Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az utolsó remény (The Last Ship) 2X08 – Safe Zone

2016. október 26. 13:00 - Bruti

Ott hagytuk abba, hogy Michener átkozottul szitkozódik a fogva tartása ellen, de ez nem hatja meg Bruke-ot, aki parancsot kapott, így bezárja egy kabinba. A Doki már tudja Textől, hogy Niels itt van a hajón és, hogy mire készült a macikkal. Chandlerér próbálják kitalálni, hogy mi legyen Michenerrel. Nagyon gyorsan át kell állítaniuk az ő oldalukra, különben baj lesz.

vlcsnap-00007_4.jpg

Beküldik Mike-ot az elnökhöz, aki előadja az eddig történteket. Egy laptopon mutogatja a videókat, amin az előző elnökök adtak parancsokat a hajónak, majd megmutatja, hogy gyilkolták meg Ramsey emberei Dr. Huntert és, hogy robbantották fel az összes labort, majd magára hagyja gondolkodni emberünket. Mindezt Chandlerék monitorokon figyelik. Michener viszont nem az ott hagyott anyagokat böngészi, hanem a saját pendrive-ját kezd el nézegetni, amin Ramsey lelkesítő beszédei vannak, így Chandler elérkezettnek látja az időt, hogy beszéljen a fejével. Michener szerint az elé tárt videók lehetnek hamisítványok is, arra hivatkozik, hogy ő a főparancsnok, szóval Chandlernek engedelmeskednie kell. De hamar kiderül, hogy nincs olyan helyzetben, hogy parancsokat osztogasson. Chandler inkább arra kéri, hogy mesélje el az egész történetet az elejétől, és győzze meg őt.

vlcsnap-00008_3.jpg

Kiderül, hogy Michenert még az igazi elnök utasította, hogy hozzon létre karantént, és biztonságos zónákat. De a járvány gyorsan jött, és hullottak körülötte az emberek, mire rájött, hogy ő valamiért nem betegszik meg. De mikor meghalt a családja, ő is meg akart halni, így csak kóborolt a fertőzöttek között, hátha elkapja. Így találkozott az immunisokkal, akik valamilyen reményt keltettek benne. Ott jött rá, hogy ők egy különleges „faj” akik uralni fogják a földet, miután lecseng a vírus. Ez annyira nem tetszik Chandlernek és ezt közli is Michenerrel. Majd kiderül Michenerék New Orleans-ban akarnak mindent újrakezdeni, ezért akart odautazni. Chandler még arról is kérdezősködik, hogy kommunikált Ramsey-val, de erre nem kap választ.

vlcsnap-00009_3.jpg

Miután Chandler végzett Michenerrel, Mike-al és a hajómesterrel megbeszélik a továbbiakat. A hajó elindul New Orleans felé, de Michener nehéz menet lesz. Valahogy mindenképpen meg kell győzni, mert egyelőre talán infót kaptak tőle, de az emberhez nem kerültek közelebb hozzá. Ezért Chandler, most az ész helyett a szívére próbál hatni. Elmondja a történetét, a felesége halálát és, hogy tudta őket kimenteni a gyerekeit, pont egy olyan helyről, mint ahol Michener is volt a családjával. Erre az elnök is kezd megtörni, és saját tragédiáját meséli, hogy haltak meg a kezei között a szerettei. Chandlert kihívják, mert valami fontosat találtak. Egy rádióadást hallanak, ami arról beszél, hogy a Nathan James hadihajó azt állítja, hogy van ellenszere a vírusra, de ez a vakcina hatástalan, szóval senki se higgyen nekik, sőt harcoljanak ellenük. Egy biztos, Ramsey-ék értenek a manipuláláshoz.

vlcsnap-00010_2.jpg

Michenerben megváltozott valami. Rémes dolgok gyötrik, a gyerekei hangja a fejében nem hagyják nyugodni. Valami durva ügy lehet a háttérben, és pont ezt szeretné Chandler is kinyomozni. Előveszi Michener aktáit és valamit talál, mert már megy is az elnökhöz Viszont ő nincs a kabinjában. A WC-n találja meg, ahol Tex áll őrt az ajtóban. Mivel bentről nem jön válasz, betörik az ajtót és ott találják Michenert vérbe fagyva. Felvágta a saját ereit, de úgy néz ki, még meg lehet lehet tenni érte. A Dokiék megmentik az életét, és Chandler ül mellette, mikor felébred. Kérdőre vonja az öngyilkosság miatt. Vajon miért szeretne ennyire meghalni. Csak nem azért, mert ő okozta az egész családja halálát? Chandler ugyanis kiderítette, hogy a védett zónába utólag hozatta be a fiát, mivel az nem velük utazott. Szóval valószínű, hogy a fia akkor már fertőzött volt, és így terjedt el a kór közöttük. Michener, egy darabig tagad, de aztán összeomlik. Sőt azt is bevallja, hogy ő ölte meg a lányait is a saját kezével, mert nem bírta nézni a szenvedéseiket, szóval így már nem akar élni. De Chandler ad neki kiutat: az legyen a megváltása, hogy vezeti az országot, velük.

vlcsnap-00011_2.jpg
Michener összeszedi magát és mögéjük áll. Elmondja amit tud a tengeralattjáróról, meg a kommunikációjukról. Majd a Doki odaadja neki a macit, amivel a vírust terjesztették, hogy lássa, Ramsey-ék tényleg gyilkosok. Miután végeznek, Chandler biztosítja róla, hogy ami köztük történt, arról mélyen hallgatni fog. Most semmi nem számít, csak az, hogy itt van velük és együtt küzdenek. Hogy jobban érezze magát, kialakítanak neki egy szobát, ahol nyugodtan élhet és dolgozhat, majd kölcsönös tisztelgéssel jelzik, hogy végre megint van elnöke az USA-nak.

vlcsnap-00012_1.jpg

 

A sorozatról bővebben itt lehet olvasni.

Címkék: The Last Ship
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása