Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x11 - Inside

2016. október 20. 11:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, New York készül a Demokraták Jelöltállító Gyűlésére, ahol Claire Haas, Caleb anyja elnökjelöltségét jelentik be, ott készülnek ugye robbantani. Alex pedig eléggé türelmetlen is ez miatt, mert nem mozdulhat ki, a látszat fenntartása érdekében, de még mindig nem kapták el a merénylőt. Négy órájuk marad, hogy megtalálják az igazi tettest, ha nem, Alex életfogytiglant kap olyanért, amit nem követett el. Viszont Alexnek rácsok mögött kell maradnia. Ugrunk a múltba. Éppen karácsony után van és mindenki készül haza ünnepelni, mert megkapták a szilvesztert, meg néhány napot még eltávra. Ryan és Simon nincs már ott. Vakáció előtti utolsó órán azért kapnak némi házit, döglött akták formájában. Viszont kiderül, hogy Nimah, Shelby, Alex, és Natalie csak kamuzták, hogy hazamennek, így egyedül maradtak a teljes bentlakásban. Alex pedig feldobja, hogy akkor oldják meg a döglött aktáikat. Visszaugrunk a jelenbe. Elias fejsérülésekkel ér be, azt mondja, valaki a nyomában van és meg akarta ölni, majdnem elütötték. Még mindenkin rajta van a megfigyelő, kivéve Simonon, mert az övét visszahívták, nem adott nyomot magáról több órája, az ember, akivel utoljára beszélt telefonon, már halott, elütötte egy autó. Elmennek Simon házához, Alexet is elengedik, három órája van, hogy tisztára mossa magát.

vlcsnap-2016-10-18-23h16m08s627.png

Ugyanúgy találják Simon szobáját, ahogy Alexét, amikor letartóztatták. Tele van minden tervrajzokkal, azok alapján kiderítik, hogy valószínűleg a támogatói vacsora helyszíne lesz a célpont. Ugrunk a múltba, a csajok begyűjtik a szobákból a piákat, isznak, meg elvannak magukra. Alex folyton Ryant hívja, de nem veszi fel, Natalie megmutatja, hogyan rejtse el a számát, rejtett számmal hívja újra a srácot, felveszi, Alex nem szól bele, de háttérből beszűrődik egy női hang, úgyhogy kinyomja. Elfogy a piájuk, Nimah elmegy lopni Miranda irodájából, de ott találja Miranda-t, aki bent alszik az ünnepek alatt. Elkezd inni vele. Caleb közben beállít a lányokhoz, könyörögve Shelby-nek, hogy menjen vele a családjához a szilveszteri bulijukba, mert 200 ember van ott és szarul érzi magát. Belemegy, azzal a feltétellel, ha jöhetnek a lányok is. Ugrunk a jelenbe, a vacsora helyszíne egy szálloda, átkutatják a szobákat, Alex meg egyszer csak megtalálja Simont hozzácelluxozva egy detonátorhoz. Elmondja Simon gyorsan, hogy így ébredt, és ha leveszi az ujját a gombról, valószínűleg robban az épület. Kiderül Elias által, hogy megkérte őt, képviselje majd, és el akart menekülni az országból. Simon elmondja, hogy azért, mert nem akart börtönbe menni a tőle ellopott tervek miatt. Alex hisz neki. Ugrunk a múltba, Alex megismerkedik egy nővel, aki a terrorelhárításnál dolgozik Calebék buliján. Shelby megismerkedik Caleb anyjával, aki ott volt a 9/11-es terrortámadásoknál. Caleb meglepődik, hogy a külön házban lakó szülei újra összejöttek, amíg ő a kiképzésén volt. Alex újra felhívja Ryant, hallja csörögni a szobában a telefonját, és megpillantja, azzal a nővel van, aki a terrorelhárításnál dolgozik, akivel korábban megismerkedett.

vlcsnap-2016-10-18-23h16m49s501.png

Ugrunk a jelenbe, Elias még mindig nem hiszi el, hogy Simon nem ártatlan. Aztán Simon rájön, hogy Elias lehet a közéjük beépült elkövető. Azért állt rá Simon szerint Quanticoban, hogy kiismerje a gyengeségeit. A bombás gyakorlat miatt tudja anno, hogy bármit megtenne, hogy mentse a bőrét, úgyhogy elkezdi zsarolni, hogy felrobbantja vele együtt a helyet, ha nem árulja el az igazságot. Blöfföl Simon, de beválik. Egy hete valaki felhívta torzított hangon, és bizonyítéka volt néhány bizonyítékhamisításról, amit még ügyvédtanoncként követett el. Megfenyegették, hogy börtönbe jut, ha nem teljesíti, amit mondanak. Azért keresték meg, mert Quanticoba járt és ismerte Alexet. Azt mondja, nem tudta, hogy merénylet lesz, Alexet pedig ő vitte a robbantás helyszínére. Azt hitte, ezzel vége, de tegnap hívták, hogy lenne még egy utolsó feladat. Úgy döntött, hogy Simonra keni és elvezeti őket hozzá, rá terelve a gyanút, mert ha jelenti, biztos letartóztatják. Hívják Liamet, aki evakuálja az épületet. Ugrunk a múltba, kiderül, hogy a nő nem Ryan felesége, hanem az exfelesége, de most közös bevetésen vannak, ahol házastársakként épülnek be. Veszekednek, csókolóznak, majd Alex elfut. Shelby közben Caleb anyjától megtudja, hogy ő bízik Calebben, az apja viszont úgy oldotta meg a szektás problémát, hogy elfogta a szekta vezetőjét, Claire belement, de ettől megrendült Caleb bizalma az anyjában, az anyjának meg az apjában.

vlcsnap-2016-10-18-23h17m42s100.png

Ugrunk a jelenbe, Simon megfejti, hogy azért nem találták meg a bombát a tűzszerészek, mert olyan anyagot használtak, amit nem szagolnak ki a kutyák, vízben kell lennie valószínűleg. Arra jutnak, hogy a kazánházban lesz. Miranda-ék lemennek megnézni és tényleg ott van. Ráadásul 10 ezer gallon gázolaj is van lent, amitől nem csak az épület robbanna. Elias-t őrizetbe akarják venni, de kiugrik az ablakon és öngyilkos lesz. Caleb megtudja, hogy az anyja rajta van a szűkített listán az alelnöki pozícióért, úgyhogy berongyol a szüleihez, hogy elmondja az apjának, mert szerinte csak azért jöttek újra össze, mert az anyja politikai pályájához kiegyensúlyozott családi háttér kell. Liam meggyőzi Alexet, hogy bocsásson meg Alexnek, de aztán az exe lebeszéli róla, hogy odamenjen hozzá, hogy ne tőrje össze újra a szívét, hisz ő visszamegy 3 hónapra Quanticoba még, Ryan meg talán évekre beépül vele. Ugrunk a jelenbe, megérkezik Claire Haas, a lelepleződő Shelby bocsánatot akar kérni, de kiderül, leszarja, hogy összeszűrte a levet a férjével, viszont szerinte tönkretette Calebet, cserébe meg ő is tönkre fogja tenni Shelby-t. Elindul a szilveszteri visszaszámlálás. Közben a jelenben sikerül az utolsó pillanatban hatástalanítják a bombát. Alex szól Simonnak, hogy elengedheti a detonátort, elengedi, de valahol robbanást hallanak. Ugrunk a múltba, a kint zokogó Alexet Liam elfuvarozza, aztán Alex azt mondja, nem akar még visszamenni, menjenek valahova és flörtölni kezdenek. Caleb visszamegy a suliba, mert Shelby lelépett, Shelby lecseszi, amiért szétcseszte a szülei házasságát, és amiért jelentette a nőt, aki a tesójának tetetve magát átverte évekig, ahelyett, hogy rá bízta volna a döntést. Szakít vele, mert megtudta, hogy anno merényletre készült a szektában és fel akarta robbantani magát, ez is arra utal, hogy képes kárt okozni másoknak, csak hogy érvényre juttassa az igazát. Másnap Caleb álnéven megy egy banka és megkéri őket, hogy mutassák meg nekik a 4 legnagyobb széfjüket és megjegyzi, hogy milyen közel van a pályaudvarhoz. Miranda hazamegy és a verandáján találja a fiát sebekkel, magatehetetlenül. Mentőt hív. Ugrunk a jelenbe, és kiderül, hogy az FBI parancsnoki központjában volt a bomba, ami robbant.

Címkék: quantico
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása