Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Westworld 1x05 - Contrapasso

2016. november 02. 09:00 - zsitta

Van egy jó sztorid, cimbi? – kérdi Bill, a vén alkesz android Mr. Fordot. Persze, hogy van, barátom. Tudod, gyerekkorunkban kaptunk apánktól egy öreg agárt, aki egyszer mindenki szeme láttára széttépett egy macskát, majd bambán bámult maga elé. Egész életében arra várt, hogy elkapjon valamit, és amikor sikerült neki, nem tudta, mit kezdjen vele. Hát, köszönjük, tanulságos a sztori, de azért ne tetsszen menni szülinapi gyerekzsúrba mesemondónak, ha nem muszáj.

A helyszín valahol a világban, fekete ruhás krapek szokásához híven vontatja maga után a csóri Lawrencet, aki már huszonhatszor megbánta az elmúlt napokban, hogy még életben van. Gondolkoztál már azon, hogy miért hoztalak magammal, Lawrence, mondja a fekete ruhás, hát azért, mert azt hittem, te vezetsz el az utamra, de nem így lesz, szóval kéne a véred. Egy mozdulattal elvágja szerencsétlen torkát, felköti egy fára, és egyfajta vérátömlesztéssel életet lehel a félholt Teddybe. Később amikor a srác magához tér, nem nagyon lelkesedik a „megmentője” tettéért, egészen addig, ameddig azt nem hazudja neki, hogy Wyatt kinyírta Dolores családját, a lányt pedig magával vitte. Ez volt a végszó, Teddy felpattan a földről, mint egy teniszlabda.

w1.jpg

Dolores és újonnan szerzett bandája megérkeznek Pariah-ba, hogy elvigyék a körözött bűnözőt, Girhest El Lazohoz. Bizony első látásra sem nehéz levonni a következtetést, hogy Sweetwater ehhez képest nyugger klub, mindenhol hullák, fegyverek, vérszökőkutak és utcán kefélő emberek fogadják őket. Később, amikor kicsit megbarátkoztak a szokatlan légkörrel (ja nem), egy bizarr halloween parádé kellős közepén találják magukat - Dolores a szó szoros értelmében, merthogy meglátja a saját hasonmását a tömegben. Utána ered, de hiába, mert a fantom eltűnik, ő meg elájul.

w2.jpg

A következő jelenetben Robert Forddal beszélgetnek egy álomban, aki Arnoldról és a terveiről faggatja Dolorest, illetve, hogy mikor léptek utoljára kapcsolatba. A csaj azt hazudja, hogy a halála napján, azaz 34 éve, de mi tudjuk, hogy ez nem igaz, meg valószínűleg Ford is, mert pont nem hülye. Mi régi barátok vagyunk, ugye? Nem, Dolores, egyáltalán nem - válaszol a pali, majd könnyek gyűlnek a szemébe. Oké, akkor itt is van egy rohadt nagy titok, amiről megint nem tudunk semmit, fantasztikus.

w3.jpg

Másnap reggel a helyszín újra Pariah, William kérdezi Dolorest, hogy minden rendben van-e vele, mert tegnap kicsit offon volt. Jól vagyok persze, végül is csak folyton mozizok meg haluzok valamiről, de amúgy minden oké. Ezt követően elmennek Girhessel El Lazohoz, aki nem más, mint Lawrence, a kipofozott formájában persze, visszatérve a helyére. Logan azt akarja, hogy a bűnözőért cserébe Lazo mutassa be neki a Confederadost, de a szökevénynek nem jelent túl sokat az a nyomi, ezért csak csöcsöket ajánl a bagázsnak. Miután Logan majdnem megölet mindenkit a nagyképűsködésével, Lawrence belemegy abba, hogyha ellopják a robbanóanyagot az unionista katonáktól, akkor üzletet köthetnek. A banda a határon túlra megy, jönnek a katonák, és bár az eredeti terv szerint nem esik bántódásuk, seggarc sógor miatt mégis kénytelenek kinyírni mindenkit, és vinni a szajrét.

w10.jpg

A cucc ünnepélyes átadása után egy bordélyban vagyunk, mindenki kefél mindenkivel, csak Dollyék nem, merthogy Willel totál megszeppenve néznek ki a fejükből - egészen addig, ameddig Logan lebeszéli a csávóval, akinek szállítani kellett az anyagot, hogy mennek velük háborúzni. William kiakad, most már elég, nem csinálom ezt hallod, akkor ne csináld, válaszol mr. seggarc, mert csak egy vesztes maradsz úgyis, és rohadtul nem vagy senkinek vetélytárs, főleg nekem nem. Will erre meg hozzávágja a falhoz, de sajnos nem eléggé.

w5.jpg

Mire feleszmél, Dolores hűlt helyét találja, aki lelépett a buliból, és meglátogat egy jósnőt. Ott aztán az odahallucinált énje elmondja neki, hogy kövesse az útvesztőt. A csaj ekkor meglát egy zsinórt a karjában, amit elkezd kiszedni a bőre alól. Szerencsétlen már teljesen össze van zavarodva a hangoktól a fejében és a képzelgéseitől, ezért elrohan. Egy zsákutcába érve azzal szembesül, hogy Lazo telenyomja Girhes hulláját az ellopott robbanóanyaggal, az eredeti üvegbe meg tequilát töltet. Doloresnek leesik, hogy kurva nagy pácban vannak, megkeresi Willt, és elhadarja neki a történteket, valamint, hogy csak együtt találnak ebből a szar helyzetből kiutat, meg amúgy is, egy belső hang mondja neki, hogy mit tegyen. Szükségem van rád, William, és a már kicsit pityókás állapotban lévő srác tudja, hogy ez zöld lámpa, és megcsókolják egymást.

w6.jpg

Ezalatt seggfej sógorék labdáznak, csakhogy a robbanóanyagnak álcázott tequilával - majd amikor az egyik fószer elejti, és nem robban, kiderül, hogy jól át lett baszva mindenki. Logant lefogják, jól megcsapkodják Will helyett is, aki ezt ugyan látja, de már elege van abból a nyomiból, úgyhogy menekülnek tovább a csajával. Már éppen kiutat találnának, amikor bekerítik őket, de Dolly gyorsan lelövi az összeset. Pont elérik az egészkor induló IC-t, amiben Lawrence fogadja őket, Girhes töltött hullájával egyetemben. Mivel megdumálják, hogy senki sem szeretne mostanában hamu lenni, ezért fegyverszünetet kötnek egy időre.

w7.jpg

Ugrunk a laborba Felixhez, aki - elméletileg - nem tette Maevet alvó módba annak idején. Éppen próbál újraéleszteni egy verebet, amikor rányit a társa, te hülye majom, elloptál egy viselkedés vezérlőt, nem dehogy, csak izé, kölcsönvettem. Közben Elsie pár helyiséggel arrébb egy pasit tanulmányoz, legalábbis fogjuk rá, amikor eltolják mellette a favágó hulláját. Bemegy a hamvasztós csávóhoz, és szépen felvezeti neki, hogy vagy megnézheti a droidot, vagy HD-ban kivetíti mindenkinek, hogy egy nekrofil állat. Mivel a fószer nem szeretné, ha az utóbbiról bárkinek tudomása lenne, ezért enged a csajnak. A vizsgálat után Elsie egy lézeres műhold adót vág Bernard elé, amit a favágó karjából hántott ki, ez pedig azt jelenti, hogy valakinek nagyon kellenek az adatok a parkból.

w9_1.jpg

Fekete ruhás és Teddy beülnek egy bárba, majd megjelenik Ford egy whiskeyvel a kezében, és odacuccol melléjük. Wow, micsoda megtiszteltetés, kedves Robert, tudod mindig úgy éreztem, hiányzik innen a főgonosz, hát ez lennék én, örüljél. Nincs elég fantáziám ilyen köcsögökhöz mint te, szólal meg Ford. Kellő mennyiségű szájkarate után, aminek a felét mi rohadtul nem értjük, fekete fószer előránt egy kést, arra hivatkozva, hogy megnézné régi cimboráját belülről, mire Robert aktiválja a Teddy a testőr üzemmódot, aki lekapcsolja a manust.

w8.jpg

A feltörekvő hentes tag újrapróbálkozik a veréb újraélesztésével, ezúttal több sikerrel. A kismadár szárnyra kel, és hirtelen a totál nem alvó módban lévő Maeve kezére repül. Beszélnünk kell, Felix - mondja, a srác meg nagyon gatyát szeretne cserélni.

Akkor most már jó lenne, ha lassan választ kapnánk arra, hogy akkor ki a gonosz, és ki a jó, már ha kategorizálni lehet ezt; milyen ismeretségben áll egymással Ford és a fekete ruhás; milyen kapcsolat van Ford és Dolores között, mi az titok, ami összeköti őket; miért akarta Arnold elpusztítani a helyet; miért nem működik már minden esetben az alvó mód, és Ford kinek is szánta pontosan a kutyás sztoriját? Meg még vagy 10 másik kérdés, amit totál elfelejtettem, mert annyi van már, hogy nem tudom mindet észben tartani.

Címkék: westworld
20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mosomacilany 2016.11.02. 09:36:11

Hát nem tudom, de nekem egyre valószínűbbnek tűnik a több idősíkos elmélet és hogy William valójában a fekete ruhás ember. És valójában az az idősík azt mutatja meg hogy történt az a bizonyos kritikus hiba 30 évvel ezelőtt. Nagyon sújkolják ezt a 30 évet. Bernardék is meg a fekete ruhás is. Szerintem nem véletlen.

Más: Nem lehet hogy a labirintus közepe valami központi szerver, ahonnan át lehet írni az összes host programját és végülis nem fizikálisan csak szimbólikusan pusztul el a park? Lehet hogy totál baromság, nem tudom.

Egyébként nekem csak most tűnt fel, hogy Ford teljes neve Robert Ford (ő lőtte le Jessie Jamest). Lehet hogy másnak is feltűnt nem tudom.

A másik aranyos, hogy amint Dolores átváltott a szende Alízos szereléséről az Indiana Jones-osra rögtön milyen kis profi lett az emberaprításban.

Tűrhetetlen 2016.11.02. 10:29:19

@mosomacilany: A több idősíkos elmélet addig stimmelt nálam is, amíg egyszer csak nem csatlakozott a főszereplő csaj a sógorokhoz a tábortűznél. Pedig alapvetően nem lenne rossz egy ilyen verzió, sőt eleinte több részlet is támogatta ezt (pl. a vasútállomás közelében elvileg ugyanazon a helyen álldogáló seriff, illetve a toborzó katonák).

mosomacilany 2016.11.02. 10:49:05

@Tűrhetetlen: Szerintem két Dolores van a két idősíkon és a William idősíkján lévőt tényleg azért küldték, hogy szórakoztassa. Több minden erre utal, pl. hogy amikor William megérkezik a központi részre a második részben más Westworld logója (egy pllanatra Ford Flashbackjében is lehet látni ugyanazt a logót). Meg most a vonatnál mikor legutoljára mutatták, teljesen egyedül volt a vagonban. Szerintem amikor magát látja azok valami jelek, amit saját magának adott. Ez az elmélet magyarázná azt is, hgoy miért beszélgetett Bernarddal, aztán a következő pillanatban felébredt a táborban Williamékkel.

Amikor mondják, hogy Dolores túlságosan eltér a napi rutinjától senki sem tudja, hogy most vendéggel van-e vagy sem. Szerintem most elindult ugyanazt az utat bejárni. De elképzelhető, hogy túlkombinálom, sőt elég valószínű :)

Egy valami sántít mondjuk nekem most ebben az elméletben, hogy a fekete ruhás mondja, hogy annó ő akadályozta meg hogy Arnold kinyírja a parkot. Mikor Williamék belépnek Pariah-ba a sógor említi, hogy Arnold öngyilkos lett.

zsitta 2016.11.02. 11:06:12

@mosomacilany: hat igazabol sulykolják a 30 evvel ezelottot, amióta az alak oda jár, meg a 34 evvel ezelottot is, ami meg Arnold halála, szoval valószínűleg mindkettohoz köthető majd valami titok vagy esemény.

Én ezen nem is gondolkoztam meg egyebkent, hogy Will lenne a fekete ruhás, szerintem annyira különböző karakterek, mas-mas szemelyisegjekkel, meg egyelőre en közös szálat sem nagyon latok említés szinten sem, hogy nem tartom valószínűnek. Arról meg nem is beszélve, hogy bármit is csinált Doloressel annak idején a pajtaban, nagyon durván bánik vele, meg igazabol az összes többi androiddal együtt. Lényegében mindenkit arra használ, hogy a saját önző kis célját elérje, kerüljön az bármibe is, ezek inkabb Loganre jellemzo tulajdonságok. Plusz Will fehér kalapot visel, a főgonosz meg feketét.

A tobb síkos elméletet annal inkabb el tudom kepzelni, bár felmerül a kerdes, amit @Tűrhetetlen mondott, hogy akkor hogy kerul Dolores Loganekhez.

Szerintem, ha mar romantikus szálat kell keresni, akkor inkabb az az érdekes, hogy mi volt Ford es Dolores között, elvégre en is elbognem magam, ha életem nagy szerelme megkérdezné tolem, hogy egyebkent regi barátok vagyunk e. De ezt sem mondanám tutira, sot, tul egyértelmű lenne.

Én azon gondolkoztam, hogy lehetséges, hogy a labirintus valójában nem is fizikai dolog, sokkal inkabb valami szellemi szinten mozgó valami, vagy megvilágosodás, mert annyira sulykolják azt is, hogy a park célja, hogy megtalald önmagad, hogy a kettőnek lehet köze egymáshoz. Legalábbis gondolom nem ilyen favicc gyártók ezek, hogy megtalálod a labirintus közepét egy barlangban, aminek a végen egy tükör van, szoval en leginkabb erre tippelek.

zsitta 2016.11.02. 11:09:19

Na, mas-mas személyiségjegyekkel, csak nem tudok irni, vagy a t9 baszakszik velem.

zsitta 2016.11.02. 11:32:45

@mosomacilany: mikozben írtam az első kommentet, nem láttam a te masodik kommented, szoval ez tényleg alátámasztja a ket idosíkos elméletet, de lehet szo arról is, hogy korabban mar bejárta Dolores ezt az utat, es mondjuk nem sikerült neki eljutni az utveszto végébe valamiert. Az is érdekes, hogy minden visszaemlékezésnel tok egyedul volt, szoval lehet, hogy William is android, es most egy segítőként kapta őt maga mellé. Bár en inkabb azert szurkolok, hogy ember legyen, mert sokkal érdekesebb lenne egy ember-android szerelem elképzelés. :)

mosomacilany 2016.11.02. 12:36:39

@zsitta: Igazából Logant egyetlen dolog miatt tartom esélytelennek arra, hogy a fekete ruhás legyen. Barna a szeme. A feketeruhás fószernek meg kék. Igazából a többi személyiségjele stimmel meg mondjuk mondhatjuk, hogy kontaklencse, vagy hogy egyébként egy scifi-ben vagyunk. Én még mindig hajlok a William vonalra, talán az ő szálának az a lényege, hogy megmutassa, hogy hogyan váltott a fehér kalapról feketére :)

Az a helyzet, hogy én nem vagyok biztos Dolores őszinte érzelmeiben William iránt. Mert igazából miért mondja, hogy szüksége van rá? Egy belső hang miatt. Ez kb. olyan minthogy Teddybe azért volt szerelmes mert a programja szerint annak kellett lennie. Ez némileg meg is magyarázná miért bánt vele a feketeruhás olyan durván vele az első részben.

Egyébként a Ford-Dolores vonal szerintem is érdekes. Ott szerintem valami volt a Ford-Arnold-Dolores hármassal. Elképzelhető, hogy Arnold nem is csavarodott be csak szabad akaratot akart adni Doloresnek, és Ford tudta, hogy akkor viszont Arnoldot választaná. Oké, kezdek nagyon szappanoperás lenni :D

Örülnék ha így az évad közepe felé némi választ is elkezdenének csöpögtetni. Bár ha tényleg 5 évadra terveznek félek csak még több kérdésünk és mlg kevesebb válaszunk lesz az évad végére :D

W.Jack. 2016.11.02. 13:19:26

@zsitta: Már nagyon vártam a posztot (köszönet érte ) @mosomacilany: és nem csak a hogyvolt miatt, hanem a kommentek kedvéért is, mert érdekesek a kérdésfelvetések.
Az általatok említettek mellett én gondolkodóba estem, hogy a vendégeket vajon mennyire verhetik meg a robotok ( ha ugye már le nem lőhetik őket). Ez függhet attól, hogy Logan szerint itt már nem lightosak a történetek?

zsitta 2016.11.02. 14:35:58

@mosomacilany: na, majd meglátjuk! Igazabol azert is remelem, hogy nem Will az, mert azt szeretnem, ha love story lenne a szerelmukbol :D egyebkent nem hiszem en sem, hogy Logan lenne a fekete ruhás, ahhoz tul nagy gyökér. A szemszínük egyebkent nem is jutott eszembe, csak az, hogy ő személyiségük inkabb hasonlít.

Örülnek en is, de hat mar mióta ezt írom, hogy remelhetoleg a következő reszben választ kapunk erre is meg arra is, nagyon illene elkezdeni összeállítani a kepet mar. Ettol függetlenül mindig nagyon várom a hétfőt, imádom, nem tudom, ti hogy vagytok vele. :)

@W.Jack.: szívesen, na ezen is gondolkoztam, csak elfelejtettem a végén leírni. Fogalmam nincsen, mi fér bele ebbe a körbe, ha józan ésszel végiggondoljuk, hogy egy ilyen városban mi jár egy ehhez hasonló atbaszasert, hat nem csak annyi, hogy jol megverik. Szoval nem tudom, nem ártana tudni ezt sem. Meg az egy dolog, hogy mennyire verhetik meg, mert ha egy 100 kilós embert vernek szarrá, annak lehet nagyobb az esélye a túlélésre, mintha pl. egy 40 kilós nőt, akinek szanaszét törnek a csontjai, meg belső vérzése lesz, stb. Az tuti, hogy aláiratnak minden látogatóval egy szerződést, hogy csak a saját felelősségedre dogolhetsz meg :D

Tűrhetetlen 2016.11.02. 19:37:17

@zsitta: Még azt is lehetségesnek tartottam annak idején, hogy a fekete és a fehér kalap ellentéte egy fontos törésre utal a szereplő életében, valami olyannak a nyoma, ami a parkban történik vele, és aminek a hatására ott ragad. Viszont a visszaemlékezésekben látott CGI Anthony Hopkins-arc alapján ha ez a két személy ugyanaz lenne, akkor ügyeltek volna rá, hogy jobban hasonlítson a két szereplő egymásra.
Mellesleg Logan megemlíti a homályos történetet az üzlettársról még talán a rész elején. Ha tényleg egy korszakban játszódna az öngyilkossággal, azaz kb. 30 évvel ezelőtt, akkor feltételezem, hogy több részletet tudna, vagy egyértelműen közelebbinek írná le az eseményt.

filmtrailerhu · http://filmtrailer.hu/ 2016.11.03. 10:09:46

Én egyre biztosabb vagyok a 2 (vagy több) idősíkos elméletben, méghozzá nem más, mint Dolores beszélgetései miatt. A lány Williammel és Logan-nel éppen "sztoriban van" eléggé illúzióromboló lenne, ha folyamatosan berángatnák a laborba egy kis társalgásra.
És tetszik az az elképzelés, hogy Williamből lesz a fekete ruhás ember, elég durva dolgoknak kellene történnie ahhoz, hogy ekkora változás történjen a személyiségében.
Mindezek ellenére kicsit felpörgethetnék az eseményeket, mert kezd unalmassá válni...

mosomacilany 2016.11.03. 13:44:08

@W.Jack.: Mondták, hogy minél távolabb mész Sweetwatertől annál intenzívebb az élmény (annál magasabbra megy az adrenalin szinted gondolom). Sweetwater olyan mint valami tutorial pálya, ahol megismered hogy működik ez az egész. és ahogy mész kifelé egyre nehezebb és durvább dolgok vannak. Ebbe mondjuk belefér hogy megvernek, vagy fojtogatnak. Gondolom az irányatóközpontban csak figyelik minden vendég biológiai jeleit és leállítják a dolgokat mielőtt nem késő.

mosomacilany 2016.11.03. 13:56:40

@filmtrailerhu: Ebben elég jól elemzik összefoglalják a többes idősík elméletet.

www.thisisinsider.com/westworld-man-in-black-timeline-theory-2016-10

Szerintem Williamen már látszanak a jelek. Mondjuk mikor lelövi a fószert aki fojtogatja Logant. Tegnap újranéztem az epizódok és most feltűnt milyen kifejezéstelen az arca közben (lehet hogy én képzelek bele többet). Szerintem egyszerűen tényleg rájön, hogy itt nem kell megjátszania magát és nincsenek korlátok. Ugye mikor Armistice-ékkel van a feketeruhás az előző részben odamegy hozzá két vendég és mondják mekkora nagy csodálói meg minden. Szóval a való életben valószínű másképp viselkedik, mert a társadalom ezt várja el.

zsitta 2016.11.04. 00:31:15

@Mindenki: olvasgattam most én is, tényleg arra utalnak a jelek, több idősíkon játszódik a történet, és hogy William a fekete ruhás, de én még mindig csak azt tudom mondani, hogy remélem, hogy meglepnek minket, és nem ő az. Szeretem és kész, ne rontsák már el a karakterét, na. :)

W.Jack. 2016.11.04. 10:32:07

@mosomacilany: Köszi, ezt a kifejezést kerestem, hogy intenzívebb az élmény, csak kiszorult a memóriámból. Valószínűleg az is rendellenes működésnek minősül, és közbelépnek, ha már nem nagyon szuszog a látogató a robot kezei között :) Biztosan van abban is valami, amit Zsitta írt, hogy mindenki saját felelősségre látogatja a parkot (ebből a szempontból olyan, mint egy sima kalandpark:))
@zsitta: Ebben én sem szeretnék hinni, mert nem jó belegondolni az ilyen mértékű pálfordulásba :(

zsitta 2016.11.04. 12:00:56

@W.Jack.: William az egyetlen olyan - elméletileg - látogató, aki megtestesíti azt, ami a mi világunkbol, es a Westworld világából is hianyzik. Kedves, tisztelettudó, segítőkész, kemény munkáért léptetik elő a munkahelyen, stb. Biztos nagy fordulat lenne, ha ilyen komolyan atformalodna a személyisége, de egy 21. századi nézőnek szüksége van arra is, hogy valaki ezeket a pozitív értékeket képviselje. Elvégre milyen lenne már, hogy mindenki "gonosz" aki odatéved? Ha az összes látogató fekete kalapos, mindenki csak lovoldozik es erőszakol, es senki sem all ki a lakókért, meg másokért, akkor az egyszerűen illúzióromboló.

bozselade 2016.11.09. 17:05:40

Még egy nyomot találtam arra (aztán lehet nem én találtam, de én ma jöttem rá), hogy több idősíkon megy a sztori. Az első vagy második részben van az, mikor Maeve-t nyugdíjazzák, mert nem megy neki a madamkodás, és mondja a vezérlőben az egyik tag a másiknak, hogy vegye át Clementine a helyét, ő úgy is csinált már ilyet.
És minden jelenetben, amiben Will szerepel, Clementine a madame. Mondja Willnek, hogy ha ő nem tetszik neki, kereshetnek más lányt, aki igen, stbstb. Arról nem is szólva, hogy a Willes jelenetekben Maeve nincs sehol.
Én egészen biztos vagyok benne, hogy ő lesz a fekete ruhás, és nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy miért. :)

zsitta 2016.11.09. 18:05:46

@bozselade: igazad lehet, nekem ez nem is jutott volna eszembe.

Pácsó Ármándó 2016.11.09. 18:19:55

@bozselade: Azért lesz belőle FeketeKalapos, mert szerelmesek lesznek a "felébredő" Dolcsival egymásba, de Ford lenullázza az androcsaj öntudatát és Willy a másik alapító Arnoldtól várja, hogy visszacsinálja azt, aki meg a "Labirintusban" bujkál :-)

Tűrhetetlen 2016.11.09. 21:39:50

@bozselade: Oh...wow. Na ezt az infót elteszem.
@Pácsó Ármándó: De az is lehet, hogy Ford bérelte fel, és *SPOILER ALERT, mert ezt a 6. részhez kommenteltem volna* azért, hogy megkeresse Arnoldot, aki valójában nagyon is él, vagy a te verziódhoz hasonló céllal keresgél, csak szintén Ford megbízásából (gondoljunk bele, lesz még annak jelentősége, hogy a robotcsajjal való beszélgetésük után ott itatta az egereket a folyosón, no meg abban a könyvben is le volt rajzolva egy hozzá hasonló nő a labirintul ábrája mellett).
süti beállítások módosítása