Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Scream queens (Gyilkos történet) 1x09 - Rémtörténetek

2016. november 02. 13:00 - zoltankiricsi

Boone a tökéletes Joaquin Phoenix álcájában narancslevezik az utcán, miközben mellékesen telefonon megbeszéli a titokzatos harmadikkal, hogy Gigit mostmár tényleg kiiktatják. Az továbbra is rejtély, ki lehet a harmadik, egy biztos, ismeri Zayday-t, jóban van vele, de mostanában nem beszélt vele. Akkor lehet, hogy nem is a chanelek közül való?

Csakhogy Boone sikeresen a szakállára dönti a narancslevet, és a beleragadt dzsuvától az le is válik. Hát nem pont most kell erre járnia Hármasnak? De. Boone azt próbálja elhitetni az őt felismerő csajjal, hogy ő valójában Joaquin Phoenix, de az álca valahogy már nem nagyon működik, amikor ott áll csupasz arccal, kezében egy ragacsos álszakállal. Azt gondolnánk, itt a vég, és mivel Boone-t felismerték, ezért vagy lelepleződik az egész összeesküvés, vagy ki kell nyírni Hármast is. De nem. Hármas van annyira idióta, hogy konkrétan egy kísértetnek nézi Boone-t, aki azért jött vissza a túlvilágról, hogy őt megbüntesse. Úgyhogy a Hármas problémája ezzel meg is oldva.

vagolap-1_7.jpg

A csajok az utolsó éjszakát tölthetik csak a Kappa-házban, mert a Gyertyavlogger halála után kiürítik a kampuszt. Miután keresztülverekedtük magunkat a magyar fül számára csak félig vicces amerikai kulturális utalások bozótosán, megérkezünk a lényeghez: Chad megkérte Oberlin kezét. Ez váratlan fordulat, hiszen Oberlin sem nem hulla és sem nem idősebb Chadnél, akinek ez a kétfajta nő a zsánere. Vagy hát lehet, hogy nem is kérte meg a kezét, csak elhívta a birtokára, és Egyes szeretné csak meggyőzni magát, hogy a pasija nyomokban tartalmaz normalitást is? Na, ez majd kiderül! (Azt ugye mondanunk sem kell, hogy Nyakmerevítős mennyire van elragadtatva a tervtől?)

Grace szeretne még pár napig maradni a töküres kampuszon. Egyrészt élvezni a csendet, mástrész nyomozni Pete-tel, aki szintén maradna még. Zayday persze ezt nem hagyhatja, ezért meghívja nagymamájához Hálaadásozni Grace-t. És akkor mi lesz szegény Pete-tel, aki nyomozgatni szerette volna Grace-t az üres kampusz üres hálószobáiban?

Hármas idáig titkolta, de tovább már nem tudja magában tartani, hogy Boone szellemével találkozott. A többiek persze hellyel-közzel beveszik a sztorit, hiszen ők sem állnak sokkal jobban ész dolgában. Denise mama pedig úgy dönt, hogy kiijeszti belőlük a szart is, puszta unaloműzésképpen, ezért a kandalló köré invitálja őket. Mindenesetre az előadott kísértetsztoriktól a csajok már a wc-re sem mernek kimenni.

vagolap-2_8.jpg

Boone megjelenik Chadnél is. Mivel itt mindenki agyatlan, ezért Chad is rögtön azt hiszi, hogy kísértetről van szó, úgyhogy elkezd dumálgatni vele, mesélni, hogy mi minden történt, amióta Boone meghalt. Boone azért jött, hogy elkérje Chadtől a szuper randizós pólóját, ugyanis el akarja csábítani Zayday-t. Chad kicsit meglepődik, hogy a haverja már nem meleg, de Boone azzal magyarázza ki a dolgot, hogy ha tud szexelni Zayday-jel, akkor örökre itt maradhat a földön.

Denise a klotyóban saját kísértetmeséi csapdájába esett. Mondjuk pár másodperc múlva kiderül, hogy ez most nem kísértetmese, hanem tényleg meg akarják gyilkolni, méghozzá maga az Ördög jelent meg a tiszteletére. Ezek az ördögök persze elég bénák, mert ez már a második nő, aki simán elbánik velük. Denise ugyanis valahogy kiüti az ördögöt és kiszabadul az elátkozott klotyóból. Visszarohan a csajokhoz, és az egész helyzetet úgy próbálja orvosolni (mármint, hogy a házban lézeng egy gyilkos, aki épp az előbb akarta belefojtani a wc csészébe, és feltehetően nem adta fel), hogy követeli, hogy valaki meséljen neki egy szellemtörténetet, különben menten stroke-ot kap. Természetesen a Nyakmerevítős vállalja magára, akit az eddigi kísértetsztorik is teljesen hidegen hagytak, így semmibe nem kerül neki, hogy elmeséljen egyet valami húskampós gyilkosról. Ez arra elég is, hogy Denise megnyugodjon, de Ötös is, ugyanis ő meg úgy dönt, elmenekül a házból, merthogy hülyeség ott ülni és várni, hogy lecsapjon rájuk az Ördög.

Zayday és pasija csomagolnak, és ahogy az már férfi és nő között lenni szokott, a csomagolás csókolózásba torkollik. A pasi gyorsan kiszalad néhány romantikus kellékért, de eközben csörtetve megjelenik az ablakban, egy létrán felküzdve magát Boone. Kezében virágcsokor, kigyúrt felsőtestén pedig Chad inge. Elkezd Zayday-nek is a másvilágról hadoválni, ahonnan visszajött, csak azért, hogy szeretkezhessen Zayday-jel. (Amúgy ezek alapján már tudjuk, hogy miért rabolták el és tartották fogva, aztán kínálták chipsszel Zayday-t).

vagolap-3_8.jpg

Boone-nak két pechje van. Az egyik, hogy Zayday nem olyan sötét, mint a többi csaj, így nem hiszi el, hogy ő szellem. A másik, hogy pont ekkor toppan be Grace, aki szintén nem olyan ostoba, mint a többi csaj, ezért szintén nem azt hiszi, hogy húúúú, nahát, egy szellem. Meg akarják ragadni, hogy bevigyék a zsarukhoz, de a csávó valahogy kiesik, vagy kiugrik a nyitott ablakon. Csakhogy úgy látszik, Boone ördög-ruha nélkül is szupermen, mert lezuhanás után szőrén-szálán eltűnik. Miután az összes csaj kipánikolta magát, Ötös elindul hazafelé a sötét parkban, és Zayday pasija is befut a romantikus éjszaka kötelező kellékeivel a kezében. Szegény srác nem fogja tudni kiélvezni a romantikus estét, mert Boone leszúrja egy késsel, ráadásul közben szerzett valahonnan egy ördög jelmezt is.

Ötös hazafelé vezet a kocsijával, amikor is elkezd vele ugyanaz a rémtörténet lejátszódni, amit Nyakmerevítős mesélt pár perce. Szökött fegyenc helyett Boone-t mondják be a rádióba, de amúgy minden stimmel, a dudáló teherautó, a benzinkút is. Amikor a kocsi hátsó ajtaját kinyitják, nincs ott senki, de a rejtély hamarosan megoldódik, mert a kamionost hátulról lecsapja machetével a másik ördög jelmezes, aki nem Boone. Csakhogy ezalatt Ötösnek sikerül visszapattannia az autóba, és kereket oldania, az ördög meg kénytelen beérni egy halott kamionossal, aki nem igazán volt a terv része.

vagolap-4_7.jpg

Nyakmerevítős valami őrültségre készül, ezt onnan sejthetjük, hogy visszavette a nyakmerevítőjét, és ebben az öltözékben látogatja meg Chadet, aki azóta is pakol. Számon szeretné kérni a csávót, hogy az miért nem őt vitte hálaadásnapi hétvégére. (Talán azért, mert életükben egyszer se randiztak?) Aztán rájövünk, hogy Nyakmerevítős hiába komplett elmebeteg, Chadet úgyse tudja túlszárnyalni. A srác ugyanis azzal kosarazza ki, hogy egyszer érezte, hogy a csaj fingik, ráadásul túl sokat kakál, és nem is gazdag. Azt azért tudjuk, hogy Nyakmerevítős nem fogja ennyiben hagyni.

Ötösnek sikerült visszatepernie a Kappa-házba, de igazán nem hatott meg senkit a sztorija. Oberlin jól le is cseszi, hogy miért ilyen unalmas módon támadtatja meg magát. Zayday és Grace ezalatt pedig próbálják összerakni a kirakós darabkáit a hangzavarban. Messzire nem jutnak vele, mert pont a legjobbkor befut Nyakmerevítős is, aki úgy érzi, itt az idő, hogy mindent elmeséljen arról, hogyan lett a bosszú angyala. Amúgy az összes eddigi kavarás közül ez a legviccesebb, mert azt hazudja, hogy terhes Chadtől, ami kellő módon sokkolja Egyest.

Oberlin egyből Chadnél terem, és mivel itt mindenki totál hibbant, ezért Chad el is ismeri, hogy teherbe ejtette Nyakmerevítőst. Az igaz, hogy dugni nem dugtak, de Chad azt hiszi, hogy a hímivarsejtjei annyira jó úszók, hogy mégis bejutottak valahogy. És ha már terhes, akkor feleségül is veszi…

Oberlin ezek után csak egyféleképpen dönthet: ki kell nyírni Chadet. Terve megvalósításához a legmegfelelőbb embereket hívja segítségül: Ötöst és Hármast. Ők jelentik a garanciát arra, hogy a legagyatlanabb tervek szülessenek, amiket majd jól el is szúrnak.

Zayday-nek és Grace-nek a rendőrökkel is meggyűlik a baja, akik azt hiszik, hogy Boone egy szellem, ezért egy paranormális szakértőt hívnak nyomozni. Akkor azt, hogy a rendőrség segíthet, el is felejthetjük… Munsch pedig életében először szembenéz önmagával és valami jót tesz. Beígéri az idióta nyomozónak, hogy leszedeti az ügyről, és még azt is nyilvánosságra hozza, hogy a fickó szex közben babahangon szokta követelni, hogy babusgassák. Ezután a dékán felmegy a két kis nyomozócsajszihoz, és elmesél néhány részletet Arról az éjszakáról. Elmondja, hogy két baba volt, egy fiú és egy lány (rendben, ezt már tudtuk), ikrek.

Oké, de hogyan kerültek a babák Gigihez, és Gigivel együtt a diliházba?

vagolap-5_8.jpg

Boone, Ördög és Gigi. A dolog kezd egyre élesebbé válni, mint egy igazi thrillerben. Először is Boone beolvas Giginek, hogy mennyit szenvedtek életükben, és hogy mennyire elegük van a hülye szabályaiból, meg a bosszúhadjáratából. Eredetileg ugye a másik ördöggel (aki a lány) azt beszélte meg, hogy megölik Gigit, de most kiderül, hogy a másik Ördög lojális Gigihez, és ledöfi Boone-t. Szóval mostmár a banda tagjai is elkezdték egymással a leszámolást.

A chanelek titkos sushi-sajt-pezsgő próbának vetik alá Nyakmerevítőst, hogy valóban terhes-e. Nyakmerevítős persze megbukik a próbán, hiszen csak bekamuzta, hogy terhes. Ettől függetlenül nem érzi úgy, hogy kicsúszott a kezéből a helyzet, meg is mondja a csajoknak, hogy Chad úgyis azt hiszi, hogy terhes, ergo elmegy a hétvégére, és ott majd lesz lehetősége teherbe esni, szevasztok.

vagolap-6_9.jpg

Oberlin utánaszalad azzal a felkiáltással, hogy most megöli, de aztán szaladgálás közben valahogy megvilágosodik, és bocsánatot kér a Nyakmerevítőstől. Ja, bocs, nem. Ez csak egy csapda volt, hogy biztos közelségből lökhesse le a Hatost a lépcsőn. Hatos meg is érkezik a lépcső aljába, még a nyaka is sokatmondóan reccsen egyet a végén. Oberlin beszédet tart, hogy milyen jól van ez így, aztán kiadja a parancsot, hogy vigyék a halottat a húsfagyasztóba, ahová már korábban is mindig rejtették a hullákat. De hogy a Hatos tényleg meghalt-e, vagy ez csak egy újabb átverés, majd a következő részből derül ki.

vagolap-7_8.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megcirógatlak csalánnal 2016.11.03. 07:22:11

Top RÉSZ Volt!!! :)
Én már nagyon izgulok KI lesz a 3. ördög.

zoltankiricsi 2016.11.03. 15:46:31

@megcirógatlak csalánnal: kezdem azt gondolni, hogy nem is ismerjük. csak elfelejtettem beleírni a cikkbe. szóval lány kell, hogy legyen, olyan, aki ismeri Zayday-t, de nem mindig találkozik vele, és 20 év körüli. elvileg a kappa lányok találkoznak egymással nap mint nap. Ötös nem lehet, mert sztem túl testes. a többiek meg túl gyanúsak. ki van még 20 év körüli lány a filmben? :D
süti beállítások módosítása