Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x13 - Clear

2016. november 03. 13:00 - Scott Pilgrim

Ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk, a titokzatos hang a telefonban megfenyegeti, hogy mind vele, mind Vasquezzel végez, ha nem követik az utasításokat, amiket majd kapni fognak. Vasquez azt mondja, hogy őt elkábították és bombával magán tért magához. Elkezdenek máris gondolkodni azon, hogy ki lehetett az egész mögött, mivel már első nap meglátta Alexet, azt mondta a telefonban, így innentől bárki gyanús, aki már első naptól ott volt Quanticoban. Ugrunk a múltba, a srácok próbálnak összerázódni a felsősökkel. Van Will, az autista srác, akinek egy képe van Nimah-ról a fiókjában valamiért, Iris, a harcias csaj, meg Drew, a magas jóképű csávó, mint leendő fontosabb új szereplők. Shelby kamutesójáért 5 millió váltságdíjat követelnek. Shelby ki fogja fizetni, de követik majd a pénzt és bevonják Caleb apját is. Kiderül, hogy Raina nem volt otthon szilveszterkor és nem mond mindent el Nimah-nak. Az új feladat a hírszerzéssel lesz kapcsolatban, valakiről ki kell deríteni mindent és onnantól bármit megtesz az az illető a titkaiért cserébe. Ugrunk a jelenbe, kiderül, hogy a terrorelhárítás új vezetője Hannah, Ryan exfelesége, akinek a parancsára Alex jó messzire kerül onnan, és szinte csak irodai munkát fog végezni. Tudtára adja, hogy mennyire nem kedveli őt. Hívást kap, a rejtélyes hang ad 2 órát, hogy megszerezze egy szerver adatait a terrorelhárításról, van két órája, különben Vasquez meghal. Csakhogy Alexnek nincs már belépője a terrorelhárítási osztályra.

vlcsnap-2016-11-01-19h07m29s990.png

Egy belépőkártya és egy ujjlenyomat kell, hogy bejussanak a szerverszobába, viszont csak egy embernek van ujjlenyomata a szerverszobához, és az pont Hannah, Ryan exe. Belépőkártyája pedig Ryannek van csak. Ugrunk a múltba, az új feladat egymás kielemzése, és javaslat, kit hogyan lehetne beszervezni. Iris jelzi Shelby-nek, hogy tud a közös kis akciójukról, kissé fenyegetően. Közben Caleb apja utánajárt a dolognak, a nőt nem rabolták el, hanem Horvátországban bujkál, Shelby-t becsapták. Shelby vissza akarja szerezni a pénzét. Közben a feladatuk tovább bonyolódik, kapnak, kapnak egy órát, hogy használható informátort szerezzenek, élesben, egy bárból. Ugrunk a jelenbe. Vasquez Ryantől szerzi meg a kártyáját könnyedén. Alex is könnyen megszerzi Hannah ujjlenyomatát egy kezébe adott táblagéppel. Már csak be kell jutniuk úgy a szerverterembe, hogy senki ne vegye őket észre. Vasquez kitalálja, hogy csináljanak bombariadót. Ugrunk a múltba, mindenki informátort próbál becserkészni. Az izmos csávó Drew-ról kiderül, hogy amolyan lokális celeb féle a focis múltja miatt, viszont beperelte a csapatát, így nem a legnépszerűbb. Ugrunk a jelenbe, sikerrel megszerzik bombariadó alatt az adatokat, viszont Ryannek közben feltűnik, hogy lenyúlták a belépőjét. Közben Alexék megnézik, mégis mi kell ennyire a hangnak: az összes elnökjelölt jövő heti időpontjai, és minden arról, hogy mikor hol lesznek és hogyan óvják őket. Vasquez szerint ez olyan infó, amit nem kéne átadniuk a hangnak. De megszületik a terv: odaadják, de az adatokba raknak egy férget, ami majd elárulja a tartózkodási helyét a hangnak.

vlcsnap-2016-11-01-19h08m48s671.png

Ugrunk a múltba. Kiderül, hogy Miranda sejti, hogy Liam megkörnyékezte Alexet és jelzi, hogy nagy baj lesz belőle, ha kiderül, hogy van valami köztük. Úgy tűnik, mindenkinek sikerül a teszt, de kiderül, hogy mind megbuknak, mivel belemennek alkukba információért cserébe, és kiderül, hogy az összes ember ügynök volt a bárban, akiknek az volt a feladatuk, hogy alkukba rángassák őket. Ugrunk a jelenbe, kész a féreg, elküldik a levelekkel együtt, Natalie bombája pedig, ami még mindig rajta van, hatástalanodik. Bemérik a tartózkodási helyét is a rejtélyes alaknak. Elmennek oda, de csak egy üres szobát találnak egy számítógéppel. Ugrunk a múltba. Kiderül, hogy a focista csávó barátnője egy lövöldözésben halt meg, a rendőrök szúrták el, de eltusolták, és ezért lépett be az FBI-hoz, hogy a korrupció ellen harcoljon. Nimah kideríti, hogy Raina a fiatal terroristákkal csetelt, sőt, találkozót beszélt meg velük. Ugrunk a jelenbe. Alexnek szól a telefonja, de nincs térerő, kimegy a helyről, felveszi, a hang azt mondja, hogy nem figyelt, majd a számítógép felrobban Vasquezzel a szobában. Ugrunk a múltba. Iris ad Shelby-nek egy telefonszámot egy horvát kapcsolathoz, aki segíthet neki a pénze felkutatásához. Kiderül, hogy az autista srácnak a zoknis fiókjában nem csak Nimah-ról van képe, hanem mindenkiről, egy részük ki van húzva piros filccel, és kihúzza Nimah-t is. Nimah közben megfigyeli, ahogy Raina kijön az emberrablók házából. Alex kideríti, hogy a lövöldözésnél, amiben meghalt a focista barátnője, Liam volt a nyomozó és valószínűleg ő is tusolta el. Ugrunk a jelenbe, Ryanhez rohan Alex, segítséget kér, de kap egy képet a titokzatos embertől róla és Ryanről, ahogy állnak éppen, és ezért elrohan. Ezzel vége.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása