikeolta... Szted ebből mennyi tartja bohócnak őket és mennyi szereti?

hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.08. 15:28:35

@Nbl: Én azért ennyire nem jártam a dolgok végére,de azért remélem h a tábor nem aktivizálja magát,mert én már szinte miatta nem nézem az öfiket csak a blogot meg a kommenteket olvasom.Egyszerűen nem fér be a hajam alá hogy mondhatja orditva valaki azt hogy "velem ne orditson az xy"...És borzasztóan feszélyez h nem értem a riportszobás elmélkedését és esetleges érvelését...remélem az enyém azért értelemes ☺
süti beállítások módosítása